Smell for Fagermo og VIF

Tapte mot Haugesund.

VANT: Drømmeåpning for Haugesund da de slo VIF hjemme. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Haugesund - Vålerenga 2-1

Vålerenga presset lenge på, men klarte aldri å utligne og sikre poeng mot Haugesund i Eliteserien. Rogalendingene vant 2-1 etter både perlescoring og -angrep

Det var Kristoffer Velde som fra like utenfor hjørnet av sekstenmeteren smelte ballen i lengste kryss og Haugesund i ledelsen etter kvarteret spill. 20 minutter senere doblet Ibrahima Wadji ledelsen etter et praktangrep.

Det var derimot de første ti minuttene av 2. omgang det virkelig smalt. Minuttet etter pausen gikk ballen i vertenes mål etter å ha vært borti to Haugesund-spillere. Under ti minutter senere trodde Jonatan Tollås Nation et lite sekund at han hadde utlignet, men målet ble underkjent til store protester fra VIF-spillerne.

Vålerenga fortsatte presset, men klarte aldri å få inn utligningen.

Dermed tar Haugesund med seg sin annen strake trepoenger. Forrige runde ble Aalesund slått 3-1. FKH er nå nummer åtte, med like mange poeng opp til Odd på tredjeplass i Eliteserien. Ned til Start på nedrykksplass er avstanden ni poeng.