Reagerer på norsk overgang: - Meget spesielt

I fjor fikk han to innhopp og spilte til sammen ti minutter for Fram Larvik i PostNord-ligaen. I august i år signerte han for Arsenal. Fram Larviks sportssjef beskriver sjokkovergangen til norske George Lewis (20) som underlig.

PÅ TRENING: George Lewis her på Arsenal-trening. Foto: Arsenal
PÅ TRENING: George Lewis her på Arsenal-trening. Foto: Arsenal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 18. august ble det ble klart at Arsenal hadde signert 20 år gamle George Lewis til klubben. Tromsøværingen, som er født i Rwanda, har de siste to åra spilt for Tromsdalen og Fram Larvik i henholdsvis Obos og Post Nord-ligaen, som tilsvarer norsk 1. og 2. divisjon.

I Tromsdalen ble det med tre innhopp og for det meste spill på reservelaget, mens i Fram Larvik fikk Lewis to innhopp.

Det kom derfor som en stor overraskelse for mange da unggutten tidligere i høst annonserte at han hadde skrevet under på en kontrakt med Arsenal.

- At han endte opp i Arsenal er litt vanskelig å forstå. Det er meget spesielt at de henter en 20-åring som har hatt en slik karriere. Det er underlig, sier Lewis tidligere sportssjef i Fram Larvik, Jostein Aksnes, til Dagbladet og fortsetter:

- Men det er kjempegøy for George og litt moro for oss også at han får denne muligheten, uten at vi skal ta den store æren for det. Det viser at det lønner seg å jobbe hardt og ha tro på seg selv, så kan mulighetene komme. Vi forstår at det skjer, men at det ikke er en normal overgang, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.