I andre land klarer de å kose seg uten alkohol

Det er på tide å innrømme at Norge har et alkoholproblem.

I Norge må vi ha ett eller fem (eller ti) glass øl til maten! Hvilke signaler gir vi til neste generasjon? spør Orhan Sagir.
  • Orhan Sagir
    Minde
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel
iconDebatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og kvalitetssikret av BTs debattavdeling. Meninger og analyser er skribentens egne.

2020, og 2021 til nå, har vært preget av covid-19 viruset. Alle har hatt det vanskelig, noen mer enn andre. Utelivsbransjen har blitt kanskje ekstra hardt rammet av krisen.

Vi burde legge merke til at utelivsbaronene skriker aller høyest når andre burde skrike av full hals. Vi ser de samme personene som gir intervjuer på tv og i aviser! Bare noen få rike personer som eier kanskje over 50 prosent av hele utelivsbransjen i Bergen!

Under pandemien har alkoholsalget nådd nye høyder. Hvor ble det av mottoet «vi kan kose oss uten alkohol»?

Folkens, vi kan ikke gå ut å spise og kose oss uten alkohol! Virkelig? I alle andre land kan de gå ut og spise og ha det gøy, men ikke i Norge. Her MÅ vi ha ett eller fem (eller ti) glass øl til maten!

Hvilke signaler gir vi til neste generasjon?

Det er på tide å gå i seg selv og innrømme at vi har et alkoholproblem i Norge. Covid-19 har fått det frem klart og tydelig!

Publisert: