Brann-skandalen:

Festet med sju kvinner

De 12 Brann-spillerne som festet på Stadion natt til tirsdag, hadde med seg sju kvinner utenfor kohorten. Det bekrefter daglig leder Vibeke Johannesen. Klubben kommer til å holde eventuelle reaksjoner internt.

FESTLOKALER: Brann Stadion var utgangspunktet for festligheter natt til tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB
FESTLOKALER: Brann Stadion var utgangspunktet for festligheter natt til tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballklubben Brann rystes av en festskandale norsk fotball knapt har sett maken til. En middag med 20-25 spillere i Bergen mandag, endte med at 12 av spillerne dro på nachspiel til Brann Stadion.

Spillerne som holdt ut lengst, ga seg ikke før utpå lyse morgen. Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, bekrefter overfor Dagbladet at i tillegg til de 12 spillerne, var sju personer utenfor kohorten på plass. Alle var kvinner.

Bergens Tidende skriver at noe av det første festdeltakerne angivelig måtte gjøre, var å legge fra seg mobiltelefonene. Ifølge avisa skal noen av spillerne overfor Brann-ledelsen ha innrømmet seksuell omgang med sine kvinnelige gjester.

Det siste vil Johannesen verken bekrefte eller avkrefte overfor Dagbladet.

- Jeg vi aldri kommentere det som har vært av samtaler mellom oss og de involverte. Det vil være helt unaturlig. Hvor Bergens Tidende har denne informasjonen fra, får de nesten stå for selv. Det er ikke noe vi ønsker å si noe om.

Det var mandag at Brann-laget møttes på restaurant Boccone i Bergen. Nye spillere skulle innlemmes i guppa. Noen av spillerne holdt seg til mineralvann. Andre drakk alkohol og tok festen videre til Brann Stadion. Festen skal ha pågått i underetasjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.