Børs: Straffes brutalt

Norge sørget for en underholdende kamp mot Gibraltar og vant 5-1. Men Andreas Hanche-Olsens forsvarsspill da Gibraltar reduserte, var en stygg skrape i lakken.

TABBE: Andreas Hanche-Olsen (nummer 21) var direkte delaktig i at Norge slapp inn mål mot Gibraltar. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
TABBE: Andreas Hanche-Olsen (nummer 21) var direkte delaktig i at Norge slapp inn mål mot Gibraltar. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Gibraltar 5-1 (3-1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge vant komfortabelt 5-1 mot Gibraltar i VM-kvaliken på Ullevaal i kveld.

Erling Braut Haaland scoret tre mål, mens Kristian Thorstvedt og Alexander Sørloth puttet én gang hver.

Slik vurderer Dagbladet de norske spillerne. Skalaen går fra 1 til 10, der 10 er best. Du må ha spilt i 30 minutter eller mer for å få karakter.

Ørjan Nyland - 5

Hadde ingenting å gjøre for Reece Styche reduserte til 1-3 for Gibraltar. Hanche-Olsen - og bare Hanche-Olsen - må ta skylda for scoringen.

Marcus Holmgren Pedersen - 5

Nok en god kamp fra høyrebacken. Kommer best til sin rett når han får utfordre offensivt, men var ikke like god som mot Latvia.

Andreas Hanche-Olsen - 2

Horribelt forsvarsspill på 1-3-scoringen til Gibraltar. En feilpasning ble etterfulgt av at han trakk seg i en duell. Norge er desperat etter en bedre målforskjell i VM-kvaliken. Da kan du ikke holde på sånn. Overskygger at han ellers spilte en grei kamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.