Norge - Gibraltar

Selvkritisk Haaland: - Jeg scorer ikke nok

Norge hadde få problemer med å slå Gibraltar. Mye takket være Erling Braut Haaland (21), som var selvkritisk etter kampen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NORGE - GIBRALTAR 5-1 (3-1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Spørsmålet alle stilte seg før kampen var ikke om Norge skulle vinne, men med hvor mange mål Erling Braut Haaland og co. skulle vinne med.

- Vi skaper veldig mange store sjanser, men vi skulle hatt bedre uttelling og vi skulle gjerne være uten baklengsmålet. Baklengsmålet er unødvendig. Men vi gjør dette helhjerta og med guts, sa Solbakken til TV2 etter kampen.

Det så lenge ut til at Haaland skulle ende på to scoringer, men to minutter før slutt skulle «Oksen fra Jæren» sette sitt tredje for kvelden.

- Der sitter hattricket til Haaland. Han bare dryler den inn med høyrefoten, utbrøt TV 2s Jesper Mathisen.

- Skulle hatt flere

Målkalaset gjør at Haaland står med to hatrick på sju landskamper på Ullevaal Stadion.

- Det var flott å vinne. Jeg scorer ikke nok mål. Jeg burde ha flere. Jeg burde ha flere mål enn kamper, sier Haaland etter kampen.

En scoring hver fra Kristian Thorstvedt og Alexander Sørloth sørget for at Norge for alvor er med i kampen om VM-sluttspillet i Qatar neste år. Men de kunne fort banket inn flere scoringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.