Eliteserien 2021

Bodø/Glimt skuffet - mistet tabelltoppen

Bodø/Glimt skuffet på hjemmebane og mistet tabelltoppen til Molde.

TAPTE TERRENG: Hugo Vetlesen og resten av Bodø/Glimt-gutta skuffet mot Odd. Foto: Mats Torbergsen / NTB
TAPTE TERRENG: Hugo Vetlesen og resten av Bodø/Glimt-gutta skuffet mot Odd. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Bodø/Glimt - Odd 1-1 (1-1)

Et høytsvevende Bodø/Glimt fikk søndag besøk av Odd på Aspmyra.

Med angrepstrioen Ola Solbakken, Erik Botheim og Amahl Pellegrino lengst framme i banen for Glimt, stinket det mål av serielederen før kampstart. Men slik ble det ikke.

Kjetil Knutsens menn klarte bare 1-1 mot Odd, mens Molde gjorde jobben mot Mjøndalen. Det betyr at moldenserne tok over tabelltoppen i Eliteserien.

Praktfullt langskudd

Odd yppet seg innledningsvis i Bodø når Flamur Kastrati ble spilt igjennom etter et nydelig angrep, men avslutningen til kraftspissen ble blokkert.

Som forventet skulle Glimt ha mye av ballen denne kvelden, men nordlendingen slet med å skape sjanser innledningsvis til tross for at de styrte det meste som skjedde på kunstgressmatta.

Men etter 30 minutter satt den for de gulkledde. Hugo Vetlesen la inn fra høyre, og opp til værs steg Ulrik Saltnes som med en flott heading sendte Glimt opp i ledelsen.

Før kampstart lå Molde bare ett poeng bak Glimt på toppen av tabellen. Da var det nærmest skrevet i stjernene at moldenseren på Odd skulle score for «Oddrane». Sander Svendsen dro til fra 20-meter og sendte lagene like langt inn i garderoben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.