Rosenborg - Tromsø

Slapp med skrekken: - Ikke tilfeldig

Åge Hareides Rosenborg kan feire tre poeng etter et dramatisk oppgjør mot Tromsø. Nå klatrer trønderne opp i medaljekampen.

DRØMMESTART: Konradsen Ceide og Noah Holm kunne feire 1-0. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg - Tromsø 3-2

Rosenborg tar over fjerdeplassen på tabellen etter seier mot Tromsø på Lerkendal.

Stjerneskuddet Noah Jean Holm (20) ga hjemmelaget en strålende start da han satt inn 1-0. Erlend Dahl Reitans forarbeid var av det perfekte slaget og den tidligere Vitória de Guimarães-spilleren fikk en enkel jobb.

Tre minutter seinere gikk Lerkendal av hengslene da Emil Konradsen Ceïde (20) headet inn 2-0. Da så det ut til å bli en komfortabel RBK-seier, men gjestene fra Tromsø klarte å ryste vertene.

Zdeněk Ondrášeks comeback i Tromsø-trøya kunne ikke ha startet bedre. 32-åringen utliknet etter å ha overlistet André Hansen med en nydelig avslutning.

- «Kobraen» hogger til på Lerkendal, sa kommentator Asbjørn Myhre.

Likevel kunne Rosenborg feire seier etter en dramatisk overtidsscoring signert Steffano Vecchia (26).

- Det var helt fantastisk. Det var veldig godt å sette den helt i slutten av kampen, sa matchvinneren etter kampslutt.

«Målshow»

Begge lag holdt unna i 20 minutter, men da åpnet plutselig slusene seg.

Første omgangen ble plutselig av det målrike slaget med tre nettkjenninger på 14 minutter.