Brann-krisen fortsetter:

Klarte «bare» uavgjort i Tromsø

Drømmemål, rødt kort og poengdeling på Alfheim søndag kveld.

SPILTE UAVGJORT: Eirik Horneland takker fansen etter uavgjort mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
SPILTE UAVGJORT: Eirik Horneland takker fansen etter uavgjort mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tromsø - Brann 1-1 (1-0)

Bunnoppgjør i Eliteserien da Tromsø søndag kveld fikk besøk av Brann på Alfheim stadion. Brann kom fra en sterk seier mot Lillestrøm i forrige runde, og må fortsette å ta trepoengere dersom vil beholde plassen i Eliteserien.

Brann imponerte tidvis i Tromsø, men måtte nøye seg med poengdeling. Det er nok to poeng for lite for Eirik Horneland sine menn som fortsatt ligger på direkte nedrykk.

- Problemet er at vi er bedre en ett poeng i dag. Det handler om at vi er litt for slurvete i den siste innvolveringen, sa Brann-spiller Bård Finne etter kampslutt til Eurosport.

«Årets mål»-kandidat

Brann var nære ved å ta ledelsen innledningsvis ved en avslutning fra Petter Strand, men avslutningen ble så vidt blokkert ut til corner. Den skulle han nok satt i mål, for ikke lenge etterpå ble man vitne til magi i Tromsø.

Femten minutter sto på klokka da Niklas Vesterlund (22) vartet opp med en kandidat til årets mål. Først kombinerte han flott med to lagkamerater, før han bøyde ballen i det lengste hjørnet fra 20 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.