Gamst (40): - Sjokkert

Morten Gamst Pedersen (40) sendt av banen. - Jeg ble sjokkert da dommeren ga meg det andre gule kortet, sier Alta-veteranen til Dagbladet.

UTVIST: Morten Gamst Pedersen ble utvist mot Senja. Foto: Alta IF
UTVIST: Morten Gamst Pedersen ble utvist mot Senja. Foto: Alta IF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Alta - Senja 3-1

Morten Gamst Pedersen og Alta tok imot Senja i 2. divisjon lørdag ettermiddag. Det endte med 3-1-seier til hjemmelaget. Men etterpå snakket alle om det som skjedde etter 35 minutter.

Gamst - som har 83 landskamper for Norge - fikk to gule kort på rappen. Han og dommer Herman Holthe havnet i klinsj. Av TV-bildene kan det se ut som om Holthe treffer Gamst i ansiktet i det han drar opp det første gule kortet.

Veteranen tar seg til hodet, skjærer grimaser og rusler mot dommeren. Rett etterpå får han sitt andre gule kort.

På Twitter skriver kommentatorprofilen Per-Jarle Heggelund:

«Virker som Morten Gamst Pedersen får en lusing av dommeren på det første gule.»

Dagbladet treffer Gamst på telefonen lørdag kveld. Han forklarer her hva som fikk det til å koke over for flere av Alta-spillerne:

- Midtstopperen vår skjøt ballen via spissen til Senja og ut. Det var vårt innkast, men dommeren dømte motsatt. Da ropte jeg og alle andre: «Det er vårt innkast.» Dommeren sa til meg: «Kom hit!» Så tok vi steg mot hverandre, men da tråkket jeg ham på tåa. Jeg sa umiddelbart «sorry».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.