Etter drapet på Gracie (23):

Fant mystisk lapp: «Ikke lyv»

Foreldrene til Gracie Spinks (23) mener politiet kunne avverget drapet på datteren. - Skikkelig frustrerende, sier moren.

FORTVILER: Moren og faren til Garcie Spinks (bildet) er mildt sagt lite fornøyd med politiets håndtering av drapet sin datteren deres. Foto: Instagram
FORTVILER: Moren og faren til Garcie Spinks (bildet) er mildt sagt lite fornøyd med politiets håndtering av drapet sin datteren deres. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juni ble 23 år gamle Gracie Spinks funnet hardt skadd i nærheten av stallen der hun oppholdt hesten sin.

Spinks ble funnet i en blodpøl ved siden av hesten, og politiets teori var at hun ble kastet av den.

23-åringen fra Derbyshire ble funnet av to personer, og en av dem skal ha sett en mannsperson løpe fra stedet klokka 08.00 om morgenen.

Et av vitnene tilkalte ambulanse, og ambulansearbeiderne var overbevist om at hun var blitt sparket av dyret. Men nå viser etterforskningen noe helt annet.

Spinks ble erklært død 50 minutter etter at hun ble funnet, og et par timer etterpå ble det funnet en død mann like i nærheten av stallen. Mannen hadde tidligere blitt anklaget for «stalking» av Spinks, og var også tidligere kollega av 23-åringen.

Obduksjonsrapporten viste at vedkommende tok sitt eget liv, og det ble også konkludert med at det ikke hadde skjedd noe seksuelt overgrep i forbindelse med drapet:

Spinks ble knivstukket ved halsen, i tillegg til ryggraden, viser obduksjonsrapporten hennes, ifølge BBC.

Savner svar

Det har gått fire måneder siden den britiske jenta altså ble funnet drept. Nå tar moren til den avdøde 23-åringen et kraftig oppgjør med politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.