Avlyser nytt møte

Clas Brede Bråthens advokater har gitt beskjed til skiforbundets advokater: Ikke behov for nytt møte i drøftelsessaken torsdag.

TRUES MED SPARKEN: Clas Brede Bråthen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TRUES MED SPARKEN: Clas Brede Bråthen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

Partene i konflikten mellom Clas Brede Bråthen og Norges Skiforbund (NSF) hadde muligheten til å møtes igjen torsdag.

Dette møtet blir det ikke noe av. Møtet var satt opp ei uke etter det første drøftelsesmøtet i lokalene til Kluge Advokatfirma på Aker Brygge.

- Det ble i drøftelsesmøtet enighet om å sette av tid til et nytt møte mellom partene torsdag 21. oktober. Det ble satt av tid til et møte med tanke på at Bråthen skulle få anledning til å gi kommentarer til diverse dokumenter som ble oversendt fra NSF sine advokater etter møtet, opplyser Bråthens advokat, Marit Håvemoen, til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Det er meldt tilbake til NSF sine advokater at det ikke er nødvendig med et slikt møte, men at Bråthen vil inngi skriftlige kommentarer i løpet av uka. Det ble også opplyst at Bråthen gjerne stiller i et møte seinere hvis Norges Skiforbund ønsker det etter å ha gjennomgått den skriftlige tilbakemeldingen.

Et drøftelsesmøte er første formelle prosess i en oppsigelsessak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.