Frekt tyveri:

Stjal telefon på direktesendt TV

20 000 mennesker skal ha fulgt med på direktesendingen idet en frekk tyv valgte å stjele reporterens mobil.

Journalisten Mahmoud Ragheb rapportere direkte fra gatene i byen Shubra Al-Khaimah i Egypt da han ble fullstendig overrumplet av en frekk tyv. Video: Twitter. Reporter: Julie Tran. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dersom man har tenkt å begå et lovbrudd kan det være greit å tenke seg om en ekstra gang. Eller i hvert fall se seg rundt en ekstra gang før man slår til.

Det hadde nok ikke denne tyven tenk på idet han valgte å stjele en mobil fra en reporter som var midt inne i en direktesending fra byen Shubra Al-Khaimah.

I videoen ser man tydelig ansiktet til den frekke tyven, som kjørte videre på en motorsykkel med den stjålne mobilen.

Mannen skal nå være arrestert, ifølge The Guardian.

Se video av hendelsen over.

Sett av sju millioner

Det var journalisten Mahmoud Ragheb, en reporter for nettstedet Youm7, som sto på gata og rapporterte live etter et jordskjelv 19. oktober.

I klippet ser vi Ragheb gå langs en trafikkert vei og filme. Plutselig blir telefonen tatt rett ut av hendene til journalisten og ansiktet til den frekke tyven dukker deretter opp på skjermen.

Med en sigarett i munnen kjører tyven videre på motorsykkelen. Flere ganger ser han bak seg og ned på mobilen, men uten å vite at hele hendelsen sendes live ut til tusenvis av mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.