Solskjærs problemer:

Dette kan redde ham

Det spekuleres på om Ole Gunnar Solskjær snart vil få sparken. Dette taler for og imot.

HARDT PRESSET: Ole Gunnar Solskjær er inne i en tung periode som Manchester United-manager. Foto: NTB
HARDT PRESSET: Ole Gunnar Solskjær er inne i en tung periode som Manchester United-manager. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det brenner virkelig under føttene til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (48) etter 0-5 mot Liverpool søndag.

Ifølge engelske bookmakere er nå oddsen på at nordmannen får sparken først i Premier League mellom 1.16 og 1.25 - desidert lavest av samtlige managere. Norwich-manager Daniel Farke er nummer to på lista med rundt 5-6 i odds.

Solskjær tok seg tid til fansen etter kampen på Old Trafford i går, og skrev autografer til dem som hadde blitt igjen noen timer etter kampslutt.

De frammøtte supporterne viste ikke tegn til misnøye med nordmannen, men slik var det ikke på stadion tidligere på kvelden, hvor flere uttrykte sin misnøye under (blant annet pipekonsert da lagene gikk til pause) og etter kampen.

Så hva taler for at Solskjær får sparken, og hva taler for at han får fortsette? Her er noen punkter:

Grunner til at Solskjær kan bli værende

Støtte fra eierne:Det er bare tre uker siden assistentmanager Mike Phelan skrev under på en ny kontrakt. Flere eksperter mente det ble sett på som støtte til Ole Gunnar Solskjærs prosjekt, for Solskjærs kontrakt går også ut i 2024. Glazer-familien har utad vist at de ønsker å gi Solskjær tid - hva de tenker nå er det bare de som vet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.