Hopp til innhold

Snuoperasjon etter skadeproblem

Sogndal lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier over Kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn.

Jesper Grundt sendte Kongsvinger foran da han satte inn 1-0 bare noen minutter ut i kampen, men innbytter Mathias Blårud utlignet for Sogndal etter 25 minutters spill. Han ble byttet inn kun elleve minutter tidligere, da Per-Egil Flo måtte ut med skade. Andreas Hoven sendte Sogndal i ledelsen ti minutter senere.

Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 2-1.

Sogndal har vunnet sine tre siste hjemmekamper.

Sogndals Valdimar Ingimundarson og Martin Ove Roseth fikk gult kort. For Kongsvinger fikk Sander Marthinussen og Harald Holter gult kort.

Etter mandagens kamp er Sogndal på tredjeplass på tabellen med elleve poeng, mens Kongsvinger ligger på ellevteplass med fire poeng.

1. divisjon fotball 2020: Sogndal - Tromsø

Siste nytt

• Verstappen vant i Kina

Max Verstappen vant Formel-1-sprinten i Kina natt til lørdag norsk tid.

Han slo Lewis Hamilton med 13,043 sekunder.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».