Skrekk-kveld

Landslagets midtstopper Stefan Strandberg (32) måtte ut med strekk da Vålerenga tapte 3-2 borte mot Kristiansund. Kvelden utviklet seg til et mareritt for Oslo-laget, som tapte på overtid.

SKADET: Stefan Strandberg hadde tydelige smerter da han måtte ut i andre omgang. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
SKADET: Stefan Strandberg hadde tydelige smerter da han måtte ut i andre omgang. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Kristiansund - Vålerenga 3-2 (1-1)

Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga hadde spilt ni kamper uten tap før møtet mot Kristiansund i kveld. På Intility Arena drømmes det om medalje. Og det startet på ypperste vis mot Kristiansund også.

Vålerenga tok ledelsen i første minutt ved Odin Thiago Holm. Seks minutter seinere utliknet Brynjólfur Willumsson. I det 62. minutt økte Faris Pemi til 2-1 for Kristiansund. Leonard Zuta utliknet da det gjensto 18 minutter. Men det var ikke slutt: På overtid sørget Amidou Diop for 3-2 til Kristiansund. Dermed gikk alt galt for Vålerenga.

- Skuffende, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

For midtstopper Stefan Strandberg ble det en ekstra marerittaktig kveld på jobb. Han måtte ut etter knapt timen med det som så ut til å være strekk på baksida av det høyre beinet.

Strandberg tok seg til beinet og skar grimaser. For den skadeutsatte midtstopperen var kunstgress et tema da han vendte tilbake til norsk fotball. Men det er uklart om dette har noe med skaden å gjøre.

Mandag tar Ståle Solbakken ut landslagstroppen til kampene med Slovenia og Serbia i slutten av måneden. Spørsmålet er om midtstopperen blir klar igjen til oppgjørene i Nations League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.