- Jeg er sjokkert

Erling Haaland har briljert for Manchester City. De neste dagene skal Norge få nyte godt av spissen, som har spesialisert seg på mål innenfor femmeteren. TV 2-ekspert Jesper Mathisen er sjokkert over hvor god han er.

TV 2-EKSPERT: Jesper Mathisen. Foto: Bjørn Langsem
TV 2-EKSPERT: Jesper Mathisen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Slovenia - Norge, klokka 18.00 lørdag

ULLEVAAL (Dagbladet): I går ettermiddag trente fotballandslaget på Ullevaal stadion. Lørdag og neste tirsdag venter henholdsvis Slovenia og Serbia i Nations League.

Norge topper gruppa med tre poeng foran Serbia. Med Erling Haaland i knallform - han har scoret 14 mål for City - tyder ingenting på at laget skal kaste bort gruppeseieren.

- Han er sjokkerende god, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen til Dagbladet.

- Jeg er sjokkert over at en ung, norsk gutt fra Jæren akkurat nå er den fotballspilleren i verden det snakkes mest om. Han er helt unik. Selvfølgelig er du sjokkert over at det er mulig. Ingen hadde nok sett for seg at det skulle bli så bra så fort. Men han har lagt lista selv. Og nå er det dette du forventer av fyren.

Grafikken over viser hvordan Haaland har scoret målene for Manchester City denne sesongen. Åtte av de 14 målene har kommet innenfor femmeteren. Fem av scoringene har kommet mellom femmeteren og 16-meteren. Én scoring har kommet utenfor 16-meteren.

- Det har vært korte avstander til mål, påpeker TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.