Slovensk radioprofil reagerer

Slovenere sperrer opp øynene over at kampen mot Norge drar fullt hus i kveld. Radioprofilen Luka Petric forteller at grunnen er Erling Braut Haaland (23). Han er bekymret for støtten til det slovenske landslaget.

MAGNET: Erling Braut Haaland og Norge er på plass i Ljubljana. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
MAGNET: Erling Braut Haaland og Norge er på plass i Ljubljana. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Slovenia - Norge, klokka 18.00 på TV 2

LJUBLJANA (Dagbladet): - Hører du, Haaland? Du vil ikke tro hva som har skjedd på Stožice. Slovenia har ikke sett dette på evigheter, skriver avisa Ekipa24 om den utsolgte stadion.

Stožice er navnet på arenaen i Ljubljana som tar 16.000 tilskuere. Fra klokka 18.00 er det stinn brakke her, ifølge slovenske medier.

Luka Petric jobber for Radio Slovenija, som tilsvarer BBC. Han har merket seg det som skjer og påpeker at stadion blir fylt opp av litt andre årsaker enn det slovenere flest kunne tenke seg.

- Kampen er utsolgt. Mange er interessert i den på grunn av Erling Haaland. Han er en av de beste spillerne i verden, og det er ikke så mange muligheter til å se en sånn fotballspiller i Slovenia, sier Petric til Dagbladet.

- At flere kommer for å se stjernespilleren hos motstanderlaget, og ikke for å støtte Slovenia, viser hvilke følelser de har for landslaget.

Han påpeker:

- Resultatene har ikke vært så gode, og interessen har falt. Vi klarer ikke å fylle stadion, med mindre noen som heter Haaland kommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.