Norge sviktet mot Slovenia. Keeperspill slaktes

Norge kollapset: - Fryktelig

Erling Braut Haaland scoret igjen, men Norge kollapset da Slovenia snudde 0-1 til 2-1. Valget om å starte med klubbløse Ørjan Nyland i mål, kritiseres etter voldingens avgjørende tabbe.

SCORET IGJEN: Erling Braut Haaland sendte i Norge i ledelsen, men de norske gutta sviktet i siste del av 2. omgang og tapte i Ljubljana. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Slovenia - Norge 2-1 (0-0)

LJUBLJANA (Dagbladet): Med sitt 21. landslagsmål på 22 kamper sendte Erling Braut Haaland Norge i ledelsen borte mot Slovenia - og befestet samtidig sin posisjon som toppscorer i Nations League, med seks mål på fem kamper i inneværende turnering.

Men det som kunne vært en solskinnshistorie ble i stedet til en mørk norsk fotballkveld. For selv om Norge tok ledelsen tidlig i 2. omgang, slo Slovenia tilbake og snudde 0-1 til 2-1.

- Det ble en litt vel rotete kamp, synes jeg. Vi starter slurvete, men løfter oss utover i 1. omgang. Det er litt rotete og kaotisk hele veien. Banen er litt vanskelig å spille på, men vi skal klare å gjøre det bedre. Det er skuffende, sier landslagskaptein Martin Ødegaard til TV 2.

- Selv om det svir nå, må vi bare nullstille og sørge for at vi tar det på tirsdag, sier Arsenal-stjerna.

Drillo spår vraking: - Keepertabbe

Den siste slovenske scoringen var signert det 195 centimeter høye og 19 år gamle stortalentet Benjamin Sesko, hvis skudd fra 25 meter snek seg bak Ørjan Håskjold Nyland.

Scoringen vil definitivt sette fyr på diskusjonen om det var riktig å starte med den klubbløse keeperen - uten fersk kamptrening - i mål i dette oppgjøret.