Pakkesporing
Posten:
Bring:

Ajers Brentford i ellevill målfest
Kristoffer Ajer (bildet) og Brentford fortsetter å imponere i Premier League. Lørdag kveld sikret de et sterkt poeng hjemme mot Liverpool – i en kamp der lagene ikke ga seg før de hadde scoret tre hver. – Jeg vet ikke om ordet nyte er ordet. Det var en vill kamp. De fortjente sine tre mål, slik de spilte. Vi kunne åpenbart ikke håndtere med langpasningene deres, men vi skulle scoret flere mål, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen. Det var Brentford som åpnet scoringsfesten på Brentford Community Stadium. Et innøvd frisparktrekk etter en snau halvtime endte til slutt med at midtstopper Ethan Pinnock skled inn 1-0-ledelsen til enorm jubel blant hjemmefansen. Det tok likevel bare fire minutter før de var godt nede på jorden igjen, da Diogo Jota like bak ryggen på Ajer stanget inn utligningen. Etter hvilen fortsatte lagene i et periodevis heseblesende tempo. Men Fabinho vartet opp med noen sekunders ro da han prikket en perfekt ball til Mohamed Salah i bakrom like før timen var spilt. Egypteren takket og bukket, og satte inn sitt 100. Premier League-mål på bare 151 kamper. Men kampen hadde enda flere scoringer i seg. Ajer var igjen involvert da han slo innlegget som senere endte med utligning signert Brentfords Vitaly Janelt. Kort tid senere sendte Curtis Jones Liverpool tilbake i føringen. Om hjemmefansen tok av ved den første og andre scoringen, gikk de av hengslene åtte minutter før slutt. Da sørget nemlig Yoane Wissa for 3-3 og kampens siste scoring. – Det var en vanvittig kamp. De hadde sine muligheter, men vi spilte virkelig bra, var solide og det var en god kamp selv for de nøytrale, sier Brentfords keeperhelt David Raya til BBC.

Publisert: 18:24 25-09-2021