Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
19
 Fredag  19. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: LARVIK



1. larvik vant bronsekampen i håndball-NM
Den tidligere håndballstormakten larvik er i ferd med å finne tilbake til seg selv. Søndag sikret de bronsen i NM etter 25-24-seier mot Sola. larvik vant 18 strake serietitler i perioden 1999 til 2017, i tillegg til et Champions League-gull i 2011. Totaldominansen endte imidlertid med betalingsstopp, fristillinger og degradering i divisjonssystemet. Siden har de kjempet seg tålmodig tilbake mot toppen i norsk håndball. larvik ledet med ett mål til pause, og beholdt ledelsen i den andre omgangen. De vant til slutt 25-24. Det kunne imidlertid endt med straffekastkonkurranse, men Sola misbrukte en stor sjanse med få sekunder igjen. Dermed sikret larvik seg bronsen. Finalen spilles senere søndag. Den er mellom Vipers og Storhamar.
Tidspunkt: 25-02-2024 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


2. Storfavorittene innfridde i semifinalen i NM
Det ble en behagelig dag på jobben for Vipers da de vant overlegent mot larvik i semifinaleoppgjøret i Final8.
Tidspunkt: 24-02-2024 - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


3. Veronica Kristiansen tilbake for håndballandslaget
Veronica Kristiansen og Marit Røsberg Jacobsen er begge tilbake i den norske håndballtroppen når de skal møte Østerrike 28. februar og 3. mars. Det kommer fram av en pressemelding fra Håndballforbundet. – Dette er første gang laget samles siden VM i desember. Troppen består av VM-laget, og ytterligere to spillere: Veronica Kristiansen og Marit Røsberg Jacobsen, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson. Kristiansen fødte ditt første barn i juli i fjor og har siden vært utelatt fra det norske håndballandslaget. Kampene mot Østerrike er en del av EHF Euro Cup, som spilles samtidig som de andre nasjonene spiller kvalifisering til EM 2024. Norge, Ungarn, Sveits og Østerrike deltar i turneringen. Norges tropp: Målvakter: Marie Davidsen (CSM Bucuresti), Silje Solberg-Østhassel (Györ), Olivia Lykke Nygaard (Storhamar), Katrine Lunde (Våg Håndball Elite). Bakspillere: Veronica Kristiansen (Györ), Stine Ruscetta Skogrand (Ikast), Nora Mørk (Team Esbjerg), Stine Bredal Oftedal (Györ), Kristine Breistøl (Team Esbjerg), Ingvild Bakkerud (Ikast), Kristina Sirum Novak (Sola), Henny Ella Reistad (Team Esbjerg), Maja Furu Sæteren (larvik), Thale Rushfeldt Deila (Odense). Kantspillere: Marit Røsberg Jacobsen (Team Esbjerg), Camilla Herrem (Sola), Sanna Solberg-Isaksen (Team Esbjerg), Emilie Margrethe Hovden (Györ). Linjespillere: Maren Aardahl (Odense), Kari Brattset Dale (Györ), Vilde Mortensen Ingstad (CSM Bucuresti).
Tidspunkt: 12-02-2024 - Kl.19:09 - Kilde: NRK - Info


4. NRK-ekspert Kurtovic har blitt mamma
Håndballspiller og NRKs håndballekspert Amanda Kurtovic har blitt mamma. Hun delte nyheten på Instagram. Babyen skal hete Melwyn og kom til verden 11. januar. Kurtovic og tidligere ishockeyspiller Brede Csiszar annonserte i fjor sommer at de ventet barn sammen. Kurtovic har vunnet både EM, VM og OL med det norske landslaget. Hun har spilt for larvik siden 2022.
Tidspunkt: 15-01-2024 - Kl.19:14 - Kilde: NRK - Info


5. Håndball: Final 8-trekningen er klar – slik spilles semifinalene
Semifinalene i håndball-NM er klare. Det kan bli storkamp i herrefinalen. Etter at Drammen og Elverum spilte 32-32 onsdag kveld ble semifinalene i håndball-NM trukket. Der ble det klart at det kan bli et kjempeoppgjør i finalen mellom Kolstad og Elverum, dersom de vinner hver sin semifinale. Final 8 arrangeres i Arendal 24. og 25. februar. Slik spilles herrenes semifinaler: Haslum – Kolstad Elverum – Kristiansand Slik spilles kvinnenes semifinaler: Vipers – larvik Storhamar – Sola (NTB)
Tidspunkt: 20-12-2023 - Kl.21:25 - Kilde: NRK - Info


6. Fra finaletap til finaleavasement
Den norske landslagskometen Maja Furu Sæteren var ikke i troppen da Norge tapte søndagens VM-finale mot Frankrike, men larvik-spilleren mottok sølvmedalje etter at 20-åringen fikk mesterskapsdebuten tidligere i mesterskapet. Kun 24 timer etter finaletapet sikret Furu Sæteren en ny finale. Stortalentet var svært delaktig da larvik J20 sikret finalebilletten i J20-NM etter 37-27-seier mot Aker Topphåndball J20 mandag kveld. Furu Sæteren ble toppscorer med 12 mål i NM-semifinalen. Furu Sæteren fikk VM-debuten i åpningskampen mot Grønland.
Tidspunkt: 18-12-2023 - Kl.22:56 - Kilde: NRK - Info


7. Petter Belsvik ferdig som Stabæk-trener
Basert på dialog med klubben og etter eget ønske har Petter Belsvik valgt å gi seg som trener for Stabæk Kvinner. Det melder Stabæk på sin nettside. Han går nå over i en stilling i det private næringsliv, i sin hjemkommune larvik. Slik omtaler hovedtreneren selv situasjonen: - Jeg ønsker å takke for meg etter mange år i Stabæk, etter flere forskjellige perioder. Jeg vil alltid være en Stabæk-fan. Stabæk endte i år på 5.-plass i Toppserien og tok seg til kvartfinale i cupen. Sportssjef Kim André Pedersen takker Belsvik for et tett, nært og godt samarbeid i 2023. – Petter har utvilsomt vært riktig mann til å videreutvikle og etablere oss slik vi har gjort. Det er selvfølgelig synd at Petter gir seg etter kun ett år hos oss, men full respekt og forståelse for hans valg. - Jeg ønsker Petter lykke til med nye utfordringer og en ny hverdag. Jeg kommer innom han når jeg reiser til larvik. I Petter har jeg fått en god venn og kollega, sier Pedersen videre. Daglig leder Jon Tunold avslutter med: - Det er på mange måter trist at en klubblegende gir seg i klubben. Petter er Blaa og har hatt mange roller i klubben over flere perioder og er en person som vil bli savnet på Brakka, sier Tunold og fortsetter: - Med tanke på den ekstra belastningen det er å pendle fra larvik til Nadderud nesten hver dag, har jeg forståelse for Petters valg. Jeg vil takke Petter for et godt samarbeid og ikke minst det gode arbeidet han har lagt ned i klubben.
Tidspunkt: 28-11-2023 - Kl.15:18 - Kilde: NRK - Info


8. Vipers videre til NM-semifinale etter thriller mot Byåsen
Tittelforsvarer Vipers Kristiansand måtte jobbe hardt for å slå ut Byåsen av håndball-NM i kvartfinalen. Det endte til slutt med 27-26-seier for storfavoritten. Noen få minutter før slutt lå Byåsen bare ett mål bak. Det samme var stillingen med under et minutt igjen å spille. Men Vipers rodde det hele i land nok en gang. Sola gjestet Volda og vant 46–22. larvik hadde heller ingen problemer med å ta seg av Gjerpen Skien på utebane. Sluttresultatet ble 36–25. Den fjerde kvartfinalen ble ikke spilt fordi Oppsal hadde mange spillere ute med koronasykdom. Dermed fikk Storhamar walkover til semifinalen. Vipers har vunnet de seks siste NM-finalene, sist med 30–23 over Sola. (©NTB)
Tidspunkt: 08-11-2023 - Kl.20:36 - Kilde: NRK - Info


9. Maja Furu Sæteren får mesterskapsdebut
Uttaket til kvinnenes håndball-VM i desember inneholdt få nye ansikter. Ett av dem var larvik-spiller Maja Furu Sæteren. Bakspilleren er hittil i sesongen mestscorende i eliteserien med 87 mål på ni kamper. 20-åringen fikk gode skussmål fra både Thorir Heirgeirsson og Tonje Larsen under pressekonseransen tirsdag. Sæteren blir med det den eneste mesterskapssdebutanten i den norske VM-troppen. Det var knyttet stor usikkerhet til hvilke målvakter som skal spille mesterskapet. Les mer her.
Tidspunkt: 07-11-2023 - Kl.11:12 - Kilde: NRK - Info


10. Snøværet skaper problemer for U23-kvinnene
Det norske U23-landslaget i fotball for kvinner skulle ha møtt Italia i larvik mandag ettermiddag, men snøen gjorde at kampen måtte avlyses. Nå jobbes det med å få spilt kampen innendørs mandag kveld, melder Norges Fotballforbund på sitt nettsted. Kampen var først satt opp på gressbanen i Framparken med TV-dekning på Direktesport. Så ble kampen flyttet til kunstgresset i Framparken. Heller ikke der var forholdene gode nok til spill. (NTB)
Tidspunkt: 30-10-2023 - Kl.11:54 - Kilde: NRK - Info


11. Håndball-NM: Kvinnenes kvartfinaler er klare
Vipers Kristiansand fortsetter tittelforsvaret hjemme mot Byåsen 8. november. Kvartfinalene i håndballcupen for kvinner ble trukket torsdag. Det skjedde under en seanse i Norges Håndballforbunds lokaler på Ullevaal stadion. Vipers har vunnet de seks siste NM-finalene, og sørlendingene er klare favoritter til å gjøre det igjen denne sesongen. Det er lenge siden sist laget har tapt en norsk klubbkamp. Dette er de øvrige kvartfinalene: Oppsal – Storhamar, Volda – Sola og Gjerpen – larvik. Vinnerne går til finalehelgen i Arendal 23.-25. februar. (NTB)
Tidspunkt: 26-10-2023 - Kl.13:11 - Kilde: NRK - Info


12. Solberg-Isaksen forlenget med Team Esbjerg: – Vanskelig å forlate noe som er så bra
Den norske landslagsvingen Sanna Solberg-Isaksen (33) har forlenget kontrakten sin med Team Esbjerg til sommeren 2026. Det opplyser klubben i en pressemelding. 33-åringen kom til klubben fra larvik sommeren 2017 og vil ha vært i Esbjerg i ni sesonger når kontrakten går ut. Beslutningen om å forlenge med Team Esbjerg ble en familieavgjørelse. Mannen hennes, Kjetil, har fullført medisinstudiet i Oslo og er ansatt ved Esbjerg Hospital. De ble foreldre i januar. – Jeg må trives og ha det bra i klubben, og det er like viktig at Kjetil har det bra. Det er vanskelig å forlate noe som vi begge synes er så bra, forklarte Solberg-Isaksen. – Jeg er stolt over å komme tilbake på det nivået etter fødselen min, for det er ikke gitt at det skal lykkes. Jeg klarte å være i sluttspillet og Champions League Final-4, og i sommerferien trente jeg for å forbedre fysikken, fortsatte hun. (NTB)
Tidspunkt: 25-10-2023 - Kl.06:58 - Kilde: NRK - Info


13. Norsk målbonanza av håndballjentene da Sveits ble slått 44-29
Målene rant inn i stort monn begge veier da Norges håndballkvinner spilte 44-29 mot Sveits i larvik lørdag. Det skjedde i 2. runde av EHF Euro Cup. Tre dager tidligere ble det også målorgie i 38-31-seieren borte mot Ungarn. Norge er allerede sikret plass i neste års EM som tittelforsvarer, og derfor slipper de kvalifisering og spiller kamper mot arrangørlagene i stedet. Det norske laget ledet 12-10 midtveis i 1. omgang. Da byttet Norge alle utespillerne, og noen av dem kom inn etter hvert som 9-10 ble snudd til 14-10. Til pause sto det 23-18 i norsk favør. – Det er sjelden kost at Norge slipper inn 18 mål til pause. Noen ganger er vi totalt utspilt, og det er definitivt ikke godt nok. Framover er det fantastisk, sa TV 2s ekspert og Norges tidligere landslagskaptein Gro Hammerseng-Edin. Målene rant inn også i 2. omgang, men da var det stort sett Norge som nettet. Midtveis var stillingen 32-25, og seieren var aldri truet. Ingvild Kristiansen Bakkerud var god i store deler av 2. omgang og endte på seks scoringer Forsvarsspillet satt også bedre. – Tendenser bakover, sa landslagstrener Thorir Hergeirsson i en timeout. Norsk toppscorer ble Vilde Mortensen Ingstad med sju fulltreffere. Kampen mot Sveits var også den siste før VM-troppen blir presentert 7. november. Mesterskapet går i Norge, Sverige og Danmark. Den første kampen i årets VM spilles 29. november. (NTB)
Tidspunkt: 14-10-2023 - Kl.16:11 - Kilde: NRK - Info


14. Knallsterk Wiebes vant i Tour of Scandinavia – Uttrup Ludwig beholdt ledertrøyen
Nederlandske Lorena Wiebes viste muskler i den tøffe avslutningen i larvik og seiret på den 3. etappen av sykkelrittet Tour of Scandinavia fredag. To kategoriserte stigninger sto på menyen i løpet av de snaue 135 kilometerne fra Kongsberg til larvik. På de krevende siste kilometerne tråkket Wiebes til og sikret etappeseieren. – Hun er enorm i spurtene. Det har hun vist i hele år, kommenterte Andreas Staune-Mittet på Eurosport sin sending. Den danske FDJ-rytteren Cecilie Uttrup Ludwig ble nummer tre og beholdt den gule ledertrøyen. (NTB)
Tidspunkt: 25-08-2023 - Kl.12:27 - Kilde: NRK - Info


15. Norge til U23-EM med flere gullkandidater
Norges Friidrettsforbund har gjort et slagkraftig uttak til neste ukes U23-EM i finske Esbo. Pål Haugen Lillefosse og Sander Skotheim er med til mesterskapet.Det samme er fersk norgesrekordholder Håvard Bentdal Ingvaldsen (400 meter), mens Henriette Jæger skal jage edelt metall på både 200 og 400 meter. Troppen ble klar få dager etter at Lillefosse tok den siste pallplassen i stavkonkurransen i Diamond League-stevnet i Stockholm. Bergenseren deler den norske utendørsrekorden på 5,86 meter med Sondre Guttormsen. Mesterskapet varer fra 13. til 16. juli. Her er den norske troppen: Menn: 100 m: Jacob Vaula (Gular) 200 m: Kenny Emi Tijani-Ajayi (Tjalve) 400 m: Håvard Bentdal Ingvaldsen (Moelven), Andreas Grimerud (Moelven), Andreas Ofstad Kulseng (larvik Turn & IF) 800 m: Tobias Grønstad (Tjalve), Ole Jakob Høsteland Solbu (Ås) 1500 m: Esten Hansen-Møllerud Hauen (Ren-Eng), Moa Abounnachat Bollerød (Sem) 5000 m: Abdullahi Dahir Rabi (Runar), Vebjørn Hovdejord (Snøgg) 10.000 m: Abdullahi Dahir Rabi (Runar), Ibrahim Buras (BUL), Phillip Anders Anthelme Massacand (Gneist) 110 m hekk: Herman Ellingsen (Gneist) 400 m hekk: Andreas Haara Bakketun (Gular) 3000 m hinder: Vebjørn Hovdejord (Snøgg), Jesper Lundin (BUL Tromsø), Didrik Røssum Jensen (Nittedal) Stav: Pål Haugen Lillefosse (Fana), Simen Guttormsen (Vidar) Lengde: Henrik Flåtnes (Tønsberg) Tresteg: Henrik Flåtnes (Tønsberg) Diskos: Steffen Melheim (Olden) Spyd: Daniel Thrana (Kristiansand) Tikamp: Sander Skotheim (Tjalve), Markus Rooth (Tjalve) 4 x 100 m stafett: Vaula, Tijani-Ajayi, Jonas Berggård Skåden (Sandnes), August Hemstad (Gular) 4 x 400 m stafett: Ingvaldsen, Grimerud, Kulseng, Bakketun. Kvinner: 100 m: Maren Bakke Amundsen (Moelven) 200 m: Maren Bakke Amundsen (Moelven), Henriette Jæger (Aremark) 400 m: Jæger, Astri Ayo Lakeri Ertzgaard (Tjalve), Sigrid Kongssund Amlie (Moelven) 800 m: Anne Gine Løvnes (Vidar), Pernille Karlsen Antonsen (Vidar), Anniken Årebrot (Orion) 1500 m: Ingeborg Østgård (Tjalve), Selma Løchen Engdahl (Tjalve), Grete Tyldum (Steinkjer) 5000 m: Mari Roligheten Ruud (IL i BUL) 10.000 m: Kristine Meinert Rød (Oppegård), Adele Norheim Henriksen (Gular) 100 m hekk: Andrea Rooth (Lambertseter), Martine Hjørnevik (Norna-Salhus), Ingrid Pernille Rismark (Vidar) 400 m hekk: Rooth, Marin Stray Gautadottir (Skjalg), Astri Ayo Lakeri Ertzgaard (Tjalve) 3000 m hinder: Kristin Svendby Otervik (Lørenskog), Sigrid Alvik (Tyrving), Sara Busic (Skjalg) Stav: Kitty Augusta Friele Faye (Fana) Tresteg: Rachel Ombeni (Norna-Salhus), Hedda Kronstrand Kvalvåg (Tjalve) Diskos: Lotta Flatum (Brandbu), Elisabeth Thon Rosvold (Tjalve) 4 x 400 m stafett: Jæger, Rooth, Ertzgaard, Amlie, Gautadottir. (NTB)
Tidspunkt: 04-07-2023 - Kl.08:33 - Kilde: NRK - Info


16. Håndball: Vipers starter hjemme mot Byåsen
Regjerende seriemester i håndball for kvinner, Vipers Kristiansand, åpner kommende sesong hjemme mot Byåsen. Eliteserien for kvinner er utvidet fra 12 til 14 lag. Slik spilles 1. serierunde, søndag 30. august (18.00): Fredrikstad – Tertnes, larvik – Aker, Oppsal – Molde, Vipers Kristiansand – Byåsen, Fana – Gjerpen 18.30, Follo – Sola 18.30, Romerike – Storhamar 18.30. Siste serierunde er lagt til 21. april neste år. Der spiller Vipers Kristiansand borte mot Follo. Vipers vant også NM, elitesluttspillet og mesterligaen sesongen 2022/23. (NTB)
Tidspunkt: 14-06-2023 - Kl.09:54 - Kilde: NRK - Info


17. Senstad blir larvik-trener
Arne Senstad (53) blir hovedtrener for håndballklubben larvik i kvinnenes eliteserie. – Det er en stor ære å ta over en klubb som larvik. Jeg har fulgt med lenge og synes det har vært spennende de siste årene. Jeg er en god kompis med Eirik Haugdal og har fulgt med på det han har gjort i klubben. Det er en fin gjeng som trener bra og leverte en god sesong i år, sier han i en pressemelding. Senstad har vært landslagstrener for Polen siden 2019 og skal fortsette i den gjerningen. 53-åringen fra Kapp på Østre Toten flytter til Sandefjord i sommer. Han er samboer med tidligere larvik-spiller Lise Løke og blir altså igjen trener for svigerinnen Heidi Løke. larviks nye hovedtrener har to ganger blitt stemt fram som årets trener i Norge (2011/12, 2018/19), begge ganger som Storhamar-trener. Han trente Storhamar i sju sesonger (2006-2013), før han var i Oppsal i to sesonger (2013-2015). (NTB)
Tidspunkt: 30-05-2023 - Kl.12:50 - Kilde: NRK - Info


18. Storhamar møter Vipers i sluttspillfinalen
Storhamar vant den tredje og avgjørende sluttspillsemifinalen i håndball 25–24 mot Sola. Dermed venter Vipers Kristiansand i finalen. Storhamar ledet 13–8 til pause i egen hall. Sola knappet voldsomt innpå etter hvilen og tapte med ett mål. Det hjalp likevel ikke for Sola. Storhamar vant semifinaleserien 2–1 sammenlagt. Dermed blir det et gjensyn med fjorårets finalelag. Forrige sesong ble Storhamar slått 24–17 av Vipers i finalen. Kristiansand-laget har vunnet sluttspillet i 2022, 2019 og 2018. Før det vant larvik 13 sesonger på rad. I 2021 og 2020 ble sluttspillet avlyst på grunn av koronapandemien. (NTB)
Tidspunkt: 19-05-2023 - Kl.22:08 - Kilde: NRK - Info


19. Vipers kontrollert til finale
Vipers Kristiansand suser videre mot nok en sluttspilltittel i håndball. Torsdag ble larvik slått 37-22 på bortebane i semifinalen. Dermed vant Vipers 2-0 sammenlagt i best av tre-serien. Det ble 43-18-seier i første kamp sist uke. Stjernelaget fra Kristiansand kan sikre tittelen for fjerde gang på rad. I finalen venter enten Storhamar eller Sola. I den andre semifinalen mellom Storhamar og Sola står det 1-1. Den avgjørende kampen spilles på Hamar fredag i neste uke. Vipers har vunnet sluttspillet i 2022, 2019 og 2018. Før det vant larvik 13 sesonger på rad. I 2021 og 2020 ble sluttspillet avlyst på grunn av koronapandemien. (NTB)
Tidspunkt: 11-05-2023 - Kl.21:35 - Kilde: NRK - Info


20. Vipers knuste larvik – har grep om finaleplass
Vipers Kristiansand utspilte larvik og vant 43-18 i den første semifinalekampen i håndballsluttspillet. Vipers trenger en seier til for å avansere til finalen. Ragnhild Valle Dahl ble kampens toppscorer med sine ti mål, mens Anna Vjakhireva scoret åtte i nedsablingen av larvik på hjemmebane. Veteranen Heidi Løke scoret fem mål for gjestene fra larvik i oppgjøret. Valle Dahl scoret seks av målene i den første omgangen, som Vipers vant 20-8. Den andre kampen mot larvik spilles neste torsdag. Det er best av tre kamper som gjelder i semifinalen av sluttspillet. Kristiansand-laget er regjerende mester i sluttspillet og kjemper på flere fronter mot slutten av sesongen. Vipers skal lørdag kvittere ut billetten til mesterligaens finalehelg i Budapest i juni. Laget har 31-25-ledelse fra bortekampen mot rumenske Rapid Bucuresti. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - Info


21. Melder seg ut av idrettsklubb etter intern strid om overgrepsdømt mann
Den profilerte sportskommentatoren Daniel Høglund melder seg ut av den lokale idrettsforeningen Fram larvik. Årsaken er en strid om en overgrepsdømt mann skal få komme tilbake i klubben.
Tidspunkt: 15-03-2023 - Kl.13:43 - Kilde: NRK - Info


22. Vipers seiret i toppkampen – slo Molde 40-32
Vipers Kristiansand slo tilbake etter mesterligatapet mot CSM Bucuresti, og vant hjemme mot Molde i kvinnenes eliteserie i håndball. Dermed tok serieleder Vipers en viktig seier mot tredjeplasserte Molde i årets siste kamp i eliteserien. Det ble en jevn kamp mellom to angrepsvillige lag. I førsteomgangen fulgte lagene hverandre tett, men mot slutten av omgangen trakk sørlendingene fra og ledet 22-18 til pause. Oppgaven ble ikke enklere for Molde da Sherin Obaidli felte Sunniva Næs Andersen stygt bare fem minutter inn i 2. omgang. Molde-spilleren ble tildelt rødt kort, mens Andersen ble båret av banen. Også Mona Obaidli måtte av banen med skade i andreomgangen. Vipers hadde gitt Katrine Lunde en tidlig juleferie før kampen, og hun var derfor ikke med i troppen. Dermed var det Sofie Börjesson som måtte ta ansvar i buret mot ligaens toppscorer Mona Obaidli. Obaidli fortsatte å sette mål for Molde og noterte seg for sju nettkjenninger i kampen, mens søster Sherin scoret fire. Ana Debelic scoret flest for Vipers med seks mål. Dermed rykket serieleder Vipers ytterligere fra rivalene. Vipers har ennå ikke avgitt poeng og kan nå feire jul og nyttår med fem poengs luke til larvik, seks til Molde og Storhamar, og sju til Sola.
Tidspunkt: 21-12-2022 - Kl.20:52 - Kilde: NRK - Info


23. Petter Belsvik ny hovedtrener for Stabæks kvinnelag
– Vi kan med stor glede melde at Petter Belsvik er ansatt som ny hovedtrener for a-lag kvinner, skriver Stabæk på sine hjemmesider. Belsvik har vært i klubben i mange år, både som spiller og trener. Han var blant annet hovedtrener for a-lag menn i 2012 og 2013. I 2014 til 2018 var han hovedtrener i Fram larvik. Per Inge Jacobsen seg som hovedtrener etter årets sesong. Han går til stillingen som trener for det norske U23-landslaget.
Tidspunkt: 02-12-2022 - Kl.15:42 - Kilde: NRK - Info


24. Suksessdebut for Wille – Norge slo Slovakia
Gøran Søgård Johannessens suksesscomeback bidro til seier da Jonas Wille debuterte som norsk landslagssjef i herrehåndball. Norge slo Slovakia 38-26. Det var et ventet utfall i EM-kvalifiseringen. 28-årige Johannessen har vært hardt rammet av skader i løpet av sin karriere. Han spilte bare sin 86. landskamp siden debuten i januar 2015. Tyskland-proffen gikk glipp av OL i fjor og årets EM på grunn av lysketrøbbel. Da han kom på banen i larvik, hadde han ikke spilt landskamp siden 2. mai 2021. Johannessen scoret tre ganger og serverte flere pasninger til Sebastian Barthold allerede i løpet av det første kvarteret mot Slovakia. Han fortsatte å prege kampen markant etter pause. Johannessen vil være en viktig mann for Norge i VM i januar, og spesielt dersom Sander Sagosen ikke blir klar for mesterskapet etter brudd i en fot. Sistnevnte satt på tribunen da Norge i perioder spilte ut slovakene. Han er fortsatt et godt stykke unna comeback. Til sommeren blir Johannessen og Sagosen lagkompiser i Kolstad. (NTB)
Tidspunkt: 13-10-2022 - Kl.18:00 - Kilde: NRK - Info


25. Sagosen og Toft i Willes første tropp
Sander Sagosen og Erik Thorsteinsen Toft er begge ute med skader, men er med i debututtaket til Jonas Wille som norsk landslagssjef i handball. Han presenterte troppen på ein seanse i Skien onsdag. Willes første kampar som Noreg-sjef er mot Slovakia i larvik 13. oktober og borte mot Finland tre dagar seinare. Begge er ein del av kvalifiseringa til EM-sluttspelet i 2024. Berre to målvakter er tatt ut til dei første kvalikkampane: Torbjørn Bergerud (Kolstad) og Kristian Sæverås (Leipzig). Dette er resten av troppen: Bakspelarar: Kent Robin Tønnesen (Szeged), Harald Reinkind (Kiel), Christian O´Sullivan (Magdeburg), Sander Sagosen (Kiel), Simen Holand Pettersen (Skjern), Gøran Johannessen (Flensburg), Magnus Abelvik Rød (Flensburg), Sander Øverjordet (Kolding), Erik Thorstein Toft (Kolding), Vetle Eck Aga (Kolstad), Tobias Grøndahl (Elverum), Eivind Tangen (Skjern), Mario Matic (ØIF Arendal) Kantspelarar: Sebastian Barthold (Aalborg), Kristian Bjørnsen (Aalborg), Kevin Gulliksen (Göppingen), Sindre Heldal (Elverum) Linjespelarar: Magnus Gullerud (Kolstad), Petter Øverby (Kiel), Thomas Solstad (Bjerringbro-Silkeborg). Wille blei i sommar tilsett etter Christian Berge. Østfoldingens kontrakt som landslagssjef varer til 2026.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.09:14 - Kilde: NRK - Info


26. Nye håndballregler: Mer beskyttelse for keeperne
Håndballsesongen i Norge starter med flere ferske regelgrep. Skudd mot hodet på keeperen gir automatisk utvisning eller diskvalifikasjon. I kveld er det seriestart for herrene med Fjellhammer – Drammen og Kolstad – Nærbø. Torsdag åpner kvinnenes eliteserie når larvik møter tittelforsvarer Vipers Kristiansand. Forandringene i regelverket kommer som resultat av beslutninger fra Det internasjonale håndballforbundet (IHF). Regelendringene er testet ut i flere nasjonale turneringer i Europa og VM- og EM-sluttspill i sommer.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.05:30 - Kilde: NRK - Info


27. Heidi Løke vender tilbake til larvik
Håndballveteranen Heidi Løke er ferdig i Vipers Kristiansand. Hun vender tilbake til gamleklubben larvik. Det bekrefter landslagsprofilen til TV 2. Bakgrunnen for klubbskiftet er at Løke, som er nybakt mor, synes det blir for langt å pendle til Kristiansand fra hjemmet i Sandefjord. Vipers slipper strekstjernen til tross for at hun har ett år igjen av kontrakten med kristiansandsklubben. – Jeg hadde et år igjen med Vipers, men de har vært veldig forståelsesfulle når det gjelder min familiesituasjon med en nyfødt og har latt meg gå, sier Heidi Løke til TV 2. Løke har spilt for larvik i to perioder tidligere. – Jeg er veldig glad for å være tilbake i larvik for tredje gang. Det siste jeg gjorde her sist var å vinne Champions League. Det er gode minner, sier hun. (©NTB)
Tidspunkt: 01-08-2022 - Kl.14:22 - Kilde: NRK - Info


28. Kjempehopp på rankingen for «norsk» golffenomen
Viktor Hovland beholder 8.-plassen på verdensrankingen i golf. Amerikaneren Michael Thorbjornsen, som har norsk far, avanserer over 1000 plasser på rankingen. Hovland var ikke med på helgens PGA-turnering i Connecticut, men der viste Thorbjornsen seg for alvor fram. Den 20 år gamle amerikaneren var rangert som nummer 1785 på OWGR-rankingen før turneringen, men hang lenge med i kampen om turneringsseieren. Til slutt endte han på en knallsterk 4.-plass. Det gjør at Thorbjornsen, som fortsatt har amatørstatus, går helt opp til 412.-plass på verdensrankingen i golf. Selv om ikke Hovland deltok, stilte flere av verdens beste golfspillere i turneringen. Thorbjornsen endte foran blant andre verdensener Scottie Scheffler og Rory McIlroy. Hovlands neste store turnering er majorturneringen British Open fra 14. til 17. juli. 1. juli deltar han i en veldedighetsturnering i larvik. (NTB)
Tidspunkt: 27-06-2022 - Kl.09:19 - Kilde: NRK - Info


29. Vipers møter Metz i semifinalen
Tittelforsvarer Vipers Kristiansand spiller mot franske Metz i semifinalen i mesterligasluttspillet i håndball for kvinner. I den andre kampen møtes Györ (Ungarn) og Esbjerg (Danmark). Semifinalene spilles 4. juni. Dagen etter venter kamp om tredjeplass og finale. Esbjergs Henny Ella Reistad var med på videolink under trekningen. Den ble foretatt i et TV-studio i Budapest. Det er også der finalehelgen arrangeres. Totalt vil det være over 20 norske landslagsspillere i aksjon i Final4 for kvinner. Metz er eneste semifinalist uten norske spillere. I tillegg til Vipers har også larvik vunnet mesterligaen for kvinner. Det skjedde i 2011. (©NTB)
Tidspunkt: 10-05-2022 - Kl.18:55 - Kilde: NRK - Info


30. Smitteutbrudd i larvik – eliteseriekamp utsatt
Søndagens planlagte eliteseriekamp i håndball mellom larvik og Oppsal er utsatt på grunn av koronasmitte hos hjemmelaget. Det opplyser Norges Håndballforbund fredag. Kampen skulle egentlig ha blitt spilt søndag. Det er ikke satt opp ny dato og tidspunkt for den utsatte kampen. larviks neste planlagte kamp er borte mot Aker neste onsdag. Oppsal skal møte Flint Tønsberg neste søndag. (NTB)
Tidspunkt: 18-02-2022 - Kl.13:17 - Kilde: NRK - Info


31. Smitteutbrudd i Storhamar håndball
Seks Storhamar-spillere har testet positivt for koronavirus. Håndballklubben jobber på spreng med å få utsatt kamper, skriver Hamar Arbeiderblad. – Det er ikke bra. Vi har to kamper denne uka, og med så mange smittede i laget må vi prøve å få utsatt begge. Vi har dialog med håndballforbundet i Norge og EHF (Det europeiske håndballforbundet), sier daglig leder Kamilla Sundmoen i Storhamar til HA. Storhamar skal i utgangspunktet møte larvik onsdag og Herning-Ikast i europaligaen lørdag. Klubben venter på testsvar for flere spillere, og det er dermed ikke utenkelig at antallet smittede spillere kan øke. Regelverket i norsk håndball sier at kamper kan utsettes dersom et lag har åtte eller flere spillere ute på grunn av koronaviruset. (NTB)
Tidspunkt: 18-01-2022 - Kl.12:08 - Kilde: NRK - Info


32. Breistøl forlenger med Esbjerg
Den ferske verdensmesteren i håndball Kristine Breistøl (28) forlenger med danske Esbjerg, det opplyser klubben selv på sine nettsider. Den nye kontrakten strekker seg til 2024. Breistøl kom fra seks sesonger i larvik til den danske klubben i 2018.
Tidspunkt: 23-12-2021 - Kl.10:26 - Kilde: NRK - Info


33. Obaidli storspilte mot Follo
Anniken Obaidli var kampens dominerende spiller da Storhamar inntok tabelltoppen med 35-25 borte mot Follo i eliteserien i håndball for kvinner. Anniken Obaidli stoppet på ti fulltreffere i kampen hvor det sto 17-11 ved pause. Sola hadde små problemer borte mot Oppsal. Det endte med 34-29. Kaja Horst Haugseng og Kristian Sirum Novak stoppet på sju mål hver, mens Lina Marie Jensen ble Oppsals storscorer med åtte mål. Tertnes vant med 35-29 hjemme mot larvik. (NTB)
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.18:30 - Kilde: NRK - Info


34. Resultater uke 35 REMA 1000-ligaen – midtuke

Onsdag ble det spilt så og si full runde i REMA 1000-ligaen for både herrer og damer. Her er får du resultatene. REMA 1000-ligaen kvinner Aker Topphåndball – Sola, 27-30 larvik – Storhamar Håndball Elite, 26-30 Oppsal – Molde Elite, 30-36 Byåsen håndball elite – Flint Tønsberg, 21-24 Follo HK damer – Fana, 36-48 Tertnes […]

The post Resultater uke 35 REMA 1000-ligaen – midtuke appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.08:09 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


35. To personer omkom i kano­ulykke i larvik

Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.12:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


36. To personer omkom i kanoulykke i larvik

Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.11:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


37. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


38. Vipers Kristiansand vant EHF Champions League

Vipers Kristiansand vant søndag kveld finalen i EHF Champions League etter å ha beseiret fransk Brest Bretagne. Dermed kunne de krone en litt merkelig sesong med det gjeveste trofeet i klubbhåndballen. Tidligere er det kun larvik som har klart å gå til topps i EHF Champions League av de norske klubbene. Henny Reistad var igjen […]

The post Vipers Kristiansand vant EHF Champions League appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.20:03 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


39. Tre handballspelarar smitta
Heile Molde HK Elite med trenarar og støtteapparat er sett i karantene og isolasjon etter at tre spelarar på laget har testa positivt for korona. Det gjeld også ei rekke nærkontaktar, totalt 50 personar, melder Molde kommune. Kjelda er ikkje kjent. Mest sannsynleg blir Molde sine kampar mot Fredrikstad og larvik utsett på grunn av smitteutbrottet.
Tidspunkt: 02-01-2021 - Kl.21:37 - Kilde: NRK - Info


40. Vipers klar for nok en NM-finale
Regjerende mester Vipers Kristiansand spilte seg til sin fjerde strake NM-finale i håndball etter å ha slått Fana 33-24 onsdag. Vipers har vunnet de tre foregående NM-finalene. Det blir lagets fjerde cupfinale. I 2011 ble det tap for larvik. Semifinalen var spennende de ti første minuttene. Fana holdt overraskende godt følge med hjemmelaget før Vipers stakk ifra på 4-4 og til 17-11 ved pause. Gjestene fra Bergen startet også godt i annen omgang og reduserte til 17-19 før Heidi Løke og hennes venninner igjen satte på turboen og stoppet på en komfortabel nimålsseier.
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.21:50 - Kilde: NRK - Info


41. Vipers til finale
Regjerende mester Vipers Kristiansand spilte seg til sin tredje strake NM-finale i håndball etter å ha slått Fana 33–24 onsdag. Vipers har vunnet de to foregående NM-finalene. Det blir lagets fjerde cupfinale. I 2011 ble det tap for larvik. Løke ble Vipers toppscorer med åtte mål, mens Celine Solstad stoppet på seks mål for Fana. Hvem som blir finalemotstander, er ennå ikke klart. Fredrikstads møte med Sola ble utsatt på grunn av koronasmitte hos Fredrikstad. NM-finalene skal etter planen spilles i Oslo Spektrum 29. desember. (NTB)
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


42. Vipers knuste larvik
Vipers Kristiansand og Nora Mørk sendte over 40 baller inn bak den tidligere storheten larvik på vei til 41–26-seier i eliteserien i håndball onsdag. Mørk har en fortid i larvik der hun vant mesterligaen i 2011. Vipers ledet 20-13 ved pause, men forspranget økte solid i løpet av andreomgangen. Våren 2018 forsvant hegemoniet i norsk kvinnehåndball vel 15 mil sørover fra larvik til Kristiansand. Vipers tok da sitt første seriegull, to poeng foran LHK, av hittil tre. (NTB)
Tidspunkt: 21-10-2020 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


43. Vipers enkelt videre i håndball-NM
Vipers hadde ingen problemer med å ta seg til fjerde runde i håndball-NM. De regjerende mesterne vant 39-15 mot Randesund. larvik er derimot ute etter 24-27-tap for Gjerpen. Flint Tønsberg og Sola avanserte også til fjerde runde.
Tidspunkt: 23-09-2020 - Kl.20:37 - Kilde: NRK - Info


44. Følg larvik-Tertnes
Målservice fra kampen her.
Tidspunkt: 20-09-2020 - Kl.18:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


45. Reagerer på norsk sjokkovergang: - Meget spesielt
I fjor fikk han to innhopp og spilte til sammen ti minutter for Fram larvik i PostNord-ligaen. I august i år signerte han for Arsenal. Fram larviks sportssjef beskriver sjokkovergangen til norske George Lewis (20) som underlig.
Tidspunkt: 06-09-2020 - Kl.07:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


46. Reagerer på norsk overgang: - Meget spesielt
I fjor fikk han to innhopp og spilte til sammen ti minutter for Fram larvik i PostNord-ligaen. I august i år signerte han for Arsenal. Fram larviks sportssjef beskriver sjokkovergangen til norske George Lewis (20) som underlig.
Tidspunkt: 06-09-2020 - Kl.07:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


47. Drukningsulykke i Geiranger: – En fryktelig tragedie
Den snart to år gamle gutten som druknet i Geiranger tirsdag, var fra larvik, bekrefter ordføreren. Kommunen har satt krisestab.
Tidspunkt: 15-07-2020 - Kl.21:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


48. Drukningsulykke i Geiranger: – En fryktelig tragedie
Den snart to år gamle gutten som druknet i Geiranger tirsdag, var fra larvik, bekrefter ordføreren. Kommunen har satt krisestab.
Tidspunkt: 15-07-2020 - Kl.17:16 - Kilde: Aftenposten - Info


49. Renate (26) fikk drømmestart
Sotra kjempet seg tilbake og vant 3-2 mot Fram larvik da Renate Blindheim (26) debuterte som trener i 2. divisjon for menn lørdag.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.17:56 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


50. Debuterte med siger
For tre veker sidan blei Renate Blindheim landskjend som den første kvinnelege trenaren i toppfotball for menn. I dag debuterte ho med siger. Stord slo Fram 3-2 i første kamp i 2. divisjon i larvik. Laget låg under med 1-0 ved pause, men snudde til 2-1 i løpet av dei tre første minutta av andre omgang, og halte i land sigeren.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.17:53 - Kilde: NRK - Info


51. Tonje Larsen ny landslagstrener for håndballjentene

Thorir Hergeirsson signerte nylig en kontraktsforlengelse til 2024, og med seg på laget får han ikke ukjente Tonje Larsen med seg ved sin side. Tonje Larsen var i mange år en landslagsprofil selv som spiller, og ikke minst en av larviks bærebjelker i deres suksess i Europa. Både klubb- og landslagstrener – Tonje har et […]

The post Tonje Larsen ny landslagstrener for håndballjentene appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.20:07 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


52. Tonje Larsen blir landslagstrenar
Tonje Larsen (45) blir frå hausten av av nytt medlem i trenarteamet for kvinnelandslaget i handball. Larsen går inn i laget saman med målvaktstrenar Mats Olsson og landslagssjef Thorir Hergeirsson. Ho har tidlegae vore i trenarteamet for larvik og er no hovudtrenar i Flint. Som aktiv spela ho 264 landskampar.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.18:56 - Kilde: NRK - Info


53. Sjokkovergang for norsk 19-åring – går fra nivå tre i Norge til Arsenal
Den norske 19-åringen George Lewis er klar for Arsenal. Det bekrefter både sportslig leder i Fram larvik og agenten hans.
Tidspunkt: 29-05-2020 - Kl.17:21 - Kilde: NRK - Info


54. Sjekk hvilken godbit Molde-damene får i serieåpninga
Molde Håndballklubbs nye sjef Tor Odvar Moen har vært i larvik nesten hele trenerkarrieren. Lagene møtes i første seriekamp 2. september.
Tidspunkt: 28-05-2020 - Kl.19:09 - Kilde: Aftenposten - Info


55. Kvinne tiltalt for uaktsomt drap etter at eldre kvinne ble påkjørt i fotgjengerfelt
En 18 år gammel kvinne er tiltalt for uaktsomt drap etter at en eldre kvinne ble påkjørt i en fotgjengerovergang i larvik i november i fjor.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.16:53 - Kilde: Aftenposten - Info


56. larvik vil ha kunsten på Y-blokken dersom rivingen gjennomføres
I larvik oppfordrer man regjeringen til å stanse rivingen av Y-blokken i Oslo, men ønsker å overta kunstverket «Fiskerne» dersom henvendelsen ikke tas til følge.
Tidspunkt: 10-05-2020 - Kl.23:21 - Kilde: Aftenposten - Info


57. Arsenal ønsker Tromsø-gutt
Arsenal skal være i samtaler om å sikre seg Fram larviks 19-årige ving George Lewis.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.16:15 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Arsenal tilbyr kontrakt til Tromsø-gutt
Arsenal skal være i samtaler om å sikre seg Fram larviks 19-årige ving George Lewis.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.15:26 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Tre personer skadd i trafikkulykke i larvik
Tre personer ble skadd i en kollisjon mellom en bil og en motorsykkel i larvik kommune søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 26-04-2020 - Kl.13:27 - Kilde: Aftenposten - Info


60. Mann i 20-årene pågrepet for vold mot to personer i larvik
Torsdag formiddag rykket politiet ut til en pågående voldshendelse i et hus i larvik. En mann i 20-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 23-04-2020 - Kl.10:09 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Mann pågrepet etter å ha skutt en mann i beinet i larvik
En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet natt til torsdag. Den skadde mannen, som også er i 40-årene, er ikke livstruende skadd.
Tidspunkt: 09-04-2020 - Kl.08:04 - Kilde: Aftenposten - Info


62. larvik HK tilbake i Eliteserien
larvik håndballklubb vart degradert til 1. divisjon i fjor etter at dei ikkje klarte å oppfylle krava til spel i toppdivisjonen. I dag rykka dei opp att etter ein 30-26-siger over Rælingen. – Dette er heilt uverkeleg, og det er mykje kjensler i sving no. Eg kom til klubben utan erfaring på dette nivået, kor eg har jobba med mange unge spelarar. At me no har klart å rykke opp kan me alle vere stolte av, sa trenar Lars Wallin Andresen til Østlands-Posten etter kampen.
Tidspunkt: 08-03-2020 - Kl.21:15 - Kilde: NRK - Info


63. For åtte år siden var Anniken Obaidli på besøk i larvik. Da startet dialogen med Moldes nye trener.
Tor Odvar Moen har en klar ambisjon: Nå skal MHK ta medalje i eliteserien
Tidspunkt: 20-02-2020 - Kl.12:19 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Kvinne fraranet bil i larvik - fire pågrepet
En kvinne ble tirsdag kveld fraranet bilen sin ved en butikk i larvik sentrum. Bileieren ble truet med et håndvåpen, opplyser politiet.
Tidspunkt: 11-02-2020 - Kl.21:10 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Kvinne fraranet bil i larvik – fire pågrepet
Fire personer er tatt etter at en kvinne ble fraranet bilen sin ved en butikk i larvik sentrum tirsdag kveld. Ranerne truet med skytevåpen, opplyser politiet.
Tidspunkt: 11-02-2020 - Kl.21:10 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Tidligere Start-spiller klar for ny klubb
Kristiansanderen Fredrik Kristensen Dahl (21) går fra Fram larvik til 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo.
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Skaug returnerer til gamleklubben
Etter det NRK erfarer, er Ina Helen Levorsen Skaug klar for Vålerenga. Skaug startet sin karriere i Toppserien med FK larvik i 2008, og fortsatte deretter i Stabæk og Vålerenga. Skaug gikk til Røa fra Vålerenga i 2016, og returnerer nå til gamleklubben. 27-åringen noterte seg for 21 kamper og 3 mål forrige sesong.
Tidspunkt: 06-01-2020 - Kl.11:50 - Kilde: NRK - Info


68. E18 i larvik åpnet igjen
E18 i larvik er åpnet for trafikk igjen etter steinraset sist fredag.
Tidspunkt: 19-12-2019 - Kl.08:30 - Kilde: Aftenposten - Info


69. E18 i larvik åpen igjen
E18 i larvik er åpnet for trafikk igjen etter steinraset sist fredag.
Tidspunkt: 19-12-2019 - Kl.07:20 - Kilde: Aftenposten - Info


70. Her sprenges en 810 tonn tung steinblokk ved E18
Tirsdag morgen forbereder Statens vegvesen sprenging av fjellblokken som står igjen etter raset på E18 ved larvik. Det er allerede mye kø i området.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.12:03 - Kilde: Aftenposten - Info


71. Veivesenet har sprengt steinblokk på E18
Tirsdag morgen forbereder Statens vegvesen sprenging av fjellblokken som står igjen etter raset på E18 ved larvik. Det er allerede mye kø i området.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.10:04 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Vegvesenet skal sprenge steinblokk på E18
Tirsdag morgen forbereder Statens vegvesen sprenging av fjellblokken som står igjen etter raset på E18 ved larvik. Det er allerede mye kø i området.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.09:16 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Vegvesenet skal sprenge steinblokk på E18
Tirsdag morgen forbereder Statens vegvesen sprenging av fjellblokken som står igjen etter raset på E18 ved larvik. Det er allerede mye kø i området.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.08:07 - Kilde: Aftenposten - Info


74. Altibox bruker en halv milliard på nye fiberkabler mellom Norge og Europa
Fiberselskapet vil legge to kabler fra larvik til Hirtshals, og fra Rennesøy til Newcastle. Samtidig lover selskapet raskere internett.
Tidspunkt: 16-12-2019 - Kl.22:10 - Kilde: E24 - Info


75. Vegvesenet frykter trafikkaos på E18 i larvik
Bilister må belage seg på betydelig kø etter raset på E18 i larvik før helgen. Vegvesenet oppfordrer til bruk av kollektivtrafikk istedenfor egen bil.
Tidspunkt: 16-12-2019 - Kl.08:16 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Oppryddingsarbeidet på E18 i rute – Veivesenet avviser at sikkerhet ble nedprioritert
Samferdselsministeren og Veivesenet avviser at sikkerheten ble nedprioritert på en ny strekning på E18 ved larvik der et stort ras gikk fredag.
Tidspunkt: 15-12-2019 - Kl.18:22 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Rasfaren er ikke over: E18 i larvik åpnes tidligst mot slutten av neste uke
Det er fare for at nye deler av fjellpartiet ved E18 ved Bommestad i larvik skal rase ut. Vegvesenet sier veien tidligst kan åpnes mot slutten av neste uke.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.20:09 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Stort steinras sperrer E18 i larvik
Store steiner har falt ut på E18 og sperrer fredag kveld sørgående felt ved Bommestadkrysset i larvik.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.00:42 - Kilde: Aftenposten - Info


79. LSK-trening snødde bort
Nedrykkstruede Lillestrøm hadde lagt torsdagens trening til larvik for å komme seg litt bort og samle krefter før søndagens avgjørende oppgjør mot Sarpsborg 08. Værgudene var imidlertid ikke helt på LSKs side og snøfall gjorde at fotballaget måtte avbryte den planlagte treningen utendørs.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.12:14 - Kilde: NRK - Info


80. Kvinne (87) døde etter påkjørsel i fotgjengerfelt
En 87 år gammel kvinne ble mandag ettermiddag erklært død på Ullevål sykehus etter at hun søndag ble påkjørt i et fotgjengerfelt i larvik.
Tidspunkt: 26-11-2019 - Kl.09:11 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Eldre dame skadd i trafikkulykke i larvik
En eldre dame er skadd etter en påkjørsel ved Tjøllingvollen i larvik søndag ettermiddag. Hun er ikke ved bevissthet, men skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.15:36 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Eldre dame alvorlig skadd etter påkjørsel i larvik
En eldre dame er alvorlig skadd etter en påkjørsel ved Tjøllingvollen i larvik søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.15:36 - Kilde: Aftenposten - Info


83. «Gymnaslærer Pedersen»: Fysisk, grotesk og latterliggjørende teater
Sirkusteater rundt verdensrevolusjonen, sett fra larvik.
Tidspunkt: 22-11-2019 - Kl.12:50 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Det brenner i larvik bibliotek – mann pågrepet
En brann som startet i en konteiner, har spredt seg til biblioteket i larvik. Brannen er ikke under kontroll. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.07:06 - Kilde: Aftenposten - Info


85. Det brenner i larvik bibliotek – pågrepet mann ble løslatt etter polititabbe i forrige uke
Brannen i biblioteket i larvik er fortsatt ikke under kontroll. Mannen som er pågrepet skal være siktet for flere branner tidligere, men ble løslatt i forrige uke ved en misforståelse.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.07:06 - Kilde: Aftenposten - Info


86. Mistenkt ildpåsetter i larvik ble løslatt etter polititabbe i forrige uke
Brannen i biblioteket i larvik er fortsatt ikke under kontroll. Mannen som er pågrepet skal være siktet for flere branner tidligere, men ble løslatt i forrige uke ved en misforståelse.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.07:06 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Ap-politiker forklarte leiebilregning-krav til Stortinget med manglende togavganger. Men rutedata forteller en annen historie.
Arbeiderpartiets stortingsrepresentant oppga manglende tog hjem etter kampslutt som årsak til at Stortinget skulle betale for leiebil da hun og familiemedlemmer var på håndballkamp i larvik.
Tidspunkt: 10-11-2019 - Kl.11:59 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Tollerne fant 700.000 kroner i bærepose
Under gulvmatta i bilen til en tysk mann som skulle ta ferja fra larvik, fant tollerne 700.000 kroner i en pose. Mannen ville ikke si hvor han fikk pengene fra.
Tidspunkt: 03-10-2019 - Kl.11:34 - Kilde: Aftenposten - Info


89. Cupen direkte: To mål på to minutter
Følg NM-kvartfinalen mellom Ranheim og Fram larvik her fra kl. 18.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.22:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


90. «Nå venter det som kan overgå alt»
KOMMENTAR: Seieren mot Fram larvik var oppskriftsmessig, men i neste cuprunde kan Svein Maalens menn bli historiske.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.20:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


91. Vi fulgte kampen: Ranheim til NM-semifinale
Følg NM-kvartfinalen mellom Ranheim og Fram larvik her fra kl. 18.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.20:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


92. Cupeventyret over for askeladden Fram larvik
Ranheim til semifinale for andre gang i historien.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.20:42 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


93. Ranheim er klare for semifinale i cupen – cupaskeladd Fram larvik utslått
Snipp, snapp, snute så var eventyret ut for askeladden og 2.-divisjonslaget Fram larvik i årets fotball-NM. Ranheim ble for sterke på eget gress og vant 3–0.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.19:52 - Kilde: NRK - Info


94. Ranheim videre til semifinale
Nedrykkstruede Ranheim tok imot Fram larvik i kvartfinale i cupen onsdag kveld. Andredivisjonsklubben fra larvik var ikke ufarlige og hadde blant annet to skudd i metallet, men måtte se seg slått 3-0 av eliteserieklubben fra Trondheim. Michael Karlsen ga hjemmelaget ledelsen etter 41 minutter, før Mads Reginiussen doblet ledelsen to minutter senere på et frispark som gikk mellom beina på keeper. I andreomgang la Ola Solbakken på til 3-0, dermed er laget fra Trøndelag klare for semifinale i cupen.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.19:50 - Kilde: NRK - Info


95. «Nå venter det som kan overgå alt»
KOMMENTAR: Seieren mot Fram larvik var oppskriftsmessig, men i neste cuprunde kan Svein Maalens menn bli historiske.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Cupen direkte: Kan laget fra nivå tre sjokkere igjen?
Følg NM-kvartfinalen mellom Ranheim og Fram larvik her fra kl. 18.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.15:55 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Cupen direkte: To mål på to minutter
Følg NM-kvartfinalen mellom Ranheim og Fram larvik her fra kl. 18.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.15:55 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Vi fulgte kampen: Ranheim til NM-semifinale
Følg NM-kvartfinalen mellom Ranheim og Fram larvik her fra kl. 18.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.15:55 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Her kan du se kvartfinalene i cupen
Ranheim møter askeladden Fram larvik klokken 18.00, mens Mjøndalen tar imot Haugesund klokken 20.00.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.15:48 - Kilde: NRK - Info


100. Se høydepunktene fra kvartfinalene i cupen
Ranheim slo ut cupaskeladd Fram larvik, mens drømmescoringer sørget for Haugesund seier over Mjøndalen.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.15:48 - Kilde: NRK - Info


101. For ett år siden slet de med å stille lag på nivå tre. I dag jakter Fram larvik semifinaleplass i cupen.
Som klubb var Fram larvik på kanten av stupet da en kamp ble avbrutt etter 21 minutter i fjor. Nå opplever de sin største suksess i moderne tid.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.09:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


102. For ett år siden slet de med å stille lag på nivå tre. I dag jakter Fram larvik semifinaleplass i cupen.
Som klubb var Fram larvik på kanten av stupet da en kamp ble avbrutt etter 21 minutter i fjor. Nå opplever de sin største suksess i moderne tid.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.05:48 - Kilde: Aftenposten - Info


103. Vipers-sjefen før møtet med larvik: – Det skal vises at det er divisjonsforskjell
For ikke mange sesongene siden var larvik det desidert beste laget i Norge. I 2019 mener Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad at det skal vises at det er divisjonsforskjell mellom Vipers og det tidligere storlaget.
Tidspunkt: 11-09-2019 - Kl.06:04 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Alvorlig trafikkulykke utenfor Rødbøltunnelen i larvik
E18 er stengt ved Rødbøltunnelen i larvik etter at to personbiler kolliderte i sørgående kjørefelt. En av bilene skal ha kjørt motsatt kjørebane.
Tidspunkt: 07-09-2019 - Kl.06:46 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Mann i 20-årene omkom i ulykke på E18 i Vestfold
En mann i 20-årene bosatt i Vestfold mistet lørdag morgen livet da han kjørte nordover i sørgående felt på E18 ved larvik og kolliderte med en personbil.
Tidspunkt: 07-09-2019 - Kl.06:46 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Tidligere Start-spiller klar for Fredrikstad
Søgne-gutten Philip Aukland (20) går fra Fram larvik til Fredrikstad.
Tidspunkt: 21-08-2019 - Kl.08:30 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Carlsen fikk ikke viljen sin – omstridt sjakkavtale ble nedstemt
larvik/OSLO (NRK): Forslaget om å inngå en omstridt samarbeidsavtale med spillselskapet Kindred ble nedstemt på søndagens sjakk-kongress.
Tidspunkt: 07-07-2019 - Kl.21:46 - Kilde: NRK - Info


108. Carlsens Offerspill gir fra seg 35 delegater
Magnus Carlsens sjakklubb Offerspill stiller med bare seks delegater under kongressen i larvik søndag.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.23:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


109. Sjakkbråket: Valgkomiteleder distribuerte VIP-billetter for titusener av kroner fra Unibet
larvik/ZAGREB/OSLO (NRK): Valgkomiteleder Jøran Aulin-Jansson var mannen som først ble kontaktet om spillavtalen med Kindred. Senere mottok han VIP-billetter fra selskapet til VM, som han distribuerte videre.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


110. Carlsens Offerspill gir fra seg 35 delegater
Magnus Carlsens sjakklubb Offerspill stiller med bare seks delegater under kongressen i larvik søndag.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.18:28 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Rapport: Offerspill SKs medlemmer bør ikke få stemmerett
Ifølge en juridisk betraktning gjort av jusprofessor Geir Woxholth har ikke Offerspill SKs medlemmer stemmerett på sjakk-kongressen i larvik søndag.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


112. Rapport: Offerspill SKs medlemmer bør ikke få stemmerett
Ifølge en juridisk betraktning gjort av jusprofessor Geir Woxholth har ikke Offerspill SKs medlemmer stemmerett på sjakk-kongressen i larvik søndag.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.11:50 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Slik blir cupkvartfinalene
Kvartfinalene i cupen ble akkurat trukket på NRK. De spilles slik: KFUM Oslo–Odd, Ranheim–Fram larvik, Mjøndalen–Haugesund og Aalesund–Viking.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.22:50 - Kilde: NRK - Info


114. Slik spilles kvartfinalene i cupen
Ranheim slo Brann 4-0 i fotball-NMs 4. runde og var heldig i trekningen av kvartfinalen. Der venter overraskelseslaget Fram larvik.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.21:04 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Mann i 20-årene omkom i MC-ulykke ved larvik
En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i larvik i Vestfold mandag kveld.
Tidspunkt: 25-06-2019 - Kl.02:46 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Løke seier ho ikkje hadde anna val
Heidi Løke stadfestar no at ho forlèt larvik, og som NRK har fortalt tidlegare, kjem ho truleg til å spele for Vipers Kristiansand kommande sesong. – Når det syner seg at spel i førstedivisjon ikkje er i tråd med landslagsspel, er det riktig for meg å spele for ein annan klubb, seier Løke i ei pressemelding.
Tidspunkt: 13-06-2019 - Kl.16:40 - Kilde: NRK - Info


117. Løke på vei til Vipers: Derfor vraker hun larvik
Håndballstjernen Heidi Løke (36) sier det er nødvendig å velge bort larvik som ny klubb.
Tidspunkt: 13-06-2019 - Kl.15:41 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Heidi Løke vraker larvik og går til Vipers
Etter lengre tids spekulasjoner om Heidi Løkes håndballfremtid, skal strekspilleren ha bestemt seg for hvor hun spiller kommende sesong, etter det NRK erfarer.
Tidspunkt: 12-06-2019 - Kl.12:51 - Kilde: NRK - Info


119. Byåsen kan få Europa-spill uten å være kvalifisert
Byåsen havnet på sjetteplass i serien. Nå kan larviks fall likevel gi muligheten i Europa på ny.
Tidspunkt: 11-06-2019 - Kl.16:04 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Forlot larvik etter konkursen: Nå vil de ta medalje med Molde
Disse tre tidligere larvik-spillerne er viktige brikker i Molde Håndballklubbs medaljejakt i eliteserien.
Tidspunkt: 05-06-2019 - Kl.13:08 - Kilde: Aftenposten - Info


121. 72-åring døde etter kanovelt i Numedalslågen
En 72 år gammel mann døde tirsdag ettermiddag etter å ha falt ut av en kano i Numedalslågen ved Steinsholt i larvik,
Tidspunkt: 04-06-2019 - Kl.19:45 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Landslagssjefen med klar beskjed til Løke: 1. divisjon ikke forenelig med landslagsspill
BEKKESTUA: Thorir Hergeirsson har gått langt i å stille et ultimatum til Heidi Løke: Landslagsplassen står på spill om hun blir med larvik ned i 1. divisjon.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.23:39 - Kilde: NRK - Info


123. larvik anker ikke degraderingen
larvik Håndballklubb godtar å spille i 1. divisjon fra neste sesong.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.11:46 - Kilde: Aftenposten - Info


124. larvik godtar å bli degradert
For to uker siden ble larvik Håndballklubb degradert fra Eliteserien til 1. divisjon fordi klubben ikke oppfylte kravene for å få lisens. I følge en pressemeldig har klubben ikke bedt om en ny behandling av søknaden men godtatt beslutningen.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.10:34 - Kilde: NRK - Info


125. Ny hovedtrener i larvik
Lars Wallin Andresen (36) overtar som hovedtrener i larvik Håndballklubb, som er degradert til 1. divisjon. Det melder Østlands-Posten. 36-åringen forlater dermed Runars kvinnelag i 2. divisjon. larvikingen har trenererfaring fra både norsk og dansk håndball.
Tidspunkt: 23-05-2019 - Kl.11:54 - Kilde: NRK - Info


126. larvik tvangsflyttes ned til 1. divisjon
Klubben får ikke lisens til å spille i Eliteserien neste sesong.
Tidspunkt: 14-05-2019 - Kl.19:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


127. larvik degradert til 1. divisjon
Tirsdag ble det klart at larvik håndballklubb ikke oppfyller kravene for å få lisens. Klubben degraderes dermed til 1. divisjon.
Tidspunkt: 14-05-2019 - Kl.18:02 - Kilde: NRK - Info


128. larvik tvangsflyttes ned til 1. divisjon
Klubben får ikke lisens til å spille i Eliteserien neste sesong.
Tidspunkt: 14-05-2019 - Kl.17:16 - Kilde: Aftenposten - Info


129. larvik mistet lisensen
Norges håndballforbunds eliteserienemnda vil ikke godta larviks løsning til å oppfylle kravet om positiv egenkapital ved utgangen av 2018. Dermed blir eliteserilaget degradert til 1.divisjon neste sesong. Det melder TV2 tirsdag.
Tidspunkt: 14-05-2019 - Kl.17:15 - Kilde: NRK - Info


130. Internasjonalt etterlyst mann pågrepet i larvik
En 38 år gammel mann ble natt til tirsdag pågrepet i larvik da Color Line ankom fra Hirtshals natt til tirsdag. Mannen var internasjonalt etterlyst.
Tidspunkt: 14-05-2019 - Kl.06:09 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Vipers til finale etter storseier
Vipers Kristiansand er klare for sluttspillfinalen i håndball etter 34-17-seier på bortebane mot larvik. I finalen møter den regjerende sluttspillmesteren vinneren av Storhamar og Tertnes.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.21:17 - Kilde: NRK - Info


132. Vipers enkelt til sluttspillsfinale
larvik ga alt de hadde, men Vipers gikk enkelt videre fra semifinalen i Boligmappa Arena.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.19:20 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Direkte: Følg Vipers mot sluttspillfinalen her
Vipers kan trolig spasere seg til sluttspillfinalen mot redusert larvik. Kampstart klokken 18.00.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.16:32 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Start ut i første runde for første gang på 57 år: – Vi får som fortjent
Start-spillerne slet med å finne svar på den historisk svake prestasjonen mot Fram larvik.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.22:04 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Start ute av cupen
Start røk rett ut av NM i første runde mot 2. divisjonslaget Fram larvik. En scoring av Fram-spiller Henrik Byklum ble kampens eneste. Dermed kan sørlendingene konsentrere seg om OBOS-ligaen ut året, der de foreløpig ligger på niendeplass.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.21:16 - Kilde: NRK - Info


136. larvik tapte semifinalen med 30 mål
Som ventet fikk larviks rekruttlag kjørt seg borte mot seriemester Vipers Kristiansand onsdag. I den første semifinalen vant hjemmelaget hele 39-9.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.19:18 - Kilde: Aftenposten - Info


137. larvik knust av Vipers – tapte semifinalen med 30 mål
Som ventet fikk larviks rekruttlag kjørt seg borte mot seriemester Vipers Kristiansand onsdag. I den første semifinalen vant hjemmelaget hele 39-9.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.19:16 - Kilde: NRK - Info


138. Randesund-jente storspilte da Vipers utklasset rivalen
Vipers var som ventet helt overlegne da mot larvik-rekruttene, og vant semifinalen i sluttspillet 39–9.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.18:30 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Følg Vipers-larvik her og chat med vår reporter
Onsdag klokka 17 tar Vipers imot reservelaget til larvik i den første semifinalen i sluttspillet.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.14:31 - Kilde: Aftenposten - Info


140. På denne matta skal Start spille cupkamp onsdag: – Kan ikke trille mye ball her
Fram larviks trener mener den ujevne banen kan være en fordel mot Start i cupen onsdag.
Tidspunkt: 30-04-2019 - Kl.17:04 - Kilde: Aftenposten - Info


141. larvik med rekruttlaget mot Vipers
larvik stiller ikke med sine beste spillere i den første sluttspillsemifinalen mot Vipers onsdag.
Tidspunkt: 30-04-2019 - Kl.12:32 - Kilde: Aftenposten - Info


142. larvik-spillere dropper semfinalekamp mot Vipers
Flere spillere i larvik kommer ikke til å spille på dugnad når semifinalene i sluttspillet mot Vipers Kristiansand starter onsdag.
Tidspunkt: 29-04-2019 - Kl.13:13 - Kilde: NRK - Info


143. larvik til semifinale
larvik slo Molde 24-22 i den tredje kvartfinalekampen i handballsluttspelet for kvinner, og går dermed til semfinalen. Frå før er Storhamar, Tertnes og Vipers semifinaleklare.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.17:49 - Kilde: NRK - Info


144. larvik vann - ny kamp må til
larvik slo Molde 21-17 i den andre kvartfinalekampen i kvinnenes sluttspel. Dermed har laga vunne kvar sin kamp, og det blir spela avgkjerande kamp søndag. Kampen i Molde blei utsett til seint på kvelden fordi larvik måtte ta buss på grunn av SAS-streiken.
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.23:38 - Kilde: NRK - Info


145. Tre lag klare for semifinale
Vipers Kristiansand, Storhamar og Tertnes er klare for semifinalen i sluttspelet i handball, etter at dei alle tok sin siger nummer to på bortebane. Molde kan sikre den fjerde semifinaleplassen om dei vinn mot larvik seinare i kveld. Kampen var utsett grunna flystreiken i SAS.
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.20:55 - Kilde: NRK - Info


146. Kriserammede larvik i dialog med nye spillere
Etter onsdagens ekstraordinære årsmøte varsler larviks nye styreleder gode nyheter i tiden fremover.
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.00:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


147. Løke-show for Storhamar
Heidi Løke scoret hele ni ganger da Storhamar slo Byåsen 26-21 og tok første stikk i sluttspillkvartfinalen i håndball. Lagvenninne Malene Aambakk stod for seks fulltreffere. I den andre kvartfinalen vant Molde 24-21 borte mot larvik.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.21:07 - Kilde: NRK - Info


148. Hund angrep barn og politi i larvik – eier pågrepet
Politiet har pågrepet en mann i 40-årene og har kontroll på en hund som angrep flere personer i larvik.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.23:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


149. Hund angrep barn og politi i larvik – eier pågrepet
Politiet har pågrepet en mann i 40-årene og har kontroll på en hund som angrep flere personer i larvik.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.19:01 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Skogbrann i larvik truer bebyggelse
Nødetatene rykket ut til melding om en skogbrann ved Bergansfløya i larvik. Kort tid senere opplyser politiet at brannen er under kontroll.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.16:16 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Tre lag vil kjempe om opprykk i svak avdeling
Slik tror vi det går med Åsane, Kjelsås, Elverum, Senja, Grorud, Odd 2, Oppsal, Bærum, Asker, Fram larvik, Sotra, Mjølner, Florø og Alta i 2. divisjon avdeling 2.
Tidspunkt: 11-04-2019 - Kl.21:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


152. Seriesølv til Storhamar
Storhamar tok i kveld klubbens første sølvmedalje i eliteserien for kvinner i håndball, etter å ha slått larvik 23-22 på hjemmebane. Det var også første gang i historien at Hamar-laget maktet å beseire larvik i en offisiell håndballkamp.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


153. Vipers med knepen seier mot larvik
Seriemester Vipers Kristiansand fikk det tøft borte mot medaljejagende larvik og vant knepent 25-24. larvik var beste den første halvtimen og gikk til pause med en fortjent 16-12-ledelse. Kristiansanderne tok seg sammen i pausen og snudde kampen.
Tidspunkt: 03-04-2019 - Kl.22:52 - Kilde: NRK - Info


154. Heidi Løke skal spille for larvik
Heidi Løke opprettholder planen om å spille for larvik neste sesong, selv om klubben kan bli degradert til 1. divisjon. Det bekrefter nyvalgt styreleder Marion Eriksen Wold overfor TV 2 etter årsmøtet torsdag kveld. – Hun har sagt ja til det, sier Wold.
Tidspunkt: 29-03-2019 - Kl.07:43 - Kilde: NRK - Info


155. Eliteseriespill i fare for larvik
Torsdag vedtok årsmøtet i larvik Håndballklubb enstemmig at klubben skal driftes videre. Likevel er det ikke sikkert at klubben får lisens og dermed er det fortsatt usikkert om klubben får spille i kvinnenes eliteserie neste sesong.
Tidspunkt: 28-03-2019 - Kl.19:08 - Kilde: NRK - Info


156. Nemnd godtar ikke larvik-løsning
Eliteserienemnda i Norges Håndballforbund har ikke godtatt larviks løsning for egenkapital. Nemnda har innstilt på at klubben ikke skal få eliteserielisens kommende sesong, skriver Østlands-Posten. Dermed blir det opp til styret i forbundet å avgjøre om innstillingen skal følges. Et vedtak blir fattet i april.
Tidspunkt: 14-03-2019 - Kl.20:10 - Kilde: NRK - Info


157. Nok en spiller forlater larvik
Martine Wolff forlater larvik håndballklubb etter sesongen og har skrevet toårskontrakt med nyopprykkede Sola. larvik har hatt en massiv spillerflukt, etter at spillerne ble fristilt fra sine kontrakter på grunn av store økonomiske problemer.
Tidspunkt: 13-03-2019 - Kl.21:23 - Kilde: NRK - Info


158. larvik unngår konkurs foreløpig
larvik HK har fått signaler om at de får støtte fra byens næringsliv, og unngår konkurs for denne gang. Det ble klart på dagens styremøte. Morgendagens ekstraordinære generalforsamling er dermed avlyst, opplyser styreleder Cathrine Svendsen til NRK.
Tidspunkt: 05-03-2019 - Kl.20:40 - Kilde: NRK - Info


159. Tårene rant da larvik vant
larvik er i økonomisk krise, men onsdag slo de Fana 21-18. Klubben trenger sårt penger for å kunne fortsette driften. Tårene rant fritt da spillerne etter kampen samlet seg i midtsirkelen. – Jeg er redd dette var siste gangen vi fikk spille her. Det er veldig sårt, sier Emilie Christensen til NRK. – Vi må gå en runde med banken torsdag og be om betalingsutsette, sier styreleder Cathrine Svendsen.
Tidspunkt: 27-02-2019 - Kl.21:52 - Kilde: NRK - Info


160. Viborg i økonomisk krise
Den danske håndballgiganten Viborg er, som norske larvik, i økonomisk krise. Uten frisk kapital står klubben i akutt fare for å slås konkurs, sier Jørgen Hansen, som er midlertidig leder i klubben, til Jyllands-Posten.
Tidspunkt: 26-02-2019 - Kl.15:07 - Kilde: NRK - Info


161. larvik-spillerne fristilles og lønnen stoppes
Det er full krise i larvik Håndballklubb. Ansatte og spillere blir fristilt fra kontraktene sine umiddelbart.
Tidspunkt: 25-02-2019 - Kl.22:50 - Kilde: NRK - Info


162. Vipers slo tidlegare stormakt – klar for kvartfinale i Meisterligaen
Vipers Kristiansand har klart det ingen andre norske lag enn larvik har klart sidan år 2001. Laget er klar for kvartfinale i Meisterligaen.
Tidspunkt: 23-02-2019 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


163. Geir Oustorp ferdig i larvik
Geir Oustorp har sagt opp sin stilling i larvik Håndball, melder klubben på sine hjemmesider. Som konsekvens av oppsigelsen har styret i klubben valgt å løse han fra kontrakten med umiddelbar virkning. Lene Rantala blir konstituert hovedtrener nå.
Tidspunkt: 05-02-2019 - Kl.18:35 - Kilde: NRK - Info


164. En person omkom i boligbrann i larvik
En person omkom i en brann i en bolig i larvik sentrum torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 31-01-2019 - Kl.16:51 - Kilde: Aftenposten - Info


165. SS-forsker drepte 114 jøder for å dekke over «tabbe». Frank fra larvik var ett av ofrene
Drapet på norske Frank Sachnowitz og 119 andre Auschwitz-fanger ble begått for å unngå at Heinrich Himmler skulle avsløre en SS-forsker som sjarlatan.
Tidspunkt: 27-01-2019 - Kl.21:46 - Kilde: Dagbladet - Info


166. Alma Hasani? Grizovi? tilbake i larvik HK

Alma Hasani? Grizovi? har signert kontrakt ut sesongen for larvik HK. Den etterhvert erfarne målvakten er spilleklar for Vesfoldklubben allerede 30.januar. Hun får imidlertid ikke deltatt i EHF Cup for larvik HK i og med at hun allerede er meldt inn for Storhamar.

The post Alma Hasani? Grizovi? tilbake i larvik HK appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 22-01-2019 - Kl.19:41 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


167. Livløs person funnet i vannet i larvik
Personen er berget på land.
Tidspunkt: 13-01-2019 - Kl.13:16 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Kvinne siktet for dødsvold i larvik
En kvinne i 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en 52 år gammel kvinne døde av hodeskader i larvik, melder Østlands-Posten.
Tidspunkt: 14-12-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Kvinne siktet etter at kvinne (52) døde av hodeskader i larvik, melder Østlands-Posten

Tidspunkt: 14-12-2018 - Kl.14:18 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Dokumentar - «Dukkebarna»: Lever med dukker i stedet for barn
For den lille familien fra larvik oppfyller små menneskelignende dukker drømmen om egne barn. De er en del av et lite men voksende miljø i Norge.
Tidspunkt: 13-12-2018 - Kl.15:18 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Riegelhuth Koren legger opp
Håndballveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (34) har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 16 sesonger i larvik. I Vestfold-klubben er hun tidenes toppscorer med sine 3407 mål på 591 kamper. I 2008 ble hun kåret til verdens beste spiller.
Tidspunkt: 06-12-2018 - Kl.13:00 - Kilde: NRK - Info


172. Tertnes knuste larvik
I siste hjemmekamp før landslagspausen herjet Tertnes med larvik og vant 28-15 i eliteserien i håndball. Seieren gjør at Tertnes er på femteplass på tabellen, med samme poengsum som Oppsal på fjerde, mens larvik tar juleferie på andreplass bak Vipers.
Tidspunkt: 13-11-2018 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


173. Mann skadet i voldsepisode i larvik
En mann i 30-årene er skadet i en voldsepisode i larvik. Tre menn ble sett løpende fra stedet.
Tidspunkt: 07-11-2018 - Kl.05:10 - Kilde: Aftenposten - Info


174. larvik tapte igjen
larvik sløste med sjansene og tapte 27-23 mot danske Odense i mesterligaen håndball i Danmark søndag. Etter de fire første kampene i mesterligaen har larvik tre tap og én seier, noe som gjør at laget fortsatt er på sisteplass i gruppa.
Tidspunkt: 04-11-2018 - Kl.17:14 - Kilde: NRK - Info


175. Ektepar dømt for førerprøvejuks
Et ektepar er i larvik tingrett dømt til ni og ti måneders fengsel for omfattende juks med førerprøver.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.17:16 - Kilde: Aftenposten - Info


176. Raufoss sikret opprykk til 1. divisjon, Fredrikstad til kvalifisering
Raufoss er klar for 1. divisjon etter å ha slått Fram larvik med 3-2 på eget gress, samtidig som Fredrikstad avga poeng med 0-0 borte mot Grorud.
Tidspunkt: 20-10-2018 - Kl.17:11 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


177. Løke er langt unna karriereslutt: – Føler eg er tilbake på toppnivå
Heidi Løke (35) kan bli norsk handballs nye ævemaskin. Ho meiner utsiktene talar for at ho skal halde på lenger enn treårskontrakten med larvik.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.12:31 - Kilde: NRK - Info


178. Heidi Løke tar 3 år i larvik

Heidi Løke skal igjen spille for larvik HK. Etter denne sesongen er over blir hun å finne i troppen til larvik HK de neste tre sesonger. Korter ned reisevei I dag kjører Heidi Løke den lange veien fra Vestfold og opp til Hamar hvor hun spiller til daglig. Dette er en tur på 2-3 timer […]

The post Heidi Løke tar 3 år i larvik appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.09:13 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


179. larvik HK med sensasjonell seier i Champions League

larvik HK stod lørdag ettermiddag for en stor bragd i Champions League hvor de til slutt vinner 23-22 mot Montenegrinske Buducnost. Det var stor spenning i de siste minuttene da larvik kunne gå opp i en tre måls ledelse, men roter bort sjansen og får en i ryggen og kun leder med ett mål. Begge […]

The post larvik HK med sensasjonell seier i Champions League appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 13-10-2018 - Kl.18:06 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


180. 21-åring forårsaket dødsulykke på E18 – dømt til 16 års fengsel
21-åringen fra Bergen som styrte inn i en familiebil på E18 i et forsøk på å ta sitt eget liv, er i larvik tingrett dømt til 16 års fengsel.
Tidspunkt: 05-10-2018 - Kl.17:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


181. Tog sporet av mellom larvik og Porsgrunn
Et tog på Vestfoldbanen sporet av fredag kveld. Ingen personer ble skadet, men strekningen mellom Porsgrunn og larvik ble stengt.
Tidspunkt: 05-10-2018 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


182. 21-åring forårsaket dødsulykke på E18 - dømt til 16 års fengsel
21-åringen som styrte inn i en familiebil på E18 i et forsøk på å ta sitt eget liv, er i larvik tingrett dømt til 16 års fengsel.
Tidspunkt: 05-10-2018 - Kl.13:29 - Kilde: Aftenposten - Info


183. Aktor: ? 21-åringen bør dømmes til 16 års fengsel
larvik (Aftenposten): Selv om 21-åringen var ruset og hadde en sløret virkelighetsoppfatning, mener aktor at han burde ha forstått at noen kunne bli drept.
Tidspunkt: 28-09-2018 - Kl.07:52 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Enken (37) forteller om sekundene før familiebilen ble knust av ruset 21-åring
larvik (Aftenposten): – Jeg føler meg ikke som mamma lenger. Er ikke sterk. Kan ikke knytte barnas fotballsko, forteller den hardt skadede enken etter E18-kollisjonen med en 21-åring som forsøkte å ta sitt eget liv.
Tidspunkt: 26-09-2018 - Kl.16:25 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Bergenseren ville gjøre slutt på livet i trafikken. I stedet omkom en tilfeldig småbarnsfar.
Når 21-åringen onsdag møter i larvik tingrett vil han svare «nei» på spørsmålet om han hadde til hensikt å drepe, men «ja» på spørsmålet om ruskjøring.
Tidspunkt: 25-09-2018 - Kl.22:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


186. Ville gjøre slutt på livet i trafikken. I stedet omkom en tilfeldig småbarnsfar.
Når 21-åringen onsdag møter i larvik tingrett vil han svare «nei» på spørsmålet om han hadde til hensikt å drepe, men «ja» på spørsmålet om ruskjøring.
Tidspunkt: 25-09-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Odd larvik Clausen (52)
– Da jeg var guttunge, sa jeg til kompisene mine at jeg aldri kommer til å gifte meg. Det har jeg klart å holde til nå. Jeg har hatt kjærester noen ganger, men skuffelsen har vært større enn gleden. Det ser så rosenrødt i begynnelsen. Når tiden går, tar de kvelertak på deg og vil bestemme alt. Jeg vil styre mitt eget liv og være selvstendig. Men dukker den rette opp, kan det selvfølgelig skje. Jeg er ikke aktiv på nett eller noe sånt, så skal det skje, må hun komme min vei. Det er godt mulig at kjæresteri ikke er min greie, rett og slett. Jeg tenker at hund og båt kanskje er nok i mitt liv.
Tidspunkt: 21-09-2018 - Kl.20:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


188. Mann falt fire meter ned fra bygning i larvik
En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter å ha falt rundt fire meter ned fra en bygning i Nansetgata i larvik. Skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 28-08-2018 - Kl.04:08 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Mann til røntgensjekk etter fallulykke i larvik
En mann i 20-årene kom fra det uten alvorlige skader etter å ha falt rundt fire meter ned fra en bygning i Nansetgata i larvik.
Tidspunkt: 28-08-2018 - Kl.04:08 - Kilde: Aftenposten - Info


190. 4. divisjonslag tapte 36-0 - vurderer å trekke laget
Det ble kalassifre da Eik Tønsberg møtte Fram larvik sitt andrelag i går. Nå kan Fram larvik 2 ha spilt sin siste kamp i 4. divisjon i år.
Tidspunkt: 17-08-2018 - Kl.14:18 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


191. Direkte fra kl. 10: Her sprenges broene i larvik for å gi plass til nye E18
Vegvesenet skal fredag sprenge to fylkesveibroer over Farriselva i larvik. Se dronebilder av hendelsen.
Tidspunkt: 10-08-2018 - Kl.07:51 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Se video: Her sprenges broene i larvik for å gi plass til nye E18
Vegvesenet sprengte fredag to fylkesveibroer over Farriselva i larvik. Se dronebilder av hendelsen.
Tidspunkt: 10-08-2018 - Kl.07:51 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Bergenser (21) drapstiltalt etter frontkollisjon
En 21-årig mann er tiltalt for drap etter at han kom over motsatt kjørefelt på E18 i larvik og kolliderte med en annen bil. En 47 år gammel mann døde.
Tidspunkt: 07-08-2018 - Kl.09:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. Jente døde etter badeulykke i larvik
Ble trolig tatt av undervannsstrømmer, opplyser politiet.
Tidspunkt: 31-07-2018 - Kl.12:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


195. Jente døde etter badeulykke i larvik
En tolv år gammel jente som ble innlagt på sykehus etter en badeulykke i larvik, er død.
Tidspunkt: 31-07-2018 - Kl.10:10 - Kilde: Aftenposten - Info


196. larvik HK må klare seg uten Tine Stange – hun er gravid

Mandag ettermiddag møttes larvikjentene for første trening etter ferien, og det var spesielt en som hadde noe viktig å fortelle lagvenninnene. Tine Stange har lenge slitt med et trøblete kne, og var en tur innom klubblegen med kneet sitt før trening. – Legen sa at håndballspill ikke var noen god idé akkurat nå, men det […]

The post larvik HK må klare seg uten Tine Stange – hun er gravid appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 31-07-2018 - Kl.09:50 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


197. Jente hentet opp av vannet utenfor larvik
En 13 år gammel jente ble mandag ettermiddag plukket opp av sjøen utenfor larvik og fløyet til Rikshospitalet i Oslo.
Tidspunkt: 30-07-2018 - Kl.15:08 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Jente livstruende skadd i badeulykke ved larvik
En 13 år gammel jente ble mandag ettermiddag plukket opp av sjøen utenfor larvik og fløyet til Rikshospitalet i Oslo etter en badeulykke.
Tidspunkt: 30-07-2018 - Kl.15:08 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Belsvik fra fotball til daglig leder i larvik Håndballklubb
Hadde flere fotballtilbud, men takket nei.
Tidspunkt: 28-07-2018 - Kl.21:21 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


200. Ingen straff for Fram larvik etter skandalekampen
21 minutter ut i kampen, ble den stoppet da to spillere ble skadd.
Tidspunkt: 16-07-2018 - Kl.16:30 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


201. Avsluttet kamp etter 21 minutter: - En trist dag for fotballen
NYBERGSUND (NRK): Fram larvik stilte med kun åtte spillere da de møtte Nybergsund borte i andredivisjon. 21 minutter ut i kampen ble to av de åtte spillerne liggende etter et sammenstøt, og dommeren blåste av kampen.
Tidspunkt: 14-07-2018 - Kl.16:43 - Kilde: NRK - Info


202. Tvinges til å spille kamp med sju utespillere. Raser mot NFF: - Nitrist
NFF mener Fram larvik har hatt muligheten til å hente inn spillere.
Tidspunkt: 14-07-2018 - Kl.06:26 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


203. Mann siktet etter funn av rørbombe i larvik
En mann i 20-årene er siktet for uforsiktig omgang med sprengstoff etter at politiet fant en rørbombe i en stjålet bil i larvik. Gjenstanden er uskadeliggjort.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.21:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


204. Rørbombe funnet i stjålet bil i larvik
Bombegruppa rykket torsdag ut til larvik i Vestfold der en mistenkelig gjenstand i en bil viste seg å være en rørbombe.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Rørbomben i larvik er uskadeliggjort
Bombegruppen rykket torsdag ut til larvik i Vestfold der en mistenkelig gjenstand i en bil viste seg å være en rørbombe. Gjenstanden er uskadeliggjort.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Mann siktet etter funn av rørbombe i larvik
En mann i 20-årene er siktet for uforsiktig omgang med sprengstoff etter at politiet fant en rørbombe i en stjålet bil i larvik. Gjenstanden er uskadeliggjort.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Mistenkelig dødsfall i larvik
Én person ble søndag funnet død i larvik i Vestfold. Politiet regner dødsfallet som mistenkelig grunnet skadene den døde har.
Tidspunkt: 01-07-2018 - Kl.10:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


208. Person funnet død på gaten i larvik
En person ble søndag funnet død i larvik i Vestfold. Politiet regner dødsfallet som mistenkelig grunnet skadene den døde har.
Tidspunkt: 01-07-2018 - Kl.05:15 - Kilde: Aftenposten - Info


209. larvik berget fra konkurs – fikk inn tre millioner på ei uke
Nok en gang så det bekmørkt ut for larvik Håndballklubb. Men klubben fikk inn tre millioner på ei uke, og unngår konkurs med et nødskrik.
Tidspunkt: 08-05-2018 - Kl.10:33 - Kilde: NRK - Info


210. – Situasjonen har vel aldri vært så alvorlig
Gro Hammerseng-Edin er forberedt på at enkelte har fått nok og er lei. larvik Håndballklubb ber nok en gang om penger for å overleve.
Tidspunkt: 24-04-2018 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


211. Klubbene kaster seg over larvik-spillerne etter konkurssak
Tirsdag morgen kom nyheten om at larvik kan gå konkurs. Like etter kom det henvendelser på flere av spillerne.
Tidspunkt: 24-04-2018 - Kl.14:02 - Kilde: NRK - Info


212. larvik kan være konkurs om to uker
Hvis ikke larvik Håndballklubb skaffer tre millioner kroner innen 9. mai, er det trolig over og ut for den tradisjonsrike klubben.
Tidspunkt: 24-04-2018 - Kl.07:44 - Kilde: NRK - Info


213. Slutt på nesten 20 år med larvik-dominans - Vipers vann seriegull
Vipers Kristiansand stoppa larvik si elleville rekke med seriemeisterskap. Sørlendingane har dermed nådd draumen om å vippe vestfoldingane ned frå handballtrona i Norge.
Tidspunkt: 16-04-2018 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


214. «Svennis»: – Uaktuelt å kjøpe Fram larvik
Sven-Göran «Svennis» Eriksson er ikke ferdig med fotballen, men benekter at det er aktuelt å kjøpe 2. divisjonsklubben Fram larvik.
Tidspunkt: 15-04-2018 - Kl.13:00 - Kilde: NRK - Info


215. Svensk avis: Svennis vil kjøpe norsk fotballklubb
Sven-Göran Eriksson er interessert i å kjøpe andredivisjonsklubben Fram larvik, skriver Aftonbladet.
Tidspunkt: 04-04-2018 - Kl.08:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


216. larvik satte press på Vipers
larvik vant greit over Molde med 36-23. Dermed inntok de tabelltopp i kvinnenes eliteserie i håndball da Vipers´ kamp ble utsatt.
Tidspunkt: 14-03-2018 - Kl.20:38 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


217. Mørk går til København på en 3-års avtale

København Håndbold forsterker laget sitt ytterligere og får med seg Thea Mørk på laget de neste 3 år. Thea Mørk har de siste 8 årene spilt for larvik HK, men tar altså nå steget ut i verden. – Thea er en meget allsidig kantspiller, som er teknisk dyktig og har et varieret skuddrepertoar. Hun besitter […]

The post Mørk går til København på en 3-års avtale appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 12-03-2018 - Kl.08:26 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


218. PW CUP: larvik Turn og Nærbø vant 13 års klassen

PW Cup, eller Peter Wessel Cup, er godt igang med årets avvikling. Som mange vet er PW Cup fordelt over flere helger gjennom året. Og, for mange var det slutten av vinterferien som skulle krones med håndball for 11-, 12- og 13-åringer. Med mål om finalespill i Boligmappa Arena, samme arena som eliteserieklubben larvik HK […]

The post PW CUP: larvik Turn og Nærbø vant 13 års klassen appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 26-02-2018 - Kl.09:24 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


219. 17-åringen fra larvik ble gasset ihjel fordi SS-sjefen ville ha hodeskallen hans på utstilling
Drepte 86 jøder for å få fatt i hodeskallene deres.
Tidspunkt: 19-02-2018 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Info


220. 17-åringen fra larvik ble gasset ihjel fordi SS-sjefen ville ha hodeskallen hans
Drepte 86 jøder.
Tidspunkt: 19-02-2018 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Info


221. Drapssiktet ville ut av varetekt for å få bilen på EU-kontroll
Den 21 år gamle mannen som er siktet for drap etter en kollisjon på E18 1. nyttårsdag, ba i larvik tingrett om å bli løslatt for å få bilen sin på EU-kontroll.
Tidspunkt: 14-02-2018 - Kl.17:58 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Mann pågrepet for vold mot taxisjåfør i larvik
En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha kommet med rasistiske uttalelser og sparket en drosjesjåfør i ryggen i larvik i Vestfold.
Tidspunkt: 04-02-2018 - Kl.04:07 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Vipers og larvik delte poengene

larvik HK tok onsdag imot Vipers Kristiansand i sin gamle hjemmearena, Bergslihallen. Men, det var ikke helt gamle takter over larvik som lot Vipers ta kommandoen i store deler av kampen. Vipers var oppe i en seks måls ledelse, men det vippet ikke larvik av pinnen. De tok tak og spiste opp ledelsen mål etter […]

The post Vipers og larvik delte poengene appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 03-01-2018 - Kl.22:07 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


224. Dødsulykke på E18 i larvik - siktet for promille
En familiefar er bekreftet omkommet i en front-i-front kollisjon på E18 mellom larvik og Langangen mandag morgen.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.04:31 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Dødsulykke på E18 i larvik – siktet for promille
larvik (Aftenposten.no): En familiefar er bekreftet omkommet i en front-i-front kollisjon på E18 mellom larvik og Langangen mandag morgen.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.04:31 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Dødsulykke på E18 i larvik – siktet for forsettlig drap
larvik (Aftenposten): En trebarnsfar er bekreftet omkommet i en front-mot-front-kollisjon på E18 mellom larvik og Langangen mandag morgen.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.04:31 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Dødsulykke på E18 i larvik – sjåfør siktet for forsettlig drap
larvik (Aftenposten): En trebarnsfar er bekreftet omkommet i en front-mot-front-kollisjon på E18 mellom larvik og Porsgrunn mandag morgen.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.04:31 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Dødsulykke på E18 ved larvik – sjåfør siktet for forsettlig drap
larvik (Aftenposten): Politiet mistenker at bilføreren med vilje kjørte mot kjøreretningen på motorveien. Han frontkolliderte med en bil med en familie på fem i.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.04:31 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Forsinkelser på Vestfoldbanen etter at deler av strekningen var stengt
Strekningen larvik-Stokke er gjenåpnet, men passasjerene må fortsatt regne med forsinkelser, melder NSB.
Tidspunkt: 13-12-2017 - Kl.08:50 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Vestfoldbanen stengt mellom larvik og Stokke
Passasjerer må regne med forsinkelser og innstillinger, melder NSB.
Tidspunkt: 13-12-2017 - Kl.07:41 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Oustorp tar over larvik: – Vil ta larvik tilbake der de var
Geir Oustorp fra Drammen tar neste sesong over som hovedtrener i håndballklubben larvik etter Tor Oddvar Moen.
Tidspunkt: 05-12-2017 - Kl.17:26 - Kilde: NRK - Info


232. Hvis lille Lardal ble et skatteparadis
Badeland, nevner ordføreren. Eller hva med ungdomsklubb, klatrevegg og buss til bowlingen i larvik? Vi dro til lille Lardal og spurte: Hva ville du prioritert hvis 258 skattemillioner hadde drysset over kommunen?
Tidspunkt: 02-12-2017 - Kl.11:40 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Gutt (10) savnet i larvik
Det letes etter en 10 år gammel gutt som ved midnatt forsvant fra hjemmet sitt i Tjodalyng på grensen mellom larvik og Sandefjord natt til søndag.
Tidspunkt: 19-11-2017 - Kl.05:44 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Savnet gutt i larvik funnet i god behold
En omfattende leteaksjon på grensen mellom larvik og Sandefjord kunne avblåses søndag morgen da en 10-rig gutt, som var meldt savnet, ble funnet i god behold.
Tidspunkt: 19-11-2017 - Kl.05:44 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Grov vold mot russ, offeret i fare for å miste synet
Fire av i alt sju gutter som var tiltalt for vold mot en 18-åring under et russearrangement i larvik tidligere i år, er dømt for mishandlingen. Offeret hadde nær mistet synet på det ene øyet.
Tidspunkt: 18-11-2017 - Kl.07:04 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Praktvilla i larvik solgt med prisavslag på 29 millioner
Luksusvilla i larvik solgt for 16 millioner.
Tidspunkt: 15-11-2017 - Kl.06:50 - Kilde: E24 - Info


237. Stjernene til Vipers slo Storhamar – klare for NM-finalen
Vipers vant sikkert 30–21 over Storhamar og er klar for NM-finalen i håndball for kvinner. Der møter de enten larvik eller Stabæk.
Tidspunkt: 07-11-2017 - Kl.21:58 - Kilde: NRK - Info


238. Vipers slo Storhamar – klare for NM-finalen
Vipers vant sikkert 30–21 over Storhamar og er klar for NM-finalen i håndball for kvinner. Der møter de enten larvik eller Stabæk.
Tidspunkt: 07-11-2017 - Kl.21:58 - Kilde: NRK - Info


239. Vipers knuste «brutale» Buducnost
I 2015 knuste Buducnost larvik i Meisterliga-finalen og vart skulda for brutalt og grisete spel. Laurdag sende Vipers Kristiansand stormakta frå Montenegro heim i skam.
Tidspunkt: 14-10-2017 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - Info


240. Lokfører hørte ikke at vogn sporet av – ødeleggelser langs 16 km
Et spesialtog som fraktet sviller på ny jernbanelinje larvik-Porsgrunn har ødelagt 26.500 nylagte sviller. En vogn sporet av – 16 km med sviller knakk.
Tidspunkt: 21-09-2017 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Politiet avfyrte varselskudd under pågripelse i larvik
Politiet avfyrte varselskudd i forbindelse med pågripelsen av en mann i 30-årene som var bevæpnet med kniv i larvik sentrum.
Tidspunkt: 09-09-2017 - Kl.05:51 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Slik blir cupens 4.runde kvinner

Torsdag var det trekning i cupens 4.runde. Under videoen finner du resultatet av trekningen, og selve trekningen finner du i videoen. Her er cupens 4.runde Resultatet av trekningen ser ut som følger. Lag nevnt først får hjemmekamp. Skrim – Byåsen Oppsal – Sola Vipers – Molde larvik – Follo Tertnes – Førde Fredrikstad – Aker […]

The post Slik blir cupens 4.runde kvinner appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 07-09-2017 - Kl.10:45 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


243. Fredrikstad påførte larvik sitt andre hjemmetap siden 1999
Fredrikstad gikk i strupen på de regjerende mesterne fra start og påførte de regjerende seriemesterne tap i serieåpningen.
Tidspunkt: 03-09-2017 - Kl.18:32 - Kilde: NRK - Info


244. Vipers-trenarens beskjed til larvik: «Betre lykke neste gong»
Både Vipers´ og larviks trenarar har bestemt seg for kva tekstmeldingar dei skal sende til kvarandre etter sesongslutt til våren.
Tidspunkt: 01-09-2017 - Kl.11:16 - Kilde: NRK - Info


245. Drømmer om å gi larvik en strandpromenade – hvis byen får milliarder til å legge stasjonen under bakken
Om jernbanen flyttes til midt under byen, kan larviks strandlinje bli som Croisetten i Cannes, hevder arkitekt Niels Torp. Samferdselsministeren ber byen ta avgjørelsen om plassering nå.
Tidspunkt: 27-07-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Jernbanen skal endre Østlandet som den gjorde i 1850–1880
Oslo, Drammen, Hamar, Moss, Tønsberg, Fredrikstad, Sarpsborg, larvik, Porsgrunn og Hønefoss. I alle disse byene skal jernbanen gjøre innhugg – og endre reisemønstre.
Tidspunkt: 24-07-2017 - Kl.20:11 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Nyhetsanalyse: Jernbanen skal endre Østlandet som den gjorde i 1850–1880
Oslo, Drammen, Hamar, Moss, Tønsberg, Fredrikstad, Sarpsborg, larvik, Porsgrunn og Hønefoss. I alle disse byene skal jernbanen gjøre innhugg – og endre reisemønstre.
Tidspunkt: 24-07-2017 - Kl.20:11 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Barkebrann i larvik – setter inn brannhelikopter
Brannvesenet setter inn helikopter i slokkingen av en omfattende ulmebrann i et barkanlegg på Sky i larvik. Sterk røykutvikling truer både naboer og trafikk.
Tidspunkt: 15-07-2017 - Kl.18:11 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Barkbrann i larvik – advarer mot røyk og glør i luften
Brannvesenet advarer naboene mot glør i luften og varsler røyklukt over store områder av Vestfolk fylke på grunn av brannen i barkanlegget på Sky i larvik.
Tidspunkt: 15-07-2017 - Kl.18:11 - Kilde: Aftenposten - Info


250. 19-årig mann siktet for voldtekt på Stavernfestivalen i larvik
En 19 år gammel mann er siktet for å ha voldtatt en 20 år gammel kvinne inne på festivalcampen på Stavernfestivalen i larvik lørdag. 
Tidspunkt: 09-07-2017 - Kl.14:57 - Kilde: Aftenposten - Info


251. larvik før mesterligatrekning: – Det blir tøft uansett
larvik-trener Tor Oddvar Moen har drømmegruppa klar foran fredagens trekning i håndballens mesterliga for kvinner.
Tidspunkt: 29-06-2017 - Kl.13:29 - Kilde: NRK - Info


252. Tre menn siktet for drapsforsøk i larvik
En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt truffet av skudd i larvik natt til tirsdag. Tre personer er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette.
Tidspunkt: 06-06-2017 - Kl.09:03 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Tar Elverum tilbake hegemoniet?

Norsk herrehåndball har alltid vært i skyggen av damehåndballen på landslagsnivå, men den norske klubbhåndballen på herresiden har i det minste hatt forskjellige vinnere de seneste årene. På kvinnesiden har larvik HK vært totalt enerådende, mens mennene har hatt fem forskjellige seriemestere de siste ti sesongene. Dette har gjort den norske Grundig-ligaen langt mer uforutsigbar, men […]

The post Tar Elverum tilbake hegemoniet? appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 23-05-2017 - Kl.12:54 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


254. – Vi kommer ikke til å legge oss ned for noen
larvik (NRK): Trener Tor Odvar Moen må skape et nytt larvik til neste sesong. Suksessen skal fortsette ved å bare hente spillere som allerede er vant til å vinne.
Tidspunkt: 22-05-2017 - Kl.08:12 - Kilde: NRK - Info


255. larvik tok nytt gull i «hele» lagets siste kamp
larvik (NRK): En æra kan på mange måter være over etter at larvik tok nok en sluttspillseier med seier over Vipers. Nå forlater hele 11 spillere klubben..
Tidspunkt: 21-05-2017 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


256. Vipers vant første finalekamp
Vipers Kristiansand vant første sluttspillkamp i håndball for kvinner mot larvik. Kampen endte 31–30 etter en fantastisk opphenting av jentene fra Kristiansand i andre omgang.
Tidspunkt: 18-05-2017 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info


257. Uteskolen: En botanisk hage ved havet
Kyststien i larvik har alt du kan ønske deg. Fra grønnkledde fjell - til havet rett ut. Prøv turen som går fra Stavern til Mølen.
Tidspunkt: 27-04-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Tror larvik vippes av tronen etter spillerflukt
larvik har hentet sju nye spillere og må bygge et nytt storhetslag. Men det kan ta tid, tror NRKs håndballekspert Håvard Tvedten.
Tidspunkt: 27-04-2017 - Kl.11:28 - Kilde: NRK - Info


259. Gir seg etter sesongen: – Ei vanskeleg avgjerd
larviks og landslagets veteran Karoline Dyhre Breivang (36) gir seg som aktiv handballspelar etter sesongslutt.
Tidspunkt: 20-04-2017 - Kl.19:43 - Kilde: NRK - Info


260. larvik røk ut av mesterligaen: – Dette er absolutt ikke «starten på slutten»
larvik måtte vinne med over 14 mål for å ta seg videre, men tapte den andre kvartfinalen mot Buducnost med fem mål og røk ut av mesterligaen.
Tidspunkt: 15-04-2017 - Kl.18:30 - Kilde: NRK - Info


261. Blir dette larviks siste storkamp?
Det er spørsmålet norsk håndball stiller seg før kvartfinalen i mesterligaen. larvik står overfor en stor utfordring før kveldens kamp, men også foran neste sesong.
Tidspunkt: 15-04-2017 - Kl.14:01 - Kilde: NRK - Info


262. larvik med braktap i mesterligaen
larvik har et nærmest umulig utgangspunkt før returkampen i mesterligaens kvartfinale etter 17-31-tap mot Budocnost Podgorica i Montenegro søndag.
Tidspunkt: 09-04-2017 - Kl.20:39 - Kilde: NRK - Info


263. Siste runde i Grundigligaen for kvinnene

Førstkommende søndag er det igjen klart for kamper i kvinnenes Grundigliga. Og, mye av spenningen ligger rundt kampen mellom Byåsen og larvik. Kan Byåsen mobilisere på samme måte som Vipers gjorde, og er larvik skadeskutt eller innstilt på «å reise kjerringa» etter tapet mot Vipers. Skal vi tro ekspertene så har de fremdeles tro på […]

The post Siste runde i Grundigligaen for kvinnene appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 31-03-2017 - Kl.10:49 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


264. larviks nedtur har startet

Så skjedde det unngåelige, larvik tapte mot Vipers. Alt har en ende, og larviks seiersrekke har en sluttet nå. Isolert sett er det ingen stor krise. Spørsmålet er bare om det er starten på en større krise. larvik har lenge vært i en vanskelig økonomisk situasjon, med konkursspøkelset lurende rundt om og det har vært […]

The post larviks nedtur har startet appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 31-03-2017 - Kl.09:35 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


265. Vipers braut 16 års larvik-forbannelse
larvik si elleville rekke utan tap i eliteserien er over. Vipers Kristiansand som vil ta over handball-trona i Norge, slo vestfoldingane.
Tidspunkt: 29-03-2017 - Kl.19:26 - Kilde: NRK - Info


266. Kurtovic og Malm Frafjord forlater larvik
Amanda Kurtovic (25) og Marit Malm Frafjord (31) forlater larvik til fordel for rumenske CSM Bucuresti. – En mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Kurtovic til NRK.
Tidspunkt: 26-03-2017 - Kl.22:10 - Kilde: NRK - Info


267. larvik med sterk borteseier mot FC Midtjylland

larvik dro til Danmark for å møte sikre seg to viktige poeng for å beholde sin andre plass i gruppen og en tre poengs avstand ned til CSM Bucuresti på tredje plass. Solid første omgang av larvik larvik fikk den beste starten med to gode kjappe mål fra Tine Stange. De ti første minuttene gikk […]

The post larvik med sterk borteseier mot FC Midtjylland appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 04-03-2017 - Kl.19:02 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


268. larvik HK fremdeles ubeseiret etter toppkamp mot Glassverket

Tine Stange storspilte i sin kamp nummer 200 for larvik da det var duket for toppoppgjør på bortebane. Med sine ni mål ble Tine Stange både kåret til banens beste og toppscorer for larvik HK som fortsatt troner på toppen av tabellen. Glassverket var oppe og snuste på larvik halvveis ut i andre omgang, men […]

The post larvik HK fremdeles ubeseiret etter toppkamp mot Glassverket appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 01-03-2017 - Kl.10:38 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


269. larvik stod distansen

I det første møtet på bortebane rotet larvik HK bort det ene poenget mot CSM Bucuresti, og på lørdag var sjansen der til å vise at det ikke skulle gjenta seg. Og, larvik HK stod denne gang distansen ut. larviktrener Tor Odvar Moen var en tydelig lettet mann når sluttsignalet gikk og det stod 35-33 […]

The post larvik stod distansen appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 25-02-2017 - Kl.20:51 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


270. – Jeg er utrolig takknemlig
larvik (NRK): Fremtiden ser lysere ut for larvik håndballklubb.
Tidspunkt: 15-02-2017 - Kl.10:45 - Kilde: NRK - Info


271. I dag kunne de puste lettet ut
larvik (NRK): Fremtiden ser lysere ut for larvik håndballklubb.
Tidspunkt: 15-02-2017 - Kl.10:45 - Kilde: NRK - Info


272. I dag kunne de puste lettet ut
larvik (NRK): Fremtiden ser lysere ut for larvik håndballklubb.
Tidspunkt: 15-02-2017 - Kl.10:45 - Kilde: NRK - Info


273. LHK jobber for å beholde nøkkel­spillerne
larvik (NRK): Håpet er mer penger fra kommunen og det lokale næringslivet.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.14:26 - Kilde: NRK - Info


274. LHK jobber for å beholde nøkkel­spillerne
larvik (NRK): Håpet er mer penger fra kommunen og det lokale næringslivet.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.14:26 - Kilde: NRK - Info


275. LHK jobber for å beholde nøkkel­spillerne
larvik (NRK): Håpet er mer penger fra kommunen og det lokale næringslivet.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.14:26 - Kilde: NRK - Info


276. larvik rotet bort seieren i sluttsekundene mot stjernelag
(larvik – Gy?r 27-27) Like før slutt lå larvik tre mål foran de ungarske tungvekterne Gy?r i Mesterligaen. Men hjemmelaget rotet det til i sluttsekundene og måtte ta til takke med ett poeng.
Tidspunkt: 12-02-2017 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


277. larvik rotet bort seieren i sluttsekundene mot stjernelag
Like før slutt lå larvik tre mål foran de ungarske tungvekterne Gy?r i Mesterligaen. Men hjemmelaget rotet det til i sluttsekundene og måtte ta til takke med ett poeng.
Tidspunkt: 12-02-2017 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


278. larvik rotet bort seieren i sluttsekundene mot stjernelag
Like før slutt lå larvik tre mål foran de ungarske tungvekterne Gy?r i Mesterligaen. Men hjemmelaget rotet det til i sluttsekundene og måtte ta til takke med ett poeng.
Tidspunkt: 12-02-2017 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


279. larvik rotet bort seieren i sluttsekundene mot stjernelag
Like før slutt lå larvik tre mål foran de ungarske tungvekterne Gy?r i Mesterligaen. Men hjemmelaget rotet det til i sluttsekundene og måtte ta til takke med ett poeng.
Tidspunkt: 12-02-2017 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


280. Vipers forsterker laget med landslagsspillere

Vipers Kristiansand har den siste tiden fått signaturen til to unge landslagsspillere for spill i sørlandsklubben. Både Malin Aune og nå sist Emilie Hegh Arntzen har signert sine kontrakter og er med på å forsterke klubben som nå skal gi konkurranse til larvik. – For min del nå, synes jeg at Vipers virker som er […]

The post Vipers forsterker laget med landslagsspillere appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 26-01-2017 - Kl.13:55 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


281. Kurtovic scoret 19 (!) mål: – Hun var helt rå
Amanda Kurtovic (25) scoret utrolige 19 mål på 21 forsøk mot Oppsal søndag. Nå jobber larvik på spreng for å få henne til å skrive under på ny kontrakt.
Tidspunkt: 22-01-2017 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


282. Kurtovic scoret 19 (!) mål: – Hun var helt rå
Amanda Kurtovic (25) scoret utrolige 19 mål på 21 forsøk mot Oppsal søndag. Nå jobber larvik på spreng for å få henne til å skrive under på ny kontrakt.
Tidspunkt: 22-01-2017 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


283. Kurtovic scoret 19 (!) mål: – Hun var helt rå
Amanda Kurtovic (25) scoret utrolige 19 mål på 21 forsøk mot Oppsal søndag. Nå jobber larvik på spreng for å få henne til å skrive under på ny kontrakt.
Tidspunkt: 22-01-2017 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


284. Kurtovic scoret 19 (!) mål: – Hun var helt rå
Amanda Kurtovic (25) scoret utrolige 19 mål på 21 forsøk mot Oppsal søndag. Nå jobber larvik på spreng for å få henne til å skrive under på ny kontrakt.
Tidspunkt: 22-01-2017 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


285. Kurtovic scoret 19 (!) mål: – Hun var helt rå
Amanda Kurtovic (25) scoret utrolige 19 mål på 21 forsøk mot Oppsal søndag. Nå jobber larvik på spreng for å få henne til å skrive under på ny kontrakt.
Tidspunkt: 22-01-2017 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


286. Tonje Larsen forlater larvik HK og blir hovedtrener i Flint IL

Tonje Larsen, larvik HKs assistenttrener, forlater larvik HK til fordel for hovedtrenerjobb i Tønsbergklubben Flint IL. Flint sitt damelag spiller i 1.divisjon, men ligger i fare for å rykke ned i 2.divisjon om de ikke får snudd skuta og klarer å holde seg i divisjonen. Til Tønsberg Blad forteller Tonje Larsen at det ikke er […]

The post Tonje Larsen forlater larvik HK og blir hovedtrener i Flint IL appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 10-01-2017 - Kl.12:37 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


287. Usikkerhet i larvik - stjernegalleri kan forsvinne
OSLO SPEKTRUM (NRK): Alle larviks spillere er på utgående kontrakter og foreløpig har ingen signert ny.
Tidspunkt: 01-01-2017 - Kl.05:13 - Kilde: NRK - Info


288. Usikkerhet i larvik - stjernegalleri kan forsvinne
OSLO SPEKTRUM (NRK): Alle larviks spillere er på utgående kontrakter og foreløpig har ingen signert ny.
Tidspunkt: 31-12-2016 - Kl.04:11 - Kilde: NRK - Info


289. Usikkerhet i larvik - stjernegalleri kan forsvinne
OSLO SPEKTRUM (NRK): Alle larviks spillere er på utgående kontrakter og foreløpig har ingen signert ny.
Tidspunkt: 30-12-2016 - Kl.09:47 - Kilde: NRK - Info


290. Mann døde etter fall fra motellrom
En mann er død etter å ha falt fra et rom på Holms motell i larvik natt til tirsdag. To personer er pågrepet.
Tidspunkt: 20-12-2016 - Kl.08:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


291. Døde etter fall fra motellrom - kvinne og mann pågrepet
En mann er bekreftet omkommet etter fall fra andre etasje på et motell i larvik natt til tirsdag.
Tidspunkt: 20-12-2016 - Kl.07:32 - Kilde: Aftenposten - Info


292. På juletreet i larvik henger det ekte julegaveønsker fra fattige barn
En ung gutt ønsker seg håndkle til jul. Han har aldri hatt sitt eget. Nå strømmer folk til for å gi julegaver til fattige barn.
Tidspunkt: 08-12-2016 - Kl.12:39 - Kilde: Aftenposten - Info


293. larvik klar for sin 15. strake cupfinale
Vipers Kristiansand hadde ein draum om å stoppe larvik si imponerande cupfinalerekke. Og det vart med draumen.
Tidspunkt: 16-11-2016 - Kl.21:25 - Kilde: NRK - Info


294. larvik klar for sin 15. strake cupfinale
Vipers Kristiansand hadde ein draum om å stoppe larvik si imponerande cupfinalerekke. Og det vart med draumen.
Tidspunkt: 16-11-2016 - Kl.21:25 - Kilde: NRK - Info


295. larvik klar for sin 15. strake cupfinale
Vipers Kristiansand hadde ein draum om å stoppe larvik si imponerande cupfinalerekke. Og det vart med draumen.
Tidspunkt: 16-11-2016 - Kl.21:25 - Kilde: NRK - Info


296. larvik-treneren om «Linka»-vrakingen: – Hun er mer enn god nok
larvik-trener Tor Odvar Moen mener Linn-Kristin Riegelhuth Koren er god nok for EM-troppen, men får ikke støtte av NRKs håndballekspert.
Tidspunkt: 08-11-2016 - Kl.13:57 - Kilde: NRK - Info


297. larvik-treneren om «Linka»-vrakingen: – Hun er mer enn god nok
larvik-trener Tor Odvar Moen mener Linn-Kristin Riegelhuth Koren er god nok for EM-troppen, men får ikke støtte av NRKs håndballekspert.
Tidspunkt: 08-11-2016 - Kl.13:57 - Kilde: NRK - Info


298. Sikret seier i siste sekund
Gro Hammerseng-Edin ble matchvinner da hun satte 30-29 med få sekunder igjen for larvik mot danske Esbjerg i mesterligaen lørdag.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info


299. Sikret seier i siste sekund
Gro Hammerseng-Edin ble matchvinner da hun satte 30-29 med få sekunder igjen for larvik mot danske Esbjerg i mesterligaen lørdag.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info


300. Sikret seier i siste sekund
Gro Hammerseng-Edin ble matchvinner da hun satte 30-29 med få sekunder igjen for larvik mot danske Esbjerg i mesterligaen lørdag.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)