Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Atsu funnet i livet – fraktet til sykehus
Publisert: 21:06 06-02-2023   Kilde: NRK
Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu er funnet i livet og fraktet til sykehus. Det skriver den britiske avisen The Guardian. Ghaneseren har pådratt seg en skade i høyrefoten og skal ha hatt problemer med å puste. Hatayspor, klubben Atsu spiller for, befinner seg i Hatay, et av områdene som er verst rammet av jordskjelvet. Fotballprofilen ble matchvinner da Hatayspor søndag kveld slo Kasimpasa 1-0. Bare timer senere ble han meldt savnet etter jordskjelvet med en styrke på 7,8. Vingen har tidligere spilt for Newcastle, Chelsea og Everton i Premier League

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Unnskyldning vekker oppsikt
Publisert: 20:37 06-02-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Pep Guardiola etter 1-0-tapet for Tottenham i går: - Å reise fra Manchester til London, er som å dra til Nord-Europa. Det tar fire timer og 20 minutter å komme til hotellet. Det er slitsomt.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Påtalemyndigheten motsetter seg Alves-løslatelse mot kausjon
Publisert: 20:27 06-02-2023   Kilde: NRK
Påtalemyndigheten i Spania ber domstolen avvise ønsket til fotballstjernen Dani Alves om å bli løslatt mot kausjon og streng meldeplikt. Tidligere Barcelona-spiller Alves er anklaget for å ha forgrepet seg på en kvinne. Forsvarerne hans har anmodet om at det åpnes for at brasilianeren kan løslates mot kausjon mens etterforskningen pågår. Ifølge advokatene er Alves villig til å levere inn passet sitt samt gå med sporingsutstyr som gjør det mulig å vite hvor han til enhver tid befinner seg. Han skal også være forberedt på å melde seg for politiet regelmessig. Mandag opplyste imidlertid påtalemyndigheten at den anser rømningsfaren for stor dersom Alves settes fri fra fengsel. Den tidligere Barcelona-stjernen ble pågrepet og fengslet før helgen. En kvinne har anklaget ham for seksuelt overgrep i forbindelse med en episode på et utested i Barcelona i desember i fjor. Alves har avvist anklagene og erklært seg uskyldig. Fotballstjernen har spilt for klubber som Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG og São Paulo. Han var en del av Brasils VM-tropp i Qatar i fjor.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Klubbtopp om savnet fotballspiller etter jordskjelvet: – Han er fortsatt i ruinene
Publisert: 20:01 06-02-2023   Kilde: NRK
Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu er savnet etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria, opplyser visepresidenten i klubben hans. Atsu skal ha oppholdt seg i et leilighetsbygg i byen Hatay da det voldsomme jordskjelvet rammet natt til mandag. Bygningen raste sammen. Fotballprofilen, som blant annet har spilt for Newcastle, ble matchvinner da det tyrkiske topplaget Hatayspor søndag kveld slo Kasimpasa 1-0. Bare timer senere ble han meldt savnet etter jordskjelvet med en styrke på 7,8. Det samme ble Hatayspors sportsdirektør Taner Savut. – Christian Atsu og Taner Savut er fortsatt i ruinene, sa klubbens visepresident Mustafa Ozat til den tyrkiske TV-stasjonen Play Spor. Han fortalte videre til BEIN Sports at flere spillere og ledere hadde blitt reddet, og at det ble jobbet for å hjelpe flere. Christian Atsu spilte for Newcastle og Everton i Premier League. Han har også tilhørt Chelsea. Flere norske spillere har også blitt rammet av jordskjelvet. Fredrik Gulbrandsen har uttalt til Dagbladet at han fryktet for å dø. Både Guldbrandsen og Jonas Svensson, som begge spiller i Tyrkia, drar tilbake til Norge på tirsdag, ifølge TV 2.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

En skandale – uansett utfall
Publisert: 18:52 06-02-2023   Kilde: NRK
Anklagene mot Manchester City er en kamp for Premier League for å vise at de fortsatt har kontroll over sin egen liga.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Magnus Carlsen «sesongåpnet» med forrykende spill og seier
Publisert: 18:32 06-02-2023   Kilde: NRK
Magnus Carlsen spilte periodevis formidabel angrepssjakk og beseiret enkelt Aleksej Sarana da den nye Champions Chess Tour-sesongen ble innledet mandag. Carlsen vant to strake partier og fulgte opp med remis i det tredje. Dermed var det ikke nødvendig å spille det fjerde og siste partiet i duellen. Den norske sjakkstjernen brukte kun 32 trekk på å slå Sarana i første parti. Russeren fikk raskt kjempeproblemer i stillingen etter åpningen, mens Carlsen spilte raskt og presist. Dermed fikk nordmannen en kanonstart på årets første turnering i Champions Chess Tour. Parti nummer to endte også med seier, men der kom Carlsen svært skjevt ut, før han hentet seg inn og vant etter en svært overbevisende avslutning. – Veldig, veldig bra. I parti én valset han over sin motstander. I parti to var åpningen en liten skandale, spør du meg. Han havnet virkelig på tynn is, men kom tilbake og skapte problemer for sin motstander, sa TV 2s sjakkekspert Jon Ludvig Hammer på kanalens sending. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mushaga Bakenga klar for Stabæk
Publisert: 18:09 06-02-2023   Kilde: NRK
Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Bakenga kommer fra den japanske klubben Tokushima Vortis. Spissen har tidligere spilt for både Rosenborg, Odd, Tromsø og Molde i Eliteserien, og har vært i flere utenlandske klubber. Bakenga har signert en avtale som varer ut året, og slutter seg til laget som befinner seg på treningsleir på Marbella i morgen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Queiroz ansatt som ny landslagssjef i Qatar
Publisert: 16:29 06-02-2023   Kilde: NRK
Trenernomaden Carlos Queiroz blir trener for fotballandslaget i Qatar. Portugiseren, som blir 70 år i mars, har ledet lag i VM-sluttspill fire ganger. Tre ganger har han stått i spissen fro Iran, som han har trent tilsammen i nesten et tiår. Queiroz tar over Qatar-jobben etter spanjolen Felix Sanchez, som ikke fikk fornyet kontrakten etter at det qatarske laget tapte alle tre gruppekampene under VM på hjemmebane i fjor. Queiroz sluttet som Iran-sjef etter at hans lag heller ikke klarte å spille seg fram til utslagsrundene. Portugiseren ledet Iran under verdensmesterskapene i 2014, 2018 og 2022. Han hadde ansvaret for Portugal i 2010, mens han ledet Sør-Afrika til VM i 2002. Da trakk han seg imidlertid før sluttspillet startet. Queiroz har vært landslagssjef i Colombia, Egypt og for De forente arabiske emirater. Han var også Sir Alex Fergusons assistent i Manchester United.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norske utøvere: Et rungende nei til russer-retur
Publisert: 16:15 06-02-2023   Kilde: NRK
Fire av fem norske utøvere er imot en retur for russiske utøvere til idretten inntil videre. Det fremkommer i en ny, stor undersøkelse fra fagforbundet Niso.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ny jobb
Publisert: 15:49 06-02-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Ronny Johnsen (53) har vunnet Premier League og Champions League med Manchester United. Nå blir han assistenttrener for U23-landslaget i fotball for kvinner.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kulturministeren varsler 100 millioner ekstra til idretten
Publisert: 15:43 06-02-2023   Kilde: NRK
Breddeidretten i Norge får 100 millioner kroner ekstra som skal brukes til drift, opplyser kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap). Statsråden kommer med nyheten om de ekstra midlene i et intervju med VG mandag. Pengene er et resultat av at fjorårets overskudd fra Norsk Tipping blir 100 millioner kroner større enn først antatt. – Det økte overskuddet blir på cirka 100 millioner kroner, selv om den eksakte summen ikke kommer før i mai. Disse pengene vil deles ut på en ubyråkratisk måte. Målet er å hjelpe dem som sliter med å kunne delta i idretten, sier Trettebergstuen til avisen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NRK-kommentator reagerer på Niskanen-utspel: – Finsk komedie på sitt beste
Publisert: 15:11 06-02-2023   Kilde: NRK
I fjor vann han OL-gull. No erklærer Iivo Niskanen seg sjanselaus i VM. Det nektar norske konkurrentar og ekspertar å tru på.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Leeds sparker Jesse Marsch
Publisert: 15:01 06-02-2023   Kilde: NRK
Leeds har slitt stort i Premier League de siste månedene. Siden klubbfotballen startet opp igjen etter VM har det foreløpig ikke blitt en eneste ligaseier. På de siste syv kampene (seks av dem etter VM-pausen) har de kun tatt tre poeng. Nå er det klart av hovedtrener Jesse Marsch har fått sparken. Det bekrefter Leeds selv i en pressemelding. Ytterligere tre personer i støtteapparatet er i likhet med Marsch ferdig i klubben. Klubben skriver i pressemeldingen at de har startet på prosessen med å finne en ny hovedtrener. Leeds ligger på 17. plass i Premier League.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Shiffrin var på vei mot gull – kjørte ut i tredje siste port
Publisert: 13:57 06-02-2023   Kilde: NRK
Mikaela Shiffrin var den store favoritten i den første øvelsen i alpin-VM. Amerikaneren vant superkombinasjonen i VM for to år siden og stilte som regjerende mester. Hun lå også godt an etter å ha kjørt super-G innledningsvis. 96 hundredeler måtte hun hente inn på italienske Federica Brignone i den avsluttende slalåmen. Der startet Brignone først og kom seg trygt ned i mål. Shiffrin kom som fjerde startende i slalåmdelen og leverte bra fra start. På siste mellomtid var hun kun åtte hundredeler bak og var på full vei mot ledelse i mål. Men så gikk det galt for Shiffrin, som traff et lite slag, havnet i ubalanse og til slutt kjørte ut i tredje siste port. – Det er jo en slik feil som er veldig sjelden å se fra Shiffrin. Hun hadde gullet i lomma. Hun trengte egentlig bare en «safe» passering ned, sa NRKs alpinekspert Lars Elton Myhre. Ingen andre klarte å utfordre Brignone og italieneren tok dermed sitt første VM-gull. 32-åringen vant til slutt suverent, 1,62 sekunder foran Wendy Holdener og 2,26 foran Ricarda Haaser. Ragnhild Mowinckel var nummer to etter at utøverne hadde kjørt super-G, men stilte ikke i slalåm. Kajsa Vickhoff Lie kjørte ut i super-G.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tyrkiske fotballklubber lover katastrofehjelp etter jordskjelvet
Publisert: 12:27 06-02-2023   Kilde: NRK
Flere tyrkiske fotballklubber lover å gi hjelp etter et kraftig jordskjelv som har tatt livet av mer enn 1200 mennesker i Tyrkia og Syria natt til mandag. Nå uttaler den tyrkiske storklubben Fenerbahçe at de er i gang med å mobilisere medlemmene i klubben. Det kommer fram i et innlegg på Instagram. – Vi står sammen med vårt land. Vår klubb gjør seg klar til å ta steg etter jordskjelvkatastrofen, som kunne merkes i mange byer, spesielt i Kahramanmara?, heter det blant annet i innlegget. Galatasaray har også satt i gang arbeid for å hjelpe de rammede. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Skadesmell for Barcelona – Busquets kan være ute til møtet med Manchester United
Publisert: 11:51 06-02-2023   Kilde: NRK
Landslags- og Barcelona-kaptein Sergio Busquets (34) er ute med skade. Det bekrefter Barcelona i en pressemelding på deres nettside. Søndag møtte Barcelona Sevilla i den 20.-runden av La Liga. Kampen endte i en 3-0 seier til katalanerne, men de måtte dessverre se kaptein-Busquets gå av banen etter sju minutters spill. Ifølge pressemeldingen til Barcelona skal 34-åringen ha pådratt seg en forstuet ankel etter en kollisjon med Sevillas En-Nesyri. Barcelona skriver at han ikke vil være disponibel før han er helt frisk igjen. Det sår tvil om han vil kunne stille til start i europaligamøtet med Manchester United 16. februar. Busquets har spilt totalt 18 av 20 mulige kamper for Barcelona denne La Liga-sesongen. Han har også spilt ni kamper for klubben i andre turneringer. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Disse er tatt ut i landslagstroppen til Norge
Publisert: 11:17 06-02-2023   Kilde: NRK
Norge sitt kvinnelandslag i fotball skal spille tre kamper under oppholdet i Frankrike. Landslaget skal spille mot Uruguay onsdag 15. februar, Danmark lørdag 18. februar og Frankrike tirsdag 21. februar. Dette er troppen landslagssjef Hege Riise har tatt ut: Guro Pettersen, Aurora Mikalsen, Sunniva Skoglund; Sara Hørte, Mathilde Harviken, Guro Bergsvand, Tuva Hansen, Malin Brenn, Maria Thorisdottir, Maren Mjelde, Marit Bratberg Lund, Thea Sørbo; Anna Jøsendal, Emilie Joramo, Thea Bjelde, Vilde Bøe Risa, Emilie Haavi, Frida Maanum, Amalie Eikeland, Guro Reiten, Emma Stølen Godø, Julie Blakstad, Karina Sævik, Celin Bizet Ildhusøy, Emilie Nautnes. – Det er mange som får prøve seg i løpet av denne samlingen. Vi har en tropp som kan fordele spilletid med tanke på at det er kun to dager mellom kampene, sier Riise.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mowinckel står over slalåmen – Lie kjørte ut
Publisert: 11:12 06-02-2023   Kilde: NRK
Ragnhild Mowinckel leverte varene i første del av superkombinasjonen i VM i alpint mandag. Hun kjørte inn til nest best tid. Men alpinisten sparer kneet og dropper slalåmdelen i franske Courchevel. Italienske Federica Brignone er i ledelsen før slalåmen etter å ha levert en strålende super-G. Lara Gut-Behrami kjørte også inn til en andreplass med lik tid som Mowinckel. Sveitseren er heller ikke ventet å starte slalåmen. Heller ikke Vickhoff Lie blir med videre til slalåmdelen. Den norske utøveren greide ikke å håndtere den utfordrende super-G-traseen og kjørte ut halvveis ned i løypa. Etter konkurransen ble Lie sett med bandasje på hånden etter å ha slått hånda i en av portene, men alpinisten avkrefter at det er snakk om noe alvorlig. – Det er bare én knoke som er vond, det går helt fint. Det handler om å være føre var, sier hun til NRK. – Jeg hadde gledet meg så mye til slalåm, det er så kjipt å ikke få kjøre det nå. Jeg har lyst til å ta på meg «bib-en» til Ragnhild og kjøre hennes omgang, men det er dessverre ikke lov, sier Lie videre. Mikaela Shiffrin er blant favorittene, og amerikaneren kjørte inn til en femteplass. Slalåmen går klokken 14.30 i dag uten noen nordmenn på startlisten.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mowinckel i medaljeposisjon – står likevel over slalåmrennet
Publisert: 11:12 06-02-2023   Kilde: NRK
Ragnhild Mowinckel leverte varene i første del av superkombinasjonen i VM i alpint mandag. Hun kjørte inn til nest best tid. Men alpinisten sparer kneet og dropper slalåmdelen i franske Courchevel. Italienske Federica Brignone er i ledelsen før slalåmen etter å ha levert en strålende super-G. Lara Gut-Behrami kjørte også inn til en andreplass med lik tid som Mowinckel. Sveitseren er heller ikke ventet å starte slalåmen. Heller ikke Vickhoff Lie blir med videre til slalåmdelen. Den norske utøveren greide ikke å håndtere den utfordrende super-G-traseen og kjørte ut halvveis ned i løypa. Etter konkurransen ble Lie sett med bandasje på hånden etter å ha slått hånda i en av portene, men alpinisten avkrefter at det er snakk om noe alvorlig. – Det er bare én knoke som er vond, det går helt fint. Det handler om å være føre var, sier hun til NRK. – Jeg hadde gledet meg så mye til slalåm, det er så kjipt å ikke få kjøre det nå. Jeg har lyst til å ta på meg «bib-en» til Ragnhild og kjøre hennes omgang, men det er dessverre ikke lov, sier Lie videre. Mikaela Shiffrin er blant favorittene, og amerikaneren kjørte inn til en femteplass. Slalåmen går klokken 14.30 i dag uten nordmenn på start.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sikker på jeg skulle dø
Publisert: 11:12 06-02-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Fredrik Gulbrandsen (30) våknet opp til sitt livs kamp da jordskjelvet sto på som verst i tyrkiske Adana.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)