Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Onsdag  27. Sep. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Privatfly-trøbbel
Publisert: 08:03 27-09-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Pep Guardiola er misfornøyd med hjemreisen fra Newcastle i kveld. Manchester City klarer ikke å oppdrive privatfly - og må ta buss.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Brutal beskjed
Publisert: 06:03 27-09-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
OL ryker for fotballjentene, men det er verre enn som så.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bayern Münchens Gnabry med armbrudd – må opereres
Publisert: 06:01 27-09-2023   Kilde: NRK
Bayern Münchens Serge Gnabry (28) må belage seg på flere ukers skadepause etter å ha brukket armen. Det skjedde da Bayern München spilte og slo Preussen Münster i den tyske cupen tirsdag kveld, skriver Bayern München på klubbens hjemmeside. Den tyske landslagsspissen må igjennom en operasjon allerede onsdag. Det ble klart da han ble røntgenundersøkt mens lagkameratene fortsatt var opptatt med kampen. – Det er bittert for ham personlig, men også for oss. Han er en viktig spiller for laget og en sterk personlighet, sa Bayern Münchens trener Thomas Tuchel. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Spansk landslagssjef tror hun får fortsette tross kaos
Publisert: 05:44 27-09-2023   Kilde: NRK
Montse Tome føler seg trygg på at hun får beholde stillingen som trener for Spanias kvinnelandslag i fotball. Til tross for en mektig forsuret stemning og trusler om boikott av landslaget har de spanske VM-vinnerne imponert på banen etter VM-gullet i sommer. I de to spilte kampene i nasjonsligaen ble det først 3-2-seier borte over Sverige, og tirsdag trillet de inn til 5–0 over Sveits på hjemmebane i Cordoba. Det har ikke vært noen selvfølge at det skulle bli slik. Før Sverige-kampen var det en lang rekke spillere som signaliserte at de ikke ville spille for landslaget før det kom endringer i Spanias fotballforbund. Det skjedde i etterkant av at den nå avgåtte fotballpresidenten Luis Rubiales kysset spilleren Jennifer Hermoso på munnen da pokalene ble delt ut etter at VM-gullet var sikret i sommer. Monte Tome tok mange av boikottspillerne på sengen da hun likevel tok ut mange av dem til den nevnte kampen mot Sverige. Spillerboikotten ble avblåst fra de aller fleste av spillerne da Spanias fotballforbund (Rfef) sa at det ville komme umiddelbare og dyptgående endringer i strukturen til forbundet. Etter kampen mot Sveits beskrev hun den siste uken som «atypisk». – Spillerne har vært 100 prosent profesjonelle. Nå skal vi nyte denne seieren og møte sterke opp til den neste samlingen, sa Tome på spørsmålet på om hun følte at hun hadde spillernes tillit. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norske Emil Lilleberg fikk sjansen i NHL-oppkjøringen – Zucca ikke på isen
Publisert: 05:42 27-09-2023   Kilde: NRK
Emil Martinsen Lilleberg (22) fikk 17.23 minutter på isen for Tampa Bay Lightning i 2-5-tapet mot Carolina Hurricanes i NHL-oppkjøringen natt til onsdag. Lilleberg ble notert for minus to i målprotokollen. Det blir spennende å se om han får sjansen i flere treningskamper før sesongen starter 10. oktober. Forsvarsspilleren Lilleberg fra Sarpsborg kom fra Oskarshamn i svensk hockey til Florida-klubben på en toårskontrakt i juni. Lilleberg var med for Norge i VM i Latvia i mai. Mats Zuccarello var ikke i troppen da Minnesota Wild røk 1-6 på borteis for Dallas Stars i en oppkjøringskamp til NHL-sesongen natt til onsdag. Nordmannen var heller ikke med i den første treningskampen da Colorado Avalanche ble slått 4-3. Joe Pavelski scoret det eneste målet for Minnesota Wild. Jevgenij Dadonov ble tomålsscorer for Dallas Stars. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norges Bokseforbund bryter med IBA
Publisert: 04:08 27-09-2023   Kilde: NRK
Norges Bokseforbund bryter med det russiskstyrte internasjonale bokseforbundet (IBA). Norge kommer til å melde seg inn i utbryterforbundet World Boxing. Boksepresident Haktor Slåke bekrefter overfor Dagbladet at det norske bokseforbundet i løpet av oktober vil melde seg ut av IBA og inn i det nye forbundet.. IBA ledes av russiske Umar Kremlev. Han har flere ganger blitt avbildet med Russlands president Vladimir Putin flere ganger. Han har også blitt beskrevet som en venn av Putin. Ifølge Slåke er årsaken til at Norge bryter ut todelt. Den første er på grunn av ekskluderingen fra IOC i sommer og at boksing dermed ikke kommer på OL-programmet med IBA, og den andre at Norge ikke er fornøyd med den russiske styringen av forbundet. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norsk 13-åring med O2-bragd – tek av på Instagram
Publisert: 03:41 27-09-2023   Kilde: NRK
Per August Halle Haugen (13) er eit uthaldstalent av dei heilt sjeldne. Elleville tider av 13-åringen og O2-opptak vekkjer oppsikt langt utanfor Noregs grenser.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ny opptur for Manchester United
Publisert: 21:00 26-09-2023   Kilde: NRK
Manchester United fikk en ny opptur da Crystal Palace ble slått 3-0 i ligacupen. Erik ten Hag sendte et United-lag med både Harry Maguire og Mason Mount på banen fra start i den eneste kampen mellom to Premier League-lag tirsdag. Alejandro Garnacho satte inn ledermålet snaut midtveis i første omgang da han omsatte et innlegg fra Diogo Dalot. Casemiro nikket inn 2-0 etter en snau halvtime på innlegg fra Mount, og tidlig i 2. omgang punkterte Anthony Martial kampen med assist fra Casemiro. United brøt en rekke på tre strake tap med sliteseieren over Burnley lørdag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Magnus Carlsen vant på utrolig vis – klar for finale
Publisert: 20:46 26-09-2023   Kilde: NRK
Magnus Carlsen vant semifinalen mot Jan Nepomnjasjtsjij i den sjette Champions Chess-turneringen og er på vei mot en ny topplassering. Etter remis i de to første partiene vant Carlsen det tredje med hvite brikker etter 47 trekk. Nepomnjasjtsjij måtte vinne det siste ordinære partiet og skaffet seg et stort overtak. På et tidspunkt sto han fem bønder over på brettet, men Carlsen forsvarte seg ypperlig i en tilsynelatende tapt stilling og sikret remis etter 129 trekk. Carlsen har vunnet tre av de fire CCT-turneringene han har deltatt i tidligere i år, og ble nummer tre i den siste. Onsdag møter han Maxime Vachier-Lagrave i første finale. Siden det spilles etter dobbelt utslagssystem, er det ikke over enten han vinner eller taper da. Vinner han, får han to muligheter til å sikre turneringsseieren mot vinneren av taperrunden. Taper han for Vachier-Lagrave, må han vinne to kamper i taperrunden og deretter slå Vachier-Lagrave to ganger for å gå helt til topps. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Opptur for Nyland og Sevilla
Publisert: 20:07 26-09-2023   Kilde: NRK
Ørjan Nyland fikk nok en kamp mellom stengene da Sevilla slo Almería 5-1 og tok et langt steg bort fra bunnstriden i La Liga. Den norske landslagsmålvakten voktet Sevilla-målet for annen kamp på rad. Etter å ha holdt nullen i den målløse debutkampen mot Osasuna slapp han inn sitt første mål, men det kom på straffespark og da kampen allerede var avgjort. Nyland var etter det velplasserte straffesparket fra Luis Suárez, men manglet noen centimeter på å nå helt fram. Straffesparket ble dømt etter at Nyland enkelt fanget et innlegg. Bak ryggen hans var nemlig Suárez felt av Jesus Navas. Da ledet Sevilla allerede 4-0. I det 7. minutt nikket Youssef En-Nesyri inn returen fra tverrliggeren etter at Loïc Bades hodestøt på et hjørnespark. Minuttet senere doblet Dodi Lukebakio da han gjorde to lekre dragninger og skjøt i krysset. Samme mann hadde litt senere en akrobatisk avslutning på innlegg fra Erik Lamela, men keeper Luis Maximiano gjorde en kjemperedning. Suso sørget for at det sto 3-0 til pause, og tidlig i 2. omgang økte Lamela via en motspiller. Etter reduseringen satte Kike Salas punktum. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NRK-børsen etter Portugal – Norge: «Burde faktisk ha reddet»
Publisert: 19:12 26-09-2023   Kilde: NRK
Norge tok ledelsen, men defensive feil og to straffespark imot sørget til slutt for portugisisk seier. Les børsen til NRK-ekspert Kristoffer Løkberg her.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Oppløst i tårer i NRK-intervju - tar på seg skylden for tapet
Publisert: 19:09 26-09-2023   Kilde: NRK
Både Leif Gunnar Smerud og NRKs eksperter var langt ifra imponert over dommern i Norges tap mot Portugal. En knust Mathilde Harviken tar på seg skylden for tapet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Eikeland erstatter Graham Hansen - slik stiller Norge
Publisert: 16:02 26-09-2023   Kilde: NRK
Klokken 19.15 starter kampen mellom Portugal og Norge, som er den andre kampen i Nasjonsligaen for Norge. Nasjonsligaen står også sentralt i OL-kvalifiseringen og etter uavgjort mot Østerrike fredag, vil en norsk seier sørge for at de har heng på gruppefavoritt Frankrike. Allerede før kampen var det klart at to av spillerne som startet kampen mot Østerrike, Thea Bjelde og Caroline Graham Hansen, måtte stå over kampen med skade. De erstattes av Tuva Hansen og Amalie Eikeland. Slik stiller Norge i tirsdagens kamp (4-2-3-1): Aurora Mikalsen - Tuva Hansen, Maren Mjelde, Guro Bergsvand, Marit Bratberg Lund - Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten - Amalie Eikeland, Karina Sævik, Frida Maanum - Sophie Román Haug. – Det er en veldig viktig kamp for oss. Vi bør kanskje (vinne), men vi fikk ett poeng sist. Vi har lyst på tre poeng i dag, sier Norges Guro Reiten kort tid før kampstart.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kristoff nummer tre i Kroatia
Publisert: 15:21 26-09-2023   Kilde: NRK
Godt hjulpet av lagkameratene i Uno-X, fikk Alexander Kristoff en god posisjon ut på oppløpet på den første etappen i CRO Race i Kroatia. Elia Viviani åpnet spurten i front, foran Tobias Lund og Kristoff. Nordmannen forsøkte å komme seg forbi, men han måtte se at han ikke klarte det. Dermed ble det en tredjeplass, mens Viviani vant foran Lund. Etapperittet avsluttes søndag.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Uefa slipper russiske 17-årslag tilbake i sine turneringer
Publisert: 14:23 26-09-2023   Kilde: NRK
Det europeiske fotballforbundet (Uefa) besluttet på sitt styremøte i Limassol tirsdag å slippe Russlands G17- og J17-landslag inn i EM-turneringene igjen. Det begrunnes med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». – Det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i Ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, står det i en uttalelse. Russiske klubblag og alle Russlands landslag i alle eldre årsklasser, inkludert seniorlag, er fortatt utestengt fra Uefa-turneringer. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tennisspiller knuste racketen etter sjokktap i Asialekene – legger seg flat i brev
Publisert: 13:33 26-09-2023   Kilde: NRK
Den sørkoreanske tennisspilleren Kwon Soon-woo la seg tirsdag flat i brevs form etter å på spektakulært vis ha mistet hodet etter et sjokktap i Asialekene Langt lavere rangerte Kasidit Samrej fra Thailand slo Kwon 6-3, 5-7, 6-4 i andre runde av tennisturneringen i Hangzhou. Det førte til et raseriutbrudd fra den 25 år gamle sørkoreaneren. Bilder av Kwon som slår racketen sin i bakken ni ganger mot slutten av kampen har gått viralt, og Kwon nektet også å ta motstanderen i hånden. Sørkoreaneren, som er rangert som nummer 112 i verden, var blant de klare medaljekandidatene under Asialekene. Oppførselen hans skapte store overskrifter og fordømmelse i hjemlandet. I etterkant av kampen oppsøkte Kwon leiren til det thailandske laget og beklaget episoden, melder nyhetsbyrået Yonhap. Unnskyldningen skal angivelig ha blitt akseptert. Det koreanske idrettsforbundet har også utstedt et håndskrevet unnskyldningsbrev fra Kwon. Sørkoreaneren har tatt to ATP-titler i karrieren. I brevet skriver Kwon at han angrer på det som omtales som «en uforsiktig handling». «Jeg beklager oppriktig til det koreanske folk som støtter landslaget og til fansen på arenaen. Jeg beklager,» skriver han. «Jeg ber nok en gang om unnskyldning til Samrej, som ble fornærmet av min uhøflige oppførsel. Jeg angrer oppriktig på det, og reflekterer over mine handlinger etter kampen.», fortsetter han. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Disse skal dømme håndball-EM for menn
Publisert: 13:20 26-09-2023   Kilde: NRK
De norske dommerparet Lars Jørum og Håvard Kleven er av Det europeiske håndballforbundet tatt ut å dømme EM for menn i Tyskland i januar. Totalt er 18 dommerpar tatt ut av EHF til å dømme det kommende EM-sluttspillet i Tyskland fra 10. til 28. januar. Jørum og Kleven er rangert som Norges beste dommerpar. Dommerparet har erfaring fra flere mesterskap, og har blant annet dømt tre verdensmesterskap på rad. Etter å ha dømt de to siste europamesterskapene på herresiden i 2020 og 2022, får de nå fornyet tillit i EM i 2024. De norske håndballgutta med i EM og spiller i gruppe D i Berlin hvor de møter Polen (11/1), Færøyene (13/1) og Slovenia (15/1). (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Liverpool-stjerne tilbake i trening – aktuell for cupkamp
Publisert: 13:19 26-09-2023   Kilde: NRK
Liverpool kan ha Trent Alexander-Arnold tilbake på banen i løpet av kort tid. Han er i trening foran ligacupmøtet med Leicester onsdag. Tirsdag uttalte assistenttrener Pep Lijnders seg om høyrebacken som har vært ute med en lårskade. – Han er tilbake på lagtrening. Jeg vet ikke om han blir klar. Vi får se (på trening) i dag, sa nederlenderen. Foruten Thiago Alcântara er Alexander-Arnold eneste navn på Liverpools skadeliste per nå. Backen har gått glipp av lagets tre siste kamper. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rivalkampen mellom LSK og Vålerenga utsolgt på én time
Publisert: 12:02 26-09-2023   Kilde: NRK
Billettene til derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga den 22. oktober ble revet bort tirsdag. Det er knyttet spenning til Geir Bakkes Åråsen-retur. I juli sendte nemlig 53-åringen sjokkbølger gjennom Eliteserien da han ga seg som trener i Lillestrøm til fordel for tilsvarende jobb hos erkerival Vålerenga. De gulkledde la ikke skjul på hva de mente om den kontroversielle overgangen. Tirsdag startet billettsalget til rivalkampen. Om lag én time etter salgsstart var alle billettene solgt ut. Det betyr at 10.540 tilskuere har sikret seg plass til storkampen. Det første kvarteret etter at billettene ble sluppet tirsdag ble det solgt 7000. – Dette er tidenes billettsalg på Åråsen. Det har vært utsolgt mange ganger før også, men aldri har billettene blitt revet bort så fort. Vi kunne lett ha solgt det dobbelte, sier billettansvarlig Jørgen Heen Enger i en uttalelse på LSKs nettside. Vålerenga har trøblet seg inn i nedrykkskampen i Eliteserien, og rivaloppgjøret på Åråsen i oktober blir én av flere nøkkelkamper for Oslo-laget denne høsten. Bakke retur til gamleklubben er omgitt med spenning.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hetset: - Gått for langt?
Publisert: 11:52 26-09-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Ada Hegerberg tar et oppgjør med hetsen: - Dette går litt for langt.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)