Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
19
 Fredag  19. Aug. 2022
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Viking med borteseier i serieliga-kvalik
Publisert: 20:27 18-08-2022   Kilde: NRK
Viking tok en svært sterkt borteseier med 2-1 over rumenske FCSB i kvalifiseringen til serieligaen torsdag. Rogalendingene ble presset godt i kampen. Kevin Kabran og Sondre Bjørshol scoret målene som sikret rogalendingene et flott utgangspunkt foran hjemmekampen neste uke. Det startet imidlertid tøft for de norske gjestene som fikk en tidlig kalddusj. Rumenerne gikk opp i ledelsen etter tre minutter ved Florinel Coman, men kun ett minutt senere var lagene like langt da Kabran utlignet. Etter en drøy halvtime sendte Bjørshol Viking i ledelsen, noe som holdt til seier. FCSB styrte store deler av kampen og presset Viking stort. Gjestene lå dypt, ofret seg i duellene og rensket unna det som kom mot dem. Til slutt kunne de juble for en svært sterk og viktig seier på vei mot et eventuelt gruppespill i serieligaen. Hjemmelaget kjempet lenge for uavgjort og et utgangspunkt foran neste ukes retur på kunstgresset, men Viking holdt unna og kunne juble til slutt.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Gjør det før jeg dør
Publisert: 20:10 18-08-2022   Kilde: Dagbladet - Fotball
Lisboa-klubben Sporting CP vil hente Cristiano Ronaldo (37). Det melder den engelske avisa Independent. For et år siden uttrykte Ronaldos mor et sterkt ønske om å se sønnen tilbake i klubben der eventyret startet.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Henriksen sikret bronse i EM-finalen: – Det føles utrolig deilig
Publisert: 19:58 18-08-2022   Kilde: NRK
Med sitt fjerde kast på 79.45 meter sikret Eivind Henriksen sin første EM-medalje. – Det føles utrolig deilig. I dag var en ekstremt dårlig dag, for jeg hadde veldig vondt i knærne. Det er mye som jeg har trøblet med i mange år så er det litt nytt også. Jeg har konstant verk i scenen som fester seg til kneskåla. Det er vanskelig å få trykket til med beina når jeg skal kaste, sa 31-åringen. – Jeg følte etter VM at jeg hadde mulighet til å slå alle, fortsatte han. Henriksen har nå tatt tre mesterskapsmedaljer på ett år. Likevel sto han uten EM-medalje før dagens konkurranse. Fra tidligere kunne han vise til en femteplass som bestenotering fra EM i 2018. Med medalje i München tok Henriksen sin andre mesterskapsmedalje denne sommeren, for i juli tok han VM-bronse i Eugene. Oslo-utøveren er den første norske utøveren til å ta en mesterskapsmedalje i sleggekast noensinne. I EM-finalen var det til slutt polske Wojciech som tok gullet, foran ungarske Bence Halász. Halasz satt ny bestenotering i finalen med lengden 80,92. Den polske vinneren kastet 82 meter blank.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Grøvdal måtte bryte: – Som å springe med en kniv i ryggen
Publisert: 19:55 18-08-2022   Kilde: NRK
For få dager siden trodde Karoline Bjerkeli Grøvdal at hun ikke ville stille på start på 5000 meteren i EM. Torsdag kveld måtte hun bryte halvveis.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Konkurrentene lå strødd etter Ingebrigtsen-gull: – Hvorfor gjøre det så vanskelig for seg selv?
Publisert: 19:31 18-08-2022   Kilde: NRK
Jakob Ingebrigtsen viste enorme krefter nok en gang, og var overlegen i finalen på 1500 meter. Med formen han viser, mener broren det er synd det ikke er flere konkurranser i år.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Europa-skrell for Molde – tapte hjemme mot Wolfsberger
Publisert: 18:58 18-08-2022   Kilde: NRK
Wolfsberger sjokkerte Molde da de vant 1-0 på bortebane etter scoring av Thai Baribo. Det østerrikske laget sikret seg dermed et fantastisk utgangspunkt før returoppgjøret i conferenceligaen. Molde har fått en marerittstart på den siste kvalifiseringsrunden til gruppespillet i conferenceligaen. Nå er de nødt til å vinne borte i Wolfsberg for å ta seg inn i turneringens gruppespill. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Målfest da Rosenborg tok seg videre i mesterligakvalifisering
Publisert: 17:53 18-08-2022   Kilde: NRK
Rosenborg-kvinnene tok seg enkelt forbi islandske Breidablik med 4-2 i mesterligakvalifiseringen. I finalen om en plass i andre runde venter belarusiske Minsk. Rosenborg er selv vertskap for miniturneringen som vil sende vinneren til andre runde i kvalifiseringen til mesterligaen. Minsk slo det tsjekkiske laget Slovacko 2-1 tidligere torsdag. Trønderne fikk en drømmeåpning på kampen da Emilie Nautnes var sikker foran mål på innlegg fra Synne Skinnes Hansen etter drøyt tre minutter. Etter ni minutter doblet Cesilie Andreassen ledelsen før Nautnes satte inn 3-0 allerede åtte minutter senere. Tidlig i annen omgang gikk RBK opp i 4-0 ved hjelp av et selvmål, før Breidablik kom tilbake i kampen igjen med to raske scoringer av Natasha Anasi og Helena Hálfdánardóttir med drøyt 20 minutter igjen. Nærmere kom de imidlertid ikke og med det tok Rosenborg seg videre i kampen om mesterligaplass. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

EM-øvelser utsatt etter kraftig regnvær
Publisert: 17:42 18-08-2022   Kilde: NRK
Flere EM-øvelser utsettes i kveld på grunn av regnværet i München. Arrangøren har gitt beskjed om utsettelsene på storskjerm på stadion. Utsettelsen er i første omgang på 20 minutter. En kraftig regnbyge med lyn og torden har truffet München torsdag kveld. Arrangøren skriver: – Vi er nødt til å utsette øvelsene på grunn av en kraftig værmelding. For deres egen sikkerhet ber vi dere pent om å samles under taket på hovedtribunen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Brann videre i mesterligakvalifiseringen
Publisert: 17:06 18-08-2022   Kilde: NRK
Brann var aldri særlig truet på vei mot finale i den første runden av mesterligakvalifiseringen. De slo tyrkiske ALG Spor 1-0 i semifinalen av miniturneringen. I finalen venter Spartak Subotica, som er vertskap for turneringen som er den første runden på vei mot et eventuelt gruppespill i mesterligaen. Vinner Brann søndag er de videre til runde to. Der skal det spilles én hjemmekamp og én bortekamp, før vinneren tar seg til mesterligaens gruppespill. Brann fikk en drømmestart på oppgjøret da Maria Brochmann stanget de rødkledde i ledelsen etter litt over tre minutter. Brann leder Toppserien med 44 poeng på 17 kamper og er regjerende seriemestere fra forrige sesong.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Heggemsnes 0,2 poeng unna EM-bronse
Publisert: 16:23 18-08-2022   Kilde: NRK
Sofus Heggemsnes endte på fjerdeplass i mangekampfinalen under turn-EM i München. 23-åringen endte 0,2 poeng bak bronsevinneren. Heggemsnes endte på poengsummen 81,431. Tyrkiske Ahmet Onder vant gullet foran landsmann Adem Asil.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Heggemsnes med solid 14.-plass i EM-finalen
Publisert: 16:23 18-08-2022   Kilde: NRK
Sofus Heggemsnes endte på 14.-plass under mangekampfinalen under turn-EM i München. Han tok også 16.-plassen i svingstang. Heggemsnes endte på poengsummen 81,431 – 4,134 poeng bak britiske Joe Fraser som tok EM-gullet. Tyrkerne Ahmet Onder og Adem Asil fulgte på sølv- og bronseplass. Svingstang var Heggemsnes beste apparat, hvor han endte som nummer 16 med 13,666 poeng. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Emosjonell avskjed med Vegard Hansen: – Føler bare på sorg
Publisert: 15:14 18-08-2022   Kilde: NRK
Torsdag ettermiddag kom beskjeden om at Mjøndalen-trener Vegard Hansen er ferdig som leder for bruntrøyene. Under et pressetreff samme dag var det en tydelig emosjonell Hansen som takket for seg. – Føler bare på sorg egentlig, forteller han til Drammens Tidende etter pressekonferansen. I 16 år har han ledet klubben. – Jeg har sagt at jeg ikke klarte å si opp selv. Så styret kom til den beslutningen. Hansen hedrer nemlig styret som tok avgjørelsen, og berømmer dem for det tøffe valget de ble nødt til å ta. Det er to dager siden han selv fikk beskjeden. Han forteller at de siste treningene har vært krevende, siden spillerne først mottok beskjeden i dag. – Ha har vært utrolig viktig i min fotballkarriere, men også som menneske, konstaterer kaptein Joackim Olsen Solberg. Mjøndalen-kapteinen var også til stede under seansen og tydelig preget av oppsigelsen. Spilleren fortalte at nyheten kom som et sjokk i garderoben da de tidligere på dagen fikk beskjeden. Hansen presiserte fler ganger hans sorg over avslutningen med klubben, men ønsket likevel laget lykke til videre. – Jeg skal være deres største supporter, smilte han.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norsk antidopingkrise – Norge kan bli nektet å arrangere mesterskap
Publisert: 14:55 18-08-2022   Kilde: NRK
Norges idrettsforbund frykter at antidopingtrøbbel kan føre til at de fra nyttår får nei til å arrangere internasjonale idrettskonkurranser på norsk jord. Det kommer frem i et nytt brev.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Padling: Virik klar for EM-finale på 1000-meteren
Publisert: 14:20 18-08-2022   Kilde: NRK
Maria Virik padlet inn til tiden 4.02,816 og sikret seg plass i finalen på singel 1000 meter under EM i München. Virik endte 0,923 bak ungarske Noemi Pupp, som vant heatet. De tre raskeste i heatet kvalifiserte seg direkte til finalen. 4.- til 6.-plassen gikk til semifinale. Jon Amund Vold var også i aksjon i vannet i München og er klar for semifinale på både 500 og 1000 meter singel. Han kom i mål på 6.-plass på 500-meteren, 4,296 sekunder bak serbiske Bojan Zdelar, som var raskest i heat to. På 1000-meteren endte han på 5.-plass, 5,224 sekunder bak portugisiske Fernando Pimenta, som vant det andre heatet. Hedda Øritsland tok seg også videre til semifinalen på singel 500 meter. Øritsland padlet inn til 5.-plass i sitt heat, 4,677 sekunder bak vinneren. De norske duoene bestående av Kristine Amundsen/Anna Sletsjøe og Vemund Næss-Jensen/Hakeem Teland tok seg også videre til semifinalene på double 500 meter. Amundsen og Sletsjø er også klare for semifinale på double 1000 meter, til tross for at de endte hele 19,611 sekunder bak den polske duoen som vant heatet.(NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Surt tap for Berntsen/Mol i EM
Publisert: 12:32 18-08-2022   Kilde: NRK
Mathias Berntsen og Hendrik Mol var nær ved å snu kampen mot Polen, men i det avgjørende settet var til slutt Piotr Kantor og Maciej Rudol som siket seieren. Dermed blir Anders Mol og Christian Sørum Norges representanter i åttedelsfinalene i EM. De spilles fredag. Polakken vant det første settet 21-15, men den norske duoen utlignet med 21-19 i andre. I tiebreaket vant polen 15-12. – Vi spiller ikke vårt beste, men vi fighter og jobber og klarer å dra i land et andresettet som er veldig bra. Så får vi en for dårlig start i tredjesettet og blir hengende bak, sier Berntsen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Medier: Vegard Hansen har fått sparken i Mjøndalen
Publisert: 12:31 18-08-2022   Kilde: NRK
Mjøndalen-trener Vegard Hansen er ferdig i Mjøndalen. Det erfarer både Eurosport og Drammens Tidende. Ifølge Eurosports kilder ble spillerne informert om at Hansen fikk sparken på et lagmøte i garderoben tidligere torsdag. 53-åringen har trent bruntrøyene siden 2006 og blir sett på som en klubblegende. Etter en god start på sesongen står bruntrøyene med kun én seier på de tolv siste kampene. De fire siste kampene har endt med tap. Klubben har innkalt til pressekonferanse klokken 16. Der vil styreleder Trond Stabekk og Vegard Hansen være til stede.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Slik tjener «Sondre» seg rik på tipping
Publisert: 11:40 18-08-2022   Kilde: Dagbladet - Fotball
«Sondre» lever fett av å tippe på norske fotballag du aldri har hørt om. Slik gjør han det.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Reagerer: - Morsomt
Publisert: 11:26 18-08-2022   Kilde: Dagbladet - Fotball
Spissduellen blir omtalt som det store i Premier League: Darwin Nuñez mot Erling Braut Haaland. Første stikk går til Haaland. Nuñez´ lagkamerat - Virgil van Dijk - synes det er «morsomt» at folk avskriver Liverpool.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Morsomt
Publisert: 11:26 18-08-2022   Kilde: Dagbladet - Fotball
Spissduellen blir omtalt som det store i Premier League: Darwin Nuñez mot Erling Braut Haaland. Første stikk går til Haaland. Nuñez´ lagkamerat - Virgil van Dijk - synes det er «morsomt» at folk avskriver Liverpool.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Her skjønner Iuel at rekordløpet holdt
Publisert: 10:15 18-08-2022   Kilde: NRK
Amalie Iuel imponerte i München med personlig rekord og finaleavansement. Line Kloster røk ut etter skuffende løp.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)