Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
3
 Søndag  3. Mar. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Warholm stivnet og tok VM-sølv: – Dør litt fort
Publisert: 21:16 02-03-2024   Kilde: NRK
Karsten Warholm jaktet det første norske gullet i innendørs-VM siden 1995, men kom til kort på oppløpet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Seieren glapp etter skjebnesvanger feil - Haugan på pallen
Publisert: 20:58 02-03-2024   Kilde: NRK
Det blåste voldsomt under andreomgangen i Aspen. Så mye at skjermene tidvis gikk i svart hos Viaplay og rennet måtte stoppes en periode. Etter hvert fikk imidlertid utøverne igjen klarsignal til å sette utfor storslalåmløypa, og det var en spent Alexander Steen Olsen som ventet på toppen. Det 22 år gamle stortalentet ledet nemlig etter første omgang. Ni hundredeler foran Loic Meillard, 32 hundredeler foran verdens suverent beste storslalåmkjører, Marco Odermatt. Sveitseren hadde elleve seiere på rad før lørdagens storslalåm. Var Steen Olsen mannen som kunne bryte Odermatts elleville rekke og sikre en etterlengtet norsk jubeldag? Det norske herrelandslaget er inne i sin lengste seierstørke siden sesongen 1994/95. Da kom den eneste seieren i sesongens siste renn. Hvert år siden 1989 har Norge tatt minst én verdenscupseier på herresiden. Før rennet i Aspen var Aleksander Aamodt Kildes seier i nettopp Aspen 4. mars i fjor lagets forrige triumf. Og ventetiden frem til neste seier ble enda lenger lørdag kveld. For Steen Olsen klarte ikke å forsvare ledelsen fra første omgang. 22-åringen startet på strålende vis, men kom på innerski og drømmen om seier ble knust. Feilen ble skjebnesvanger for Steen Olsen, som endte på 17. plass. Odermatt vant rennet og sikret 12 seiere på rad. Timon Haugan kjørte seg opp til 3. plass i andre omgang og sikret karrierens første pallplass i storslalåm.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Drama i VM: Fransk stavhopper fraktet ut på båre
Publisert: 20:47 02-03-2024   Kilde: NRK
Margot Chevrier (24) falt stygt i lørdagens stavfinale i innendørs-VM i friidrett. Den franske utøveren ble båret ut av hallen. Uhellet forsinket avviklingen av stavkonkurransen i Glasgow. Chevrier trengte medisinsk tilsyn og ble senere fraktet bort på båre til applaus fra publikum. Fallet skjedde da hun prøvde å ta seg over 4,65 meter. Chevrier er flere ganger blitt fransk mester i stavsprang. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Therese Johaug om mulig VM-comeback: – Jeg ønsker og håper å være der
Publisert: 20:42 02-03-2024   Kilde: NRK
Therese Johaug sier i et intervju at hun kan tenke seg å stille på VM-femmila i Trondheim. Uttalelsen gir hun i et arrangørintervju med Engadin Skimarathon i Sveits. Der skal hun søndag delta. – Jeg ønsker og håper å være der. Men det er selvsagt masse jobb, sier Johaug om å delta i VM neste år. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Her skal Northug og 15.000 andre gå skirenn
Publisert: 19:14 02-03-2024   Kilde: NRK
Det er bløtt, mildt og krevende før den 100. utgaven av Vasaloppet søndag. Petter Northug fikk seg en overraskelse da han kjørte forbi startområdet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Steen Olsen leder i Aspen – Odermatt nummer tre
Publisert: 17:51 02-03-2024   Kilde: NRK
Alexander Steen Olsen vartet opp med en fantomomgang i lørdagens storslalåmrenn i Aspen og leder etter at 30 løpere har kjørt. Kjelsås-gutten har et forsprang på ni hundredeler ned til sveitsiske Loïc Meillard på 2.-plass. Marco Odermatt, som har vunnet de elleve siste storslalåmrennene, ligger som nummer tre. Han er 31 hundredeler bak ledertiden. Steen Olsen står med én verdenscupseier i slalåm, men har en 2.-plass som karrierebeste i storslalåm. Den kom i Bansko i februar. Timon Haugan er nest beste norske på en foreløpig 5.-plass, 0,6 sekunder bak lagkompisen. Henrik Kristoffersen og Atle Lie McGrath er også med i kampen om en topplassering ettersom de ligger et drøyt sekund bak. De er foreløpig nummer åtte og ni. Finaleomgangen starter 21.00. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Anders Jacobsen: – Jeg ble ført bak lyset
Publisert: 17:18 02-03-2024   Kilde: NRK
Tidligere skihopper Anders Jacobsen krever tre millioner kroner fra padelselskapet Just Padel Group. Partene møtes i Agder tingrett 12. mars.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Brøt tre år lang seierstørke – uten Stöckl til stede
Publisert: 17:10 02-03-2024   Kilde: NRK
Det norske hopplandslaget ledet lagkonkurransen etter første omgang og hadde lagt grunnlaget for noe stort i Lahti. Og det midt i en sjeldent kaotisk situasjon. For femte verdenscuphelg på rad konkurrerte de uten landslagstrener Alexander Stöckl på tribunen. Hopperne ønsker østerrikeren fjernet som trener, og bråket har ført til en rekke spørsmål og nyhetsoppslag de siste ukene. Laget, bestående av Halvor Egner Granerud, Kristoffer Eriksen Sundal, Marius Lindvik og Johann Forfang, fortsatte den gode hoppingen i andre omgang. Norge hadde ikke vært på pallen i en lagkonkurranse denne sesongen, og forrige seier i en lagkonkurranse kom i januar 2021. Over tre år siden. Nå er tørken over. Sundal klinket til med utrolige 133,5 meter i nest siste hopp, og som sistemann ut fra toppen av bakken trygget Lindvik seieren inn.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vant under hoppdramaet - Forfang blir bedt om å legge opp
Publisert: 17:10 02-03-2024   Kilde: NRK
Det norske hopplandslaget ledet lagkonkurransen etter første omgang og fulgte opp med en like god finaleomgang i Lahti. Det sikret Norges første seier i en lagkonkurranse siden januar 2021. Over tre år siden forrige triumf. – Det er utrolig deilig. Vi visste at vi kunne, så det var deilig å levere, sier Johann Forfang til NRK. Seieren kom midt i en sjeldent kaotisk situasjon for laget. For femte verdenscuphelg på rad konkurrerte de uten landslagstrener Alexander Stöckl på tribunen. Hopperne ønsker østerrikeren fjernet som trener, og bråket har ført til en rekke spørsmål og nyhetsoppslag de siste ukene. – Jeg har kjent presset utenfra. Jeg blir kontaktet av folk som nærmest krever alt mulig rart av oss utøverne. Det er deilig å gi svar på tiltale, forteller – Hva krever de? – Alt ifra at man skal legge opp til at man skal vinne hopprenn. Laget som vant i Lahti besto av Halvor Egner Granerud, Kristoffer Eriksen Sundal, Marius Lindvik og Forfang. Sundal klinket til med utrolige 133,5 meter i nest siste hopp finaleomgangen og fjernet all tvil. Jobben måtte likevel fremdeles gjøre, og som sistemann ut fra toppen av bakken trygget Lindvik seieren inn. – Jeg så hoppet til Sundal og skjønte at jeg måtte gjøre mye galt for at vi ikke skulle vinne dette, gliser Lindvik, som slår tilbake mot folk som mener hopperne burde legge opp. – Nei, de burde revurdere det, ja.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vant etter utrolig overtidsdrama: – Fullstendig galskap
Publisert: 16:58 02-03-2024   Kilde: NRK
Liverpool har fortsatt kommando i gullkampen. Borte mot Nottingham Forest måtte de grave svært dypt.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Verstappen knuste rivalene i sesongstarten
Publisert: 16:39 02-03-2024   Kilde: NRK
Max Verstappen var helt overlegen da Formel 1-sirkuset dro i gang sesongen i Bahrain GP. Til slutt var han over 22 sekunder foran nærmeste rivale, Red Bull-kollega Sergio Perez. Ferrari-fører Carlos Sainz ble nummer tre. Han var 25 sekunder bak Verstappen. – Det er urolig. I dag gikk det bedre enn forventet, sier Verstappen i seiersintervjuet. – Jeg følte meg bra i bilen. Det er spesielt å ha slike dager. Det skjer ikke så ofte når alt går perfekt og du føler det i ett med bilen, sier Verstappen. Og han kunne ikke fått en bedre start fra pole position. – Max Verstappen fikk akkurat den starten han ønsket seg, utbrøt Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen etter bare noen sekunder av Formel 1-racet i Bahrain. For Red Bull-føreren akselererte rett fra konkurrentene. Etter en runde hadde han allerede en ledelse på over sekundet. Da gjenstod fortsatt 56 av de 57 rundene i Bahrain. Mens Verstappen herjet med konkurrentene var det flere andre fører som fikk trøbbel. Lewis Hamilton slet tungt underveis og meldte blant annet at setet hans var ødelagt. Briten ble til slutt nummer sju. Etter at drøyt halvparten av rundene var fullført hadde Verstappen opparbeidet seg en ledelse på 15 sekunder. Den økte deretter jevnt frem til målgangen. Dette var seier nummer 55 i karrieren for Verstappen. – Det er fortsatt Max Verstappen som er helt overlegen i Formel 1, sa Gulbrandsen i det den suverene eneren kjørte over målstreken.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Pogacar med heftig sykkelbragd – vant Strade Bianche etter solokjøring i åtte mil
Publisert: 16:08 02-03-2024   Kilde: NRK
Tadej Pogacar (25) rykket med 80 kilometer igjen og tok en suveren seier i prestisjerittet Strade Bianche i Italia. Den slovenske UAE-syklisten viste igjen fram sin enorme kapasitet. Grusveier og en tøff løype stoppet ham ikke fra å ta saken i egne hender oppsiktsvekkende tidlig i rittet. Pogacar nølte ikke og bygget opp en luke ingen var i stand til å tette. Han ledet med over tre minutter før den siste biten i de gamle gatene i Siena. Der tok han imot hyllesten fra publikum og løftet sykkelen etter at målstreken var passert. Det skilte til slutt 2.44 minutter til den latviske toeren Toms Skujins (Lidl-Trek) etter kjøring i 215 kilometer. Pogacar er kun den tredje i historien til å ha vunnet Strade Bianche to ganger. 25-åringens første seier kom i 2022. I kvinnenes utgave ble det seier til Lotte Kopecky, etter at hun rykket fra hjemmehåpet Elisa Longo Borghini i den siste bakken. (NTB/NRK)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Uno-X-talent vant i Frankrike
Publisert: 16:06 02-03-2024   Kilde: NRK
Halvor Dolven vant det franske rittet Le Tour des 100 Communes lørdag. 19 år gamle Dolven, som sykler for utviklingslaget til det norske profflaget Uno-X, vant to sekunder foran en gruppe på seks andre ryttere. I den gruppen satt også lagkameraten Daniel Årnes, som ble nummer syv. Dolven angrep inne på den siste kilometeren og holdt unna helt inn til målstreken.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Overgang i vasken: Ny jobb
Publisert: 15:51 02-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Det blir ingen retur til Fredrikstad for Tarik Elyounoussi (36). Nå vurderer angriperen å legge opp, og er allerede smått i gang med en ny jobb.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Iversen med syrlig stikk til landslagstreneren: – Høy på pæra
Publisert: 15:32 02-03-2024   Kilde: NRK
Emil Iversen reagerer kraftig på at han ikke har hørt noe fra landslagsledelsen etter sterke prestasjoner i vinter. Han mener han har blitt behandlet «som luft».

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bø kollapset på siste skyting – Lægreid vant i Holmenkollen
Publisert: 14:58 02-03-2024   Kilde: NRK
Tarjei Bø så ut til å bli dagens mann i Holmenkollen, men på siste skyting raknet alt. Da steg Sturla Holm Lægreid frem.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kombinert: Norsk seier på lagsprinten i Lahti
Publisert: 13:55 02-03-2024   Kilde: NRK
Kombinertprofilene Jens Lurås Oftebro og Jørgen Graabak gikk et gnistrende langrenn og sikret 1.-plass i lagsprintkonkurransen i finske Lahti lørdag. Det norske førstelaget startet 37 sekunder bak Tyskland, men allerede på den første runden hadde Oftebro halvert avstanden. Graabak fortsatte arbeidet med å tette luken til lagene foran, og etter kun tre etapper var nordmennene helt framme i teten. I den tunge snøen i den finske skimetropolen sto seieren mellom Norge og Østerrike, og Graabak kunne til slutt seile inn til norsk triumf. Hoppdelen av lørdagens konkurranse ble ved flere anledninger avbrutt på grunn av mye vind i hoppanlegget. – Du er nødt til å treffe her, så jeg håper de norske klarer det også, sa kombinertsjef Ivar Stuan i et intervju med Viaplay.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ekspertene forundret etter bommebonanza: – Kan ikke skjønne det
Publisert: 12:58 02-03-2024   Kilde: NRK
Bomskuddene satt løst under kvinnenes fellesstart. Det fikk Ola Lunde til å stusse.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norsk komet på sisteplass – nå vraker hun seg selv: – En kjempefæl følelse
Publisert: 12:58 02-03-2024   Kilde: NRK
Bomskuddene satt løst under kvinnenes fellesstart. Aller verst gikk det for Marit Ishol Skogan, som på sisterunden bestemte seg for at nok er nok.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Klæbo knuste konkurrentene
Publisert: 12:17 02-03-2024   Kilde: NRK
Johannes Høsflot Klæbo vant verdenscuprennet over 20 kilometer klassisk i Lahti. Han vant 24 sekunder foran finske Iivo Niskanen i rennet, som gikk i enkeltstart. – Han har løst dette på ypperlig måte, sier NRKs ekspert Fredrik Aukland og fortsatte: – For et løp av Johannes Høsflot Klæbo. De norske løperne fikk sekunderinger mot en rå åpning av Niskanen i starten av rennet. Men halvveis hadde Klæbo opparbeidet seg en ledelse på åtte sekunder på Niskanen. Dette forspranget økte deretter i siste halvdel av rennet. Martin Løwstrøm Nyenget blir trolig nummer tre. Han lot seg imponere av styrkedemonstrasjonen til Klæbo. – Jeg skal ikke vurdere han opp mot største legendene som har vært. Men han er en vanvittig god skiløper, sier Nyenget til NRK. Flere av de finske løperne som har slitt før i sesongen har prestert sterkt i helgen. Henrik Dønnestad så at finske Niskanen hadde truffet godt med skiene. – Han går helt nydelig på ski. Det går lekende lett, sa Dønnestad om Niskanen, som han selv lå i rygg på en kort periode av rennet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)