Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
8
 Onsdag  8. Mai. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: MOSS



1. Iuel med på VM-laget i stafett
Norge skal for første gang delta i VM i stafett, og reiser til Bahamas med en tropp på seks kvinner. Hovedmålet er å kvalifisere seg til OL. – Vi har aldri hatt stafettlag i OL tidligere. Det vil være en milepæl for kvinnelig friidrett å kvalifisere et stafettlag, sier sportssjef Erlend Slokvik til NRK. Slokvik bekrefter den norske deltakelsen overfor NRK, og ramser opp følgende seks navn til 4x400 meter: Josefine Tomine Eriksen (Sem IF), Astri Ayo Lakeri Ertzgaard (IK Tjalve), Amalie Hammild Iuel (IK Tjalve), Henriette Jæger (Aremark IF), Linn Oppegaard (moss IL) og Elisabeth Slettum (Idrettslaget Skjalg). – De gleder seg veldig og er optimistiske. De føler at dette er en god mulighet de har fått, og de er spente, sier Slokvik. Det er totalt 16 lag som kvalifiserer seg til 4x400 meter under sommerens OL i Paris, og hele 14 av disse blir kvalifisert under stafett-VM på Bahamas. – Det er her det er mulig å kvalifisere seg. De to siste plassene deles ut til de to beste tidene ellers, og det ser ut som kan bli ganske krevende. Vi mener at dette er den største sjansen til å kvalifisere seg, sier Slokvik. – Vi reiser fordi vi mener det er en realistisk mulighet til å klare det. Da må vi helt sikkert sette norsk rekord. Det mener vi at vi er gode nok til, fortsetter Slokvik. Den norske rekorden er på 3.28,58, satt av Ertzgaard, Slettum, Line Kloster og Iuel under Bislett Games i 2022. Stafett-VM i den bahamanske hovedstaden Nassau arrangeres går av stabelen 4. og 5. mai.
Tidspunkt: 22-04-2024 - Kl.07:00 - Kilde: NRK - Info


2. Slik spilles cupens 2. runde
Norges Fotballforbund har satt opp cupens 2. runde for herrer. Den byr på flere interessante oppgjør. Askedadden Torvastad, som slo ut Haugesund i runde 1, får besøk av eliteserielaget Viking. Rosenborg må reise til Jessheim for å møte Ull/Kisa, Molde møter Strindheim, Brann skal opp mot Askøy og Lillestrøm kan se frem til et rivaloppgjør mot Strømmen, et bananskall de har sklidd på før. Torvastad-keeper Jørgen Grønningen, som reddet fire straffer da Haugesund ble slått ut, ser frem til å møte Viking i neste runde. – Det gjør jo sjansen for å gå videre ganske mye mindre, enn om vi hadde møtt Vard eller Stord Haugesund. Men det er jo ekstrem luksus for oss å møte et eliteserie-lag. Det blir en enorm opplevelse igjen. En ny folkefest på Torvastad, sier han til NRK. – Håper du på straffer igjen? – Det er veldig liten sjans for at jeg kan klare det igjen, men med flaks og ferdigheter så kan det gå. Hvis det blir straffer så regner jeg med at Viking-spillerne vil være ganske nervøse, sier keeperhelten Grønningen. De fleste kampene i runde 2 vil bli spilt 24. april. Skjervøy – Alta Fløya – Tromsø Tromsdalen – Lyn Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Ranheim Stjørdals/Blink – Levanger Strindheim – Molde Træff – Kristiansund Hødd – Aalesund Stord - Lysekloster Bjarg – Åsane Frøya - Sogndal Askøy - Brann Torvastad – Viking Vard Haugesund – Sandnes Ulf Mandalskameratene – Bryne Fløy – Egersund Jerv - Strømsgodset Pors – Odd Eik Tønsberg – Fredrikstad (spilles 25. april) Fram – Arendal Hønefoss – Sarpsborg 08 (spilles 25. april) Elverum – HamKam Eidsvold Turn – Mjøndalen Ull/Kisa – Rosenborg Strømmen – Lillestrøm Skeid – Raufoss Frigg – KFUM Oppsal – Vålerenga Bærum – Stabæk Kjelsås - Kongsvinger Råde – moss
Tidspunkt: 12-04-2024 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


3. Vålerenga med årets første seier
Daniel Håkans og Petter Strand scoret målene da Vålerenga tok sin første seier etter nedrykket fra eliteserie til 1. divisjon. Vålerenga vant 2-1 borte mot Raufoss. Det var Erlend Hustad som satte inn vertenes mål. Vålerenga er dermed ett av fem lag som står med fire poeng etter to serierunder. Levanger topper tabellen på målforskjell etter å ha slått moss hele 5-0 lørdag ettermiddag. Bendik Bye scoret tre ganger da Ranheim startet sesongens poengfangst med 3-1-seier over Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 06-04-2024 - Kl.15:57 - Kilde: NRK - Info


4. Lyn-Vålerenga setter tilskuerrekord
Over 17.500 billetter er solgt til Lyns kamp mot erkerival Vålerenga på Ullevaal stadion om to uker, noe som er ny tilskuerrekord i 1. divisjon. Det opplyser Lyn på sine nettsider. – Nå tror vi den blir utsolgt. Det blir en festdag med noen rammer du bare får oppleve i Oslo-derbyet, sier Bjørn Jønsberg i Lyn. – Vi er ekstremt stolte over den enorme interessen rundt denne kampen og det historiske billettsalget, sier kommersiell leder Pål Brenn i Norsk Toppfotball. Den gamle tilskuerrekorden i 1. divisjon er på 17.284 fra 16. mai-kampen mellom Brann og Nest-Sotra i 2015. Lyn har Bislett stadion som sin hovedarena denne sesongen, men skal blant annet bruke Stabæks stadion Nadderud i noen kamper – i tillegg til den ene på Ullevaal stadion mot Vålerenga 20. april. Lyn var mandag tilbake i aksjon på nivå to for første gang siden 2010, og åpnet sesongen med 0-3-tap for moss. Vålerenga spilte 1-1 mot Sogndal. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 04-04-2024 - Kl.07:53 - Kilde: NRK - Info


5. Gravid med det fjerde barnet: – Har aldri vurdert å senke ambisjonene på jobb
Trebarnsmor Kjersti moss (32) var gravid på ny da drømmejobben dukket opp. Her er hennes råd for å kombinere karriere og småbarnsliv.
Tidspunkt: 08-02-2024 - Kl.05:36 - Kilde: E24 - Info


6. Norge klare for VM-sluttspillet i innebandy for menn
De norske innebandygutta kvalifiserte seg for VM-sluttspillet i Sverige i desember. Ungarn ble banket grundig med 16–3 i avgjørende kamp. Norge endte på annenplass i sin gruppe i VM-kvalifisering og møtte treeren fra den andre gruppen i Polen i en direkte kvalifiseringskamp. Nordmennene satte skapet på plass med en solid 1. periode hvor Fredrik Frafjord, Sander Fauskanger, Christoffer Gjødalstuen, Joachim Terjesen, Andreas Grønli og Jørgen Nordahl scoret hvert sitt mål. Patrick Hjemgård scoret to mål i midtperioden, mens Terjesen og Nordahl la på sitt annet mål i kampen. Phillip Laasonen scoret også. I den siste perioden scoret Marius Pedersen, mens Fauskanger ville bli tomålsscorer. Gjødalstuen scoret også hattrick, mens Ole mossin Olesen fastsatte sluttresultatet til 16–3. VM-sluttspillet går i Sverige 7.–15. desember. Tsjekkia og Slovakia kvalifiserte seg som gruppevinnere i Polen. (NTB)
Tidspunkt: 04-02-2024 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


7. Splittelse mellom supportere og moss - uenighet om advokat
Klubbledelsen i fotballklubben moss har bedt supporterklubben Kråkevingen stanse alt salg av utstyr som er påført klubbens logo. Supporterne er svært frustrerte. Det fremgår av et innlegg på supporterklubbens nettsider. moss har på sin side også omtalt uenigheten i sine kanaler. Stridens kjerne er at klubbledelsen på Melløs mener supporterklubben må innhente samtykke for å kunne selge produkter som er påført klubbens offisielle logo. – Over mange år har vi brukt tid, penger og energi på å fremme klubben blant annet ved salg av supportereffekter. Da føles det kjipt at vi skal få den behandlingen her som gave i etterkant, sier Kråkevingens leder Daniel Rajah Sriskantharajah til NRK. Han forteller at klubben har fortalt han at de har engasjert advokat for å se på saken. Men da han fulgte opp dette og spurte hvilken advokat fikk han som svar «at de senere skulle gjøre det.» – Så jeg skjønner ikke helt, sier han. Det har daglig leder i moss, Christian Blad Ausland, et svar på: – I et tidligere møte, i desember, stilte Kråkevingen spørsmål på rettighetene til logoen. Da svarte vi at vi godt kunne engasjere en advokat for å finne svaret på hvem som har bruksrett på den. – Vi snakket om at vi skulle finne en samarbeidsform, men inntil den planen var lagt så skulle bruk av logo til supportereffekter opphøre inntil videre. Den daglige lederen forteller videre at de to partene skal ha et nytt møte førstkommende torsdag.
Tidspunkt: 22-01-2024 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


8. Stensrud solgt til nederlandsk klubb
Abel Stensrud (21) har blitt solgt fra Odd til den nederlandske klubben TOP Oss. Det skriver Odd på sine nettsider. TOP Oss spiller på nivå to i Nederland. Stensrud har signert en kontrakt ut sesongen, med opsjon på forlengelse. – Jeg ser på dette som en mulighet til å utvikle meg til en mer komplett spiss, og jeg ser fram til å score mange mål, sier Stensrud på sin nye klubb sine hjemmesider. Stensrud gikk fra Skeid til Odd i januar 2022, og har de siste sesongene blitt lånt ut til Bryne og moss. (NTB)
Tidspunkt: 10-01-2024 - Kl.20:42 - Kilde: NRK - Info


9. Foreslår løsning: - Ta 10 000 hver
Forslaget fra Israels tidligere FN-ambassadør og Israels tidligere mossad-direktør om å la innbyggere på Gaza bli flyktninger i andre land, hylles av landets finansminister.
Tidspunkt: 15-11-2023 - Kl.07:29 - Kilde: Dagbladet - Info


10. Bryne snøt Sogndal for den siste kvalikplassen
Bryne kunne slippe jubelen løs etter 1-0 borte mot Raufoss. Seieren sikret laget den siste kvalifiseringsplassen til Eliteserien. Sogndal var innehaver av posisjonen før sesongens siste runde, men klarte bare 1-1 hjemme mot Mjøndalen og må ta tidlig juleferie. Christian Landu Landu sendte de tilreisende Bryne-supporterne til værs da han satte inn målet som sikret kvalikplassen etter 75 minutter. Kongsvinger hadde fra før sikret den øverste kvalikplassen og hadde ingenting å spille for da de tok imot moss. Dermed kunne også gjestene sikre seg en 10.-plass i sin første sesong tilbake i 1. divisjon med 2-0-seier. Kristiansund kapret også 4.-plassen da de knuste Skeid 5-0 borte, mens Start ble nummer fem etter 1-1 hjemme mot KFUM Oslo. Før siste serierunde var det allerede klart at Fredrikstad og KFUM rykker opp til Eliteserien som nummer en og to på tabellen, mens Skeid hadde rykket ned til 2. divisjon. (NTB)
Tidspunkt: 12-11-2023 - Kl.15:42 - Kilde: NRK - Info


11. Viktig Jerv-seier i Bohinens debut
Lars Bohinen kom denne uken inn som ny Jerv-trener etter at Eirik Kjønø fikk sparken. Jerv ligger på 14. plass og dermed an til å spille nedrykkskvalifisering, men tok en svært viktig seier borte mot Skeid lørdag. Bassekou Diabate scoret kampens eneste mål. Seieren gjør at Jerv nå har fire poeng ned til Hødd på nedrykksplass og har like mange poeng som Åsane på sikker plass. Både Åsane og Hødd har én kamp mindre spilt enn Jerv og spiller mot henholdsvis moss og Raufoss søndag. Etter helgens runde er det to seriekamper igjen av sesongen. Jerv spiller hjemme mot nettopp Åsane neste helg. Skeid har allerede rykket ned.
Tidspunkt: 28-10-2023 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


12. Knutsen nevnes som trenerkandidat i Ajax
Kjetil Knutsen var koblet til den nederlandske fotballstorheten Ajax i sommer. Nå pekes det igjen på Glimts suksess-sjef etter en ny trenersparking i Amsterdam. Mandag ble det kjent at Maurice Steijn er ferdig som trener for Sivert Mannsverk og lagkameratene etter en fryktelig sesongstart. Ajax ligger nest sist på tabellen i æresdivisjonen etter sju spilte kamper. Det er krise for en klubb som har hamstret titler gjennom historien. I nederlandske medier er debatten om hvem som blir ny trener, for lengst i gang. Flere spekulerer høyt i hvilke kapasiteter som tilgjengelige, og Glimt-trener Knutsen står på listene. Fotballskribenten Sjoerd mossou skriver i sin spalte i Algemeen Dagblad at de mest åpenbare nederlandske kandidatene sitter på kontrakter andre steder, og at Ajax derfor kan bli tvunget til å se utenfor landegrensene. «En Premier League-trener som Roberto De Zerbi (Brighton) ??er normalt uoppnåelig, men i resten av Europa er det mange alternativer, både veteraner og yngre, ambisiøse innovative trenere», skriver mossou og nevner Kjetil Knutsen, Graham Potter og Kasper Hjulmand som tre mulige navn. Fotballnettstedet Voetbalprimeur har også laget sin liste over aktuelle kandidater som Steijn-erstattere. Her figurerer også Knutsen. «Knutsen har skapt furore i flere år med Bodø/Glimt, som har vokst til en toppklubb i Norge under hans ledelse», skriver nettstedet. (NTB)
Tidspunkt: 24-10-2023 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - Info


13. Nå skjønner ChatGPT rotet ditt. Snart kommer en norsk robot for å rydde
Den virkelige verden har til nå vært rotete og helt uforståelig for maskiner. I moss har en rydderobot fått neste utgave av ChatGPT i hjernen.
Tidspunkt: 22-10-2023 - Kl.07:00 - Kilde: E24 - Info


14. Positive meldinger etter dramatisk fotballkamp i Nederland
Fotballkeeperen Etiënne Vaessen skal etter forholdene ha det bra etter den uhyggelige situasjonen under kampen mellom Waalwijk og Ajax lørdag. – Heldigvis svarte Etienne da vi snakket til ham, sa Waalwijk-direktør Frank van mosselveld ved midnattstider lørdag, ifølge avisen De Telegraaf. Oppgjøret mellom Waalwijk og Ajax ble aldri ferdigspilt. I sluttminuttene lå hjemmelagets målvakt bevisstløs på bakken etter en duell der han skal ha blitt truffet i hodet av foten til en motspiller. Vaessen kolliderte med Ajax-spissen Brian Brobbey i det 83. minutt. Det ble umiddelbart ropt på medisinsk hjelp. Ifølge den nederlandske avisen De Telegraaf ble det satt i gang gjenoppliving, og noen minutter senere ble Vaessen båret av banen og fraktet til sykehus. Ifølge van mosselveld tyder lite på at Vaessen skal ha fått hjertestopp. Han roser helsepersonellet for deres innsats. Flere av spillerne brast ut i gråt ute på banen. (NTB)
Tidspunkt: 01-10-2023 - Kl.07:19 - Kilde: NRK - Info


15. Vålerenga møter Lyn i andre runde i NM for menn
Oppsettet for den andre runden i cupen ble klart torsdag kveld. 15 av 16 lag fra Eliteserien gikk videre fra den første runden, hvor Sandefjord var det eneste laget som ble slått ut. Deres overmenn, Eik Tønsberg, møter Strømsgodset i andre runde. Av de største kampene blir trolig kampen mellom Lyn og Vålerenga. De to Oslo-lagene har møttes tre ganger i cupen siden Lyn rykket ned fra Eliteserien i 2009, sist i 2021. Hele oppsettet ser slik ut: Skjervøy – Alta Tromsdalen – Tromsø Mjølner – HamKam Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Molde Byåsen – Aalesund Strindheim - Ranheim Stjørdals/Blink – Rosenborg Levanger – Kristiansund Brattvåg – Hødd Fjøra – Brann Lysekloster - Sogndal Fana – Åsane Stord – Haugesund Sotra – Sandnes Ulf Vidar – Viking Vard Haugesund – Bryne Arendal – Jerv Notodden – Odd Halsen - Start Eik Tønsberg - Strømsgodset Ørn Horten – Fredrikstad Gjøvik/Lyn - Kongsvinger Gjelleråsen – KFUM Ull/Kisa – Lillestrøm Strømmen - Mjøndalen Frigg – Sarpsborg 08 Bærum – Skeid Lyn – Vålerenga Grorud – Raufoss Kjelsås – Stabæk Kvik Halden - moss
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


16. NM-vinner Linn Oppegaard tar pauseår
Fjorårets norgesmester på 400 meter, Linn Oppegaard (24), vil ikke stille på startstreken under årets sesong. Årsaken er en tung høst og vinter, med for stor belastning. – Jeg får ikke nok restitusjon til å komme meg og gjøre gode treninger, sier Oppegaard til moss Avis. Til avisa forteller hun om et hektisk år, hvor blant annet nok søvn har blitt en utfordring. – Når jeg ikke fikk gjennomført øktene med den kvaliteten og mengden jeg ønsket, gikk det utover motivasjonen. Jeg sto over innendørssesongen. Hadde ikke nok fart i beina, sier hun. 24-åringen tok i 2022 gull på 400 meter under NM med tiden 52,78. (NTB)
Tidspunkt: 05-05-2023 - Kl.14:55 - Kilde: NRK - Info


17. Kristiansund med ny seier – Mjøndalen slo Jerv
Kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. Onsdag ble det 2-1 mot Sogndal, mens Mjøndalen slo Jerv 3-2. Kristiansund rykket ned fra Eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. Med triumfen mot Sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene. Vegard Hansens Kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med Sandnes Ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. Kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong. Mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag Jerv. Avgjørelsen falt tre minutter før slutt, da Kristian Lien scoret på sin egen retur fra straffespark. Lien nettet to ganger i seieren. Hødd og Ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i Ulsteinvik. Der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder Ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. Hødd er poenget bak. Bryne og Fredrikstad spilte 0-0, mens KFUM Oslo mistet seieren fire minutter på overtid da Start berget 2-2. Det endte også 2-2 mellom Skeid og moss, mens kampen mellom Raufoss og Åsane forble målløs. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - Info


18. Svenske seiere i norsk sesongstart
Det ble svensk seier i begge klasser på langdistansen i den norske sesongstarten i orientering ved Rudskogen. Tove Alexandersson og Emil Svensk, som begge løper for klubben Stora Tuna i Borlänge, var sterkere enn samtlige nordmenn. For Alexandersson var det helgens andre seier. Hun var 1.01 foran sveitsiske Natalia Gemperle, mens Norges veteran Marianne Andersen ble nummer tre. Emil Svensk vant tjue sekunder foran Kasper Harlem Fosser, mens sveitsiske Matthias Kyburz tok tredjeplassen. Verdenscupen starter i moss om to uker, og det var derfor sterk internasjonal deltagelse. Toppløpere fra blant annet Sverige, Sveits, Ukraina, Danmark og Finland var deltok for å få en gjennomkjøring i Østfold-terreng, og Danmark og Finland brukte løpene som uttakingsløp. Norges tropp til verdenscuprunden i moss blir tatt ut onsdag.
Tidspunkt: 16-04-2023 - Kl.19:27 - Kilde: NRK - Info


19. Orientering: Kinneberg og Alexandersson best i sesongåpningen
Eskil Kinneberg og Tove Alexandersson vant herre- og kvinneklassen i mellomdistanse i den norske sesongåpningen for orientering ved Rudskogen Motorsenter. Konkurransen var også uttaksløp til verdenscupåpningen i moss om to uker. Kinneberg har fått flere sesonger ødelagt med av skader etter at han ble verdensmester i 2018. 30-åringen vant 52 sekunder foran svenske Emil Svensk og Gaute Steiwer på tredjeplass. Fjorårets verdenscupvinner Kasper Fosser ble diskvalifisert i løpet. I kvinneklassen var den svenske stjernen Alexandersson helt suveren og vant med over halvannet minutt til Tone Bergerud Lye. Den norske veteranen var femten sekunder foran sveitsiske Simona Aebersold på tredjeplass. Skøyteverdensmester Ragne Wiklund, som tidligere har tatt NM-gull i stafett, ble nummer 11 og er nær en plass i verdenscup-troppen.
Tidspunkt: 15-04-2023 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


20. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, Mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – Innstranda Rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – Molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – Florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal Mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – Kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – Fredrikstad Drøbak/Frogn – moss Kråkerøy – Kvik Halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


21. Nytt VM-gull til Nygaard Løken
Trym Nygaard Løken kjørte ned til sitt annet VM-gull på to dager da han vant parallelsprinten i Sveits under VM i telemarksskjøring torsdag. Nordmannen slo hjemmekjøreren Alexi mosset i finalen. Onsdag vant Løken gullet på sprinten, mens det ble bronse i klassisk telemark dagen før. Jacob Alveberg måtte nøye seg med fjerdeplassen etter å ha tapt bronsefinalen for franske Noe Claye. Det ble norsk bronse i kvinneklassen hvor Emma Araldsen slo Kaja Konow Bjørnstad i bronseduellen. Araldsen tapte sin semifinale for britiske Jasmin Taylor, mens Bjørnstad røk for hjemmehåpet og gullvinneren Beatrice Zimmermann. (NTB)
Tidspunkt: 23-03-2023 - Kl.13:28 - Kilde: NRK - Info


22. Haugesund overkjørte Åsane – uavgjort mellom Brann og Sarpsborg 08
Haugesund vant 4–1 mot Åsane i en treningskamp i Storhall Karmøy. Grindhaugs menn snudde kampen etter Åsanes tidlige mål. Vålerenga tok ledelsen etter en halvtimes tid i treningskampen mot moss. Oslo-klubben så seg aldri tilbake og vant 2–0. I Marbella ble det målfest da Brann og Sarpsborg 08 møttes til treningskamp. Til pause var stillingen 3–2 til østfoldingene, men nyopprykkede Brann scoret igjen etter pause. Kampen endte 3–3.
Tidspunkt: 17-02-2023 - Kl.17:32 - Kilde: NRK - Info


23. Slik spilles 1. divisjon i 2023
Kristiansunds vei tilbake til Eliteserien i fotball starter med hjemmekamp mot Fredrikstad. Start møter moss borte i 1. serierunde. 1. divisjon for menn starter 10. april og avsluttes 12. november. Fredag ble terminlisten offentliggjort. Hødd og moss er nyopprykkede i divisjonen. Jerv og Kristiansund kommer ned fra Eliteserien. Slik spilles første runde (10. april): Bryne – Kongsvinger, Hødd – Raufoss, Jerv – Ranheim, KFUM Oslo – Sogndal, Mjøndalen – Åsane, Kristiansund – Fredrikstad, Start – moss, Sandnes Ulf – Skeid. I Norge knyttes det også stor forventning til hvem som møtes på «fotballens festdag» 16. mai. Den runden ser slik ut: moss – Åsane, Bryne – Jerv, Fredrikstad – KFUM Oslo, Kongsvinger – Skeid, Kristiansund – Ranheim, Mjøndalen – Raufoss, Sogndal – Hødd, Start – Sandnes Ulf. Siste serierunde ser slik ut: Fredrikstad – Jerv, Kongsvinger – moss, Ranheim – Hødd, Raufoss – Bryne, Skeid – Kristiansund, Sogndal – Mjøndalen, Start – KFUM Oslo, Åsane – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 09-12-2022 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


24. Nesselquist klar for trenerjobb på Island
Ole Martin Nesselquist er KR Reykjaviks nye hovedtrener. mossingen har signert en treårskontrakt med den islandske toppklubben. Det melder moss Avis. Nesselquist tar over som hovedtrener på A-laget, men vil være underlagt den tidligere Lillestrøm-spilleren Runar Kristinsson, som er manager. – Det er jeg som skal trene A-laget, men dersom det skulle bli noen uenigheter mellom meg og Kristinsson, så er det han som har det siste ordet, sier Nesselquist til lokalavisen. Nesselquist har tidligere ledet moss og Strømmen, og han kommer sist fra Viking, hvor han har jobbet som assistenttrener under Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen. (NTB)
Tidspunkt: 29-11-2022 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


25. Tungt for Oppegaard – slått ut på 400 meter i EM
Linn Oppegaard (23) var ikke på sitt beste og fikk tiden 53,29 på 400 meter i friidretts-EM. Hun var sjanseløs på en semifinaleplass i München. moss-løperen endte klart sist som nummer sju i det første av tre forsøksheat i mandagens kvalifisering. Dermed var exiten klar umiddelbart før de resterende puljene. De tre beste fra hver gruppe og ytterligere tre løpere på tid går videre. Oppegaard ble tidligere i år norsk mester på 400 meter. Det gjorde hun med en bestenotering på 52,78. EM i München ble hennes mesterskapsdebut på seniornivå individuelt. (NTB)
Tidspunkt: 15-08-2022 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


26. Levde et dobbeltliv: - Tilgir aldri meg selv
Maria mosserud mistet huset, omsorgen for barna og havnet i fengsel.
Tidspunkt: 09-08-2022 - Kl.15:38 - Kilde: Dagbladet - Info


27. Levde et dobbeltliv: - Tilgir aldri meg selv
Maria mosserud mistet huset, omsorgen for barna og havnet i fengsel. Hun forteller nå sin historie for å hjelpe andre.
Tidspunkt: 09-08-2022 - Kl.15:38 - Kilde: Dagbladet - Info


28. Ti norske båter til EM i roing i München
Kjetil Borch er med i den norske troppen til EM i roing i tyske München senere i august. Norge sender i alt 20 roere fordelt på ti båter til mesterskapet. Disse er i en del av EM-troppen: Para singlesculler: Birgit Skarstein, Christiania. Dame singlesculler: Siri Eva Kristiansen, Drammen. Dame dobbeltsculler: Thea Helseth og Jenny Marie Rørvik, Aalesund. Dame lettvekt dobbeltsculler: Oda Madland Aagesen, Kristiansand og Maia Emilie Lund, Bergen. Herre singlesculler: Kjetil Borch, Horten. Herre lettvekt singlesculler: Oskar Sødal, Kristiansand. Herre dobbeltsculler: Martin Helseth, Aalesund og Erling Holst Øyasæter, Os. Herre dobbeltfirer: Jonas Slettemark Juel, Norske Studenter, Erik Andre Solbakken, moss, Jan Oscar Stabe Helvig, Norske Studenter, Kristoffer Gjesland Brun, Bergen. Herre firer: Ole Amund Storlien, Norske Studenter, Petter Myhre Tufte, Norske Studenter, Andreas Eriksen, Bærum, Mathias Føyner Wie, Bergen. (NTB)
Tidspunkt: 02-08-2022 - Kl.07:57 - Kilde: NRK - Info


29. Norge stiller med 22 utøvere i friidretts-VM
Norges Friidrettsforbund sender åtte kvinner og 14 menn til VM i friidrett i Eugene. Mesterskapet varer fra 15. til 24. juli. Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm er de fremste profilene, men ennå ikke helt sikkert at sistnevnte konkurrerer. Han trener seg for tiden opp etter en lårskade. Stav for herrer og 1500 meter for herrer er øvelsene der Norge fyller kvoten på fem utøvere. Seks av kvinnene er kvalifisert for individuelle øvelser: Elisabeth Slettum, IL Skjalg – 200 meter Hedda Hynne, IK Tjalve – 800 meter. Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve – 5000 meter. Amalie Iuel, IK Tjalve – 400 meter hekk Line Kloster, SK Vidar – 400 meter hekk Beatrice Nedberge Llano, Laksevåg TIL – Slegge I tillegg er Linn Oppegaard, moss IL, og Astri Ayo Lakeri Ertzgaard, IK Tjalve, tatt ut. De skal delta på 4x400 meter stafett sammen med Slettum, Iuel og Kloster. Samtlige 14 menn er tatt ut for å representere Norge i individuelle øvelser: Ferdinand Kvan Edman, IK Tjalve – 1500 meter. Filip Ingebrigtsen, Sandnes IL – 1500 meter. Jakob Ingebrigtsen, Sandnes IL – 1500 meter og 5000 meter. Narve Gilje Nordås, Sandnes IL – 5000 meter. Karsten Warholm, Dimna IL – 400 meter hekk. Jacob Boutera, Ullensaker/Kisa IL – 3000 meter hinder. Tom Erling Kårbø, Stord IL – 3000 meter hinder. Sondre Guttormsen, SK Vidar – Stav. Simen Guttormsen, SK Vidar – Stav. Pål Haugen Lillefosse, Fana IL – Stav. Marcus Thomsen, IL Norna-Salhus – Kule. Eivind Henriksen, IK Tjalve – Slegge. Thomas Mardal, Gloppen Friidrettslag – Slegge. Sander Aae Skotheim, IK Tjalve – 10-kamp.
Tidspunkt: 30-06-2022 - Kl.05:55 - Kilde: NRK - Info


30. Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen
Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på. Vålerenga får hjemmekamp. Resten av trekninga ser slik ut: Byåsen - Sandefjord Kjelsås - Skeid moss - Start KFUM Oslo - Sogndal Jerv - Odd Sotra - Haugesund Vålerenga - Bodø/Glimt HamKam - Tromsø Sandnes Ulf - Rosenborg Viking - Kristiansund Ull/Kisa - Ranheim Gjøvik-Lyn - Stabæk Eidsvold Turn - Molde Brann - Fredrikstad Lillestrøm - Aalesund Tromsdalen - Bryne Kvartfinalene for kvinnene ble også trukket i kveld. Der ble det blant annet klart at serieleder Brann får hjemmekamp mot LSK Kvinner. Regjerende mester Vålerenga spiller borte mot Rosenborg, mens John Arne Riise og Avaldsnes skal spille borte mot Stabæk. Slik spilles kvartfinalene 24. august: Kolbotn – Lyn, Brann – LSK Kvinner, Stabæk – Avaldsnes, Rosenborg – Vålerenga. Vålerenga vant cupen i fjor med 2-1-seier over Sandviken (nå Brann) i finalen.
Tidspunkt: 23-06-2022 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


31. moss slo ut formsterke Sarpsborg
For Sarpsborg sa det stopp allerede i 2. runde i cupen. Naborival moss ble for sterke for Eliteserielaget.
Tidspunkt: 22-06-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


32. Slik skal andre runde spelast i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik Halden – Fredrikstad, Eidsvold Turn – Kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


33. Slik spelast andre runde i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik Halden – Fredrikstad, Eidsvold Turn – Kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


34. NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet
Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen. Træff, som hadde tatt seg videre til første runde, var ikke med. «Dere har glemt oss», var beskjeden fra Molde-klubben på Twitter. NTB har forsøkt å få kontakt med Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling, men uten hell. Slik var kampoppsettet satt opp: Express – Jerv, Eidsvold IF – Lillestrøm, Surnadal – Kristiansund, Østsiden – Sarpsborg, Verdal – Rosenborg, Hei – Odd, Halsen – Sandefjord, Herd – Molde, Hønefoss – Strømsgodset, Ishavsbyen – Tromsø, Furnes – HamKam, Kolbukameratene – Vålerenga, Djerv 1919 – Haugesund, Rosseland – Viking, Fjøra – Aalesund, Sprint-Jeløy – moss, Råde – Fredrikstad, Nordstrand – Frigg, Oppsal – Skeid, Gamle Oslo – KFUM Oslo, Ullern – Asker, Bærum – Kvik Halden, Lokomotiv Oslo – Eidsvold Turn, Lyn – Stabæk, Follo – Grorud, Gjelleråsen – Kjelsås, Skjetten – Ull/Kisa, Lørenskog – Kongsvinger, Brumunddal - Strømmen, Elverum - Ottestad, Furnes – HamKam, Gjøvik/Lyn - Raufoss, Åskollen – Mjøndalen, Åssiden - Notodden, Flint – Eik Tønsberg, Fram – Ørn Horten, Pors – Arendal, Vindbjart – Flekkerøy, Randesund – Start, Sola – Egersund, Vidar – Staal Jørpeland, Brodd – Bryne, Vardeneset – Sandnes Ulf, Åkra – Vard Haugesund, Bjarg – Fyllingsdalen, Frøya – Fana, Gneist – Sotra, Os – Åsane, Bremnes – Øygarden, Voss – Brann, Florø – Sogndal, Førde – Hødd, Surnadal – Kristiansund, Dahle – Ranheim, Spjelkavik – Brattvåg, Byåsen – Kolstad, Trygg/Lade – Levanger, Tiller – Nardo, Melhus – Strindheim, Orkla – Stjørdals/Blink, Junkeren – Mjølner, Harstad – Senja, Fløya – Skjervøy, Finnsnes – TUIL, Bossekop – Alta.
Tidspunkt: 07-04-2022 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


35. – Skulle ønske jeg brukte pengene på krypto
Flere ferske investorer opplever nå for første gang økt usikkerhet og store svingninger i aksjemarkedet. – Jeg skulle ønske jeg hadde valgt å bruke de pengene på kryptovaluta istedenfor, sier Kristine mossing (33).
Tidspunkt: 30-03-2022 - Kl.04:00 - Kilde: E24 - Info


36. Denne opplevelsen endret livet til offshore­advokaten
Etter flere år som fagforeningsadvokat er det over for Eyvind mossige. Men 70-åringen gir seg ikke, selv om alderen betyr slutten på tiden i Industri Energi.
Tidspunkt: 15-01-2022 - Kl.18:47 - Kilde: E24 - Info


37. Vegtrafikksentralen: – I dag snør det igjen bak brøytebilene
I moss mistet en person lappen etter å ha droppet å skrape frontruta på morgenkvisten. Østlendinger oppfordres til å kjøre forsiktig.
Tidspunkt: 28-12-2021 - Kl.09:56 - Kilde: YR.no - Info


38. Blir daglig leder i moss
Bengt Eriksen er ansatt som daglig leder i moss Fotballklubb, melder moss Avis. Han er kjent som en profilert ekspertkommentator for Eurosport. – Jeg har fått et godt inntrykk av klubben, og det er et stort ønske om å bli bedre. Det trigger meg, sier Eriksen til klubbens nettsted. Han ser fram til samarbeidet med 2.-divisjonsklubbens trener, tidligere landslagskeeper Thomas Myhre.
Tidspunkt: 23-12-2021 - Kl.20:03 - Kilde: NRK - Info


39. Sir Lewis Hamilton
Lewis Hamilton blei onsdag adla for sin glitrande karriere i formel 1, og kan heretter setje Sir framfor namnet sitt. Han fekk utmerkinga av Prins Charles under ein seremoni på Windsor slott. Utmerkinga får han berre tre dagar etter at han tapte den dramatiske sesongavslutninga i VM i Abu Dhabi. Men han har frå før sju VM-titlar, like mange som legendariske Michael Schumacher. 36-åringen er den fjerde formel 1-køyraren som blir adla. Tidlegare har Jack Brabham, Stirling moss og Jackie Stewart også fått lov å kalle seg Sir. Men Hamilton er den første som blir adla medan han framleis konkurrerer.
Tidspunkt: 15-12-2021 - Kl.15:17 - Kilde: NRK - Info


40. Værtabbe på direkten
NRK og Meteorologisk Institutt meldte om iskalde temperaturer i moss tirsdag.
Tidspunkt: 06-12-2021 - Kl.23:43 - Kilde: Dagbladet - Info


41. Been taper jevn kamp
Ruben Elias Been (21) forsøkte og forsøkte, men klarte ikke å slå tilbake da kroatiske Vjekoslav Luburic snudde kampen. – Det ble tøft. Det var selvfølgelig ikke slik jeg håpet det skulle gå, sier Been til NRK. mossingen mener han ga bort bortkastede poeng i starten og mener at et taktisk feilskjær kostet ham kampen. Luburic vant til slutt 3–1 i kvalifiseringen i 87-kilosklassen. – Ruben brøt kjempebra mot ham, sier VM-deltaker Per Anders Kure i NRK-studio. Dersom Luburic tar seg helt til finalen, vil Been få muligheten til å kjempe om en bronsefinale søndag.
Tidspunkt: 09-10-2021 - Kl.09:47 - Kilde: NRK - Info


42. Skarpnord nummer to i Sveits
Marianne Skarpnord tok 2.-plassen i europaturneringen i golf i Sveits lørdag. Hun endte ett slag bak vinneren. Hun spilte de første ni hullene med to birdier og resten par. På andre halvdel ble det tre birdier, men også en bogey. Totalt endte hun 15 slag under par. Atthaya Thitikul fra Thailand vant turneringen i Holzhäusern. Sveitserne Elena mossmann og Kim Metraux delte 3.-plassen. Maiken Bing Paulsen havnet totalt ett slag over par etter lørdagens 72-runde og kom på 54.-plass. Madelene Stavnar fikk det ikke til å stemme, gikk tre slag over par og ble nummer 66.
Tidspunkt: 11-09-2021 - Kl.18:09 - Kilde: NRK - Info


43. Rygge flyplass til salgs
moss Lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.09:26 - Kilde: E24 - Info


44. Storkamp i cupen
Viking – Rosenborg blir den store godbiten i 3. runde av fotball-NM for menn. Samtidig er det klart at Brann spiller bortekamp mot Harstad fra 4. divisjon. Trekningen av 3. runde ble foretatt i Norges Fotballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Trekningen ble slik: Harstad – Brann, Kongsvinger – Fløy-Flekkerøy, Start – Mjøndalen, Alta – Bodø/Glimt, Vålerenga – Odd, Øygarden – Sarpsborg, Nardo – Arendal, Ranheim – Aalesund, Viking – Rosenborg, Strømsgodset – Stabæk, Bryne – Molde, Sogndal – Åsane, KFUM Oslo – Kristiansund, Grorud – Lillestrøm, moss – Sandnes Ulf, HamKam – Raufoss. 3. runde i NM spilles i september.
Tidspunkt: 05-08-2021 - Kl.13:15 - Kilde: NRK - Info


45. Ny vestkantmotstand for Vålerenga
Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde. Flere eliteserielag møter småtøff motstand. Hele oppsettet: moss – Fredrikstad, Nordstrand – Sarpsborg 08, Skeid – Lillestrøm, Kjelsås – Grorud, Ready – Strømsgodset, Ullern – Vålerenga, Eidsvold Turn – Raufoss, Ull/Kisa – Stabæk, Notodden – Mjøndalen, Kongsvinger – Strømmen, Gjøvik/Lyn – HamKam, Fram – Odd, Arendal – Sandefjord, Fløy – Jerv, Vidar – Start, Sola – Bryne, Åkra – Sandnes Ulf, Djerv 1919 – Viking, Stord – Åsane, Fana – Brann, Fyllingsdalen – Øygarden, Florø – Sogndal, Hødd – Molde, Brattvåg – Aalesund, Orkla – Rosenborg, Nardo – Stjørdals/Blink, Tiller – Kristiansund, Levanger – Ranheim, Junkeren – Bodø/Glimt, Harstad – Senja, Fløya – KFUM Oslo, Alta – Tromsø.
Tidspunkt: 26-07-2021 - Kl.10:17 - Kilde: NRK - Info


46. Watndal helt i toppsjiktet
Erik Watndal står med 74 av 75 mulige treff etter første dag av OL-kvalifiseringen i skeet. Dermed er han i toppsjiktet. I 33 stekende varmegrader virket Watndal sikker som få på de første 25 skuddene. Deretter ble det en bom på den andre serien, mens elektrikeren fra moss fikk ned alle igjen på den tredje og siste serien for dagen. Watndal slengte hånden i været da han var ferdig med den siste stasjonen for dagen. 50 skudd mandag formiddag norsk tid avgjør om det blir finaleplass.
Tidspunkt: 25-07-2021 - Kl.07:36 - Kilde: NRK - Info


47. Mann dratt opp av vannet etter druknings­ulykke i moss

Tidspunkt: 13-07-2021 - Kl.18:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


48. Drukningsulykke i moss – hjerte- og lungeredning pågår

Tidspunkt: 13-07-2021 - Kl.17:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


49. Instagram skal satse mer på video
«Ikke lenger en bildedelingsapp», sier Instagram-sjef Adam mosseri.
Tidspunkt: 01-07-2021 - Kl.11:30 - Kilde: aMobil - Info


50. Han skal peke på hva Norge skal leve av etter oljen
Hydro-direktør Arvid moss blir styreleder i det nye rådet for eksportstrategi. Det skal peke ut næringer der Norge skal satse.
Tidspunkt: 01-07-2021 - Kl.09:16 - Kilde: E24 - Info


51. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


52. Avtroppende mossad-sjef antyder at Israel har stått bak attentat i Iran

Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.18:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


53. Bygger Norges største vertikale gård
Det nyoppstartede selskapet Onna bygger Norges største loddrette landbruk i moss. Der håper de å gro 350 tonn salat og urter i året.
Tidspunkt: 18-04-2021 - Kl.14:51 - Kilde: E24 - Info


54. Instagram utvikler tjeneste for barn
En barnetilpasset versjon av Instragram kan snart være tilgjengelig, ifølge selskapets sjef Adam mosseri.
Tidspunkt: 25-03-2021 - Kl.05:36 - Kilde: E24 - Info


55. Siktet for bedrag av opp mot 90 investorer
En mann som hører hjemme i moss er pågrepet og siktet for grove bedragerier. Økokrim mistenker at mannen har bedratt nærmere 90 investorer, som skal ha betalt inn over 50 millioner kroner som skulle gå til eiendomsprosjekter.
Tidspunkt: 17-11-2020 - Kl.14:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


56. Siktet for bedrag av opp mot 90 investorer
En mann som hører hjemme i moss er pågrepet og siktet for grove bedragerier. Økokrim mistenker at mannen har bedratt nærmere 90 investorer, som skal ha betalt inn over 50 millioner kroner som skulle gå til eiendomsprosjekter.
Tidspunkt: 17-11-2020 - Kl.11:40 - Kilde: E24 - Info


57. Omsorgsboliger i brann – alle beboere evakuert
Politiet bekrefter at alle beboere ved en institusjon på Fjellom i moss er evakuert etter full fyr i et bygg med flere omsorgsboliger.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.05:02 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Brann i omsorgsbolig slukket
Fredag morgen brøt det ut brann ved en omsorgsbolig på Fjellom i moss. Brannen skal nå være slukket.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.05:02 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Brann i omsorgsbolig – alle beboere reddet ut
Fredag morgen brøt det ut brann ved en omsorgsbolig på Fjellom i moss. Det ble først meldt om røykutvikling, men brannen utviklet seg raskt.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.05:02 - Kilde: Aftenposten - Info


60. Brannmannskapene hindret storbrann i omsorgsbolig
Fredag morgen brøt det ut brann ved en omsorgsbolig med ti leiligheter på Fjellom i moss. Det ble først meldt om røykutvikling, men brannen utviklet seg raskt.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.05:02 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Brann i søppelanlegg i moss
Det brenner i et bygg på Solgård avfallsplass i moss.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.18:02 - Kilde: Aftenposten - Info


62. MC-fører omkom i en ulykke ved Kolbotn
En MC-fører mistet onsdag kveld livet etter en ulykke på Gamle mossevei ved Kolbotn utenfor Oslo.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.17:15 - Kilde: Aftenposten - Info


63. Klimaministeren fikk lekebåt. Om tre år kan den revolusjonere kystfrakten.
moss (Aftenposten/E24): Et kompaniskap mellom to vidt forskjellige aktører på land kan resultere i en unik maritim nyvinning. Stikkordene er korn og stein.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.13:47 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Norske bønder og en tysk sementprodusent fant sammen. Resultatet kan bli et historisk skip.
moss (Aftenposten/E24): Et kompaniskap mellom to vidt forskjellige aktører på land kan resultere i en unik maritim nyvinning. Stikkordene er korn og stein.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.13:47 - Kilde: E24 - Info


65. Hødd - moss i seriestarten
Kampoppsetta for 2. og 3. divisjon blei trekte i dag. Hødd - moss og Asker - Bryne er to av kampane i første runde i 2. divisjon 11. juli. I dei to avdelingane skal det spelast enkel serie, 13 rundar, med sluttspel. – Nokon får dermed fleire heimekampar enn andre, derfor blie kampoppsettet avgjort ved trekning, sa kampansvarleg i NFF Rune Pedersen. I dei seks avdelingane i 3. divisjon skal det spelast berre enkel serie, og den startar ikkje før 8. august. Sjå alle kamplistene her.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.15:16 - Kilde: NRK - Info


66. Fronter utenriksministeren merkevarekampanje eller endret utenrikspolitikk? | Malcolm Langford og Sigrun moss
Norge har tradisjon for å ikke tråkke viktige stormakter på tærne, ikke for å være tydelig.
Tidspunkt: 30-05-2020 - Kl.20:01 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Skuelystne skapte problemer under ulykke der én ble kritisk skadet
En bilfører er kritisk skadet etter å ha kjørt inn i et tre på Jeløya i moss kommune. Personen var først klemt fast, men er nå fløyet til traumebehandling.
Tidspunkt: 17-05-2020 - Kl.21:04 - Kilde: Aftenposten - Info


68. Tangen brukte Panama Papers-firma for å håndtere mannskap på luksusbåt
I ti år brukte påtroppende sjef for oljefondet, Nicolai Tangen, det kontroversielle advokatfirmaet mossack Fonseca som ble avslørt i Panama Papers-saken.
Tidspunkt: 09-05-2020 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


69. Tangen brukte Panama Papers-firma for å håndtere mannskap på luksusbåt
I ti år brukte påtroppende sjef for oljefondet, Nicolai Tangen, det kontroversielle advokatfirmaet mossack Fonseca som ble avslørt i Panama Papers-saken.
Tidspunkt: 09-05-2020 - Kl.08:55 - Kilde: E24 - Info


70. Kvinne døde etter å ha blitt klemt under bil i moss
En kvinne i 80-årene mistet livet da hun kom i klem under en bil i en garasje på Jeløya i moss.
Tidspunkt: 05-05-2020 - Kl.20:46 - Kilde: Aftenposten - Info


71. Kvinne omkom i ulykke i moss
En eldre kvinne mistet livet da hun kom i klem under en bil i en garasje på Jeløya i moss.
Tidspunkt: 05-05-2020 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Brann i leilighetsbygg i moss
Det brenner kraftig i en flermannsbolig like ved mosseporten kjøpesenter tirsdag morgen. Brannvesenet har kontroll, og det antas at ingen befant seg i bygget.
Tidspunkt: 21-04-2020 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Motorsportslegenden Stirling moss er død
Stirling moss, kjent som den beste racerføreren som aldri ble verdensmester, døde søndag etter lang tids sykdom. Han ble 90 år gammel.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.15:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


74. Motorsportslegenden moss er død
Stirling moss, kjent som den beste racerføreren som aldri ble verdensmester, døde søndag etter lang tids sykdom, skriver flere britiske og internasjonale medier. moss, som ble 90 år, var en verdenskjent formel 1-fører, men han drev også med blant annet rally- og langdistanseløp, skriver NTB. Til sammen kjørte han 529 løp på toppnivå i ulike motorsportklasser, ifølge briten selv.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.12:58 - Kilde: NRK - Info


75. Motorsportslegenden Stirling moss er død
Stirling moss, kjent som den beste racerføreren som aldri ble verdensmester, døde søndag etter lang tids sykdom. Han ble 90 år gammel.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.10:57 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Dømt for sykling i kollektivfelt - får saken opp i Høyesterett
En syklist som nektet å betale boten på 8.500 kroner han fikk for å lage kø i kollektivfeltet på mosseveien i Oslo, har fått anket dommen til Høyesterett.
Tidspunkt: 03-04-2020 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Død person funnet etter bilbrann i hage
En person er funnet død i en utbrent bil i Dilling utenfor moss, melder Politiet i Øst.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.07:55 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Død person funnet etter bilbrann
En død person ble fredag morgen funnet i en brennende bil på Dilling utenfor moss. Brannen er slukket og politiet etterforsker hva som har skjedd.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.07:55 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Fyllingen erstatter nøkkelspiller med fersk norgesmester
Fyllingen har funnet ut hvem som skal fylle tomrommet etter Fredrik mossestad.
Tidspunkt: 26-02-2020 - Kl.18:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


80. Fyllingen erstatter nøkkelspiller med fersk norgesmester
Fyllingen har funnet ut hvem som skal fylle tomrommet etter Fredrik mossestad.
Tidspunkt: 26-02-2020 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Ønsket av Start. Nå trener spissen med en annen norsk klubb.
Joacim Holtan er på prøvespill i Kongsvinger ut neste uke. I mandagens treningskamp mot moss skal han få spilletid for førstedivisjonsklubben.
Tidspunkt: 24-02-2020 - Kl.09:54 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Fyllingen mister spillere til Sverige. Treneren skjønner ikke helt hvorfor.
Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem skjønner ikke helt hvorfor Fredrik mossestad og Marius Ferkingstad vil til Sverige for å utvikle seg. Det kan de jo gjøre i Fyllingen, mener han.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.19:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


83. Fyllingen mister spillere til Sverige. Treneren skjønner ikke helt hvorfor.
Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem skjønner ikke helt hvorfor Fredrik mossestad og Marius Ferkingstad vil til Sverige for å utvikle seg. Det kan de jo gjøre i Fyllingen, mener han.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.16:18 - Kilde: Aftenposten - Info


84. «Erfaren Jomfru Ønskes Strax»
– Det er mange morsomme gamle annonser. De levde ikke bare i sort og hvitt i gamle dager heller, sier Håvard mossige.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.15:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


85. To kvinner knivskadet i moss
En kvinne i 30-årene er pågrepet etter en knivstikking på Jeløya i moss natt til lørdag.
Tidspunkt: 01-02-2020 - Kl.06:16 - Kilde: Aftenposten - Info


86. 4-åring til sykehus etter brann i bolig i moss
En fire år gammel jente er fraktet til sykehus etter en boligbrann i moss. Jenta ble reddet av en politibetjent som selv fikk røykskader.
Tidspunkt: 26-01-2020 - Kl.00:43 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Treåring til sykehus etter brann i bolig i moss
En tre år gammel jente er fraktet til sykehus etter en boligbrann i moss. Jenta ble reddet av en politibetjent som selv fikk røykskader.
Tidspunkt: 26-01-2020 - Kl.00:43 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Hydro har sikret seg sol- og vindkraft for flere tiår
Norsk Hydro er Europas nest største innkjøper av sol- og vindkraft på langsiktige avtaler. – Jeg tror flere vil få øynene opp for dette, sier Hydros energidirektør Arvid moss.
Tidspunkt: 25-01-2020 - Kl.19:28 - Kilde: E24 - Info


89. Sjåfør tatt med falsk «passasjer» i kollektivfelt på mosseveien
Passasjersetet med påsatt lue og skjerf hjalp ikke da politiet kontrollerte biler som kjørte ulovlig i kollektivfelt.
Tidspunkt: 17-01-2020 - Kl.19:02 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Newcastle stoppet av Aaron (40)
Newcastle klarte kun 1-1 mot Rochdale fra nivå tre og må dermed ut i omkamp i FA-cupen. 40 år gamle Aaron Wilbraham med fortid i moss sikret uavgjort.
Tidspunkt: 04-01-2020 - Kl.16:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


91. Tidligere moss-spiller sjokkerte Newcastle
Newcastle klarte kun 1-1 mot Rochdale fra nivå tre og må dermed ut i omkamp i FA-cupen. 40 år gamle Aaron Wilbraham med fortid i moss sikret uavgjort.
Tidspunkt: 04-01-2020 - Kl.15:41 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


92. Fakkeltog i moss: – Ari Behn har betydd utrolig mye for moss
Hele Storgata i moss var søndag ettermiddag full av folk som ville minnes Ari Behn.
Tidspunkt: 29-12-2019 - Kl.18:34 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Fakkeltog for Ari Behn i moss
Søndag holdes et fakkeltog i moss for å minnes Ari Behn. Arrangør er Heidi Bøhaugen Sjøstrøm, som gikk på skole sammen med ham.
Tidspunkt: 27-12-2019 - Kl.17:22 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Fakkeltog for Ari Behn i moss
Søndag holdes et fakkeltog i moss for å minnes Ari Behn. Arrangør er Heidi Bøhaugen Sjøstrøm, som gikk på skole sammen med ham.
Tidspunkt: 27-12-2019 - Kl.16:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


95. mosseordføreren: Har bare gode minner om Ari
Ordfører Hanne Tollerud i moss har kjent Ari Behn siden 1990-tallet. Hun er sjokkert over hans bortgang.
Tidspunkt: 25-12-2019 - Kl.22:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


96. Syklist anker dom for sykling i kollektivfelt
En syklist som benyttet kollektivfeltet på mosseveien i Oslo, anker dommen på en bot på 8.500 kroner til Høyesterett.
Tidspunkt: 25-12-2019 - Kl.00:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


97. Syklist anker dom for sykling i kollektivfelt
En syklist som benyttet kollektivfeltet på mosseveien i Oslo, anker dommen på en bot på 8.500 kroner til Høyesterett.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.17:57 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Flere branner i natt - Kvinne omkom i moss
En kvinne i 60-årene er bekreftet omkommet etter en brann i moss lille julaften. Også i Arendal og i Halden brant det natt til julaften.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.11:34 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Kvinne omkom etter brann i moss
En kvinne i 60-årene er bekreftet omkommet etter en brann i moss lille julaften.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.10:45 - Kilde: Aftenposten - Info


100. En person sendt til sykehus etter brann i moss, full fyr i Halden og i Arendal hoppet beboere fra veranda
En person ble sendt til sykehus etter brann i en firemannsbolig i moss sentrum sent mandag kveld. Natt til julaften brøt det også ut brann i Halden og i Arendal.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.08:47 - Kilde: Aftenposten - Info


101. En person kritisk skadet i brann i moss, full fyr i Halden og i Arendal hoppet beboere fra veranda
En person er kritisk skadet etter brann i en firemannsbolig i moss sentrum sent mandag kveld. Natt til julaften brøt det også ut brann i Halden og i Arendal.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.02:25 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Person kritisk skadet i brann i moss
En person er kritisk skadet etter brann i en firemannsbolig i moss sentrum sent mandag kveld.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.00:27 - Kilde: Aftenposten - Info


103. Askar klar for Kristiansund
Amin Askar (34) har skrevet under på en ettårskontrakt med Kristiansund, det melder klubben på sin hjemmeside. 34-åringen har spilt i blant annet moss, Fredrikstad og Brann før han dro til Sarpsborg. Denne sesongen spilte han ti kamper fra start for laget som ble nummer tolv i Eliteserien. Kristiansund endte på sjetteplass.
Tidspunkt: 20-12-2019 - Kl.16:39 - Kilde: NRK - Info


104. 22.000 passasjerer har tatt selvkjørende buss i Oslo sentrum. Nå blir tilbudet utvidet.
Utenom rushtrafikken går det bare én buss i timen til og fra Malmøya. Nå setter Ruter inn tre selvkjørende busser mellom mosseveien og øya.
Tidspunkt: 19-12-2019 - Kl.12:53 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Hevder mossad sto bak
Israelske kilder hevder landets etterretningstjeneste var sentral i opprullingen av terrornettverket i Danmark.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.21:49 - Kilde: Dagbladet - Info


106. Hevder mossad bidro til terrorpågripelser i Danmark
Den israelske etterretningstjenesten mossad bidro til at dansk politi kunne pågripe over 20 personer mistenkt for terrorplanlegging, ifølge israelsk TV.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.20:57 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Syklist dømt i lagmannsretten for å ha syklet i kollektivfelt
En syklist som benyttet kollektivfeltet på mosseveien i Oslo, er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale 8.500 kroner i bot for å ha forstyrret trafikken.
Tidspunkt: 04-12-2019 - Kl.11:43 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Drapssiktet var i offerets leilighet mens hun lå kvalt i bilen sin
En 30 år gammel mann fra moss har innrømmet at han drepte en 56 år gammel kvinne. Da politiet onsdag kom hjem til kvinnen for å lete etter henne, var han inne i leiligheten hennes.
Tidspunkt: 29-11-2019 - Kl.10:45 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Jeløya-drapet: Den drepte kvinnen ble kvalt
Kvinnen i 50-årene som ble funnet drept på Jeløya utenfor moss onsdag, ble kvalt. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten.
Tidspunkt: 29-11-2019 - Kl.10:09 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Politiet etterlyser bil som kjørte på 13 år gammel jente i moss
En 13 år gammel jente er lettere skadd etter å ha blitt påkjørt av en bil som stakk fra stedet i moss torsdag. Politiet etterlyser nå føreren av bilen.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.15:30 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Drept kvinne på Jeløya ble funnet i bilen
En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.08:50 - Kilde: Aftenposten - Info


112. Kvinne funnet drept i moss – siktet 30-åring erkjenner de faktiske forhold
En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann er siktet for drap. Han er kjenner de faktiske forhold.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.01:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Kvinne i 50-årene funnet død i moss – mann siktet for drap
En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet på en privatadresse i moss onsdag ettermiddag. En mann befant seg på stedet. Han er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.19:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Mann pågrepet etter mistenkelig dødsfall i moss
En mann er pågrepet etter at politiet gjorde funn av en død kvinne på en privatadresse i moss. Mannen befant seg på stedet.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.15:43 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Mistenkelig dødsfall i moss – mann pågrepet
En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet på en privatadresse i moss onsdag ettermiddag. En mann som befant seg på stedet, er pågrepet av politiet.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.15:43 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Kvinne i 50-årene funnet død i moss – mann siktet for drap
En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet på en privatadresse i moss onsdag ettermiddag. En mann befant seg på stedet. Han er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.15:43 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Kvinne i 50-årene funnet død i moss – mann siktet for drap avhøres nå
En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet på en privatadresse i moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann befant seg på stedet. Han er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.15:43 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Mann forsøkte å kvele gutter og skallet til politiet på kjøpesenter i moss
En mann er pågrepet etter at han angrep tre gutter på et kjøpesenter og forsøkte å kvele dem. Da politiet kom, gikk han også til angrep på dem.
Tidspunkt: 19-11-2019 - Kl.21:11 - Kilde: Aftenposten - Info


119. Orienterings-VM en suksess
Årets orienterings-VM i Østfold ble en økonomisk suksess. Et overskudd på 1,5 millioner kroner skal fordeles på klubbene i fylket. – Det er veldig gledelig at alle arrangørklubbene får noe igjen for den store innsatsen medlemmene våre la ned i forbindelse med VM, sier leder Hanne G. Wold i OK moss.
Tidspunkt: 19-11-2019 - Kl.06:55 - Kilde: NRK - Info


120. Hydro mener Norge trenger vindkraft: – Uten vindkraft ville vi hatt kraftunderskudd
Norsk Hydro mener landbasert vindkraft er viktig for å sikre lav strømpris, grønn industri og norske klimamål. – Uten vindkraft ville vi hatt kraftunderskudd neste år, sier Hydro-direktør Arvid moss.
Tidspunkt: 17-11-2019 - Kl.13:55 - Kilde: E24 - Info


121. mosseveien stengt i begge retninger etter trafikkulykke
Det er lange køer på mosseveien ved Fiskevollen etter en ulykke mellom buss og personbil.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.07:59 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Stillegående kø på mosseveien etter trafikkulykke
Det var lange køer på mosseveien ved Fiskevollen tirsdag morgen etter en frontkollisjon mellom buss og personbil.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.07:59 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Fant månefisk – vet ikke hva han skal gjøre med den
Øystein Vestre trodde knapt sine egne øyne da han så en månefisk liggende på land ved mosseveien. Nå vet han ikke helt hva han skal gjøre med den.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.18:53 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Europris-arving Terje-Aleksander Høili har kjøpt 620 kvadratmeter stor bolig i moss
Yngste sønn av Europris-gründer Terje Høili, Terje-Aleksander Høili (25) har kjøpt eiendom på 3,7 mål i moss.
Tidspunkt: 13-10-2019 - Kl.19:30 - Kilde: E24 - Info


125. Nytt knepent Vidar-tap: – Vi kan ikke holde på sånn
Vidar gikk på et tap i søndagens bortekamp mot moss.
Tidspunkt: 15-09-2019 - Kl.18:13 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Ranheim i nedrykksstriden: – Jeg lar meg ikke stresse
Øyvind Storflor rykket ned med for moss for snart tjue år siden. Veteranen er fortsatt sterk i troen på at karrieren ikke avsluttes med nedrykk.
Tidspunkt: 19-08-2019 - Kl.08:01 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Helsvart dag for Egersund – selvmål og utvisning i stortap
Lite stemte for Egersund mot moss. Hjemmelaget vant hele 6–2.
Tidspunkt: 11-08-2019 - Kl.15:12 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Vinneren forsvarer omdiskutert svømmekonkurranse: – Ekstremsport er ment å være ekstrem
Årets utgave av Open Water Horten-moss ble heftig kritisert. Den seksdobbelte vinneren Knut Ivan Rasmussen mener mange stilte uforberedt.
Tidspunkt: 17-07-2019 - Kl.06:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


129. Vinneren forsvarer omdiskutert svømmekonkurranse: – Ekstremsport er ment å være ekstrem
Årets utgave av Open Water Horten-moss ble heftig kritisert. Den seksdobbelte vinneren Knut Ivan Rasmussen mener mange stilte uforberedt.
Tidspunkt: 17-07-2019 - Kl.04:07 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Mann dømt til betinget fengsel for rasistiske ytringer
En mann i 60-årene er i moss tingrett dømt 28 dagers betinget fengsel for å ha kommet med hatefulle og diskriminerende ytringer ved to anledninger i fjor.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.22:55 - Kilde: Aftenposten - Info


131. 53 svømmere plukket opp av rednings­skøyte mellom moss og Horten
Svømmeturen ble dramatisk for 53 av dem som deltok på arrangementet Open Water Horten-moss i helgen. Redningsselskapet er kritisk til sikkerheten.
Tidspunkt: 08-07-2019 - Kl.23:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


132. 53 svømmere plukket opp av redningsskøyte mellom moss og Horten
Svømmeturen ble dramatisk for 53 av dem som deltok på arrangementet Open Water Horten-moss i helgen. Redningsselskapet er kritisk til sikkerheten.
Tidspunkt: 08-07-2019 - Kl.18:34 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Dramatisk for svømmere i Oslofjorden: – Et skandale-arrangement
53 slitne og kalde svømmere ble plukket opp av redningsskøyta mellom moss og Horten i helgen. – Mer dramatisk enn jeg håpet, sier Frank Løke.
Tidspunkt: 08-07-2019 - Kl.17:34 - Kilde: NRK - Info


134. Bil kjørte rundt med mann stroppet fast på taket
Politiet mistenker at tre unge menn var påvirket da de kjørte en bil på Jeløya i moss med en av dem stroppet fast til biltaket.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.18:24 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Drept av tiger. Funnet av gjest
Like etter ulykken, oppdaget ansatte ved dyrehagen en sikkerhetsbrist, opplyser assisterende rettslege Nicholas moss.
Tidspunkt: 02-07-2019 - Kl.02:55 - Kilde: Dagbladet - Info


136. Godt keeperspill og straffespark reddet Vidar-poeng
To straffespark i løpet av fem minutter avgjorde lørdagens oppgjør mellom Vidar - moss.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.15:37 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Brattvåg ble felt av to sjølmål mot moss: – Det var litt surt
Brattvåg måtte igjen se seg slått av et lag bak seg på tabellen. Det ble tap 2–1 mot moss etter at Brattvåg scoret to sjølmål.
Tidspunkt: 16-06-2019 - Kl.16:57 - Kilde: Aftenposten - Info


138. To personer til sykehus etter knivstikking i Sandefjord
To menn er kjørt til sykehus etter en knivstikking i en leilighet på mosserød i Sandefjord søndag kveld. Politiet har innbrakt til sammen fire personer.
Tidspunkt: 09-06-2019 - Kl.16:46 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Bergen kåret til Norges mest attraktive by
Bergen slo moss og Voss i konkurransen om å bli Norges mest attraktive by 2019. Juryen trekker fram vestlandshovedstaden som modig og nytenkende.
Tidspunkt: 03-06-2019 - Kl.10:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


140. Nå er Arna-Bjørnar-spissen klar for VM. Hun måtte bare gjøre én ting først.
Emilie Nautnes var den første som under Norges VM-oppkjøring uteble fra en trening. Eksamen i biologi var gyldig forfall til den første av øktene i moss.
Tidspunkt: 30-05-2019 - Kl.16:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


141. Nå er Gossen-jenta klar for VM. Hun måtte bare gjøre én ting først.
Emilie Nautnes var den første som under Norges VM-oppkjøring uteble fra en trening. Eksamen i biologi var gyldig forfall til den første av øktene i moss.
Tidspunkt: 30-05-2019 - Kl.15:23 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Nå er Gossen-jenta klar for VM. Hun måtte bare gjøre én ting først.
Emilie Nautnes var den første som under Norges VM-oppkjøring uteble fra en trening. Eksamen i biologi var gyldig forfall til den første av øktene i moss.
Tidspunkt: 30-05-2019 - Kl.14:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Seks personer skadd i to kollisjoner på E6 ved moss
En mann ble kjørt til sykehus etter en ulykke på E6 ved moss. Fem personer ble kjørt til legevakta etter at en ambulanse som kom til ulykkesstedet, ble påkjørt.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.19:56 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Person fastklemt etter ulykke på E6 ved moss
En person sitter fastklemt etter en ulykke der flere biler er involvert på E6 i sørgående retning ved Kambo i moss.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.18:20 - Kilde: Aftenposten - Info


145. 2. runde fotball-NM menn
Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sogndal, Jerv – Sandefjord, Kjelsås – Skeid, Lørenskog – Ull/Kisa, Levanger – Stjørdals/Blink, moss – Kongsvinger. Vard Haugesund – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 06-05-2019 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


146. Tenåring knivskadet i moss
En jente i slutten av tenårene er blitt truet med kniv i moss torsdag morgen. Hun er blitt rispet i hoderegionen.
Tidspunkt: 02-05-2019 - Kl.09:58 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Mann lå død i kommunal bolig i moss i fire måneder
En 48 år gammel mann ble 19. april funnet død i en kommunal leilighet på Jeløy i moss. Trolig har han ligget der siden romjulen 2018.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.07:24 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Massekollisjon på E6 ved moss
E6 sydover er stengt i Østfold etter at åtte biler var involvert i en kollisjon tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 30-04-2019 - Kl.14:27 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Forsinkelser på Østfoldbanen etter avsporing
Det er tirsdag morgen meldt om forsinkelser på Østfoldbanen som følge av persontoget som sporet av på moss stasjon mandag ettermiddag.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.04:52 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Normal trafikk på Østfoldbanen etter avsporing
Det er nå tilnærmet normal trafikk ved moss etter at et persontog sporet av på moss stasjon mandag ettermiddag og skapte forsinkelser på Østfoldbanen.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.04:52 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Mann omkom i trafikkulykke i moss
En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke i moss natt til søndag. Vitner sier til politiet at høy fart kan være årsaken til ulykken.
Tidspunkt: 21-04-2019 - Kl.05:17 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Dagbladets tabelltips: I år MÅ Fredrikstad rykke opp
Slik tror vi det går i 2.divisjon avdeling 1 med Sola, Byåsen, Kvik Halden, Fredrikstad, Bryne, Hødd, Nardo, Levanger, Egersund, Arendal, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Vidar og moss.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


153. Dagbladets tabelltips: Slik går det i 2.divisjon avdeling 1
Slik tror vi det går i 2.divisjon avdeling 1 med Sola, Byåsen, Kvik Halden, Fredrikstad, Bryne, Hødd, Nardo, Levanger, Egersund, Arendal, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Vidar og moss.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


154. Svensk PC-bande spesialiserte seg på norske rådhus. Siktet for tyveri av nesten 100 kommunale laptop’er.
I løpet av én måned brøt tyver seg inn på rådhusene i Bærum, Asker, Lier, Kolbotn og moss. Nå er fire svensker tatt med nesten 100 kommunale laptop’er.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Knivstikking i moss
En person er knivstukket i moss. Skadeomfanget er ikke kjent.
Tidspunkt: 19-03-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Mann funnet død i moss
En mann i 30-årene ble funnet død på utsiden av sin privatadresse i moss.
Tidspunkt: 25-02-2019 - Kl.23:36 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Kvinne funnet død på islagt vann i moss
Politiet anser dødsfalle som mistenkelig.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.15:22 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Sukkerbiten for alle! | Bruu, Jervell, moss, Rudshaug og Raastad

Tidspunkt: 13-02-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Det tre år gamle sykehuset har ikke plass til pasientene. Nå må et gammelt sykehus tas i bruk.
4500 pasienter måtte ligge på korridoren på Sykehuset i Østfold i fjor. I vinter har sykehuset måttet opprette en sengepost med 20 pasienter på gamle moss sykehus.
Tidspunkt: 10-02-2019 - Kl.07:47 - Kilde: Aftenposten - Info


160. I fjor lå 4500 pasienter på gangen. Nå må en sengepost flyttes til det gamle sykehuset.
4500 pasienter måtte ligge på korridoren på Sykehuset i Østfold i fjor. I vinter har sykehuset måttet opprette en sengepost med 20 pasienter på gamle moss sykehus.
Tidspunkt: 10-02-2019 - Kl.07:47 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Libanon hevder å ha pågrepet mossad-agent
Libanon har pågrepet en angivelig israelske agent som medvirket til et attentatforsøk på en Hamas-leder i januar i fjor.
Tidspunkt: 22-01-2019 - Kl.17:23 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Utvist av sin gamle lærer
Liverpool-spiller James Milner og Premier League-dommer John moss kjenner hverandre bedre enn de fleste var klar over.
Tidspunkt: 21-01-2019 - Kl.23:22 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


163. Ingen vitner etter at mann ble slått ned og ranet i moss
En mann i 40-årene ble natt til mandag truet med kniv, slått med en jernstang og fraranet penger i moss sentrum. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot.
Tidspunkt: 14-01-2019 - Kl.04:44 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Politiet: Mann i moss kan ha ligget død i flere dager
En mann i 40-årene som ble funnet død i en lagerbygning i moss onsdag, kan ha vært død i flere dager. Foreløpig er dødsårsaken ikke kjent.
Tidspunkt: 03-01-2019 - Kl.09:53 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Død person funnet i moss – etterforskes som mistenkelig dødsfall
En død person er funnet i et bygg på Krapfoss i moss. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.
Tidspunkt: 02-01-2019 - Kl.18:34 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Død mann funnet i moss – etterforskes som mistenkelig dødsfall
En mann i 40-årene er funnet død i et bygg på Krapfoss i moss. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.
Tidspunkt: 02-01-2019 - Kl.18:34 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Eksspionsjef: – Russland foretrakk Trump
Kreml satte inn alt på sosiale medier for å få Trump valgt, mener tidligere mossad-sjef.
Tidspunkt: 30-12-2018 - Kl.10:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


168. Bil på taket etter politijakt i moss
To personer ble pågrepet da de forsøkte å kjøre fra politiet og havnet på taket i moss. Ingen ble skadet i hendelsen.
Tidspunkt: 20-12-2018 - Kl.21:06 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Norge til kvartfinale
Norge slo Australia hele 10-0 og møter Sveits i torsdagens kvartfinale i innebandy-VM. Et selvmål etter 2.12 minutter gjorde at Norge tok ledelsen, og bare 25 sekunder senere la Martin Isnes Kvisvik på til 2-0. Ole Martin Jansson, Ole mossin Olesen og Ketil Kronberg ble også norske tomålsscorere.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


170. Nesselquist (25) ny Strømmen-trener
Ole Martin Nesselquist er kun 25 år gammel, men er mannen som overtar ansvaret som hovedtrener for førstedivisjonsklubben Strømmen, ifølge rb.no. Han kommer fra jobben som hovedtrener for moss FK.
Tidspunkt: 29-11-2018 - Kl.19:36 - Kilde: NRK - Info


171. Oppkjøpsfond vil børsnotere Hansen Protection
Syv år etter skilsmissen fra Helly Hansen skal den gamle Pro-divisjonen nå på børs. moss-baserte Hansen Protection ønsker å vokse i Europa.
Tidspunkt: 09-11-2018 - Kl.09:55 - Kilde: E24 - Info


172. Oppkjøpsfond vil børsnotere Hansen Protection
Syv år etter skilsmissen fra Helly Hansen skal den gamle Pro-divisjonen nå på børs. moss-baserte Hansen Protection ønsker å vokse i Europa.
Tidspunkt: 09-11-2018 - Kl.09:55 - Kilde: E24 - Info


173. Nynazister holder markering i Østfold i helgen- møtes med regnbueflagg og mye politi
Den nordiske motstandsbevegelsen (DNF) har fått innvilget søknaden om å holde torgmøter i Fredrikstad og moss lørdag.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.09:27 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Nynazister holder markering i Østfold - blir møtt med regnbueflagg på rådhuset i moss
Den nordiske motstandsbevegelsen har fått innvilget søknaden om å holde torgmøter i Fredrikstad og moss lørdag. Politiet antar at også svenske medlemmer deltar.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.05:46 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Nynazister holder markering i Østfold - møtes med regnbueflagg og mye politi
Den nordiske motstandsbevegelsen (DNF) har fått innvilget søknaden om å holde torgmøter i Fredrikstad og moss lørdag.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.05:46 - Kilde: Aftenposten - Info


176. Skrinlegger fast forbindelse mellom moss og Horten
Samferdselsdepartementet ber Veivesenet skrinlegge alle videre planer om å utrede bro eller tunnel som erstatning for fergeforbindelsen mellom moss og Horten.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.05:53 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Syklistene kommer i 40 km/t på sykkelveien. Foreldrene tør ikke la barna gå alene.
Politiet henviser syklister fra mosseveien og over til den trange gangveien langs mosseveien. Nå protesterer naboene og er redde for barnas sikkerhet.
Tidspunkt: 01-10-2018 - Kl.18:25 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Kvinne knivstukket i moss – mann pågrepet
En kvinne er brakt til sykehus etter knivstikking i moss onsdag kveld.
Tidspunkt: 19-09-2018 - Kl.20:20 - Kilde: Aftenposten - Info


179. MC-ulykke på mosseveien i Oslo
En mann i slutten av 20-årene er kjørt til Ullevål sykehus etter en singelulykke på mosseveien med motorsykkel. Det er noe redusert fremkommelighet på stedet.
Tidspunkt: 17-09-2018 - Kl.03:53 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Flyplasseiere tar over butikkjeden Enklere Liv
Jotunfjell Partners, som i fjor gikk inn og overtok moss Lufthavn Rygge, er blitt nye eiere av butikkjeden Enklere Liv som nylig gikk konkurs.
Tidspunkt: 01-09-2018 - Kl.08:21 - Kilde: E24 - Info


181. Flyplasseiere tar over butikkjeden Enklere Liv
Jotunfjell Partners, som i fjor gikk inn og overtok moss Lufthavn Rygge, er blitt nye eiere av butikkjeden Enklere Liv som nylig gikk konkurs.
Tidspunkt: 01-09-2018 - Kl.08:21 - Kilde: E24 - Info


182. Ukjent historie fra Eggens trenerkarriere - holdt på å få sparken før Rosenborg-suksessen
Nils Arne Eggen (76) regnes av mange som tidenes norske klubbtrener. Men historien kunne vært annerledes hvis det ikke hadde snudd for moss i 1986.
Tidspunkt: 01-09-2018 - Kl.07:13 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


183. Vann- og avløpsetaten ber folk langs mosseveien koke drikkevannet
Årsaken er funn av bakterier i drikkevannet.
Tidspunkt: 17-08-2018 - Kl.09:59 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Mann (33) døde etter arbeidsulykke i moss
En 33 år gammel mann døde onsdag som følge av en arbeidsulykke på Contiga i moss. Politiet etterforsker hendelsen.
Tidspunkt: 16-08-2018 - Kl.10:49 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Har det travelt med å kutte svovelutslipp: – Begynner å bli mye
Fra 2020 kan det bli opptil 20.000 dollar dyrere per døgn å bruke lovlig drivstofftype. Det øker ordreinngangen for skrubberprodusent Wärtsilä moss med syvgangeren.
Tidspunkt: 06-08-2018 - Kl.19:22 - Kilde: E24 - Info


186. Har det travelt med å kutte svovelutslipp: – Begynner å bli mye
Fra 2020 kan det bli opptil 20.000 dollar dyrere per døgn å bruke lovlig drivstofftype. Det øker ordreinngangen for skrubberprodusent Wärtsilä moss med syvgangeren.
Tidspunkt: 06-08-2018 - Kl.19:22 - Kilde: E24 - Info


187. mossad-agentene brøt seg inn. Der fant de Irans mørkeste atomhemmeligheter
Nå er deler av de hemmelige dokumentene, som kan ha ført til at Trump trakk USA fra Iran-avtalen, offentliggjort.
Tidspunkt: 23-07-2018 - Kl.21:51 - Kilde: Dagbladet - Info


188. Dette er noen av de nye funnene i den siste Panama Papers-lekkasjen
En ny lekkasje fra advokatselskapet mossack Fonseca avdekker nye forhold rundt hvordan politikere og kjente personer bruker skatteparadiser.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Slik kuttet Nordea kontakten med mossack Fonseca etter Panama Papers-avsløringen
I april 2016 ble det kjent at Nordea hadde hjulpet kunder inn i skatteparadis. Da kuttet storbanken all kontakt med advokatene som styrte postboksselskapene. Flere kunder fikk problemer med å rydde opp.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Svært tidkrevende slukking av skogbrann – det brenner i bakken
Dagen etter skogbrannen i moss, som førte til at 100 boliger ble evakuert, jobber mannskaper fra brannvesen og Sivilforsvaret med etterslukkingen.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.10:34 - Kilde: Aftenposten - Info


191. Skogbrannen i moss: – Vi begynner å få kontroll
Brannvesenet har begynt å få kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i moss tirsdag kveld. Over 100 boliger ble evakuert.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.09:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


192. Skogbrann i moss – utfordrende slukkingsarbeid
Det har brutt ut skogbrann ved Røysåsen i moss. Brannvesenet melder om mye røyk og utfordrende slukkingsarbeid.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Flere beboere evakuert på grunn av skogbrann ved moss – utfordrende slukkingsarbeid
Det har brutt ut skogbrann ved Røysåsen i moss kommune. Brannvesenet melder om mye røyk og et utfordrende slukkingsarbeid.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


194. Rundt 100 boliger evakuert på grunn av skogbrann ved moss – utfordrende slukkingsarbeid
Det har brutt ut skogbrann ved Røysåsen i moss kommune. Brannvesenet melder om mye røyk og et utfordrende slukkingsarbeid.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Over 100 boliger evakuert etter stor skogbrann ved moss - Brannvesenet begynner å få kontroll
Brannvesenet har begynt å få kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i moss tirsdag kveld. Over 100 boliger ble evakuert.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Over 100 boliger evakuert i skogbrann ved moss – brannvesenet begynner å få kontroll
Brannvesenet har begynt å få kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i moss tirsdag kveld. Over 100 boliger ble evakuert.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


197. 300 beboere evakuert i skogbrann ved moss – Nå har brannvesenet kontroll
Brannvesenet har begynt å få kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i moss tirsdag kveld. Over 100 boliger ble evakuert.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


198. 300 evakuerte beboere kan flytte hjem etter skogbrann ved moss
Brannvesenet har onsdag morgen kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i moss. Over 100 boliger ble evakuert.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Mann i 40-årene døde etter skateboardulykke i moss
En mann i 40-årene døde av skadene han pådro seg i en skateboardulykke i moss lørdag.
Tidspunkt: 19-06-2018 - Kl.07:54 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Politiet har gjort et interessant funn etter ranet i moss
Det er gjort et interessant funn som politiet knytter til postkontorranet i moss lørdag morgen. Ingen var søndag middag pågrepet etter det grove ranet.
Tidspunkt: 10-06-2018 - Kl.11:24 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Maskerte menn ranet postkontor i moss
Et postkontor i moss ble lørdag morgen ranet av tre maskerte menn. En ansatt ble truet med inn i lokalet.
Tidspunkt: 09-06-2018 - Kl.08:43 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Tre maskerte menn ranet postkontor i moss – truet ansatt til å åpne safe
Tre maskerte ranere truet en ansatt med inn i lokalet, påsatte håndjern og tvang hennet til å åpne en safe i et postkontor i moss lørdag morgen.
Tidspunkt: 09-06-2018 - Kl.08:43 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Her smeller toget inn i en bil i moss
Et godstog kjørte torsdag ettermiddag inn i en personbil som sto på planovergang i sentrum av moss. Føreren gikk ut av bilen da bommene gikk ned og er uskadet.
Tidspunkt: 07-06-2018 - Kl.15:21 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Politiet stanset russebuss med 35 for mange om bord
Politiet stoppet ved 5-tiden torsdag en russebuss for kontroll på E6 ved mosseporten. Det var 64 personer om bord, 35 flere enn det som er tillatt.
Tidspunkt: 17-05-2018 - Kl.12:14 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Sliteseier for Stabæk i cupen
Først i 2. ekstraomgang kom scoringen som gjorde at Stabæk tok seg videre i cupen etter 1-0 over moss. Lillestrøm gikk også videre.
Tidspunkt: 03-05-2018 - Kl.21:19 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


206. Ny nestenskrell for Stabæk i cupen
moss/OSLO (NRK): Stabæk måtte nok engang ut i ekstraomganger mot et lag fra lavere divisjon.
Tidspunkt: 03-05-2018 - Kl.21:14 - Kilde: NRK - Info


207. The Handmaid’s Tale sesong 2: Mørkt, viktig og spennende | Anmeldt av Asbjørn Slettemark
Aner Elisabeth moss litt lys i enden av tunnelen? The Handmaid’s Tale er både mørkere og mer spennende enn før.
Tidspunkt: 26-04-2018 - Kl.06:01 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Høgmos Fredrikstad vant Østfold-derbyet
Per-Mathias Høgmos Fredrikstad vant 2-0 mot moss.
Tidspunkt: 21-04-2018 - Kl.18:14 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


209. Sperrer av større område etter brann og mulig sprengstoff-funn i Oslo
Politiet sperrer av et område rundt mosseveien og Kongsveien etter funn av mulig sprengstoff under en brann torsdag ettermiddag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 22-03-2018 - Kl.16:11 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Større område sperret av etter brann og mulig sprengstoff-funn i Oslo
Politiet sperrer av et område rundt mosseveien og Kongsveien etter funn av mulig sprengstoff under en brann torsdag ettermiddag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 22-03-2018 - Kl.16:11 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Større område sperret av etter brann og mulig dynamitt-funn i Oslo
Politiet sperrer av et område rundt mosseveien og Kongsveien etter funn av mulig sprengstoff under en brann torsdag ettermiddag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 22-03-2018 - Kl.16:11 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Brann ved mosseveien
Det er kraftig røykutvikling fra en brann ved mosseveien sentralt i Oslo, opplyser politiet.
Tidspunkt: 22-03-2018 - Kl.15:20 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Panama Papers: Advokatfirmaet mossack Fonseca legges ned
Advokatfirmaet i sentrum av dokumentlekkasjen Panama Papers stenger dørene, men vil fortsatt «kjempe for rettferdighet».
Tidspunkt: 15-03-2018 - Kl.12:00 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Flere skoler skal teste leksefri
– Barn burde få ha fritiden sin i fred, sier Magnus (16). Han er en av elevene som har fått politikerne i moss med på å teste leksefri skole. Flere andre steder i Norge kan også få leksefrie skoler.
Tidspunkt: 01-03-2018 - Kl.04:46 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Bilulykke på mosseveien
To biler har kjørt i hverandre på mosseveien ved Bekkelaget i Oslo. Nødetatene er på stedet.
Tidspunkt: 24-02-2018 - Kl.09:58 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Beslagla førerkortet til 18 år gammel bilfører etter ulykke på mosseveien
En 18 år gammel bilfører ble fratatt førerkortet på stedet etter en frontkollisjon på mosseveien lørdag formiddag. Seks personer ble kjørt til legevakten etter ulykken.
Tidspunkt: 24-02-2018 - Kl.09:58 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Tre bilbranner i Østfold lørdag kveld
To biler fikk store skader i en brann ved Råde stasjon i Østfold lørdag kveld. I tillegg brant en bil i moss.
Tidspunkt: 17-02-2018 - Kl.22:00 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Dommeruttalelsen som vekker oppsikt: - Martin, har du noe fra TV?
Premier League er under press for å la en uavhengig part se nærmere på uttalelsene til dommer Jon moss, som dømte to straffespark i kampen mellom Liverpool og Tottenham.
Tidspunkt: 06-02-2018 - Kl.16:21 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


219. Ryanair avviser Rygge-planer
Flyselskapet Ryanair avviser at de vurderer å starte flyginger fra moss lufthavn Rygge med det første.
Tidspunkt: 06-02-2018 - Kl.14:19 - Kilde: E24 - Info


220. Ryanair avviser Rygge-planer
Flyselskapet Ryanair avviser at de vurderer å starte flygninger fra moss Lufthavn Rygge med det første.
Tidspunkt: 06-02-2018 - Kl.07:00 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Mann og hund omkom i brann i moss
En mann og en hund mistet livet i en brann i en leilighet på Jeløya i moss tirsdag kveld. Mannen var på besøk i den kommunale leiligheten.
Tidspunkt: 31-01-2018 - Kl.09:36 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Person omkom i brann i moss
En person omkom i en brann i en firemannsbolig på Jeløya i moss tirsdag kveld. Huset var overtent da brannvesenet kom til stedet.
Tidspunkt: 30-01-2018 - Kl.22:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


223. Person omkom i brann i moss
En person omkom i en brann i en firemannsbolig på Jeløya i moss tirsdag kveld. Huset var overtent da brannvesenet kom til stedet.
Tidspunkt: 30-01-2018 - Kl.18:23 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Lekte seg på glattisen – tre til legevakten
Sjåføren lekte seg med å sladde rundt i en rundkjøring på mosseveien. Han mistet kontrollen og traff 85-bussen til Ulvøya slik at tre måtte til legevakt.
Tidspunkt: 28-01-2018 - Kl.20:19 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Leirstein fratrer som leder i moss Frp
Ulf Leirstein fratrer som leder i moss Frp for å konsentrere seg om sitt verv som stortingsrepresentant og bystyrerepresentant, ifølge moss Avis.
Tidspunkt: 17-01-2018 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Nå avsløres de første detaljene fra sesong to av «The Handmaid’s Tale»
Aftenposten (Los Angeles): – Sesong to er enda mørkere, sier Elisabeth moss.
Tidspunkt: 16-01-2018 - Kl.13:22 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Solberg ser frem til forhandlinger i moss
I en funkisbygning fra 1930 som opprinnelig var en kortbølgestasjon bygget for Televerket, skal Høyre, Frp og Venstre forhandle om ny regjeringsplattform.
Tidspunkt: 29-12-2017 - Kl.13:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


228. Solberg ser fram til regjeringsforhandlinger i moss
I en funkisbygning fra 1930 som opprinnelig var en kortbølgestasjon bygget for Televerket, skal Høyre, Frp og Venstre forhandle om ny regjeringsplattform.
Tidspunkt: 29-12-2017 - Kl.11:43 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Regjeringsforhandlingene legges til Hotell Jeløy Radio i moss og starter 2. januar
I en funkisbygning fra 1930 som opprinnelig var en kortbølgestasjon bygget for Televerket, skal Høyre, Frp og Venstre forhandle om ny regjeringsplattform.
Tidspunkt: 29-12-2017 - Kl.09:45 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Meteorolog: Gufne kjøreforhold i dag, verst i kveld. Stillestående kø på E6 i Østfold.
Flere steder på Østlandet advarer politi og meteorologer om glatt føre onsdag. Ved 08.30-tiden var det stillestående kø etter to uhell på motorveien E6 utenfor moss.
Tidspunkt: 06-12-2017 - Kl.08:58 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Weinstein hyret etterforskere for å hindre publisering av overgrepsanklager
Filmprodusenten Harvey Weinstein skal ha leid inn privatetterforskere, blant andre en tidligere mossad-agenter, i et forsøk på å hindre at overgrepsanklagene mot ham ble publisert.
Tidspunkt: 07-11-2017 - Kl.15:13 - Kilde: Aftenposten - Info


232. En «vanlig person» i indianerkostyme: OK. Siv Jensen: Krenkorama! | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Min tippoldemor var tater. Betyr det at jeg kan slenge meg på krenketoget?
Tidspunkt: 23-10-2017 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


233. To tatt etter knivstikking i moss
En kvinne i 30-årene er knivstukket, og to menn er siktet og pågrepet etter knivstikking i moss fredag morgen.
Tidspunkt: 13-10-2017 - Kl.06:52 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Endelig kan moss juble igjen
moss (NRK): Den gamle storheten moss FK har slitt i en av Fotball-Norges lengste motbakker. Lørdag kom endelig et lyspunkt.
Tidspunkt: 07-10-2017 - Kl.16:48 - Kilde: NRK - Info


235. Her fortsetter boligprisene å stige: – De blir overrasket over at det går bra
Mens boligprisene har falt i store deler av landet, har prisene i Drammen og moss fortsatt veksten.
Tidspunkt: 04-10-2017 - Kl.20:49 - Kilde: E24 - Info


236. Psykologiprofessor advarer:– Nettovergrep like ille som fysiske overgrep
– Sexbilder og videoer som deles på nett oppleves like traumatisk som fysiske overgrep, sier psykologiprofessor Svein mossige.
Tidspunkt: 01-10-2017 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info


237. På innsiden av Nord-Korea: - Hatet mot USA og Japan var mye verre enn jeg trodde
Svenske mosse Wallén var nylig i Nord-Korea og lærte mer om livet inne i den lukkede diktaturstaten.
Tidspunkt: 28-09-2017 - Kl.01:50 - Kilde: Dagbladet - Info


238. Jeg håper Solberg tar tak, ikke bare liker og deler | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Noe jeg forventer av Erna Solberg, og mitt eget parti, er at vi står enda sterkere opp mot uakseptable ting når de blir sagt.
Tidspunkt: 12-09-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Dagens kortinnlegg | mandag 11. september
Dagens kortinnlegg tar for seg krav til lærerutdanningen, teaterkritikk, eldrepolitikk og Aftenposten, politihøgskolen til moss, BSU og inntekt, pelsdyrhold og stigmaet ved å bli minstepensjonist.
Tidspunkt: 10-09-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Her er en av de viktige norske verdiene: En herlig umoderne valgkamp.
Siste: Høyre-dame i moss skal stemme Ap!
Tidspunkt: 31-08-2017 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Helsetilsynet er varslet etter at beboer ved eldresenter fikk larver i sår
En beboer ved et bo- og servicesenter i moss fikk larver i sårene sine. Norlandia Care, som driver senteret, meldte først fra om avviket ti måneder etterpå.
Tidspunkt: 30-08-2017 - Kl.08:25 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Påstand: Dagens unge er mer selvsentrerte enn samfunnssentrerte | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Du som er ung og ikke stemmer. Jeg håper inderlig at du har lyst til å motbevise denne kronikken.
Tidspunkt: 17-08-2017 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Follobanen koster nær 30 milliarder kroner. Men gir ikke én ekstra togavgang sør for Ski.
Rundt Oslo brukes milliarder av jernbanekroner. Det har gitt seks tog i timen til viktige stasjoner mellom Asker og Lillestrøm. Men til Ås, moss og videre til Halden vil det være timesavganger helt frem til 2027.
Tidspunkt: 16-08-2017 - Kl.10:17 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Få polemikken ut av politikken | Leon Solve mossing Knudsen
Norske politikere gjør ikke jobben sin ved å være i konstant ordkrig mot andre politikere.
Tidspunkt: 06-08-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Skal rive 87 hus for å bygge ny stasjon og jernbanetunnel i moss
Ny stasjon og ny jernbanetrasé i moss vil kreve at et av byens eldste strøk rives. Prosjektet koster 9 milliarder kroner. Bystyreflertallet og staten ønsker ikke å utrede et alternativ.
Tidspunkt: 25-07-2017 - Kl.17:22 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Jernbanen skal endre Østlandet som den gjorde i 1850–1880
Oslo, Drammen, Hamar, moss, Tønsberg, Fredrikstad, Sarpsborg, Larvik, Porsgrunn og Hønefoss. I alle disse byene skal jernbanen gjøre innhugg – og endre reisemønstre.
Tidspunkt: 24-07-2017 - Kl.20:11 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Nyhetsanalyse: Jernbanen skal endre Østlandet som den gjorde i 1850–1880
Oslo, Drammen, Hamar, moss, Tønsberg, Fredrikstad, Sarpsborg, Larvik, Porsgrunn og Hønefoss. I alle disse byene skal jernbanen gjøre innhugg – og endre reisemønstre.
Tidspunkt: 24-07-2017 - Kl.20:11 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Beboere evakueres etter brann i sykkelverksted i moss
30 boliger ble evakuert på grunn av kraftig brann i et næringsbygg i Vålerveien i moss mandag kveld. 
Tidspunkt: 24-07-2017 - Kl.19:02 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Alexandra (21) ble drept -samboeren siktet
Det var 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra moss som ble drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå i Buskerud denne uken.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.16:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. 21-åring fra moss var offeret i hyttedrapet i Flå
Det var 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra moss som ble drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå i Buskerud denne uken.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.09:57 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Elisabeth moss: – En ære å bli kalt feministikon
– Hvis jeg kan inspirere kvinner gjennom rollene mine, er det helt fantastisk, sier «The Handmaid’s Tale»-stjernen Elisabeth moss.
Tidspunkt: 11-07-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


252. – En ære å bli kalt feministikon
– Hvis jeg kan inspirere kvinner gjennom rollene mine, er det helt fantastisk, sier «The Handmaid’s Tale»-aktuelle Elisabeth moss.
Tidspunkt: 09-07-2017 - Kl.10:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


253. Det går en grense
Regjeringsspørsmålet kan i år bli avgjort av en håndfull småpartivelgere i moss.
Tidspunkt: 07-07-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Flere skudd avfyrt i moss. Ingen ble skadet.
Politiet i Østfold fikk meldinger om 10–15 skudd avfyrt rett etter midnatt natt til onsdag. Ett av dem gikk mot et hus. Ingen ble skadet.
Tidspunkt: 28-06-2017 - Kl.03:29 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Hydro-topp tar over som NHO-president
Arvid moss er valgt til ny president i NHO og skal dermed lede organisasjonens styre.
Tidspunkt: 13-06-2017 - Kl.20:58 - Kilde: E24 - Info


256. Vi burde fjerne rasismeparagrafen | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Dermed kan vi møte hatefulle ytringer med saklige argumenter og ikke med makt.
Tidspunkt: 13-06-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Vi burde fjerne rasismeparagrafen | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Dermed kan vi møte hatefulle ytringer med saklige argumenter og ikke med makt.
Tidspunkt: 13-06-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Flyplasselskap på Rygge vurderer å gi opp
Rygge Airport, et selskap som ville gjenopplive den sivile driften på Rygge lufthavn utenfor moss, vurderer å kaste inn håndkleet og avvikle seg selv. 
Tidspunkt: 08-06-2017 - Kl.06:19 - Kilde: E24 - Info


259. «Nye Rygge» mot kræsjlanding
Rygge Airport, et selskap som ville gjenopplive den sivile driften på Rygge lufthavn utenfor moss, vurderer å kaste inn håndkleet og avvikle seg selv.
Tidspunkt: 08-06-2017 - Kl.03:43 - Kilde: Aftenposten - Info


260. 60 evakuert etter brann i anleggstunnel i Oslo
En bil som fraktet en dieseltank brant fredag morgen i en tunnel ved Sjursøya i Oslo. E18 mosseveien var stengt en periode og 60 personer ble evakuert.
Tidspunkt: 26-05-2017 - Kl.12:14 - Kilde: Aftenposten - Info


261. 60 evakuert etter brann i tankbil i tunnel på Sjursøya i Oslo
Brannen i tankbilen på Sjursøya er slukket, men mosseveien vil forbli stengt en stund. 60 personer er evakuert og det er ukjent om noen er skadd.
Tidspunkt: 26-05-2017 - Kl.09:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. 60 evakuert etter tankbilbrann i tunnel i Oslo
En tankbil brant fredag morgen i en tunnel ved Sjursøya i Oslo. E18 mosseveien er stengt og 60 personer er evakuert.
Tidspunkt: 26-05-2017 - Kl.09:28 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Syklistene har førsteretten - påvirker spesielt Oslo sørøst
Tour of Norway ruller fra moss til Oslo sentrum. Buss og bil må vike for sirkuset.
Tidspunkt: 21-05-2017 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


264. – Den mest bisarre sexscenen
«Mad Men»-stjernen Elisabeth moss ler av sexscenen hun hadde i Ruben Østlunds «The Square», som hadde premiere i Cannes lørdag.
Tidspunkt: 20-05-2017 - Kl.20:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


265. Elisabeth moss’ nye film hadde première i Cannes: - Den mest bisarre sexscenen
«Mad Men»- og «A Handmaid’s Tale»-stjernen Elisabeth moss ler av sexscenen hun hadde i Ruben Östlunds «The Square», som hadde premiere i Cannes lørdag.
Tidspunkt: 20-05-2017 - Kl.20:07 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Eksamen er som Crocs. Praktisk og forutsigbart. | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Derfor sier jeg ja til både Crocs og eksamen.
Tidspunkt: 14-05-2017 - Kl.21:49 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Lang kø på mosseveien på grunn av russearrangement på Tusenfryd
Onsdag ettermiddag var det flere kilometer med stillestående kø på E18 mosseveien ut av Oslo.
Tidspunkt: 03-05-2017 - Kl.19:42 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Ikke kjør mosseveien hvis du skal sydover fra Oslo nå
Akkurat nå er det flere kilometer med stillestående kø på E18 mosseveien ut av Oslo.
Tidspunkt: 03-05-2017 - Kl.18:54 - Kilde: Aftenposten - Info


269. moss stasjon stengt - regn med forsinkelser
Det var en kort stund full stans i trafikken ved moss stasjon på grunn av en signalfeil. Feilen ble raskt rettet, og Bane Nor sier konsekvensene er begrenset.
Tidspunkt: 21-04-2017 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


270. moss stasjon åpnet igjen
Det var en kort stund full stans i trafikken ved moss stasjon på grunn av en signalfeil. Feilen ble raskt rettet, og Bane Nor sier konsekvensene er begrenset.
Tidspunkt: 21-04-2017 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Kort sagt, torsdag 20. april
Fjordkrysning ved moss/Horten og utrydding av skrantesjuke villrein. Dette er dagens kortinnlegg.
Tidspunkt: 19-04-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Alle burde få eksamen i norsk, engelsk og matte | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Dermed får vi et helhetlig bilde av eleven samtidig som alle har det samme utgangspunktet.
Tidspunkt: 05-04-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Video fra overvåkingskameraer viser dødsulykken på mosseveien. 61-åring fra Oppegård omkom.
Politiet har ikke beslaglagt førerkortet til sjåføren på vogntoget som var innblandet i ulykken onsdag der en 61 år gammel mann fra Oppegård omkom.
Tidspunkt: 30-03-2017 - Kl.18:51 - Kilde: Aftenposten - Info


274. mosseveien stengt etter trafikkulykke - syklist omkom
E18 mosseveien er stengt i begge retninger ved Ulvøya etter en trafikkulykke der en syklist døde, opplyser Oslo-politiet.
Tidspunkt: 29-03-2017 - Kl.15:14 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Syklist omkom etter påkjørsel på mosseveien
En mannlig syklist mistet livet etter at vedkommende ble påkjørt på mosseveien i Oslo onsdag.
Tidspunkt: 29-03-2017 - Kl.15:14 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Rygge på gli med pengeinnsamling for flyplassen
14 av 18 kommuner i Østfold har innvilget søknad om prosjektstøtte for å få gjenåpnet moss Lufthavn Rygge. 
Tidspunkt: 23-03-2017 - Kl.05:06 - Kilde: E24 - Info


277. Rygge på gli med pengeinnsamling for flyplassen
14 av 18 kommuner i Østfold har innvilget søknad om prosjektstøtte for å få gjenåpnet moss lufthavn Rygge.
Tidspunkt: 23-03-2017 - Kl.04:53 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Hydro-topp kan bli NHO-president
Hydro-topp Arvid moss (59) er innstilt til å ta over som president i interesseorganisasjonen NHO etter Tore Ulstein.
Tidspunkt: 13-03-2017 - Kl.12:26 - Kilde: E24 - Info


279. Ryanair til himmels etter flytting fra Rygge
Ryanair har blitt et av de største flyselskapene på Oslo lufthavn etter at selskapet la ned virksomheten på moss Lufthavn Rygge. 
Tidspunkt: 28-02-2017 - Kl.05:16 - Kilde: E24 - Info


280. Rygge trenger 7,5 millioner innen onsdag
Rygge Airport må ha inn 7,5 millioner kroner innen onsdag dersom det skal være mulig å gjenåpne flyplassen i moss, ifølge selskapets daglige leder.
Tidspunkt: 26-02-2017 - Kl.13:57 - Kilde: E24 - Info


281. Mann ringte inn trusler til Norge fra fengsel i Litauen
Politiet mener det var en fengslet mann i Litauen som ringte inn trusselen som førte til væpnet aksjon ved mosseporten senter i Østfold.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.20:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


282. Mann ringte inn trussel til moss fra fengsel i Litauen
Politiet mener det var en fengslet mann i Litauen som ringte inn trusselen som førte til væpnet aksjon ved mosseporten senter i Østfold, melder moss Avis.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.18:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


283. Politiet i moss leter etter trusselinnringer
Politiet i moss forsøker å finne fram til mannen som ringte inn en konkret trussel mot navngitte personer ved mosseporten senter.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.16:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


284. Politiet har kontroll på flere personer etter trussel i moss
Politiet har kontroll på flere personer etter en trusselsituasjon ved mosseporten senter. Trusselen ble ringt inn til moss kommune som satte kriseledelse.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.16:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


285. Politiet ber folk holde seg unna mosseporten senter
Etter en anonym trusselmelding har politiet iverksatt vakthold ved mosseporten senter i Østfold og ber folk holde seg unna. Politiet sier de har «kontroll» på flere navngitte personer etter meldingen.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.14:08 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Politiet har avsluttet vakthold ved kjøpesentre i Østfold
Væpnet politi sto tirsdag ettermiddag ved flere kjøpesentre i Østfold etter en anonym trusselmelding er ringt inn. Politiet har bedt folk holde seg unna mosseporten senter. Ved 16-tiden ble vaktholdet avsluttet.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.14:08 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Politiet har avsluttet vakthold ved kjøpesentre i Østfold - mann pågrepet i Litauen
Væpnet politi sto tirsdag ettermiddag ved flere kjøpesentre i Østfold etter en anonym trusselmelding er ringt inn. Politiet har bedt folk holde seg unna mosseporten senter. Ved 16-tiden ble vaktholdet avsluttet.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.14:08 - Kilde: Aftenposten - Info


288. mossack Fonsecas to gründere er arrestert
Advokatfirmaets to gründere er trukket inn i verdens største korrupsjonssak i Brasil. I april i fjor ble de utsatt for lekkasjen som skapte Panama Papers.
Tidspunkt: 10-02-2017 - Kl.14:35 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Åtte menn bidrar til å gjøre verden til et bedre sted | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: At rike blir rikere, betyr ikke at resten av verden blir fattigere.
Tidspunkt: 23-01-2017 - Kl.21:00 - Kilde: Aftenposten - Info


290. Vellykket overgang fra mossadagent til spionforfatter
Forfatter Yiftach Reiter Atir vet hvor ensom livet som undercoveragent er. Hans hovedperson Rachel Goldschmitt er inspiret av Sylvia Rafael, mossadagenten som er dømt for drap i den såkalte Lillehammersaken.
Tidspunkt: 19-01-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Boligprisene stiger kraftig i flere byer med pendleravstand til Oslo
Byer som Hamar, moss og Skien har hatt kraftig tolvmånedersvekst, viste boligpristallene for november. Boligprisbonanza i Oslo er én årsak, men ikke den eneste, mener ekspertene.
Tidspunkt: 04-01-2017 - Kl.08:01 - Kilde: E24 - Info


292. Juridisk kjønn: Du er det kjønnet du er, ikke hva du føler deg som | Leon Solve mossing Knudsen
Si ;D-innlegg: Hvis vi skal begynne å tukle med informasjon om juridisk kjønn på denne måten, kan det fort smitte over på andre ting.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.20:15 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Leteaksjon etter skadd sjåfør i Kolbotn – ber naboer sjekke hager
Politi og letemannskap søker tirsdag morgen etter en mann som sannsynligvis er skadd etter en bilulykke på Gamle mossevei. Bilen ble liggende på taket og har store skader.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.06:07 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Mann funnet omkommet etter bilulykke og mange timers leteaksjon
Mannen som var savnet etter en bilulykke på Gamle mossvei er funnet omkommet, melder politiet i Øst politidistrikt på twitter.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.06:07 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Rekkehus overtent på få minutter - fire familier mistet alt
På 45 år er det ikke gjort noe for å bedre brannsikkerheten i rekkehusene i Østre Øre i moss.
Tidspunkt: 28-12-2016 - Kl.17:54 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Rekkehus brant ned i moss
Et rekkehus med fire boliger ble totalskadet i brann i moss i Østfold. 13 beboere kom seg ut, og ingen ble skadet i brannen.
Tidspunkt: 28-12-2016 - Kl.07:51 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Savnet kvinne trolig funnet død i Østfold
En person er funnet død sør for Kambo stasjon i moss. Den avdøde er trolig en 69 år gammel kvinne som har vært savnet siden 20. desember.
Tidspunkt: 26-12-2016 - Kl.17:49 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Utsetter planer om gjenåpning på Rygge
Selskapet som jobber for å gjenåpning av moss Lufthavn Rygge utsetter planene med ett år. Nå sikter de mot åpning i 2018.
Tidspunkt: 13-12-2016 - Kl.06:33 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Utsetter planer om gjenåpning på Rygge
Selskapet som jobber for å gjenåpning av moss Lufthavn Rygge utsetter planene med ett år. Nå sikter de mot åpning i 2018.
Tidspunkt: 13-12-2016 - Kl.05:40 - Kilde: E24 - Info


300. Flyplass på Rygge tidligst i 2018
Selskapet Rygge Airport (RA) gir opp håpet om å starte opp ny drift på moss lufthavn Rygge i 2017.
Tidspunkt: 12-12-2016 - Kl.22:11 - Kilde: E24 - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)