Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Lørdag  27. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: DOPET



1. Tidligere Tour de France-vinner innrømmer dopingbruk
Jan Ullrich vant Tour de France i 1997 og var i en årrekke den fremste rivalen til Lance Armstrong. Amerikanske Armstrong vant syv utgaver av Tour de France på rad fra 1999 til 2005, men ble i 2012 fratatt seirene på grunn av dopingbruk. Ullrich har tidligere benektet å ha dopet seg gjennom karrieren, selv om han sommeren 2006 ble suspendert etter at han dukket opp på klientlista til legen Eufemanio Fuentes under Operación Puerto. I 2012, flere år etter at han la opp, ble han også utestengt av idrettens voldgiftsrett (CAS), og fikk resultatene sine fra mai 2005 og senere strøket. I 2013 innrømmet han at han fikk hjelp av Fuentes knyttet til bloddoping. I forbindelse med lanseringen av en ny dokumentar, innrømmer nå Ullrich utstrakt dopingbruk for første gang. – Ja, jeg dopet meg, sa Ullrich under en paneldebatt onsdag ifølge blant andre tysk Eurosport. VG omtalte saken først i Norge. Ullrich startet karrieren i det tyske Telekom-laget i 1995. Året etter vant han ungdomskonkurransen i Tour de France og ble nummer to bak lagkamerat Bjarne Riis, som i 2007 innrømmet dopingbruk. – For meg startet det i 1996. Da jeg kom inn i det, så var det allerede stoffer som ikke kunne kontrolleres, sa Ullrich. Tyskeren hevder fra sin side at det handlet om å ha like muligheter som de andre i toppen, ettersom han mente konkurrentene rundt ham også dopet seg. – Jeg vet hva jeg oppnådde under omstendighetene den gang. Innerst inne er jeg en Tour de France-vinner. Personlig synes jeg at jeg fortjener Tour-tittelen, sa Ullrich.
Tidspunkt: 23-11-2023 - Kl.05:20 - Kilde: NRK - Info


2. Bjarne Riis avslører: – Jeg er ferdig med sykkelsporten
Bjarne Riise har flyttet hjem til Danmark etter ti år i utlandet. Nå er legenden krystallklar på at det ikke blir aktuelt å involvere seg mer i sykkelsporten. Syklingen har fylt mye av tiden for Bjarne Riis i mer enn fire tiår, men nå er det på tide med noe nytt. I et lengre intervju i fredagens utgave av Børsen slår Riis fast at engasjementet for sykling er et avsluttet kapittel. – De siste årene i Sveits har jeg tenkt mye på hva jeg skal gjøre fremover, og i den prosessen har jeg kommet til det punkt at sykkelsporten er et avsluttet kapittel, sier han. – Jeg tror jeg vil gjøre noe annet, fortsetter dansken. Dermed er det ingenting som tyder på at Riis igjen vil ta en rolle som eier eller sportssjef av et sykkellag i framtiden. Riis sier han har mottatt henvendelser fra investorer som ønsker å starte et sykkellag, men ingen var ambisiøse og seriøse nok. Og selv om et lag i Jumbo-Visma-klassen tilbød legenden en rolle, ville han ikke takket ja. Bjarne Riis vant Tour de France i 1996, men innrømmet senere at han dopet seg i årene 1993–1998. (NTB)
Tidspunkt: 22-09-2023 - Kl.08:13 - Kilde: NRK - Info


3. dopet ned på ferie
Danske Nikoline Ypkendanz (20) tror hun ble dopet ned på ferie på Gran Canaria. I dag, halvannet år seinere, kaster hun fortsatt opp annenhver dag.
Tidspunkt: 14-07-2023 - Kl.22:09 - Kilde: Dagbladet - Info


4. Sterke beskyldninger mot norsk verdensmester: – Hun er åpenbart gjennomdopet
«Så dette er klassen for damer som doper seg?» og «jeg vet at alle doper seg, men dette er ille», er bare noen av kommentarene som Solfrid Koanda (24) er blitt servert.
Tidspunkt: 18-05-2023 - Kl.17:29 - Kilde: NRK - Info


5. Bronsevinner fra VM i svømming hevder hun ble dopet ned under medaljefeiring
Dagen etter at canadiske Mary-Sophie Harvey hadde tatt bronsemedalje under svømme-VM i Budapest i juni, våknet hun opp med hjernerystelse og et skadd ribbein. Hun deler historien sammen med bilder av flere blåmerker på Instagram. 22-åringen var ute og feiret bronsemedaljen med lagvenninnene i 4 x2 00 meter fri, men skal senere ifølge henne selv ha fått bedøvende stoffer i drinken hennes. Harvey skriver videre at hun hadde et sort hull på mellom fire og seks timer hun ikke husker noen ting fra. Dagen etter våknet hun med smerter. – Jeg har i lengre tid vært vurdert om jeg skal si noe eller bare la være. Jeg har likevel alltid vært ærlig med dere, og disse situasjonene skjer altfor ofte til at jeg kan være stille, skriver hun. Etter å ha landet hjemme i Canada, dro Harvey for å undersøke smertene. Der fikk hun konstatert lett hjernerystelse og forstuing i det ene ribbeinet. – Jeg blir skremt når jeg tenker på alt det jeg ikke husker fra kvelden. Jeg forsøker fortsatt å finne tilbake til «glade Mary» som fant glede før hendelsen. Jeg skal ikke la dette definere meg, sier Harvey. Nyhetsbyrået Ritzau melder torsdag at det canadiske svømmeforbundet undersøker saken. (NTB)
Tidspunkt: 07-07-2022 - Kl.10:23 - Kilde: NRK - Info


6. Tror sikkerhetsvakt ble dopet
Åtte mennesker mellom 14 og 27 år døde i festivaltragedien i Houston. Nå mistenker politiet at én eller flere personer ble injisert med dop av en ukjent gjerningsmann før panikken brøt ut.
Tidspunkt: 07-11-2021 - Kl.02:22 - Kilde: Dagbladet - Info


7. Videoen ryster: - Fikk fullstendig panikk
18-åringen Millie hevder å ha blitt dopet ned på et utested.
Tidspunkt: 06-08-2021 - Kl.11:26 - Kilde: Dagbladet - Info


8. Videobeviset reddet gullhåpet: Lagkamerat skal ha dopet verdens beste skytter
TOKYO (NRK): Da et av Ungarns fremste OL-håp ble tatt i doping i mars i år, skjønte han ingen verdens ting. En overvåkningsvideo fra en hotellkorridor i India var hans eneste håp.
Tidspunkt: 23-07-2021 - Kl.08:59 - Kilde: NRK - Info


9. Voi-sjefen om Ryde: «Som en bloddopet konkurrent»

Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.08:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


10. Kor e’ dopet mitt? Det er akkurat som at hjertet faller ut av brystet.

Tidspunkt: 21-04-2021 - Kl.10:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


11. OL-mester frikjent for doping
Italienske Alex Schwazer, som er olympisk mester i kappgang, er frikjent for dopingbruk av en italiensk domstol, ifølge nyhetsbyrået ANSA. Schwazer, som tok OL-gull på 50 kilometer i Beijing i 2008, testet positivt på et anabolt steroid i mai 2016. Da var han akkurat tilbake etter å ha vært utestengt i tre og et halvt år på grunn av bloddoping i 2012. Han nektet for å ha dopet seg og mente at noen måtte ha tuklet med testen hans. Derfor klaget han på den åtte år lange utestengelsen til Idrettens voldgiftsrett (CAS), som ikke tok appellen til følge og opprettholdt utestengelsen. Men i det italienske rettsvesenet fikk saken et annet utfall. Ifølge flere italienske medier, blant dem Gazzetta dello Sport , mente dommer Walter Pelino ved en domstol i Bolzano at det er troverdig at noen hadde tuklet med Schwazers urinprøver for å få ham diskvalifisert fra framtidige konkurranser. (NTB)
Tidspunkt: 19-02-2021 - Kl.08:28 - Kilde: NRK - Info


12. Stortinget kriminaliserer doping
En samlet justiskomité står bak et forslag som vil gjøre doping i idretten ulovlig og som åpner for å ta premiepenger fra dopingdømte utøvere, melder NTB. Dermed ligger det an til at doping får plass i norsk strafferett, et forslag som ble fremmet i kjølvannet av dopingskandalen under ski-VM i Østerrike 2019, da flere utøvere ble tatt for å ha bloddopet seg. – For at norsk politi skal kunne gjøre som sine kollegaer i Østerrike, så kreves det lovendringer. Det gjør vi nå, sier Høyres justispolitiske talsperson, Peter Frølich til Nationen.
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.08:15 - Kilde: NRK - Info


13. Var dopet da han vant VM i Oslo
Lance Armstrong anslår at han startet med doping som 21-åring, året før han vant VM i Oslo (1993). Dette kommer fram i en ny dokumentar om den tidligere syklisten. Til tross for dopinginnrømmelsene står han fortsatt oppført med VM-tittelen fra Oslo.
Tidspunkt: 19-05-2020 - Kl.13:55 - Kilde: NRK - Info


14. To OL-vinnere mistenkt for doping
Fire tidligere russiske friidrettsutøvere er mistenkt for å ha dopet seg mens de var aktive, ifølge organisasjonen Athletics Integrity Unit (AIU). AIU er de som overvåker og holder et øye med dopingsmistanker overfor det internasjonale friidrettsforbundet. Høydehopperen Andrej Silnov er en av utøverne som er mistenkt for å ha dopet seg. Han vant OL-gull i Beijing i 2008. De tre andre er hekkeløperen Natalja Antsjukh som vant OL-gull på 400 meter hekk i London i 2012, sleggekasteren Oksana Kondratsjeva og mellomdistanseløperen Jelena Soboleva. De venter nå på dommen fra idrettens voldgiftsrett Cas. (NTB)
Tidspunkt: 27-03-2020 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


15. Dopingtatt svenske skylder på forkjølelsesmedisin
Den dopingtatte svenske langdistanseløperen Robel Fsiha hevder han ikke har dopet seg. Han hevder han kun har tatt medisin mot forkjølelse.
Tidspunkt: 11-02-2020 - Kl.15:35 - Kilde: Aftenposten - Info


16. Riis sportssjef i Hagens lag
Bjarne Riis er tilbake i toppen av internasjonal sykkelsport. Hans selskap Virtu Cycling blir medeier i Edvald Boasson Hagens storlag NTT. Det ble bekreftet på et pressemøte onsdag. Den danske sykkelprofilen blir sportslig ansvarlig for laget. – Vi skal jobbe steinhardt for å bygge et superlag. Et lag absolutt i verdensklasse, og det arbeidet starter for mitt vedkommende i morgen, sa Riis. Bjarne Riis var i sin tid en av verdens beste sykkelryttere. Han vant Tour de France i 1996. I 2007 innrømmet han imidlertid å ha dopet seg i årene 1993 til 1998.
Tidspunkt: 08-01-2020 - Kl.16:03 - Kilde: NRK - Info


17. Noen tanker om rusreformen fra en avhengig | Anonym eks-narkoman
Det må da være mulig med en differensiering mellom stoffene her. Nulltoleranse for festdopet og å la de slitne heroinbrukene være i fred.
Tidspunkt: 07-01-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Dürr livstidsutestengt
Den tidligere østerrikske langrennsløperen Johannes Dürr er blitt livstidsutestengt fra idretten for sin angivelige rolle i et dopingnettverk de siste årene. Nettverket ble rullet opp etter dopingskandalen under vinterens ski-VM i Seefeld. Den juridiske komiteen hos Antidoping Østerrike melder torsdag at Dürr er blitt funnet skylding for bloddoping, oppbevaring - og bruk av - av forbudte midler og ikke minst fordi han skal ha hjulpet andre utøvere med å dope seg. Dürr har i avhør medgitt at han dopet seg helt til det siste, har østerriksk påtalemyndighet opplyst om tidligere. Dürr, som i Sotsji-OL ble dopingtatt for EPO-bruk og utestengt i fire år, prøvde seg på et comeback, men avsluttet karrieren da han ikke greide å kvalifisere seg til VM i Seefeld.
Tidspunkt: 10-10-2019 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


19. Kryptisk Gjert vekket oppsikt: – Alle kan jo se at dette er spinn, hakkende gale
DOHA (NRK): Gjert Ingebrigtsen uttalte at noe måtte være galt etter at medaljen på 1500 meter glapp for Jakob, men understreker at han ikke mistenker noen av konkurrentene for å være dopet.
Tidspunkt: 06-10-2019 - Kl.20:36 - Kilde: NRK - Info


20. dopet og svindlet styrtrike menn
Samantha Barbash og Roselyn Keo drev en utspekulert liga.
Tidspunkt: 23-09-2019 - Kl.21:56 - Kilde: Dagbladet - Info


21. En tid da folk dopet seg helt lovlig
KOMMENTAR: I dag debatterer vi høydehus og varmerom. Før 1972 handlet tilsvarende diskusjon om anabole steroider.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.07:24 - Kilde: Aftenposten - Info


22. Lege dopet ned og voldtok to ganger i Danmark – fratatt sin norske autorisasjon
Ofrene ble dopet ned med legemidler legen skal ha forskrevet til seg selv.
Tidspunkt: 09-09-2019 - Kl.20:08 - Kilde: Aftenposten - Info


23. Guttene i grottedramaet i Thailand ble dopet ned med hestebedøvelse
Barna kom ut av grotten med solbriller og nakkestøtter, ifølge ny rapport om redningsaksjonen.
Tidspunkt: 05-04-2019 - Kl.22:34 - Kilde: Aftenposten - Info


24. dopet ned grotteguttene da de ble reddet ut av dykkere
Jeg forventet at de to første barna skulle drukne og at vi så måtte gjøre noe helt annet for å få dem ut, sier en av legene som deltok i redningsaksjonen.
Tidspunkt: 05-04-2019 - Kl.19:15 - Kilde: Dagbladet - Info


25. Far: – Hun var gulljenten min. Ren løgn at jeg har gjort noe mot henne.
Faren er tiltalt for å ha dopet ned og misbrukt datteren fra hun var to år. Han nekter alt, og mener det handler om penger.
Tidspunkt: 22-03-2019 - Kl.12:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


26. Far skal ha misbrukt og dopet ned datteren i årevis
Mandag møter en 69 år gammel mann i retten. Han skal ha misbrukt sin datter fra hun var 2 til 15 år. Han er også tiltalt for å ha dopet ned datteren.
Tidspunkt: 18-03-2019 - Kl.11:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


27. Nye avsløringer i dopingskandalen: Blod fra flere utøvere beslaglagt
I et TV-innslag på den tyske kanalen ARD kommer det frem at legen som har dopet en rekke utøvere har fått hjelp av sin egen far.
Tidspunkt: 03-03-2019 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


28. Her blir Hauke tatt på fersken - med nål i armen
En video, som NRK har fått tilgang til, viser hvordan den østerrikske skiløperen Max Hauke bloddopet seg i VM.
Tidspunkt: 28-02-2019 - Kl.19:35 - Kilde: NRK - Info


29. Knuste Northug – dager før gjemte han seg i bilen med blodpose
Dopingdømte Johannes Dürr forteller om hvordan han systematisk dopet seg til langrennstoppen.
Tidspunkt: 17-01-2019 - Kl.19:49 - Kilde: NRK - Info


30. Bill Cosby dømt til fengsel for voldtekt
Bill Cosby (81) ble ført bort med håndjern etter å ha mottatt dommen på mellom tre og ti års fengsel for å ha dopet ned og voldtatt en kvinne i 2004.
Tidspunkt: 26-09-2018 - Kl.00:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


31. Bill Cosby (81) dømt til minst tre års fengsel for overgrep
Bill Cosby (81) dømmes til fengsel i mellom tre og ti år for å ha dopet ned og voldtatt en kvinne i 2004.
Tidspunkt: 25-09-2018 - Kl.18:18 - Kilde: Aftenposten - Info


32. Henlegger sak mot kvinnen som dopet ned eldre
Politiet henlegger nå saken mot kvinnen som dopet ned fire eldre på Ladegården sykehjem.
Tidspunkt: 04-09-2018 - Kl.14:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


33. Vil henlegge sak mot kvinnen som dopet ned eldre
Politiet vil henlegge saken mot kvinnen som dopet ned fire eldre på Ladegården sykehjem.
Tidspunkt: 04-09-2018 - Kl.12:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. Tiltale mot bergensmann i 60-årene: – dopet ned datteren og misbrukte henne fra hun var tre år
Statsadvokat kaller saken «sjeldent alvorlig».
Tidspunkt: 28-08-2018 - Kl.16:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


35. Spania var dopet på en byggeboom. Se sporene etter den økonomiske bakrusen.
Ti år etter finanskrisen er det fortsatt 50 spøkelsesbyer rundt i Spania – etterlevninger etter det voldsomme boligkræsjet.
Tidspunkt: 19-08-2018 - Kl.05:10 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Mener sykepleier som dopet ned eldre var utilregnelig
Sykepleieren var ikke tilregnelig da hun dopet ned flere eldre ved Ladegården sykehjem, konkluderer de som har observert kvinnen i sommer.
Tidspunkt: 17-08-2018 - Kl.16:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


37. Var vitne til flere voldshendelser – reiste hjem tidligere fra Ios
Håvard Storeide fra Asker dro hjem tidligere fra russebuss-tur til Ios. – Jeg ville ikke risikere å bli dopet eller slått ned, sier han.
Tidspunkt: 05-08-2018 - Kl.17:08 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Virkeligheten er best - disse dokumentarene bør du se
Indiske guruer, en mystisk pizzabomber, et dopet OL-finaleheat og konfliktene som rir de franske verdensmesterne. Vi anbefaler gode dokumentarer for sommeren!
Tidspunkt: 31-07-2018 - Kl.15:51 - Kilde: Aftenposten - Info


39. 17 menn tiltalt for å ha voldtatt 12 år gammel jente over flere måneder
Mennene skal ha dopet ned og misbrukt den tolv år gamle jenta i en boligblokk.
Tidspunkt: 18-07-2018 - Kl.13:52 - Kilde: Dagbladet - Info


40. Advarer mot farlig stoff i Bergen
– Vi kaller det krokodilledopet. Det er livsfarlig.
Tidspunkt: 22-06-2018 - Kl.11:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


41. 49-åringen var ikke fornøyd med dopet han hadde kjøpt, og ringte politiet for å klage
Det skulle han ikke ha gjort.
Tidspunkt: 15-06-2018 - Kl.18:29 - Kilde: Dagbladet - Info


42. Drapssak utsatt: – Det er en stor belastning for ham
Rettssaken mot 48-åringen som er tiltalt for å ha dopet ned og kvalt sin kone i Åsane, blir utsatt.
Tidspunkt: 25-05-2018 - Kl.17:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


43. Sykepleier som dopet ned pasienter, er løslatt
En sykepleier som har innrømmet å ha dopet ned fire pasienter ved et sykehjem i Bergen, er løslatt etter halvannen måned i varetekt.
Tidspunkt: 24-05-2018 - Kl.20:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


44. Lone Skjerven (18) endte på sykehus etter russefest. Legene mistenker at hun ble dopet ned.
Russefesten i Oslo skulle vært et høydepunkt for russejentene fra Kongsberg. Kvelden endte på sykehus. – Hun lå der og ristet med ledninger koblet til seg, forteller Emilie Tallakstad om venninnen Lone Skjerven.
Tidspunkt: 14-05-2018 - Kl.10:59 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Varsler forvaring for to tiltalte etter drap på musiker
To kamerater i 30-årene er tiltalt for å ha dopet ned og drept musikeren Paul Simmons (25) for tre år siden.
Tidspunkt: 10-05-2018 - Kl.22:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


46. – Ingen bevis for at russ er blitt dopet ned
– Effekten av sprit blir undervurdert, sier sjefen for rusakutten.
Tidspunkt: 02-05-2018 - Kl.14:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


47. Flere menn i midten av 20-årene tatt med narkotika på russetreff
– Voksne menn kommer som en gruppe og sier de er russebussjåfører. Vi tror at de putter dopet i drikken vår, sier russepresident i Hordaland Sebastian Hauan Stenberg (19).
Tidspunkt: 01-05-2018 - Kl.22:01 - Kilde: Aftenposten - Info


48. Flere russ skal ha blitt dopet ned av ukjente menn
– Dette er i verste fall dødelig. Og det er skummelt å se hvor organiserte de virker, sier russepresident Sebastian Hauan Stenberg (19).
Tidspunkt: 01-05-2018 - Kl.20:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


49. Felt av sin egen forklaring
En forklaring fra 2005 ble helt sentral da juryen fant Bill Cosby skyldig i å ha dopet ned og misbrukt en kvinne.
Tidspunkt: 01-05-2018 - Kl.04:15 - Kilde: Dagbladet - Info


50. Politiet: Siktet sykepleier har dopet ned pasienter minst seks ganger
Nattevakten ga urolige pasienter antipsykotisk medisin.
Tidspunkt: 26-04-2018 - Kl.17:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


51. Jente (8) dopet ned, gjengvoldtatt og drept - målet var å skremme
Nok en grusom barnevoldtekt og drap ryster India.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.13:38 - Kilde: Dagbladet - Info


52. Jenta (8) ble kidnappet, dopet ned, voldtatt i tre dager og kvalt. Saken har satt landet i kok.
Voldtekten og drapet av åtte år gamle Asifa har rystet India. Saken har satt fyr på både religiøse og politiske motsetninger.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.07:06 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Kolleger rapporterte: Sykepleieren ble funnet sovende på nattevakt
Sykepleieren som dopet ned fire pasienter, ble funnet sovende samme nattevakt, har kolleger skrevet i rapport.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.17:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


54. Sykepleieren ble funnet sovende på nattevakt
Sykepleieren som dopet ned fire pasienter, ble funnet sovende på vakt av kollegene.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.16:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


55. Kolleger rapporterte: Sykepleieren som dopet ned fire pasienter ble funnet sovende på nattevakt
Sykepleieren som dopet ned fire pasienter, ble funnet sovende samme nattevakt, har kolleger skrevet i rapport.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.16:04 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Sykepleieren som dopet ned eldre har jobbet på ulike institusjoner i Bergen siden 2016
– Dette er svært alvorlig, sier fylkeslege Helga Arianson.
Tidspunkt: 02-04-2018 - Kl.14:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


57. Sykepleier siktet for å ha dopet ned pasienter
Fire sykehjemspasienter ble sendt til sykehus i helgen.
Tidspunkt: 02-04-2018 - Kl.05:17 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Sykepleier siktet for å ha dopet ned pasienter
Fire sykehjemspasienter ble sendt til Haukeland i helgen etter å ha blitt dopet ned.
Tidspunkt: 01-04-2018 - Kl.19:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


59. Dobbeltdrapssiktet kvinne(42): – Jeg forventer en unnskyldning
I et halvt år har Kristiansand-kvinnen sittet innesperret, anklaget for å ha dopet ned og drept både sin far og sin tidligere kjæreste. Hun nekter fremdeles å forklare seg for politiet, men sier at hun ser fram til å få sannheten på bordet.
Tidspunkt: 27-03-2018 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


60. STUCK: Her straffes abort med opptil 30 års fengsel
NICARAGUA: Emilie møter Maria (15). Hun ble dopet ned, bortført og voldtatt og er nå syv måneder på vei. Abort er forbudt i Nicaragua og straffes med seks til 30 års fengsel. Loven håndheves strengt.
Tidspunkt: 08-02-2018 - Kl.12:38 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Trenger vi doping for å ta OL-gull? | Sigmund Loland
Doping er overvurdert. Det er ikke nødvendigvis slik at dersom noen utøvere er dopet, vil «rene» konkurrenter ha små muligheter til å ta gull.
Tidspunkt: 05-02-2018 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Putin hevder FBI dopet ned Rodtsjenkov
Russlands president Vladimir Putin mener dopingvarsleren Grigorij Rodtsjenkov styres av amerikanske myndigheter.
Tidspunkt: 14-12-2017 - Kl.14:06 - Kilde: NRK - Info


63. Tidligere Allsvenskan-spiller hevder hun ble dopet ned og voldtatt av lagvenninne
Alarmen ringer etter at en tidligere Allsvenskan-spiller har delt sine brutale historier fra kvinnegarderoben i svensk toppfotball.
Tidspunkt: 27-11-2017 - Kl.22:03 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


64. Jelena Välbe: – Våre utøvere har ikke dopet seg
GÄLLIVARE/OSLO (NRK): Seks russiske langrennsløpere er utestengt fra OL på livstid, men får foreløpig gå verdenscup. I helgen starter de sesongen i Sverige.
Tidspunkt: 16-11-2017 - Kl.17:25 - Kilde: NRK - Info


65. Kinesisk lege: – Systematisk doping på 80- og 90-tallet
Den tidligere kinesiske OL-legen, Xue Yinxian, hevder kinesiske utøvere helt ned i 11-årsalderen har vært dopet. Nå har Yinxian søkt asyl i Tyskland.
Tidspunkt: 21-10-2017 - Kl.22:11 - Kilde: NRK - Info


66. Vi dopet ned brasilianeren, sa Maradona. Nå har Peru med eget vann når de møter Messi og co.
Landslagslegen til Peru sier at de frykter dårlig vann. Søramerikanske medier tror de frykter å bli dopet ned.
Tidspunkt: 06-10-2017 - Kl.00:20 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


67. To menn tiltalt for drap på Paul Simmons
To kamerater i 30-årene er tiltalt for å ha dopet ned og drept musikeren Paul Simmons på et hotellrom i Oslo i 2015.
Tidspunkt: 11-09-2017 - Kl.18:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


68. To menn tiltalt for drap på Paul Simmons
To kamerater i 30-årene er tiltalt for å ha dopet ned og drept musikeren Paul Simmons på et hotellrom i Oslo i 2015.
Tidspunkt: 11-09-2017 - Kl.13:48 - Kilde: Aftenposten - Info


69. Studie: 30 prosent dopet i friidretts-VM i 2011
En studie bestilt av antidopingbyrået WADA anslår at drøyt 30 prosent av deltakerne i friidretts-VM i 2011 hadde dopet seg før mesterskapet.
Tidspunkt: 29-08-2017 - Kl.22:36 - Kilde: NRK - Info


70. Den to år gamle jenta døde i baksetet. I framsetet satt mora og dopet seg
Risikerer ti år i fengsel.
Tidspunkt: 29-08-2017 - Kl.21:10 - Kilde: Dagbladet - Info


71. Overgrepssaken: – Han dopet ned døtrene for å begå overgrep mot dem
Faren (44) ga jentene sovemedisin for å forgripe seg på dem, mener aktor. Hun vil ha dom for gjentatt seksuell omgang med barn.
Tidspunkt: 18-08-2017 - Kl.16:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


72. Overgrepssaken: – dopet ned døtrene for å begå overgrep mot dem
Den tiltalte 44-åringen ga døtrene sovemedisin for å forgripe seg på dem, mener aktor. Hun krever dom for gjentatt seksuell omgang med barn, med 21 års fengsel som maksstraff.
Tidspunkt: 18-08-2017 - Kl.12:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


73. Modellen (20) ble lurt av falsk fotograf. dopet ned, kidnappet og forsøkt solgt på nettet for millionsum
Modellen (20) trodde hun hadde sikret seg drømmejobb i Italias motehovedstad. Der ble hun dopet ned, holdt til fange og forsøkt solgt for 2,8 millioner kroner.
Tidspunkt: 05-08-2017 - Kl.19:06 - Kilde: Dagbladet - Info


74. Økning i beslag av «hestedop» blant nordmenn
Antall beslag av det såkalte «hestedopet» har åttedoblet seg siden 2008. Kripos advarer om kjøp av slike dopingmidler på nett.
Tidspunkt: 02-08-2017 - Kl.07:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


75. Økning i beslag av «hestedop» blant nordmenn
Antall beslag av det såkalte «hestedopet» har åttedoblet seg siden 2008. Kripos advarer om kjøp av slike dopingmidler på nett. 
Tidspunkt: 02-08-2017 - Kl.05:50 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Brukte 650.000 kroner på strippeklubb - mener han ble dopet ned og lurt
Finansklagenemda har avvist klagen fra en nordmann som svidde av 650.000 kroner på strippeklubb i Wien. DNB trodde ikke på mannens forklaring. 
Tidspunkt: 18-07-2017 - Kl.18:38 - Kilde: E24 - Info


77. Travtrener utestenges i 15 år
Skal ha dopet fire hester med kobolt i fjor.
Tidspunkt: 21-06-2017 - Kl.10:23 - Kilde: NRK - Info


78. Dømt for voldtekt for fjerde gang
Mannen dopet ned en kvinne og voldtok henne, ifølge dommen.
Tidspunkt: 20-06-2017 - Kl.09:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


79. Jeanette glemte at hun hadde en bror. Men da Øivind ville ta opp kampen mot dopet, stilte hun opp.
Når du har vunnet ditt livs kamp, hva skal du gjøre etterpå?
Tidspunkt: 13-04-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


80. En ble drept og åtte forgiftet av syntetisk dop - vertinnen trodde hun serverte dem timian
Kvinne i Istanbul forvekslet billigdopet «bonzai» med timian.
Tidspunkt: 22-03-2017 - Kl.23:32 - Kilde: Dagbladet - Info


81. Bergensmannen (34) er dømt for tre voldtekter. Nå er han tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt igjen.
Statsadvokaten mener 34-åringen ga kvinnen blant annet Rivotril-tabletter for å kunne gjennomføre overgrep.
Tidspunkt: 14-03-2017 - Kl.15:40 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Bergensmannen (34) er dømt for tre voldtekter. Nå er han tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt igjen.
Statsadvokaten mener 34-åringen ga kvinnen blant annet Rivotril-tabletter for å kunne gjennomføre overgrep.
Tidspunkt: 14-03-2017 - Kl.15:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


83. Universitetet politianmeldte student for ritalin-salg på campus
Studenten skal ha solgt «studiedopet» ritalin over en lengre periode, melder universitetsavisen.
Tidspunkt: 11-02-2017 - Kl.14:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


84. Norsk forsker: – Klimaet er dopet
Norge blir varmere og våtere og Svalbard er en av stedene hvor temperaturen øker raskest på hele jorda. Meteorologisk institutt fortalte i dag om nye varme- og nedbørsrekorder for 2016.
Tidspunkt: 05-01-2017 - Kl.20:35 - Kilde: YR.no - Info


85. Ustjugovs trener: – Jeg er sjokkert
OBERSTDORF (NRK): Tyske Markus Cramer mener man kan legge ned hele langrennssporten hvis konkurrenter og publikum mistenker alle russere for å være dopet.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.11:01 - Kilde: NRK - Info


86. Ustjugovs trener: – Jeg er sjokkert
OBERSTDORF (NRK): Tyske Markus Cramer mener man kan legge ned hele langrennssporten hvis konkurrenter og publikum mistenker alle russere for å være dopet.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.11:01 - Kilde: NRK - Info


87. Johnsrud Sundby om dopingrapport: – Nekter å tro at noen russere er involverte
LA CLUSAZ: (NRK) Martin Johnsrud Sundby sier han ikke tror på beskyldningen om at de russiske langrennsløperne har vært dopet.
Tidspunkt: 18-12-2016 - Kl.04:58 - Kilde: NRK - Info


88. Johnsrud Sundby om dopingrapport: – Nekter å tro at noen russere er involverte
LA CLUSAZ: (NRK) Martin Johnsrud Sundby sier han ikke tror på beskyldningen om at de russiske langrennsløperne har vært dopet.
Tidspunkt: 17-12-2016 - Kl.17:51 - Kilde: NRK - Info


89. STUCK ep. 6: Robada
Singh (16) ble dopet ned, kidnappet og holdt fanget i Kina. Hun ble truet med pistol og kniv og skulle selges som barnebrud. Så klarte hun å rømme.
Tidspunkt: 14-12-2016 - Kl.13:31 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Øyvind Julius Andersen har sittet ti år i fengsel og dopet seg for ti millioner. Nå gir han alt for Gatelaget.
Disse spillerne er i en egen liga.
Tidspunkt: 07-10-2016 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


91. I 2008 døde Scarlett (15) etter å ha blitt dopet ned og voldtatt i India. Fredag ble to frikjent for drapet
Jeg er helt knust, sier Scarletts mor.
Tidspunkt: 24-09-2016 - Kl.05:32 - Kilde: Dagbladet - Info


92. STUCK ep. 6: Stjålet / Stolen
Emilie møter en jente i Vietnam som ble kidnappet og dopet ned. Hun skulle selges som barnebrud.
Tidspunkt: 08-09-2016 - Kl.11:51 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Kvinne mener hun ble dopet ned og voldtatt
Politiet vil varetektsfengsle mann i 20-årene.
Tidspunkt: 16-08-2016 - Kl.15:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


94. Anklages for doping: – Må forvente det
Svenske Sarah Lahti mener Almaz Ayana har dopet seg. Hun må forvente å få spørsmål om doping nå, mener tidligere verdensrekordholder, Ingrid Kristiansen.
Tidspunkt: 12-08-2016 - Kl.18:41 - Kilde: NRK - Info


95. Voldtektsofre møter ikke likemenn i retten | Trine Eilertsen
Den unge kvinnen som ble dopet ned og fraktet til et nachspiel med tre voksne menn i Hemsedal, ble ikke trodd av lekdommerne i retten. Lekdommere kan det bli flere av.
Tidspunkt: 05-08-2016 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Blendet av fordommer
Når tre voksne menn går fri etter å ha hatt sex med en ung jente som var så neddopet at livet hennes sto i fare, finnes det da noen rettssikkerhet for ofrene i Norge?
Tidspunkt: 05-08-2016 - Kl.11:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


97. 21-åring etter at tre menn ble frifunnet for gjengvoldtekt: – Man sitter igjen med følelsen av ikke å bli trodd
Som 18-åring ble hun med tre eldre menn på fest og endte opp dopet på MDMA.
Tidspunkt: 03-08-2016 - Kl.19:12 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Russisk langrennsstjerne om dopinganklagene: - Jeg har ingenting å skjule
Den russiske langrennsløperen Alexander Legkov mener påstandene om at han dopet seg under OL i Sotsji er løgn.
Tidspunkt: 29-07-2016 - Kl.13:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


99. Norsk OL-håp: - Sterke følelser i sving når juksemakere får delta
Nils Jakob Skulstad Hoff tapte OL-kvalifisering for dopet russisk båt.
Tidspunkt: 26-07-2016 - Kl.18:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. Kristoff frykter doping i eget lag
Alexander Kristoff har kjent på ubehaget ved å ha en dopingtatt utøver fra Russland på laget. Etter McLaren-rapporten frykter han at noen av hans lagkamerater kan ha dopet seg.
Tidspunkt: 20-07-2016 - Kl.20:55 - Kilde: NRK - Info


101. Kristoff frykter manipulerte prøver kan tilhøre utøvere i eget lag
Alexander Kristoff har kjent på ubehaget ved å ha en dopingtatt utøver fra Russland på laget. Etter McLaren-rapporten frykter han at noen av hans lagkamerater kan ha dopet seg.
Tidspunkt: 20-07-2016 - Kl.20:55 - Kilde: NRK - Info


102. Frykter å bli husket som en dopet utøver
Martin Johnsrud Sundby føler det er urettferdig og urimelig at han utestenges i to måneder.
Tidspunkt: 20-07-2016 - Kl.19:31 - Kilde: NRK - Info


103. Legkovs trener benekter dopingjuks
Doping-rapporten som ble lagt frem i dag endrer ingenting. Alexander Legkov var ikke dopet under OL i Sotsji i 2014, ifølge treneren.
Tidspunkt: 18-07-2016 - Kl.21:45 - Kilde: NRK - Info


104. Legkovs trener benekter dopingjuks
Doping-rapporten som ble lagt frem i dag endrer ingenting. Alexander Legkov var ikke dopet under OL i Sotsji i 2014, ifølge treneren.
Tidspunkt: 18-07-2016 - Kl.21:45 - Kilde: NRK - Info


105. Legkovs trener benekter dopingjuks
Doping-rapporten som ble lagt frem i dag endrer ingenting. Alexander Legkov var ikke dopet under OL i Sotsji i 2014, ifølge treneren.
Tidspunkt: 18-07-2016 - Kl.21:45 - Kilde: NRK - Info


106. dopet russisk varsler får OL-amnesti
Det skal lønne seg å varsle om dopingbruk. Det har Julia Stepanova fått erfare. Hun varslet om russisk ukultur. Nå er hun selv fri.
Tidspunkt: 01-07-2016 - Kl.11:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


107. Bolt kan miste OL-gull på grunn av dopet lagkamerat
Friidrettskongen Usain Bolt står i fare for å miste OL-gullet på 4 x 100 meter fra Beijing i 2008 etter at en av lagkameratene hans er havnet i dopinggarnet.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.17:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


108. Bolt kan miste OL-gull på grunn av dopet lagkamerat
Friidrettskongen Usain Bolt står i fare for å miste OL-gullet på 4 x 100 meter fra Beijing i 2008 etter at en av lagkameratene hans er havnet i dopinggarnet.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.14:07 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Brasil raser etter at skrytevideo av massevoldtekt havnet på nettet. Nå snakker det 16 år gamle offeret
Jeg var dopet, de hadde våpen og mange lo, sier jenta.
Tidspunkt: 31-05-2016 - Kl.00:20 - Kilde: Dagbladet - Info


110. – Totalt diskvalifiserende for systemet
Det kan være umulig å få bevist at russiske utøvere var dopet under OL i Sotsji, erkjenner antidopingekspert Inggard Lereim – som likevel håper på konsekvenser.
Tidspunkt: 14-05-2016 - Kl.03:31 - Kilde: NRK - Info


111. Hevder 15 russiske medaljevinnere i Sotsji var dopet
En tidligere russisk antidopinglege forklarer hvordan minst 15 av landets utøvere dopet seg under OL på hjemmebane i 2014.
Tidspunkt: 14-05-2016 - Kl.03:31 - Kilde: NRK - Info


112. – Totalt diskvalifiserende for systemet
Det kan være umulig å få bevist at russiske utøvere var dopet under OL i Sotsji, erkjenner antidopingekspert Inggard Lereim – som likevel håper på konsekvenser.
Tidspunkt: 12-05-2016 - Kl.21:51 - Kilde: NRK - Info


113. Hevder russisk skistjerne var dopet da han slo Sundby i OL
15 russiske medaljevinnere var dopet under Sotsji-OL, hevder Grigory Rodsjenkov, tidligere antidopingsjef i Russland.
Tidspunkt: 12-05-2016 - Kl.21:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Tidligere antidopingsjef hevder 15 russiske medaljevinnere i Sotsji var dopet
En tidligere russisk antidopinglege forklarer hvordan minst 15 av landets utøvere dopet seg under OL på hjemmebane i 2014.
Tidspunkt: 12-05-2016 - Kl.20:58 - Kilde: NRK - Info


115. Hevder fire russiske gullvinnere i Sotsji var dopet
Varsler står frem i 60 Minutes, TV-programmet skal sendes søndag.
Tidspunkt: 07-05-2016 - Kl.00:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


116. Fant neddopet jente i konteiner
Russetiden har så langt vært preget av rus og melding om en voldtekt. Nå skal en neddopet jente ha blitt funnet i en konteiner.
Tidspunkt: 04-05-2016 - Kl.20:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


117. Svensk friidrettssjef: - Zlatan var dopet
Sterke påstander fra mannen som ledet svensk friidrett.
Tidspunkt: 07-04-2016 - Kl.11:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


118. Profilert svensk idrettsleder: - Jeg tror Zlatan var dopet
Zlatan gikk opp ti kilo muskler på et halvår i Juventus. Det er umulig å gjøre det på så kort tid, mener Karlsson.
Tidspunkt: 07-04-2016 - Kl.08:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


119. Avis: Britisk lege hevder å ha dopet over 150 idrettsstjerner
Blant dem er Premier League-spillere, melder Sunday Times.
Tidspunkt: 03-04-2016 - Kl.09:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


120. Ny gigantavsløring: Skal ha dopet Premier League-spillere fra Arsenal og Chelsea
Stor avsløring i britisk avis.
Tidspunkt: 03-04-2016 - Kl.01:46 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


121. Hennes andre ektemann ble dopet ned og påkjørt to ganger. Nå advarer politiet om «internetts sorte enke»
Løslatt denne uka.
Tidspunkt: 20-03-2016 - Kl.09:55 - Kilde: Dagbladet - Info


122. Mener bankene må ta sexklubb-regning
Norske banker har havnet i strid med flere kunder som hevder de er blitt neddopet og svindlet for flere hundre tusen kroner i utlandet. Bankene vil ikke ta regningen.
Tidspunkt: 12-03-2016 - Kl.08:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


123. Mener bankene må ta sexklubb-regning
Norske banker har havnet i strid med flere kunder som hevder de er blitt neddopet og svindlet for flere hundre tusen kroner i utlandet. Bankene vil ikke ta regningen.
Tidspunkt: 12-03-2016 - Kl.07:42 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Sexklubbkunder vil la bankene må ta regningen
Norske banker har havnet i strid med flere kunder som hevder de er blitt neddopet og svindlet for flere hundre tusen kroner i utlandet. Bankene vil ikke ta regningen.
Tidspunkt: 12-03-2016 - Kl.07:42 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Magnus Carlsen: Om motstanderen min skulle være dopet, ville ikke det brydd meg mye
Sjakkverdensmester Magnus Carlsen er ikke veldig opptatt av doping, men han har likevel sjekket og googlet hva det stoffet meldonium er for noe.
Tidspunkt: 11-03-2016 - Kl.08:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


126. dopet som skaper storm kan kjøpes over disk
Nå forventer den russiske idrettsministeren flere dopingsaker.
Tidspunkt: 08-03-2016 - Kl.18:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


127. Flere verdensmestere tatt - slik virker det nye dopet
To russiske verdensmestere på skøyter testet positivt på det forbudte stoffet meldonium tirsdag. Dermed har hele fem russiske utøvere testet positivt på hjertemedisinen.
Tidspunkt: 08-03-2016 - Kl.14:10 - Kilde: NRK - Info


128. Ble dopet ned og stengt inne av «Sveriges Fritzl». Nå vil hun flykte landet
Rettsak i Stockholm tingrett.
Tidspunkt: 01-02-2016 - Kl.13:41 - Kilde: Dagbladet - Info


129. «Sveriges Fritzl» iførte seg maske og dopet ned sitt offer. Så kidnappet han henne
Da kvinnen våknet var hun i en spesialbygget bunkers, der hun skulle være den 38-årige legens leketøy.
Tidspunkt: 01-02-2016 - Kl.04:20 - Kilde: Dagbladet - Info


130. Var han dopet eller ikke?
Vi lover at du kommer til å skjønne hva Tysse-saken handler om etter å ha lest dette.
Tidspunkt: 03-12-2015 - Kl.19:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


131. dopet seg for å spille rollen som Armstrong
Jeg vil ikke snakke om hvilke dopingpreparater jeg tok, sier skuespilleren.
Tidspunkt: 15-09-2015 - Kl.06:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


132. Her er rapporten idrettstoppene vil skjule: 600 VM-utøvere dopet seg
Det internasjonale friidrettsforbundet har i fire år nektet forskere å publisere dopingrapport med rystende lesning.
Tidspunkt: 09-09-2015 - Kl.20:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


133. Dopingrapport viser at 1 av 3 friidrettsutøvere doper seg - holdes tilbake av forbundet
Hver tredje utøver innrømmet å ha dopet seg i universitetsrapport fra 2011.
Tidspunkt: 16-08-2015 - Kl.09:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


134. Doping-rapport holdt tilbake: – Hver tredje utøver innrømmer doping
Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF) holder tilbake en undersøkelse gjort blant toppidrettsutøvere i friidrett i 2011, der hver tredje innrømmet å ha dopet seg.
Tidspunkt: 16-08-2015 - Kl.09:29 - Kilde: NRK - Info


135. Sunday Times: - Sju av de siste 12 års vinnere i London Maraton kan ha vært dopet
London Maraton i sentrum for nye dopingpåstander.
Tidspunkt: 09-08-2015 - Kl.14:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


136. Advokater vil se Armstrongs sykejournal fra 1996
Vil vite om syklisten kan ha vært dopet da han ble behandlet for kreft.
Tidspunkt: 06-08-2015 - Kl.08:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


137. Svensk politi advarer mot det livsfarlige Supermann-dopet
Tatt på vei til Norge så seint som i januar.
Tidspunkt: 28-07-2015 - Kl.19:16 - Kilde: Dagbladet - Info


138. Verdens antidoping-sjef: Hver tiende idrettsutøver er dopet
Føler seg maktesløse mot juksemakerne som slipper unna.
Tidspunkt: 24-07-2015 - Kl.15:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


139. Cosby innrømmer å ha dopet kvinne
Komikeren Bill Cosby har innrømmet at han skaffet beroligende middel som han skulle gi unge kvinner, viser saksdokumenter nyhetsbyrået AP har fått tilgang til.
Tidspunkt: 07-07-2015 - Kl.07:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


140. Gravid, dopet eller full? Stjernens sjangling fikk verden til å undre
Jeg har ingenting å skjule, sier Serena Williams selv.
Tidspunkt: 30-06-2015 - Kl.11:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


141. Forretningsmann siktet for overgrep mot flere småjenter
En forretningsmann fra Bergen er siktet for seksuelle overgrep mot en rekke mindreårige jenter. Politiet etterforsker om jentene ble dopet ned.
Tidspunkt: 20-05-2015 - Kl.21:59 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Har bilder av overgrepsofre, men politiet vet ikke hvem alle er
En forretningsmann fra Bergen er siktet for seksuelle overgrep mot en rekke mindreårige jenter. Politiet etterforsker om jentene ble dopet ned.
Tidspunkt: 20-05-2015 - Kl.21:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Russisk VM-helt ut mot ryktene: - Hele det norske laget er ikke dopet
Russisk nettsted spurte Maksim Vylegzjanin om det norske laget misbruker astmamedisiner.
Tidspunkt: 26-04-2015 - Kl.13:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


144. Angrer på dopingangrep
Greg Henderson angret fredag på at han gikk til frontalangrep på Fabio Aru på Twitter, og antydet at italieneren var dopet.
Tidspunkt: 24-04-2015 - Kl.10:21 - Kilde: NRK - Info


145. Mor møter i retten for å ha dopet ned toåring
En 26 år gammel kvinne møter mandag i Asker og Bærum tingrett, tiltalt for legemsbeskadigelse etter at hun dopet ned sin to år gamle sønn på et toalett.
Tidspunkt: 22-03-2015 - Kl.18:41 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Ingen andre enn nordmenn vil gidde å se på når Norge vinner alt -Norge er økonomisk dopet i ski-VM
Norge gjør nesten rent bord i ski-VM og er på vei mot tidenes gullfangst. -En form for økonomisk doping, sier Norges mest erfarne sponsorsjefer.
Tidspunkt: 22-02-2015 - Kl.22:57 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Lurte fangevokterne med orgie og dopet dem ned. Så stjal de våpen og slapp ut 28 fanger
Brasiliansk politi med full etterforskning.
Tidspunkt: 08-02-2015 - Kl.22:00 - Kilde: Dagbladet - Info


148. FIS-lege: – Medaljevinnere fra 2013 var dopet
Rasmus Damsgaard i FIS mener å ha bevis for at flere av medaljevinnerne fra VM i Val di Fiemme var dopet.
Tidspunkt: 05-02-2015 - Kl.08:56 - Kilde: NRK - Info


149. Mann pågrepet for mer enn 100 voldtekter i Japan
Japansk politi har pågrepet en mann for å ha dopet ned og voldtatt over 100 kvinner som trodde de deltok i en medisinsk studie.
Tidspunkt: 03-02-2015 - Kl.09:22 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Armstrong: – Ville dopet meg igjen
Dopingtatte Lance Armstrong mener tiden er moden for å tilgi ham. Samtidig sier han til BBC at han ville ha dopet seg igjen.
Tidspunkt: 26-01-2015 - Kl.19:14 - Kilde: NRK - Info


151. Skandale i Asiamesterskapet: Hevder motstander er dopet
Mener Irak brukte dopingtatt spiller.
Tidspunkt: 25-01-2015 - Kl.04:39 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


152. Vold + Sex + Kvinne = TV som selger
Hei, jeg heter Julie, og jeg var en TV-seriejunkie, helt til dopet mitt ble infisert av denne formelen:
Tidspunkt: 11-01-2015 - Kl.22:09 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Ekslege dømt til åtte års forvaring for overgrep
En tidligere lege (57) er i Borgarting lagmannsrett dømt til forvaring i åtte år, med en minstetid på fem år, for å ha dopet ned og voldtatt flere unge menn, melder VG.
Tidspunkt: 17-10-2014 - Kl.17:33 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Antidoping Norge refser Hushovd
Antidoping Norge mener Thor Hushovd burde varslet da han i 2011 fikk vite at Lance Armstrong dopet seg.
Tidspunkt: 15-10-2014 - Kl.18:41 - Kilde: NRK - Info


155. Antidoping Norge refser Hushovd
Antidoping Norge mener Thor Hushovd burde varslet da han i 2011 fikk vite at Lance Armstrong dopet seg.
Tidspunkt: 15-10-2014 - Kl.18:41 - Kilde: NRK - Info


156. Kjærgaard løy om bloddoping
Tidligere proffsyklist Steffen Kjærgaard lot være å informere om at han prøvde blodoverføringer da han innrømmet å ha dopet seg. Kjærgaard skal også hatt kontakt med den beryktede doplegen dr. Ferrari.
Tidspunkt: 15-09-2014 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


157. Norsk guideelev voldtatt i Spania
Kan ha blitt dopet ned.
Tidspunkt: 06-05-2014 - Kl.20:06 - Kilde: Dagbladet - Info


158. Kvinne fra Bergen voldtatt i Spania
20-år gammel guideelev skal ha blitt dopet ned og utsatt for et seksuelt overgrep, melder dansk avis.
Tidspunkt: 06-05-2014 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


159. B-prøven positiv for Bäckström
Nicklas Bäckströms B-prøve er ferdig analysert. Den viser at den svenske ishockeyspilleren er dopet.
Tidspunkt: 24-02-2014 - Kl.12:11 - Kilde: NRK - Info


160. Stehle: – Jeg testet positivt
Evi Sachenbacher-Stehle medga fredag at hun har avgitt positiv dopingprøve under OL for det sentralstimulerende stoffet Methylhexanamin. Hun er fortvilet og avviser å ha dopet seg med vilje.
Tidspunkt: 21-02-2014 - Kl.18:10 - Kilde: NRK - Info


161. Justisministeren: - Sånn kan vi bare ikke ha det
Justisminister Anders Anundsen (Frp) er svært kritisk til at politiet henla saken der Frode Nicolaysen-Bye anmeldte to menn for å ha dopet ham ned og robbet ham i hans eget hjem. Nå viser det seg at to tilsvarende saker også ble henlagt.
Tidspunkt: 06-02-2014 - Kl.13:01 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Ransofferet sporet selv opp den mistenkte. Det tok to timer. Politiet hadde ikke kapasitet.
Frode Nicolaysen-Bye anmeldte to menn for å ha dopet ham ned på fest i hans eget hjem og rundstjålet ham, men politiet henla saken av kapasitetshensyn. Da tok han og arbeidsgiveren saken i egne hender.
Tidspunkt: 05-02-2014 - Kl.08:18 - Kilde: Aftenposten - Info


163. – Kongo-påstander høres rart ut
Rettsmedisiner Inge Morild mener det høres rart ut at man kan finne store doser med medisiner i nye analyser. Kongolesiske myndigheter mener Joshua French dopet ned Tjostolv Moland.
Tidspunkt: 10-12-2013 - Kl.23:28 - Kilde: NRK - Info


164. Hevder Moland ble dopet og kvalt
French´ advokat Hans Marius Graasvold mener det ikke er grunnlag for konklusjonen eller tiltalen.
Tidspunkt: 10-12-2013 - Kl.14:26 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


165. French tiltalt for å ha dopet ned og kvalt Moland
Kongolesisk militærpoliti har tiltalt Joshua French for å ha dopet ned og kvalt Tjostolv Moland i Ndolo-fengselet den 18. august i år.
Tidspunkt: 10-12-2013 - Kl.14:21 - Kilde: Aftenposten - Info


166. – Moland kvalt og dopet ned
De militære påtalemyndighetene i Kongo mener Tjostolv Moland ble dopet ned og kvalt av kameraten Joshua French på cella.
Tidspunkt: 10-12-2013 - Kl.14:14 - Kilde: NRK - Info


167. Mann dømt for overgrep mot halvsøster
En 25 år gammel mann er i Salten tingrett dømt til halvannet års fengsel for å ha dopet ned og seksuelt utnyttet sin 14 år gamle halvsøster.
Tidspunkt: 04-12-2013 - Kl.08:24 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Gravid kvinne ble dopet ned og tvunget til keisersnitt
Barnevernet fikk godkjennelse fra retten til å legge kvinnen på operasjonsbordet med tvang.
Tidspunkt: 02-12-2013 - Kl.02:52 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


169. «Kjøttetende» dop omsettes i Larvik
dopet krokodil, som påfører hud og vev store skader, er på markedet i Larvik. Politiet advarer på det sterkeste.
Tidspunkt: 02-11-2013 - Kl.16:04 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Hesjedal innrømmer doping
Den canadiske syklisten Ryder Hesjedal, som vant Giro d´Italia i fjor, innrømmet onsdag at han dopet seg for over ti år siden.
Tidspunkt: 30-10-2013 - Kl.21:14 - Kilde: NRK - Info


171. Voldtektssiktet fikk rettsdato
Den tidligere legen i 50-årene er siktet for å ha voldtatt flere unge gutter etter å ha dopet dem ned. Etter 16 måneder i varetektsfengsel fikk forsvareren kranglet til seg en dato for rettssaken.
Tidspunkt: 25-10-2013 - Kl.22:56 - Kilde: NRK - Info


172. Derfor slipper Kjærgaard straff
Selv om han dopet seg i mange år, slipper Steffen Kjærgaard helt fri for straff. Cykleforbundet vil nå endre loven - men Idrettsforbundet vil ikke love noe som helst.
Tidspunkt: 23-10-2013 - Kl.17:12 - Kilde: NRK - Info


173. Billig skrekkdop spreiar seg i USA
Ei blanding av bensin, tynningsmiddel, alkohol og det smertestillande middelet kodein vert sprøyta inn i kroppen og skaper alvorlege kjøttsår. dopet har sjokkert i Russland, men har no også funne vegen til USA.
Tidspunkt: 17-10-2013 - Kl.17:20 - Kilde: NRK - Info


174. VG: dopet ned og drept av Aasheim
Politiet tror Per Gunnar Asheim som ble funnet død i en utbrent bil i Tranby i Lier i mars, ble dopet ned og drept av sin drapssiktede kone.
Tidspunkt: 16-10-2013 - Kl.06:28 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Hevder 29 prosent var dopet
Avisa New York Times har presentert en rapport der over to tusen friidrettsutøvere fra 2011 har fått muligheten til å innrømme doping.
Tidspunkt: 23-08-2013 - Kl.20:13 - Kilde: NRK - Info


176. Hevder halvparten er dopet
Ida Marcussens trener Lukas Udelhoven mener halvparten av elevens konkurrenter jukser. Friidrettspresident Svein Arne Hansen etterlyser beviser.
Tidspunkt: 12-08-2013 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


177. Forståelse for at Miles Davis dopet
Han har spilt og jobbet med musikkens største dophoder. Hvorfor har han forståelse for dopbruk?
Tidspunkt: 17-07-2013 - Kl.13:23 - Kilde: NRK - Info


178. Alicia (27) ble dopet og gjengvoldtatt, så kastet i fengsel for ulovlig sex
Den australske kvinnen sonet åtte måneder i De forente arabiske emirater.
Tidspunkt: 02-06-2013 - Kl.17:45 - Kilde: Dagbladet - Info


179. Alicia (27) ble dopet og gjengvoldtatt, så kastet i fengsel for ulovlig sex
Den australske kvinnen sonet åtte måneder i De forente arabiske emirater.
Tidspunkt: 02-06-2013 - Kl.17:45 - Kilde: Dagbladet - Info


180. NBA-stjerne anmeldt for voldtekt
Basketballstjerne skal ha dopet ned og voldtatt bevisstløs kvinne.
Tidspunkt: 15-05-2013 - Kl.18:40 - Kilde: SeHer.no - Info


181. Hardt skadde Jeff hjalp politiet med å identifisere en av de mistenkte
Våknet sterkt neddopet og skrev: «sekk, så fyren, så rett på meg».
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.14:27 - Kilde: Dagbladet - Info


182. Frykter stoffet fortsatt er i omløp
Politiet frykter at flere liter av det såkalte dødsdopet fortsatt er i omløp.
Tidspunkt: 07-03-2013 - Kl.14:39 - Kilde: NRK - Info


183. Vi er ikke enig i at hun ble skadd av behandlingen
Nakkeopererte Liv Lyng (50) ble dopet ned og holdt fast av to sykepleiere. Hun knuste staten i tingretten. Nå er ankesaken i gang.
Tidspunkt: 07-03-2013 - Kl.12:44 - Kilde: Dagbladet - Info


184. Dødsdopet trolig ikke laget i Norge
LARVIK (Aftenposten): Politiet gjorde onsdag nye beslag i huset til en siktet 29-åring i Larvik, men tror ikke lenger at dødsdopet er produsert i Norge.
Tidspunkt: 06-03-2013 - Kl.21:01 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Eldre misbruker advarer unge
Eldre rusmisbruker advarer ungdommen mot det nye kraftige stoffet butanediol. Partydopet som kan ha tatt livet av tre personer, ligner på GHB, men er fire ganger så sterkt.
Tidspunkt: 06-03-2013 - Kl.14:09 - Kilde: NRK - Info


186. Larviksmann siktet for dødsdopet
En 29-åring fra Larvik ble pågrepet i går, for å stå bak dødsdopet som allerede har krevd flere liv i Telemark.
Tidspunkt: 06-03-2013 - Kl.06:58 - Kilde: NRK - Info


187. Tre døde av dop, fem personer siktet
En 29 år gammel mann fra Vestfold ble tirsdag pågrepet, siktet for å ha produsert dopet som har tatt livet av tre personer i Telemark.
Tidspunkt: 05-03-2013 - Kl.19:02 - Kilde: Aftenposten - Info


188. De er best, de er dopet
Før eller senere vil Marit Bjørgen og Petter Northug bli mistenkt for å ha dopet seg. Fordi de var best.
Tidspunkt: 04-03-2013 - Kl.15:19 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Hun var stressa og veldig sliten
I ankesaken mot elverums-mannen som er tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt flere kvinner, forklarte et vitne i dag, at tiltaltes nå døde kone var stressa, redd og sliten. Hun følte seg overvåket og kontrollert, sa vitnet.
Tidspunkt: 04-03-2013 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


190. dopet langrenn?

Er den siste «avsløringen» om doping i langrenn god gammeldags brønnpissing, spør E24-spaltist Jacob Lund.


Tidspunkt: 02-03-2013 - Kl.13:34 - Kilde: E24 - Info


191. Avviser påstander om at Skjeldal var dopet
Kristen Skjeldal anklages for å ha drevet med bloddoping og reagerer med sinne og skuffelse. - Det går ikke an å si at Skjeldal var dopet, sier forskere.
Tidspunkt: 01-03-2013 - Kl.20:08 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Var i livsfare under voldtekt
Kvinnene, som i følge tiltalen ble dopet med narkotika og voldtatt av en 38-åring fra Elverum, kunne fort ha dødd. Det mener to sakkyndige som har vurdert graden av bevisstløshet ved å studere filmene av overgrepene.
Tidspunkt: 28-02-2013 - Kl.11:40 - Kilde: NRK - Info


193. Afghansk politimann drepte 17 kollegaer
En afghansk politimann dopet onsdag kveld ned 17 kolleger før han tilkalte Taliban-opprørere og drepte dem.
Tidspunkt: 28-02-2013 - Kl.07:58 - Kilde: Aftenposten - Info


194. Afghansk politimann drepte 17 kollegaer
dopet ned 17 kolleger, tilkalte Taliban-opprørere og drepte dem.
Tidspunkt: 28-02-2013 - Kl.07:03 - Kilde: Dagbladet - Info


195. Afghansk politimann drepte 17 kollegaer
En afghansk politimann dopet onsdag kveld ned 17 kolleger før han tilkalte Taliban-opprørere og drepte dem.
Tidspunkt: 28-02-2013 - Kl.07:02 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


196. – Ekstremt alvorlig straffesak
38-åringen fra Elverum ble dømt til 15 års forvaring for grove voldtekter mot fire kvinner, og han filmet flere av overgrepene etter å ha dopet ned kvinnene. I morgen starter ankesaken.
Tidspunkt: 24-02-2013 - Kl.10:00 - Kilde: NRK - Info


197. dopet legene ikke kjenner
Krokodilledopet spiser opp kroppen uten at helsepersonell aner hva som er i ferd med å skje.
Tidspunkt: 20-02-2013 - Kl.16:41 - Kilde: NRK - Info


198. Hackere angrep Burger King
Hackere tok natt til tirsdag over Twitter-profilen til fast-food kjeden Burger King. Derfra reklamerte de for det farlige dopet badesalt.
Tidspunkt: 19-02-2013 - Kl.15:07 - Kilde: Aftenposten - Info


199. «Kyllingen»: - Dopingen og løgnene var verdt det
Den danske syklisten Michael Rasmussen innrømmet nylig at han dopet seg så å si i nesten hele karrieren. Han mener det var verdt det.
Tidspunkt: 13-02-2013 - Kl.12:37 - Kilde: Aftenposten - Info


200. «Kyllingen» innrømmer å ha dopet seg
Michael Rasmussen sier at han brukte doping fra 1998 til 2010.
Tidspunkt: 02-02-2013 - Kl.03:02 - Kilde: Aftenposten - Info


201. «Kyllingen» innrømmer å ha dopet seg
Michael Rasmussen sier at han brukte doping fra 1998 til 2010.
Tidspunkt: 31-01-2013 - Kl.15:12 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Armstrong mener flere Tour-vinnere dopet seg
Det legger han ut om i sitt første intervju etter innrømmelsene hos Oprah.
Tidspunkt: 30-01-2013 - Kl.18:28 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Tok trenddop – nå advarer hun andre
Det syntetiske dopet «Mona» fikk i seg var langt sterkere enn beskrevet. Hun advarer unge: Overdosefaren er stor, og man vet aldri hva stoffet inneholder.
Tidspunkt: 29-01-2013 - Kl.17:46 - Kilde: NRK - Info


204. Trenddop fører til hjerteinfarkt
Det nye, syntetiske dopet som har ført til dødsfall og hjerteinfarkt hos unge i utlandet havner stadig oftere i postkassa til norsk distriktsungdom.
Tidspunkt: 29-01-2013 - Kl.17:46 - Kilde: NRK - Info


205. Expressen: – Dere nordmenn er oljedopet og bortskjemte
Den svenske storavisen angriper de nye norske tollsatsene og mener den norske regjeringen er naiv, arrogant og den siste Sovjetstaten.
Tidspunkt: 29-01-2013 - Kl.09:25 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


206. dopete idrettsfolk deltar fortsatt i konkurranser
Wada hevder Spania skjuler bevis i Fuentes-saken.
Tidspunkt: 28-01-2013 - Kl.12:01 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


207. Wiggins tror Lance var dopet også i comebacket
Regjerende Tour de France-champion Bradley Wiggins er skråsikker på at Lance Armstrong misbrukte doping også da amerikaneren gjorde Tour-comeback i 2009 og 2010.
Tidspunkt: 24-01-2013 - Kl.22:54 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Må man dope seg for å bli verdens beste?
Lance Armstrong er ikke den første. Tidenes løgnhals i internasjonal idrett blir heller ikke den siste som sier at han dopet seg fordi «alle» andre gjorde det, skriver Bertil Valderhaug.
Tidspunkt: 19-01-2013 - Kl.16:00 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Skuffet over dopinginnrømmelser
Under et intervju med Oprah Winfrey innrømmet Lance Armstrong å ha dopet seg. Tidligere landslagssyklist, Linda Wibe Larsen fra Arendal, er både forbannet og skuffet over innrømmelsene.
Tidspunkt: 18-01-2013 - Kl.19:07 - Kilde: NRK - Info


210. Skuffet over dopinginnrømmelser
Under et intervju med Oprah Winfrey innrømmet Lance Armstrong å ha dopet seg. Tidligere landslagssyklist, Linda Wibe Larsen fra Arendal, er både forbannet og skuffet over innrømmelsene.
Tidspunkt: 18-01-2013 - Kl.19:07 - Kilde: NRK - Info


211. Kollega tror Nadal og Söderling kan være dopet
Nå foreslår han å legalisere bruken av prestasjonsfremmende midler.
Tidspunkt: 17-01-2013 - Kl.10:24 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Armstrong innrømmer dopingbruk
Lance Armstrong innrømmet i et intervju med Oprah Winfrey mandag at han har dopet seg, melder nyhetsbyrået AP.
Tidspunkt: 15-01-2013 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Armstrong innrømmer dopingbruk
Lance Armstrong innrømmet i et intervju med Oprah Winfrey mandag at han har dopet seg, melder nyhetsbyrået AP.
Tidspunkt: 15-01-2013 - Kl.05:44 - Kilde: Aftenposten - Info


214. -Armstrong innrømmer dopingbruk
Lance Armstrong innrømmet i et intervju med Oprah Winfrey mandag at han har dopet seg, melder nyhetsbyrået AP.
Tidspunkt: 15-01-2013 - Kl.02:14 - Kilde: NRK - Info


215. Badesalt-dopet gjør at du tror dama di er en demon
Den amerikanske marinen advarer mot badesalt-dop med skrekkvideo.
Tidspunkt: 05-01-2013 - Kl.14:48 - Kilde: Dagbladet - Info


216. dopet ned foreldrene for å få fri tilgang til internett
To tenåringer i USA tok i bruk drastisk metode for å kunne surfe fritt på internett.
Tidspunkt: 04-01-2013 - Kl.00:36 - Kilde: Aftenposten - Info


217. dopet ned foreldrene for å få fri tilgang til internett
To tenåringer i USA tok i bruk drastisk metode for å kunne surfe fritt på internett.
Tidspunkt: 04-01-2013 - Kl.00:36 - Kilde: Aftenposten - Info


218. dopet bjørner og skjøt dem ut fra bombefly i katapultstol
Amerikanerne turte ikke teste sikkerheten på de nye bombeflyene under Den kalde krigen på mennesker.
Tidspunkt: 22-12-2012 - Kl.13:44 - Kilde: Dagbladet - Info


219. Kan ikke straffe Bjørgen for at hun har talent
Gamletreneren fortvilet over påstander om at Bjørgen er indirekte dopet av for gode gener.
Tidspunkt: 03-12-2012 - Kl.16:07 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Forsøkte å rømme flere ganger
Ida Marie, som døde av en overdose i januar, prøvde i lang tid å få hjelp til å komme seg bort fra mannen hun levde sammen med. Denne uka ble han dømt til 15 års forvaring for å ha dopet ned og voldtatt henne og tre andre kvinner.
Tidspunkt: 22-11-2012 - Kl.19:31 - Kilde: NRK - Info


221. Kongen var redd for å bli dopet
Som seiler tidlig på 80-tallet fryktet daværende kronprins Harald at en pille som ble tatt for sjøsyke, kunne inneholde ulovlige midler.
Tidspunkt: 21-11-2012 - Kl.08:30 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Norske idrettsutøvere ba om å bli dopet
På 1980-tallet kom to norske idrettsutøvere til idrettslegen og ba om råd. De hadde planer om å begynne med doping.
Tidspunkt: 10-11-2012 - Kl.13:32 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Australia krever antidoperklæring
Australske utøvere som skal delta i OL, må skrive under en erklæring om at de aldri har dopet seg.
Tidspunkt: 02-11-2012 - Kl.08:11 - Kilde: NRK - Info


224. Dag Erik Pedersen kan ha vært dopet
Tidligere sykkelproff Dag Erik Pedersen utelukker ikke at han kan ha blitt dopet da han på 80-tallet fikk sprøyter han ikke kjente innholdet av.  
Tidspunkt: 28-10-2012 - Kl.02:04 - Kilde: NRK - Info


225. Kaggestad lot seg løgnteste
Tidligere proffsyklist Mads Kaggestad tok Ukeslutts oppfordring om å la seg teste i løgndetektor for å utelukke at han har dopet seg.
Tidspunkt: 27-10-2012 - Kl.12:39 - Kilde: NRK - Info


226. Her er syklistenes dopingsvar
Er du usikker på om noen norske proffsyklister har dopet seg? Vi har forhørt oss med 12 norske proffsyklister om deres kjennskap til doping.
Tidspunkt: 25-10-2012 - Kl.18:08 - Kilde: NRK - Info


227. Krever 15 års forvaring for å ha dopet kvinner og filmet voldtekter
ELVERUM (Aftenposten.no): Aktor legger torsdag ned påstand om 15 års forvaring for 38-åringen som står tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt fem kvinner han levde sammen med over en seksårsperiode.
Tidspunkt: 25-10-2012 - Kl.10:32 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Krever 15 års forvaring for voldtektstiltalt
Aktor la torsdag ned påstand om 15 års forvaring for mannen som er tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt fem kvinner, melder Aftenposten.
Tidspunkt: 25-10-2012 - Kl.08:37 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


229. Lauritzen: – Jeg har ikke dopet meg
– Jeg har ikke dopet meg, sier tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen som syklet på «doplaget» TVM i årene før Steffen Kjærgaard.
Tidspunkt: 24-10-2012 - Kl.12:56 - Kilde: NRK - Info


230. Tror Armstrong er uskyldig
Den spanske syklisten og femdobbelte Tour de France-vinneren Miguel Igurain nekter for at Lance Armstrong var dopet. Han tvilholder på den uskrevne regelen om å ikke tyste på andre syklister.
Tidspunkt: 23-10-2012 - Kl.22:30 - Kilde: NRK - Info


231. Nå tror alle at vi også var dopet
Norske Olaf Lurvik klarte aldri å hevde seg i toppen da han var proffsyklist. Ofte har han lurt på hvordan han hadde klart seg dersom konkurrentene var dopingfrie.
Tidspunkt: 23-10-2012 - Kl.20:37 - Kilde: NRK - Info


232. – Kjærgaard kunne sagt meir
Kor kjøpte han dopet? Kven lærte han opp? Kvifor gjekk han til dopinglegen? Dette er spørsmål sykkelekteparet Gunn-Rita Dahle Flesjå og Kenneth Flesjå meiner Steffen Kjærgaard burde gitt svar på under dagens pressekonferanse.
Tidspunkt: 23-10-2012 - Kl.18:31 - Kilde: NRK - Info


233. Kan ha vært dopet da han vant
Steffen Kjærgård kan ha vært dopet da han vant Grenserittet i 1998.
Tidspunkt: 23-10-2012 - Kl.17:25 - Kilde: NRK - Info


234. Slik har Kjærgaard benektet doping
«Jeg har kanskje vært naiv, men dette visste jeg ingenting om,» har Steffen Kjærgaard sagt ved flere anledninger. Tirsdag innrømmet han å ha dopet seg.
Tidspunkt: 23-10-2012 - Kl.15:41 - Kilde: NRK - Info


235. Tror ikke sykkeldopet forsvinner
Syklist Anita Valen de Vries tror ikke dopingproblemet forsvinner fra sykkelsporten etter avsløringene av Lance Armstrong.
Tidspunkt: 22-10-2012 - Kl.22:47 - Kilde: NRK - Info


236. Boasson Hagen må sverge sin uskyld
Edvald Boasson Hagen og de andre Sky-syklistene må skrive under en erklæring om at de aldri har dopet seg for å få fortsette på laget.
Tidspunkt: 18-10-2012 - Kl.07:50 - Kilde: NRK - Info


237. Skrøt av at han dopet ned jenter
38-åringen fra Elverum som er tiltalt for å ha voldtatt flere kvinner mens de var bevisstløse, skal ha skrytt av at han dopet ned jenter for å få dem med på nakenfilming.
Tidspunkt: 17-10-2012 - Kl.11:15 - Kilde: NRK - Info


238. Vitset mens de dopet seg
Da Lance Armstrong og Tyler Hamilton bloddopet seg under Tour de France, vitset de to rytterne seg imellom. Dette er bare én av mange oppsiktsvekkende detaljer som kommer fram i Armstrong-rapporten.
Tidspunkt: 11-10-2012 - Kl.16:52 - Kilde: NRK - Info


239. Zabriskie og Vande Velde dopet seg hos Bjarne Riis

Tidspunkt: 11-10-2012 - Kl.09:02 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Rapport rammer flere sykkellag
David Zabriskie og Christian Vande Velde dopet seg ikke bare da de kjørte for US Postal. Nå er det kjent at de også dopet seg da de kjørte for Bjarne Riis´ lag CSC.
Tidspunkt: 11-10-2012 - Kl.08:36 - Kilde: NRK - Info


241. Healer dopet ned og smittet klienter med hiv
Den sveitsiske musikklæreren og selverklærte healeren er nå tiltalt i saken.
Tidspunkt: 02-09-2012 - Kl.19:53 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


242. Kjærgaard: - Så aldri at han dopet seg
Eks-lagkamerat Steffen Kjærgaard synes det er ulikt Armstrong å gi opp.
Tidspunkt: 24-08-2012 - Kl.12:53 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Tromsø vil bli narkohovedstad
– «Krokodil» vil bli spredt til resten av landet, sier gatemagasinredaktør som kjenner narkotikamiljøet godt. Han tror Tromsø vil bli narkotikahovedstad for det kjøttetende dopet fremover.
Tidspunkt: 04-08-2012 - Kl.12:37 - Kilde: NRK - Info


244. Skuespillersønn anklaget for voldtekt av mindreårig
Skal ha skjenket og dopet ned 15 år gammel jente.
Tidspunkt: 31-07-2012 - Kl.11:41 - Kilde: SeHer.no - Info


245. 16 år gamle Ye Shiwen er blitt OLs store snakkis
Er hun dopet, eller er hun det ikke? Det er det store spørsmålet.
Tidspunkt: 30-07-2012 - Kl.20:54 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Her lager de dødsdopet
Mer og mer av narkotikaen som strømmer inn til Norge kommer fra Litauen, ifølge en ny presentasjon fra Kripos.
Tidspunkt: 28-07-2012 - Kl.14:11 - Kilde: Dagbladet - Info


247. Schleck: Jeg kan ha blitt forgiftet
Den dopingtatte Fränk Schleck benekter kategorisk å ha dopet seg, og påberoper seg retten til en B-prøve.
Tidspunkt: 18-07-2012 - Kl.08:35 - Kilde: NRK - Info


248. Advarer mot «dødsdopet»
Bjørn har akkurat fått vite barndomsvennen hans har gått bort etter en overdose. Uvanlig sterk heroin har gitt en dobling i antall overdoser den siste måneden.
Tidspunkt: 03-07-2012 - Kl.20:04 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Stusser over voldtektsanklager
Mannen som er sikta for å ha dopet ned og voldtatt fire kvinner i Elverum synes det er underlig at det nå kommer nye anklager nesten 20 år etter overgrep skal ha skjedd.
Tidspunkt: 06-06-2012 - Kl.12:09 - Kilde: NRK - Info


250. Anmeldt for nok en voldtekt
Til sammen sju kvinner skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av elverumsmannen. Kvinnene skal ha dopet ned, voldtatt og siktede skal ha filmet overgrepene.
Tidspunkt: 06-06-2012 - Kl.05:49 - Kilde: NRK - Info


251. Voldtektssiktet fortsatt fengslet
Sør-Østerdal tingrett har forlenget varetektsfengslingen av Elverums-mannen som er siktet for å ha dopet ned og voldtatt flere kvinner, med fire uker.
Tidspunkt: 16-05-2012 - Kl.21:49 - Kilde: NRK - Info


252. – Zune var en tabbe
– Platebransjen avhengige av Apple-dopet.

Tidspunkt: 14-05-2012 - Kl.13:23 - Kilde: IT Avisen - Info


253. Ni briter funnet skyldige i grovt misbruk av jenter
Enkelte av jentene som ble dopet ned og utnyttet seksuelt var bare 13 år gamle.
Tidspunkt: 09-05-2012 - Kl.10:19 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


254. Vil ha tips om mulig russedoper
Russejentene som ble innlagt etter å ha blitt dopet ned i Ålesund, forteller at de drakk av en flaske de fikk av en ukjent mann. Politiet ber om at de som har sett mannen melder seg.
Tidspunkt: 05-05-2012 - Kl.13:53 - Kilde: NRK - Info


255. Stakk kamerat - tatt med GHB
Hva kameratene kranglet om evnet de ikke helt å fortelle politiet, men én ble pågrepet siktet for å ha skadet den andre, mens begge mistet dopet sitt.
Tidspunkt: 26-04-2012 - Kl.22:04 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Galimzjanov innrømmer dopingbruk
Den russiske syklisten Denis Galimzjanov vedgår å ha dopet seg med EPO. 25-åringen er lagkamerat med norske Alexander Kristoff i Katjusja.
Tidspunkt: 17-04-2012 - Kl.15:07 - Kilde: NRK - Info


257. Flere anmeldelser i trippelvoldtekt
Trippelvoldtektsssaken i Elverum vokser i omfagn. Nå har politiet fått flere anmeldelser på mannen som allerede er siktet for å ha voldtatt og dopet tre kvinner.
Tidspunkt: 29-03-2012 - Kl.13:15 - Kilde: NRK - Info


258. – Fattige blir drept og ribbet for vitale organer
Fattige afrikanere blir lovet en ny framtid i Israel. Men mange blir dopet ned, før vitale organ opereres ut og de blir drept, hevder menneskerettsaktivister.
Tidspunkt: 16-03-2012 - Kl.17:22 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


259. – Husker ingenting av voldtekten
– Jeg tenker på voldtekten hver dag. Det sier den i dag 21 år gamle Elverumskvinnen som skal ha blitt dopet ned, voldtatt og filmet av en mann fra Elverum.
Tidspunkt: 15-03-2012 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


260. Ikke spor av GHB
Undersøkelser fra St. Olavs Hospital viser ingen spor av partydopet GHB hos de to kvinnene som ble svært syke etter en fest i Rissa i helgen.
Tidspunkt: 06-03-2012 - Kl.10:10 - Kilde: NRK - Info


261. Ungdom sprøyer livsfarlig stoff i årene for å bli brune og slanke
Ungdom helt ned i 14-årsalderen sprøyter barbidopet melatonin i seg, i håp om å bli mer sexy.
Tidspunkt: 12-02-2012 - Kl.10:56 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


262. Ungdom sprøyter livsfarlig stoff i årene for å bli brune og slanke
Ungdom helt ned i 14-årsalderen sprøyter barbidopet melanotan i seg, i håp om å bli mer sexy.
Tidspunkt: 12-02-2012 - Kl.10:56 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


263. Dopingtatte Dementjev tilbake
Her er bildet som gjør norske langrennsløpere oppgitte: Russeren Jevgenij Dementjev (29) er tilbake i verdenscupen tre år etter at han dopet seg.
Tidspunkt: 07-02-2012 - Kl.09:45 - Kilde: NRK - Info


264. Kunne dopet seg 80 år
En 26 år gammel mann er tiltalt i den største dopingsaken som er avslørt i Hedmark noen gang.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.06:47 - Kilde: NRK - Info


265. –Spiller russisk rulett med helsa
Ved Vadsø videregående skole kjenner flere av ungdommene til jevnaldringer som bruker «barbiedopet». Statens legemiddelverk advarer mot ukjente bivirkninger.
Tidspunkt: 07-12-2011 - Kl.09:58 - Kilde: NRK - Info


266. Politimann dømt for voldtekt
Politimannen hjalp 16-åringen med å rømme fra et behandlingshjem. Så dopet han henne ned og voldtok henne.
Tidspunkt: 01-12-2011 - Kl.13:58 - Kilde: NRK - Info


267. Barbiedop utbredt i Steinkjer
"Barbiedopet" melantonan er blitt så vanlig på Steinkjer at Egge ungdomsskole har sendt ut bekymringsmelding til foreldrene.
Tidspunkt: 24-11-2011 - Kl.10:47 - Kilde: NRK - Info


268. Spillere fikk funksjonshemmede barn
Uvanlig mange av spillerne på Algeries store VM-lag på 1980-tallet har fått handikappede barn. Nå spekuleres det i om spillerne var dopet og at det kan være årsaken.
Tidspunkt: 23-11-2011 - Kl.20:37 - Kilde: NRK - Info


269. Også Lallukkas B-prøve positiv
Den finske langrennsløperen Juha Lallukkas B-prøve var også positiv. Likevel nekter han for å ha dopet seg.
Tidspunkt: 16-11-2011 - Kl.18:07 - Kilde: NRK - Info


270. Lallukkas B-prøve positiv
Nekter fortsatt for å ha dopet seg.
Tidspunkt: 16-11-2011 - Kl.18:03 - Kilde: Aftenposten - Info


271. – Jeg dopet meg på testosteron
Omar (18) fra Gjøvik begynte med doping for å få en muskuløs kropp raskt. For 7–8 måneder siden sluttet han. Det var en tøff erfaring.
Tidspunkt: 10-11-2011 - Kl.16:38 - Kilde: NRK - Info


272. Her har hun bevist at puppene er ekte
Hvis disse er fake må noen ha dopet meg ned og operert meg.
Tidspunkt: 08-11-2011 - Kl.20:30 - Kilde: SeHer.no - Info


273. Sju av ti som voldtas er påvirket
Sju av ti som voldtas er påvirket av rus og politiet frykter at mange uten å vite det kan være dopet av gjerningsmannen.
Tidspunkt: 15-10-2011 - Kl.14:01 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


274. Sju av ti som voldtas er påvirket
Sju av ti som voldtas er påvirket av rus og politiet frykter at mange uten å vite det kan være dopet av gjerningsmannen.
Tidspunkt: 15-10-2011 - Kl.06:35 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


275. Møllers tran til alle i fylket
Under debatten om Fylkesrådets tiltredelseserklæring i går var det til tider så spirituelt at en kunne mistenke representantene for å ha dopet seg på tran tabletter.
Tidspunkt: 13-10-2011 - Kl.12:38 - Kilde: NRK - Info


276. Kidnappingssak opp i retten på nytt
Ankesaken mot seks personer som er tiltalt for vold og kidnapping av barn starter i Borgarting lagmannsrett i dag. To ansatte i barnevernet ble overfalt, dopet og bundet under et besøk under oppsyn i februar i fjor.
Tidspunkt: 11-10-2011 - Kl.07:50 - Kilde: NRK - Info


277. Tre tyskere dopet i VM i 1966
Flere kontroverser dukker opp etter Englands eneste mesterskapsgull.
Tidspunkt: 06-10-2011 - Kl.10:27 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


278. Etter 17 år avgjør retten om Bobbi ble kidnappet
Det sentrale spørsmålet er: Ble kona til fengselsvokteren dopet og kidnappet av en innsatt, eller var hun hodestups forelsket og hjalp til med å rømme?
Tidspunkt: 20-09-2011 - Kl.09:05 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


279. Parteringsofferet Leiby (8) ble tatt med i bryllup
Mannen som drepte åtte år gamle Leiby Kletzky tok ham med på bryllupsfest før han dopet ham ned og drepte ham.
Tidspunkt: 20-07-2011 - Kl.18:00 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


280. Flere nordkoreanere var dopet
Totalt fem avslørt.
Tidspunkt: 16-07-2011 - Kl.15:40 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


281. Knuste staten etter årelang kamp
Retten mener det gikk galt da nakkeopererte Liv Oddhild Lyng (49) ble dopet ned og holdt fast av to sykepleiere. Men staten nekter å godta den knusende dommen.
Tidspunkt: 30-06-2011 - Kl.09:43 - Kilde: Dagbladet - Info


282. Jeg tok anabole steroider
Charlie Sheen dopet seg under filminnspilling.
Tidspunkt: 30-06-2011 - Kl.09:11 - Kilde: SeHer.no - Info


283. Vurderer ny behandlingsmåte for «Contador-dopet»
Verdens antidopingbyrå (WADA) åpner for å endre retningslinjene for vurdering av dopingprøver med spor etter clenbuterol.
Tidspunkt: 15-06-2011 - Kl.09:48 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Maradona hevder flere dopet seg på landslaget
Før han selv ble tatt i VM i 1994.
Tidspunkt: 23-05-2011 - Kl.23:20 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


285. Maradona: - Vi dopet oss alle sammen
Sjokkerende beskyldninger fra fotball-legenden.
Tidspunkt: 23-05-2011 - Kl.21:37 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Industrien skvises ut av «oljedopet» økonomi

Stadig mer inntekter fra olje gjør det vanskeligere å begrense pengebruken, mener sjeføkonom Øystein Dørum.


Tidspunkt: 11-05-2011 - Kl.19:12 - Kilde: E24 - Info


287. Var neddopet da hun meldte seg på «Farmen»
Jeg holdt problemene hemmelig for TV2.
Tidspunkt: 15-04-2011 - Kl.11:10 - Kilde: SeHer.no - Info


288. Langrenn er renere enn på 30 år
I 2001 satte førsteamanuensis ved Norges Idrettshøgskole, Dag Vidar Hanstad, opp ei liste på 12 langrennsløpere som sannsynligvis var dopet. Med avsløringen av Andres Veerpalu har han nå fått "full score".
Tidspunkt: 07-04-2011 - Kl.17:40 - Kilde: NRK - Info


289. Sykepleier dopet seg på jobb
En intensivsykepleier ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) er tiltalt for å ha dopet seg ned på jobb med pasientens medikamenter.
Tidspunkt: 01-04-2011 - Kl.08:07 - Kilde: NRK - Info


290. Vi er ikke barnehandlere, vi er foreldrene deres
Grensevakter i Ukraina fant tvillingene Vicky og Kim (2 mnd.) neddopet i en kiste under en madrass i campingvogna til det franske paret.
Tidspunkt: 27-03-2011 - Kl.17:49 - Kilde: Dagbladet - Info


291. Seks tiltalt etter barnekidnapping
To ansatte i barnevernet ble overfalt, dopet og bundet, mens tre barn ble fraktet over store deler av Europa.
Tidspunkt: 21-03-2011 - Kl.08:12 - Kilde: NRK - Info


292. Marthe (21) ble dopet ned på utested i Trondheim
Våknet opp på sykehus: – Jeg husker ikke noe.
Tidspunkt: 09-12-2010 - Kl.19:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


293. Nytt festdop tar unge liv
Det minnar om amfetamin men er langt meir giftig. Sidan i sommar har det nye festdopet PMMA kosta seks unge menneskjeliv her til lands.
Tidspunkt: 09-11-2010 - Kl.09:35 - Kilde: NRK - Info


294. Legendariske VM-vinnere fra 1954 var dopet
Spillerne på det legendariske tyske laget som vant fotball-VM i 1954 var dopet, viser en helt ny universitetsstudie som er offentliggjort.
Tidspunkt: 26-10-2010 - Kl.15:51 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Tyskernes legendariske VM-vinnere i 1954 var dopet
Fikk sprøytet inn metamfetamin uten at de visste det.
Tidspunkt: 26-10-2010 - Kl.15:39 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


296. Tyskerne dopet før VM-finalen
En ny studie viser at de tyske VM-vinnerne fra 1954 trolig var dopet.
Tidspunkt: 26-10-2010 - Kl.15:07 - Kilde: NRK - Info


297. dopet ned og voldtok
En mann i 30-årene fra Finnmark risikerer 15 års fengsel for grove seksuelle overgrep mot en 16 år gammel jente.
Tidspunkt: 25-10-2010 - Kl.21:07 - Kilde: NRK - Info


298. Strømmen-spiller nekter for doping
Spilleren som har testet positivt på A-prøven, sier han ikke bevisst dopet seg.
Tidspunkt: 22-10-2010 - Kl.07:41 - Kilde: NRK - Info


299. Slår alarm om dødsdop
Forskning viser at mellom 10 og 20 prosent av alle som blir innlagt i akuttpsykiatrien i Norge har ruset seg på dødsdopet metamfetamin.
Tidspunkt: 18-10-2010 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


300. Dette inneholder det ulovlige dopet
NRK fikk analysert ulovlige dopingmidler. Se bildekarusellen her.
Tidspunkt: 16-10-2010 - Kl.08:28 - Kilde: NRK - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)