Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
29
 Fredag  29. Mar. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: MO I RANA



1. Politiet med razzia mot Rubiales´ bolig og kontorer
Spansk politi har pågrepet minst seks personer under en razzia mot den tidligere spanske fotballpresidenten Luis Rubiales og forbundets kontorer. Det skjer som en del av etterforskningen om pengevasking og korrupsjon i forbindelse med det spanske fotballforbundets avtale om å legge den nasjonale supercupen til Saudi-Arabia. Det spanske politiets spesialstyrke opplyser at Rubiales ikke er blant de seks pågrepne, men en person med kjennskap til operasjonen forteller nyhetsbyrået AP at Rubiales er blant fem personer som er under etterforskning. Denne personen er derimot ikke klarert for å snakke offentlig om politiaksjonen. Politiet opplyser videre at kontorene til Spanias fotballforbund i nærheten av Madrid, og en bolig tilhørende Rubiales i Granada, ble raidet. De forteller også at Rubiales ikke var hjemme under aksjonen. i alt elleve bygninger var omfattet av razziaen. Det ble gjort beslag av dokumenter ved siden av sju pågripelser, og ytterligere fem personer er satt under etterforskning, heter det fra statsadvokaten i landet. Rubiales trakk seg fra presidentvervet i Spanias fotballforbund i september etter den mye omtalte kysse-episoden med spilleren Jenni Hermoso da landslaget sikret seg VM-tittelen i Australia i august. Under Rubiales´ tid som president endret han formatet til den spanske supercupen. Den ble gjort om til en firelags miniturnering og flyttet til Saudi-Arabia som en del av en avtale verdt 420 millioner kroner per turnering. Den spanske påtalemyndigheten åpnet etterforskning av avtalen i 2022, da det kom fram i et lydopptak mellom Rubiales og spilleren Gerard Piqué at de snak
Tidspunkt: 20-03-2024 - Kl.13:09 - Kilde: NRK - Info


2. Sørloth sikret Villarreal-seier
Alexander Sørloth fortsetter sin enorme målproduksjon i La Liga. Søndag sto han for en assist og scoret vinnermålet i 3-2-seieren borte mot Betis. Villarreal fikk dermed en etterlengtet opptur etter det svært skuffende 0-4-tapet for Marseille i første åttedelsfinale i europaligaen. i det 40. minutt var Sørloth svært uegoistisk da han kom alene gjennom. Han spilte til siden til bedre plasserte Alex Baena, som kunne trille 1–1 i tomt mål. Midtveis i den andre omgangen, på 2-2, ble kampen avgjort med store prestasjoner av to skandinaver i hver sin ende av banen. Først gjorde Filip Jørgensen i Villarreal-målet to strålende redninger da Ezequiel Avila først fyrte løs, og Nabil Fekir deretter nådde returen på kloss hold. Gerard moreno dro opp en kontring for Villarreal. Baena gjorde et tungt løp i midten, og forsvarerne fulgte ham. Dermed kunne Baena dytte ballen ut til Sørloth på venstresiden, og han scoret med et tungt diagonalskudd. Det var hans 13. seriemål denne sesongen. For en uke siden gjorde han hattrick i 5-1-seieren over Granada. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2024 - Kl.22:09 - Kilde: NRK - Info


3. Graham Hansen med assistdobbel – Barcelona nærmest klar for cupfinalen
Caroline Graham Hansen noterte to målgivende pasninger da Barcelona vant 3-0 borte mot Athletic Bilbao i det første semifinaleoppgjøret i den spanske cupen. Katalanerne har dermed et sterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Barcelona neste torsdag. Det tok bare 14 minutter før Aitana Bonmatí sendte gjestene i ledelsen, og bare to minutter senere satte hun inn sitt andre mål for kvelden. Graham Hansen sto for assisten på begge scoringene. Tolv minutter før full tid fastsatte Salma Paralluelo til 3-0 etter å ha blitt spilt opp av Patricia Guijarro. Både Graham Hansen og ingrid Syrstad Engen startet kampen for «Blaugrana». Sistnevnte ble byttet ut etter 67 minutter, mens Graham Hansen fikk 78 minutter. i det andre semifinaleoppgjøret spilte Atlético Madrid og Real Sociedad 1-1 onsdag. Den spanske cupfinalen for kvinner spilles 18. mai. (NTB)
Tidspunkt: 07-03-2024 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


4. Sørloth herjer mot Granada – hat trick for Villarreal
Alexander Sørloth vartet opp med et hattrick i Villarreals overkjøring av Granada på hjemmebane i La Liga søndag ettermiddag. PS! Kampen er ikke ferdig, men Villarreal leder 5-0. Det tok bare sju minutter før vertene tok ledelsen. Målet kom etter at Bertrand Traoré slo et innlegg til Gerard moreno, som chippet ballen i tverrliggeren. Sørloth plukket imidlertid opp returen og sendte «den gule ubåt» i ledelsen. Og nordmannen var ikke ferdig der. Drøye ti minutter senere slo Dani Parejo et innlegg inn til Sørloth, som enkelt kunne prikke inn sitt andre for dagen. Etter en drøy time fullbyrdet Sørloth hattricket da han headet inn en corner. Nok en gang var det Parejo som sto for assisten. Scoringene var trønderens tiende, ellevte og tolvte i La Liga denne sesongen. Det sender han opp på en delt 7.-plass på toppscorerlisten. i mellomtiden hadde også Étienne Capoue og Gonçalo Guedes satt inn Villarreals 3-0- og 4-0-mål. (©NTB)
Tidspunkt: 03-03-2024 - Kl.14:36 - Kilde: NRK - Info


5. Valencia-kamp utsatt etter storbrann
Den voldsomme blokkbrannen i Valencia fører til at byens La Liga-lag ikke spiller helgens bortekamp mot Granada. Valencia ba om utsettelsen etter brannen som rev gjennom to leilighetskomplekser i byen torsdag kveld. Fire personer er bekreftet døde, mens 14 er savnet. Dagen etter opplyste den spanske toppdivisjonen i en pressemelding at klubbens anmodning blir innfridd. Også oppgjøret mellom Valencia-laget Levante og Andorra på nivå to er utsatt. Et minutts stillhet vil bli gjennomført i helgens kamper i Spanias to øverste divisjoner. Valencia ligger på 8.-plass i La Liga og kjemper om europaplass neste sesong. (NTB)
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.13:19 - Kilde: NRK - Info


6. Overraskelse i den norske VM-troppen
Mandag ettermiddag ble Norges tropp til skiflyvnings-VM i Kulm presentert. Foran helgens konkurranser er det én mann som står ut fra en ellers forutsigbar tropp. Robin Pedersen (27) kommer rett fra kontinentalcup i Sapporo, Japan, og hadde knapt fått mellomlandet i Tyskland på vei hjem da uttaket ble offentliggjort. Nå skal 27-åringen fra mo i rana kjøre til Zakopane for å slutte seg til resten av den norske hoppgjengen. De andre hopperne er Johann André Forfang, Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik, Daniel-André Tande og Kristoffer Eriksen Sundal. i helgen som var vant Pedersen det ene rennet i Sapporo og sikret andreplass i det andre. Han er suveren leder av kontinentalcupen med totalt 800 poeng. Ned til nestemann på lista skiller det hele 259 poeng. Mesterskapet starter torsdag. NRK viser kvalifiseringen fra 14:00!
Tidspunkt: 22-01-2024 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


7. Mjøndalens stortalent signerte for molde
Den talentfulle Mjøndalen-spilleren Sondre Milian Granaas er solgt til eliteserieklubben molde. Klubbene bekrefter avtalen i en felles pressemelding torsdag. 17-åringen skifter dermed ut brunt med blått og blir årets første signering for molde. – Vi er glade for at vi nå kom i mål med overgangen. Sondre er en meget talentfull fotballspiller, som vil passe godt inn i moldes profil. Dialogen med Mjøndalen har vært konstruktiv og profesjonell, og vi takker Mjøndalen for at vi fikk til denne spennende overgangen, sier administrerende direktør Øystein Neerland. ? Granaas noterte seg for to mål og tre målgivende på 28 kamper sist sesong. Den var hans første på seniornivå. – Jeg takker Mjøndalen for en fantastisk utviklende og spennende tid. Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av molde. Jeg ser fram til å treffe gutta, og få kommet i gang, sier Granaas. (NTB)
Tidspunkt: 04-01-2024 - Kl.09:02 - Kilde: NRK - Info


8. Real Madrid med sliteseier over Mallorca
Den satt langt inne, men Real Madrid fikk med seg alle tre poengene etter en 1-0-seier over Mallorca onsdag kveld. Kampens eneste scoring var det Antonio Rüdiger som sto for. Midtstopperen steg til værs etter en corner fra LUka modric og stanget inn det som ble seiersmålet. Mallorca var farlig frempå ved flere anledninger og hadde både stolpetreff og en ball i tverrliggeren, men Real Madrid holdt nullen og tok tre nye poeng. Den spanske giganten troner øverst i La Liga, tre poeng foran sensasjonen Girona, som skal i aksjon mot Atlético Madrid senere i kveld. Jørgen Strand Larsen spilte 90 minutter da Celta Vigo slo Real Betis 2-1. Seiersmålet kom hele seks minutter på overtid. i en annen La Liga-kamp onsdag kveld slo Granada Cadiz 2-0.
Tidspunkt: 03-01-2024 - Kl.20:14 - Kilde: NRK - Info


9. Strand Larsen kårets til månedens spiller i Celta Vigo - igjen
Jørgen Strand Larsen fortsetter å gjøre seg bemerket med gode prestasjoner i La Liga. Spissen er kåret til månedens spiller i Celta Vigo for tredje gang på rad. Den norske landslagsspilleren vant prisen både i september og oktober, og fullførte trippelen med utmerkelsen også i november. – Jeg er veldig fornøyd. Takk til lagkameratene mine og alle som har stemt. Poengene vi plukker med oss er selvfølgelig viktigere enn denne prisen, men det er naturligvis godt for meg og selvtilliten, sier Strand Larsen i et intervju med klubbmediene. Strand Larsen har funnet veien til nettmaskene sju ganger denne høsten, senest mot Granada en uke før jul. Det utgjør over en tredel av målene laget har scoret. De lyseblå sliter tungt på tabellen og har bare nevnte Granada og Almeria bak seg etter 18 runder. (NTB)
Tidspunkt: 28-12-2023 - Kl.13:31 - Kilde: NRK - Info


10. U20-gutta med nytt stortap i VM
Det norske U20-landslaget i hockey står fortsatt uten seier etter at de tapte 1-8 mot Tsjekkia onsdag kveld. Nordmennene er dermed tabelljumbo i gruppe B med null poeng etter to kamper. Slovakia topper gruppen med full pott. Norge fikk en tøff start på kampen da Jiri Kulich satte inn to mål og sikret tsjekkisk tomålsledelse etter første periode. Johannes Løkkeberg reduserte til 1-2, to minutter etter pausen, men tre kjappe scoringer av Ales Cech og Eduard Sale (to mål) sikret tsjekkisk 5-1-ledelse før tredje periode. – Det er ikke det mest lystige utgangspunktet før tredje periode, konstaterte Håkon Thon på TV 2. Tsjekkerne fortsatte storspillet i den siste perioden, hvor Robin Sapousek og Sale la på til 7-1-ledelse, før Kulich fullførte hattricket sitt. Tirsdag tapte også Norge 1-4 for USA. Da sto Felix Granath bak den eneste norske scoringen. U20-VM arrangeres i Göteborg mellom 26. desember og 5. januar. (NTB)
Tidspunkt: 27-12-2023 - Kl.20:06 - Kilde: NRK - Info


11. La Liga-kamp avbrutt etter dødsfall på tribunen
Athletic og LaLiga bekrefter at en supporter er død og kampen mellom Granada og Athletic Club i LaLiga er derfor avbrutt. «Granada mot Athletic de Bilbao har blitt avbrutt på grunn av den triste dødsfallet til en supporter på Estadio Nuevo Los Cármenes. Vi føler med hans familie og venner, så vel som all Granada-fansen. Dato og tidspunkt for gjenopptakelse av kampen vil bli kunngjort snart», heter det i pressemeldingen fra ligaen. Kampen ble stoppet grunnet et medisinsk nødstilfelle i den første omgangen. Publikum er på vei ut av stadion. Athletic ledet 1-0 etter scoring av inaki Williams da kampen ble stoppet i det 17. spilleminutt.
Tidspunkt: 10-12-2023 - Kl.18:27 - Kilde: NRK - Info


12. Freyr har lagt norsk fabrikk i fryseren. Vil miste lovet EU-milliard uten rask opptining.
Hverken faren for å miste over 1 milliard kroner fra EU eller mulig tilgang på nye, statlige risikolån later til å være nok. Freyrs planer om batterifabrikk i mo i rana ser ut til å bli liggende i fryseren.
Tidspunkt: 07-12-2023 - Kl.21:00 - Kilde: E24 - Info


13. Nok en sentral Real Madrid-spiller skadd
Real Madrid må klare seg uten høyrebacken Dani Carvajal en periode. Han har pådratt seg en skade i leggen. Carvajal føyer seg dermed inn på en ganske lang liste over skadde førstelagsspillere. Fra før er Thibaut Courtois, Eder Militão, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga og Aurélien Tchouaméni ute. Carvajal ble skadd i helgens kamp mot Granada. Han ble byttet ut til pause i 2-0-seieren. Klubben har ikke anslått noen tidslinje for backens rehabilitering, men spanske medier spekulerer på at han er ute i en drøy måned. Carvajal har spilt fast for Real Madrid i høst og har vært kaptein i flere kamper. (NTB)
Tidspunkt: 04-12-2023 - Kl.15:13 - Kilde: NRK - Info


14. Nok en sentral Real Madrid-spiller skadd
Real Madrid må klare seg uten høyrebacken Dani Carvajal en periode. Han har pådratt seg en skade i leggen. Carvajal føyer seg dermed inn på en ganske lang liste over skadde førstelagsspillere. Fra før er Thibaut Courtois, Eder Militão, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga og Aurélien Tchouaméni ute. Carvajal ble skadd i helgens kamp mot Granada. Han ble byttet ut til pause i 2-0-seieren. Klubben har ikke anslått noen tidslinje for backens rehabilitering, men spanske medier spekulerer på at han er ute i en drøy måned. Carvajal har spilt fast for Real Madrid i høst og har vært kaptein i flere kamper. Laget møter Betis kommende helg og har også kamper mot Union Berlin (mesterligaen), Villarreal og Alavés før jul. (©NTB)
Tidspunkt: 04-12-2023 - Kl.14:28 - Kilde: NRK - Info


15. Freyrs fabrikk i mo i rana: – Ambisjonen vår er å få det til
Freyr-sjef Birger Steen avviser at det er en forhandlingstaktikk å satse på batterifabrikk i stor skala i USA før Norge. – Vi hadde en plan inntil verden endret karakter.
Tidspunkt: 28-11-2023 - Kl.15:27 - Kilde: E24 - Info


16. Granada sparket treneren
Bare måneder etter Paco Lopez førte Granada til La Liga er han blitt arbeidsløs. Granada tapte 1-3 mot Alaves lørdag og er plassert nest sist på tabellen med skarve sju poeng på 14 kamper. De ble også kastet ut av den spanske cupen tidligere i november etter å ha brukt en ikke-spilleberettiget spiller. Lopez ble hentet inn til trenerjobben i november 2022 og førte dem til serieseier i spansk 2. divisjon og opprykk og etter nedrykket sesongen før der igjen. Det er ikke kjent hvem som overtar trenerjobben til Lopez siden hele hans tekniske stab også er sparket. (©NTB)
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


17. Vestre om Freyr-lønn: – Forstår at det reises spørsmål
Næringsministeren kaller Freyr-kritikken mot ham hul og avviser at det er regjeringens skyld at det ble byggestans i mo i rana.
Tidspunkt: 25-11-2023 - Kl.15:19 - Kilde: E24 - Info


18. Norge gikk på en smell mot Sverige i curling-EM
De norske curlingkvinnene røk 4–7 for Sverige i EM. Det var lagets annet tap i turneringen. Det norske laget med Marianne Rørvik som skip tok det første poenget, men svenskene slo tilbake med to poeng i neste omgang. Norge tok føringen igjen med to poeng i fjerde omgang, men derfra og inn var det Sverige med skip isabella Wranaa som hadde kommandoen. Laget utlignet til 3-3 før de klarte å stjele ett poeng i de neste to omgangene med norsk sistesten. i den sjuende omgangen ble det sågar «stjeling» av to poeng og en svensk firepoengsledelse med to omganger igjen. (NTB)
Tidspunkt: 21-11-2023 - Kl.12:31 - Kilde: NRK - Info


19. Manchester City-keeper melder landslagsforfall
Den brasilianske keeperkjempen Ederson ble skadd i foten under Manchester Citys Premier League-kamp mot Chelsea. Han spiller ikke de kommende landskampene. Det brasilianske fotballforbundet opplyser om forfallet på sine nettsider mandag. Ederson har i store deler av sin landslagskarriere vært annenfiolin bak Liverpools Alisson Becker, men City-keeperen har stått alle de seks siste kampene. Han står med 25 kamper for Brasil. Nå holder en fotskade ham ute av kampene mot Colombia og Argentina i VM-kvalifiseringen. Skaden skal ha kommet i Citys 4-4-kamp mot Chelsea søndag. Athletico Paranaense-keeper Bento erstatter Ederson i troppen. (NTB)
Tidspunkt: 13-11-2023 - Kl.18:44 - Kilde: NRK - Info


20. Boligaktører skuffet etter Freyr-kutt: – Euforien er borte
Utbyggere i mo i rana må stanse boligprosjekter som følge av Freyrs byggestans.
Tidspunkt: 13-11-2023 - Kl.14:01 - Kilde: E24 - Info


21. Freyr minimerer investeringene i mo i rana
Freyr iverksetter kostnadskutt og struper investeringene i mo i rana.
Tidspunkt: 09-11-2023 - Kl.11:26 - Kilde: E24 - Info


22. Strand Larsen fikk pris – overrasket under takketalen
Jørgen Strand Larsen er for første gang i karrieren kåret til månedens spiller i Celta Vigo. i takketalen til egne fans hadde han en overraskelse på lur. Den norske landslagsprofilen er tildelt Estrella Galicia-prisen for september måned som Celta Vigos beste spiller. Det er supporterne som har stemt ham fram som vinner. Strand Larsen spilte 259 minutter for klubblaget forrige måned og noterte seg for to mål. De kom mot Almería og selveste Barcelona. i en video som er lagt ut i Celtas mediekanaler, takker Strand Larsen for prisen og viser at han behersker spansk. i tillegg overrasker nordmannen med noen få ord på galisisk, språket som snakkes i flere deler av Spania, blant dem i Vigo. – Tusen takk for denne prisen og for at dere alltid støtter oss, sier Strand Larsen. – Jeg vet at starten på sesongen ikke har vært helt bra, men vi kommer til å vinne mange flere kamper og ha gode øyeblikk med dette laget, legger han til. Strand Larsen står med tre ligamål så langt denne sesongen. Det tredje og så langt siste kom mot Getafe tidligere denne måneden. Celta Vigo har bare Granada og Almeria bak seg på tabellen etter ti serierunder. (NTB)
Tidspunkt: 24-10-2023 - Kl.09:50 - Kilde: NRK - Info


23. Fra india til mo i rana for å jobbe med batteri: – Kompetanse­behovet er enormt
Norges batterisatsing vil vi trenge flere tusen ingeniører og enda flere operatører. De fleste må vi lokke fra utlandet.
Tidspunkt: 14-10-2023 - Kl.11:03 - Kilde: E24 - Info


24. Skadetrøbbel for Spania: Alejandro Balde går glipp av Norge-kampen
Det skriver Barcelona på sine nettsider. «Tester utført denne fredagen på forsvarsspiller Alejandro Balde har bekreftet at han har pådratt seg en skade i hamstringen. Det betyr at han vil være utilgjengelig for noen tropper før skaden er leget» heter det i pressemeldingen. Balde startet som venstreback for Spania hjemme mot Skottland, men kom ikke ut på banen igjen etter pause grunnet skaden han pådro seg. Spanjolene vant kampen 2-0. Trolig vil hans erstatter mot Skottland, Fran Garcia, starte i Baldes fravær. Fra før har også Barcelonas stjerneskudd Lamine Yamal og Villarreals Yeremy Pino måttet trekke seg fra den spanske landslagstroppen grunnet skader. inn i troppen kom Ansu Fati (Barcelona/Brighton) og Bryan Zaragoza (Granada). Norge tar imot Spania på Ullevaal til EM-kvalikkamp søndag. Skal Norge ha noen som helst håp om å kvalifisere seg direkte inn til EM, er de avhengig av en seier.(NTB)
Tidspunkt: 13-10-2023 - Kl.11:45 - Kilde: NRK - Info


25. Spanias 16-åring uaktuell mot Norge
Spanias og Barcelonas stjerneskudd Lamine Yamal (16) blir ikke skadefri i tide til EM-kvalifiseringskampene mot Skottland og Norge. Tirsdag kom pressemeldingen om at Yamal må trekke seg ut av landslagstroppen etter en siste evaluering fra det medisinske støtteapparatet. Testene viste at Yamal ikke er frisk nok til å spille kampen mot Skottland torsdag og heller ikke mot Norge på Ullevaal søndag. Lamine Yamal ble tidenes yngste målscorer i La Liga da Barcelona spilte 2-2 mot Granada sist søndag. Da reduserte han til 1-2 på overtid i 1. omgang. Det gjorde han 16 år og 87 dager gammel. Senere i kampen ble han skadd. Mandag gikk også Villarreals Yeremy Pino ut av troppen etter en hamstringskade. inn i troppen kom Ansu Fati (Brighton) og Bryan Zaragoza (Granada). (©NTB)
Tidspunkt: 10-10-2023 - Kl.07:43 - Kilde: NRK - Info


26. Ny skadesmell for Barcelona – forsvarer kan miste El Clásico
Barcelonas Jules Koundé kan gå glipp av storkampen mot Real Madrid. Koundé skadet kneet i helgen. Forsvareren ble tatt av banen i Barcelonas 2-2-kamp mot Granada. Koundé fikk smellen da lagkamerat Gavi falt på beinet hans. Flere spanske medier melder at Koundé kan være ute i en måned. Franskmannen går inn på en skadeliste som allerede inneholder Robert Lewandowski, Frenkie de Jong, Pedri og Raphinha. Barcelona tar imot Real Madrid 28. oktober. Koundé har spilt alle de elleve kampene til Barcelona så langt denne sesongen. Han har imponert som midtstopper etter å ha vært brukt som høyreback i fjorårssesongen. (NTB)
Tidspunkt: 09-10-2023 - Kl.13:51 - Kilde: NRK - Info


27. Spania henter inn to nye mot Skottland og Norge
Ansu Fati og Bryan Zaragoza erstatter Yeremy Pino i landslagstroppen i fotball som skal ut i EM-kvalifiseringskamper mot Skottland og Norge denne uken. Villarreals Pino pådro seg en hamstringskade i 1-2-tapet for Las Palmas i helgen. Granada-vingen Zaragoza scoret begge målene i 2-2-kampen mot Barcelona søndag. – Barcelona-spillerne gratulerte meg så mye med innsatsen, sa Zaragoza til Dazn. Ansu Fati er på utlånt til Brighton fra Barcelona. Han var ikke plukket ut til de forrige kvalifiseringskampene mot Georgia og Kypros i september. Hans siste landskamp kom i nasjonsligaen mot Kroatia i juni. Spania ligger på 2.-plass bak Skottland i kvalifiseringsgruppe A. (NTB)
Tidspunkt: 09-10-2023 - Kl.09:34 - Kilde: NRK - Info


28. Barcelona-juvel ble tidenes yngste målscorer
Barcelonas stjerneskudd Lamine Yamal (16) ble tidenes yngste målscorer i La Liga i 2-2-oppgjøret mot Granada søndag. Yamal reduserte til 1-2 på overtid i første omgang. Han tok dermed over rekorden som den yngste målscoreren i La Liga. Unggutten er 16 år og 87 dager gammel. Rekorden tilhørte Fabrice Olinga som var 16 år og 98 dager gammel da han scoret for Malaga mot Celta Vigo i 2012. Bryan Zaragoza hadde allerede scoret to mål for Granada da Yamal reduserte. Den første scoringen kom etter ett minutt spill, mens den andre kom etter halvtimen. Sergi Roberto utlignet med fire minutter igjen av ordinær tid. Dermed ligger Barcelona på 3.-plass med tre poeng opp til serieleder Real Madrid. Girona ligger mellom de to spanske storhetene med ett poeng mer enn Barcelona. (NTB)
Tidspunkt: 08-10-2023 - Kl.21:10 - Kilde: NRK - Info


29. Spania lekte seg til 6-0-seier over Kypros – ny rekord for Barcelona-juvel
Spania hadde få problemer da de rundspilte Kypros i EM-kvalifiseringen og vant 6-0 hjemme i Granada tirsdag kveld. Dermed fortsetter Spania på 2.-plass i gruppe A. Skottland topper gruppen med 15 poeng, mens Spania og Norge følger på henholdsvis ni og sju poeng. Spanjolene trengte bare 18 minutter med totaldominans, før Gavi sendte vertene i ledelsen etter et nydelig innlegg fra Nico Williams, som bare 15 minutter senere også serverte Mikel Merino på 2-0-scoringen. Etter hvilen fortsatte spanjolene festfotballen da Joselu headet inn 3-0-målet på et innlegg fra Dani Carvajal, før samme mann også assisterte Ferrán Torres tre minutter senere. 13 minutter før full tid noterte også Álex Baena seg på scoringslisten, før Torres satte inn sitt andre for kveld seks minutter senere. Barcelona-juvelen Lamine Yamal (16 år og 61 dager) ble den yngste noensinne til å starte en kamp for Spania da han var i Luis de la Fuente startellever mot Kypros. Forrige sesong ble han også tidenes yngste A-lagspiller for Barcelona da han kom inn med sine 15 år og 290 dager i 4-0-seieren over Real Betis. Spania tar imot Skottland 12. oktober, før de gjester Ullevaal stadion tre dager senere. Rødtrøyene avslutter så EM-kvaliken med Kypros borte og Georgia hjemme ei slutten av november. (NTB)
Tidspunkt: 12-09-2023 - Kl.21:01 - Kilde: NRK - Info


30. Atletico Madrid på tabelltopp – slo Granada i serieåpningen
Atlético Madrid vant 3-1 mot Granada i sesongåpningen i La Liga. Dermed ligger de øverst i den spanske toppdivisjonen etter første serierunde. Álvaro morata scoret kampens første mål da han sendte Madrid-laget i føringen på overtid av første omgang. 19-åringen Samuel Omorodion utlignet etter hvilen, men Memphis Depay sendte Atletico Madrid tilbake i ledelsen fem minutter senere. På overtid fastsatte Marcos Llorente resultatet til 3-1. (NTB)
Tidspunkt: 15-08-2023 - Kl.05:09 - Kilde: NRK - Info


31. Norge til U23-EM med flere gullkandidater
Norges Friidrettsforbund har gjort et slagkraftig uttak til neste ukes U23-EM i finske Esbo. Pål Haugen Lillefosse og Sander Skotheim er med til mesterskapet.Det samme er fersk norgesrekordholder Håvard Bentdal ingvaldsen (400 meter), mens Henriette Jæger skal jage edelt metall på både 200 og 400 meter. Troppen ble klar få dager etter at Lillefosse tok den siste pallplassen i stavkonkurransen i Diamond League-stevnet i Stockholm. Bergenseren deler den norske utendørsrekorden på 5,86 meter med Sondre Guttormsen. Mesterskapet varer fra 13. til 16. juli. Her er den norske troppen: Menn: 100 m: Jacob Vaula (Gular) 200 m: Kenny Emi Tijani-Ajayi (Tjalve) 400 m: Håvard Bentdal ingvaldsen (moelven), Andreas Grimerud (moelven), Andreas Ofstad Kulseng (Larvik Turn & iF) 800 m: Tobias Grønstad (Tjalve), Ole Jakob Høsteland Solbu (Ås) 1500 m: Esten Hansen-Møllerud Hauen (Ren-Eng), moa Abounnachat Bollerød (Sem) 5000 m: Abdullahi Dahir Rabi (Runar), Vebjørn Hovdejord (Snøgg) 10.000 m: Abdullahi Dahir Rabi (Runar), ibrahim Buras (BUL), Phillip Anders Anthelme Massacand (Gneist) 110 m hekk: Herman Ellingsen (Gneist) 400 m hekk: Andreas Haara Bakketun (Gular) 3000 m hinder: Vebjørn Hovdejord (Snøgg), Jesper Lundin (BUL Tromsø), Didrik Røssum Jensen (Nittedal) Stav: Pål Haugen Lillefosse (Fana), Simen Guttormsen (Vidar) Lengde: Henrik Flåtnes (Tønsberg) Tresteg: Henrik Flåtnes (Tønsberg) Diskos: Steffen Melheim (Olden) Spyd: Daniel Thrana (Kristiansand) Tikamp: Sander Skotheim (Tjalve), Markus Rooth (Tjalve) 4 x 100 m stafett: Vaula, Tijani-Ajayi, Jonas Berggård Skåden (Sandnes), August Hemstad (Gular) 4 x 400 m stafett: ingvaldsen, Grimerud, Kulseng, Bakketun. Kvinner: 100 m: Maren Bakke Amundsen (moelven) 200 m: Maren Bakke Amundsen (moelven), Henriette Jæger (Aremark) 400 m: Jæger, Astri Ayo Lakeri Ertzgaard (Tjalve), Sigrid Kongssund Amlie (moelven) 800 m: Anne Gine Løvnes (Vidar), Pernille Karlsen Antonsen (Vidar), Anniken Årebrot (Orion) 1500 m: ingeborg Østgård (Tjalve), Selma Løchen Engdahl (Tjalve), Grete Tyldum (Steinkjer) 5000 m: Mari Roligheten Ruud (iL i BUL) 10.000 m: Kristine Meinert Rød (Oppegård), Adele Norheim Henriksen (Gular) 100 m hekk: Andrea Rooth (Lambertseter), Martine Hjørnevik (Norna-Salhus), ingrid Pernille Rismark (Vidar) 400 m hekk: Rooth, Marin Stray Gautadottir (Skjalg), Astri Ayo Lakeri Ertzgaard (Tjalve) 3000 m hinder: Kristin Svendby Otervik (Lørenskog), Sigrid Alvik (Tyrving), Sara Busic (Skjalg) Stav: Kitty Augusta Friele Faye (Fana) Tresteg: Rachel Ombeni (Norna-Salhus), Hedda Kronstrand Kvalvåg (Tjalve) Diskos: Lotta Flatum (Brandbu), Elisabeth Thon Rosvold (Tjalve) 4 x 400 m stafett: Jæger, Rooth, Ertzgaard, Amlie, Gautadottir. (NTB)
Tidspunkt: 04-07-2023 - Kl.08:33 - Kilde: NRK - Info


32. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – innstranda rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – Florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal Mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – Kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – Fredrikstad Drøbak/Frogn – moss Kråkerøy – Kvik Halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


33. Kunne ha tatt ut Biden
Overraskelsesbesøket til USAs president Joe Biden i Kyiv mandag har utløst raseri blant Putin-vennlig og ultranasjonalistiske synsere og krigsbloggere i moskva.
Tidspunkt: 21-02-2023 - Kl.02:49 - Kilde: Dagbladet - Info


34. Nestvold-Haugen legger opp etter sesongen
Veteranalpinisten Leif Kristian Nestvold-Haugen sier at han legger skiene på hylla etter inneværende sesong. Lommedalen-løperen kom med avsløringen før onsdagens parallellslalåm under alpin-VM i Frankrike. i et intervju med Viaplay sa 35-åringen at han nå ser mot verdenscuprennene som gjenstår i vinter. – Så får vi se, men mest sannsynlig er det nå tid for å følge opp de små og hjelpe til litt hjemme, sa Nestvold-Haugen til kanalen. – Betyr det at du har tatt en avgjørelse? – Jeg har vel egentlig det, svarte Nestvold-Haugen. – Dette blir siste sesongen? – Ja. Nestvold-Haugen har én seier og totalt fem pallplasser å se tilbake på fra verdenscupen. 35-åringens kanskje største høydepunkt i karrieren kom under VM-storslalåmen i St. moritz i 2015, da han kjørte ned til bronse. Han var også en del av det norske parallellaget som tok OL-bronse i Pyeongchang 2018. Nestvold-Haugen har totalt 207 starter i verdenscupen og har deltatt i tre OL og sju VM. (NTB)
Tidspunkt: 15-02-2023 - Kl.10:48 - Kilde: NRK - Info


35. Magnus Carlsen «sesongåpnet» med forrykende spill og seier
Magnus Carlsen spilte periodevis formidabel angrepssjakk og beseiret enkelt Aleksej Sarana da den nye Champions Chess Tour-sesongen ble innledet mandag. Carlsen vant to strake partier og fulgte opp med remis i det tredje. Dermed var det ikke nødvendig å spille det fjerde og siste partiet i duellen. Den norske sjakkstjernen brukte kun 32 trekk på å slå Sarana i første parti. Russeren fikk raskt kjempeproblemer i stillingen etter åpningen, mens Carlsen spilte raskt og presist. Dermed fikk nordmannen en kanonstart på årets første turnering i Champions Chess Tour. Parti nummer to endte også med seier, men der kom Carlsen svært skjevt ut, før han hentet seg inn og vant etter en svært overbevisende avslutning. – Veldig, veldig bra. i parti én valset han over sin motstander. i parti to var åpningen en liten skandale, spør du meg. Han havnet virkelig på tynn is, men kom tilbake og skapte problemer for sin motstander, sa TV 2s sjakkekspert Jon Ludvig Hammer på kanalens sending. (NTB)
Tidspunkt: 06-02-2023 - Kl.18:32 - Kilde: NRK - Info


36. USA reagerer: - Svært bekymret
Spenningen er høy i Nord-Kosovo etter at ukjente skjøt mot politiet og kastet en sjokkgranat på fredsstyrker fra EU i den serbisk-befolkede regionen.
Tidspunkt: 11-12-2022 - Kl.23:51 - Kilde: Dagbladet - Info


37. Arctic Race til Nordkapp i 2023
Arctic Race of Norway skal i 2023 avsluttes med en etappe til Nordkapp. Alle etappene skal gå nord for Kautokeino. 2023-etappene ble presentert i Alta onsdag formiddag. Rittet feirer tiårsjubileum. 1. etappe går fra Kautokeino til Alta, før sykkeleliten fortsetter derfra til Hammerfest. På 3. etappe går turen til Havøysund, før siste etappe går fra Kvalsund og til Nordkapp. Rittets første sammenlagtvinner og nå ambassadør, Thor Hushovd, gleder seg til rittets start. Hushovd tror det kan bli en episk avslutning av jubileumsutgaven av Arctic Race of Norway. – Den siste etappen går langs noe av det flotteste Norge har å by på av brutal og storslagen natur. De siste 25 kilometerne ut mot Nordkapp kommer imidlertid til å bli beintøffe. Her vil garantert de beste klatrerne angripe og gi alt av det som er igjen av krefter etter fire harde etapper, sier sykkelprofilen. Målgang på fjerde etappe er på Nordkapplatået. DSM-rytter Andreas Leknessund er tittelforsvarer. i fjor gikk rittet fra mo i rana til Trondheim. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2022 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


38. Kråkstad Johansen vant jaktstarten i iBU-cupen
Marthe Kråkstad Johansen tok sin andre seier på to forsøk da hun gled inn til seier på jaktstarten i iBU-cupen i skiskyting i svenske idre onsdag. 23-åringen fra mo i rana forsvarte dermed ledelsen hun hadde fra start etter seieren på sprinten tirsdag. Johansen bommet bare én gang på fire skytinger i onsdagens renn. Hennes tidligere karrierebeste i iBU-cupen var en annenplass i slovakiske Brezno i 2020/21-sesongen. i fjor ble tredjeplass hennes beste resultat. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2022 - Kl.10:14 - Kilde: NRK - Info


39. Dahlen tok sølv i para-VM
Aida Dahlen fikk det tøft mot franske Thu Kamkasomphou i finalen av para-VM i bordtennis. Dahlen tapte i tre strake sett. Dahlen, som spiller i klasse åtte under mesterskapet i spanske Granada, tapte finalen med sifrene 5-11, 6-11, 9-11. Det norske bortennis håpet fikk en tøff start da Kamkasomphou storspilte i det første settet og sikret seg en god start med 11-5. Det ble heller ikke noe enklere for den norske jenta da hun tapte 6-11 i det andre settet, og hun var avhengig av å vinne neste sett for å ikke tape finalen. Dahlen ga Kamkasomphou en real kamp, men måtte til slutt se seg slått 9-11 i det tredje og avgjørende settet. 32-åringen tok seg til VM-finalen da hun fredag slo brasilianske Sophia Kelmer med sifrene 12-10, 11-4, 3-11, 8-11, 11-8. Dahlen har en rekke internasjonale medaljer på sin innholdsrike merittliste. Hun tok bronse under Paralympics i Tokyo i fjor. (NTB)
Tidspunkt: 12-11-2022 - Kl.09:45 - Kilde: NRK - Info


40. Vi jaktet hacker-pengene:- Dra til helvete
Dagbladet kan i dag avsløre hvordan den beryktede hackergruppa Killnet finansierer operasjonene sine. i en hovedrolle finner vi en motorsykkelbyggende, ultranasjonalistisk tidligere diamanthandler fra moskva.
Tidspunkt: 16-10-2022 - Kl.21:36 - Kilde: Dagbladet - Info


41. Nedtur for Boasson Hagen den første dag i Artic Race
Axel Zingle vant første etappe av sykkelrittet Arctic Race of Norway. Rytterne hadde en tøff dag i dårlig vær med mye vind og nedbør. De syklet snaue 19 mil med start og mål i mo i rana. Franskmannen Zingle var overlegen på oppløpet der rytterne kjørte i lett motbakke. Edvald Boasson Hagen lå godt an da feltet hadde et par kilometer igjen, men han hadde ikke nok å sette inn på slutten. – Det var kaldt og vått. Jeg hadde ikke beina til å gjøre noe mer mot slutten, sa Boasson Hagen til TV 2. Det var ingen nordmenn blant de fire beste. Rittet fortsetter med etapper fredag, lørdag og søndag. (NTB)
Tidspunkt: 11-08-2022 - Kl.14:39 - Kilde: NRK - Info


42. To personer løslatt fra varetekt etter supporterslagsmål
To unge menn har blitt løslatt etter at de ble pågrepet under et masseslagsmål på Skipperstuen pub før 1.-divisjonskampen Brann – Start. Det får Bergensavisen opplyst av politistasjonssjef Lars morten Lothe i Bergen sentrum. – Begge ble løslatt etter avhør fredag formiddag. De erkjenner ikke straffskyld, men erkjenner at de har vært på stedet, sier Lothe til lokalavisen. Begge de to pågrepne er fortsatt siktet for kroppskrenkelse og ordensforstyrrelse etter hendelsen. Branns sikkerhetssjef Knut iversen forteller at fotballklubben samarbeider med politiet for å følge opp fotballbråket i sentrum torsdag. – Vi kommer til å prate med politiet i løpet av formiddagen. De hjelper oss, og vi hjelper dem, sier iversen. Før kampen ble det meldt om både røykgranater og kasting av bord, stoler og ølglass på utestedet Skipperstuen i Bergen sentrum. Barsjef Kristian Belsnes kunne også fortelle til VG at en kvinnelig bartender i 50-årene ble sendt til legevakten etter hendelsen – Hun ble slått ned og sparket og slått mens hun lå nede. Hun er skjelven. Å storme et utested og slå ned uskyldige er uakseptabelt, sa Belsnes til avisen. Belsnes opplyste til VG at han har anmeldt saken til politiet. ifølge barsjefen er det også materielle skader i baren. (NTB)
Tidspunkt: 05-08-2022 - Kl.11:24 - Kilde: NRK - Info


43. Profilert sprinttrenar kasta ut
Det oppstod uventa dramatikk før VM-finalen på 100 meter laurdag då den amerikanske sprinttrenaren rana Reider blei kasta ut av friidrettsanlegget i Eugene. Reider har sidan november i fjor vore under etterforsking for seksuell trakassering, og han blei derfor nekta akkreditering til sprintfinalen i VM. Trenaren nektar for skuldingane og har uttalt gjennom sin advokat at dei er «uprøvd» og at det «ikkje lar seg bevise». Likevel valde amerikanaren å ta seg ulovleg inn på oppvarmingsområdet for å sjå til sprintarane Marvin Bracy og Trayvon Bromell, som begge seinare tok medalje på øvinga. Sikkerheitspersonell skal ha bedt Reider om å forlate området, men trenaren skal ha stritta imot. Reider skal etter ei stund frivillig ha forlate arenaen då han oppdaga at politiet var på veg for å ta seg av ham, fortel ein talsperson for Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) til The Guardian. 100-meteren blei vunne av Fred Kerley, som dermed sørgde for tredobbelt amerikansk på øvinga
Tidspunkt: 17-07-2022 - Kl.11:39 - Kilde: NRK - Info


44. Slik gjekk Thorsby frå ni gule kort til berre eitt: – Heilt sjukt stor forskjell
Etter at Sampdoria byrja å ha dommaranalysar før kvar Serie A-kamp, gjekk det opp eit lys hos morten Thorsby.
Tidspunkt: 22-06-2022 - Kl.04:07 - Kilde: NRK - Info


45. Roma vant serieligaen – slo «norske» Feyenoord 1-0 i finalen
Roma kunne onsdag juble som den første vinner av serieligaen. Et mål av Nicolo Zaniolo i første omgang avgjorde finalen mot Feyenoord i Tirana, men like mye matchvinner var keeper Rui Patricio, som tok fram noen meget gode redninger og holdt nullen selv om den nederlandske klubben presset kraftig i den andre omgangen. Roma tapte 1-6 og 1-2 borte mot Bodø/Glimt i henholdsvis gruppespill og kvartfinale, mens det ble 2-2 hjemme i gruppespillet før laget vant i fjerde forsøk da semifinalebilletten skulle deles ut. Nordmenn sto i veien også onsdag. Fredrik Aursnes spilte hele kampen som Feyenoords midtbaneanker, mens Marcus Holmgren Pedersen ble spilte det siste kvarteret pluss tilleggstid. De greide ikke å avverge Roma-triumfen. (NTB
Tidspunkt: 25-05-2022 - Kl.23:17 - Kilde: NRK - Info


46. 17-åringer herjet – eliteserielagene videre i cupen
Det ble ingen cupskrell i første runde. Samtlige 12 lag fra eliteserien som var i aksjon torsdag, tok seg videre til andre runde. Strømsgodset slet mest, og var eneste eliteserielag som gikk til pause uten å lede. Det til tross for at Hønefoss fikk to røde kort i første omgang. Likevel dro de i land seieren i andre omgang. For Rosenborg stod en 17-åring frem. Marius Sivertsen Broholm ble byttet inn, og scoret sitt første mål allerede 40 sekunder senere. Litt senere banket han til fra 20 meter, og klistret ballen i krysset. De vant til slutt 6–0 mot Verdal. Tromsø stod for rundens største seier, og la 0–8 i sekken på ishavsbyen. Der var det også en 17-åring som herjet. Runar Robinsønn Norheim scoret ikke bare tre av målene, han serverte også tre målgivende. Slik endte kampene: Djerv 1919 – Haugesund 1–3 Furnes – HamKam 0–7 Kolbu – Vålerenga 1–5 Hønefoss – Strømsgodet 0–4 Hei – Odd 1–6 ishavsbyen – Tromsø 0–8 rana – Bodø/Glimt 0–4 Rosseland – Viking 1–6 Fjøra – Aalesund 0–3 Verdal – Rosenborg 0–6 Express – Jerv 0–7 Østsiden – Sarpsborg 0–7 Se resultatene i alle kampene her.
Tidspunkt: 19-05-2022 - Kl.21:20 - Kilde: NRK - Info


47. 17-åringer herjet – eliteserielagene på vei videre i cupen
Det blir trolig ingen cupskrell i første runde. Samtlige 12 lag fra eliteserien som var i aksjon torsdag, er på vei videre til andre runde. Strømsgodset slet mest, og var eneste eliteserielag som gikk til pause uten å lede. Det til tross for at Hønefoss fikk to røde kort i første omgang. Likevel dro de i land seieren i andre omgang. For Rosenborg stod en 17-åring frem. Marius Sivertsen Broholm ble byttet inn, og scoret sitt første mål allerede 40 sekunder senere. Litt senere banket han til fra 20 meter, og klistret ballen i krysset. De vant til slutt 6–0 mot Verdal. Tromsø stod for rundens største seier, og la 0–8 i sekken på ishavsbyen. Der var det også en 17-åring som herjet. Runar Robinsønn Norheim scoret ikke bare tre av målene, han serverte også tre målgivende. Slik endte kampene: Djerv 1919 – Haugesund 1–3 Furnes – HamKam 0–7 Kolbu – Vålerenga 1–5 Hønefoss – Strømsgodet 0–4 Hei – Odd 1–6 ishavsbyen – Tromsø 0–8 rana – Bodø/Glimt 0–4 Rosseland – Viking 1–6 Fjøra – Aalesund 0–3 Verdal – Rosenborg 0–6 Express – Jerv 0–6 (kampen pågår fortsatt) Østsiden – Sarpsborg 0–4 (kampen pågår fortsatt) Se resultatene i alle kampene her.
Tidspunkt: 19-05-2022 - Kl.20:04 - Kilde: NRK - Info


48. mourinho og Roma finaleklare i serieligaen
José mourinho er én kamp unna å ta Roma til klubbens første trofé på 14 år. Et hodestøt fra Tammy Abraham ga 1-0 over Leicester i conferenceligaen. Serie A-laget vant semifinalen 2-1 sammenlagt. Abraham stanget inn vinnermålet ti minutter ut i returoppgjøret på Stadio Olimpico. Det gjorde han på en presis corner fra Lorenzo Pellegrini. Leicester fant aldri en vei tilbake mot et godt organisert Roma-lag. De engelske gjestene hadde mye ufarlig balltrilling. Dermed er Roma i posisjon til å kunne ta sin første tittel siden Coppa italia-triumfen i 2008. Klubben har aldri vunnet en europeisk turnering av betydning, men får 25. mai sjansen i Tirana i Albania til å gjøre noe med det. Da venter Feyenoord i conferenceligaens aller første finale. Nederlenderne danket ut Marseille 3-2 over to kamper med Fredrik Aursnes på midtbanen. Torsdag spilte de 0-0 i Frankrike.
Tidspunkt: 05-05-2022 - Kl.23:00 - Kilde: NRK - Info


49. Leicester snudde til seier i thrilleravslutning – kan bli Glimt-motstander
PSV gikk tidlig i ledelsen og var lenge overlegne mot Leicester torsdag. Men to mål på ti minutter sørget for 2-1-seier og avansement i serieligaen for engelskmennene. Den første kampen i Leicester endte målløst etter en tett kamp. i returoppgjøret handlet det meste om hjemmelaget PSV, som gikk opp i ledelsen etter 27 minutter ved Eran Zahavi. Kvarteret før slutt utlignet James Maddison, noe som førte til en høydramatisk slutt. To minutter før full tid satte Ricardo Pereira inn 2–1 til engelskmennene. Dermed kunne et sjokkert PSV se semifinaleplassen ryke. Fredrik Oppegård spilte drøye 20 minutter for hjemmelaget og fikk sin debut i europacupspill. Leicester møter dermed vinneren av Roma og Bodø/Glimt i semifinalen. De to lagene møtes senere torsdag, hvor Glimt leder 2–1 etter første kamp. Semifinalene spilles 28. april og 5. mai. Finalen spilles 25. mai i Tirana i Albania. (NTB)
Tidspunkt: 14-04-2022 - Kl.18:44 - Kilde: NRK - Info


50. Slik spilles 1. runde i fotball-NM
Norges Fotballforbund har satt opp kampene i 1. runde i fotball-NM for menn. Kampene i 1. runde skal spilles innen helgen 19. og 20. mars. Slik ser oppsettet ut: Tistedalen – Rakkestad, Borgen – Kråkerøy, Sarpsborg FK – Råde, Lisleby – Østsiden, Ås – Sprint/Jeløy, Holmlia – Drøbak-Frogn, Nesodden – Lommedalen, Manglerud Star – Oppsal, Kolbotn – Stovner, Årvoll – Follo, Rilindja – Heming, Gamle Oslo – Ready, Oslojuvelene – Grei, Kløfta – Lørenskog, Aurskog/Høland – Fu/Vo, Raumnes & Årnes – Skjetten, Eidsvold iF – Skedsmo, Furnes – Sander, Ottestad – Trysil, Nybergsund – Engerdal, Løten – Lillehammer, Kolbu/KK – Toten, Valdres – Gran, Reinsvoll – Faaberg, modum – Hallingdal, Åskollen – Holmen, Drammen – Åssiden, Sande – Vestfossen, Re – Flint, Borre – Svelvik, Sandefjord BK – Teie, Gulset – Storm, Stathelle – Halsen, Hei – Urædd, Vigør – Express, Søgne – Donn, Mandalskameratene – Randesund, Klepp – Frøyland, Eiger – Varhaug, Riska – Hana, Vidar – Madla, Rosseland – Ålgård, Randaberg – Vardeneset, Åkra – Hinna, Kopervik – Stord, Austevoll – Bremnes, Sund – Os, Lyngbø – Frøya, Tertnes – Lysekloster, Osterøy – Gneist, Bergen Nord – Arna-Bjørnar, Loddefjord – Sandviken, NHHi – Askøy, Nordhordland – Voss, Stryn – Fjøra, Eid – Årdal, Måløy – Førde, Rollon – Larsnes/Gursken, Hovdebygda – Volda, Bergsøy – SiF/Hessa, Tomrefjord – Herd, Åndalsnes – Surnadal, Eide og Omegn – Sunndal, Malmefjorden – Dahle, Hitra – Melhus, Heimdal – Trygg/Lade, Kvik – Tynset, Buvik – Orkla, Sverresborg – NTNUi, Charlottenlund – Tiller, Svorkmo – KiL/Hemne, Rørvik – VUKU, Verdal – Steinkjer, mosjøen – Namsos, rana – Sandnessjøen, Fauske/Sprint – Bossmo & Yttern, innstranda – Grand Bodø, Harstad – Saltdalkameratene, Sortland – Mjølner, Lofoten – Melbo, Ballstad – Skånland, Landsås – Finnsnes, Storelva – ishavsbyen, Valhall – Krokelvdalen, Skarp – Skjervøy, Porsanger – Norild, Hammerfest – Sørøy Glimt, Bossekop – Kirkenes. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2022 - Kl.12:23 - Kilde: NRK - Info


51. Slik spilles 1. kvalifiseringsrunde i fotball-NM
Norges Fotballforbund har satt opp kampene i 1. kvalifiseringsrunde i fotball-NM for menn. Kampene skal spilles innen helgen 19. og 20. mars. Slik ser oppsettet ut: Tistedalen – Rakkestad, Borgen – Kråkerøy, Sarpsborg FK – Råde, Lisleby – Østsiden, Ås – Sprint/Jeløy, Holmlia – Drøbak-Frogn, Nesodden – Lommedalen, Manglerud Star – Oppsal, Kolbotn – Stovner, Årvoll – Follo, Rilindja – Heming, Gamle Oslo – Ready, Oslojuvelene – Grei, Kløfta – Lørenskog, Aurskog/Høland – Fu/Vo, Raumnes & Årnes – Skjetten, Eidsvold iF – Skedsmo, Furnes – Sander, Ottestad – Trysil, Nybergsund – Engerdal, Løten – Lillehammer, Kolbu/KK – Toten, Valdres – Gran, Reinsvoll – Faaberg, modum – Hallingdal, Åskollen – Holmen, Drammen – Åssiden, Sande – Vestfossen, Re – Flint, Borre – Svelvik, Sandefjord BK – Teie, Gulset – Storm, Stathelle – Halsen, Hei – Urædd, Vigør – Express, Søgne – Donn, Mandalskameratene – Randesund, Klepp – Frøyland, Eiger – Varhaug, Riska – Hana, Vidar – Madla, Rosseland – Ålgård, Randaberg – Vardeneset, Åkra – Hinna, Kopervik – Stord, Austevoll – Bremnes, Sund – Os, Lyngbø – Frøya, Tertnes – Lysekloster, Osterøy – Gneist, Bergen Nord – Arna-Bjørnar, Loddefjord – Sandviken, NHHi – Askøy, Nordhordland – Voss, Stryn – Fjøra, Eid – Årdal, Måløy – Førde, Rollon – Larsnes/Gursken, Hovdebygda – Volda, Bergsøy – SiF/Hessa, Tomrefjord – Herd, Åndalsnes – Surnadal, Eide og Omegn – Sunndal, Malmefjorden – Dahle, Hitra – Melhus, Heimdal – Trygg/Lade, Kvik – Tynset, Buvik – Orkla, Sverresborg – NTNUi, Charlottenlund – Tiller, Svorkmo – KiL/Hemne, Rørvik – VUKU, Verdal – Steinkjer, mosjøen – Namsos, rana – Sandnessjøen, Fauske/Sprint – Bossmo & Yttern, innstranda – Grand Bodø, Harstad – Saltdalkameratene, Sortland – Mjølner, Lofoten – Melbo, Ballstad – Skånland, Landsås – Finnsnes, Storelva – ishavsbyen, Valhall – Krokelvdalen, Skarp – Skjervøy, Porsanger – Norild, Hammerfest – Sørøy Glimt, Bossekop – Kirkenes. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2022 - Kl.12:23 - Kilde: NRK - Info


52. Verdenstoer ute av Australian Open
Verdenstoer Aryna Sabalenka er ute av Australian Open etter å ha blitt slått ut av useedede Kaia Kanepi i 4. runden mandag. Hviterusseren vant et jevnt førstesett mot estiske Kanepi 7-5, men fikk så problemer. Kanepi feide gjennom annet sett med 6-2-seier, og med 6-6 i tredjesett måtte spillerne ut i tiebreak. Der vant den estiske overraskelsen 10-7, og hun satte dermed opp et møte mot polske iga Swiatek. Swiatek, som vant Roland-Garros i 2020, trengte en snuoperasjon for å sende rumenske Sorana Cirstea ut av turneringen. Hun vant 5-7, 6-3, 6-3. (NTB)
Tidspunkt: 24-01-2022 - Kl.13:27 - Kilde: NRK - Info


53. Kryptoutvinner betalte 25 mill. for én ukes strømforbruk
Kryptovalutaselskapet Bitfury i mo i rana måtte betale fem millioner kroner for fire timers strømforbruk i november. Konkurrenten Kryptovault har sett seg nødt til å trappe ned produksjonen som følge av de høye strømprisene.
Tidspunkt: 18-01-2022 - Kl.13:31 - Kilde: E24 - Info


54. Utvisning kostet Barcelona dyrt
Barcelona var på vei mot tre viktige poeng i spansk fotball, men en sen utvisning med en påfølgende utligning gjorde at kampen mot Granada endte 1-1. Barcelona tok ledelsen ved Dani Alves etter 57 minutter, men elleve minutter før full tid pådro Barcelona-tenåringen Gavi seg sitt andre gule kort for kvelden. Dermed måtte gjestene fullføre kampen med ti mann. Det skulle vise seg å få konsekvenser. Minuttet før full tid satte nemlig Granadas Antonio Puertas inn utligningen.
Tidspunkt: 08-01-2022 - Kl.19:56 - Kilde: NRK - Info


55. Koronatrøbbel i Barcelona
Barcelona-forsvarerne Dani Alves, Clément Lenglet og Jordi Alba har testet positivt på korona. De mister trolig flere kamper i starten av januar. Ligaoppgjøret mot Mallorca 2. januar ville vært den hjemvendte helten Alves´ første mulighet for klubben han har resignert for. Brasilianeren spilte 391 kamper for Barcelona og vant flere trofeer før han forlot katalanerne til fordel for Juventus i 2016. Etter at hans gamle lagkamerat Xavi Hernandez ble trener i den spanske klubben, ble høyrebacken hentet tilbake til Camp Nou. Det begrunnet Xavi med at de trengte rutine. Nå er det klart at Alves mister sin første sjanse til å redebutere for Barcelona på grunn av koronasmitte. Også forsvarskollegaene Clément Lenglet og Jordi Alba har testet positivt, opplyser klubben. Etter oppgjøret mot Mallorca venter Linares Deportivo i cupen 5. januar. Trioen mister trolig den også, men kan være tilbake mot Granada tre dager senere. (NTB)
Tidspunkt: 28-12-2021 - Kl.13:57 - Kilde: NRK - Info


56. Nytt nederlag for Atletico
Atlético Madrid røk på sitt fjerde strake nederlag i La Liga da de tapte 1-2 borte mot Granada onsdag. De har dermed saktnet akterut i toppen av tabellen. De holde 5.-plassen, men har hele 14 poeng opp til byrival Real Madrid. Onsdag startet de bra og tok ledelsen ved João Félix allerede etter to minutter. Kun kvarteret senere sørget Darwin Machis for at lagene var like langt, mens Jorge molina ble matchvinner kvarteret etter pause.
Tidspunkt: 22-12-2021 - Kl.21:50 - Kilde: NRK - Info


57. Svarte på ekspertenes oppfordring – storspilte i norsk målfest
Tirana/OSLO (NRK): Med Caroline Graham Hansen ute av den norske landslagstroppen mente NRKs eksperter at Guro Reiten måtte ta mer ansvar offensivt. mot Albania svarte hun på tiltale med en verdensklasseopptreden i den norske målfesten.
Tidspunkt: 25-11-2021 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


58. DNB-analytiker: – Vi er veldig positive til entreprenøraksjene
Senioranalytiker Simen mortensen i DNB øyner en rekke gode kjøp blant eiendomsgiganter og entreprenører.
Tidspunkt: 18-11-2021 - Kl.15:30 - Kilde: E24 - Info


59. Sørloth tilbake i full trening
Alexander Sørloth har gode sjanser til å spille for Real Sociedad i spansk fotball lørdag. Lokalavisen El Diario Vasco melder at han gjennomførte en full treningsøkt med laget torsdag. Sørloth pådro seg en skade i en kamp mot Granada 23. september. Den satte ham utenfor både for klubb- og landslag ukene etter. Men nå virker han å bli klar for hjemmekampen mot Mallorca i helgen.
Tidspunkt: 15-10-2021 - Kl.07:58 - Kilde: NRK - Info


60. Brytetrener forsvant under VM
Den Srilankiske brytetreneren Donald indrawansa er meldt savnet etter å ha forsvunnet under VM i Oslo sist uke. Det mistenkes at han har stukket av til Sveits. Det opplyser president Sarath Hewavitharana i Sri Lankas bryteforbund til nyhetsbyrået AFP. indrawansa er både trener og visepresident i det nasjonale forbundet. indrawansa forsvant angivelig fra laghotellet tre dager ut i mesterskapet som ble holdt i Jordal Amfi. Han var dermed ikke med resten av delegasjonen som fredag kom hjem til Sri Lanka. ifølge srilankiske medier skal indrawansa ha tatt med seg penger som var beregnet for å betale for koronatester ved lagets retur til Colombo. Han ble ifølge Hewavitharana sist observert da han forsøkte å kjøpe en bussbillett. Til Avisa Oslo opplyser politiet i Oslo at de ikke har mottatt noen formell savnetsak.
Tidspunkt: 12-10-2021 - Kl.11:13 - Kilde: NRK - Info


61. Unnskylda provoserande gest
Aliakbar Hossein Yousofiahmadchali hysja på publikum etter at han sikra sigeren i kvartfinalen mot Oskar Marvik, og følgde opp med eit teikn over halsen. Det falt ikkje i god jord hjå trenar Fritz Aanes, og publikum reagerte kraftig. – Det er slikt som ikkje skal skje i idretten, men eg tenkjer at det er ein gut som er full av adrenalin, som eigentleg ikkje meiner noko ved det. Han gjer ein dum ting. Det er litt dårleg timing og litt dårleg oppførsel, men det er greitt, seier Aanes. Aanes gjekk bort til iranaren etter kampslutt, og sa til han at den oppførselen ikkje var grei. – Då unnskylda han seg, og då er det OK, seier Aanes vidare. No håpar Marvik og Aanes at iranaren går vidare til finalen, slik at Marvik kan ta seg vidare gjennom rekvalifisering. Dersom det blir tilfelle, har bryteekspert Mats Ravnanger Rolfsen trua på at Marvik kan ta seg til bronsefinalen. – Han kan møte Acosta frå Chile der, og då er det gode sjansar for det, seier Rolfsen.
Tidspunkt: 08-10-2021 - Kl.12:04 - Kilde: NRK - Info


62. Sørloth mister landskamper
Alexander Sørloth mister VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og montenegro med skade, melder TV2 og NTB. – Det er ikke noe mer å kommentere annet enn at vi mister en god spiller som i min tid har prestert godt. Det gir andre muligheter, skriver landslagssjef Ståle Solbakken til NTB. Sørloth haltet av banen da Real Sociedad vant 3–2 borte mot Granada torsdag. ifølge TV 2 er det ikke snakk om en alvorlig skade, men likevel nok til at han ikke rekker landskampene. Norge møter Tyrkia 8. oktober og montenegro 11. oktober.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.09:25 - Kilde: NRK - Info


63. Sørloth halta av bana
Alexander Sørloth halta av bana eit kvarter før slutt, då Real Sociedad vann 3–2 borte mot Granada. Den norske kraftspissen fekk ein smell og måtte gi seg på stillinga 2–2. Det er ingen heldig situasjon for det norske landslaget med tanke på den viktige bortekampen mot Tyrkia i VM-kvalifiseringa 8. oktober. ifølgje NTB kan det sjå ut som nordmannen har pådratt seg ein hamstringsskade. Før skaden kom Sørloth til fleire sjansar, men det vart ikkje mål eller målegjevande for hans del.
Tidspunkt: 23-09-2021 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


64. Viking slapp med skrekken
Alle eliteserielaga som var i aksjon i cupens 1. runde søndag, gjekk vidare. Viking sleit mest, men slo Staal Jørpelands til slutt 3-2. Eks-Vikingspelar Even Østenstad utlikna Vikings leiing to gonger. Viking leia ved pause, men Østensen utlikna etter 53 minutt. Men gleda blei kortvarig, for Rolf Daniel Vikstøl sende Viking til 2-1 eit par minutt seinare. Sju minutt før full tid utlikna Østensen igjen, men på nytt svarte Viking på direkten ved Sebastian Sebulonsen. i mo i rana låg det an til cupsjokk i litt over ein omgang. rana leia 1-0 ved pause mot Bodø/Glimt. Men etter sidebyte fekk Glimt opp tempoet og vann 4-1. Lasse Nordås scora tre av måla. Sarpsborg måtte også slite i Halden, der Kvik gav god motstand. Eit sjølvmål på overtid i første omgang og ei scoring fem minutt på overtid i andre omgang gav sarpingane 2-0. Rosenborg hadde ingen problem med Melhus, og vann 7-0. Dei tre siste måla kom på overtid. Vålerenga var klart best i lokaloppgjeret mot Lyn og vann 4-0. Sandefjord hadde heller ingen vanskar, og slo Pors 4-1. Mjøndalen vann 3-0 over Åssiden. Erling Braut Haalands fetter Albert Braut Tjåland scora siste målet då molde slo Spjelkavik 4-1.
Tidspunkt: 25-07-2021 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


65. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUi – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


66. 30 millioner nye jobber innen ren energi
Det internasjonale energibyrået (iEA) anslår i sitt veikart at det er behov for 30 millioner nye jobber innen ren energi mot 2030. Akkurat det poenget har den siste tida druknet i kravet om at politikerne må stenge oljekrana.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.14:49 - Kilde: E24 - Info


67. Batteriselskapet Freyr vurderer USA-fabrikk
Freyr har planer om battericellefabrikk i mo i rana og børsnotering i New York. Nå sier selskapet at det er i forhandlinger med et flernasjonalt selskap om et mulig produksjonsanlegg i USA.
Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.06:46 - Kilde: E24 - Info


68. Solcelleselskap synker på Oslo Børs
Hovedindeksen er svakt ned i tidlig handel, men flere selskaper stiger kraftig etter nyheter. Blant disse er Archer og rana Gruber. Ocean Sun, derimot, stuper etter en hendelse på anlegg i Albania.
Tidspunkt: 10-06-2021 - Kl.06:41 - Kilde: E24 - Info


69. Avinor: Ny flyplass i rana skal stå klar i 2025
Avinor utlyser ny konkurranse for byggingen av ny storflyplass i mo i rana. Lufthavnen skal stå klar i 2025.
Tidspunkt: 20-05-2021 - Kl.13:33 - Kilde: E24 - Info


70. Har gått fra vondt til verre
israelske stridsvogner skyter torsdag kveld artillerigranater inn på Gazastripen, og livredde palestinske familier flykter fra hjemmene sine, forteller øyenvitner. Midtøsten-ekspert frykter det nå går mot full krig.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.22:42 - Kilde: Dagbladet - Info


71. Slaktet av sir Alex
Ole Gunnar Solskjær (48) forlanger «fair play» av spillerne sine. Før kampen mot Granada i dag forteller han en historie der han selv gikk over streken. Resultat: Refs på kontoret til sir Alex Ferguson (79).
Tidspunkt: 15-04-2021 - Kl.11:18 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


72. – Jeg kommer til å ringe molde
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal ut mot moldes overmenn i Granada i europaligaens kvartfinale. Det må sies å være en sportslig sett god trekning for United. Granada ligger på 8.-plass i La Liga og er en motstander Solskjærs menn bør være i stand til å slå. Spanjolene slo ut Solskjærs gamleklubb molde i åttedelsfinalen, noe nordmannen poengterte da han fredag holdt pressekonferanse foran FA-cupkampen mot Leicester. – De slo molde, så de må være veldig gode, smilte Solskjær. Han sa at han gjerne tar imot råd fra Erling moe og molde foran dobbeltkampen mot Granada. – Ja, jeg kommer til å ringe dem og få rapporter, men vi skal gjøre våre egne hjemmelekser, sa Solskjær.
Tidspunkt: 19-03-2021 - Kl.15:40 - Kilde: NRK - Info


73. Solskjær møter moldes overmenn
Kvartfinalene og semifinalene i europaligaen ble trukket i dag, der vi hadde spennede lag som Manchester United og Arsenal involvert. Slik ser kvartfinalene ut: Granada - Manchester United Arsenal - Slavia Praha Ajax - AS Roma GNK Dinamo - Villarreal Slik ser semifinalene ut: Granada/Manchester United - Ajax/AS Roma GNK Dinamo/Villarreal - Arsenal/Slavia Praha
Tidspunkt: 19-03-2021 - Kl.13:11 - Kilde: NRK - Info


74. Drillo om moldes europaeventyr: – Noe av det bedre som har vært gjort
Erling moe og molde skapte spenning hele veien mot Granada, men da en tidligere Tottenham-flopp dukket opp i andre omgang glapp avansementet.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.20:50 - Kilde: NRK - Info


75. Sinnssykt stolt
molde kjempet tappert, men måtte til slutt gi tapt for Granada i åttendedelsfinalen i Europa League.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.20:44 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


76. Elverum må til Spania
Begge Elverums Champions League-kamper mot Barcelona spilles i Spania. De spilles i løpet av fire dager. innreise- og karantenereglene i Norge gjør at det norske mesterlaget i håndball møter storfavoritten borte fredag 2. og mandag 5. april i åttedelsfinalen. Barcelona har vært verdens klart beste klubbelag denne sesongen og ga ikke fra seg poeng i gruppespillet. To kamper i arenaen Palau Blaugrana i Barcelona er noe av det mest vriene man kan komme ut for som herrehåndballspiller. (NTB)
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.14:23 - Kilde: NRK - Info


77. moe: – Regelen er utdatert
molde må ha fire mål om Granada scorer det første i Budapest. Trener Erling moe er ikke spesielt begeistret for bortemålsregelen. – Jeg tror jeg har sagt det noen ganger før. Sånn som fotballverdenen er blitt, synes jeg den regelen er utdatert når så mange lag må spille i så mange andre land for å delta i turneringer. For meg er det en regel som ikke burde være der, sa moe på pressekonferansen onsdag. Kampstart i returoppgjøret mellom molde og Granada er klokken 18.55 torsdag kveld på Puskás Aréna i Budapest.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.07:16 - Kilde: NRK - Info


78. molde-nedtur i Spania
Det så lenge bra ut for Erling moe og molde, som i flere perioder presset Granada. Men en forsvarstabbe like før halvtimen spilt sørget for at molina satte inn 1-0 for spanjolene. 20 minutter før slutt fikk Martin Ellingsen sitt andre gule kort, og dermed rødt kort. Få minutter etter økte Granada ledelsen ved scoring av Roberto Soldado. Dermed endte det 2-0 i Granada, og molde må gjøre en skikkelig jobb for å snu oppgjøret om en uke.
Tidspunkt: 11-03-2021 - Kl.22:51 - Kilde: NRK - Info


79. molde tar imot Granada i Budapest
moldes hjemmekamp i åttedelsfinalen i europaligaen mot Granada skal spilles i den ungarske hovedstaden Budapest 18. mars. Det opplyser klubben på sin twitter-konto. Kampen skal spilles på Puskas Arena med kampstart 18.55. Det første møtet spilles i spanske Granada torsdag 11. mars. Den kampen spilles klokken 21. molde avanserte i europaligaen etter å ha slått ut tyske Hoffenheim med 5-3-sammenlagt i 16-delsfinalen. Da gikk det norske lagets hjemmekamp på spanske Villarreals hjemmebane.
Tidspunkt: 03-03-2021 - Kl.10:45 - Kilde: NRK - Info


80. Enova gir 142 millioner til Freyr-pilotanlegg
Statlige Enova deler ut 142 millioner kroner til et pilotanlegg for batteriproduksjon hos Freyr i mo i rana.
Tidspunkt: 03-03-2021 - Kl.08:38 - Kilde: E24 - Info


81. molde møter Granada, Solskjærs United trakk Milan: – Er på tannkjøttet

Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.16:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


82. molde møter Granada – Solskjærs United trakk Milan

Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.14:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


83. molde møter La Liga-klubb
molde møter La Liga-klubben Granada i Europa League. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter AC Milan.
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.13:25 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


84. molde møter Granada i åttandedelsfinalen i Europacupen
molde møter spanske Granada. Det blei klart etter UEFA si trekning.
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.13:19 - Kilde: NRK - Info


85. Spansk motstand for molde
molde tok seg videre på imponerende vis i 16-delsfinalen mot Hoffenheim torsdag kveld. Derfor var de i potten sammen med flere store lag da trekningen til 8-delsfinalene ble trukket fredag. Manchester United var også med i trekningen, og mange hadde nok håpet at Ole Gunnar Solskjær skulle få et gjensyn med gamleklubben. Slik ble det ikke. molde fikk spansk motstand i Granada. Manchester United fikk en enda tøffere trekning og skal møte Zlatan ibrahimovic og Milan. Disse møtes: Ajax – Young Boys Dynamo Kiev – Villarreal Roma – Sjakhtar Donetsk Olympiakos – Arsenal Dinamo Zagreb – Tottenham Manchester United – Milan Slavia Praha – Rangers Granada – molde
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.13:19 - Kilde: NRK - Info


86. Wawrinka og Kvitova ute
Dei tidlegare grand slam-vinnarane Stan Wawrinka og Petra Kvitova blei slått ut av Austrlian Open i natt. Wawrinka tapte ein maratonkamp mot ungarske Marton Fucsovics 5-7, 1-6, 6-4, 6-2, 6-7. Det avgjerande tiebreak-settet vann Fucsovics 11-9 i kampen som arte i nesten fire timar. Kvitova, finalist i turneringa for to år sidan, blei slått 6-4, 1-6, 6-1 av rumenske Sorana Cirstea etter 44 upressa feil og sju dobbelfeil.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.08:00 - Kilde: NRK - Info


87. Nye direktører i Freyr: Aker-topp Jan Arve Haugan blir driftsdirektør
Selskapet som vil bygge en enorm batterifabrikk i mo i rana har nå plukket opp to kjente næringslivsprofiler som blir med i ledelsen.
Tidspunkt: 13-01-2021 - Kl.08:43 - Kilde: E24 - Info


88. ingen Ødegaard i knapp Real-seier
Zinedine Zidanes menn vant onsdag 2-0 hjemme mot Granada. Begge målene kom i andre omgang, i en sjansefattig kamp som hovedstadslaget kontrollerte stort sett hele veien. Til pause stod det riktignok 0-0, men etter 57 minutter møtte Casemiro et innlegg fra Marco Asensio perfekt med hodet, og stanget inn ledermålet. Like før dommeren blåste av kampen fastsatte Karim Benzema sluttresultatet til 2-0 etter pasning fra isco. Martin Ødegaard ble for andre kamp på rad sittende på benken hele kampen igjennom.
Tidspunkt: 23-12-2020 - Kl.22:02 - Kilde: NRK - Info


89. Ødegaard kan rekke viktige kamper
Martin Ødegaard var onsdag med på Real Madrids trening før oppgjøret mot Eibar til helgen. Han har vært ute med en muskelskade en periode. Nordmannen er avbildet i aksjon med ballen, og motivet ligger ute i en bildeserie på Reals hjemmeside. Nordmannen har vært med på åtte av lagets 19 kamper hittil denne sesongen. Han var ikke spilleklar til kampen tirsdag mot Athletic Bilbao. Eibar-oppgjøret spilles søndag. Real skal også ut i seriekamp lille julaften hjemme mot Granada. Så skal laget i aksjon også 30. desember og 2. januar. Real Madrid har fire strake seierskamper bak seg etter en sterk periode. (©NTB)
Tidspunkt: 16-12-2020 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


90. Tøff motstand for Solskjær
Manchester United og Ole Gunnar Solskjær får beintøff motstander i Real Sociedad, som leder La Liga. molde møter på sin side tyske Hoffenheim, som har Håvard Nordtveit i stallen. Kampene spilles 18. og 25. februar. Vi får servert disse kampene i Europaligaen: Real Sociedad – Manchester United Benfica – Arsenal Dynamo Kiev – Club Brugge Wolfsberger – Tottenham Røde Stjerne – AC Milan Antwerp – Rangers Slavia Praha – Leicester City FC Salzburg – Villarreal SC Braga – AS Roma Krasnodar – GNK Dinamo Young Boys – Bayer Leverkusen molde – Hoffenheim Granada – Napoli Lille – Ajax Maccabi Tel-Aviv – Sjakhtar Donetsk Olympiacos – PSV Eindhoven
Tidspunkt: 14-12-2020 - Kl.14:11 - Kilde: NRK - Info


91. Pedersen erstattes av Forfang
Robin Pedersen blir ikke med landslaget til Ruka. Det får NRK bekreftet av landslagstrener Alexander Stöckl. 24-åringen fra mo i rana tok seg ikke videre til finaleomgangen i søndagens verdenscupkonkurranse i Wisla. inn for Pedersen kommer Johann André Forfang. Resten av det norske laget ser slik ut: Halvor Egner Granerud, Robert Johansson, Daniel-André Tande, Marius Lindvik, Sander Vossan Eriksen og Anders Håre.
Tidspunkt: 23-11-2020 - Kl.11:57 - Kilde: NRK - Info


92. Vannkanon og sjokkgranater mot demonstranter i Hviterussland
Titalls personer er pågrepet, og politiet har tatt i bruk vannkanon og sjokkgranater mot demonstranter i Hviterusslands hovedstad Minsk.
Tidspunkt: 11-10-2020 - Kl.18:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


93. Lunde tilbake på landslaget
Katrine Lunde (40) kan få sin første landskamp på nærmare to år når Norge møter Danmark i Golden League 1. oktober. Målvakta rauk korsbandet i ein kamp for Vipers i mai 2019. Veteranen har ikkje gjort comeback for Vipers, men er med i troppen til landslagstrenar Thorir Hergeirsson. Veteranane Nora Mørk og Marit Malm Frafjord er også med. Mørk har også vore plaga med skadar og har ikkje spelt meir enn tre landskampar sidan VM-finalen mot Frankrike 17. desember 2017. Norge skal møte Danmark, Frankrike og montenegro i turneringa som går som normalt trass koronasituasjonen.
Tidspunkt: 11-09-2020 - Kl.13:21 - Kilde: NRK - Info


94. Grønn milliardsatsing skaper skepsis og splittelse
Det er blitt beskrevet som et fremtidig industrieventyr. i regi av selskapet Freyr planlegges det en batterifabrikk i mo i rana med et investeringsbehov på flere titalls milliarder kroner. Likevel er det skepsis og splittelse.
Tidspunkt: 02-09-2020 - Kl.19:16 - Kilde: E24 - Info


95. Real Madrid ein siger frå tittelen
Med 2-1 i bortekampen mot Granada måndag kveld kan Real Madrid sikre ligatittelen når dei møter Villarreal torsdag. Real leia 2-0 ved pause etter scoringar av Ferland Mendy og Karim Benzema. Men Darwin Machis reduserte for Granada like etter pause, og heimelaget var fleire gonger svært nær utlikning. Real Madrid leier med fire poeng på Barcelona når to kampar står att.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.06:22 - Kilde: NRK - Info


96. Barcelona la press på Madrid
Barcelona la press på Real Madrid i kampen om ligamesterskapet med ny seier lørdag kveld. Arturo Vidal scoret det eneste målet i 1-0 seieren borte mot Real Valladolid. Det var nok til tre nye poeng som sørger for at katalanerne nå kun ligger ett poeng bak ligaleder Real Madrid. Det kan hovedstadsklubben øke til fire poeng når de møter Granada mandag kveld.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.21:34 - Kilde: NRK - Info


97. Statkraft og stålprodusent med klimagrep: Vil lage stål med hydrogen
Stålprodusenten Celsa i mo i rana vil produsere hydrogen sammen med Statkraft. Det kommer frem samme dag som regjeringens hydrogenstrategi legges frem.
Tidspunkt: 03-06-2020 - Kl.06:55 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Statkraft og stålprodusent med klimagrep: Vil lage stål med hydrogen
Stålprodusenten Celsa i mo i rana vil produsere hydrogen sammen med Statkraft. Det kommer frem samme dag som regjeringens hydrogenstrategi legges frem.
Tidspunkt: 03-06-2020 - Kl.04:22 - Kilde: E24 - Info


99. Høyreekstremisme er ikke psykiatri | mohammad Usman rana og Muhammad Saqib Rizwani
Et utgangspunkt hvor ekstremisme forsøkes sykeliggjort, bidrar til en ytterligere ufarliggjøring.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Barn drept i angrep på Filippinene
To barn ble drept da granater ble skutt mot en bolig i provinsen Maguindanao sør på Filippinene. Flere andre familiemedlemmer ble såret.
Tidspunkt: 25-05-2020 - Kl.08:37 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Det startet med et granatregn. Med Jens Stoltenberg i byen nedkjempet 14 norske soldater et iS-angrep mot flyplassen.
De ble truffet av trykkbølgen da en bombe sprang bare 6–8 meter unna. Nå får lederen for de norske soldatene krigsmedaljen for innsatsen.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.16:04 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Det startet med et granatregn. Med Jens Stoltenberg i byen, nedkjempet 14 norske soldater et iS-angrep mot flyplassen.
De ble truffet av trykkbølgen da en bombe sprang bare seks–åtte meter unna. Nå får lederen for de norske soldatene krigsmedaljen for innsatsen.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.15:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


103. Det startet med et granatregn. Med Jens Stoltenberg i byen, nedkjempet 14 norske soldater et iS-angrep mot flyplassen.
De ble truffet av trykkbølgen da en bombe sprang bare 6–8 meter unna. Nå får lederen for de norske soldatene krigsmedaljen for innsatsen.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.14:26 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Fem hus evakuert etter jordras i mo i rana
Et 50 meter bredt jordras har gått nær et boligfelt i mo i rana. Fem hus er evakuert og boligfeltet er innesperret.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.04:51 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Geolog undersøker raset i mo i rana – boligfelt er innesperret
Et 50 meter bredt jordras har gått nær et boligfelt i mo i rana. To hus er evakuert, og boligfeltet ble innesperret.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.04:51 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Ødegaard til sin fyrste cupfinale
Real Sociedad vann 1-0 i returoppgjeret mot Mirandes og er dermed klare for finale i den spanske cupen. Martin Ødegaard spelte 89 minutt, men var ikkje spesielt mykje involvert mot laget frå nivå to. Ødegaards Sociedad hadde 2-1-siger å gå på og gjorde det dei måtte for å sikre avansement. Like før pause fekk Sociedad straffe etter ein hands i feltet som Mikel Oyarzabal sette sikkert. Det blei ingen fleire mål i andre omgang, og dermed får Ødegaard sjansen til å vinne sin fyrste store tittel. Det er også Real Sociedads fyrste cupfinale sidan 1982. Finalen går i Valencia 25.mai mot anten Athletic Bilbao eller Granada, som spelar sin semifinale torsdag.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.22:54 - Kilde: NRK - Info


107. Mann omkom i arbeidsulykke på fiskebåt vest for mo i rana
En 65 år gammel mann omkom i en ulykke på en fiskebåt vest for mo i rana fredag kveld.
Tidspunkt: 08-02-2020 - Kl.10:57 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Barcelona ute av cupen
Barcelona slo følge med Real Madrid ut av den spanske cupen da de tapte 0–1 mot Athletic Bilbao torsdag kveld. iñaki Williams scoret kampens eneste mål tre minutter på overtid. Semifinalelagene er Granada, Mirandés, Real Sociedad og Athletic Bilbao.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.22:56 - Kilde: NRK - Info


109. Mann døde i fall i mo i rana
En mann i 60-årene døde av skadene han pådro seg i et fall fra Hotel Helma i mo i rana lørdag ettermiddag, opplyser politiet, som etterforsker saken.
Tidspunkt: 01-02-2020 - Kl.16:38 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Hovedsykehuset på Helgeland legges til Sandnessjøen, mo i rana beholder akuttsykehus
Helgeland får beholde to akuttsykehus, kunngjorde helseminister Bent Høie (H) mandag. Hovedsykehuset legges til Sandnessjøen eller omegn.
Tidspunkt: 27-01-2020 - Kl.11:10 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Hovedsykehuset på Helgeland til Sandnessjøen – mo i rana beholder akuttsykehuset
Helgeland får beholde to akuttsykehus, kunngjorde helseminister Bent Høie (H) mandag. Hovedsykehuset legges til Sandnessjøen eller omegn.
Tidspunkt: 27-01-2020 - Kl.11:10 - Kilde: Aftenposten - Info


112. Godstog har kjørt seg fast i snøfonn på Saltfjellet
Et godstog på vei nordover har kjørt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nattoget nordover stoppes i mo i rana, melder Bane Nor.
Tidspunkt: 26-01-2020 - Kl.06:22 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Flyplass må holde stengt lørdag på grunn av sykdom
Flyplassen i mo i rana holder lørdag stengt fordi to av fire ansatte i flytårnet er syke. Også søndag rammes flytrafikken av sykdommen.
Tidspunkt: 24-01-2020 - Kl.18:12 - Kilde: E24 - Info


114. Flyplass må holde stengt lørdag på grunn av sykdom
Flyplassen i mo i rana holder lørdag stengt fordi to av fire ansatte i flytårnet er syke. Også søndag rammes flytrafikken av sykdommen.
Tidspunkt: 24-01-2020 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


115. irakiske soldater såret i angrep mot flybase
Flere irakiske soldater ble såret da bombekastergranater rammet en flybase i irak der amerikanske soldater er stasjonert, opplyser militære kilder.
Tidspunkt: 12-01-2020 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Her pågår verdenshistoriens største innsamling av en nasjonal kulturarv: – Det er helt unikt
mo i rana (Aftenposten): Hvis du legger alt som skal fylle de nye fjellhallene til Nasjonalbiblioteket i mo i rana i rekke, vil det strekke seg over ni mil.
Tidspunkt: 11-12-2019 - Kl.00:28 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Frustrasjon og bitterhet preger de 106 ansatte ved NRKs lisenskontor i mo i rana
mo i rana (Aftenposten): Fra nyttår står de uten arbeid. Nå beskylder de kulturministeren for løftebrudd.
Tidspunkt: 29-11-2019 - Kl.14:46 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Skal humor ha et moralsk frikort? | Pål Thrana Jensen
Å fremstå ironisk som rasist på riksdekkende radio bidrar til å ufarliggjøre diskriminerende uttrykk.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


119. Ødegaard ute på ubestemt tid
Martin Ødegaard har en skade i hælbeinet på høyre fot og kan ikke spille Real Sociedads bortekamp mot Granada i spansk La Liga søndag.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.23:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


120. Ødegaard skadet
Martin Ødegaard pådro seg en skade mot Celta Vigo, og mister trolig morgendagens kamp mot Granada.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.21:15 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


121. Ødegaard må stå over kamp
Martin Ødegaard har en skade i hælbeinet på høyre fot og kan ikke spille Real Sociedads bortekamp mot Granada i spansk La Liga søndag.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.20:50 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Ødegaard ute på ubestemt tid
Martin Ødegaard har en skade i hælbeinet på høyre fot og kan ikke spille Real Sociedads bortekamp mot Granada i spansk La Liga søndag.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.20:50 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Messi sendte Barcelona til topps
Lionel Messi scoret to mål og hadde to målgivende pasninger da Barcelona vant 5–1 hjemme mot Real Valladolid tirsdag. Dermed tok Barcelona tilbake ledelsen i La Liga og ligger to poeng foran Atlético Madrid og Granada.
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.23:12 - Kilde: NRK - Info


124. Carlsen nærmer seg rekord
Magnus Carlsen nedkjempet indiske Surya Shektar Ganguly og tok en viktig seier i sjakkturneringen på isle of Man mandag. 28-åringen innledet turneringen på isle of Man med seier mot ukrainske Jurij Kuzubov. Deretter fulgte remiser mot Aleksej Sarana, Rustam Kasimdzjanov og Vladislav Kovalev. Mandagens kamp mot Ganguly var Carlsens 95. på rad i langsjakk uten tap. Dermed nærmer han seg å tangere Ding Lirens internasjonalt anerkjente rekord på 100 strake partier uten tap. Kineseren greide den milepælen mellom august 2017 og november 2018.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


125. Remis for Carlsen på Man
Magnus Carlsen klarte ikke å vinne sitt andre strake parti i sjakkturneringen på isle of Man. Fredag ble det remis mot russiske Aleksej Sarana. Carlsen, som fredag spilte med svarte brikker, står dermed med 1,5 poeng etter to dager av turneringen. Nordmannen åpnet med seier torsdag. Han hadde i perioder trøbbel mot ukrainske Yuriy Kuzubov, men Carlsen snudde og vant til slutt på tid. Til tross for at det ikke ble ny seier fredag, opprettholder Carlsen sin utrolige ubeseirede rekke. 28-åringen har nå 92 strake partier uten tap i langsjakk. Klarer han åtte til har han tangert rekorden til kinesiske Ding Liren.
Tidspunkt: 11-10-2019 - Kl.19:31 - Kilde: NRK - Info


126. Fortvilar etter nytt Barcelona-tap
Barcelona gjekk på sitt andre tap på dei første fem rundane då Granada vann 2-0 laurdag kveld. Ramon Azez scora etter to minutt, og Alvaro Vadillo dobla på straffe etter 66 minutt. Barcelona starta utan Lionel Messi, som kom inn frå start i andre omgang.
Tidspunkt: 21-09-2019 - Kl.22:56 - Kilde: NRK - Info


127. 27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av under øvelse i Nordland
27 soldater legges inn på sykehus i mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Drevjamoen.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.14:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


128. 27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av under øvelse i Nordland
27 soldater legges inn på sykehus i mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Drevjamoen.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.11:53 - Kilde: Aftenposten - Info


129. 15 til lege etter at røykgranat gikk av
Til sammen 15 personer ble sendt til helsesjekk etter at en røykgranat gikk av under en øvelse hos Forsvaret på Drevjamoen i Nordland.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.08:55 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Soldater kan ha fått i seg giftig røyk
Til sammen 15 personer ble sendt til lege etter at en røykgranat gikk av under en øvelse hos Forsvaret på Drevjamoen i Nordland.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.08:55 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Jonas Gahr Støre bryter med politireformen – men vil ikke åpne stengte lensmannskontorer
mo i rana ( Aftenposten): Kutte byråkrater i politidirektoratet, mer penger til politidistriktene og bedre ledelse av politiet. Det er mangler ved politireformen som Ap-lederen vil rette opp.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.15:49 - Kilde: Aftenposten - Info


132. 10 punkter for å motarbeide muslimhat | mohammad Usman rana
Vi trenger en handlingsplan mot det omfattende hatet som utgjør fare for liv, helse og trosfrihet for en religiøs minoritet.
Tidspunkt: 14-08-2019 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Freyr vil bygge batterifabrikk til 40 milliarder i mo i rana
Freyrs industrieventyr kan bety 2.500 nye arbeidsplasser i regionen, men avhenger av vindkraft. Naturvernere og samer er skeptiske.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.17:46 - Kilde: E24 - Info


134. Freyr vil bygge batterifabrikk til 40 milliarder i mo i rana
Freyrs industrieventyr kan bety 2.500 nye arbeidsplasser i regionen, men avhenger av vindkraft. Naturvernere og samer er skeptiske.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.17:46 - Kilde: E24 - Info


135. Solberg setter foten ned for elbilmoms
Frp vil la elbilistene betale for løse bompengestriden, men statsministeren viser til avtalen partiet inngikk på Granavolden for bare fire måneder siden.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.13:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


136. Solberg setter foten ned for elbilmoms
Frp vil la elbilistene betale for løse bompengestriden, men statsministeren viser til avtalen partiet inngikk på Granavolden for bare fire måneder siden.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.13:22 - Kilde: E24 - Info


137. Seyran Ates er en sekstiåtter i islamsk kamuflasje | mohammad Usman rana
i all hyllesten Ates mottar i det vestlige medielandskapet, glemmes et helt essensielt spørsmål: Hvilken islamsk troverdighet har hun?
Tidspunkt: 22-05-2019 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Elev har meldt seg og erkjent trusselmelding i rana
En ungdomsskoleelev fra mo i rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.22:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


139. Elev har meldt seg og erkjent trusselmelding i rana
En ungdomsskoleelev fra mo i rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.20:48 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania
Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene.
Tidspunkt: 16-02-2019 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Fransk politi får kritikk for sin fremferd
Så langt har over 100 demonstranter fått alvorlige skader som følge av det franske politiets bruk av gummikuler og sjokkgranater. Flere ligger i koma, andre har mistet synet, og noen har til og med mistet hender.
Tidspunkt: 02-02-2019 - Kl.18:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


142. Går det mot Frp-mageplask?
Frp har det minst like tøft på Granavollen som KrF-arane har det.
Tidspunkt: 08-01-2019 - Kl.09:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Håndgranat ble kastet inn på pub i Göteborg
Politiet sier at en gjenstand som trolig var en håndgranat, ble kastet inn på en pub sentralt i Göteborg fredag morgen. ingen ble skadd.
Tidspunkt: 07-12-2018 - Kl.12:49 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Mann knivstukket i mo i rana - to pågrepet
To personer er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i en privat bolig i sentrum av mo i rana natt til søndag.
Tidspunkt: 11-11-2018 - Kl.13:10 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Tåregassangrep mot politistasjon i Sverige
En ukjent gjerningsperson kastet natt til lørdag en tåregassgranat inn på politistasjonen i Gävle i Sverige.
Tidspunkt: 22-09-2018 - Kl.08:03 - Kilde: Dagbladet - Info


146. Niåring utenfor livsfare etter drukningsulykke i mo i rana
Det opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge torsdag.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.12:29 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Sitkagrana høyrer ikkje heime i norsk natur
Valet står mellom open kystlynghei med furuskog eller ugjennomtrengjeleg sitkaskog med nær 40 meter høge trær heilt ut mot havet.
Tidspunkt: 24-07-2018 - Kl.08:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


148. Knuste forbildene i EM-finalen: – Det er idolene vi har sett på Youtube for å lære av
Da Christian Sørum og Anders mol studerte heltene visste de lite om at det også ville bli en motstanderanalyse før finalen i Europamesterskapet.
Tidspunkt: 23-07-2018 - Kl.18:34 - Kilde: NRK - Info


149. Jente hentet opp av vannet i mo i rana
En jente er tatt hånd om av helsepersonell etter å havnet i vannet under lek på en badeplass i mo i rana. Helsetilstanden hennes er ikke kjent.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Ni år gammel jente til sykehus etter drukningsulykke i mo i rana
En ni år gammel jente ble søndag kveld fløyet til sykehus i Tromsø etter en drukningsulykke i mo i rana i Nordland. Helsetilstanden hennes er ikke kjent.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Niåring til sykehus etter drukningsulykke i mo i rana
En ni år gammel jente ble søndag kveld fløyet til sykehus i Tromsø etter en drukningsulykke i mo i rana i Nordland.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Kritisk for niåring etter drukningsulykke i mo i rana
En ni år gammel jente ble søndag kveld fløyet til sykehus i Tromsø med kritiske skader etter en drukningsulykke i mo i rana i Nordland.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Kritisk for niåring etter badeulykke i mo i rana
En ni år gammel jente ble søndag kveld fløyet til sykehus i Tromsø med kritiske skader etter en drukningsulykke i mo i rana i Nordland.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Flere nye varmerekorder i Nord-Norge
i dag klokken 12.19 viste termometeret 29,2 grader i Bodø, det er ny rekord. i går slo mo i rana sin rekord da det ble målt 32,6 grader.
Tidspunkt: 18-07-2018 - Kl.13:06 - Kilde: YR.no - Info


155. israel og Hamas inngår våpenhvile
Hamas og islamsk jihad har inngått våpenhvile med israel etter et døgn med omfattende rakett- og granatangrep fra Gazastripen og israelske luftangrep mot Gaza.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.13:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


156. israel og Hamas inngår våpenhvile
Dette skjer etter et døgn med omfattende rakett- og granatangrep fra Gazastripen og israelske luftangrep mot Gaza.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.12:51 - Kilde: Dagbladet - Info


157. israel og Hamas inngår våpenhvile på Gazastripen
Hamas og islamsk jihad har inngått våpenhvile med israel etter et døgn med omfattende rakett- og granatangrep fra Gazastripen og israelske luftangrep mot Gaza.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.05:48 - Kilde: Aftenposten - Info


158. israel trapper opp luftangrepene på Gazastripen etter en rekke rakettangrep
israelske luftangrep fortsetter å ramme Gaza etter at rundt 90 granater og raketter ble skutt mot israel. Tre israelere er såret og to palestinere er drept.
Tidspunkt: 14-07-2018 - Kl.20:29 - Kilde: Dagbladet - Info


159. israel trapper opp luftangrepene på Gazastripen etter en rekke rakettangrep
israelske luftangrep fortsetter å ramme Gaza etter at rundt 90 granater og raketter ble skutt mot israel. Tre israelere er såret og to palestinere er drept.
Tidspunkt: 14-07-2018 - Kl.20:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


160. Granatangrep på folkemøte hvor Etiopias statsminister talte
En eksplosjon på et folkmøte i Etiopia lørdag skal ha vært et attentat mot landets nye, reformvennlige statsminister Abiy Ahmed. Over 80 mennesker ble såret.
Tidspunkt: 23-06-2018 - Kl.10:31 - Kilde: Dagbladet - Info


161. israelske fly angrep mål på Gazastripen
israelske kampfly har angrepet en rekke mål på Gazastripen etter at det ble avfyrt raketter og granater mot israel.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.08:25 - Kilde: Dagbladet - Info


162. israelske fly angrep mål på Gazastripen
israelske kampfly har angrepet en rekke mål på Gazastripen etter at det ble avfyrt raketter og granater mot israel.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.06:23 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Darja Kazimirova (15) leste til eksamen. Da kom granaten. Europas glemte krig blusser opp.
moSKVA (Aftenposten): Mens fotballfesten starter i Russland, faller bombene i nabolandet Ukraina.
Tidspunkt: 13-06-2018 - Kl.12:48 - Kilde: Aftenposten - Info


164. israel angriper flere Hamas-mål, USA ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet
Det israelske militæret opplyser at de natt til onsdag gjennomførte luftangrep mot 25 Hamas-mål på Gazastripen som svar på bombekastergranater.
Tidspunkt: 30-05-2018 - Kl.07:18 - Kilde: Aftenposten - Info


165. USA ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet etter granatangrep mot israel
USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot israel tirsdag. 
Tidspunkt: 30-05-2018 - Kl.03:45 - Kilde: Dagbladet - Info


166. israelske luftangrep mot Gazastripen etter granatangrep
israelske kampfly har bombet flere mål på Gazastripen etter at militante palestinere skjøt granater inn i israel for første gang siden masseprotestene startet.
Tidspunkt: 29-05-2018 - Kl.13:49 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Funn av «falsk bombe» i mo i rana – mann pågrepet
En mann er pågrepet etter funn av en bombelignende gjenstand i en idrettshall i mo i rana. 800 personer ble evakuert, men gjenstanden viste seg å være ufarlig.
Tidspunkt: 23-04-2018 - Kl.02:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


168. Lagerbäcks krav: – Nå får dere prestere hvis dere vil være med
Tirana (NRK): Landslagssjef Lars Lagerbäck ga tydelig beskjed til spillerne om at de måtte prestere mot Australia og Albania for å være med videre. Nå har svensken funnet sin stamme.
Tidspunkt: 27-03-2018 - Kl.12:57 - Kilde: NRK - Info


169. Angrep ved amerikansk ambassade i montenegro
En ukjent mann kastet en håndgranat mot den amerikanske ambassaden i montenegro, før han tok sitt eget liv med sprengstoff.
Tidspunkt: 22-02-2018 - Kl.04:44 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Mann la ut film av råkjøring i over 250 km/t
En ung mann ble pågrepet i mo i rana etter at han hadde publisert filmer der han kjørte bil i mellom 250 og 270 kilometer i timen.
Tidspunkt: 05-02-2018 - Kl.20:41 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Analytiker: – Siste rekordår for sjømateksport på en stund
Norge eksporterte 2,6 millioner tonn sjømat for 94,5 milliarder kroner i 2017. Rekorden tror senioranalytiker Dag Sletmo i DNB blir den siste på en stund.
Tidspunkt: 09-01-2018 - Kl.06:14 - Kilde: E24 - Info


172. Analytiker: – Siste rekordår for sjømateksport på en stund
Norge eksporterte 2,6 millioner tonn sjømat for 94,5 milliarder kroner i 2017. Rekorden tror senioranalytiker Dag Sletmo i DNB blir den siste på en stund.
Tidspunkt: 09-01-2018 - Kl.06:14 - Kilde: E24 - Info


173. Bushra ishaqs bok utfordrer status quo i islamdebatten | mohammad Usman rana
Endelig skulle vi få løftet islamdebatten ut fra en verden med anekdoter og generaliseringer til en faktabasert diskusjon med nyanser.
Tidspunkt: 19-12-2017 - Kl.18:21 - Kilde: Aftenposten - Info


174. 20-åring pågrepet etter håndgranat-angrep mot svensk politistasjon
En 20 år gammel mann er pågrepet etter at en håndgranat detonerte like ved politistasjonen i Uppsala i Sverige.
Tidspunkt: 28-11-2017 - Kl.17:27 - Kilde: Dagbladet - Info


175. mo i rana: To til avhør etter funn av død kvinne
Politiet har startet etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i mo i rana i Nordland tirsdag morgen. To personer er tatt inn til avhør.
Tidspunkt: 28-11-2017 - Kl.14:00 - Kilde: Aftenposten - Info


176. Tror på enda svakere krone – men så snur det
Senioranalytiker tror kronen går mot en tøff avslutning på året. Det kan gi muligheter for norske eksportører, mener han.
Tidspunkt: 19-10-2017 - Kl.06:20 - Kilde: E24 - Info


177. Ny opera på Oscarsborg: «Når mørket senker seg, blir det virkelig spektakulært»
Gigantomanisk musikk. For 200 utøvere. inne i en mørk festning. Ute i Oslofjorden. Det er vel all grunn til å advare mot «Carmina Burana» – på Oscarsborg?
Tidspunkt: 12-08-2017 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


178. ingen kjente Óscar Pérez – nå er han på alles lepper
Angivelig var det et medlem av politiets elitestyrker i Venezuela som onsdag kastet granater og avfyrte skudd mot flere departementer fra politihelikopteret sitt og forlangte regjeringens avgang. Så forsvant han igjen. Hvor er han nå?
Tidspunkt: 29-06-2017 - Kl.11:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. Maduro: Venezuelas høyesterett angrepet med granater
Skudd ble avfyrt mot Venezuelas innenriksdepartement og flere granater ble kastet fra et helikopter mot landets høyesterett, opplyser landets myndigheter.
Tidspunkt: 28-06-2017 - Kl.05:59 - Kilde: Aftenposten - Info


180. – Jeg ble brukt som en hund
Normunds Pranauskis (34) var utleieselskapet Sorbonnes faste entreprenør. Mens gründerne siktet seg mot rikdom, gikk Pranauskis personlig konkurs.
Tidspunkt: 01-06-2017 - Kl.18:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


181. Voldelige sammenstøt i Paris. Fransk politi har skutt tåregassgranater mot demonstranter.
Fire opprørspolitibetjenter er såret etter sammenstøtene mellom politi og demonstranter i forbindelse med 1. mai-markeringene i Paris.
Tidspunkt: 01-05-2017 - Kl.18:51 - Kilde: Aftenposten - Info


182. Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris
Fransk politi har skutt tåregassgranater mot demonstranter etter sammenstøt i Paris.
Tidspunkt: 01-05-2017 - Kl.16:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


183. Fransk politi har skutt tåregassgranater mot demonstranter i Paris
Tre franske opprørspolitibetjenter er såret etter sammenstøtene mellom politi og demonstranter i forbindelse med 1. mai-markeringene i Paris.
Tidspunkt: 01-05-2017 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Eckhoff: – Føler jeg har vært til bry
mo i rana (NRK): Tiril Eckhoff har vært misfornøyd med opplegget denne sesongen. Hun savner tettere oppfølging fra trenerne og i morgen blir dét tema på et evaluringsmøte.
Tidspunkt: 27-03-2017 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


185. Eckhoff om skiskyttergutta: – De er feige og litt pinglete
Mens et fulltallig landslag for kvinner kjemper om kongepokal i NM i skiskyting, har hele VM-stafettlaget for menn reist fra mo i rana. Det synes jentene er for dårlig.
Tidspunkt: 26-03-2017 - Kl.08:59 - Kilde: NRK - Info


186. Halvannen milliard til ny flyplass på Helgeland
Helgeland får ny flyplass ved mo i rana som følge av en enighet mellom regjeringen og støttepartiene Venstre og KrF. Byggingen vil koste 1,47 milliarder kroner.
Tidspunkt: 24-03-2017 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Har funnet feil ved bremsene på mobilkrana
Sist uke døde en fem år gammel gutt da han ble truffet av en mobilkran. De tekniske undersøkelsene har avdekket at krana hadde en bremsefeil.
Tidspunkt: 15-03-2017 - Kl.09:13 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Den norske legen Katrine Mathiesen kjemper for å redde krigsofre
To ganger har granater slått ned like ved det mobile feltsykehuset til Katrine Mathisen.
Tidspunkt: 13-03-2017 - Kl.01:50 - Kilde: Dagbladet - Info


189. Skulle sjekke om det var trygt å rygge – så kom mobilkranen
Sjåføren og hjelpemannen gikk begge ut av mobilkranen for å sjekke forholdene på gang- og sykkelstien. Da krana kom nedover, klarte sjåføren å komme seg inn i mobilkranen i et forsøk på å stoppe den.
Tidspunkt: 08-03-2017 - Kl.06:57 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Drapsforsøk med håndgranat i Malmö
En person har fått splintskader etter en eksplosjon Malmö. Politiet tror noen har kastet en håndgranat mot vedkommende og etterforsker saken som drapsforsøk.
Tidspunkt: 27-02-2017 - Kl.23:06 - Kilde: Aftenposten - Info


191. Ødegaard vraket fra Real-troppen - fortsatt uvisst om han lånes ut
ikke med mot Granada.
Tidspunkt: 06-01-2017 - Kl.14:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


192. Kronikk: Muslim i Trumps æra | mohammad Usman rana
Jeg håper amerikanske muslimer fortsetter å tro på amerikanske verdier.
Tidspunkt: 26-12-2016 - Kl.21:27 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Ordfører frykter lisensskroting vil koste 130 jobber
Hvis NRK-lisensen blir erstattet kan det koste 130 arbeidsplasser knyttet til lisenskontoret i mo i rana, mener ordfører.
Tidspunkt: 17-12-2016 - Kl.13:23 - Kilde: E24 - Info


194. To personer omkom i kollisjon på E6
To personer omkom i en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på E6 sør for mo i rana torsdag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 01-12-2016 - Kl.15:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


195. To bekreftet omkommet i bilulykke på E6
To personer er omkommet i en bilulykke sør for mo i rana i Nordland
Tidspunkt: 01-12-2016 - Kl.13:57 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Seks menn i 20-åra tatt med AK-47, hagle og håndgranat i Oslo. Bombegruppa på vei til stedet
Politiet fant en AK-47, avsagd hagle, håndgranat og narkotika da de aksjonerte mot feststøy i Oslo natt til søndag.
Tidspunkt: 27-11-2016 - Kl.09:30 - Kilde: Dagbladet - Info


197. Nyhetsbyrå: Operasjonen for å frigjøre iS-hovedstaden mosul er i gang
Meldinger om granatregn. Pentagon avviser at storoffensiven mot mosul er i gang.
Tidspunkt: 16-10-2016 - Kl.02:39 - Kilde: Dagbladet - Info


198. Nyhetsbyrå: Operasjonen for å frigjøre iS-kontrollerte mosul er i gang
Meldinger om granatregn. Pentagon avviser at storoffensiven mot mosul er i gang.
Tidspunkt: 16-10-2016 - Kl.02:39 - Kilde: Dagbladet - Info


199. Nasjonalmuseet skal inn i digitalt «frølager»
Nasjonalmuseet har over 400 000 objekter i sin samling. Nå samles hele vår nasjonale kunstarv i et digitalt sikringsmagasin i mo i rana for fremtidige generasjoner.
Tidspunkt: 25-09-2016 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Eldre mann fikk granat på balkongen:Havnet midt oppi hevndrama i Gøteborgs kriminelle miljø
Politi etterforsker om granatangrep var hevnaksjon for kromord.
Tidspunkt: 06-09-2016 - Kl.23:38 - Kilde: Dagbladet - Info


201. Tyrkia fortsetter angrep med artilleri mot kurdiske styrker i Syria
Kurdiskledede styrker i Syria sier de for annen dag på rad er truffet av granatild fra det tyrkiske militæret nord i Syria.
Tidspunkt: 26-08-2016 - Kl.18:58 - Kilde: Aftenposten - Info


202. rana trenger å modernisere tankegangen | Mina Bai
Kritisk tenkning ser ut til å være helt fraværende i mohammad Usman ranas verden.
Tidspunkt: 10-08-2016 - Kl.14:10 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Mina Bai fremstår som en moderne, norsk-iransk Erasmus montanus | Usman rana
Det er ganske typisk for nyateistiske tenkere at religion ikke skal tolereres, men bli bekjempet.
Tidspunkt: 08-08-2016 - Kl.12:44 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Usman rana er en moderne mørkemann | Mina Bai
Usman rana unngår bekvemt å nevne religionens rolle i angrepene. Terroristene er muslimer, enten han liker det eller ei.
Tidspunkt: 29-07-2016 - Kl.09:12 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Ser vi oss blinde på islam, vil vi aldri vinne kampen mot ekstremisme | Usman rana
Norske muslimer må gjøre mer enn å ta avstand fra terror.
Tidspunkt: 27-07-2016 - Kl.09:54 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Gutter på Pokémon-jakt stoppet av politiet
To tenåringsgutter på jakt etter en Pokémon-figur måtte stoppes av politiet da de klatret på utsiden av et sykehjem i mo i rana lørdag kveld. De sanket derfor ingen poeng i det nye mobilspillet.
Tidspunkt: 17-07-2016 - Kl.07:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


207. Gutter på Pokémon-jakt stoppet av politiet
To tenåringsgutter på jakt etter en Pokémon-figur måtte stoppes av politiet da de klatret på utsiden av et sykehjem i mo i rana lørdag kveld. De sanket derfor ingen poeng i det nye mobilspillet.
Tidspunkt: 17-07-2016 - Kl.06:25 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Granatangrep mot svensk pizzarestaurant
Alt tyder på at det var en håndgranat som ble kastet inn i en pizzarestaurant i Uppsala sentrum natt til lørdag, opplyser svensk politi.
Tidspunkt: 26-06-2016 - Kl.12:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


209. Mener dette oppdrettsselskapet kan bli rammet av «brexi
DNB Markets mener lakseaksjene kan være gode å ha i urolige tider. Men meglerhusets sektoranalytiker advarer mot risiko i ett bestemt selskap.
Tidspunkt: 16-06-2016 - Kl.21:57 - Kilde: E24 - Info


210. En selvmotsigende talsmann
mohammed Usman ranas forsøk på å beskrive et norsk islam er selvmotsigende, mener professor i religionshistorie, Einar Thomassen. Han har lest ranas bok ”Norsk islam” for BT.
Tidspunkt: 06-06-2016 - Kl.07:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


211. Fant håndgranat ved Bømoen på Voss
Politiet har sperret av området.
Tidspunkt: 18-05-2016 - Kl.17:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


212. Kaos da motstanderfansen stormet banen i gullfeiring: - Se på tilskuerne, da. Dette er ikke bra
Granada-fans ville feire med Barca-stjerner.
Tidspunkt: 14-05-2016 - Kl.20:19 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


213. Religionens rolle i selvmordsangrep | iselin Frydenlund
Like viktig som religion er totalitære ideologier, som for eksempel ultranasjonalisme.
Tidspunkt: 13-04-2016 - Kl.21:15 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Makedonsk politi bruker tåregass mot flyktninger
Tåregass og sjokkgranater mot flere hundre flyktninger og migranter som forsøker å ta seg over grensen fra Hellas.
Tidspunkt: 10-04-2016 - Kl.12:29 - Kilde: Aftenposten - Info


215. islam trenger ikke en reformasjon, men en radikal opplysning | Shahram Shaygani
rana og andre moderate og konservative muslimer, som kritiserer reformasjon av islam, mangler fremtidsvisjoner.
Tidspunkt: 26-03-2016 - Kl.21:27 - Kilde: Aftenposten - Info


216. islam er ingen dødskult | mohammad Usman rana om terrorangrepene i Brussel
Spør ikke bare «Hva føler du som muslim?». Spør også «Hva føler du som europeer?».
Tidspunkt: 24-03-2016 - Kl.16:12 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Sjokkgranater og tåregass mot demonstranter i Brasil
Brasília: Brasiliansk politi brukte sjokkgranater og tåregass for å spre tusenvis av demonstranter som viste sin misnøye utenfor presidentpalasset i hovedstaden Brasília fredag.
Tidspunkt: 18-03-2016 - Kl.07:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


218. mohammad ranas fornorsking av islam er verdikonservativ
Leseverdig, men konservativt blikk på islam
Tidspunkt: 15-03-2016 - Kl.15:40 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Usman rana: Vold mot minoritetsbarn er ikke muslimsk problem
Skribent Usman rana tar til motmæle mot stortingsrepresentant Abid Raja (V) som uttalte at vold mot minoritetsbarn har en religiøs dimensjon.
Tidspunkt: 08-03-2016 - Kl.15:18 - Kilde: Aftenposten - Info


220. – Lisensendring kan fjerne over 100 arbeidsplasser
Hvis Stortinget vedtar en endring av NRK-lisensen til å trekke den direkte fra skatteseddelen, vil det føre til at over 100 arbeidsplasser på lisenskontoret i mo i rana forsvinner.
Tidspunkt: 23-02-2016 - Kl.10:57 - Kilde: E24 - Info


221. Ytringsfriheten er sin egen største fiende | Shahzad rana
Digitale og sosiale medier har gitt oss et nytt, stort ytringsrom. Men debatten må vernes mot hets og trakasserier. Vi bør nå innføre ordninger som identifiserer alle som skriver debattinnlegg.
Tidspunkt: 11-02-2016 - Kl.21:25 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Anklager iS for granatangrep mot tyrkisk grenseby
En person ble drept og en annen såret i et angrep mot den tyrkiske grensebyen Kilis mandag.
Tidspunkt: 18-01-2016 - Kl.12:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


223. Alle videregående skoler i mo i rana evakueres
Alle videregående skoler i mo i rana evakueres. Tidligere i dag ble en ungdomsskole og en videregående skole i mosjøen er stengt som følge av trusler på mobilappen Jodel.
Tidspunkt: 13-01-2016 - Kl.09:56 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Totalitært demokrati?|Truls Wyller
Professor Truls Wyller svarer i dette innlegget på kritikken fra Bushra ishaq og mohammad Usman rana.
Tidspunkt: 06-01-2016 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Mainstream islam har aldri legitimert terror eller undertrykkelse | Bushra ishaq og mohammad Usman rana
Bushra ishaq og mohammad Usman rana svarer i dette innlegget på kritikken fra professor Truls Wyller.
Tidspunkt: 04-01-2016 - Kl.16:03 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Her varmes skolen opp av parkeringsplassen

Da Høgskolen i molde skrudde av oljekrana fant de ny energikilde rett under parkeringen.


Tidspunkt: 30-11-2015 - Kl.10:40 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


227. Flere drept etter granatangrep mot FN-base i Mali
Melder Reuters.
Tidspunkt: 28-11-2015 - Kl.09:04 - Kilde: Dagbladet - Info


228. Flere dyr innesperret i fjøsbrann
mo i rana: Flere dyr er innesperret i et fjøs som står i brann i bygda Utskarpen i Nordland.
Tidspunkt: 17-10-2015 - Kl.00:58 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Flere personer skadd og drept i granatangrep mot hotellet til Jemens statsminister
Rakettdrevne.
Tidspunkt: 06-10-2015 - Kl.07:21 - Kilde: Dagbladet - Info


230. Rakettangrep mot hotell i Jemen
Et hotell i Aden, som huser Jemens mangeårige statsminister og visepresident Khalid Bahah og andre regjeringsmedlemmer, ble i morgentimene angrepet med rakettdrevne granater.
Tidspunkt: 06-10-2015 - Kl.06:55 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Blir frilansing den nye normalen?
Webutvikler Thomas Orten (32) jobber frilans for kunder i inn- og utland fra hjemmekontoret utenfor mo i rana. Han er en del av «den nye arbeidskraften».
Tidspunkt: 20-09-2015 - Kl.17:56 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Forsvinner de faste jobbene?
Webutvikler Thomas Orten (32) jobber frilans for kunder i inn- og utland fra hjemmekontoret utenfor mo i rana. Han er en del av «den nye arbeidskraften».
Tidspunkt: 20-09-2015 - Kl.09:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


233. Mann knivrana utanfor kjøpesenter i Os
Ein person blei truga med kniv og frastolen ein mobiltelefon utanfor Amfi senter i Os.
Tidspunkt: 16-09-2015 - Kl.18:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


234. Bilnyheter som tåler granater
Både Audi og Range Rover byr på nye luksusmodeller for folk med ekstra beskyttelsesbehov.
Tidspunkt: 08-09-2015 - Kl.18:25 - Kilde: E24 - Info


235. Turist omkom i trafikkulykke i Nordland
En turist omkom da en motorsykkel kolliderte med en bil på E6 nord for mo i rana i Nordland, opplyser politiet. Ytterligere en person som satt på samme motorsykkel, er fløyet til sykehus.
Tidspunkt: 16-08-2015 - Kl.13:53 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Granatangrep mot ramadanfest i Malmö
Håndgranater skal ha blitt kastet mot et samlingslokale med 50 personer i Malmö i natt.
Tidspunkt: 21-07-2015 - Kl.08:39 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Her ble 67 mennesker drept i terrorangrep. To år etter er kjøpesenteret gjenåpnet.
Alle tegn etter angrepet er borte i det nyoppussede Westgate-kjøpesenteret i Kenyas hovedstad Nairobi, hvor maskerte menn skjøt kalkulert rundt seg og kastet granater mot flyktende mennesker.
Tidspunkt: 18-07-2015 - Kl.14:00 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Gjerningsmenn stormet moské og restaurant med rakettdrevne granater: Minst 44 personer drept
i Nigeria.
Tidspunkt: 06-07-2015 - Kl.14:28 - Kilde: Dagbladet - Info


239. Sammenstøt under demonstrasjoner i Aten
Gresk politi kastet sjokkgranater og havnet i basketak med demonstranter i Hellas´ hovedstad Aten fredag kveld.
Tidspunkt: 03-07-2015 - Kl.20:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


240. Granater ved bolighus i Malmø
Politiet har sperret av et området rundt en boligblokk etter at flere granater skal være kastet mot bygningen.
Tidspunkt: 20-06-2015 - Kl.07:13 - Kilde: Aftenposten - Info


241. mohammad Usman rana skriver: Mainstream norske muslimer må ta tilbake definisjonsmakten over islam

Tidspunkt: 10-06-2015 - Kl.21:38 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Nye protester mot israelsk politi
Politiet brukte sjokkgranater og vannkanoner mot etiopiske jøder som søndag kveld protesterte mot politivold i Tel Aviv.
Tidspunkt: 04-05-2015 - Kl.01:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


243. Nytt drama i natt: Politiet brukte røykgranater mot demonstranter i Baltimore
Politiet i Baltimore tok sent tirsdag i bruk røykgranater og pepperkuler for å spre hundrevis av unge som nektet å respektere portforbudet.
Tidspunkt: 29-04-2015 - Kl.07:21 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Politi bruker røykgranater etter uro i Baltimore
Folkemengder trosser portforbudet.
Tidspunkt: 29-04-2015 - Kl.05:40 - Kilde: Dagbladet - Info


245. Organisasjon anklager syriske opprørere for drap på sivile
Syriske opprørere har drept og lemlestet hundrevis av sivile ved bruk av bilbomber, raketter og granater mot regjeringskontrollerte områder, slår Human Rights Watch fast.
Tidspunkt: 23-03-2015 - Kl.05:58 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Tatt for trippeldrap på nære venner
Pengekrangel kan være motiv for drapene som ryster Sverige. Politiet brukte sjokkgranater i leilighet.
Tidspunkt: 08-03-2015 - Kl.23:33 - Kilde: Dagbladet - Info


247. mohammad Usman rana: - Jeg er en lojal nordmann selv om jeg lever konservativt
Kan vi egentlig stole på ham? rana har hørt det mange ganger og det sårer. - Hvis en muslim sier noe "riktig" i de liberales ører, så tror man ikke på det.
Tidspunkt: 12-02-2015 - Kl.21:48 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Røykutvikling i Widerøe-fly
Et Widerøe-fly måtte evakueres da det begynte å ryke i kabinen på vei inn til flyplassen i mo i rana. ingen kom til skade i hendelsen.
Tidspunkt: 08-02-2015 - Kl.22:29 - Kilde: Aftenposten - Info


249. To israelske soldater og en spansk FN-soldat drept
To israelske soldater ble drept da en israelsk militærkolonne ble angrepet av Hizbollah ved grensen mot Libanon. En spansk FN-soldat ble drept da israel svarte med å avfyre granater mot Libanon.
Tidspunkt: 28-01-2015 - Kl.11:51 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Politikilde til Dagbladet: Terror-brødrene avfyrte granat mot politiet
Skuddvekslingen varte i to minutter, ifølge politiet.
Tidspunkt: 09-01-2015 - Kl.18:18 - Kilde: Dagbladet - Info


251. Forsvaret kansellerer kontrakt med Nammo
Forsvaret annullerer en ferdigforhandlet kontrakt om kjøp av granatkastere fra den norske bedriften Nammo. Kanselleringen vil berøre omtrent 50 arbeidsplasser og kan føre til permitteringer.
Tidspunkt: 13-11-2014 - Kl.07:22 - Kilde: E24 - Info


252. Død person funnet etter boligbrann i rana
En person er funnet omkommet i brannruinene etter at et bolighus natt til onsdag brant ned til grunnen i Dalselv utenfor mo i rana.
Tidspunkt: 29-10-2014 - Kl.07:13 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Amerikanske privatsoldater dømt for massakre i rundkjøring
Den 16. september 2007 åpnet sikkerhetsvakter fra Blackwater ild med maskingevær og granatkastere mot en folkemengde i en rundkjøring i Bagdad. 14 ble drept, og 17 ble såret.
Tidspunkt: 23-10-2014 - Kl.13:22 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Eksperter: Dette vil svenskene gjøre med en russisk ubåt
Torpedoer, synkeminer og granater er våpen som kan bli brukt mot en fiendtlig ubåt.
Tidspunkt: 20-10-2014 - Kl.00:18 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Fire drept da granat traff skole i Donetsk
Fire personer, blant dem en lærer, er drept i et granatangrep mot en skole i byen Donetsk øst i Ukraina, opplyser øyenvitner.
Tidspunkt: 01-10-2014 - Kl.12:22 - Kilde: Aftenposten - Info


256. «Norske» rakettgranater brukt av israel på Gaza
Nammo og Norge tjener fortsatt på våpensalg til israel.
Tidspunkt: 22-09-2014 - Kl.09:03 - Kilde: Dagbladet - Info


257. Granat avfyrt mot israel fra Gaza
En granat er avfyrt fra Gazastripen mot israel for første gang siden våpenhvilen ble innført 26. august, opplyser det israelske militæret.
Tidspunkt: 16-09-2014 - Kl.20:45 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Westerheim tok historisk bronse
Malin Westerheim klarte det ingen anna norsk jente har klart før: Å ta medalje i eit VM i rifleskyting. På halvmatchen i VM i Granada tok 20-åringen frå Krapfoss i moss bronse.
Tidspunkt: 12-09-2014 - Kl.11:08 - Kilde: NRK - Info


259. Westerheim tok bronse
Malin Westerheim overraska i VM i rifleskyting. På halvmatchen i VM i Granada tok 20-åringen frå Krapfoss i moss bronse.
Tidspunkt: 12-09-2014 - Kl.11:08 - Kilde: NRK - Info


260. Granatangrep mot likhus og sykehus
i Donetsk i natt.
Tidspunkt: 24-08-2014 - Kl.09:02 - Kilde: Dagbladet - Info


261. Politiet har avfyrt røykgranater mot demonstrantene
Opptøyene fortsetter i Ferguson da demonstranter ignorerer portforbudet.
Tidspunkt: 17-08-2014 - Kl.08:31 - Kilde: Dagbladet - Info


262. Artilleri brukes mot mål i Donetsk
Prorussiske separatister sier det er harde kamper i flere nabolag i Donetsk, øst i Ukraina. Journalister melder at artillerigranater torsdag slo ned nær sentrum av byen.
Tidspunkt: 14-08-2014 - Kl.14:27 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Tre granater mot israel under våpenhvilen
Tre granater har truffet israel etter at den humanitære våpenhvilen mellom israel og Hamas trådde i kraft torsdag.
Tidspunkt: 17-07-2014 - Kl.12:40 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Granater mot israel under våpenhvilen
Det melder det israelske militæret.
Tidspunkt: 17-07-2014 - Kl.11:49 - Kilde: Dagbladet - Info


265. Sammenstøt i Makedonias hovedstad
Politiet i Makedonia skjøt tåregass og sjokkgranater mot rundt 2.000 demonstranter.
Tidspunkt: 04-07-2014 - Kl.18:24 - Kilde: Dagbladet - Info


266. Mann reddet opp av bergsprekk i Nordland
Mannen som falt ned i en bergsprekk nord for mo i rana i Nordland, er hentet opp og fraktet til sykehus.
Tidspunkt: 24-06-2014 - Kl.21:57 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Mann fast i bergsprekk i Nordland
En mann sitter fast etter å ha falt ned i en bergsprekk nord for mo i rana i Nordland.
Tidspunkt: 24-06-2014 - Kl.21:00 - Kilde: Aftenposten - Info


268. israelske flyangrep mot syriske stillinger i Golan
israelske fly angrep sent søndag ni mål i Syria som gjengjeld for at en israelsk tenåring ble drept av en granat skutt fra syrisk side av grenselinjen på Golanhøydene.
Tidspunkt: 23-06-2014 - Kl.02:30 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Nord-Korea avfyrte granater nær sørkoreansk skip
Nord-Korea skjøt torsdag med artilleri i retning av et sørkoreansk marinefartøy i Gulehavet. Kort etter svarte Sør-Korea med granater mot et nordkoreansk skip.
Tidspunkt: 22-05-2014 - Kl.13:53 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Jeg vil utvikle dette landet, jeg vil ta det til nye høyder
VAranaSi/BEiJiNG (Aftenposten) Resultatene fra valget til indias nasjonalforsamling tyder på at opposisjonsleder Narendra modis parti BJP tar en solid valgseier og at modi blir den neste statsministeren i verdens største demokrati.
Tidspunkt: 16-05-2014 - Kl.20:43 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Demonstranter drept i Thailand
To mennesker ble drept i et angrep med skytevåpen og granater rettet mot en demonstrasjon mot den thailandske regjeringen i Bangkok natt til torsdag.
Tidspunkt: 15-05-2014 - Kl.07:44 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Siste stemmegivning i verdens største valg
VAranaSi (Aftenposten): Parlamentsvalget i india gikk inn i sin siste fase i morges, lokal tid. - Vi vil ha forandring, understreker velgere som avla stemme i lokalet Aftenposten besøkte.
Tidspunkt: 12-05-2014 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Febrilsk innspurt i indisk valgmaraton
VAranaSi (Aftenposten): Mandag avsluttes verdens største demokratiske valg noensinne.– Rahul, Rahul! brøler mengden begeistret idet deres statsministerkandidats kortesje glir gjennom de tettpakkede sentrumsgatene i hinduenes hellige by Varanasi.
Tidspunkt: 11-05-2014 - Kl.18:29 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Mer religion er ikke løsningen
Ved å kalle noe for "falsk jihad" forutsetter mohammad Usman rana at det er noe som vil være "riktig jihad".
Tidspunkt: 07-05-2014 - Kl.21:57 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Prorussiske aktivister tar kontroll over østukrainsk storby
Separatistene avfyrer skudd og kaster granater mot politihovedkvarteret i Luhansk. Politiet er passive.
Tidspunkt: 29-04-2014 - Kl.20:28 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Nord-Korea i gang med nye skyteøvelser
Nord-Korea har begynt skyteøvelser nær den omstridt sjøgrensa mot Sør-Korea, sier talsmenn i den sørkoreanske hovedstaden Seoul. ingen granater skal ha slått ned på sørkoreansk side av grensa.
Tidspunkt: 29-04-2014 - Kl.08:29 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Tidligere flykaprer bak bombetrussel mot Norwegian-fly
Kapret russisk fly med håndgranat for 21 år siden.
Tidspunkt: 26-04-2014 - Kl.11:59 - Kilde: Dagbladet - Info


278. Barcelona snublet i gullkampen
Onsdag røk Barcelona ut av mesterligaen mot ligarival Atlético Madrid. Lørdag snublet de i gullkampen med et svært overraskende tap for Granada.
Tidspunkt: 12-04-2014 - Kl.22:31 - Kilde: NRK - Info


279. Barcelona snublet i gullkampen
Onsdag røk Barcelona ut av mesterligaen mot ligarival Atlético Madrid. Lørdag rotet de bort gullpoeng med et svært overraskende tap for Granada.
Tidspunkt: 12-04-2014 - Kl.22:31 - Kilde: NRK - Info


280. De døde dykkerne hentes ut av Pluragrotta
Arbeidet med å hente opp de to omkomne dykkerne i Pluragrotta vest for mo i rana i Nordland er nå i gang.
Tidspunkt: 28-03-2014 - Kl.13:05 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Omkomne dykkere hentet opp fra Pluragrotta
Et finsk dykkerteam har brutt ferdselsforbudet og hentet opp de to omkomne dykkerne i Pluragrotta utenfor mo i rana, opplyser politiet.
Tidspunkt: 27-03-2014 - Kl.13:02 - Kilde: Aftenposten - Info


282. To personer tatt av skred ved mo i rana
To scooterkjørere er sendt til sjekk på sykehus etter at de ble tatt av snøskred i Kalvatn-området ved mo i rana i Helgeland lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 22-03-2014 - Kl.20:24 - Kilde: Aftenposten - Info


283. To dykkere omkom i grotte i mo i rana
Tre dykkere er sendt til sykehus etter ulykken natt til fredag, mens to er omkommet.
Tidspunkt: 07-02-2014 - Kl.11:15 - Kilde: Aftenposten - Info


284. israelsk politi i gatekamper
israelsk politi brukte i dag køller, t tåregass og sjokkgranater mot flere tusen ultraortodokse jøder under opptøyer flere steder i israel.
Tidspunkt: 06-02-2014 - Kl.22:59 - Kilde: NRK - Info


285. Kastet håndgranat mot barnefamilie
En håndgranat ble kastet inn i en leilighet i Malmö natt til søndag. Tre barn lå og sov i leiligheten da granaten eksploderte. ifølge svensk politi er det et under at ingen ble drept.
Tidspunkt: 26-01-2014 - Kl.10:52 - Kilde: NRK - Info


286. Vesten letter på sanksjonene mot iran
Den historiske avtalen om det iranske atomprogrammet trådte i kraft mandag. iran stanser deler av urananrikingen, mens Vesten letter på sanksjonene mot landet.
Tidspunkt: 20-01-2014 - Kl.21:38 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Stadig russisk visumnekt for norsk veteranaktivist
Helsingforskomiteens leder Bjørn Engesland hadde håp om at en russisk sjarmoffensiv før OL igjen skulle gi ham lov til å besøke landet. Men den gang ei.
Tidspunkt: 17-01-2014 - Kl.07:36 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Ti såret i granatangrep i mombasa
Ti mennesker er såret i et granatangrep mot en restaurant rett utenfor den populære feriebyen mombasa i Kenya.
Tidspunkt: 02-01-2014 - Kl.09:14 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Granatåtak mot restaurant i Kenya
Ti personar er såra i eit granatåtak mot ein restaurant like utanfor den populære feriebyen mombasa i Kenya.
Tidspunkt: 02-01-2014 - Kl.07:58 - Kilde: NRK - Info


290. Ti drept i angrep på buss i Aleppo
Minst ti mennesker, blant dem to barn, ble drept da syriske regjeringsstyrker skjøt en granat mot en buss i Aleppo.
Tidspunkt: 31-12-2013 - Kl.14:40 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Fire drept i granatangrep mot buss i Nairobi
Fire personer ble lørdag drept i et granatangrep mot en minibuss i Kenyas hovedstad.
Tidspunkt: 14-12-2013 - Kl.23:51 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Feiret tenning av julegrana - så ble den felt med motorsag
Julegleden ble kortvarig for folket i Holum ved Mandal.
Tidspunkt: 02-12-2013 - Kl.11:10 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


293. Angrep mot amerikansk militærbase i Japan
Flere hjemmelagde granater slo søndag ned ved en amerikansk flybase i Japan, men uten å forårsake skade.
Tidspunkt: 02-12-2013 - Kl.01:49 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Niqab er en protest mot økt press på islamsk praksis
Unge muslimer føler seg forfulgt. De opplever press mot islamsk praksis, ikke minst i mediene. Niqab blir en protest mot dette, ifølge mohammad Usman rana.
Tidspunkt: 29-11-2013 - Kl.13:36 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Granatangrep mot Saudi-Arabia
Seks granater slo ned i et avsidesliggende område i det østlige Saudi-Arabia nær kongedømmets grenser til irak og Kuwait. ingen kom til skade i angrepet.
Tidspunkt: 21-11-2013 - Kl.09:09 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Brann i mo i rana: – Det var en kolossal røykutvikling
Politiet vurderte å evakuere blant annet et gamlehjem i nærområdet.
Tidspunkt: 18-11-2013 - Kl.18:25 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


297. Ber om unnskyldning etter å ha rasert bensinstasjon
En av hovedmennene bak masseslagsmålet ved mo Veiservice utenfor mo i rana sist helg ber nå om unnskyldning.
Tidspunkt: 13-11-2013 - Kl.19:34 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


298. Tusenvis marsjerte i moskva
Opp mot 10.000 deltok i en årlig demonstrasjon av russiske ultranasjonalister i utkanten av moskva.
Tidspunkt: 04-11-2013 - Kl.15:05 - Kilde: NRK - Info


299. Pakistan elsker Taliban
Kampen mot Taliban kan kun vinnes på ideologisk plan, mener Bilal rana.
Tidspunkt: 07-10-2013 - Kl.14:09 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Mann omkom i trafikkulykke
Et vogntog kjørte natt til torsdag av veien ved Alternes, vest for mo i rana. Føreren av vogntoget ble funnet omkommet.
Tidspunkt: 03-10-2013 - Kl.04:40 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)