Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Mandag  22. Jul. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60
Schauffele tok sin andre majortittel for sesongen
Publisert: 19:11 21-07-2024   Kilde: NRK
Xander Schauffele leverte strålende golf på avslutningsdagen av The Open. Amerikaneren vant majorturneringen på ni slag under par. Det var svært jevnt i toppen av resultatlistene før den fjerde og siste runden. Den gikk Schauffele uten å notere én eneste bogey, og 30-åringen fikk den nødvendige marginen til forfølgerne. – Det har vært en utrolig uke, og jeg kan knapt tro at det er sant. Jeg er så stolt, sa Schauffele til arrangøren. Triumfen gir ham om lag 33 millioner kroner. Justin Rose og Billy Horschel delte 2.-plassen, to slag bak Schauffele. Tidligere i år vant Schauffele PGA-mesterskapet i USA. Da ble Viktor Hovland nummer tre. I The Open gikk det langt dårligere for nordmannen, som ikke klarte cuten i Storbritannia. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Pogacar utklasset konkurrentene – sikret sammenlagtseieren og sin 6. etappeseier
Publisert: 17:30 21-07-2024   Kilde: NRK
Tadej Pogacar vant den individuelle tempoen med 1.02 minutter ned til Jonas Vingegaard og bare økte ledelsen i sammendraget. Med det vant Pogacar Tour de France sammenlagt med 6.17 minutter. Tidligere i år vant han også Giro d´Italia. Feiringen var allerede i gang på oppløppsiden og fortsatte etter målgang. For det var sammenlagtfavorittene det sto mellom på den siste etappen i årets Tour de France. Allerede på de første mellomtiden etter 20 minutter var det kun 7 sekunder som skilte Pogacar og Jonas Vingegaard. Det meste i sammendraget var avgjort da det tradisjonsrike etapperittet skulle avsluttes med tempoetappen fra Monaco til Nice. Avslutningen var flyttet fra tradisjonsrike Champs-Élysées Paris på grunn av De olympiske leker som starter om noen dager. Tempoen hadde en 8,1 kilometer lang stigning og på toppen hadde Pogacar økt ledelsen til 24 sekunder. På den siste mellomtiden var ledelsen på over ett minutt. Herald Tejada ledet lenge tempoetappen, men hadde ingen ting å stille opp med mot sammenlagtfavorittene. Ingen av de norske rytterne var levnet særlig store sjanser på etappen og de syklet trygt til mål innenfor tidsfristen. Jonas Abrahamsen måtte bytte sykkel etter at han punkterte noen kilometer før mål. Til tross for en offensiv Tour de France for Abrahamsen, så var det Richard Carapaz som stakk av med prisen for mest offensive rytter. – For å være helt ærlig er jeg faktisk litt skuffet, sier Jonas Abrahamsen til TV 2 etter løpet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kastet fiskekaker på banen – spillerne sendt i garderoben
Publisert: 17:20 21-07-2024   Kilde: NRK
VAR-protestene i eliteseriekampen mellom Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal sendte spillerne i garderoben to ganger.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Haugesund vant derby etter omdiskutert straffesituasjon
Publisert: 16:53 21-07-2024   Kilde: NRK
Sebastian Tounekti ble matchvinner da Haugesund vant 1-0 i rogalandsderbyet på Haugesund stadion. Tounekti sendte Haugesund i ledelsen med et skudd fra 20 meter via Vikings Gianni Stensness like etter hvilen. Flere mål ble det ikke i søndagens derby, selv om gjestene skapte flere store muligheter. Men det var en situasjon etter 36 minutter som skapte mest debatt. Viking-spiller Peter Christiansen fikk gult kort for filming i duell med Haugesunds Anders Bærtelsen innenfor Haugesunds 16-meter. Reprisene viste at Bærtelsen tråkket på foten til Christiansen. VAR sjekket situasjonen, men konkluderte med at gult kort var rett. Dermed sjekket de aldri om det var offside i forkant. – Det var et klart straffespark. Jeg synes det er sykt at jeg får et gult kort, sa Christiansen til TV 2 i pausen. – Jeg trodde det var offside, så jeg stoppet litt opp. Det kan dømmes straffe der. Jeg synes det er et strengt gult kort i hvert fall, sa Bærtelsen til samme kanal. Søndagens tap er Vikings første siden 4-1-tapet mot Lillestrøm 16. mai. Seieren gjør at Haugesund klatrer til 11. plass på tabellen, mens Viking befinner seg på 4. plass.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Drømmestart for ny Fredrikstad-trener - Stray Molde sikret første seier siden mai
Publisert: 16:52 21-07-2024   Kilde: NRK
I sin første kamp som midlertidig hovedtrener for Fredrikstad, kunne Andreas Hagen juble for tre poeng etter eliteseriekampen mot HamKam søndag. FFK snuser med det på tredje- og fjerdeplassen på tabellen, hvor Molde og Viking befinner seg. – Jeg er ordentlig stolt av gutta, måten de har mobilisert på. Totalt profesjonelle, sier Hagen til NRK etter kamp. Det var få sjanser i første omgang på Briskeby stadion på Hamar. Gjestene ymtet frampå før pause, hvor Maï Traoré forsøkte seg på to avslutninger. Få minutter ut i andre omgang kom HamKam til en stor mulighet, men Niklas Ødegård skøyt ballen inn i Fredrikstads sisteskanse Jonathan Fischer. Fem minutter senere prøvde kanadiske Patrick Metcalfe å finne HamKams nettmasker, men den gang ei. Så satt det for bortelaget. Stian Stray Molde breisida Fredrikstad i ledelsen etter hjørnespark fra kanadieren, en drøy time inn i kampen. – Det er en variant vi har. Jeg så det var litt rom der på den første corneren vi fikk, så da sa jeg til Patrick (Metcalfe) at han skulle prøve den varianten der på neste, og da satt det greit, sier målscoreren til NRK. FFK vinner 1-0, i deres første kamp uten suksesstreneren Mikkjal Thomassen, som har dratt til svenske AIK. Det er Fredrikstads første seier siden 20. mai. – Det er selvfølgelig veldig gøy for Hagen og laget. Men han og resten av trenerteamet har vært med en stund nå, så selv om Mikkjal forsvant til Sverige, er vi godt vant med det vi driver med, sier Stray Molde til NRK.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Carlsen slo tilbake – fortsatt med i CCT-turnering
Publisert: 16:46 21-07-2024   Kilde: NRK
Magnus Carlsen nedkjempet Wesley So og holdt liv i tittelhåpet i årets tredje turnering i Champions Chess Tour. Møtet ble avgjort i armageddon etter to strake remis og 1-1 sammenlagt. Der var Carlsen klart best med hvite brikker. – En overbevisende seier, sa Jon Ludvig Hammer i TV 2s sjakkstudio. Oppgjøret var en del av comebacksluttspillet. Lørdag røk både Carlsen og amerikaneren So i hver sin semifinale, men et dobbelt utslagssystem gir taperne en ny sjanse. Den grep Carlsen. Mandag må han vinne en ny duell på «tapersiden» for å få muligheten til å spille om nok en CCT-tittel. Kveldens første parti bød på en rekke svake valg fra både Carlsen og So. Begge hadde muligheter til å vinne, men ble til slutt enige om poengdeling ved trekkgjentakelse. – Det er sensasjonelt hvor mange feil det blir gjort i dette partiet, sa Hammer. I det andre partiet ble det tatt lite risiko. So spilte svært forsiktig, mens Carlsen var solid med svarte brikker. Remis betød at duellen gikk til armageddon. Carlsen vant årets første Champions Chess Tour-turnering, men tapte i mai den andre utgaven. Begge finalene var mot Alireza Firouzja. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Pave Frans ber om olympisk våpenhvile
Publisert: 15:32 21-07-2024   Kilde: NRK
Pave Frans ba søndag om at sommer-OL i Paris gir mulighet for stans i stridighetene i land i krig verden over. De olympiske leker er en videreføring av idrettsfestivalen de gamle grekerne holdt hvert fjerde år i Olympia fram til slutten av 300-tallet. Ifølge tradisjonen ble det holdt en slags våpenhvile under lekene, slik at Olympia ikke var truet av krig og reisende kunne komme trygt fram til lekene. – I tråd med antikkens tradisjoner ber jeg om at De olympiske leker blir en anledning til å etablere våpenhvile i kriger, og vise fram en ektefølt vilje til å inngå fred, ba pave Frans under sin ukentlige søndagsmesse på Petersplassen. Han nevnte blant annet Ukraina, Israel, Palestina og Myanmar. – La oss aldri glemme at krig er et nederlag, sa paven. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norris slapp lagkameraten forbi – Piastris første F1-seier
Publisert: 14:41 21-07-2024   Kilde: NRK
McLarens Lando Norris (24) var sulten på seier, etter å ha vunnet gårsdagens kvalifisering i Ungarn. Briten lå lenge godt an, men det gjorde også lagkameraten Oscar Piastri (23). Australske Piastri hadde aldri vunnet et Grand Prix-løp før, og McLaren ga klar beskjed om at unggutten skulle slippes forbi. «Vær så snill, gjør det nå», lød det fra McLaren-leiren med to runder igjen. Norris hørte på lederne, og Piastri kjørte inn til sin første Formel 1 seier. – Det må jo være en seier med bismak, kommenterte Henning Isdal på V Sport 1. – Det er en fantastisk dag for oss som et lag. Han fortjente seieren i dag, sa Norris etter at han ga fra seg førsteplassen. – Laget spurte meg om å gjøre det, så jeg gjorde det, svarte han på spørsmål om han ønsket å slippe Piastri forbi. Vinneren sa følgende etter sin første seier: – Det er veldig spesielt, jeg drømte om denne dagen som dag. Det var litt komplisert på slutten, men jeg vil takke laget. Han var likevel litt usikker på om Norris ville slippe han forbi. – Litt selvfølgelig. Man blir litt nervøs men det var godt gjennomført av laget. Jeg la meg i riktig posisjon fra start, men oppnådde ikke helt den farten jeg ønsket, sa han til arrangøren. Max Verstappen (24) lå også lenge godt plassert, men mistet nesten kontroll over bilen, da han krasjet med Lewis Hamilton (39) da det gjensto åtte runder. Halve bilen fløy i været, men nederlenderen fikk kontroll på bilen. Han endte til slutt på en femteplass. Hamilton og Mercedes sikret tredjeplassen, foran Ferrari og Charles Leclerc på fjerdeplass.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nordås tok Tromsø opp på trygg grunn – slo Strømsgodset 1-0 i Drammen
Publisert: 14:32 21-07-2024   Kilde: NRK
Lasse Nordås ble matchvinner da Tromsø slo Strømsgodset 1-0 på bortebane. Seieren gir laget et ørlite pusterom i nedrykksstriden. Avgjørelsen falt like etter hvilen. Tromsøværingene vant ballen dypt i banen, og Jakob Romsaas fant Nordås i bakrom. Spissen vendte bort Bent Sørmo og hamret inn 1-0 i nærmeste hjørne. Det sørget for å ta klubben et lite steg unna nedrykksstreken. Tromsø står med 17 poeng, og det gjør at det er kort vei både opp- og nedover tabellen. Før resten av runden er spilt, er TIL en av ti klubber innenfor en margin på seks poeng. Strømsgodset er øverst av dem på 7.-plass, mens Sandefjord ligger sist med 13 poeng. Tidligere i oppgjøret hadde Godset jublet for scoring. Drammenslaget spilte seg på vakkert vis ut av press og trykket Tromsø bakover i banen. Elias Melkersen avsluttet angrepet og feiret scoringen, men etter en lang VAR-sjekk ble målet annullert for offside. Da tok Tromsø over initiativet og spilte seg til flere muligheter. Først etter pause lå ballen i nettet. Tromsø røk på sitt niende tap for sesongen da de måtte gi tapt i midnattssolkampen mot KFUM Oslo på hjemmebane forrige runde. Klubben gikk inn mot sin 16. seriekamp for året ett poeng over jumboplassen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Historiske Cavendish tror karrieren er over
Publisert: 13:49 21-07-2024   Kilde: NRK
Mark Cavendish (39) vant den femte etappen og ble historisk som den mestvinnende rytteren i det franske rittet med 35 etappeseiere. Etter avslutningsetappen åpnet Cavendish opp om fremtiden sin på sykkelsetet, etter at han han ble spurt om dette var han siste løp. – Antagelig det ja, svarte han tydelig rørt til Eurosport etter målgang Det er 16 år siden Cavendish vant sin første etappe i Tour de France. Han var blant de første som startet på avslutningsetappen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LeBron James reddet USA fra fiasko mot Sør-Sudan
Publisert: 12:57 21-07-2024   Kilde: NRK
LeBron James avverget et pinlig tap for USA i en treningskamp mot Sør-Sudan i London før sommer-OL i Paris. Det stjernespekkede amerikanske landslaget vant med kun ett poeng i 101-100-seieren. Til pause lå de under 44-58. 39 år gamle James scoret 25 poeng i kampen, inkludert de to siste som ga USA seieren med åtte sekunder igjen på klokken. – Vi må fortsette å ta skritt fremover, sa James, som har vunnet to OL-gull med USA og vunnet NBA fire ganger. USA er rangert som verdens beste landslag, mens Sør-Sudan er helt nede på 33.-plass på Det internasjonale basketballforbundets ranking. Sør-Sudan debuterte i VM i fjor, men ble eliminert i gruppespillet. De får også OL-debuten sin denne sommeren. I Paris møtes USA og Sør-Sudan igjen i gruppespillet, i Lille 31. juli. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

USA-proff Gregersen med to scoringer i snuoperasjon
Publisert: 12:28 21-07-2024   Kilde: NRK
Midtstopper Stian Gregersen scoret begge målene for Atlanta i 2–1 seieren mot Columbus Crew i den amerikanske toppserien MLS. Det var Gregersen sine to første mål for Atlanta etter overgangen fra franske Bordeaux. November i fjor var sist gang at han var med i den norske landslagstroppen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Solberg vant WRC2-klassen i Rally Latvia
Publisert: 12:18 21-07-2024   Kilde: NRK
Oliver Solberg fortsatte storformen da han kjørte inn til seier i WRC2-klassen i Rally Latvia. Norsk-svensken sikret seieren etter å ha vunnet 12 av de 20 fartsprøvene. Totalt skilte det 37,4 sekunder ned til finske Mikko Heikkilä på 2.-plass. – Takk folkens for all den utrolige støtten både på og utenfor banen denne uken. Alt kommer ned til dette når vi går inn i SS20. La oss vinne dette, skrev Solberg på X før den siste fartsprøven. Før de fire avsluttende fartsprøvene søndag, ledet Solberg med 26 sekunder ned til Heikkilä. Norsk-svenske Solberg avsluttet med nok en seier og økte ledelsen sin med ytterligere 4,6 sekunder ned til Heikkilä. 22-åringen, som kjører på svensk lisens, er i knallform om dagen. I slutten av juni endte han som to i WRC2-klassen i Rally Polen, mens han vant EM-runden på hjemmebane i Karlstad to uker tidligere. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norges ukjente «stafettrakett» var nær ved å gi opp: – Skulle spurt om hjelp mye tidligere
Publisert: 11:42 21-07-2024   Kilde: NRK
Hun var yngst av alle, men tok likevel medalje i junior-EM. Veien derfra til OL-debut skulle imidlertid bli lang for Josefine Tomine Eriksen (23).

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Juryen ikke enig med folket – kåret Carapaz til Tour de France´ mest offensive rytter
Publisert: 10:25 21-07-2024   Kilde: NRK
Jonas Abrahamsen vant stemmene fra folket, men likevel valgte juryen å kåre Richard Carapaz til den mest offensive rytteren i årets Tour de France Tour de France kjørte en avstemning på X, hvor folket kunne stemme fram sin favoritt til å vinne prisen. Lørdag kveld annonserte de at Abrahamsen hadde fått flest stemmer med over 4000 «retweets». Likevel var det Carapaz som fikk utdelt prisen søndag formiddag. Tour de France skriver på X at de etter å ha lagt sammen juryen og folkets stemmer kom fram til at det var ecuadorianeren som vant. Abrahamsen har vært i brudd i totalt 753 kilometer fordelt på fem etapper i årets ritt. Han har også gjort en rekke andre forsøk på å komme seg med i andre brudd uten å lykkes. Nordmannen ledet klatrekonkurransen fra første til tiende etappe, før han lå likt med Tadej Pogacar mellom etappe 12 og 14. Senere søndag avsluttes rittet med en tempoetappe fra Monaco til Nice. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rakitic ferdig i Saudi-Arabia etter et halvt år – vender hjem til Kroatia
Publisert: 10:18 21-07-2024   Kilde: NRK
Den tidligere Barcelona-stjernen Ivan Rakitic flytter fra Saudi-Arabia og har signert med Hajduk Split. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Rakitic har signert en ettårskontrakt med dne kroatiske klubben. Rakitic terminerte kontrakten sin med Al-Shabab etter bare et halvt år. Kroaten signerte for saudiklubben i januar og noterte seg for bare ett mål og én målgivende på åtte kamper. «En av de beste spillerne i historien til kroatisk fotball har signert en avtale med Hajduk til slutten av sesongen, med opsjon på ytterligere en sesong», heter det i meldingen fra klubben. Rakitic, som ifølge Hajduk blir den mest dekorerte spilleren i den kroatiske ligaen, blir offisielt presentert søndag kveld på en pressekonferanse i Split. 36-åringen startet karrieren sin i sveitsiske Basel og spilte senere for tyske Schalke 04 og Sevilla og Barcelona i Spania. Han vant Champions League med Barcelona og europaligaen to ganger med Sevilla. Han har også notert seg for 106 landskamper for Kroatia og spilte en nøkkelrolle i å vinne sølvmedaljen under 2018-VM i Russland. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hauger bommet på dekkstrategien – nummer seks i Ungarn Grand Prix
Publisert: 09:29 21-07-2024   Kilde: NRK
Den norske Formel 2-føreren Dennis Hauger kjørte inn til 6.-plass under søndagens hovedløp i Ungarn Grand Prix. Italienske Andrea Kimi Antonelli vant løpet foran Victor Martins fra Frankrike og brasilianske Gabriel Bortoleto. På den sjuende runden kjørte Paul Aron inn i Zane Maloney og begge røyk ut av løpet. Dermed rykket Hauger, som lå som nummer seks, opp til en foreløpig 4.-plass. Etter krasjen måtte sikkerhetsbilen inn på banen og Hauger utnyttet muligheten til å bytte til harde dekk. Det skulle imidlertid ikke vise seg å være den beste taktikken. For noen runder senere gikk Amaury Cordeel i veggen og sikkerhetsbilen måtte ut på ny. Da gikk Antonelli inn og byttet til myke dekk. Det ga han mulighet til å kjøre seg rett opp fra 5-.plass til tet da løpet fortsatte. Senere forbipasserte også Richard Verschoor, som kjørte samme dekkstrategi som Antonelli. Aurskog-gutten måtte ta til takke med 6.-plassen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Pogacar ikke fan av alternativ Tour-avslutning: – Foretrekker Champs-Élysées
Publisert: 08:04 21-07-2024   Kilde: NRK
Tadej Pogacar er en av favorittene når Tour de France senere søndag avsluttes med en 33 kilometer kupert tempoetappe i Nice. Men selv om den etappen favoriserer ham langt mer enn spurten på Champs-Élysées i Paris, foretrekker sloveneren fortsatt den tradisjonelle avslutningen i den franske hovedstaden. – Det blir helt sikkert veldig annerledes, men jeg liker det ikke. Jeg starter ikke før klokken seks om kvelden, så det blir en lang dag, sa Pogacar. Arrangørene har benyttet anledningen til å bryte med den gamle tradisjonen fordi Paris og Champs-Élysées i år er okkupert av OL. Det er første gang på 35 år at Tour de France har en tempoetappe som avslutning. Da det sist skjedde, i 1989, utløste det en av de mest dramatiske avslutningene i Tour de France-historien, med Greg LeMond som vant rittet med åtte sekunder. Det er neppe noen sjanse for at noe slikt skjer på søndag. Pogacar starter med en ledelse på 5 minutter og 14 sekunder ned til Jonas Vingegaard på 2.-plass. – Jeg foretrekker Champs-Élysées. Men det er annerledes, og jeg gleder meg til å oppleve hvordan det fungerer som siste etappe, sa Pogacar.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Formel 3: Stenshorne nummer 14 i Ungarn
Publisert: 07:57 21-07-2024   Kilde: NRK
Martinius Stenshorne klatret åtte plasser og endte på 14.-plass i Formel 3-løpet i Budapest, Ungarn. Bulgarske Nikola Tsolov vant løpet foran Laurens van Hoepen fra Nederland og mexicanske Noel Leon. Den norske unggutten fikk fredagens kvalifisering ødelagt av rødflagg. Nordmannen var på vei mot å sette en respektabel rundetid da Luke Browning snurret rundt foran han og det ble vinket med det røde flagget. Da var det bare 24 sekunder igjen på klokken, og Stenshorne endte med en tid som kun holdt til en 22.-plass. Nordmannen hadde dermed et nærmest håpløst utgangspunkt før både lørdagens sprint og søndagens hovedløp. Lørdag klatret Stenshorne opp til 13.-plass i sprintløpet, men kom ikke bedre enn 14.-plass i søndagens hovedløp. Stenshorne ender dermed helgen uten poeng. Neste helg får han imidlertid en ny mulighet til å forbedre posisjonen sin da F3-sirkuset reiser videre til Spa i Belgia. Stenshorne ble tidligere i år en del av McLarens juniorsatsing. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nordås kastar om på planane etter Gjert-beskjed: «Det er det dummaste du kan gjere»
Publisert: 07:28 21-07-2024   Kilde: NRK
Narve Gilje Nordås (25) var innstilt på å sende kjærasten Oda Andersen Lundeby (22) ut av landet dei siste dagane før OL, men gjer nå ei heilomvending.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)