Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Mandag  22. Jul. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Pogacar trekker seg fra OL
Publisert: 16:52 22-07-2024   Kilde: NRK
Den slovenske sykkelstjernen Tadej Pogacar blir ikke å se i landeveisrittet under sommerens OL i Paris. Det kommer fram i en melding fra det slovenske olympiske laget på Instagram. «Dessverre vil ikke Tadej Pogacar være i troppen. Han trekker seg ettersom han er for sliten. Han blir erstattet av landslagskollega Domen Novak», heter det i meldingen. Pogacar tok søndag sin tredje sammenlagtseier i Tour de France. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Supportertalsmann om VAR-markeringer: – Overrasket hvis Eliteserien blir ferdigspilt i år
Publisert: 16:23 22-07-2024   Kilde: NRK
Mandag møtes lederne i landets supporterklubber for å diskutere neste steg i kampen mot videodømming.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rosenborg henter midtstopper
Publisert: 16:11 22-07-2024   Kilde: NRK
Rosenborgs kvinnelag har forsterket seg med den erfarende midtstopperen Andrine Tomter. 29-åringen kommer fra den italienske storklubben Inter. RBK bekrefter overgangen på sine nettsider og opplyser at hun har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025. – Andrine er en erfaren forsvarsspiller som vil bidra til laget med en gang. Vi er godt fornøyd med å få inn hennes personlighet og ferdigheter inn i spillergruppa, sa sportslig leder Mads Pettersen. Tomter har tidligere spilt for klubber som Kolbotn, Avaldsnes, Twente og Vålerenga. 29-åringen også notert seg i 16 A-landskamper for Norge. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Glimt avbryter Nosa Dahls lån
Publisert: 15:42 22-07-2024   Kilde: NRK
Bodø/Glimt har avbrutt Petter Nosa Dahls (20) lån i KFUM etter halvspilt sesong. Det bekrefter KFUM på X. Nosa Dahl skulle i utgangspunktet vært utlånt til hovedstadsklubben ut sesongen, men Glimt avbrøt nå lånet. «Takk for i år Nosa! Spillerens lån er nå avbrutt», heter det i meldingen fra Oslo-klubben. Nosa Dahl gjorde i januar 2022 overgang fra Frigg til KFUM, hvor han gjorde kjempesuksess og ble solgt til Glimt etter bare én sesong. Unggutten fikk imidlertid ikke tillit i Bodø, og ble lånt tilbake til KFUM før årets sesong, hvor han igjen har blomstret og notert seg for seks mål og tre målgivende på 17 kamper. Søndag erfarte Nettavisen at Nosa Dahls lån ville bli avbrutt og at Bodø/Glimt er i sluttforhandlinger om å selge spilleren til den belgiske klubben Mechelen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Onana klar for Villa
Publisert: 14:40 22-07-2024   Kilde: NRK
Everton har solgt Amadou Onana (22) til Premier League-rivalen Aston Villa. Det bekrefter Birmingham-klubben på sine nettsider. Villa opplyser imidlertid ikke hvor lang kontrakten er. Onana gjorde i august 2022 overgang fra franske Lille til Everton, hvor han har gjort sakene sine svært godt. Fasiten etter to sesonger er fire mål og tre målgivende på 72 kamper. 22-åringen har også tidligere spilt for Hoffenheim og Hamburger SV. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Yazbek forlater Viking
Publisert: 14:35 22-07-2024   Kilde: NRK
Patrick Yazbek (22) bytter ut Viking og Eliteserien med Nashville og MLS. Nashville SC bekrefter overgangen på sine nettsider. Ifølge Stavanger Aftenblad skal det være snakk om et rekordsalg for Viking. Overgangssummen skal ifølge lokalavisen ligge på over 30 millioner kroner. Yazbek signerte for Viking i februar 2023 og har siden notert seg for to mål og sju målgivende på 45 kamper. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Israels OL-tropp får beskyttelse døgnet rundt
Publisert: 13:57 22-07-2024   Kilde: NRK
Politiet passer ekstra godt på israelske utøvere og ledere i Paris-OL, opplyser Frankrikes innenriksminister Gérald Darmanin. Tiltakene rundt den israelske delegasjonen kommer til å pågå døgnet rundt. – De får forsterket beskyttelse gjennom hele sitt opphold, sier Darmanin til France 2. – Israelske utøvere er et utsatt angrepsmål. Det har vi visst siden lekene i München, og vi har også sett det nylig, legger innenriksministeren til. I 1972 ble Israels OL-tropp angrepet av den palestinske paramilitære organisasjonen Svart September. Flere ble tatt som gisler, og totalt fem utøvere og seks trenere ble drept i aksjonen. Nylig skrev avisen Israel Hayom at judoutøveren Peter Paltchik og svømmeren Meiron Cheruti har mottatt truende meldinger før OL. Åpningsseremonien holdes på Seinen fredag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rune trakk seg fra generalprøven til OL – trøbler med skader
Publisert: 13:24 22-07-2024   Kilde: NRK
Det danske tennisesset Holger Rune blir ikke å se i ATP-turneringen i kroatiske Umag denne uken Det melder turneringen på sin Facebook-side. Rune sliter med både en skade i håndleddet og i kneet. Den sistnevnte gjorde at han måtte trekke seg fra ATP-turneringen i Hamburg fredag. Mandag ble bilder av danskens venstre håndledd vurdert av tre leger. – Ingen kommer med like svar, men alle er enige om at håndleddet skal fikses og at det ikke må brukes. Spørsmålet er bare hvor lenge. Noen snakker om få uker, andre om fire-seks uker, og en mente operasjon måtte til, sa mor og manager Aneke Rune til Ritzau. Runes OL-deltakelse i Paris henger dermed i en tynn tråd. Allerede i helgen sa Runes mor at det ikke så lovende ut foran lekene. Først etter nye undersøkelser tirsdag blir en endelig avgjørelse tatt (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Voldtektsdømt utøver holdes unna OL-landsbyen
Publisert: 13:07 22-07-2024   Kilde: NRK
Den nederlandske sandvolleyballspiller Steven Van de Velde skal delta i OL i Paris, men han får ikke bo i OL-landsbyen eller ha kontakt med media. Det opplyser den nederlandske olympiske komiteen mandag. Tiltakene iverksettes for å dempe reaksjonene rundt han sin deltagelse i OL. I I 2016 ble han dømt for voldtekt av en 12 år gammel britisk jente. Nyheten om at han er OL-klar gikk verden rundt da det ble kjent i juni. Van de Velde ble dømt til fire år i fengsel, men fikk lov til å sone i hjemlandet, og ble løslatt etter 12 måneder. – Det er en forferdelig historie, og vi forstår at det er reaksjoner rundt hans deltakelse når det er såpass brutalt, sa Anders Mol til NRK. Norge møter Nederland i gruppespillet fredag 2. august.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Serieligaen: Disse kan Brann og Tromsø møte i neste kvalifiseringsrunde
Publisert: 12:27 22-07-2024   Kilde: NRK
Brann og Tromsø starter denne uken kvalifiseringen til serieligaen. Mandag fikk de vite hvilke motstandere som potensielt venter i neste runde. Trekningen av turneringens 3. kvalifiseringsrunde ble gjennomført mandag. Brann og Tromsø håper å ta seg dit, men da må henholdsvis Go Ahead Eagles (Nederland) og KuPS (Finland) slås ut. De første kampene spilles torsdag, og begge lagene fra Eliteserien åpner på bortebane. Ved suksess skal Brann opp mot islandske Valur eller skotske St. Mirren, mens TIL møter Kilmarnock (Skottland) eller Cercle Brugge (Belgia). Oppgjørene spilles 8. og 15. august. Etter disse kampene vil det være ett hinder igjen i kvalifiseringen. Kommende sesong blir det tradisjonelle gruppespillet erstattet med ligaspill i europacupene. Det vil si at kvalifiserte lag spiller enkeltkamper mot ulike motstandere hjemme og borte. En samlet tabell avgjør hvem som går til utslagsfasen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LeBron James blir amerikansk flaggbærer i OL
Publisert: 11:47 22-07-2024   Kilde: NRK
LeBron James (39) er valgt til å være herrenes flaggbærer for USA under åpningsseremonien i Paris-OL. Basketballstjernen kommer til å bære det amerikanske flagget når seremonien skal holdes på Seinen fredag. USAs OL-lag bekrefter nyheten på X. – Det er en utrolig ære å representere USA på denne globale scenen, spesielt når man kan samle hele verden sammen. Sport har kraften til å bringe oss alle sammen, og jeg er stolt over å være en del av dette viktige øyeblikket, sier James. Han deltar i sitt fjerde og antatt siste OL, etter å ha debutert for hele 20 år siden i Aten. I OL-debuten endte det med et sjokkerende tap for Argentina i semifinalen og bronsemedaljer for James og USA, men både i 2008 og 2012 ble det amerikansk gull med James på laget. 39-åringen var ikke med i 2016 eller 2021 (utsatt fra 2020), men bestemte seg for å delta i 2024. USA stiller nok en gang som klare favoritter, men var nær ved å gå på en blemme mot Sør-Sudan i en oppkjøringskamp i helgen. Da sikret James 101-100-seier med de to avgjørende poengene. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Går gjennom video etter supporterbråk: – Uakseptabel oppførsel
Publisert: 11:16 22-07-2024   Kilde: NRK
Det er førebels ikkje klart om slåstinga og blusskastinga i kampen mellom Start og Vålerenga vil få konsekvensar for supporterar.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kan møte polsk og belgisk motstander i kvalifiseringen til Europa-spill
Publisert: 11:13 22-07-2024   Kilde: NRK
Mandag ble det klart hvem Bodø/Glimt og Molde kan møte om de går videre i sine kvalifiseringer. Bodø/Glimt skal opp mot polske Jagiellonia Bialystok eller Panevezys fra Litauen i neste runde hvis laget unngår fiasko mot RFS i jakten på mesterligaspill. Glimt var seedet i sin pulje og kunne ikke trekke potensielt tøffe motstandere som greske PAOK og Ferencváros fra Ungarn. Nordlendingene er klare favoritter når europasommeren starter mot RFS. Den første kampen spilles på Aspmyra torsdag, mens returen går i Latvia en uke senere. Ved tap i 3. kvalikrunde er Glimt uansett garantert deltakelse i serieligaen til høsten. Torsdag starter også Molde jakten på nok en europahøst. Det skjer hjemme mot Silkeborg, mens returen går i Danmark en uke senere. Sammenlagtseier sender MFK til 3. kvalifiseringsrunde, der det blir kamper mot skotske Kilmarnock eller Cercle Brugge fra Belgia. Disse spilles 8. og 15. august. Tar romsdalingene seg videre, vil kun ett siste hinder gjenstå. Da vil de være garantert plass i serieligaen hvis det ikke går veien i omspillet. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Lordens olympiske dilemma
Publisert: 10:36 22-07-2024   Kilde: NRK
Han har gjort alt i sin makt for å hindre Russland i å delta i internasjonal sport. Nå kan det knuse hans drøm om å bli idrettens mektigste leder.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Gregersen-dobbel i MLS – stanget Atlanta til seier
Publisert: 10:20 22-07-2024   Kilde: NRK
Stian Gregersen headet inn to hjørnespark og ble den store helten da Atlanta United snudde til 2-1-seier over Columbus Crew i MLS søndag. United lå under ved pause foran 42.601 tilskuere på hjemmebane, men Gregersen rettet opp det ved å knuse gjesteforsvarerne i lufta på to hjørnespark fra Saba Lobjanidze i det 60. og det 77. minutt. Begge ganger løp han inn, tårnet over to motspillere og stanget ballen utagbart i nettet fra kort hold. Det var Gregersens to første mål for Atlanta United. – Det var lagscoringer. Servene fra Saba var fantastiske, og Jay (Fortune) sto for flotte sperrer slik at jeg kunne løpe meg fri og score. Vi hadde planlagt det slik, sa Gregersen. Han ble etter kampen uttatt på rundens lag i MLS. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bodø/Glimt kan få polsk motstand i mesterliga-kvalifiseringen
Publisert: 10:15 22-07-2024   Kilde: NRK
Bodø/Glimt skal opp mot polske Jagiellonia Bialystok eller Panevezys fra Litauen i neste runde hvis laget unngår fiasko mot RFS i jakten på mesterligaspill. Det ble klart da trekningen av kvalifiseringens 3. runde ble gjort mandag. Glimt var seedet i sin pulje og kunne ikke trekke potensielt tøffe motstandere som greske PAOK og Ferencváros fra Ungarn. Nordlendingene er klare favoritter når europasommeren starter mot RFS. Den første kampen spilles på Aspmyra torsdag, mens returen går i Latvia en uke senere. Dobbeltmøtet med Jagiellonia Bialystok eller Panevezys er lagt til 6./7. og 13. august. Skulle det bli sammenlagtseier også der, vil Glimt være én siste runde unna plass i den gjeveste europacupen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vingegaard står over Vueltaen: – Tror aldri jeg har vært så sliten
Publisert: 08:20 22-07-2024   Kilde: NRK
Jonas Vingegaard føler seg tom etter en knalltøff Tour de France og dropper å sykle Vuelta a España. I fjor ble dansken nummer to i det spanske Grand Tour-rittet. Han ble kun slått av lagkamerat Sepp Kuss. – Dessverre stiller jeg ikke til start i Vuelta a España. Jeg har andre prioriteringer i år, men jeg kommer sikkert til å stille der igjen i framtiden, sier Vingegaard til Eurosport, ifølge Reuters. Tour de France har vært en prøvelse for Vingegaard, som i april pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter å ha veltet stygt i Baskerland rundt. Vingegaard var ikke i nærheten av å hamle opp med Tadej Pogacar sammenlagt i Tour de France, men sikret likevel 2.-plass totalt og fikk også med seg en emosjonell etappeseier på rittets 11. etappe. Rittet har kostet mange krefter, forteller dansken. – Jeg er sliten. Jeg tror aldri at jeg har vært så sliten etter et Grand Tour-ritt før. For å være ærlig er jeg utslitt, sier Vingegaard, som forteller at han vil forsøke å vinne Tour de France igjen neste år. Vingegaard vant touren både i 2022 og 2023 foran Pogacar. Sloveneren vant derimot rittet sammenlagt både i 2020 og 2021, i tillegg til seieren i årets tour. Vuelta a España starter 17. august og varer til 8. september. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Borge med årsbeste på LPGA-touren – nummer sju i Ohio
Publisert: 07:34 22-07-2024   Kilde: NRK
Celine Borge gjorde sin beste golfturnering siden i fjor sommer ved å ende på delt 7.-plass i LPGA-konkurransen i Ohio. Tønsberg-jenta gikk i alt ti slag under par på banen i Sylvania. Borge leverte rundeserien 71-67-67-69 og var fire slag unna en plass blant de tre beste. Wannasaen Chanettee fra Thailand vant turneringen etter å ha gått 20 slag under par. Borge har i år slitt med å hevde seg på LPGA-touren. Før spillet i Ohio hadde hun misset cuten i ti av sine 13 siste turneringer. Søndagens plassering var hennes beste siden hun i juli i fjor ble nummer tre to helger på rad. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Svindal gir seg med motorsport: – En veldig kul opplevelse
Publisert: 06:19 22-07-2024   Kilde: NRK
Aksel Lund Svindal (41) har drevet med motorsport de to siste årene, men den tidligere alpinisten kommer ikke til å fortsette som racerfører denne sesongen. 41-åringen ga seg som alpinist i 2019, men debuterte i 2022 som racerfører i Porsche Sprint Challenge Cup i Skandinavia. I 2023 tok han steget opp til Porsche Carrera Cup Skandinavia, men i år kommer han ikke til å fortsette. – Det var en gøy utfordring jeg fikk mulighet til å være med på. En veldig kul opplevelse. Det var ment som nettopp det, og ikke noe langsiktig prosjekt, sier Svindal til Nettavisen. I september i fjor fikk Lund Svindal sitt første barn sammen med friidrettsstjernen Amalie Iuel. Det gjør at det blir mindre tid til andre prosjekter. – Han innså vel at han hadde ganske mange prosjekter gående på en gang, og når du skal bli far, det er mye reising og mye trening og sånne ting. Det var noe han gjorde i en liten periode og syntes det var veldig gøy, sier Iuel. Lund Svindal utelukker likevel ikke at han kan returnere til motorsporten i fremtiden. – Kanskje dukker det opp en mulighet igjen. Vi får se, sier 41-åringen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Dansk tennisstjerne tviler på OL-spill
Publisert: 05:29 22-07-2024   Kilde: NRK
Holger Rune er i real tidsnød i kampen for å rekke OL i Paris. Bare én uke før turneringsstart skaper håndleddet trøbbel for dansken. Det opplyser mor og manager Aneke Rune til danske Ritzau. – Det ser dessverre ikke lovende ut etter den første medisinske skanningen av håndleddet. Vi venter likevel på to leger med ekspertise på tennis. De skal gi en «second opinion», skriver hun i en melding til nyhetsbyrået. Holger Rune måtte fredag trekke seg fra ATP-turneringen i Hamburg på grunn av trøbbel med kneet. Det er imidlertid håndleddet som er den største utfordringen. Etter planen skal den danske tennisyndlingen spille ATP 250-turneringen i kroatiske Umag denne uken. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)