Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
3
 Søndag  3. Des. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: AKERSHUS1. Landets største kraftunderskudd: Ber Oslo spare på strømmen
Oslo og akershus er storforbrukere av kraft, men produserer lite selv. LO og NHO etterlyser tiltak for å redusere energibehovet i underskuddsregionen.
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.12:00 - Kilde: E24 - Info


2. Kari Due-Andresen blir sjef for akershus Eiendom
Sjeføkonom Kari Due-Andresen går inn som daglig leder for akershus Eiendom, men fortsetter også som sjeføkonom.
Tidspunkt: 10-11-2023 - Kl.07:52 - Kilde: E24 - Info


3. Sjeføkonom om statsbudsjettet: – Kan spare litt på kruttet
Hvis regjeringen bruker mer penger enn Norges Bank har anslått, vil det kunne føre til økt rente, sier Kari Due-Andresen, sjeføkonom i akershus Eiendom.
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.08:00 - Kilde: E24 - Info


4. Holm Lægreid sikret NM-stafettseier
Oslo og akershus forsvarte fjorårets NM-gull på herrenes stafett da de tok en overlegen seier på skiskytter-NMs avsluttende øvelse i Alta søndag. På laget var Sturla Holm Lærgreid, Endre Strømsheim, Isak Frey og Johannes Dale. Etter siste veksling hadde Lægreid en ledelse på nærmere minuttet ned til Buskeruds Vetle Sjåstad Christiansen. Lægreid fikk få problemer med å sikre gullet foran Buskerud på sølvplass. Sogn og Fjordane, med Johannes Thingnes Bø på sisteetappen, tok bronsen. Det var fire blide menn som stilte opp til intervju med NRK etter seieren. – Denne stafetten henger høyt. Det er deilig at vi slår Sogn og Fjordane og Buskerud, sier Holm Lægreid, og sikter til lagkameratene Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Thingnes Bø. Tidligere søndag tok Buskerud seieren på kvinnenes stafett.
Tidspunkt: 26-03-2023 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


5. Granerud og Lindvik tok NM-gull med akershus
Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik ledet akershus´ 1.-lag til seier i lagkonkurransen under hopp-NM i Midtstubakken søndag. Lindvik hoppet 105 og 103 meter og skaffet laget 322,7 poeng. Granerud var kun 3,2 poeng bak med sine hopp på 102,5 og 102 meter. Fredrik Eirinsønn Villumstad hoppet 99 og 98, mens Adrian Thon Gundersrud landet på 104,5 og 99,5 meter. Buskerud ble nummer to med 1121,5 poeng. Det skilte 92,6 poeng opp til vinnerlaget. For Buskerud leverte Daniel-André Tande best med sine hopp på 100,5 og 101,5 meter. I tillegg til ham var Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand på laget. Sør-Trøndelag ble nummer tre, litt under 200 poeng bak akershus. Bendik Jakobsen Heggli, Simen Kvarstad, Jo Rømme Mellingsæter og Iver Olaussen hoppet for trønderne. akershus hadde eneste lag i kvinneklassen. Der fikk Nora Helene Evans, Mathilde Selbekk, Mille Marie Hagen og Ida Marie Hagen 512,6 poeng. (©NTB)
Tidspunkt: 30-10-2022 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


6. «Katastrofedagen»
Aleksandra Dabrowska og Arek Dabrowski mener akershus universitetssykehus sviktet dem da de skulle få sitt første barn i desember i fjor, og at feil i oppfølgingen er årsaken til at sønnen døde knapt to dager gammel.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.08:17 - Kilde: Dagbladet - Info


7. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. Oppland sikret sølvet foran Buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


8. Utelivsgiganter stenger utesteder
Fursetgruppen, Rekom Norge og akershusgruppen har hittil sendt ut permitteringsvarsel til totalt 1.200 ansatte. Sistnevnte utelukker ikke at det kan bli flere.
Tidspunkt: 15-12-2021 - Kl.15:17 - Kilde: E24 - Info


9. Dobbeltseier for Tande og Buskerud
Daniel-André Tande og Buskerud stakk av med seieren i både mennenes lagkonkurranse og i blandet lag under NM i Midtstubakken søndag. Buskerud slo storfavoritten akershus med knappest mulig margin i mennenes lagkonkurranse. Et par timer senere var Tande ankermann da Buskerud sikkert seg NM-gullet også i den blandede lagkonkurransen, selv om hoppingen ikke var like solid fra hans side. Silje Opseth hadde 97 og 105,5 meter i sine hopp. I den blandede lagkonkurransen med en kvinne og to menn på laget var det foruten Opseth, Tande og Joacim Ødegård Bjørgeng som hoppet for Buskerud. Sølvet gikk til Oppland, mens akershus ble henvist til bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.13:47 - Kilde: NRK - Info


10. Buskerud vant blandet lag i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 1996 blir det hevdet at Busterud 1 vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


11. Buskerud vant lagkonkurransen i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 2002 har Busterud vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. I 2006 delte Buskerud og akershus førsteplassen. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


12. Tett kamp mellom Granerud og Tande
Buskerud 1 leder etter første omgang i blandet hopp-konkurransen i NM i Midtstuen søndag. Daniel-André Tande leverte helgens lengste hopp på 106,5 meter. – Det var moro. Jeg føler jeg får til det jeg prøver på, men jeg må være så ærlig og si at jeg har griseflaks på forholda. Det må til når man skal slå akershus, sier Tande til NRK. I nettopp akershus er Halvor Egner Granerud. Han har variert på hoppinga denne helgen, og søndag ble det igjen et rotete hopp i første omgang. – Jeg har ikke helt kontroll på hva det er. Det var ikke noe fett, sier han. Per nå leder Buskerud 1 blandet lag-konkurransen med 459,1 poeng. akershus 1 er like bak med 455 poeng. Selve konkurransen kan du se her.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


13. akershus fornøyd med løsning
– Vi er veldig fornøyde med at Skiforbundet og Clas Brede Bråthen fant fremt til en løsning i går. Vi var i tett dialog med partene, og løsningen var 90% av den løsningen vi mente var den beste, sier Dag Helland-Hansen til NRK. Helland-Hansen er leder i langrennskomiteen i akershus skikrets. Nå overlater han det til kretslederne å diskutere om de ønsker å fremme mistillit mot det sittende skistyret når de møtes til helgen. Oslo skikrets har bedt Skiforbundet rydde opp i saken. Buskerud skikrets meddelte tidligere i uken at de ønsker et ekstraordinært skiting fordi de ikke har tillit til styret.
Tidspunkt: 22-10-2021 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


14. akershus har tillit til skistyret
Styremedlem Dag Helland-Hansen i akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte i kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Denne løysinga vil bli presentert før kretsledermøte. Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


15. Vil presentere forslag om løsning
Styremedlem Dag Helland-Hansen i akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte onsdag kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


16. Vil fremme mistillitsforslag mot skistyret: – De må drive med ledelse, ikke gjemme seg
Det murrer ikke bare i hoppmiljøet i den pågående konflikten mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen. Nå har den tatt en ny vending. Langrennskomiteen i akershus vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det sittende styret.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.09:49 - Kilde: NRK - Info


17. NFFs Qatar-utvalg er klart
Boikottforkjemperen Tom Høgli får plass i utvalget som skal gjøre forarbeidet rundt spørsmålet om boikot av Qatar-VM foran fotballtinget i juni. Med seg i utvalget får Tom Høgli blant andre Ole Kristian Sandvik og Gina Barstad fra Norsk Supporterallianse. Det 14 personer store utvalget ledes av tidligere Røde Kors-leder Sven Mollekleiv. De øvrige medlemmene er Erlend Hanstveit (leder NISO), Magnus Sverdrup (Norges idrettsforbund), Kjersti Løken Stavrum (Administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, samfunnsdebattant, tidligere leder av presseforbundet, styremedlem KFUM), Steinar Krogstad (LO/Fellesforbundet), Pia Goyer (Menneskerettighetsjurist), Tore-Christian Gjelsvik (Styreleder NFF Hordaland), Gro Langdalen (Styreleder NFF akershus), Cato Haug (Styreleder Norsk Toppfotball), Hege Jørgensen (Daglig leder Toppfotball Kvinner) og Kari Lindevik (Styreleder Divisjonsforeningen). Norges Fotballforbund har opplyst at utvalget kommer på plass i løpet av denne uken. Det ekstraordinære fotballtinget der spørsmålet om Qatar-boikott skal behandles, holdes 20. juni.
Tidspunkt: 24-03-2021 - Kl.11:22 - Kilde: NRK - Info


18. Over 1.500 brudd på arbeidsmiljøloven ved Ahus
I 2020 var det 17.148 overtidstimer ved akershus universitetssykehus (Ahus). Det er altfor høyt, vedgår HR-direktøren. Arbeidsmiljøloven ble brutt 1.526 ganger.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.04:39 - Kilde: E24 - Info


19. Leverer vindturbiner til norsk milliardprosjekt
akershus Energi og KLP har valgt turbiner fra Siemens Gamesa til Odal vindkraftverk. Turbinene har en verdi på om lag én milliard kroner.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.20:51 - Kilde: E24 - Info


20. Slik rammer buss-streiken
Ingen by- og regionbusser kjører i Oslo og tidligere akershus. Også buss for tog og skolebusser vil bli berørt.
Tidspunkt: 20-09-2020 - Kl.06:15 - Kilde: E24 - Info


21. Ulltveit-Moe blir MDG-politiker etter regjeringens oljepakke
Investor Jens Ulltveit-Moe går inn på stortingslisten for akershus MDG. Stortingets skattelettelser til oljeselskapene var dråpen som fikk begeret til å renne over for den tidligere Høyre-stemmeren.
Tidspunkt: 10-09-2020 - Kl.13:29 - Kilde: E24 - Info


22. Plassmajoren på akershus i «Mitt Oslo:» – Jeg har hørt Spøkelseshunden ule
Skrekknytt fra det mektigste stedet i Norge: Også deler av befalet på akershus festning frykter Spøkelseshunden, røper plassmajor Johan Rørvik.
Tidspunkt: 19-07-2020 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


23. Landets mektigste bergenser: «Bare én ting plager meg i Oslo»
En statlig strand på Bygdøy. Vestlandsbrus på Vippa. Spøkelseshunden på akershus festning: Nå skal statsminister Erna Solberg kommentere Oslo som ferieby – for nordmenn.
Tidspunkt: 12-07-2020 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


24. 4700 billettar selt - 200 får plass
Lillestrøm har måndag ettermiddag selt 4726 billettar til kampen tysdag mot HamKam. Det er Lillestrøms første heimekamp på nivå to sidan 1974. På grunn av koronarestriksjonane vil det store fleirtalet av billetthaldarane ikkje sleppe inn på kampen på tysdag. Det er lov til berre 200. Dei billettane går til helsepersonell på akershus universitetssjukehus.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.14:56 - Kilde: NRK - Info


25. Yr advarer om styrtregn på Østlandet i ettermiddag
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, akershus og Oslo.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


26. Se opp og hold på paraplyen - her kommer været inn Oslofjorden
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, akershus og Oslo. Ved 18.30-tiden var noen av regnbygene på vei inn Oslofjorden.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Fange rømte fra sykehuset i Lørenskog
En fange har rømt fra akershus universitetssykehus (Ahus) i Lørenskog. Politiet ber folk unngå å ta kontakt om de ser ham.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


28. Politiet har pågrepet fange på rømmen fra sykehus
En fange som rømte fra akershus universitetssykehus (Ahus), er pågrepet av politiet på toget fra Lillestrøm.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


29. Nekrolog: Wencke Helliesen Haug
Av Dorte Nakszynski og Elin Lautin, på vegne av Gynkreftforeningen Oslo og akershus
Tidspunkt: 26-06-2020 - Kl.08:45 - Kilde: Aftenposten - Info


30. Over 500 samlet til engelsk fotballfest. Samtidig får norske fotballklubber kun lov å samle 200.
akershus festning var det onsdag rundt 550 personer som fulgte engelsk fotball på storskjerm. På norske fotballarenaer var det samtidig kun 200 som slapp inn for å se kamp.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.09:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


31. Over 500 samlet til engelsk fotballfest i Oslo. Samtidig får norske fotballklubber kun lov å samle 200: – Greier ikke å forstå det
akershus festning var det onsdag rundt 550 personer som fulgte engelsk fotball på storskjerm. På norske fotballarenaer var det samtidig kun 200 som slapp inn for å se kamp.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


32. MDG-Lan vil på Stortinget
Byråd Lan Marie Berg vil inn på stortingslista til MDG i Oslo. Partileder Une Bastholm har varslet at hun vil skifte fylke til akershus.
Tidspunkt: 19-06-2020 - Kl.18:56 - Kilde: Aftenposten - Info


33. Bygger vindkraft i Nord-Odal med norske pensjonspenger: – Dette har jeg ventet på i flere år
Bransjeorganisasjonen Norwea tror på flere norske eiere i vindkraften etter at akershus Energi og KLP har tatt over et vindprosjekt fra tyske RWE. – Dette har jeg ventet på i flere år, sier Norwea-sjef Øyvind Isachsen.
Tidspunkt: 16-05-2020 - Kl.20:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. Bygger vindkraft i Nord-Odal med norske pensjonspenger: – Dette har jeg ventet på i flere år
Bransjeorganisasjonen Norwea tror på flere norske eiere i vindkraften etter at akershus Energi og KLP har tatt over et vindprosjekt fra tyske RWE. – Dette har jeg ventet på i flere år, sier Norwea-sjef Øyvind Isachsen.
Tidspunkt: 16-05-2020 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


35. Kong Harald er i dag eneste tidsvitne på akershus festning. Det ligger en advarsel i dette. | Harald Stanghelle
Det er fare for at frigjøringsdagen tømmes for innhold. Da står bare en pliktmessig seremoni igjen.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.21:37 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Koronatilpasset markering av 75-årsdagen for frigjøringen
Gjester og publikum uteblir når 75-årsdagen for frigjøringen markeres på akershus festning. Men kong Harald kommer.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.06:55 - Kilde: Aftenposten - Info


37. 8. mai: Lukket arrangement på akershus festning
Krigsveteraner skulle æres. Frigjøringsjubileet bli feiret ordentlig. I stedet blir det en lukket markering av 8. mai på en stengt akershus festning.
Tidspunkt: 06-05-2020 - Kl.13:26 - Kilde: Aftenposten - Info


38. I det meste av landet bremser viruset opp. I Oslo sprer det seg raskt fra bydel til bydel.
Mens viruset bremser kraftig opp i det meste av Norge, stiger fortsatt tallene i Oslo og Viken. Nesten halvparten av alle innlagte koronapasienter, er nå fra Oslo og akershus.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.18:19 - Kilde: Aftenposten - Info


39. Tidligere fylkesordfører Ragnar Kristoffersen er død
Tidligere fylkesordfører i akershus og mangeårig politiker for Arbeiderpartiet i Lørenskog, Ragnar Kristoffersen, er død. Det melder Romerikes Blad.
Tidspunkt: 31-03-2020 - Kl.19:19 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Her kan det bli nye sjøbad i Oslo
Sukkerbiten, Tjuvholmen eller akershuskaia? Det er de aktuelle stedene for plassering av Oslos første, flytende helårs sjøbad.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.12:05 - Kilde: Aftenposten - Info


41. Politirazzia mot regnskapsførere i morges
Politiet og skatteetaten aksjonerer i morgentimene mot regnskapskontorer i Oslo og akershus. To er pågrepet og siktet for økonomisk kriminalitet.
Tidspunkt: 25-02-2020 - Kl.09:02 - Kilde: E24 - Info


42. E18-garantien vedtatt trukket i fylkestinget i Viken i ettermiddag
Fylkestinget i Viken trekker garantien for E18-utbyggingen på strekningen fra Lysaker til Ramstadsletta. Garantien er tidligere vedtatt av akershus fylkesting.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Aftenposten - Info


43. Det bor ingen mennesker i akershus fylke. Men akershus eksisterer fortsatt.
Ifølge regjeringen bor det «ingen mennesker i akershus fylke» nå. Likevel har Helse Sør-Øst ansvar for «befolkningen» i bl.a. akershus. Henger det på greip?
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.12:57 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Ni beboere evakuert etter 150 bredt jordras i Enebakk
Politiet har evakuert sju boliger med tilsammen ni personer etter et jordras ved Lillestrømveien 906 i Enebakk i akershus. Nå skal området undersøkes.
Tidspunkt: 01-02-2020 - Kl.06:11 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Ni beboere evakuert etter 150 meter bredt jordras i Enebakk
Politiet har evakuert sju boliger med tilsammen ni personer etter et jordras ved Lillestrømveien 906 i Enebakk i akershus. Nå skal området undersøkes.
Tidspunkt: 01-02-2020 - Kl.06:11 - Kilde: Aftenposten - Info


46. 40 hotellgjester evakuert på grunn av røykutvikling
Røykutvikling ved Sørmarka konferansehotell i Enebakk i akershus førte til evakuering av 40 gjester natt til fredag.
Tidspunkt: 31-01-2020 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


47. Mild vinter gir trengsel i skiløypene. Oppfordrer voksne til å vike for barna.
I Stor-Oslo og akershus er snø mangelvare. Langrennsfolket bruker mye energi for å kunne trene og arrangere renn.
Tidspunkt: 22-01-2020 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


48. Langrennseliten mener sporten har kostnadsutfordringer. Flere klubber kjenner seg ikke igjen.
Flere langrennsklubber i skikretsene Oslo og akershus mener at langrennssporten ikke har utfordringer knyttet til utstyr og kostnader hos barn og ungdom.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.07:07 - Kilde: Aftenposten - Info


49. Langrennseliten mener sporten er for dyr. Flere klubber kjenner seg ikke igjen.
Flere langrennsklubber i skikretsene Oslo og akershus mener at langrennssporten ikke har utfordringer knyttet til utstyr og kostnader hos barn og ungdom.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.07:07 - Kilde: Aftenposten - Info


50. Kraftig vind danner kjempebrann i Australia
Kraftig vind har slått sammen to store branner i Australia til en brann som er større enn Oslo og akershus til sammen. Bedre værforhold er ventet fra lørdag.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


51. Advarsel fra politiet: Svært glatte veier i akershus og Østfold
Det er svært glatte veier i akershus og Østfold, også på E6 og E18 torsdag kveld, melder politiet. De har følgende beskjed: – Kjør forsiktig!
Tidspunkt: 27-12-2019 - Kl.00:43 - Kilde: Aftenposten - Info


52. Mann knivstukket på Jessheim – mistenkt pågrepet
En mann er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Jessheim i akershus lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Person knivstukket på Jessheim – gjerningsperson pågrepet
En person er brakt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Jessheim i akershus lørdag. Skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.15:24 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Trafikken gjennom Oslo-bomringen falt 2,9 prosent i november
I november falt trafikken i bomringen i Oslo og akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
Tidspunkt: 06-12-2019 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


55. Glatte veier på Østlandet
Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåka fryser på bakken og fører til glatte veier i akershus, Oslo, Hedmark og Oppland grytidlig onsdag.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.04:40 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Glatte veier på Østlandet, flere biler av veien
Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåke fryser på bakken og fører til glatte veier i akershus, Oslo, Hedmark og Oppland onsdag morgen.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.04:40 - Kilde: Aftenposten - Info


57. Vanskelige kjøreforhold i Sør-Norge
Glatte veier fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, akershus og Hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Store mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet
Glatte veibaner fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, akershus og Hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.11:52 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke i Årnes
En 19 år gammel mann har falt rundt 7 meter og fått en fot i klem i en arbeidsulykke i Årnes kommune i akershus.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.10:36 - Kilde: Aftenposten - Info


60. Mann knivstukket i akershus
En mann ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i akershus. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Mann i 30-årene knivstukket i akershus
En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Fjellinjen varsler 400 millioner mindre i bompengeinntekter enn ventet
Bompengeinntektene i Oslo og akershus kan bli betydelig lavere i år enn beregnet. Det kan få følger for kollektivsatsing og veiutbygging.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.07:32 - Kilde: E24 - Info


63. En person omkom i frontkollisjon i Nannestad
En person omkom og en er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Nannestad i akershus mandag. Veien vil være stengt en god stund framover.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.23:17 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Læreropprør etter Vismas rekordkontrakt: – Uforsvarlig
I et brev til fylkeskommunen i akershus, skriver samtlige fagforeninger som organiserer ansatte på skoler i fylket under på at det er uforsvarlig å rulle ut Vismas system til flere skoler i 2020.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.17:22 - Kilde: E24 - Info


65. Stor-Oslo får to av tre jobber
Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk fordi de fleste arbeidsplassene blir skapt i Oslo og akershus.
Tidspunkt: 07-11-2019 - Kl.04:49 - Kilde: E24 - Info


66. Salg av merkevareby økte formuen til tidligere skøytestjerne
Ådne Søndrål økte formuen med 26,7 millioner etter å ha solgt Norwegian Outlet i Vestby i akershus.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.04:35 - Kilde: E24 - Info


67. Bankansatt tiltalt for grov økonomisk utroskap
En tidligere mellomleder i en bank i akershus er tiltalt for å ha utbetalt til sammen 48 millioner kroner i lån i strid med bankens retningslinjer.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.17:18 - Kilde: E24 - Info


68. Bankansatt tiltalt etter å ha gitt lån på 48 millioner
En tidligere mellomleder i en bank i akershus er tiltalt for grov økonomisk utroskap. Hun tiltales for å ha utbetalt til sammen 48 millioner kroner i lån i strid med bankens retningslinjer.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.17:18 - Kilde: E24 - Info


69. Ruter har refundert nær 20 millioner i taxiutgifter
Forsinkelser og innstillinger i kollektivtrafikken i Oslo og akershus har siden 2011 resultert i at Ruter har refundert taxiutgifter for 19,7 millioner kroner.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.05:27 - Kilde: Aftenposten - Info


70. Mann siktet for voldtekt på Sørum - varetektsfengslet for to uker
En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 30-årene på Sørum i akershus. Han ble torsdag varetektsfengslet i to uker.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.19:16 - Kilde: Aftenposten - Info


71. Slutt på krav om kjentmannsprøve for taxisjåfører
Det er slutt på kravet om bestått kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og akershus. Fra neste sommer gjelder endringen for hele landet.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.17:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


72. Slutt på krav om kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og akershus
Nå kan borgere fra EØS-land flytte til Oslo og akershus og sette seg bak taxi-rattet dagen etter. Fra neste sommer gjelder det hele landet.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.11:31 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Flere tusen elever i akershus har problemer med nytt datasystem. Snart innføres det i hele landet.
Feil i timeplanen, fraværet og i oversikten over klasserom. Et tre år forsinket datasystem gir elevene store utfordringer i skolehverdagen.
Tidspunkt: 18-10-2019 - Kl.21:20 - Kilde: Aftenposten - Info


74. De fem dårligste fotballklubbene i akershus
Dagbladet går gjennom fylke for fylke og snakker med lagene i bunnen av det norske seriesystemet.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


75. Vi har for mye å gjøre. Ahus er overfylt. Nå må helseministeren og Stortinget ta ansvar. | Ståle Clementsen
Sykehuset ble bygget for å betjene 340.000 innbyggere. I dag sogner mer enn 530.000 til akershus universitetssykehus.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Mann alvorlig skadet i bilulykke i akershus
En mann i 30-årene er alvorlig skadet i en bilulykke etter at han kjørte i grøften på E6 i Vestby i akershus.
Tidspunkt: 10-10-2019 - Kl.03:41 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Feil ved bomstasjoner i Oslo har kostet Fjellinjen 30 mill.
Innkjøringsproblemer ved de nye bomstasjonene i Oslo og akershus har hittil ført til et inntektstap på 30 millioner kroner for Fjellinjen. Det estimerer det kommunale selskapet i forbindelse med sin tertialrapport.
Tidspunkt: 08-10-2019 - Kl.07:27 - Kilde: E24 - Info


78. Nytt datasystem til 560 millioner kroner er tre år forsinket. Lærere fortviler over problemer med alt fra timeplaner til registrering av fravær.
Det nye IT-systemet ble rullet ut på videregående skoler i akershus i høst. Lærere ved flere skoler melder om store feil og mangler.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.07:41 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Feil i nytt datasystem til 560 millioner kroner
Det nye IT-systemet Visma InSchool (VIS) som er planlagt for alle landets videregående skoler, fungerer ikke, mener lærere i akershus.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.06:47 - Kilde: E24 - Info


80. Mattilsynet: Seks nye hunder er blitt syke siden tirsdag
Mattilsynet sier det er kommet inn seks nye meldinger om syke hunder siden tirsdag. Hundene befinner seg i Vest-Agder, Nordland, Hedmark og akershus.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


81. MC-fører omkom i trafikkulykke ved Vormsund
En bil og en motorsykkel kolliderte på fylkesvei 117 i Nes i akershus tirsdag morgen. MC-føreren er bekreftet omkommet.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.06:42 - Kilde: Aftenposten - Info


82. 16 år gammel MC-fører omkom i trafikkulykke ved Vormsund
En bil og en motorsykkel kolliderte på fylkesvei 117 i Nes i akershus tirsdag morgen. MC-føreren, en 16 år gammel gutt er bekreftet omkommet.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.06:42 - Kilde: Aftenposten - Info


83. UP stoppet sjåfør som kjørte 85 kilometer i timen over fartsgrensa
En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen.
Tidspunkt: 21-09-2019 - Kl.21:35 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Her er historien bak NRK-prosjektet – og dommen fra akershus fylkeskommune
Rektor ved Lillestrøm videregående sa først nei til NRK-prosjektet om falske nyheter. Nå ramser fylkesrådmannen i akershus opp grunner til at prosjektet burde vært stanset.
Tidspunkt: 09-09-2019 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


85. Samferdselsministeren innrømmer: Bompengeforliket kan bli dyrere enn antatt
Regjeringen har lagt til grunn at det vil koste 2 milliarder kroner over ti år å øke statens bidrag til Fornebubanen. Men summen er dobbelt så stor, ifølge de siste kostandsanslagene som Oslo og akershus forholder seg til.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.11:05 - Kilde: Aftenposten - Info


86. Tre innlagt på sykehus etter å ha spist fluesopp
Tre personer ble tidligere i år innlagt på intensivavdelingen på akershus Universitetssykehus etter å ha fått i seg hvit fluesopp.
Tidspunkt: 27-08-2019 - Kl.15:38 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Opprydding av atomavfall på Kjeller kan koste over 4 milliarder kroner
Utgiftene til å rydde opp etter atomreaktoren på Kjeller i akershus kan bli fire ganger høyere enn beregnet for bare tre år siden, skriver Teknisk Ukeblad.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.15:06 - Kilde: E24 - Info


88. Opprydding av atomavfall på Kjeller kan koste over 4 milliarder kroner
Utgiftene til å rydde opp etter atomreaktoren på Kjeller i akershus kan bli fire ganger høyere enn beregnet for bare tre år siden, skriver Teknisk Ukeblad.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.15:06 - Kilde: E24 - Info


89. 2300 lynnedslag i Oslo og akershus mandag. I ettermiddag braker det løs igjen.
– Det er stor sannsynlighet for hagl og torden på sen ettermiddag og tidlig kveld, sier statsmeteorolog Martin Granerød.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.09:32 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Hoppet fra 2. etasje etter brann i skotørker i Langhus
To beboere får tilsyn etter å ha fått i seg røyk, og en tredje person tas hånd om av helsepersonell etter å ha hoppet fra 2. etasje under en brann i akershus.
Tidspunkt: 19-08-2019 - Kl.03:54 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Oslo og akershus i full strid om billettpriser på buss, T-bane og trikk
Byrådet i Oslo vil kutte billettprisene til Ruter for barnefamilier og avstå fra økning i 2020 for å flere til å reise kollektivt. akershus mener at også kollektivpassasjerene må være med på å betale for kollektivutbyggingen.
Tidspunkt: 15-08-2019 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Økning i Oslo-trafikken til tross for flere bomstasjoner
Trafikken i Oslo og akershus gikk opp med 2 prosent i juli sammenlignet med juli i fjor, til tross for åpningen av 52 nye bomstasjoner i juni.
Tidspunkt: 09-08-2019 - Kl.14:37 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Tre MC-førere i ulykke i Nittedal
Tre MC-førere er involvert i en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i akershus. Luftambulansen er på vei til stedet.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.20:12 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Fire tenåringer hentet med ambulanse etter alvorlig MC-ulykke i Nittedal
Fire tenåringer er hentet med ambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.20:12 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Fire tenåringer hentet med ambulanse etter MC-ulykke i Nittedal
Fire tenåringer er hentet med ambulanse etter en trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.20:12 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Meldinger om flere avfyrte skudd på Skjetten i akershus
Politiet har mottatt meldinger om at flere skudd har blitt avfyrt mot en adresse på Skjetten i akershus.
Tidspunkt: 05-08-2019 - Kl.15:42 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Politiet: Trolig ikke avfyrt skudd på Skjetten i akershus
Politiet mottok meldinger om skyting mot en adresse på Skjetten i akershus, men har ikke funnet noe som tyder på at det har blitt brukt skarpe våpen.
Tidspunkt: 05-08-2019 - Kl.15:42 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Unibuss gikk 13 millioner i minus – første tapet siden 2012
Selskapet som kjører rutebussene i Oslo, akershus, Vestfold og Oppland fikk et utfordrende år grunnet tap i anbudskonkurranse om nye kontrakter i fjor. 
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


99. Unibuss gikk 13 millioner i minus – første tapet siden 2012
Selskapet som kjører rutebussene i Oslo, akershus, Vestfold og Oppland fikk et utfordrende år grunnet tap i anbudskonkurranse om nye kontrakter i fjor. 
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


100. Over 17.000 studenter står uten bolig
To uker før studiestart står 17.721 studenter i kø for å få studentbolig. Flest venter på bolig i Oslo/akershus og hos studentsamskipnaden i Trondheim.
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.12:32 - Kilde: Aftenposten - Info


101. To reddet fra båtbrann i Hemnessjøen
To personer er reddet fra en brennende båt i Hemnessjøen i Aurskog-Høland i akershus torsdag kveld.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.20:07 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Elbilsalget faller: – Må ses i sammenheng med bompenger
I juli falt andelen elbiler i nybilsalget sammenlignet med forrige måned, og fallet er spesielt kraftig i Oslo og akershus. Elbilforeningen skylder på bompengene.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.18:54 - Kilde: E24 - Info


103. Elbilsalget faller: – Må ses i sammenheng med bompenger
I juli falt andelen elbiler i nybilsalget sammenlignet med forrige måned, og fallet er spesielt kraftig i Oslo og akershus. Elbilforeningen skylder på bompengene.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.18:54 - Kilde: E24 - Info


104. Syklist kjørt til sykehus etter ulykke i Asker
En syklist er kjørt til sykehus etter en ulykke på Slemmestadveien i Asker i akershus mandag ettermiddag.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.14:23 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Søket etter savnet 20-åring i Hemnessjøen fortsetter
Letemannskaper fortsatte mandag søket etter Martin Morgenlien Skamo (20) i Hemnessjøen i Aurskog-Høland i akershus.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.13:37 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Mann antas omkommet i drukningsulykke i Hemnessjøen
Politiet antar at mannen som falt ut av en båt i Hemnessjøen i akershus natt til søndag, er omkommet. Søket etter 20-åringen er avsluttet.
Tidspunkt: 28-07-2019 - Kl.02:48 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Mann funnet død etter drukningsulykke i Hurdalsjøen
En 30 år gammel mann omkom i en drukningsulykke i Hurdalsjøen ved Hurdal i akershus lørdag.
Tidspunkt: 27-07-2019 - Kl.15:38 - Kilde: Aftenposten - Info


108. E6 i akershus stengt etter to trafikkuhell
E6 i retning mot Sverige er stengt ved Vestby etter to trafikkuhell.
Tidspunkt: 25-07-2019 - Kl.10:40 - Kilde: Aftenposten - Info


109. E6 i akershus delvis stengt etter to trafikkuhell
E6 i retning mot Sverige er stengt ved Vestby etter to trafikkuhell.
Tidspunkt: 25-07-2019 - Kl.10:40 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Paret skulle fylle bensin på Eidsvoll. Da kom ranerne og stjal bilen.
Et par ble truet med skytevåpen og fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K i Minnesund i akershus.
Tidspunkt: 20-07-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Nordmann omkom i motorsykkelulykke i Frankrike
En mann i slutten av 60-årene fra Sørum i akershus omkom i en trafikkulykke i Frankrike onsdag kveld.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.09:37 - Kilde: Aftenposten - Info


112. – Halvparten i servingsbransjen har ikke minstelønn
Altfor mange bryter loven om minstelønn i serveringsbransjen i Oslo og akershus, viser de endelige tallene fra LOs sommerpatrulje etter årets kontroll.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.12:47 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Millionhopp etter kraftig økning i antall bomstasjoner
Bompengebetalerne i Oslo og akershus måtte ut med 32 millioner kroner mer i juni enn året før etter kraftig økning i antallet bomstasjoner.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: E24 - Info


114. Millionhopp etter kraftig økning i antall bomstasjoner
Bompengebetalerne i Oslo og akershus måtte ut med 32 millioner kroner mer i juni enn året før etter kraftig økning i antallet bomstasjoner.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: E24 - Info


115. Fem utsatt for kullos eller propan på hytte på Ringsakerfjellet
En familie på fem, inkludert tre barn, er sendt til sykehus etter å ha vært utsatt for utslipp av kullos- eller propangass i en hytte på Bjønnåsen i akershus.
Tidspunkt: 30-06-2019 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


116. To motorsykler i ulykke på Svartskog i akershus
Alle nødetater har rykket ut etter melding om at to motorsykler er involvert i en trafikkulykke på Ingierstrandveien ved Svartskog i Oppegård i akershus lørdag.
Tidspunkt: 29-06-2019 - Kl.21:47 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Tre personer og to motorsykler i ulykke på Svartskog
Tre personer kom fra det uten alvorlige skader da én motorsykkel kjørte på en annen bakfra på Ingierstrandveien ved Svartskog i Oppegård i akershus lørdag.
Tidspunkt: 29-06-2019 - Kl.21:47 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Enige om byvekstavtale og finansieringen av Fornebubanen
Regjeringen signerer onsdag en ny byvekstavtale med Oslo og akershus. Denne sikrer blant annet nye midler til kollektiv- og samferdselsprosjekter i området. Staten går inn med 8,5 milliarder kroner.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.12:19 - Kilde: Aftenposten - Info


119. Enige om finansieringen av Fornebubanen
Oslo og akershus er enige om finansiering av Fornebubanen, ifølge NRK.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.09:44 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Elever risikerer å ikke få vitnemål etter datarot
Seks elever ved Sørumsand VGS i akershus står i fare for ikke å få vitnemål. Skolen skylder på bruk av feil dataprogram for å sjekke om valgfagene var gyldige.
Tidspunkt: 25-06-2019 - Kl.20:11 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Mann pågrepet for grov vold på Langøyene
En mann i 30-årene er pågrepet for å ha utsatt en jevnaldrende mann for grov vold på Langøyene i Bunnefjorden i akershus.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.03:48 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Mann knivstukket i Nittedal
Politiet har kontroll på en gjerningsmann etter at det ble meldt om knivstikking i Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Avblåser Oslopakke 3-krise: Enige om å bygge tunnel på Røa, men ikke neste år
175 millioner kroner til bygging av tunnel på Røa sikret flertall for nye samferdselsprosjekter i Oslo og akershus gjennom Oslopakke 3.
Tidspunkt: 19-06-2019 - Kl.17:27 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Abbasi-søsknene gjenforent med moren
Abbasi-søsknene er gjenforent med moren på akershus universitetssykehus etter at de tirsdag ettermiddag landet på Oslo lufthavn.
Tidspunkt: 18-06-2019 - Kl.23:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


125. Abbasi-søsknene gjenforent med moren
Abbasi-søsknene er gjenforent med moren på akershus universitetssykehus etter at de tirsdag ettermiddag landet på Oslo lufthavn
Tidspunkt: 18-06-2019 - Kl.14:22 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Bikbok-gründer frikjent i tvist om 150-millionersvilla
akershus fylkeskommunale pensjonskasse krevde prisavslag og erstatning for mangler på kontorvilla, men ble ikke hørt.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.17:52 - Kilde: E24 - Info


127. Bikbok-gründer frikjent i tvist om 150-millionersvilla
akershus fylkeskommunale pensjonskasse krevde prisavslag og erstatning for mangler på kontorvilla, men ble ikke hørt.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.17:52 - Kilde: E24 - Info


128. Anmeldelse av «Orbo novo»: Vakker, men frustrerende
akershus’ nye dansesatsing Nagelhus Schia Productions sikter høyt med sin første helaftens forestilling, men når ikke helt til topps.
Tidspunkt: 14-06-2019 - Kl.07:18 - Kilde: Aftenposten - Info


129. To personer kritisk skadet i ulykke på Romerike
To personer er fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en singelulykke på Årnes i akershus lørdag kveld.
Tidspunkt: 08-06-2019 - Kl.19:46 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Lise Fjeldstad: – Jeg har ustanselig dødd som mor Åse
Lise Fjeldstad var bare 15 år gammel første gang hun spilte mor Åse i Ibsens «Peer Gynt». Nå gjør hun rollen på akershus festning, bare dager før hun fyller 80.
Tidspunkt: 08-06-2019 - Kl.09:00 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Politibil kjørte av veien under utrykning i akershus
En politibil under utrykning kjørte sent fredag kveld utfor veien i Lørenskog i akershus. Alle nødetatene rykket til ulykken.
Tidspunkt: 08-06-2019 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


132. Hva er en bypakke? Og hva er «nullvekstmålet»? Vi forklarer Frp-kravene.
Hva betyr de ulike punktene i Frps kravliste? Og hva betyr det for Oslo og akershus?
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Kongen og kronprinsen besøkte «Kronprins Haakon»
Kong Harald og kronprins Haakon besøkte onsdag formiddag forskningsfartøyet «Kronprins Haakon» på akershuskaia i Oslo.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.12:46 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Mann alvorlig skadet i MC-ulykke i akershus
En mann er sendt til Ullevål etter en MC-ulykke på E6 på Romerike mandag formiddag.
Tidspunkt: 27-05-2019 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Boligbrann i akershus – en person savnet
Det brenner natt til lørdag i et hus i Nannestad i akershus. En person skal befinne seg i boligen.
Tidspunkt: 11-05-2019 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Skudd avfyrt mot bolig i akershus
Natt til fredag har det blitt avfyrt skudd med et finkalibret våpen mot en bolig på Skedsmokorset i akershus. Ingen er pågrepet i saken.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.06:55 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Det ikoniske bildet som aldri skulle vært tatt
Fotografen fryktet for sitt eget liv, etter å ha tatt det ikoniske bildet av Milorg-gutter i eplenikkers som overtar akershus festning fra to tyske offiserer.
Tidspunkt: 09-05-2019 - Kl.22:37 - Kilde: Dagbladet - Info


138. Syklist døde etter påkjørsel på Kløfta
En mann mistet livet da han ble påkjørt mens han syklet langs Skomakervegen på Kløfta i Ullensaker kommune i akershus.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.17:18 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Mann i 20-årene omkom i trafikkulykke på E16
En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke på E16 ved Nybakkrysset i Ullensaker i akershus søndag morgen.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.07:14 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Politiet: Alvorlig trafikkulykke i akershus
Politiet melder søndag morgen om en alvorlig trafikkulykke i Ullensaker i akershus.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.05:01 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Person omkom i trafikkulykke på E16
Politiet melder søndag morgen om en alvorlig trafikkulykke i Ullensaker i akershus. Ifølge Romerikes Blad omkom én person i ulykken.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.05:01 - Kilde: Aftenposten - Info


142. «Norsk» James Bond-film presenteres
Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted».
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.07:11 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Fotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum
En yngre gutt er kjørt til legevakt etter å ha blitt påkjørt av en motorsyklist i Bærum i akershus mandag ettermiddag.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.14:55 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Ville ta kassa fra Peppes og truet med øks – pågrepet ved badeparken i Drøbak
En mann ble natt til mandag pågrepet i akershus etter at han forsøkte å stjele fra en restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.01:27 - Kilde: Aftenposten - Info


145. To pågrepet etter brann i Nav-lokale i Enebakk
Det brenner natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i akershus. To menn er pågrepet, mistenkt for brannstiftelse.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.01:09 - Kilde: Aftenposten - Info


146. To siktet etter brann i Nav-lokale i Enebakk
Det brant natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i akershus. De to siktede beskrives som lokale og kjenninger av politiet.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.01:09 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Russ til legevakt med dypt kutt i hodet
En russ er sendt til legevakt med et dypt kutt i hodet etter å ha blitt slått med en planke i Enebakk i akershus natt til lørdag. Skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Problemer med trykking av Aftenpostens papirutgave 13. april
Mange abonnenter utenfor Oslo og akershus har ikke fått Aftenposten på døren lørdag.
Tidspunkt: 13-04-2019 - Kl.08:45 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Her blir det servering og kultur til sommeren
Utekafé, konserter, film og teater blir blant aktivitetene i Høymagasinet like ved akershus festning.
Tidspunkt: 12-04-2019 - Kl.09:35 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Bilfører sovnet bak rattet E18 – tre personer skadet
Tre personer er skadet i en kollisjon på E18 utenfor Ski i akershus og luftambulanse er på stedet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Bilfører sovnet bak rattet E18 – to personer skadet
To personer er skadet i en kollisjon på E18 utenfor Ski i akershus og luftambulanse er på stedet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Bilfører sovnet bak rattet på E18 – to personer skadet
To personer er skadet i en kollisjon på E18 utenfor Ski i akershus og luftambulanse er på stedet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


153. NRK: En person bekreftet omkommet etter frontkollisjon i Aurskog
En person er bekreftet omkommet etter at en lastebil og en personbil frontkolliderte i Aurskog i akershus mandag ettermiddag, melder NRK.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Mann omkom i frontkollisjon i Aurskog i akershus
En mann mistet livet da en lastebil og en personbil frontkolliderte på fylkesvei 171 Aurskog i akershus mandag ettermiddag
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Kvinne død etter straffbar handling på Strømmen i akershus
En kvinne funnet død i bolig. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Kvinne funnet død på Strømmen, mannen sier han har drept henne
En kvinne er funnet knivdrept i en boligblokk ved Strømmen stasjon i akershus. Mannen hennes er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Kvinne funnet død på Strømmen, eksmannen sier han har drept henne
En kvinne er funnet knivdrept i en boligblokk ved Strømmen stasjon i akershus. Eksmannen hennes er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


158. NVE anser 13 områder som egnet for å opprette vindkraftanlegg i Norge
NVE anser 13 områder som egnet for å opprette vindkraftanlegg i Norge. Områdene ligger i alle fylker utenom Oppland, Troms, Oslo og akershus.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:14 - Kilde: Aftenposten - Info


159. NM-gulljubel for Sogn og Fjordane
En sterk avslutning fra Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø sendte Sogn og Fjordane til topps i skiskytterstafetten i NM søndag. Ole Martin Erdal og Håvard Gutubø Bogetveit gikk også på laget. Oslo og akershus, med Thekla Brun-Lie, Ingrid Landmark Tandrevold og Tiril Eckhoff, vant kvinnenes stafett.
Tidspunkt: 31-03-2019 - Kl.12:46 - Kilde: NRK - Info


160. Kort sagt, lørdag 30. mars
Skivebom å påstå at Fotballforbundet akershus forskjellsbehandler jentene. Stillheten etter New Zealand. Dette er dagens kortinnlegg!
Tidspunkt: 29-03-2019 - Kl.22:00 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Sterk mistanke om nytt meslingtilfelle på Østlandet
Det er sterk mistanke om meslinger hos en innbygger i akershus.
Tidspunkt: 28-03-2019 - Kl.10:56 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Knivstikking på fest i Sørumsand
To personer skal ha blitt knivstukket på en fest på Sørumsand i akershus, opplyser politiet, som leter etter en eller flere gjerningspersoner.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.20:20 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Mann med øks skutt av politiet på Skjetten. Nå risikerer han ti års fengsel.
En mann med øks ble fredag skutt av politiet og kritisk skadet under pågripelse på Skjetten utenfor Lillestrøm i akershus. Han er nå utenfor livsfare.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.08:35 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Mann med øks skutt av politiet på Skjetten
En mann med øks ble skutt og kritisk skadd da han gikk til angrep på politifolk under en pågripelse på Skjetten utenfor Lillestrøm i akershus.
Tidspunkt: 22-03-2019 - Kl.22:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


165. Mann knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i akershus
Mannen er fraktet til sykehus, tilstanden er ukjent. Politiet jakter to gjerningsmenn.
Tidspunkt: 16-03-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Mann knivstukket ved Skjetten – ukjente gjerningsmenn løp fra stedet
En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i akershus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet leter etter antatte gjerningsmenn.
Tidspunkt: 16-03-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Mann knivstukket ved Skjetten. En person er pågrepet av politiet.
En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i akershus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet har pågrepet en person.
Tidspunkt: 16-03-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Glatt på veiene. E6 åpnet igjen i akershus.
Øst politidistrikt melder om flere biler som har kjørt av veien i områdene Vestby og mellom Sarpsborg og Halden. E6 var stengt i begge retninger ved Vestby.
Tidspunkt: 09-03-2019 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


169. To tenåringer til sykehus etter ulykke på E6 i akershus
To menn i slutten av tenårene ble kjørt til Sykehuset Østfold på Kalnes for sjekk etter at de kjørte inn i en midtdeler på E6 ved Korsegården i akershus.
Tidspunkt: 08-03-2019 - Kl.05:06 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Stein Erik Hagen gir en million til Abid Rajas Venstre
Stein Erik Hagen gir en million kroner til akershus Venstre, for å støtte Venstre og den jobben Abid Raja gjør.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.06:14 - Kilde: E24 - Info


171. Stein Erik Hagen gir en million til Abid Rajas Venstre
Stein Erik Hagen gir en million kroner til akershus Venstre, for å støtte Venstre og den jobben Abid Raja gjør.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.06:14 - Kilde: E24 - Info


172. Stein Erik Hagen støtter Abid Rajas Venstre med 1 million
Forretningsmann Stein Erik Hagen bekrefter overfor VG at han og familien gir en million kroner til akershus Venstre for å støtte partiet og Abid Rajas innsats.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.04:59 - Kilde: Aftenposten - Info


173. To personer funnet gjemt i møkkakjeller etter politijakt på Romerike
En dramatisk politijakt endte med at to personer ble pågrepet i Gjerdrum i akershus fredag kveld. Politiets bombegruppe var på stedet, ifølge Romerikes Blad.
Tidspunkt: 02-03-2019 - Kl.06:17 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Bønder vil bruke Ikeas tomt i Vestby til jordbruk
Bønder vil at Ikeas tomt i Vestby i akershus skal brukes til jordbruk etter at varehuskjeden droppet ytterligere utbygging av varehus i Norge.
Tidspunkt: 28-02-2019 - Kl.06:00 - Kilde: E24 - Info


175. Bønder vil bruke Ikeas tomt i Vestby til jordbruk
Bønder vil at Ikeas tomt i Vestby i akershus skal brukes til jordbruk etter at varehuskjeden droppet ytterligere utbygging av varehus i Norge.
Tidspunkt: 28-02-2019 - Kl.06:00 - Kilde: E24 - Info


176. Massepunktering på E6 i akershus
Minst 10–12 biler punkterte mens de kjørte i høy hastighet på E6 ved Follotunnelen i akershus. Årsaken var en aluminiumsdings som stakk opp av veien.
Tidspunkt: 20-02-2019 - Kl.09:42 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Politiets bombegruppe på vei til Kjeller etter funn av mistenkelig pakke
Øst politidistrikt opplyser på Twitter at det er funnet en mistenkelig pakke på Kjeller utenfor Lillestrøm i akershus mandag kveld.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.20:10 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Bombegruppen destruerte ufarlig pakke på Kjeller etter mistenkelig funn
En mistenkelig pakke ble funnet på Kjeller utenfor Lillestrøm i akershus mandag kveld. Politiet er ferdig på stedet.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.20:10 - Kilde: Aftenposten - Info


179. Kritisk skadet i kjedekollisjon med lastebil, buss og personbiler på Romerike
En person er kritisk skadet etter en kjedekollisjon på E6 ved Kløfta i akershus der en lastebil, en buss og to personbiler var involvert onsdag formiddag.
Tidspunkt: 13-02-2019 - Kl.12:01 - Kilde: Aftenposten - Info


180. 16-åring ranet i Sandvika, bevæpnet politi søkte i området
En mann er tatt med inn til avhør hos politiet etter at to maskerte menn ranet en 16 år gammel gutt i Sandvika i akershus tirsdag kveld.
Tidspunkt: 12-02-2019 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


181. E6 sperret ved Kløfta etter ulykke
E6 er sperret i nordgående retning fredag morgen etter en trafikkulykke på Kløfta i akershus.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


182. E6 ved Kløfta åpnet igjen etter ulykke
E6 var sperret i nordgående retning fredag morgen etter en trafikkulykke på Kløfta i akershus.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


183. Mye snø og frysende regn ventes på Østlandet
Det ventes vanskelige kjøreforhold i Oslo, akershus og Buskerud mandag morgen.
Tidspunkt: 03-02-2019 - Kl.19:44 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Rovviltnemndene vil felle ytterligere fire ulver utenfor ulvesonen i Hedmark og akershus
Rovviltnemndene for flere fylker på Østlandet har besluttet at det kan felles ytterligere fire ulver utenfor ulvesonene i Hedmark og akershus.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Vedtak om avlivning av flere ulver skaper strid
Rovviltnemndene for flere fylker på Østlandet har besluttet at det kan felles ytterligere fire ulver utenfor ulvesonene i Hedmark og akershus.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


186. Hagen-forsvinning: Søket starter i Langvannet
Politiet starter onsdag formiddag søk i Langvannet i akershus i forbindelse med det de antar er en bortføring av Anne-Elisabeth Hagen.
Tidspunkt: 23-01-2019 - Kl.10:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Sanner med klar mobbemelding til skoleledere: – Skjerp dere
I fjor høst ble hele 653 mobbesaker meldt inn til fylkesmenn i Norge. I nesten alle ferdigbehandlede saker ble det konkludert med at skolene ikke gjorde nok. Oslo og akershus har flest saker.
Tidspunkt: 20-01-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Fortsatt brann i industribygg i Hølen
Det brenner lørdag morgen fortsatt i industribygget i Hølen i akershus som fredag tok fyr. Brannvesenet har kontroll på brannen.
Tidspunkt: 19-01-2019 - Kl.06:09 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Brann i industribygg i Hølen
Fredag kveld brenner det i et industribygg i Hølen i akershus. Det skal være gass inne i bygget.
Tidspunkt: 18-01-2019 - Kl.23:55 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Advarer om glatte veier – store trafikkforsinkelser i og rundt Oslo
Et trafikkuhell blokkerer E6 mellom Jessheim og Kløfta. Hele Oslo og akershus er rammet av glatt føre og store trafikkforsinkelser. Snøfallet fortsetter utover dagen.
Tidspunkt: 16-01-2019 - Kl.09:02 - Kilde: Aftenposten - Info


191. Kvinne (89) døde etter påkjørsel på Årnes
En kvinnelig fotgjenger (89) omkom på sykehuset etter å ha blitt påkjørt på Årnes i akershus tirsdag morgen.
Tidspunkt: 16-01-2019 - Kl.04:53 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Gutter på 15 og 16 ble truet med pistol og ranet
Tre unge gutter ble søndag kveld overfalt, kastet i bakken og truet med pistol av to gjerningspersoner på Bøleråsen i Ski i akershus.
Tidspunkt: 07-01-2019 - Kl.00:10 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Boligbrann på Fjellhamar slukket
Boligbrannen i Fjellhamar i akershus første juledag er slukket. Beboerne kom seg uskadd ut av huset.
Tidspunkt: 26-12-2018 - Kl.00:39 - Kilde: Aftenposten - Info


194. Boligbrann på Fjellhamar
Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en bolig på Fjellhamar i akershus.
Tidspunkt: 25-12-2018 - Kl.23:26 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Tyver stjal smultringmaskin til 175.000 kroner
Ukjente gjerningspersoner brøt seg natt til lørdag inn i en smultringvogn i Vestby i akershus og stakk av med en smultringmaskin til hele 175.000 kroner.
Tidspunkt: 15-12-2018 - Kl.13:20 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Politiet henlegger sak etter ras som tok tre liv i akershus
Politiet henlegger saken etter raset i Sørum i akershus der tre arbeidere druknet i fyllingsmassene. De etterlatte har ikke bestemt om de vil følge opp.
Tidspunkt: 14-12-2018 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Bombe sendt til politiet på Ski – ingen mistenkte
Det var sprengstoff i pakken som kom til politiet på Ski i akershus onsdag, opplyser politiet. Ingen er så langt mistenkt i saken.
Tidspunkt: 06-12-2018 - Kl.14:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


198. Bombegruppen har skutt mot pakke funnet i politihuset i Ski
Det er funnet en uidentifisert pakke på politihuset i Ski i akershus, og flere er evakuert. Bombegruppen har skutt mot gjenstanden og skal undersøke nærmere.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.16:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Bombegruppe har skutt mot mistenkelig pakke på politihuset i Ski
Bombegruppen skal nå undersøke den mistenkelige pakken som ble levert til politihuset i Ski i akershus. Bygningen er evakuert.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.15:03 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Mistenkelig pakke levert til politihuset i Ski - bombegruppen på stedet
Bombegruppen jobber med en pakke i politihuset i Ski i akershus. Kundemottaket og deler av politihuset er evakuert.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.12:16 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Politihuset i Ski evakuert på grunn av gjenstand
Det er funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski i akershus. Kundemottaket i politihuset evakueres.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.11:29 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Politihuset i Ski evakueres på grunn av gjenstand
Det er funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski i akershus. Kundemottaket i politihuset evakueres.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.10:42 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Vil frede flere områder rundt akershus festning
Byantikvaren vil sikre opplevelsen av festningsanlegget som helhet.
Tidspunkt: 26-11-2018 - Kl.06:37 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Tre menn pågrepet for å vifte med våpen ut av bilvindu på E18
Tre unge menn er pågrepet etter at de holdt en softgun ut av bilvinduet på E18 i ved Asker i akershus lørdag kveld.
Tidspunkt: 24-11-2018 - Kl.20:57 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Mann fra akershus tiltalt i overgrepssak med rundt 300 fornærmede unge gutter
En 26 år gammel mann fra Romerike er tiltalt i en overgrepssak med rundt 300 fornærmede unge gutter.
Tidspunkt: 20-11-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Mann fra akershus skal ha begått overgrep mot 460 unge gutter
En 26 år gammel mann fra Romerike er tiltalt i en overgrepssak med rundt 300 fornærmede unge gutter. I tillegg skal han ha forgrepet seg på ytterligere 160 gutter.
Tidspunkt: 20-11-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Forslag om å utsette regjeringsforhandlinger avvist av KrFs landsstyre
akershus KrF foreslo mandag kveld å stille regjeringsforhandlingene i bero på grunn av situasjonen i partiet, men det var ikke stemning for det i landsstyret.
Tidspunkt: 20-11-2018 - Kl.00:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


208. Forslag om å utsette regjeringsforhandlinger avvist av KrFs landsstyre
akershus KrF foreslo mandag kveld å stille regjeringsforhandlingene i bero på grunn av situasjonen i partiet, men det var ikke stemning for det i landsstyret.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


209. akershus KrF: Ber partiledelsen legge regjeringsforhandlingene på is
Fylkesleder i akershus KrF, Arne Willy Dahl, oppfordrer nå partiledelsen til å innstille forhandlingene med Solberg-regjeringen.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.11:37 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Politiet åpnet ild mot lastebil med «ustabil sjåfør»
En angivelig ustabil lastebilsjåfør torpederte flere politibiler på Vinterbro i akershus. Politiet avfyrte flere skudd mot dekkene for å få stanset kjøretøyet.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.18:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


211. Politiet åpnet ild mot lastebil med «ustabil sjåfør»
En angivelig ustabil lastebilsjåfør prøvde å torpedere politibiler på Vinterbro i akershus. Politiet skjøt mot dekkene til kjøretøyet for å få stanset det.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.14:38 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Mann alvorlig skadet etter ATV-ulykke i akershus
Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadet.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


213. 257 meter langt krigsskip har ankommet Oslo
Rett etter klokken 15 klappet USS Iwo Jima til kai ved akershus festning. Her skal det ligge i tre dager.
Tidspunkt: 13-11-2018 - Kl.15:17 - Kilde: Aftenposten - Info


214. De tyngste soldatene kommer fra Finnmark
Fersk forskning viser økende BMI hos ungdom på sesjon. De tyngste kommer fra Finnmark, de letteste fra Oslo og akershus.
Tidspunkt: 12-11-2018 - Kl.06:19 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Bil brukt som rambukk under innbrudd på Kolbotn
En bil ble brukt som rambukk da en klesbutikk på Kolbotn i akershus ble utsatt for et sjokkbrekk natt til fredag.
Tidspunkt: 09-11-2018 - Kl.04:28 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Én pågrepet etter brutalt ungdomsran på Strømmen
En gutt er pågrepet etter at han og flere andre skal ha angrepet to gutter og frastjålet dem verdisaker ved Sagdalen stasjon på Strømmen i akershus.
Tidspunkt: 04-11-2018 - Kl.16:01 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Hareide-flertall i akershus: 5–4 i favør rød regjering
Det ekstraordinære fylkesårsmøtet i akershus besluttet mandag kveld å sende fem røde og fire blå og delegater til KrFs landsmøte.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.20:10 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Kvinne kritisk skadet i trafikkulykke på Kløfta
En kvinne ble kritisk skadet i en trafikkulykke på Kløfta i akershus mandag kveld.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.19:48 - Kilde: Aftenposten - Info


219. KrF-direkteblogg: Ropstad jubler tross Hareide-seier i akershus: – Nå ble jeg veldig glad

Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.19:13 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Direkteblogg: KrFs «supermandag»
Mandag skal fylkeslagene i KrF akershus, Oslo og Vestfold velge sine delegater til fredagens landsmøte. Her får du siste utvikling.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.16:17 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Tre fylkeslag kan avgjøre KrFs valg i kveld
Oslo, akershus og Vestfold KrF kan avgjøre partiets regjeringsvalg i kveld. Årsmøtene skal velge tilsammen 25 delegater, og får blå side halvparten eller mer kan saken være avgjort.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


222. KrF-fylkesleder mener partiet bør være i opposisjon uten et klart flertall
Fylkesleder i akershus KrF Arne Willy Dahl mener KrF bør bli værende i opposisjon uten et klart flertall for et av regjeringsalternativene.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Tabbetyver satt fast i eget hull
Ingen er pågrepet etter at tyver ved 05.30-tiden torsdag forsøkte et sjokkbrekk mot en gullsmed på Strømmen i akershus.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.04:27 - Kilde: Aftenposten - Info


224. To dekk ramlet av bil i fart på Romerike – traff annen bil
En bil i Rælingen i akershus mistet to dekk. Sjåføren mistet lappen.
Tidspunkt: 24-10-2018 - Kl.19:46 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Google-kartlegging av KrF-medlemmer i akershus endte med fiasko
– Undersøkelsen er avlyst. Vi beklager at den har en del svakheter. Det sier fylkessekretæren i akershus KrF etter et mislykket forsøk på å kartlegge medlemmenes syn på samarbeid.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.12:53 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Ina Libak valgt til AUF-leder
Ina Rangønes Libak (28) fra akershus ble søndag som ventet valgt til ny leder i AUF, Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon.
Tidspunkt: 21-10-2018 - Kl.13:20 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Melding om knivran på Strømmen
Et ungt par ble ranet med kniv på Strømmen i Skedsmo i akershus. Politiet opplyser at de har kontroll på personene som skal ha begått ranet.
Tidspunkt: 19-10-2018 - Kl.20:58 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Mindreårig par ranet med kniv på Strømmen
Politiet har fire mindreårige mistenkt for knivran mot to personer på samme alder på Strømmen i Skedsmo i akershus fredag kveld.
Tidspunkt: 19-10-2018 - Kl.20:58 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra akershus
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Denne gangen ser vi på akershus.
Tidspunkt: 14-10-2018 - Kl.21:51 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


230. Ulv skutt da den angrep jakthund på Eidsvoll
To ulv skal ha gått til angrep på en jakthund på Eidsvoll i akershus søndag. Den ene ulven ble skutt.
Tidspunkt: 07-10-2018 - Kl.12:18 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Mann mistet deler av to fingre i trafikkulykke i Skedsmo
En 23 år gammel mann fikk kappet av deler av to fingre i en trafikkulykke på E6 i Skedsmo i akershus natt til mandag.
Tidspunkt: 24-09-2018 - Kl.03:51 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Ruter har inngått avtale om leie av opptil 50 selvkjørende kjøretøyer – de første kommer i vinter
Et dansk firma har fått i oppdrag å levere selvkjørende busser til Oslo og akershus. I 2021 kan det være 50 selvkjørende busser i regionen.
Tidspunkt: 15-09-2018 - Kl.10:27 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Bevæpnet mann pågrepet etter dramatisk biljakt – politimann skadet
En bevæpnet mann er pågrepet etter en kort, men intens biljakt på Skedsmokorset i akershus. En politimann ble skadet i biljakten.
Tidspunkt: 12-09-2018 - Kl.08:12 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Fylkeskommunen som ikke gadd vente på Kulturrådet
KOMMENTAR: Bemerkelsesverdig satsing på profesjonell dans og talentutvikling i akershus.
Tidspunkt: 05-09-2018 - Kl.08:44 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Ap sørger for flertall for å sette Viken-regionen på vent
Arbeiderpartiet i Østfold, Buskerud og akershus støtter forslaget om å legge arbeidet med Viken-regionen på is i påvente av ny stortingsbehandling i høst.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Ap vil sette Viken-regionen på vent – usikkert i Frp
Arbeidet med å slå sammen Østfold, Buskerud og akershus til regionen Viken kan bli lagt på is i påvente av nye runder i Stortinget i høst.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Motorsyklist omkom i ulykke på E6
En mann mistet livet og en annen mann er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på E6 ved Hvam i akershus. Motorsykkelen de satt på kjørte inn i en bil.
Tidspunkt: 26-08-2018 - Kl.13:43 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Helikopterstøy i vente på Østlandet de neste ukene
Forsvaret øver de to neste ukene med helikopter. Det betyr at folk i Vestfold, Østfold, akershus og Oslo må regne med helikopterstøy kvelder og netter.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.12:56 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Sp oppfordrer akershus, Buskerud og Østfold til boikott av regionreformen
Sigbjørn Gjelsvik (Sp) ber Viken-fylkene akershus, Østfold og Buskerud kopiere Finnmark og boikotte sammenslåingsprosessen.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Flertall i akershus for omkamp om Viken – hvis Finnmark får stå alene
– Hvis Finnmark får fortsette som eget fylke, så må det gjelde for alle andre også, sier Tonje Brenna, gruppeleder i akershus fylkesting for Arbeiderpartiet.
Tidspunkt: 23-08-2018 - Kl.18:57 - Kilde: Aftenposten - Info


241. To menn og en kvinne tiltalt for grov vold og voldtekt av tenåringsjente
To menn og en kvinne er tiltalt for å ha utsatt en tenåringsjente i akershus for grov mishandling før en av dem skal ha voldtatt henne.
Tidspunkt: 19-08-2018 - Kl.08:47 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Flere klasserom skadet etter brann på skole i Ås
Brannvesenet melder at de har slukket brannen på Nordby skole i akershus.
Tidspunkt: 18-08-2018 - Kl.17:18 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Vidvinkel
Hvor kan du se innover i Sverige, vestover til Sunnmøre, Glittertind, Galdhøpiggen, Snøhetta, Fjellsjøkampen i akershus – og alle toppene i Rondane? På Rondslottet er det over 180 kilometer utsikt i flere retninger.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.18:38 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Død person funnet i Gjerdrum
Politiet betegner funnet av en død person i Gjerdrum i akershus som en kriminalsak.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.14:12 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Regjeringen bekrefter: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) deltok offisielt under Irans ambassades feiring av den islamske revolusjonen
På invitasjon fra den iranske ambassaden deltok statsråd Per Sandberg på nasjonaldagsfeiringen til Iran på akershus festning 8. februar. Nasjonaldagen markerer seieren for revolusjonen som innførte et konservativt, islamsk regime i landet.
Tidspunkt: 08-08-2018 - Kl.22:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


246. Regjeringen bekrefter: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) deltok offisielt under Irans ambassades feiring av den islamske revolusjonen
På invitasjon fra den iranske ambassaden deltok statsråd Per Sandberg på nasjonaldagsfeiringen til Iran på akershus festning 8. februar. Nasjonaldagen markerer seieren for revolusjonen som innførte et konservativt, islamsk regime i landet.
Tidspunkt: 08-08-2018 - Kl.18:59 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Væpnet politiaksjon etter at mann ble skutt i benet i akershus
Politiet gjennomfører en væpnet aksjon i Oppegård i akershus. Aksjonen gjennomføres etter at en mann har skutt en annen i benet.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Store politistyrker søker etter gjerningsmann etter skyteepisode i akershus
Politiet gjennomfører en væpnet aksjon i Oppegård i akershus etter at en mann har skutt en annen mann i benet. Politiet ønsker tips fra publikum.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Politiet har trappet ned leteaksjonen i Oppegård etter gjerningsmannen som skjøt en mann i benet
Politiet har trappet ned leteaksjonen etter mannen som skjøt en annen mann i benet i Oppegård i akershus.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Politiet fortsetter den væpnede leteaksjonen etter gjerningsmannen som skjøt en mann i benet.
Politiet har trappet ned leteaksjonen i nærområdet etter mannen som skjøt en annen mann i benet i Oppegård i akershus. Søket fortsetter andre steder.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Historiske sommerturer: Bli med til akershus festning
Festningen midt i byen er en magnet som trekker til seg tusener av skuelystne.
Tidspunkt: 01-08-2018 - Kl.13:00 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Kollisjon mellom syklister – én person fløyet til sykehus
To syklister kolliderte på Vinterbro i akershus mandag morgen. En person er alvorlig skadet.
Tidspunkt: 30-07-2018 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Flere skogbranner ute av kontroll i Sør-Norge
Skogbrannhelikoptre har rykket ut til en rekke skogbranner i Aust-Agder, Østfold og akershus. Utilgjengelige områder, tett skog og sterk vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Flere skogbranner i Sør-Norge
Skogbrannhelikoptre har rykket ut til en rekke skogbranner i Aust-Agder, Østfold og akershus. Utilgjengelige områder, tett skog og sterk vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Flere store skogbranner i Sør-Norge
Skogbrannhelikoptre har rykket ut til en rekke skogbranner i Aust-Agder, Østfold og akershus. Utilgjengelige områder, tett skog og sterk vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Ung kvinne og mann tiltalt for flere voldtekter
En mann og en kvinne, begge i slutten av tenårene, er tiltalt for flere voldtekter av en yngre jente i akershus i fjor.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.05:10 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Person døde i trafikkulykke i Enebakk i akershus – fem personer er skadet
En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Flateby i Enebakk lørdag kveld. Fem personer er fraktet til sykehus med skader.
Tidspunkt: 21-07-2018 - Kl.21:46 - Kilde: Aftenposten - Info


258. 18-åring døde i trafikkulykke i Enebakk i akershus – fem personer er skadet
En 18 år gammel mann er bekreftet omkommet etter en bilulykke i Flateby i Enebakk lørdag kveld. Fem personer er fraktet til sykehus med varierende skadeomfang.
Tidspunkt: 21-07-2018 - Kl.21:46 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Mann i 70-årene tiltalt for å ha knivdrept kona i akershus i fjor
Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien.
Tidspunkt: 20-07-2018 - Kl.05:20 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Brannmann døde etter slukking av skogbrann i akershus
En brannmann i 30-årene døde søndag på sykehus etter en ulykke under slukking av en skogbrann i akershus. Ifølge brannvesenet fikk mannen et akutt helseproblem.
Tidspunkt: 16-07-2018 - Kl.01:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


261. Brannmann omkom etter slukking av skogbrann i akershus
En brannmann døde søndag på Ullevål sykehus etter en ulykke under slukking av en skogbrann i akershus. Ifølge brannvesenet fikk mannen et akutt helseproblem.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.22:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. Brannmann omkom etter slukking av skogbrann i akershus
Den unge mannen døde på Ullevål sykehus søndag.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.19:21 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Full fyr i videregående skole ved Lillestrøm
Det brenner kraftig i Skedsmo videregående skole på Romerike i akershus.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.18:42 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Uvær skaper trøbbel flere steder
Uvær skaper trøbbel flere steder torsdag. I Oppland er Dovrebanen er stengt etter kraftig regnvær, og i akershus er nær 700 personer strømløse etter lynnedslag.
Tidspunkt: 12-07-2018 - Kl.16:51 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Slik tilpasser snekkerne seg et bilfritt byliv
Håndverkerne i Lohne & Lauritzsen har skrotet seks dieselbiler og gått over til elsykler. – Ikke for alle, advarer NHO Oslo og akershus.
Tidspunkt: 04-07-2018 - Kl.09:40 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Motorsyklist til sykehus etter kollisjon med bil
En motorsyklist er fraktet til sykehus med store smerter etter en kollisjon med en bil på Skillebekk ved grensen til Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Motorsyklist moderat skadd etter kollisjon med bil
En motorsyklist er innlagt med moderate skader etter en kollisjon med en bil på Skillebekk ved grensen til Nittedal i akershus natt til torsdag.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Besøkstall under forventning på Kontraskjæret. Nå tror arrangørene at det tar seg opp.
Så langt har omtrent 60.000 mennesker sett fotball-VM på storskjermen ved akershus festning.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.16:38 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Brann i garasjeanlegg ved Kolbotn har spredt seg til boliger
Det brenner i et garasjeanlegg på Tårnåsen i ved Kolbotn i akershus. Brann har spredt seg til rekkehus. Boliger blir evakuert.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.12:59 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Brannen i garasjeanlegget ved Kolbotn skal nå være slukket
Brannen på Tårnåsen på Kolbotn i akershus skal nå være slukket. To eneboliger er berørte, men ingen personer skal ha kommet til skade, melder politiet.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.12:59 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Bil snurret ved E6 på Romerike
En mann er fraktet til sykehus etter bilen han kjørte, snurret i en rundkjøring ved Kløfta i akershus. Politiet mistenker at han var ruspåvirket.
Tidspunkt: 22-06-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Svenske tatt med 80.000 sigaretter
En svensk mann hadde 80.000 sigaretter i bilen da han mandag ble stanset av tollere på smuglerruten «Sukkerveien», i akershus.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.11:37 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Person kritisk skadet etter frontkollisjon i Siggerud
En person er fastklemt og en annen kjørt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon i Siggerud i Ski kommune i akershus mandag morgen.
Tidspunkt: 18-06-2018 - Kl.06:28 - Kilde: Aftenposten - Info


276. To personer skadet etter frontkollisjon i Siggerud
To personer moderat skadet etter en frontkollisjon i Siggerud i Ski kommune i akershus mandag morgen.
Tidspunkt: 18-06-2018 - Kl.06:28 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Én kritisk skadd da bil havnet i vannet i Hurdal
En person er kritisk skadd etter at en bil med to personer havnet i vannet i Hurdal i akershus.
Tidspunkt: 08-06-2018 - Kl.22:03 - Kilde: Aftenposten - Info


278. 93-åring måtte vente fem måneder før innvilget sykehjemsplass ble en realitet. – Uakseptabelt, sier pasientombud
– Helt uakseptabelt, sier pasient- og brukerombudet i Oslo og akershus. Frogn kommune satte 93-åring på venteliste i fem måneder etter at hun ble innvilget sykehjemsplass.
Tidspunkt: 07-06-2018 - Kl.08:31 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Politiet: Skogbrann i Oslo – politiet trodde de måtte stenge E6
Brannmannskaper rykket ut til en skogbrann på grensen mellom Oslo og akershus mandag kveld.
Tidspunkt: 04-06-2018 - Kl.21:04 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Kvinne druknet i privat svømmebasseng i Nittedal
En kvinne i 80-årene omkom i en drukningsulykke i et privat svømmebasseng i Nittedal i akershus tirsdag kveld. 
Tidspunkt: 29-05-2018 - Kl.21:00 - Kilde: Aftenposten - Info


281. De fikk staket plattingen til lands – men mange campingvogner står vannfast i flomstore Glomma
FROGNERSTRAND CAMPING, NES I akershus (Aftenposten): Plattingen ble reddet i sikkerhet på kreativt vis. Men for flere campingvogneiere kom flommen brått på.
Tidspunkt: 13-05-2018 - Kl.18:28 - Kilde: Aftenposten - Info


282. Folk i Oslo og akershus er uenige om byrådets biltiltak i hovedstaden
Her er syv spørsmål som avslører hvor forskjellig folk i Oslo og i akershus-kommunene tenker om klima, miljø og bilbruk, ifølge klimaetatens måling.
Tidspunkt: 09-05-2018 - Kl.17:47 - Kilde: Aftenposten - Info


283. Brann i Den blinde ku-meieriet
Det er kraftig røykutvikling etter at meieriet Den blinde ku i Ås kommune i akershus tok fyr ved 10-tiden søndag.
Tidspunkt: 29-04-2018 - Kl.08:16 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Brann i Den blinde ku-meieriet i Ås
Meieriet Den blinde ku i Ås kommune i akershus tok fyr ved 10-tiden søndag.
Tidspunkt: 29-04-2018 - Kl.08:16 - Kilde: Aftenposten - Info


285. Oslo-politiets telefonnummer ute av drift
Folk i Oslo og akershus kan ikke ringe til politiet fredag morgen.
Tidspunkt: 27-04-2018 - Kl.06:01 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Brann på institusjon i akershus – 40 beboere evakuert
40 beboere og 10 ansatte er evakuert fra en psykiatrisk institusjon i Hurdal i akershus etter brann på et rom. Brannen er under kontroll.
Tidspunkt: 25-04-2018 - Kl.01:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


287. Tre russ skulle på do – falt ned skrent og ut i Gjersjøen
Tre russ skulle på do, men falt ned en bratt skrent og ut i vannet i Gjersjøen i akershus natt til tirsdag. To av dem ble skadd, men ikke alvorlig.
Tidspunkt: 24-04-2018 - Kl.05:38 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Innbruddstyv tatt på fersk gjerning i Bærum – hoppet i elv
En mann i 30-årene ble tatt på fersk gjerning da han brøt seg inn hos et produksjonsfirma i Sandvika i akershus. Da la han på sprang og hoppet i elven.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.04:02 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Innbruddstyv tatt på fersk gjerning i Bærum – hoppet i elv
En mann i 30 årene ble tatt på fersk gjerning da han brøt seg inn hos et produksjonsfirma i Sandvika i akershus. Da la han på sprang og hoppet i elven.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.04:02 - Kilde: Aftenposten - Info


290. Full bilkrangel mellom Oslo og akershus
Oslo-byrådet vil ha kommunene i akershus til å bli langt strengere med parkering. De truer med å gå til Regjeringen om de ikke får viljen sin.
Tidspunkt: 16-04-2018 - Kl.20:23 - Kilde: Aftenposten - Info


291. MC-fører alvorlig skadet i Vestby
Føreren av tung motorsykkel ble påført alvorlige skader i en kollisjon med en personbil i et veikryss i Vestby i akershus.
Tidspunkt: 16-04-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Politiet: To personer skutt i leilighet på Fjellhamar i akershus
To personer er skutt i en leilighet i Fjellhamar i akershus, opplyser politiet, som søker etter gjerningsmenn.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.23:29 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Illeluktende svensk sild sendte 350 hjem fra skolen
Ledelsen ved Vestby ungdomsskole i akershus valgte å sende alle de 350 elevene hjem da noen åpnet boks med surstrømming forpestet lokalene.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Ruters kontrollutgifter overgår gebyrinntekter. Men saken har også en annen side.
Ruter i Oslo og akershus brukte i fjor 73 millioner mer på billettkontroller enn hva selskapet tok inn på gebyrer. Samtidig har flere kontroller ført til at flere reiser med gyldig billett.
Tidspunkt: 31-03-2018 - Kl.07:51 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Ingen kø ut av Oslo-området. Den kommer i Stange
Påsketrafikken flyter bra på hovedveiene i Oslo og akershus. De som skal nordover, kan møte køen i Stange senere i kveld.
Tidspunkt: 23-03-2018 - Kl.17:54 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Påsketrafikken har roet seg
Påsketrafikken ut fra Oslo og akershus har i all hovedsak gått uten problemer fredag.
Tidspunkt: 23-03-2018 - Kl.17:54 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Det kommer flere nye busslinjer i Oslo og akershus
Flere avganger tidlig om morgenen og sent på kvelden, mer nattbuss og bedre tilbudt på tvers. Det er fasiten når Ruter legger om rutene 8. april.
Tidspunkt: 21-03-2018 - Kl.09:47 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Tror alle busser i Oslo kan være «utslippsfrie» om ti år
Kollektivtrafikken i Oslo og akershus kan være utslippsfri i 2028, konkluderer en rapport laget av Ruter.
Tidspunkt: 06-03-2018 - Kl.22:31 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Sene skoledager er en utrolig dårlig idé | Terje Hetland
Si ;D-innlegg: Det var ikke uventet at elevene i akershus var negative til prøveprosjektet.
Tidspunkt: 11-02-2018 - Kl.17:15 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Uten veier går ikke bussen, SU! | Eivind Kårbø
Si ;D-innlegg: Den blå-blå regjeringen har realisert avgjørende tiltak for å styrke reisehverdagen til unge i Oslo og akershus.
Tidspunkt: 08-02-2018 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info©2023 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)