Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
20
 Lørdag  20. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: AKERSHUS



1. Nettavisen: Krets ønsker Ulvang som ny leder for langrennskomiteen i skiforbundet
akershus skikrets foreslår å bytte ut Torbjørn Skogstad som leder for langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Vegard Ulvang pekes på som arvtakeren. Det opplyser kretsleder Erik Solberg i et intervju med Nettavisen. – Vi mener det er lurt med utskiftninger med jevne mellomrom sånn at man ikke gror fast, sier han. Torbjørn Skogstad har sittet med vervet siden 2012 og fikk i fjor mye kritikk da det ble kjent at han hevet en godtgjørelse på nærmere 950.000 kroner. Solberg peker på at lederen i langrennskomiteen jobber med prestasjonsgrupper som hele tiden er i utvikling. – Derfor tror jeg det er lurt at man i jevne mellomrom får inn nye tanker og ideer om hvordan ting skal gjøres, sier kretslederen. (NTB)
Tidspunkt: 15-04-2024 - Kl.15:24 - Kilde: NRK - Info


2. Lars Håkon Grønning kåret til Årets redaktør
På Oslo Redaktørforenings årsmøte tirsdag ble prisene for årets redaktører i Oslo og akershus delt ut.
Tidspunkt: 05-03-2024 - Kl.21:07 - Kilde: E24 - Info


3. Helene Marie Fossesholm utsetter comebacket: – Ikke helt i form
Helene Marie Fossesholm (22) blir likevel ikke å se tilbake i langrennssporet i lørdagens norgescuprenn på Nes i akershus, melder TV 2. – Jeg står over lørdag og er ikke helt i form, sier Fossesholm til kanalen via en pressekontakt i Norges Skiforbund. TV 2 skriver at det skal være håp om at Fossesholm starter søndagens konkurranse. 22-åringen valgte i fjor høst å ta en pause som konkurranseløper. Årsaken var at hun over tid ikke hadde følt seg bra, verken fysisk eller mentalt. (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2024 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


4. Hafslund og Eidsiva inngår vind-samarbeid med akershus Energi
Men utbygging er et stykke frem i tid. Først ser selskapene for seg å bruke noen år på å forankre vindkraftprosjekter lokalt.
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.10:59 - Kilde: E24 - Info


5. Landets største kraftunderskudd: Ber Oslo spare på strømmen
Oslo og akershus er storforbrukere av kraft, men produserer lite selv. LO og NHO etterlyser tiltak for å redusere energibehovet i underskuddsregionen.
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.12:00 - Kilde: E24 - Info


6. Kari Due-Andresen blir sjef for akershus Eiendom
Sjeføkonom Kari Due-Andresen går inn som daglig leder for akershus Eiendom, men fortsetter også som sjeføkonom.
Tidspunkt: 10-11-2023 - Kl.07:52 - Kilde: E24 - Info


7. Sjeføkonom om statsbudsjettet: – Kan spare litt på kruttet
Hvis regjeringen bruker mer penger enn Norges Bank har anslått, vil det kunne føre til økt rente, sier Kari Due-Andresen, sjeføkonom i akershus Eiendom.
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.08:00 - Kilde: E24 - Info


8. Holm Lægreid sikret NM-stafettseier
Oslo og akershus forsvarte fjorårets NM-gull på herrenes stafett da de tok en overlegen seier på skiskytter-NMs avsluttende øvelse i Alta søndag. På laget var Sturla Holm Lærgreid, Endre Strømsheim, Isak Frey og Johannes Dale. Etter siste veksling hadde Lægreid en ledelse på nærmere minuttet ned til Buskeruds Vetle Sjåstad Christiansen. Lægreid fikk få problemer med å sikre gullet foran Buskerud på sølvplass. Sogn og Fjordane, med Johannes Thingnes Bø på sisteetappen, tok bronsen. Det var fire blide menn som stilte opp til intervju med NRK etter seieren. – Denne stafetten henger høyt. Det er deilig at vi slår Sogn og Fjordane og Buskerud, sier Holm Lægreid, og sikter til lagkameratene Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Thingnes Bø. Tidligere søndag tok Buskerud seieren på kvinnenes stafett.
Tidspunkt: 26-03-2023 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


9. Granerud og Lindvik tok NM-gull med akershus
Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik ledet akershus´ 1.-lag til seier i lagkonkurransen under hopp-NM i Midtstubakken søndag. Lindvik hoppet 105 og 103 meter og skaffet laget 322,7 poeng. Granerud var kun 3,2 poeng bak med sine hopp på 102,5 og 102 meter. Fredrik Eirinsønn Villumstad hoppet 99 og 98, mens Adrian Thon Gundersrud landet på 104,5 og 99,5 meter. Buskerud ble nummer to med 1121,5 poeng. Det skilte 92,6 poeng opp til vinnerlaget. For Buskerud leverte Daniel-André Tande best med sine hopp på 100,5 og 101,5 meter. I tillegg til ham var Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand på laget. Sør-Trøndelag ble nummer tre, litt under 200 poeng bak akershus. Bendik Jakobsen Heggli, Simen Kvarstad, Jo Rømme Mellingsæter og Iver Olaussen hoppet for trønderne. akershus hadde eneste lag i kvinneklassen. Der fikk Nora Helene Evans, Mathilde Selbekk, Mille Marie Hagen og Ida Marie Hagen 512,6 poeng. (©NTB)
Tidspunkt: 30-10-2022 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


10. «Katastrofedagen»
Aleksandra Dabrowska og Arek Dabrowski mener akershus universitetssykehus sviktet dem da de skulle få sitt første barn i desember i fjor, og at feil i oppfølgingen er årsaken til at sønnen døde knapt to dager gammel.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.08:17 - Kilde: Dagbladet - Info


11. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. Oppland sikret sølvet foran Buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


12. Utelivsgiganter stenger utesteder
Fursetgruppen, Rekom Norge og akershusgruppen har hittil sendt ut permitteringsvarsel til totalt 1.200 ansatte. Sistnevnte utelukker ikke at det kan bli flere.
Tidspunkt: 15-12-2021 - Kl.15:17 - Kilde: E24 - Info


13. Dobbeltseier for Tande og Buskerud
Daniel-André Tande og Buskerud stakk av med seieren i både mennenes lagkonkurranse og i blandet lag under NM i Midtstubakken søndag. Buskerud slo storfavoritten akershus med knappest mulig margin i mennenes lagkonkurranse. Et par timer senere var Tande ankermann da Buskerud sikkert seg NM-gullet også i den blandede lagkonkurransen, selv om hoppingen ikke var like solid fra hans side. Silje Opseth hadde 97 og 105,5 meter i sine hopp. I den blandede lagkonkurransen med en kvinne og to menn på laget var det foruten Opseth, Tande og Joacim Ødegård Bjørgeng som hoppet for Buskerud. Sølvet gikk til Oppland, mens akershus ble henvist til bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.13:47 - Kilde: NRK - Info


14. Buskerud vant blandet lag i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 1996 blir det hevdet at Busterud 1 vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


15. Buskerud vant lagkonkurransen i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 2002 har Busterud vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. I 2006 delte Buskerud og akershus førsteplassen. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


16. Tett kamp mellom Granerud og Tande
Buskerud 1 leder etter første omgang i blandet hopp-konkurransen i NM i Midtstuen søndag. Daniel-André Tande leverte helgens lengste hopp på 106,5 meter. – Det var moro. Jeg føler jeg får til det jeg prøver på, men jeg må være så ærlig og si at jeg har griseflaks på forholda. Det må til når man skal slå akershus, sier Tande til NRK. I nettopp akershus er Halvor Egner Granerud. Han har variert på hoppinga denne helgen, og søndag ble det igjen et rotete hopp i første omgang. – Jeg har ikke helt kontroll på hva det er. Det var ikke noe fett, sier han. Per nå leder Buskerud 1 blandet lag-konkurransen med 459,1 poeng. akershus 1 er like bak med 455 poeng. Selve konkurransen kan du se her.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


17. akershus fornøyd med løsning
– Vi er veldig fornøyde med at Skiforbundet og Clas Brede Bråthen fant fremt til en løsning i går. Vi var i tett dialog med partene, og løsningen var 90% av den løsningen vi mente var den beste, sier Dag Helland-Hansen til NRK. Helland-Hansen er leder i langrennskomiteen i akershus skikrets. Nå overlater han det til kretslederne å diskutere om de ønsker å fremme mistillit mot det sittende skistyret når de møtes til helgen. Oslo skikrets har bedt Skiforbundet rydde opp i saken. Buskerud skikrets meddelte tidligere i uken at de ønsker et ekstraordinært skiting fordi de ikke har tillit til styret.
Tidspunkt: 22-10-2021 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


18. akershus har tillit til skistyret
Styremedlem Dag Helland-Hansen i akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte i kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Denne løysinga vil bli presentert før kretsledermøte. Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


19. Vil presentere forslag om løsning
Styremedlem Dag Helland-Hansen i akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte onsdag kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


20. Vil fremme mistillitsforslag mot skistyret: – De må drive med ledelse, ikke gjemme seg
Det murrer ikke bare i hoppmiljøet i den pågående konflikten mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen. Nå har den tatt en ny vending. Langrennskomiteen i akershus vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det sittende styret.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.09:49 - Kilde: NRK - Info


21. NFFs Qatar-utvalg er klart
Boikottforkjemperen Tom Høgli får plass i utvalget som skal gjøre forarbeidet rundt spørsmålet om boikot av Qatar-VM foran fotballtinget i juni. Med seg i utvalget får Tom Høgli blant andre Ole Kristian Sandvik og Gina Barstad fra Norsk Supporterallianse. Det 14 personer store utvalget ledes av tidligere Røde Kors-leder Sven Mollekleiv. De øvrige medlemmene er Erlend Hanstveit (leder NISO), Magnus Sverdrup (Norges idrettsforbund), Kjersti Løken Stavrum (Administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, samfunnsdebattant, tidligere leder av presseforbundet, styremedlem KFUM), Steinar Krogstad (LO/Fellesforbundet), Pia Goyer (Menneskerettighetsjurist), Tore-Christian Gjelsvik (Styreleder NFF Hordaland), Gro Langdalen (Styreleder NFF akershus), Cato Haug (Styreleder Norsk Toppfotball), Hege Jørgensen (Daglig leder Toppfotball Kvinner) og Kari Lindevik (Styreleder Divisjonsforeningen). Norges Fotballforbund har opplyst at utvalget kommer på plass i løpet av denne uken. Det ekstraordinære fotballtinget der spørsmålet om Qatar-boikott skal behandles, holdes 20. juni.
Tidspunkt: 24-03-2021 - Kl.11:22 - Kilde: NRK - Info


22. Over 1.500 brudd på arbeidsmiljøloven ved Ahus
I 2020 var det 17.148 overtidstimer ved akershus universitetssykehus (Ahus). Det er altfor høyt, vedgår HR-direktøren. Arbeidsmiljøloven ble brutt 1.526 ganger.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.04:39 - Kilde: E24 - Info


23. Leverer vindturbiner til norsk milliardprosjekt
akershus Energi og KLP har valgt turbiner fra Siemens Gamesa til Odal vindkraftverk. Turbinene har en verdi på om lag én milliard kroner.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.20:51 - Kilde: E24 - Info


24. Slik rammer buss-streiken
Ingen by- og regionbusser kjører i Oslo og tidligere akershus. Også buss for tog og skolebusser vil bli berørt.
Tidspunkt: 20-09-2020 - Kl.06:15 - Kilde: E24 - Info


25. Ulltveit-Moe blir MDG-politiker etter regjeringens oljepakke
Investor Jens Ulltveit-Moe går inn på stortingslisten for akershus MDG. Stortingets skattelettelser til oljeselskapene var dråpen som fikk begeret til å renne over for den tidligere Høyre-stemmeren.
Tidspunkt: 10-09-2020 - Kl.13:29 - Kilde: E24 - Info


26. Plassmajoren på akershus i «Mitt Oslo:» – Jeg har hørt Spøkelseshunden ule
Skrekknytt fra det mektigste stedet i Norge: Også deler av befalet på akershus festning frykter Spøkelseshunden, røper plassmajor Johan Rørvik.
Tidspunkt: 19-07-2020 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Landets mektigste bergenser: «Bare én ting plager meg i Oslo»
En statlig strand på Bygdøy. Vestlandsbrus på Vippa. Spøkelseshunden på akershus festning: Nå skal statsminister Erna Solberg kommentere Oslo som ferieby – for nordmenn.
Tidspunkt: 12-07-2020 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


28. 4700 billettar selt - 200 får plass
Lillestrøm har måndag ettermiddag selt 4726 billettar til kampen tysdag mot HamKam. Det er Lillestrøms første heimekamp på nivå to sidan 1974. På grunn av koronarestriksjonane vil det store fleirtalet av billetthaldarane ikkje sleppe inn på kampen på tysdag. Det er lov til berre 200. Dei billettane går til helsepersonell på akershus universitetssjukehus.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.14:56 - Kilde: NRK - Info


29. Yr advarer om styrtregn på Østlandet i ettermiddag
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, akershus og Oslo.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


30. Se opp og hold på paraplyen - her kommer været inn Oslofjorden
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, akershus og Oslo. Ved 18.30-tiden var noen av regnbygene på vei inn Oslofjorden.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Fange rømte fra sykehuset i Lørenskog
En fange har rømt fra akershus universitetssykehus (Ahus) i Lørenskog. Politiet ber folk unngå å ta kontakt om de ser ham.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


32. Politiet har pågrepet fange på rømmen fra sykehus
En fange som rømte fra akershus universitetssykehus (Ahus), er pågrepet av politiet på toget fra Lillestrøm.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


33. Nekrolog: Wencke Helliesen Haug
Av Dorte Nakszynski og Elin Lautin, på vegne av Gynkreftforeningen Oslo og akershus
Tidspunkt: 26-06-2020 - Kl.08:45 - Kilde: Aftenposten - Info


34. Over 500 samlet til engelsk fotballfest. Samtidig får norske fotballklubber kun lov å samle 200.
akershus festning var det onsdag rundt 550 personer som fulgte engelsk fotball på storskjerm. På norske fotballarenaer var det samtidig kun 200 som slapp inn for å se kamp.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.09:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


35. Over 500 samlet til engelsk fotballfest i Oslo. Samtidig får norske fotballklubber kun lov å samle 200: – Greier ikke å forstå det
akershus festning var det onsdag rundt 550 personer som fulgte engelsk fotball på storskjerm. På norske fotballarenaer var det samtidig kun 200 som slapp inn for å se kamp.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


36. MDG-Lan vil på Stortinget
Byråd Lan Marie Berg vil inn på stortingslista til MDG i Oslo. Partileder Une Bastholm har varslet at hun vil skifte fylke til akershus.
Tidspunkt: 19-06-2020 - Kl.18:56 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Bygger vindkraft i Nord-Odal med norske pensjonspenger: – Dette har jeg ventet på i flere år
Bransjeorganisasjonen Norwea tror på flere norske eiere i vindkraften etter at akershus Energi og KLP har tatt over et vindprosjekt fra tyske RWE. – Dette har jeg ventet på i flere år, sier Norwea-sjef Øyvind Isachsen.
Tidspunkt: 16-05-2020 - Kl.20:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


38. Bygger vindkraft i Nord-Odal med norske pensjonspenger: – Dette har jeg ventet på i flere år
Bransjeorganisasjonen Norwea tror på flere norske eiere i vindkraften etter at akershus Energi og KLP har tatt over et vindprosjekt fra tyske RWE. – Dette har jeg ventet på i flere år, sier Norwea-sjef Øyvind Isachsen.
Tidspunkt: 16-05-2020 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


39. Kong Harald er i dag eneste tidsvitne på akershus festning. Det ligger en advarsel i dette. | Harald Stanghelle
Det er fare for at frigjøringsdagen tømmes for innhold. Da står bare en pliktmessig seremoni igjen.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.21:37 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Koronatilpasset markering av 75-årsdagen for frigjøringen
Gjester og publikum uteblir når 75-årsdagen for frigjøringen markeres på akershus festning. Men kong Harald kommer.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.06:55 - Kilde: Aftenposten - Info


41. 8. mai: Lukket arrangement på akershus festning
Krigsveteraner skulle æres. Frigjøringsjubileet bli feiret ordentlig. I stedet blir det en lukket markering av 8. mai på en stengt akershus festning.
Tidspunkt: 06-05-2020 - Kl.13:26 - Kilde: Aftenposten - Info


42. I det meste av landet bremser viruset opp. I Oslo sprer det seg raskt fra bydel til bydel.
Mens viruset bremser kraftig opp i det meste av Norge, stiger fortsatt tallene i Oslo og Viken. Nesten halvparten av alle innlagte koronapasienter, er nå fra Oslo og akershus.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.18:19 - Kilde: Aftenposten - Info


43. Tidligere fylkesordfører Ragnar Kristoffersen er død
Tidligere fylkesordfører i akershus og mangeårig politiker for Arbeiderpartiet i Lørenskog, Ragnar Kristoffersen, er død. Det melder Romerikes Blad.
Tidspunkt: 31-03-2020 - Kl.19:19 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Her kan det bli nye sjøbad i Oslo
Sukkerbiten, Tjuvholmen eller akershuskaia? Det er de aktuelle stedene for plassering av Oslos første, flytende helårs sjøbad.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.12:05 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Politirazzia mot regnskapsførere i morges
Politiet og skatteetaten aksjonerer i morgentimene mot regnskapskontorer i Oslo og akershus. To er pågrepet og siktet for økonomisk kriminalitet.
Tidspunkt: 25-02-2020 - Kl.09:02 - Kilde: E24 - Info


46. E18-garantien vedtatt trukket i fylkestinget i Viken i ettermiddag
Fylkestinget i Viken trekker garantien for E18-utbyggingen på strekningen fra Lysaker til Ramstadsletta. Garantien er tidligere vedtatt av akershus fylkesting.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Aftenposten - Info


47. Det bor ingen mennesker i akershus fylke. Men akershus eksisterer fortsatt.
Ifølge regjeringen bor det «ingen mennesker i akershus fylke» nå. Likevel har Helse Sør-Øst ansvar for «befolkningen» i bl.a. akershus. Henger det på greip?
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.12:57 - Kilde: Aftenposten - Info


48. Ni beboere evakuert etter 150 bredt jordras i Enebakk
Politiet har evakuert sju boliger med tilsammen ni personer etter et jordras ved Lillestrømveien 906 i Enebakk i akershus. Nå skal området undersøkes.
Tidspunkt: 01-02-2020 - Kl.06:11 - Kilde: Aftenposten - Info


49. Ni beboere evakuert etter 150 meter bredt jordras i Enebakk
Politiet har evakuert sju boliger med tilsammen ni personer etter et jordras ved Lillestrømveien 906 i Enebakk i akershus. Nå skal området undersøkes.
Tidspunkt: 01-02-2020 - Kl.06:11 - Kilde: Aftenposten - Info


50. 40 hotellgjester evakuert på grunn av røykutvikling
Røykutvikling ved Sørmarka konferansehotell i Enebakk i akershus førte til evakuering av 40 gjester natt til fredag.
Tidspunkt: 31-01-2020 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


51. Mild vinter gir trengsel i skiløypene. Oppfordrer voksne til å vike for barna.
I Stor-Oslo og akershus er snø mangelvare. Langrennsfolket bruker mye energi for å kunne trene og arrangere renn.
Tidspunkt: 22-01-2020 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


52. Langrennseliten mener sporten har kostnadsutfordringer. Flere klubber kjenner seg ikke igjen.
Flere langrennsklubber i skikretsene Oslo og akershus mener at langrennssporten ikke har utfordringer knyttet til utstyr og kostnader hos barn og ungdom.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.07:07 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Langrennseliten mener sporten er for dyr. Flere klubber kjenner seg ikke igjen.
Flere langrennsklubber i skikretsene Oslo og akershus mener at langrennssporten ikke har utfordringer knyttet til utstyr og kostnader hos barn og ungdom.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.07:07 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Kraftig vind danner kjempebrann i Australia
Kraftig vind har slått sammen to store branner i Australia til en brann som er større enn Oslo og akershus til sammen. Bedre værforhold er ventet fra lørdag.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


55. Advarsel fra politiet: Svært glatte veier i akershus og Østfold
Det er svært glatte veier i akershus og Østfold, også på E6 og E18 torsdag kveld, melder politiet. De har følgende beskjed: – Kjør forsiktig!
Tidspunkt: 27-12-2019 - Kl.00:43 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Mann knivstukket på Jessheim – mistenkt pågrepet
En mann er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Jessheim i akershus lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


57. Person knivstukket på Jessheim – gjerningsperson pågrepet
En person er brakt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Jessheim i akershus lørdag. Skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.15:24 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Trafikken gjennom Oslo-bomringen falt 2,9 prosent i november
I november falt trafikken i bomringen i Oslo og akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
Tidspunkt: 06-12-2019 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Glatte veier på Østlandet
Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåka fryser på bakken og fører til glatte veier i akershus, Oslo, Hedmark og Oppland grytidlig onsdag.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.04:40 - Kilde: Aftenposten - Info


60. Glatte veier på Østlandet, flere biler av veien
Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåke fryser på bakken og fører til glatte veier i akershus, Oslo, Hedmark og Oppland onsdag morgen.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.04:40 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Vanskelige kjøreforhold i Sør-Norge
Glatte veier fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, akershus og Hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Store mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet
Glatte veibaner fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, akershus og Hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.11:52 - Kilde: Aftenposten - Info


63. Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke i Årnes
En 19 år gammel mann har falt rundt 7 meter og fått en fot i klem i en arbeidsulykke i Årnes kommune i akershus.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.10:36 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Mann knivstukket i akershus
En mann ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i akershus. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Mann i 30-årene knivstukket i akershus
En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Fjellinjen varsler 400 millioner mindre i bompengeinntekter enn ventet
Bompengeinntektene i Oslo og akershus kan bli betydelig lavere i år enn beregnet. Det kan få følger for kollektivsatsing og veiutbygging.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.07:32 - Kilde: E24 - Info


67. En person omkom i frontkollisjon i Nannestad
En person omkom og en er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Nannestad i akershus mandag. Veien vil være stengt en god stund framover.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.23:17 - Kilde: Aftenposten - Info


68. Læreropprør etter Vismas rekordkontrakt: – Uforsvarlig
I et brev til fylkeskommunen i akershus, skriver samtlige fagforeninger som organiserer ansatte på skoler i fylket under på at det er uforsvarlig å rulle ut Vismas system til flere skoler i 2020.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.17:22 - Kilde: E24 - Info


69. Stor-Oslo får to av tre jobber
Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk fordi de fleste arbeidsplassene blir skapt i Oslo og akershus.
Tidspunkt: 07-11-2019 - Kl.04:49 - Kilde: E24 - Info


70. Salg av merkevareby økte formuen til tidligere skøytestjerne
Ådne Søndrål økte formuen med 26,7 millioner etter å ha solgt Norwegian Outlet i Vestby i akershus.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.04:35 - Kilde: E24 - Info


71. Bankansatt tiltalt for grov økonomisk utroskap
En tidligere mellomleder i en bank i akershus er tiltalt for å ha utbetalt til sammen 48 millioner kroner i lån i strid med bankens retningslinjer.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.17:18 - Kilde: E24 - Info


72. Bankansatt tiltalt etter å ha gitt lån på 48 millioner
En tidligere mellomleder i en bank i akershus er tiltalt for grov økonomisk utroskap. Hun tiltales for å ha utbetalt til sammen 48 millioner kroner i lån i strid med bankens retningslinjer.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.17:18 - Kilde: E24 - Info


73. Ruter har refundert nær 20 millioner i taxiutgifter
Forsinkelser og innstillinger i kollektivtrafikken i Oslo og akershus har siden 2011 resultert i at Ruter har refundert taxiutgifter for 19,7 millioner kroner.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.05:27 - Kilde: Aftenposten - Info


74. Mann siktet for voldtekt på Sørum - varetektsfengslet for to uker
En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 30-årene på Sørum i akershus. Han ble torsdag varetektsfengslet i to uker.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.19:16 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Slutt på krav om kjentmannsprøve for taxisjåfører
Det er slutt på kravet om bestått kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og akershus. Fra neste sommer gjelder endringen for hele landet.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.17:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


76. Slutt på krav om kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og akershus
Nå kan borgere fra EØS-land flytte til Oslo og akershus og sette seg bak taxi-rattet dagen etter. Fra neste sommer gjelder det hele landet.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.11:31 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Flere tusen elever i akershus har problemer med nytt datasystem. Snart innføres det i hele landet.
Feil i timeplanen, fraværet og i oversikten over klasserom. Et tre år forsinket datasystem gir elevene store utfordringer i skolehverdagen.
Tidspunkt: 18-10-2019 - Kl.21:20 - Kilde: Aftenposten - Info


78. De fem dårligste fotballklubbene i akershus
Dagbladet går gjennom fylke for fylke og snakker med lagene i bunnen av det norske seriesystemet.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


79. Vi har for mye å gjøre. Ahus er overfylt. Nå må helseministeren og Stortinget ta ansvar. | Ståle Clementsen
Sykehuset ble bygget for å betjene 340.000 innbyggere. I dag sogner mer enn 530.000 til akershus universitetssykehus.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


80. Mann alvorlig skadet i bilulykke i akershus
En mann i 30-årene er alvorlig skadet i en bilulykke etter at han kjørte i grøften på E6 i Vestby i akershus.
Tidspunkt: 10-10-2019 - Kl.03:41 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Feil ved bomstasjoner i Oslo har kostet Fjellinjen 30 mill.
Innkjøringsproblemer ved de nye bomstasjonene i Oslo og akershus har hittil ført til et inntektstap på 30 millioner kroner for Fjellinjen. Det estimerer det kommunale selskapet i forbindelse med sin tertialrapport.
Tidspunkt: 08-10-2019 - Kl.07:27 - Kilde: E24 - Info


82. Nytt datasystem til 560 millioner kroner er tre år forsinket. Lærere fortviler over problemer med alt fra timeplaner til registrering av fravær.
Det nye IT-systemet ble rullet ut på videregående skoler i akershus i høst. Lærere ved flere skoler melder om store feil og mangler.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.07:41 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Feil i nytt datasystem til 560 millioner kroner
Det nye IT-systemet Visma InSchool (VIS) som er planlagt for alle landets videregående skoler, fungerer ikke, mener lærere i akershus.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.06:47 - Kilde: E24 - Info


84. Mattilsynet: Seks nye hunder er blitt syke siden tirsdag
Mattilsynet sier det er kommet inn seks nye meldinger om syke hunder siden tirsdag. Hundene befinner seg i Vest-Agder, Nordland, Hedmark og akershus.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


85. MC-fører omkom i trafikkulykke ved Vormsund
En bil og en motorsykkel kolliderte på fylkesvei 117 i Nes i akershus tirsdag morgen. MC-føreren er bekreftet omkommet.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.06:42 - Kilde: Aftenposten - Info


86. 16 år gammel MC-fører omkom i trafikkulykke ved Vormsund
En bil og en motorsykkel kolliderte på fylkesvei 117 i Nes i akershus tirsdag morgen. MC-føreren, en 16 år gammel gutt er bekreftet omkommet.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.06:42 - Kilde: Aftenposten - Info


87. UP stoppet sjåfør som kjørte 85 kilometer i timen over fartsgrensa
En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen.
Tidspunkt: 21-09-2019 - Kl.21:35 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Her er historien bak NRK-prosjektet – og dommen fra akershus fylkeskommune
Rektor ved Lillestrøm videregående sa først nei til NRK-prosjektet om falske nyheter. Nå ramser fylkesrådmannen i akershus opp grunner til at prosjektet burde vært stanset.
Tidspunkt: 09-09-2019 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


89. Samferdselsministeren innrømmer: Bompengeforliket kan bli dyrere enn antatt
Regjeringen har lagt til grunn at det vil koste 2 milliarder kroner over ti år å øke statens bidrag til Fornebubanen. Men summen er dobbelt så stor, ifølge de siste kostandsanslagene som Oslo og akershus forholder seg til.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.11:05 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Tre innlagt på sykehus etter å ha spist fluesopp
Tre personer ble tidligere i år innlagt på intensivavdelingen på akershus Universitetssykehus etter å ha fått i seg hvit fluesopp.
Tidspunkt: 27-08-2019 - Kl.15:38 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Opprydding av atomavfall på Kjeller kan koste over 4 milliarder kroner
Utgiftene til å rydde opp etter atomreaktoren på Kjeller i akershus kan bli fire ganger høyere enn beregnet for bare tre år siden, skriver Teknisk Ukeblad.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.15:06 - Kilde: E24 - Info


92. Opprydding av atomavfall på Kjeller kan koste over 4 milliarder kroner
Utgiftene til å rydde opp etter atomreaktoren på Kjeller i akershus kan bli fire ganger høyere enn beregnet for bare tre år siden, skriver Teknisk Ukeblad.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.15:06 - Kilde: E24 - Info


93. 2300 lynnedslag i Oslo og akershus mandag. I ettermiddag braker det løs igjen.
– Det er stor sannsynlighet for hagl og torden på sen ettermiddag og tidlig kveld, sier statsmeteorolog Martin Granerød.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.09:32 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Hoppet fra 2. etasje etter brann i skotørker i Langhus
To beboere får tilsyn etter å ha fått i seg røyk, og en tredje person tas hånd om av helsepersonell etter å ha hoppet fra 2. etasje under en brann i akershus.
Tidspunkt: 19-08-2019 - Kl.03:54 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Oslo og akershus i full strid om billettpriser på buss, T-bane og trikk
Byrådet i Oslo vil kutte billettprisene til Ruter for barnefamilier og avstå fra økning i 2020 for å flere til å reise kollektivt. akershus mener at også kollektivpassasjerene må være med på å betale for kollektivutbyggingen.
Tidspunkt: 15-08-2019 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Økning i Oslo-trafikken til tross for flere bomstasjoner
Trafikken i Oslo og akershus gikk opp med 2 prosent i juli sammenlignet med juli i fjor, til tross for åpningen av 52 nye bomstasjoner i juni.
Tidspunkt: 09-08-2019 - Kl.14:37 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Tre MC-førere i ulykke i Nittedal
Tre MC-førere er involvert i en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i akershus. Luftambulansen er på vei til stedet.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.20:12 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Fire tenåringer hentet med ambulanse etter alvorlig MC-ulykke i Nittedal
Fire tenåringer er hentet med ambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.20:12 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Fire tenåringer hentet med ambulanse etter MC-ulykke i Nittedal
Fire tenåringer er hentet med ambulanse etter en trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.20:12 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Meldinger om flere avfyrte skudd på Skjetten i akershus
Politiet har mottatt meldinger om at flere skudd har blitt avfyrt mot en adresse på Skjetten i akershus.
Tidspunkt: 05-08-2019 - Kl.15:42 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Politiet: Trolig ikke avfyrt skudd på Skjetten i akershus
Politiet mottok meldinger om skyting mot en adresse på Skjetten i akershus, men har ikke funnet noe som tyder på at det har blitt brukt skarpe våpen.
Tidspunkt: 05-08-2019 - Kl.15:42 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Unibuss gikk 13 millioner i minus – første tapet siden 2012
Selskapet som kjører rutebussene i Oslo, akershus, Vestfold og Oppland fikk et utfordrende år grunnet tap i anbudskonkurranse om nye kontrakter i fjor. 
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


103. Unibuss gikk 13 millioner i minus – første tapet siden 2012
Selskapet som kjører rutebussene i Oslo, akershus, Vestfold og Oppland fikk et utfordrende år grunnet tap i anbudskonkurranse om nye kontrakter i fjor. 
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


104. Over 17.000 studenter står uten bolig
To uker før studiestart står 17.721 studenter i kø for å få studentbolig. Flest venter på bolig i Oslo/akershus og hos studentsamskipnaden i Trondheim.
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.12:32 - Kilde: Aftenposten - Info


105. To reddet fra båtbrann i Hemnessjøen
To personer er reddet fra en brennende båt i Hemnessjøen i Aurskog-Høland i akershus torsdag kveld.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.20:07 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Elbilsalget faller: – Må ses i sammenheng med bompenger
I juli falt andelen elbiler i nybilsalget sammenlignet med forrige måned, og fallet er spesielt kraftig i Oslo og akershus. Elbilforeningen skylder på bompengene.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.18:54 - Kilde: E24 - Info


107. Elbilsalget faller: – Må ses i sammenheng med bompenger
I juli falt andelen elbiler i nybilsalget sammenlignet med forrige måned, og fallet er spesielt kraftig i Oslo og akershus. Elbilforeningen skylder på bompengene.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.18:54 - Kilde: E24 - Info


108. Syklist kjørt til sykehus etter ulykke i Asker
En syklist er kjørt til sykehus etter en ulykke på Slemmestadveien i Asker i akershus mandag ettermiddag.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.14:23 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Søket etter savnet 20-åring i Hemnessjøen fortsetter
Letemannskaper fortsatte mandag søket etter Martin Morgenlien Skamo (20) i Hemnessjøen i Aurskog-Høland i akershus.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.13:37 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Mann antas omkommet i drukningsulykke i Hemnessjøen
Politiet antar at mannen som falt ut av en båt i Hemnessjøen i akershus natt til søndag, er omkommet. Søket etter 20-åringen er avsluttet.
Tidspunkt: 28-07-2019 - Kl.02:48 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Mann funnet død etter drukningsulykke i Hurdalsjøen
En 30 år gammel mann omkom i en drukningsulykke i Hurdalsjøen ved Hurdal i akershus lørdag.
Tidspunkt: 27-07-2019 - Kl.15:38 - Kilde: Aftenposten - Info


112. E6 i akershus stengt etter to trafikkuhell
E6 i retning mot Sverige er stengt ved Vestby etter to trafikkuhell.
Tidspunkt: 25-07-2019 - Kl.10:40 - Kilde: Aftenposten - Info


113. E6 i akershus delvis stengt etter to trafikkuhell
E6 i retning mot Sverige er stengt ved Vestby etter to trafikkuhell.
Tidspunkt: 25-07-2019 - Kl.10:40 - Kilde: Aftenposten - Info


114. Paret skulle fylle bensin på Eidsvoll. Da kom ranerne og stjal bilen.
Et par ble truet med skytevåpen og fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K i Minnesund i akershus.
Tidspunkt: 20-07-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Nordmann omkom i motorsykkelulykke i Frankrike
En mann i slutten av 60-årene fra Sørum i akershus omkom i en trafikkulykke i Frankrike onsdag kveld.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.09:37 - Kilde: Aftenposten - Info


116. – Halvparten i servingsbransjen har ikke minstelønn
Altfor mange bryter loven om minstelønn i serveringsbransjen i Oslo og akershus, viser de endelige tallene fra LOs sommerpatrulje etter årets kontroll.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.12:47 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Millionhopp etter kraftig økning i antall bomstasjoner
Bompengebetalerne i Oslo og akershus måtte ut med 32 millioner kroner mer i juni enn året før etter kraftig økning i antallet bomstasjoner.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: E24 - Info


118. Millionhopp etter kraftig økning i antall bomstasjoner
Bompengebetalerne i Oslo og akershus måtte ut med 32 millioner kroner mer i juni enn året før etter kraftig økning i antallet bomstasjoner.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: E24 - Info


119. Fem utsatt for kullos eller propan på hytte på Ringsakerfjellet
En familie på fem, inkludert tre barn, er sendt til sykehus etter å ha vært utsatt for utslipp av kullos- eller propangass i en hytte på Bjønnåsen i akershus.
Tidspunkt: 30-06-2019 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


120. To motorsykler i ulykke på Svartskog i akershus
Alle nødetater har rykket ut etter melding om at to motorsykler er involvert i en trafikkulykke på Ingierstrandveien ved Svartskog i Oppegård i akershus lørdag.
Tidspunkt: 29-06-2019 - Kl.21:47 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Tre personer og to motorsykler i ulykke på Svartskog
Tre personer kom fra det uten alvorlige skader da én motorsykkel kjørte på en annen bakfra på Ingierstrandveien ved Svartskog i Oppegård i akershus lørdag.
Tidspunkt: 29-06-2019 - Kl.21:47 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Enige om byvekstavtale og finansieringen av Fornebubanen
Regjeringen signerer onsdag en ny byvekstavtale med Oslo og akershus. Denne sikrer blant annet nye midler til kollektiv- og samferdselsprosjekter i området. Staten går inn med 8,5 milliarder kroner.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.12:19 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Enige om finansieringen av Fornebubanen
Oslo og akershus er enige om finansiering av Fornebubanen, ifølge NRK.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.09:44 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Elever risikerer å ikke få vitnemål etter datarot
Seks elever ved Sørumsand VGS i akershus står i fare for ikke å få vitnemål. Skolen skylder på bruk av feil dataprogram for å sjekke om valgfagene var gyldige.
Tidspunkt: 25-06-2019 - Kl.20:11 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Mann pågrepet for grov vold på Langøyene
En mann i 30-årene er pågrepet for å ha utsatt en jevnaldrende mann for grov vold på Langøyene i Bunnefjorden i akershus.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.03:48 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Mann knivstukket i Nittedal
Politiet har kontroll på en gjerningsmann etter at det ble meldt om knivstikking i Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Avblåser Oslopakke 3-krise: Enige om å bygge tunnel på Røa, men ikke neste år
175 millioner kroner til bygging av tunnel på Røa sikret flertall for nye samferdselsprosjekter i Oslo og akershus gjennom Oslopakke 3.
Tidspunkt: 19-06-2019 - Kl.17:27 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Abbasi-søsknene gjenforent med moren
Abbasi-søsknene er gjenforent med moren på akershus universitetssykehus etter at de tirsdag ettermiddag landet på Oslo lufthavn.
Tidspunkt: 18-06-2019 - Kl.23:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


129. Abbasi-søsknene gjenforent med moren
Abbasi-søsknene er gjenforent med moren på akershus universitetssykehus etter at de tirsdag ettermiddag landet på Oslo lufthavn
Tidspunkt: 18-06-2019 - Kl.14:22 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Bikbok-gründer frikjent i tvist om 150-millionersvilla
akershus fylkeskommunale pensjonskasse krevde prisavslag og erstatning for mangler på kontorvilla, men ble ikke hørt.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.17:52 - Kilde: E24 - Info


131. Bikbok-gründer frikjent i tvist om 150-millionersvilla
akershus fylkeskommunale pensjonskasse krevde prisavslag og erstatning for mangler på kontorvilla, men ble ikke hørt.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.17:52 - Kilde: E24 - Info


132. Anmeldelse av «Orbo novo»: Vakker, men frustrerende
akershus’ nye dansesatsing Nagelhus Schia Productions sikter høyt med sin første helaftens forestilling, men når ikke helt til topps.
Tidspunkt: 14-06-2019 - Kl.07:18 - Kilde: Aftenposten - Info


133. To personer kritisk skadet i ulykke på Romerike
To personer er fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en singelulykke på Årnes i akershus lørdag kveld.
Tidspunkt: 08-06-2019 - Kl.19:46 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Lise Fjeldstad: – Jeg har ustanselig dødd som mor Åse
Lise Fjeldstad var bare 15 år gammel første gang hun spilte mor Åse i Ibsens «Peer Gynt». Nå gjør hun rollen på akershus festning, bare dager før hun fyller 80.
Tidspunkt: 08-06-2019 - Kl.09:00 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Politibil kjørte av veien under utrykning i akershus
En politibil under utrykning kjørte sent fredag kveld utfor veien i Lørenskog i akershus. Alle nødetatene rykket til ulykken.
Tidspunkt: 08-06-2019 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Hva er en bypakke? Og hva er «nullvekstmålet»? Vi forklarer Frp-kravene.
Hva betyr de ulike punktene i Frps kravliste? Og hva betyr det for Oslo og akershus?
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Kongen og kronprinsen besøkte «Kronprins Haakon»
Kong Harald og kronprins Haakon besøkte onsdag formiddag forskningsfartøyet «Kronprins Haakon» på akershuskaia i Oslo.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.12:46 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Mann alvorlig skadet i MC-ulykke i akershus
En mann er sendt til Ullevål etter en MC-ulykke på E6 på Romerike mandag formiddag.
Tidspunkt: 27-05-2019 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Boligbrann i akershus – en person savnet
Det brenner natt til lørdag i et hus i Nannestad i akershus. En person skal befinne seg i boligen.
Tidspunkt: 11-05-2019 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Skudd avfyrt mot bolig i akershus
Natt til fredag har det blitt avfyrt skudd med et finkalibret våpen mot en bolig på Skedsmokorset i akershus. Ingen er pågrepet i saken.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.06:55 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Det ikoniske bildet som aldri skulle vært tatt
Fotografen fryktet for sitt eget liv, etter å ha tatt det ikoniske bildet av Milorg-gutter i eplenikkers som overtar akershus festning fra to tyske offiserer.
Tidspunkt: 09-05-2019 - Kl.22:37 - Kilde: Dagbladet - Info


142. Syklist døde etter påkjørsel på Kløfta
En mann mistet livet da han ble påkjørt mens han syklet langs Skomakervegen på Kløfta i Ullensaker kommune i akershus.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.17:18 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Mann i 20-årene omkom i trafikkulykke på E16
En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke på E16 ved Nybakkrysset i Ullensaker i akershus søndag morgen.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.07:14 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Politiet: Alvorlig trafikkulykke i akershus
Politiet melder søndag morgen om en alvorlig trafikkulykke i Ullensaker i akershus.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.05:01 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Person omkom i trafikkulykke på E16
Politiet melder søndag morgen om en alvorlig trafikkulykke i Ullensaker i akershus. Ifølge Romerikes Blad omkom én person i ulykken.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.05:01 - Kilde: Aftenposten - Info


146. «Norsk» James Bond-film presenteres
Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted».
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.07:11 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Fotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum
En yngre gutt er kjørt til legevakt etter å ha blitt påkjørt av en motorsyklist i Bærum i akershus mandag ettermiddag.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.14:55 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Ville ta kassa fra Peppes og truet med øks – pågrepet ved badeparken i Drøbak
En mann ble natt til mandag pågrepet i akershus etter at han forsøkte å stjele fra en restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.01:27 - Kilde: Aftenposten - Info


149. To pågrepet etter brann i Nav-lokale i Enebakk
Det brenner natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i akershus. To menn er pågrepet, mistenkt for brannstiftelse.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.01:09 - Kilde: Aftenposten - Info


150. To siktet etter brann i Nav-lokale i Enebakk
Det brant natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i akershus. De to siktede beskrives som lokale og kjenninger av politiet.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.01:09 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Russ til legevakt med dypt kutt i hodet
En russ er sendt til legevakt med et dypt kutt i hodet etter å ha blitt slått med en planke i Enebakk i akershus natt til lørdag. Skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Problemer med trykking av Aftenpostens papirutgave 13. april
Mange abonnenter utenfor Oslo og akershus har ikke fått Aftenposten på døren lørdag.
Tidspunkt: 13-04-2019 - Kl.08:45 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Her blir det servering og kultur til sommeren
Utekafé, konserter, film og teater blir blant aktivitetene i Høymagasinet like ved akershus festning.
Tidspunkt: 12-04-2019 - Kl.09:35 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Bilfører sovnet bak rattet E18 – tre personer skadet
Tre personer er skadet i en kollisjon på E18 utenfor Ski i akershus og luftambulanse er på stedet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Bilfører sovnet bak rattet E18 – to personer skadet
To personer er skadet i en kollisjon på E18 utenfor Ski i akershus og luftambulanse er på stedet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Bilfører sovnet bak rattet på E18 – to personer skadet
To personer er skadet i en kollisjon på E18 utenfor Ski i akershus og luftambulanse er på stedet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


157. NRK: En person bekreftet omkommet etter frontkollisjon i Aurskog
En person er bekreftet omkommet etter at en lastebil og en personbil frontkolliderte i Aurskog i akershus mandag ettermiddag, melder NRK.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Mann omkom i frontkollisjon i Aurskog i akershus
En mann mistet livet da en lastebil og en personbil frontkolliderte på fylkesvei 171 Aurskog i akershus mandag ettermiddag
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Kvinne død etter straffbar handling på Strømmen i akershus
En kvinne funnet død i bolig. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


160. Kvinne funnet død på Strømmen, mannen sier han har drept henne
En kvinne er funnet knivdrept i en boligblokk ved Strømmen stasjon i akershus. Mannen hennes er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Kvinne funnet død på Strømmen, eksmannen sier han har drept henne
En kvinne er funnet knivdrept i en boligblokk ved Strømmen stasjon i akershus. Eksmannen hennes er pågrepet, siktet for drap.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:26 - Kilde: Aftenposten - Info


162. NVE anser 13 områder som egnet for å opprette vindkraftanlegg i Norge
NVE anser 13 områder som egnet for å opprette vindkraftanlegg i Norge. Områdene ligger i alle fylker utenom Oppland, Troms, Oslo og akershus.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.08:14 - Kilde: Aftenposten - Info


163. NM-gulljubel for Sogn og Fjordane
En sterk avslutning fra Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø sendte Sogn og Fjordane til topps i skiskytterstafetten i NM søndag. Ole Martin Erdal og Håvard Gutubø Bogetveit gikk også på laget. Oslo og akershus, med Thekla Brun-Lie, Ingrid Landmark Tandrevold og Tiril Eckhoff, vant kvinnenes stafett.
Tidspunkt: 31-03-2019 - Kl.12:46 - Kilde: NRK - Info


164. Kort sagt, lørdag 30. mars
Skivebom å påstå at Fotballforbundet akershus forskjellsbehandler jentene. Stillheten etter New Zealand. Dette er dagens kortinnlegg!
Tidspunkt: 29-03-2019 - Kl.22:00 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Sterk mistanke om nytt meslingtilfelle på Østlandet
Det er sterk mistanke om meslinger hos en innbygger i akershus.
Tidspunkt: 28-03-2019 - Kl.10:56 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Knivstikking på fest i Sørumsand
To personer skal ha blitt knivstukket på en fest på Sørumsand i akershus, opplyser politiet, som leter etter en eller flere gjerningspersoner.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.20:20 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Mann med øks skutt av politiet på Skjetten. Nå risikerer han ti års fengsel.
En mann med øks ble fredag skutt av politiet og kritisk skadet under pågripelse på Skjetten utenfor Lillestrøm i akershus. Han er nå utenfor livsfare.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.08:35 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Mann med øks skutt av politiet på Skjetten
En mann med øks ble skutt og kritisk skadd da han gikk til angrep på politifolk under en pågripelse på Skjetten utenfor Lillestrøm i akershus.
Tidspunkt: 22-03-2019 - Kl.22:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


169. Mann knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i akershus
Mannen er fraktet til sykehus, tilstanden er ukjent. Politiet jakter to gjerningsmenn.
Tidspunkt: 16-03-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Mann knivstukket ved Skjetten – ukjente gjerningsmenn løp fra stedet
En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i akershus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet leter etter antatte gjerningsmenn.
Tidspunkt: 16-03-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Mann knivstukket ved Skjetten. En person er pågrepet av politiet.
En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i akershus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet har pågrepet en person.
Tidspunkt: 16-03-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


172. Glatt på veiene. E6 åpnet igjen i akershus.
Øst politidistrikt melder om flere biler som har kjørt av veien i områdene Vestby og mellom Sarpsborg og Halden. E6 var stengt i begge retninger ved Vestby.
Tidspunkt: 09-03-2019 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


173. To tenåringer til sykehus etter ulykke på E6 i akershus
To menn i slutten av tenårene ble kjørt til Sykehuset Østfold på Kalnes for sjekk etter at de kjørte inn i en midtdeler på E6 ved Korsegården i akershus.
Tidspunkt: 08-03-2019 - Kl.05:06 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Stein Erik Hagen gir en million til Abid Rajas Venstre
Stein Erik Hagen gir en million kroner til akershus Venstre, for å støtte Venstre og den jobben Abid Raja gjør.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.06:14 - Kilde: E24 - Info


175. Stein Erik Hagen gir en million til Abid Rajas Venstre
Stein Erik Hagen gir en million kroner til akershus Venstre, for å støtte Venstre og den jobben Abid Raja gjør.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.06:14 - Kilde: E24 - Info


176. Stein Erik Hagen støtter Abid Rajas Venstre med 1 million
Forretningsmann Stein Erik Hagen bekrefter overfor VG at han og familien gir en million kroner til akershus Venstre for å støtte partiet og Abid Rajas innsats.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.04:59 - Kilde: Aftenposten - Info


177. To personer funnet gjemt i møkkakjeller etter politijakt på Romerike
En dramatisk politijakt endte med at to personer ble pågrepet i Gjerdrum i akershus fredag kveld. Politiets bombegruppe var på stedet, ifølge Romerikes Blad.
Tidspunkt: 02-03-2019 - Kl.06:17 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Bønder vil bruke Ikeas tomt i Vestby til jordbruk
Bønder vil at Ikeas tomt i Vestby i akershus skal brukes til jordbruk etter at varehuskjeden droppet ytterligere utbygging av varehus i Norge.
Tidspunkt: 28-02-2019 - Kl.06:00 - Kilde: E24 - Info


179. Bønder vil bruke Ikeas tomt i Vestby til jordbruk
Bønder vil at Ikeas tomt i Vestby i akershus skal brukes til jordbruk etter at varehuskjeden droppet ytterligere utbygging av varehus i Norge.
Tidspunkt: 28-02-2019 - Kl.06:00 - Kilde: E24 - Info


180. Massepunktering på E6 i akershus
Minst 10–12 biler punkterte mens de kjørte i høy hastighet på E6 ved Follotunnelen i akershus. Årsaken var en aluminiumsdings som stakk opp av veien.
Tidspunkt: 20-02-2019 - Kl.09:42 - Kilde: Aftenposten - Info


181. Politiets bombegruppe på vei til Kjeller etter funn av mistenkelig pakke
Øst politidistrikt opplyser på Twitter at det er funnet en mistenkelig pakke på Kjeller utenfor Lillestrøm i akershus mandag kveld.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.20:10 - Kilde: Aftenposten - Info


182. Bombegruppen destruerte ufarlig pakke på Kjeller etter mistenkelig funn
En mistenkelig pakke ble funnet på Kjeller utenfor Lillestrøm i akershus mandag kveld. Politiet er ferdig på stedet.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.20:10 - Kilde: Aftenposten - Info


183. Kritisk skadet i kjedekollisjon med lastebil, buss og personbiler på Romerike
En person er kritisk skadet etter en kjedekollisjon på E6 ved Kløfta i akershus der en lastebil, en buss og to personbiler var involvert onsdag formiddag.
Tidspunkt: 13-02-2019 - Kl.12:01 - Kilde: Aftenposten - Info


184. 16-åring ranet i Sandvika, bevæpnet politi søkte i området
En mann er tatt med inn til avhør hos politiet etter at to maskerte menn ranet en 16 år gammel gutt i Sandvika i akershus tirsdag kveld.
Tidspunkt: 12-02-2019 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


185. E6 sperret ved Kløfta etter ulykke
E6 er sperret i nordgående retning fredag morgen etter en trafikkulykke på Kløfta i akershus.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


186. E6 ved Kløfta åpnet igjen etter ulykke
E6 var sperret i nordgående retning fredag morgen etter en trafikkulykke på Kløfta i akershus.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Mye snø og frysende regn ventes på Østlandet
Det ventes vanskelige kjøreforhold i Oslo, akershus og Buskerud mandag morgen.
Tidspunkt: 03-02-2019 - Kl.19:44 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Rovviltnemndene vil felle ytterligere fire ulver utenfor ulvesonen i Hedmark og akershus
Rovviltnemndene for flere fylker på Østlandet har besluttet at det kan felles ytterligere fire ulver utenfor ulvesonene i Hedmark og akershus.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Vedtak om avlivning av flere ulver skaper strid
Rovviltnemndene for flere fylker på Østlandet har besluttet at det kan felles ytterligere fire ulver utenfor ulvesonene i Hedmark og akershus.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Hagen-forsvinning: Søket starter i Langvannet
Politiet starter onsdag formiddag søk i Langvannet i akershus i forbindelse med det de antar er en bortføring av Anne-Elisabeth Hagen.
Tidspunkt: 23-01-2019 - Kl.10:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


191. Sanner med klar mobbemelding til skoleledere: – Skjerp dere
I fjor høst ble hele 653 mobbesaker meldt inn til fylkesmenn i Norge. I nesten alle ferdigbehandlede saker ble det konkludert med at skolene ikke gjorde nok. Oslo og akershus har flest saker.
Tidspunkt: 20-01-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Fortsatt brann i industribygg i Hølen
Det brenner lørdag morgen fortsatt i industribygget i Hølen i akershus som fredag tok fyr. Brannvesenet har kontroll på brannen.
Tidspunkt: 19-01-2019 - Kl.06:09 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Brann i industribygg i Hølen
Fredag kveld brenner det i et industribygg i Hølen i akershus. Det skal være gass inne i bygget.
Tidspunkt: 18-01-2019 - Kl.23:55 - Kilde: Aftenposten - Info


194. Advarer om glatte veier – store trafikkforsinkelser i og rundt Oslo
Et trafikkuhell blokkerer E6 mellom Jessheim og Kløfta. Hele Oslo og akershus er rammet av glatt føre og store trafikkforsinkelser. Snøfallet fortsetter utover dagen.
Tidspunkt: 16-01-2019 - Kl.09:02 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Kvinne (89) døde etter påkjørsel på Årnes
En kvinnelig fotgjenger (89) omkom på sykehuset etter å ha blitt påkjørt på Årnes i akershus tirsdag morgen.
Tidspunkt: 16-01-2019 - Kl.04:53 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Gutter på 15 og 16 ble truet med pistol og ranet
Tre unge gutter ble søndag kveld overfalt, kastet i bakken og truet med pistol av to gjerningspersoner på Bøleråsen i Ski i akershus.
Tidspunkt: 07-01-2019 - Kl.00:10 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Boligbrann på Fjellhamar slukket
Boligbrannen i Fjellhamar i akershus første juledag er slukket. Beboerne kom seg uskadd ut av huset.
Tidspunkt: 26-12-2018 - Kl.00:39 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Boligbrann på Fjellhamar
Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en bolig på Fjellhamar i akershus.
Tidspunkt: 25-12-2018 - Kl.23:26 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Tyver stjal smultringmaskin til 175.000 kroner
Ukjente gjerningspersoner brøt seg natt til lørdag inn i en smultringvogn i Vestby i akershus og stakk av med en smultringmaskin til hele 175.000 kroner.
Tidspunkt: 15-12-2018 - Kl.13:20 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Politiet henlegger sak etter ras som tok tre liv i akershus
Politiet henlegger saken etter raset i Sørum i akershus der tre arbeidere druknet i fyllingsmassene. De etterlatte har ikke bestemt om de vil følge opp.
Tidspunkt: 14-12-2018 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Bombe sendt til politiet på Ski – ingen mistenkte
Det var sprengstoff i pakken som kom til politiet på Ski i akershus onsdag, opplyser politiet. Ingen er så langt mistenkt i saken.
Tidspunkt: 06-12-2018 - Kl.14:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


202. Bombegruppen har skutt mot pakke funnet i politihuset i Ski
Det er funnet en uidentifisert pakke på politihuset i Ski i akershus, og flere er evakuert. Bombegruppen har skutt mot gjenstanden og skal undersøke nærmere.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.16:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


203. Bombegruppe har skutt mot mistenkelig pakke på politihuset i Ski
Bombegruppen skal nå undersøke den mistenkelige pakken som ble levert til politihuset i Ski i akershus. Bygningen er evakuert.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.15:03 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Mistenkelig pakke levert til politihuset i Ski - bombegruppen på stedet
Bombegruppen jobber med en pakke i politihuset i Ski i akershus. Kundemottaket og deler av politihuset er evakuert.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.12:16 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Politihuset i Ski evakuert på grunn av gjenstand
Det er funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski i akershus. Kundemottaket i politihuset evakueres.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.11:29 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Politihuset i Ski evakueres på grunn av gjenstand
Det er funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski i akershus. Kundemottaket i politihuset evakueres.
Tidspunkt: 05-12-2018 - Kl.10:42 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Vil frede flere områder rundt akershus festning
Byantikvaren vil sikre opplevelsen av festningsanlegget som helhet.
Tidspunkt: 26-11-2018 - Kl.06:37 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Tre menn pågrepet for å vifte med våpen ut av bilvindu på E18
Tre unge menn er pågrepet etter at de holdt en softgun ut av bilvinduet på E18 i ved Asker i akershus lørdag kveld.
Tidspunkt: 24-11-2018 - Kl.20:57 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Mann fra akershus tiltalt i overgrepssak med rundt 300 fornærmede unge gutter
En 26 år gammel mann fra Romerike er tiltalt i en overgrepssak med rundt 300 fornærmede unge gutter.
Tidspunkt: 20-11-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Mann fra akershus skal ha begått overgrep mot 460 unge gutter
En 26 år gammel mann fra Romerike er tiltalt i en overgrepssak med rundt 300 fornærmede unge gutter. I tillegg skal han ha forgrepet seg på ytterligere 160 gutter.
Tidspunkt: 20-11-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Forslag om å utsette regjeringsforhandlinger avvist av KrFs landsstyre
akershus KrF foreslo mandag kveld å stille regjeringsforhandlingene i bero på grunn av situasjonen i partiet, men det var ikke stemning for det i landsstyret.
Tidspunkt: 20-11-2018 - Kl.00:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


212. Forslag om å utsette regjeringsforhandlinger avvist av KrFs landsstyre
akershus KrF foreslo mandag kveld å stille regjeringsforhandlingene i bero på grunn av situasjonen i partiet, men det var ikke stemning for det i landsstyret.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


213. akershus KrF: Ber partiledelsen legge regjeringsforhandlingene på is
Fylkesleder i akershus KrF, Arne Willy Dahl, oppfordrer nå partiledelsen til å innstille forhandlingene med Solberg-regjeringen.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.11:37 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Politiet åpnet ild mot lastebil med «ustabil sjåfør»
En angivelig ustabil lastebilsjåfør torpederte flere politibiler på Vinterbro i akershus. Politiet avfyrte flere skudd mot dekkene for å få stanset kjøretøyet.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.18:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


215. Politiet åpnet ild mot lastebil med «ustabil sjåfør»
En angivelig ustabil lastebilsjåfør prøvde å torpedere politibiler på Vinterbro i akershus. Politiet skjøt mot dekkene til kjøretøyet for å få stanset det.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.14:38 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Mann alvorlig skadet etter ATV-ulykke i akershus
Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadet.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


217. 257 meter langt krigsskip har ankommet Oslo
Rett etter klokken 15 klappet USS Iwo Jima til kai ved akershus festning. Her skal det ligge i tre dager.
Tidspunkt: 13-11-2018 - Kl.15:17 - Kilde: Aftenposten - Info


218. De tyngste soldatene kommer fra Finnmark
Fersk forskning viser økende BMI hos ungdom på sesjon. De tyngste kommer fra Finnmark, de letteste fra Oslo og akershus.
Tidspunkt: 12-11-2018 - Kl.06:19 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Bil brukt som rambukk under innbrudd på Kolbotn
En bil ble brukt som rambukk da en klesbutikk på Kolbotn i akershus ble utsatt for et sjokkbrekk natt til fredag.
Tidspunkt: 09-11-2018 - Kl.04:28 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Én pågrepet etter brutalt ungdomsran på Strømmen
En gutt er pågrepet etter at han og flere andre skal ha angrepet to gutter og frastjålet dem verdisaker ved Sagdalen stasjon på Strømmen i akershus.
Tidspunkt: 04-11-2018 - Kl.16:01 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Hareide-flertall i akershus: 5–4 i favør rød regjering
Det ekstraordinære fylkesårsmøtet i akershus besluttet mandag kveld å sende fem røde og fire blå og delegater til KrFs landsmøte.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.20:10 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Kvinne kritisk skadet i trafikkulykke på Kløfta
En kvinne ble kritisk skadet i en trafikkulykke på Kløfta i akershus mandag kveld.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.19:48 - Kilde: Aftenposten - Info


223. KrF-direkteblogg: Ropstad jubler tross Hareide-seier i akershus: – Nå ble jeg veldig glad

Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.19:13 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Direkteblogg: KrFs «supermandag»
Mandag skal fylkeslagene i KrF akershus, Oslo og Vestfold velge sine delegater til fredagens landsmøte. Her får du siste utvikling.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.16:17 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Tre fylkeslag kan avgjøre KrFs valg i kveld
Oslo, akershus og Vestfold KrF kan avgjøre partiets regjeringsvalg i kveld. Årsmøtene skal velge tilsammen 25 delegater, og får blå side halvparten eller mer kan saken være avgjort.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


226. KrF-fylkesleder mener partiet bør være i opposisjon uten et klart flertall
Fylkesleder i akershus KrF Arne Willy Dahl mener KrF bør bli værende i opposisjon uten et klart flertall for et av regjeringsalternativene.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.05:08 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Tabbetyver satt fast i eget hull
Ingen er pågrepet etter at tyver ved 05.30-tiden torsdag forsøkte et sjokkbrekk mot en gullsmed på Strømmen i akershus.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.04:27 - Kilde: Aftenposten - Info


228. To dekk ramlet av bil i fart på Romerike – traff annen bil
En bil i Rælingen i akershus mistet to dekk. Sjåføren mistet lappen.
Tidspunkt: 24-10-2018 - Kl.19:46 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Google-kartlegging av KrF-medlemmer i akershus endte med fiasko
– Undersøkelsen er avlyst. Vi beklager at den har en del svakheter. Det sier fylkessekretæren i akershus KrF etter et mislykket forsøk på å kartlegge medlemmenes syn på samarbeid.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.12:53 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Ina Libak valgt til AUF-leder
Ina Rangønes Libak (28) fra akershus ble søndag som ventet valgt til ny leder i AUF, Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon.
Tidspunkt: 21-10-2018 - Kl.13:20 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Melding om knivran på Strømmen
Et ungt par ble ranet med kniv på Strømmen i Skedsmo i akershus. Politiet opplyser at de har kontroll på personene som skal ha begått ranet.
Tidspunkt: 19-10-2018 - Kl.20:58 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Mindreårig par ranet med kniv på Strømmen
Politiet har fire mindreårige mistenkt for knivran mot to personer på samme alder på Strømmen i Skedsmo i akershus fredag kveld.
Tidspunkt: 19-10-2018 - Kl.20:58 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra akershus
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Denne gangen ser vi på akershus.
Tidspunkt: 14-10-2018 - Kl.21:51 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


234. Ulv skutt da den angrep jakthund på Eidsvoll
To ulv skal ha gått til angrep på en jakthund på Eidsvoll i akershus søndag. Den ene ulven ble skutt.
Tidspunkt: 07-10-2018 - Kl.12:18 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Mann mistet deler av to fingre i trafikkulykke i Skedsmo
En 23 år gammel mann fikk kappet av deler av to fingre i en trafikkulykke på E6 i Skedsmo i akershus natt til mandag.
Tidspunkt: 24-09-2018 - Kl.03:51 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Ruter har inngått avtale om leie av opptil 50 selvkjørende kjøretøyer – de første kommer i vinter
Et dansk firma har fått i oppdrag å levere selvkjørende busser til Oslo og akershus. I 2021 kan det være 50 selvkjørende busser i regionen.
Tidspunkt: 15-09-2018 - Kl.10:27 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Bevæpnet mann pågrepet etter dramatisk biljakt – politimann skadet
En bevæpnet mann er pågrepet etter en kort, men intens biljakt på Skedsmokorset i akershus. En politimann ble skadet i biljakten.
Tidspunkt: 12-09-2018 - Kl.08:12 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Fylkeskommunen som ikke gadd vente på Kulturrådet
KOMMENTAR: Bemerkelsesverdig satsing på profesjonell dans og talentutvikling i akershus.
Tidspunkt: 05-09-2018 - Kl.08:44 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Ap sørger for flertall for å sette Viken-regionen på vent
Arbeiderpartiet i Østfold, Buskerud og akershus støtter forslaget om å legge arbeidet med Viken-regionen på is i påvente av ny stortingsbehandling i høst.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Ap vil sette Viken-regionen på vent – usikkert i Frp
Arbeidet med å slå sammen Østfold, Buskerud og akershus til regionen Viken kan bli lagt på is i påvente av nye runder i Stortinget i høst.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Motorsyklist omkom i ulykke på E6
En mann mistet livet og en annen mann er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på E6 ved Hvam i akershus. Motorsykkelen de satt på kjørte inn i en bil.
Tidspunkt: 26-08-2018 - Kl.13:43 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Helikopterstøy i vente på Østlandet de neste ukene
Forsvaret øver de to neste ukene med helikopter. Det betyr at folk i Vestfold, Østfold, akershus og Oslo må regne med helikopterstøy kvelder og netter.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.12:56 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Sp oppfordrer akershus, Buskerud og Østfold til boikott av regionreformen
Sigbjørn Gjelsvik (Sp) ber Viken-fylkene akershus, Østfold og Buskerud kopiere Finnmark og boikotte sammenslåingsprosessen.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Flertall i akershus for omkamp om Viken – hvis Finnmark får stå alene
– Hvis Finnmark får fortsette som eget fylke, så må det gjelde for alle andre også, sier Tonje Brenna, gruppeleder i akershus fylkesting for Arbeiderpartiet.
Tidspunkt: 23-08-2018 - Kl.18:57 - Kilde: Aftenposten - Info


245. To menn og en kvinne tiltalt for grov vold og voldtekt av tenåringsjente
To menn og en kvinne er tiltalt for å ha utsatt en tenåringsjente i akershus for grov mishandling før en av dem skal ha voldtatt henne.
Tidspunkt: 19-08-2018 - Kl.08:47 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Flere klasserom skadet etter brann på skole i Ås
Brannvesenet melder at de har slukket brannen på Nordby skole i akershus.
Tidspunkt: 18-08-2018 - Kl.17:18 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Vidvinkel
Hvor kan du se innover i Sverige, vestover til Sunnmøre, Glittertind, Galdhøpiggen, Snøhetta, Fjellsjøkampen i akershus – og alle toppene i Rondane? På Rondslottet er det over 180 kilometer utsikt i flere retninger.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.18:38 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Død person funnet i Gjerdrum
Politiet betegner funnet av en død person i Gjerdrum i akershus som en kriminalsak.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.14:12 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Regjeringen bekrefter: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) deltok offisielt under Irans ambassades feiring av den islamske revolusjonen
På invitasjon fra den iranske ambassaden deltok statsråd Per Sandberg på nasjonaldagsfeiringen til Iran på akershus festning 8. februar. Nasjonaldagen markerer seieren for revolusjonen som innførte et konservativt, islamsk regime i landet.
Tidspunkt: 08-08-2018 - Kl.22:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. Regjeringen bekrefter: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) deltok offisielt under Irans ambassades feiring av den islamske revolusjonen
På invitasjon fra den iranske ambassaden deltok statsråd Per Sandberg på nasjonaldagsfeiringen til Iran på akershus festning 8. februar. Nasjonaldagen markerer seieren for revolusjonen som innførte et konservativt, islamsk regime i landet.
Tidspunkt: 08-08-2018 - Kl.18:59 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Væpnet politiaksjon etter at mann ble skutt i benet i akershus
Politiet gjennomfører en væpnet aksjon i Oppegård i akershus. Aksjonen gjennomføres etter at en mann har skutt en annen i benet.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Store politistyrker søker etter gjerningsmann etter skyteepisode i akershus
Politiet gjennomfører en væpnet aksjon i Oppegård i akershus etter at en mann har skutt en annen mann i benet. Politiet ønsker tips fra publikum.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Politiet har trappet ned leteaksjonen i Oppegård etter gjerningsmannen som skjøt en mann i benet
Politiet har trappet ned leteaksjonen etter mannen som skjøt en annen mann i benet i Oppegård i akershus.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Politiet fortsetter den væpnede leteaksjonen etter gjerningsmannen som skjøt en mann i benet.
Politiet har trappet ned leteaksjonen i nærområdet etter mannen som skjøt en annen mann i benet i Oppegård i akershus. Søket fortsetter andre steder.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Historiske sommerturer: Bli med til akershus festning
Festningen midt i byen er en magnet som trekker til seg tusener av skuelystne.
Tidspunkt: 01-08-2018 - Kl.13:00 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Kollisjon mellom syklister – én person fløyet til sykehus
To syklister kolliderte på Vinterbro i akershus mandag morgen. En person er alvorlig skadet.
Tidspunkt: 30-07-2018 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Flere skogbranner ute av kontroll i Sør-Norge
Skogbrannhelikoptre har rykket ut til en rekke skogbranner i Aust-Agder, Østfold og akershus. Utilgjengelige områder, tett skog og sterk vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Flere skogbranner i Sør-Norge
Skogbrannhelikoptre har rykket ut til en rekke skogbranner i Aust-Agder, Østfold og akershus. Utilgjengelige områder, tett skog og sterk vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Flere store skogbranner i Sør-Norge
Skogbrannhelikoptre har rykket ut til en rekke skogbranner i Aust-Agder, Østfold og akershus. Utilgjengelige områder, tett skog og sterk vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Ung kvinne og mann tiltalt for flere voldtekter
En mann og en kvinne, begge i slutten av tenårene, er tiltalt for flere voldtekter av en yngre jente i akershus i fjor.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.05:10 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Person døde i trafikkulykke i Enebakk i akershus – fem personer er skadet
En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Flateby i Enebakk lørdag kveld. Fem personer er fraktet til sykehus med skader.
Tidspunkt: 21-07-2018 - Kl.21:46 - Kilde: Aftenposten - Info


262. 18-åring døde i trafikkulykke i Enebakk i akershus – fem personer er skadet
En 18 år gammel mann er bekreftet omkommet etter en bilulykke i Flateby i Enebakk lørdag kveld. Fem personer er fraktet til sykehus med varierende skadeomfang.
Tidspunkt: 21-07-2018 - Kl.21:46 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Mann i 70-årene tiltalt for å ha knivdrept kona i akershus i fjor
Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien.
Tidspunkt: 20-07-2018 - Kl.05:20 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Brannmann døde etter slukking av skogbrann i akershus
En brannmann i 30-årene døde søndag på sykehus etter en ulykke under slukking av en skogbrann i akershus. Ifølge brannvesenet fikk mannen et akutt helseproblem.
Tidspunkt: 16-07-2018 - Kl.01:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


265. Brannmann omkom etter slukking av skogbrann i akershus
En brannmann døde søndag på Ullevål sykehus etter en ulykke under slukking av en skogbrann i akershus. Ifølge brannvesenet fikk mannen et akutt helseproblem.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.22:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


266. Brannmann omkom etter slukking av skogbrann i akershus
Den unge mannen døde på Ullevål sykehus søndag.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.19:21 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Full fyr i videregående skole ved Lillestrøm
Det brenner kraftig i Skedsmo videregående skole på Romerike i akershus.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.18:42 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Uvær skaper trøbbel flere steder
Uvær skaper trøbbel flere steder torsdag. I Oppland er Dovrebanen er stengt etter kraftig regnvær, og i akershus er nær 700 personer strømløse etter lynnedslag.
Tidspunkt: 12-07-2018 - Kl.16:51 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Slik tilpasser snekkerne seg et bilfritt byliv
Håndverkerne i Lohne & Lauritzsen har skrotet seks dieselbiler og gått over til elsykler. – Ikke for alle, advarer NHO Oslo og akershus.
Tidspunkt: 04-07-2018 - Kl.09:40 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Motorsyklist til sykehus etter kollisjon med bil
En motorsyklist er fraktet til sykehus med store smerter etter en kollisjon med en bil på Skillebekk ved grensen til Nittedal i akershus.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Motorsyklist moderat skadd etter kollisjon med bil
En motorsyklist er innlagt med moderate skader etter en kollisjon med en bil på Skillebekk ved grensen til Nittedal i akershus natt til torsdag.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Besøkstall under forventning på Kontraskjæret. Nå tror arrangørene at det tar seg opp.
Så langt har omtrent 60.000 mennesker sett fotball-VM på storskjermen ved akershus festning.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.16:38 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Brann i garasjeanlegg ved Kolbotn har spredt seg til boliger
Det brenner i et garasjeanlegg på Tårnåsen i ved Kolbotn i akershus. Brann har spredt seg til rekkehus. Boliger blir evakuert.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.12:59 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Brannen i garasjeanlegget ved Kolbotn skal nå være slukket
Brannen på Tårnåsen på Kolbotn i akershus skal nå være slukket. To eneboliger er berørte, men ingen personer skal ha kommet til skade, melder politiet.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.12:59 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Bil snurret ved E6 på Romerike
En mann er fraktet til sykehus etter bilen han kjørte, snurret i en rundkjøring ved Kløfta i akershus. Politiet mistenker at han var ruspåvirket.
Tidspunkt: 22-06-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Svenske tatt med 80.000 sigaretter
En svensk mann hadde 80.000 sigaretter i bilen da han mandag ble stanset av tollere på smuglerruten «Sukkerveien», i akershus.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.11:37 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Person kritisk skadet etter frontkollisjon i Siggerud
En person er fastklemt og en annen kjørt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon i Siggerud i Ski kommune i akershus mandag morgen.
Tidspunkt: 18-06-2018 - Kl.06:28 - Kilde: Aftenposten - Info


280. To personer skadet etter frontkollisjon i Siggerud
To personer moderat skadet etter en frontkollisjon i Siggerud i Ski kommune i akershus mandag morgen.
Tidspunkt: 18-06-2018 - Kl.06:28 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Én kritisk skadd da bil havnet i vannet i Hurdal
En person er kritisk skadd etter at en bil med to personer havnet i vannet i Hurdal i akershus.
Tidspunkt: 08-06-2018 - Kl.22:03 - Kilde: Aftenposten - Info


282. 93-åring måtte vente fem måneder før innvilget sykehjemsplass ble en realitet. – Uakseptabelt, sier pasientombud
– Helt uakseptabelt, sier pasient- og brukerombudet i Oslo og akershus. Frogn kommune satte 93-åring på venteliste i fem måneder etter at hun ble innvilget sykehjemsplass.
Tidspunkt: 07-06-2018 - Kl.08:31 - Kilde: Aftenposten - Info


283. Politiet: Skogbrann i Oslo – politiet trodde de måtte stenge E6
Brannmannskaper rykket ut til en skogbrann på grensen mellom Oslo og akershus mandag kveld.
Tidspunkt: 04-06-2018 - Kl.21:04 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Kvinne druknet i privat svømmebasseng i Nittedal
En kvinne i 80-årene omkom i en drukningsulykke i et privat svømmebasseng i Nittedal i akershus tirsdag kveld. 
Tidspunkt: 29-05-2018 - Kl.21:00 - Kilde: Aftenposten - Info


285. De fikk staket plattingen til lands – men mange campingvogner står vannfast i flomstore Glomma
FROGNERSTRAND CAMPING, NES I akershus (Aftenposten): Plattingen ble reddet i sikkerhet på kreativt vis. Men for flere campingvogneiere kom flommen brått på.
Tidspunkt: 13-05-2018 - Kl.18:28 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Folk i Oslo og akershus er uenige om byrådets biltiltak i hovedstaden
Her er syv spørsmål som avslører hvor forskjellig folk i Oslo og i akershus-kommunene tenker om klima, miljø og bilbruk, ifølge klimaetatens måling.
Tidspunkt: 09-05-2018 - Kl.17:47 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Brann i Den blinde ku-meieriet
Det er kraftig røykutvikling etter at meieriet Den blinde ku i Ås kommune i akershus tok fyr ved 10-tiden søndag.
Tidspunkt: 29-04-2018 - Kl.08:16 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Brann i Den blinde ku-meieriet i Ås
Meieriet Den blinde ku i Ås kommune i akershus tok fyr ved 10-tiden søndag.
Tidspunkt: 29-04-2018 - Kl.08:16 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Oslo-politiets telefonnummer ute av drift
Folk i Oslo og akershus kan ikke ringe til politiet fredag morgen.
Tidspunkt: 27-04-2018 - Kl.06:01 - Kilde: Aftenposten - Info


290. Brann på institusjon i akershus – 40 beboere evakuert
40 beboere og 10 ansatte er evakuert fra en psykiatrisk institusjon i Hurdal i akershus etter brann på et rom. Brannen er under kontroll.
Tidspunkt: 25-04-2018 - Kl.01:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


291. Tre russ skulle på do – falt ned skrent og ut i Gjersjøen
Tre russ skulle på do, men falt ned en bratt skrent og ut i vannet i Gjersjøen i akershus natt til tirsdag. To av dem ble skadd, men ikke alvorlig.
Tidspunkt: 24-04-2018 - Kl.05:38 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Innbruddstyv tatt på fersk gjerning i Bærum – hoppet i elv
En mann i 30-årene ble tatt på fersk gjerning da han brøt seg inn hos et produksjonsfirma i Sandvika i akershus. Da la han på sprang og hoppet i elven.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.04:02 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Innbruddstyv tatt på fersk gjerning i Bærum – hoppet i elv
En mann i 30 årene ble tatt på fersk gjerning da han brøt seg inn hos et produksjonsfirma i Sandvika i akershus. Da la han på sprang og hoppet i elven.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.04:02 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Full bilkrangel mellom Oslo og akershus
Oslo-byrådet vil ha kommunene i akershus til å bli langt strengere med parkering. De truer med å gå til Regjeringen om de ikke får viljen sin.
Tidspunkt: 16-04-2018 - Kl.20:23 - Kilde: Aftenposten - Info


295. MC-fører alvorlig skadet i Vestby
Føreren av tung motorsykkel ble påført alvorlige skader i en kollisjon med en personbil i et veikryss i Vestby i akershus.
Tidspunkt: 16-04-2018 - Kl.15:06 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Politiet: To personer skutt i leilighet på Fjellhamar i akershus
To personer er skutt i en leilighet i Fjellhamar i akershus, opplyser politiet, som søker etter gjerningsmenn.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.23:29 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Illeluktende svensk sild sendte 350 hjem fra skolen
Ledelsen ved Vestby ungdomsskole i akershus valgte å sende alle de 350 elevene hjem da noen åpnet boks med surstrømming forpestet lokalene.
Tidspunkt: 03-04-2018 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Ruters kontrollutgifter overgår gebyrinntekter. Men saken har også en annen side.
Ruter i Oslo og akershus brukte i fjor 73 millioner mer på billettkontroller enn hva selskapet tok inn på gebyrer. Samtidig har flere kontroller ført til at flere reiser med gyldig billett.
Tidspunkt: 31-03-2018 - Kl.07:51 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Ingen kø ut av Oslo-området. Den kommer i Stange
Påsketrafikken flyter bra på hovedveiene i Oslo og akershus. De som skal nordover, kan møte køen i Stange senere i kveld.
Tidspunkt: 23-03-2018 - Kl.17:54 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Påsketrafikken har roet seg
Påsketrafikken ut fra Oslo og akershus har i all hovedsak gått uten problemer fredag.
Tidspunkt: 23-03-2018 - Kl.17:54 - Kilde: Aftenposten - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)