Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
29
 Fredag  29. Mar. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: KONGSVINGER



1. Vil fjerne VAR i norsk fotball
I en undersøkelse foretatt av VG vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (VAR) etter bare ett år. VG har gått igjennom forslagene til klubbenes årsmøter de nærmeste ukene. Hos Rosenborg er det sendt inn følgende forslag: «Rosenborg Ballklub skal aktivt arbeide for å fjerne VAR fra norsk fotball omgående». Lignende forslag er også sendt inn hos en rekke andre klubber til sine årsmøter. Det er bare KFUM Oslo, Fredrikstad, kongsvinger og Kristiansund som foreløpig ikke har sendt inn forslag. – Vi forholder oss til at vi har implementert VAR. Vi forholder oss til at 15 av 16 klubber (i Eliteserien) var positive til å innføre. Det er en del av medieavtalen og en seksårsavtale. Vi bruker heller alt fokus på å videreutvikle og forbedre VAR. Vi har vært gjennom et år hvor vi avdekket flere ting kan bli bedre, sier styreleder Cato Haug i Norsk Toppfotball til VG. (©NTB)
Tidspunkt: 20-02-2024 - Kl.07:24 - Kilde: NRK - Info


2. Kristiansund signerte ettertraktet Ranheim-profil – Ønsker å være litt «idiot» ute på banen
Rosenborg og kongsvinger har tidligere ønsket seg Ranheims Ruben Alte. Nå er han klar for Kristiansund. Klubbene bekrefter selv overgangen mandag. Alte har de siste sesongene vært fast på Ranheims midtbane. Han hadde en spesielt god sesong i fjor, da han ble tatt ut på årets lag i 1. divisjon av NTB. Midtbanespilleren har nå signert en fireårskontrakt med Kristiansund. – Det er stort å komme hit! Jeg gleder meg til å ta på meg drakta og gå ut på banen for KBK, sier Alte. I fjor sommer var han ønsket av kongsvinger, men valgte å si nei til tilbudet. I stedet blir det nå eliteseriespill i KBK. – Det blir artig og spennende å spille i Eliteserien. Jeg ville ta et steg opp. Jeg tror jeg er klar for det, og gleder meg til å bevise at jeg er god nok, sier Alte. – Jeg ønsker å levere mål og målpoeng, og være litt «idiot» ute på banen – ikke bare være snill, men få litt fart i fotballen, legger han til. Alte har spilt over 100 kamper for Ranheim etter at han kom til trondheimsklubben i 2020. Tidligere spilte han for Steinkjer og Namsos. – Ruben er en spiller vi har sett på lenge, og dette er en kjempespennende signering. Han er en klassisk indreløper med ferdigheter som passer utrolig godt til KBK. Han er en «late bloomer» og har ikke spilt i Eliteserien ennå, men vi tror han kan ta eliteserienivået raskt, sier Eirik Hoseth, sportslig leder i KBK. Han hevder signaturen ble sikret i konkurranse med flere. – Flere klubber har sett på ham og også lagt inn konkrete bud. At han kommer hit viser at KBK er en attraktiv klubb, og det viser også at KBK vil investere når vi finner den riktige spilleren, sier Hoseth. (NTB)
Tidspunkt: 29-01-2024 - Kl.19:16 - Kilde: NRK - Info


3. Sjokkbeskjed: - For gammel
Naomi Griffin (23) bøttet inn mål for kongsvinger IL forrige sesong. Etter sesongen fikk hun den nedslående beskjeden.
Tidspunkt: 24-01-2024 - Kl.21:57 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


4. Sayouba med comeback i norsk fotball
Den tidligere Stabæk-keeperen Mandé Sayouba (30) vender tilbake til norsk fotball og skal spille for kongsvinger. Det opplyser KIL på sitt nettsted. Sayouba skal forsøke å hjelpe laget opp til Eliteserien. Målvakten spilte for Stabæk fra 2012 til 2018 og dro deretter til Danmark. I OB og Helsingør er det blitt lite spilletid. – Det var en god erfaring i Danmark, men ting gikk ikke slik jeg hadde håpet på da jeg kom dit. Jeg ble skadd, og alt ble litt opp og ned. Men nå er jeg klar igjen, sier Sayouba. (NTB)
Tidspunkt: 08-01-2024 - Kl.13:26 - Kilde: NRK - Info


5. kongsvinger har funnet Vegard Hansens arvtaker
Johan Wennberg er kongsvingers nye hovedtrener. 32-åringen tar over etter Vegard Hansen, som fikk sparken i midten av oktober. Det bekrefter klubben på sin nettside. – Det kjennes selvfølgelig bra. Jeg fikk jo prøvd meg i en slik rolle nå i de siste kampene av sesongen, sammen med Magnus, og det ga mersmak. Det har ikke vært noen selvfølge for meg å ha det som et mål, men nå synes jeg at timingen kan være riktig, sier Wennberg, som var assistent under Hansen. Da den tidligere Mjøndalen-treneren fikk sparken i oktober, gikk assistentene Wennberg og Magnus Erga inn som en trenerduo. (NTB)
Tidspunkt: 23-12-2023 - Kl.19:37 - Kilde: NRK - Info


6. Ny trenerjobb for Vegard Hansen
Den tidligere Mjøndalen- og kongsvinger-sjefen Vegard Hansen er ansatt som ny hovedtrener for Arendal i 2. divisjon. 54-åringen har signert en kontrakt ut 2025. Hansen ble presentert av sørlandsklubben onsdag. Han skal også ta fatt på rollen som sportssjef, opplyser Agderposten. Trenerveteranen fikk sparken i kongsvinger i midten av oktober, og han har stått uten jobb siden. Arendal havnet på 3.-plass i sin avdeling i 2. divisjon denne sesongen, bak Egersund og Lyn. Førstnevnte rykket direkte opp, mens Lyn også skal spille 1. divisjonsfotball etter kvalifiseringsseier mot Hødd. – Det er krevende å rykke opp fra 2. divisjon, men det er målet vårt, sier Hansen til Agderposten. (NTB)
Tidspunkt: 06-12-2023 - Kl.13:41 - Kilde: NRK - Info


7. Kristiansund klar for playoff-finale
Kristiansund er ett steg unna en retur til Eliteserien. Søndag sikret de plass i playoff-finalen etter en 4-2-seier over kongsvinger. Oskar Sivertsen, Benjamin Stokke og Marius Broholm (to) scoret målene for KBK. Martin Hellan og Martin Hoel Andersen scoret det som til slutt bare ble to trøstemål for kongsvinger. Kristiansund rykket ned fra Eliteserien forrige sesong, men er nå nære en retur. Playoff-finalen spilles over to kamper, 6. og 10. desember, mot laget som ender på 14. plass i Eliteserien. Vålerenga, Stabæk og Haugesund kan alle havne på 14. plassen som gir playoff. Alt avgjøres når den siste serierunden sparkes i gang klokken 17.00.
Tidspunkt: 03-12-2023 - Kl.16:14 - Kilde: NRK - Info


8. Enighet mellom Michelsen og KBK
Kristiansund Ballklubb og Christian Michelsen er blitt enige om vilkårene for en fratredelsesavtale. – Avtalen går ut på at Michelsen løses fra sin lojalitetsplikt fra dags dato. Han ble fritatt for arbeidsplikt fra og med 25. august. De øvrige betingelsene i avtalen vil ikke bli kommentert av partene eller mekler, står det. Michelsen måtte i august gå etter nesten ti år som KBK-trener. Han hyret inn Mette Yvonne Larsen som advokat og truet med å trekke klubben inn for retten. – Om ikke Kristiansund betaler Michelsen ut av kontrakten, har vi ikke noe annet valg enn å gå til retten, sa Larsen da til VG i september. Kristiansund deltar i opprykkskvalifiseringen og spiller søndag borte mot kongsvinger om retten til å møte laget som ender tredje sist i Eliteserien. (©NTB)
Tidspunkt: 01-12-2023 - Kl.19:02 - Kilde: NRK - Info


9. Kristiansund vant etter straffespark - eliteseriedrømmen lever
Kvalifiseringskampen mellom Kristiansund og Bryne måtte avgjøres på straffer. Der ble KBK-keeper Sean McDermott den store helten. Målvakten ble byttet inn like før ekstraomgangene var ferdig og vartet opp med å redde en straffe i straffesparkkonkurransen som KBK vant 4-2. Det var til slutt Dan Peter Ulvestad som satte den avgjørende straffen som sendte nordmøringene videre. Kristiansund møter kongsvinger på søndag i det som blir den siste kvalifiseringskampen før en playoff-finale mot Eliteserien-motstand.
Tidspunkt: 29-11-2023 - Kl.20:51 - Kilde: NRK - Info


10. Bryne snøt Sogndal for den siste kvalikplassen
Bryne kunne slippe jubelen løs etter 1-0 borte mot Raufoss. Seieren sikret laget den siste kvalifiseringsplassen til Eliteserien. Sogndal var innehaver av posisjonen før sesongens siste runde, men klarte bare 1-1 hjemme mot Mjøndalen og må ta tidlig juleferie. Christian Landu Landu sendte de tilreisende Bryne-supporterne til værs da han satte inn målet som sikret kvalikplassen etter 75 minutter. kongsvinger hadde fra før sikret den øverste kvalikplassen og hadde ingenting å spille for da de tok imot Moss. Dermed kunne også gjestene sikre seg en 10.-plass i sin første sesong tilbake i 1. divisjon med 2-0-seier. Kristiansund kapret også 4.-plassen da de knuste Skeid 5-0 borte, mens Start ble nummer fem etter 1-1 hjemme mot KFUM Oslo. Før siste serierunde var det allerede klart at Fredrikstad og KFUM rykker opp til Eliteserien som nummer en og to på tabellen, mens Skeid hadde rykket ned til 2. divisjon. (NTB)
Tidspunkt: 12-11-2023 - Kl.15:42 - Kilde: NRK - Info


11. Remi-André Svindland sikret sensasjonelt opprykk til Eliteserien for KFUM – slo Skeid 1-0
Bakgårdsklubben KFUM Oslo er for første gang i klubbens historie klar for Eliteserien i fotball etter at de slo Skeid 1-0 «hjemme» søndag ettermiddag. Hovedstadsklubben har en ledelse på fem poeng ned til kongsvinger, og kan dermed ikke tas igjen når det bare står igjen én serierunde. Fredrikstad sikret seg også Eliteserien-kontakt for en snau måned siden. Remi-André Svindland scoret målet som sikret opprykket KFUM etter 67 minutter. «Kåffa» måtte riktignok feire opprykket på Intility Arena ettersom det ikke er flomlys oppe på Ekeberg. Osloklubben fikk alt annet enn en «flying» start på sesongen. Suksesstrener Jørgen Isnes gjorde nemlig overgang til Strømsgodset og tok med seg forsvarsbautaen Fredrik Kristensen Dahl. Midtstopper Aaron Kiil Olsen gjorde også overgang til Vålerenga, mens veteran Jørgen Hammer la skoene på hylla. Klubben beholdt likevel mye av kontinuiteten da assistent Johannes Moesgaard tok over roret og bega seg ut på sin første sesong som hovedtrener. Moesgaard fikk en tøff start i sin nye rolle da KFUM måtte vente helt til sjuende serierunde før deres første seier kom. Siden så de seg aldri tilbake. KFUM har aldri spilt i Eliteserien før, og er historisk sett ikke en traver i 1. divisjon heller. Osloklubben rykket for første gang opp på det nest øverste nivået i 2016, men rykket direkte ned igjen og ble i 2. divisjon i to nye sesonger. I 2019 tok de seg opp i 1. divisjon igjen, og under Isnes´ ledelse ble «Kåffa» en klubb å regne med i kampen om kvalikplassene. (NTB)
Tidspunkt: 05-11-2023 - Kl.15:53 - Kilde: NRK - Info


12. Tidligere kongsvinger-profil ferdig som trener i OB
Den tidligere kongsvinger-spilleren Andreas Alm har fått sparken som hovedtrener for den danske superligaklubben OB. Der skriver Fyn-klubben i en pressemelding torsdag. Søren Krogh tar over som hovedtrener ut året. OB ligger for øyeblikket på 10.-plass i superligaen og røk onsdag ut av cupen etter 1-3-tap mot Fredericia, fra nivå to i Danmark. Svenske Alm kom til OB sommeren 2021 på en treårskontrakt. Den ble senere forlenget til sommeren 2025, men etter en lengre periode med skuffende resultater avsluttes samarbeidet allerede nå. (NTB)
Tidspunkt: 02-11-2023 - Kl.10:19 - Kilde: NRK - Info


13. KFUM med sterk borteseier – kan rykke opp til Eliteserien på søndag
KFUM Oslo tok en imponerende 3-0-seier borte mot Sogndal lørdag. Dermed nærmer de seg med stormskritt et opprykk til Eliteserien. Oslolaget har to kamper igjen av sesongen og nå er det kun kongsvinger som har en sjanse til å ta dem igjen. kongsvinger er for øyeblikket åtte poeng bak, men har én kamp mindre spilt. Søndag skal kongsvinger spille hjemme mot Sandnes Ulf. Hvis de avgir poeng der kan KFUM Oslo juble for opprykk, to runder før slutt. Fra før er det allerede klart at Fredrikstad vil rykke opp til Eliteserien neste sesong.
Tidspunkt: 28-10-2023 - Kl.14:56 - Kilde: NRK - Info


14. Fiabema-dobbel for U20-landslaget
Norges U20-gutter slo Tsjekkia 2-1 i Sarpsborg torsdag. Bryan Fiabema gjorde de norske scoringene i landslagsturneringen. Målene kom på hver sin side av hvilen. Det første kom på straffespark etter at Sogndal-talentet Sondre Holmlund Ørjasæter ble stoppet med ulovlige midler inne i 16-meteren. Fiabema, som spiller for Real Sociedads B-lag, satte ballen sikkert i mål. Med sju minutter igjen leverte Norge rask og god angrepsfotball da Martin Hellan ble spilt fri på kanten. Han slo ballen inn til Fiabema, som hadde få problemer med å score fra kloss hold. Like etterpå var kongsvinger-back Hellan uheldig i motsatt ende av banen og sendte ballen i eget mål etter et innlegg. Norge sikret likevel seieren i Sarpsborg. U20-landslaget møter Romania i Fredrikstad mandag. (NTB)
Tidspunkt: 12-10-2023 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


15. Lokalavis: Vegard Hansen ferdig i kongsvinger
Ifølge lokalavisen Glåmdalen er Vegard Hansen ferdig som trener for 1.-divisjonsklubben kongsvinger. Avisen skriver at de kan erfare at Hansen om kort tid vil undertegne en sluttavtale med klubben, og at han torsdag formiddag skal ha takket for seg på Gjemselund. TV 2 erfarte allerede onsdag at Hansen var i sluttforhandlinger med kongsvinger.
Tidspunkt: 12-10-2023 - Kl.09:03 - Kilde: NRK - Info


16. Vegard Hansen ferdig i kongsvinger
Vegard Hansen ferdig som trener for 1.-divisjonsklubben kongsvinger. Hansen kom til klubben i november i fjor. Det var avisen Glåmdalen som først meldte om Hansens avgang. TV 2 erfarte allerede onsdag at Hansen var i sluttforhandlinger med kongsvinger. Torsdag bekreftet kongsvinger selv Hansens avgang. – Det skjer etter en sportslig negativ resultatmessig trend og manglende tillit i spillergruppa, skriver klubben på sin hjemmeside. kongsvinger ligger for øyeblikket på tredjeplass i 1. divisjon. Klubben så lenge ut til å gå mot direkte opprykk til eliteserien, men har vært preget av svake resultater de siste ukene. Dermed går det mot opprykkskvalifisering.
Tidspunkt: 12-10-2023 - Kl.09:03 - Kilde: NRK - Info


17. Tilbake etter 11 år: FFK klare for Eliteserien
Med seier over Åsane og kongsvinger-tap for Start, er saken klar. FFK har rykket opp, fire serierunder før slutt.
Tidspunkt: 08-10-2023 - Kl.14:54 - Kilde: NRK - Info


18. Fredrikstad-seier sikret luke
Fredrikstad suser videre på toppen av 1. divisjon og har sju poengs luke til KFUM etter å ha vendt til seier mot Sogndal på hjemmebane søndag. De to øverste plassene gir opprykk til Eliteserien, og KFUM inntok 2.-plassen med seier over Sandnes Ulf lørdag. kongsvinger klarte bare 1-1 hjemme mot Kristiansund og gikk på sitt femte strake poengtap i 1. divisjon fotball. Dermed er laget nede på kvalifiseringsplass. (NTB)
Tidspunkt: 17-09-2023 - Kl.15:28 - Kilde: NRK - Info


19. Fredrikstad forsterker i opprykksjakten – henter danske på lå
Fredrikstad har hentet danske Mikkel Lassen (22) på lån fra AC Horsens. Forsvarsspilleren har signert en låneavtale ut 2023-sesongen. 1.-divisjonsklubben har også sikret seg opsjon på kjøp. – Jeg er utrolig glad for muligheten til å komme til Fredrikstad. Fredrikstad er en klubb med gode verdier og gode mennesker. Klubben er i gang med et enormt spennende prosjekt som jeg gleder meg til å være en del av, sier Lassen til klubbens sider. Dansken fikk 22 seriekamper for Horsens på øverste nivå i Danmark forrige sesong. Fredrikstad jakter en retur til Eliteserien etter 11 års spill i de nedre divisjonene, og ligger på en foreløpig førsteplass etter 19 kamper spilt. Onsdag møter de andreplass kongsvinger. Begge lagene står med 38 poeng. Fredrikstad skriver at det jobbes med at Lassen skal bli spilleklar til toppoppgjøret. (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


20. Fredrikstad fikk straffe etter bare elleve sekunder – klatret opp på tabelltopp etter 4-1-seier
Fredrikstad vant 4-1 hjemme over Kristiansund i 1. divisjon søndag ettermiddag etter å ha fått et straffespark etter få sekunder. Dermed klatrer FFK opp på tabelltopp i 1. divisjon. Det er imidlertid bare målforskjellen som skiller dem fra kongsvinger på 2.-plass. Det tok bare elleve sekunder før vertene fikk tildelt straffe etter at KBK-keeper Serigne Mor Mbaye meide ned Sondre Sørløkk. Sistnevnte stormet inn i 16-meteren. Jóannes Bjartalíd gikk fram til krittmerket og sendte vertene komfortabelt i ledelsen etter bare ett minutt og 39 sekunder. Vondt ble til verre for KBK da Sebastian Jarl karatesparket Patrick Metcalfe i hodet og fikk bøte med direkte rødt kort etter bare tolv minutter. Likevel var det gjestene som kunne juble ni minutter senere da kaptein Dan Peter Ulvestad beinet inn utligningen på en corner. Etter hvilen headet imidlertid Oscar Aga FFK opp i ledelsen igjen, før Sørløkk økte til 3-1 sju minutter senere. Med fem minutter igjen på klokka fastsatte veteran Henrik Kjelsrud Johansen resultatet for vertene.
Tidspunkt: 20-08-2023 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


21. kongsvinger reddet uavgjort borte mot Sogndal – Ranheim endte KFUMs seier
Vegard Hansens kongsvinger spilte 3-3 borte mot Sogndal i 1. divisjon lørdag ettermiddag, mens Ranheim knuste KFUM 4-2 på hjemmebane. kongsvinger topper likevel 1.-divisjonstabellen med tre poeng ned til Fredrikstad på 2.-plass, som riktig nok har én kamp mindre spilt. De tar imot Kristiansund på søndag. I Trondheim tok Ranheim en stor skalp da de satte en stopper for KFUMs seiersrekke med 4-2-triumf. Oslo-laget sto med fire strake seire, og ni seire på sine siste ti kamper, før de gjestet Ranheim. (NTB)
Tidspunkt: 19-08-2023 - Kl.15:03 - Kilde: NRK - Info


22. Nysignering reddet kampen for FFK - fortsatt på tabelltopp
Sondre Sørlokk debuterte for FFK sist fredag og fikk sin første kamp på Fredrikstad Stadion onsdag kveld. Der ble han den store helten med to mål da de røde og hvite snudde kampen og slo Bryne 2-1. Klubben fra Jæren tok ledelsen ved Pål Aamodt like etter pause, men i løpet av seks minutter snudde Sørlokk kampen. Fredrikstad beholder med det tabelltoppen i 1. divisjon, ett poeng foran kongsvinger.
Tidspunkt: 09-08-2023 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


23. Storseier til kongsvinger
kongsvinger viste virkelig muskler da de vartet opp med 4-1-seier over Ranheim på bortebane onsdag kveld. Martin Andersen, Ludvig Langrekken, Vegard Leikvoll Moberg og Elias Myrlid scoret målene for gjestene, mens Arne Gunnes satte inn Ranheims scoring. kongsvinger ligger som nummer to i 1. divisjon. De er poenget bak ligaleder Fredrikstad.
Tidspunkt: 09-08-2023 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


24. Brann-spiss lånes ut til kongsvinger
Brann er enig med 1. divisjonsklubben kongsvinger om en utlånsavtale for angrepsspilleren Elias Myrlid (21). Avtalen gjelder ut inneværende sesong, opplyser Brann i sine kanaler mandag. – Jeg er veldig fornøyd med å få et utlån til kongsvinger nå. Jeg hørte om det for et par dager siden, at det var interesse for det, og at Brann mente det var en god mulighet. Jeg var helt enig, så det føltes veldig greit og naturlig å gjøre det, sier Myrlid i en uttalelse. 21-åringen signerte nylig sin første A-lagskontrakt med Brann. Den strekker seg ut 2026. 21-åringen kom til klubben fra Os før 2021-sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 07-08-2023 - Kl.16:42 - Kilde: NRK - Info


25. Ble foreldre igjen
Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (30) og kona Hedda Dæhli Bø (29) er blitt foreldre for andre gang. Det melder paret i et Instagram-innlegg lørdag morgen. De er blitt foreldre til en jente som skal hete Sofia. Fra før har de sønnen Gustav på tre år. Familien har de siste årene bodd på kongsvinger. (NTB)
Tidspunkt: 08-07-2023 - Kl.07:25 - Kilde: NRK - Info


26. kongsvingers toppscorer blir værende – kjøpes fri fra FKH
Joacim Holtan (24) fortsetter i kongsvinger også de neste par årene. Tetlaget i 1. divisjon benytter seg av opsjonen i låneavtalen med Haugesund. Det kommer fram i en pressemelding fra KIL. Holtan har skrevet under kontrakt på to og et halvt år. (NTB)
Tidspunkt: 29-06-2023 - Kl.19:19 - Kilde: NRK - Info


27. Stavås Skistad ble Mjøndalen-helt
Erik Stavås Skistad scoret to ganger, det siste målet på overtid, da Mjøndalen påførte opprykksjagende Ranheim et blytungt 2-3-tap i 1. divisjon fotball lørdag. Stavås Skistad, som er bror av langrennsløper Kristine med samme etternavn, ble matchvinner mer enn tre minutter på overtid på bortebane. Ballen ble slått hardt inn foran mål, og der var Mjøndalen-profilen besluttsom og god. Tidligere i annen omgang hadde Stavås Skistad også satt inn 2-2-målet for gjestene. Ranheim hadde muligheten til å nærme seg serieleder kongsvinger med tre poeng hjemme mot Mjøndalen, men slik gikk det altså ikke. (NTB)
Tidspunkt: 24-06-2023 - Kl.15:11 - Kilde: NRK - Info


28. Start snudde til seier i sørlandsderbyet – brassespark og rødt kort
Zakaria Sawo ble den store helten for Start da han snudde til 2-1-seier mot sørlandsrivalen Jerv i 1. divisjon fredag kveld. Det var imidlertid Jerv som kom best i gang da Lucas Larade banket gjestene i ledelsen etter 56 minutter. Målet kom etter forsvarsrot fra vertene. Gleden ble imidlertid kortvarig da Alagie Sanyang stupte inn utligningen på et innlegg fra Sander Sjøkvist, bare 18 minutter senere. Snuoperasjonen ble et faktum da Zakaria Sawo viste fram et stykke fotballmagi og brassesparket inn vinnermålet, ett minutt før full tid. I jubelrusen dro Sawo av seg drakten og dro dermed på seg sitt andre gule kort for kveld, noe som gjorde at Start måtte holde unna med én mann mindre. Det klarte de, og Kristiansand-klubben klatrer dermed opp på 5.-plass på 1. divisjonstabellen. Det skiller bare fire poeng opp til serieleder kongsvinger. (NTB)
Tidspunkt: 23-06-2023 - Kl.19:00 - Kilde: NRK - Info


29. Vålerenga møter Lyn i andre runde i NM for menn
Oppsettet for den andre runden i cupen ble klart torsdag kveld. 15 av 16 lag fra Eliteserien gikk videre fra den første runden, hvor Sandefjord var det eneste laget som ble slått ut. Deres overmenn, Eik Tønsberg, møter Strømsgodset i andre runde. Av de største kampene blir trolig kampen mellom Lyn og Vålerenga. De to Oslo-lagene har møttes tre ganger i cupen siden Lyn rykket ned fra Eliteserien i 2009, sist i 2021. Hele oppsettet ser slik ut: Skjervøy – Alta Tromsdalen – Tromsø Mjølner – HamKam Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Molde Byåsen – Aalesund Strindheim - Ranheim Stjørdals/Blink – Rosenborg Levanger – Kristiansund Brattvåg – Hødd Fjøra – Brann Lysekloster - Sogndal Fana – Åsane Stord – Haugesund Sotra – Sandnes Ulf Vidar – Viking Vard Haugesund – Bryne Arendal – Jerv Notodden – Odd Halsen - Start Eik Tønsberg - Strømsgodset Ørn Horten – Fredrikstad Gjøvik/Lyn - kongsvinger Gjelleråsen – KFUM Ull/Kisa – Lillestrøm Strømmen - Mjøndalen Frigg – Sarpsborg 08 Bærum – Skeid Lyn – Vålerenga Grorud – Raufoss Kjelsås – Stabæk Kvik Halden - Moss
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


30. Kristiansund med ny seier – Mjøndalen slo Jerv
Kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. Onsdag ble det 2-1 mot Sogndal, mens Mjøndalen slo Jerv 3-2. Kristiansund rykket ned fra Eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. Med triumfen mot Sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene. Vegard Hansens kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med Sandnes Ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong. Mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag Jerv. Avgjørelsen falt tre minutter før slutt, da Kristian Lien scoret på sin egen retur fra straffespark. Lien nettet to ganger i seieren. Hødd og Ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i Ulsteinvik. Der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder Ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. Hødd er poenget bak. Bryne og Fredrikstad spilte 0-0, mens KFUM Oslo mistet seieren fire minutter på overtid da Start berget 2-2. Det endte også 2-2 mellom Skeid og Moss, mens kampen mellom Raufoss og Åsane forble målløs. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - Info


31. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, Mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – Innstranda Rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – Molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – Florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal Mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – Fredrikstad Drøbak/Frogn – Moss Kråkerøy – Kvik Halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


32. Thingnes Bø vant over fem millioner kroner i historisk sesong
Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø gikk inn over fem millioner kroner da han satte sesongrekord med seier i 19 av 25 individuelle renn. Stryningen tok 16 enkeltseirer i verdenscupen og vant tre individuelle renn i VM. I tillegg vant han verdenscupen sammenlagt, sprintcupen og jaktstartcupen. 19 seirer i én og samme sesong er rekord. Det var kun seks renn som ikke hadde Thingnes Bø som vinner. Stryningen hadde selv den gamle rekorden på 16 triumfer. Det har gitt klingende mynt i kassa til skiskytteren som til daglig holder til i kongsvinger. Hele 461.000 euro (5,2 millioner kroner) står i Thingnes Bøs navn etter sesongen, viser tall fra Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). Han fikk rundt 170.000 kroner for hver seier i verdenscupen og over 300.000 for å vinne verdenscupen sammenlagt. I VM ble det 300.000 kroner ganger tre med seier på sprint, jaktstart og normaldistanse. (NTB)
Tidspunkt: 20-03-2023 - Kl.12:43 - Kilde: NRK - Info


33. kongsvinger-trio ikke tilbudt ny kontrakt
Mathias Bringaker, Peter Rusina og Isak Midttun Solberg fortsetter fotballkarrieren et annet sted enn i kongsvinger. 1. divisjonsklubben bekrefter at målfarlige Bringaker ikke får tilbud om ny kontrakt. 25-åringen kom til KIL før sesongen og noterte seg for elleve mål på 32 kamper. kongsvinger tok seg helt til eliteseriekvalifiseringens finale, men der sa det stopp mot Sandefjord. – Vi i KIL ønsker å takke Mathias så mye for bidraget og innsatsen og håper han finner seg en god klubb, fortsetter å jobbe hardt og score mål. Vi håper for Mathias sin del at han vil vise oss at vi har tatt feil når det gjelder ham, sier sportslig leder Espen Nystuen. I tillegg til Bringaker er målvaktene Peter Rusina og Isak Midttun Solberg ferdig i klubben. (NTB)
Tidspunkt: 14-12-2022 - Kl.16:37 - Kilde: NRK - Info


34. Mæland blir Moes assistent i Molde
Eirik Mæland (33) er klar for Moldes trenerteam etter suksessen i kongsvinger. Han blir Erling Moes assistent. – Det føles veldig godt. Molde er regjerende seriemestere og har vært den beste klubben i Norge de ti siste årene. For meg er dette er kjempemulighet og en mulighet det var umulig å si nei til. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Mæland til klubbens nettsider. 33-åringen har vært hovedtrener i 1.-divisjonslaget kongsvinger de to siste sesongene. Denne sesongen tok han KIL til opprykksfinale hvor det ble tap for Start. Mæland har tidligere vært i Haugesund, Fredrikstad og kongsvinger som spiller. – Vi er kjempefornøyde med å få dette i boks. Det er Eirik vi har ønsket og jobbet med i høst. Det var godt å få førstevalget på plass når vi skulle ha inn en ny mann til å hjelpe oss fremover mot neste år. Dette blir kanonbra, sier Erling Moe. (NTB)
Tidspunkt: 13-12-2022 - Kl.16:29 - Kilde: NRK - Info


35. Slik spilles 1. divisjon i 2023
Kristiansunds vei tilbake til Eliteserien i fotball starter med hjemmekamp mot Fredrikstad. Start møter Moss borte i 1. serierunde. 1. divisjon for menn starter 10. april og avsluttes 12. november. Fredag ble terminlisten offentliggjort. Hødd og Moss er nyopprykkede i divisjonen. Jerv og Kristiansund kommer ned fra Eliteserien. Slik spilles første runde (10. april): Bryne – kongsvinger, Hødd – Raufoss, Jerv – Ranheim, KFUM Oslo – Sogndal, Mjøndalen – Åsane, Kristiansund – Fredrikstad, Start – Moss, Sandnes Ulf – Skeid. I Norge knyttes det også stor forventning til hvem som møtes på «fotballens festdag» 16. mai. Den runden ser slik ut: Moss – Åsane, Bryne – Jerv, Fredrikstad – KFUM Oslo, kongsvinger – Skeid, Kristiansund – Ranheim, Mjøndalen – Raufoss, Sogndal – Hødd, Start – Sandnes Ulf. Siste serierunde ser slik ut: Fredrikstad – Jerv, kongsvinger – Moss, Ranheim – Hødd, Raufoss – Bryne, Skeid – Kristiansund, Sogndal – Mjøndalen, Start – KFUM Oslo, Åsane – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 09-12-2022 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


36. Bergdølmo blir ny trener for LSK Kvinner
André Bergdølmo blir ny trener for LSK Kvinner. Det bekrefter han til NRK. – Det å få tilbudet av LSK Kvinner det synes jeg var stort. Det er en toppklubb med masse meritter som ønsker en liten «restart». At de viser meg den tilliten det takker jeg for. Så jeg er en stolt mann i dag, sier Bergdølmo til NRK. Den tidligere fotballspilleren spilte selv i Lillestrøm på 90-tallet og har en selv et nært forhold til klubben. – Jeg kom hit selv som 13-åring. Var her i 12 sesonger og kommer tilbake som trener. Vinner gull med juniorlaget for første gang på mange år. Kjenner mange som jobber og har jobbet her, har et veldig godt forhold til klubben og Lillestrøm og Romerike generelt, forteller han. Utenom de kanarigule har han spilt for blant annet Rosenborg, Ajax, Borussia Dortmund og FC København. Bergdølmo har også 63 landskamper for Norge. Som trener er han litt mindre merittert, men har blant annet vært trener for juniorlaget til Lillestrøm, samt at han har erfaring som trener fra kongsvinger og sist i junior- og kvinnelagene til Sarpsborg 08. – I André får vi inn en person med masse erfaring, både som spiller og trener. I samtalene med han skjønte vi fort at han er en person som er flink med mennesker, og det traff oss veldig, sier daglig leder i LSK Kvinner Stein Ellingsen til NRK.
Tidspunkt: 06-12-2022 - Kl.12:15 - Kilde: NRK - Info


37. Vegard Hansen blir hovedtrener for ny klubb
53-åringen, som fikk sparken som Mjøndalen-trener, blir den nye hovedtreneren til kongsvinger.
Tidspunkt: 24-11-2022 - Kl.11:27 - Kilde: NRK - Info


38. NRK erfarer: Vegard Hansen blir ny kongsvinger-trener
Tidligere Mjøndalen-trener Vegard Hansen kommer til å bli presentert som ny trener for kongsvinger torsdag. Det kan NRK erfarer. Glåmdalen meldt om nyheten først og flere andre medier sitter på de samme opplysningene. kongsvinger har innkalt til pressekonferanse torsdag ettermiddag, hvor det vil bli offentliggjort at Hansen skal lede klubben i 1. divisjon neste sesong. Hansen har lenge vært koblet til jobben, og i starten av november bekreftet kongsvingers daglig leder Espen Nystuen at Hansen hadde vært i samtaler med klubben. 53-åringen har fortid som spiller i klubben og fikk en sesong KIL-drakta i 1998. kongsvinger avsluttet årets sesong på imponerende vis og spilte om opprykk til Eliteserien, men i kvalifiseringsfinalen ble det stopp mot Sandefjord. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 24-11-2022 - Kl.09:22 - Kilde: NRK - Info


39. Sandefjord sikret fornyet eliteseriekontrakt – slo kongsvinger 5-2 i kvalifiseringen
Sandefjord kan forberede seg til en ny sesong i Eliteserien etter de vant 5-2 totalt over kongsvinger i eliteseriekvalifiseringen. Sandefjord var på vei mot nedrykk i siste serierunde, men helt på tampen scoret laget to ganger og sikret uavgjort mot Haugesund. Det var nok til å få kvalifisering. Sandefjord kom likevel til kampene mot kongsvinger med 15 seriekamper på rad uten seier. To kamper senere står de med én seier, knepent tap i returkampen og fornyet eliteseriekontrakt.
Tidspunkt: 19-11-2022 - Kl.16:51 - Kilde: NRK - Info


40. Sandefjord et stort steg nærmere å berge eliteserieplassen
Sandefjord herjet med kongsvinger på Release arena i første kvalikmøtet. kongsvinger er underdogen som har børstet bort den ene kjempen etter den andre. Som nyopprykket så det lenge ut til at de bare skulle klamre seg fast i OBOS-ligaen, men en meget sterk høst tok laget opp på sjetteplass. Dermed ble det kvalik og der har de, på bortebane, eliminert Sandnes Ulf, KFUM Oslo og Start. Men borte mot Sandefjord møtte kongsvinger hard motstand. Nå må det en real snuoperasjon til på hjemmebane for at eliteseriespill 2023 skal bli et faktum. Det ble en drømmestart for hjemmelaget. Sandefjord brukte kun tre minutter på å få ballen i nettet. Det var Mohamed Ofkir som hamret ballen opp i vinkelen. Rett før pause økte Sandefjord til 2-0- Albin Winbo stupheadet ballen bak August Strömberg. Det var de blå som kom best ut etter hvilen, og i det 53. spilleminutt satte Alexander Ruud Tveter returen i mål. kongsvinger klarte aldri true Sandefjord, og ti minutter før slutt satte Sandefjord spikeren i kista. William Kurtovic plasserte ballen opp i krysset, og sørget et godt forsprang mot kongsvinger om plassen i eliteserien neste år. Neste og siste kvalikmøtet spilles på Sør Arena lørdag 19. november.
Tidspunkt: 16-11-2022 - Kl.18:51 - Kilde: NRK - Info


41. Sein straffe sende kongsvinger vidare mot eliteserien
kongsvinger spela i over ein time med ti mann, men slo likevel Start 1-0 i Kristiansand. KIL er dermed eitt steg nærmare eliteserien, medan Start er slått ut. Målet kom på straffe etter 88 minutt. Keeper felte Ludvig Langrekken som var på veg gjennom, og Lars Krogh Gerson scora sikkert på straffen. KILs Trace Murray fekk raudt kort etter 28 minutt, og etter det var det Start som pressa. Dei hadde sjanse på sjanse, inkludert eit tverrliggartreff. Men fekk ikkje mål. 10 minutt på overtid blei kongsvinger redusert til ni mann då Fredrik Holmé fekk sitt andre gule kort. kongsvinger vann sin tredje strake bortekamp i kvalifiseringa - 1-0 over Sandnes-Ulf, 2-1 over KFUM og no altså 1-0 over Start.. No ventar heime- og bortekamp mot Sandefjord i kamp om den siste plassen i eliteserien komande onsdag og søndag. kongsvinger, som spela i 2. divisjon i fjor, blei nummer 6 i årets 1. divisjon.
Tidspunkt: 13-11-2022 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


42. kongsvinger snudde til seier over KFUM – videre i eliteseriekvalifiseringen
kongsvinger ble snytt for straffe, men vant likevel 2–1 borte mot KFUM Oslo i kvalifiseringen til Eliteserien tirsdag kveld. Avgjørelsen kom sent. Lars Gerson og Martin Andersen sto for scoringene som sendte kongsvinger videre. Jørgen Isnes´ menn fikk en drømmestart på kampen da «Kåffas» midtbanegeneral Robin Rasch slo et frispark inn i feltet etter et drøyt minutt. Ballen gikk via et par spillere før den endte hos Hestnes, som banket vertene i ledelsen. Ti minutter før pause ble Eric Taylor spilt alene med keeper, men midtbanespilleren klarte ikke å få avslutter før Jonas Brauti ryddet unna. I redningen stemplet også keeperen Taylor på leggen, som ble liggende og vri seg i smerte. Snytt for straffe? «Soleklar straffe til KIL», skrev tidligere fotballtrener Tom Nordlie på Twitter. I pausepraten med Discovery var Taylor selv klar på at han hadde blitt snytt. – Ja, jeg synes det burde vært straffe. Han stemplet meg. Jeg skjønner ikke dommeren der, sa Taylor. Brauti svarte ikke på om det burde vært straffe, men var klar på at han fortjente å bli værende på banen. – Jeg synes ikke det er rødt. Jeg går for å redde ballen, men da skjer sånne ting som det der, sa Brauti mens han så stemplingen i reprise. Umiddelbar revansj Etter hvilen fikk kongsvinger nesten umiddelbart revansj. Gjestene fikk frispark i god posisjon, og Lars Gerson banket ballen i nettet bak Brauti. To minutter før full tid gjorde Martin Andersen snuoperasjonen komplett da han vippet ballen over Brauti og satte inn 2-1-målet. kongsvinger endte på 6.-plass i 1. divisjon og slo Sandnes Ulf 1–0 i den første kvalifiseringskampen. kongsvinger møter Start på bortebane søndag i den siste kvalikkampen om hvem som skal møte 14.-plassen i Eliteserien. Det vil bli enten Sandefjord eller Kristiansund. «Finalen» går over to kamper 16. og 19. november. Sandefjord innehar kvalikplassen i skrivende stund, ett poeng foran Kristiansund. Sandejord møter Haugesund hjemme i den siste eliteseriekampen for sesongen, mens KBK tar imot Jerv. (©NTB)
Tidspunkt: 08-11-2022 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


43. kongsvinger bekrefter samtaler med Vegard Hansen
Vegard Hansen har vært i dialog om trenerjobben i kongsvinger, forteller klubbens daglig leder Espen Nystuen til Discovery. – Jeg har sett at han er blitt nevnt. Jeg kjenner Vegard veldig godt, og han kjenner kongsvinger veldig godt. Vi har hatt samtaler med ham, men det har ikke kommet noe videre. Det er ikke sånn at han er tilbudt noe jobb hos oss. Det kan hende det blir Vegard Hansen, og det kan hende det blir noen andre, sa Nystuen i forkant av tirsdagens kamp mot KFUM Oslo i opprykkskvalifiseringen til Eliteserien. KILs hovedtrener Eirik Mæland avslørte tidligere i år at han gir seg etter sesongen. Dermed må laget som endte på 6.-plass i 1. divisjon, se seg om etter en ny mann for jobben. Det har versert mange rykter om at den tidligere Mjøndalen-treneren Vegard Hansen er den heteste kandidaten til å ta over. Hansen ledet MIF i 16 år, men måtte i sommer forlate klubben. Siden har Hansen jobbet som ekspert hos Discovery. (©NTB)
Tidspunkt: 08-11-2022 - Kl.19:00 - Kilde: NRK - Info


44. kongsvinger videre i eliteseriekvalifiseringen
Innbytter Eric Taylor ble matchvinner da kongsvinger slo Sandnes Ulf 1-0 i den første eliteseriekvalifiseringskampen på bortebane. Flere mål enn Taylors flotte avslutning ni minutter før slutt ble det ikke. kongsvinger møter KFUM på Vålerengas hjemmebane tirsdag 8. november. Vinneren der møter Start på bortebane. Det var femte- og sjetteplassen fra 1. divisjon som møttes i Sandnes, i et ufyselig norsk høstvær med striregn fra alle kanter. (NTB)
Tidspunkt: 03-11-2022 - Kl.20:06 - Kilde: NRK - Info


45. Brann avslutta med stil og poengrekord
Brann slo KFUM 4-1 framfor nesten 13.000 tilskodarar i sesongavslutninga i 1. divisjon, og sette dermed poengrekort for divjonen med 81 - to fleire enn Aalesunds rekord frå 2019. KFUM tok leiinga ved Petter Nosakhare Dahl, men så var det berre Brann. Felix Horn Myhre gav Brann 2-1 ved pause, og Niklas Castro og Bård Finne sette dei to siste på overtid. Stabæk slo Mjøndalen 2-0 og sikra seg den andre opprykksplassen, heile 23 poeng bak Brann. Start, KFUM, Sandnes Ulf og kongsvinger tar kvalikplassane. Første kamp i kvaliken blir Sandnes Ulf - kongsvinger. I botnen var alt avgjort før siste runde. Grorud og Stjørdals-Blink rykkjer ned, men begge avslutta med siger - Stjørdals-Blink med 1-0 over Skeid, Grorud med 3-1 over Åsane. Andre resultat i serieavslutninga: Bryne - Sandnes Ulf 0-2, kongsvinger - Fredrikstad 0-1, Raufoss - Sogndal 0-3, Start - Ranheim 2-1. Skeid er på kvalik-plass, og møter Arendal i kamp om ein plass i neste års 1. divisjon.
Tidspunkt: 29-10-2022 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


46. Skeid hedret døde migrantarbeidere i Qatar
I sin siste hjemmekamp for sesongen hedret Skeid «elleve migrantarbeidere i Qatar som aldri kom hjem». – I dag ønsker vi å trekke fram de mange arbeiderne som har gjort VM i Qatar mulig, men som ikke kommer til å motta noen hyllest fra publikum. – Det er fattige migrantarbeidere som forlot familiene sine i håp om en bedre fremtid, men som dessverre ikke vendte hjem i live, sier Skeids daglige leder Daniel Holmeide Strand. NRK er til stede på kampen Iog området rundt Nordre Åsen er fylt av historier om migrantarbeidere i Qatar. – Debatten om antall døde eller om de virkelig omkom akkurat på stadionene de bygget er en avsporing. Vi må fortelle historiene om de som har dødd under arbeid i Qatar. Jeg synes det er prisverdig at Skeid bidrar med det, sier Martin Schibbye. Han er en av flere gravende journalister som Skeid har fått hjelp til å plukke ut elleve historier fra migrantarbeidere. Kampen som spilles er mot kongsvinger i 1. divisjon. Skeid har sikret kvalikplass til nedrykk, mens kongsvinger er sikret en plass i en av fire kvallikkplasser til opprykk.
Tidspunkt: 22-10-2022 - Kl.13:00 - Kilde: NRK - Info


47. Brann på rekordkurs
Brann slo Skeid 3–0 i 1. divisjon mandag og har fortsatt poengrekorden innen rekkevidde. kongsvinger styrer mot kvalikspill etter 3–1 over Sandnes Ulf. Niklas Castro og Aune Heggebø scoret målene da Brann tok sesongens 24. seier på eget gress mandag. Castro ble tomålsscorer. Dermed er mannskapet til Eirik Horneland oppe i 75 poeng så langt denne sesongen. Poengrekorden i 1. divisjon tilhørende Aalesund lyder på 79 poeng. Skulle Brann avslutte sesongen med nye trepoengere mot Fredrikstad og KFUM Oslo, er den nye rekorden et faktum. Brann skapte nok sjanser til å vinne med langt større sifre mot Skeid, men måtte nøye seg med tre scoringer. Castros frisparkperle midtveis i første omgang var til gjengjeld av det flotte slaget. Stabæk ser ut til å ta den andre direkte opprykksplassen til Eliteserien, og bak der er KFUM og Start klare for kvalikspill. Alt tyder på at kongsvinger også forlenger sesongen etter siste serierunde etter en sterk 3-1-seier over Sandnes Ulf mandag. (NTB)
Tidspunkt: 17-10-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


48. Mjøndalen påførte serievinner Branns første tap
Brann gikk på sitt første tap denne sesongen da Mjøndalen vant 3-1 på hjemmebane i 1. divisjon. Dermed glapp muligheten for å bli tidenes første ubeseirede lag i 1. divisjon. – Selv om vi allerede har rykket opp, er det jævlig irriterende å tape. Jeg synes det er forferdelig. De drev med kynisk spill og brukte mye tid på alle dødballer. Det var ikke vår beste kamp, sa Branns Ole Didrik Blomberg til Discovery. Meinhard Olsen sendte vertene i ledelsen allerede etter syv minutter, før Svenn Crone utlignet for Brann like etter pause. Kristian Lien sørget for stor jubel fra hjemmefansen etter 75 minutter, da han kom seg fri rett utenfor 16-meteren, dro med seg ballen inn i feltet og avsluttet i mål. Erik Stavås Skistad fastslo resultatet på overtid. Brann jakter fremdeles poengrekorden i 1. divisjon, som nå tilhører Aalesund. Den ble satt i 2019 og lyder på 79 poeng med 25 seirer, fire uavgjort og ett tap. Brann står med 72 poeng etter 23 triumfer, tre uavgjort og ett tap. Aldri har noen gått ubeseiret gjennom en sesong i 1. divisjon og med lørdagens tap ble ikke Brann det første. Bergenslaget må vinne alle kampene mot Skeid (h), Fredrikstad (b) og KFUM Oslo (h) om det skal bli 26 seirer og ny rekord i divisjonen. Brann har allerede slått Bodø/Glimts målrekord på 83. Bergenslaget har satt 85 baller i mål. Seieren gjør at Mjøndalen er poenget bak kongsvinger på den siste kvalifiseringsplassen til opprykk. Både kongsvinger og Ranheim (7.-plass) har 40 poeng med én kamp mindre spilt enn Mjøndalen.
Tidspunkt: 08-10-2022 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


49. Ny målfest av Brann - 1. divisjonstittelen sikra
Sist helg sikra Grorud matematisk sikkert opprykk for Brann. I kveld takka Brann for hjelpa med å nedsable Grorud 7-0 i Bergen. 13.000 hadde møtt fram for å hylle Brann i første heimekamp etter at opprykket til eliteserien var sikra. Berre seks kampar i eliteserien har trekt fleire tilskodarar denne sesongen. Brann herja vilt med botnlaget før pause, og leia 6-0 etter første omgang. Frederik Børsting (2), Niklas Castro, Fredrik Pallesen Knudsen og Mathias Rasmussen (2) banka inn dei seks måla i løpet av ein halvtime. Brann dominerte andre omgang også, men Groruds målvakt Simen Lillevik storspela og hindra tosifra resultat. Berre Bård Finnes straffe måtte han kapitulere for etter pausen. Med det sikra Brann seg også serietittelen i 1. divisjon. Stabæk overtok andreplassen etter 2-0 over Raufoss, medan KFUM tapte 1-3 for kongsvinger. Både Stabæk og KFUM er 22 poeng bak Brann med seks kampar att. Seks rundar før slutt er Brann berre sju mål bak Bodø/Glimts scoringsrekord frå 2017 på 83 mål. Med 66 poeng er det 13 poeng opp til Aalesunds poengrekord frå 2019.
Tidspunkt: 12-09-2022 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


50. Brann med ny målfest – KFUM opp på opprykksplass
Brann forlenget egen seiersrekke til åtte på rad da Ranheim ble rundspilt med 5-0 i toppkampen i 1. divisjon mandag. Seieren betyr at Brann nå har 19 poengs luke til serietoer KFUM Oslo. Med åtte serierunder igjen å spille, nærmer det seg at opprykket er klart. Bak Brann ligger det an til å bli en tøff kamp om den andre opprykksplassen til Eliteserien. Med mandagens 5-1-seier i Oslo-derbyet mot Skeid klatret KFUM Oslo forbi Ranheim på tabellen. Håkon Hoseth, Johannes Hummelvoll Nuñez, Dadi Dodou Gaye, Robin Rasch og Petter Nosakhare Dahl scoret målene som sikret den svært viktige seieren. Stabæk, som slo kongsvinger 1-0 lørdag, er poenget bak på tredjeplass, mens Ranheim er ytterligere ett poeng på etterskudd.
Tidspunkt: 29-08-2022 - Kl.18:08 - Kilde: NRK - Info


51. Start smadret Bryne
I Kristiansand bød Start opp til festfotball. Gjestene Bryne ble tidlig tvunget over på defensiven, og scoringer av Mathias Grundetjern og Zakaria Sawo sørget for 2-0-ledelse til hjemmelaget halvveis. I annen omgang fortsatte kampen i samme spor. Et selvmål samt scoringer av Eirik Schulze, nevnte Grundetjern og Bjarni Antonsson ga en svært komfortabel og fortjent 6-0-seier. Start klatret dermed til sjuendeplass på tabellen og jakter lagene på kvalikplassene. Åsane klatret forbi Fredrikstad til 11.-plass på tabellen med 4-3-seier over laget fra plankebyen mandag. Ryan Doghman ble matchvinner for gjestene. Før pause hadde Fredrikstad fått midtstopper Oscar Jansson utvist etter at han stanset målscorer Myklebust i scoringsposisjon. Tabelljumbo Grorud yppet seg på sin side hjemme mot kongsvinger, men måtte tåle et nytt tap. Kampen endte 2-1 til KIL etter at Mathias Bringaker og Harald Holter sto bak gjestenes scoringer. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2022 - Kl.18:15 - Kilde: NRK - Info


52. Topplagene fikk slite – Eggen Rismark fikset sen Ranheim-jubel
Topplagene Ranheim og Sandnes Ulf fikk det tøft i mandagens serierunde. Ranheim berget likevel seieren mot Mjøndalen og klatret med det forbi Ulf til annenplass på tabellen. Sandnes Ulf måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Skeid. Dermed har Ranheim i øyeblikket ett poeng til gode i kampen om den andre direktebilletten til neste års eliteserie. Fjerdeplasserte Stabæk, som ikke spilte mandag, er tre poeng bak trønderklubben. Mandag tok Mjøndalen ledelsen mot Ranheim tidlig i annen omgang. Scoringen til Brinder Singh kom mot spillets gang og satte en støkk i hjemmepublikummet. Hjemmelaget brukte samtidig kun seks minutter på å utligne ved Vegard Erlien, og siden havnet det aller mest om Ranheims jakt på seieren. Belønningen kom med ni minutter igjen å spille. Da ruvet Christian Eggen Rismark i lufta og stanget inn seiersmålet. Øvrige resultater mandag: Åsane - Fredrikstad 4-3 Grorud - kongsvinger 1-2 (NRK/NTB)
Tidspunkt: 08-08-2022 - Kl.18:09 - Kilde: NRK - Info


53. Brann fortsatt ubeseiret - vant 3-0 mot kongsvinger
Brann styrket tabelledelsen etter 3-0-seier mot kongsvinger. Dagens første scoring kom etter et nydelig samspilt mellom Svenn Crone og Bård Finne, der sistnevnte satte ballen rett i mål og sendte Brann opp i ledelsen. Bergenserne fortsatte å presse kongsvinger og skapte flere målsjanser. 77. minutter ut i kampen smalt Mathias Rasmussen ballen inn til dagens andre scoring. Like før slutt åpnet det store rom i kongsvinger sitt forsvar, som Brann utnyttet. Felix Horn Myhre satte 3-0-målet, som satte punktumet for kampen. Dermed fortsetter rødtrøyene sesongen ubeseiret i 1. divisjon.
Tidspunkt: 25-07-2022 - Kl.18:04 - Kilde: NRK - Info


54. Ny sjakkpresident
Joachim Nilsen er ny president i Norges sjakkforbund. Det bekrefter han selv til NRK. – Jeg er veldig takknemlig for tilliten og ydmyk overfor det jeg vet er en stor oppgave, men samtidig har vi svært kompetent sentralstyre og en velfungerende administrasjon med flere nye, gode tilskudd det siste året. Vi har alle forutsetninger for å ta norsk sjakk videre både nasjonalt og internasjonalt, sier Nilsen. Den endelige avgjørelsen ble tatt søndag 10. juli under Norges Sjakkforbunds 104. kongress i kongsvinger. Det ble forrige måned klart at Simen Agdestein ikke stiller til gjenvalg. – Det er viktig for meg å få med at det har blitt gjort mye viktig arbeid det siste året i regi av daværende President Simen Agdestein. Han har gjort en fenomenal innsats og har lagt ned et betydelig stykke arbeid – Det blir store sko å fylle, men jeg er takknemlig for det tette samarbeidet jeg har hatt med Simen det siste året - jeg har lært mye, og er takknemlig for at han er tilgjengelig som sparringspartner også videre, fortsetter Norges nye sjakkpresident Nilsen er valgt som ny sjakkpresident for de neste to årene. Han har tidligere vært Styreleder for ungdommens sjakkforbund.
Tidspunkt: 11-07-2022 - Kl.08:41 - Kilde: NRK - Info


55. Keeperscoring på overtid reddet KIL-poeng
Bryne var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 1-1 mot kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn torsdag.. kongsvinger fikk straffespark etter 23 minutter, men Mathias Bringaker misbrukte muligheten. Bjarne Langeland ga Bryne ledelsen i siste ordinære minutt av første omgang. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-0. Da det var spilt en halv time i andre omgang, ble bortelagets Kevin Egell-Johnsen sendt i dusjen da han pådro seg sitt andre gule kort, men kongsvinger-keeper August Strömberg sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1 fem minutter på overtid. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Kampen endte dermed 1-1. (NTB)
Tidspunkt: 07-07-2022 - Kl.18:09 - Kilde: NRK - Info


56. Meir trøbbel for Skeid
Verken Stabæk eller Fredrikstad klarte å sette ballen i mål og måtte sjå seg fornøgd med eitt poeng kvar. Skeid gjekk på sitt fjerde strake tap i 1. divisjon. Toppkampen mellom Stabæk og Fredrikstad blei eit sjansesløseri utan like og enda 0–0 på Nadderud. Bærums-laget legg seg dermed inn på tredjeplass på tabellen. Fredrikstad er heilt nede på 10.-plass. I kampen mellom Raufoss og Skeid fekk Oslo-laget seg nok ein trykk. Skeid står med fire strake tap og berre tre poeng denne sesongen. Med ein målforskjell på 12–23 ligg dei helt sist i ligaen. Markus Seehusen Karlsbakk sikra 1-0-seier for Raufoss. Start gjekk på eit forsmedeleg heimetap mot nyopprykka kongsvinger. Det var superveteranen Adem Güven som sikra sigeren for gjestene i det 74. speleminutt. Med 1-0-siger på Sørlandet klatrar kongsvinger opp til 11.-plass, medan Start er på 8.-plass.
Tidspunkt: 26-06-2022 - Kl.15:26 - Kilde: NRK - Info


57. Ny seier for Brann
Brann seiret 3-1 over kongsvinger på bortebane i 1. divisjon torsdag. Niklas Jensen Wassberg sendte Brann i ledelsen etter bare ti minutters spill. Det var Brann-spillerens tredje seriemål for sesongen. Fem minutter før pause doblet Frederik Børsting ledelsen til Brann. Ved pause var stillingen 2-0 til Brann. Martin Vinjor reduserte til 1-2 noen minutter etter sidebytte. Innbytter Bård Finne scoret for Brann og sørget for at stillingen var 3-1 to minutter på overtid. Han ble byttet inn bare ti minutter tidligere. Det ble ikke scoret flere mål i oppgjøret. Kampen ebbet ut på stillingen 1-3. Brann har vunnet fem av sine seks siste kamper. (NTB)
Tidspunkt: 26-05-2022 - Kl.20:45 - Kilde: NRK - Info


58. Slik skal andre runde spelast i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: Moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik Halden – Fredrikstad, Eidsvold Turn – kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


59. Slik spelast andre runde i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: Moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik Halden – Fredrikstad, Eidsvold Turn – kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


60. Snuoperasjon etter skadeproblem
Sogndal lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier over kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn. Jesper Grundt sendte kongsvinger foran da han satte inn 1-0 bare noen minutter ut i kampen, men innbytter Mathias Blårud utlignet for Sogndal etter 25 minutters spill. Han ble byttet inn kun elleve minutter tidligere, da Per-Egil Flo måtte ut med skade. Andreas Hoven sendte Sogndal i ledelsen ti minutter senere. Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 2-1. Sogndal har vunnet sine tre siste hjemmekamper. Sogndals Valdimar Ingimundarson og Martin Ove Roseth fikk gult kort. For kongsvinger fikk Sander Marthinussen og Harald Holter gult kort. Etter mandagens kamp er Sogndal på tredjeplass på tabellen med elleve poeng, mens kongsvinger ligger på ellevteplass med fire poeng.
Tidspunkt: 09-05-2022 - Kl.20:41 - Kilde: NRK - Info


61. Mjøndalen-profil dediserte praktmål til bestefar
Mjøndalen-spiller Joackim Olsen Solberg fikk drømmetreff i 2-0-seieren over Fredrikstad i 1. divisjon mandag. Scoringen var av det svært emosjonelle slaget. Olsen Solberg traff godt fra distanse etter 12 minutter og kunne fornøyd se ballen fly inn i lengste kryss bak Fredrikstad-keeper Håvar Jenssen. I feiringen rettet Mjøndalen-profilen fingrene mot himmelen. I pauseintervjuet med Eurosport røpet Olsen Solberg litt om hvorfor følelsene rundt målet var så sterke. – Dette var utrolig godt, selvfølgelig. Deilig. Jeg har en bestefar som ikke er helt frisk. Den (scoringen) var litt til han, for å si det sånn, sa han. I annen omgang stanget Benjamin Stokke inn 2-0. Slik ble resultatene i resten av Obos-liga-runden mandag: kongsvinger – Åsane 1-1, Start – Skeid 3-2, Bryne – Ranheim 1–2, Stabæk – Sandnes Ulf 0-1.
Tidspunkt: 25-04-2022 - Kl.18:06 - Kilde: NRK - Info


62. Overtidsmål sendte Sandnes Ulf til topps i 1. divisjon
Martin Ramslands 2-1-mål på overtid borte mot Stjørdals-Blink gjør Sandnes Ulf til serieleder i 1. divisjon. Kampen i Stjørdal så lenge ut til å ende uavgjort, men nesten tre minutter på overtid ble Ramsland matchvinner for gjestene fra Sandnes. Spissen sto også bak bortelagets første mål før pause. Stjørdals-Blink ble redusert til ti mann allerede etter en drøy halvtime. Rett forut for utvisningen hadde trønderne tatt ledelsen ved Sondre Stokke. Dermed har Sandnes Ulf to poengs luke til forfølgerne på toppen av tabellen etter to serieomganger. Seks lag har fire poeng. Mandag måtte både Start, Mjøndalen, Stabæk og Sogndal nøye seg med ett poeng. Starts hjemmemøte med Mjøndalen endte 1-1, mens Stabæk og Sogndal delte poengene på Nadderud. Dermed er Start serietoer, på bedre målforskjell enn Brann. Tore André Flos Sogndal følger deretter. Femteplassen innehar KFUM Oslo, som tok en sterk 2-1-seier på bortebane mot Bryne mandag. Remi-André Svindland og Tore André Sørås scoret målene for gjestene. Ett poeng til hvert av lagene ble det også i Ranheims møte med Raufoss på Toten. Det oppgjøret endte 1-1. kongsvinger tok på sin side tre poeng med 1-0-seier mot Skeid. Mathias Bringakers scoring etter ti minutters spill avgjorde kampen.
Tidspunkt: 11-04-2022 - Kl.18:05 - Kilde: NRK - Info


63. NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet
Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen. Træff, som hadde tatt seg videre til første runde, var ikke med. «Dere har glemt oss», var beskjeden fra Molde-klubben på Twitter. NTB har forsøkt å få kontakt med Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling, men uten hell. Slik var kampoppsettet satt opp: Express – Jerv, Eidsvold IF – Lillestrøm, Surnadal – Kristiansund, Østsiden – Sarpsborg, Verdal – Rosenborg, Hei – Odd, Halsen – Sandefjord, Herd – Molde, Hønefoss – Strømsgodset, Ishavsbyen – Tromsø, Furnes – HamKam, Kolbukameratene – Vålerenga, Djerv 1919 – Haugesund, Rosseland – Viking, Fjøra – Aalesund, Sprint-Jeløy – Moss, Råde – Fredrikstad, Nordstrand – Frigg, Oppsal – Skeid, Gamle Oslo – KFUM Oslo, Ullern – Asker, Bærum – Kvik Halden, Lokomotiv Oslo – Eidsvold Turn, Lyn – Stabæk, Follo – Grorud, Gjelleråsen – Kjelsås, Skjetten – Ull/Kisa, Lørenskog – kongsvinger, Brumunddal - Strømmen, Elverum - Ottestad, Furnes – HamKam, Gjøvik/Lyn - Raufoss, Åskollen – Mjøndalen, Åssiden - Notodden, Flint – Eik Tønsberg, Fram – Ørn Horten, Pors – Arendal, Vindbjart – Flekkerøy, Randesund – Start, Sola – Egersund, Vidar – Staal Jørpeland, Brodd – Bryne, Vardeneset – Sandnes Ulf, Åkra – Vard Haugesund, Bjarg – Fyllingsdalen, Frøya – Fana, Gneist – Sotra, Os – Åsane, Bremnes – Øygarden, Voss – Brann, Florø – Sogndal, Førde – Hødd, Surnadal – Kristiansund, Dahle – Ranheim, Spjelkavik – Brattvåg, Byåsen – Kolstad, Trygg/Lade – Levanger, Tiller – Nardo, Melhus – Strindheim, Orkla – Stjørdals/Blink, Junkeren – Mjølner, Harstad – Senja, Fløya – Skjervøy, Finnsnes – TUIL, Bossekop – Alta.
Tidspunkt: 07-04-2022 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


64. Einar Østby er død
Den tidlegare langrennsløparen Einar Østby frå kongsvinger er død, 86 år gammal, melder Østlendingen. Østby var ein av dei beste norske langrennsløparane tidleg på 60-talet. Han gjekk tredje etappe på stafettlaget som tok OL-sølv i 1960, og veksla med ei leiing på 20 sekund framfor Finland. Norge tapte til slutt gullet med åtte tidels sekund. Østby tok bronsen på 15 km i VM i Zakpane to år seinare, og deltok også i OL i 1964.
Tidspunkt: 05-04-2022 - Kl.07:29 - Kilde: NRK - Info


65. Brann-fiasko i cupen - slått ut av KFUM
Norsk fotball er tilbake med cupens fjerde runde, men vinterpausen har neppe gjort det enklere å være Brann-supporter. KFUMs Bilal Njie scoret kampens eneste mål da Oslo-laget sendte bergenserne ut av cupen. Samtidig slo Viking ut kongsvinger på Gjemselund etter scoringer av Zlatko Tripi? og Samúel Friðjónsson. Tommy Høiland scoret begge da Sandens Ulf vant 2-0 over Start. I oppgjøret mellom Raufoss og Strømsgodset er det nå klart for ekstraomganger. Følg kampen her.
Tidspunkt: 12-03-2022 - Kl.15:54 - Kilde: NRK - Info


66. Bodø/Glimt kan møte cupaskeladd
Cupoverraskelsen Nardo kan komme til å få en svært vrien motstander i form av Bodø/Glimt i kvartfinalen i fotball-NM i mars. Det ble klart i torsdagens trekning. Som en konsekvens av koronasituasjonen ble det kun spilt tre runder i fotball-NM i fjor. De øvrige rundene er skjøvet til i år. 4. runde spilles 12. og 13. mars. Bare en uke deretter er det klart for kvartfinaler. De spilles 19. og 20. mars. Torsdag ble det klart hvilke lag som kan møtes der. Kvartfinalene spilles slik: Aalesund/Bodø/Glimt – Nardo/Lillestrøm, Molde/Odd – Åsane/Sarpsborg 08, Sandnes Ulf/Start – Raufoss/Strømsgodset, KFUM Oslo/Brann – kongsvinger/Viking. Semifinalene i cupen spilles 6. og 7. april. De trekkes etter at kvartfinalene er spilt. Finalen er satt til 30. april. (NTB)
Tidspunkt: 27-01-2022 - Kl.13:23 - Kilde: NRK - Info


67. Komorene med utespiller i mål i Afrikamesterskapet
Komorene sliter med koronasmitte i spillertroppen og er tvunget til å benytte en utespiller i mål i kampen mot Kamerun i Afrikamesterskapet mandag. Det er første gang Komorene har klart å spille seg fram til utslagsrundene i Afrikamesterskapet, men oppkjøringen til den historiske kampen har på ingen måte vært den beste. To av lagets keepere er smittet med koronaviruset de siste dagene, og den tredje er skadd. Dermed er det forsvarsspilleren Chaker Alhadhur som får oppgaven med å vokte målet i møter med turneringsvertene Kamerun. Komorene forsøkte i det lengste å få gjennom en søknad om at tidligere kongsvinger- og Brann-keeper Ali Ahamada kunne spille kampen. Eliteserie-kjenningen testet negativt før kampstart, men fikk likevel ikke grønt lys som følge av at han testet positivt på viruset for kun to dager siden. (NTB)
Tidspunkt: 24-01-2022 - Kl.19:32 - Kilde: NRK - Info


68. Rosenborg åpner borte mot Glimt
Terminlisten for eliteserien i fotball for menn ble klar mandag. Den byr på storkamper allerede fra starten av. Blant annet skal Rosenborg og nytreneren Kjetil Rekdal besøke seriemester Bodø/Glimt allerede i åpningsrunden første helgen i april. I samme runde spilles også Molde – Vålerenga. Nyopprykkede HamKam, Jerv og Aalesund åpner med hjemmekamper mot henholdsvis Lillestrøm, Strømsgodset og Kristiansund. Førstnevnte kamp åpner Eliteserien 2. april klokken 16. Den norske fotballen «tjuvstarter» sesongen med åttedelsfinaler i NM. De spilles 12. og 13. mars. Kvartfinalene spilles en uke senere. Branns vei tilbake til Eliteserien starter ellers med bortekamp mot Ranheim. Mjøndalen møter kongsvinger, mens Stabæk møter nyopprykkede Skeid. 1. divisjon for menn starter 2. april og avsluttes 29. oktober. Slik spilles 1. runde i toppserien, 19.- til 21. mars: Arna-Bjørnar – Lyn, LSK Kvinner – Kolbotn, Rosenborg – Avaldsnes, Røa – Brann, Vålerenga – Stabæk.
Tidspunkt: 14-01-2022 - Kl.10:09 - Kilde: NRK - Info


69. Topplagene herjet i NM
Nivåforskjellen ble tydelig i 2. runde av NM i fotball for kvinner onsdag. Toppserielagene scoret i bøtter og spann mot mindre lag. Toppserielagene som var i aksjon klokken 18 onsdag vant til sammen 42-1 over lag fra lavere nivå. Blant topplagene i serien var det flere som sparte spillere, men likevel ble det ingen overraskelser. Det er jevnt i toppen av Toppserien, så 2. runde i cupen ble ikke prioritert. Serieleder Sandviken vant «bare» 2-0 borte mot Åsane, mens toer Rosenborg knuste Byåsen 7-0. Vålerenga gjorde kort prosess med Ull/Kisa og vant 6-0, mens LSK Kvinner herjet med kongsvinger og vant 9-0. Lørdag venter toppoppgjør i Toppserien når Sandviken tar imot Rosenborg. Der kan fort gullkampen bli avgjort. Før kampen er Sandviken to poeng foran Rosenborg
Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.18:20 - Kilde: NRK - Info


70. Topplagene herjet, men Lyn røk ut
Nivåforskjellen ble tydelig i 2. runde av NM i fotball for kvinner onsdag. Men Lyn røk ut mot andredivisjonslaget AaFK Fortuna. Toppserielagene som var i aksjon klokken 18 onsdag vant til sammen 42-1 over lag fra lavere nivå. Men Lyn, som sliter i bunnen av toppserien, klarte ikke å følge opp i sin kamp en time senere. Lyn fikk problemer allerede i første omgang mot AaFK Fortuna og lå under 1-2 til pause, men selv etter å ha byttet på flere sterke kort i andre omgang, ville det seg ikke for Lyn. AaFK Fortuna vant 4-1, og sto for dagens cupbombe. Blant topplagene i serien var det flere som sparte spillere, men likevel ble det ingen overraskelser. Det er jevnt i toppen av Toppserien, så 2. runde i cupen ble ikke prioritert. Serieleder Sandviken vant «bare» 2-0 borte mot Åsane, mens toer Rosenborg knuste Byåsen 7-0. Vålerenga gjorde kort prosess med Ull/Kisa og vant 6-0, mens LSK Kvinner herjet med kongsvinger og vant 9-0. Lørdag venter toppoppgjør i Toppserien når Sandviken tar imot Rosenborg. Der kan fort gullkampen bli avgjort. Før kampen er Sandviken to poeng foran Rosenborg.
Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.18:20 - Kilde: NRK - Info


71. Storkamp i cupen
Viking – Rosenborg blir den store godbiten i 3. runde av fotball-NM for menn. Samtidig er det klart at Brann spiller bortekamp mot Harstad fra 4. divisjon. Trekningen av 3. runde ble foretatt i Norges Fotballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Trekningen ble slik: Harstad – Brann, kongsvinger – Fløy-Flekkerøy, Start – Mjøndalen, Alta – Bodø/Glimt, Vålerenga – Odd, Øygarden – Sarpsborg, Nardo – Arendal, Ranheim – Aalesund, Viking – Rosenborg, Strømsgodset – Stabæk, Bryne – Molde, Sogndal – Åsane, KFUM Oslo – Kristiansund, Grorud – Lillestrøm, Moss – Sandnes Ulf, HamKam – Raufoss. 3. runde i NM spilles i september.
Tidspunkt: 05-08-2021 - Kl.13:15 - Kilde: NRK - Info


72. Ny vestkantmotstand for Vålerenga
Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde. Flere eliteserielag møter småtøff motstand. Hele oppsettet: Moss – Fredrikstad, Nordstrand – Sarpsborg 08, Skeid – Lillestrøm, Kjelsås – Grorud, Ready – Strømsgodset, Ullern – Vålerenga, Eidsvold Turn – Raufoss, Ull/Kisa – Stabæk, Notodden – Mjøndalen, kongsvinger – Strømmen, Gjøvik/Lyn – HamKam, Fram – Odd, Arendal – Sandefjord, Fløy – Jerv, Vidar – Start, Sola – Bryne, Åkra – Sandnes Ulf, Djerv 1919 – Viking, Stord – Åsane, Fana – Brann, Fyllingsdalen – Øygarden, Florø – Sogndal, Hødd – Molde, Brattvåg – Aalesund, Orkla – Rosenborg, Nardo – Stjørdals/Blink, Tiller – Kristiansund, Levanger – Ranheim, Junkeren – Bodø/Glimt, Harstad – Senja, Fløya – KFUM Oslo, Alta – Tromsø.
Tidspunkt: 26-07-2021 - Kl.10:17 - Kilde: NRK - Info


73. Her er cupoppsettet for kvinnene
Norges Fotballforbund har satt opp 1. runde i fotball-NM for kvinner. Det er lagene fra 1.- og 2. divisjon som spiller 1. runde. Toppserieklubbene kommer inn i runde nummer to. Kampene spilles 4. august. Slik er oppsettet: Sarpsborg 08 – Ullensaker/Kisa, Frigg – Grei Kvinner Elite, Høybråten/Stovner – Røa, Raufoss – kongsvinger, Hallingdal – Hønefoss BK, FK Eik Tønsberg – Fart, Nanset – Sandefjord, Stathelle – Snøgg, Gimletroll – Amazon Grimstad, Bryne – Staal Jørpeland, Viking – Haugar, Fyllingsdalen – Stord, Kaupanger – Åsane, Hødd – AaFK Fortuna, Molde – Herd, Træff – KIL/Hemne, Nardo – Byåsen, Grand Bodø – Bossmo/Yttern, Innstranda – Øvrevoll Hosle, Mjølner – Medkila, Tromsdalen – Fløya, Porsanger – Bossekop. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:42 - Kilde: NRK - Info


74. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


75. Brage (21) klar for kongsvinger: - De har veldig trua på meg

Tidspunkt: 08-02-2021 - Kl.18:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


76. Rekdal henter sin egen sønn
Niklas Rekdal (25) har signert kontrakt med 1.-divisjonsklubben HamKam. Der er pappa Kjetil trener. Hedmarksklubben bekrefter onsdag at både Rekdal junior og Morten Bjørli har signert avtaler. Niklas Rekdal har en fortid i Molde, Aalesund, Nybergsund, kongsvinger og nå sist Brattvåg. Han har spilt over 70 kamper for sistnevnte. (NTB)
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


77. Drama i siste serierunde
Søndag spilte lagene i førstedivisjon sin siste serierunde for sesongen. Tromsø og Lillestrøm har allerede rykket opp, mens Øygarden og kongsvinger allerede har innsett at det blir spill i 2. divisjon neste sesong. I kampen om kvalikplassene var det likevel spenning, og der ble det drama i siste serierunde. I en direkte avgjørende kamp mellom Raufoss og KFUM endte det til slutt 5–4 til Raufoss etter at det sto 2–2 etter 75 minutter spilt. Dermed stakk de gule fra Toten av med den siste plassen i kvaliken til Eliteserien. I bunnen så det ut til at Stjørdals-Blink hadde sikret plassen da de gikk inn i overtiden med en 1-0-ledelse borte mot Jerv. Men da Ikhsan Fandi utliknet på overtid, er det Stjørdals-Blink som må møte Asker for å avgjøre hvem som spiller 1. divisjon neste sesong.
Tidspunkt: 13-12-2020 - Kl.15:57 - Kilde: NRK - Info


78. Lillestrøm klar for Eliteserien etter nabohjelp: – Helt utrolig
(Ull/Kisa-Sogndal 2–0) Med litt hjelp fra naboen kunne Lillestrøm sprette champagnen i ettermiddag. LSK er tilbake i Eliteserien. kongsvinger og Øygarden rykker ned.
Tidspunkt: 07-12-2020 - Kl.16:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


79. LSK rykker opp – kongsvinger ned
I dag ble det klart at Lillestrøm SK rykker opp til Eliteserien etter at Sogndal tapte 2–0 mot Ullensaker/Kisa på Jessheim stadion. Sogningene hadde en liten mulighet til å snyte LSK for opprykk, men det klarte de ikke. Sogndal har fortsatt mulighet til å rykke opp via kvalifisering. Det kom også avgjørelser i den andre enden av tabellen. kongsvinger måtte vinne sin kamp mot Grorud for å i det hele tatt ha mulighet til unngå nedrykk, men det var de aldri i nærheten av. KIL tapte 4–0 mot Grorud i Oslo. Ettersom Grorud vant, så var Øygarden helt avhengig av å ta poeng i sin kamp for å holde liv i drømmen om 1. divisjonsspill også neste sesong. Men heller ikke de var i nærheten av å vinne sin kamp og gikk på et stygt 6–0 tap borte mot KFUM Oslo. Dermed slår Øygarden følge med kongsvinger ned til 2. divisjon.
Tidspunkt: 07-12-2020 - Kl.15:30 - Kilde: NRK - Info


80. Adem Güven er den smittede kongsvinger-spilleren: – Litt drøyt å peke på én person
Obosliga-stjernen Adem Güven (35) er spilleren i kongsvinger som først fikk påvist coronasmitte. Han trodde sønnens forkjølelse var årsaken til de første symptomene og slår tilbake mot påstandene fra Åsane-trener Morten Røssland.
Tidspunkt: 24-11-2020 - Kl.16:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


81. Adem Güven er den smittede kongsvinger-spilleren: – Litt drøyt å peke på en person
Obosliga-stjernen Adem Güven (35) er spilleren i kongsvinger som har fått påvist coronasmitte. Han trodde sønnens forkjølelse var årsaken til de første symptomene og slår tilbake mot påstandene fra Åsane-trener Morten Røssland.
Tidspunkt: 24-11-2020 - Kl.13:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


82. Reagerer kraftig på kongsvingers koronahåndtering: – Det er katastrofe
kongsvinger-spilleren kjente symptomer dagen etter laget hans hadde spilt mot Åsane i Obosligaen. Men han ble ikke testet før fem dager senere – og innimellom ble det konstatert smitte hos nettopp Åsane.
Tidspunkt: 23-11-2020 - Kl.19:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


83. Reagerer kraftig på kongsvingers coronahåndtering: – Det er katastrofe
kongsvinger-spilleren kjente symptomer dagen etter laget hans hadde spilt mot Åsane i Obosligaen. Men han ble ikke testet før fem dager senere – og innimellom ble det konstatert smitte hos nettopp Åsane.
Tidspunkt: 23-11-2020 - Kl.16:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


84. kongsvinger i karantene
Hele laget til førstedivisjonsklubben kongsvinger er satt i karantene. Det skjer etter at en spiller på laget har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser klubben på sine hjemmesider. kongsvinger er dermed det fjerde laget i førstedivisjon som sitter i karantene akkurat nå. Fra før av har også Lillestrøm, Jerv og Åsane måttet sette sine tropper i karantene.
Tidspunkt: 23-11-2020 - Kl.10:53 - Kilde: NRK - Info


85. Dette er hindringene Åsane må passere på vei til Eliteserien
Åsane snublet mot bunnlaget kongsvinger, men har fortsatt kvalikplassen i egne hender. Klubbveteran møter gjerne Brann.
Tidspunkt: 15-11-2020 - Kl.18:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


86. Sandnes Ulf vil fighte med Bryne igjen
Fotball: Da veteranen Kent Håvard Eriksen kjempet inn utligningsmålet mot kongsvinger sju minutter før kampslutt på Gjemselunden, kunne Sandnes Ulf-klanen omsider roe frynsete nerver.
Tidspunkt: 08-11-2020 - Kl.19:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


87. TIL-profil med Liverpool-referanse etter ny dramatisk avslutning
Ruben Yttergård Jenssen (32) mener seiere som den mot kongsvinger er kamper man kan lære mest av.
Tidspunkt: 05-11-2020 - Kl.07:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


88. Tromsø med viktig seier
Kent-Are Antonsen ble matchvinner med sin 1-0-scoring da Tromsø slo kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn. Etter onsdagens kamp er Tromsø på førsteplass, fire poeng foran Lillestrøm med én kamp mer spilt.
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.22:11 - Kilde: NRK - Info


89. TIL-børsen: «Balsfjord-slegga berget Gutan helt på tampen»
Slik vurderer vi spillerne etter kongsvinger-kampen.
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.22:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


90. Chat med Helge under TIL-kongsvinger
Tromsø IL møter kongsvinger, og Helge Skog forventer hjemmeseier på Alfheim i kveld.
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.14:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


91. TIL-treneren kan miste kongsvinger-kampen - ikke på Alfheim i dag
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Tidspunkt: 03-11-2020 - Kl.14:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


92. Topplaga tapte i 1. divisjon
Både Tromsø og Sogndal tapte i laurdagens serierunde i 1. divisjon. Tromsø er framleis klart i teten, men Lillestrøm kan gå forbi Sogndal og innta andreplassen med siger over Sandnes Ulf søndag. Resultat: Strømmen - Raufoss 3-2, Åsane - KFUM 1-1, HamKam - Sogndal 2-1, Jerv -Øygarden 4-2, kongsvinger - Ranheim 1-0, Stjørdals-Blink - Tromsø 4-2, Ull/Kisa - Grorud 2-1.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


93. kongsvinger sparket treneren
Mika Lehkosuo er ferdig som trener i 1. divisjonsklubben kongsvinger etter en rekke svake resultater. Klubben ligger sist på tabellen etter 18 spilte kamper. Daglig leder Erik Nystuen skal lede laget framover.
Tidspunkt: 30-09-2020 - Kl.15:21 - Kilde: NRK - Info


94. kongsvinger bytter trener
Mika Lehkosuo gå av som trener i 1. divisjonsklubben kongsvinger etter en rekke svake resultater. Klubben ligger sist på tabellen etter 18 spilte kamper. Daglig leder Erik Nystuen skal lede laget midlertidig, mens Lehkosuo fortsetter i klubben i en rolle med ansvarsområder innen analyse og scouting.
Tidspunkt: 30-09-2020 - Kl.15:21 - Kilde: NRK - Info


95. Ferdig som kongsvinger-trener
Mika Lehkosuo er ferdig som trener i 1. divisjonsklubben kongsvinger. Daglig leder Erik Nystuen skal lede laget framover.
Tidspunkt: 30-09-2020 - Kl.14:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


96. Topplaga vann i 1. divisjon
Med 3-0 over Sandnes Ulf heldt Tromsø topplassen i 1. divisjon etter kveldens runde. Sogndal er på andreplass. På plassane bak følgjer Ranheim, Lillestrøm og Åsane, som også vann i kveld. Resultat: Grorud - Ranheim 0-1, KFUM Oslo - Strømmen 1-2, Åsane - Øygarden 3-1, Lillestrøm - kongsvinger 2-0, Sogndal - Stjørdals-Blink 3-2, Ull/Kisa - Raufoss 1-4, Sandnes Ulf - Tromsø 0-3.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.22:15 - Kilde: NRK - Info


97. Øygarden følte dei måtte selja toppscoraren til konkurrenten: – Det var nødvendig
Jan Martin Hoel Andersen går til kongsvinger.
Tidspunkt: 04-09-2020 - Kl.18:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


98. Güven reddet KIL
Med straffe langt inn i overtiden reddet kongsvinger ett poeng borte mot KFUM Oslo i tirsdagens 1.-divisjonskamp i fotball. Kampen endte 1-1. Adem Güven var sikker som banken fra straffemerket og sørget for poengdeling på KFUM Arena, melder NTB.
Tidspunkt: 18-08-2020 - Kl.21:14 - Kilde: NRK - Info


99. Direkte: Følg Øygardens kamp mot kongsvinger
Kan Øygarden vinne bunnkampen?
Tidspunkt: 03-08-2020 - Kl.19:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. LSK tapte poeng igjen
Lillestrøm mista tomålsleiing og måtte nøye seg med 2-2 mot Jerv i 1. divisjon i kveld. Det var LSKs fjerde strake kamp utan siger. Tidlegare på kvelden vann begge topplaga. Tromsø slo Stjørdals-Blink 4-2, og Ranheim sleit seg til 3-2 over kongsvinger etter sigersmål på overtid. HamKam tok sitt første poeng med 2-2 mot Ull/Kisa, som utlikna på overtid. Andre resultat i dag: KFUM - Åsane 0-0, Sogndal -Raufoss 1-0, Strømmen - Sandnes-Ulf 4-0, Øygarden - Grorud 1-1.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.22:33 - Kilde: NRK - Info


101. Sjokktap for Lillestrøm
Mats Lillebo scoret kampens eneste mål, og dermed vant Stjørdals/Blink meget overraskende 1-0 over Lillestrøm på Åråsen i 1. divisjon mandag kveld. LSK hadde flere store sjanser til å bringe balanse i regnskapet, men lyktes ikke. I Grimstad ledet HamKam 2-0 over Jerv, men hjemmelaget slo kraftig tilbake og vant 3-2. Michael Baidoo ble matchvinner seks minutter på overtid, Øvrige resultater: kongsvinger-Grorud 0-1, Sogndal-Sandnes Ulf 0-2, Strømmen-Åsane 0-3, Øygarden-Raufoss 4-4, Ull/Kisa-KFUM Oslo 1-1.
Tidspunkt: 20-07-2020 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


102. Sogndal topper 1. divisjon
Sogndal var klart sterkest i mandagens kamp mot Ull/Kisa. Endre Kupen smalt inn en nydelig volleyscoring og ga Sogndal en ledelse som økte til 6–1 før full tid. Samtidig slo Ranheim nyopprykkede Grorud og Tromsø står med full pott etter 2–0 seieren mot kongsvinger. Raufoss, Strømmen og Åsane sikret seg alle tre poeng, mens Jervs kamp mot Sandnes Ulf endte 2–2. Dermed topper Sogndal 1. divisjon, à poeng med Ranheim og Tromsø, men med bedre målforskjell.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.20:10 - Kilde: NRK - Info


103. Fem snakkiser etter TIL-seieren: «Sørget for at kongsvinger så ut som Valakaris TIL i 2019»
Vi gir deg fem av temaene det snakkes om etter mandagens TIL-kamp.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.19:43 - Kilde: Aftenposten - Info


104. TIL-seieren hylles: – Sexy fotball
TIL-triumfen mot kongsvinger gledet mange på Twitter. Se noen av dem her.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.18:18 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Eksplosiv vekst i polsalget langs svenskegrensen
Grensekommunene i Viken topper listen på Vinmonopolets salgsstatistikk for første halvår i år. Øverst troner kongsvinger med en salgsvekst på 161 prosent.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.11:37 - Kilde: E24 - Info


106. Fører til Ullevål sykehus etter utforkjøring i kongsvinger
En bevisstløs person er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt berget ut av en bil som brant ved Kakkneset i kongsvinger.
Tidspunkt: 10-06-2020 - Kl.19:13 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Frigård blir HamKam-trener
Tidligere HamKam-spiss Geir Frigård blir assistenttrener på Hamar. Han er ny i trenerteamet der Espen Olsen tar over jobben som hovedtrener etter Gaute Helstrup. Olsen er også sportssjef i klubben. Frigård har også spilt for Lillestrøm, kongsvinger, LASK Linz, Tennis Borussia Berlin, Sedan, Lierse og Eidsvold Turn. Han har fem landskamper for Norge.
Tidspunkt: 21-05-2020 - Kl.14:46 - Kilde: NRK - Info


108. Ønsket av Start. Nå trener spissen med en annen norsk klubb.
Joacim Holtan er på prøvespill i kongsvinger ut neste uke. I mandagens treningskamp mot Moss skal han få spilletid for førstedivisjonsklubben.
Tidspunkt: 24-02-2020 - Kl.09:54 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Solskjær tilskuer da Molde knuste kongsvinger
I en treningskamp på Marbella.
Tidspunkt: 12-02-2020 - Kl.18:16 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


110. Imponerte i rolle han aldri før har hatt: – Jeg spiller gjerne der igjen
Midtbanespiller Fredrik Aursnes (24) spilte en omgang som spiss mot kongsvinger.
Tidspunkt: 12-02-2020 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Mann omkom i flyulykke ved kongsvinger
En 72 år gammel mann omkom i en flyulykke på Gjølstad flyplass nord for kongsvinger tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.17:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


112. Småfly havarerte under landing ved kongsvinger
Et småfly med to personer om bord havarerte ved Gjølstad flyplass ved kongsvinger tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.17:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Et småfly har havarert på flyplass ved kongsvinger
Et småfly har havarert og ligger opp ned på Gjølstad flyplass ved kongsvinger, skriver Glåmdalen.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.17:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Et småfly har havarert ved Gjølstad flyplass ved kongsvinger, skriver Glåmdalen
Saken oppdateres.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.14:01 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Et småfly har havarert på flyplass ved kongsvinger
Et småfly har havarert og ligger opp ned på Gjølstad flyplass ved kongsvinger, skriver Glåmdalen.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.14:01 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Småfly med to personer om bord har havarert på flyplass ved kongsvinger
Et småfly med to personer om bord har havarert ved Gjølstad flyplass ved kongsvinger.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.14:01 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Én person omkom i flyhavari ved kongsvinger
En person har mistet livet og en annet er sendt til Ahus med uavklart skadeomfang etter at et småfly havarerte nord for kongsvinger tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.14:01 - Kilde: Aftenposten - Info


118. TILs sesongåpning flyttes
Sesongåpningen mellom Sandnes Ulf og Tromsø er flyttet til lørdag 4. april, mens kongsvinger-Ranheim flyttes til mandag 6. april.
Tidspunkt: 08-01-2020 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


119. Svensk tog-app gjorde kongsvinger til King Wings
Melding om buss for tog fikk veldig overraskende internasjonal schwung.
Tidspunkt: 05-01-2020 - Kl.15:12 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Hevder Liverpool-legende er aktuell som trener for norsk 1.-divisjonsklubb
Sami Hyypiä (46) kan bli den neste treneren i kongsvinger, skriver lokalavisen Glåmdalen.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.21:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


121. Hevder Liverpool-legende er aktuell som trener for norsk 1.-divisjonsklubb
Sami Hyypiä (46) kan bli den neste treneren i kongsvinger, skriver lokalavisen Glåmdalen.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.20:09 - Kilde: Aftenposten - Info


122. KFUM ett steg nærmere opprykksdrøm
Overraskelseslaget KFUM Oslo slo kongsvinger 2-0 i kvalifiseringen til Eliteserien. Kristian Brix og Lars Olden Larsen scoret. I neste kvalifiseringsrunde venter bortekamp mot Start. Kampen spilles kommende søndag. Vinneren av det oppgjøret får et dobbeltoppgjør mot 14.-plassen i Eliteserien.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.20:33 - Kilde: NRK - Info


123. KFUM ett steg nærmere opprykksdrømmen
Overraskelseslaget KFUM Oslo slo kongsvinger 2-0 i kvalifiseringen til Eliteserien onsdag.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.20:30 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


124. Start møter KFUM: – En kamp vi bør ha god sjanse i
Start-trener Joey Hardarson satt ringside på Utilita arena da KFUM Oslo slo kongsvinger 2-0 i kvalifiseringen til Eliteserien onsdag.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.19:27 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Start møter KFUM: – En kamp vi bør ha god sjanse til å vinne
Start-trener Joey Hardarson satt ringside da KFUM Oslo slo kongsvinger i kvaliken onsdag kveld.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.19:27 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Opprykkskvalik direkte: Kjemper om å møte Start
Følg KFUM Oslo - kongsvinger fra kl. 18.30.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.17:17 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Opprykkskvalik direkte: KFUM Oslo vant kvalikkamp
Start skal møte KFUM Oslo i kvalik søndag. Det er klart etter at Oslo-laget slo kongsvinger 2–0 onsdag.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.17:17 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Sogndals eliteseriedrøm ble knust - kongsvinger videre i kvaliken
kongsvinger ett steg nærmere Eliteserien.
Tidspunkt: 23-11-2019 - Kl.23:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


129. Første runde til kongsvinger
kongsvinger slo Sogndal 1-0 i første kamp i kvalifiseringa om opprykk til eliteserien. Edvard Skagestad scora målet etter 16 minutts spel. Trass i stort Sogndal-press mot slutten heldt kongsvinger unna. Dermed er det dei som skal møte KFUM Oslo i neste kvalik-runde.
Tidspunkt: 23-11-2019 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


130. Sogndals eliteseriedrøm ble knust - kongsvinger videre i kvaliken
kongsvinger ett steg nærmere Eliteserien.
Tidspunkt: 23-11-2019 - Kl.19:26 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Tidligere Viking-angriper returnerer til norsk fotball
Han huskes av mange godt fra tiden i Viking og kongsvinger. Nå tar Mame Niang over treneransvaret i en norsk klubb.
Tidspunkt: 17-11-2019 - Kl.21:24 - Kilde: Aftenposten - Info


132. Fire lag klare for kvalifisering
Sogndal, Start, KFUM og kongsvinger er klare for kvalifisering til neste års eliteserien. Start var alt klar for kvalifiseringsspel før siste runde, medan fire lag kjempa om dei tre siste plassane. Nest-Sotra tapte den kampen. kongsvinger og Sogndal er først ute og vinnaren av dette oppgjeret skal møte KFUM Oslo. I kamp tre møter Start vinnaren av KFUM og kongsvinger/Sogndal. Det beste laget møter til slutt laget som endar på kvalikplass i eliteserien.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.17:49 - Kilde: NRK - Info


133. Sandnes Ulf imponerte med sterk borteseier
Sandnes Ulf tok sin andre strake seier, etter en solid kamp borte mot kongsvinger. Dermed er laget på åttendeplass på tabellen.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.17:02 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Sandnes Ulf imponerte med sterk borteseier: – Veldig deilig
Sandnes Ulf tok sin andre strake seier etter en solid kamp borte mot kongsvinger. Dermed er laget på åttendeplass på tabellen.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.17:02 - Kilde: Aftenposten - Info


135. DIREKTE: Følg kongsvinger – Sandnes Ulf og chat med vår reporter
Følg Sandnes Ulfs bortekamp mot kongsvinger direkte her fra kl. 16.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.13:09 - Kilde: Aftenposten - Info


136. TUIL-børsen: «Var en av TUILs bedre spillere»
Slik vurderte vi TUIL-spillernes innsats i hjemmekampen mot kongsvinger.
Tidspunkt: 30-09-2019 - Kl.07:05 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Sandefjord forbi HamKam
Sandfjord er tilbake på 2.-plass i 1. divisjon i fotball, etter at dei slo HamKam 2–0. Pontus Engblom og George Gibson scora for heimelaget. Ålesund tronar aleine på topp med ti poeng forsprang. I den andre kampen spelt på søndag tok kongsvinger tre poeng mot tabelljumbo Tromsdalen etter 3–1 på bortebane.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.18:06 - Kilde: NRK - Info


138. Kan TUIL ta en sjelden seier? Følg hjemmekampen mot kongsvinger direkte fra 15.00!
Følg TUILs hjemmekamp mot kongsvinger direkte.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.10:35 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Ingen scorer oftere enn AaFK mot slutten av kampene: – Det viser hvor sterke vi er
AaFK har scoret hele 15 ganger fra 80. minutt og utover i 1. divisjon. Mot kongsvinger scoret AaFK nok en gang på tampen.
Tidspunkt: 16-09-2019 - Kl.05:02 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Ingen AaFK-spillere fikk over fem på børsen
Slik er Sunnmørspostens spillerbørs etter 1–1-oppgjøret mot kongsvinger.
Tidspunkt: 15-09-2019 - Kl.06:27 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Drømmetreff fra Thrandarson da AaFK reddet uavgjort på overtid
AaFKs seiersrekke på ni kamper på rad ble brutt da det ble 1–1 borte mot kongsvinger.
Tidspunkt: 14-09-2019 - Kl.15:25 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Sæthre inn for Ramsteijn
Ståle Steen Sæthre kommer inn i AaFKs forsvarstreer for korsbåndskadede Kaj Ramsteijn i bortemøtet med kongsvinger.
Tidspunkt: 14-09-2019 - Kl.12:38 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Nykomponert spissduo sikret Nest-seier
Kapteinen og de to innlånte Brann-spissene satte hver sitt mot kongsvinger.
Tidspunkt: 18-08-2019 - Kl.21:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


144. Nykomponert spissduo sikret Nest-seier
Kapteinen og de to innlånte Brann-spissene satte hver sitt mot kongsvinger.
Tidspunkt: 18-08-2019 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Se høydepunktene fra Starts seier mot kongsvinger her
Start slo kongsvinger 3–1. Se høydepunktene fra kampen her.
Tidspunkt: 04-08-2019 - Kl.20:16 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Sigurdarson får belønning på børsen etter målshow
Her er Start-børsen etter seieren mot kongsvinger søndag.
Tidspunkt: 04-08-2019 - Kl.17:04 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Start vant etter utrolig Sigurdarson-dobbel
Start har fem seire på rad for første gang siden 2012 etter Aron Sigurdarson-show mot kongsvinger. Se vår sending etter kamp her.
Tidspunkt: 04-08-2019 - Kl.14:56 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Start vant etter utrolig Sigurdarson-dobbel: – Det er vilt
Start har fem seire på rad for første gang siden 2012 etter Aron Sigurdarson-show mot kongsvinger. Se vår sending etter kamp her.
Tidspunkt: 04-08-2019 - Kl.14:56 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Følg Start-kongsvinger og chat med vår reporter
Kl. 15.00 tar Start imot kongsvinger på Sør Arena.
Tidspunkt: 04-08-2019 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Følg vår livesending etter kampen mot KIL her
Start leder over kongsvinger på Sparebanken Sør Arena. Se vår livesending rett etter kampen i videovinduet under.
Tidspunkt: 04-08-2019 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Start-nykommer kan få debuten i helgen: – Et øyeblikk jeg har drømt om lenge
Etter å ha trent to uker med klubben er endelig Martin Ramsland klar for sin første kamp. Trener Joey Hardarson ser ikke bort ifra at marnardølen får sin debut mot kongsvinger på søndag.
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.16:39 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Vigør og Torridal imponerer i Norway Cup: – Vi kan gå hele veien
Vigør gutter 16 har spilt seg til kvartfinalen i Norway Cup etter seirer mot Førde og kongsvinger torsdag. Keeper Georg Esperaas Dirdal ble avgjørende med en strafferedning mot Førde.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.13:55 - Kilde: Aftenposten - Info


153. – Vi har fått to leksjoner i at vi ikke må tro at vi er bedre enn vi er
To tap for kongsvinger og Notodden. Nå har laget hatt møte, men det blir ikke store endringene på laget, varsler Start-treneren.
Tidspunkt: 28-06-2019 - Kl.07:04 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Nytt eliteserielag ute av cupen
Tromsø ble det sjette eliteserielaget til å ryke ut i cupens tredje runde. Laget tapte 0-1 mot kongsvinger fra 1.-divisjon. Stabæk slapp med skrekken mot Alta.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.22:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


155. Ny cupbombe: Tromsø ute
kongsvinger videre i cupen etter 1-0-seier mot Tromsø.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


156. kongsvinger slo ut Tromsø
Adem Güven avgjorde da kongsvinger slo Tromsø 1-0 i tredje runde av cupen. TIL er det sjette eliteserielaget som ryker denne runden, etter at Molde, Vålerenga, Sarpsborg 08, Lillestrøm og Strømsgodset røk onsdag. KIL møter Mjøndalen i fjerde runde.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


157. Sjekk reaksjonene etter TILs cupexit: «TUIL er beste nordnorske lag i cupen. Det er notert og ikke ok».
Dette er reaksjonene fra folket etter TILs pinlige 0–1-tap mot kongsvinger i cupen.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.19:13 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Nytt eliteserielag ute av cupen
Tromsø ble det sjette eliteserielaget til å ryke ut i cupens tredje runde. Laget tapte 0-1 mot kongsvinger fra 1.-divisjon. Stabæk slapp med skrekken mot Alta.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.18:10 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Fem snakkiser etter cupflausen: «kongsvinger var nærmere 2–0 enn TIL var 1–1»
Her er temaene som diskuteres etter fadesen på Gjemselund.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.17:58 - Kilde: Aftenposten - Info


160. TIL-børsen: «Kongshavn var det eneste lyspunktet i en skrekkelig kamp av TIL»
Slik vurderer vi TIL-spillerne etter den pinlige cupexiten mot kongsvinger.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.17:56 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Chat med Helge under kongsvinger - TIL
Helge Skog følger Gutans vei til Ullevaal fra klokken 17.30.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Start-kollaps mot kongsvinger
Tapte 2-4.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.17:30 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


163. Tre Start-forsvarere får to på børsen
Her er Start-børsen etter 2–4 mot kongsvinger. Sett din egen børs.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Start raknet fullstendig etter pause – kongsvinger scoret fire
Et tafatt Start-lag slapp inn fire mål på en omgang og gikk på kjempesmell mot kongsvinger på Gjemselund.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.15:22 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Start raknet fullstendig etter pause: - Tilstander som er helt utrolig å se på
Et tafatt Start-lag slapp inn fire mål på en omgang og gikk på kjempesmell mot kongsvinger på Gjemselund.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.15:22 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Følg kongsvinger - Start direkte og chat med vår reporter
Kampstart er klokka 15.30. Start jakter sin femte strake trepoenger i et vrient borteoppgjør.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.11:30 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Mann pågrepet etter biljakt i kongsvinger
En mann stakk fra politiet i bil etter en alvorlig voldshendelse, men ble pågrepet i kongsvinger etter at han kjørte i grøfta.
Tidspunkt: 11-06-2019 - Kl.17:39 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Bygger pelletsfabrikk på kongsvinger til 200 millioner kroner
Arbaflame skal levere 70.000 tonn pellets til Engies kullkraftverk i Rotterdam.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.18:21 - Kilde: E24 - Info


169. Bygger pelletsfabrikk på kongsvinger til 200 millioner kroner
Arbaflame skal levere 70.000 tonn pellets til Engies kullkraftverk i Rotterdam.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.18:21 - Kilde: E24 - Info


170. Sandnes Ulfs mareritt-motstander: Sjekk spissens utrolige målstatistikk
Sandnes Ulf tapte lørdag sin tredje strake hjemmekamp. Bengt Sæternes vet det ikke kan fortsette. Men mot kongsvingers Adem Güven er de lyseblå sjanseløse.
Tidspunkt: 02-06-2019 - Kl.16:03 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Komisk tabbe da Sandnes Ulf «som vanlig» tapte for kongsvinger
Sandnes Ulf har ikke slått kongsvinger hjemme siden 2011.
Tidspunkt: 01-06-2019 - Kl.15:33 - Kilde: Aftenposten - Info


172. DIREKTE: Følg Sandnes Ulf - kongsvinger og chat med vår reporter
Vi følger hvert spark på ballen fra kl. 15.30.
Tidspunkt: 01-06-2019 - Kl.12:30 - Kilde: Aftenposten - Info


173. TIL-topp overrasket: – Det er én logisk brist
Vadsø, Melbu og kongsvinger. Dit er TIL sendt de første tre cuprundene av NFF. Oppsettet gjør at klubben antagelig må bruke nesten en hel arbeidsuke på reisefot i midten av juni.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.11:46 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Kampoppsett 3. runde i cupen
Slik spilles tredje runde under NM i fotball: 19.6.: Grorud - Mjøndalen, Bærum - Vålerenga, Skeid - Ranheim, Strømmen - Lillestrøm, Ull/Kisa - Rosenborg, Sandefjord - Odd, Fram - Strømsgodset, Sandnes Ulf - Viking, Bryne - Haugesund, Nest-Sotra - KFUM Oslo, Sogndal - Brann, Aalesund - Molde, Levanger - Kristiansund, Tromsdalen - Sarpsborg 08. 20.6.: kongsvinger - Tromsø, Alta - Stabæk.
Tidspunkt: 27-05-2019 - Kl.14:20 - Kilde: NRK - Info


175. Sjansesløsende Nest-Sotra tapte i kongsvinger
Åtte mål på ni kamper er fasit for Nest-Sotra etter at de søndag tapte mot kongsvinger.
Tidspunkt: 27-05-2019 - Kl.10:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


176. Jørgen (23) var fotballproff. Derfor la han plutselig opp
Tidligere Lillestrøm- og kongsvinger-spiller Jørgen Kolstad snakker ut om sjokkexiten fra fotballen for første gang.
Tidspunkt: 20-05-2019 - Kl.14:32 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


177. Jørgen (23) var fotballproff. Så la han plutselig opp
Tidligere Lillestrøm- og kongsvinger-spiller Jørgen Kolstad snakker ut om sjokkexiten fra fotballen for første gang.
Tidspunkt: 19-05-2019 - Kl.23:04 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


178. «Løva» så rødt: – Jeg har ikke hodet helt på plass
TUIL var kun minutter unna å få med seg poeng fra bortekampen mot kongsvinger.
Tidspunkt: 12-05-2019 - Kl.22:51 - Kilde: Aftenposten - Info


179. 2. runde fotball-NM menn
Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sogndal, Jerv – Sandefjord, Kjelsås – Skeid, Lørenskog – Ull/Kisa, Levanger – Stjørdals/Blink, Moss – kongsvinger. Vard Haugesund – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 06-05-2019 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


180. Gammel Rosenborg-helt kan bli sentral i trøndelagsavdelinga
Sjekk hvordan vi tror det går i avdeling 3. divisjon avdeling 4, der Tillerbyen, Gjøvik-Lyn, Raufoss 2, Verdal, Kolstad, kongsvinger 2, Steinkjer, Melhus, Strindheim, Nybergsund Trysil, Orkla, Ranheim 2, Brumunddal og Rosenborg 2, befinner seg.
Tidspunkt: 08-04-2019 - Kl.21:49 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


181. kongsvinger-spiller gjør som fotballstjerner – donerer lønn til veldedighet
Olav Øby (23) er den første norske fotballspilleren til å kopiere stjerner som Juan Mata og Giorgio Chiellini, og donerer deler av lønnen sin til veldedig arbeid.
Tidspunkt: 28-01-2019 - Kl.09:37 - Kilde: NRK - Info


182. Ny kongsvinger-trener klar
Vitor Gazimba er ansatt som ny hovedtrener for kongsvinger i 1. divisjon fotball. Han kommer fra trenerjobben for Strømsgodsets rekruttlag. Det opplyser klubbene onsdag. Portugiseren har vært i Drammensklubben siden 2014
Tidspunkt: 16-01-2019 - Kl.23:28 - Kilde: NRK - Info


183. Nye Veier «rapper» enda to store veiprosjekter fra Statens vegvesen
Statens vegvesen går på et nytt prestisjenederlag når de mister storprosjektene E16 kongsvinger-Kløfta og E6 Øyer-Otta til konkurrenten Nye Veier.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.12:40 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Mann omkom etter arbeidsulykke i kongsvinger
En mannlig ansatt på Brandval Sag i kongsvinger omkom etter at han kom i klem i en pressemaskin.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.13:25 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Mann døde etter arbeidsulykke i kongsvinger
En mann i 20-årene fra glåmdalsdistriktet døde etter at han kom i klem i en pressemaskin på Brandval Sag i kongsvinger.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.13:25 - Kilde: Aftenposten - Info


186. Dempsey ferdig i kongsvinger
kongsvinger må igjen på trenerjakt. Førstedivisjonsklubben er blitt enig med trener Mark Dempsey om å avbryte kontrakten, skriver Glåmdalen.
Tidspunkt: 13-11-2018 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


187. Superdrama da Viking og Mjøndalen rykket opp
Brøler av Viking-keeper Iven Austbø. Men Tommy Høiland og Zymer Bytyqi snudde for Viking da laget slo kongsvinger 3-1. Får følge av Mjøndalen opp i Eliteserien.
Tidspunkt: 11-11-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


188. Frekt frispark sikret seier - Mjøndalen nærmer seg opprykk
Mjøndalen inntok tabelltoppen i 1. divisjon da de slo kongsvinger 2-0 tirsdag.
Tidspunkt: 02-10-2018 - Kl.21:33 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


189. MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark
En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for kongsvinger søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 23-09-2018 - Kl.13:33 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Tidligere kongsvinger-trener fikk sparken
Luis Pimenta er ferdig som trener i Brommapojkarna. Onsdag opplyser klubben at den har avsluttet samarbeidet med den tidligere kongsvinger-treneren.
Tidspunkt: 05-09-2018 - Kl.14:46 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


191. Suspendert etter mobbeanklager
Tidligere kongsvinger-trener Luis Pimenta får ikke lede Brommapojkarna i helgens kamp etter beskyldninger om mobbing.
Tidspunkt: 01-09-2018 - Kl.12:26 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


192. Drømmedebut for Dempsey i kongsvinger
Shuaibu Ibrahim scoret hattrick da kongsvinger ga sin nye hovedtrener Mark Dempsey en drømmedebut i 1. divisjon med 5-1 over tabelljumbo Florø.
Tidspunkt: 21-07-2018 - Kl.20:19 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


193. Forbedring av kongsvingerbanen skal utredes
Kapasiteten på kongsvingerbanen er sprengt, og det er ikke mulig å øke kapasiteten. Nå skal en forbedring av strekningen utredes.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.13:28 - Kilde: E24 - Info


194. Forbedring av kongsvingerbanen skal utredes
Kapasiteten på kongsvingerbanen er sprengt, og det er ikke mulig å øke kapasiteten. Nå skal en forbedring av strekningen utredes.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.13:28 - Kilde: E24 - Info


195. Forbedring av kongsvingerbanen skal utredes
Kapasiteten på kongsvingerbanen er sprengt, og det er ikke mulig å øke kapasiteten. Nå skal en forbedring av strekningen utredes.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.10:04 - Kilde: Aftenposten - Info


196. MC-fører hardt skadd etter utforkjøring
En mann er fløyet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter å ha kjørt av veien på motorsykkel ved Sæter gård i kongsvinger.
Tidspunkt: 20-05-2018 - Kl.20:19 - Kilde: Aftenposten - Info


197. kongsvingerbanen stengt etter brann - vil tidligst åpne lørdag
En brann i den gamle jernbanestasjonen i Skotterud har skadet kjøreledning og signalanlegget på kongsvingerbanen.
Tidspunkt: 04-05-2018 - Kl.22:15 - Kilde: Aftenposten - Info


198. kongsvingerbanen stengt etter brann - vil tidlist åpne lørdag
En brann i den gamle jernbanestasjonen i Skotterud har skadet kjøreledning og signalanlegget på kongsvingerbanen.
Tidspunkt: 04-05-2018 - Kl.20:17 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Brann stenger kongsvingerbanen
En brann i den gamle jernbanestasjonen i Skotterud fører til at kongsvingerbanen er stengt mellom kongsvinger og Magnor.
Tidspunkt: 04-05-2018 - Kl.16:42 - Kilde: Aftenposten - Info


200. kongsvinger-treneren har fått sparken
Hans-Erik Eriksen er ferdig som hovedtrener for kongsvingers førstedivisjonslag i fotball.
Tidspunkt: 30-04-2018 - Kl.13:00 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


201. Viking åpnet med seier i kongsvinger
Et ungt Viking-lag dro til med 2-0-seier over kongsvinger i sin første kamp på nest øverste nivå i norsk fotball siden 1988-sesongen.
Tidspunkt: 02-04-2018 - Kl.21:16 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


202. Preget av plutselig dødsfall: - Ufattelig
kongsvinger-spiller Adrian Lillebekk Ovlien (20) døde for en uke siden. Spilte sammen med Martin Ødegaard (19). Blir hedret på Ullevaal stadion i dag.
Tidspunkt: 23-03-2018 - Kl.15:31 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


203. Mann og kvinne fengslet etter dødsfall i kongsvinger
Begge de to som er siktet etter for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand etter et dødsfall i kongsvinger tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker.
Tidspunkt: 22-03-2018 - Kl.14:57 - Kilde: Aftenposten - Info


204. To pågrepet i forbindelse med mistenkelig dødsfall på kongsvinger 
To personer er siktet i forbindelse med at en kvinne i 30-årene tirsdag ble funnet død i en leilighet i kongsvinger.
Tidspunkt: 21-03-2018 - Kl.19:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


205. TV2: To personer er pågrepet i forbindelse med et mistenkelig dødsfall på kongsvinger

Tidspunkt: 21-03-2018 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


206. To personer er pågrepet i forbindelse med et mistenkelig dødsfall på kongsvinger
To personer er siktet i forbindelse med at en kvinne i 30-årene tirsdag ble funnet død i en leilighet i kongsvinger.
Tidspunkt: 21-03-2018 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


207. kongsvinger-spiller døde brått
kongsvinger-spilleren Adrian Lillebekk Ovlien (20) døde i morges. Klubben er i dyp sorg etter beskjeden om dødsfallet.
Tidspunkt: 16-03-2018 - Kl.12:52 - Kilde: NRK - Info


208. Vitne skadd da to personer angrep hverandre med kniv i kongsvinger
Tre personer er skadd etter knivstikking på et kjøpesenter i kongsvinger. En av dem er et vitne som grep inn for å avverge situasjonen.
Tidspunkt: 10-02-2018 - Kl.13:31 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Start sikret opprykk på urovekkende vis: - En voldsom jobb som må gjøres
Start tapte mot Elverum, men rykket likevel opp da kongsvinger filleristet Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 29-10-2017 - Kl.13:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


210. Start tilbake i eliteserien - til tross for hjemmetap
Takket være Sandnes Ulf som tapte hjemme mot kongsvinger, er Start sikret opprykk til eliteserien. Til tross for tap mot bunnlaget Elverum.
Tidspunkt: 29-10-2017 - Kl.13:54 - Kilde: NRK - Info


211. Enebolig totalskadet i brann i kongsvinger
En enebolig på Roverud i kongsvinger ble natt til lørdag totalskadet i brann. Ingen personer kom til skade, men fem husdyr er savnet.
Tidspunkt: 21-10-2017 - Kl.05:20 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Levi Henriksen: Vårherres tungetaler fra kongsvinger
Levi Henriksen er en suveren forteller og kan anbefales også til folk som vanligvis ikke leser romaner.
Tidspunkt: 06-09-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Han ble kåret til årets unge trener og tok kongsvinger til cupfinale. I år har det vært helt stille. Hvor ble det av Luis Pimenta?
Luis Pimenta åpner opp om fortida i kongsvinger, hva som bør bli bedre i norsk fotball, hva han har gjort i 2017 og hva han tenker om framtida.
Tidspunkt: 04-09-2017 - Kl.01:37 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


214. Togtrafikken går som normalt
Både kongsvingerbanen og Gardermobanen er åpen for trafikk etter flere forsinkelser og innstillinger på flere strekninger på Østlandet mandag kveld.
Tidspunkt: 31-07-2017 - Kl.17:38 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Molde henter kongsvinger-spiller
Molde henter midtbanemannen Martin Ellingsen fra kongsvinger. 22-åringen har skrevet under på en avtale ut 2020-sesongen.
Tidspunkt: 17-07-2017 - Kl.13:42 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


216. kongsvinger får bot etter pepperspray-skandalen
Må betale 10.000 kroner.
Tidspunkt: 28-06-2017 - Kl.18:45 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


217. Dommerangrepet på kongsvinger er fortsatt et mysterium
Men Lotteritilsynet gir ikke opp.
Tidspunkt: 21-06-2017 - Kl.14:08 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


218. Mislykket rømningsforsøk fra kongsvinger fengsel
Politiet i Hedmark pågrep natt til onsdag den polske fangen som klarte å rømme fra kongsvinger fengsel tirsdag.
Tidspunkt: 14-06-2017 - Kl.03:45 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Tatt etter å ha rømt fra kongsvinger fengsel
Politiet i Hedmark pågrep natt til onsdag den polske fangen som klarte å rømme fra kongsvinger fengsel tirsdag.
Tidspunkt: 14-06-2017 - Kl.03:45 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Signalfeil skaper trøbbel for både T-bane og tog
Det er forsinkelser og innstillinger i både T-banetrafikken i Oslo og togtrafikken på kongsvingerbanen på grunn av signalfeil.
Tidspunkt: 12-06-2017 - Kl.15:19 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Signalfeil skaper trøbbel for tog
Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på kongsvingerbanen på grunn av signalfeil.
Tidspunkt: 12-06-2017 - Kl.15:19 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Kobler inn Kripos etter dommerangrep på kongsvinger
Jakter svar.
Tidspunkt: 09-05-2017 - Kl.16:38 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


223. kongsvinger kan straffes etter pepperspray-skandalen på Gjemselund
Mannen som angrep linjedommeren med pepperspray sendes ut av landet.
Tidspunkt: 24-04-2017 - Kl.15:51 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


224. Spray-mysteriet: Landet i Sverige, dro til kongsvinger og overfalt dommer. Ingen vet hvorfor
Politiet vurderer saken som avsluttet. Dette fordi ingen har anmeldt angrepet på Ole Andreas Skogsrud Haukåsen.
Tidspunkt: 24-04-2017 - Kl.15:45 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


225. 12.000 i bot og sendes ut av landet etter å ha sprayet linjedommer
Mannen som sprayet en linjedommer i ansiktet med pepperspray i kampen mellom kongsvinger og Ranheim i 1.divisjon lørdag har vedtatt et forelegg på 12.000 kroner. Han utvises fra Norge.
Tidspunkt: 23-04-2017 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


226. Tilskuer angrep linjemann med pepperspray
En tilskuer gikk til angrep på assistentdommer Tor Rune Skjørstad med rød pepperspray under kongsvinger - Ranheim lørdag.
Tidspunkt: 22-04-2017 - Kl.17:02 - Kilde: NRK - Info


227. Her blir linjedommeren angrepet av tilskuer på kongsvinger og får maling i hele ansiktet
Fortsatte å dømme.
Tidspunkt: 22-04-2017 - Kl.16:51 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


228. Her blir linjedommeren angrepet av tilskuer på kongsvinger og får pepperspray i hele ansiktet
Fortsatte å dømme etter et par minutter.
Tidspunkt: 22-04-2017 - Kl.16:51 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


229. Opseth fra skurk til helt mot kongsvinger på Aspmyra
Bodø/Glimt-spiss Kristian Fardal Opseth bommet på straffespark mot kongsvinger på stillingen 1-1, men gjorde opp for seg med to kjappe mål. Glimt vant 3-2.
Tidspunkt: 04-04-2017 - Kl.21:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


230. Person død etter å ha fått anleggsmaskin over seg
En person døde i en arbeidsulykke i kongsvinger da han fikk en anleggsmaskin over seg onsdag.
Tidspunkt: 22-02-2017 - Kl.08:43 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Mann døde etter å ha fått anleggsmaskin over seg
En mann døde i en arbeidsulykke i kongsvinger da han fikk en anleggsmaskin over seg onsdag. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken. 
Tidspunkt: 22-02-2017 - Kl.08:43 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Eldre mann døde etter å ha fått gravemaskin over seg
En mann i 60-årene mistet livet da han fikk en gravemaskin over seg i kongsvinger onsdag morgen. Arbeidstilsynet vil undersøke hendelsen.
Tidspunkt: 22-02-2017 - Kl.08:43 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Én person alvorlig skadet i utforkjøring i kongsvinger
Én person er alvorlig skadet etter en utforkjøring i nærheten av Føskersjøen i kongsvinger.
Tidspunkt: 18-02-2017 - Kl.08:55 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Eriksen tar over kongsvinger
Arvtakeren til Luis Pimenta.
Tidspunkt: 12-01-2017 - Kl.14:34 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


235. Dette er Pimentas erstatter
NRK erfarer at Hans Erik Eriksen blir ny kongsvinger-trener. Han blir presentert torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-01-2017 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


236. Dette er Pimentas erstatter
NRK erfarer at Hans-Erik Eriksen blir ny kongsvinger-trener. Han blir presentert torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-01-2017 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


237. Dette er Pimentas erstatter
NRK erfarer at Hans-Erik Eriksen blir ny kongsvinger-trener. Han blir presentert torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-01-2017 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


238. Dette er Pimentas erstatter
NRK erfarer at Hans-Erik Eriksen blir ny kongsvinger-trener. Han blir presentert torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-01-2017 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


239. Dette er Pimentas erstatter
NRK erfarer at Hans-Erik Eriksen blir ny kongsvinger-trener. Han blir presentert torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-01-2017 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


240. VIF i hallmøte mandag - kan tape millionbeløp
JORDAL (NRK): Om én måned spiller Vålerenga hjemmekamp mot kongsvinger, men ingen vet hvor. Klubbledelsen frykter økonomisk smell dersom man ender i Manglerudhallen.
Tidspunkt: 29-12-2016 - Kl.04:58 - Kilde: NRK - Info


241. VIF i hallmøte mandag - kan tape millionbeløp
JORDAL (NRK): Om én måned spiller Vålerenga hjemmekamp mot kongsvinger, men ingen vet hvor. Klubbledelsen frykter økonomisk smell dersom man ender i Manglerudhallen.
Tidspunkt: 29-12-2016 - Kl.04:06 - Kilde: NRK - Info


242. VIF i hallmøte mandag - kan tape millionbeløp
JORDAL (NRK): Om én måned spiller Vålerenga hjemmekamp mot kongsvinger, men ingen vet hvor. Klubbledelsen frykter økonomisk smell dersom man ender i Manglerudhallen.
Tidspunkt: 28-12-2016 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info


243. Jerv skal kjempe for opprykk til eliteserien. kongsvinger måtte gi tapt
Møter Stabæk.
Tidspunkt: 26-11-2016 - Kl.14:03 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


244. DIREKTE: Hvem får spille om eliteserieplass?
Følg Jerv-kongsvinger direkte her!
Tidspunkt: 26-11-2016 - Kl.11:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


245. Spisskrise i KIL før kvalikkampen
Kvalifiseringskampen mot Jerv er årets viktigaste kamp for kongsvinger. Men KIL reiser til Grimstad med sterkt redusert slagkraft.
Tidspunkt: 25-11-2016 - Kl.06:37 - Kilde: NRK - Info


246. Full trenerkrangel i cupfinalen: - Det han sa ville jeg aldri sagt
Kåre Ingebrigtsen ville ikke gjengi hva han hevder kongsvingers trener kalte Jonas Svensson.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.18:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


247. «kongsvinger sto på sitt og betalte prisen»
kongsvinger er noe spesielt i norsk fotball, men ikke så spesielt at de kunne true Rosenborg. Det skulle bare mangle.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.18:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


248. DIREKTE: Rosenberg sikret cupgullet
Slik var cupfinalen mellom Rosenborg og kongsvinger.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.17:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


249. Helland advarer mot «desperat» kongsvinger: – For mange av dem er dette første og siste finale
For fire år siden sjokkvant Pål André Helland cupen med lille Hødd. Nå advarer han lagkompisene om at KIL er bedre enn Hødd-laget han selv spilte på.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.17:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. Helland lekte med kongsvinger: – Gir meg selv terningkast seks
Pål André Helland herjet med kongsvinger og sikret Rosenborg en historisk dobbel «The Double». Det har aldri et norsk herrelag klart før.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.15:05 - Kilde: NRK - Info


251. Helland lekte med kongsvinger: – Gir meg selv terningkast seks
Pål André Helland herjet med kongsvinger og sikret Rosenborg en historisk dobbel «The Double». Det har aldri et norsk herrelag klart før.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.15:05 - Kilde: NRK - Info


252. Helland lekte med kongsvinger: – Gir meg selv terningkast seks
Pål André Helland herjet med kongsvinger og sikret Rosenborg en historisk dobbel «The Double». Det har aldri et norsk herrelag klart før.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.15:05 - Kilde: NRK - Info


253. Helland ble finalehelt: - Dette er en personlig revansje
Scoret tre i cupfinalen mot kongsvinger.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.15:05 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


254. Vi må dominere mot Rosenborg. Det kan bli stygt
kongsvinger har bare en spillefilosofi. Forlater den ikke
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.10:15 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


255. kongsvingers ukjente suksesstrener: - Jeg får fantastiske tilbakemeldinger fra spillerne
Luis Pimenta (35) synes han har drømmejobben.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.01:38 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


256. Pimenta sikter mot drømmen
Jobben som fotballtrener gjør ham noen ganger søvnløs, men han bestemte seg tidlig for at det var dette han ville. Søndag leder Luis Berkemeier Pimenta kongsvinger i cupfinalen.
Tidspunkt: 19-11-2016 - Kl.15:27 - Kilde: NRK - Info


257. Pimenta sikter mot drømmen
Jobben som fotballtrener gjør ham noen ganger søvnløs, men han bestemte seg tidlig for at det var dette han ville. Søndag leder Luis Berkemeier Pimenta kongsvinger i cupfinalen.
Tidspunkt: 19-11-2016 - Kl.15:27 - Kilde: NRK - Info


258. Kongen av kongsvinger
Siden 1902 har aldri et lag fra Hedmark spilt cupfinale. En følsom, rotløs og språkmektig portugiser har gjort noe med det.
Tidspunkt: 18-11-2016 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Sandnes Ulf ute av kampen om eliteserieplass
Det ble kongsvinger som går videre i kampen om opprykk til eliteserien. Sandnes Ulf ble slått på hjemmebane 0–2.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


260. Sandnes Ulf ute av kampen om eliteserieplass
Det ble kongsvinger som går videre i kampen om opprykk til eliteserien. Sandnes Ulf ble slått på hjemmebane 0–2.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


261. Sandnes Ulf ute av kampen om eliteserieplass
Det ble kongsvinger som går videre i kampen om opprykk til eliteserien. Sandnes Ulf ble slått på hjemmebane 0–2.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


262. Sandnes Ulf ute av kampen om eliteserieplass
Det ble kongsvinger som går videre i kampen om opprykk til eliteserien. Sandnes Ulf ble slått på hjemmebane 0–2.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


263. kongsvinger et skritt nærmere Tippeligaen etter seier i Sandnes
Slo Sandnes Ulf 2-0 i kvalifiseringen.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.19:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


264. VG: PST mistenker at Hussain drev IS-verving i fengsel
Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mistenker Ubaydullah Hussain for å ha forsøkt å verve en drapsdømt mann til Islamsk stat (IS) mens de begge satt i kongsvinger fengsel.
Tidspunkt: 31-10-2016 - Kl.15:10 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Bryne og Hødd rykket ned etter høydramatisk avslutning
Ull/Kisa kan juble for ny kontrakt i 1. divisjon etter 3-2 over kongsvinger, mens Hødd og Bryne må ta den tunge veien ned.
Tidspunkt: 30-10-2016 - Kl.16:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


266. – En veldig tomhet innvendig
Bryne gjorde selv jobben mot Fredrikstad, men det holdt bare nesten. Ull/Kisas seier over kongsvinger gjør at kaptein Vegar Landro og resten jærbuene må spille i 2. divisjon neste år.
Tidspunkt: 30-10-2016 - Kl.12:58 - Kilde: NRK - Info


267. – En veldig tomhet innvendig
Bryne gjorde selv jobben mot Fredrikstad, men det holdt bare nesten. Ull/Kisas seier over kongsvinger gjør at kaptein Vegar Landro og resten jærbuene må spille i 2. divisjon neste år.
Tidspunkt: 30-10-2016 - Kl.12:58 - Kilde: NRK - Info


268. – En veldig tomhet innvendig
Bryne gjorde selv jobben mot Fredrikstad, men det holdt bare nesten. Ull/Kisas seier over kongsvinger gjør at kaptein Vegar Landro og resten jærbuene må spille i 2. divisjon neste år.
Tidspunkt: 30-10-2016 - Kl.12:58 - Kilde: NRK - Info


269. – En veldig tomhet innvendig
Bryne gjorde selv jobben mot Fredrikstad, men det holdt bare nesten. Ull/Kisas seier over kongsvinger gjør at kaptein Vegar Landro og resten jærbuene må spille i 2. divisjon neste år.
Tidspunkt: 30-10-2016 - Kl.12:58 - Kilde: NRK - Info


270. Levi Henriksen vurderer helikopter for å rekke å se kongsvinger i cupfinalen
Kanskje jeg selger ei nyre, for å få råd, sier han.
Tidspunkt: 29-10-2016 - Kl.20:36 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


271. – Rosenborg må passe seg
Tidligere Rosenborg- og kongsvingerspiller, Christer Basma, tror at kongsvinger kan nå helt opp i årets cup. – Rosenborg skal være forsiktige med å undervurdere, sier han.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.20:18 - Kilde: NRK - Info


272. – Rosenborg må passe seg
Tidligere Rosenborg- og kongsvingerspiller, Christer Basma, tror at kongsvinger kan nå helt opp i årets cup. – Rosenborg skal være forsiktige med å undervurdere, sier han.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.20:18 - Kilde: NRK - Info


273. – Rosenborg må passe seg
Tidligere Rosenborg- og kongsvingerspiller, Christer Basma, tror at kongsvinger kan nå helt opp i årets cup. – Rosenborg skal være forsiktige med å undervurdere, sier han.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.20:18 - Kilde: NRK - Info


274. – Rosenborg må passe seg
Tidligere Rosenborg- og kongsvingerspiller, Christer Basma, tror at kongsvinger kan nå helt opp i årets cup. – Rosenborg skal være forsiktige med å undervurdere, sier han.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.20:18 - Kilde: NRK - Info


275. – Rosenborg må passe seg
Tidligere Rosenborg- og kongsvingerspiller, Christer Basma, tror at kongsvinger kan nå helt opp i årets cup. – Rosenborg skal være forsiktige med å undervurdere, sier han.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.20:18 - Kilde: NRK - Info


276. – Rosenborg må passe seg
Tidligere Rosenborg- og kongsvingerspiller, Christer Basma, tror at kongsvinger kan nå helt opp i årets cup. – Rosenborg skal være forsiktige med å undervurdere, sier han.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.20:18 - Kilde: NRK - Info


277. KIL-trener Pimenta: – Vi spiller bare finaler nå
For kongsvinger står «cupfinalene» i kø de neste tre ukene.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.16:36 - Kilde: NRK - Info


278. KIL-trener Pimenta: – Vi spiller bare finaler nå
For kongsvinger står «cupfinalene» i kø de neste tre ukene.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.16:36 - Kilde: NRK - Info


279. KIL-trener Pimenta: – Vi spiller bare finaler nå
For kongsvinger står «cupfinalene» i kø de neste tre ukene.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.16:36 - Kilde: NRK - Info


280. KIL-trener Pimenta: – Vi spiller bare finaler nå
For kongsvinger står «cupfinalene» i kø de neste tre ukene.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.16:36 - Kilde: NRK - Info


281. KIL-trener Pimenta: – Vi spiller bare finaler nå
For kongsvinger står «cupfinalene» i kø de neste tre ukene.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.16:36 - Kilde: NRK - Info


282. KIL-trener Pimenta: – Vi spiller bare finaler nå
For kongsvinger står «cupfinalene» i kø de neste tre ukene.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.16:36 - Kilde: NRK - Info


283. kongsvinger kan bli snytt for Europa-drømmen
De tre beste Tippeliga-lagene er sikret kvalifiseringsspill til Europa neste år. Den fjerde og siste norske plassen i Europa, er imidlertid fortsatt usikker.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.15:16 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


284. Meiner suksesstrenaren ikkje har nokon grunn til å forlate kongsvinger
Karismatiske Luis Pimenta har ført kongsvinger til cupfinale og kamp om plass i eliteserien, men portugisaren er ordknapp når han blir spurt om eigne ambisjonar som trenar.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.06:18 - Kilde: NRK - Info


285. Meiner suksesstrenaren ikkje har nokon grunn til å forlate kongsvinger
Karismatiske Luis Pimenta har ført kongsvinger til cupfinale og kamp om plass i eliteserien, men portugisaren er ordknapp når han blir spurt om eigne ambisjonar som trenar.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.06:18 - Kilde: NRK - Info


286. Meiner suksesstrenaren ikkje har nokon grunn til å forlate kongsvinger
Karismatiske Luis Pimenta har ført kongsvinger til cupfinale og kamp om plass i eliteserien, men portugisaren er ordknapp når han blir spurt om eigne ambisjonar som trenar.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.06:18 - Kilde: NRK - Info


287. Cupguru Scheie om kongsvinger: – En av historiens største overraskelser
kongsvingers semifinale-seier over Strømsgodset faller inn som ett av de aller største sjokkene for kommentatorlegenden Arne Scheie.
Tidspunkt: 28-10-2016 - Kl.00:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


288. kongsvinger-treneren gråt av glede etter seier i semifinalen: – For en drøm!
Askeladden kongsvinger er klare for en historisk cupfinale etter å ha slått Strømsgodset. Nå møter de Rosenborg i cupfinalen på Ullevaal 20. november.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.23:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


289. Derfor brast kongsvingers portugisiske suksesstrener (35) i gråt: - Det var ikke fordi vi var klare for finalen
Dette betyr alt.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.23:57 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


290. kongsvinger klar for klubbens første cupfinale. Matchvinneren fikk blackout: - Jeg husker ikke så mye
Slo Strømsgodset 2-1.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.22:01 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


291. Sjokk i Drammen: kongsvinger klar for klubbhistoriens første cupfinale
Slo Strømsgodset 2-1.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:59 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


292. kongsvinger sikra sensasjonell cupfinale-plass for aller første gang
MARIENLYST/OSLO (NRK): Førstedivisjonsklubben kongsvinger slo Strømsgodset på bortebane. No ventar Rosenborg i cupfinalen på Ullevaal.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


293. Tok til tårene då kongsvinger sikra historisk cupfinale-plass
MARIENLYST/OSLO (NRK): kongsvinger-trenar Luis Pimenta var ikkje sein med å skryte av spelarane, men etter kampen var det portugisaren som stod for dei sterkaste scenene.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


294. Tok til tårene då kongsvinger sikra historisk cupfinale-plass
MARIENLYST/OSLO (NRK): kongsvinger-trenar Luis Pimenta var ikkje sein med å skryte av spelarane, men etter kampen var det portugisaren som stod for dei sterkaste scenene.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


295. Tok til tårene då kongsvinger sikra historisk cupfinale-plass
MARIENLYST/OSLO (NRK): kongsvinger-trenar Luis Pimenta var ikkje sein med å skryte av spelarane, men etter kampen var det portugisaren som stod for dei sterkaste scenene.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


296. Tok til tårene då kongsvinger sikra historisk cupfinale-plass
MARIENLYST/OSLO (NRK): kongsvinger-trenar Luis Pimenta var ikkje sein med å skryte av spelarane, men etter kampen var det portugisaren som stod for dei sterkaste scenene.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


297. Tok til tårene då kongsvinger sikra historisk cupfinale-plass
MARIENLYST/OSLO (NRK): kongsvinger-trenar Luis Pimenta var ikkje sein med å skryte av spelarane, men etter kampen var det portugisaren som stod for dei sterkaste scenene.
Tidspunkt: 27-10-2016 - Kl.21:53 - Kilde: NRK - Info


298. Møter barndomsklubben i første hjemmekamp: - Det blir veldig spesielt
Tor Ole Skullerud (46) møter gamleklubben kongsvinger i sin første hjemmekamp som Strømsgodset-trener.
Tidspunkt: 19-10-2016 - Kl.10:52 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


299. Slik spilles semifinalene i cupen
Askeladd kongsvinger må til Drammen.
Tidspunkt: 23-09-2016 - Kl.00:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


300. 1.-divisjonslaget kongsvinger klare for semifinale: - Helt fantastisk
Kaptein Adem Güven ble kongsvingers cuphelt da Sandefjord ble slått 2-1 i kvartfinalen på Gjemselund torsdag.
Tidspunkt: 22-09-2016 - Kl.20:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)