Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
18
 Fredag  18. Okt. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: MLY



1. Sluttdrama mellom KFUM og Molde – utlignet etter 73 sekunder
I 79 minutter ble det spilt kanskje sesongens kjedeligste fotballkamp i flomlyset på Ekebergsletta, før det skulle ta av i sluttminuttene. Et hardt og lavt innlegg fra venstre ble slått inn i Molde-boksen, hvor blåtrøyene hadde tilsynelatende god kontroll. Men svak kommunikasjon fra stopperparet gjorde at ballen gikk gjennom hele feltet, helt på bakerste stolpe. Der sto Amin Nouri, som mutters alene kunne trille inn 1–0 til vertene. KFUM Arena gikk til himmels. Det var det som skulle til for å tenne Molde. Mens jubelen på tribunene fremdeles pågikk stormet gjestene i angrep, hvor lånesoldaten Ola Brynhildsen fikk ballen på 15 meter. Lysluggen fikk et glimrende treff, og ballen seilte i hjørnet. 1-1, og det tok bare 73 sekunder mellom de to scoringene. Og da fortsatte Molde å presse på. En kjemperedning fra KFUM-keeper Emil Ødegaard hindret ny baklengs etter en corner like etterpå, men Oslo-laget slapp med skrekken. Ingen av lagene fikk scoring i sluttminuttene, og dermed sakker Molde akterut i kampen om medalje.
Tidspunkt: 23-09-2024 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


2. Poengdeling mellom KFUM og Molde - ikke gitt opp gullet
– Dette var en ganske så kjedelig kamp og en dårlig kamp av oss. Vi klarte aldri å komme i gir og skape noe, sier Moldes Magnus Wolff Eikrem til NRK etter kampslutt mot KFUM til NRK. I 79 minutter ble det spilt kanskje sesongens kjedeligste fotballkamp i flomlyset på Ekebergsletta, før det skulle ta av i sluttminuttene. Et hardt og lavt innlegg fra venstre ble slått inn i Molde-boksen, hvor blåtrøyene hadde tilsynelatende god kontroll. Men svak kommunikasjon fra stopperparet gjorde at ballen gikk gjennom hele feltet, helt på bakerste stolpe. Der sto Amin Nouri, som mutters alene kunne trille inn 1–0 til vertene. KFUM Arena gikk til himmels. – Vi har en spesiell mentalitet. Vi trives som underdogs, hvor de store utfordringene er ekstra kule, sier KFUMs Dadi Dodou Gaye Det var det som skulle til for å tenne Molde. Mens jubelen på tribunene fremdeles pågikk stormet gjestene i angrep, hvor lånesoldaten Ola Brynhildsen fikk ballen på 15 meter. Lysluggen fikk et glimrende treff, og ballen seilte i hjørnet. 1-1, og det tok bare 73 sekunder mellom de to scoringene. Ingen av lagene fikk scoring i sluttminuttene, og dermed sakker Molde akterut i kampen om medalje. Likevel har ikke målscorer Ola Brynhildsen gitt opp gullet, når ni poeng er opp til serielder Bodø/Glimt. – Gullkampen lever i beste velgående, mener han.
Tidspunkt: 23-09-2024 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


3. Steen Olsen like utenfor pallen i Schladming
Alexander Steen Olsen ble for andre år på rad nummer fire i storslalåmrennet under flomlyset i Schladming, Marco Odermatt kjørte seg opp fra 11. plass til seier i finaleomgangen. Sveitseren tok med det sin åttende strake storslalåmseier, denne gangen med en margin på fem hundredeler til hjemmehåpet Manuel Feller. Slovenske Zan Kranjec tok tredjeplassen, fire hundredeler foran Steen Olsen. Henrik Kristoffersen lå på trejdeplass etter den første omgangen, men dalte nedover etter den andre omgangen. Han ble til slutt nummer ni. Timon Haugan fulgte på tiendeplass, mens Atle Lie McGrath ble nummer 16. Rasmus Windingstad kjørte ut i finaleomgangen, mens Fredrik Møller ikke tok seg videre fra førsteomgang.
Tidspunkt: 23-01-2024 - Kl.20:45 - Kilde: NRK - Info


4. Remi-André Svindland sikret sensasjonelt opprykk til Eliteserien for KFUM – slo Skeid 1-0
Bakgårdsklubben KFUM Oslo er for første gang i klubbens historie klar for Eliteserien i fotball etter at de slo Skeid 1-0 «hjemme» søndag ettermiddag. Hovedstadsklubben har en ledelse på fem poeng ned til Kongsvinger, og kan dermed ikke tas igjen når det bare står igjen én serierunde. Fredrikstad sikret seg også Eliteserien-kontakt for en snau måned siden. Remi-André Svindland scoret målet som sikret opprykket KFUM etter 67 minutter. «Kåffa» måtte riktignok feire opprykket på Intility Arena ettersom det ikke er flomlys oppe på Ekeberg. Osloklubben fikk alt annet enn en «flying» start på sesongen. Suksesstrener Jørgen Isnes gjorde nemlig overgang til Strømsgodset og tok med seg forsvarsbautaen Fredrik Kristensen Dahl. Midtstopper Aaron Kiil Olsen gjorde også overgang til Vålerenga, mens veteran Jørgen Hammer la skoene på hylla. Klubben beholdt likevel mye av kontinuiteten da assistent Johannes Moesgaard tok over roret og bega seg ut på sin første sesong som hovedtrener. Moesgaard fikk en tøff start i sin nye rolle da KFUM måtte vente helt til sjuende serierunde før deres første seier kom. Siden så de seg aldri tilbake. KFUM har aldri spilt i Eliteserien før, og er historisk sett ikke en traver i 1. divisjon heller. Osloklubben rykket for første gang opp på det nest øverste nivået i 2016, men rykket direkte ned igjen og ble i 2. divisjon i to nye sesonger. I 2019 tok de seg opp i 1. divisjon igjen, og under Isnes´ ledelse ble «Kåffa» en klubb å regne med i kampen om kvalikplassene. (NTB)
Tidspunkt: 05-11-2023 - Kl.15:53 - Kilde: NRK - Info


5. Bisarre scener
Flomlyset gikk da Leyton Orient spilte kamp om opprykk i League Two i England. Til slutt kunne spillere og fans feire - i mørket.
Tidspunkt: 18-04-2023 - Kl.23:42 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


6. Skiflygingsrennet i Planica utsatt til lørdag
Dårlig vær og tidsnød tvang Planica-arrangøren til å flytte fredagens verdenscuprenn i skiflyging til lørdag. Det ble konklusjonen fra juryen. Opprinnelig hadde den gitt grønt lys til å la rennet gå to timer forsinket, men litt over klokken 17 var fortsatt ikke værforholdene gode nok. Siden det ikke er flomlys i den slovenske mammutbakken, kunne man ikke flytte konkurransen utover kvelden. Én omgang måtte ha blitt gjort unna innen klokken 18.10 norsk tid. Etter det ville det naturlige lyset vært borte. Alle de norske gikk videre fra torsdagens kvalifisering. Alle stiller dermed til start lørdag. Halvor Egner Granerud har vunnet tre skiflygningsrenn denne sesongen.
Tidspunkt: 31-03-2023 - Kl.15:13 - Kilde: NRK - Info


7. Shiffrin slått med seks hundredeler – må vente på Stenmark-rekorden
Mikaela Shiffrin kunne ta sin 86. verdenscupseier i slalåmrennet i tsjekkiske Spindleruv mlyn, men det kunne se ut som nervene spilte henne et puss da det hele skulle avgjøres. Amerikaneren kjørte på den sikre siden i finaleomgangen og mistet forspranget til Lena Dürr. I mål var hun seks hundredels sekund bak tyskeren, og dermed ble hun nummer to. Shiffrin passerte nylig verdens til da mestvinnende kvinnealpinist – Lindsey Vonn – og nå er hun i ferd med å overgå Stenmark også. Den svenske legenden vant 86 ganger i slalåm og storslalåm på 1970- og 80-tallet, skriver NTB.
Tidspunkt: 29-01-2023 - Kl.12:44 - Kilde: NRK - Info


8. Shiffrin leder etter første omgang – kan tangere Stenmark
Mikaela Shiffrin leder søndagens slalåmrenn i Spindleruv mlyn før finaleomgangen. Vinner hun søndagens renn utligner hun Ingemar Stenmarks 86 seiere i verdenscupen. Bak Shiffrin jakter Lena Dürr, 0,67 sekunder etter amerikaneren. Mina Fürst Holtmann er best av de norske på en 21.-plass, ifølge NTB.
Tidspunkt: 29-01-2023 - Kl.09:48 - Kilde: NRK - Info


9. Shiffrin vant igjen – nærmer seg Stenmark
Mikaela Shiffrin var i en klasse for seg i slalåmrennet i Spindleruv mlyn og tok sin 85. verdenscupseier. Det er bare én færre enn legenden Ingemar Stenmark. Amerikaneren var best i første omgang i lørdagens renn i Tsjekkia, og hun økte den ledelsen i finaleomgangen. Til slutt var hun seks tidels sekund foran toer Lena Dürr fra Tyskland. Sveitseren Wendy Holdener ble nummer tre. For de norske alpinistene ble det en kjedelig dag i Spindleruv mlyn. Thea Louise Stjernesunds 20.-plass ble den beste norske plasseringen. Mina Fürst Holtmann tok seg også til finaleomgangen, men der endte hun på 27.-plass. Kristin Lysdahl kjørte inn som nummer 44 i første omang, mens Maria Therese Tviberg kjørte ut. (NTB)
Tidspunkt: 28-01-2023 - Kl.12:35 - Kilde: NRK - Info


10. Shiffrin leder i Tsjekkia – de norske langt bak teten
Mikaela Shiffrin leder lørdagens slalåmrenn i Spindleruv mlyn før finaleomgangen. Thea Louise Stjernesund er best av de norske alpinistene på 14.-plass. Shiffrin, som nylig overtok posisjonen som mestvinnende kvinnealpinist i verdenscupen, styrer dermed mot sin 85. seier totalt. Hun har et forsprang på 29 hundredels sekund til toer Lena Dürr fra Tyskland etter første omgang. Treer er slovaken Petra Vlhova, 0,46 sekund bak Shiffrin. De norske alpinistene fikk det ikke helt til å klaffe i den tsjekkiske bakken. Thea Louise Stjernesund er 1,98 sekunder bak lederen på delt 14.-plass. Mina Fürst Holtmann følger tre hundredeler og én plass bak. Kristin Lysdahl er foreløpig sist av de 31 alpinistene som er kommet til mål. Dermed får hun ikke kjøre i annen omgang. Maria Therese Tviberg kjørte ut. (©NTB)
Tidspunkt: 28-01-2023 - Kl.10:27 - Kilde: NRK - Info


11. Avlyst slalåmrenn flyttes til Tjsekkia
Det blir to slalåmkonkurranser for kvinner i tsjekkiske Spindleruv mlyn i slutten av måneden. Slalåmrennene avvikles 28. og 29. januar. Den ene utgjør rennet som aldri ble noe av i Zagreb sist uke. Grepet gjør at storslalåmrennet som var lagt til Tsjekkia, flyttes til italienske Kronplatz 25. januar. I samme bakke skal det dagen før også kjøres verdenscup i disiplinen. Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) gjør endringene basert på værmeldinger og snøsituasjonen. (NTB)
Tidspunkt: 11-01-2023 - Kl.16:43 - Kilde: NRK - Info


12. Shiffrin mot historisk rekord
I kveld kan Mikaela Shiffrin bli den mestvinnende kvinnelige alpinisten gjennom tidene. 27-åringen har vunnet en tredel av rennene hun har stilt opp i. Kveldens renn kjøres under flomlyset i østerrikske Flachau med omkring 15.000 tilskuere. Søndag tangerte hun Lindsay Vonns rekord med 82 verdenscupseirer. – Hvis jeg kjører min beste slalåm, har jeg en veldig god sjanse til å ta seieren, men det er mange andre utøvere som er lei av det. Vi får se hva som skjer, sier Shiffrin. Nylig vant hun fem strake verdenscuprenn fordelt på tre disipliner – super-G, storslalåm og slalåm – på tre forskjellige steder. Slalåm er Shiffrins favorittdisiplin. Av de 82 seirene har 51 av dem kommet i slalåm. Fire av dem har kommet i Flachau. (NTB)
Tidspunkt: 10-01-2023 - Kl.05:54 - Kilde: NRK - Info


13. Gladnyhet til idretten: Regjeringen gir millionstøtte til lag med økte gasskostnader
Regjeringen har besluttet å gi økonomisk støtte til idrettslag som opplever økte kostnader i forbindelse de høye gassprisene. – Nå trenger ingen lengre frykte at høye gasspriser vil stenge ned idrettsanlegg, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap). De fleste av idrettslagene i Norge bruker strøm til å varme opp kunstgressbaner og anlegg, samt holde flomlysene på. Et mindretall bruker gass som energikilde. De sistnevnte har inntil nå ikke vært omfattet av regjeringens strømstøtteordning. Det blir det en endring på. Den nye gass-støtten skal være på samme nivå som strømstøtten, opplyser regjeringen. (NTB)
Tidspunkt: 25-11-2022 - Kl.11:20 - Kilde: NRK - Info


14. Derfor sender NRK fotball-VM
NRK skal bruke flomlysene til å gi publikum den opplevelsen sporten fortjener, men også til å belyse i flomlys hva Qatar og Fifa egentlig står for.
Tidspunkt: 08-11-2022 - Kl.09:56 - Kilde: NRK - Info


15. Misfornøyd Riise om kvalik-avgjørelse: – Amatørmessig
John Arne Riise og Avaldsnes må vente i tre uker på å få vite hvilken divisjon de tilhører i 2023. VG meldte om saken først. – Bare å gratulere NFF med amatørmessig håndtering av kvalikkampene, skriver Riise på sin Instagram-story. Avaldsnes-treneren reagerer på at det er to uker mellom første og andre kamp. I et intervju før Riises kritikk forklarte Knut Bjørn Nordheim, arrangementskonsulent i NFF, hvorfor kamp nummer to er satt opp så sent: – Ingen av lagene har godkjent flomlys, så vi kan ikke kjøre kampene i ukedager. I tillegg har Avaldsnes tre spillere som er uttatt på ulike landslag, som skal spille i perioden etter førstkommende helg, og på grunn av det blir ikke kamp to før 19. november. Daglig leder i Øvrevoll Hosle, Sverre Nordby, er enig med Riise. – Det er sånn det er. Det er amatørmessig, men vi er amatører. Det er det som er fakta, Det er helt riktig det han sier. Vi har spillere som studerer og spillere som jobber, og det samme gjelder trenerteamet, sier Nordby til TV 2. Avaldsnes havnet i kvalifisering etter å ha blitt nummer seks i nedrykkssluttspillet i Toppserien. Øvrevoll/Hosle vant sluttspillet i 1. divisjon og har dermed sjanse til å spille seg opp en divisjon. De to avgjørende kvalifiseringskampene mellom Avaldsnes og Øvervoll/Hosle holdes lørdag 5. eller søndag 6. november og lørdag 19. november.
Tidspunkt: 31-10-2022 - Kl.20:49 - Kilde: NRK - Info


16. FIS vil kutte bruken av flomlys – skal spare kostnader
Det internasjonale skiforbundet skal redusere bruken av flomlys i verdenscupsirkuset i alpint kommende vinter for å spare penger på strøm og gass. Galopperende energipriser skaper store utfordringer også i internasjonal idrett. Det internasjonale skiforbundet varsler grep. – Vi ønsker å minimere bruken av flomlys under konkurranser på dagtid. Det kan imidlertid hende at flomlys må lyse opp enkelte deler av traseen av sikkerhetsmessige og TV-produksjonshensyn, sier en talsmann for forbundet til nyhetsbyrået DPA. Verdenscupen i alpint innledes i Sölden kommende helg. I fristil har flere verdenscuphelger allerede blitt avlyst i månedene som kommer. Svenske Falun skulle blant annet arrangert renn i Big Air. Høye energikostnader og den ustabile verdenssituasjonen er oppgitt som årsak for kanselleringen. Ifølge DPA ser FIS nå med bekymring på alpinsirkuset også. Særlig energikrevende i form av flomlys-bruk er de tradisjonsrike kvelds-slalåmrennene i Garmisch-Partenkirchen og Schladming. – Vi må finne ut hvor de største besparelsene kan oppnås med enkle tiltak, sier talspersonen for FIS. Reduksjon i tiden flomlysene står på, samt effekten på dem, er mulige tiltak. (©NTB)
Tidspunkt: 18-10-2022 - Kl.08:57 - Kilde: NRK - Info


17. Tromsø snudde kampen på overtid
Hjemmesterke Tromsø snudde til 3-2-seier mot Odd med to overtidsscoringer lørdag. To scoringer fra tidligere Tromsø-spiller Mikael Norø Ingebrigtsen gav Odd ledelsen 2-1 på Alfheim, en ledelse som stod seg til ett minutt på overtid. Da headet Kent-Are Andreassen inn utlikningen, og Eric Kitolano scoret på straffe fire minutter seinere. Det var Odds første tap siden tidlig i august. Ingebrigtsen sende Odd i ledelsen etter ni minutter spilt etter en kontant avsluttning med venstrefoden kontant i hjørnet. Tromsø og Felix Winther utlignet like før pause da dansken på vakkert vis fant hjørnet bak Odd-keeper Wahlstedt på første berøring. Noe som stjal oppmerksomheten på Alfheim var at banemannskapet flere ganger i løpet av kampen slet med flomlysene. Da lysene forsvant og det ble mørkt i det 49. minutt, valgte Tromsø-supporterne å lyse opp stadion selv med egne mobiltelefoner. – Dette er en spesiell situasjon, beskrev Discoverys kommentator Asbjørn Myhre. Omsider fikk banemannskapet lysene på igjen og like før timen spilt var Ingebrigtsen tomålscorer. Tromsø-gutten curlet ballen på vakkert vis i lengste hjørne fra sin høyre kantposisjon og fikk sendt et stikk til sin tidligere klubb som ikke ville gi han ny kontrakt i vinter. Det hele ebbet mot en sterk borteseier til Skienslaget, men slik gikk det ikke.
Tidspunkt: 15-10-2022 - Kl.16:12 - Kilde: NRK - Info


18. Strammer inn bruk av flomlys
Det blir innført nye regler for flomlys i Eliteserien og Toppserien i fotball. Grepet blir gjort for å spare strøm i en tid der energi koster langt mer enn før. Det skjer på anmodning fra interesseorganisasjonene Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner, skriver NTB. Framover blir det kun tillatt å ha på flomlys først 45 minutter før kampstart. I snitt har dagens praksis vært på halvannen time. – Dette vil bidra til å redusere energiforbruket umiddelbart, og klubbene vil redusere energikostnadene, sier Pål Breen i Norsk Toppfotball.
Tidspunkt: 30-09-2022 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


19. Slik vil hodesporingen på AirPods fungere med Apple TV
Én av nyhetene som kom frem på Apples WWDC-lansering tidligere denne uken, er at AirPods Pro og Max får såkalt romlyd…
Tidspunkt: 10-06-2021 - Kl.06:44 - Kilde: aMobil - Info


20. Mener boikott av Qatar-VM er feil: – Hva skjer når flomlysene slukkes?

Tidspunkt: 08-03-2021 - Kl.10:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


21. For en jubelkveld: Viking knuste Rosenborg etter tabbemål og festfotball
Viking hadde ikke slått Rosenborg på hjemmebane siden 2005 før kveldens møte i flomlysene i Jåttåvågen. Den statistikken ble smadret etter et fyrverkeri av en fotballkamp.
Tidspunkt: 09-11-2020 - Kl.00:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


22. Vi er dypt rystet
Jakob Tage Ramlyng fra dansk TV 2 har fått påvist coronaviruset.
Tidspunkt: 27-02-2020 - Kl.07:01 - Kilde: Dagbladet - Info


23. Heimly i bunnløs sorg over Behns død
Fotografen Per Heimly sier han er knust og i bunnløs sorg over å ha mistet sin beste venn og blodsbror, Ari Behn.
Tidspunkt: 25-12-2019 - Kl.22:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


24. «Kameratklubben» har mindre i budsjett enn Start brukte på sin storsignering. Nå møtes lagene i kvalik
De mangler godkjent flomlys på hjemmebanen, har kun deltidsspillere og fikk gåsehud sist de fikk besøke Sør Arena. Forskjellene på Start og KFUM er enorme.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.19:04 - Kilde: Aftenposten - Info


25. Se regnestykket: RBK-kampen kan være verdt over 250 millioner
Når RBKs banemester Anders Øien skrur på flomlysene tirsdag kveld, skal det spilles om mer enn 100 millioner kroner. Men kampen kan vise seg å bli verdt mye mer enn det dobbelte.
Tidspunkt: 12-08-2019 - Kl.06:57 - Kilde: Aftenposten - Info


26. E-tjenesten: Russland har mistet rakett i Barentshavet - uvisst om den er atomdrevet
Etterretningstjenesten bekrefter nå at Russland har hatt mislykkede missiloppskytinger på Novaja Zemlya, og at et av dem falt i havet. Men de kan ikke bekrefte at missilene var atomdrevne.
Tidspunkt: 22-08-2018 - Kl.19:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


27. E-tjenesten: Russland har mistet rakett i Barentshavet - uvisst om den er atomdrevet
Etterretningstjenesten bekrefter nå at Russland har hatt mislykkede missiloppskytinger på Novaja Zemlya, og at et av dem falt i havet. Men de kan ikke bekrefte at missilene var atomdrevne.
Tidspunkt: 22-08-2018 - Kl.04:01 - Kilde: Aftenposten - Info


28. Sett flomlyset på seksåringene i skolen | Helene Skjeggestad
Seksåringene er en av de største blindsonene i norsk utdanningspolitikk de siste 20 årene.
Tidspunkt: 30-05-2018 - Kl.21:11 - Kilde: Aftenposten - Info


29. Brann vant spinnvilt vestlandsderby: – Jeg synes litt synd på Viking
I flomlyset på Viking stadion fikk de fremmøtte servert et spinnvilt vestlandsderby. Etter seks mål var det Brann som kunne juble til slutt.
Tidspunkt: 20-08-2017 - Kl.21:50 - Kilde: NRK - Info


30. Acers nye nettbrett har både kvanteprikk-skjerm og skikkelig gromlyd
Iconia Tab 10 er for mediakonsumentene.
Tidspunkt: 26-05-2017 - Kl.16:38 - Kilde: aMobil - Info


31. Derfor ble det en møllspist EM-finale
Flere tusen møll invaderte EM-finalen mellom Frankrike og Portugal. Trolig var det flomlysene som tiltrakk seg all møllen.
Tidspunkt: 10-07-2016 - Kl.22:21 - Kilde: NRK - Info


32. Derfor ble det en møllspist EM-finale
Flere tusen møll invaderte EM-finalen mellom Frankrike og Portugal. Trolig var det flomlysene som tiltrakk seg all møllen.
Tidspunkt: 10-07-2016 - Kl.22:21 - Kilde: NRK - Info


33. Derfor ble det en møllspist EM-finale
Flere tusen møll invaderte EM-finalen mellom Frankrike og Portugal. Trolig var det flomlysene som tiltrakk seg all møllen.
Tidspunkt: 10-07-2016 - Kl.22:21 - Kilde: NRK - Info


34. Derfor ble det en møllspist EM-finale
Flere tusen møll invaderte EM-finalen mellom Frankrike og Portugal. Trolig var det flomlysene som tiltrakk seg all møllen.
Tidspunkt: 10-07-2016 - Kl.22:21 - Kilde: NRK - Info


35. Skatte­paradisene vil føle flomlyset
Flomlyset øker på skatteparadisene, sier Siv Jensen etter møter i Washington. Men finansministrene har store problemer med å bli enige om tiltak for å få fart i verdensøkonomien.
Tidspunkt: 16-04-2016 - Kl.22:04 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Acer lanserer nettbrett med skikkelig gromlyd
Nye «Icona Tab 10» er for dem som ønsker en fyldig filmopplevelse på nettbrettet. Les hele saken
Tidspunkt: 13-04-2016 - Kl.06:00 - Kilde: aMobil - Info


37. Dette må du vite om multiromlyd

Tidspunkt: 16-02-2016 - Kl.12:44 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Ren filmlykke
Den japanske mesterregissøren Hirokazu Kore-eda er her igjen, denne gangen med en livsbejaende fortelling om søskenkjærlighet.
Tidspunkt: 19-11-2015 - Kl.14:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


39. Disse spiller under Oslo Fjordfest onsdag og torsdag
Countryens førstedame eller soulens førsteelsker? Det er mye gromlyd å velge mellom på Oslo Fjordfest.
Tidspunkt: 13-07-2015 - Kl.21:51 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Ønsker Tour de Ski-avslutning i flomlys
Får Tour de Ski-arrangørene det slik de vil, går langrennseliten opp monsterbakken sent på ettermiddagen neste sesong.
Tidspunkt: 13-07-2015 - Kl.17:20 - Kilde: NRK - Info


41. Dette nettbrettet skal levere skikkelig gromlyd
Lenovos nye Tab 2 kommer med innebygget lydplanke. Les hele saken
Tidspunkt: 03-03-2015 - Kl.09:28 - Kilde: aMobil - Info


42. Flomlyset gikk to ganger da Spurs tapte i Tyrkia
Besiktas tok førsteplassen.
Tidspunkt: 11-12-2014 - Kl.23:57 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


43. Holmenkollen endrer tradisjonen - nå blir det hopprenn lørdag
Arrangøren håper flomlys og festkonsept skal trekke publikum til bakken.
Tidspunkt: 25-11-2014 - Kl.05:38 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Carlsen: – Jeg føler meg bedre
SOTSJI (NRK): Magnus Carlsen har vært litt ute av form, men torsdag var han så full av energi at han måtte be hotellet om å skru på flomlyset.
Tidspunkt: 20-11-2014 - Kl.18:15 - Kilde: NRK - Info


45. Holmenkollen endrer tradisjonen - nå blir det hopprenn lørdag
Arrangøren håper flomlys og festkonsept skal trekke publikum til bakken.
Tidspunkt: 03-11-2014 - Kl.09:31 - Kilde: Aftenposten - Info


46. Derfor er Kristus-statuen grønn
Kristus-statuen i Rio de Janeiro har de siste kveldene vært badet i grønt flomlys for å minne om folkets miljømarsj, som arrangeres over hele verden søndag.
Tidspunkt: 21-09-2014 - Kl.00:45 - Kilde: Aftenposten - Info


47. Gromlyden er tilbake
IFA 2014 ligner IFA 1983.
Tidspunkt: 08-09-2014 - Kl.12:01 - Kilde: IT Avisen - Info


48. Klokka viser 13 minutter på overtid. Så kommer utlikningen
Flomlyset streiket.
Tidspunkt: 24-08-2014 - Kl.10:18 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


49. Julekalender 2013 – luke 10
Vinner du dagens premie får du gromlyd på øret. Les hele saken
Tidspunkt: 10-12-2013 - Kl.05:58 - Kilde: aMobil - Info


50. Snart får alle kremlyden
Stor-investor mener selskapet er ekstremt underpriset.
Tidspunkt: 14-08-2013 - Kl.09:19 - Kilde: IT Avisen - Info


51. Jeg ble skutt av Ari
Dramatikk i den nye TV-serien til Ari Behn og Per Heimly.
Tidspunkt: 13-06-2013 - Kl.13:33 - Kilde: SeHer.no - Info


52. Vi har jobbet med tunge temaer
Per Heimly og Ari Behn innrømmer at det tar på å jobbe med ny, verdensomfattende TV-serie.
Tidspunkt: 14-05-2013 - Kl.07:25 - Kilde: SeHer.no - Info


53. Gjør telyset til flomlys

Se hvordan Seebeck-effekten kan forsterke lyset fra et telys 18 ganger.


Tidspunkt: 18-04-2013 - Kl.19:32 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


54. Blender amerikanske soldater med gigantisk flomlys
Nord-Korea med uvanlig provokasjon ved grensa.
Tidspunkt: 10-04-2013 - Kl.05:35 - Kilde: Dagbladet - Info


55. Blender amerikanske soldater med gigantisk flomlys
Nord-Korea med uvanlig provokasjon ved grensa.
Tidspunkt: 10-04-2013 - Kl.05:35 - Kilde: Dagbladet - Info


56. Se, Xperia Z virker med diskettstasjon!
Vi brukte diskett og eksternt lydkort for å få kremlyd fra Sonys nye flaggskip. Les hele saken
Tidspunkt: 15-02-2013 - Kl.15:00 - Kilde: aMobil - Info


57. Skrudde av flomlys ved kyrkjene
Natt til måndag blei flomlyset som lyser opp kyrkjene i Luster skrudd av. Mørklegginga var ein protest mot kommunen.
Tidspunkt: 13-02-2013 - Kl.12:51 - Kilde: NRK - Info


58. NFF innrømmer tabbe
NFF berammet onsdagens Toppseriekamp til midt i arbeidstiden. De trodde Arna-Bjørnar ikke hadde godkjente flomlys. Nå innrømmer de tabben som kostet bergenserne mange tusen kroner.
Tidspunkt: 31-10-2012 - Kl.23:40 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


59. Arna-Bjørnar raser mot flomlys-nekt
NFF tvinger Arna-Bjørnar til å spille midt i arbeidstiden, fordi klubben har for dårlig flomlys. I fjor høst var flomlyset godt nok til å spille landskamp samme sted.
Tidspunkt: 31-10-2012 - Kl.10:25 - Kilde: NRK - Info


60. Droppet kongelig bryllup for guttetur
Ari Behn dro til India med Per Heimly.
Tidspunkt: 30-10-2012 - Kl.08:55 - Kilde: SeHer.no - Info


61. Flomlyset sviktet
Flomlyset sviktet, og dermed ble det ikke noe av landskampen i fotball mellom Argentina og Brasil onsdag.
Tidspunkt: 04-10-2012 - Kl.07:20 - Kilde: NRK - Info


62. Per Heimly er begjært konkurs
Kjendisfotografen er begjært konkurs.
Tidspunkt: 24-09-2012 - Kl.17:09 - Kilde: SeHer.no - Info


63. Det blir mer kompromissløst
Ari Behn mener han har tapt to liv på reise verden rundt med Per Heimly.
Tidspunkt: 10-09-2012 - Kl.06:10 - Kilde: SeHer.no - Info


64. Vi driver vår virksomhet i flomlys

Helge Lund er for åpenhet, men synes iblant norske krav til åpenhet er ubehagelig.


Tidspunkt: 28-08-2012 - Kl.11:31 - Kilde: E24 - Info


65. – Vi driver vår virksomhet i flomlys

Helge Lund er for åpenhet, men synes iblant norske krav til åpenhet er ubehagelig.


Tidspunkt: 28-08-2012 - Kl.08:12 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


66. Holder TV-planene strengt hemmelig
Per Heimly vil ikke avsløre noe om sitt nye prosjekt med Ari Behn.
Tidspunkt: 26-08-2012 - Kl.18:33 - Kilde: SeHer.no - Info


67. Mobile flomlys på Hødd
Hødd ønsker å spille semifinale i cupen mot Brann på kveldstid, men mangler lys på stadion. Nå arbeider de for å få på plass mobile flomlys.
Tidspunkt: 21-08-2012 - Kl.19:17 - Kilde: NRK - Info


68. Hødd har ikke flomlys
Semifinalen mellom Hødd og Brann må trolig starte i 15.30-tida midt i uka. Grunnen er at Hødd mangler flomlys i høstmørket.
Tidspunkt: 20-08-2012 - Kl.21:28 - Kilde: NRK - Info


69. Full nordmann la seg til å sove på bagasjebånd
Lå sammenkrøpet i fosterstilling da han ble gjennomlyst.
Tidspunkt: 09-08-2012 - Kl.17:16 - Kilde: Dagbladet - Info


70. Galaxy S III har svakest skjermlys
Både Galaxy S, Galaxy S II og iPhone har sterkere lys i skjermen, ifølge en labrapport.
Tidspunkt: 12-07-2012 - Kl.11:50 - Kilde: aMobil - Info


71. Ari Behn til TVNorge
Duoen Ari Behn og Per Heimly går fra NRK til TVNorge. når de to kameratene kommer på skjermen for TVNorge er foreløpig uklart.
Tidspunkt: 07-06-2012 - Kl.22:04 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Sliter du med dårlig lyd på iPhone?
Denne mikrofonen fikser gromlyd på opptakene dine.
Tidspunkt: 19-04-2012 - Kl.10:08 - Kilde: aMobil - Info


73. Brann på asylmottak
Det brenner på asylmottaket på Heimly på Finnsnes. En person er skadd.
Tidspunkt: 05-03-2012 - Kl.12:30 - Kilde: NRK - Info


74. Voddler får bedre lyd
Dolby Plus skal gi filmlyd på mobilen.
Tidspunkt: 28-02-2012 - Kl.11:19 - Kilde: aMobil - Info


75. Han er en fargeklatt i norsk kulturliv
Per Heimly hyllet av kjendisvennene på 40-årsdagen.
Tidspunkt: 24-02-2012 - Kl.05:36 - Kilde: SeHer.no - Info


76. Du kan bli gjennomlyst av narkojegere på flyplassen
Tollvesenet vil sette inn kroppsscannere i krigen mot narkotika.
Tidspunkt: 07-01-2012 - Kl.07:38 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


77. Det villeste jeg har sett
Her blir Heimly lurt av Finken. Se video
Tidspunkt: 28-12-2011 - Kl.13:15 - Kilde: SeHer.no - Info


78. – Politiet kvir seg for å gå ut
Den norske drikkekulturen gjer at fleire i politiet kvir seg for å patruljera i sentrumsområda. Nå føreslår politiet i Stavanger flomlys i sentrum for å betra situasjonen.
Tidspunkt: 17-10-2011 - Kl.18:13 - Kilde: NRK - Info


79. Pakke med granat funnet i Bodø
Gjennomlysning viste at pakken inneholdt en granat, ledninger og mobiltelefon.
Tidspunkt: 17-10-2011 - Kl.09:38 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


80. Molde risikerer bot for flomlys-svikten
Kan få irettesettelse eller bot for flomlys-feilen.
Tidspunkt: 12-09-2011 - Kl.13:18 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


81. NETTMØTE: Spør TV 2s Philip Lote om uken på asylmottak
I en uke har TV 2-reporter Philip Lote bodd på Heimly asylmottak i Finnsnes i Troms. Fredag kl.10 svarer Philip på hvordan oppholdet har vært.
Tidspunkt: 01-09-2011 - Kl.12:51 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


82. – Mange har kastet papirer og pass fordi det var rådet de fikk av menneske-smuglerne
I en uke har TV 2-reporter Philip Lote bodd på Heimly asylmottak i Finnsnes i Troms. Fredag svarte han leserne på nettmøte på hvordan oppholdet har vært.
Tidspunkt: 01-09-2011 - Kl.12:51 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


83. Sødal føler plata vokser
Torstein Sødal gjester Sørlandsscenen denne uka. Han er fornøyd med sin nye plate som han mener vokser ved gjennomlytting.
Tidspunkt: 24-08-2011 - Kl.07:43 - Kilde: NRK - Info


84. Beachgutta tapte thriller mot Ungarn
I flomlyset torsdag kveld møtte beachgutta Ungarn i en kamp hvor de kjempet poeng for å forsøke å unngå Russland i en kvartfinale. Med knappest mulig margin var det til...
Tidspunkt: 07-07-2011 - Kl.20:12 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


85. Jeg er elendig på damefronten
Per Heimly omgir seg med vakre, unge damer, men kan ikke tilby dem det de vil ha...
Tidspunkt: 25-06-2011 - Kl.14:45 - Kilde: SeHer.no - Info


86. Ari ville ikke bli med
Dermed endte Per Heimlys heftige natt på byen i Tokyo slik...
Tidspunkt: 24-06-2011 - Kl.16:50 - Kilde: SeHer.no - Info


87. Datteren min reddet meg
Fotograf Per Heimly takker datteren for at han endelig har begynt å bli voksen...
Tidspunkt: 24-05-2011 - Kl.06:02 - Kilde: SeHer.no - Info


88. Beijing: Overvåket og gjennomlyst
Du må være Kinas mest gjennomlyste mann for tiden, sa en bekjent til meg da vi møttes over en kopp kaffe i Beijing. Og overvåkning 24 timer i døgnet setter sitt preg på tilværelsen.
Tidspunkt: 12-03-2011 - Kl.09:48 - Kilde: NRK - Info


89. Seerskrell for Senkveld

Ari Behn og Per Heimly rappet seerne fra Thomas Numme og Harald Rønneberg.


Tidspunkt: 28-02-2011 - Kl.14:00 - Kilde: E24 - Info


90. Godset tvinges ut av Drammen
Dårlig flomlys gjør at Strømsgodset trolig må flytte E-cupkampene sine til Skien eller Fornebu.
Tidspunkt: 26-02-2011 - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


91. Oppgitte reisende vil nekte scanning
Opprør mot røntgengjennomlysning kan skape fullt kaos på amerikanske flyplasser før Thanksgiving.
Tidspunkt: 17-11-2010 - Kl.19:44 - Kilde: E24 - Info


92. Slik kan Løv-Ham sende Brann ned
Jeg vil ikke tenke tanken engang, grøsser Løv-Ham-sjef Thomas Nordal. Men Bergens store skrekkscenario kan fort bli en realitet - i flomlys på Brann Stadion.
Tidspunkt: 29-09-2010 - Kl.09:46 - Kilde: NRK - Info


93. Haugesund fortsatt ubeseiret på hjemmebane!
Den siste kampen i den 24.serierunden ble spilt mandag kveld. Kampen ble spilt i flomlys på Haugesund Stadion, noe som gav en spesiell atmosfære rundt kampen.
Tidspunkt: 20-09-2010 - Kl.20:05 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


94. Dropper kroppsskanning
Regjeringen sier nei til forsøk med skanning av flypassasjerene ved gjennomlysning av klærne i sikkerhetskontrollen.
Tidspunkt: 15-09-2010 - Kl.09:52 - Kilde: NRK - Info


95. Husker du internett i 1995?
Surfing med nettleseren Mosaic med sprakende modemlyd og ustabile ISDN-linjer. Vekker det minner?
Tidspunkt: 08-09-2010 - Kl.17:47 - Kilde: Nettavisen - Data og IT - Info


96. Fra gromlyd til elbil-summing
Ducati-sjef begynner hos Think.
Tidspunkt: 10-08-2010 - Kl.10:42 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


97. Vi ble veldig sjokkerte
Ari Behn og Per Heimly i bombedrama i New York...
Tidspunkt: 07-05-2010 - Kl.05:41 - Kilde: SeHer.no - Info


98. Uvennskapet mellom Heimly og Behn er avsluttet
Ari Behn kastet glans over Heimlys fotoutstilling.
Tidspunkt: 18-04-2010 - Kl.08:45 - Kilde: SeHer.no - Info


99. Flomlyset på hele natta
Mens de fleste ligger hjemme og sover, og i hvert fall ikke er på fotballtrening, står flombelysningen på over kunstgressbanen til Sportsklubben Freidig.
Tidspunkt: 17-03-2010 - Kl.10:57 - Kilde: NRK - Info


100. Typen hennes skjøt bildene mine
Per Heimly glemmer ikke det dramatiske besøket i fotostudioet.
Tidspunkt: 25-02-2010 - Kl.21:12 - Kilde: SeHer.no - Info


101. Denne gir laptopen kremlyd
Og ser samtidig råtøff ut.
Tidspunkt: 17-02-2010 - Kl.11:09 - Kilde: IT Avisen - Info


102. Dansk kvinne dømt for bombespøk
«Jeg legger bomba mi her,» sa den danske kvinnen da hun la mobiltelefonen i kurven til gjennomlysning på Kastrup.
Tidspunkt: 28-11-2009 - Kl.09:54 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


103. Dansk kvinne dømt for bombespøk
«Jeg legger bomba mi her,» sa den danske kvinnen da hun la mobiltelefonen i kurven til gjennomlysning på Kastrup. Nå er hun dømt til ti dagers betinget fengsel.
Tidspunkt: 28-11-2009 - Kl.09:41 - Kilde: E24 - Info


104. Dansk kvinne dømt for bombespøk
København (NTB-Ritzau): «Jeg legger bomba mi her,» sa den danske kvinnen da hun la mobiltelefonen i kurven til gjennomlysning...
Tidspunkt: 28-11-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


105. Haugesund må skaffe flomlys
Tilfredsstiller ikke kravene i eliteserien.
Tidspunkt: 12-11-2009 - Kl.07:31 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


106. Heimly betalte mobilregningen - unngår konkurs
Jeg hadde sikkert funket bra i tv-programmet Luksusfellen, sier kjendisfotograf Per Arne Heimly til E24.
Tidspunkt: 06-11-2009 - Kl.09:48 - Kilde: E24 - Info


107. Per Heimly begjæres konkurs
Kjendisfotografen sliter med en 16 år gammel telefonregning.
Tidspunkt: 03-11-2009 - Kl.21:00 - Kilde: E24 - Info


108. Test av høyttalere: Gromlyd i stua
Ønsker du deg skikkelig grom lyd i stua? Lyd & Bilde har testet fire eksklusive høyttalere for deg som gir en musikkopplevelse utenom det vanlige.
Tidspunkt: 01-11-2009 - Kl.14:00 - Kilde: VG NETT - Info


109. Haas trengte to dager
Tommy Haas ble ikke ferdig i går og måtte spille igjen i dag. Nå vil han ha flomlys i Wimbledon.
Tidspunkt: 26-06-2009 - Kl.16:28 - Kilde: NRK - Info


110. Ny konkursbegjæring mot Heimly
Den kjente fotografen er begjært personlig konkurs av Telenor.
Tidspunkt: 21-04-2009 - Kl.07:49 - Kilde: E24 - Info


111. PSB Imagine T: Akustisk gromlyd
Vi har testet nye høyttalere fra canadiske PSB. De koster hele ti tusen kroner, men du får veldig mye lyd for pengene.
Tidspunkt: 09-04-2009 - Kl.19:00 - Kilde: VG NETT - Info


112. Kronprinsesse Victoria: - Jeg er gjennomlykkelig
(VG Nett) - Det ble bare ja, ja, ja, ja! Slik svarte kronprinsesse Victoria da kjæresten gjennom mange år endelig gikk ned på kne.
Tidspunkt: 24-02-2009 - Kl.17:26 - Kilde: VG NETT - Info


113. Gromlyd foran datamaskinen
De fleste har musikk på datamaskinen. Kanskje det er på tide å investere i gode høyttalere også?
Tidspunkt: 01-02-2009 - Kl.14:00 - Kilde: VG NETT - Info


114. Georgia´s president in Oslo
Mikhail Saakasjvili, embattled president of Georgia, paid a visit to Norway´s top officials on Wednesday, and firmly blamed Russia for an armed military conflict in August.
Tidspunkt: 29-10-2008 - Kl.13:18 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Alonso vant "nattløpet"
Fernando Alonso vant formel 1-løpet i Singapore søndag - det første VM-løpet noensinne i flomlys. Men det var Felipe Massas tabbe som vil bli husket.
Tidspunkt: 28-09-2008 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


116. Avslørt etter innsjekking på boliviansk flyplass
(VG Nett) Etter at de tre norske jentene hadde sjekket inn bagasjen, ble den gjennomlyst av tollvesenet i Bolivia. Der fant de over 22 kilo kokain i tre forskjellige bager.
Tidspunkt: 22-05-2008 - Kl.21:11 - Kilde: VG NETT - Info


117. Solskjær tribute from Man United
Plans are now firmly in place for a tribute to Norwegian soccer legend Ole Gunnar Solskjær, with a testimonial match in August to mark the Norwegian´s 11-year career with the club.
Tidspunkt: 30-04-2008 - Kl.15:07 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Flomlys på Kina
Er det håp for opprøret i Tibet? Hvor mye vold er Kina villig til å bruke mens det internasjonale samfunn ser på? Bør sommer-OL boikottes?
Tidspunkt: 25-03-2008 - Kl.06:01 - Kilde: VG NETT - Info


119. Kjendisfotograf blir Frøken Norge-dommer
(VG Nett) Per Heimly skal igjen være med å plukke ut den neste Frøken Norge.
Tidspunkt: 31-01-2008 - Kl.17:30 - Kilde: VG NETT - Info


120. Kjendis-fotograf i Frøken-jury
Per Heimly skal vurdere de 40 skjønnheter...
Tidspunkt: 31-01-2008 - Kl.11:05 - Kilde: SeHer.no - Info


121. Nina Løseth på 11. plass
Nina Løseth ligger på 11. plass foran 2. omgang av slalåmrennet i Spindleruv mlyn.
Tidspunkt: 06-01-2008 - Kl.11:01 - Kilde: NRK - Info


122. Vil se gjennom klærne dine
Kroppsskanning. Utstyr som gjennomlyser klær, kan bli innført på norske flyplasser. Avinor håper å kunne teste ut skanneren på Sola flyplass.  
Tidspunkt: 11-11-2007 - Kl.01:49 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Formel 1 i flomlys
Neste år skal et VM-løp i formel 1 for første gang avvikles i flomlys. Det skjer i Singapore.
Tidspunkt: 24-10-2007 - Kl.19:02 - Kilde: NRK - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)