Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Atsu funnet i livet – fraktet til sykehus
Publisert: 21:06 06-02-2023   Kilde: NRK
Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu er funnet i livet og fraktet til sykehus. Det skriver den britiske avisen The Guardian. Ghaneseren har pådratt seg en skade i høyrefoten og skal ha hatt problemer med å puste. Hatayspor, klubben Atsu spiller for, befinner seg i Hatay, et av områdene som er verst rammet av jordskjelvet. Fotballprofilen ble matchvinner da Hatayspor søndag kveld slo Kasimpasa 1-0. Bare timer senere ble han meldt savnet etter jordskjelvet med en styrke på 7,8. Vingen har tidligere spilt for Newcastle, Chelsea og Everton i Premier League

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Unnskyldning vekker oppsikt
Publisert: 20:37 06-02-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Pep Guardiola etter 1-0-tapet for Tottenham i går: - Å reise fra Manchester til London, er som å dra til Nord-Europa. Det tar fire timer og 20 minutter å komme til hotellet. Det er slitsomt.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Påtalemyndigheten motsetter seg Alves-løslatelse mot kausjon
Publisert: 20:27 06-02-2023   Kilde: NRK
Påtalemyndigheten i Spania ber domstolen avvise ønsket til fotballstjernen Dani Alves om å bli løslatt mot kausjon og streng meldeplikt. Tidligere Barcelona-spiller Alves er anklaget for å ha forgrepet seg på en kvinne. Forsvarerne hans har anmodet om at det åpnes for at brasilianeren kan løslates mot kausjon mens etterforskningen pågår. Ifølge advokatene er Alves villig til å levere inn passet sitt samt gå med sporingsutstyr som gjør det mulig å vite hvor han til enhver tid befinner seg. Han skal også være forberedt på å melde seg for politiet regelmessig. Mandag opplyste imidlertid påtalemyndigheten at den anser rømningsfaren for stor dersom Alves settes fri fra fengsel. Den tidligere Barcelona-stjernen ble pågrepet og fengslet før helgen. En kvinne har anklaget ham for seksuelt overgrep i forbindelse med en episode på et utested i Barcelona i desember i fjor. Alves har avvist anklagene og erklært seg uskyldig. Fotballstjernen har spilt for klubber som Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG og São Paulo. Han var en del av Brasils VM-tropp i Qatar i fjor.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Våren blir blodig
Publisert: 20:20 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Mye tyder på at Russland planlegger en storoffensiv i Ukraina, men de har slitt med å erobre større områder i nabolandet. Uavhengig av hvilke planer russerne iverksetter, er norsk ekspert klar på én ting: - Det blir en blodig vår.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Klubbtopp om savnet fotballspiller etter jordskjelvet: – Han er fortsatt i ruinene
Publisert: 20:01 06-02-2023   Kilde: NRK
Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu er savnet etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria, opplyser visepresidenten i klubben hans. Atsu skal ha oppholdt seg i et leilighetsbygg i byen Hatay da det voldsomme jordskjelvet rammet natt til mandag. Bygningen raste sammen. Fotballprofilen, som blant annet har spilt for Newcastle, ble matchvinner da det tyrkiske topplaget Hatayspor søndag kveld slo Kasimpasa 1-0. Bare timer senere ble han meldt savnet etter jordskjelvet med en styrke på 7,8. Det samme ble Hatayspors sportsdirektør Taner Savut. – Christian Atsu og Taner Savut er fortsatt i ruinene, sa klubbens visepresident Mustafa Ozat til den tyrkiske TV-stasjonen Play Spor. Han fortalte videre til BEIN Sports at flere spillere og ledere hadde blitt reddet, og at det ble jobbet for å hjelpe flere. Christian Atsu spilte for Newcastle og Everton i Premier League. Han har også tilhørt Chelsea. Flere norske spillere har også blitt rammet av jordskjelvet. Fredrik Gulbrandsen har uttalt til Dagbladet at han fryktet for å dø. Både Guldbrandsen og Jonas Svensson, som begge spiller i Tyrkia, drar tilbake til Norge på tirsdag, ifølge TV 2.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Skal ha vært spion
Publisert: 19:34 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Nye oppsiktsvekkende detaljer om den russisk-ortodokse patriarken har kommet fram.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

En skandale – uansett utfall
Publisert: 18:52 06-02-2023   Kilde: NRK
Anklagene mot Manchester City er en kamp for Premier League for å vise at de fortsatt har kontroll over sin egen liga.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Magnus Carlsen «sesongåpnet» med forrykende spill og seier
Publisert: 18:32 06-02-2023   Kilde: NRK
Magnus Carlsen spilte periodevis formidabel angrepssjakk og beseiret enkelt Aleksej Sarana da den nye Champions Chess Tour-sesongen ble innledet mandag. Carlsen vant to strake partier og fulgte opp med remis i det tredje. Dermed var det ikke nødvendig å spille det fjerde og siste partiet i duellen. Den norske sjakkstjernen brukte kun 32 trekk på å slå Sarana i første parti. Russeren fikk raskt kjempeproblemer i stillingen etter åpningen, mens Carlsen spilte raskt og presist. Dermed fikk nordmannen en kanonstart på årets første turnering i Champions Chess Tour. Parti nummer to endte også med seier, men der kom Carlsen svært skjevt ut, før han hentet seg inn og vant etter en svært overbevisende avslutning. – Veldig, veldig bra. I parti én valset han over sin motstander. I parti to var åpningen en liten skandale, spør du meg. Han havnet virkelig på tynn is, men kom tilbake og skapte problemer for sin motstander, sa TV 2s sjakkekspert Jon Ludvig Hammer på kanalens sending. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mushaga Bakenga klar for Stabæk
Publisert: 18:09 06-02-2023   Kilde: NRK
Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Bakenga kommer fra den japanske klubben Tokushima Vortis. Spissen har tidligere spilt for både Rosenborg, Odd, Tromsø og Molde i Eliteserien, og har vært i flere utenlandske klubber. Bakenga har signert en avtale som varer ut året, og slutter seg til laget som befinner seg på treningsleir på Marbella i morgen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Queiroz ansatt som ny landslagssjef i Qatar
Publisert: 16:29 06-02-2023   Kilde: NRK
Trenernomaden Carlos Queiroz blir trener for fotballandslaget i Qatar. Portugiseren, som blir 70 år i mars, har ledet lag i VM-sluttspill fire ganger. Tre ganger har han stått i spissen fro Iran, som han har trent tilsammen i nesten et tiår. Queiroz tar over Qatar-jobben etter spanjolen Felix Sanchez, som ikke fikk fornyet kontrakten etter at det qatarske laget tapte alle tre gruppekampene under VM på hjemmebane i fjor. Queiroz sluttet som Iran-sjef etter at hans lag heller ikke klarte å spille seg fram til utslagsrundene. Portugiseren ledet Iran under verdensmesterskapene i 2014, 2018 og 2022. Han hadde ansvaret for Portugal i 2010, mens han ledet Sør-Afrika til VM i 2002. Da trakk han seg imidlertid før sluttspillet startet. Queiroz har vært landslagssjef i Colombia, Egypt og for De forente arabiske emirater. Han var også Sir Alex Fergusons assistent i Manchester United.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norske utøvere: Et rungende nei til russer-retur
Publisert: 16:15 06-02-2023   Kilde: NRK
Fire av fem norske utøvere er imot en retur for russiske utøvere til idretten inntil videre. Det fremkommer i en ny, stor undersøkelse fra fagforbundet Niso.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ny jobb
Publisert: 15:49 06-02-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Ronny Johnsen (53) har vunnet Premier League og Champions League med Manchester United. Nå blir han assistenttrener for U23-landslaget i fotball for kvinner.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kulturministeren varsler 100 millioner ekstra til idretten
Publisert: 15:43 06-02-2023   Kilde: NRK
Breddeidretten i Norge får 100 millioner kroner ekstra som skal brukes til drift, opplyser kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap). Statsråden kommer med nyheten om de ekstra midlene i et intervju med VG mandag. Pengene er et resultat av at fjorårets overskudd fra Norsk Tipping blir 100 millioner kroner større enn først antatt. – Det økte overskuddet blir på cirka 100 millioner kroner, selv om den eksakte summen ikke kommer før i mai. Disse pengene vil deles ut på en ubyråkratisk måte. Målet er å hjelpe dem som sliter med å kunne delta i idretten, sier Trettebergstuen til avisen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kilder: Klar - uten Sverige
Publisert: 15:30 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Sikkerhetspolitiske kilder sier til den finske avisen Iltalehti at Finland kan gå inn i Nato uten Sverige.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NRK-kommentator reagerer på Niskanen-utspel: – Finsk komedie på sitt beste
Publisert: 15:11 06-02-2023   Kilde: NRK
I fjor vann han OL-gull. No erklærer Iivo Niskanen seg sjanselaus i VM. Det nektar norske konkurrentar og ekspertar å tru på.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Leeds sparker Jesse Marsch
Publisert: 15:01 06-02-2023   Kilde: NRK
Leeds har slitt stort i Premier League de siste månedene. Siden klubbfotballen startet opp igjen etter VM har det foreløpig ikke blitt en eneste ligaseier. På de siste syv kampene (seks av dem etter VM-pausen) har de kun tatt tre poeng. Nå er det klart av hovedtrener Jesse Marsch har fått sparken. Det bekrefter Leeds selv i en pressemelding. Ytterligere tre personer i støtteapparatet er i likhet med Marsch ferdig i klubben. Klubben skriver i pressemeldingen at de har startet på prosessen med å finne en ny hovedtrener. Leeds ligger på 17. plass i Premier League.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Shiffrin var på vei mot gull – kjørte ut i tredje siste port
Publisert: 13:57 06-02-2023   Kilde: NRK
Mikaela Shiffrin var den store favoritten i den første øvelsen i alpin-VM. Amerikaneren vant superkombinasjonen i VM for to år siden og stilte som regjerende mester. Hun lå også godt an etter å ha kjørt super-G innledningsvis. 96 hundredeler måtte hun hente inn på italienske Federica Brignone i den avsluttende slalåmen. Der startet Brignone først og kom seg trygt ned i mål. Shiffrin kom som fjerde startende i slalåmdelen og leverte bra fra start. På siste mellomtid var hun kun åtte hundredeler bak og var på full vei mot ledelse i mål. Men så gikk det galt for Shiffrin, som traff et lite slag, havnet i ubalanse og til slutt kjørte ut i tredje siste port. – Det er jo en slik feil som er veldig sjelden å se fra Shiffrin. Hun hadde gullet i lomma. Hun trengte egentlig bare en «safe» passering ned, sa NRKs alpinekspert Lars Elton Myhre. Ingen andre klarte å utfordre Brignone og italieneren tok dermed sitt første VM-gull. 32-åringen vant til slutt suverent, 1,62 sekunder foran Wendy Holdener og 2,26 foran Ricarda Haaser. Ragnhild Mowinckel var nummer to etter at utøverne hadde kjørt super-G, men stilte ikke i slalåm. Kajsa Vickhoff Lie kjørte ut i super-G.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ishai vekker oppsikt
Publisert: 13:20 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Det nordøstlige USA opplever en kuldeperiode for tida. I Cape Cod kom en fotograf over en håbrann som var fastfrosset på stranda.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Filmet TikTok - falt i døden
Publisert: 12:51 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
27 år gamle Edgar Gary mistet livet etter å ha falt fra en klippe i Puerto Rico.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Emosjonell manipulasjon
Publisert: 12:29 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
En tidligere kjæreste og arbeidstaker snakker ut om hvordan Andrew Tate fikk henne til å jobbe for ham.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)