Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
15
 Mandag  15. Jul. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Finalen i Copa America utsatt en halvtime
Publisert: 00:34 15-07-2024   Kilde: NRK
Finalen mellom i Copa America ble utsatt i en halvtime grunnet supporterkaos, melder AFP. Det ble problemer da publikum skulle inn på stadion. Bilder derfra viser fotballsupportere som bryter sikkerhetsporter ved stadion i Florida. Flere har også fått medisinsk hjelp. Finalen spilles mellom Argentina og Colombia.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Her ryker EM-gullet for England: – Hva er det han driver med?
Publisert: 20:53 14-07-2024   Kilde: NRK
Spania stakk seirende ut av en høydramatisk EM-finale i Berlin.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fikk EM-drømmen knust igjen: – Så vondt som det kan bli
Publisert: 20:53 14-07-2024   Kilde: NRK
Spania stakk seirende ut av en høydramatisk EM-finale og snøt England på tampen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bekreftet: Spanias supertalent starter finalen
Publisert: 17:09 14-07-2024   Kilde: NRK
Startoppstillingen er klar fra spanjolene, og det er ingen store overraskelser. Dani Carvajal er tilbake i lagoppstillingen sammen med Robin Le Normand. Begge var suspendert mot Frankrike. Slik starter Spania mot England: Unai Simon, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Rodri, Fabián Ruiz, Dani Olmo, Lamine Yamal, Nico Williams, Álvaro Morata. Englands lagoppstilling er foreløpig ikke kjent, men flere engelske medier, blant andre The Telegraph, hevder Luke Shaw går inn i lagoppstillingen til Gareth Southgate.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Southgate overrasker i lagoppstillingen
Publisert: 17:09 14-07-2024   Kilde: NRK
Startoppstillingen er klar fra spanjolene, og det er ingen store overraskelser. Dani Carvajal er tilbake i lagoppstillingen sammen med Robin Le Normand. Begge var suspendert mot Frankrike. Slik starter Spania mot England: Unai Simon – Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Marc Cucurella – Rodri, Fabián Ruiz – Lamine Yamal, Dani Olmo, Nico Williams – Álvaro Morata. Luke Shaw starter for England for første gang siden 19. juni 2023. Forrige gang engelskmannen startet for Manchester United var 18. februar. Slik starter England: Jordan Pickford – Kyle Walker, Marc Guéhi, John Stones, Luke Shaw – Kobbie Mainoo, Declan Rice – Bukayo Saka, Jude Bellingham, Phil Foden – Harry Kane.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Supporterklubb med uttalelse etter VAR-protest: – Dette ble dråpen for oss
Publisert: 16:55 14-07-2024   Kilde: NRK
Tennisballene fløy inn på nok en Eliteseriearena. Så fikk KFUM-spiller Momodou Lion Njie en flaske etter seg.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sandvolleyball: Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i Wien
Publisert: 16:33 14-07-2024   Kilde: NRK
Anders Mol og Christian Sørum vant finalen på verdenstouren i sandvolleyball i Wien mot polske Michal Bryl og Bartosz Losiak med settsifrene 25-23, 21-12. Det lover godt for et av Norges største gullhåp i sommerens OL i Paris, to uker før deres første kamp i lekene. – Vi drar definitivt nytte av denne seieren i Wien. Det var akkurat hva vi trengte, å finne litt selvtillit i spillet vårt. Vi har ikke hatt mange turneringer i år, så det er uvurderlig å komme hit til finalen og spille så mange kamper, sa Mol etter kampen. Tittelforsvarerne fra sist OL hadde aldri tapt mot deres polske motstander før og var heller aldri særlig truet på sanden i Wien. Det første settet var riktignok jevnt og den polske duoen forsvarte noen settballer fra nordmennene, før Mol og Sørum sikret 25-23. I andre sett tok den norske duoen initiativet fra start og sikret seieren med 21-12. Søndagens finale var den norske duoens første på verdenstouren i sandvolleyball denne sesongen. Nordmennene har ikke fått deltatt i så mange turneringer som ønsket i år, etter at Mol pådro seg brudd i foten i mars. I Paris-OL kan duoen bli tidenes første sandvolleyballpar på herresiden som forsvarer et OL-gull. I Frankrike er de imidlertid ikke like store favoritter som sist. Den unge svenske duoen Jonatan Hellvig og David Åhman har tatt sandvolleyballverden med storm de siste årene og er verdensenere. Svenskene deltok ikke i Wien. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Alcaraz løfter Wimbledon-trofeet for andre gang etter «finale-reprise»
Publisert: 15:38 14-07-2024   Kilde: NRK
Det var nærmest som en reprise av fjorårets Wimbledon-finale da spanske Carlos Alcaraz (21) møtte serbiske Novak Djokovic (37) på gressmatta i London. Med celebre gjester som prinsesse Kate, Zendaya, Tom Cruise og Jack Grealish til stede, var det duket for tennisfest. Alcaraz, som nylig vant French Open, bød opp til dans og åpnet klart best. Djokovic ble brutt fire ganger i første og andre sett og slet med å holde tempoet til Alcaraz. – Det Alcaraz driver med i dag er tennis i særklasse, sa Discoverys tenniskommentator Ola Bentzen. Spanjolen vant både første og andre sett 6–2. I tredjesett hentet derimot Djokovic seg inn. Men serberen slet med backhand-baller, og tapte dyrebare poeng. Alcaraz tryllet på den andre siden frem det lille ekstra når han trengte det. – Jeg tror ikke jeg har sett Alcaraz spille bedre gresstennis enn det han gjør i dag. Alt han prøver på går inn her i dag, sa Bentzen da spanjolen slo til med en knallhard forehand da det sto 4-4 i tredje sett. Spanjolen gikk opp til 5-4 ledelse, og det hele kunne bli avgjort. Men Alcaraz misset på fire matchballer og Djokovic spilte seg tilbake i kampen. Tredje sett gikk dermed til tiebreak, men til slutt kunne 21-åringen juble. Alcaraz vinner Wimbledon for andre år på rad med settsifrene, 6-2, 6-2, 7-6 (7-4). – Det er en drøm for meg å vinne dette trofeet. Jeg sa det i et intervju da jeg var 12 år. Jeg lever drømmen, og det er en fantastisk følelse. Dette er den vakreste turneringen, banen og trofeet, sa Alacaraz etter seieren. Det er den unge spanjolens andre Wimbledon-seier og hans fjerde Grand Slam tittel. – Han fortjente absolutt å vinne i dag, sa Djokovic etter tapet. Den serbiske veteranen kan trøste seg med at han har vunnet den prestisjetunge engelske turneringen sju ganger tidligere, i tillegg har Djokovic totalt 24 Grand Slam titler. Tidligere søndag ble norske Nicolai Budkov Kjær historisk da han vant juniorklassen i turneringen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Pogacar med maktdemonstrasjon - parkerte Vingegaard igjen
Publisert: 15:21 14-07-2024   Kilde: NRK
Alt tyder på at Tadej Pogacar vil vinne Tour de France for tredje gang, etter at Vingegaard vant Tour de France i både 2022 og 2023. Søndag parkerte han danske Vingegaard mot slutten av den 15. etappen og vant i ensom majestet, ett ,minutt og åtte sekunder foran dansken. Dermed leder han med over tre minutter til Vingegaard før de siste seks etappene. Også Tobias Halland Johannessen fikk vist seg frem på den 15. etappen i Tour de France. Med god hjelp av lagkamerat Magnus Cort kom han seg med i bruddet på den brutale fjelletappen fra Loudenvielle til Plateau de Beille. Bruddet splittet seg i bunn av Col d´Agnes, hvor Johannessen havnet på feil side. Nordmannen var på det meste over minuttet bak, men klarte på imponerende vis å kjøre seg opp til tetgruppen på fire ryttere, som bestod av Jai Hindley, Enric Mas, Richard Carapaz og Laurens De Plus. Inn i den 15,8 kilometer lange stigningen opp til Plateau de Beille hadde kvintetten snaut tre minutter ned til hovedfeltet, hvor det tidlig ble satt fart. Jonas Vingegaard angrep med elleve kilometer igjen og kjørte fra alle - bortsett fra Tadej Pogacar. Sammen kjørte de inn bruddrytterne én etter én og det endte med en ny stjerneduell. Med fem kilometer igjen angrep Pogacar og fikk raskt ti sekunder, en luke som bare økte gradvis inn mot mål. Johannessen kjørte bra like bak de største stjernene og er på vei mot en etappeplassering like utenfor topp ti. Tour de France avsluttes søndag 21. juli.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Joshua Zirkzee klar for Manchester United
Publisert: 15:01 14-07-2024   Kilde: NRK
Joshua Zirkzee (23) er det nyeste tilskuddet i landsmann Erik ten Hags Manchester United-lag. Spissen hentes fra Bologna. Det melder Manchester United i sine mediekanaler. Zirkzee gjorde seg godt bemerket i italiensk fotball sist sesong og hjalp Bologna til mesterligaspill til høsten. Men der får ikke italienerne ha ham med. Zirkzee startet proffkarrieren i Bayern München etter å ha vært innom flere ungdomsakademi i Nederland. Som Bayern-eiendom var han utlånt til Parma og Anderlecht før han i midten av 2022 ble solgt til Bologna. Italienerne er ventet å gå kraftig i pluss på salget av 23-åringen. Ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano er imidlertid Bayern sikret 50 prosent av overgangssummen, som ifølge The Athletic lyder 42,5 millioner euro (490 millioner kroner). Manchester United gikk i fjor gjennom et svakt Premier League-år der de endte som nummer åtte, men kunne juble for FA-cuptittelen med finaleseier over rival Manchester City. United skal spille europaligafotball kommende sesong. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Manchester United-troppen mot Rosenborg klar – Rashford reiser til Norge
Publisert: 15:01 14-07-2024   Kilde: NRK
Manchester United har valgt ut troppen som reiser til Trondheim for å spille showkamp mot Rosenborg mandag. Marcus Rashford er med til Norge. Kampen spilles mandag klokken 18.00 på Lerkendal, men vil gå uten flere United-profiler. Det kommer fram i kamptroppen som ble kunngjort på klubbens nettsted søndag. Flere av lagets EM-profiler uteblir, blant andre Kobbie Mainoo og Luke Shaw som er opptatt med EM-finalen søndag kveld. Spillere som Harry Maguire, Antony, Jadon Sancho, Victor Lindelöf og André Onana uteblir også. De skal bli igjen i Manchester for å trene seg opp melder klubben. Spillerne som derimot kommer til Norge og er aktuelle for spill i showkampen, er stjerner som Rashford, Mason Mount og Casemiro. Dette er troppen: Målvakter: Elyh Harrison, Dermot Mee og Radek Vitek. Backer: Aaron Wan-Bissaka, Jonny Evans, Harry Amass, Sonny Aljofree, Rhys Bennett, Will Fish, Louis Jackson, Sam Murray, Habeeb Ogunneye og Maximillian Oyedele. Midtbanespillere: Mason Mount, Casemiro, Toby Collyer, Jack Fletcher, Hannibal, Samuel Mather, James Scanlon og Ethan Williams. Spisser: Marcus Rashford, Ethan Ennis, Joe Hugill og Ethan Wheatley. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hovland langt bak - endte syv under par
Publisert: 14:59 14-07-2024   Kilde: NRK
Viktor Hovland endte PGA-turneringen Scottish Open syv slag under par. Det skjedde etter at han søndag gikk runden en under par. De første ni hullene spilte han svært varierende med blant annet dobbeltbogey på hull 6. Siste ni ble jevnere med syv par og to birdier. Hovland la seg på en 47. plass etter runden. Det kan endre seg utover kvelden, da flere spillere har mange hull igjen. Svenske Ludvig Åberg ledet med 17 slag under par da Hovland var ferdigspilt. Oslo-gutten var denne uken tilbake i spill i sin første PGA-turnering på tre uker. Neste uke er det klart for årets siste major-turnering når The Open går av stabelen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Orientering: Norsk VM-bronse i sprintstafett etter svensk tabbe
Publisert: 14:12 14-07-2024   Kilde: NRK
Det norske laget løp inn til tredjeplass og bronsemedalje på sprintstafetten i orienterings-VM i Edinburgh søndag. Laget besto av Victoria Hæstad Bjørnstad, Eirik Langedal Breivik, Kasper Fosser og Andrine Benjaminsen. Norge var på niendeplassen da det gjensto to etapper, før Fosser løp Norge opp til femteplassen på den tredje etappen. Benjaminsen løp Norge opp én plass til, men da det viste seg at Sverige hadde hoppet over en post på vei til mål, ble det norsk bronse. – En VM-medalje er alltid moro, men det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å vinne medaljer, sier Benjaminsen. Sveits tok gullet foran Finland på sølvplass. VM i Edinburgh avsluttes med knockout-sprint tirsdag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mol og Sørum til finale i Wien
Publisert: 13:24 14-07-2024   Kilde: NRK
Anders Mol og Christian Sørum skal senere søndag spille sin første finale på verdenstouren i sandvolleyball denne sesongen. Den norske duoen slo Nils Ehlers og Clemens Wickler (Tyskland) med settsifrene 16-21, 21-15, 15-9 i sanden i Wien. Finalekampen spilles klokken 17.45 mot den polske duoen Michal Bryl og Bartosz Losiak.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nicolai Budkov Kjær ble historisk – vant juniorturneringen i Wimbledon
Publisert: 13:19 14-07-2024   Kilde: NRK
Tennistalentet Nicolai Budkov Kjær (17) vant søndag finalen i Wimbledon-turneringen for juniorer. Med settsifrene 6-3, 6-3 slo han nederlandske Mees Rottgering og kunne juble for sin første juniortittel i single i Grand Slam-sammenheng. Med finaleseieren går Kjær i fotsporene til noen av de største stjernene i tennishistorien. Både Roger Federer, Björn Borg og Stefan Edberg har gått til topps i juniorturneringen i Wimbledon. Kjær hadde bare tapt ett sett på vei mot finalen. 17-åringen ble søndag den første norske spiller til å vinne Grand Slam-single på 100 år. Kjær vant tidligere i år doubleturneringen for juniorer i Roland-Garros sammen med Joel Schwärtzler. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Brøt drømmegrense - ny supertid av Jæger
Publisert: 12:21 14-07-2024   Kilde: NRK
Henriette Jæger løpte inn til kjempetid i Sveits søndag. Hennes nye norske rekord lyder på 49,85.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Supertid fra Jæger - ny norsk rekord
Publisert: 12:15 14-07-2024   Kilde: NRK
Henriette Jæger satte ny norsk rekord på 400 meter under stevnet Resisprint i sveitsiske La Chaux-de-Fonds søndag. Hennes nye rekord lyder på 49,85. Hun endte som nummer to i selve løpet, kun slått av bahrainske Salwa Eid Naser. Vinnertiden hennes ble 49,66. Den ble satt søndag under stevnet Resisprint i sveitsiske La Chaux-de-Fonds. Jægers tidligere rekord var 50,81, og ble satt under Diamond League-stevnet Bislett Games tidligere i år. Det har vært knyttet stor spenning til hvilken om Jæger skulle løpe 200 eller 400 meter til sommerens OL i Paris. Tidligere denne måneden, etter at Jæger hadde tatt gull på begge distansene i NM, bekreftet mor og trener Unn Merete Jæger at valget har falt på 400 meter. Tidligere i stevnet satte nederlandske Femke Bol europeiske rekord på 400 meter hekk med tiden 50,96.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

EM-heltens budskap vekker oppsikt: – Folk pleide å skamme seg
Publisert: 11:44 14-07-2024   Kilde: NRK
Spanias nye stjerne Lamine Yamal (17) liker å vise hvor han kommer fra. Nå er han plutselig blitt en brikke i et politisk og opphetet spill.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Koronagrep i Tour de France – munnbind påbudt rundt rytterne
Publisert: 11:34 14-07-2024   Kilde: NRK
Tour de France-arrangør ASO har bestemt at alle mediepersoner må ha på seg munnbind når de intervjuer ryttere fremover. Grepet kommer etter at flere ryttere har måttet trekke seg fra årets ritt grunnet koronasykdom. Nyhetsbyrået Ritzau viser til en pressemelding som er blitt tilsendt deltakende medier søndag. Michael Mørkøv og Tom Pidcock er blant dem som har stått av rittet, og i fare for at flere skal bli smittet, har ASO innført munnbindregler for journalister og fotografer i mixed zone og rundt lagbussene. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ny europeisk rekord på 400 meter hekk
Publisert: 11:23 14-07-2024   Kilde: NRK
Nederlandske Femke Bol satte søndag ny europeisk rekord med 50,96. Det skjedde i stevnet Resisprint som ble arrangert i sveitsiske La Chaux-de-Fonds. Tiden var en kraftig forbedring av hennes tidligere personlige rekord på 51,45. – Jeg kan ikke tro det, jeg ser så glad, sa Bol til arrangøren like etter målgang. Verdensrekorden på 50,65 innehas av amerikaneren Sydney McLaughlin-Levrone. Den ble satt tidligere i sommer. I et annet heat på 400 meter hekk satte norske Elisabeth Slettum personlig årsbeste med 56,33. Senere søndag skal Henriette Jæger løpe 400 meter i det samme stevnet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)