Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Torsdag  25. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: GRIMSTAD



1. Koanda tok tre EM-gull – forbedret nordiske rekorder
Vektløfteren Solfrid Koanda (25) sikret nok en gang gull i både rykk, støt og sammenlagt i 87-kilosklassen i EM i bulgarske Sofia mandag. Ingen var i nærheten av å tukte grimstad-jenta. Hun slo sin nærmeste konkurrent med 50 kilo sammenlagt og forsvarte dermed alle tre gull fra fjorårets europamesterskap. Hun gjorde også rent bord i 2022. – Dette er fenomenal prestasjon av Solfrid og vi er meget fornøyde! Resultatet i dag er et svært godt steg på veien mot OL i Paris, sier trenerteamet Stian Grimseth og Sindre Madsgaard i en uttalelse. 25-åringen er OL-kvalifisert i 81-kilosklassen og blir i Paris et av Norges store medaljehåp. Hun har i alt ni EM-gull og én bronse og kan også vise til to gull og én bronse i VM. Koanda startet dagen med å løfte 120 kilo i rykk. Det er tre kilo bedre enn hennes tidligere toppnotering i øvelsen. I støt hadde hun 156 kilo som sitt beste løft før mandagens EM-konkurranse. Der løftet hun 160 kilo og fikk opp 280 kilo sammenlagt. Med det forbedret hun alle sine tre nordiske rekorder. Den tidligere bestenoteringen sammenlagt var 272 kilo. (NTB)
Tidspunkt: 19-02-2024 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


2. Ny trener for Jerv
Lars Bohinen blir hovedtrener for Jerv de to neste årene. Den tidligere landslagspilleren var trener for grimstad-klubben de siste kampene i fjorårssesongen, men det endte med at klubben rykket ned fra OBOS-ligaen. Nå vil han prøve på nytt. – Jeg vil være med å reparere det jeg ødela på en måte. På den korte tiden jeg var her, var det folk jeg trivdes med, byen og det hele. Når Jerv viste interesse tente jeg på den samme interessen, sier Lars Bohinen. – Vi er utrolig glad for at Lars Bohinen har valgt Jerv de to neste årene. Lars er en vi kjenner til og som kjenner spillergruppa. En vanvittig tydelig og god trener, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen.
Tidspunkt: 20-12-2023 - Kl.14:35 - Kilde: NRK - Info


3. Golf: Madelene Stavnar to slag fra toppen i Spania
Solid spill sendte Madelene Stavnar (22) opp i tetsjiktet i sesongavslutningen på kvinnenes europatour i golf. Hun er nummer to etter halvspilt turnering. Den posisjonen deler hun med fire andre i spanske Marbella. Kirsten Rudgeley fra Australia leder med to slags margin. Stavnar holdt seg til 68 slag på fredagens runde. Ingen hadde et lavere antall. Hun innledet sesongfinalen med en 69-runde. Det ble én eagle, fem birdier og tre bogeyer på Stavnars ferd mot toppen. Hun er totalt sju slag under par. Renate grimstad ligger på delt 60.-plass. Hun viste bedre takter med spill som ga 71 slag mot 79 fra dagen før. (NTB)
Tidspunkt: 24-11-2023 - Kl.18:17 - Kilde: NRK - Info


4. Madelene Stavnar langt framme i Marbella
Madelene Stavnar gikk åpningsrunden tre slag under par og er på delt 10.-plass i sesongavslutningen på kvinnenes europatour i golf. Stavnar greide seks birdier på sin første runde i Andalucia Costa del Sol Open de España, som er det lange navnet på turneringen i Marbella. Det ble også tre bogeyer. Det er fire slag opp til svenske Linn Grant, som er alene i ledelse. Stavnar er bare to slag fra tredjeplassen. Betydelig tråere var åpningsrunden for Renate grimstad. Hun gikk den sju slag over par og er på delt 69.-plass med bare tre spillere bak seg på resultatlista. grimstad greide tre birdier, men det hjalp lite all den tid to bogeyer fikk følge av to dobbeltbogeyer og en firedobbel bogey. (NRK)
Tidspunkt: 23-11-2023 - Kl.17:08 - Kilde: NRK - Info


5. Total krise: Rykket ned
Lars Bohinens Jerv rykket ned. Fiasko for grimstad-laget som rykket ned fra Eliteserien i fjor.
Tidspunkt: 12-11-2023 - Kl.14:06 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


6. Her falt boligprisene mest – måtte sette ned prisen med seks millioner
Gary Lloyd grimstad har kuttet prisen med seks millioner kroner, men får likevel ikke solgt boligen. – Hvis vi ikke får solgt nå, legger vi ut til leie, sier han.
Tidspunkt: 29-10-2023 - Kl.14:13 - Kilde: E24 - Info


7. Bohinen tar over Jerv
Lars Bohinen er hentet inn som ny Jerv-trener. Han skal prøve å redde fjorårets eliteserieklubb fra å rykke ned til 2. divisjon. Ansettelsen ble kjent samme sag som Eiirk Kjønø fikk sparken etter 84 dager som trener for grimstad-laget. – Det er en stor utfordring å ta over Jerv. Dette med tanke på posisjon på tabellen, og selvfølgelig med spillergruppa og mentaliteten som er der nå. Jeg mener det er et lag som har mange gode sider ved seg, men som de ikke har fått ut, sier Bohinen. Han har fått en kontrakt ut sesongen. Med kun tre kamper igjen er Jerv på nedrykkskvalifisering med tre poeng opp til Åsane på trygg plass. Hødd på direkte nedrykk er kun ett poeng bak Jerv (NTB)
Tidspunkt: 25-10-2023 - Kl.16:09 - Kilde: NRK - Info


8. Kjønø ferdig i Jerv etter 84 dager: – Leit og skuffende
– Det var det. Det som skulle bli minst tre år, ble nesten tre måneder. Lykke til videre, FK Jerv. Det skrev Eirik Kjønø på X/Twitter onsdag, 84 dager etter at han ble hentet til grimstad-klubben. Klubben bekreftet også nyheten selv like etter. «Eirik har gjort sitt ytterste i perioden han har vært hovedtrener i klubben, dessverre har ikke det ført til de sportslige resultatene vi håpet. Endringen vi nå gjør er for å skape energi til de siste kampene». De opplyser at Petter Sjåholm vil ta over ansvaret til en ny hovedtrener er på plass. Jerv, som rykket ned fra Eliteserien i fjor, ligger på 14. plass i 1. divisjon. Det vil i så fall bety at Jerv må ut i kvalifisering mot vinneren av kvalifiseringen fra 2. divisjon. De har bare ett poeng ned til Hødd på direkte nedrykk, mens det er tre poeng opp til Åsane på trygg plass. – Jeg synes det er leit og skuffende at det ble slik. Selv om det har vært dårlige resultater, så opplever jeg alt er i våre hender og jeg hadde tro på at en seier mot Skeid i neste kamp ville være med på å snu trenden, sier Kjønø til NRK. – Jeg har ikke fått noen signaler fra ledelsen før de ringte og sa at de ville få til en sluttavtale. Det kom litt overraskende på, men selvfølgelig, når man ikke får resultater og er i en presset situasjon, så vet man at det kan skje. Kjønø tok over Jerv i starten av august og i løpet av hans tid tok klubben seks poeng på tolv kamper. Kjønø tror Jerv vil holde plassen. – De er på kvalikplass nå og har Skeid og Åsane i to kamper hvor det er fullt mulig å ta en del poeng. Jeg føler meg ganske trygg på at de holder plassen. Det håper jeg virkelig de gjør. – For min egen del ser ikke dette bra ut på min CV. Hva som skjer videre, det vet jeg ikke, sier treneren, som nå skal prioritere familien de neste ukene.
Tidspunkt: 25-10-2023 - Kl.08:23 - Kilde: NRK - Info


9. Stavnar leder på europatouren i India
Madelene Stavnar leverte en forrykende 66-runde torsdag (seks under par) og er alene i tet etter første dag av India Open i golf. Den norske 22-åringen pådro seg ikke en eneste bogey i løpet av runden i Gurgaon rett utenfor New Delhi. Hun greide birdie på 4., 6., 7., 9., 13. og 15. hull. – Jeg er veldig fornøyd. Dette var en av dagene da golf føles litt lettere enn andre. Dette er ingen lett bane, så 66 slag er veldig bra, sa Stavnar. Turneringen inngår i europatouren. To indiske spillere følger nærmest Stavnar. Diksha Dagar er ett slag bak, Vani Kapoor to slag. Renate grimstad er på delt 11.-plass ett slag under par, mens de øvrige norske gikk åpningsrunden over par. Marianne Skarpnord er ett slag over, Maiken Bing Paulsen to, Dorthea Forbrigd fire. Det er 120 deltakere.(NTB)
Tidspunkt: 19-10-2023 - Kl.14:11 - Kilde: NRK - Info


10. Målvakt forlenget med Rosenborg
Rosenborg-målvakten Sander Tangvik har forlenget sin kontrakt med trønderklubben med ytterligere to år. Det melder Rosenborg på sin klubbside. Dermed vil 20-åringens kontrakt med RBK vare ut de neste fire kalenderårene. – Grunnen til at jeg skriver en ny kontrakt med Rosenborg, er at dette er klubben jeg har lyst til å spille for. Jeg har veldig troen på framtiden og det som skjer i klubben akkurat nå. Det har jeg veldig lyst til å være en del av, sier Tangvik. Tangvik debuterte for Rosenborg mot Orkla i cupen for to år siden og fikk seriedebuten mot Jerv i grimstad for snart et år siden. Nå satser han å kapre en fast plass mellom stengene så fort som mulig. (NTB)
Tidspunkt: 26-09-2023 - Kl.11:42 - Kilde: NRK - Info


11. EM-sølv til Jørgen Nordhagen
Sykkel-EM startet onsdag og for Norges del ble det en sølvmedalje på mesterskapets første dag. Jørgen Nordhagen syklet inn til sølv på tempoen i juniorklassen, kun slått av danske Albert Philipsen. Dansken vant både tempoen og fellesstarten i juniorklassen i VM tidligere i år. Philipsen var også helt suveren på onsdagens tempo og vant 46,4 sekunder foran Nordhagen. Mikal grimstad Uglehus ble nummer 20, ett minutt og 33 sekunder bak. Kvinnenes juniorklasse ble vunnet av italienske Federica Venturelli. Senere onsdag arrangeres det også tempo i U23 og eliteklassene for både menn og kvinner. Norge har ingen deltagere i temporittene foruten Nordhagen og Uglehus. Nordhagen skal sykle for utviklingslaget til Jumbo-Visma neste sesong og profflaget til Jumbo-Visma fra 2025.
Tidspunkt: 20-09-2023 - Kl.10:05 - Kilde: NRK - Info


12. Eirik Kjønø ansatt som ny Jerv-trener
1.-divisjonsklubben Jerv har endelig funnet erstatteren etter Arne Sandstø. Ny i trenerstolen i grimstad blir tidligere Stabæk-trener Eirik Kjønø. Det bekrefter sørlandsklubben på sine nettsider. Jerv har vært på trenerjakt siden Sandstø forlot Norge til fordel for Danmark og Midtjylland 11. juli. Kjønø har tidligere hatt trenerjobber i Grorud og Stabæk. (NTB)
Tidspunkt: 03-08-2023 - Kl.09:07 - Kilde: NRK - Info


13. Gunnar grimstad er død
Den tidligere NRK-profilen Gunnar grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel.
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.12:20 - Kilde: NRK - Info


14. Gunnar grimstad er død
Den tidligere NRK-profilen Gunnar grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel. NRK har vært i kontakt med grimstads familie, som er innforstått med at dødsfallet omtales. grimstad startet sin NRK-karriere i ungdomssatsingen Falkeklubben, men var utdannet lærer. Han ble en del av NRK-sporten fra 1970 og har et stort antall mesterskap bak seg som kommentator. Han har dekket 13 olympiske leker som journalist. grimstad kommenterte både langrenn, roing og padling, men det var likevel håndballen han kanskje huskes best fra. I 1992 under OL i Barcelona lot han seg rive med i kommentatorboksen da Siri Eftedal scoret seiersmålet mot tidligere Sovjetunionen og sikret norsk finalebillett.
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.12:20 - Kilde: NRK - Info


15. Kåret til beste kvinnelige vektløfter
Solfrid Koanda fra grimstad ble fredag kveld kåret til den beste kvinnelige vektløfteren i 2022. Det er det europeiske vektløfterforbundet som står bak kåringen. Koanda fikk prisen under åpningsseremonien til EM i vektløfting i Armenia. – Jeg er veldig takknemlig for prisen og anerkjennelse av prestasjonene mine blant de europeiske utøvere. Jeg ønsker å takke alle som har bidratt for meg frem mot denne utmerkelsen, sier Koanda til Norges Vektløfterforbunds hjemmeside. Koanda vant tre gull i EM i fjor, og var også nominert til årets kvinnelige utøver under Idrettsgallaen.
Tidspunkt: 15-04-2023 - Kl.12:12 - Kilde: NRK - Info


16. Skarp start av Skarpnord i Kenya
Marianne Skarpnord gikk åpningsrunden på par og er på delt 12.-plass etter første dag av Kenya Open i golf, som inngår i kvinnenes europatour, skriver NTB. Med seks birdier, fire bogeyer og en dobbeltbogey er Skarpnord seks slag bak den indiske lederen Aditi Ashok, men kun to slag fra spillerne på delt andreplass. De øvrige norske spillerne er lenger nede på listene. Maiken Bing Paulsen endte fem slag over par og er på delt 49.-plass, mens Renate grimstad og Madelene Stavnar gikk sju slag over par og er på delt 65.-plass. Det er 96 deltakere i Kenya Open.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.16:45 - Kilde: NRK - Info


17. LSK henter forsvarsspiller fra Start
Kristoffer Tønnessen forlater 1.-divisjonsklubben Start og har skrevet under på en treårskontrakt med Lillestrøm i Eliteserien. 25-åringen rakk akkurat å runde 100 kamper for Start før ferden går videre til Lillestrøm. Han spilte hele 34 kamper for sørlendingene i sesongen som var. – Jeg er en offensivt anlagt forsvarsspiller med en OK pasningsfot, og innimellom treffer jeg også på et langskudd. Jeg håper å kunne få vist fram det også i LSK. Jeg er også veldig imponert over det samholdet som det ser ut til at laget har. I tillegg har jeg har hørt mye bra om treningskulturen her. Målet må være å vinne en pokal eller to her, sier Tønnessen til LSKs nettsider. Tønnessen er oppvokst i grimstad og spilte for Jerv før turen gikk til Kristiansand. – Vi er veldig fornøyd med å få på plass Kristoffer. Det er en spiller vi har fulgt helt siden han var i Jerv, og han passer perfekt inn som den venstrebeinte forsvarsspilleren vi ønsket å hente inn, sier sportssjef i LSK, Simon Mesfin. (NTB)
Tidspunkt: 23-12-2022 - Kl.17:19 - Kilde: NRK - Info


18. Golf: Madelene Stavnar med karrierens første hole-in-one – får fulle rettigheter på europatouren
Madelene Stavnar prikket inn karrierens første hole-in-one under kvalifiseringen til europatouren i golf. Også Maiken Bing Paulsen sikret seg fulle rettigheter. Dermed ble det en solid norsk dag på golfanlegget i La Manga onsdag. Stavnar og Bing Paulsen hadde hovedrollene sett med norske øyne. De plasserte seg til slutt innenfor de 20 beste som er sikret fulle rettigheter på europatouren i 2023. Stavnar avsluttet kvalifiseringen med en femterunde på 69 slag, fire slag under par. På det tredje hullet for dagen fikk hun full klaff og sendte ballen rett i koppen fra utslaget. Dermed var karrierens første hole-in-one et faktum. Celine Borge og Renate grimstad var blant topp 50 og sikret seg europatour-kort i neste høyeste kategori. (©NTB)
Tidspunkt: 21-12-2022 - Kl.16:11 - Kilde: NRK - Info


19. Norheim klar for HamKam: – Jeg gleder meg veldig
John Olav Norheim (27) har blitt enig med HamKam om en kontrakt ut 2025-sesongen. Dermed får han tre nye år i Eliteserien. Norheim var en del av Jerv-laget som rykket ned fra Eliteserien denne sesongen. Nå bekrefter HamKam at de har signert 27-åringen. – Familien og jeg besøkte klubben og byen hvor jeg hadde en veldig fin og inspirerende prat med trener Jacob Michelsen. HamKam er en tradisjonsrik klubb og jeg gleder meg veldig til å spille for klubben, sier Norheim til klubbens nettsted. Norheim har de fire siste sesongene spilt for Jerv, hvor han har notert seg med elleve mål på 83 kamper for grimstad-klubben. HamKam endte på 13.-plass i Eliteserien denne sesongen med 31 poeng. De rykket opp fra 1. divisjon sesongen før. (©NTB)
Tidspunkt: 07-12-2022 - Kl.16:54 - Kilde: NRK - Info


20. Drama i grimstad – Jerv sikret poeng i sluttminuttene
Både Jerv og Viking ledet kampen i grimstad, men det endte til slutt 2-2. Amadou Diallo og John Olav Norheim scoret for hjemmelaget, mens David Brekalo og Mai Traore sto bak målene for Viking. Diallo scoret kampens første mål etter 60. minutter spilt. Diallo fikk ballen utenfor Vikings 16-meter og banket den opp i krysset fra høyresiden på elegant vis. I andreomgang økte presset fra Viking. Kaptein Zlatko Tripic fant pannebrasken til midtstopper David Brekalo, som styrte ballen i mål. Fem minutter senere hadde Viking snudd kampen. Nok en gang var det Tripic som fant innbytter Mai Traore som kastet foten frem og fikset 2-1. Men ti minutter før slutt utlignet Jerv og John Olav Norheim. Iman Mafi fant Norheim som kontant headet inn utligningen. Jerv er fortsatt på jumboplass med fem poeng opp til Sandefjord på kvalik. Viking er på 10. plass med 34 poeng.
Tidspunkt: 23-10-2022 - Kl.16:50 - Kilde: NRK - Info


21. Jerv blåste liv i håpet om fornyet eliteseriekontrakt – første seier på to måneder
Jerv stoppet en vond tapsrekke og slo Sandefjord 2-1 i Eliteserien søndag. Håpet om eliteseriespill i 2023 er fortsatt ikke ute. Forutsetningen var klinkende klar før kamp. Med tap ville Jerv vært tolv poeng bak Sandefjord på kvalifiseringsplass. Seieren gjør at det er seks poeng opp til søndagens motstander. grimstad-laget har i tillegg en kamp til gode. Jervs etterlengtede trepoenger kom etter en pangstart. Amadou Diallo scoret før minuttet var spilt, og Erik Brenden doblet ledelsen sju minutter senere. Mohamed Ofkir reduserte for vertene, men Sandefjord kom ikke nærmere. Allerede onsdag fortsetter jakten på overlevelse for Jerv. Da kommer Aalesund til grimstad. Sandefjord har samme motstander om en uke. Jerv vant for første gang siden hjemmeseieren mot Lillestrøm i midten av august. Siden den gang hadde de gulkledde gått på seks strake tap. Sandefjord skapte flere muligheter etter hvilen. Ofkir kunne blant annet blitt tomålsscorer i oppgjøret som svingte fram og tilbake mot slutten, men Jerv maktet å holde unna. For Sandefjords del har høsten vært mørk. Nederlaget mot Jerv var klubbens ellevte strake eliteseriekamp uten seier
Tidspunkt: 16-10-2022 - Kl.17:06 - Kilde: NRK - Info


22. Bekreftet: Flytrøbbel stopper Jerv – Aalesund
Det blir ingen kamp mellom Jerv og Aalesund i Eliteserien søndag. Bortelaget fra Sunnmøre kommer seg ikke sørover på grunn av flyforsinkelser. Kampen ble lørdag ettermiddag oppført som «utsatt» i terminlistene til Norges Fotballforbund. Kort tid etter opplyste Aalesund at det skyldes reiseproblemer. «På grunn av uforutsette forsinkelser med fly fra Vigra, som igjen gjør at laget ikke kommer seg videre fra Bergen, er kampen mot Jerv dessverre utsatt», skriver klubben på Twitter. – Det jobbes nå med ny dato som vil bli avklart i løpet av kort tid, sier AaFKs sportssjef Bjørn Erik Melland. NTB har uten hell prøvd å komme i kontakt med NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn. Oppgjøret skulle hatt avspark i grimstad klokken 17 søndag. Jerv står med seks strake tap og ligger helt sist på tabellen med 14 poeng på 24 kamper. Fire hakk opp er Aalesund med 28 poeng.
Tidspunkt: 08-10-2022 - Kl.12:39 - Kilde: NRK - Info


23. Naturlig at den kommer
Tidligere stortingsrepresentant og kongehusekspert Carl-Erik grimstad tegner et komplisert bilde av dronning Elizabeth II, de ulike tidsepokene hun har regjert i og monarkiets framtid.
Tidspunkt: 09-09-2022 - Kl.10:30 - Kilde: Dagbladet - Info


24. Glimt slo tilbake etter Zagreb-smellen – vant 2-0 over Jerv
Glimt slo hardt tilbake etter det skjebnesvangre 1-4-tapet mot Dinamo Zagreb, som gjorde at Glimt ikke kvalifiserte seg for spill i Champions League. Jerv ble slått 2-0 i grimstad. Runar Espejord trengte kun åtte minutter før han banket til inne i 16-meteren og sendte Glimt i ledelsen. Målet kom etter at Jerv prøvde å spille seg ut bakfra. Mathias Wichmann skulle spille videre fremover i banen, men sendte ballen heller rett i beina til Espejord, som enkelt kunne sette inn kampens første mål. – Det er masse muligheter. De spiller litt mann-mann mot oss. Litt knoting og et par fine angrep, oppsummerte Espejord til Discovery i pausen. Glimt hadde en håndfull flere store sjanser både før og etter hvilen, men måtte likevel vente helt til det 65. spilleminutt før de fikk høre nettsus igjen. Amahl Pellegrino spilte nydelig til en feilvendt Hugo Vetlesen inne i feltet, som vendte om og banket inn 2-0-målet. Glimt ligger på 2.-plass i Eliteserien, fire poeng bak serieleder Molde, som har en kamp mindre spilt. Jerv kjemper om overlevelse i bunnen av tabellen og ligger på 15.-plass med 14 poeng etter 20 serierunder. (NTB)
Tidspunkt: 27-08-2022 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


25. Jerv-straffe senka Lillestrøm
Etter fem strake tap slo Jerv tilbake med 1–0 over topplaget Lillestrøm heime i grimstad søndag. Aral Simsir scora målet på straffe etter 65 minutt. Lillestrøm pressa enormt mot slutten, og svidde eit par eventyrlege utlikningssjansar. Dermed mista dei sjansen til å gå forbi Bodø/Glimt og opp i ryggen på Molde i toppen av tabellen. Jerv tok sin fjerde siger for sesongen, alle med 1-0. Men trass den overraskande sigeren mot LSK er sørlendingane framleis på klar nedrykksplass.
Tidspunkt: 14-08-2022 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


26. Jevtovic-perle sende Odd til 4. runde
Milan Jevtovics praktmål frå 20 meter fem minutt ut i andre ekstraomgang sende Odd til 4. runde i cupen med 3-2 over Jerv i grimstad. Jerv har fem strake tap i serien, og trenar Arne Sandstø gjorde ikkje mindre enn ni endringar sidan tapet for Haugesund søndag. Mikael Ingebrigsen gav gjestene ein perfekt start med scoring før det var gått to minutt. Mikael Ugland utlikna etter ein retur frå keeper etter 17 minutt, men Ingebrighsen sende Odd i føring på nytt like før pause, etter flott forarbeid av Jevtovic. Kvarteret ut i andre omgang rota Odd-keeper det til med eit tilbakespel, og Amadou Diallo utnytta tabben og utlikna. 2-2 stod det ut den ordinære speletida, før Jevtovic avgjorde i ekstraomgangane, då publikum tok til å førebu seg på straffesparkkonkurranse. Dermed går Odd til 4. runde. Kampane der skal trekkjast 24. august, men ikkje spelast før til våren.
Tidspunkt: 10-08-2022 - Kl.18:32 - Kilde: NRK - Info


27. Finsk U21-spelar til Jerv
Jerv har sikra seg angrepsspelaren Daniel Håkans (21) på lån det neste året. Eliteserieklubben frå grimstad har også kjøpsopsjon på den finske spelaren, som kjem frå SJK i heimlandet. Håkans blir rekna som ein offensiv spelar som kan spele i fleire posisjonar. – Dette er vi utruleg glade for og spente på. Han har ein ekstrem fart og god erfaring frå det finske U21-landslaget, seier dagleg leder Jon Ole Reinhardsen i Jerv til klubbens nettstad. Jerv slit i botnstriden i eliteserien og har tapt dei fem siste kampane.
Tidspunkt: 09-08-2022 - Kl.07:27 - Kilde: NRK - Info


28. Keeper utlignet for LSK
Lillestrøms sisteskanse Mads Hedenstad sikret ett poeng med sin scoring på overtid i 1-1-kampen mot Tromsø i Eliteserien søndag. Med det tapte de «kun» to poeng i gullkampen mot Molde. Romsdalingene vendte 0-2 til 3-2-seier over Kristiansund og fikk med det en poengluke på fem ned til Lillestrøm. Kanarifuglene har også en kamp til gode. Hedenstads mål kom langt inne i overtiden på Åråsen. Ballen falt til Hedenstad som fikk god tid inne i feltet og satte ballen sikkert i mål bak keeperkollega Jakob Haugaard. Det utløste elleville jubelscener i Lillestrøm. Før det hadde Eric Kitolano scoret kampens første mål på vakkert vis. Han mottok ballen inne i feltet, vendte opp og bøyde den i lengste hjørne. – Jeg er mest fornøyd med vendingen, så er jeg kald nok til at han går på skuddfinten slik at jeg kunne legge den i lengste, sa Kitolano til Discovery i pausen. Det så lenge ut til å sikre «Gutan» deres første borteseier for sesongen, men Hedenstad ville det annerledes. TIL møter Kristiansund i neste kamp, mens LSK tar turen til grimstad for å møte Jerv.
Tidspunkt: 07-08-2022 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


29. Sykdomsutbrudd på ferieøy - advarer turister
230 000 tilfeller av munn- og klovsyke er hittil bekreftet. - Sykdommen klassifiseres som veldig alvorlig, sier Julie Enebo grimstad i Mattilsynet.
Tidspunkt: 07-07-2022 - Kl.20:30 - Kilde: Dagbladet - Info


30. Frustrert Jerv-trener i strupen på NFF: Hevder de ikke trodde på smitteutbrudd
Jerv-trener Arne Sandstø går knallhardt ut mot NFFs håndtering av smitteutbruddet i grimstad-klubben. Han hevder de ikke ble trodd av forbundet.
Tidspunkt: 02-07-2022 - Kl.18:26 - Kilde: NRK - Info


31. Jervs cupkamp mot Odd utsatt
Jerv fikk helgens kamp mot Molde i Eliteserien utsatt etter et smitteutbrudd. Nå har grimstad-klubben også fått utsatt onsdagens kamp mot Odd i cupen. Det bekrefter Norges Fotballforbund tirsdag. Beslutningen kom kort tid etter at daglig leder i Jerv, Jon Ole Reinhardsen, overfor NTB bekreftet klubbens ønske om utsettelse. – For vår del, med så mange syke, og med flere hver dag, vil vi helst få kampen utsatt, sa han. Det foreligger ingen ny dato for oppgjøret foreløpig.
Tidspunkt: 28-06-2022 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


32. Øvretveit signerte ny Jerv-kontrakt
Målvakt Øystein Øvretveit (27) forlenger sin kontrakt med eliteserieklubben Jerv til ut 2024-sesongen. Det opplyser grimstad-klubben på sine nettsider onsdag. Øvretveit signerte for første gang for klubben i 2018. Han har hittil spilt 121 kamper for de gulkledde før han nå forlenger sitt opphold på Sørlandet til ut 2024. – Det er veldig artig. Det skjer mye spennende i klubben for tiden, og jeg er takknemlig for at jeg får fortsette å være en del av det, sier Øvretveit. Han er fast inventar hos den nyopprykkede klubben som ligger på nedrykksplass med sju poeng på ti kamper. (©NTB)
Tidspunkt: 22-06-2022 - Kl.13:34 - Kilde: NRK - Info


33. Vålerenga videre i cupen
De regjerende Norgesmesterne fikk tøff motstand av Amazon grimstad i den tredje runden i cupen og slet lenge med å få ballen i mål. Oslo-laget skapte flere store sjanser som kunne tatt de i ledelsen, men det ville seg ikke for VIF. Hjemmelaget lagde trøbbel for Vålerenga og kunne tatt ledelsen i første omgang. Til pause ble Vålerengas toppscorer Elise Thorsnes byttet ut. NM-mesterne trengte 73. minutter før scoringen kom. Stine Brekken dukket opp ved nærmeste stolpe og fikk hodet på Agnete Nielsens innlegg fra høyre, og dermed måtte keeper Marie Aspenes kapitulere. Vålerenga er klar for den neste runde av cupen etter 1-0 mot Amazon grimstad. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 15-06-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


34. Solfrid Koanda tok EM-gull
Vektløftaren Solfrid Koanda tok i kveld gullet i 87-kilosklassen i EM i Albania. Den finskfødde 23-åringen som bur i grimstad, oppnådde 109 kilo i rykk og 143 i støt, totalt 252 kilo. Det er 15 kilo meir enn sølvvinnar Anastasia Manievska frå Ukraina.
Tidspunkt: 04-06-2022 - Kl.21:04 - Kilde: NRK - Info


35. Bergens-oppgjer i cupen
Det ligg an til eit Bergens-oppgjer i 3. runde i fotball-NM for kvinner når Brann tar imot Arna-Bjørnar. Regjerande meister Vålerenga møter Amazon grimstad. Slik blir kampane i den 3. NM-runden: Avaldsnes – Klepp, Brann – Arna-Bjørnar, LSK Kvinner – Øvrevoll Hosle, Medkila – Kolbotn, Stabæk – Røa, Tromsø – Lyn, Vålerenga – Amazon grimstad, AaFK Fortuna – Rosenborg. Kampane skal spelast onsdag 15. juni, men klubbane kan bli samde om å spele tidlegare dersom det er ønskjeleg.
Tidspunkt: 30-05-2022 - Kl.14:24 - Kilde: NRK - Info


36. Lillestøm mistet viktige poeng i toppstriden
Lillestrøm så lenge ut til å ta sin fjerde strake seier, men en overtidscoring fra Ebiye Moses sørget for 2-2 på Alfheim. Det betyr at det nå «bare» er to poeng ned til Molde etter ti kamper spilt. Hjemmelaget Tromsø fikk den beste starten da Eric Kitolano kranglet inn 1-0, men etter 60 minutter spilt var Tromsø-keeper Jakob Haugaard på en skikkelig bærtur hvor han sendte ballen rett i beina til Ifeeanyi Mathew. Med et åpent mål klinket Mathew inn utlikningen fra snaue 40 meter. Da tok Lillestrøm over større deler av kampen og da Vetle Dragsnes var ledig på bakerste stolpe var kampen snudd frem til Moses fikset poengdeling. I grimstad smadret Sarpsborg 08 hjemmelaget Jerv med 5-0 i sekken etter to scoringer fra venstreback Joachim Soltvedt og ett fra Mikkel Maigaard, Magnar Ødegaard og Guilermo Molins. Aalesund var på besøk i Haugesund og talentet Isak Dybvik Määttä sendte bortelaget i front etter 19 minutter. Scoringer fra hjemmelagets Peter Therkildsen og Alioune Ndour snudde imdlertid kampen før nok et talent fra Sunnmøre, Oscar Solnørdal, fikset poengdeling i Haugesund.
Tidspunkt: 29-05-2022 - Kl.20:14 - Kilde: NRK - Info


37. Jervs ubeseirede hjemmerekke fortsetter
Jerv hadde før søndagens kamp mot Tromsø ikke tapt eller sluppet inn mål hjemme i år. Nullen sprakk etter halvtimen, men gultrøyene holdt Tromsø til 1-1. To kjappe mål fra begge lag etter halvtimen sørget for poengdeling i grimstad. Mathias Haarup scoret for Jerv, før Ebiye Moses utlignet for Tromsø rett etterpå. Jerv har hatt en god start på debutsesongen i Eliteserien, med sju poeng på fem kamper. Det holder til en 8.-plass på tabellen. På hjemmebane har de vært uslåelige, med seire mot Strømsgodset og Kristiansund fra før. (NTB)
Tidspunkt: 08-05-2022 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


38. Jervs supertalent sikret seier
Aral Simsir (19) fikk sin første kamp fra start og ga Jerv en ny hjemmeseier. Kristiansund står fortsatt uten poeng i Eliteserien etter 0-1-tapet i grimstad. På Levermyr tuslet han av banen etter 71 minutter til stor applaus fra de nesten 2500 tilskuerne i grimstad. Jerv åpnet kampen klart best og hadde tre kjempemuligheter til å ta ledelsen, men KBK-forsvaret slapp med skrekken. 20 minutter senere var det rot i Kristiansund-forsvaret som Simsir utnyttet til det fulle. Jesper Isaksen og Andreas Hopmark mistet oversikt og ble lurt av Simsir, som trillet ballen rolig i mål. KBK fikk straffespark etter en Jerv-hands etter en time. Øvretveit var godt med og reddet den noe svake avslutningen fra Mawa. Kristiansund kom ikke nærmere, men det gjorde Jerv. (NTB)
Tidspunkt: 18-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


39. Pedersen blir assistenttrener i Vålerenga
Steinar Pedersen gir seg som trener for Amazon grimstads kvinnelag i fotball. Han hentes inn i Vålerengas trenerapparat. Det opplyser Oslo-klubben på sine nettsider mandag. 46-åringen har signert en toårskontrakt som assistenttrener for toppserielaget. – Dette var en fin mulighet til å komme til en veldrevet klubb med et godt faglig miljø, gode spillere og store ambisjoner, sier Pedersen til sin nye klubbs nettsider. (NTB)
Tidspunkt: 31-01-2022 - Kl.21:33 - Kilde: NRK - Info


40. Jerv selger spiller til thailandsk fotball
Ikhsan Fandi (22) forlater Jerv etter opprykket til Eliteserien. Angriperen er klar for seriemester Pathum United i Thailand. grimstad-laget bekreftet salget onsdag. Fandi scoret to mål og hadde 22 opptredener (fire fra start) for Jerv i årets 1. divisjon. Singaporerens første møte med norsk fotball fikk han i Raufoss. Dit kom han i januar 2019, og høsten året etter gikk veien videre til Sørlandet. Nå blir han gjenforent med broren Irfan Fandi i Pathum United. – Først av alt vil jeg takke alle i Jerv for å ha gitt meg muligheten til å vise meg fram, sier Fandi. Jerv skriver følgende etter 22-åringens farvel: «Han har tilført gruppen mye positivt både på og utenfor banen. Da det ble lite spilletid på Ikhsan i år, forstår vi at han ønsker å prøve lykken i en annen klubb». (©NTB)
Tidspunkt: 22-12-2021 - Kl.11:28 - Kilde: NRK - Info


41. Koanda er verdensmester i støt
grimstadkvinnen Solfrid Koanda (23) er verdensmester i støt. Gullet ble tatt under VM i Tashkent, Uzbekistan torsdag ettermiddag. – En av de største prestasjonene i norsk vektløftings historie, skriver det norske vektløfterforbundet på sin Facebook-side. Koanda konkurrerer i 87-kilos klassen og støt er 23-åringens antatt beste øvelse. – Heeeeelt utrolig, jeg er så målløs og oppløst i tårer, skriver Koanda i en tekstmelding til NRK. I rykk ble hun nummer syv, som gjorde at hun tok bronse sammenlagt under verdensmesterskapet.
Tidspunkt: 16-12-2021 - Kl.19:04 - Kilde: NRK - Info


42. Lauritzen med Brann-stikk etter Jerv-opprykket: – Vi slukket brannen på vestlandet
grimstad/OSLO (NRK): Jerv er klar for Eliteserien for første gang i klubbens 100 år lange historie. – Helt rått, sier Jerv-supporter Dag Otto Lauritzen.
Tidspunkt: 16-12-2021 - Kl.02:23 - Kilde: NRK - Info


43. Utland avsluttar karrieren
Fotballprofilen Lisa-Marie Karlseng Utland (29) er ferdig i Rosenborg. Ho får ikkje fornya kontrakt med klubben og avsluttar karrieren. Avisa Nidaros var først ute med å omtale avgjerda. – Eg var eigentleg motivert for å ta eitt år til, og målet var EM i England, men no fekk eg ikkje ny kontrakt med Rosenborg, seier ho. Utland har i fleire år vore ei sentral brikke på det norske kvinnelandslaget. Så seint som i 10-0-sigeren over Armenia i førre veke scora ho to gonger. Spissen står med 65 A-landskampar og 26 mål. Ho debuterte på landslaget i 2015 og har spelt i tre meisterskap. Utland har spelt for Rosenborg de to siste sesongane. Før det var ho England-proff i Reading. Ho har også spelt for svenske Rosengård, Røa, Trondheims-Ørn, Amazon grimstad og Fløya.
Tidspunkt: 07-12-2021 - Kl.15:36 - Kilde: NRK - Info


44. Får ikke fortsette – legger opp
Fotballprofilen Lisa-Marie Karlseng Utland er ferdig i Rosenborg. Hun får ikke fornyet kontrakt med klubben og avslutter karrieren, bekrefter trønderklubbens trener Steinar Lein overfor Nidaros. – Det er en veldig vanskelig avgjørelse for oss, sier Lein. 29 år gamle Utland har i flere år vært en sentral brikke på det norske kvinnelandslaget. Så sent som i 10-0-seieren over Armenia i forrige uke scoret hun to ganger. Spissen er på utgående kontrakt med klubblaget Rosenborg. Den blir altså ikke forlenget. Utland har spilt for Rosenborg de to siste sesongene. Før det var hun England-proff i klubben Reading. 29-åringen har også spilt for svenske Rosengård, Røa, Trondheims-Ørn, Amazon grimstad og Fløya.
Tidspunkt: 07-12-2021 - Kl.13:37 - Kilde: NRK - Info


45. KFUM vann kvalik-drama
KFUM er klar for vidare eliteseriekvalifisering etter 3-3 og 5-4 på straffespark mot Fredrikstad i kampen som hadde alt. Snuoperasjon, ekstraomgangar, scoring langt på overtid, to raude kort, og straffespark - det blei drama i snøveret i Fredrikstad. FFK hadde sigeren i lomma, men på overtid av overtida av den siste ekstraomgangen sikra Bilal Njie KFUM 3-3 og straffesparkkonkurranse mot Fredrikstad. Olav Øby sette den aller første straffen i tverrliggaren. Deretter scora alle på sine straffer, med Johannes Humelvoll Nunez som matchvinnar. Før det hadde heimepublikummet fått sjå sitt lag hente inn 0-2 til 2-2 i ordinær tid. KFUM leia nemleg 2-0 ved pause etter ein omgang med klart overtak. Alagie Sanyang og Bilal Njie scora for gjestene. Så bytte FFK ut tre midtbanespelarar frå starten av andre omgang, og tok kommandoen. Henrik Kjelsrud Johansen reduserte etter 64 minutt og utlikna to minutt før ordinær tid var ute. På overtid smelte FFKs Nicolay Solberg ballen i tverrliggaren. Dermed gjekk kampen til ekstraomgangar, og det var den spanske innbytaren Maikel som på den etter kvart snødekte bana smelte inn det som såg ut som sigersmålet åtte minutt før slutt. Men tre minutt på overtid vippa Njie inn utlikninga. KFUMs Tore Andre Sørås fekk sitt andre gule kort like før slutt og måtte gå av bana. Langt på overtid av ekstraomgangane fekk også FFKs Ayoub Aleesami KFUM skal møte Jerv i grimstad søndag. Vinnaren der skal møte det tredje siste laget i eliteserien i avgjerande kamp.
Tidspunkt: 06-12-2021 - Kl.20:56 - Kilde: NRK - Info


46. KFUM videre i opprykkskvalifisering
Bilal Njie sørget for at KFUM slo Sogndal 1-0 i opprykkskvalifiseringen onsdag. Nå venter Fredrikstad i den lange veien mot opprykk. Det avgjørende målet kom fem minutter etter pause. Njie løp seg fri, skar inn i banen og satte ballen høyt i mål. KFUM møter Fredrikstad på bortebane 6. desember. Deretter møter vinneren av den kampen Jerv på bortebane. Vinneren av kampen i grimstad møter laget som havner på kvalifiseringsplassen i Eliteserien 15. desember.
Tidspunkt: 01-12-2021 - Kl.20:56 - Kilde: NRK - Info


47. Norsk kjolegigant med Black Friday-stunt: – Ikke noe å skrive hjem om
Det norske klesmerket Bytimo dropper Black Friday-tilbud og gir bort flere hundre plagg til Fretex. Det imponerer ikke tekstilforsker Ingun grimstad Klepp. – Problemet er overproduksjon, sier hun.
Tidspunkt: 25-11-2021 - Kl.09:04 - Kilde: E24 - Info


48. Amazon mistet seieren på overtid
Amazon grimstad ledet 1-0, men Åsane kom tilbake mot slutten og sørget for 1-1 i 1. divisjon i fotball for kvinner lørdag. Kari Johnston sendte Amazon grimstad foran da hun satte inn 1-0 etter 17 minutter. På overtid sørget Emma Støyva for 1-1, noe som også ble sluttresultatet.
Tidspunkt: 11-09-2021 - Kl.11:58 - Kilde: NRK - Info


49. Klepp klar for kvartfinale mot LSK
Toppserielaget Klepp slo 1. divisjonslaget Amazon grimstad 2-0, og er dermed det siste laget som er klar for kvartfinale i cupen. Der møter de LSK Kvinner på bortebane. Klepp tok ledelsen etter 46 minutter. Marie Andresen fyrte av et skudd, som gikk via Amazons Mette Lorentzen og i mål. Kvarteret før full tid stanget Kristina Maksuti inn Klepps andre. De andre kvartfinalene er Kolbotn - Vålerenga, Sandviken - Fløya og Rosenborg - Avaldsnes.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


50. Disse møtes i NM-kvartfinalene
Torsdag foretok Norges Fotballforbund trekning av NM-kvartfinalene for kvinner. Trekningen ga disse kvartfinalene: Kolbotn - Vålerenga Sandviken - Fløya RBK - Avaldsnes LSK Kvinner - Klepp/Amazon grimstad Kampene spilles 11./12. september.
Tidspunkt: 26-08-2021 - Kl.12:15 - Kilde: NRK - Info


51. HamKam fikk luke i toppen
Kjetil Rekdal og HamKam fikk en god start på høstsesongen med 2-0-seier over Jerv. Nå har hamarsingene fire poengs luke til opprykksrivalene i 1.-divisjon. Serielederne var ett poeng foran tabellnabo Jerv før oppgjøret. Samtidig avga Aalesund poeng mot Ranheim, og dermed ble det en god onsdag for Rekdal i kveldssola i grimstad. Mot Jerv, som har hatt en god sesong til nå og vært med i toppen hele veien, var det Aleksander Melgalvis som headet inn 1–0 før to minutter var spilt. Like etter pause var debutanten Thelonius Bair, som er på lån fra Vancouver Whitecaps, på plass og doblet ledelsen. (NTB)
Tidspunkt: 18-08-2021 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


52. Her er cupoppsettet for kvinnene
Norges Fotballforbund har satt opp 1. runde i fotball-NM for kvinner. Det er lagene fra 1.- og 2. divisjon som spiller 1. runde. Toppserieklubbene kommer inn i runde nummer to. Kampene spilles 4. august. Slik er oppsettet: Sarpsborg 08 – Ullensaker/Kisa, Frigg – Grei Kvinner Elite, Høybråten/Stovner – Røa, Raufoss – Kongsvinger, Hallingdal – Hønefoss BK, FK Eik Tønsberg – Fart, Nanset – Sandefjord, Stathelle – Snøgg, Gimletroll – Amazon grimstad, Bryne – Staal Jørpeland, Viking – Haugar, Fyllingsdalen – Stord, Kaupanger – Åsane, Hødd – AaFK Fortuna, Molde – Herd, Træff – KIL/Hemne, Nardo – Byåsen, Grand Bodø – Bossmo/Yttern, Innstranda – Øvrevoll Hosle, Mjølner – Medkila, Tromsdalen – Fløya, Porsanger – Bossekop. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:42 - Kilde: NRK - Info


53. Princess-arving slipper regningen for ulovlig bygget tennisbane
Princess-arving Hanne Madsen bygget ulovlig en tennisbane ved sjøhytta i grimstad. Nå kan hun få millionbeløp av selskapet som bygget tennisbanen.
Tidspunkt: 07-04-2021 - Kl.14:20 - Kilde: E24 - Info


54. Boligen i grimstadvegen er akkurat solgt - dette ble prisen

Tidspunkt: 17-01-2021 - Kl.13:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


55. Åsanes ville dag endte med seier: Skal spille kvalik til Eliteserien
Kampen begynte i grimstad, fortsatte i Kristiansand og endte med at Åsane skal spille kvalifisering til Eliteserien!
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.23:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


56. Dramatisk på oversvømt 1. divisjonskamp – kamp stoppet etter ett minutt
grimstad (NRK): Først nektet Åsane å starte kampen. Når den først ble blåst i gang, gikk det bare et halvt minutt før det ble protester. Nå er kampen utsatt.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.13:45 - Kilde: NRK - Info


57. Forlot banen etter ett minutt
Åsane skulle egentlig møtt Jerv på Levermyr i grimstad, men vestlandsklubben nekter å spille på grunn av værforholdene. Dommeren mente på sin side at kampen bør spilles. – Det er helt uaktuelt for oss å slippe spillerne ut på denne banen, sier Åsanes lagleder Odd Krister Føllesdal til BA ifølge VG. Det har regnet på Sørlandet i flere dager, og Åsane mente altså at tilstanden ikke er god nok. – Vi er forberedt på kamp, men legger en annen kampplan. Det blir nok krig. Så er ikke Åsane happy med det, sier Trond Christoffersen, som er daglig leder i Jerv. Kampen ble først satt i gang, men etter ett minutt gikk spillerne av banen igjen. Det skjedde etter høylytt diskusjon blant aktørene, melder NRKs reporter. Daglig leder i Start Christopher MacConnacher bekrefter overfor Fædrelandsvennen at klubbene har forhørt seg om de kan spille kampen på Starts hjemmebane i Kristiansand. NRK oppdaterer saken.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.13:45 - Kilde: NRK - Info


58. – Åsane nekter å gå på banen
Åsane skulle egentlig møtt Jerv på Levermyr i grimstad, men vestlandsklubben nekter å spille på grunn av værforholdene. Dommeren mener på sin side at kampen bør spilles. – Det er helt uaktuelt for oss å slippe spillerne ut på denne banen, sier Åsanes lagleder Odd Krister Føllesdal til BA ifølge VG. Det har regnet på Sørlandet i flere dager, og Åsane mener altså at tilstanden ikke er god nok.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.12:57 - Kilde: NRK - Info


59. Steinar Pedersen: - Vi må gi jentene de samme mulighetene som guttene
Steinar Pedersen er ansatt som ny hovedtrener i Amazon grimstad. Han er klar på at jobben innebærer å løfte damefotballen i hele Agder.
Tidspunkt: 26-11-2020 - Kl.22:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


60. Sandnes Ulf har fått dato for avgjørende kamp
Jerv grimstad er for andre gang i år rammet av korona-smitte, men nå er laget klarert for kamp mot Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 25-11-2020 - Kl.13:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


61. Mann pågrepet etter knivstikking i grimstad
En mann ble onsdag ettermiddag knivstukket i grimstad. Politiet har pågrepet mannen de mener står bak.
Tidspunkt: 23-09-2020 - Kl.18:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


62. Person pågrepet etter knivstikking i grimstad
En person ble onsdag ettermiddag knivstukket i grimstad. Politiet har pågrepet personen de mener står bak hendelsen.
Tidspunkt: 23-09-2020 - Kl.17:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


63. Første runde i cupen trukket
Den første runden av kvinnenes cup ble trukket i pausen av landskampen mellom Norge og Wales. 20 lag deltar i cupen i år. Åtte førstedivisjonslag møtes for å avgjøre hvem de skal møte i den første runden, mens de ti toppserielagene og de to nedrykkede lagene fra forrige sesong er klare for første runde. Slik ser trekningen ut Øvrevoll Hosle/Amazon grimstad – Avaldsnes Røa – Fart Klepp – Vålerenga Åsane/Hønefoss – Sandviken Rosenborg – Kolbotn LSK Kvinner – Lyn Arna-Bjørnar – Grei / KIL/Hemne Fløya/Medkila – Stabæk
Tidspunkt: 22-09-2020 - Kl.19:00 - Kilde: NRK - Info


64. Sjokktap for Lillestrøm
Mats Lillebo scoret kampens eneste mål, og dermed vant Stjørdals/Blink meget overraskende 1-0 over Lillestrøm på Åråsen i 1. divisjon mandag kveld. LSK hadde flere store sjanser til å bringe balanse i regnskapet, men lyktes ikke. I grimstad ledet HamKam 2-0 over Jerv, men hjemmelaget slo kraftig tilbake og vant 3-2. Michael Baidoo ble matchvinner seks minutter på overtid, Øvrige resultater: Kongsvinger-Grorud 0-1, Sogndal-Sandnes Ulf 0-2, Strømmen-Åsane 0-3, Øygarden-Raufoss 4-4, Ull/Kisa-KFUM Oslo 1-1.
Tidspunkt: 20-07-2020 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


65. Vilde berget årets første Fløya-poeng, men én ting ergret henne ekstra: – Får ikke sove godt i natt
Fløya leverte en god andreomgang mot Amazon grimstad, men måtte ta til takke med ett poeng i årets første hjemmekamp.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.18:16 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Kjørte grimstad-Kristiansand på ti minutter. Farten ble målt til opp mot 200 km/t.
Motorsyklisten som dundret forbi politipatruljer fra grimstad til Kristiansand, med en fart målt til opp mot 200 kilometer i timen, er ennå ikke tatt.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.10:27 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Amazon grimstad fikk drømmestart. Så raknet alt på to minutter.
Tapte på hjemmebane.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.15:04 - Kilde: Aftenposten - Info


68. Mann alvorlig skadd etter arbeidsulykke i grimstad
Tilstanden er kritisk, men stabil, på mannen som havnet i klem i en arbeidsulykke i grimstad, ifølge Sørlandet Sykehus.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


69. To overraskelser på Sandnes Ulfs lag mot Jerv
Horenus Tadesse og Maxwell Effiom går inn på Sandnes Ulfs lag til mandagens kamp mot Jerv i grimstad.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.19:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


70. Omdestillerte seg gjennom krisen: Slik gikk de fra brennevin til håndsprit
grimstad (VG) Valget sto mellom å permittere eller å tenke nytt. Tre måneder senere har Det Norske Brenneri solgt 700.000 flasker med sprit som ikke kan drikkes.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.17:50 - Kilde: E24 - Info


71. To overraskelser på Sandnes Ulfs lag mot Jerv
Horenus Tadesse og Maxwell Effiom går inn på Sandnes Ulfs lag til mandagens kamp mot Jerv i grimstad.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.15:31 - Kilde: Aftenposten - Info


72. TV 2-ekspert om sørlandstalentet: – Her har vi potensielt en ny «okse fra grimstad»
grimstad-gutten Oskar Myrestøl Johansson (18) slår rekord på rekord på sykkelsetet. Både trenere og eksperter tror han kan nå langt.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.14:41 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Bombegruppen destruerte dynamitt funnet ved grimstad
Dynamitten funnet i Randviga på Fevik utenfor grimstad er nå destruert. Politiet var ferdige på stedet klokken 04.30 natt til fredag.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.03:36 - Kilde: Aftenposten - Info


74. Høyesterett skjerper straffen for strandsonebygging i grimstad
En kvinne i slutten av 40-årene er i Høyesterett dømt til 45 dagers ubetinget fengsel for bygging i strandsonen.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.16:07 - Kilde: E24 - Info


75. Sørlending brøt sykkelgrense: – Voldsomt bra
Oskar Myrestøl Johansson (18) fra grimstad ble den første junioren i Norge under 12 minutter på 10 km.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.11:59 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Gir seg som styreleder i Start
Monica B. grimstad har gitt beskjed om at hun ikke stiller til gjenvalg som styreleder i IK Start.
Tidspunkt: 26-02-2020 - Kl.15:49 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Jerv henter angrepsspiller fra amerikansk fotball
Diego Campos (24) er klar for Jerv. grimstad-klubben kan takke venstreback Iman Mafi som har tatt ansvar for å få sin kamerat fra amerikansk toppfotball til norsk førstedivisjon.
Tidspunkt: 24-02-2020 - Kl.13:04 - Kilde: Aftenposten - Info


78. De kommer fra sørlandskysten - og herjer med norgeseliten: – Helt uvanlig
Selv om vinteren aldri har vært grønnere i hjembyene Kristiansand og grimstad, har alle disse tre allerede vunnet medaljer i junior-NM.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.05:53 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Erna Solberg avviser kritikk etter storbrann - ender med burger i grimstad
Statsminister Erna Solberg (H) sitter i bil mellom Lyngdal og grimstad etter at storbrannen stengte Stavanger Lufthavn. Hun roser brannmannskapet og avviser kritikk mot hennes twittermelding.
Tidspunkt: 07-01-2020 - Kl.19:19 - Kilde: E24 - Info


80. grimstad: – Dette er bare trist
Tidligere soussjef for kongehuset Carl-Erik grimstad sier tankene hans går til Ari Behns barn og familie.
Tidspunkt: 25-12-2019 - Kl.22:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


81. Tidligere Økokrim-topp: – Ikke overrasket
Tidligere Økokrim-direktør Erling grimstad mener korrupsjonssaken der DNB er viklet inn, berører tilliten til hele banksystemet.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.18:15 - Kilde: E24 - Info


82. Agderposten: Einar Aas får tilbake over 200 millioner
grimstad kommune må ifølge avisen betale tilbake 70 millioner kroner av totalt 208 millioner kroner som kraftspekulanten får tilbake i tidligere innbetalt skatt.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.20:58 - Kilde: E24 - Info


83. Nekrolog: Josva Dammann Kvilstad
Marius Gulbranson Nordby og Carl-Christian grimstad skriver minneord om sin venn som døde 13. november, 31 år gammel.
Tidspunkt: 25-11-2019 - Kl.09:13 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Klepps suksesstrener gir seg
Olli Harder gir seg som trener for Klepps toppserielag i fotball. Harder bekrefter beslutningen overfor Stavanger Aftenblad. – Det er en vanskelig avgjørelse. Jeg har jobbet med denne gruppen i tre år, og det har vært en ære. Men tiden er inne. Jeg må ta neste steg, sier han til avisen. Klepp styrer mot bronsemedalje i toppserien for kvinner denne sesongen. Harder har gjort klubben til et stabilt topplag. 33-åringen fra New Zealand kom til Klepp fra jobben som trener i Amazon grimstad. Han overtok Klepp i 2017. Hvor veien går videre har han ikke bestemt seg for.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.21:19 - Kilde: NRK - Info


85. Billigere klær er akkurat det vi ikke trenger | Ingun grimstad Klepp og Tone Skårdal Tobiasson
Bedre og dyrere klær er det viktigste virkemiddelet for å få økonomi i bransjen og lengre levetid på klær.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


86. Start med lekestue i grimstad: - Jeg er litt satt ut
Start satte press på Sandefjord med sin største seier siden 2013.
Tidspunkt: 05-10-2019 - Kl.15:18 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Kan bli 440 flere studieplasser for medisinstudenter i Norge
Norge bør få 440 flere studieplasser for medisinstudenter innen 2027, anbefaler grimstadutvalget. I dag tar nesten halvparten utdanningen i utlandet.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.08:04 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Vi bør utdanne betydelig flere leger i Norge | Hilde grimstad og grimstadutvalget
Ja, det er dyrt å utdanne leger i Norge. Men har vi råd til å la være?
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.08:00 - Kilde: Aftenposten - Info


89. grimstad trakk seg fra Venstres valgkomité på grunn av Raja-rykter
Stortingsrepresentant Carl-Erik grimstad var på vei inn i valgkomiteen for Venstres nye ledelse, men trakk seg etter rykter om at han var «Abid Rajas mann».
Tidspunkt: 19-09-2019 - Kl.05:21 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Jerv tapte på bortebane: – Kunne spilt i tre dager til uten å score mål
Med seier kunne Jerv vært to poeng bak kvalikplass, men grimstad-laget tapte borte mot Ull/Kisa.
Tidspunkt: 18-09-2019 - Kl.19:43 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Jervs nysignering ble hentet til engelsk storklubb: – Jeg har lært mye av Guardiola
Jervs nysignering gikk til Manchester City som 18-åring. Nå kommer han til grimstad for å gjennopplive karrieren.
Tidspunkt: 12-09-2019 - Kl.06:36 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Ny nedtur for Jerv
Jerv tapte 2–3 borte mot Raufoss søndag. grimstad-laget har nå tre strake tap i 1.-divisjon.
Tidspunkt: 21-07-2019 - Kl.18:12 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Jerv og Midtjyllands ukjente samarbeid: – Det er en fjær i hatten for oss
Den siste uka har to unge spillere føyd seg inn i rekken av Midtjylland-spillere i grimstad. Et uoffisielt samarbeid, kaller Arne Sandstø det.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.04:16 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Stor oversikt over kvinnefotballen på Sørlandet: – Helt avgjørende for regionen at Amazon rykker opp
Amazon mener det å få grimstad-laget tilbake i Toppserien er helt essensielt for kvinnefotballen i regionen. Her finner du oversikten på hvordan det går med kvinnelagene på Sørlandet etter vårsesongen.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.17:02 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Prisen på Einar Aas-hytte satt ned med syv millioner
Einar Aas har måtte selge flere eiendommer etter å ha tapt formuen på kraftmarkedspekulasjon. Men fritidseiendommen utenfor grimstad har man ikke klart å selge - nå settes den ned i pris. 
Tidspunkt: 01-07-2019 - Kl.13:42 - Kilde: E24 - Info


96. Jerv gikk på sesongens første hjemmetap
Sandefjord vant 2-0 på bortebane mot Jerv søndag. Det var grimstad-lagets første tap på hjemmebane denne sesongen.
Tidspunkt: 30-06-2019 - Kl.18:24 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Fløya-børsen: «Viste enorm vinnervilje da hun stanget inn utligningen»
Her er våre vurderinger av Fløya-spillerne etter 2–4-tapet mot Amazon grimstad.
Tidspunkt: 29-06-2019 - Kl.15:03 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Sandnes Ulf mangler målene, men viste form før møtet med Viking
grimstad: Sandnes Ulf gjorde en sterk bortekamp mot Jerv i grimstad, men manglet scoringen som ville gitt en ekstra inspirasjon før cupmøtet med Viking onsdag.
Tidspunkt: 16-06-2019 - Kl.18:08 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Sandnes Ulf mister støttespiller
Sandnes Ulf må klare seg uten keeper Saku-Pekka Sahlgren under søndagens kamp mot Jerv i grimstad.
Tidspunkt: 16-06-2019 - Kl.15:01 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Det er åpenbart at «prinsesse» ikke er en form for yrkestittel | Carl-Erik grimstad
En kongelig prinsesse har markedsføringsverdi ulik noen annen celebritet.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.20:06 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Sa nei til bompengepakke i Aust-Agder
Bystyret i Arendal sa torsdag nei til en samferdselspakke i Arendal, grimstad, Froland og Tvedestrand finansiert gjennom bompenger.
Tidspunkt: 23-05-2019 - Kl.12:43 - Kilde: Aftenposten - Info


102. To toppserielag slått ut
Toppserieklubbane Lyn og Fart måtte seie takk for seg i 2. runde i fotball-NM for kvinner. Fart blei slått 4-1 av Grei, medan Lyn taåte 3-2 for Amazon grimstad etter ekstraomgangar. Dei andre toppserieklubbane gjekk greit vidare. Trondheims-Ørns vann størst med 7-0 over Herd.
Tidspunkt: 16-05-2019 - Kl.08:53 - Kilde: NRK - Info


103. Jerv senket Fløy fem minutter på overtid: – Overlykkelig
Fløy tok ledelsen mot Jerv i den første cuprunden, men grimstad-laget snudde kampen og vant fem minutter på overtid.
Tidspunkt: 01-05-2019 - Kl.22:04 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Dagbladets tabelltips: Slik ender kvinnenes 1. divisjon
Sjekk hvordan vi tror det går med Amazon grimstad, Byåsen, Fløya, Grand Bodø, Grei, Hønefoss, Kaupanger, Medkila, Nanset, Snøgg, Øvrevoll Hosle og Åsane.
Tidspunkt: 12-04-2019 - Kl.21:55 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


105. Rekdal leder ikke Start-trening
Kjetil Rekdal kommer ikke til å styre Starts trening tirsdag, det sier styreleder i klubben, Monica grimstad til VG. Hun sier at begge parter er enige om at det er best å gjøre det slik, fram til partene skal ha et nytt møte om situasjonen tirsdag.
Tidspunkt: 31-03-2019 - Kl.16:54 - Kilde: NRK - Info


106. – Rekdal stiller på jobb
Kjetil Rekdals advokat Erik Flågan sier til VG at Rekdal stiller på jobb som trener for Start i dagens serieåpning mot Aalesund. Fredag kveld avviste Starts styreleder Monica grimstad at Rekdal kommer til å lede laget, etter at han torsdag ble fratatt rollen som trener.
Tidspunkt: 30-03-2019 - Kl.10:51 - Kilde: NRK - Info


107. Start bekrefter: - Flere enkelt­hendelser
Styreleder i IK Start, Monica B. grimstad, sier at det ble avholdt et styremøte seint onsdag kveld.
Tidspunkt: 28-03-2019 - Kl.15:42 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


108. Nå er det snart på tide med vårrengjøringen. Dette bør du vaske.
– Jeg tror nok at mange kan ha glede av å se vårsolen flomme gjennom rene vinduer. Det har en god effekt, sier seniorforsker Ingun grimstad Klepp.
Tidspunkt: 21-03-2019 - Kl.20:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


109. Steinras sperrer vei i grimstad
Store steinblokker på opp mot ti tonn raste ut i veien.
Tidspunkt: 09-12-2018 - Kl.21:35 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Senterpartiet krever svar om Einar Aas-avtalen: – En stor del av regningen vil trolig falle på folk flest
Senterpartiet vil ha svar fra næringsministeren hvorfor statseide Statkraft gikk med på en frivillig gjeldsavtale med Einar Aas – en avtale de mener folk flest i grimstad må ta deler av regningen for.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.09:59 - Kilde: E24 - Info


111. Senterpartiet krever svar om Einar Aas-avtalen: – En stor del av regningen vil trolig falle på folk flest
Senterpartiet vil ha svar fra næringsministeren hvorfor statseide Statkraft gikk med på en frivillig gjeldsavtale med Einar Aas – en avtale de mener folk flest i grimstad må ta deler av regningen for.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.09:59 - Kilde: E24 - Info


112. Gjeldsavtale i havn – Einar Aas unngår konkurs
Etter at Agder Energi til slutt godtok forslaget som lå på bordet har Einar Aas, Nasdaq-børsen og kreditorene nå blitt enige om en gjeldsløsning. Avtalen sikrer at krafttraderen beholder huset i grimstad og unngår konkurs, men han må også selge unna andre eiendeler.
Tidspunkt: 15-11-2018 - Kl.17:22 - Kilde: E24 - Info


113. Gjeldsavtale i havn – Einar Aas unngår konkurs
Etter at Agder Energi til slutt godtok forslaget som lå på bordet har Einar Aas, Nasdaq-børsen og kreditorene nå blitt enige om en gjeldsløsning. Avtalen sikrer at krafttraderen beholder huset i grimstad og unngår konkurs, men han må samtidig selge unna andre eiendeler for å betale kreditorene.
Tidspunkt: 15-11-2018 - Kl.17:22 - Kilde: E24 - Info


114. Risikerer konkurs etter feilslått krafthandel: Kan koste grimstad nær 100 millioner
Dersom kraftspekulanten Einar Aas går konkurs, kan han ha krav på å få tilbakeført over 208 millioner kroner i innbetalt skatt, ifølge Agderposten.
Tidspunkt: 22-09-2018 - Kl.10:20 - Kilde: E24 - Info


115. Risikerer konkurs etter feilslått krafthandel: Kan koste grimstad nær 100 millioner
Dersom kraftspekulanten Einar Aas går konkurs, kan han ha krav på å få tilbakeført over 208 millioner kroner i innbetalt skatt, ifølge Agderposten.
Tidspunkt: 22-09-2018 - Kl.10:20 - Kilde: E24 - Info


116. Nasdaq og Einar Aas inngår avtale: Alle eiendelene til den tidligere kraftmilliardæren skal selges
Luksusleiligheten på Tjuvholmen, huset i grimstad og de andre eiendelene til Einar Aas kan bli solgt i forbindelse med at krafttraderen nå går i gjeldsforhandlinger. Nasdaq-børsen har på sin side bestilt en ekstern gransking av sin egen håndtering av milliardkonkursen.
Tidspunkt: 21-09-2018 - Kl.21:21 - Kilde: E24 - Info


117. Einar Aas kan få 227 millioner kroner fra stat og kommune etter milliardsmellen
Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt ifølge en skatteregel. Den «regningen» må grimstad kommune og staten ta, mener skatterettsadvokat.
Tidspunkt: 20-09-2018 - Kl.19:53 - Kilde: E24 - Info


118. Einar Aas kan få 227 millioner kroner fra stat og kommune etter milliardsmellen
Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt ifølge en skatteregel. Den «regningen» må grimstad kommune og staten ta, mener skatterettsadvokat.
Tidspunkt: 20-09-2018 - Kl.19:53 - Kilde: E24 - Info


119. Norske kommuner tar regningen for grimstads kraftsmell
Når grimstad kommune mister store skatteinntekter fra krafthandler Einar Aas, vil overføringene fra staten øke kraftig. Andre kommuner må kompensere svært mye av inntektsbortfallet.
Tidspunkt: 17-09-2018 - Kl.15:36 - Kilde: Aftenposten - Info


120. grimstad-ordføreren om Aas sitt milliardtap: – Vil utvilsomt få en innvirkning på kommuneinntektene
Krafttrader Einar Aas har i en årrekke vært en av Norges største personlige bidragsytere til statskassen.
Tidspunkt: 13-09-2018 - Kl.15:11 - Kilde: E24 - Info


121. grimstad-ordføreren om Aas sitt milliardtap: – Vil utvilsomt få en innvirkning på kommuneinntektene
Krafttrader Einar Aas har i en årrekke vært en av Norges største personlige bidragsytere til statskassen.
Tidspunkt: 13-09-2018 - Kl.15:11 - Kilde: E24 - Info


122. Krafttrader Einar Aas er trolig personlig konkurs etter stortap i kraftmarkedet
Den mediesky krafttraderen har tjent seg søkkrik på spekulasjon i kraftkontrakter fra sin villa utenfor grimstad. Et tap på minst 1,3 milliarder kroner bare denne uken gjør at han nå etter alt å dømme er konkurs.
Tidspunkt: 13-09-2018 - Kl.13:37 - Kilde: E24 - Info


123. Krafttrader Einar Aas er trolig personlig konkurs etter stortap i kraftmarkedet
Den mediesky krafttraderen har tjent seg søkkrik på spekulasjon i kraftkontrakter fra sin villa utenfor grimstad. Et tap på minst 1,3 milliarder kroner bare denne uken gjør at han nå etter alt å dømme er konkurs.
Tidspunkt: 13-09-2018 - Kl.13:37 - Kilde: E24 - Info


124. Størrelsessystemet blir fort en merkelapp på kroppen og ikke klærne | Ingun grimstad Klepp og Kirsi Laitala
Det er lettest å finne klær jo nærmere du er idealene for skjønnhet. I demokratiets navn burde det være omvendt.
Tidspunkt: 01-09-2018 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info


125. UP-sjef: – Hvis dette er en trend, har vi et problem
I løpet av to uker har politiet tatt to bilister med en hastighet på over 190 kilometer i timen i 100-sonen ved grimstad.
Tidspunkt: 18-08-2018 - Kl.09:18 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Hva gjør norsk våpenindustri i EUs nye pengefond? | Lene Kristin Olsen grimstad
EUs nye forsvarsfond kan undergrave internasjonalt samarbeid mot autonome våpen, også kjent som drapsroboter.
Tidspunkt: 02-08-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


127. 100 mål skog står i full fyr på Sørlandet. Nå er to skogbrannhelikoptre og sivilforsvaret satt inn.
En skogbrann på grensen mellom Birkeland og grimstad i Aust-Agder eskalerer kraftig og er utenfor kontroll.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


128. 150 mål skog står i full fyr på Sørlandet. Nå er to skogbrannhelikoptre og sivilforsvaret satt inn.
En skogbrann på grensen mellom Birkeland og grimstad i Aust-Agder eskalerer kraftig og er utenfor kontroll.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


129. Asylsøker frikjent for voldtekt i grimstad
En 26 år gammel asylsøker er frikjent for voldtekt i Aust-Agder tingrett. I dommen viser retten blant annet til at det samlede bevisbildet fremstår som uklart.
Tidspunkt: 04-07-2018 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Økokrim-topp hevder han ble truet av Røkke
Tidligere assisterende Økokrim-sjef Erling grimstad oppgir at dette var hovedårsaken til at han sluttet i jobben. 
Tidspunkt: 01-05-2018 - Kl.23:40 - Kilde: E24 - Info


131. Økokrim-topp hevder han ble truet av Røkke
Tidligere assisterende Økokrim-sjef Erling grimstad oppgir at dette var hovedårsaken til at han sluttet i jobben. 
Tidspunkt: 01-05-2018 - Kl.20:53 - Kilde: E24 - Info


132. Vi har en naiv tro på resirkulering | Ingun grimstad Klepp og Tone Tobiassen
Plast engasjerer og diskuteres. Det er på tide. Men er diskusjonen på avveie, på samme måte som plasten?
Tidspunkt: 29-04-2018 - Kl.16:30 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Vi har en naiv tro på resirkulering | Ingun grimstad Klepp og Tone Tobiasson
Plast engasjerer og diskuteres. Det er på tide. Men er diskusjonen på avveie, på samme måte som plasten?
Tidspunkt: 29-04-2018 - Kl.16:30 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Omkom i utforkjøring i grimstad
En person omkom i en utforkjøring på fylkesvei 407 ved Temse i grimstad tirsdag kveld.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.21:49 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Bil kjørte utfor veien i grimstad - en person omkom
Politiet bekrefter at en person omkom etter en ulykke på fylkesvei 407 i grimstad tirsdag kveld. Veien er stengt.
Tidspunkt: 17-04-2018 - Kl.20:16 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Eiendomsinvestor bedrageritiltalt
En eiendomsinvestor fra grimstad er tiltalt for bedrageri mot fire banker, økonomisk utroskap, underslag, falsk forklaring og forsøk på å påvirke vitner.
Tidspunkt: 12-03-2018 - Kl.06:48 - Kilde: E24 - Info


137. Eiendomsinvestor bedrageritiltalt
En eiendomsinvestor fra grimstad er tiltalt for bedrageri mot fire banker, økonomisk utroskap, underslag, falsk forklaring og forsøk på å påvirke vitner.
Tidspunkt: 12-03-2018 - Kl.05:24 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Etterlyst mann pågrepet i væpnet aksjon i grimstad
En 19 år gammel mann som var etterlyst av politiet i Oslo, ble pågrepet av væpnet politi på Bergemoen i grimstad tirsdag kveld.
Tidspunkt: 06-02-2018 - Kl.23:20 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Nå har kirken gitt sitt svar: Vil være en vital, lokal og forpliktet folkekirke | Frank grimstad
De som fryktet en mer innadvendt, selvsentrert og egenrådig kirke etter skillet fra staten, kan puste lettet ut.
Tidspunkt: 25-01-2018 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Skallet til mann som tok henne på rumpa - frikjent
En 19 år gammel kvinne både fiket til og skallet til en mann som tok henne på rumpa i grimstad. Nå er hun frifunnet for volden i tingretten.
Tidspunkt: 16-12-2017 - Kl.16:57 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Livløs dame funnet i havnen i grimstad – reddet av forbipasserende
En livløs dame ble funnet i vannet i grimstad havn søndag formiddag. Snarrådige forbipasserende fikk gitt henne førstehjelp og hun fikk tilbake pust og puls. 
Tidspunkt: 29-10-2017 - Kl.12:16 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Derfor har Einar Aas blitt milliardær på strøm
Det sies at grimstad-milliardæren er flinkere enn de fleste til å håndtere risiko. Men hva gjør han egentlig?
Tidspunkt: 28-10-2017 - Kl.11:37 - Kilde: Dagbladet - Info


143. Storkontroll hos bruktbilforhandler: Fire av ti biler ble ikke godkjent. 75 biler avskiltet
Nesten halvparten av 983 kontrollerte biler fra bruktbilforhandleren Olsen Bil i grimstad er underkjent. 75 av dem ble avskiltet på stedet.
Tidspunkt: 18-10-2017 - Kl.22:29 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Sauene er søkk borte. Bonden tror de er stjålet.
Sivert Svane i grimstad frykter at noen har skutt og stjålet sauene hans. Flere av dem har forsvunnet uten naturlig forklaring.
Tidspunkt: 01-09-2017 - Kl.04:25 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Mann pågrepet og siktet for voldtekt i grimstad
Politiet har pågrepet en 26 år gammel mann som de mener overfalt og voldtok en 18 år gammel kvinne i grimstad natt til søndag.
Tidspunkt: 15-08-2017 - Kl.10:25 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Her er cuphøydepunktene
Se hvordan Jerv sjokkerte Rosenborg i grimstad og hva som fikk Odd-keeper Sondre Rossbach i store problemer i bortemøtet med Sarpsborg.
Tidspunkt: 09-08-2017 - Kl.22:19 - Kilde: NRK - Info


147. Norsk bistand er i verdensklasse | Børge Brende
Utenriksminister Børge Brende svarer på kritikken fra Tom Vraalsen og Per Ø. grimstad.
Tidspunkt: 29-07-2017 - Kl.17:15 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Hvor ble det av bistanden? | grimstad og Vraalsen
Det er liten uenighet om 1-prosentsmålet, men lite eller ingen spørsmål om innholdet i vårt utviklingssamarbeid.
Tidspunkt: 27-07-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Bistand bør ikke være et fristed der politikere kan bruke store penger på det som passer dem | Per Ø. grimstad og Tom Vraalsen
Er debatten om bruk av bistandsmidlene blitt borte fordi mange involverte har en personlig interesse av virksomheten?
Tidspunkt: 11-07-2017 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Overtidsscoring sende Jerv vidare i cupen
FK Jerv er klar for 4. runde i cupen etter å ha slått Åsane 2–1 på heimebane. No skal grimstadklubben møte Rosenborg.
Tidspunkt: 21-06-2017 - Kl.19:58 - Kilde: NRK - Info


151. Joachim Trier: – Den første kortfilmen jeg viste for publikum hadde nok en kunstnerisk ambisjon over mine evner
For Joachim Trier var det stort å få vise en film under Kortfilmfestivalen i grimstad da han var student. For Oscarvinner Torill Kove er festivalen fortsatt et viktig premièrested. I helgen arrangeres den for 40. gang.
Tidspunkt: 15-06-2017 - Kl.19:52 - Kilde: Aftenposten - Info


152. 2-åring meldt savnet
En to år gammel gutt er kommet bort i grimstad etter lek.
Tidspunkt: 04-06-2017 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


153. 2-åring kom til rette i grimstad
En to år gammel gutt var savnet etter lek, men kom til rette etter halvannen time.
Tidspunkt: 04-06-2017 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Sommerdag åtte steder i landet
Landvik i grimstad hadde 21,7 grader og den høyeste temperaturen mandag. Men tirsdag blir det betydelig kaldere.
Tidspunkt: 27-03-2017 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Ble Jerv-helt etter banekrangel
Stabæk raste mot baneforholdene i grimstad, men ble ikke hørt. Nedtur nummer to kom da Michael Ogungbaro kjempet inn målet som sørger for at bæringene nærmer seg nedrykk.
Tidspunkt: 30-11-2016 - Kl.13:53 - Kilde: NRK - Info


156. Ble Jerv-helt etter banekrangel
Stabæk raste mot baneforholdene i grimstad, men ble ikke hørt. Nedtur nummer to kom da Michael Ogungbaro kjempet inn målet som sørger for at bæringene nærmer seg nedrykk.
Tidspunkt: 30-11-2016 - Kl.13:53 - Kilde: NRK - Info


157. Spisskrise i KIL før kvalikkampen
Kvalifiseringskampen mot Jerv er årets viktigaste kamp for Kongsvinger. Men KIL reiser til grimstad med sterkt redusert slagkraft.
Tidspunkt: 25-11-2016 - Kl.06:37 - Kilde: NRK - Info


158. Jerv vil forlenge med suksesstreneren
Arne Sandstø (50) fører grimstads drøm om å spille i eliteserien for første gang. Nå ønsker klubben å fornye kontrakten med treneren.
Tidspunkt: 20-11-2016 - Kl.17:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


159. Mjøndalen-spillere måtte ha legehjelp etter parodikampen: - En av dem var helt blå
Flere Mjøndalen-spillere fikk kjenne kulda i grimstad på kroppen.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.16:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


160. Dommeren stoppet kvalikkamp: – Folk var forfrosne og kraftig nedkjølt
grimstad/OSLO (NRK): Kvalifiseringskampen mellom Jerv og Mjøndalen ble stoppet etter én omgang på grunn av vanskelige spillerforhold.
Tidspunkt: 05-11-2016 - Kl.13:54 - Kilde: NRK - Info


161. Radiokommentatoren gikk bananas da Kristiansund rykket opp: - Det ble mer emosjonelt enn jeg hadde trodd
Følelsene fikk fritt utløp i grimstad.
Tidspunkt: 23-10-2016 - Kl.21:29 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


162. Væpnet aksjon i grimstad - bombegrupp på vei
Politiets bombegruppe var mandag på vei til grimstad etter funn av noe som kan være ustabile eksplosiver.
Tidspunkt: 17-10-2016 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Slik klarte nordmannen å rive firmaet fra hverandre
Pecha Kucha: Espen grimstad gjorde én stor feil da han fikk en lysende forretningsidé på New Zealand.
Tidspunkt: 15-08-2016 - Kl.14:51 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Lysmesteren
Da hun var tenåring trodde alle at Silje grimstad kom til å ende på scenen. I stedet endte hun bak scenen – som lysdesigner.
Tidspunkt: 02-08-2016 - Kl.21:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


165. Jerv-spiller går gratis til opprykksrival
Mohammed Fuseini (24) forlater grimstad og Jerv til fordel for Bergen og Åsane.
Tidspunkt: 26-07-2016 - Kl.19:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


166. Store styrker leter etter forsvunnet jente i grimstad
grimstad (NTB): Et politihelikopter, seks hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder og et lag roverspeidere ble onsdag kveld satt inn i letingen etter en 16 år gammel jente som er savnet i grimstad.
Tidspunkt: 06-07-2016 - Kl.19:51 - Kilde: Aftenposten - Info


167. «Amnesti for forsikringssvik gir et dårlig signal»
Gjensidige innfører amnesti for angrende forsikringssvindlere. Den svært erfarne etterforskeren og tidligere statsadvokaten Erling grimstad går hardt ut mot ordningen.
Tidspunkt: 05-07-2016 - Kl.12:48 - Kilde: Aftenposten - Info


168. «Fuglehjerter» kåret til beste norske kortfilm
«Fuglehjerter» av Halfdan Ullman Tøndel er kåret til beste norske kortfilm under kortfilmfestivalen i grimstad.
Tidspunkt: 11-06-2016 - Kl.19:42 - Kilde: Aftenposten - Info


169. De kan alle bli Oscar-nominerte
Kvinnelige filmskapere fra Bergen invaderer grimstad denne uken. Det kan det bli Oscar-kandidatur av.
Tidspunkt: 09-06-2016 - Kl.06:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. Trues med søksmål fra amerikansk milliardær, stopper dokumentar om russisk skatteadvokat
Dokumentarfilm om den russiske skatteadvokaten Sergei Magnitskij tas av plakaten under kortfilmfestivalen i grimstad. Festivalen trues med søksmål.
Tidspunkt: 07-06-2016 - Kl.16:44 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Svømmer funnet omkommet i sjøen utenfor grimstad
Den 20 år gamle mannen som var savnet i sjøen utenfor grimstad, er funnet omkommet på 92 meters dyp, bekrefter politiet.
Tidspunkt: 16-05-2016 - Kl.22:14 - Kilde: Aftenposten - Info


172. Buss i full fyr på E18
Det brenner i en buss på E18 ved grimstad, melder NRK.
Tidspunkt: 02-04-2016 - Kl.09:18 - Kilde: Aftenposten - Info


173. Staten må anerkjenne sitt ansvar for kirkenes nasjonale kulturminneverdier | Jørn Holme og Frank grimstad
Det er på tide, når stat og kirke skilles ad.
Tidspunkt: 31-03-2016 - Kl.21:15 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Kortfilmfestivalen i grimstad får status som Oscar-kvalifiserende
Kortfilmfestivalen i grimstad rykker opp i A-klassen. Vinneren av hovedprisen Gullstolen vil fra i år automatisk være kvalifisert til vurdering for Oscar-nominasjon.
Tidspunkt: 05-01-2016 - Kl.15:37 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Nytt norsk selskap trekkes inn i Petrobras-saken
grimstad-rederiet Uglands Rederi har i likhet med Akastor satt i gang interne undersøkelser.
Tidspunkt: 28-12-2015 - Kl.23:17 - Kilde: E24 - Info


176. Vil ikke ha mat fra kristen leverandør
En bedrift i grimstad har sagt opp avtalen om kjøp av mat fra selskapet Big Catering, eid av den kristne organisasjonen Normisjon. Begrunnelsen er at bedriften vil være livssynsnøytral.
Tidspunkt: 21-12-2015 - Kl.08:48 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Start vant slaget om Sørlandet
Med seier 3–1 over gjestene fra grimstad sikret Start fortsatt eliteseriespill i Kristiansand i 2016. Men det ble en dramatisk kamp, der ingenting var sikkert før langt ut i andre omgang.
Tidspunkt: 25-11-2015 - Kl.21:55 - Kilde: NRK - Info


178. Start vant slaget om Sørlandet
Med seier 3-1 over gjestene fra grimstad sikret Start fortsatt eliteseriespill i Kristiansand i 2016. Men det ble en dramatisk kamp, der ingenting var sikkert før langt uti andre omgang.
Tidspunkt: 25-11-2015 - Kl.21:22 - Kilde: NRK - Info


179. Her kan det bli eliteseriefotball: - Vil ikke gå slik den ser ut nå
Jerv har sammen med grimstad kommune en stor jobb foran seg, for å ruste opp stadion til den standarden et opprykk krever.
Tidspunkt: 24-11-2015 - Kl.06:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


180. Ohi sende grimstad til himmels
Start såg ut til å gjere ende på 15 strake kampar utan siger, men så dukka Ohi opp for Jerv og sende grimstad til himmels.
Tidspunkt: 21-11-2015 - Kl.13:59 - Kilde: NRK - Info


181. Politiet fant sprenglegeme i grimstad
En bombegruppe fra Oslo uskadeliggjorte natt til mandag det de betegner som et sprenglegeme ved et kommunalt boligkompleks utenfor grimstad sentrum.
Tidspunkt: 16-11-2015 - Kl.05:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


182. Politiet fant sprenglegeme i grimstad
En bombegruppe fra Oslo uskadeliggjorte natt til mandag det de betegner som et sprenglegeme ved et kommunalt boligkompleks utenfor grimstad sentrum.
Tidspunkt: 16-11-2015 - Kl.05:47 - Kilde: Aftenposten - Info


183. En pågrepet etter funn av eksplosiver i grimstad
En person er pågrepet etter at det ble funnet eksplosiver ved et kommunalt boligkompleks utenfor grimstad sentrum søndag kveld.
Tidspunkt: 16-11-2015 - Kl.05:47 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Nedrykk for Amazon: – Eg er tom for ord
Amazon grimstad såg ut til å gå mot kvalifiseringsplass i Toppserien. Men ei Medkila-scoring eitt minutt før slutt sende sørlendingane ned til 1. divisjon.
Tidspunkt: 07-11-2015 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


185. Se siste runde av Toppserien: Hvem rykker ned?
Her kan du se fem av seks kamper fra avslutningen i Toppserien kl. 12.00. Medkila og Amazon grimstad kjemper om å unngå nedrykk.
Tidspunkt: 07-11-2015 - Kl.11:08 - Kilde: NRK - Info


186. Glenn Andersen fra grimstad hylles som en folkehelt i Fredrikstad
Telefonen har knapt stått stille siden Jerv-kapteinens skjebnemål.
Tidspunkt: 02-11-2015 - Kl.11:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Kan rykke ned etter poengtrekk, men energien er det lite å si på
Jentene i Amazon grimstad.
Tidspunkt: 22-10-2015 - Kl.17:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


188. Amazon grimstad trukket ett poeng
Amazon grimstad har ikke levert en tilfredsstillende økonomisk handlingsplan og blir trukket ett poeng i årets toppserie av Norges Fotballforbund.
Tidspunkt: 22-10-2015 - Kl.14:48 - Kilde: NRK - Info


189. Avaldsnes vant etter turbulent uke
Avaldsnes trygget sølvplassen i eliteserien i fotball for kvinner da Amazon grimstad ble slått hele 5-0 lørdag. Kampen var lagets første siden Tom Nordlies bråe avgang som trener.
Tidspunkt: 10-10-2015 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


190. Avaldsnes med storseier i første kamp etter Nordlies avskjed
5-0 mot Amazon grimstad.
Tidspunkt: 10-10-2015 - Kl.17:33 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


191. Smerter i brystet etter mopedvelt
Politiet fikk klokken 0755 melding om en mopedulykke i krysset grimstadvegen/Ytrebygdsveien.
Tidspunkt: 08-10-2015 - Kl.08:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


192. Omkom i utforkjøring ved Aust-Agder
En person mistet lørdag formiddag livet i en utforkjøring ved grimstad i Aust-Agder.
Tidspunkt: 26-09-2015 - Kl.11:32 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Hestedrama på grimstadneset
Brannvesenet rykket ut og fikk tilslutt hesten ut ved hjelp av en kranbil.
Tidspunkt: 16-07-2015 - Kl.16:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. Frp-politiker foreslår kutt i oljeskatten
Oljeskatten bør reduseres fra dagens nivå på 78 prosent for å redde arbeidsplasser, mener Fremskrittspartiets energipolitiske talsmann Oskar grimstad.
Tidspunkt: 09-07-2015 - Kl.06:24 - Kilde: E24 - Info


195. Ti kamper uten seier for Åsane
Kanonskåring sørget for ett poeng i grimstad, men Åsane er i fritt fall.
Tidspunkt: 21-06-2015 - Kl.21:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


196. Trafikkulykke i grimstadvegen
Bil kjørte i lyktestolpe.
Tidspunkt: 21-05-2015 - Kl.15:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


197. Ny tillit til utskjelt lag
Bryne-trener Gaute Larsen lar spillerne som tapte 0-3 for Jerv i grimstad få en ny sjanse.
Tidspunkt: 13-05-2015 - Kl.18:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


198. Sandviken-jentene brast i gråt da overtidsmålet kom
Utrøstelige etter at Amazon grimstad utlignet.
Tidspunkt: 09-05-2015 - Kl.18:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Etterlengtet seier for Arna-Bjørnar: - Vi har manglet selvtillit
Lettelsen var stor da Arna-Bjørnar tok sesongens tre første poeng i grimstad.
Tidspunkt: 01-05-2015 - Kl.17:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


200. Internasjonalt film-toppmøte i grimstad
Representanter for Cannes-festivalen ble ikke engang invitert. Ledelsen for årets kortfilmfestival i grimstad legger nemlig listen enda høyere.
Tidspunkt: 29-04-2015 - Kl.13:30 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Se Staying Alive-regissørens prisvinnende kortfilm
I helgen var det premiere på Charlotte Bloms første kinofilm "Staying alive". For "Kokos" vant hun Gullstolen ved Kortfilmfestivalen i grimstad. Se hele filmen her!
Tidspunkt: 19-01-2015 - Kl.15:59 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Kjærlighet og kokosboller
Charlotte Blom er aktuell med Staying Alive, sin første helaftens kinofilm. Kortfilmen hennes "Kokos" vant Gullstolen ved Kortfilmfestivalen i grimstad. Se hele filmen her!
Tidspunkt: 19-01-2015 - Kl.14:58 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Mann pågrepet etter voldtekt i grimstad
Ble pågrepet onsdag kveld, melder Fædrelandsvennen.
Tidspunkt: 16-10-2014 - Kl.11:00 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Etterforsker overfallsvoldtekt i grimstad
Politiet fikk melding i natt.
Tidspunkt: 12-10-2014 - Kl.09:54 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Tredje for Snøløs
Amalie Snøløs fikk hun sitt lengste innhopp for Urædd lørdag. Hun er en av fire tidligere Amazon grimstad- spillere i klubben og ser frem til en mulig kvalik nettopp mot Amazon.
Tidspunkt: 28-09-2014 - Kl.00:10 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


206. Vålerenga tok poeng på Nadderud
Stabæk avga poeng med 2-2 hjemme mot Vålerenga, mens LSK vant 5-0 over Amazon grimstad. Dermed er LSK tilbake på tabelltopp.
Tidspunkt: 21-09-2014 - Kl.19:50 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


207. Vålerenga tok poeng på Nadderud
Stabæk avga poeng med 2-2 hjemme mot Vålerenga, mens LSK vant 5-0 over Amazon grimstad. Dermed er LSK tilbake på tabelltopp.
Tidspunkt: 21-09-2014 - Kl.19:50 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


208. Kolbotn vant og avanserte til 3. plass
Kolbotn vant 3-0 borte over Amazon grimstad mandag og overtok 3. plassen foran Røa. Hjemmelaget sliter på kvalikplassen.
Tidspunkt: 09-09-2014 - Kl.13:46 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


209. Wiersholm ønsker kvalik mot Amazon
Urædds fire tidligere Amazon grimstad- spillere kan møte sin gamle klubb i kvalifiseringen til Toppseriespill i høst. Selv med tap 1-2 for Grei lørdag, er laget på kvalikplass.
Tidspunkt: 07-09-2014 - Kl.02:08 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


210. Nytt poeng for Amazon
Amazon grimstad tok et viktig poeng i nedrykksstriden etter 1-1 borte mot Klepp.
Tidspunkt: 31-08-2014 - Kl.10:13 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


211. Væpnet politiaksjon i grimstad avsluttet
Den væpnede politiaksjonen ved Dahlske videregående skole i grimstad, er nå avsluttet. Politiet skal ha lett etter en person med våpen.
Tidspunkt: 28-08-2014 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Væpnet aksjon i grimstad
Det pågår nå en væpnet aksjon i grimstad.
Tidspunkt: 28-08-2014 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Amazon slo Avaldsnes
Siden Grand Bodø tok årets første seier over Kolbotn onsdag, måtte Amazon grimstad ta poeng fra Avaldsnes for å holde kontakt. De vant 1-0.
Tidspunkt: 27-08-2014 - Kl.17:59 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


214. Christensen: ? Vi tørr mer
Vålerenga slo Amazon grimstad 1-0 etter at Marte Berget satt ballen i mål på straffespark ti minutter før slutt. Fotballmagasinet møtte Vålerengas Camilla Christensen og Mina Kjørum noen timer etter kampslutt.
Tidspunkt: 25-08-2014 - Kl.09:50 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


215. ? God treningsuke
Vålerengas Tina Wulf melder om en god treningsuke. Søndag venter hjemmekamp mot Amazon grimstad.
Tidspunkt: 23-08-2014 - Kl.17:56 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


216. ? Må gjøre alt for å vinne
Johanne Fridlund kommer fra J19-seier i Sverige. Nå skal hun gjøre alt for å slå Amazon grimstad på søndag.
Tidspunkt: 23-08-2014 - Kl.17:51 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


217. Grand Bodø med ny uavgjort
Grand Bodø spilte uavgjort for andre kamp på rad med 1-1 mot Medkila lørdag og er á poeng med Amazon grimstad. Det blir en skikkelig bunnkamp mellom lagene om å unngå direkte nedrykk.
Tidspunkt: 16-08-2014 - Kl.21:57 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


218. Henter utenlandsk krisehjelp
Amazon grimstad har signert to nye utlendinger. Augustine Silvia Ejangue Siliki og Dyanne Anderson fra hhv. Kamerun og USA er hentet for å redde den kriserammede klubben.
Tidspunkt: 17-07-2014 - Kl.09:05 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


219. Medkila utenfor fare
Med 1-4-seier borte mot Amazon grimstad rykket Medkila opp en plass og skaffet seg en god luke til nedrykksspøkelset.
Tidspunkt: 06-07-2014 - Kl.17:55 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


220. Avaldsnes kjørte over Amazon
Avaldsnes hadde full kontroll og knuste Amazon grimstad med hele 7-0 lørdag.
Tidspunkt: 28-06-2014 - Kl.20:25 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


221. Fridlund matchvinner for Vålerenga
Etter fire strake uavgjorte mellom lagene, kunne Vålerenga juble for sin første seier over Amazon grimstad.
Tidspunkt: 22-06-2014 - Kl.18:56 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


222. Amazon låner
Stabækrekruttene Guro og Stina Næss Berge lånes ut til Amazon grimstad, det melder Stabæk på sine nettsider onsdag.
Tidspunkt: 21-06-2014 - Kl.08:43 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


223. Solid Kolbotnseier
Med 5-0 hjemme mot Amazon grimstad, tok Kolbotn en sikker seier mandag.
Tidspunkt: 09-06-2014 - Kl.21:12 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


224. Ute av cupen og på tabellbunnen
Etter cup-exit og kun en seier i serien varsler Amazon grimstad at de vil hente forsterkninger, og ser både til Norge og til utlandet når de skal finne spillere.
Tidspunkt: 06-06-2014 - Kl.18:35 - Kilde: NRK - Info


225. Kampfakta 2. runde NM
2. runde senior- NM avvikles med siste kamp onsdag. Amazon grimstad er ute. Her finner du kampfakta fra runden.
Tidspunkt: 03-06-2014 - Kl.17:21 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


226. Reitens heading avgjørende
Guro Reiten ble matchvinner da Trondheims-Ørn slo Amazon grimstad 1-0 lørdag.
Tidspunkt: 01-06-2014 - Kl.14:15 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


227. Kvinne druknet i grimstad
En kvinne døde i en drukningsulykke i Rorevannet i grimstad mandag kveld.
Tidspunkt: 26-05-2014 - Kl.21:25 - Kilde: Aftenposten - Info


228. LSK-dominans i grimstad
Det var liten tvil om hvem som skulle stikke av med seieren da LSK gjestet Amazon grimstad lørdag.
Tidspunkt: 24-05-2014 - Kl.17:34 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


229. Ny Klepp-seier
Klepp har hatt en fin sesongåpning og onsdag tok de sin fjerde seier på fem kamper etter 3-0 over Amazon grimstad.
Tidspunkt: 21-05-2014 - Kl.20:09 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


230. Spennende bunnoppgjør
Amazon grimstad tok sine første poeng i årets Toppserie etter en spennende kamp mot Grand Bodø.
Tidspunkt: 16-05-2014 - Kl.21:42 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


231. Milliondryss til Nøgne Ø-gründere
2013 ble nok et rekordår for mikrobryggeriet i grimstad.
Tidspunkt: 25-04-2014 - Kl.08:06 - Kilde: E24 - Info


232. Dovland: ? Veldig fornøyd med laget
Nyopprykkede Grand Bodø imponerte med 2-1-seier over Amazon grimstad lørdag.
Tidspunkt: 30-03-2014 - Kl.12:01 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


233. Smyth: ? Utradisjonell start
Amazon grimstad gikk på et 1-2-tap for Grand Bodø lørdag. Det etter en trøblete start.
Tidspunkt: 30-03-2014 - Kl.11:48 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


234. Grand-seier etter kunstscoring
Grand Bodø tok grep om kampen fra første spark på ballen og vant helt fortjent 2-1 over Amazon grimstad.
Tidspunkt: 29-03-2014 - Kl.16:44 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


235. Wiersholm: - Tror det blir Urædd
Både Wiersholm og Urdalens fremtid er usikker. Førstnevnte tror selv hun havner i Urædd, mens Urdalen er vraket fra A- stallen til Amazon grimstad.
Tidspunkt: 20-03-2014 - Kl.18:49 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


236. Amazon svarer
Torsdag skrev vi at Urædd var på jakt etter to Amazon grimstad- spillere, nå har Sørlandsklubben kommet med en redegjørelse.
Tidspunkt: 07-03-2014 - Kl.11:37 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


237. Urædd jakter
Urædd er på jakt etter flere spillere fra primært Amazon grimstad.
Tidspunkt: 06-03-2014 - Kl.09:38 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


238. Avaldsnes: - Trenger flere spillere
Avaldsnes vant 2-1 over Amazon grimstad i lørdagens treningskamp, likevel vil treneren ha flere spillere.
Tidspunkt: 02-03-2014 - Kl.16:24 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


239. Amazons Saida - på norsk og fransk
Fotballmagasinet har tatt en prat med Amazon grimstads nye spiller, den franske seriemesteren Akherraze Saida. Her får du intervjuet, på både norsk og fransk!
Tidspunkt: 01-02-2014 - Kl.01:36 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


240. Fransk mester til Amazon
Amazon grimstad er virkelig i ilden. Onsdags kveld ble den franske mesteren Saida Akherraze klar for Toppserieklubben.
Tidspunkt: 29-01-2014 - Kl.22:27 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


241. Rumener til Amazon
I går kom Hood til Amazon grimstad og norsk fotball på ny. I dag torsdag signerte Sørlandslaget nok en utenlandsk spiller, rumenske Andreea Laiu.
Tidspunkt: 23-01-2014 - Kl.18:27 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


242. Vinterens første
Amazon grimstad har hentet sine første forsterkninger siden serieavslutningen i november.
Tidspunkt: 07-01-2014 - Kl.14:08 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


243. Bitter fotballstrid etter lagbytte
Fotballklubbene Vindbjart og Jerv er i tottene på hverandre etter at Henrik Robstad fredag signerte for grimstad-laget.
Tidspunkt: 26-12-2013 - Kl.03:10 - Kilde: NRK - Info


244. Bitter fotballstrid etter lagbytte
Fotballklubbene Vindbjart og Jerv er i tottene på hverandre etter at Henrik Robstad fredag signerte for grimstad-laget.
Tidspunkt: 22-12-2013 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


245. Terminliste Toppserien 2014
Terminlisten for Toppserien 2014 er klar. Regjerende seriemester Stabæk tar imot Amazon grimstad i første serierunde og møter LSK Kvinner på bortebane i serieavslutningen.
Tidspunkt: 18-12-2013 - Kl.22:29 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


246. Her feier Ole Gustav begge bambiene av isen
To rådyr havnet mandag ut på det islagte Rorevannet i grimstad og kom seg ikke på land.
Tidspunkt: 28-11-2013 - Kl.13:00 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


247. Hansa Borg inn i Nøgne Ø
Hansa Borg Bryggerier kjøper 54,44 prosent av aksjene i bryggeriet Nøgne Ø. De lover at grimstad-bryggeriet fortsatt skal bestå som eget selskap.
Tidspunkt: 27-11-2013 - Kl.09:15 - Kilde: NRK - Info


248. Shannon avslutter i Amazon
Shannon Smyth ble matchvinner da hun scoret Amazon grimstads andre mål i lørdagens kvalikfinale mot Sarpsborg. I dette intervjuet lover hun å være i Amazon resten av karrieren.
Tidspunkt: 22-11-2013 - Kl.00:08 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


249. Nøgne Ø blir kjøpt opp

Det går rykter om at bryggeriet i grimstad blir kjøpt opp, men ingen vil kommentere ryktene.


Tidspunkt: 18-11-2013 - Kl.14:23 - Kilde: E24 - Info


250. Bildeserie: Amazon vant kvalikdrama
Sarpsborg tok imot Amazon grimstad til siste og avgjørende kvalikfinale lørdag. Den gikk sørlandslaget seirende ut av. Her er bilder fra dramaet.
Tidspunkt: 17-11-2013 - Kl.22:54 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


251. Sarpsborg-keeper: - Feil av meg
Sarpsborgs keeper Christine Kristiansen var uheldig på begge baklengsmålene i lørdagens kvalikfinale mot Amazon grimstad. Dermed ble det ikke opprykk til neste års Toppserie.
Tidspunkt: 17-11-2013 - Kl.17:01 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


252. Her er Amazons nye trener
Serbiske Vanja Stefanovic blir Amazon grimstads trener de to neste årene.
Tidspunkt: 17-11-2013 - Kl.15:27 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


253. Trer av med god samvittighet
Jahn Robert Holmgren avsluttet vikariatet som fungerende hovedtrener i Amazon grimstad med suksess. 2-0- seieren over Sarpsborg i kvaliken lørdag, reddet nemlig plassen.
Tidspunkt: 17-11-2013 - Kl.13:07 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


254. Stabæk best - Amazon verst
Seriemester Stabæk gikk til topps i Toppseriens Fair play-konkurranse, Amazon grimstad er verst i klassen. Tabellposisjon følger langt på vei Fair-play- tabellen.
Tidspunkt: 12-11-2013 - Kl.16:41 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


255. Amazon sliter
Amazon grimstad sliter veldig med å holde Toppserieplassen etter at Sarpsborgs Elin Gladheim scoret 2 mål på 2 minutter i lørdagens kvalifiseringskamp på bortebane.
Tidspunkt: 09-11-2013 - Kl.14:33 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


256. Tidspunkt for kvaliken
Amazon grimstad og Sarpsborg spiller kvalifisering for spill i Toppserien 2014 - NFF har satt opp tidspunkter for dobbelmøtet.
Tidspunkt: 07-11-2013 - Kl.20:50 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


257. Tre til legevakt etter brann i grimstad
Ti personer ble evakuert og tre av dem måtte sendes til legevakt etter at det begynte å brenne i en leilighet i grimstad natt til torsdag.
Tidspunkt: 07-11-2013 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Sendte Sandviken ned
Amazon grimstad slo Sandviken 2-0 på hjemmebane, og sørget dermed for at Sandviken må spille 1. divisjon neste år.
Tidspunkt: 20-10-2013 - Kl.15:30 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


259. Stabæk seriemestere
Med 4-1 over Kolbotn søndag, samtidig som LSK Kvinner tapte 0-1 hjemme for Amazon grimstad, kunne Stabæk juble for seriegull 2013.
Tidspunkt: 13-10-2013 - Kl.15:56 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


260. Algrøy sikret seier til Arna-Bjørnar
Arna-Bjørnar festet grepet om bronseplassen etter 2-0 på bortebane mot Amazon grimstad, som på sin side er plantet i bunnen.
Tidspunkt: 06-10-2013 - Kl.17:20 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


261. Uavgjort i sin første kamp
Jan Robert Holmgrens første kamp som Amazon grimstad-trener endte med 1-1 mot Vålerenga.
Tidspunkt: 08-09-2013 - Kl.21:42 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


262. Berg-Hansen: ? Under pari
Vålerengatrener Cecilie Berg-Hansen var ikke fornøyd med lagets bortekamp og 1-1-kamp mot Amazon grimstad lørdag.
Tidspunkt: 08-09-2013 - Kl.20:40 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


263. Uavgjort i grimstad
Amazon grimstad og Vålerenga spilte lørdag 1-1 på Levermyr stadion.
Tidspunkt: 07-09-2013 - Kl.16:52 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


264. Ny trener i Amazon grimstad
Amazon grimstad har skaffet ny hovedtrener etter at de sparket Margunn Haugenes.
Tidspunkt: 05-09-2013 - Kl.07:35 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


265. Ny trener i Amazon grimstad
Amazon grimstad har skaffet ny hovedtrener etter at de sparket Margunn Haugenes.
Tidspunkt: 05-09-2013 - Kl.07:35 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


266. Han blir tidenes yngste trener
23 år gamle Jahn Robert Holmgren får hovedansvaret for å redde Amazon grimstads plass i Toppserien. Med det blir han etter alt å dømme tidenes yngste hovedtrener på toppfotballnivå i Norge.
Tidspunkt: 03-09-2013 - Kl.22:23 - Kilde: NRK - Info


267. Haugenes fikk sparken
Margunn Haugenes er avsatt som trener i Amazon grimstad med umiddelbar virkning.
Tidspunkt: 03-09-2013 - Kl.18:39 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


268. Dømt til psykisk helsevern etter å ha drept faren
Kvinnen som var tiltalt for overlagt drap på faren sin og drapsforsøk på moren i grimstad i fjor, er dømt til tvungent psykisk helsevern.
Tidspunkt: 26-08-2013 - Kl.14:10 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Dømt til psykisk helsevern etter å ha drept faren
Kvinnen som var tiltalt for overlagt drap på faren sin og drapsforsøk på moren i grimstad i fjor, er dømt til tvungent psykisk helsevern.
Tidspunkt: 26-08-2013 - Kl.12:32 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


270. Fiane Christensen reddet poeng
Med 1-0-ledelse så det lenge ut til at Røa skulle ta med seg tre poeng fra hjemmekampen mot Amazon grimstad, men mot slutten av kampen dukket Marit Fiane Christensen opp og sørget for poengdeling.
Tidspunkt: 17-08-2013 - Kl.17:19 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


271. Fiane Christensen reddet poeng
Med 1-0-ledelse så det lenge ut til at Røa skulle ta med seg tre poeng fra hjemmekampen mot Amazon grimstad, men mot slutten av kampen dukket Marit Fiane Christensen opp og sørget for poengdeling.
Tidspunkt: 17-08-2013 - Kl.17:19 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


272. Mann (65) funnet død i sjøen i grimstad
Ble meldt savnet søndag. Politiet mistenker ikke at det er skjedd noe kriminelt.
Tidspunkt: 22-07-2013 - Kl.11:19 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


273. – Dette kommer til å få betydning for Se og Hør
Slottsekspert og statsviter Carl Erik grimstad mener Slottet har fått medhold på de viktigste punktene i sin PFU-klage.
Tidspunkt: 25-06-2013 - Kl.12:11 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


274. Motorsyklist skadet i Fredrikstad
En 33 år gammel motorsyklist er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en ulykke i grimstadveien i Fredrikstad i 18-tiden søndag.
Tidspunkt: 16-06-2013 - Kl.21:06 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Nok en kortfilmpris til Izer Aliu
Izer Aliu fikk lørdag kveld Gullstolen for beste norske kortfilm under Kortfilmfestivalen i grimstad.
Tidspunkt: 15-06-2013 - Kl.21:55 - Kilde: Aftenposten - Info


276. «Jeg ønsker å kunne le godt av en god historie eller en god vits igjen»
Stortingsrepresentant Oskar grimstad (Frp) mener brannen i Herøy i Møre og Romsdal, som tok livet fra datteren hans, var påsatt. Nå krever han ny gjennomgåelse av beviser og vitnebeskrivelser.
Tidspunkt: 27-05-2013 - Kl.18:09 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Mann (38) varetektsfengslet for drap i Valle
Den 38 år gamle mannen fra grimstad som er siktet for forsettlig drap på Helge Dahle (50) i Setesdal, ble varetektsfengslet i fire uker i Kristiansand tingrett mandag.
Tidspunkt: 27-05-2013 - Kl.17:18 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


278. Vi spiller bra og skaper mye
Hovedtrener i Vålerenga, Cecilie Berg Hansen var fornøyd med lagets prestasjoner, med unntak av de siste ti minuttene av lørdagens 3-3-kamp mot Amazon grimstad.
Tidspunkt: 26-05-2013 - Kl.18:57 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


279. Sånn kampen blir må vi være fornøyd
Amazon grimstad reddet ett poeng, men hovedtrener Margunn Haugenes er klar på at det må tettes igjen bakover.
Tidspunkt: 26-05-2013 - Kl.13:25 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


280. Amazon-sluttspurt sikret poengdeling
Det så ut til å gå mot Vålerenga-seier hjemme i Vallhall, men to mål på to minutter sikret et poeng for Amazon grimstad.
Tidspunkt: 25-05-2013 - Kl.18:57 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


281. Årets første seier
Marit Fiane Christensen gav Amazon grimstad årets første seier med seiersmålet 11 minutter ut i 2. omgang mot Klepp. Gjestene er sist på tabellen med kun ett poeng.
Tidspunkt: 09-05-2013 - Kl.23:20 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


282. Jeppesen ordnet Medkila-seier
Elisabeth Jeppesen sørget for at Medkila vant en meget viktig seier over Amazon grimstad.
Tidspunkt: 01-05-2013 - Kl.17:29 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


283. 21-åring omkom etter fall fra taket
21-åringen som ble funnet alvorlig skadet i grimstad sentrum natt til lørdag, døde på sykehuset mandag formiddag.
Tidspunkt: 30-04-2013 - Kl.12:28 - Kilde: Aftenposten - Info


284. 21-åring døde etter fall fra tak i grimstad
Mannen som lørdag morgen ble funnet livstruende skadd på bakken ved et bolighus i grimstad, døde mandag av skadene.
Tidspunkt: 30-04-2013 - Kl.10:27 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


285. Mann (22) funnet med livstruende skader
En 22 år gammel mann fra grimstad ble kjørt til sykehus med store hodeskader tidlig lørdag morgen. Politiet sjekker om noe kriminelt står bak.
Tidspunkt: 27-04-2013 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


286. 22-åring fløyet til sykehus med livstruende skader
En 22 år gammel mann fra grimstad er fløyet til Oslo universitetssykehus med livstruende skader. Politiet undersøker om det kan ha skjedd noe kriminelt.
Tidspunkt: 27-04-2013 - Kl.12:49 - Kilde: Aftenposten - Info


287. 20-åring livstruende skadd i grimstad
Mannen fra grimstad er fløyet til Oslo universitetssykehus med alvorlige hodeskader lørdag morgen.
Tidspunkt: 27-04-2013 - Kl.11:13 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


288. Bildeserie: Stabæks seier mot Amazon
Stabæk slo Amazon grimstad 3-1 lørdag, her er bilder.
Tidspunkt: 21-04-2013 - Kl.16:13 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


289. Amazon bydde opp til dans
Amazon grimstad måtte se seg slått av Stabæk i deres seriepremiere lørdag, men gjestene fra Sørlandet bydde opp til dans i 1. omgang.
Tidspunkt: 21-04-2013 - Kl.11:20 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


290. Amazon bydde opp til dans
Amazon grimstad måtte se seg slått av Stabæk i deres seriepremiere lørdag, men gjestene fra Sørlandet bydde opp til dans i 1. omgang.
Tidspunkt: 21-04-2013 - Kl.11:20 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


291. Reinås: - Det var mitt mål
Stabæks Stine Pettersen Reinås ble noe så sjeldent som matchvinner i 3-1- seieren over Amazon grimstad, nykommeren har overrasket med mye spilletid etter overgangen fra Kattem.
Tidspunkt: 20-04-2013 - Kl.17:37 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


292. Reinås: - Det var mitt mål
Stabæks Stine Pettersen Reinås ble noe så sjeldent som matchvinner i 3-1- seieren over Amazon grimstad, nykommeren har overrasket med mye spilletid etter overgangen fra Kattem.
Tidspunkt: 20-04-2013 - Kl.17:37 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


293. Stabækseier på dårlig dag
Stabæk tok en etterhvert komfortabel 3-1- seier over Amazon grimstad, men gjestene var farlige i 1. omgang og kunne lett både scoret og ledet ved halvtid.
Tidspunkt: 20-04-2013 - Kl.16:34 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


294. Døde etter brann på omsorgssenter
En kvinne døde etter at det brant på kjøkkenet i et omsorgssenter i grimstad natt til lørdag.
Tidspunkt: 13-04-2013 - Kl.09:07 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Alvorlig skadd i brann på omsorgssenter
En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader etter en brann på et omsorgssenter i grimstad.
Tidspunkt: 13-04-2013 - Kl.08:13 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Døde etter brann på omsorgssenter
En kvinne døde etter at det brant på kjøkkenet i et omsorgssenter i grimstad natt til lørdag.
Tidspunkt: 13-04-2013 - Kl.06:55 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


297. Kvinne skadd i brann i grimstad
En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus i Bergen med alvorlige brannskader, etter en brann på et omsorgssenter i grimstad.
Tidspunkt: 13-04-2013 - Kl.03:25 - Kilde: NRK - Info


298. Apotek ranet i grimstad
Politiet leter etter en person som tirsdag formiddag ranet til seg medisiner fra Vitus apotek i grimstad.
Tidspunkt: 02-04-2013 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Halvparten har fått ny jobb
Over halvparten av de ansatte hos ST-Ericsson i grimstad har fått ny jobb, to måneder før bedriften legger ned virksomheten.
Tidspunkt: 04-03-2013 - Kl.08:00 - Kilde: NRK - Info


300. Politidrapsmann pågrepet
Mannen som rømte fra psykiatrisk avdeling fredag, er nå pågrepet. Mannen ble dømt til fem års fengsel for å ha kjørt ned og drept en politimann i grimstad for tre år siden.
Tidspunkt: 02-03-2013 - Kl.08:48 - Kilde: NRK - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)