Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Fredag  26. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: MANDAL



1. Slik spilles cupens 2. runde
Norges Fotballforbund har satt opp cupens 2. runde for herrer. Den byr på flere interessante oppgjør. Askedadden Torvastad, som slo ut Haugesund i runde 1, får besøk av eliteserielaget Viking. Rosenborg må reise til Jessheim for å møte Ull/Kisa, Molde møter Strindheim, Brann skal opp mot Askøy og Lillestrøm kan se frem til et rivaloppgjør mot Strømmen, et bananskall de har sklidd på før. Torvastad-keeper Jørgen Grønningen, som reddet fire straffer da Haugesund ble slått ut, ser frem til å møte Viking i neste runde. – Det gjør jo sjansen for å gå videre ganske mye mindre, enn om vi hadde møtt Vard eller Stord Haugesund. Men det er jo ekstrem luksus for oss å møte et eliteserie-lag. Det blir en enorm opplevelse igjen. En ny folkefest på Torvastad, sier han til NRK. – Håper du på straffer igjen? – Det er veldig liten sjans for at jeg kan klare det igjen, men med flaks og ferdigheter så kan det gå. Hvis det blir straffer så regner jeg med at Viking-spillerne vil være ganske nervøse, sier keeperhelten Grønningen. De fleste kampene i runde 2 vil bli spilt 24. april. Skjervøy – Alta Fløya – Tromsø Tromsdalen – Lyn Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Ranheim Stjørdals/Blink – Levanger Strindheim – Molde Træff – Kristiansund Hødd – Aalesund Stord - Lysekloster Bjarg – Åsane Frøya - Sogndal Askøy - Brann Torvastad – Viking Vard Haugesund – Sandnes Ulf mandalskameratene – Bryne Fløy – Egersund Jerv - Strømsgodset Pors – Odd Eik Tønsberg – Fredrikstad (spilles 25. april) Fram – Arendal Hønefoss – Sarpsborg 08 (spilles 25. april) Elverum – HamKam Eidsvold Turn – Mjøndalen Ull/Kisa – Rosenborg Strømmen – Lillestrøm Skeid – Raufoss Frigg – KFUM Oppsal – Vålerenga Bærum – Stabæk Kjelsås - Kongsvinger Råde – Moss
Tidspunkt: 12-04-2024 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


2. Haugesund-keeper røk korsbåndet
Haugesund-keeper Amund Wichne fikk mandag den tunge beskjeden om at korsbåndet er røket og at hele sesongen sannsynligvis ryker. Det skriver eliteserieklubben på sine hjemmesider. Wichne pådro seg skaden under den nylig avsluttede treningsleiren i Spania. Mandag forelå diagnosen. 26-åringen fra mandal har røket korsbåndet og må med normal rekonvalens belage seg på seks til ni måneders fravær fra fotballen. – Det er selvsagt en veldig tøff beskjed å få som fotballspiller, men Amund har et så sterkt hode og en så sterk mentalitet at han garantert kommer tilbake for fullt, sier Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal. Haugesund spiller åpningskampen i den nye eliteseriesesongen søndag 31. mars borte mot Odd. (NTB)
Tidspunkt: 18-03-2024 - Kl.18:47 - Kilde: NRK - Info


3. Wærenskjold mistet ledertrøya – skuffende dag for Uno-X i Saudi-Arabia
Sammenlagtleder Søren Wærenskjold var uheldig på torsdagens etappe av sykkelrittet Alula Tour i Saudi-Arabia. Sidevind og to sykkelbytter skapte trøbbel. Wærenskjold vant onsdagens etappe og startet i ledertrøya på etappe nummer tre. Der måtte mandalitten bytte sykkel med 21 kilometer igjen. Det ble skjebnesvangert. Samtidig hadde feltet delt seg i sidevinden, og Wærenskjold fikk en umulig oppgave med å tette luka til teten. Han endte til slutt helt nede på 94.-plass. Dermed ble det bare med den ene dagen i ledertrøya for 23-åringen. Den spurtsterke belgieren Tim Merlier, som sykler for laget Soudal Quick-Step, tok etappeseieren. Han slo nederlenderne Arvid De Kleijn og Casper van Uden på de siste meterne. Sistnevnte tok over ledertrøyen fra Wærenskjold. Anders Halland Johannessen endte på 37.-plass og ble Uno-X sin bestemann torsdag. UAE-rytter Vegard Stake Laengen endte på 68.-plass. (NTB)
Tidspunkt: 01-02-2024 - Kl.13:46 - Kilde: NRK - Info


4. Søren Wærenskjold tok årets første seier - vant i Saudi-Arabia
På toppen av en fire kilometer slak motbakke var det Søren Wærenskjold som kunne juble i Saudi Tour onsdag. Sørlendingen ble glimrende ledet frem av lagkameratene i Uno-X, med danske Louis Bendixen som sisteopptrekker. På oppløpet hadde han full kontroll og vant kontrollert foran Henok Mulubrhan og Nils Eekhoff. – Du er alltid spent på hvordan det vil gå i starten av sesongen, men det virker som om vinteren i hvert fall har vært okey, sier 23-åringen fra mandal i et seiersintervju vist på Discovery+. Wærenskjold ble nummer fire på tirsdagens åpningsetappe. Med onsdagens etappeseier leder han nå rittet sammenlagt etter to av fem etapper. Onsdagens seier er årets første seier for det norske Uno-X-laget. Nordmannen tok sin første proffseier da han vant den tredje etappen i Saudi Tour i fjor. Det ble starten på en glimrende sesong for nordmannen som blant inneholdt ytterligere fire proffseirer, NM-gull på tempo og deltakelse i Tour de France.
Tidspunkt: 31-01-2024 - Kl.13:14 - Kilde: NRK - Info


5. Utvider farevarsel: – Vær forsiktig i trafikken
Søndag og natt til mandag kommer det regn, sludd og snø om hverandre i Agder. Mest nedbør kommer langs kysten fra mandal og østover.
Tidspunkt: 10-12-2023 - Kl.10:10 - Kilde: YR.no - Info


6. Søren Wærenskjold vant etapperitt i Frankrike – sent sykkelbytte ga dramatikk
Sykkelproffen Søren Wærenskjold gikk fredag til topps i etapperittet Tour Poitou-Charentes i Frankrike. Han forsvarte sammenlagtledelsen på en dramatisk siste etappe. – En stor, stor seier for oss i et ritt som inkluderte en tempoetappe. Vi snakker om et ritt i Frankrike med fem etapper, sier teamsjef Jens Haugland til NTB. Wærenskjold tok dermed den første sammenlagtseieren til Uno-X i et etapperitt denne sesongen. mandalitten overtok ledelsen i firedagersrittet i Frankrike etter torsdagens tempoetappe. Der ble Wærenskjold nummer to. Foran fredagens avslutning hadde han seks sekunder til gode på franskmannen Bruno Amirail. Godt hjulpet av lagkameratene i Uno-X tok Wærenskjold vare på forspranget på fredagens avsluttende 170,4 kilometer lange etappe fra Moncoutant til Poitiers. Helt uten dramatikk forløp sisteetappen imidlertid ikke. Rundt seks kilometer før mål fikk Wærenskjold tekniske problemer og måtte bytte sykkel. Godt hjulpet av en lagkamerat kjørte han seg opp igjen til feltet og reddet seieren. (NTB)
Tidspunkt: 25-08-2023 - Kl.13:30 - Kilde: NRK - Info


7. Wærenskjold vant 1. etappe i Danmark rundt
Søren Wærenskjold rykket fra like før slutt og var overlegen inn til målbyen i Aalborg. Uno-X-rytterens etappeseier gjør at han også går rett inn ledertrøyen til rittet. – For en maktdemonstrasjon. Dagens sterkeste flodhest i Danmark, sa Eurosport-kommentator Teis Magelssen da nordmannen passerte målstreken i ensom majestet. «Flodhesten fra mandal», som var eneste nordmann som stilte til start, rykket fra resten da det gjensto fire kilometer. Det var Wærenskjolds fjerde seier for året. Den forrige var seieren i temporittet i NM. Fabio Jakobsen fra Nederland tok 2.-plassen seks sekunder bak den norske vinneren, mens den danske hjemmefavoritten Mads Pedersen ble nummer tre. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 15-08-2023 - Kl.16:03 - Kilde: NRK - Info


8. Wærenskjold vant 1. etappe i Danmark rundt
Søren Wærenskjold rykket fra like før slutt og var overlegen inn til målbyen i Aalborg. Uno-X-rytterens etappeseier gjør at han også går rett inn ledertrøyen til rittet. – For en maktdemonstrasjon. Dagens sterkeste flodhest i Danmark, sa eurosport-kommentator Teis Magelssen da nordmannen passerte målstreken i ensom majestet. «Flodhesten fra mandal», som var eneste nordmann som stilte til start, rykket fra resten da det gjensto fire kilometer. Det var Wærenskjolds fjerde seier for året. Den forrige var seieren i temporittet i NM. Fabio Jakobsen fra Nederland tok 2.-plassen seks sekunder bak den norske vinneren, mens den danske hjemmefavoritten Mads Pedersen ble nummer tre.
Tidspunkt: 15-08-2023 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


9. Evenepoel ny verdensmester på tempo
Den belgiske sykkelstjernen Remco Evenepoel (23) var sterkest fredag kveld, og sikret seg VM-tittelen på tempo. Ungutten som i fjor måtte se seg slått av både sveitseren Stefan Kung og nordmannen Tobias Foss, tok gullet foran italienske Filippo Ganna og briten Joshua Tarling. Det var Ganna som åpnet best og ledet på den første passeringen, men den belgiske ungutten skrudde opp tempoet og var til slutt 12 sekunder foran italieneren i mål. Foss, som denne sesongen har slitt med sykdom, ble til slutt nummer elleve. Fjorårets U23-verdensmester på tempo, Søren Wærenskjold fra mandal, ble til slutt nummer 13. – Det ble litt hardt for min del, sa Wærenskjold til TV 2 og fortsatte: – Jeg er alt i alt ganske fornøyd, men det var ikke helt det jeg håpet på. Tredje og siste nordmann, Iver Johan Knotten, endte på en 28. plass.
Tidspunkt: 11-08-2023 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


10. Sjefen kaller det «verdensklasse» – Tour-debutanten mener han gjorde «klassisk tabbe»
Belgiske Jasper Philipsen var for andre dag på rad best da det var feltets raskeste menn som kjempet om etappeseier i Tour de France. Samtidig yppet Uno-X og Alexander Kristoff seg. For med kun noen hundre meter igjen til mål, var det supertalentet Søren Wærenskjold (23) som ledet an feltet med Kristoff på hjul. – Søren og Alex gjør en vanvittig bra jobb. Kommer seg frem, og det opptrekket til Søren er verdensklasse tenker jeg. Det åpner seg og han tar muligheten når den kommer, sier sportsdirektør Gabriel Rasch etter etappen. For Kristoff, som var god plassert, ble det dog et noe skuffende resultat med en syvendeplass. Australske Caleb Ewan tok andreplassen foran tyske Phil Bauhaus. Wærenskjold selv sier han «ikke er helt enig». – Jeg visste at jeg måtte komme meg frem før oppløpet og så var det noen detaljer vi gjorde feil og så går jeg i bakken. Vi kom i hvert fall frem i dag, så vi får prøve igjen på neste spurtetappe, sier Wærenskjold og analyserer opptrekke slik: – Jeg gjør en klassisk tabbe når jeg går forbi. Jeg følte det var riktig å gå forbi dem, fordi jeg synes de hadde altfor lav fart. Da er det lett at de andre kommer bakfra. Men jeg åpnet litt for hardt, så da blir det slik at farten går litt ned på slutten. Jeg skulle heller kjørt sittende. Kjørt progressivt, slik at Alex kunne kommet med høyest mulig fart. Kristoff selv støtter seg til Wærenskjolds utsagn. – Søren startet kanskje litt hardt også, det dreper mine ben litt. Så stagnerer farten og da kommer folk fort bakfra. Jeg føler ikke vi løste det helt optimalt, vi hadde kanskje litt for god posisjon. Søren kunne kanskje ventet litt. Like etter at Kristoff åpnet spurten, gikk Wærenskjold i bakken like bak. mandalitten kom litt i ubalanse da først Kristoff og så Bryan Coquard kom forb og krasjet sammen med Axel Zingle ute ved barrieren på høyre side. – Det er bare skrubbsår, så det går helt fint, sier Wærenskjold.
Tidspunkt: 04-07-2023 - Kl.15:48 - Kilde: NRK - Info


11. Suverene Søren Wærenskjold vant tempoetappen i Belgia rundt
Søren Wærenskjold tok karrierens andre proffseier da han vant fredagens 3. etappe av sykkelrittet Belgia rundt. mandalitten og Uno-X-rytteren var bestemann på tempoetappen som var 15,2 kilometer lang med start og mål i byen Beveren. Nordmannen ble presset av nederlenderen Mathieu van der Poel på slutten av etappen, men den svært gode rytteren som startet nest sist av samtlige måtte også gi tapt på de siste kilometerne og kom inn til 4.-plass 15 sekunder bak Wærenskjold. Belgieren Yves Lampaert ble nummer to og var 12 sekunder bak i mål. Australias Alex Edmondson var 13 sekunder bak på 3.-plass. Seieren til Wærenskjold var hans første på tempo som proff. Hans første proffseier kom på 3. etappe av Saudi Tour i februar. I april skrev Søren Wærenskjold ny kontrakt med det norske profflaget fram til 2026. Sist år tok 23-åringen fra mandal gull på tempoen i U23-VM. I det samme mesterskapet i Australia ble det bronse på fellesstarten. (NTB)
Tidspunkt: 16-06-2023 - Kl.15:23 - Kilde: NRK - Info


12. Wærenskjold skrev ny Uno-X-avtale
Søren Wærenskjold (23) blir med videre på den norske proffsatsingen i Uno-X. Han har forlenget kontrakten fram til og med 2026-sesongen. Uno-X bekreftet nyheten på Twitter mandag morgen. Allerede dagen før meldte TV 2 at Wærenskjold kom til å vrake potensielle tilbud fra utlandet. mandalitten har vært en del av Uno-X-miljøet siden 2021. Den nye avtalen er godt nytt for et lag som de siste årene har måttet gi slipp på flere av sin mest talentfulle syklister. I fjor knallet Wærenskjold til med gull på tempoen og bronse på fellesstarten i U23-VM i Australia. Så langt denne sesongen står han med én proffseier (3. etappe i Saudi Tour i februar). (NTB)
Tidspunkt: 17-04-2023 - Kl.05:55 - Kilde: NRK - Info


13. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, Mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – Innstranda Rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – Molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – Florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – Kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – Fredrikstad Drøbak/Frogn – Moss Kråkerøy – Kvik Halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


14. Wærenskjold med stygt fall i belgisk ritt
Uno-X-syklist Søren Wærenskjold falt i asfalten under rittet Kuurne-Brussel-Kuurne søndag og hadde tydelige smerter. Hendelsen skjedde med drøyt 85 kilometer igjen av éndagsrittet. Det var i et samlet felt at mandal-gutten veltet og dro med seg to andre. Det gikk verst ut over 22-åringen Wærenskjold, som ble liggende i gresset ved siden av asfalten. Rittet pågår fortsatt og er på 193,1 kilometer, skriver NTB.
Tidspunkt: 26-02-2023 - Kl.14:41 - Kilde: NRK - Info


15. Sykkel: Wærenskjold tok sin første proffseier i Saudi Tour
Norske Søren Wærenskjold, som sykler for Uno-X, tok sin første proffseier i dag på tredje etappe i Saudi Tour. Den 159,2 kilometer lange etappen gikk fra Al Manshiyah togstasjon til Abu Rakah. Wærenskjold vant etappen foran italienske Jonathan Milan. Nederlands Cees Bol tok tredjeplassen. Tirsdag ble Erlend Blikra nummer fire på Tourens andre etappe. Vegard Stake Laengen og Embret Svestad-Bårdseng sykler også rittet. For henholdsvis UAE og HPH. 22-åringen fra mandal har vunnet junior-EM i landeveissykling i 2017. Han vant International Tour of Rhodes sammenlagt i 2020. Og i 2022 tok han VM-gull på tempo og bronse på fellesstart i U23-klassen. Det er andre året på rad at det norske sykkellaget Uno-X deltar i rittet i Saudi Arabia. I fjor kritiserte Amnesty lagets deltakelse, og sykkel ekspert Jonas Lindstrøm gikk hardt ut mot laget i en NRK-artikkel i januar. Uno-X selv mener de kan fremme sine verdier ved å stille til start i Saudi Tour.
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - Info


16. Slik spilles 1. runde i fotball-NM
Norges Fotballforbund har satt opp kampene i 1. runde i fotball-NM for menn. Kampene i 1. runde skal spilles innen helgen 19. og 20. mars. Slik ser oppsettet ut: Tistedalen – Rakkestad, Borgen – Kråkerøy, Sarpsborg FK – Råde, Lisleby – Østsiden, Ås – Sprint/Jeløy, Holmlia – Drøbak-Frogn, Nesodden – Lommedalen, Manglerud Star – Oppsal, Kolbotn – Stovner, Årvoll – Follo, Rilindja – Heming, Gamle Oslo – Ready, Oslojuvelene – Grei, Kløfta – Lørenskog, Aurskog/Høland – Fu/Vo, Raumnes & Årnes – Skjetten, Eidsvold IF – Skedsmo, Furnes – Sander, Ottestad – Trysil, Nybergsund – Engerdal, Løten – Lillehammer, Kolbu/KK – Toten, Valdres – Gran, Reinsvoll – Faaberg, Modum – Hallingdal, Åskollen – Holmen, Drammen – Åssiden, Sande – Vestfossen, Re – Flint, Borre – Svelvik, Sandefjord BK – Teie, Gulset – Storm, Stathelle – Halsen, Hei – Urædd, Vigør – Express, Søgne – Donn, mandalskameratene – Randesund, Klepp – Frøyland, Eiger – Varhaug, Riska – Hana, Vidar – Madla, Rosseland – Ålgård, Randaberg – Vardeneset, Åkra – Hinna, Kopervik – Stord, Austevoll – Bremnes, Sund – Os, Lyngbø – Frøya, Tertnes – Lysekloster, Osterøy – Gneist, Bergen Nord – Arna-Bjørnar, Loddefjord – Sandviken, NHHI – Askøy, Nordhordland – Voss, Stryn – Fjøra, Eid – Årdal, Måløy – Førde, Rollon – Larsnes/Gursken, Hovdebygda – Volda, Bergsøy – SIF/Hessa, Tomrefjord – Herd, Åndalsnes – Surnadal, Eide og Omegn – Sunndal, Malmefjorden – Dahle, Hitra – Melhus, Heimdal – Trygg/Lade, Kvik – Tynset, Buvik – Orkla, Sverresborg – NTNUI, Charlottenlund – Tiller, Svorkmo – KIL/Hemne, Rørvik – VUKU, Verdal – Steinkjer, Mosjøen – Namsos, Rana – Sandnessjøen, Fauske/Sprint – Bossmo & Yttern, Innstranda – Grand Bodø, Harstad – Saltdalkameratene, Sortland – Mjølner, Lofoten – Melbo, Ballstad – Skånland, Landsås – Finnsnes, Storelva – Ishavsbyen, Valhall – Krokelvdalen, Skarp – Skjervøy, Porsanger – Norild, Hammerfest – Sørøy Glimt, Bossekop – Kirkenes. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2022 - Kl.12:23 - Kilde: NRK - Info


17. Slik spilles 1. kvalifiseringsrunde i fotball-NM
Norges Fotballforbund har satt opp kampene i 1. kvalifiseringsrunde i fotball-NM for menn. Kampene skal spilles innen helgen 19. og 20. mars. Slik ser oppsettet ut: Tistedalen – Rakkestad, Borgen – Kråkerøy, Sarpsborg FK – Råde, Lisleby – Østsiden, Ås – Sprint/Jeløy, Holmlia – Drøbak-Frogn, Nesodden – Lommedalen, Manglerud Star – Oppsal, Kolbotn – Stovner, Årvoll – Follo, Rilindja – Heming, Gamle Oslo – Ready, Oslojuvelene – Grei, Kløfta – Lørenskog, Aurskog/Høland – Fu/Vo, Raumnes & Årnes – Skjetten, Eidsvold IF – Skedsmo, Furnes – Sander, Ottestad – Trysil, Nybergsund – Engerdal, Løten – Lillehammer, Kolbu/KK – Toten, Valdres – Gran, Reinsvoll – Faaberg, Modum – Hallingdal, Åskollen – Holmen, Drammen – Åssiden, Sande – Vestfossen, Re – Flint, Borre – Svelvik, Sandefjord BK – Teie, Gulset – Storm, Stathelle – Halsen, Hei – Urædd, Vigør – Express, Søgne – Donn, mandalskameratene – Randesund, Klepp – Frøyland, Eiger – Varhaug, Riska – Hana, Vidar – Madla, Rosseland – Ålgård, Randaberg – Vardeneset, Åkra – Hinna, Kopervik – Stord, Austevoll – Bremnes, Sund – Os, Lyngbø – Frøya, Tertnes – Lysekloster, Osterøy – Gneist, Bergen Nord – Arna-Bjørnar, Loddefjord – Sandviken, NHHI – Askøy, Nordhordland – Voss, Stryn – Fjøra, Eid – Årdal, Måløy – Førde, Rollon – Larsnes/Gursken, Hovdebygda – Volda, Bergsøy – SIF/Hessa, Tomrefjord – Herd, Åndalsnes – Surnadal, Eide og Omegn – Sunndal, Malmefjorden – Dahle, Hitra – Melhus, Heimdal – Trygg/Lade, Kvik – Tynset, Buvik – Orkla, Sverresborg – NTNUI, Charlottenlund – Tiller, Svorkmo – KIL/Hemne, Rørvik – VUKU, Verdal – Steinkjer, Mosjøen – Namsos, Rana – Sandnessjøen, Fauske/Sprint – Bossmo & Yttern, Innstranda – Grand Bodø, Harstad – Saltdalkameratene, Sortland – Mjølner, Lofoten – Melbo, Ballstad – Skånland, Landsås – Finnsnes, Storelva – Ishavsbyen, Valhall – Krokelvdalen, Skarp – Skjervøy, Porsanger – Norild, Hammerfest – Sørøy Glimt, Bossekop – Kirkenes. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2022 - Kl.12:23 - Kilde: NRK - Info


18. Restauranteier står utenfor kompensasjonsordning: – Blodig urettferdig
Eindride Lauritzen åpnet restaurant i mandal rett før pandemien brøt ut. Han synes det er «blodig urettferdig» at hans bedrift ikke får delta i kompensasjonsordningen for næringslivet.
Tidspunkt: 23-12-2021 - Kl.17:17 - Kilde: E24 - Info


19. «The Crown» og «The mandalorian» med flest Emmy-nominasjoner

Tidspunkt: 13-07-2021 - Kl.19:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


20. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


21. Sørlandsmegler tapte strand-strid
mandal-kontoret til Exbo Sørlandet fremhevet millioneiendommens lange strandlinje flere steder i salgsoppgaven – men nevnte ikke at stranden i sin helhet var regulert som et friluftsområde.
Tidspunkt: 19-04-2021 - Kl.08:47 - Kilde: E24 - Info


22. mandalitt imponerte mot sykkelstjerner

Tidspunkt: 07-04-2021 - Kl.19:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


23. Fortnite Chapter 2 - Season 5 er lansert
Samarbeider med «The mandalorian».
Tidspunkt: 02-12-2020 - Kl.07:45 - Kilde: aMobil - Info


24. Politiet undersøker dødsfall i mandal
Politiet rykket fredag kveld ut til et bolighus i mandal sentrum etter funn av en død person.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.19:24 - Kilde: Aftenposten - Info


25. Justisministeren åpnet nye Agder fengsel: – Dette er et enormt fremsteg og løft for kriminalomsorgen
Mandag åpnet justisminister Monica Mæland nye Agder fengsel. Det vil bli landets største fengsel med høyt sikkerhetsnivå for menn med totalt 300 plasser i mandal og Froland.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.16:01 - Kilde: Aftenposten - Info


26. 20-åring knuste norgesrekorden på tempo
mandal-syklisten Søren Wærenskjold (20) slo den gamle norgesrekorden på 30 kilometer tempo med nesten halvannet minutt.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.21:27 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Fører til sykehus etter mopedulykke i mandal
En kvinnelig mopedfører i tenårene ble lørdag kveld kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i mandal i Agder. Hun skal ikke være alvorlig skadd.
Tidspunkt: 03-05-2020 - Kl.07:39 - Kilde: Aftenposten - Info


28. Eks-ordfører fikk ny jobb etter lønnsbråk
Eksordfører Alf Erik Andersen (Frp) i mandal er i ny jobb etter alt ståket om dobbeltlønn og etterlønn etter at han gikk fra ordfører til statssekretær.
Tidspunkt: 11-03-2020 - Kl.05:23 - Kilde: E24 - Info


29. Har kontaktet MK: Start vil ha storscorer
Start har tatt kontakt med mandalskameratene for å forhøre seg om Joacim Holtan (21).
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


30. Start har kontaktet MK - vil ha storscorer
Start har tatt kontakt med mandalskameratene for å forhøre seg om Joacim Holtan (21).
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Får millioner for å knekke lakselus
Frode Ramvik (35) fra mandal og hans selskap Green Sealice Solutions har fått 21,5 millioner kroner fra EU for å utvikle en oppfinnelse som skal knekke lakselus mer effektivt.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.20:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


32. Disney ventet med produkter fra Star Wars-serie: Nå kan fansen bestille «Baby Yoda»
Etter «Frost»-filmen fra 2013 gikk Disney tom for filmeffekter. Nå forsøker Disney å møte suksessen til en skikkelse i serien «The mandalorian», og åpner for bestilling av «Baby Yoda»-dukker.
Tidspunkt: 25-12-2019 - Kl.20:06 - Kilde: E24 - Info


33. Keeper ferdig i Start. Inn kommer ny sørlending
Amund Wichne blir Starts nye keeper. - Jeg er veldig stolt, sier mandalitten.
Tidspunkt: 16-12-2019 - Kl.14:38 - Kilde: Aftenposten - Info


34. Har løst 64 år gammel forsvinningsgåte
Det var levningene etter Arne Odd Torgersen som ble funnet gravlagt på en eiendom i Daleveien i mandal i begynnelsen av september. Røntgenbilder fra 1947 løste gåten.
Tidspunkt: 07-11-2019 - Kl.13:24 - Kilde: Aftenposten - Info


35. MK-talent på Start-trening: - Neste år spiller jeg nok toppfotball
Joackim Holtan (20) fra mandalskameratene har pøst inn mål i 3.divisjon, og sier han har flere tilbud fra toppklubber. Nå trener han med Start.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.13:35 - Kilde: Aftenposten - Info


36. MK-talent på Start-trening: – Neste år spiller jeg nok toppfotball
Joackim Holtan (20) fra mandalskameratene har pøst inn mål i 3. divisjon, og sier han har flere tilbud fra toppklubber. Nå trener han med Start.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.13:35 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Mann med kniv og knokejern pågrepet på Grønland
En mann i 30-årene gikk rundt i en oppgang i mandalls gate og ringte på tilfeldige dører. Da politiet ransaket ham, fant de kniv og knokejern på mannen.
Tidspunkt: 17-10-2019 - Kl.08:14 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Lokal klubb får milliongave: – Det er nesten så du ikke tror det er sant
Leder Rune Svennevik fikk nærmest hakeslepp da nyheten kom om at mandal Golfklubb (MGK) arver én million kroner etter ekteparet Sonja og Erling Danielsen.
Tidspunkt: 02-10-2019 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


39. Essay: Puritaneren Kjell Askildsen fyller 90 år | Atle Christiansen
Kjell Askildsen vendte seg mot puritanismen i hjembyen mandal, flyktet fra byen og flyttet samtidig det puritanske med seg over i sin skrivekunst.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.12:00 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Bakke om Start-klare Schulze: – Altfor undervurdert spiller
Lørdag skal Eirik Schulze (26) prøve å senke Start på det som blir hans neste hjemmebane. Eirik Bakke er glad han får beholde mandalitten ut sesongen. «En fantastisk spiller», sier Sogndal-treneren.
Tidspunkt: 31-08-2019 - Kl.06:05 - Kilde: Aftenposten - Info


41. VALGSTUDIO: Siv Jensen i mandal

Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.17:13 - Kilde: Aftenposten - Info


42. Bøtter inn mål i 3. divisjon – nå har Viking invitert ham på trening
20 år gamle Joacim Holtan står med 19 mål på 15 kamper for mandalskameratene. Nå skal han trene med Viking.
Tidspunkt: 16-08-2019 - Kl.05:06 - Kilde: Aftenposten - Info


43. Eirik Schulze blir Start-spiller
Etter det NRK kjenner til blir Eirik Schulze Start-spiller når kontrakten hans med Sogndal går ut etter sesongen. 26-åringen fra mandal spilte senest mot Start onsdag, og NRK erfarer at flere eliteserieklubber skal ha vært interessert i mandalitten.
Tidspunkt: 26-07-2019 - Kl.14:21 - Kilde: NRK - Info


44. Start bekrefter interesse for lokal spiller
Eirik Schulze (26) har et halvt år igjen av sin kontrakt med Sogndal. Nå jobber Start med å få mandalitten tilbake til Sørlandet.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.18:29 - Kilde: Aftenposten - Info


45. 54-åring døde etter flystyrt i mandal
En 54 år gammel mann fra Stavanger, som ble livstruende skadd i småflyulykken utenfor mandal lørdag, døde på Ullevål sykehus i Oslo mandag kveld.
Tidspunkt: 25-06-2019 - Kl.09:09 - Kilde: Aftenposten - Info


46. Klamret seg fast til vrakdeler fra flyet da de ble funnet
Tre personer er hentet opp fra vannet etter at et småfly styrtet sør for mandal lørdag ettermiddag. Flyet tilhørte en flyklubb og ble rekvirert av politiet for å bistå i en leteaksjon.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.23:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


47. Tre personer hentet opp av sjøen etter flystyrt utenfor mandal
Tre personer er hentet opp av sjøen etter at et småfly ble meldt savnet i Skagerrak utenfor mandal. Skadeomfanget er foreløpig uklart.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.19:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


48. Mann antatt omkommet etter å ha falt over bord fra passasjerferge
Mannen som falt over bord fra passasjerfergen Stavangerfjord utenfor mandal, er antatt omkommet.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.19:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


49. Mann antatt omkommet etter å ha falt over bord fra passasjerferge
Mannen som falt over bord fra passasjerfergen Stavangerfjord utenfor mandal, er antatt omkommet, sier Hovedredningssentralen Sør-Norge.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.04:30 - Kilde: Aftenposten - Info


50. Brøt drømmegrense: – Alt stemte så inni helsike
mandalitten Erik Udø Pedersen i Kristiansand Løpeklubb knuste konkurrentene og løp for første gang under 30 minutter på mila – og det i pøs regn.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.16:09 - Kilde: Aftenposten - Info


51. Halvorsen nær seier
Syklisten Kristoffer Halvorsen var nær ved å vinne andre etappe av Tour of Norway i hjemfylket, men sørlendingen måtte se seg slått av colubianeren Álvaro Hodeg i mandal. Edvald Boasson Hagen ble nummer tre. Rittet avsluttes på Hønefoss på søndag.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.19:06 - Kilde: NRK - Info


52. Følg sykkelfesten på Sørlandet direkte her
Onsdag er mandal målby. Vi følger rittet og folkefesten her.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.12:47 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Tour of Norway starter tirsdag: – Blir folkefest i Kristiansand og mandal
Sykkelekspert spår norsk vinner i det som omtales som det sterkeste sykkelfelt i et etapperitt på norsk jord.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.09:00 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Kamerater først i mål på Hovden: – Beinhardt
mandalittene Ronny Omdahl og Ulf Hansen var de to første av rundt 1100 syklister på vei fra Kristiansand til Hovden. Kraftig motvind siste del gjorde løpet til en kraftanstrengelse.
Tidspunkt: 25-05-2019 - Kl.13:56 - Kilde: Aftenposten - Info


55. Ektepar ble jaget opp i tre av illsint elg
Et ektepar i 60-årene ble mandag ettermiddag jaget av en illsint elg i mandal. Ekteparet måtte søkte tilflukt i et tre.
Tidspunkt: 22-04-2019 - Kl.13:33 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Tomme for reker – laveste bestand i Sør-Norge på syv år
Hos Fiskelaget i mandal var det mandag helt tomt for ferske reker. Flere steder i Sør-Norge selges rekene allerede til sommerpriser.
Tidspunkt: 08-04-2019 - Kl.20:39 - Kilde: Aftenposten - Info


57. Dagbladets tabelltips:Slik ender 3. divisjon avdeling 3
Sjekk hvordan vi tror det går i avdeling 3, der Flint, Madla, Fløy, Brodd, Vindbjart, Viking 2, Start 2, Pors Grenland, Staal Jørpeland, Donn, Bryne 2, Storm, mandalskameratene og Vardeneset befinner seg.
Tidspunkt: 06-04-2019 - Kl.21:47 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


58. Kjøpesenterarving (26) lanserer ny norsk kjøpesenterkjede fra mandal i sør til Svolvær i nord
Butikkdød og varehandelkrise skremmer ikke kjøpesenterarving Lars Ove Løseth (26). Mandag kveld lanserer han Norges fjerde største kjøpesenterkjede kalt Alti.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.20:30 - Kilde: E24 - Info


59. Kjøpesenterarving (26) lanserer ny norsk kjøpesenterkjede fra mandal i sør til Svolvær i nord
Butikkdød og varehandelkrise skremmer ikke kjøpesenterarving Lars Ove Løseth (26). Mandag kveld lanserer han Norges fjerde største kjøpesenterkjede kalt Alti.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.20:30 - Kilde: E24 - Info


60. Håper på mer enn ti tusen barn og unge i norske klimastreiker
Denne uken streiker unge over hele verden for klimaet. Neste fredag gjør elever ved norske skoler fra mandal i sør til Longyearbyen i nord det samme.
Tidspunkt: 14-03-2019 - Kl.12:01 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Uvær blåste bussen av veien. Over 20 vogntog har fått kjøreforbud.
E39 blir stengt i kveld, etter at en rutebuss blåste av veien. Ved mandal har mellom 20 og 25 vogntog fått kjøreforbud i helgen.
Tidspunkt: 27-01-2019 - Kl.16:48 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Mann skadet i knivstikking i mandal
Politiet har løslatt to 16 år gamle gutter etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i mandal sentrum tirsdag kveld.
Tidspunkt: 12-12-2018 - Kl.10:51 - Kilde: Aftenposten - Info


63. – Det viktigste var at alle kom fra det med livet i behold
Sjokkert ble Bjørn Kjellby og hans mannskap vitne til hvordan den store fiskebåten ble overtent og nærmest smeltet på bare noen minutter. mandalitten priser seg lykkelig over at alle kom seg unna uten skader.
Tidspunkt: 29-11-2018 - Kl.22:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


64. Person siktet for å ha påsatt brann i hybelleiligheter
En person er siktet for å ha påsatt brannen i en brakkerigg med tre hybelleiligheter i Orelunden i mandal lørdag kveld.
Tidspunkt: 25-11-2018 - Kl.20:36 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Sandberg: Andre får vurdere om jeg har skadet norske interesser
mandal (Aftenposten): Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) vil ikke svare på spørsmål om han tror at han har skadet norske interesser. Han vil heller ikke opplyse om hvorfor han unnlot å varsle Statsministerens kontor om reisen til Iran.
Tidspunkt: 09-08-2018 - Kl.14:39 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Per Sandberg separeres og flytter til mandal
Fiskeriminister Per Sandberg har kjøpt bolig og flytter til mandal i juni. Dermed får byen to statsråder i regjeringen.
Tidspunkt: 19-05-2018 - Kl.01:01 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Per Sandberg flytter til mandal
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) har kjøpt bolig og flytter til mandal i juni.
Tidspunkt: 18-05-2018 - Kl.19:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


68. SAS med intern gransking etter at kiste med død far ble feilsendt til Polen
Mens SAS forsøker å finne ut hvordan kisten med avdøde Øyvind Fredriksen (57) kunne havne i Gdansk i stedet for mandal, prøver norske myndigheter å få ham hjem.
Tidspunkt: 18-05-2018 - Kl.08:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


69. Kiste med død far ble feilsendt til Polen - SAS gransker saken
Mens SAS forsøker å finne ut hvordan kisten med avdøde Øyvind Fredriksen (57) kunne havne i Gdansk i stedet for mandal, prøver norske myndigheter å få ham hjem. 
Tidspunkt: 18-05-2018 - Kl.06:23 - Kilde: Aftenposten - Info


70. Kiste med død far ble feilsendt til Polen
Ved en feil ble kisten med Tomas Fribergs døde far sendt fra Tromsø til Gdansk i Polen og ikke til mandal
Tidspunkt: 17-05-2018 - Kl.12:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


71. Avdød skulle begraves i mandal – kisten ble sendt til Polen
Den avdøde skulle begraves i barndomsbyen mandal den 18. mai. Nå fortviler familien over at farens kiste ble sendt til utlandet.
Tidspunkt: 17-05-2018 - Kl.12:14 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Tre til sykehus med kritiske skader etter ulykke på E39
Tre personer er fløyet med luftambulanse til sykehus etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved mandal søndag ettermiddag. 
Tidspunkt: 15-04-2018 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Tre til sykehus i luftambulanse etter ulykke på E39
Tre personer ble sendt til sykehus i luftambulanse etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved mandal søndag ettermiddag. Én mann er alvorlig skadd.
Tidspunkt: 15-04-2018 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


74. En død etter trafikkulykke på E39
En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved mandal søndag ettermiddag. 
Tidspunkt: 15-04-2018 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Én omkommet etter trafikkulykke på E39
En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved mandal søndag ettermiddag. 
Tidspunkt: 15-04-2018 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Mann truet med kniv og ranet på Grønland
Politiet i Oslo jakter nå på tre unge menn som skal ha knivtruet en bileier som ville parkere i mandalls gate på Grønland ved 18-tiden i kveld. Mannen ble også frastjålet mobiltelefonen sin.
Tidspunkt: 02-11-2016 - Kl.17:23 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Drapet på Lene Sand: Hovedmann dømt til 7 års fengsel
De to mennene som var tilalt for drapet på Lene Sand (36) fra mandal, ble i retten i Berlin dømt til henholdsvis 7 år og 9 måneders fengsel mandag formiddag. Da dommen ble lest opp, satt satt Sands mor og to søstre på tilhørerplassene.
Tidspunkt: 12-09-2016 - Kl.08:51 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Drapet på Lene Sand i Berlin: – Burde vært tiltalt for overlagt drap
– Mannen som så brutalt drepte Lene Sand, burde vært tiltalt for overlagt drap – mord på tysk - og ikke for vanlig drap, mener bistandsadvokat Patrick Lundervall-Unger. To menn møter torsdag for retten etter drapet på den 36 år gamle kvinnen fra mandal i Berlin i fjor sommer.
Tidspunkt: 24-08-2016 - Kl.19:03 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Politiet etterlyser våt og gjørmete mann etter voldtekt
Politiet etterlyser nå en mann som var våt og gjørmete på klærne etter en særs brutal overfallsvoldtekt i mandal for en uke siden.
Tidspunkt: 22-08-2016 - Kl.21:51 - Kilde: Aftenposten - Info


80. Politiet: Har sikret spor etter overfallsvoldtekt i mandal
Politiet har funnet vesken til kvinnen som natt til søndag skal ha blitt overfalt, voldtatt og ranet i nærheten av mandal sentrum.
Tidspunkt: 14-08-2016 - Kl.16:37 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Politiet: Kvinne voldtatt og ranet i mandal
En kvinne skal natt til søndag ha blitt overfalt, voldtatt og ranet i mandal. Vitner bes ta kontakt med politiet.
Tidspunkt: 14-08-2016 - Kl.10:44 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Drapet på Lene Sand i Berlin: Tiltaltes venn skal ha hjulpet til med å skjule drapet. Nå er også han tiltalt
Lene Sand (36) fra mandal ble drept med syv knivstikk i galleriet Paradise Kultur Raum i Berlin i fjor sommer. To menn er nå tiltalt; en for drap, og en for å ha skjult spor og for å ha dumpet den døde kvinnen i elven Spree.
Tidspunkt: 08-06-2016 - Kl.11:18 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Drapet på Lene Sand i Berlin: Tiltaltes venn skal ha hjulpet til med å skjule drapet. Nå er også han tiltalt
Lene Sand (36) fra mandal ble drept med syv knivstikk i galleriet Paradise Kultur Raum i Berlin i fjor sommer. To menn er nå tiltalt; en for drap, og en for å ha skjult spor og for å ha dumpet den døde kvinnen i elven Spree.
Tidspunkt: 08-06-2016 - Kl.11:18 - Kilde: Aftenposten - Info


84. 20-åring dømt til 18 års forvaring for drap
En 20 år gammel mann er dømt til forvaring i 18 år for drapet på Joakim Ophaug Røksland (18) i mandal i april i fjor.
Tidspunkt: 02-05-2016 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


85. 20-åring dømt til 18 års forvaring for drap
En 20 år gammel mann er dømt til forvaring i 18 år for drapet på Joakim Ophaug Røksland (18) i mandal i april i fjor.
Tidspunkt: 02-05-2016 - Kl.17:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


86. Fotballegende besøkte Sørlandet
Liverpool FCs mestscorende fotballspiller, Ian Rush, besøkte mandal og Kristiansand fredag ettermiddag.
Tidspunkt: 30-04-2016 - Kl.07:10 - Kilde: NRK - Info


87. VG: Drapstiltalt 19-åring planla massedrap
En 19 år gammel bergenser som er tiltalt for å ha drept kameraten, skal ha planlagt å brenne ned mandal videregående skole.
Tidspunkt: 01-03-2016 - Kl.20:13 - Kilde: Aftenposten - Info


88. 19-åring tiltalt for overlagt drap i mandal
En 19-årig mann er tiltalt for forsettlig drap på kameraten Joakim Ophaug Røksland i mandal, melder Fædrelandsvennen.
Tidspunkt: 01-03-2016 - Kl.14:17 - Kilde: Aftenposten - Info


89. 19-åring tiltalt for forsettlig drap i mandal
En 19-årig mann er tiltalt for forsettlig drap på kameraten Joakim Ophaug Røksland i mandal, melder Fædrelandsvennen.
Tidspunkt: 01-03-2016 - Kl.14:17 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Kommunelege vil utsette drapsrettssak til etter eksamen
Kommuneoverlege Stein Erik Grytten i mandal mener rettssaken etter drapet på Joakim Ophaug Røksland (18) må utsettes til etter eksamensperioden på mandal videregående skole.
Tidspunkt: 23-02-2016 - Kl.06:31 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Død mann funnet på strand i mandal
En mann er funnet død på Sjøsanden i mandal. Omstendighetene rundt dødsfallet er uklare, opplyser politiet i Agder.
Tidspunkt: 19-07-2015 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Mann svindlet på strippeklubb, banken må betale
På vei hjem til hotellet tok mandalitten turen innom en strippeklubb for å kjøpe seg en øl. Dagen etter var han 250.000 kroner fattigere.
Tidspunkt: 14-07-2015 - Kl.11:10 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Fengselsrømling pågrepet i mandal
En 46 år gammel mann som tidligere denne måneden rømte fra Kristiansand fengsel, ble natt til mandag pågrepet nær mandal i Vest-Agder.
Tidspunkt: 13-07-2015 - Kl.05:52 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Fotballpøbler ville slåss på 3.-divisjonskamp
Det var ville tilstander på tribunen under 3.-divisjonskamp i mandal mandag.
Tidspunkt: 07-07-2015 - Kl.11:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


95. Venninne av sørlandskvinnen (36) som ble funnet drept i koffert: - At dette har skjedd, er helt uvirkelig
Venninne av den drepte kvinnen fra mandal i sorg.
Tidspunkt: 28-06-2015 - Kl.08:45 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Her ble den norske kvinnen (34) drept i Berlin
Fra mandal, ifølge Lindesnes Avis. Skal ha kjent mistenkt drapsmann.
Tidspunkt: 27-06-2015 - Kl.12:54 - Kilde: Dagbladet - Info


97. Lokalavisen Lindesnes: Kvinne fra mandal drept i Berlin
En tysk avis skriver at hun ble funnet i en koffert i Berlin.
Tidspunkt: 27-06-2015 - Kl.09:29 - Kilde: Aftenposten - Info


98. To personer omkom i trafikken i natt
Én person omkom i en bilulykke i Romarheimsdalen i Lindås kommune nord for Bergen natt til mandag. I mandal omkom én person etter en mopedulykke.
Tidspunkt: 18-05-2015 - Kl.09:55 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Tar farvel med Joakim
En fullsatt mandal kirke tar nå farvel med 18 år gamle Joakim Ophaug Røksland.
Tidspunkt: 28-04-2015 - Kl.14:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. Skolen holder minnestund for drept 19-åring
Elever og ansatte ved mandal videregående skole skal fredag holde minnestund for drepte Joakim Ophaug Røksland (19). En jevnaldrende kamerat fra Bergen er siktet for drapet.
Tidspunkt: 24-04-2015 - Kl.10:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


101. 19-åringen skal ha ønsket å kjempe mot IS
Bergenseren (19) som er siktet for å ha drept kameraten i mandal, skal ha blitt kontaktet av politiet fordi han ønsket å kjempe mot Den islamske stat.
Tidspunkt: 23-04-2015 - Kl.14:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


102. Drapet i mandal: Joakim Ophaug Røksland (19) døde trolig av stikkskader
Det var den 19 år gamle Joakim Ophaug Røksland, bosatt i mandal, som ble drept i mandal onsdag 22. april.
Tidspunkt: 23-04-2015 - Kl.11:08 - Kilde: Aftenposten - Info


103. Fædrelandsvennen: Bergenser (19) siktet for drap i mandal
19-åring var iført militærklær da han ble tatt, mistenkt for å ha drept skolekamerat.
Tidspunkt: 22-04-2015 - Kl.22:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


104. En person skutt i mandal
En person er bekreftet død etter en skyteepisode i en bolig øst for mandal onsdag formiddag.
Tidspunkt: 22-04-2015 - Kl.14:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


105. En person er død etter skyteepisode i mandal
En person er død etter en skyteepisode i en bolig i mandal. Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann.
Tidspunkt: 22-04-2015 - Kl.13:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


106. En person død etter skyteepisode i mandal
En person er bekreftet omkommet i mandal etter en skyteepisode onsdag. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 22-04-2015 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


107. 19-åring pågrepet etter drap i mandal
En mann er bekreftet død etter en skyteepisode på Ime ved mandal onsdag. En 19 år gammel mann er pågrepet.
Tidspunkt: 22-04-2015 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Tenåring til Ullevål etter mopedulykke
En tenåring er brakt til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader etter en utforkjøring med moped utenfor mandal i Vest-Agder natt til lørdag.
Tidspunkt: 18-10-2014 - Kl.08:20 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Askildsen gir ekte leseglede
Han var turistsjef i mandal, etterforsker i Tyskland og radioanmelder i VG. Biografien om Kjell Askildsen er full av overraskelser og litterære refleksjoner.
Tidspunkt: 29-09-2014 - Kl.22:24 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Mann omkom i trafikkulykke i mandal
En mann omkom da bilen han satt i, kjørte inn i en murvegg i Brubakken i mandal søndag morgen.
Tidspunkt: 07-09-2014 - Kl.10:04 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Afghansk tolk har fått integreringsjobb på bibliotek
Den afghanske tolken Faizullah Muradi (22) har fått jobb på biblioteket i mandal. Der skal han hjelpe asylsøkere inn i det norske samfunnet.
Tidspunkt: 14-08-2014 - Kl.01:07 - Kilde: Aftenposten - Info


112. To personer til sykehus etter frontkollisjon
To personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon på E39 ved Mones i mandal natt til torsdag. Skadeomfanget til de to er ukjent.
Tidspunkt: 10-07-2014 - Kl.05:35 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Kan ikke vente med å komme hjem til mandal
Tolken Faiz Muradi (22) er optimistisk med tanke på utfallet av asylsaken.
Tidspunkt: 01-06-2014 - Kl.19:24 - Kilde: Dagbladet - Info


114. Mer egen­melding - mindre fravær?
Sykefravær. Legenes praksis og signaler om nedbemanning kan ha påvirket mandals kutt i fraværet.
Tidspunkt: 18-05-2014 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


115. I mandal fikk de sykmelde seg selv. Samtidig gikk sykefraværet ned.
Egenmeldingsrett i ett år og tett oppfølging av den sykmeldte har ført til en kraftig reduksjon i sykefraværet i sørlandsbyen.
Tidspunkt: 28-04-2014 - Kl.06:33 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Her havnet skolebussen i grøfta
Skolebussen med sjåfør og seks elever om bord skulle bare snu, da den havnet i grøfta, på Hogganvikveien ved mandal i Vest-Agder. Alle kom fra uhellet uten skader. Her får bussen hjelp av Falck Kristiansand til å komme opp. Over hele Sør-Norge er det store trafikale utfordringer på grunn av uvær og stort snøfall.
Tidspunkt: 17-01-2014 - Kl.15:03 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Her havnet skolebussen i grøfta
Skolebussen med sjåfør og seks elever om bord skulle bare snu, da den havnet i grøfta, på Hogganvikveien ved mandal i Vest-Agder. Alle kom fra uhellet uten skader. Her får bussen hjelp av Falck Kristiansand til å komme opp. Over hele Sør-Norge er det store trafikale utfordringer på grunn av uvær og stort snøfall.
Tidspunkt: 17-01-2014 - Kl.14:59 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Fire menn skadet i ATV-ulykke
Ulykke med firehjuling nord-øst for mandal i Vest-Agder.
Tidspunkt: 22-12-2013 - Kl.00:30 - Kilde: Aftenposten - Info


119. To skadet i ATV-ulykke
Ulykke med firehjuling nord-øst for mandal i Vest-Agder.
Tidspunkt: 21-12-2013 - Kl.23:35 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Feiret tenning av julegrana - så ble den felt med motorsag
Julegleden ble kortvarig for folket i Holum ved mandal.
Tidspunkt: 02-12-2013 - Kl.11:10 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


121. Mann lå død to og en halv måned
En mann i midten av 40-årene ble torsdag funnet død i en kommunal leilighet i mandal, to og en halv måned etter at han døde.
Tidspunkt: 14-09-2013 - Kl.09:03 - Kilde: NRK - Info


122. Mann lå død to og en halv måned i leilighet
En mann i midten av 40-årene ble torsdag funnet død i en kommunal leilighet i mandal, to og en halv måned etter at han døde.
Tidspunkt: 14-09-2013 - Kl.08:41 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Mann lå død to og en halv måned i leilighet
En mann i midten av 40-årene ble torsdag funnet død i en kommunal leilighet i mandal, to og en halv måned etter at han døde.
Tidspunkt: 14-09-2013 - Kl.05:32 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


124. Mann kritisk skadet i frontkollisjon ved mandal
En 51 år gammel mann er sendt til sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon på E39 ved mandal i Vest-Agder.
Tidspunkt: 28-07-2013 - Kl.23:19 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Flere personer skadet i møteulykke i Vest-Agder
Flere biler er involvert i en frontkollisjon på E39 i mandal. En mann er alvorlig skadet.
Tidspunkt: 28-07-2013 - Kl.15:05 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


126. En mann livstruende skadet etter møteulykke i Vest-Agder
To biler og en campingvogn var involvert i en frontkollisjon på E39 i mandal. En mann (51) er livstruende skadet.
Tidspunkt: 28-07-2013 - Kl.15:05 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


127. En mann alvorlig skadet etter møteulykke i Vest-Agder
To biler og en campingvogn var involvert i en frontkollisjon på E39 i mandal. En mann (51) ble alvorlig skadet i ulykken.
Tidspunkt: 28-07-2013 - Kl.15:05 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


128. Eldre kvinne døde etter fall i sjøen
En 80 år gammel kvinne døde etter at hun ble hentet opp fra vannet i mandal.
Tidspunkt: 16-06-2013 - Kl.12:46 - Kilde: Aftenposten - Info


129. Livløs person funnet i vannet
En person er hentet opp fra vannet i mandal.
Tidspunkt: 16-06-2013 - Kl.11:49 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Person forsøkes gjenopplivet etter drukningsulykke
Ambulansepersonell holder på med gjenoppliving på en person som er tatt opp av vannet på Lundevik i mandal i Agder.
Tidspunkt: 16-06-2013 - Kl.08:59 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


131. Eldre kvinne druknet i mandal
Ambulansepersonell forsøkte lenge å gjenopplive den 80 år gamle kvinnen.
Tidspunkt: 16-06-2013 - Kl.08:59 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


132. Kvinne fikk vegg over seg på skole i mandal
Tilstanden er stabil for kvinnen som fikk en 5 meter høy lettvegg over seg på Hald internasjonale skole i mandal torsdag formiddag.
Tidspunkt: 08-06-2013 - Kl.02:22 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Kvinne fikk vegg over seg på skole i mandal
Tilstanden er stabil for kvinnen som fikk en 5 meter høy lettvegg over seg på Hald internasjonale skole i mandal torsdag formiddag.
Tidspunkt: 06-06-2013 - Kl.21:36 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Fikk vegg over seg – kvinne alvorlig skadet
En 23-årig kvinne skal ha fått alvorlige hodeskader etter at hun fikk en vegg over seg på Hald internasjonale skole i mandal torsdag formiddag.
Tidspunkt: 06-06-2013 - Kl.10:56 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


135. Fikk takplate over seg – kvinne skadet
En 23-årig kvinne skal ha fått hodeskader etter at hun fikk en takplate over seg på Hald internasjonale skole i mandal torsdag formiddag.
Tidspunkt: 06-06-2013 - Kl.10:56 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


136. Frakter amerikanske tanks med hjelp av norsk teknologi

Ny forsvarskontrakt for Umoe mandal.


Tidspunkt: 03-06-2013 - Kl.00:08 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


137. Frakter amerikanske tanks med hjelp av norsk teknologi

Ny forsvarskontrakt for Umoe mandal.


Tidspunkt: 29-05-2013 - Kl.17:23 - Kilde: E24 - Info


138. Frakter amerikanske tanks med hjelp av norsk teknologi

Ny forsvarskontrakt for Umoe mandal.


Tidspunkt: 29-05-2013 - Kl.15:28 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


139. To døde etter båtvelt
To av de tre tyskerne som ble funnet bevisstløse etter en kantring utenfor mandal, døde fredag kveld av skadene.
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.22:03 - Kilde: NRK - Info


140. To døde etter båtulykken i mandal
To tyske turister omkom på sykehuset etter båtulykken i mandal fredag. Tilstanden er stabil for den tredje som havnet i sjøen.
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.21:15 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Livstruende for turister etter kantring i mandal
Tre tyskere som kantret på fisketur utenfor mandal, kjempet fredag kveld fortsatt for livet på sykehus.
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.20:21 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Tre personer falt i sjøen utenfor mandal
Tre tyske menn dro ut i en fritidsbåt og kantret ved Ryvingen fyr fredag.
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.10:04 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


143. To omkom da tre menn falt i sjøen utenfor mandal
Dro ut i en fritidsbåt og kantret ved Ryvingen fyr fredag.
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.10:04 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


144. To omkom da båt kantret utenfor mandal
Dro ut i en fritidsbåt og kantret ved Ryvingen fyr fredag.
Tidspunkt: 19-04-2013 - Kl.10:04 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


145. Vi har ventet på denne beskjeden i mange dager
Ingvild Selvik Asks mor og far møtte Dagbladet i mandal.
Tidspunkt: 26-03-2013 - Kl.13:24 - Kilde: Dagbladet - Info


146. Var tett på egyptiske myndigheter
Norske myndigheter la bredsiden til mot Egypt for å få løslatt 31 år gamle Ingvild Ask fra mandal.
Tidspunkt: 26-03-2013 - Kl.12:59 - Kilde: NRK - Info


147. 15-åring angrepet i mandal
Ei 15 år gammel jente ble sparket i magen av en ukjent mann da hun var på vei hjem på sykkel lørdag kveld.
Tidspunkt: 10-03-2013 - Kl.15:06 - Kilde: NRK - Info


148. Reagerer på usikret arbeid i mandal
Fellesforbundet i Agder reagerer på det de kaller livsfarlig arbeid på Adolph Tidemands bro i mandal.
Tidspunkt: 07-03-2013 - Kl.15:23 - Kilde: NRK - Info


149. Barnehager venter på pengesvar
Det er stor frustrasjon blant de private barnehagene i mandal. Kommunen har ennå ikke gitt svar på om barnehagene skal tilbakebetale eller motta ytterligere økonomisk støtte for 2011.
Tidspunkt: 04-03-2013 - Kl.09:02 - Kilde: NRK - Info


150. Omkom i trafikkulykke
En person har omkommet i en trafikkulykke på E39 ved Fasselandsvannet vest for mandal mandag morgen.
Tidspunkt: 04-03-2013 - Kl.08:14 - Kilde: NRK - Info


151. En person omkommet i bilulykke ved mandal
Lastebil mot personbil på E39
Tidspunkt: 04-03-2013 - Kl.08:13 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


152. Vil se på sprøyterutiner i veikant
Statens vegvesen skjerper rutinene ved bruk av kjemiske stoffer for å fjerne ugress langs veier i mandal og Flekkefjord.
Tidspunkt: 23-02-2013 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


153. mandalitter skadet i bussvelt
Et brødrepar fra mandal ble skadet i en dramatisk bussulykke på Dombås fredag, melder avisa Lindesnes.
Tidspunkt: 23-02-2013 - Kl.09:19 - Kilde: NRK - Info


154. Brant døtrene med skje
En 44-åring bosatt i mandal er tiltalt for gjentatte tilfeller av vold og trusler mot sin nærmeste familie.
Tidspunkt: 22-02-2013 - Kl.07:59 - Kilde: NRK - Info


155. Anker knivdrap-dommen
En 22 år gammel mann som er dømt til 11 års fengsel for knivdrap i mandal, anker dommen.
Tidspunkt: 21-02-2013 - Kl.17:48 - Kilde: NRK - Info


156. Selger ikke AE-aksjene foreløpig
mandal kommune selger likevel ikke aksjene de har i Agder Energi.
Tidspunkt: 20-02-2013 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - Info


157. Slo ut tennene til sønnen
En 57 år gammel familiefar i mandal ble søndag morgen arrestert av politiet etter at han banket opp sin egen sønn. Han slo blant annet ut sønnens fortenner.
Tidspunkt: 17-02-2013 - Kl.13:28 - Kilde: NRK - Info


158. Slått ned med balltre i matbutikk
Ein mann er på frifot etter at han slo ned ein annan mann med balltre inne på ein matbutikk i mandal torsdag kveld.
Tidspunkt: 15-02-2013 - Kl.07:52 - Kilde: NRK - Info


159. Tøffere å være mellomledere
Det blir stadig tøffere å jobbe som mellomledere i bedrifter. Det sier Ulf Singstad i Jobzone i Kristiansand og mandal.
Tidspunkt: 31-01-2013 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


160. Utlendingar kjøper alle bleiene
Daglegvarebransjen på Sørlandet slit ofte med austeuropearar som kjøper opp alle bleiene i butikken. No nektar kjøpmann i mandal utlendingane å tømme hyllene.
Tidspunkt: 31-01-2013 - Kl.08:07 - Kilde: NRK - Info


161. Etterforsker mistenkelig dødsfall i mandal
Politiet har igangsatt etterforskning etter at en mann ble funnet død utenfor et hus på Skjebstad i mandal.
Tidspunkt: 28-01-2013 - Kl.10:47 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Etterforsker dødsfall i mandal
Politiet i mandal har startet etterforskning etter at en ung mann er funnet død utenfor sitt hjem.
Tidspunkt: 28-01-2013 - Kl.10:36 - Kilde: NRK - Info


163. Elleve års fengsel for knivdrap
En 22 år gammel mann fra mandal er dømt til 11 års fengsel for knnivdrap i mandal i juli 2012.
Tidspunkt: 24-01-2013 - Kl.15:12 - Kilde: NRK - Info


164. Elleve års fengsel for knivdrap i mandal
En 22-årig mann er dømt til elleve års fengsel for knivdrapet på Dalibor Bosic i mandal i juli 2012.
Tidspunkt: 24-01-2013 - Kl.14:13 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


165. Kaja Haven med soloplate
Kaja Haven fra mandal står midt i en platefødsel i Norge og en arkitektutdannelse i Danmark. På SørlandsScenen i NRK P1 røper hun at musikken hennes er en alvorlig lek.
Tidspunkt: 23-01-2013 - Kl.16:50 - Kilde: NRK - Info


166. Husbrann i Kleven
Det brenner i et bolighus i Kleven i mandal. Brannmannskapene har kontroll over brannen og det skal ikke være fare for spredning.
Tidspunkt: 16-01-2013 - Kl.09:52 - Kilde: NRK - Info


167. Bomma på fotballspørsmål
Blomdalen ungdomsskole i mandal sikra seg til saman 8 av 12 moglege poeng i Klassequizen.
Tidspunkt: 14-01-2013 - Kl.20:00 - Kilde: NRK - Info


168. Kastet rundt på ATV
Ei kvinne er skadd etter ei ATV-ulykke på et jorde i mandal.
Tidspunkt: 13-01-2013 - Kl.15:20 - Kilde: NRK - Info


169. mandalsartist med svenskehjelp
Charlotte Qvale har med seg debutplate og svensk gitarist, når hun entrer SørlandsScenen. Du møter artisten fra mandal i NRK P1 onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 09-01-2013 - Kl.13:53 - Kilde: NRK - Info


170. Brent Mazda har trolig ingen sammenheng med bildrapet
Politistasjonssjefen i Agder sier han er nesten sikker på at den røde mazdaen som brant i mandal i natt ikke har noen sammenheng med bildrapet på Klepp.
Tidspunkt: 08-01-2013 - Kl.16:11 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Politiet sjekker utbrent bil opp mot bildrapet på Klepp
Politiet sjekker en bilbrann i mandal opp mot påkjørselen av Olav Hovda (12) i Rogaland.
Tidspunkt: 08-01-2013 - Kl.16:11 - Kilde: Aftenposten - Info


172. Sjekker utbrent rød bil mot påkjørselen på Olav (12)
Politiet sjekker bilbrann i mandal opp mot bildrapet på Klepp.
Tidspunkt: 08-01-2013 - Kl.10:07 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


173. Evje vil kjøpe energiaksjer
Evje og Hornnes kommune er forberedt på å kjøpe flere aksjer i Agder Energi dersom mandal kommune vedtar å selge sine aksjer i selskapet.
Tidspunkt: 19-12-2012 - Kl.08:58 - Kilde: NRK - Info


174. Ja til salg - nei til eiendomsskatt
Bystyret i mandal har onsdag kveld sagt nei til innføring av eiendomsskatt for å sikre kommunen større inntekter.
Tidspunkt: 13-12-2012 - Kl.18:51 - Kilde: NRK - Info


175. Ordføreren beklager
Ordføreren i mandal, Tore Askildsen, startet bystyret torsdag ettermiddag med å komme med en beklagelse fra bystyrets talerstol.
Tidspunkt: 13-12-2012 - Kl.16:43 - Kilde: NRK - Info


176. Anbefaler mandal å forbli AE-eiere
Det politiske flertallet i mandal åpner for å selge kommunens aksjer i Agder Energi. Bjørn Ropstad, leder av kommuneeierne synes det er en dårlig idé.
Tidspunkt: 13-12-2012 - Kl.13:31 - Kilde: NRK - Info


177. Mann pågrepet etter knivstikking i mandal
En 58 år gammel mann er pågrepet etter at han stakk en kvinne med kniv i Buen kulturhus i mandal søndag kveld.
Tidspunkt: 09-12-2012 - Kl.22:01 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


178. Mann arrestert etter knivstikking
Ein 58 år gammal mann er arrestert av politiet etter at han stakk ei kvinne med kniv i Buen kulturhus i mandal søndag kveld.
Tidspunkt: 09-12-2012 - Kl.20:39 - Kilde: NRK - Info


179. Bustadbrann enda i dyretragedie
Ti hundar døydde i ein brann i ei leilegheit i mandal sentrum fredag kveld. Berre flaks hindra ein storbrann i trehusbebyggelsen i byen.
Tidspunkt: 08-12-2012 - Kl.10:34 - Kilde: NRK - Info


180. Hunder brant inne i mandal
Flere hunder brant inne i et bolighus i trehusbebyggelsen i mandal sentrum sent fredag kveld.
Tidspunkt: 08-12-2012 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


181. Flere hunder døde i husbrann
Brannen oppsto i trehusbebyggelsen i mandal sentrum sent fredag kveld.
Tidspunkt: 08-12-2012 - Kl.01:19 - Kilde: Aftenposten - Info


182. Stopper 500-millioners kontrakt
Båtservice i mandal får ikke lov til å selge 19 redningsbåter til Iran. Avslaget kan resultere i permisjoner.
Tidspunkt: 07-12-2012 - Kl.17:52 - Kilde: NRK - Info


183. Startet brumontering i dag
I dag ble de første bruelementene til Adolph Tidemands Bro i mandal montert. Se video nede i artikkelen.
Tidspunkt: 28-11-2012 - Kl.20:20 - Kilde: NRK - Info


184. Klimapris glapp for Eid
mandal kommune stakk av med prisen for Årets lokale klimatiltak 2012. Eid-ordførar innrømmer at han vart litt skuffa, men at han er stolt over at kommunen hans vart nominert.
Tidspunkt: 19-11-2012 - Kl.22:05 - Kilde: NRK - Info


185. Skjebnekveld i KrF
Dagrun Eriksen er på plass i mandal, der det i kveld skal avgjøres om hun blir renominert til Stortinget eller ei.
Tidspunkt: 16-11-2012 - Kl.17:42 - Kilde: NRK - Info


186. Foreslår eiendomsskatt i mandal
Rådmannen foreslår å innføre eiendomsskatt i mandal fra neste år. Gjelden er på én milliard kroner.
Tidspunkt: 15-11-2012 - Kl.18:11 - Kilde: NRK - Info


187. Vil ha Reinertsen som ny biskop
Agder og Telemark bispedømmeråd vil ha Stein Reinertsen til ny biskop. Det ble klart på møte i bispedømmerådet i dag. mandalsprosten takker for tilliten han har fått, men sier at ingenting er avgjort enda.
Tidspunkt: 13-11-2012 - Kl.11:59 - Kilde: NRK - Info


188. Erik (18) vart nordisk meister
Erik Udø Pedersen frå mandal imponerte under Nordisk Meisterskap i terrengløp i København. Han vart nummer fem individuelt, men var med på å vinne lagkonkurransen.
Tidspunkt: 10-11-2012 - Kl.14:23 - Kilde: NRK - Info


189. Kritisk skadet i møteulykke
To menn er fraktet til sykehuset i Kristytiansand med alvorlige skader etter en trafikkulykke på E39 vest for Valand i mandal.
Tidspunkt: 31-10-2012 - Kl.17:11 - Kilde: NRK - Info


190. Ser ut som små fiskeskøyter på radaren

Men Umoe mandals egenutviklede MTB-er har fire flymotorer og kan fyre 120 skudd i minuttet.


Tidspunkt: 31-10-2012 - Kl.10:58 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


191. Kan ikke betale erstatning
Redningsselskapet blir overrasket dersom bergingsaksjonen på Sjøsanden i mandal i forrige uke ender med søksmål.
Tidspunkt: 22-10-2012 - Kl.12:28 - Kilde: NRK - Info


192. Redningsskøyta skylt på land
Redningsskøyta Hvaler gikk mandag kveld på grunn da den ble sendt ut for å berge en seilbåt utenfor mandal.
Tidspunkt: 15-10-2012 - Kl.23:45 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Dømd for rekordbeslag
Ein 43 år gammal mann frå mandal må i fengsel i to år for å ha lasta ned hundretusenvis av overgrepsbilete på internett.
Tidspunkt: 12-10-2012 - Kl.14:18 - Kilde: NRK - Info


194. Angrepshundene stjålet i natt
23-åringen som eier hundene er pågrepet av politiet, mistenkt for å ha stjålet hundene som angrep en familie i mandal i sommer.
Tidspunkt: 11-10-2012 - Kl.11:03 - Kilde: Aftenposten - Info


195. – Unødvendig med mer pappaperm
Professor i internasjonal politikk, Janne Haaland Matlary fra mandal mener de to ekstra pappapermukene regjeringen vil innføre er dyr og unødvendig luksus.
Tidspunkt: 06-10-2012 - Kl.11:42 - Kilde: NRK - Info


196. Hundeeier i mandal blir tiltalt
Politiet tar ut tiltale mot en 23 år gammel hundeeier i mandal etter at hundene hans gikk til angrep på tre mennesker i sommer.
Tidspunkt: 02-10-2012 - Kl.07:51 - Kilde: NRK - Info


197. Drapsak ferdig etterforsket
Drapssaken i mandal er ferdig etterforsket.  
Tidspunkt: 28-09-2012 - Kl.13:16 - Kilde: NRK - Info


198. Meteoritten lyste intenst og knallgrønt
Truls Gabrielsen fotograferte da en meteoritt fór over himmelen natt til lørdag i mandal.
Tidspunkt: 24-09-2012 - Kl.11:44 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Lokalavisene må spare penger
Ansatte i Lindesnes i mandal og Farsunds Avis er forberedt på at innsparingskrav fra eierene kan føre føre til færre ansatte.
Tidspunkt: 18-09-2012 - Kl.08:08 - Kilde: NRK - Info


200. 30-åring siktet for knivstikking i mandal
En 52 år gammel mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket i mandal natt til søndag.
Tidspunkt: 17-09-2012 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Knivstikking i mandal i natt
En mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket i mandal natt til søndag.
Tidspunkt: 16-09-2012 - Kl.20:25 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Knivstikking i mandal
En mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket i mandal natt til søndag.
Tidspunkt: 16-09-2012 - Kl.05:28 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


203. Fant død person i Fasselandsvatnet
En mann i midten av 40-årene er funnet omkommet i Fasselandsvatnet i mandal. Mannen ble funnet av personer som skulle sjekke båten sin.
Tidspunkt: 08-09-2012 - Kl.14:40 - Kilde: NRK - Info


204. Farlige hunder i mandal skal avlives
Politidirektoratet har bestemt at de to hundene som angrep tre personer i mandal i sommer, skal avlives.
Tidspunkt: 05-09-2012 - Kl.16:28 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


205. Krever hundene avlivet
Politidirektoratet har avgjort at de to hundene som gikk til angrep på en toåring og hans mor i mandal i sommer skal avlives.
Tidspunkt: 05-09-2012 - Kl.15:32 - Kilde: NRK - Info


206. Strid om betaling for legesjekk
Politiet bør betale for legesjekken som gjøres etter at folk blir arrestert. Det mener kommuneoverlegen i mandal, Stein Grytten, som er lei av å ta denne kostnaden over sitt budsjett. Politiet er helt uenig.
Tidspunkt: 29-08-2012 - Kl.14:42 - Kilde: NRK - Info


207. Håper ikke dommen blir anket
AUF-leder i mandal, Tonje Unosen, er lettet etter at hun nettopp har hørt dommen mot Behring Breivik lest opp.
Tidspunkt: 24-08-2012 - Kl.13:30 - Kilde: NRK - Info


208. Puster lettet ut
Tonje Unosen fra mandal er lettet etter at hun nettopp har hørt dommen mot Anders Behring Breivik lest opp på direkteoverføring til Kristiansand tinghus i formiddag.
Tidspunkt: 24-08-2012 - Kl.11:31 - Kilde: NRK - Info


209. Kan bli streik blant søppeltømmerne
Søppeltømmingen i Kristiansand, Arendal og mandal kan bli berørt dersom 500 sjåfører i norske miljøbedrifter går ut i streik fra fredag morgen.
Tidspunkt: 23-08-2012 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


210. – Vi er uendelig takknemlige
Rundt 300 mennesker stod samlet da minnesmerket etter 22. juli ble avduket i mandal søndag. For familie og venner betyr dette mye.
Tidspunkt: 05-08-2012 - Kl.19:16 - Kilde: NRK - Info


211. U21-troppen mot Østerrike
U21-landslagstrener Per Joar Hansen har tatt ut troppen som skal møte Østerrike i mandal 14.august.
Tidspunkt: 01-08-2012 - Kl.11:35 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


212. Drapssikta godtok ny fengsling
Politiet i mandal har begjært den drapssikta 21-åringen varetektsfengsla i åtte nye veker.
Tidspunkt: 31-07-2012 - Kl.08:00 - Kilde: NRK - Info


213. 21-åring godtar fortsatt fengsling etter drap i mandal
21-åringen som er siktet for drap i mandal for snart fire uker siden, godtar å sitte varetektsfengslet i åtte nye uker. Han innrømmer drapet på Dalibor Bosic, men husker ikke at det skjedde.
Tidspunkt: 31-07-2012 - Kl.07:28 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


214. Politiet vil fortsatt avlive hundene som angrep i mandal
Politiet i Agder tar ikke klagen fra en hundeeier i mandal til følge. De står fast på å avlive hundene som tidligere i sommer angrep en mor og en sønn.
Tidspunkt: 26-07-2012 - Kl.20:08 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


215. Tar hundeavgjørelse torsdag
Hundene som angrep tre personer i mandal er begjært avlivet, men hundeeieren har levert innsigelser mot avlivingsvedtaket. Torsdag bestemmer politiadvokaten på Agder seg for om avlivingsvedtaket skal opprettholdes eller ikke.
Tidspunkt: 26-07-2012 - Kl.10:22 - Kilde: NRK - Info


216. Legger press på regjeringen
Fremskrittspartiet vil legge press på samferdselsministeren for å få penger til trafikksikring av E39 i sør raskt. Bare denne uken har det vært to nye ulykker i mandal.
Tidspunkt: 26-07-2012 - Kl.08:30 - Kilde: NRK - Info


217. Ny trafikkulykke ved Valand
Onsdag ettermiddag har det vært en ny trafikkulykke på E39 ved Valand i mandal. Ingen personer skal være alvorlig skadd.
Tidspunkt: 25-07-2012 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


218. Krev utbetring av E39-sving
Lastebileierforbundet i Vest-Agder krever utbedring av ulykkessvingen ved Rørsundbrua på E39 ved Valand i mandal.
Tidspunkt: 25-07-2012 - Kl.12:53 - Kilde: NRK - Info


219. Krever strakstiltak på ulykkesvei
Etter enda en trafikkulykke på Valand i mandal mener flere at nok er nok. Naboer og lokalpolitikere vil ha strakstiltak for å bedre svingen på Valand, som blir kalt en dødsfelle.
Tidspunkt: 24-07-2012 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


220. Trafikkulykke på E39
Det har vært en trafikkulykke på E39 ved Harkmark i mandal. En semitrailer skal ha kollidert med to personbiler.
Tidspunkt: 23-07-2012 - Kl.14:42 - Kilde: NRK - Info


221. Kritisk for kvinne etter trafikkulykke ved mandal
Tilstanden til en 70-år gammel kvinne er kritisk etter en trafikkulykke på E39 ved mandal i Vest-Agder.
Tidspunkt: 15-07-2012 - Kl.19:35 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Politiet vil avlive hundene i mandal
Politiet i Agder bestemte onsdag at to av de tre hundene som gikk til angrep på en to år gammel gutt og hans mor i mandal i forrige uke skal avlives.
Tidspunkt: 11-07-2012 - Kl.17:01 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Hundene som angrep familie skal avlives
To av de tre hundene som bet en toåring, hans mor og onkel i mandal, blir avlivet.
Tidspunkt: 11-07-2012 - Kl.13:36 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


224. Krever politibåter på vannet
mandal kommune krever av politimesteren å få politibåtene i drift. På Agder har kun Arendal og Kristiansand fast mannskap på politibåtene i sommer.
Tidspunkt: 11-07-2012 - Kl.08:11 - Kilde: NRK - Info


225. Sjekkar nye opplysningar i hundesak
Politiet i mandal vil no undersøkje nye opplysningar som har dukka opp i hundesaka i mandal. Påstandane går ut på at eigaren skal ha trena opp hundane til å angripe.
Tidspunkt: 10-07-2012 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


226. Eier vil motsette seg avlivning
Hundene som gikk til angrep på tre personer i mandal forrige uke, er på kennel. Eieren hevder han har kontroll på hundene og vil motsette seg et eventuelt vedtak om avliving.
Tidspunkt: 09-07-2012 - Kl.13:11 - Kilde: NRK - Info


227. Uvisst hva som skjer med hundene
Politiet har ennå ikke tatt stilling til hva som skal skje med de tre hundene som gikk til angrep på tre personer i mandal torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 08-07-2012 - Kl.12:23 - Kilde: NRK - Info


228. Ikke klart hva som skal skje med hundene som bet
Politiet har ennå ikke tatt stilling til hva som skal skje med de tre hundene som gikk til angrep på tre personer i mandal torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 07-07-2012 - Kl.19:14 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Drapsoffer slåss med flere før han ble drept
Den 22 år gamle mannen som ble knivdrept i mandal natt til torsdag, var i krangel med flere personer timer før han ble drept.
Tidspunkt: 06-07-2012 - Kl.20:32 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


230. Over 50 000 har besøkt Buen
Mer enn 52 000 mennesker har gjestet det nye Buen kulturhus i mandal de første fem månedene av driften.
Tidspunkt: 06-07-2012 - Kl.18:47 - Kilde: NRK - Info


231. 21-åring varetektsfengslet for drap i mandal
Den 21-årige mannen som er siktet for drapet på Dalibor Bosic i mandal, er varetektsfengslet i fire uker.
Tidspunkt: 06-07-2012 - Kl.15:53 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Drapssiktet fengslet i fire uker
Den drapssiktede 21-åringen i mandal er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i inntil fire uker.
Tidspunkt: 06-07-2012 - Kl.15:04 - Kilde: NRK - Info


233. Erkjenner ikke straffskyld
Skjebnen til hundene som gikk til angrep og skambet tre personer i mandal onsdag, blir ikke avgjort før tidligst i neste uke. Hundeeieren erkjenner ikke straffskyld.
Tidspunkt: 06-07-2012 - Kl.11:05 - Kilde: NRK - Info


234. – Hugsar ingenting frå drapet
Forsvararen til den drapssikta 21-åringen i mandal seier at mannen ikkje kan hugse noko frå sjølve drapet. Men mannen erkjenner at han står bak drapet.
Tidspunkt: 06-07-2012 - Kl.05:57 - Kilde: NRK - Info


235. Hundeofre ber om at eieren straffes med fengsel
En kvinne og hennes toårige sønn som tirsdag ble angrepet av hunder i mandal, er skrevet ut fra sykehus. Nå håper familien at hundene avlives og at eieren straffes med fengsel.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.21:31 - Kilde: Aftenposten - Info


236. 21-åring husker ikke drap på 22-åring i mandal
Det var 22-årige Dalibor Bosic som natt til torsdag ble drept med kniv i mandal. En 21-årig mann har innrømmet knivstikkingen, men sier han ikke husker selve drapet.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.21:15 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


237. mandalitter rystet av nytt drap
Natt til torsdag ble mandal rystet av et nytt drap, et drøyt år etter det forrige. Innbyggere i den tilsynelatende idylliske sørlandsbyen er bekymret.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.15:26 - Kilde: NRK - Info


238. Drept etter tur på byen i mandal
Den drepte 22-åringen blir sendt til obduksjon i løpet av et døgn.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.09:52 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


239. Ung person siktet for knivdrap
En ung person er siktet for knivdrapet på en ung mann i mandal sentrum natt til torsdag. Torsdag morgen avhøres vitner i saken. Etter hvert skal den siktede avhøres. Det er kalt inn til pressekonferanse klokken 11.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


240. Mann drept med kniv i mandal
Ung mann pågrepet av politiet etter drap.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.08:09 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Mann drept i mandal
En person er pågrepet og siktet for et drap i mandal sentrum natt til torsdag, melder NRK.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.07:07 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Mann knivdrept i mandal
Ein person er pågripen og mistenkt for å ha drepe ein mann med kniv i mandal sentrum natt til torsdag.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.06:12 - Kilde: NRK - Info


243. Mann knivdrept i mandal
En person er pågrepet og siktet for å ha drept en mann med kniv i mandal sentrum natt til torsdag.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.04:42 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


244. 18-åring knivdrept i mandal
En person er pågrepet og siktet for å ha drept en mann med kniv i mandal sentrum natt til torsdag.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.04:42 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


245. 22-åring knivdrept i mandal
En person er pågrepet og siktet for å ha drept en mann med kniv i mandal sentrum natt til torsdag.
Tidspunkt: 05-07-2012 - Kl.04:42 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


246. Lite barn (2) skambitt av kamphunder i mandal
Et to år gammelt barn, en mann og en kvinne ble bitt av tre kamphunder i et boligfelt i mandal onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.21:48 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


247. Hunder skambet barn (2) og to voksne
Tre personer skambitt av hunder i mandal i Vest-Agder. Sendt til sykehus med store skader.
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.20:27 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Hunder skambet barn og to voksne
Tre personer skambitt av hunder i mandal. Sendt til sykehus med store skader.
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.19:33 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Barn og voksen skambitt av hunder
En tre år gammel gutt og ei kvinne i 20-årene er sendt til sykehus med store skader, etter at de ble angrepet av hunder i mandal onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.19:30 - Kilde: NRK - Info


250. UD stanser båter til Iran
Utenriksdepartementet har stanset leveringen av ti redningsbåter Båtservice i mandal skulle bygge for Iran. Kontrakten er verdt 250 millioner kroner.
Tidspunkt: 03-07-2012 - Kl.09:19 - Kilde: NRK - Info


251. UD stanset norsk båteksport til Iran
Utenriksdepartementet har stanset leveringen av ti redningsbåter Båtservice i mandal skulle bygge for Iran. Kontrakten er verdt 250 millioner kroner.
Tidspunkt: 02-07-2012 - Kl.22:29 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Ber båtfolket oppføre seg
Politiet i mandal ber båtfolket oppføre seg greit på sjøen i sommer. Men de har ikke råd til å kontrollere at det skjer.
Tidspunkt: 02-07-2012 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


253. Må bo med rusmisbrukere
Flere kommuner på Agder har store utfordringer med ettervern for rusmisbrukere. I mandal blir rusmisbrukere som har gjennomgått rehabilitering plassert i bofellesskap med peroner som ruser seg.
Tidspunkt: 25-06-2012 - Kl.15:11 - Kilde: NRK - Info


254. Fengslet etter to bankran
To menn på 22 og 20 år fra mandal er dømt til fengselsstraffer for ran av to bankfilialer på Sørlandet i september i fjor.
Tidspunkt: 13-06-2012 - Kl.20:07 - Kilde: NRK - Info


255. To menn dømt for bankran
De to mennene fra mandal (20 og 22) er dømt til fengselsstraffer for ran av to bankfilialer på Sørlandet i september i fjor.
Tidspunkt: 13-06-2012 - Kl.18:36 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Sel skaper lakseproblemer
Grunneierne i mandalselva vil felle to fjordseler som har blitt observert en rekke ganger i elva. De to uvedkomne gjestene forsyner seg grovt av laksen i det nasjonale laksevassdraget.
Tidspunkt: 13-06-2012 - Kl.10:24 - Kilde: NRK - Info


257. Inngikk avtale om å bryte loven
En KrF-politiker i mandal har uten gyldig grunn meldt forfall til møter planutvalget, for å gi plass til en SV-representant. Nå vil hun ikke bryte loven mer.
Tidspunkt: 12-06-2012 - Kl.13:58 - Kilde: NRK - Info


258. Slått med brekkjern av fem ranere
En 55 år gammel mann i mandal skal i natt ha blitt ranet, slått og truet i hjemmet sitt.
Tidspunkt: 11-06-2012 - Kl.13:09 - Kilde: NRK - Info


259. Forlot bystyret i protest
Ti politikere forlot bystyret i mandal klokken 18 i ettermiddag i protest mot at møtet gikk som normalt, og i solidaritet med dem som streiker i kommunen.
Tidspunkt: 31-05-2012 - Kl.20:47 - Kilde: NRK - Info


260. Holder bystyremøte tross streik
Hovedtillitsvalgt i mandal kommune, Kristin Vinsjevik, reagerer sterkt på at kveldens bystyremøte vil gå som planlagt. Hun mener det er respektløst overfor de streikende.
Tidspunkt: 31-05-2012 - Kl.12:01 - Kilde: NRK - Info


261. Døde fordi føflekkreft ble oversett
Familien til en 41-åring fra mandal som døde av kreft får erstatning. Helsevesenet overså kreften i en føflekk.
Tidspunkt: 11-05-2012 - Kl.09:28 - Kilde: NRK - Info


262. Får kritikk av havarikommisjonen
Statens Havarikommisjon reiser kritikk ved levering av de nye hurtigbåtene fra Båtservice i mandal, etter havariet med hurtigbåten Sollifjell i Troms.
Tidspunkt: 20-04-2012 - Kl.12:17 - Kilde: NRK - Info


263. Kollisjon på E39
E39 er stengt vest for mandal etter en kollisjon.
Tidspunkt: 13-04-2012 - Kl.17:18 - Kilde: NRK - Info


264. Det braker løs i lavere divisjoner
Fra mandalskameratene til Hammerfest, fra Nest-Sotra til Eidskog, fra Senja til Halden og Grimstad til Alta - nå blir det full rulle i divisjonene også under de aller beste.
Tidspunkt: 13-04-2012 - Kl.12:00 - Kilde: NRK - Info


265. Gir ikke antibiotika intravenøst
Legene i mandal sier nå nei til pasienter som krever å få behandling som legene anser ikke er nødvendig.
Tidspunkt: 29-03-2012 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


266. Reddet fisker fra forlis
En mann i 50-årene i en liten plastbåt var bare få meter fra å gå på grunn utenfor Skjernøy i mandal i dag tidlig. Rask reaksjon fra to lokale fiskere gjorde at han ble reddet.
Tidspunkt: 29-03-2012 - Kl.12:39 - Kilde: NRK - Info


267. Derfor får Agder mye veipenger
Norgeskartet veidirektør Terje Moe Gustavsen viste frem fredag formiddag, forteller tydelig hvorfor «Agderbyen» kan håpe på drøssevis av veimilliarder de neste tiårene: Kartet er farget rødt der hvor folketallet øker mest. Og strekningen mandal-Arendal...
Tidspunkt: 09-03-2012 - Kl.14:30 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


268. – Den geologiske klokka her i Storhaugen går jævla fort
En million livsfarlige lastebillass med stein kan rase rett inn på tunet til innbyggerne i mandalen i Troms.
Tidspunkt: 08-03-2012 - Kl.18:12 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


269. Norsk bygd i fare for gigantisk fjellskred
I mandalen i Kåfjord i Troms trues en bygd av at 11 millioner kubikk med fjell kan rase ut.
Tidspunkt: 08-03-2012 - Kl.15:30 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


270. Krypsiv ødelegger elvene
Deler av Otra og mandalselva er fullstendig gjengrodd av krypsiv og er ubrukelige. Det viser en stor kartlegging fylkesmannen i Vest-Agder har gjort i fem av de største elvene på Agder.
Tidspunkt: 06-03-2012 - Kl.07:57 - Kilde: NRK - Info


271. Anker drapsdom til Høyesterett
Mannen som er dømt til 15 års fengsel for drapet på Heidi Thisland Jensen i mandal anker dommen til Høyesterett.
Tidspunkt: 16-02-2012 - Kl.14:53 - Kilde: NRK - Info


272. To sørlendinger inn i helsestyre
Ansgar Gabrielsen fra mandal, og Turid Birkeland fra Risør er valgt inn i styret til Helse Sør-Øst.
Tidspunkt: 31-01-2012 - Kl.13:14 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


273. Lagrer brannberedskap i container
Brannvesenet Sør i mandals-regionen tar i bruk container for å bekjempe fremtidige skogbranner. Det kan også bli aktuelt for Østre Agder brannvesen å ta i bruk konseptet.
Tidspunkt: 30-01-2012 - Kl.15:47 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


274. To til sykehus etter bilvelt
To personer er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte av veien på E39 ved Vatne mellom Søgne og mandal lørdag morgen.
Tidspunkt: 28-01-2012 - Kl.11:55 - Kilde: NRK - Info


275. 15 års fengsel for drap mandalskvinne
En 25 år gammel mann fra mandal er i Agder lagmannsrett dømt til ubetinget fengsel i 15 år for drapet på Heidi Thisland Jensen (28) i mars i fjor.
Tidspunkt: 21-01-2012 - Kl.12:10 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


276. 25-åring kjent skyldig i mandal-drapet
Mannen ble i Agder lagmannsrett torsdag kjent skyldig i forsettlig drap på Heidi Thisland Jensen i mandal.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.22:59 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Kjent skyldig i drapet på eksen
25-åringen som drepte sin ekskjæreste i mandal i mars i fjor ble i lagmannsretten torsdag kjent skyldig i forsettlig drap av ekskjæresten.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.14:11 - Kilde: NRK - Info


278. 15 års fengsel for mandal-drapet
En 25 år gammel mann ble torsdag dømt for drapet på Heidi Thisland Jensen natt til 20. mars i fjor.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.13:15 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


279. Frustrert over all kritikken
Båtservice i mandal reagerer kraftig på all kritikken av hurtigbåtene verftet har levert til Nord-Norge. Men nå kan båtene bli satt ut av trafikk.
Tidspunkt: 09-01-2012 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


280. Vil utrydde mink i skjærgården
Mink i mandal-skjærgården spiser fugleegg. Nå skal den nå utryddes for å bevare fuglekoloniene.
Tidspunkt: 07-01-2012 - Kl.19:14 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Knusende havarirapport etter forlis
Havarikommisjonen slakter hurtigbåt­prosjektet i Troms, i en rapport om forliset til MS Sollifjell i 2010. Hurtigbåtene er bygget i mandal.
Tidspunkt: 07-01-2012 - Kl.14:56 - Kilde: NRK - Info


282. mandal slapp unna vannskrekken
Etter varsel om at mandalselva kunne stige med opp mot halvannen meter natt til torsdag, var huseiere langs elva forberedt på det verste.
Tidspunkt: 05-01-2012 - Kl.10:54 - Kilde: NRK - Info


283. Setter helikopter inn i politiaksjon
En kvinne er bragt uskadet i sikkerhet etter en væpnet politiaksjon i Marnardal utenfor mandal. Mannen (59), som står bak truslene, var like før klokken 15 ikke pågrepet. Politihelikopteret er underveis til området.
Tidspunkt: 04-01-2012 - Kl.15:22 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Planlegger å stenge av mandal
Det kan bli aktuelt å stenge av deler av mandal sentrum som følge av uværet.
Tidspunkt: 03-01-2012 - Kl.15:12 - Kilde: NRK - Info


285. Frode Holte til X-Games
Rallycrossfører Frode Holte fra mandal er klar for X-Games og rallycrosserie i USA.
Tidspunkt: 27-12-2011 - Kl.09:58 - Kilde: NRK - Info


286. Arrestert for brannstifting
En 44-åring fra mandal er satt i arresten i Kristiansand for å ha forsøkt å tenne på et bygg i mandal sentrum natt til søndag.
Tidspunkt: 18-12-2011 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


287. Ser ikke noe galt i nakenkikking
En 60 år gammel mann i mandal har flere ganger blitt tatt for å kikke på den nakne nabokona (40) gjennom vinduene på huset hennes. Mannen skylder i stor grad på kvinnen selv, samt skaperverket.
Tidspunkt: 09-12-2011 - Kl.13:58 - Kilde: NRK - Info


288. Stopper Facebook-vennskap
mandal kommune stopper Facebook-vennskap mellom lærere og elever.
Tidspunkt: 09-12-2011 - Kl.09:58 - Kilde: NRK - Info


289. Vil lage storkommune
Ordføreren i mandal foreslår å slå sammen fem eller seks kommuner.
Tidspunkt: 01-12-2011 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


290. Unngår trolig eiendomsskatt
Kriserammede mandal klarer trolig å unngå eiendomsskatt neste år.
Tidspunkt: 01-12-2011 - Kl.11:58 - Kilde: NRK - Info


291. Foreslår lyntog til Arendal
Et fremtidig lyntog mellom Oslo og Stavanger kan få stoppested både i Arendal, Kristiansund og mandal, viser den siste rapporten som er levert til Høyhastighetsutredningen.
Tidspunkt: 29-11-2011 - Kl.10:52 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


292. Fire poeng på Vassmyra-elevene
Vassmyra ungdomsskole fra mandal oppnådde fire poeng i mandagens klassequiz.
Tidspunkt: 21-11-2011 - Kl.15:41 - Kilde: NRK - Info


293. Omkom i trailervelt
Sjåføren av et vogntog som veltet på E 39 ved mandal er omkommet, bekrefter politiet.
Tidspunkt: 21-11-2011 - Kl.07:00 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Mann omkom i trailervelt ved mandal
Sjåføren omkom da vogntoget hans veltet på E39 vest for Valand ved mandal søndag kveld, opplyser politiet.
Tidspunkt: 21-11-2011 - Kl.05:25 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


295. Omkom i trailervelt
Sjåføren av et vogntog som veltet på E 39 ved mandal er omkommet, bekrefter politiet.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.22:59 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Mann døde etter trailervelt
Sjåføren av et vogntog som veltet på E 39 vest for Valand ved mandal søndag kveld, døde av skadene.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.22:21 - Kilde: NRK - Info


297. Råkjører fikk lappen tilbake - kona var gravid
mandalitten råkjørte og mistet lappen. Men med en gravid kone på kammerset og en forglemmelse fra politiet, fikk mannen lappen tilbake.
Tidspunkt: 15-11-2011 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Datteren var hushjelp, ble banket og slått
På et sykehus i New Delhi ligger landsbyjenta Kalpana mandal (14) i en seng. Hun har store skader i rygg og bein etter 15 måneder som hushjelp i hjemmet til en velstående forretningsmann.
Tidspunkt: 15-11-2011 - Kl.09:02 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Seilingsforbud for nye MTB-er
Sjøforsvarets seks nye hurtiggående krigsskip, de mandals-produserte MTB-ene, har fått seilings­forbud på grunn av feil i de hydrauliske systemene.
Tidspunkt: 15-11-2011 - Kl.08:20 - Kilde: NRK - Info


300. Datteren var hushjelp,ble banket og slått
På et sykehus i New Delhi ligger landsbyjenta Kalpana mandal (14) i en seng. Hun har store skader i rygg og bein etter 15 måneder som hushjelp i hjemmet til en velstående forretningsmann.
Tidspunkt: 15-11-2011 - Kl.08:02 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)