Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
18
 Torsdag  18. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: ULSTEINVIK



1. Warholm stiller til start i innendørs-VM
Etter en runde i tenkeboksen har fartsfantomet Karsten Warholm bestemt seg for å stille til start på 400 meter flatt i innendørs-VM i Glasgow. Norges Friidrettsforbund opplyser om beslutningen i en melding. – Innendørs-VM lå opprinnelig ikke i årsplanen vår, men det kjennes nå riktig å sette hardtreningen på pause i noen dager og få kjent litt på konkurransenervene igjen, sier Warholm til friidrett.no. Warholms mor og manager Kristine Haddal opplyste til NTB tidligere i uken at ulsteinvik-løperen ville vente med å ta en avgjørelse til torsdagens påmeldingsfrist. Da Norges Friidrettsforbund slapp uttaket torsdag, var Warholms navn med, men med en liten notis. «Karsten Warholm er påmeldt på 400 meter, siden påmeldingsfristen er torsdag 22. februar. Han vil ta en beslutning i løpet av helgen om han stiller i Glasgow», het det i meldingen. Søndag kveld bestemte han seg. 27-åringens favorittøvelse 400 meter hekk står ikke på programmet i Glasgow. Mesterskapet går fra 1. til 3. mars. (NTB)
Tidspunkt: 25-02-2024 - Kl.18:32 - Kilde: NRK - Info


2. Karsten Warholm påmeldt til innendørs-VM – bestemmer seg i helgen
Friidrettsstjernen Karsten Warholm er påmeldt til innendørs-VM i Skottland kommende uke, men deltakelsen er fortsatt usikker. Warholms mor og manager Kristine Haddal opplyste til NTB tidligere i uken at ulsteinvik-løperen ville vente med å ta en avgjørelse før torsdagens påmeldingsfrist. Da Norges Friidrettsforbund slapp uttaket torsdag, er Warholms navn med, men med en liten notis. «Karsten Warholm er påmeldt på 400 meter, siden påmeldingsfristen er torsdag 22. februar. Han vil ta en beslutning i løpet av helgen om han stiller i Glasgow», heter det i meldingen. I tillegg er følgende utøvere påmeldt: Narve Gilje Nordås (1500 meter), Sander Aae Skotheim og Markus Rooth (syvkamp), Helene Rønningen (60 meter) og Henriette Jæger (400 meter). Warholms favorittøvelse 400 meter hekk står ikke på programmet i Glasgow. Mesterskapet går fra 1. til 3. mars Warholm ble europamester innendørs på 400 meter i både 2019 og 2023, men har aldri deltatt i VM på vinterstid. Fra før er det klart at ingen av brødrene Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen reiser til VM. Også Håvard Bentdal Ingvaldsen står over mesterskapet. 21-åringen slo gjennom for alvor i fjor, da han senket den norske rekorden og tok seg til VM-finale på 400 meter i Budapest. Blant høydepunktene for friidrettsutøverne i år er Bislett Games i mai, EM i juni og OL i august. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 22-02-2024 - Kl.12:07 - Kilde: NRK - Info


3. Warholm i tenkeboksen før VM: – Ikke bestemt seg
Karsten Warholms deltakelse i neste ukes innendørs-VM i friidrett er usikker. Han venter med å ta en avgjørelse. Det forteller 27-åringens mor og manager Kristine Haddal til NTB. – Karsten har ikke bestemt seg. Det er noen dager til påmeldingsfristen, skriver hun i en tekstmelding. Alle påmeldinger må skje innen torsdag. NTB får opplyst at Norges Friidrettsforbund håper å kunne ha uttaket klart i god tid før fristen. Innendørs-VM er lagt til Glasgow i Skottland og varer fra 1. til 3. mars. Ender det opp med at Warholm stiller, løper han 400 meter. Han ble europamester innendørs på distansen i både 2019 og 2023, men har aldri deltatt i VM på vinterstid. Utendørs har ulsteinvik-mannen tre VM- og ett OL-gull på 400 meter hekk. I tillegg innehar han verdensrekorden (45,94). Fra før er det klart at ingen av brødrene Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen reiser til VM. (NTB)
Tidspunkt: 19-02-2024 - Kl.14:08 - Kilde: NRK - Info


4. Uventet opptur for verftene. Nå er Jonas (28) tilbake i drømmejobben.
ulsteinvik (E24): Norske verft har trosset dødsdommen – igjen. Det har ført to ansatte i 20-årene tilbake til der de helst vil jobbe. Flere hundre jobber lyses nå ut.
Tidspunkt: 18-02-2024 - Kl.18:45 - Kilde: E24 - Info


5. TV 2: Hødds kvalifiseringskamp mot Lyn flyttes til Ålesund
Returoppgjøret mellom Hødd og Lyn skulle spilles i ulsteinvik. Kampen er nå flyttet til Color Line Stadion i Ålesund, kommer det frem på Norges fotballforbunds nettsider. Sportssjef i Hødd, Jesper Törnqvist, bekrefter dette overfor TV 2. – Det er en bane som ikke funker. Den er frossen, sier han. – Vi har gjort alt vi kan, og har tatt målinger ned i banen for å se hvor dypt kulden ligger, fortsetter Törnqvist. Da ble det raskt klart at de ikke ville kunne spille på banen på lørdag. – Vi har selvfølgelig lyst til å spille på vår egen bane. Vi skal komme oss bort dit, trene og gjøre det til vår bane så godt det lar seg gjøre, sier Hødds sportssjef. Kampen avgjør hvilket av lagene som får spille i OBOS-ligaen neste sesong. Lyn har et svært godt utgangspunkt etter å ha vunnet 3-0 på Nadderud mandag.
Tidspunkt: 28-11-2023 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


6. Lyn herjet med Hødd – langt steg mot 1. divisjon
I den første av to kvalifiseringskamper, la Lyn et strålende grunnlag for å rykke opp til 1. divisjon med 3-0-seier. Allerede etter et drøyt kvarter kunne supportergruppen Bastionen juble for nettkjenning på Nadderud. Anders Bjørntvedt Olsen løp seg fri i Hødd-feltet, og fikk sendt ballen mellom beina på keeper Ole-Monrad Alme. Få sekunder etter pause doblet Oslo-klubben ved Henrik Kristiansen, og med 3-0-scoringen til Ole Breistøl etter at timen var spilt begynner det å lukte opprykk for Lyn. Lørdag spilles returoppgjøret på Høddvoll Stadion i ulsteinvik. Da skal det meste stemme for vertene om de skal holde seg i 1. divisjon. Hvis ikke er det Lyn som tar turen opp på nivå to. Forrige gang hovedstadsklubben var så høyt i seriesystemet, var da de ble slått konkurs i 2010. Siden har ferden oppover divisjonene gått så som så, men med opprykksspesialist Jan Halvor Halvorsen som trener har det gått bedre. Sist sesong ble det opprykk fra 3. divisjon, og nå kan Halvorsen være med på sitt åttende opprykk i karrieren.
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.18:51 - Kilde: NRK - Info


7. Warholm åpner for å delta i EM-stafett
Karsten Warholm vil muligens stille til start på 4 x 400 meter stafett i neste års EM i friidrett. Det vil i så fall bli i tillegg til 400 meter hekk. 27-åringen har aldri deltatt i stafett på seniornivå. Likevel åpner han opp for å delta i en ny distanse i neste års EM. – Nå har vi plutselig et så bra lag på 400 meter, at vi kan stille stafettlag i EM og snakke om medaljer. Jeg har sagt at hvis vi kommer dit, skal jeg absolutt være positiv til å stille opp på en stafett, sier Warholm i et intervju med Dagbladet. Sist torsdag ble ulsteinvik-mannens norgesrekord på 400 meter flatt slått av 20-åringen Håvard Bentdal Ingvaldsen. Warholm ser en spennende generasjon på vei opp og fram. – Hvis dette er nivået gutta er på nå, må vi tørre å snakke om det. Jeg håper disse guttene fortsetter å prestere som dette, sier han. (©NTB)
Tidspunkt: 21-06-2023 - Kl.09:20 - Kilde: NRK - Info


8. Kristiansund med ny seier – Mjøndalen slo Jerv
Kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. Onsdag ble det 2-1 mot Sogndal, mens Mjøndalen slo Jerv 3-2. Kristiansund rykket ned fra Eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. Med triumfen mot Sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene. Vegard Hansens Kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med Sandnes Ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. Kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong. Mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag Jerv. Avgjørelsen falt tre minutter før slutt, da Kristian Lien scoret på sin egen retur fra straffespark. Lien nettet to ganger i seieren. Hødd og Ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i ulsteinvik. Der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder Ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. Hødd er poenget bak. Bryne og Fredrikstad spilte 0-0, mens KFUM Oslo mistet seieren fire minutter på overtid da Start berget 2-2. Det endte også 2-2 mellom Skeid og Moss, mens kampen mellom Raufoss og Åsane forble målløs. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - Info


9. Warholm: – Skaden er helt borte
Olympisk mester Karsten Warholm er helt kvitt hamstringskaden som ødela mye av fjoråret for hekkeløperen. – Skaden er helt borte, sier Warholm til Dagbladet. Warholm fikk det ikke til i VM-finalen på 400 meter hekk i juli. Han stivnet helt og ble nummer sju. Så ble det EM-gull i München i august. I mars vant han EM-gull på 400 meter innendørs i Istanbul. Nå er ulsteinvikingen i toppslag inn mot utendørssesongen og ifølge ham selv bedre trent enn noen gang. – Jeg føler det. Jeg skal ikke lyve. Jeg føler at jeg aldri har vært så «all in», verken på trening eller prestasjon eller totalpakka som jeg er akkurat nå, forteller Warholm. (NTB)
Tidspunkt: 24-04-2023 - Kl.10:40 - Kilde: NRK - Info


10. Duplantis feilet i verdensrekordforsøk – vant likevel
Sveriges stavyndling Armand Duplantis viste storform allerede i sesongstarten, selv om verdensrekordforsøket ikke lyktes. Han nøyde seg med 6,10. Det gjorde han i sitt eget stevne, Mondo Classic i Uppsala. Det ble avviklet samme dag som Karsten Warholm hadde sitt stevne i ulsteinvik. – Det føltes bra, særlig ettersom det var første konkurranse i sesongen, sa Duplantis til SVT. Han var vinner av konkurransen allerede på 6,00. Han gikk over 6,10 i tredje forsøk før han kommanderte lista opp på 6,22. Der ble det tre riv. Pål Haugen Lillefosse var en av elleve stavhoppere som konkurrerte i en fullsatt hall i Uppsala. Han greide 5,82, men feilet på den norske rekordhøyden 5,91.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.22:01 - Kilde: NRK - Info


11. Rørt Warholm med godkjent debut: – Kjente meg sterk
Karsten Warholm åpnet sesongen med 400 meter flatt på sitt eget stevne, Karsten Warholm Invitational i ulsteinvik torsdag, og der lyktes han med å slette sin egen banerekord på distansen. Tiden lød 45,31. Det var et stykke unna hans egen europeiske rekord på distansen (45,05), men Warholm så seg fornøyd med løpet. –Det var en veldig godkjent debut. Jeg er alltid litt ekstra spent før det første løpet, men i dag følte jeg meg sterk og hadde selvtilliten. Det var mitt raskeste løp i denne hallen og en av de bedre tidene mine innendørs, sier Warholm til NRK. Han kjenner seg rørt og lettet over at han fikk til et godt løp foran hjemmefansen. 1000 mennesker hadde møtt opp. – Det er stort å ha alle folka som bor i bygda mi som kommer her og ser på, og koser seg. Det er stort for meg. Dette er hjemmet mitt, her er røttene mine, så det er gøy å vise seg fram her. Jeg hadde lyst å løpe bra, og nå kan jeg kose meg, sier han. Nummer to ble Håvard Bentdal Ingvaldsen med tiden 46,94, og nummer tre ble Andreas Grimerud med 46,99.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.19:28 - Kilde: NRK - Info


12. Jæger med banerekord og ny personlig rekord
Henriette Jæger satte ny personlig rekord og banerekord på 400 meter innendørs på Karsten Warholm Invitational i ulsteinvik. Tiden lød 53,08, og dermed slettet hun Iuels banerekord på 53,35 fra 2018, og sin egen personlige rekord som var på 53,24. – Hvordan var dette? – Det er like tungt som alle andre ganger, men det er veldig, veldig gøy å være tilbake, sier Jæger til NRK. Jæger har hatt et lengre skadeavbrekk, og var naturligvis fornøyd over å være tilbake. – Det er ekstremt deilig, jeg klarer ikke å sette ord på det. Å konkurrere uten å ha vondt, er noe helt eget. Og det får jeg lov til om dagen. Jeg er kjempefornøyd, sier hun. 17 år gamle Line Al-Saiddi tok også personlig rekord på distansen med tiden 54,69.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.19:13 - Kilde: NRK - Info


13. Warholm med Russland-oppgjør: – Åpenbart hva som bør gjøres
Hekkstjernen Karsten Warholm synes ikke noe om at Den internasjonale olympiske komité (IOC) åpner for russisk og belarusisk deltakelse i idretten. Warholm ble spurt om temaet på et pressetreff foran Karsten Warholm Invitational, som er et stevne i hans hjemby ulsteinvik. – Jeg tenker hvordan Russland bruker idretten som propaganda, så mener jeg kanskje at det ikke burde være sånn. Med mine verdier er det åpenbart hva som bør gjøres, sa Warholm. – Hva da? – Det er å opprettholde situasjonen slik den er nå, sa Warholm. Russere og belarusere har vært utestengt fra friidretten siden krigen i Ukraina startet. Den internasjonale olympiske komité (IOC) åpnet sist uke for at russiske og belarusiske utøvere igjen kan få adgang til internasjonal idrett.
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


14. Ukrainsk stjerne om mulig Russland-retur: – Forferdelig
Den ukrainske stavhopperen Jaroslava Mahutsjikh er i ulsteinvik og stiller på Karsten Warholm Invitational. Den regjerende verdensmesteren innendørs ønsker ikke russere og belarusere tilbake til idretten, når landet hennes blir angrepet. – Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. Mange liv har blitt ødelagt og mange har dødd, sier Mahutsjikh til NRK. – Hva tenker du om at det nå snakkes om å få dem tilbake? – Det er forferdelig. Jeg mener at det ikke er riktig å ta dem tilbake. Men la oss se hvordan det blir, akkurat nå er det bare diskusjoner, sier VM-sølvvinneren fra 2022. Det har stormet rundt lederen av den norske utøverkomiteen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, de siste dagene, i kjølvannet av at Den internasjonale olympiske komité (IOC) på onsdag hevdet at majoriteten av utøverrepresentanter ønsket russiske og belarusiske utøvere tilbake til den internasjonale idretten. Karsten Warholm Invitational kan du se på NRK 1 torsdag 2. februar fra klokken 20.
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.13:57 - Kilde: NRK - Info


15. Friidrettslegende kaster glans over Warholm-stevne
Den amerikanske friidrettslegenden Edvin Moses (67) kommer til ulsteinvik i forbindelse med Karsten Warholms eget friidrettsstevne i neste måned. Amerikaneren kommer til Norge i forbindelse med en dokumentarfilm-produksjon, opplyser arrangøren. Moses dominerte Karsten Warholms favorittdistanse 400 meter hekk på 1970- og 1980-tallet. Han var ubeseiret på distansen i 122 løp i perioden fra 1977 til 1987. Han hadde også verdensrekorden på distansen på 47,02 i en årrekke. Moses har to OL-gull, fra Montreal i 1976 og Los Angeles i 1984. Han ble verdensmester i Helsingfors i 1983 og i Roma i 1987. Et tysk produksjonsselskap lager i disse dager en dokumentarfilm om Moses´ liv og karriere. I ulsteinvik skal det lages innhold til produksjonen sammen med Karsten Warholm. Produsent er den tyske Emmy-vinneren Leopold Hoesch. – Dette besøket gleder vi oss veldig til. Det å få besøk av legenden Edwin Moses er stort. Jeg har truffet ham før, men det er selvfølgelig veldig spesielt og hyggelig å få besøk av Edwin Moses hjemme i ulsteinvik, sier Karsten Warholm. (©NTB)
Tidspunkt: 26-01-2023 - Kl.12:06 - Kilde: NRK - Info


16. Sprintstjerne klar for Warholms friidrettsfest
Jamaicanske Elaine Thompson-Herah skal delta på Karsten Warholms stevne i ulsteinvik torsdag 2. februar. Sprintstjernen kan se tilbake på hele fem OL-gull på 100 meter, 200 meter og stafett. Nå har hun bestemt seg for å løpe 60 meter i ulsteinvik. Dermed blir det to olympiske mestere under årets utgave av Karsten Warholm Invitational. Friidrettsfesten arrangeres for tredje gang, etter to år med avlysninger på grunn av covid. – Det er stort å få besøk av Elaine Thompson-Herah på stevnet. Hun blir en flott publikumsattraksjon i Ulsteinhallen. Det blir sprint på høyeste verdensnivå, sier Karsten Warholm i en pressemelding. Det er allerede kjent at, i tillegg til Warholm selv, stiller blant annet både Marcus Thomsen, Hedda Hynne, Amalie Iuel, Elisabeth Slettum og Henrik Flåtnes NRK sender friidrettsfesten den 2. februar.
Tidspunkt: 13-01-2023 - Kl.10:44 - Kilde: NRK - Info


17. Karsten Warholm Invitational avlyst
2022-utgaven av Karsten Warholms Invitational-stevne er avlyst på grunn av pandemisituasjonen. Stevnet skulle egentlig ha vært arrangert i ulsteinvik 27. januar. – Vi har bestemt oss for å avlyse arrangementet da vi vurderer det til å være det rette med tanke på koronapandemien. Vi planlegger å komme sterkt tilbake i 2023, sier Kristine Haddal, mor til Warholm og prosjektleder for stevnet. Stevnet ble sist gang arrangert i 2020. Også i 2021 måtte Karsten Warholm Invitational avlyses på grunn av koronapandemien.
Tidspunkt: 14-12-2021 - Kl.13:00 - Kilde: NRK - Info


18. Blink i playoff, Ull/Kisa ned
Stjørdals-Blink sikra seg playoffplassen i 1. divisjon etter 1-0 over Aalesund i siste serierunde. Dermed må Ull/Kisa ned i 2. divisjon, trass i 2-1 over Sogndal. Frå før var det klart at Strømmen går ned. Strrømmen avslutta med 2-0 over Bryne. Kjetil Holand Tøsse scora målet som gav Blink ny sjanse til å stå i divisjonen. Scoringa kom etter 36 minutt. Ull/Kisa tok leiinga over Sogndal ved Henrik Kristiansen etter 12 minutt. Kristoffer Hoven utlikna for Sogndal etter 71 minutt. Mikkel Rakneberg sette inn sigersmålet for Ull/Kisa etter 87 minutt, men til ingen nytte. Ull/Kisa har spela i 1. divisjon sidan 2016. Trass tapet sikra Sogndal seg omspelplass. Det gjorde også KFUM Oslo med 4-1 over Jerv. Dei fire første plassane var klare før siste runde. Det betyr at HamKam og Aalesund rykkjer direkte opp. Jerv og Fredrikstad er nummer 3 og 4. I første omspelkamp onsdag har KFUM heimekamp mot Sogndal. Vinnaren spelar borte mot Fredrikstad neste helg. Andre kampar i siste runde: Fredrikstad - Ranheim 3-1, Grorud - HamKam 1-2, Raufoss - Åsane 1-1, Start - Sandnes Ulf 2-2. Det er også klart at Stjørdals-Blink skal møte Hødd i omspelet om opprykk til 1. divisjon. Hødd spela i dag 2-2 mot Arendal, og vann 4-3 samanlagt. Første omspelkamp går i ulsteinvik onsdag.
Tidspunkt: 27-11-2021 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


19. Kongsberg Maritime kutter 30 jobber: – Forventet mer langsiktig eierskap
Industrigiganten bekrefter at deler av den gamle produksjonen flyttes til Finland. Årsaken skal være trøbbel med lønnsomheten i ulsteinvik. – Mange går en tung sommerferie i møte, sier tillitsvalgt.
Tidspunkt: 01-07-2021 - Kl.13:19 - Kilde: E24 - Info


20. Døpes i ulsteinvik tirsdag: Kjempeskip fikk statlig milliardlån
Nexans Aurora skal installere kabler på havvindprosjektet Seagreen og Equinors Empire-prosjekt utenfor New York. Skipet har milliardlån og garantier fra statlige Eksportkreditt og Giek i ryggen.
Tidspunkt: 08-06-2021 - Kl.11:58 - Kilde: E24 - Info


21. Warholm avlyser eget stevne
Karsten Warholms planlagte innendørs elitestevne i friidrett er besluttet avlyst. Det skulle vært arrangert 29. januar i ulsteinvik. «Innendørssesongen er relativ kort, og med dagens smittesituasjon og gjeldende retningslinjer så finner vi det mest fornuftig å avlyse», heter det der i en pressemelding. – Vi skulle jo så gjerne ha fått det til, men vi ønsker ikke å ta risikoen på vegne av utøverne, lokalsamfunnet eller andre, sier Karsten Warholm. – Vi ønsker å følge de nasjonale anbefalingene med å unngå unødvendige reiser også innenlands, dette er til det beste for alle slik situasjonen er nå, sier han videre.
Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


22. Green Yard Group overtar driften ved Kleven Verft
Green Yard Group overtar Kleven verft i ulsteinvik. De nye eierne satser på å drive skipsbygging videre på verftet.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.07:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


23. Kleven Verft får nye oppgaver av ny eier: – Vi er glade for alt som gir oss arbeid
Kjøperen av Kleven Verft i ulsteinvik planlegger å starte med resirkulering av skip ved verftet, men den nye eieren vil ikke utelukke oppsigelser eller permitteringer.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.07:44 - Kilde: E24 - Info


24. Green Yard overtar Kleven verft
Green Yard Group overtar Kleven verft i ulsteinvik. De nye eierne satser på å drive skipsbygging videre på verftet.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.04:15 - Kilde: Aftenposten - Info


25. Green Yard Group overtar driften ved Kleven Verft
Green Yard Group overtar Kleven verft i ulsteinvik. De nye eierne satser på å drive skipsbygging videre på verftet.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.21:26 - Kilde: Aftenposten - Info


26. Green Yard Group overtar driften ved Kleven Verft
Green Yard Group overtar Kleven verft i ulsteinvik. De nye eierne satser på å drive skipsbygging videre på verftet.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.21:26 - Kilde: E24 - Info


27. Bostyrer om Kleven-konkursen: - Ny eier er et viktig stikkord
Bostyrer Bjørn Åge Hamre for Kleven-konkursen vil forsøke å videreføre driften ved verftet. Mandag reiser han til ulsteinvik for å se om det er mulig.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.21:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


28. Bostyrer om Kleven-konkursen: - Høyst usikkert hva vi får til
Advokat Bjørn Åge Hamre er oppnevnt som bostyrer for konkursen i Kleven Verft. Mandag vil han dra til ulsteinvik for å se om virksomheten kan videreføres.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.14:47 - Kilde: E24 - Info


29. Bostyrer om Kleven-konkursen: - Ny eier er et viktig stikkord
Bostyrer Bjørn Åge Hamre for Kleven-konkursen vil forsøke å videreføre driften ved verftet. Mandag reiser han til ulsteinvik for å se om det er mulig.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.14:47 - Kilde: E24 - Info


30. Hovedtillitsvalgt om Kleven-konkurs: Eierne har lovet mye de ikke har holdt
De nye eierne lovet arbeid med flere skip som ikke kom til verftet i ulsteinvik, ifølge hovedtillitsvalgt Olav Høydalsvik. – Har ingen utestående innbetalinger til Kleven i henhold til avtalen, svarer eierne.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Hovedtillitsvalgt om Kleven-konkurs: Eierne har lovet mye de ikke har holdt
De nye eierne lovet arbeid med flere skip som ikke kom til verftet i ulsteinvik, ifølge hovedtillitsvalgt Olav Høydalsvik. – Har ingen utestående innbetalinger til Kleven i henhold til avtalen, svarer eierne.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.16:59 - Kilde: E24 - Info


32. Vil få bukt med Warholms eneste «svakhet» før OL: – Må helt i kjelleren
ulsteinvik (NRK): Fredag kveld feiret han bursdag med seier i sitt eget stevne, Karsten Warholm International. Men allerede fra lørdag morgen blir det «tunnelsyn» på én ting: å forbedre seg til OL.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


33. Warholm feiret burdagen med sterk sesongstart: – Er i rute
Karsten Warholm (24) sesongdebuterte på sin egen bursdag i ulsteinvik. Der leverte nordmannen et solid løp.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.20:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. Lillefosse med ny norsk juniorrekord
Pål Haugen Lillefosse kom seg over 5,70 meter og satte ny norsk juniorrekord i stavsprang under Karsten Warholms friidrettsstevne i ulsteinvik.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.20:48 - Kilde: Aftenposten - Info


35. Warholm feiret burdagen med sterk sesongstart
Karsten Warholm (24) sesongdebuterte på sin egen bursdag i ulsteinvik. Der leverte nordmannen et solid løp.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.20:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


36. Hynne sesongdebuterte med seier – etterpå hyllet hun publikum
Hedda Hynne (29) løp inn til seier på 800 meter under Warholm-stevnet i ulsteinvik.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.18:19 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Warholm feiret burdagen med sterk sesongstart
Karsten Warholm (24) sesongdebuterte på sin egen bursdag i ulsteinvik. Der leverte nordmannen et solid løp.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.17:35 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Warholm feiret burdagen med sterk sesongstart: – Er i rute
Karsten Warholm (24) sesongdebuterte på sin egen bursdag i ulsteinvik. Der leverte nordmannen et solid løp.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.17:35 - Kilde: Aftenposten - Info


39. Warholm: – Det som har skjedd, er helt spinnvilt
ulsteinvik (NRK): Karsten Warholm startet «bølgen», og nå gleder han seg over alle de unge, norske utøverne som gjør det skarpt i idretter som Norge ikke har pleid å hevde seg i.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.06:31 - Kilde: NRK - Info


40. Warholms bursdagsfest trekker over 1000 tilskuere: – Det blir dritkult
Karsten Warholm sesongåpner i sitt eget friidrettsstevne foran publikum fra hjemstedet ulsteinvik fredag. Hovedpersonen og trener Leif Olav Alnes har tro på et sterkt løp.
Tidspunkt: 27-02-2020 - Kl.14:04 - Kilde: Aftenposten - Info


41. Kleven verft i ulsteinvik får kroatiske eiere: – En ny og spennende epoke
Kroatiske Div Group, som eier verftsgruppen Brodosplit, vil kjøpe Kleven verft i ulsteinvik av Hurtigruten. Det skal ifølge Kleven gi betydelig lavere kostnader for nye skip.
Tidspunkt: 20-01-2020 - Kl.10:31 - Kilde: E24 - Info


42. Seiersfest i natt: – Litt mye for ydmyk kar fra ulsteinvik
Karsten Warholm hadde en klar melding på skjorten da han kom på seiersfest i natt.
Tidspunkt: 01-10-2019 - Kl.03:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


43. Seiersfest i natt: – Litt mye for ydmyk kar fra ulsteinvik
Karsten Warholm hadde en klar melding på skjorten da han kom på seiersfest i natt.
Tidspunkt: 30-09-2019 - Kl.23:33 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Disse enkle fasilitene skapte en verdensmester fra ulsteinvik: – Ikke bare store haller som gjør deg til verdensmester
Karsten Warholm la grunnlaget for å være en av de største VM-favorittene da han trente på enkle treningsfasiliteter i ungdommen.
Tidspunkt: 27-09-2019 - Kl.06:08 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Disse enkle fasilitetene skapte en verdensmester fra ulsteinvik: – Ikke bare store haller som gjør deg til verdensmester
Karsten Warholm la grunnlaget for å være en av de største VM-favorittene da han trente på enkle treningsfasiliteter i ungdommen.
Tidspunkt: 27-09-2019 - Kl.06:08 - Kilde: Aftenposten - Info


46. NRK: Rundt 100 mister jobben i Kleven verft
Kleven verft i ulsteinvik i Møre og Romsdal kutter staben med rundt 100 av de 244 ansatte for å holde liv i selskapet.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.13:35 - Kilde: Aftenposten - Info


47. «Et helt vilt løp, Warholm. Hvor skal dette ende?»
KOMMENTAR: 46.92 ble tiden, og verdensrekordholder Kevin Young satt nervøs på tribunen i Zürich og lurte på om hans 27 år gamle rekord ville overleve angrepet fra en 23-åring fra ulsteinvik.
Tidspunkt: 30-08-2019 - Kl.13:35 - Kilde: Aftenposten - Info


48. Warholms ungdomstrener: – Uvirkelig at vi har en mann fra lille ulsteinvik og Dimna i verdenstoppen
Karsten Warholm sprenger stadig grenser. Det overrasker egentlig ikke 23-åringens tidligere trener, Arve Hatløy.
Tidspunkt: 30-08-2019 - Kl.09:39 - Kilde: Aftenposten - Info


49. For fire år siden begynte samarbeidet mellom Warholm og suksesstreneren. Det har skapt en verdensstjerne fra ulsteinvik.
I mars 2015 ble første kontakt opprettet mellom Karsten Warholm og Leif Olav Alnes. Samarbeidet har brakt Norge en verdensstjerne fra ulsteinvik.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.21:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


50. For fire år siden begynte samarbeidet mellom Warholm og suksesstreneren. Det har skapt en verdensstjerne fra ulsteinvik.
I mars 2015 ble første kontakt opprettet mellom Karsten Warholm og Leif Olav Alnes. Samarbeidet har brakt Norge en verdensstjerne fra ulsteinvik.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.17:06 - Kilde: Aftenposten - Info


51. Warholm med knallsterk opning på sesongen – slo verdsmeisteren på heimebane
ulsteinvik (NRK) Karsten Warholm knuste verdsmeisteren på 400 meter innandørs og tok ny nordisk rekord.
Tidspunkt: 25-01-2019 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


52. Warholm om sine nye livsstilsgrep: – No føler eg meg meir som ein 24-timarsutøvar
ulsteinvik (NRK): Aldri har det vore knytt så stor spenning til ein sesong på 400 meter hekk. Karsten Warholm har tatt søvn- og kosthaldsgrep for å stille endå betre førebudd enn tidlegare.
Tidspunkt: 24-01-2019 - Kl.17:41 - Kilde: NRK - Info


53. Kapteinen begynte som byssegutt. Neste år går Hurtigruten på strøm
ulsteinvik (Aftenposten): Hurtigrutens nyeste skip kommer til å bli helelektrisk – en halvtime om gangen. På broen står en 54-åring fra Stokmarknes som begynte karrieren i rederiet som byssegutt for nesten 40 år siden.
Tidspunkt: 13-12-2018 - Kl.20:51 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Cupspesialist Hødd sendte Kristiansund på hodet ut av NM: – Helt nydelig
ulsteinvik/HAMAR (NRK): Både Kristiansund og Sarpsborg 08 gikk på cupflauser i 3. runde av norgesmesterskapet.
Tidspunkt: 10-05-2018 - Kl.22:13 - Kilde: NRK - Info


55. Verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip sjøsatt
Hurtigrutens nyeste skip MS Roald Amundsen ble lørdag sjøsatt i ulsteinvik på Sunnmøre. Skipet skal brukes til ekspedisjonscruise i polarområdene.
Tidspunkt: 18-02-2018 - Kl.11:45 - Kilde: E24 - Info


56. Verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip sjøsatt
Hurtigrutens nyeste skip MS Roald Amundsen ble lørdag sjøsatt i ulsteinvik på Sunnmøre. Skipet skal brukes til ekspedisjonscruise i polarområdene.
Tidspunkt: 18-02-2018 - Kl.11:45 - Kilde: E24 - Info


57. Hurtigrutens nyeste skip sjøsatt
Hurtigrutens nyeste skip MS Roald Amundsen ble lørdag sjøsatt i ulsteinvik på Sunnmøre. Skipet skal brukes til ekspedisjonscruise i polarområdene.
Tidspunkt: 17-02-2018 - Kl.23:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


58. Hurtigrutens nyeste skip sjøsatt
Hurtigrutens nyeste skip MS Roald Amundsen ble lørdag sjøsatt i ulsteinvik på Sunnmøre. Skipet skal brukes til ekspedisjonscruise i polarområdene.
Tidspunkt: 17-02-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


59. – Heilt sjukt å setje rekord så tidleg i sesongen
ulsteinvik (NRK): Karsten Warholm gav publikum verkeleg valuta for pengane då han sette ny norsk rekord på heimebane under Dimna Games i ulsteinvik laurdag. Rekorden på 400 meter flatt innandørs er årsbeste i Europa på sterke 45.88.
Tidspunkt: 27-01-2018 - Kl.18:59 - Kilde: NRK - Info


60. Dette ville gitt skyhøye odds for noen måneder siden: Hotellkongen er blitt verftseier.
ulsteinvik (Aftenposten): Hotellkongen blir skipsbygger. Men investor Petter A. Stordalen innrømmer at han vet veldig lite om å bygge skip.
Tidspunkt: 25-09-2017 - Kl.17:27 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Professor: – Design er så mye mer enn møbler, glass og lamper
Når Utenriksdepartementet presenterer norsk design i utlandet, handler det ofte om interiør. En skipsbaug fra ulsteinvik eller et vakuumtoalett blir sjelden nevnt.
Tidspunkt: 02-03-2017 - Kl.22:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


62. Ny norsk design kan gjøre ventetiden på sykehus 90 prosent kortere
Når UD presenterer norsk design i utlandet, handler det ofte om interiør og møbler. En skipsbaug fra ulsteinvik, et vakuumtoalett og et system som korter ned ventetiden på sykehus, blir sjelden nevnt.
Tidspunkt: 01-03-2017 - Kl.19:37 - Kilde: Aftenposten - Info


63. Presset Finjord får stikk fra egne spillere
ulsteinvik/OSLO (NRK): En suveren kvalik-seier til tross: Norge sliter med å finne seg selv under landslagstrener Roger Finjord, mener spillerne.
Tidspunkt: 19-09-2016 - Kl.22:50 - Kilde: NRK - Info


64. Presset Finjord får stikk fra egne spillere
ulsteinvik/OSLO (NRK): En suveren kvalik-seier til tross: Norge sliter med å finne seg selv under landslagstrener Roger Finjord, mener spillerne.
Tidspunkt: 19-09-2016 - Kl.22:50 - Kilde: NRK - Info


65. Presset Finjord får stikk fra egne spillere
ulsteinvik/OSLO (NRK): En suveren kvalik-seier til tross: Norge sliter med å finne seg selv under landslagstrener Roger Finjord, mener spillerne.
Tidspunkt: 19-09-2016 - Kl.22:50 - Kilde: NRK - Info


66. Slik skal Norge rette opp forsvarsfeilene til neste OL-kamp
Thorir Hergeirsson er glad for at han fikk Spania til Norges oppkjøringsturnering i ulsteinvik i juli. Han tror lærdommen derfra kan gi norsk seier i mandagens kamp.
Tidspunkt: 06-08-2016 - Kl.21:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


67. Henter frem video fra tap i juli for å gi OL-løft
Thorir Hergeirsson er glad for at han fikk Spania til Norges oppkjøringsturnering i ulsteinvik i juli. Han tror lærdommen derfra kan gi norsk seier i morgendagens kamp.
Tidspunkt: 06-08-2016 - Kl.18:09 - Kilde: Aftenposten - Info


68. Norge fikk bank av OL-motstander
Spania slo Norge (28-26) i ulsteinvik i kveld. Et veldig dårlig tegn for gullfavoritten så kort tid før OL.
Tidspunkt: 23-07-2016 - Kl.21:03 - Kilde: NRK - Info


69. Norge fikk bank av OL-motstander: – Det er irriterende
(NORGE-SPANIA 26-28) Spania ble for sterke for Norges håndballjenter i ulsteinvik lørdag kveld.
Tidspunkt: 23-07-2016 - Kl.21:03 - Kilde: NRK - Info


70. Norge fikk bank av OL-motstander: – Det er irriterende
(NORGE-SPANIA 26-28) Spania ble for sterke for Norges håndballjenter i ulsteinvik lørdag kveld.
Tidspunkt: 23-07-2016 - Kl.21:03 - Kilde: NRK - Info


71. Løke tilbake fra skade da Norge knuste Romania
Norge viste OL-form da Romania ble slått 32-21 i ulsteinvik.
Tidspunkt: 21-07-2016 - Kl.22:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


72. Norge banket OL-motstander Romania
ulsteinvik (NRK): En glitrende andreomgang av Norge sikret storseier over Romania.
Tidspunkt: 21-07-2016 - Kl.21:02 - Kilde: NRK - Info


73. Sulland mister OL: – Et slag i ansiktet
ulsteinvik (NRK): Under OL i London sikret Linn Jørum Sulland (32) norsk gull. Nå har hun pådratt seg en kneskade og mister lekene i Rio.
Tidspunkt: 21-07-2016 - Kl.14:30 - Kilde: NRK - Info


74. Regelendring gir comeback-Frafjord OL-tur
ulsteinvik (NRK): Marit Malm Frafjord (30) er tilbake på håndballandslaget. Nå blir hun med til Rio-OL som reserve etter at ledelsen oppdaget en regelendring.
Tidspunkt: 20-07-2016 - Kl.22:36 - Kilde: NRK - Info


75. New Zealands rikeste selger norsk luksusyacht
Mindre enn to år etter at Graeme og Robyn Hart sjøsatte superyachten i ulsteinvik, har det styrtrike paret lagt den ut for salg.
Tidspunkt: 17-07-2016 - Kl.15:18 - Kilde: E24 - Info


76. Her legges grunnlaget for norsk håndballsuksess i Rio
Håndballjentene på plass i ulsteinvik for siste oppkjøring før OL.
Tidspunkt: 14-07-2016 - Kl.22:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


77. Alltid noe godt fra Dimna
Dimna er geografispørsmålet ikke mange greier. Men øya sørvest for ulsteinvik har to av Norges mest lovende friidrettsutøvere.
Tidspunkt: 09-06-2016 - Kl.18:17 - Kilde: Aftenposten - Info


78. «Å være vitne til en slik sjøsetting, får frem mye stolthet og glede»
ulsteinvik (Aftenposten): Den newzealandske forretningsmannen Graeme Hart tok en sjanse da han valgte norske designere og et norsk verft. I dag angrer han ikke på valget.
Tidspunkt: 12-03-2016 - Kl.18:02 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Norges håndballjenter legger OL-oppkjøringen til ulsteinvik
Kremen av damehåndball kommer til Sunnmøre. - Dette høres helt fantastisk ut.
Tidspunkt: 23-02-2016 - Kl.11:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


80. Første skip med X-Stern er kommet til ulsteinvik

Skroget til det første serviceskipet for vindkraft med den nye hekkløsningen X-Stern er nå kommet til ulsteinvik for utrustning.


Tidspunkt: 05-01-2016 - Kl.11:17 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


81. Politiet helt sikre på at det ikke er sammenheng mellom Ulstein-brannene
ulsteinvik (Aftenposten): Etterforskningen har styrket den foreløpige konklusjonen: Politiet er helt sikre på at det ikke er noen sammenheng mellom de to påsatte brannene i ulsteinvik.
Tidspunkt: 26-10-2015 - Kl.12:34 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Politiet tror de finne skal brannstifteren
ulsteinvik (Aftenposten): Rundspørringer i nabolaget og flere avhør har gitt politiet gode spor i etterforskningen etter den påtente brannen i ulsteinvik. Politiet slår samtidig fast at brannen natt til søndag ikke kan settes i sammenheng med en påsatt brann i samme tomannsbolig for tre uker siden.
Tidspunkt: 26-10-2015 - Kl.12:34 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Politiet fant bensinkanne ved påtent flyktningebolig
ulsteinvik (Aftenposten): Politiet har funnet en bensinkanne like i nærheten av boligen som ble påtent i ulsteinvik på Sunnmøre natt til søndag,
Tidspunkt: 26-10-2015 - Kl.12:34 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Påsatte branner skaper frykt i ulsteinvik
Hus med tolv utenlandske beboere påtent to ganger på tre uker.
Tidspunkt: 25-10-2015 - Kl.22:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


85. Ny påsatt brann i bolig i Ulstein
En tomannsbolig med tolv utenlandske beboere i ulsteinvik i Ulstein kommune ble natt til søndag påtent for andre gang på tre uker.
Tidspunkt: 25-10-2015 - Kl.18:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


86. Takker for hjelpen etter påsatt brann
ulsteinvik (Aftenposten.no): Folk i ulsteinvik startet søndag en spontanaksjon for hjelpe de to flyktningfamiliene som bodde i tomannsboligen som ble påtent natt til søndag. Tolv flyktninger bor i huset som også ble påtent for tre uker siden.
Tidspunkt: 25-10-2015 - Kl.14:55 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Googles talestyring får hjelp fra ulsteinvik
Tjenesten må forstå hele 11 000 ulike måter å si «skru av Wi-Fi» på. Les hele saken
Tidspunkt: 10-07-2015 - Kl.11:03 - Kilde: aMobil - Info


88. Den store kompisduellen: - Jeg har mye å takke Hødd for
I fjor bodde Victor Grodås og Eirik Ulland Andersen sammen i ulsteinvik. Når de gjenforenes i kveld, vil taperen få kjørt seg.
Tidspunkt: 27-06-2015 - Kl.13:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


89. Full fart ved verftene - tross oljebrems
ÅLESUND/ulsteinvik(Aftenposten): 26.500 ansatte kan glede seg over at 67 nye skip skal bygges langs verftskysten de neste årene.
Tidspunkt: 23-11-2014 - Kl.22:10 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Kleven belønner de ansatte med bonus

De to verftsgruppene i ulsteinvik tjener godt.


Tidspunkt: 05-05-2014 - Kl.10:41 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


91. 15 års fengsel for nabodrap i ulsteinvik
En mann (26) er i Sunnmøre tingrett dømt til 15 års fengsel for drap på naboen i ulsteinvik i Møre og Romsdal i fjor, melder Sunnmørsposten.
Tidspunkt: 28-03-2014 - Kl.14:57 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Opprykksdrømmen brast for Hødd
Et selvsikkert Mjøndalen-lag feide over Hødd og pulveriserte ulsteinvikernes drøm om opprykk til eliteserien.
Tidspunkt: 06-11-2013 - Kl.14:52 - Kilde: NRK - Info


93. Navnet på den drepte i ulsteinvik frigitt
Det var 27 år gamle Preben Mikael Dimmen som ble slått i hjel i ulsteinvik natt til tirsdag. En østeuropeisk mann i 20-årene fremstilles for varetektsfengsling i saken torsdag.
Tidspunkt: 30-10-2013 - Kl.20:47 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Preben (27) drept av kameraten i ulsteinvik
Politiet på Sunnmøre frigir nå navnet på mannen som døde etter å ha blitt utsatt for vold i Ulstein natt til søndag.
Tidspunkt: 30-10-2013 - Kl.14:46 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


95. Erkjenner straffskyld for dødsvold i sjalusidrama
En mann fra ulsteinvik erkjenner straffskyld for å ha slått i hjel naboen sin. Mannen gikk til angrep med en flaske da han fant samboeren sin i seng med naboen.
Tidspunkt: 29-10-2013 - Kl.17:56 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Mann død etter voldsepisode
En mann i 20-årene som ble alvorlig skadd i dag tidlig under en voldsepisode i ulsteinvik, døde som følge av skadene, opplyser politiet.
Tidspunkt: 29-10-2013 - Kl.14:18 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Hødd vil spele europacup heime
Dei regjerande cupmeistrane frå ulsteinvik søkjer om å få spele første kvalifiseringsrunde til Europaligaen heime på Høddvoll.
Tidspunkt: 07-03-2013 - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


98. Kleven flyttar heim stålproduksjon
Store delar av Kleven Maritime sin skrogproduksjon blir no flytta heim frå Aust-Europa til ulsteinvik. For å få til dette blir det bygd ein stor hall med ei høgteknologisk sveisrobotlinje.
Tidspunkt: 23-02-2013 - Kl.04:00 - Kilde: NRK - Info


99. Mann omkom i husbrann i ulsteinvik
En mann i 50-årene døde tirsdag kveld i en brann i ulsteinvik i Møre og Romsdal. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen hybelhuset.
Tidspunkt: 20-02-2013 - Kl.06:50 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Mann omkom i husbrann i ulsteinvik
En mann i 50-årene døde tirsdag kveld i en brann i ulsteinvik i Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 20-02-2013 - Kl.04:05 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


101. Hødd med to nysigneringar
Jesper Törnqvist har signert ei toårskontrakt med Hødd. I tillegg går Aalesund-keeper Andreas Lie på lån til ulsteinvik-klubben.
Tidspunkt: 31-01-2013 - Kl.13:49 - Kilde: NRK - Info


102. ulsteinvik: I tog for asylbarna
Også i ulsteinvik samlet folk seg i fakkeltog for å gi sin støtte til asylbarna
Tidspunkt: 12-01-2013 - Kl.14:37 - Kilde: NRK - Info


103. Hødd med tidleg julegåve til Tromsø
Jula og givargleda har slått innover ulsteinvik, for måndag kveld valde Hødd å gi Tromsø plassen i Copa del Sol.
Tidspunkt: 03-12-2012 - Kl.22:19 - Kilde: NRK - Info


104. Hødd med tidleg julegåve til Tromsø
Jula og givargleda har slått innover ulsteinvik, for måndag kveld valde Hødd å gi Tromsø plassen i Copa del Sol.
Tidspunkt: 03-12-2012 - Kl.21:15 - Kilde: NRK - Info


105. Gullrus i ulsteinvik dagen derpå
Mange trøtte øyne og hese stemmer på arbeidsplassene i ulsteinvik dagen derpå. – Det var absolutt verdt det, sier Tore Hasund.
Tidspunkt: 26-11-2012 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


106. Denne natten glemmer vi aldri
Cupfest til morgengry i sensasjonsbygda ulsteinvik.
Tidspunkt: 26-11-2012 - Kl.09:03 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Blåhvit hyllest for Hødd-heltene
Hyllesten hadde nesten ingen ende da heltene vendte hjem til ulsteinvik søndag kveld.
Tidspunkt: 26-11-2012 - Kl.03:00 - Kilde: NRK - Info


108. Vi følte at vi hadde vunnet bare ved å komme til finalen
Hødd-heltene hyllet i ulsteinvik.
Tidspunkt: 26-11-2012 - Kl.00:09 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


109. – Helt sinnsykt deilig!
Hødd-spillerne mottok folkets hyllest da de ankom ulsteinvik.
Tidspunkt: 25-11-2012 - Kl.22:21 - Kilde: NRK - Info


110. Trønder avgjørende for Hødd
I dagens cupfinale ble namsosingen Kjell Rune Sellin avgjørende for laget fra ulsteinvik.
Tidspunkt: 25-11-2012 - Kl.18:39 - Kilde: NRK - Info


111. Større fotballskuffelse får du ikke
TIL var favoritt. Stor favoritt. Lille Hødd var av de fleste eksperter levnet få sjanser. Likevel vant askeladden fra ulsteinvik etter et finaledrama på Ullevaal.
Tidspunkt: 25-11-2012 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


112. Her går ulsteinvik av hengslene
Folket som ennå befinner seg i hjembygda gikk helt bananas da de så sitt kjære Hødd vinne på Ullevaal fra kinosetet.
Tidspunkt: 25-11-2012 - Kl.17:07 - Kilde: NRK - Info


113. 2x Aursnes: Brødre i blodet
I 1996 slo storebror Georg Aursnes gjennom i Hødd. Seksten år senere gjør lillebror Fredrik det samme. Talentforedlingen i ulsteinvik er ikke til å kimse av.
Tidspunkt: 24-11-2012 - Kl.09:51 - Kilde: NRK - Info


114. Tente på badet med vilje
Politiet melder om brann i ein firemannsbustad på Dimna I ulsteinvik.
Tidspunkt: 13-11-2012 - Kl.22:57 - Kilde: NRK - Info


115. Cupfokus etter fornya seriekontrakt
I ulsteinvik er no alt fokus på cupfinalen, etter at 1. divisjonskontrakten blei sikra på dramatisk vis søndag.
Tidspunkt: 12-11-2012 - Kl.22:44 - Kilde: NRK - Info


116. ulsteinvik koker før cupfinalen
Hele ulsteinvik nærmer seg kokepunktet - tre uker før cupfinalen.
Tidspunkt: 05-11-2012 - Kl.12:13 - Kilde: NRK - Info


117. – Straffbart med falsk forklaring
Politijurist Yngve Skovly er koblet inn for å vurdere om ulsteinvik-aksjonen ble iverksatt som følge av falskt tips. – Dette vil i så fall være straffbart, sier han.
Tidspunkt: 20-10-2012 - Kl.10:15 - Kilde: NRK - Info


118. ulsteinvikar EP-debuterer
Han gjorde seg merka som «Vekas Urørt» i april. I juni blei han plukka ut som éin av 10 talentfulle artistar for å spele på den store musikkfestivalen Slottsfjell i Tønsberg. No kjem «Pandreas» – frå ulsteinvik – ut med debut-EP-en.
Tidspunkt: 02-10-2012 - Kl.07:12 - Kilde: NRK - Info


119. Tromsøjournalist yppa seg i Ulstein
Cupfinalerusen sit og blir sitjande i ulsteinvik. For cupfinale og Hødd er ikkje ord ein vanlegvis ser saman. Tromsø er motstandar, og NRK sende ein journalist med Tromsø-anar til ulsteinvik for å terge litt ...
Tidspunkt: 29-09-2012 - Kl.07:05 - Kilde: NRK - Info


120. – Det var magisk. Hødd var rå i går
Det er ein blå rus i ulsteinvik i dag. Hødd er klare for cupfinalen. Og i jubelen og feiringa startar no kampen om å sikre seg billettar til Ullevaal 25. november.
Tidspunkt: 28-09-2012 - Kl.11:40 - Kilde: NRK - Info


121. ulsteinvik koker over av cupfeber
ulsteinvik (ap.no): Men spillerne nektes alkohol etter sjokkseieren mot Brann.
Tidspunkt: 27-09-2012 - Kl.23:58 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Må bu i hytte
Bustadprisane i ulsteinvik er så høge at Cecilie Roppen (25) og Christoffer Overvåg (26) bur i hytte. Før snøen kjem må dei finne seg ein annan stad å bu.
Tidspunkt: 14-09-2012 - Kl.18:13 - Kilde: NRK - Info


123. Seiler Karibia rundt med 8.400
HAITI (NRK.no): Når «Oasis of The Seas» seiler Karibien rundt med totalt 8.400 passasjerer og mannskap om bord, er det fiskersønnen Trym Selvåg fra ulsteinvik som styrer skuta.
Tidspunkt: 07-09-2012 - Kl.13:14 - Kilde: NRK - Info


124. Feiret Hødd-seier - vekket naboer
Onsdag tok Hødd en etterlengtet 2-1-seier over Notodden. Laget fra ulsteinvik styrer mot fornyet kontrakt i 1. divisjon. Feiringen ble sak for politiet.
Tidspunkt: 30-08-2012 - Kl.08:10 - Kilde: NRK - Info


125. Kjell Rune Sellin går til Hødd
Aalesund-spelar Kjell Rune Sellin skal spele i blått og kvitt resten av sesongen. Trønderen skal spele i ulsteinvik og Hødd.
Tidspunkt: 23-08-2012 - Kl.15:17 - Kilde: NRK - Info


126. Hasund jubler for Brann i semien
ulsteinvik i ekstase over Brann i semifinalen. – Drømmemotstander, sier tidligere Brann-helt og ulsteinviking Geir Hasund, som sendte Bergen til himmels i 1995.
Tidspunkt: 20-08-2012 - Kl.12:48 - Kilde: NRK - Info


127. Bilulykke i ulsteinvik
En bil kom over i feil kjørefelt og krasjet inn i en annen bil ved sjukeheimssvingen uten for ulsteinvik i formiddag. En er brakt til sykehus med luftambulanse.
Tidspunkt: 11-08-2012 - Kl.13:07 - Kilde: NRK - Info


128. Ny kontrakt til Kleven Maritime
Kleven Maritime i ulsteinvik skal bygge eit gassfartøy for Remøy Shipping i Fosnavåg.  
Tidspunkt: 16-07-2012 - Kl.13:27 - Kilde: NRK - Info


129. Kjetil Hasund mimrar og håper
646 kampar, 460 scoringar. Kjetil Hasund er ei levande legende for alle som heiar på Hødd. I morgon får laget frå ulsteinvik besøk av Asker i 4. runde av cupen. Med siger kan Hødd nå kvartfinalen for første gong sidan 1995 ...
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.23:10 - Kilde: NRK - Info


130. Kjetil Hasund mimrar og håper
646 kampar, 460 scoringar. Kjetil Hasund er ei levande legende for alle som heiar på Hødd. I morgon får laget frå ulsteinvik besøk av Asker i 4. runde av cupen. Med siger kan Hødd nå kvartfinalen for første gong sidan 1995 ...
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.23:10 - Kilde: NRK - Info


131. Kjetil Hasund mimrar og håper
646 kampar, 460 scoringar. Kjetil Hasund er ei levande legende for alle som heiar på Hødd. I morgon får laget frå ulsteinvik besøk av Asker i 4. runde av cupen. Med siger kan Hødd nå kvartfinalen for første gong sidan 1995 ...
Tidspunkt: 04-07-2012 - Kl.23:10 - Kilde: NRK - Info


132. Huset til Urvik står
Flammehavet herjer fortsatt i Colorado Springs. Steve Urvik fra ulsteinvik har kjørt mange mil vekk fra brannen og har fått vite at huset hans står, til tross for at flere nabohus er brent ned.
Tidspunkt: 29-06-2012 - Kl.19:11 - Kilde: NRK - Info


133. Flykter fra flammene i Colorado
Steve Urvik fra ulsteinvik er på flykt fra flammehavet som herjer i Coloroado Springs. Sammen med familien er han nå evakuert.
Tidspunkt: 27-06-2012 - Kl.20:03 - Kilde: NRK - Info


134. Ras av kontrakter til ulsteinvik

Kleven Maritime og Ulstein Group har signert nye kontrakter verdt i overkant av tre milliarder kroner.


Tidspunkt: 15-06-2012 - Kl.13:22 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


135. «Barn av regnbuen» på sjukeheimen
ulsteinvik (NRK.no) Vi er alle «Barn av regnbuen», sjølv om vi gjerne brukar både stokk og rullator. På sjukeheimen Alvehaugen i Ulstein song dei av full hals klokka 12 torsdag.
Tidspunkt: 26-04-2012 - Kl.13:35 - Kilde: NRK - Info


136. Båt brenner i ulsteinvik
Det brenner i en båt ved Kleven verft i ulsteinvik. I følge politiet er det en båt under bygging på verftet som brenner.
Tidspunkt: 17-04-2012 - Kl.15:17 - Kilde: NRK - Info


137. Båtbrann på skipsverftet i ulsteinvik
Det var personer om bord i båten da den tok fyr, men ingen skal være skadd, opplyser politiet.
Tidspunkt: 17-04-2012 - Kl.13:32 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


138. Kan bli Norges beste plass å bo
Som ett av sju steder, er ulsteinvik videre til finalen i konkurransen om å være Norges beste plass å bo.
Tidspunkt: 14-04-2012 - Kl.11:54 - Kilde: NRK - Info


139. Forskerfabrikken til ulsteinvik
Foto: Tore Stensvold

Forskerfabrikken sprer sine sommerskoler ut til nye deler av landet. ulsteinvik er ny satellitt.


Tidspunkt: 16-03-2012 - Kl.09:42 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


140. Går mot ny stadion for Hødd
Sportsklubben Hødd jubler etter at formannskapet i Ulstein enstemmig gikk inn for å bygge ny stadion i ulsteinvik.
Tidspunkt: 24-01-2012 - Kl.16:54 - Kilde: NRK - Info


141. Endeleg finevêr
Sola har skine frå nesten skyfri himmel mange stader i dag, og folk har nytta mulegheita til bruke dagen utandørs. For 34 år gamle Tom Henrik Muggerud i ulsteinvik var det fyste gong med ski på beina på 20 år.
Tidspunkt: 22-01-2012 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


142. Savnet kvinne funnet omkommet i ulsteinvik
Den savnede 85 år gamle kvinnen som politiet har lett etter i ulsteinvik på Sunnmøre siden natt til torsdag, ble funnet omkommet i 12-tiden torsdag.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.12:59 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Kvinne savnet i ulsteinvik
Store styrker deltar torsdag morgen i en leteaksjon etter en 85-årig kvinne som er savnet i ulsteinvik på Sunnmøre. Kvinnen ble sist sett tirsdag.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.06:59 - Kilde: Aftenposten - Info


144. 85 år gammel dame meldt savnet på Sunnmøre
Store styrker deltar torsdag morgen i en leteaksjon etter 85 år gamle Pernille Indreeide som er savnet i ulsteinvik på Sunnmøre.
Tidspunkt: 19-01-2012 - Kl.06:07 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


145. Kvinne drukna i ulsteinvik
Ei kvinne i 50 åra som laurdag kveld vart meldt sakna i ulsteinvik er funnen død.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.09:15 - Kilde: NRK - Info


146. Kvinne funnet omkommet i ulsteinvik
En kvinne ble funnet omkommet i havnebassenget utenfor ulsteinvik sentrum natt til søndag.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.08:03 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Kvinne funnet omkommet i ulsteinvik
En kvinne ble funnet omkommet i havnebassenget utenfor ulsteinvik sentrum natt til søndag.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.07:59 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Kvinne funnet død i havnebassenget i ulsteinvik
En kvinne i 50-åra som ble meldt savnet lørdag, ble sent natt til søndag funnet død i havnebassenget i ulsteinvik i Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.07:27 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


149. Leteaksjon etter savnet kvinne i ulsteinvik
Politiet har iverksatt leteaksjon etter at en kvinne i 50-årene ble meldt savnet lørdag kveld i ulsteinvik i Ulstein kommune i Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.03:04 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Kvinne funnet død i ulsteinvik
En kvinne i 50-åra som ble meldt savnet lørdag, ble sent natt til søndag funnet død i havnebassenget i ulsteinvik i Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.01:43 - Kilde: NRK - Info


151. Leteaksjon etter savnet kvinne i ulsteinvik
Politiet har iverksatt leteaksjon etter at en kvinne i 50-årene ble meldt savnet lørdag kveld i ulsteinvik i Ulstein kommune i Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 20-11-2011 - Kl.00:59 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Skaut opp nødrakettar
Seint i går kveld fekk politiet melding om at det var observert nødrakettar i området Hatløya - Osneset i ulsteinvik.  
Tidspunkt: 25-10-2011 - Kl.06:49 - Kilde: NRK - Info


153. Skal levere dekksmaskineri for en halv milliard

Rolls-Royce i ulsteinvik skal levere ankerhåndteringssystem til fire offshorefartøy for Swire Pacific Offshore.


Tidspunkt: 14-07-2011 - Kl.11:00 - Kilde: E24 - Info


154. 100-millioners kontrakt til Rolls-Royce

Ny offshore-kontrakt for verftet i ulsteinvik.


Tidspunkt: 13-07-2011 - Kl.11:00 - Kilde: E24 - Info


155. Kvinneverftet i ulsteinvik

Det kvinnedominerte verftet brukte «hentesveis» fra utlandet i årevis. Nå går de mot strømmen og sveiser sammen skipene i Norge.


Tidspunkt: 11-07-2011 - Kl.19:00 - Kilde: E24 - Info


156. Frå politiloggen
Politiet melder om ei rekkje tilfelle av bråk i samband med fyll i natt, både i Ørsta, ulsteinvik, Ålesund, Molde og Averøy.  
Tidspunkt: 02-07-2011 - Kl.07:51 - Kilde: NRK - Info


157. Garasje og bil stod i full fyr
Ei garasje og ein bil vart totalskadd i ein brann i ulsteinvik i natt.
Tidspunkt: 18-06-2011 - Kl.08:34 - Kilde: NRK - Info


158. Vi gleder oss som noen unger
Den oppvoksende generasjon i ulsteinvik kommer til å se at det ikke nytter å holde med Hødd, mener talsmann for Stormen, Stian Bjørstad.
Tidspunkt: 21-05-2011 - Kl.14:12 - Kilde: NRK - Info


159. Trafikkulykke i Ulstein
Det har vært en trafikkulykke i Garneskrysset i ulsteinvik. Minst to biler er involvert og ambulanser og helikopter ble sendt til ulykkesstedet.
Tidspunkt: 21-04-2011 - Kl.15:21 - Kilde: NRK - Info


160. Døgnturnus på Rolls Royce
Rolls Royce i ulsteinvik vil innføre heldøgnskift også for ingeniører. Dermed kan kunder over hele verden få hjelp uansett når på døgnet det skjer noe galt.
Tidspunkt: 31-03-2011 - Kl.10:53 - Kilde: NRK - Info


161. Utforkøyring i ulsteinvik
Mann sendt til legesjekk etter å ha hamna i grøfta i ulsteinvik
Tidspunkt: 07-03-2011 - Kl.18:29 - Kilde: NRK - Info


162. Topp innvandrar
Tamilen Steven Pushparajah frå ulsteinvik er kåra til rollemodell for innvandrarar. Han blei heidra ved ei tilstelling på Litteraturhuset i Oslo torsdag.
Tidspunkt: 11-02-2011 - Kl.10:33 - Kilde: NRK - Info


163. Kontrakt til Rolls-Royce ulsteinvik
Rolls-Royce Marine AS har inngått avtale om å levere skipsdesign- og utstyr til to offshore supplyfartøy.
Tidspunkt: 24-01-2011 - Kl.13:28 - Kilde: E24 - Info


164. Kjellerbrann i ulsteinvik
Et eldre bolighus fikk skader i en brann i ulsteinvik tirsdag formiddag.
Tidspunkt: 30-11-2010 - Kl.12:26 - Kilde: NRK - Info


165. Karlsen klar for Hødd
Michael Karlsen forlater Rosenborg, og skal spille 1. divisjon i ulsteinvik de kommende sesongene.
Tidspunkt: 18-11-2010 - Kl.23:32 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


166. Usikker framtid for Ulstein-skip
Eit lånetilsagn er trekt tilbake, og gjer at brønnintervensjonsskipet Karianne førebels vert liggande ved kai i ulsteinvik.
Tidspunkt: 18-11-2010 - Kl.08:56 - Kilde: NRK - Info


167. Stengt riksveg på grunn av ras
Riksveg 61 mellom Haddal og ulsteinvik er stengt i Botnen ved Kvalnestunnelen grunna eit jord- og steinras.
Tidspunkt: 27-10-2010 - Kl.16:26 - Kilde: NRK - Info


168. Nesten-brann ved legekontor
Politiet veit ikkje kven som søndag morgon sette fyr på ein container med papir utanfor legekontoret i ulsteinvik. Det kunne gått skikkeleg gale.
Tidspunkt: 24-10-2010 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


169. Se cupfinale på Høddvoll
Når Hødd tek i mot Lyn på Høddvoll i ulsteinvik laurdag ettermiddag er det aller første gong at sunnmørsklubben har eit lag i ein NM-finale.
Tidspunkt: 08-10-2010 - Kl.12:13 - Kilde: NRK - Info


170. Politiet studerer innbrotsvideoar
Politiet arbeider etter fleire spor i oppklaringa av det store innbrotet i ulsteinvik natt til 5.oktober. Overvakingskamera hos gullsmed P.F.Waage og i Convexbygget fanga opp deler av det som skjedde. Her er videomaterialet politiet no har frigjort.
Tidspunkt: 08-10-2010 - Kl.11:15 - Kilde: NRK - Info


171. Her robbes gullsmeden for millionbeløp
Overvåkingsbilder fra gullsmeden i ulsteinvik på Sunnmøre viser at innbruddstyven er brutal og svært målrettet.
Tidspunkt: 05-10-2010 - Kl.15:58 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


172. Fortel om livet med kreft
Laurdag morgon vert Magne Grimstad jr. frå ulsteinvik portrettert i radioprogrammet ”Under samme himmel” i NRK P1.
Tidspunkt: 01-10-2010 - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


173. Redda etter storaksjon
To menn er berga etter ein stor redningssaksjon i fjorden utanfor ulsteinvik i natt.
Tidspunkt: 05-07-2010 - Kl.05:51 - Kilde: NRK - Info


174. Sylvia storkoste seg på Fornebu
Møre og Romsdals store håp i Eurovision-finalen på Fornebu, Sylvia Strand fra ulsteinvik, storkoste seg der hun satt ved pianoet og representerte Kypros.
Tidspunkt: 30-05-2010 - Kl.11:28 - Kilde: NRK - Info


175. Redda nabo med politiet i hælane
Omsorgsfulle naboar i ulsteinvik fekk politiet etter seg då dei tok seg inn i ei hus fullt av røyk.
Tidspunkt: 09-05-2010 - Kl.11:28 - Kilde: NRK - Info


176. Røykskadd hus i ulsteinvik
Det brant på Flø i Ulstein fredag morgen.
Tidspunkt: 12-03-2010 - Kl.08:05 - Kilde: NRK - Info


177. Stjal sju tonn tung kran
Politiet på Sunnmøre etterlyser vitner til eit svært spesielt tyveri i ulsteinvik.
Tidspunkt: 02-03-2010 - Kl.14:09 - Kilde: NRK - Info


178. Rolls-Royce legger ned i Volda
Rolls-Royce legger ned all produksjonen i Volda og flytter den til ulsteinvik. Det fikk de ansatte opplyst på et allmøte i går.  
Tidspunkt: 02-03-2010 - Kl.06:18 - Kilde: NRK - Info


179. Hødd trykker på opp-knappen igjen
Heislaget fra ulsteinvik fortsetter sin gode forsesong og trykker igjen på opp-knappen etter solide seire i helgens finalespill i LSK-hallen.
Tidspunkt: 28-02-2010 - Kl.17:01 - Kilde: Fotballmagasinet.no - Info


180. Ringer og mailer sine kjære
I ulsteinvik sitter Angelica Chamorro og får ikke kontakt med familien sin i Chile.
Tidspunkt: 27-02-2010 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - Info


181. Leiearbeidere drikker offentlig
Flere utenlandske leiearbeidere har drukket like utenfor butikken. Nå har Rema 1000 i ulsteinvik satt opp plakat.
Tidspunkt: 21-02-2010 - Kl.11:13 - Kilde: NRK - Info


182. John Kleven er død
Industribyggeren fra ulsteinvik ble 78 år gammel.
Tidspunkt: 14-09-2009 - Kl.15:07 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


183. Sparka biltjuven i ræva
Olav Flø i ulsteinvik på Sunnmøre hoppa ut av senga, landa i treskoa - og jaga vekk biltjuven, som var på desperat jakt etter ein taxi.
Tidspunkt: 21-07-2009 - Kl.17:03 - Kilde: NRK - Info


184. Mener ulykkesbilen kan ha holdt 150-200 km/t
ulsteinvik (NTB): Bilen med de fire unge mennene skal ha hatt en hastighet på 150-200 km/t da den braste inn i veggen i...
Tidspunkt: 30-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


185. Fotoboks hadde ikke hindret denne ulykken
ulsteinvik (NTB): - En fotoboks i Eiksundtunnelen hadde neppe forhindret denne ulykken, sier lensmann Odd Kulø i Hareid og...
Tidspunkt: 30-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


186. Fem omkom i tunnelulykke
ulsteinvik (NTB): Fem personer mistet livet da to biler kolliderte og begynte å brenne i den undersjøiske Eiksundtunnelen på...
Tidspunkt: 29-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


187. Ordføreren fryktet en ulykke kunne skje
ulsteinvik (NTB): Ordføreren i Ørsta kommune kjente fire av dødsofrene i ulykken i Eiksundtunnelen søndag kveld. Hun sier hun...
Tidspunkt: 29-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


188. Trafikkulykke i Eiksundtunnelen på Sunnmøre
ulsteinvik (NTB): To kjøretøy kolliderte søndag kveld i Eiksundtunnelen i Møre og Romsdal. Politiet har ikke oversikt over...
Tidspunkt: 28-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


189. Motorsyklist til sykehus etter krasj med autovern
(VG Nett) En mann i 20-årene er fraktet til sykehus i luftambulanse etter at han kjørte inn i autovernet med motorsykkelen i ulsteinvik på Sunnmøre.
Tidspunkt: 16-05-2009 - Kl.14:34 - Kilde: VG NETT - Info


190. Tor Martin (26) ble også forgiftet på Phi Phi
(VG Nett) Drømmeferien i Thailand fikk et ubehagelig avbrudd for Tor Martin Austad fra ulsteinvik. Han ble svært syk og hadde symptomer som likner den de to kvinnene som døde i helgen hadde.
Tidspunkt: 06-05-2009 - Kl.12:54 - Kilde: VG NETT - Info


191. Hoppet uti med kniv for å redde hai
Familien Eidem opplevde haisommer på nært hold i ulsteinvik.
Tidspunkt: 11-07-2008 - Kl.18:02 - Kilde: Dagbladet - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)