Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
4
 Onsdag  4. Okt. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: VESTFOLD1. Poengdeling mellom Sandefjord og Haugesund
Verken Sandefjord eller Haugesund maktet å finne veien til nettmaskene og spilte 0-0 i den viktige bunnkampen i Eliteserien i fotball søndag. På det solfylte gressteppet i vestfold var begge lag farlig frempå i åpningsminuttene, og gjestenes Alexander Søderlund var mye involvert før pause. Tross flere sjanser fikk ingen av lagene hull på byllen. Sandefjord kjemper en desperat kamp om å fornye kontrakten i Eliteserien. Før helgens runde befant vestfoldingene seg like over kvalikplass. Heller ikke Haugesund kan overse nedrykksspøkelset helt, og før søndagens oppgjør sto Jostein Grindhaugs lag uten seier i Eliteserien siden 23. juli.
Tidspunkt: 27-08-2023 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


2. Borge på delt 14. plass etter første dag i Ohio
Celine Borge fra vestfold ligger på delt 14. plass etter første runde i LPGA-turneringen i Sylvania i Ohio. Borge startet på 10. hull med en bogey, men reddet seg inn med fem eagles på hull 13, 18, 4, 6 og 8. Dermed endte hun runden fire under par. Borge spiller nå sin tolvte turnering siden hun fikk innpass på LPGA-touren. 14.-plassen i debuten i Arizona i mars er hennes beste plassering så langt. Svenske Linn Grant deler førsteplassen med Jaravee Boonchant fra Thailand. Begge har sju under par. (©NTB)
Tidspunkt: 14-07-2023 - Kl.03:52 - Kilde: NRK - Info


3. Elsafadi gjenvalgt i styret
Flere av idrettstyrerepresentantene var på valg under Idrettstinget. Mia Larsen Sveberg, Sebastian Henriksen. Astrid Strandbu Marco Elsafadi var på valg. I tillegg kom det nenkeforslag fra vestfold og Telemark Idrettskrets: Hans Erik Utne. Marco Elsafadi gikk på talerstolen og ba om han kunne få svar på om han fortsatt har tillit etter varslersaken i NIF den våren. Elsafadi ble gjenvalgt i styret. Hans Erik Utne, som var benkeforslag ble dermed ikke valgt inn i styret.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


4. Runar Sandefjords protest avvist
Runar Sandefjord nådde ikke fram med protesten sin etter søndagens europacup-semifinale mot Nærbø. Det har Det europeiske håndballforbundet (EHF) besluttet. Nærbøs sportslige leder Trond Knutsen bekrefter avgjørelsen overfor NTB. Runar Sandefjord reagerte på at Nærbøs assistenttrener Rune Haugseng løp bort til Nærbø-målvakt Joachim Søholm Christensen under det som ble en svært dramatisk straffekastkonkurranse i søndagens kamp. Nærbø var best på straffer etter at det sto 60–60 ved ordinær tid over to kamper. Målvakt Søholm Christensen reddet det påfølgende straffekastet etter at assistenttreneren hadde vært ute på banen. vestfoldklubben håpet å eventuelt få en ny straffekastkonkurranse som følge av protesten.
Tidspunkt: 26-04-2023 - Kl.12:41 - Kilde: NRK - Info


5. Kirkevold forlenget med HamKam
HamKam er blitt enig med spissen Pål Alexander Kirkevold (32) om en kontrakt ut 2023-sesongen. – Jeg trives godt i HamKam og føler vi har noe uforløst å jobbe videre med her. Jeg har lyst til å være med å ta nye steg neste sesong. Jeg har ambisjoner om å sette et større fotavtrykk i Eliteserien kommende sesong, hvor jeg ønsker å score flere mål og utvikle det jeg er god på enda mer, sier en glad Kirkevold til klubbens nettsider. Han har vært to perioder i HamKam, og Kirkevold har spilt 83 kamper og scoret 34 mål for klubben. Angriperen kommer fra Re i vestfold og Telemark.
Tidspunkt: 18-11-2022 - Kl.09:09 - Kilde: NRK - Info


6. Tiger Woods langer ut mot LIV-utbryterne
Tidligere verdensener Tiger Woods har lite til overs for golfspillerne som har forlatt PGA-touren til fordel for nyskapningen LIV. – De snur ryggen til det som har gitt dem den posisjonen de er i nå, sier Tiger Woods LIV-utbryterne har møtt enorm motstand i golfverden, og både PGA- og europatouren har valgt å trekke tilbake medlemskapene og bøtelegge de som går over til den Saudi-finansierte touren. Utbryterne for imidlertid lov til å delta under verdens eldste golfturnering, British Open. I år feirer turneringen 150 år. – Det eneste spillerne får ut av det er penger for å spille noen få turneringer. Jeg kan ikke se at dette er noe bra for spillerne eller noen, spesielt hvis LIV-touren ikke får noen rankingpoeng slik at de ikke kan spille majors, sier Woods. Bryson DeChambeau, Brooks Koepka og tidligere verdensener Dustin Johnson er noen av spillerne som har gått over til LIV-touren. Viktor Hovland takket i fjor nei til et tilbud fra LIV-touren. Det fortalte han etter en veldedighetsturnering i vestfold 1. juli. (NTB)
Tidspunkt: 12-07-2022 - Kl.14:08 - Kilde: NRK - Info


7. Buskerud overlegen i kvinnestafetten i skiskyting
Buskerud var suveren på kvinnenes stafett i NM skiskyting søndag. På vinnerlaget gikk Mari Wetterhus, Åsne Skrede og Frida Dokken. Wetterhus var fem sekunder bak Hordalands Malin Bergtun ved første veksling, men Skrede slo knockout på konkurrentene på den neste etappen. Med høy fart i sporet sendte hun Dokken ut på ankeretappen med 53 sekunders ledelse. – Frida har gjort mange gode løp, så dette kan gå bra, sa Skrede til NRK mens Dokken var ute i løypa, og hun fikk helt rett. Dokken skjøt perfekt og var aldri truet. Hun paraderte i mål i ensom majestet til Buskeruds første stafettseier på 30 år. Kampen om sølvet ble en spurtduell mellom Hordaland og blandingslaget fra Nord-Østerdal og Telemark-vestfold, der Hordalands Une Christiane Tronerud Kvelvane så vidt fikk tåspissen foran i mål. Hun ble sølvvinneer sammen med Malin Bergtun og Andrine Hatling. For blandingslaget på bronseplass gikk Ida Herfoss, Eline Grue og Juni Arnekleiv.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.07:42 - Kilde: NRK - Info


8. Wear vant mestermøtet i skyting
Hans Kristian Wear fra Styrvoll var i en klasse for seg, og med 350 poeng gikk han helt til topps i mestermøtet i skyting. Jeanette Hegg Duestad ble nummer to. Wear skjøt imponerende 250 poeng i grunnlaget med elleve innertiere. Det sikret bane 1 i finaleskytingen. Han var eneste skytter med fullt hus og den første som har klart det på direkten i en TV-sending. Skytteren fra vestfold var rolig som skjæra på tunet i finalen og banket inn 100 poeng og åtte sentrumsblinker. Han fikk dermed suverene 350 poeng. Han avsluttet det hele med 10,9 på det siste skuddet. Jeanette Hegg Duestad, som tok to fjerdeplasser i OL i Tokyo, skjøt 247 poeng i kvalifiseringen etter å ha fått en svak åtter på «tiskudden». Hun slo til med 100 poeng og seks innertiere i finalen og til slutt 347 poeng.
Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


9. Sandefjord pålegges å opprette karantenehotell
Statsforvalteren i vestfold og Telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette et nytt karantenehotell etter at kommunen ikke ville gjøre det frivillig.
Tidspunkt: 07-06-2021 - Kl.10:40 - Kilde: E24 - Info


10. Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen
Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere. Dette sikrer en stabil nakke og forkorter tiden han trenger å bruke nakkekrage vesentlig, heter det i pressemeldingen. Lunde Pedersen er nå utskrevet fra intensivbehandling og er overført til vanlig sengepost. – Med så omfattende skader vil det ta tid før Sverre er tilbake i normal gjenge, og vil trenge en lengre periode med opptrening og ro. Han blir værende på sykehuset inntil videre, skriver skøyteforbundet. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i vestfold og Telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien.
Tidspunkt: 18-05-2021 - Kl.21:11 - Kilde: NRK - Info


11. Stabilt for Lunde Pedersen
Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Han har også et mindre brudd i kinnbeinet, men den skaden krever ingen operasjon. I tillegg har Pedersen en rift i leveren. Han skal fortsatt ligge på Ullevål sykehus til observasjon. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i vestfold og Telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien. Pedersen ble fraktet til Arendal sykehus i luftambulanse. På kvelden samme dag ble han fløyet til Oslo for videre behandling. (NTB)
Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


12. Vellykket operasjon for Pedersen
Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Operasjonen ble gjennomført på Ullevål sykehus. Pedersen har også fått påvist et mindre brudd i kinnbeinet. 28-åringen har i tillegg en rift i leveren. Han blir liggende på sykehus til videre observasjon. Skaden i leveren er fortsatt under kontroll og stabil. Osingen pådro seg skadene i en sykkelulykke ved Nesvatn i Fyresdal kommune i vestfold og Telemark torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.22:51 - Kilde: NRK - Info


13. Skjenkeforbudet opphevet i flere byer: – Ble fullt med én gang
Etter flere uker med strenge restriksjoner og skjenkeforbud, har restaurant- og utelivsbransjen i vestfold og Telemark fått åpne kranene igjen. Spiseplikten ser så langt ikke ut til å ha skremt bort gjestene.
Tidspunkt: 23-04-2021 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


14. Avslutter regionale tiltak i Grenland og vestfold
De regionale coronatiltakene oppheves i ti kommuner i vestfold og Telemark fylke fredag. Kommunene har vært på tiltaksnivå B.
Tidspunkt: 22-04-2021 - Kl.10:48 - Kilde: E24 - Info


15. Vurderer å legge ned ett av Norges to oljeraffinerier
Esso ser ikke langsiktig økonomisk levedyktighet for raffineridrift på Slagentangen i vestfold. 280 ansatte kan bli berørt.
Tidspunkt: 08-04-2021 - Kl.12:28 - Kilde: E24 - Info


16. Ber utøvere holde seg i kommunen
Helseminister Bent Høie setter foten ned for toppidrettsutøvere som planlegger å dra til andre kommuner for å trene. Problemstillingen er aktuell for alle klubber og utøvere i Viken, i vestfold, på Haugalandet og i Bodø, der det er innfør forbud mot trening også for toppidrettsutøvere. Ifølge Aftenposten har det norske curlingslandslaget planer om å dra til Stange i Innlandet for å trene ettersom det ikke er mulig å curlinghallen på Snarøya i Viken. Da Høie på onsdagens pressekonferanse ble spurt om det er en logisk brist at utøverne blir tvunget til å krysse kommunegrensene for å trene, svarte helseministeren: – Den logiske bristen er hvis de reiser til Stange for å trene. Så det bør de ikke gjøre.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


17. Innfører regionale tiltak i seks kommuner i vestfold og Telemark
Kommunene og statsforvalteren ba selv om hjelp fra regjeringen til å innføre strengere tiltak. Nå har de fått svar.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.17:49 - Kilde: E24 - Info


18. vestfold ønsker nedstenging etter smitteøkning
Alle vestfold-kommunene ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Tiltakene vil innebære nedstenging fra natt til fredag.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.11:40 - Kilde: E24 - Info


19. Arkitekt og tidligere byggesaksleder nekter straffskyld for grov korrupsjon
Ingen av de tiltalte i korrupsjonssaken som startet i vestfold tingrett tirsdag, erkjenner noen form for straffskyld.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.09:05 - Kilde: E24 - Info


20. Sandefjord slipper tre spillere
Sandefjord tilbyr ikke nye kontrakter til Emil Pálsson (27), Stefan Mladenovic (26) og George Gibson (20). Trioen er dermed ferdig i klubben. Alle tre var på utgående avtaler i 2020-sesongen. I en pressemelding ønsker Sandefjord spillerne lykke til videre. Pálsson må på klubbjakt etter 50 kamper spredt over tre år for vestfoldingene, mens Mladenovic stoppet på 25 oppgjør og ett mål etter to skadeforfulgte sesonger. Gibson gikk gradene i Sandefjord og skrev proffkontrakt våren 2018. Unggutten fikk 38 kamper og scoret én gang for A-laget. Sandefjord ansatte onsdag Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström som nye hovedtrenere.
Tidspunkt: 01-01-2021 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


21. Har solgt hytter for over 400 millioner kroner i sommer
Eiendomsmegleren har denne sommeren solgt 38 hytter i vestfold. Det har han aldri opplevd før.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.19:24 - Kilde: E24 - Info


22. Glimt økte forspranget til Molde
Bodø/Glimt fikk til slutt med seg alle tre poengene fra Sandefjord, i en kamp som endte 2-1 til serielederne. Før kampen meldte Eurosport at en speider fra Manchester United var på tribunen for å se på Jens Petter Hauge. – Det er en stor klubb, så det er selvfølgelig artig hvis de er her for å se på meg. Det er ikke noe å legge skjul på det, sa Hauge etter kampen. Etter kvarteret spilt gjorde Victor Boniface ingen feil og sendte Glimt oppskriftsmessig opp i ledelsen. I starten av andre omgang utnyttet Sivert Gussiås en feil i Glimt-forsvaret og plutselig var det balanse i regnskapet i vestfold. Likevel fikk Bodø/Glimt vippet kampen i sin favør. Ulrik Saltnes satte inn 2-1 og serielederne økte luken ned til Molde på tabellen.
Tidspunkt: 16-08-2020 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


23. Vant etter Zachariassen-dobbel
Rosenborg sikret 2-1 seier over Sandefjord, med to scoringer av Kristoffer Zachariassen. Den første scoringen spratt via ryggtavla og over sisteskansen til Sandefjord. Scoring nummer to ble servert av Anders Trondsen og Zachariassen satt den enkelt i mål. Rufo satte inn reduseringen for Sandefjord med ti minutter igjen, men det holdt ikke for gjestene fra vestfold.
Tidspunkt: 19-07-2020 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


24. Yr advarer om styrtregn på Østlandet i ettermiddag
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, vestfold, Østfold, Akershus og Oslo.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


25. Se opp og hold på paraplyen - her kommer været inn Oslofjorden
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, vestfold, Østfold, Akershus og Oslo. Ved 18.30-tiden var noen av regnbygene på vei inn Oslofjorden.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


26. Lastebil henger over kant etter jordras i vestfold
Det har gått et jordras i Revetal i Tønsberg kommune i vestfold. Ingen personer skal være tatt, men en bil henger over en kant og må sikres, opplyser politiet.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.06:02 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Bil ble hengende over kant etter jordras i vestfold
En personbil ble hengende over en kant etter at det gikk et mindre jordras på Revetal i Tønsberg kommune i vestfold tirsdag morgen. Ingen personer ble skadd.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.06:02 - Kilde: Aftenposten - Info


28. Flere branner i vestfold etter lynnedslag: – Det har vært kaos
Brannvesenet i vestfold har søndag morgen rykket ut til flere branner og brannalarmer. Lynnedslag er trolig årsak til brannene.
Tidspunkt: 28-06-2020 - Kl.06:23 - Kilde: Aftenposten - Info


29. Her kom årets første tropenatt
Færder fyr i vestfold fikk årets første tropenatt. Natt til lørdag kommer det trolig en til rundt Oslofjorden.
Tidspunkt: 19-06-2020 - Kl.11:30 - Kilde: YR.no - Info


30. Russ innlagt med smittsom hjernehinnebetennelse
En russ med smittsom hjernehinnebetennelse er innlagt på sykehus. Russen er fra Notodden i vestfold og Telemark fylke.
Tidspunkt: 14-06-2020 - Kl.16:37 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Hus med dynamitt i Bamble brennes ned
Det brant i en enebolig i Bamble i vestfold og Telemark fredag. Det skal ha vært dynamitt i huset som kontrollert ble brent ned.
Tidspunkt: 29-05-2020 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


32. Dag Terje Andersen tar ikke gjenvalg
Dag Terje Andersen (62) sier han har gitt nominasjonskomiteen i vestfold Arbeiderparti beskjed om at han ikke ønsker gjenvalg til Stortinget neste år.
Tidspunkt: 24-04-2020 - Kl.20:34 - Kilde: Aftenposten - Info


33. Fylkesmannen erklærer Vinjes lokale hytteforbud ulovlig
Ingen nasjonale medisinske råd tilsier at et hytteforbud bør videreføres. Snarere tvert om, skriver Fylkesmannen i vestfold og Telemark i et vedtak.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.11:36 - Kilde: E24 - Info


34. Kvinne tiltalt for uaktsomt drap etter badedødsfall i omsorgsbolig
Kvinnen som senket en 50 år gammel mann ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i vestfold for vel to år siden, er nå tiltalt for uaktsomt drap.
Tidspunkt: 27-03-2020 - Kl.10:49 - Kilde: Aftenposten - Info


35. Frp-politiker i vestfold og Telemark tiltalt for seksuell omgang med 15-åring
Et styremedlem i et lokallag av Fremskrittspartiet i vestfold og Telemark er tiltalt for seksuell omgang med en 15 år gammel gutt.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.19:17 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset
To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.07:08 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Trusler mot skoler flere steder de siste dagene
Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. De siste dagene har det også kommet trusler mot skoler i vestfold og Telemark.
Tidspunkt: 14-01-2020 - Kl.09:05 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Fremskynder ny jernbane til Tønsberg med ett år. Her er full oversikt over jernbaneprosjektene på Østlandet.
vestfold rykker kraftig fra Østfold. Men for ny jernbanetunnel under Oslo, det aller viktigste enkeltprosjektet, er det dukket opp flere problemer.
Tidspunkt: 12-01-2020 - Kl.12:46 - Kilde: Aftenposten - Info


39. To menn skadet i arbeidsulykke i Sande – luftambulanse på stedet
To menn er skadd i en fallulykke under arbeid i Sande i vestfold. Luftambulansen er på stedet.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.09:48 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Ulykke på E18 i vestfold: seks skadet, veien stengt
Seks biler har kollidert i Hemtunnelen utenfor Tønsberg.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.11:34 - Kilde: Aftenposten - Info


41. Ulykker flere steder på E18. Seks skadet i vestfold, en i Lierbakkene.
Seks biler kolliderte i Hemtunnelen utenfor Tønsberg. Veien ble stengt i en time, men er nå åpnet igjen. Også i Lier var det en bilulykke.
Tidspunkt: 28-11-2019 - Kl.11:34 - Kilde: Aftenposten - Info


42. Kran veltet i vestfold – varebiler knust
En mobilkran på 100 tonn har veltet i Sande i vestfold. To varebiler og en lastebil er truffet.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.10:01 - Kilde: Aftenposten - Info


43. Kontrakter på vestfoldbanen til Veidekke og NRC
Veidekke Entreprenør og et NRC-fellesskap har fått kontrakter knyttet til byggingen av dobbeltspor på vestfoldbanen for til sammen 2,6 milliarder kroner.
Tidspunkt: 24-10-2019 - Kl.13:21 - Kilde: Aftenposten - Info


44. De dårligste lagene i vestfold
Den norske fotballsesongen nærmer seg slutten, og det er ikke alle som har hatt like mye å juble for. Her er de som har gjort det aller dårligst i vestfold.
Tidspunkt: 19-10-2019 - Kl.21:58 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


45. Milliardkontrakt på vestfoldbanen tildelt Veidekke
Bane Nor har gitt Veidekke oppdraget med å bygge tunnel for dobbeltspor på vestfoldbanen. Kontrakten er verdt nesten 2 milliarder kroner.
Tidspunkt: 08-10-2019 - Kl.18:05 - Kilde: Aftenposten - Info


46. Sandefjord klatret forbi Start på tabellen
vestfold-laget er tilbake på 2.-plass i 1.-divisjon.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.15:39 - Kilde: Aftenposten - Info


47. Propanlekkasje fra tankbil på Skoppum stanset
En tankbil med en propanbeholder på ett tonn hadde tirsdag en lekkasje ved Skoppum i vestfold. Lekkasjen ble raskt stanset.
Tidspunkt: 17-09-2019 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


48. Kunne ikke la gården glippe: – Da ville jeg aldri taklet å kjøre E18 gjennom vestfold igjen
– Jeg jobber fortsatt med flink-pike-syndromet og det å akseptere at alt er litt skrukkete, sier Thea Mørk Engelstad.
Tidspunkt: 13-09-2019 - Kl.11:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


49. Kunne ikke la gården glippe: – Da ville jeg aldri taklet å kjøre E18 gjennom vestfold igjen
– Jeg jobber fortsatt med flink-pike-syndromet og det å akseptere at alt er litt skrukkete, sier Thea Mørk Engelstad.
Tidspunkt: 13-09-2019 - Kl.07:15 - Kilde: Aftenposten - Info


50. Mann i 20-årene omkom i ulykke på E18 i vestfold
En mann i 20-årene bosatt i vestfold mistet lørdag morgen livet da han kjørte nordover i sørgående felt på E18 ved Larvik og kolliderte med en personbil.
Tidspunkt: 07-09-2019 - Kl.06:46 - Kilde: Aftenposten - Info


51. Høyesterett senket straffen for katteavliving
En mann fra vestfold er dømt til 45 dagers fengsel av Høyesterett for å ha avlivet to katter ved å knekke nakken på dem med hendene.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.09:18 - Kilde: Aftenposten - Info


52. Høyesterett senket straffen for kattedrap
En mann fra vestfold er dømt til 45 dagers fengsel av Høyesterett for å ha avlivet to katter ved å knekke nakken på dem med hendene.
Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.09:18 - Kilde: Aftenposten - Info


53. To dømt for innsidehandel etter at Link Mobility ble kjøpt
To menn har tilstått og blitt dømt i en innsidesak med tilknytning til oppkjøpet av Link Mobility. En tredje må møte i vestfold tingrett i september.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.21:34 - Kilde: E24 - Info


54. To dømt for innsidehandel etter at Link Mobility ble kjøpt
To menn har tilstått og blitt dømt i en innsidesak med tilknytning til oppkjøpet av Link Mobility. En tredje må møte i vestfold tingrett i september.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.21:34 - Kilde: E24 - Info


55. Grisebonde må betale gebyr etter brudd på dyrevelferdsloven
En grisebonde i vestfold må betale nesten 30.000 kroner i gebyr etter to brudd på dyrevelferdsloven. Bonden skal ha utført kirurgisk inngrep på drektig gris.
Tidspunkt: 10-08-2019 - Kl.09:48 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Unibuss gikk 13 millioner i minus – første tapet siden 2012
Selskapet som kjører rutebussene i Oslo, Akershus, vestfold og Oppland fikk et utfordrende år grunnet tap i anbudskonkurranse om nye kontrakter i fjor. 
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


57. Unibuss gikk 13 millioner i minus – første tapet siden 2012
Selskapet som kjører rutebussene i Oslo, Akershus, vestfold og Oppland fikk et utfordrende år grunnet tap i anbudskonkurranse om nye kontrakter i fjor. 
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


58. Politiet leter etter mann etter brann i bolig i Tønsberg
Politiet i vestfold leter etter en mann som ble sett løpende vekk fra et hus som begynte å brenne i Tønsberg natt til onsdag.
Tidspunkt: 01-08-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Fritidsbåt med ni personer overtent på Tjøme
Det brenner i en fritidsbåt på Tjøme i vestfold. Båten skal være overtent, melder brannvesenet. Ni personer var i båten, men ingen er skadet.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.21:14 - Kilde: Aftenposten - Info


60. Kvinne til sykehus etter bilulykke i vestfold
En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus etter en utforkjøring i Sandefjord i vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring.
Tidspunkt: 20-07-2019 - Kl.05:21 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Mann skadd etter å ha blitt slept etter bil i Sandefjord
En mann i 20-årene er kjørt til sykehus etter at han falt ut av en bil i fart i Melsomvik i Sandefjord kommune i vestfold.
Tidspunkt: 18-07-2019 - Kl.04:37 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Person sendt til sykehus etter drukningsulykke i vestfold
En livløs person ble hentet opp av vannet ved en badeplass i Åsgårdstrand tirsdag morgen.
Tidspunkt: 16-07-2019 - Kl.08:21 - Kilde: Aftenposten - Info


63. Person sendt til sykehus etter badeulykke i vestfold
En livløs person ble hentet opp av vannet ved en badeplass i Åsgårdstrand tirsdag morgen.
Tidspunkt: 16-07-2019 - Kl.08:21 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Savnet niåring funnet i god behold i vestfold
Ei ni år gammel jente som var savnet i Re i vestfold, er funnet i god behold, opplyser politiet.
Tidspunkt: 15-07-2019 - Kl.20:51 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Mann skadet i arbeidsulykke
En mann i 20-årene ble skadet i en arbeidsulykke ved et steinbrudd i vestfold natt til onsdag.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.05:18 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Dømt til syv års fengsel for overfallsvoldtekt
22-åringen som tilsto at han voldtok en mor mens hun trillet barnevogn, er dømt til syv års fengsel i vestfold tingrett. Dommen ankes.
Tidspunkt: 03-07-2019 - Kl.07:02 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Mann i 20-årene omkom i MC-ulykke ved Larvik
En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i Larvik i vestfold mandag kveld.
Tidspunkt: 25-06-2019 - Kl.02:46 - Kilde: Aftenposten - Info


68. vestfold: Flaggstangen ble kappet da Pride-flagget kom opp
Revetal kommunes flagging for Pride ble for mye i Revetal sentrum. Flagget lå på bakken etter at flaggstangen ble kappet ned.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.10:11 - Kilde: Aftenposten - Info


69. Full passasjer ødela taxi i vestfold
En mann er i Andebu i vestfold pågrepet for hærverk mot en taxi. Taxien er revet i filler innvendig, ifølge politiet.
Tidspunkt: 13-06-2019 - Kl.21:02 - Kilde: Aftenposten - Info


70. E18 stengt i vestfold etter trafikkulykke
En person er kommet til skade i en trafikkulykke der en personbil har kjørt i fjellveggen ved Holmestrand i vestfold.
Tidspunkt: 05-06-2019 - Kl.03:48 - Kilde: Aftenposten - Info


71. E18 åpnet etter trafikkulykke. En alvorlig skadet.
En person er kommet til skade i en trafikkulykke der en personbil har kjørt i fjellveggen ved Holmestrand i vestfold.
Tidspunkt: 05-06-2019 - Kl.03:48 - Kilde: Aftenposten - Info


72. E18 åpnet etter trafikkulykke. En livstruende skadet.
En 35 år gammel mann er livstruende skadet i en trafikkulykke der en personbil har kjørt i fjellveggen ved Holmestrand i vestfold.
Tidspunkt: 05-06-2019 - Kl.03:48 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Sandefjord med sjokktap
Sandefjord gikk på sesongens første tap da Sogndal vant 3-0 i vestfold. Aalesund har nå fem poengs luke på tabelltopp i 1. divisjon.
Tidspunkt: 02-06-2019 - Kl.22:10 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


74. Kø og store forsinkelser på E18 i vestfold
Mange som er på vei hjem fra hytta etter langhelgen sitter fast i trafikken. Verst er det i vestfold der deler av E18 er stengt på grunn av trafikkuhell.
Tidspunkt: 02-06-2019 - Kl.15:37 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Rådyr truffet av bil - så ble det kastet rett inn i uheldige syklister
To syklister er kjørt til sykehus etter en noe spesiell trafikkulykke i Holmestrand i vestfold.
Tidspunkt: 02-06-2019 - Kl.08:35 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Historien bak nok et bombefunn i vestfold: 53 sivile nordmenn drept i alliert bomberaid fem dager før Hitlers død
Krigen var i praksis over da lille Vallø ved Tønsberg nesten ble utslettet i et bomberaid. I år har er lokalsamfunnet igjen blitt minnet om den bitre tragedien der 53 sivile ble drept 25. april 1945.
Tidspunkt: 31-05-2019 - Kl.12:00 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Fant store mengder ulovlige våpen kjøpt i deler på internett
De siste fire årene har politiet i vestfold avdekket at store mengder våpen er blitt kjøpt og solgt på internett.
Tidspunkt: 22-05-2019 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Fant store mengder ulovlige våpen kjøpt i deler på internet
De siste fire årene har politiet i vestfold avdekket at store mengder våpen er blitt kjøpt og solgt på internett.
Tidspunkt: 22-05-2019 - Kl.09:30 - Kilde: Aftenposten - Info


79. To menn rømte fra Sem fengsel i vestfold. Begge er funnet.
To menn i 20-årene fra Øst-Europa rømte fredag fra Sem fengsel i Tønsberg i vestfold. En er nå funnet.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.11:16 - Kilde: Aftenposten - Info


80. To menn rømte fra Sem fengsel i vestfold
To menn i 20-årene fra Øst-Europa rømte fredag fra Sem fengsel i Tønsberg i vestfold.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.10:29 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Ukontrollert skogbrann i vestfold, har startet evakuering
Skogbrannhelikopter på vei til brannstedet.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.11:30 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Skogbrann i vestfold – flere måtte evakueres
Skogbrannhelikopter på vei til brannstedet.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.11:30 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Barn satt fast i handlevogn
Brannvesenet i vestfold rykket fredag ut til melding om et barn som satt fast i en handlevogn. Zalo, baufil og fem brannmenn måtte til for å få barnet løs.
Tidspunkt: 19-04-2019 - Kl.18:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


84. Mann mistenkt etter at båt kjørte på land i vestfold
En mann er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, etter at en båt grunnstøtte ved øya Tørfest i vestfold natt til torsdag. Politiet får ikke tak i ham.
Tidspunkt: 18-04-2019 - Kl.12:57 - Kilde: Aftenposten - Info


85. Båt kjørte på land i vestfold – to kom uskadet fra hendelsen
To personer ble sendt til sykehus etter at en mindre båt grunnstøtte ved øya Tørfest i vestfold natt til torsdag. De kom fra hendelsen uskadd.
Tidspunkt: 18-04-2019 - Kl.06:23 - Kilde: Aftenposten - Info


86. Stor skogbrannfare i Sør-Norge
I Østfold og vestfold er skogbrannfaren på sitt høyeste i dagene framover. Også flere andre steder i Sør-Norge er skogbrannfaren høy i starten av påsken.
Tidspunkt: 15-04-2019 - Kl.09:11 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Lastebil med isopor brant ved sykehuset i Tønsberg
Tykk, sort røyk veltet opp fra en byggeplass rett ved Sykehuset i vestfold. Det er ikke meldt om skadede.
Tidspunkt: 27-03-2019 - Kl.11:40 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Isoporberg brant ved sykehuset i Tønsberg
Tykk, sort røyk veltet opp fra en byggeplass rett ved Sykehuset i vestfold. Ingen kom til skade.
Tidspunkt: 27-03-2019 - Kl.11:40 - Kilde: Aftenposten - Info


89. Nytt vikingskip funnet i vestfold
Mandag ble det presentert et nytt vikingfunn på Borre i vestfold. – Dette er et nytt funn som kommer til å bli lagt merke til i hele verden, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen.
Tidspunkt: 25-03-2019 - Kl.12:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


90. Kvinne med barnevogn overfalt på Sem i vestfold
En kvinne i 30-årene ble overfalt da hun gikk tur med barnevogn på Sem i vestfold. Politiet jakter en mann i alderen 20 til 40 år som truet henne med skrujern.
Tidspunkt: 25-03-2019 - Kl.06:58 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Kvinne med barnevogn overfalt – politiet ber om tips og dashbordvideoer
En kvinne i 30-årene ble overfalt da hun gikk tur med barnevogn på Sem i vestfold søndag kveld. Politiet har ikke pågrepet noen og ber nå om tips.
Tidspunkt: 25-03-2019 - Kl.06:58 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Nytt vikingfunn i vestfold
Det er gjort et nytt vikingfunn i vestfold. Mandag blir det presentert på Borre. – Dette er med på å styrke vår egen historiske identitet, sier fylkesordfører.
Tidspunkt: 25-03-2019 - Kl.04:58 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Nytt vikingskip funnet i vestfold
Det er gjort et nytt vikingfunn i vestfold. Mandag ble det presentert på Borre. – Dette er med på å styrke vår egen historiske identitet, sier fylkesordfører.
Tidspunkt: 25-03-2019 - Kl.04:58 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Kvinne med barnevogn overfalt på Sem
En kvinne i 30-årene ble overfalt da hun gikk tur med barnevogn på Sem i vestfold. Politiet jakter en mann i alderen 20 til 40 år som truet med skrujern.
Tidspunkt: 25-03-2019 - Kl.04:52 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Fylkeslegen åpner tilsyn etter at beboer døde etter bad på omsorgsbolig
Fylkeslegen åpner tilsynssak etter at en mann i 50-årene døde etter å ha blitt badet i glovarmt vann i en omsorgsbolig i vestfold.
Tidspunkt: 04-03-2019 - Kl.11:58 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Mann døde etter å ha blitt badet i glovarmt vann – kommunen mistenkt for rutinesvikt
Kommunen og én ansatt er mistenkt for rutinesvikt etter at en mann i 50-årene døde etter å ha blitt badet i glovarmt vann i en omsorgsbolig i vestfold.
Tidspunkt: 02-03-2019 - Kl.19:13 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Mann døde etter å ha blitt badet i glovarmt vann i omsorgsbolig i vestfold
En mann i 50-årene som ble badet i glovarmt vann i en omsorgsbolig i vestfold søndag, fikk store brannskader og døde torsdag av skadene, melder VG.
Tidspunkt: 01-03-2019 - Kl.19:11 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Mann til sykehus etter boligbrann i vestfold
En mann i 30-årene ble natt til fredag lagt inn på sykehus med røykskader etter at en flermannsbolig i Ramnes i vestfold ble totalskadd i brann.
Tidspunkt: 15-02-2019 - Kl.05:21 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Mann brakk nakken på katter og sendte bilde til ekskona
En mann i vestfold er dømt til fengsel i 75 dager etter at han brakk nakken på to katter, hengte den ene opp i et tau og sendte bilde til ekskona.
Tidspunkt: 14-02-2019 - Kl.16:20 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Stanser gaupejakten - kan ha skutt hunndyr som har unger
All jakt på gaupe er stoppet i Telemark, vestfold, Buskerud og Aust-Agder etter at to hunndyr, muligens med unger, er skutt. Det er forbudt å jakte på familier.
Tidspunkt: 05-02-2019 - Kl.00:07 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Mann skadet under avfyring av gevær
En mann fra vestfold ble fløyet til Ullevål med alvorlige skader han fikk i forbindelse med avfyringen av en gammel rifle nyttårsaften.
Tidspunkt: 01-01-2019 - Kl.06:51 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Riegelhuth Koren legger opp
Håndballveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (34) har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 16 sesonger i Larvik. I vestfold-klubben er hun tidenes toppscorer med sine 3407 mål på 591 kamper. I 2008 ble hun kåret til verdens beste spiller.
Tidspunkt: 06-12-2018 - Kl.13:00 - Kilde: NRK - Info


103. Politiet: Barn ned i niårsalderen sender nakenbilder til hverandre
Stadig flere barn under ti år sender nakenbilder til hverandre via sosiale medier, ifølge politiet i vestfold.
Tidspunkt: 03-12-2018 - Kl.09:29 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra vestfold
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Denne gangen ser vi på vestfold.
Tidspunkt: 14-11-2018 - Kl.21:57 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


105. Biljakt på E18 - fløy 30 meter og stanset vestfoldbanen
Sivil UP-patrulje lå på hjul da en bil kjørte av E18 ved Bergsenga i Sande og havnet nesten på jernbanesporet.
Tidspunkt: 01-11-2018 - Kl.01:47 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Biljakt på E18 – fløy 30 meter og stanset vestfoldbanen
Sivil UP-patrulje lå på hjul da en bil kjørte av E18 ved Bergsenga i Sande og havnet nesten på jernbanesporet.
Tidspunkt: 01-11-2018 - Kl.01:47 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Direkteblogg: KrFs «supermandag»
Mandag skal fylkeslagene i KrF Akershus, Oslo og vestfold velge sine delegater til fredagens landsmøte. Her får du siste utvikling.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.16:17 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Tre fylkeslag kan avgjøre KrFs valg i kveld
Oslo, Akershus og vestfold KrF kan avgjøre partiets regjeringsvalg i kveld. Årsmøtene skal velge tilsammen 25 delegater, og får blå side halvparten eller mer kan saken være avgjort.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Heidi Løke tar 3 år i Larvik

Heidi Løke skal igjen spille for Larvik HK. Etter denne sesongen er over blir hun å finne i troppen til Larvik HK de neste tre sesonger. Korter ned reisevei I dag kjører Heidi Løke den lange veien fra vestfold og opp til Hamar hvor hun spiller til daglig. Dette er en tur på 2-3 timer […]

The post Heidi Løke tar 3 år i Larvik appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.09:13 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


110. Person kritisk skadet i kajakkulykke i vestfold
En kajakkpadler er kritisk skadet etter å ha kollidert med et fjell ved Nevlunghavn i vestfold lørdag.
Tidspunkt: 13-10-2018 - Kl.18:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


111. Person kritisk skadet i kajakkulykke i vestfold
En kajakkpadler er kritisk skadet etter å ha kollidert med et fjell ved Nevlunghavn i vestfold lørdag.
Tidspunkt: 13-10-2018 - Kl.14:02 - Kilde: Aftenposten - Info


112. Tog sporet av mellom Larvik og Porsgrunn
Et tog på vestfoldbanen sporet av fredag kveld. Ingen personer ble skadet, men strekningen mellom Porsgrunn og Larvik ble stengt.
Tidspunkt: 05-10-2018 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Mann alvorlig skadet i traktorulykke i Sandefjord
En mann i 30-årene er alvorlig skadet i en traktorulykke i Sandefjord i vestfold fredag morgen.
Tidspunkt: 05-10-2018 - Kl.05:45 - Kilde: Aftenposten - Info


114. Syklist påkjørt av bil på Nøtterøy - hentes av luftambulanse
En syklist er påkjørt av en bil på Nøtterøy i vestfold og skal være alvorlig skadd.
Tidspunkt: 27-09-2018 - Kl.05:40 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Syklist påkjørt av bil på Nøtterøy – hentet av luftambulanse
En syklist er påkjørt av en bil på Nøtterøy i vestfold og skal være alvorlig skadet.
Tidspunkt: 27-09-2018 - Kl.05:40 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Syklist påkjørt i fotgjengerfelt – hentet av luftambulanse
En syklist er påkjørt av en bil på Nøtterøy i vestfold og skal være alvorlig skadet.
Tidspunkt: 27-09-2018 - Kl.05:40 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Mann kastet kniv mot bevæpnet politi i Holmestrand
En mann i 30-årene kastet en kniv mot bevæpnet politi under en pågripelse i Holmestrand i vestfold natt til onsdag. Han siktes for trusler og vold mot politiet.
Tidspunkt: 12-09-2018 - Kl.02:36 - Kilde: Aftenposten - Info


118. To til sykehus etter dykkerulykke i vestfold
To personer er fraktet til sykehus i Oslo etter en dykkerulykke i Holmestrand tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 11-09-2018 - Kl.14:50 - Kilde: Aftenposten - Info


119. Mann (38) moderat skadd i dykkerulykke i vestfold
En 38 år gammel mann får behandling for moderate skader etter en dykkerulykke i Holmestrand i vestfold tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 11-09-2018 - Kl.14:50 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Mer nedbør i vente i Sør-Norge, farevarsel oppgradert
I løpet av tolv timer lørdag kan det komme opp mot 70 millimeter regn i vestfold, Buskerud og Telemark. Farevarselet er nå oppgradert til nest høyeste nivå.
Tidspunkt: 07-09-2018 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Lillestrøm tok viktige poeng i nedrykksstriden
Sandefjord yppet seg i åpningen mot Lillestrøm, men gjestene kunne reise hjem fra vestfold med tre viktige poeng etter 3-1-seier.
Tidspunkt: 26-08-2018 - Kl.20:04 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


122. Motorsyklist alvorlig skadet etter ulykke i vestfold
En motorsyklist er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter et sammenstøt med en bil på Kopstadveien i vestfold.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.15:12 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Helikopterstøy i vente på Østlandet de neste ukene
Forsvaret øver de to neste ukene med helikopter. Det betyr at folk i vestfold, Østfold, Akershus og Oslo må regne med helikopterstøy kvelder og netter.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.12:56 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Tidligere kulturdirektør i vestfold har beholdt offentlig millionlønn i ni år
Nå vil den tidligere kulturdirektøren ha kompensasjon for å avslutte avtalen.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.07:05 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Nattefrosten er kommet til Østlandet
Kald start på dagen flere steder. I Sande i vestfold viste termometeret - 1,2 i dag morges.
Tidspunkt: 21-08-2018 - Kl.05:56 - Kilde: Aftenposten - Info


126. To kvinner alvorlig skadd etter knivstikking på Nøtterøy
To kvinner er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter det politiet beskriver som en «alvorlig voldssak» på Nøtterøy i vestfold. En kvinne er pågrepet.
Tidspunkt: 14-08-2018 - Kl.23:21 - Kilde: Dagbladet - Info


127. Kvinne kritisk skadd etter knivstikking på Nøtterøy
En kvinne er kritisk skadd etter at hun og en annen kvinne ble knivstukket på Nøtterøy i vestfold. En tredje kvinne er pågrepet og tas hånd om av helsevesenet.
Tidspunkt: 14-08-2018 - Kl.23:21 - Kilde: Dagbladet - Info


128. To kvinner knivskadet på Nøtterøy
To kvinner er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket på Nøtterøy i vestfold. En kvinne, som har en familierelasjon til ofrene, er pågrepet.
Tidspunkt: 14-08-2018 - Kl.21:16 - Kilde: Aftenposten - Info


129. To kvinner knivstukket på Nøtterøy
En kvinne er kritisk skadet etter at hun og en annen kvinne ble knivstukket på Nøtterøy i vestfold. En kvinne, som har en familierelasjon til ofrene, er pågrepet.
Tidspunkt: 14-08-2018 - Kl.21:16 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Ekstremfredag for historiebøkene: Aldri før har det vært varmere i fire fylker
Varmerekordene sto for fall over store deler av Sør-Norge. Hordaland, Rogaland, vestfold og Østfold fikk nye rekorder. Oslo fikk ikke ny rekord, men var varmest i landet.
Tidspunkt: 27-07-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


131. Ekstremfredag for historiebøkene: Aldri før har det vært varmere i fire fylker
Varmerekordene sto for fall i går over store deler av Sør-Norge. Hordaland, Rogaland, vestfold og Østfold fikk nye rekorder. Oslo fikk ikke ny rekord, men var varmest i landet.
Tidspunkt: 27-07-2018 - Kl.16:50 - Kilde: Aftenposten - Info


132. Mann omkom etter badeulykke utenfor Sandefjord
En mann i 70-årene omkom etter å ha fått problemer under bading i skjærgården utenfor Sandefjord i vestfold.
Tidspunkt: 16-07-2018 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Mann i 80-årene druknet i vestfold
En mann i 80-årene er bekreftet omkommet etter å ha blitt funnet i vannet ved Burstadhavna i Færder kommune.
Tidspunkt: 15-07-2018 - Kl.16:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


134. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Brann i tankbil stengte E18
E18 ved Undrumdalskrysset i Re i vestfold ble tirsdag kveld stengt i begge retninger fordi det brant i en tankbil.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.17:27 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Vi har den verste tørken på Østlandet siden 1947. Resten av juli er det heller ikke noe skikkelig regn i sikte. HV-mannskap i vestfold kan nå bli beordret tilbake fra ferie.
vestfold (Aftenposten): Skogen er knusktørr og brannfaren ekstrem. 1064 ganger har alarmen gått hittil i år - mer enn i hele 2017.
Tidspunkt: 07-07-2018 - Kl.09:50 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Rørbombe funnet i stjålet bil i Larvik
Bombegruppa rykket torsdag ut til Larvik i vestfold der en mistenkelig gjenstand i en bil viste seg å være en rørbombe.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Rørbomben i Larvik er uskadeliggjort
Bombegruppen rykket torsdag ut til Larvik i vestfold der en mistenkelig gjenstand i en bil viste seg å være en rørbombe. Gjenstanden er uskadeliggjort.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Skarpe østers ødelegger strendene langs norskekysten
NAKHOLMEN (Aftenposten): Frivillige har plukket fem tonn stillehavsøsters fra strendene i vestfold i vår. Nå ser gründere mulighet til å tjene penger på den uønskede gjesten.
Tidspunkt: 04-07-2018 - Kl.18:52 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Mattilsynet nedla salgsforbud etter funn av avføring ved jordbæråker
Mattilsynet har funnet uakseptable forhold hos jordbærbønder i vestfold. Flere har fått salgsforbud inntil forholdene er utbedret.
Tidspunkt: 02-07-2018 - Kl.14:33 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Mistenkelig dødsfall i Larvik
Én person ble søndag funnet død i Larvik i vestfold. Politiet regner dødsfallet som mistenkelig grunnet skadene den døde har.
Tidspunkt: 01-07-2018 - Kl.10:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Person funnet død på gaten i Larvik
En person ble søndag funnet død i Larvik i vestfold. Politiet regner dødsfallet som mistenkelig grunnet skadene den døde har.
Tidspunkt: 01-07-2018 - Kl.05:15 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Sandefjord har ikke scoret på 700 (!) minutter
Sandefjord gikk nok en gang målløse av banen da Haugesund vant 2-0 søndag. Nå er det over 700 minutter siden sist vestfoldingene jublet for scoring.
Tidspunkt: 10-06-2018 - Kl.20:05 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


145. vestfoldbanen stengt mellom Drammen og Skoppum
Strekningen Drammen-Skoppum er stengt for trafikk på grunn av feil på strømtilførselen.
Tidspunkt: 04-06-2018 - Kl.06:56 - Kilde: Aftenposten - Info


146. vestfoldbanen åpner igjen
Strekningen Drammen-Skoppum var mandag stengt for trafikk på grunn av feil på strømtilførselen. Etter en drøy time var feilen utbedret.
Tidspunkt: 04-06-2018 - Kl.06:56 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Riving av brannrammet avfallsanlegg tar lengre tid enn ventet
Brannvesenet arbeidet tirsdag morgen fortsatt med å rive bygningsmassen rundt brannstedet på Revacs avfallsanlegg i Re i vestfold.
Tidspunkt: 29-05-2018 - Kl.11:02 - Kilde: Aftenposten - Info


148. 70 boliger evakuert som følge av brann i gjenvinningsanlegg - barnehager stengt
70 bolighus ble natt til mandag evakuert etter at det begynte å brenne i gjenvinningsanlegget Revac i Re kommune i vestfold søndag morgen.
Tidspunkt: 28-05-2018 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


149. 70 boliger evakuert som følge av brann i gjenvinningsanlegg
70 bolighus ble natt til mandag evakuert etter at det begynte å brenne i gjenvinningsanlegget Revac i Re kommune i vestfold søndag morgen.
Tidspunkt: 28-05-2018 - Kl.08:05 - Kilde: Aftenposten - Info


150. 70 boenheter evakuert som følge av brann i gjenvinningsanlegg
70 boenheter er evakuert etter at det begynte å brenne i gjenvinningsanlegget Revac i Re kommune i vestfold søndag morgen.
Tidspunkt: 28-05-2018 - Kl.06:07 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Fløyet til sykehus etter ulykke med paraglider
En mann er fløy til sykehus etter en ulykke med paraglider i indre vestfold søndag kveld.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Voldsom brann i vestfold – Sivilforsvaret bistår
Sivilforsvaret hjelper brannvesenet med å slukke en brann hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i vestfold. Flere fikk helsehjelp, og naboer er evakuert.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.17:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


153. Nybygget industrihall i ferd med å kollapse – sprinkleranlegget stanset ikke storbrannen
TØNSBERG (Aftenposten): En kraftig brann hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i vestfold fører til at oppimot 180 boliger ble evakuert søndag.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.17:22 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Nybygget industrihall i ferd med å kollapse – sprinkleranlegget stanse ikke storbrannen
TØNSBERG (Aftenposten): En kraftig brann hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i vestfold fører til at oppimot 180 boliger evakueres.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Evakuerer boliger etter brann i avfallsanlegg i vestfold
TØNSBERG (Aftenposten): En kraftig brann hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i vestfold, har ført til at oppimot 180 boliger nå evakueres.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.15:24 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Evakuerer beboere etter kraftig røykutvikling i avfallsanlegg
Det er kraftig røykutvikling etter et branntilløp hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i vestfold. Tre ansatte tas hånd om av helsepersonell, og politiet ber naboer evakuere.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.09:51 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Ber folk evakuere etter kraftig røykutvikling i avfallsanlegg
Det er kraftig røykutvikling etter et branntilløp hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i vestfold. Tre ansatte tas hånd om av helsepersonell, og politiet ber naboer evakuere.
Tidspunkt: 27-05-2018 - Kl.09:02 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Strekning stengt på vestfoldbanen
vestfoldbanen er stengt mellom Stokke og Skoppum, melder Bane Nor. Årsaken er en feil på sporet.
Tidspunkt: 25-05-2018 - Kl.15:22 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Båt kjørte i bergvegg i Sande – ingen ble skadd
To fiskere slapp unna med skrekken da båten deres sneiet inn i en fjellvegg på Kommersøya i Sande kommune i vestfold lørdag kveld.
Tidspunkt: 28-04-2018 - Kl.21:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


160. Båt kjørte i bergvegg i Sande - to ombord
En båt har kjørt i en bergvegg på Kommersøya i Sande i vestfold. Båten er i ferd med å synke med to personer om bord, ifølge politiet. 
Tidspunkt: 28-04-2018 - Kl.18:16 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Båt kjørte i bergvegg i Sande – ingen ble skadd
To fiskere slapp unna med skrekken da båten deres sneiet inn i en fjellvegg på Kommersøya i Sande kommune i vestfold lørdag kveld.
Tidspunkt: 28-04-2018 - Kl.18:16 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Båt kjørte i bergvegg i Sande – ingen ble skadet
To fiskere slapp unna med skrekken da båten deres sneiet inn i en fjellvegg på Kommersøya i Sande kommune i vestfold lørdag kveld.
Tidspunkt: 28-04-2018 - Kl.18:16 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Tromsø holdt lekestue med Sandefjord
Runar Espejord scoret to mål og la opp til ett da Tromsø sendte Sandefjord hjem til vestfold med 1-4-tap.
Tidspunkt: 22-04-2018 - Kl.20:09 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


164. Slutt på nesten 20 år med Larvik-dominans - Vipers vann seriegull
Vipers Kristiansand stoppa Larvik si elleville rekke med seriemeisterskap. Sørlendingane har dermed nådd draumen om å vippe vestfoldingane ned frå handballtrona i Norge.
Tidspunkt: 16-04-2018 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


165. Dette er navnene på Norges nye fylker
Viken, Innlandet, vestfold og Telemark, Agder, Vestland samt Troms og Finnmark blir navnene på landets seks nye fylker fra januar 2020, foreslår regjeringen.
Tidspunkt: 06-04-2018 - Kl.13:28 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Kvinne funnet død utenfor Tønsberg – mann pågrepet
En død kvinne i 40-årene er funnet i et hus på Husøy utenfor Tønsberg i vestfold. Politiet finner dødsfallet mistenkelig. En mann i 50-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 28-03-2018 - Kl.22:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


167. Kvinne funnet død utenfor Tønsberg
En død kvinne i 40-årene er funnet i et hus på Husøy utenfor Tønsberg i vestfold. Politiet finner dødsfallet mistenkelig. En mann i 50-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 28-03-2018 - Kl.20:03 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Kvinne funnet død utenfor Tønsberg - nabomann i 50-årene pågrepet
En død kvinne i 40-årene er funnet i et hus på Husøy utenfor Tønsberg i vestfold. Politiet finner dødsfallet mistenkelig. Nabomann i 50-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 28-03-2018 - Kl.20:03 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Politiet undersøker mulig skuddløsning i Tønsberg
Flere bevæpnede politipatruljer har rykket ut til Sem i vestfold.
Tidspunkt: 27-03-2018 - Kl.11:56 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Politiet bekrefter skyting i Tønsberg
Flere bevæpnede politipatruljer har rykket ut til Sem i vestfold. Politiet har funnet mistenkte på en adresse ikke langt fra adressen hvor skytingen skal ha funnet sted.
Tidspunkt: 27-03-2018 - Kl.11:56 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Tog innstilt etter påkjørsel i vestfold
En person er påkjørt av toget i vestfold.
Tidspunkt: 24-03-2018 - Kl.18:26 - Kilde: Aftenposten - Info


172. Togene kjører igjen etter påkjørsel i vestfold
En person ble lørdag kveld påkjørt av toget i vestfold.
Tidspunkt: 24-03-2018 - Kl.18:26 - Kilde: Aftenposten - Info


173. To menn i 20-årene tiltalt for grovt hjemmeran
To menn i 20-årene fra vestfold må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for grovt ran av en mann i hans leilighet i Oslo høsten 2016.
Tidspunkt: 10-03-2018 - Kl.11:43 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Politimesteren i Oslo søker jobb som sorenskriver i vestfold
Hans Sverre Sjøvold (60) vil bli sorenskriver i vestfold, skriver nettstedet Rett24.
Tidspunkt: 22-02-2018 - Kl.12:09 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Mann lot sønn på 13 øvelseskjøre i 100-sone
Politiet stanset natt til onsdag en bil i en 100-sone på E18 ved Undrumsdal i vestfold. Bak rattet satt en 13 år gammel gutt.
Tidspunkt: 21-02-2018 - Kl.05:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


176. Mann lot sønn på 13 øvelseskjøre i 100-sone
Politiet stanset natt til onsdag en bil i en 100-sone på E18 ved Undrumsdal i vestfold. Bak rattet satt en 13 år gammel gutt.
Tidspunkt: 21-02-2018 - Kl.05:07 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Elleve rumenere pågrepet for tyverier fra eldre i Agder, Telemark og vestfold
Politiet har pågrepet elleve personer for en rekke tyverier fra eldre i Agder, Telemark og vestfold.
Tidspunkt: 13-02-2018 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Elleve rumenere i 20-årene siktet for grove tyverier fra eldre i Agder, Telemark og vestfold
Politiet har pågrepet 11 menn og kvinner i 20-årene siktet for grove tyverier fra eldre på Sør- og Østlandet.
Tidspunkt: 13-02-2018 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


179. Mann pågrepet for vold mot taxisjåfør i Larvik
En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha kommet med rasistiske uttalelser og sparket en drosjesjåfør i ryggen i Larvik i vestfold.
Tidspunkt: 04-02-2018 - Kl.04:07 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Slik avslørte småbarnsmoren overgriperen fra Bergen
Hjemme i sin bolig i Bergen kom den voksne mannen i kontakt med barn på åpne chattesider på internett. Så sjekket en småbarnsmor i vestfold familiens Ipad.
Tidspunkt: 30-01-2018 - Kl.12:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


181. Drapssiktet 21-åring varetektsfengsles likevel
21-åringen som er siktet for forsettlig drap etter en kollisjon på E18 i vestfold blir varetektsfengslet i fire uker, slik politiet ba om.
Tidspunkt: 17-01-2018 - Kl.18:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


182. Drapssiktet 21-åring ikke varetektsfengslet
Den 21 år gamle mannen som er siket for drap og drapsforsøk på E18 i vestfold, ble ikke varetektsfengslet. Mannen er fortsatt innlagt på sykehus.
Tidspunkt: 11-01-2018 - Kl.18:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


183. Nå starter kampen: Vil ha lyntog til over 100 milliarder gjennom sørlandsbyene
Mandag møtes politikere fra Rogland, Agder, Telemark og vestfold. Nå starter kampanjen som skal ende med en ny kystjernbane til over 100 milliarder kroner.
Tidspunkt: 08-01-2018 - Kl.07:27 - Kilde: Aftenposten - Info


184. 21-åring siktet for drap etter at trebarnsfar omkom i kollisjon på E18
Politiet etterforsker frontkollisjonen på E18 i vestfold natt til 1. januar som forsettlig drap.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.15:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


185. En person blir trolig siktet for drap etter dødsulykken i vestfold
En mann er bekreftet omkommet etter at en bil frontkolliderte med en familie på fem på E18 i vestfold.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.12:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


186. Familiefar omkom i møteulykke på E18
En mann er bekreftet omkommet etter at en bil frontkolliderte med en familie på fem på E18 i vestfold.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.09:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Mann omkom i møteulykke på E18
En mann er bekreftet omkommet etter at en bil frontkolliderte med en familie på fem på E18 i vestfold.
Tidspunkt: 01-01-2018 - Kl.08:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


188. Uværet herjer: Strømmen gikk, fergene lå
Trær faller, strømmen har gått men fergene ligger stille. Uværet herjer kysten i Telemark, Østfold og vestfold tirsdag kveld.
Tidspunkt: 26-12-2017 - Kl.21:26 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Rekkehus i full fyr i vestfold – fare for gasseksplosjon
Én person skal være skadd i en rekkehusbrann i Borre i Horten lørdag ettermiddag. Taket står i full fyr og det er fare for at gassflaske skal eksplodere.
Tidspunkt: 16-12-2017 - Kl.18:06 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Forsinkelser på vestfoldbanen etter at deler av strekningen var stengt
Strekningen Larvik-Stokke er gjenåpnet, men passasjerene må fortsatt regne med forsinkelser, melder NSB.
Tidspunkt: 13-12-2017 - Kl.08:50 - Kilde: Aftenposten - Info


191. vestfoldbanen stengt mellom Larvik og Stokke
Passasjerer må regne med forsinkelser og innstillinger, melder NSB.
Tidspunkt: 13-12-2017 - Kl.07:41 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Obs-varsel om glatte veier i syv fylker i Sør-Norge
Regn som fryser på bakken fører til speilblanke veier i vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, Telemark, Buskerud og Agder onsdag.
Tidspunkt: 12-12-2017 - Kl.15:01 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Væpnet politiaksjon på Torp flyplass – fortsatt uavklart
Alle operative politifolk i vestfold er satt inn, og Oslo-politiets bombegruppe er sendt til Torp flyplass ved Sandefjord.
Tidspunkt: 08-12-2017 - Kl.20:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. Væpnet politiaksjon på Torp flyplass – fortsatt uavklart
Alle operative politifolk i vestfold er satt inn, og Oslo-politiets bombegruppe er sendt til Torp flyplass ved Sandefjord.
Tidspunkt: 08-12-2017 - Kl.19:19 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Væpnet politiaksjon på Torp flyplass – bombegruppa på vei
Alle operative politifolk i vestfold er satt inn, og bombegruppa fra Oslo-politiet er på vei til Torp flyplass ved Sandefjord fredag ettermiddag.
Tidspunkt: 08-12-2017 - Kl.18:30 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Ny region får navnet vestfold og Telemark
Fylkespolitikerne i vestfold og Telemark har kommet frem til at deres nye region skal hete – vestfold og Telemark.
Tidspunkt: 06-12-2017 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Obs-varsel om vanskelige kjøreforhold i sør
Snø og nullføre fører til vanskelige kjøreforhold i Agder, Telemark og vestfold de neste dagene. Meteorologene har sendt ut obs-varsel for å advare bilistene.
Tidspunkt: 27-11-2017 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Obs-varsel om vanskelege køyreforhold i sør 
Snø og nullføre gir vanskelege køyreforhold i Agder, Telemark og vestfold dei kommande dagane. Meteorologane har sendt ut obs-varsel for å åtvare bilistane.
Tidspunkt: 27-11-2017 - Kl.14:59 - Kilde: YR.no - Info


199. Sandefjord kan fortsatt rykke ned – markerer likevel med kjempefest
SANDEFJORD (NRK): Sandefjord Fotball la opp til en real fest etter 2-0-seieren mot Vålerenga fredag. Men guttene fra vestfold kan fortsatt spille 1.-divisjon i 2018.
Tidspunkt: 03-11-2017 - Kl.21:58 - Kilde: NRK - Info


200. Flere oversvømmelser i Telemark og vestfold
Kraftig nedbør førte til oversvømmelser i Telemark natt til onsdag, også vestfold ble rammet.
Tidspunkt: 25-10-2017 - Kl.05:55 - Kilde: YR.no - Info


201. Nytt flom- og skredvarsel i tre fylker
Mens vannivået så vidt er på vei tilbake etter helgens flom, varsler NVE ny flom- og jordskredfare i Aust-Agder, Telemark og vestfold fra tirsdag. 
Tidspunkt: 23-10-2017 - Kl.03:41 - Kilde: Aftenposten - Info


202. NVE oppjusterer flom- og skredvarselet for Sørlandet 
Mens vannivået så vidt er på vei tilbake etter helgens flom, varsler NVE ny flom- og jordskredfare i Aust-Agder, Telemark og vestfold fra tirsdag. 
Tidspunkt: 23-10-2017 - Kl.03:41 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Ny behandling på sykehjem fører til kraftig reduksjon i innleggelser på sykehus
Sykehjemsbeboere i vestfold slipper å sendes til sykehuset hvis de trenger intravenøs behandling.
Tidspunkt: 27-09-2017 - Kl.03:33 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Bevæpnet politi jakter maskerte menn med slegge
En polskregistrert bil presset en annen bil av veien i Holtebygda i vestfold søndag morgen. Deretter gikk to personer ut og knuste frontruta på bilen bak.
Tidspunkt: 24-09-2017 - Kl.07:11 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Bevæpnet politi pågrep mann etter sleggeangrep mot bil
En polskregistrert bil presset en annen bil av veien i Holtebygda i vestfold søndag morgen. Deretter gikk to personer ut og knuste frontruten på bilen bak.
Tidspunkt: 24-09-2017 - Kl.07:11 - Kilde: Aftenposten - Info


206. – Brækhus får svensk motstander i neste kamp
Cecilia Brækhus møter svenske Mikaela Laurén i sin neste kamp som arrangeres i Stokke i vestfold.
Tidspunkt: 04-09-2017 - Kl.12:04 - Kilde: NRK - Info


207. Naziflagg hengt opp over tunnelinngang – E18 måtte stenges
Morgentrafikantene på E18 ved Hemtunnelen i vestfold ble møtt av synet av et digert naziflagg. Veien ble stengt slik at brannvesenet kunne fjerne flagget.
Tidspunkt: 31-08-2017 - Kl.05:51 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Dagmamma tiltalt for vold 11 år etter at Martine (1) døde
Statsadvokaten i vestfold har tatt ut tiltale mot en kvinne i slutten av 40-årene for å ha brukt vold mot 13 måneder gamle Martine, slik at hun døde av skadene.
Tidspunkt: 29-08-2017 - Kl.19:01 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Frigir navnet på de omkomne etter flystyrt i Holmestrand
Havarikommisjonen har tatt med seg flyvraket etter ulykken i Holmestrand i vestfold for undersøkelser. To menn omkom da flyet styrtet tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 23-08-2017 - Kl.09:58 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Småfly har styrtet i vestfold
Et mindre småfly har styrtet i nærheten av Holmestrand, opplyser politiet.
Tidspunkt: 22-08-2017 - Kl.13:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


211. 22-åring omkom i trafikkulykke
En 22-år gammel mann fra Porsgrunn omkom etter å ha kjørt inn i et tre på Nøtterøy i vestfold sent lørdag kveld.
Tidspunkt: 06-08-2017 - Kl.02:16 - Kilde: Aftenposten - Info


212. 22-åring omkom i trafikkulykke på Nøtterøy
En 22-år gammel mann fra Porsgrunn omkom etter å ha kjørt inn i et tre på Nøtterøy i vestfold sent lørdag kveld.
Tidspunkt: 06-08-2017 - Kl.02:16 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Tilhenger løsnet og traff tre syklister
Tre syklister skal være truffet av en tilhenger som har løsnet melder vestfoldspolitiet på twitter.
Tidspunkt: 04-08-2017 - Kl.10:23 - Kilde: Aftenposten - Info


214. 17-åring omkom i trafikkulykke i Re i vestfold
Re videregående skole holder åpent lørdag kveld etter at en motorsyklist (17) omkom i en trafikkulykke tidligere samme dag
Tidspunkt: 29-07-2017 - Kl.18:49 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Bataljon med nesten 228 år lang historie
Telemark bataljon fikk ny plass i nordmenns bevissthet da avdelingen i 2010 var i stadige kamper i Afghanistan. Da var det gått 221 år siden det Telemarkske Infanteri-Regiment ble opprettet, i Stavern i vestfold, på verftet med navnet Fredriksvern.
Tidspunkt: 12-07-2017 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Syv år gammel savnet jente kom til rette i Horten
Den syv år gamle jenta ble meldt savnet fra Horten i vestfold ved 14-tiden søndag.
Tidspunkt: 09-07-2017 - Kl.15:10 - Kilde: Aftenposten - Info


217. SSB: Hytteprisene i vestfold er omtrent det dobbelte som i resten av landet
Hyttekjøperne måtte i gjennomsnitt ut med 2,1 millioner kroner for en hytte i strandsonen i perioden 2013–2016. vestfold var dyrest i landet, ifølge SBB. 
Tidspunkt: 30-06-2017 - Kl.11:46 - Kilde: E24 - Info


218. SSB: Hytteprisene i vestfold er omtrent det dobbelte som i resten av landet
Hyttekjøperne måtte i gjennomsnitt ut med 2,1 millioner kroner for en hytte i strandsonen i perioden 2013–2016. vestfold var dyrest i landet, ifølge SBB. 
Tidspunkt: 30-06-2017 - Kl.10:17 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Grisebonde nekter å vedta millionbot for lekkasje som førte til fiskedød
Griseforetaket Knive Gris AS nekter å vedta boten på 2,4 millioner kroner etter lekkasjen av grisemøkk i 2015 som førte til massiv fiskedød i Sande i vestfold.
Tidspunkt: 15-06-2017 - Kl.15:49 - Kilde: E24 - Info


220. Tog og bane forsinket tirsdag morgen
Signalfeil både på vestfoldbanen og T-banen i Oslo gir forsinkelser i morgentimene.
Tidspunkt: 13-06-2017 - Kl.04:25 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Flere titalls kjellere ble fylt med vann
Store mengder regn gjorde at over 50 kjellere i vestfold ble fylt med vann. – I flere kjellere sto vannet opptil 1.5 meter, sier brannmester Erik Nygaard.
Tidspunkt: 10-06-2017 - Kl.10:16 - Kilde: YR.no - Info


222. NSB må slipe om samtlige hjul på togene på vestfoldbanen
NSB satte ned farten med nesten 100 km/t fordi togene ristet gjennom Holmestrandtunnelen. Nå tror de at problemet løses ved å slipe om hjulene på samtlige tog - og hele skinnegangen.
Tidspunkt: 06-06-2017 - Kl.10:06 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Store mengder nedbør på vei til Østlandet og Sørlandet
Onsdag og torsdag kan det komme opp mot 80 mm nedbør på 36 timer i Telemark, Buskerud, vestfold og Agder-fylkene, opplyser meteorologen.
Tidspunkt: 06-06-2017 - Kl.10:04 - Kilde: YR.no - Info


224. Store mengder nedbør på vei til Østlandet
Det lukter obs-varsel, sier meterologen om de store mengdene nedbør som er på vei til Telemark, Buskerud og vestfold.
Tidspunkt: 05-06-2017 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Mann funnet død i sjøen i vestfold
En mann ble lørdag ettermiddag funnet omkommet i sjøen utenfor Stavern i vestfold. Søket etter eventuelle andre personer i sjøen ble avsluttet.
Tidspunkt: 03-06-2017 - Kl.11:46 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Mann i 60-årene funnet død i sjøen ved Stavern
En mann ble lørdag ettermiddag funnet omkommet i sjøen utenfor Stavern i vestfold. Søket etter eventuelle andre personer i sjøen er avsluttet.
Tidspunkt: 03-06-2017 - Kl.11:46 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Motorsyklist alvorlig skadet i ulykke i vestfold
En mann i 40-årene er alvorlig skadet i en motorsykkelulykke ved Svarstad i vestfold søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 28-05-2017 - Kl.15:52 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Kjøreledning revet ned, vestfoldbanen stengt
vestfoldbanen er stengt mellom Tønsberg og Skoppum fordi et tog har revet ned kjøreledningen. Det er uvisst hvor lenge togtrafikken blir rammet.
Tidspunkt: 19-05-2017 - Kl.06:50 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Bomberester funnet under graving i vestfold
Det er funnet rester av det som trolig er en bombe fra 2. verdenskrig i forbindelse med opprydding på Essos tomt på Vallø utenfor Tønsberg.
Tidspunkt: 08-05-2017 - Kl.17:32 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Frykter verdien snakkes ned, dropper fellesvisninger: Her må du be om å få visning
Eiendomsmeglere i vestfold dropper stadig oftere fellesvisninger – blant annet for at boligkjøperne ikke skal skremme vekk andre ved å snakke negativt om boligen på fellesvisninger.
Tidspunkt: 08-05-2017 - Kl.14:46 - Kilde: E24 - Info


231. Motorsyklist omkom i ulykke i vestfold
En motorsyklist omkom i en ulykke på Brunlanesveien ved Halle i vestfold lørdag ettermiddag. En personbil og en motorsykkel var involvert.
Tidspunkt: 06-05-2017 - Kl.16:20 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Nå ligger det an til at flest også i fremtiden vil velge bil eller fly Oslo–Kristiansand
Reisetiden Oslo-Kristiansand skulle kuttes med én time og ti minutter. Nå er det høyst usikkert om sammensmelting av vestfoldbanen og Sørlandsbanen blir noe av.
Tidspunkt: 05-05-2017 - Kl.21:41 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Snøkaos på E134 - politiet stanser bilister med sommerdekk
Politiet melder om trafikkaos på E134 i Buskerud som følge av snøvær og kjøretøy med sommerdekk. Samtidig er det over 20 kilometer lang kø på E18 sørover i vestfold etter en MC-ulykke.
Tidspunkt: 28-04-2017 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Snøkaos på E134 - politiet stanset 80 bilister med sommerdekk
Snøværet fredag ettermiddag og kveld førte til kaos på E134 i Buskerud, der politiet ga 80 bilister med sommerdekk beskjed om å snu. Ved 20-tiden er det fortsatt flere kilometer kø på E18 sørover i vestfold.
Tidspunkt: 28-04-2017 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Person påkjørt av toget på vestfoldbanen
En person er omkommet etter at vedkommende ble påkjørt av toget ved Skoppum på vestfoldbanen torsdag morgen.
Tidspunkt: 20-04-2017 - Kl.10:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


236. Person påkjørt av toget på vestfoldbanen
En person er omkommet etter at vedkommende ble påkjørt av toget ved Skoppum på vestfoldbanen torsdag morgen. Det blir satt opp busser på strekningen.
Tidspunkt: 20-04-2017 - Kl.05:42 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Her er de gode og de dårlige nyhetene for sommertrafikken på E18
E18 gjennom vestfold og Telemark er landets kanskje travleste ferievei. Her er stedene du trolig havner i kø i sommer – og området der det er kø i dag – men ikke i juli.
Tidspunkt: 15-04-2017 - Kl.14:53 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Historien bak bombefunnet i vestfold: 53 sivile nordmenn drept i alliert bomberaid fem dager før Hitlers død
Krigen var i praksis over da lille Vallø ved Tønsberg nesten ble utslettet i et bomberaid. Denne våren ble lokalsamfunnet igjen minnet om den bitre tragedien da 53 sivile ble drept 25. april 1945.
Tidspunkt: 14-04-2017 - Kl.07:55 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Historien bak bombefunnet i vestfold: 53 sivile nordmenn drept i alliert bomberaid fem dager før Hitlers død
Krigen var i praksis over da lille Vallø ved Tønsberg nesten ble utslettet i et bomberaid. Denne våren ble lokalsamfunnet igjen minnet om den bitre tragedien der 53 sivile ble drept 25. april 1945.
Tidspunkt: 14-04-2017 - Kl.07:55 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Jubel i vestfold og Rogaland – Sandnes og Nøtterøy er klar for Grundigligaen

Rogaland og vestfold var tidligere de dominerende fylkene i norsk herrehåndball, men de siste årene har idretten nærmest gått i dvale begge steder. I år har gamle storheter som Viking, Runar og Sandefjord alle spilt i 1. divisjon, med blandede resultater.  Viking, som gjorde det stort på 1990-tallet, rykker ned for andre året på rad. […]

The post Jubel i vestfold og Rogaland – Sandnes og Nøtterøy er klar for Grundigligaen appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 30-03-2017 - Kl.09:32 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


241. Vipers braut 16 års Larvik-forbannelse
Larvik si elleville rekke utan tap i eliteserien er over. Vipers Kristiansand som vil ta over handball-trona i Norge, slo vestfoldingane.
Tidspunkt: 29-03-2017 - Kl.19:26 - Kilde: NRK - Info


242. Lastebilsjåfør tiltalt for uaktsomt drap på skolejente
En lastebilsjåfør som i september i fjor rygget på og drepte en 11 år gammel skolejente på Nøtterøy i vestfold, blir nå tiltalt for uaktsomt drap.
Tidspunkt: 09-03-2017 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Dødsulykke på E18 ved Horten
En person døde etter å ha blitt påkjørt på E18 ved Horten i vestfold.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.21:57 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Kvinne døde i påkjørsel på E18 ved Horten
En kvinne er død etter å ha blitt påkjørt på E18 ved Horten i vestfold tirsdag kveld.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.21:57 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Kvinne skadet i sykehjemsbrann
Én kvinne i 70-årene er fraktet til sykehus etter en brann i en leilighet på et sykehjem i Stavern i vestfold.
Tidspunkt: 30-01-2017 - Kl.21:58 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Venstre foreslår «gigantregion» rundt Oslo
Venstre vil ha Oslo alene omkranset av «gigantregionen» Viken med Buskerud, Akershus og Østfold samt et sammenslått Telemark og vestfold i sitt forslag til regionkart.
Tidspunkt: 19-01-2017 - Kl.12:12 - Kilde: E24 - Info


247. 14 biler i massekollisjon i vestfold
Minst 14 biler er involvert i en massekollisjon i Bringåkertunnellen på E18 i vestfold. Politiet fikk melding om ulykken like før klokken 14.30
Tidspunkt: 17-01-2017 - Kl.14:03 - Kilde: Aftenposten - Info


248. 14 biler i massekollisjon i vestfold, speilglatte veier på Østlandet
Minst 14 biler er involvert i en massekollisjon i Bringåkertunnellen på E18 i vestfold. Underkjølt regn skaper problemer flere steder.
Tidspunkt: 17-01-2017 - Kl.14:03 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Speilglatte veier på Østlandet: 14 biler i massekollisjon i vestfold
Minst 14 biler er involvert i en massekollisjon i Bringåkertunnellen på E18 i vestfold. Underkjølt regn skaper problemer flere steder.
Tidspunkt: 17-01-2017 - Kl.14:03 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Speilglatte veier i store deler av landet skaper trafikkaos
Underkjølt regn skaper problemer flere steder. I Østfold vurderer politiet å stenge deler av E6, og i vestfold var 14 biler involvert i en massekollisjon.
Tidspunkt: 17-01-2017 - Kl.14:03 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Butikk evakuert etter funn av hvitt pulver
Politiet har rykket og evakuert en butikk i Sem i vestfold etter funn av hvitt pulver.
Tidspunkt: 10-01-2017 - Kl.17:32 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Person alvorlig skadd etter utforkjøring
En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha sittet fastklemt i bilen etter en utforkjøring ved Nøtterøy i vestfold.
Tidspunkt: 01-01-2017 - Kl.04:12 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Alvorlig skadd i bilulykke - mistanke om fart og promille
Mann (45) er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en utforkjøring på Nøtterøy i vestfold.
Tidspunkt: 01-01-2017 - Kl.04:12 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Person hentet med luftambulanse etter utforkjøring
En person fraktes til sykehus med luftambulanse etter at en bil kjørte av veien i Hof kommune i vestfold. Ytterligere en person er kjørt til sykehus med ambulanse.
Tidspunkt: 18-12-2016 - Kl.12:30 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Rekordvarm desember -sommertemperaturer i vestfold
Temperaturrekordene for desember faller én etter én. I Svelvik i vestfold ble temperaturen målt til 14,8 plussgrader torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 08-12-2016 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Knivstukket kvinne og mann utenfor livsfare
Et døgn etter knivstikkingen i Sandefjord i vestfold er begge involverte operert og utenfor livsfare. Politiet gjennomfører nå flere vitneavhør.
Tidspunkt: 07-12-2016 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Ikea utsetter bygging av tre varehus
Ikea utsetter byggingen av tre nye varehus i Vestby i Akershus, Danebuåsen i vestfold og Forus i Rogaland.
Tidspunkt: 24-11-2016 - Kl.05:29 - Kilde: E24 - Info


258. Ni norske fylker har fått dårligere veier – vestfold, Hedmark og Akershus har landets beste
Målt etter ujevn veibane går det feil vei i halvparten av landets fylker. Sjekk ditt eget fylke – og se hvordan vi nordmenn endrer kjørevaner.
Tidspunkt: 21-11-2016 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Tenåringer alvorlig skadd i utforkjøring i vestfold
Én sendt til Ullevål i luftambulanse, én til sykehuset i Tønsberg i ambulanse.
Tidspunkt: 23-10-2016 - Kl.09:22 - Kilde: Dagbladet - Info


260. vestfoldbanen stanses i fire uker
Samtidig med at togstreiken fortsetter, varsler Jernbaneverket full stans på deler av vestfoldbanen fra lørdag 29. oktober til mandag 28. november.
Tidspunkt: 18-10-2016 - Kl.16:47 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Død person funnet i vannet i Sandefjord
En død person er funnet i vannet ved Tallakshavn i Sandefjord i forbindelse med en leteaksjon den siste uken, opplyser politiet i vestfold.
Tidspunkt: 04-10-2016 - Kl.17:47 - Kilde: Aftenposten - Info


262. Mann funnet livløs på Nøtterøy – erklært død
En mann som ble funnet livløs i en veigrøft på Nøtterøy i vestfold, fikk førstehjelp, men livet sto ikke til å redde. Ingenting tyder på at han er blitt påkjørt, ifølge politiet.
Tidspunkt: 02-10-2016 - Kl.13:23 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Uværet herjet Østlandet – vinden knuste trær og vinduer
Kraftige vindbyger har tirsdag kveld felt trær over hele Østlandet. Over 3.000 strømkunder i Telemark og vestfold mistet strømmen i uværet tirsdag, ifølge Skagerak Energi. Selskapet jobbet til langt på natt med å rette feilene.
Tidspunkt: 27-09-2016 - Kl.21:07 - Kilde: Aftenposten - Info


264. De ble lovet arv, lån og solide bonuser. I stedet kan de ha blitt lurt for millioner.
I god tro skal flere titall personer ha betalt ut betydelige beløp til en svindeldømt nordmann bosatt i Moldova. En 61 år gammel forretningsmann fra vestfold har fungert som mellommann i flere av overføringene.
Tidspunkt: 25-09-2016 - Kl.08:03 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Far tiltalt for gjentatte overgrep mot mindreårig datter
En 40 år gammel mann er i vestfold tingrett tiltalt for en lang rekke grove seksuelle overgrep mot sin egen datter og flere av hennes venninner.
Tidspunkt: 24-09-2016 - Kl.07:44 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Hardanger Folkeblad: 70 mister jobben i konkurs
NLI Subsea i vestfold er konkurs, og i datterselskapet NLI Odda mister 70 ansatte jobben.
Tidspunkt: 22-09-2016 - Kl.14:55 - Kilde: E24 - Info


267. Hardanger Folkeblad: 70 mister jobben i konkurs
Bare dager etter at NLI Subsea i vestfold gikk konkurs, må også datterselskapet NLI Odda legge ned. I Asker er det 21 ansatte som ennå ikke har fått svar på hva som skjer med NLI Asker Subsea.
Tidspunkt: 22-09-2016 - Kl.14:55 - Kilde: E24 - Info


268. Lærer i vestfold tiltalt for overgrep
En barneskolelærer i vestfold er tiltalt for overgrep mot flere barn under 14 år. Han skal blant annet ha befølt to elever og filmet én elev i dusjen.
Tidspunkt: 07-09-2016 - Kl.18:42 - Kilde: Aftenposten - Info


269. To til sykehus etter trafikkulykke i vestfold
To menn er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på Nykirkeveien i Horten søndag formiddag.
Tidspunkt: 04-09-2016 - Kl.08:07 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Mann omkom i fallskjermulykke i vestfold
En mann i 40-årene omkom under landing med fallskjerm på Jarlsberg flyplass utenfor Tønsberg lørdag morgen, skriver Tønsbergs Blad.
Tidspunkt: 03-09-2016 - Kl.18:38 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Anders Anundsen ferdig på Stortinget
Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (40) har gitt nominasjonskomiteen i vestfold Frp beskjed om at han ikke er aktuell for gjenvalg til Stortinget.
Tidspunkt: 02-09-2016 - Kl.14:04 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Kiter i 20-årene skadet i vindkast utenfor Sandefjord
En mann i 20-årene er fløyet til sykehus med helikopter etter at kiten hans ble tatt av vinden og traff et tre på Langeby sør for Sandefjord i vestfold tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 02-08-2016 - Kl.21:39 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Trailerkollisjon i tunnel på E18 i vestfold
To trailere har kollidert i Paulertunnelen mellom Porsgrunn og Larvik. Det er lange køer på E18 som følge av kollisjonen.
Tidspunkt: 25-07-2016 - Kl.14:29 - Kilde: Aftenposten - Info


274. En til sykehus etter trailerulykke i vestfold
En person er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke mellom to trailere i Paulertunnelen på E18 i Larvik kommune.
Tidspunkt: 25-07-2016 - Kl.14:29 - Kilde: Aftenposten - Info


275. 20-åring alvorlig skadet i trailerulykke i vestfold
En 20 år gammel mann er alvorlig skadet etter en kollisjon mellom to trailere i Paulertunnelen i Larvik.
Tidspunkt: 25-07-2016 - Kl.14:29 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Tre pågrepet etter knivstikking i Larvik
En mann i 20-årene er kjørt med ambulanse til Sentralsykehuset i vestfold etter å ha blitt knivstukket i Larvik sentrum mandag kveld.
Tidspunkt: 19-07-2016 - Kl.04:30 - Kilde: Aftenposten - Info


277. TINE tilbakekaller melk – kan inneholde vaskemiddel
TINE har besluttet å tilbakekalle melk og fløte i Telemark, vestfold og Buskerud fordi det mistenkes at den kan inneholde rester av vaskevann.
Tidspunkt: 16-07-2016 - Kl.15:05 - Kilde: E24 - Info


278. Tine tilbakekaller melk – kan inneholde vaskemiddel
Tine har besluttet å tilbakekalle melk og fløte i Telemark, vestfold og Buskerud fordi det mistenkes at den kan inneholde rester av vaskevann.
Tidspunkt: 16-07-2016 - Kl.12:35 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Savnet etter trafikkulykke – funnet i live etter tre dager
En mann i slutten av tenårene ble mandag kveld funnet i live ved Danebo i vestfold etter å ha vært savnet etter en trafikkulykke fredag morgen.
Tidspunkt: 05-07-2016 - Kl.04:10 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Strømproblemer gir forsinkelser på vestfoldbanen
vestfoldbanen er stengt for togtrafikk mellom Drammen og Holmestrand på grunn av strømproblemer. Også strekningen Asker-Drammen var delvis stengt mandag.
Tidspunkt: 04-07-2016 - Kl.18:39 - Kilde: Aftenposten - Info


281. vestfoldbanen åpen igjen
vestfoldbanen åpnet for trafikk igjen tirsdag morgen, men de to første togene fra Larvik mot Oslo var forsinket.
Tidspunkt: 04-07-2016 - Kl.18:39 - Kilde: Aftenposten - Info


282. Én time kortere togtur mellom Kristiansand og Oslo
Jernbaneverket anbefaler midtre trasé for sammenkobling av vestfold- og Sørlandsbanen. Reisetiden til Kristiansand vil da bli redusert med over én time.
Tidspunkt: 04-07-2016 - Kl.17:18 - Kilde: E24 - Info


283. Jernbaneverket går for midtre trasé i Telemark
Jernbaneverket anbefaler midtre trasé for sammenkobling av vestfold- og Sørlandsbanen.
Tidspunkt: 04-07-2016 - Kl.13:43 - Kilde: Aftenposten - Info


284. 41 færre kommuner. Men i fylket med flest, er det like mange som før
vestfold-kommuner er «snillest» mot Jan Tore Sanner, men Snillfjord gledet ham mest på tampen.
Tidspunkt: 01-07-2016 - Kl.16:31 - Kilde: Aftenposten - Info


285. vestfold-bedrift med fabrikk i Yorkshire: Tror «brexit» kan gi pundfordel
Mens britiske bedrifter frykter for eksporten til det europeiske fastlandet, tror norske Polyseam at de kan tjene på en lavere pundkurs.
Tidspunkt: 23-06-2016 - Kl.07:51 - Kilde: E24 - Info


286. Bent Høie: Jeg er ikke fornøyd
– Det er tragisk at saken fra vestfold fikk dette utfallet, sier helseminister Bent Høie.
Tidspunkt: 19-06-2016 - Kl.18:50 - Kilde: Aftenposten - Info


287. En Fylkeshund emeritus prioriteringer: Mat først, så lek og kos - ferdig bjeffa
Snart abdiserer labradoren Julius og blir Fylkeshundemeritus i vestfold. Da vil sekretæren hans endelig få bedre tid til konsentrere seg om de viktige tingene i et hundeliv. «Mat først. Dernest lek og kos». Ferdig bjeffa.
Tidspunkt: 17-06-2016 - Kl.20:50 - Kilde: Aftenposten - Info


288. En Fylkeshund emeritus har sine prioriteringer: Mat først, så lek og kos - ferdig bjeffa
Snart abdiserer labradoren Julius og blir Fylkeshund emeritus i vestfold. Da vil sekretæren hans endelig få bedre tid til konsentrere seg om de viktige tingene i et hundeliv. «Mat først. Dernest lek og kos». Ferdig bjeffa.
Tidspunkt: 17-06-2016 - Kl.20:41 - Kilde: Aftenposten - Info


289. En Fylkeshund emeritus` prioriteringer: Mat først, så lek og kos - ferdig bjeffa
Snart abdiserer labradoren Julius og blir Fylkeshundemeritus i vestfold. Da vil sekretæren hans endelig få bedre tid til konsentrere seg om de viktige tingene i et hundeliv. «Mat først. Dernest lek og kos». Ferdig bjeffa.
Tidspunkt: 17-06-2016 - Kl.19:51 - Kilde: Aftenposten - Info


290. En Fylkeshund emeritus` prioriteringer: Mat først, så lek og kos - ferdig bjeffa
Snart abdiserer labradoren Julius og blir Fylkeshundemeritus i vestfold. Da vil sekretæren hans endelig få bedre tid til konsentrere seg om de viktige tingene i et hundeliv. «Mat først. Dernest lek og kos». Ferdig bjeffa.
Tidspunkt: 17-06-2016 - Kl.18:20 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Brann i Nortura-anlegg i vestfold - naboer evakueres
E18 er stengt og beboere i området er evakuert etter at det begynte å brenne i et Nortura-anlegg i Tønsberg. Anlegget ligger like ved motorveien.
Tidspunkt: 16-06-2016 - Kl.16:41 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Årets første tropedag
Buskerud, vestfold og Østfold har hatt over 30 grader i dag.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.17:13 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Mystisk pulver funnet på svensk postterminal
To pakker med et mystisk hvitt pulver ble funnet på en postterminal i Stockholm dagen etter at det samme skjedde på en postterminal i Stokke i vestfold.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.10:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


294. 42 til sykehus etter funn av mistenkelig pakke i postterminal
14 personer ble sendt til sykehus etter å ha blitt eksponert for et stoff i en postforsendelse ved postterminalen i Stokke i vestfold torsdag kveld. Ytterligere 28 ble sendt til sjekk.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.06:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


295. Bilfører fløyet til sykehus etter ulykke i vestfold
En mann ble natt til fredag fløyet til Ullevål sykehus etter at en bil kjørte utfor veien og traff et hus i Undrumsdal i vestfold.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.04:07 - Kilde: Aftenposten - Info


296. 39 til sykehus etter funn av mistenkelig pakke i postterminal
14 personer ble sendt til sykehus etter å ha blitt eksponert for et stoff i en postforsendelse ved postterminalen i Stokke i vestfold torsdag kveld. Ytterligere 25 ble sendt til sjekk.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.02:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


297. 14 til sykehus etter funn av mistenkelig pakke i postterminal
14 personer er sendt til sykehus etter å ha blitt eksponert av et stoff i en postforsendelse ved postterminalen i Stokke i vestfold.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.01:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


298. Postterminal i vestfold evakuert etter funn av mistenkelig pakke
Postens terminal i Stokke i vestfold er evakuert etter at det ble funnet en mistenkelig pakke.
Tidspunkt: 02-06-2016 - Kl.21:03 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Ingen viser symptomer etter mistenkelig pakkefunn i postterminal
Postens terminal i Stokke i vestfold er evakuert etter at det ble funnet en mistenkelig pakke. 44 ansatte ble sendt på sykehus, men fredag morgen ble de skrevet ut fordi de ikke viste noen symptomer.
Tidspunkt: 02-06-2016 - Kl.21:03 - Kilde: Aftenposten - Info


300. FFI: postpakken innholder ikke biologisk smittestoff
Aftenposten (Stokke/Oslo): Postens terminal i Stokke i vestfold er evakuert etter at det ble funnet en mistenkelig pakke. Pakken inneholder ikke biologiske smittestoffer, fastslår Forsvarets forskningsinstiutt.
Tidspunkt: 02-06-2016 - Kl.21:03 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2023 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)