Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
13
 Lørdag  13. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Lund med sterk 2.-plass i verdenscupen
Publisert: 10:47 13-04-2024   Kilde: NRK
Maia Emilie Lund tok 2.-plassen i A-finalen i sterkt selskap da roerne innledet verdenscupsesongen i italienske Varese. Lund ror singlesculler og hadde kvalifisert seg direkte for A-finalen med 2.-plass i innledende heat. I finalen var hun drøye tre sekunder bak Olivia Bates, men innsatsen holdt i massevis til 2.-plass. Nederlandske Tosca Kettler ble nummer tre, og hun ble slått med over fire sekunder av Lund. Tidligere lørdag kvalifiserte ytterligere tre norske båter seg for A-finaler. Det ble dramatikk i en ren norsk duell i herrenes oppsamlingsheat i dobbeltsculler. Jonas Juel og Erik Solbakken var sterkest av de to norske parene og tok seg til A-finale i heatet som ble vunnet av Tysklands Jonas Gelsen/Marc Weber. Oscar Helvig og Kristoffer Brun måtte gi tapt til sine norske konkurrenter med sju tidels sekund. 3.-plassen gjør at de skal ro B-finale. A-finale blir det derimot på Inger Seim Kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. Hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. Lars Benske og Ask Tjøm skal dessuten ro A-finale i lettvekt dobbeltsculler. De tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. Kjetil Borch vant D-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. Den norske dobbeltfireren med Mathias Foyner Wie, Erling Øyasæter, Ole Amund Storlien og Martin Helseth endte sist i sitt oppsamlingsheat og havner i B-finale. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Syrstad til topps i Janteloppet etter fall og tre stavbytter
Publisert: 10:34 13-04-2024   Kilde: NRK
Torleif Syrstad fikk utbytte av gode ski og vant det 100 kilometer lange Janteloppet foran lagkameraten Runar Skaug Mathisen. – Jeg har hatt ett fall, tre stavbytter og gått feil. Det er fantastisk å ta det likevel, det gikk ikke helt strøkent underveis i dag, sier Syrstad til NRK etter seieren. Dermed ble det dobbeltseier på hjemmebane til årets vinnere av Vasaloppet (Syrstad) og Marcialonga (Mathisen). De to Lager 157-løperne koblet grep om løpet mot slutten, men Mathisen klarte ikke å henge på Syrstad. I meget tøffe forhold med bløt og løs snø vant 30-åringen fra Lundamo med en margin på to minutter og 50 sekunder til Mathisen. – Det tyngste løpet jeg har gått, utbrøt Syrstad i målområdet. Den svenske Team Aker Dæhlie-løperen Max Novak ser ut til å bli nummer tre. I kvinneklassen går det mot klar seier til Emilie Fleten. Hun ledet med over åtte minutter da tre firedeler av løpet var unnagjort. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

United-helt opprørt av treningsbilder – får kraftig svar på tiltale
Publisert: 10:28 13-04-2024   Kilde: NRK
Paul Scholes likte dårlig det han så av supertalentene Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho på trening. Nå får United-legenden kritikk selv.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rune reagerer kraftig mot ATP-utsagn: – Hva skal det bety?
Publisert: 09:46 13-04-2024   Kilde: NRK
Tennisrebellen Holger Rune lar ATP få det glatte lag etter at touren ønsket Jannik Sinner lykke til mot dansken i kvartfinalen i Monte-Carlo Masters. – Måtte kraften være med deg, Jannik Sinner, skrev ATP-touren i X-innlegget som får dansken til å reagere. Uttrykket er kjent fra Star Wars-filmene og brukes til å ønske en eller flere personer hell og lykke. – Hva skal det bety, ATP-touren? Dere ga meg ikke akkurat de beste forholdene i utgangspunktet, da jeg måtte spille to kamper dagen før med sen avslutning, og dermed fikk nesten ingen hviletid. Dommeren gjorde avgjørende feil og ga en feil advarsel som forstyrret kampen. Måtte kraften være med deg. Herregud, skriver Rune i et svar til mennenes tennistour. I kommentarfeltet under Runes innlegg får han mange støtteerklæringer fra tennisfans, mens enkelte derimot kritiserer ham for oppførselen på banen. Rune tapte den nevnte kvartfinalen mot Sinner 4-6, 7-6 (8-6) og 3-6. Den formsterke italieneren skal lørdag møte Stefanos Tsitsipas i semifinalen. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Roing: Juel og Solbakken til A-finale
Publisert: 09:12 13-04-2024   Kilde: NRK
Jonas Juel og Erik Solbakken ble beste norske dobbeltsculler i verdenscupen i italienske Varese. Duoen er klør for A-finale. Det skjer etter et spennende oppsamlingsheat, der den andre norske dobbeltsculleren med Oscar Helvig og Kristoffer Brun ble tøffeste utfordrer. Tyske Jonas Gelsen og Marc Weber vant heatet på tiden 6.17,24. Rett over sekundet bak fulgte Juel og Solbakken, mens Helvig og Brun ble slått med ytterligere sju tidels sekund. De to beste båtene i oppsamlingsheatet går til A-finalen, mens Helvig/Brun skal ro B-finale. Tidligere lørdag vant Kjetil Borch D-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. En rekke norske båter skal i aksjon i Varese utover dagen. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Roing: Tre norske båter til A-finale
Publisert: 09:12 13-04-2024   Kilde: NRK
Jonas Juel og Erik Solbakken ble beste norske dobbeltsculler i verdenscupen i italienske Varese. Duoen er klar for A-finale. Det skjer etter et spennende oppsamlingsheat, der den andre norske dobbeltsculleren med Oscar Helvig og Kristoffer Brun ble tøffeste utfordrer. Tyske Jonas Gelsen og Marc Weber vant heatet på tiden 6.17,24. Rett over sekundet bak fulgte Juel og Solbakken, mens Helvig og Brun ble slått med ytterligere sju tidels sekund. De to beste båtene i oppsamlingsheatet går til A-finalen, mens Helvig/Brun skal ro B-finale. A-finale blir det også på Inger Seim Kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. Hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. Lars Benske og Ask Tjøm skal dessuten ro A-finale i lettvekt dobbeltsculler. De tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. Tidligere lørdag vant Kjetil Borch D-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. En rekke norske båter skal i aksjon i Varese utover dagen. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Golden Knights sikret den siste sluttspillplassen i vest
Publisert: 08:05 13-04-2024   Kilde: NRK
Tittelforsvarer Vegas Golden Knights feide over Minnesota Wild med 7-2 på hjemmeis og sikret en plass i NHL-sluttspillet. Chandler Stephenson markerte seg med fire assists i storkampen, mens Tomas Hertl scoret sitt første mål for Vegas etter overgangen fra San Jose Sharks. Vertene ledet 3-0 etter første periode, og Wild kom egentlig aldri nær å true seieren. Sju ulike spillere scoret for Golden Knights. – Det er ingen tvil om at dette er noe de (spillerne) ønsker. De ønsker en mulighet til å vinne Stanley Cup igjen. Prosessen hit har hatt noen opp- og nedturer denne sesongen, men vi jobber med å håndtere det på beste måte og være klare, sa trener Bruce Cassidy til NHL.com. For Wild reduserte Marat Khusnutdinov og Ryan Hartman. Mats Zuccarello sto over kampen av familiære årsaker. Hans lag er fra før ute av kampen om å nå sluttspillet i den nordamerikanske ishockeyligaen. Følgende lag er klare for sluttspillet i NHLs Western Conference: Dallas Stars, Vancouver Canucks, Winnipeg Jets, Colorado Avalanche, Edmonton Oilers, Nashville Predators, Los Angeles Kings og Vegas Golden Knights. I øst har seks lag sikret sluttbillett så langt: New York Rangers, Carolina Hurricanes, Boston Bruins, Florida Panthers, Toronto Maple Leafs og Tampa Bay Lightning. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Grøvdal tatt på senga av regelendring: – Ting henger jo ikkje saman
Publisert: 07:35 13-04-2024   Kilde: NRK
Karoline Bjerkeli Grøvdal kunne vore OL-klar på 10.000 meter, men visste ikkje om moglegheita før det var for seint.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forbannet Hovland midt i fiaskorunde: – Så jævlig dårlig du er
Publisert: 23:59 12-04-2024   Kilde: NRK
Viktor Hovland hadde en mildt sagt tung dag på jobb under majorturneringen The Masters fredag kveld norsk tid. Allerede på det første hullet kom en forsmak på det som var i vente, da han gikk av med en såkalt bogey. Det vil si at han brukte ett slag «for mye». På hull to ble vondt til betydelig verre, og etter banens fem første hull, lå han hele sju slag over par. – Den verste starten i manns minne, kommenterte Discovery-ekspert Per Haugsrud. – Et sjokk for systemet, supplerte kollega Henrik Bjørnstad. Hovland var avhengig av å pynte på scoren for å kvalifisere seg til turneringens to siste dager, men da han vartet opp med nok et skjevt utslag i sterk vind på den allerede fryktinngytende golfbanen Augusta, rant det over for 26-åringen. – Det er så sjukt. Det er så sjukt, ropte han i fortvilelse, før han utbrøt: – Så jævlig dårlig du er i golf! Discovery-ekspert Marius Thorp fikk med seg utbruddet: – Det er en reaksjon på at han ikke får til det han vil. Han vet nok godt at han ikke er jævlig dårlig i golf, sa han under kanalens studiosending. Avslutningen ble også et mareritt for mannen som skrev norsk idrettshistorie så sent som i august, og en dobbeltbogey på hull 15 fjernet alt håp om at han skulle klare cuten. Hovland hadde ikke misset en cut siden Scottish Open sommeren 2022, men nå går altså Masters-helgen uten nordmannen. Bare topp 50 får være med lørdag og søndag, og fredagens fiaskorunde sendte Hovland ned på en delt 71.-plass (runden pågår fortsatt). I tillegg til tidlig hjemreise, betyr resultatet ny verstenotering i en profesjonell turnering. Den forrige var en runde på 80 slag under Porsche European Open tilbake i 2018. Fasiten fredag er 81 slag, ni over par. Trioen i tet ligger på seks slag under par.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Strand Larsen-mål ikke nok for Celta Vigo
Publisert: 21:13 12-04-2024   Kilde: NRK
Jørgen Strand Larsen notert seg med én scoring da Celta Vigo tapte 1-2 borte mot Real Betis i La Liga fredag kveld. Haldenserens scoring kom imidlertid ett minutt på overtid, og da ble det fryktelig kort tid for gjestene å snu kampen. Scoringen kom da nordmannen styrte inn en rakett fra Franco Cervi. Nettkjenningen var Strand LArsens 11. i ligaen denne sesongen. Fra før hadde Juan Miranda sendt vertene i ledelsen etter 53 minutter, før Nabil Fekir doblet en halvtime senere. Celta ligger på 17.-plass på La Liga-tabellen og har virkelig kniven på strupen for å unngå nedrykk. Det skiller bare tre poeng ned til Cádiz på nedrykksplass. Betis ligger på sin side helt oppe på 7.-plass og er for virkelig med i kampen om europaspill neste sesong. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Delte serien i jakt på VM-plass
Publisert: 20:20 12-04-2024   Kilde: NRK
Håvard Sandstad Eidsmo (Freidig) og Eirik Langedal Breivik (NTNUI) delte seieren i sprintløpet i Halden O-meeting, den første viktige konkurransen på norsk jord i orienteringssesongen. Dermed har de festet grepet om to av de åtte ledige plassene til verdenscupåpningen i Sveits og Italia, konkurranser hvor det er viktig å prestere for å få en plass i troppen til VM i Skottland i sommer. I kvinneklassen tok Andrine Benjaminsen (Lillomarka) en klar seier.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Full Hovland-kollaps: Måpte av fortvilelse
Publisert: 19:53 12-04-2024   Kilde: NRK
Viktor Hovland startet fint med en runde ett slag under par i majorturneringen The Masters torsdag, men fredagens runde er i ferd med å bli et mareritt for nordmannen. Etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. Hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – Wow ... Holy shit, utbrøt Hovland. Og det skulle bli verre. Etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. Da ballen klinket inn i treet, måpte Hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. Det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var Hovland hele syv slag over par etter fem spilte hull. Med det er han seks slag over par for turneringen og i skrivende stund to slag bak cutgrensen. Hovland har ikke misset en cut siden Scottish Open sommeren 2022. Hovlands verste rundescore i en profesjonell turnering kom med en 80-runde i Porsche European Open tilbake i 2018. Fredag kan det bli enda verre.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Karriereverste av Hovland etter utrolige tabber
Publisert: 19:53 12-04-2024   Kilde: NRK
Etter et fenomenalt 2023, har problemene stått i kø for Viktor Hovland i 2024. I årets første majorturnering, The Masters, røk han rett ut etter to av fire runder - etter å ha notert seg for karrierens dårligste runde fredag, 81 slag, ni slag over par. Etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. Hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – Wow ... Holy shit, utbrøt Hovland. Og det skulle bli verre. Etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. Da ballen klinket inn i treet, måpte Hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. Det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var Hovland hele syv slag over par etter fem hull. Nordmannen kjempet seg inn i runden, men så kom en utrolig dobbeltbogey på hull 15. Der misset han en bogeyputt fra i underkant av en halv meter, som vist på bildet. – En kjempekonsentrasjonssvikt, sa Discoverys golfekspert Marius Thorp. – Viktor Hovland bommet her, skrev Sky Sports og CBS-journalist Kyle Porter på X. Hovland endte godt utenfor cutgrensen og det er første gang siden Scottish Open sommeren 2022 at Hovland misser en cut. Det er også hans verste resultat i en profesjonell golfturnering noensinne. Tidligere hadde han en 80-runde (åtte slag over par) fra Porsche European Open i 2018 som sin verste runde i karrieren.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vålerenga klare for NM-finale for første gang på ti år
Publisert: 19:27 12-04-2024   Kilde: NRK
Vålerenga og Stavanger Oilers har fulgt hverandre tett gjennom best av syv-serien i NM-semifinalen, og den avgjørende syvende kampen ble intet unntak. Hjemmelaget Stavanger Oilers tok riktignok ledelsen 2-0 tidlig i den andre perioden, men Vålerenga reduserte umiddelbart etter en strålende soloprestasjon fra Stian Solberg, før to scoringer fra Thomas Olsen og nevnte Solberg på 58 sekunder sørget for at Vålerenga ledet 3-2 etter andre periode. Den tredje perioden bølget frem og tilbake, hvor Oilers utlignet til både 3-3 og 4-4. Men med 49 sekunder sendte Tommi Taimi Vålerenga-fansen til himmels da han scoret i overtall. Oilers jaktet febrilsk i sluttsekundene, men Vålerenga holdt unna og er dermed klare for en NM-finale for første gang siden 2014. Der møter de erkerivalen Storhamar.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ruud klar for semifinale i storturnering – møter Djokovic
Publisert: 18:42 12-04-2024   Kilde: NRK
Casper Ruud er klar for semifinalen i storturneringen Monte-Carlo Masters. Nordmannen slo Ugo Humbert 6-3, 4-6, 6–1 i kvartfinalen. Turneringen er sesongens første Masters 1000-turnering på grus for sesongen, og markerer for alvor starten på grussesongen. Ruud vant det første settet enkelt 6–3 og så ut til å ha full kontroll også i det andre settet etter å ha gått opp i en tidlig 2-0-ledelse. Men så kom feilene på rekke og rad fra Ruud, mens Humbert vartet opp med godt spill. To servebrudd fra franskmannen senere var Ruud dermed bakpå og Humbert vant settet 6–4. I det tredje settet viste Ruud seg igjen fra sin beste side. Nordmannen sikret seg et tidlig servebrudd Det blir sjette gang Ruud møter verdensener Djokovic. Serberen har vunnet alle de fem tidligere kampene mot Ruud, og uten å tape et eneste sett. Det er andre gang Ruud tar seg til semifinalen i Monte-Carlo. Han var også i semifinalen i storturneringen i 2021.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Regjerende olympisk mester mister lekene i Paris: – Hjertet mitt er knust
Publisert: 17:03 12-04-2024   Kilde: NRK
Venezuelanske Yulimar Rojas tok OL-gull i tresteg i Tokyo 2020, men får ikke prøve å forsvare tittelen i Paris etter at hun skadet seg på trening. Det skriver hun i et innlegg på Instagram. – Til mitt Venezuela, til OL-familien og idrettsbevegelsen: Jeg vil informere dere om at jeg ikke vil kunne delta i De olympiske leker i Paris 2024, skriver hun og utdyper: – Med mye smerte og sorg vil jeg fortelle dere at jeg pådro meg en skade i venstre akilles da jeg falt på trening. Hjertet mitt er knust og jeg føler meg så trist at jeg vil be om unnskyldning for at jeg ikke kan representere dere i Paris 2024. I tillegg til OL-gullet i Tokyo, er også Rojas regjerende verdensmester etter at hun gikk av med seieren under fjorårets mesterskap i Budapest. Hun tok også VM-gullet i de tre foregående mesterskapene. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nielsen forlenget med Hannover
Publisert: 17:02 12-04-2024   Kilde: NRK
Håvard Nielsen og Hannover er enig om en ny toårskontrakt for den norske spissen. Det bekreftet spilleren selv på sin egen Instagram-konto. – Veldig glad og stolt over å ha forlenget kontrakten min med to nye år. Spennende tider fremover, reisen er langt fra ferdig! skrev han. Nielsen gjorde i juli 2022 overgang fra Greuther Fürth til Hannover, hvor han har notert seg med 15 mål og 6 målgivende på 61 kamper. I tillegg til 14 A-landskamper for Norge, har han også spilt for klubber som Vålerenga, Salzburg, Freiburg og Fortuna Düsseldorf. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

«Eventyret om skiskytingen hadde også en dyster parallellhistorie»
Publisert: 16:50 12-04-2024   Kilde: NRK
Uansett hvor lenge Anders Besseberg til slutt blir sittende i fengsel eller ikke, så vil den viktigste dommen være over en utdatert og uredelig mannskultur der man egentlig bare burde brydd seg om sport.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Svensk skiprofil forundret av Besseberg-dommen: – Positivt overrasket
Publisert: 13:48 12-04-2024   Kilde: NRK
Anders Besseberg ble dømt på 9 av 10 tiltalepunkter. Men flere var usikre på om det ville ende med dom i den mye omtalte rettssaken.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Guardiola må trolig la Rodri hvile mot Luton
Publisert: 13:46 12-04-2024   Kilde: NRK
Manchester City-trener Pep Guardiola har ennå ikke bestemt seg for om Rodri kan spille mot Luton lørdag. Et tøft kampprogram tærer på City-stallen. Han innrømmet under fredagens pressekonferanse at stjernen har spurt om en pause, og at han kanskje får innvilget sin forespørsel, ifølge The Daily Mail. – Så absolutt. Fullstendig riktig. Det blir verre, verre og verre, sa Guardiola om Rodris situasjon. Manchester City henger fortsatt med i tre turneringer og har igjen et svært tett og tøft program framover. Ved siden av innspurten i Premier League er det returkamp i mesterligaens kvartfinale til uken, og 20. april er det semifinale i FA-cupen. Erling Braut Haaland og hans lagkamerater kjemper også med Liverpool og Arsenal om Premier League-tittelen. Laget er ett poeng bak med sju serierunder igjen å spille. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)