Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
24
 Fredag  24. Mar. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Norge på skuddhold etter hopprennet
Publisert: 09:41 24-03-2023   Kilde: NRK
Norge 1, med Jarl Magnus Riiber og Jørgen Graabak, er med i seierskampen i lagsprinten i Lahti. Den norske duoen er 12 sekunder bak ledende Østerrike 1. Østerrikes andrelag er nummer to, seks sekunder bak førstelaget sitt. Graabak satt tonen med et hopp på 121,5 meter, og var tydelig fornøyd med svevet sitt. Men han ble litt hoppet ifra av de to østerrikske lagene. Riiber hoppet mye inn med et hopp på 128 meter. Norge 2, med Andreas Skoglund og Espen Andersen, er nummer seks, 47 sekunder bak teten. Langrennet begynner 12.30.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Må bli kvitt «Spring Break»
Publisert: 07:48 24-03-2023   Kilde: Dagbladet
Ordføreren i Miami fortviler etter kaoset som utspiller seg i byen.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ny nordmann i Jumbo-Visma
Publisert: 07:45 24-03-2023   Kilde: NRK
Jonas Kind Høydahl (17) blir den femte nordmannen i sykkelprofflaget Jumbo-Visma. Han er sønn av den tidligere terrengsyklisten Rune Høydahl. Rune Høydahl vant i sin tid flere verdenscupseirer og vant også Birkebeinerrittet sju ganger. Han var i åtte sesonger en del av det nederlandske laget Giant. Sønnen Jonas skal være en del av Jumbo Vismas utviklingslag, skriver Eurosport. Den nederlandske proffklubben er en av de aller største i sykkelsporten. – I starten visste jeg ikke om at de hadde tatt kontakt med pappa engang. Det var først én måned før jeg skulle ned på en samling med laget at jeg fikk vite at Jumbo-Visma var interessert. Det kom litt som en overraskelse, sier Jonas Kind Høydahl til Discovery. Også Jonas Kind Høøydahl har hovedsakelig bakgrunn som terrengsyklist, men fra den kommende sesongen blir det landeveien som teller. Tobias Foss, Johannes Staune-Mittet, Per Strand Hagenes og Jørgen Nordhagen er også en av satsingen til Jumbo-Visma.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Måper: - Uvirkelig
Publisert: 06:06 24-03-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
TV 2-ekspert Jesper Mathisen (36) om Alfie Haaland (50): - Han må våkne hver eneste morgen og tenke: «Er dette en drøm?» Det er jo helt uvirkelig.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NM i super-G er avlyst
Publisert: 06:00 24-03-2023   Kilde: NRK
Krevende snøforhold gjorde at juryen i NM i alpint så seg tvunget til å avlyse fredagens super-G-renn i Trysil. Dermed ble NM-rennene avlyst for tredje dag på rad. Det var heller ikke mulig å gjennomføre utforrennene verken onsdag eller torsdag. Begge kjønn skulle ha kjørt renn, men slik blir det ikke. Onsdag var det i hovedsak tåken som ødela. Både torsdag og fredag var det mildvær kombinert med nysnø som gjorde at rennene ikke kunne arrangeres. Etter planen går lørdagens storslalåm og søndagens slalåm som planlagt. Det er meldt minusgrader til helgen, noe som øker sjansene for at rennene går som planlagt. Begge rennene skal sendes på NRK.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Messi scoret sitt mål nummer 800
Publisert: 05:37 24-03-2023   Kilde: NRK
Lionel Messi og resten av det argentinske landslaget var for første gang tilbake i hjemlandet for å spille fotballkamp igjen etter VM-triumfen i fjor. Panama var motstander, og det ble en historisk aften for Messi. Etter 78 minutter skjøt han et frispark så nære krysset som mulig, men ballen traff metallet. På returen dukket Tiago Almada opp og satte inn 1-0. Kun to minutter senere lyktes det skikkelig for Messi. Igjen var det på frispark, men denne gangen gikk den i en vakker bue over muren og inn i nettet. Det var Messis mål nummer 800 i karrieren. Det argentinske laget ble hyllet med fyrverkeri og allsang på tribunen før kampen, og spillerne stod ute på matta med tårer i øynene.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Zuccarello og Wild tapte mot Flyers
Publisert: 05:12 24-03-2023   Kilde: NRK
Minnesota Wild og Mats Zuccarello tapte 5-4 for Philadelphia Flyers på bortebane. Kampen endte med shootout. Resultatet etter full tid var 4-4, og på overtid ble det ingen mål. I den avgjørende straffekonkurransen trakk Flyers det lengste strået. Zuccarello fikk hele 21.55 minutter på isen, og noterte seg for en assist og tre skudd på mål under kampen. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mol og Sørum med to strake seiere i Mexico
Publisert: 05:11 24-03-2023   Kilde: NRK
Anders Mol og Christian Sørum vant i strake sett mot italiensk motstand og fikk en perfekt start på verdenstouren i sandvolleyball i Mexico. De norske stjernene spilte seg til 21-19, 21-13 mot Samuele Cottafava og Paolo Nicolai. Mol og Sørum havnet aldri under på veien mot åpningsseieren i Tepic. De har vunnet samtlige fire møter med Cottafava/Nicolai, men for første gang ble de ikke nødt til å spille et tredje sett. Natt til fredag norsk tid møtte duoen qatarerne Cherif Younousse og Ahmed Tijan. Der spilte nordmennene seg til seier med 21-19, 16-21 og 15-11. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ødegaard-gest fanget på kamera: – De er veldig stolte av ham
Publisert: 04:38 24-03-2023   Kilde: NRK
Martin Ødegaard (24) er raskt blitt en supporterfavoritt. Arsenal-ekspert tror nordmannens oppførsel utenfor banen bidrar til akkurat det.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Stortalent scoret hattrick – ordnet dansk drømmeåpning i EM-jakten
Publisert: 22:05 23-03-2023   Kilde: NRK
Rasmus Højlund (20) scoret alle målene for Danmark da Finland ble slått 3–1 på hjemmebane i EM-kvalifiseringen torsdag. Det skjedde i hans tredje landskamp. Atalanta-spissen sendte danskene i ledelsen i Parken etter 21 minutter, men Oliver Antman utlignet for finnene ti minutter etter pause. Åtte minutter før slutt scoret Højlund sitt andre mål, og på overtid fullbyrdet han hattricket. Det var hans første landslagsmål siden debuten i september i fjor. Da ble det to innhopp mot Kroatia og Frankrike i nasjonsligaen. Torsdag fikk han tillit fra start og takket for det med tre nettkjenninger. Højlund har gått gradene raskt i det danske landslagssystemet. Han rakk bare å spille tre kamper for U21-laget før debuten for A-laget. 20-åringen gjorde unna sine første oppgjør for U21- og A-landslaget med tre måneders mellomrom. Han har scoret sju mål på 23 kamper for Atalanta i Serie A denne sesongen. Danmark møter Kasakhstan borte i neste runde av EM-kvalifiseringen. Nord-Irland, Slovenia og San Marino er også en del av puljen. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ronaldo med verdensrekord og måldobbel for Portugal
Publisert: 21:53 23-03-2023   Kilde: NRK
Cristiano Ronaldos Portugal lekte seg til 4-0-seier over Liechtenstein i EM-kvalifiseringen torsdag kveld. Ronaldo, som scoret to av kampens mål ble fotballhistoriens mestspillende landslagsspiller med sin 197. opptreden for hjemlandet. João Cancelo sendte Portugal i ledelsen etter kun åtte minutter med et lavt skudd via to spillere. Bernardo doblet ledelsen like etter pausen, før Ronaldo klinket til med to raske mål med drøye ti minutters mellomrom. Torsdagens oppgjør var tidligere Belgia-sjef Roberto Martínez´ første som trener for det portugisiske landslaget.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

England brøt forbannelsen mot Italia – Kane ble historisk
Publisert: 21:46 23-03-2023   Kilde: NRK
For første gang siden 2012 vant England over Italia. Italienerne åpnet best på hjemmebane, men England fikk maks ut av et hjørnespark fra Bukayo Saka etter 12 minutter. Harry Kane var først på ballen, men skøyt på sisteskansen. Ballen spratt videre til Declan Rice som sendte England i ledelsen. Italia bar preg av et rotete forsvar i store deler av kampen, og Giovanni Di Lorenzo ble synderen med hands innenfor 16-meteren like før pause. Kaptein Kane fikk en gylden mulighet til å doble ledelsen med straffespark, og det gjorde Tottenham-spissen som satte rekord med sin 54. landslagsscoring. Han passerte med det Wayne Rooneys målrekord for England. Få minutter senere fikk Jack Grealish en gigantisk mulighet til å sette 3–0 etter en strålende assist fra Kane. Men på magisk vis gikk ballen utenfor mål. Etter hvilen hadde italienerne funnet ny giv. Med drøye ti minutter spilt av andre omgang fant Lorenzo Pellegrini debutant Mateo Retegui som satte ballen sikkert i nettveggen. Luce Shaw pådro seg to gule kort på to minutter. England måtte dermed spille de siste ti ordinære spilleminuttene med ti mann. Et desperat Italia mestret likevel ikke å utligne mot engelskmennene som gikk seirende ut 2-1.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

123 politifolk skadd
Publisert: 21:39 23-03-2023   Kilde: Dagbladet
Over en million mennesker har marsjert i franske byer. Totalt er 80 demonstranter pågrepet.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hovland ute av matchplay-turneringen i Texas – ble knust av sørkoreaner
Publisert: 21:20 23-03-2023   Kilde: NRK
Golfesset Viktor Hovland tapte klart for sørkoreanske Kim Si-woo og er dermed ute av matchplay-turneringen i Austin før siste puljekamp. Med null poeng på to kamper er nordmannen uten sjanser til å avansere foran turneringens siste runde. Der skal Hovland møte amerikanske Chris Kirk. Både Matt Kuchar og Kim Si-woo har vunnet minst én kamp, og siden de møter hverandre fredag, er det ingen mulighet for Hovland til å gå videre. Nordmannen havnet tidlig under for Kim torsdag og greide aldri å slå tilbake. Til slutt var sørkoreaneren foran med fire hull vunnet og tre hull igjen å spille. Dermed var oppgjøret avgjort. Hovland tapte for amerikanske Kuchar onsdag og måtte dermed vinne neste kamp for å ha håp om avansement i turneringen. Det er kun puljevinneren som går videre til utslagsrundene som starter lørdag. Også i fjorårets utgave måtte Hovland pakke bagen etter puljespillet. Da tapte han i omspill i kampen om avansement. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bild: Nagelsmann ferdig som Bayern-trener
Publisert: 21:08 23-03-2023   Kilde: NRK
Den tyske storavisen Bild hevder at Julian Nagelsmanns dager som trener for Bayern München er talte.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Storhamar med ny fordel i NM-semifinalen – vant tett oppgjør
Publisert: 20:45 23-03-2023   Kilde: NRK
Storhamar er igjen i føringen i NM-semifinalen mot Vålerenga etter torsdagens 2-1-seier på hjemmebane. Hamar-laget leder 2–1 sammenlagt i best av sju-serien. Patrick Thoresen sendte hjemmelaget i ledelsen tidlig i annen periode, mens Jacob Berglund doblet den ti minutter senere. Andreas Martinsen tok VIF inn i kampen igjen med en redusering mot slutten av samme periode. Storhamar holdt unna i tredje periode og sikret seg en ny fordel i semifinalen, som spilles best av sju kamper. Dermed har det bare vært hjemmetriumfer hittil. Neste kamp spilles i Oslo lørdag. Storhamar og Vålerenga er to av de mest tradisjonsrike klubbene i norsk hockeyhistorie. VIF har vunnet hele 26 NM-titler, mens Storhamar har sju. Det er likevel 14 år siden Vålerenga sist vant NM. Storhamar gjorde det sist i 2018, og i fjor ble Storhamar slått av Stavanger Oilers i finalen. Regjerende norgesmester Oilers leder 3–0 sammenlagt over Sparta og kan sikre finalebilletten med borteseier i Sarpsborg fredag. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norge knuste jumbolaget – kjemper videre om VM-semifinale i Curling
Publisert: 20:40 23-03-2023   Kilde: NRK
Norges curlingkvinner trengte bare seks omganger på å slå New Zealand 8–1 i VM. Fredag spiller de om å bli en del av medaljeracet. Det norske laget fikk en svak start på kveldskampen i Sandviken i Sverige. Kristin Skasliens sistestein greide ikke å stoppe New Zealand fra å «stjele» det første poenget. Men det var aldri fare på ferde mot en motstander som hadde tapt samtlige oppgjør i årets VM. Norge var alene om å plukke poeng i de fem neste omgangene, og på 8–1 ga newzealenderne opp. Oppturen kom på samme dag som Norge røk 1–6 for VM-favoritten Sveits. Laget til skip Marianne Rørvik har vunnet seks av ti kamper i grunnspillet. Det holder til en delt 3.-plass på tabellen. De fire beste tar seg til semifinalene. Norge må trolig slå Italia og Tyskland fredag for å bli en av dem. Det spilles skillekamper om lag ender på likt antall seirer og tap. Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye er også en del av det norske VM-laget. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ratcliffe bekrefter nytt United-bud
Publisert: 20:31 23-03-2023   Kilde: NRK
Den britiske milliardæren Jim Ratcliffe (70) gir ikke opp kampen om å få kjøpe Manchester United. Han har via selskapet Ineos forbedret sitt tilbud, skriver NTB. Torsdag kveld kom den ventede nyheten om at Ratcliffe via Ineos la inn et nytt bud på den engelske storklubben. «Sir Jim Ratcliffe og Ineos kan bekrefte at vi har lagt inn et revidert bud», står det i en uttalelse AP har fått tilsendt. 70-åringen regnes for å være Storbritannias rikeste mann og er majoritetseier i kjemikaliekonsernet Ineos. Nylig møtte han toppledelsen i Manchester United på Old Trafford. Den amerikanske Glazer-familien har eid «de røde djevlene» siden 2005. Eierne har vært svært upopulære blant fansen som i fjor høst satte de i gang en prosess som kan ende med et salg av hele eller deler av klubben. Flere har meldt sin interesse for klubben. Sist ut var den finske gründeren Thomas Zilliacus. Men Ratcliffe og Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani fra Qatar har vært de to mest toneangivende beilerne i United-jakten. Flere medier skrev nylig at et kjøp av hele United vil koste minst 62 milliarder kroner. Det vil i så fall knuse verdensrekorden for et klubbsalg i idretten.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mvuka ga U20-landslaget uavgjort mot Italia
Publisert: 19:31 23-03-2023   Kilde: NRK
Bodø/Glimt-angriperen Joel Mvuka dunket inn 2-2-målet da Norges U20-landslag tok imot Italia i Stavanger torsdag. Utligningen kom mot ti mann etter pause. Mvuka scoret ved bakre stolpe på et innlegg fra David Møller Wolfe i det 62. minutt. Ballen var ment for Lasse Nordås, men den gikk forbi spissen inne i boksen. U20-landslaget greide ikke å finne et vinnermål mot et italiensk lag som spilte over en omgang i undertall. Fem minutter før hvilen ble målscorer Marco Nasti utvist for to gule kort. Likevel var det gjestene som gikk opp i 2-1-ledelse tidlig i andre omgang. Cher Ndour traff perfekt i krysset foran 310 tilskuere på Vikings hjemmearena. Tidligere i kampen tok Norge føringen på et straffespark. Nordås omsatte sikkert muligheten han selv skaffet etter et snaut kvarter. Dommeren pekte på krittmerket da Nordås ble felt i jakten på en returball. Fem minutter senere sørget Nasti for at lagene var like langt. Norge møter Romania i Sandnes mandag. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bryan Gil ute av Spanias tropp – erstattes ikke
Publisert: 19:26 23-03-2023   Kilde: NRK
Bryan Gil forlot Spanias landslagstropp torsdag og er ikke aktuell i EM-kvalifiseringskampene mot Norge og Skottland. Årsaken var ubehag som ikke tillot ham å trene normalt, melder Spanias fotballforbund. Det anses som en forholdsregel. Sevilla-spilleren, som er utleid fra Tottenham, erstattes ikke i troppen. Ifølge Marca har den nye landslagssjefen Luis de la Fuente drillet et lag i 4-2-3-1-formasjon under treningsdagene i fotballforbundets anlegg i Madrid-forstaden Las Rozas. Ifølge avisen er mest sannsynlige oppstilling mot Norge denne: Spania (4-2-3-1): Kepa Arrizabalaga – Dani Carvajal, Aymeric Laporte, Iñigo Martínez, José Luis Gaya – Rodri, Martin Zubimendi – Dani Ceballos, Iago Aspas, Gavi – Álvaro Morata. Joselu, Dani Olmo og Borja Iglesias har også fått tid på topp, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal og Fábian Ruiz på midtbanen. – Laguttaket er vanskelig, for alle har trent med stor entusiasme og er på høyt nivå, sier De la Fuente. Spanias lag reiser til solkysten og trener på La Rosaleda i Málaga fredag kveld. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)