Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
5
 Søndag  5. Mai. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 41 til 60 ---- Artikkel 61 til 80 --- Neste, 81 til 100




Klopp raser mot tidligkamper: – Kriminelt
Publisert: 18:13 03-05-2024   Kilde: NRK
Jürgen Klopps tid som Liverpool-manager er snart over, men den verbale slagkraften er fortsatt på topp. Fredag brukte han den mot tidligkamper. Lørdagskamper med avspark 12.30 lokal tid er ikke Klopps favoritt, og særlig reagerte han på at Liverpool måtte spille på det tidspunktet mot West Ham sist helg, etter et svært tøft kampprogram. – Det er et generelt problem, men det var kriminelt at de våget å gi oss kamp torsdag, søndag, onsdag og så lørdag 12.30. Jeg ventet på at Amnesty International skulle gripe inn, sa Klopp på sin pressekonferanse. Klopp mener at Premier League-lagenes tøffe kampprogram er årsaken til at bare ett engelsk lag (Aston Villa i conferenceligaen) har tatt seg til semifinale i europacupene denne sesongen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Garanterer at Carlsen-bråket blir storsatsing: – Perfekt for amerikansk film
Publisert: 17:29 03-05-2024   Kilde: NRK
Ein Oscar-vinnar ser ut til å bli sentral når Magnus Carlsens konflikt med Hans Niemann blir film. Ei storsatsing i amerikansk filmbransje, fastslår filmekspert.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning
Publisert: 17:29 03-05-2024   Kilde: NRK
Gjert Ingebrigtsens forsvarer Heidi Reisvang kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. Mediene får også kritikk for håndteringen av saken. Heidi Reisvang i Elden Advokatfirma er forsvareren til Ingebrigtsen sammen med John Christian Elden. Hun sier friidrettsprofilen er dypt ulykkelig over den situasjonen familien hans befinner seg i, inkludert den fornærmede i saken. Samtidig sier Reisvang til NTB: – Selv om det er en enorm belastning for både Gjert Ingebrigtsen og familien å stå i denne situasjonen, er han forberedt på å forsvare sin uskyld i retten når den dagen kommer, sier Reisvang og fortsetter: – Avhørene som er gjort i saken, kommer i all vesentlighet fra en lukket krets og fremstår som delvis å være avgitt i et ekkokammer. Gjert Ingebrigtsen selv benekter enhver form for straffskyld i denne saken, sier Reisvang, som legger til at Ingebrigtsen ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som ligger til grunn for tiltalen. NTB har forelagt Reisvangs kritikk for politiinspektør Terese Braut Våge i Sør-Rogaland politidistrikt. – I en sak som dette vil det selvsagt være en omfattende personkrets som kan si noe om familien opp gjennom årenes løp. Det er derfor helt nødvendig å prioritere hvilke vitner vi mener er formålstjenlig å avhøre. Ved utvelgelse av vitner har vi foretatt en helhetlig vurdering av hva vi mener det er behov for å belyse ytterligere i saken, sier hun. Tidligere denne uken ble det tatt ut tiltale mot friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen. Han er anklaget for mishandling i nære relasjoner. Tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. Han erkjenner ikke straffskyld. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norsk landslagsspiller blir utenlandsproff
Publisert: 15:27 03-05-2024   Kilde: NRK
Landslagsspiller Kristina Sirum Novak forlater Sola og er klar for den franske håndballklubben Brest. Det bekrefter klubben selv på sin nettside. Høyrebacken har signert en to-årskontrakt. – Å bli en profesjonell spiller betyr også muligheten til å spille i mesterligaen, det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Novak til klubben. 23-åringen kom til Sola i 2018 og har vært en svært viktig brikke for gultrøyene de siste sesongene. Hun fikk sin landslagsdebut i 2022 og har spilt 30 kamper og scoret 47 mål for Norge.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Marco Reus ferdig i Dortmund: – En av klubbens beste
Publisert: 14:42 03-05-2024   Kilde: NRK
Marco Reus forlenger ikke kontrakten med Borussia Dortmund. Kontrakten utløper ved slutten av sesongen. Det bekrefter klubben selv på sin nettside. 34-åringen har spilt for førstelaget til Dortmund siden 2012, da han kom fra Borussia Mönchengladbach. Reus ble født i Dortmund, spilte nesten ti år i akademiet før han forlot klubben for første gang i 2006. – Jeg er utrolig takknemlig og stolt over denne spesielle tiden i klubben. Jeg har tilbrakt mer enn halvparten av livet mitt i denne klubben og har nytt hver dag, selv om det selvfølgelig har vært vanskelige øyeblikk også, sier Reus selv. Reus legger ikke opp, og planen er nå å finne en ny klubb, melder klubben. – Marco Reus er en av klubbens beste spillere. Hans tilknytning til Borussia Dortmund er ekstraordinær. Vi ønsker Marco alt godt for fremtiden, sier Borussia Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke. Reus har så langt spilt 424 kamper for klubben. Han har scoret 168 mål og 128 målgivende pasninger. I tillegg har han vunnet den tyske cupen to ganger med Dortmund.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mjelde forlater Chelsea etter sesongen
Publisert: 13:25 03-05-2024   Kilde: NRK
Norges landslagskaptein Maren Mjelde (34) er ferdig i Chelsea etter sesongen. Det bekrefter klubben på sin nettside fredag. Hun har spilt syv sesonger i klubben. Der har hun blant annet vunnet den engelske toppdivisjonen fem ganger, fire FA-cuper og to ligacuper. Mjelde har spilt 140 kamper i blått og scoret 23 mål, og har figurert både i forsvar og midtbanen til London-klubben.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Poengkongen forlater Vålerenga etter 24 år
Publisert: 13:25 03-05-2024   Kilde: NRK
Vålerengas poengkonge i årets sluttspill, Thomas Olsen, er klar for sitt første utenlandseventyr. – Det er veldig vemodig. Det er også litt trist at man skal dra fra en klubb man har vært i hele livet. Men man må også gripe muligheten når den kommer, og jeg gleder meg til neste kapittel, sier Thomas Olsen til NRK. Han var fire år da han tok sine første skøytetak i Oslo-klubben. 24 år senere bytter han altså klubb for første gang. Nå har han skrevet kontrakt (1+1 år) med den finske ishockeyklubben Jukurit. – Det er selvfølgelig et nytt steg i min karriere. Det er et nytt land, ny type hockey, nye mennesker, nye lagkamerater. Så det blir veldig mye nytt. Men jeg gleder meg veldig. I Jukurit blir han lagkamerat med den norske backen Sander Vold Engebråten. Klubben endte på 5. plass i den øverste ligaen sist sesong.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ruud-rival mister storturneringen i Roma
Publisert: 13:25 03-05-2024   Kilde: NRK
Carlos Alcaraz har en skade i armen og står over Masters1000-turneringen i italienske Roma til uken. Det opplyser den 20 år gamle verdenstreeren på X. – Jeg trenger hvile for å komme meg og kunne spille 100 prosent smertefritt, skriver han. Alcaraz er en av Casper Ruuds største konkurrenter på ATP-touren. Nordmannen røk for Felix Auger-Aliassime i Madrid tidligere denne uken. Ruuds plan framover er å spille i Roma før en mindre turnering i Sveits. Sesongens store mål nærmer seg: Grand Slam-turneringen Roland-Garros i slutten av måneden. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tour of Scandinavia er avlyst
Publisert: 13:25 03-05-2024   Kilde: NRK
Årets versjon av World Tour rittet Tour of Scandinavia er avlyst grunnet manglende finansiering Det bekreftes fredag. – Det er med tungt hjerte vi i styret, sammen med eiere og administrasjon, har kommet frem til at det dessverre ikke er forsvarlig å arrangere Tour of Scandinavia inneværende år, sier styreleder Andreas Lervik. – Det mangler omtrent tre millioner kroner for å gå i balanse økonomisk og da er det uansvarlig å planlegge med gjennomføring i år, sier Lervik videre. Rittet var planlagt arrangert fra 29. august til 1. september. Det var også planlagt å arrangere fjorårets suksessfulle nyvinning, det nordiske ungdomsrittet for kvinner, Nordic Youth Challenge, samtidig, men dette er nå også avlyst.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tippemidlene: Rekordhøye 3,7 milliarder kroner til idretten
Publisert: 12:40 03-05-2024   Kilde: NRK
Regjeringen bevilger 3,723 milliarder kroner av Norsk Tippings overskudd til idrettsformål over hele Norge i 2024. Det er en økning på 288 millioner kroner fra fjorårets utbetaling. Totalt går 7,1 milliarder av tippeoverskuddet til idrett, kultur og frivillighet, opplyser Kulturdepartementet. Av idrettstilskuddet går nærmere to milliarder kroner til idrettsanlegg i kommunene. Her økes bevilgningen med 180 millioner kroner fra 2023. – Tilgang på anlegg er en av de viktigste forutsetningene for et bredt og tilgjengelig idrettstilbud, sier kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap). (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Stjernefelt på 5000 meter under Bislett Games
Publisert: 12:40 03-05-2024   Kilde: NRK
Noen av verdens fremste utøvere på 5000 meter tar turen til Bislett Games i Oslo 30. mai. Verdensrekordholder Joshua Cheptegei, det etiopiske løpeesset Yomif Kejelcha og Diamond League-mesteren fra 2021, Berihu Aregawi, leder an det stjernespekkede feltet. Jacob Kiplimo, Hagos Gebrhiwet, Telahun Haile Bekele, Luis Grijalva og Dominic Lobalu meldes også klar i en pressemelding. Den norske stjernen Henrik Ingebrigtsen står også oppført på startlistene.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Belgisk storavis: Van Aert med mål om comeback i norsk ritt
Publisert: 10:38 03-05-2024   Kilde: NRK
Visma-stjernen Wout Van Aert har angivelig valgt å sikte seg inn på skadecomeback i Tour of Norway 23. mai, skriver den belgiske avisen Het Laatste Nieuws. Van Aert har vært ute av konkurranse siden han i slutten av mars ødela kragebeinet i endagsrittet Dwars door Vlaanderen. Dagen etter ble han operert for skaden, og 29-åringen har siden brukt tiden på å rehabilitere. Den belgiske stjernen skal ifølge Het Laatste Nieuws sikte seg inn på å returnere for fullt på sykkelsetet når Tour of Norway tråkkes i gang 23. mai. Van Aert har herjet på den internasjonale sykkelscenen de siste årene, og Visma-rytteren har blant notert ni etappeseirer i Tour de France. Kragebeinsbruddet i Dwars door Vlaanderen kom rett i forkant av en lang rekke vårklassikere. 11. april ble det gjort kjent at årets Giro d´Italia går uten den belgiske 29-åringen. – Jeg er skuffet over å miste mitt nest største mål for sesongen, men jeg må prioritere helsen og gi kroppen tiden det tar å bli bra igjen, sa Van Aert etter at beslutningen ble tatt. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Marit Bjørgen blir landslagstrener
Publisert: 09:09 03-05-2024   Kilde: NRK
Marit Bjørgen går inn som assistenttrener på kvinnelandslaget i langrenn. Det bekrefter hun til VG.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Femdobbelt mester advarer mot premiepenger i OL
Publisert: 09:09 03-05-2024   Kilde: NRK
Storbritannias rolegende Steve Redgrave (62) liker dårlig at friidretten skal belønne alle sine gullvinnere i Paris-OL med 50.000 dollar. – Det gir en «oss mot dem»-situasjon. Jeg er imot det, sier Redgrave til BBC. Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) gikk forrige måned ut med nyheten om prispenger. Ingen grener har tidligere gjort tilsvarende i OL-historien. Skulle det bli gull til Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen, vil begge motta snaut 555.000 kroner. I alt skal det kåres 48 friidrettsvinnere i Paris-lekene. – Alle disse er kapable til å tjene betydelig med penger før og etter Paris, så her gir man penger til folk som allerede har det, mener Redgrave. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Medvedev inn på profiltung skadeliste før Roland-Garros
Publisert: 09:09 03-05-2024   Kilde: NRK
Flere store tennisstjerner trøbler med skade før prestisjetunge Roland-Garros i slutten av mai. Russiske Daniil Medvedev er usikker på omfanget av egen skade. Verdensfireren måtte kaste inn håndkleet etter det første settet i torsdagens kvartfinale i Madrid Open. En trøblete hofte satte en stopper for russeren. – Jeg klarte ikke å sprinte, og jeg er litt usikker på om det var på grunn av krampe eller en strekk. Jeg spurte fysioen min om det var fare for å gjøre det noe verre. Han sa at det kunne bli verre om det er en strekk, men ikke om det bare er krampe, sa Medvedev etter kampen. I tillegg til Medvedev valgte også verdenstoer Jannik Sinner å trekke seg fra Madrid Open. Carlos Alcaraz returnerte nylig til tennisbanen etter å ha slitt med en skade i høyrearmen. Det er også knyttet usikkerhet til Novak Djokovic, som siden semifinaletapet mot Casper Ruud i Monte-Carlo Masters i midten av april ikke har vært i aksjon. Gruskongen Rafael Nadal fortsetter på sin side å jobbe tålmodig mot toppformen etter å ha trøblet stort med ulike skader de siste to årene. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tottenham-sjefen tar selvkritikk etter nytt tap
Publisert: 07:51 03-05-2024   Kilde: NRK
Et formsvakt Tottenham-mannskap sakker akterut i kampen om mesterligafotball til høsten. Etter torsdagens 0-2-tap mot Chelsea tok Ange Postecoglou selvkritikk. – Det var ikke en særlig god kveld. Vi hadde ikke den innstillingen som jeg forventer at vi har, og det er noe jeg må ta ansvar for. Til sjuende og sist er det jeg som forbereder spillerne, så jeg er nødt til å gå en runde med meg selv og se hvordan jeg kan gjøre ting annerledes, sa Postecoglou på pressekonferansen etter oppgjøret. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Verstappen toner ned konsekvensene av Neweys avgang
Publisert: 07:07 03-05-2024   Kilde: NRK
Formel 1-fantomet Max Verstappen er ikke bekymret for at Adrian Neweys Red Bull-avskjed vil få særlig store følger for resten av laget i framtiden. Onsdag formiddag opplyste Red Bull at Newey, som i nesten 20 år har vært en viktig brikke som lagets tekniske sjef, gir seg i jobben i starten av 2025. Formel 1-sirkusets ener Verstappen tror imidlertid ikke at Neweys avgang vil få betydelige konsekvenser for Red Bull. – Utenfra ser det enormt dramatisk ut, men hvis man ser hva som egentlig foregår i laget, er det ikke så dramatisk i det hele tatt, sier Verstappen før helgens Formel 1-runde i Miami. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hamilton ønsker seg Red Bull-topp til Ferrari
Publisert: 07:07 03-05-2024   Kilde: NRK
Lewis Hamilton håper at Adrian Newey gjør som ham og tar steget til Ferrari. Nylig ble det kjent at Newey er ferdig i Red Bull neste år. Newey er av mange sett på som den beste designeren av Formel 1-biler i en årrekke. Han har i Red Bull vært en viktig brikke i to tiår. Hamilton forlater Mercedes etter sesongen for å slutte seg til Ferrari. På pressekonferansen foran Grand Prix-løpet i Miami denne helgen la ikke briten skjul på at han håper Newey gjør det samme. – Adrian har en fantastisk historie. Han har gjort en utrolig jobb gjennom sin karriere. Det hadde vært fantastisk om han hadde kommet til Ferrari, sa Hamilton og la til: – Det hadde vært et privilegium å jobbe sammen med ham. Han er helt på toppen av listen over folk jeg ønsker å jobbe med. Ifølge Sky Sports skal Newey nylig ha vært i samtaler med Ferrari. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

47 kamper på rad uten tap - Ny triumf i Roma
Publisert: 23:31 02-05-2024   Kilde: NRK
Bayer Leverkusen har vært en av sesongens store overraskelser i europeisk fotball. De har gått ubeseiret gjennom sesongen hjemme i tysk Bundesliga. Og med seieren mot Roma i den første semifinalen i Europa League har Xabi Alonsons mannskap nå den utrolige rekken med 47 kamper uten tap denne sesongen. Seriegullet i Tyskland er allerede sikret og nå er den tyske klubben på vei mot finale i Europaligaen også. Roma hjemme skal være et tøft oppgjør, men den tyske klubben rystet hjemmelaget på Olympiastadion i den italienske hovedstaden. Xabi Alonsos mannskap viste igjen klasse og tok ledelsen mot den italienske storklubben ved Florian Wirtz etter 28 minutter. Etter pause doblet Robert Andrich ledelsen for det tyske laget. 2–0 ble også sluttresultatet i det første av to semifinaleoppgjør. I Marseille ble det utkjempet et jevnt oppgjør i den andre semifinalen mellom Olympique Marseille og Atalanta. Kampen endte 1–1 etter at Atalanta tok ledelsen ved Scamacca, før hjemmelagets Mbemba sikret uavgjort. Returkampene spilles neste uke.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fiorentina senket Vetlesen og Club Brugge
Publisert: 23:31 02-05-2024   Kilde: NRK
Antonio Nusa og Hugo Vetlesen var benket fra start for Club Brugge i semifinalen i Serieligaen mot Fiorentina. På bortebane fikk den belgiske klubben det tidvis tøft, selv om det bare endte med ettmålstap mot den italienske klubben. Den første kalddusjen kom etter allerede fire minutter. Hjemmelagets Riccardo Sottil dro seg nydelig fri på hjørnet av 16-meteren og fikk stjernetreff. Skuddet var utagbart for Brügge-keeper Nordin Jackers. 16 minutter ut i kampen svarte imidlertid bortelaget på straffe ved Hans Vanaken. Men Andrea Belotti sendte igjen Fiorentina i føringen snaut ti minutter før pause. I 2. omgang fikk Brugge det enda tøffere da Raphael Onyedika ble sendt av banen. Etter to gule kort i løpet av tre minutter kom det røde kortet for klubbens nigerianske spiller. Men med ti mann på banen ordnet Igor Thigao nesten på egenhånd 2-2 bare minutter senere. – En uhyre sterk prestasjon, utbrøt Viaplay-kommentator Jørgen Klem. Etter 78 minutter kom Hugo Vetlesen inn på banen, mens Antonio Nusa var ubenyttet reserve for det belgiske laget. Vetlesen ble tilskuer til at M´bala Nzola ble matchvinner på overtid etter et solid italiensk press mot slutten av kampen. Sluttresultatet ble 3-2. I den andre semifinalen fikk Aston Villa det særdeles tøft i 1. omgang mot Olympiakos foran blant annet Prins William på tribunen. Før halvtimen var spilt hadde det greske bortelaget gått opp i 2-0 mot det eneste laget fra Premier League, som har tatt seg til semifinale i noen av Europacupene. Watkins reduserte for hjemmelaget rett før pause. Og da Diaby scoret etter 51 minutter spill stod det likt mellom lagene. Men det skulle ikke vare. Først satte Ayoub El Kaabi inn 3-2 på straffe før Hezze la på til 4-2. Kampen er straks ferdigspilt. Returkampene spilles neste uke.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 41 til 60 ---- Artikkel 61 til 80 --- Neste, 81 til 100






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)