Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
18
 Lørdag  18. Mai. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 81 til 100 ---- Artikkel 101 til 120 --- Neste, 121 til 140




Haaland ble den store helten: Manchester City med syvmilssteg mot Premier League-tittelen
Publisert: 23:41 14-05-2024   Kilde: NRK
Manchester City har alt i egne hender før Premier Leagues siste runde. Det takket være Erling Braut Haalands to scoringer mot Tottenham tirsdag kveld.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Historisk seier for futsalkvinnene
Publisert: 20:54 14-05-2024   Kilde: NRK
Tiller-spillerne Andrea Holm Aune og Mari Kristine Vik scoret målene da Belgia ble slått 2-1 i Norges aller første futsallandskamp for kvinner. 1300 tilskuere hadde tatt veien til Kolstad Arena, og de fikk se det norske laget imponere i den historiske kampen. Vik gjorde forarbeidet til ledermålet med et raid på venstresiden. Hun fant klubbvenninnen inne foran mål, og Aune scoret fra kort hold. Aune imponerte og fikk prisen som banens beste. Hun kom til flere store sjanser, men det var Vik som doblet ledelsen etter en soloprestasjon i 2. omgang. Først slo hun tunnel på en motspiller, så skjøt hun mellom beina på keeper. Belgia reduserte, men greide aldri å utligne, og de norske kunne juble for seier. Lagene møtes igjen onsdag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Graham Hansen med scoring og assist for Barcelona
Publisert: 20:54 14-05-2024   Kilde: NRK
Caroline Graham Hansen var igjen sentral for Barcelona da de vant 4-0 borte mot Eibar tirsdag kveld. Graham Hansen serverte Salma Paralluelo med et lavt innlegg til Barcelonas første mål og scoret selv Barcelonas tredje mål med et velplassert skudd. 29-åringen ble byttet ut like etter at timen var spilt. Ingrid Syrstad Engen spilte 71 minutter av tirsdagens kamp. Barcelona har to runder igjen av ligasesongen, men har allerede vunnet serien med klar margin etter imponerende 27 seirer (og én uavgjort) på 28 kamper.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vipers til sluttspillfinale – banket Larvik igjen
Publisert: 20:54 14-05-2024   Kilde: NRK
Vipers Kristiansand gjorde igjen Larvik-spillerne til statister og tok seg til sluttspillfinale med to strake utklassingsseire. Tirsdag ble det 39-25 borte. Vipers overkjørte Larvik fra start sist, scoret åtte av kampens ni første mål og ledet 12-4 etter et drøyt kvarter. Tirsdag hang Larvik bedre med innledningsvis. Fra 0-2 holdt vertene følge til 7-9. Derfra rykket Vipers til 7-15 med seks scoringer på rad. Ved pause sto det 9-20, og Larvik-trener Arne Senstad var ikke særlig fornøyd. – Jeg gir opp. Bakover er vi ikke i den ligaen i det hele tatt. Der får jeg en jobb i sommer. Vi taper jo alt som er av dueller, sa han til TV 2. Vipers er klar for finale mot Sola eller Storhamar, som spiller 2. kamp onsdag. Sola vant overraskende første kamp på bortebane mot laget som ble toer i serien og i helgen vant europaligaens finalehelg. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nå er de historiske: – Vi har endelig fått den samme muligheten som herrene
Publisert: 20:09 14-05-2024   Kilde: NRK
Tidenes første landskamp for Norges kvinnelag i futsal i Trondheim endte med seier 2-1 over Belgia.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

18-åring imponerte i viktig Norge-seier
Publisert: 18:52 14-05-2024   Kilde: NRK
Etter tre strake tap hittil i VM var kampen mot Danmark svært viktig for Norge. Første periode endte målløs for begge lag, men i den andre perioden leverte førsterekka til Norge et mønsterangrep. Mats Zuccarello brukte både kølle og skøyte til å finte seg forbi det danske forsvaret, før han serverte talentet Michael Brandsegg-Nygård som sendte en suser retning Danmarks mål. Dette var 18-åringens andre nettkjenning hittil i mesterskapet og i pausen satt han pris på å spille med Zuccarello og resten av førsterekka. – For min del er det utrolig kult. Det er jo folk jeg har sett opp til hele livet, så det er kult å få lov til å spille med dem. De er utrolige bra med puck og finner gode pasninger. Så er det opp til meg å gjøre noe med det, sa Michael Brandsegg-Nygård til Viaplay i pausen etter første periode. Store deler av hockeyverden har hatt målscoreren på radaren den siste tiden. Det er også ventet at 18-åringen vil bli valgt ut tidlig i NHL-draften i sommer. Norge kjempet heroisk og holdt unna for danskene den siste perioden. Med ti sekunder igjen på klokka snappet Eirik Salsten opp pucken, og da buret stod tomt punkterte han kampen. Dermed fikk Norge en skikkelig opptur i mesterskapet. Norge har tapt sine tre første kamper mot henholdsvis Sveits, Tsjekkia og Finland. Dermed må Norge kjempe om å holde seg i A-sluttspillet. Det er ett lag som rykker ned derfra. Danmark, Østerrike og Storbritannia som er de lagene Norge forventes å konkurrere med. Derfor var dagens seier ekstremt viktig for Norges hockeylandslag. Håpet om å gå videre lever. De må etter alle solemerker ta tre strake seirer dersom det skal bli kvartfinalespill. Noe som kommer til å bli tøft når det er hockeynasjonen Canada venter på torsdag. Østerrike og Storbritannia er de to resterende lagene Norge skal møte.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ski-NM til Steinkjer i 2026
Publisert: 17:23 14-05-2024   Kilde: NRK
Første del av NM på ski i 2026 arrangeres i Steinkjer. Det melder Norges Skiforbund i en pressemelding. NM-rennene i Steinkjer skal arrangeres tidlig i januar, omtrent en måned før OL i Italia i 2026. Konkurransene i de nordiske grenene skal i 2026 arrangeres i Val di Fiemme. Steinkjer arrangerte også NM i 2011. – Ski-NM er en viktig tradisjon å videreføre, og det er høy prestisje i å arrangere mesterskapet. Tilbakemeldingene etter blant annet NM i 2011 var meget gode, og vi ser fram til et spennende hoved-NM i langrenn om to år rett i forkant av OL, sier leder av langrennskomiteen i Norges Skiforbund, Torbjørn Skogstad.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Paret-Peintre vant Giro-etappe etter sterk avslutning
Publisert: 17:23 14-05-2024   Kilde: NRK
Valentin Paret-Peintre passerte ledende Jan Tratnik 2,7 kilometer før mål og vant tirsdagens etappe i Giro d´Italia i ensom majestet. Det ble den franske 23-åringens største dag på sykkelsettet. Decathlon-AG2R-rytteren sparte sin første proffseier til et Grand Tour-ritt. Hans eldre bror Aurélien vant en Giro-etappe i fjor. Romain Bardet ble nummer to, slått med et halvminutt, mens Tratnik måtte nøye seg med en tredjeplass. Tadej Pogacar satt i ro i hovedfeltet tirsdag og passet på sin klare ledelse i sammendraget. Tobias Foss slapp fra en skremmende hendelse da en hund kom i veien for ham i en utforkjøring drøyt 65 kilometer før mål. Han måtte gjøre en unnamanøver for ikke å kjøre på hunden. Den norske Ineos-rytteren satt da i en større utbrytergruppe, men han måtte slippe den da det gjensto om lag fire mil. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Legger opp etter OL-vraking: – Stort slag i fjeset
Publisert: 17:23 14-05-2024   Kilde: NRK
Én time etter et knallresultat i verdenscupen ble hun vraket til EM. Tirsdag kom beskjeden om at Jenny Rørvik også er vraket til OL. Nå legger 28-åringen opp.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Giro-arrangøren bøyer av for rasfare – snøfall tvinger fram sen endring i løypa
Publisert: 16:05 14-05-2024   Kilde: NRK
Arrangøren av Giro d’Italia må gjøre endringer på den 16. etappen som følge av snøskredfare. Det anses for farlig å sende rytterne over Stelvio-passet. Den aktuelle etappen skal gjennomføres 21. mai. Giro-arrangøren skriver i sine kanaler at den siste tidens snøfall, kombinert med at temperaturen nå har steget, gjør skredfaren stor. Det har vært jobbet iherdig med å rydde veien for snø, men lederen for den lokale snøskredkommisjonen sa nylig til det italienske nyhetsbyrået ANSA at han mener Stelvio ikke kan brukes av rittet. Nå har arrangøren kommet til samme konklusjon. Den 16. etappen går fra Livigno til Val Gardena. Det skal den fortsatt gjøre. I stedet for Stelvio-passet skal imidlertid rytterne nå klatre over Umbrail-stigningen i samme område. Det skjer tidlig på etappen. Lengden på etappen med omleggingen blir på 206 kilometer. Bildet i denne meldingen er fra Stelvio-passet i forbindelse med Giro d´Italia i 2020. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Avgjørelsen tatt: Mats Zuccarello tilbake for Norge
Publisert: 15:21 14-05-2024   Kilde: NRK
Ishockeystjernen Mats Zuccarello meldes kampklar til VM-oppgjøret mot Danmark i Praha tirsdag. Den norske NHL-stjernen måtte kaste inn håndkleet foran mandagens 1-4-tap for Finland. Han følte seg da ikke hundre prosent til kamp. Tirsdag er det klart at han blir å se på isen igjen. Det fremgår av troppene på Det internasjonale ishockeyforbundets nettsider. Da NTB var i kontakt med den norske legen Ole Fosse tidligere tirsdag, ville han ikke bekrefte eller avkrefte om Zuccarello kom til å spille mot danskene. – Vi venter med å si noe om han spiller eller ikke til (landslagssjef) Tobias Johansson presenterer laget, sa Fosse hemmelighetsfullt. Zuccarello spiller sitt første VM siden Moskva i 2016.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LSK Kvinner reagerer på poengtrekk: – Brutalt
Publisert: 15:21 14-05-2024   Kilde: NRK
LSK Kvinner er i økonomisk krise, og Norges Fotballforbund (NFF) har trukket klubben med ett poeng. Daglig leder mener straffen er for streng. LSK Kvinner har tatt tolv poeng på sju kamper så langt denne sesongen. Nå reduseres poengfangsten altså til elleve. – Vi er i en veldig vanskelig økonomisk situasjon, og presset har aldri vært tøffere. Selv om det kanskje er logisk med poengtrekk, så er det uansett veldig kjedelig at dette ble utfallet til slutt. Det er den følelsesmessige siden av det, sier daglig leder Gunn Brennhaugen til NTB. NFF har begrunnet poengtrekket med svakt resultat og egenkapital ved årsskiftet. LSK Kvinner har 14 dagers klagefrist, men kommer trolig ikke til å anke. – Vi er i en fase hvor vi må bruke all vår energi på å redde klubben. Vi er redd for å bruke energi i feil retning. Vi kommer antakeligvis ikke til å klage, sier Brennhaugen. Klubben har allerede tatt grep ved blant annet å permittere ansatte og kutte treningstider i LSK-hallen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Supporter som kom med homohets: «Det glapp ut»
Publisert: 14:36 14-05-2024   Kilde: NRK
Supporteren som kom med homohets under kampen mellom Kristiansund og Bodø/Glimt søndag sier til Tidens Krav at han står for det han sa. Mandag ble det kjent at mannen er utestengt i 35 kamper. Til avisen sier mannen blant annet at han gjorde det for å psyke ut motstanderen og at ordet «homo» glapp ut. Han sier videre at det er menneskelig at det glipper ut ord og uttrykk når en er frustrert.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Amerikansk alpinstjerne ilagt 14 måneders dopingkarantene
Publisert: 14:36 14-05-2024   Kilde: NRK
Den amerikanske alpinprofilen Breezy Johnson utestenges i mer enn ett år for tre brudd på meldeplikten. Hun kan ikke kjøre renn før i desember. Johnson straffes for ikke å ha opplyst til dopingjegerne hvor hun befant seg tre ganger. Utøvere forplikter seg til å oppgi dette time for time, slik at antidopingmyndighetene kan gjøre uanmeldte tester. Utestengelse på opptil to år er en mulig reaksjon ved tre meldepliktsbrudd i løpet av en 12 måneders periode. Johnson straffes imidlertid ikke riktig så hardt. Johnson hadde ikke oppgitt hvor hun befant seg på disse tre tidspunktene: 29. oktober 2022, 13. juni 2023 og 10. oktober 2023.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LSK Kvinner trekkes ett poeng i Toppserien
Publisert: 13:18 14-05-2024   Kilde: NRK
Norges Fotballforbund trekker LSK Kvinner ett poeng i Toppserien på grunn av dårlig økonomi. Det opplyser klubben på sine nettsider. LSK Kvinner har tatt tolv poeng på sju kamper så langt denne sesongen. «Poengtrekket fra NFF begrunnes med svakt resultat og egenkapital per 31.12.2023», heter det i pressemeldingen fra klubben. LSK Kvinner har 14 dagers klagefrist på vedtaket. – LSK Kvinner FK befinner seg i en krevende økonomisk situasjon, men vi fortsetter å jobbe hardt, samt snu alle steiner, for å sikre sportslig og økonomisk utvikling, slik at klubben har en bærekraftig økonomi i årene som kommer, opplyser klubben. LSK Kvinner opplyste i forrige måned at den økonomisk situasjonen truer klubbens videre eksistens. Klubben har allerede tatt grep ved blant annet å permittere ansatte og kutte treningstider i LSK-hallen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mats Zuccarello kan miste ny VM-kamp
Publisert: 13:18 14-05-2024   Kilde: NRK
Fire timer før VM-kampen mot Danmark er Mats Zuccarello fortsatt ikke klarert for spill. En avgjørelse tas helt opp mot kampstart i Tsjekkia klokken 16.20. Den norske NHL-stjernen måtte kaste inn håndkleet foran mandagens 1-4-tap for Finland. Han følte seg ikke hundre prosent i form. Ved 12-tiden tirsdag får NTB opplyst at det fortsatt råder usikkerhet rundt Zuccarello. – Vi venter med å si noe om han spiller eller ikke til Tobias Johansson presenterer laget, sier landslagets lege Ole Fosse til NTB. Laget legges ut rundt en time før kampstart. Zuccarello spiller sitt første VM siden Moskva-mesterskapet i 2016. Norge har tapte sine tre første kamper i VMs gruppe A i Praha. Det er blitt 2-5 for Sveits, 3-6 for Tsjekkia og 1-4 for Finland. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forsvarsstjernen Raphaël Varane forlater Manchester United
Publisert: 12:34 14-05-2024   Kilde: NRK
Det opplyser klubben på sine nettsider. Dermed velger han å ikke forlenge kontrakten med klubben som varer ut sesongen. 31-åringen kom til United for tre år siden. Varane rakk å spille 93 kamper for United, men har vært skadeplaget. Franskmannen har ikke spilt siden 3-4-tapet mot Chelsea for halvannen måned siden. To Premier League-kamper og FA-cupfinalen mot Manchester City gjenstår av sesongen. – Til tross for at vi har hatt en vanskelig sesong, har jeg troen på klubbens fremtid. De nye eierne har kommet inn med en klar plan og en bra strategi, sier Varane i en video på sin Instagram-profil. Franskmannen bidro til at United vant sitt første store trofé på seks år da det ble seier i ligacupen i 2023. Varane har kun representert Real Madrid og Lille tidligere i karrieren. Han står med 93 landskamper og fem mål for Frankrike. (NRK/NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nedgang i søknader om bygging av idrettsanlegg – regjeringen sparte 65 millioner
Publisert: 12:34 14-05-2024   Kilde: NRK
Det ble søkt om 327 millioner kroner i momskompensasjon knyttet til bygging av idrettsanlegg i 2024. Det er langt mindre enn regjeringen hadde satt av til formålet. I forslaget til revidert nasjonalbudsjett, som ble lagt fram tirsdag, skriver regjeringen at beløpet som ligger an til å bli utbetalt i momskompensasjon er 65 millioner kroner lavere enn det som opprinnelig var satt av. Det påpekes samtidig at søknadsbehandlingen ikke er avsluttet, men at søknadene som så langt er godkjent, tilsier at det maksimale beløpet som vil bli utbetalt blir 322 millioner kroner. Da statsbudsjettet ble lagt fram i fjor, satte regjeringen av 89,8 millioner kroner ekstra til momskompensasjon knyttet til bygging av idrettsanlegg. Posten ble økt fra 300 til 389,8 millioner sammenlignet med i 2023. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Maanum og Ødegaard får samme hjemmebane
Publisert: 12:34 14-05-2024   Kilde: NRK
Arsenals kvinnelag i fotball får Emirates som sin hovedstadion kommende sesong. 11 av lagets hjemmekamper skal spilles der. På klubbens hjemmeside blir det opplyst at kvinnelaget skal spille åtte av sine hjemmekamper i superligaen på den samme arenaen som mennene benytter. Hvis de kommer seg til gruppespillet i Champions League, skal også de tre hjemmekampene der spilles samme sted. Der skal også de resterende Champions League-kampene spilles om Frida Maanum og lagvenninnene tar seg til utslagsrundene i turneringen. Det er den økende publikumsinteressen for kvinnelagets kamper som gjør at flere kamper skal spilles i klubbens storstue. I inneværende sesong fikk kvinnene spille seks kamper i superligaen på Emirates med et gjennomsnittlig tilskuertall på 52.029. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

14 utøvere klare for OL i Paris
Publisert: 10:32 14-05-2024   Kilde: NRK
Olympiatoppen har tatt ut den første gruppen med utøvere som skal til OL og Paralympics i Paris i sommer. Ilden tennes i Paris 26. juli, og det er ventet at Norge sender en stor tropp til Frankrike. Tirsdag presenterte toppidrettssjef Tore Øvrebø de første utøverne som kan begynne å pakke OL-bagen. Blant dem er bryteren Grace Bullen og vektløfteren Solfrid Koanda. Vraket Rørvik Det har vært knyttet stor spenning til uttaket i roing. Tre kvinner har kjempet om to plasser i dobbeltsculleren: Thea Helseth, Inger Seim Kavlie og Jenny Marie Rørvik. Valget falt på de to førstnevnte. Også Lars Martin Benske og Ask Jarl Tjøm er bekreftet klare. I seiling er en kvintett klar for Paris-lekene: Line Flem Høst, Mina Mobekk, Hermann Tomasgaard, Marie Rønningen og Helene Næss. Taekwondoutøveren Richard Ordemann er også uttatt. Til Paralympics er det foreløpig roer Birgit Skarstein og svømmer Fredrik Solberg som er tatt ut. Neste uttak er planlagt 4. juni, og det siste 3. juli. Både kvinne- og herrelandslaget i håndball er klare, og troppen annonseres i juli, og flere friidrettsstjerner har også tatt OL-kravet. Norge har også sikret seg kvoteplasser i skyting. – Vi tar ut en liten gruppe utøvere i det første uttaket, og alt skjer i tett dialog med særforbundene. Dette er utøvere som har tatt kvoteplasser og dokumentert form eller prestasjonsnivå, sier toppidrettssjefen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 81 til 100 ---- Artikkel 101 til 120 --- Neste, 121 til 140






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)