Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
4
 Søndag  4. Des. 2022
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: BUSKERUD1. Granerud og Lindvik tok NM-gull med Akershus
Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik ledet Akershus´ 1.-lag til seier i lagkonkurransen under hopp-NM i Midtstubakken søndag. Lindvik hoppet 105 og 103 meter og skaffet laget 322,7 poeng. Granerud var kun 3,2 poeng bak med sine hopp på 102,5 og 102 meter. Fredrik Eirinsønn Villumstad hoppet 99 og 98, mens Adrian Thon Gundersrud landet på 104,5 og 99,5 meter. buskerud ble nummer to med 1121,5 poeng. Det skilte 92,6 poeng opp til vinnerlaget. For buskerud leverte Daniel-André Tande best med sine hopp på 100,5 og 101,5 meter. I tillegg til ham var Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand på laget. Sør-Trøndelag ble nummer tre, litt under 200 poeng bak Akershus. Bendik Jakobsen Heggli, Simen Kvarstad, Jo Rømme Mellingsæter og Iver Olaussen hoppet for trønderne. Akershus hadde eneste lag i kvinneklassen. Der fikk Nora Helene Evans, Mathilde Selbekk, Mille Marie Hagen og Ida Marie Hagen 512,6 poeng. (©NTB)
Tidspunkt: 30-10-2022 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


2. Sæterøy foreslås som skipresident
buskerud skikrets varsler benkeforslag på skitinget om Kristin Vestgren Sæterøy som ny skipresident, skriver Adresseavisen. Dermed ligger det an til at hun blir motkandidat til Norges Skiforbunds egen kandidat, Rosenborg-toppen Tove Moe Dyrhaug. Sæterøy er tidligere daglig leder i Holmenkollen Skifestival. Skikretsen foreslo henne også overfor valgkomiteen i skiforbundet, som landet på å innstille Dyrhaug som Erik Røstes erstatter. – Det er en forutsetning for dette forslaget at presidenten velges som styreleder og ikke, som i dag, i rollen som arbeidende styreleder på fulltid, heter det i en pressemelding fra buskerud skikrets, ifølge Adressa. (NTB)
Tidspunkt: 03-06-2022 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


3. Lanserer Artic Race-direktør som skipresident
Erik Røste bekreftet til NRK at han gir seg som skipresident for tre uker siden. Nordland, Troms og Finnmark går sammen om å foreslå Knut-Eirik Dybdal overfor valgkomiteen som ny skipresident. – Vi skal utvikle sporten på grunnfjellet og heve bredden i årene som kommer fremover. Da trenger man en vidsynt person, som Knut-Eirik er, ifølge Hans Petter Bergseth, leder i Troms skikrets. Knut-Eirik Dybdal er direktør i sykkelrittet Arctic Race of Norway. – Han er en fyr som kan samle ressurser rundt seg og har en voldsom gjennomføringsevne i de prosjektene han har deltatt i, når vi ser resultatene fra Arctic Race of Norway. Du trenger gode ressurspersoner rundt deg og være en samlende leder for å få til noe sånt. Det tror vi han er, sier Bergseth. I buskerud vil de foreslå daglig leder i Holmenkollen Skifestival Kristin Vestgren Sæterøy, som i fjor ble foreslått som visepresident. Det skal velges ny president på skitinget.
Tidspunkt: 06-04-2022 - Kl.14:02 - Kilde: NRK - Info


4. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og Akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og Akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. Oppland sikret sølvet foran buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


5. buskerud overlegen i kvinnestafetten i skiskyting
buskerud var suveren på kvinnenes stafett i NM skiskyting søndag. På vinnerlaget gikk Mari Wetterhus, Åsne Skrede og Frida Dokken. Wetterhus var fem sekunder bak Hordalands Malin Bergtun ved første veksling, men Skrede slo knockout på konkurrentene på den neste etappen. Med høy fart i sporet sendte hun Dokken ut på ankeretappen med 53 sekunders ledelse. – Frida har gjort mange gode løp, så dette kan gå bra, sa Skrede til NRK mens Dokken var ute i løypa, og hun fikk helt rett. Dokken skjøt perfekt og var aldri truet. Hun paraderte i mål i ensom majestet til buskeruds første stafettseier på 30 år. Kampen om sølvet ble en spurtduell mellom Hordaland og blandingslaget fra Nord-Østerdal og Telemark-Vestfold, der Hordalands Une Christiane Tronerud Kvelvane så vidt fikk tåspissen foran i mål. Hun ble sølvvinneer sammen med Malin Bergtun og Andrine Hatling. For blandingslaget på bronseplass gikk Ida Herfoss, Eline Grue og Juni Arnekleiv.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.07:42 - Kilde: NRK - Info


6. Dobbeltseier for Tande og buskerud
Daniel-André Tande og buskerud stakk av med seieren i både mennenes lagkonkurranse og i blandet lag under NM i Midtstubakken søndag. buskerud slo storfavoritten Akershus med knappest mulig margin i mennenes lagkonkurranse. Et par timer senere var Tande ankermann da buskerud sikkert seg NM-gullet også i den blandede lagkonkurransen, selv om hoppingen ikke var like solid fra hans side. Silje Opseth hadde 97 og 105,5 meter i sine hopp. I den blandede lagkonkurransen med en kvinne og to menn på laget var det foruten Opseth, Tande og Joacim Ødegård Bjørgeng som hoppet for buskerud. Sølvet gikk til Oppland, mens Akershus ble henvist til bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.13:47 - Kilde: NRK - Info


7. buskerud vant blandet lag i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 1996 blir det hevdet at Busterud 1 vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte Akershus og buskerud sine førstelag, og det ble buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at Akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


8. buskerud vant lagkonkurransen i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 2002 har Busterud vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte Akershus og buskerud sine førstelag, og det ble buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at Akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. I 2006 delte buskerud og Akershus førsteplassen. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


9. Tett kamp mellom Granerud og Tande
buskerud 1 leder etter første omgang i blandet hopp-konkurransen i NM i Midtstuen søndag. Daniel-André Tande leverte helgens lengste hopp på 106,5 meter. – Det var moro. Jeg føler jeg får til det jeg prøver på, men jeg må være så ærlig og si at jeg har griseflaks på forholda. Det må til når man skal slå Akershus, sier Tande til NRK. I nettopp Akershus er Halvor Egner Granerud. Han har variert på hoppinga denne helgen, og søndag ble det igjen et rotete hopp i første omgang. – Jeg har ikke helt kontroll på hva det er. Det var ikke noe fett, sier han. Per nå leder buskerud 1 blandet lag-konkurransen med 459,1 poeng. Akershus 1 er like bak med 455 poeng. Selve konkurransen kan du se her.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


10. Akershus fornøyd med løsning
– Vi er veldig fornøyde med at Skiforbundet og Clas Brede Bråthen fant fremt til en løsning i går. Vi var i tett dialog med partene, og løsningen var 90% av den løsningen vi mente var den beste, sier Dag Helland-Hansen til NRK. Helland-Hansen er leder i langrennskomiteen i Akershus skikrets. Nå overlater han det til kretslederne å diskutere om de ønsker å fremme mistillit mot det sittende skistyret når de møtes til helgen. Oslo skikrets har bedt Skiforbundet rydde opp i saken. buskerud skikrets meddelte tidligere i uken at de ønsker et ekstraordinært skiting fordi de ikke har tillit til styret.
Tidspunkt: 22-10-2021 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


11. Krev ekstraordinært skiting – har ikkje tillit til skistyret
buskerud skikrets har ikkje lenger tillit til styret i Skiforbundet. No ønskjer dei umiddelbare endringar i organisasjonen.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.14:21 - Kilde: NRK - Info


12. Yr advarer om styrtregn på Østlandet i ettermiddag
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


13. Se opp og hold på paraplyen - her kommer været inn Oslofjorden
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo. Ved 18.30-tiden var noen av regnbygene på vei inn Oslofjorden.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


14. Martin Kolberg (Ap) tar ikke gjenvalg til Stortinget
Martin Kolberg (71) stiller ikke til gjenvalg i buskerud Arbeiderparti i 2021 og gir seg dermed som stortingsrepresentant for Ap.
Tidspunkt: 18-05-2020 - Kl.20:07 - Kilde: Aftenposten - Info


15. Tenåring fra buskerud siktet etter trusler mot skole
Politiet har siktet en tenåring fra buskerud for å ha fremsatt trusler mot en skole denne uken.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.09:04 - Kilde: Aftenposten - Info


16. Politibil kolliderte under utrykning
En uniformert politibil har krasjet med en personbil i Røyken i buskerud.
Tidspunkt: 20-12-2019 - Kl.10:19 - Kilde: Aftenposten - Info


17. Utvidet jakt skal hindre spredning av skrantesyke
Fra nyttår blir jaktperioden på elg og hjort utvidet i 15 kommuner i Hordaland, buskerud, Oppdal og Sogn og Fjordane. Tiltaket skal stoppe skrantesyke.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.08:34 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Mann skjøt mot person i Åmot
Politiet jakter en mistenkt mann etter at skudd ble avfyrt mot en person i Åmot i buskerud.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.12:53 - Kilde: Aftenposten - Info


19. Meteorologen: Skift om til vinterdekk om du skal på fjellet i helgen
Torsdag kryper snøgrensen ned til 600–800 meter i Agder, Telemark, buskerud, Oppland og Hedmark.
Tidspunkt: 02-10-2019 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


20. To personer alvorlig skadet i trafikkulykke ved Tyrifjorden
To personer er fløyet med luftambulanse til Ullevål etter at en personbil kjørte utfor riksvei 35 på Veholt ved Tyrifjorden i buskerud.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.18:28 - Kilde: Aftenposten - Info


21. Utenlandsk trailer kjørt av veien nær Haugastøl
Fører av et vogntog fikk kutt i bakhodet etter å ha kjørt av riksvei 7, nær fylkesgrensa mellom buskerud og Hordaland nær Haugastøl natt til tirsdag.
Tidspunkt: 17-09-2019 - Kl.04:28 - Kilde: Aftenposten - Info


22. Politiet: Buss med 31 passasjerer om bord henger utfor veien
En buss har kjørt av veien og henger delvis utenfor veien ved Flesberg i buskerud, opplyser politiet på Twitter.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.12:49 - Kilde: Aftenposten - Info


23. Buss henger utfor veien -passasjerene reddet ut
En buss har kjørt av veien og henger delvis utenfor veien ved Flesberg i buskerud, opplyser politiet på Twitter.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.12:49 - Kilde: Aftenposten - Info


24. MC-fører kritisk skadd etter kollisjon med elg
En motorsyklist får behandling på stedet etter en kollisjon med en elg på E134 i Røyken i buskerud. Skadene betegnes som kritiske.
Tidspunkt: 21-08-2019 - Kl.05:53 - Kilde: Aftenposten - Info


25. Mjøndalen-spøkelset til Brann fortsetter
Brann har ikke slått Mjøndalen på 14 forsøk på bortebane siden 1975. Søndag gikk bergenserne på nok et tap i buskerud.
Tidspunkt: 18-08-2019 - Kl.19:53 - Kilde: NRK - Info


26. Frihetsberøvelse i buskerud kan ha sammenheng med ran og drapstrusler i Drammen
En av mennene som ble stanset i buskerud tirsdag med en 14-åring i bilen, er også siktet for grovt ran. Siktelsen kan bli ytterligere utvidet, ifølge politiet.
Tidspunkt: 14-08-2019 - Kl.10:36 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Mann døde i drukningsulykke i buskerud
En mann i midten av 20-årene mistet livet i en drukningsulykke i Drammenselva like sør for Åmot i buskerud lørdag kveld. Pårørende er varslet.
Tidspunkt: 27-07-2019 - Kl.22:28 - Kilde: Aftenposten - Info


28. Guide: Fem kunstutflukter du bør unne deg i sommer
Hva med en tur til Oustøya, Modum i buskerud, Arendal, Tønsberg eller Jeløya?
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.07:46 - Kilde: Aftenposten - Info


29. Familiemedlemmer på plass i Danmark etter tragisk togulykke
Pårørende til familien fra buskerud som var involvert i en togulykke i Trustrup i Danmark lørdag, er på plass i Aarhus, sier dansk politi.
Tidspunkt: 07-07-2019 - Kl.17:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


30. Familiemedlemmer på plass i Danmark etter tragisk togulykke
Pårørende til familien fra buskerud som var involvert i en togulykke i Trustrup i Danmark lørdag, er på plass i Aarhus, sier dansk politi.
Tidspunkt: 07-07-2019 - Kl.12:10 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Togdirektør avviser kritikken
To personer omkom da en norsk familie på fire, som er hjemmehørende i buskerud, var involvert i en ulykke i Danmark lørdag formiddag. I etterkant har naboer til ulykkesstedet lagt fram påstander om sikkerhetsbrister ved togovergangen.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.22:07 - Kilde: Dagbladet - Info


32. Far og sønn omkom i ulykke i Danmark
Lørdag ettermiddag bekrefter norsk politi overfor Dagbladet at familien på fire som var involvert i et sammenstøt mellom et tog og en bil i Danmark, er hjemmehørende i buskerud.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.15:46 - Kilde: Dagbladet - Info


33. Far (34) og sønn (7) omkom i ulykke i Danmark
Lørdag ettermiddag bekrefter norsk politi overfor Dagbladet at familien på fire som var involvert i et sammenstøt mellom et tog og en bil i Danmark, er hjemmehørende i buskerud.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.15:46 - Kilde: Dagbladet - Info


34. En person skadet i paragliderulykke i buskerud
En personer er skadd i en paragliderulykke nær Krokstadelva i buskerud. Ambulanse og redningshelikopter er på stedet.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


35. E. coli-funn i drikkevannet i Krødsherad
Det er påvist E. coli-bakterier i drikkevannet i Krødsherad kommune i buskerud, skriver Bygdeposten.
Tidspunkt: 14-06-2019 - Kl.13:11 - Kilde: Aftenposten - Info


36. To personer omkom i tre boligbranner Lier
To personer ble søndag morgen funnet omkommet etter at tre boliger tok fyr på Lierstranda i buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 12-05-2019 - Kl.07:43 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Martine (1) døde etter vold fra barnepasser i 2006. Nå er dagmammaen dømt til fire års fengsel.
En nå 49-årig dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot Martine (1) i Hole i buskerud i 2006.
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.13:47 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Martine (1) døde etter vold i 2006. Nå er dagmammaen dømt til fire års fengsel.
En nå 49-årig dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot Martine (1) i Hole i buskerud i 2006.
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.13:47 - Kilde: Aftenposten - Info


39. Høyre gir etter for bompengemotstand i buskerud – Ap frykter smitte
Ap frykter smitteeffekt til andre byer etter at lokal bompengemotstand fikk Høyre i Drammen til å vende ryggen til en milliardpakke for vei, buss og sykkel.
Tidspunkt: 15-04-2019 - Kl.06:07 - Kilde: E24 - Info


40. Høyre gir etter for bompengemotstand i buskerud – Ap frykter smitte
Ap frykter smitteeffekt til andre byer etter at lokal bompengemotstand fikk Høyre i Drammen til å vende ryggen til en milliardpakke for vei, buss og sykkel.
Tidspunkt: 15-04-2019 - Kl.06:07 - Kilde: E24 - Info


41. Tidligere elev siktet for trussel om skoleskyting
En 21 år gammel mann bosatt i buskerud nekter for at han står bak trusselen mot Fana folkehøgskule.
Tidspunkt: 11-04-2019 - Kl.14:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


42. Aktor vil ha tolv års fengsel for norsk jeger som skjøt jogger i Sverige
Aktor krever tolv års fengsel for en 48 år gammel jeger fra buskerud som er tiltalt for drapsforsøk etter å ha skutt en 75 år gammel jogger i Sverige.
Tidspunkt: 05-04-2019 - Kl.14:07 - Kilde: Aftenposten - Info


43. Vil ha Ring 4 rundt Oslo – godt utenfor sentrum
Fylkesordførerne i buskerud og Østfold ønsker debatt om mulighetene for Ring 4 rundt Oslo. Her er forslaget.
Tidspunkt: 17-03-2019 - Kl.10:15 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Lastebil mot bil på Geilo – én sitter fastklemt
Fredag kveld har det vært en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil i Ustedalen på Geilo i buskerud. Én person sitter fastklemt i bilen.
Tidspunkt: 15-03-2019 - Kl.23:29 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Lastebil mot bil på Geilo – mor satt fastklemt
En kvinne i 40-årene er kjørt til sykehus etter en kollisjon med en lastebil i Ustedalen på Geilo i buskerud fredag kveld. Tilstanden hennes er ukjent.
Tidspunkt: 15-03-2019 - Kl.23:29 - Kilde: Aftenposten - Info


46. Flere ulykker etter stort snøfall
Stort snøfall og vanskelige kjøreforhold har ført til flere ulykker i morgentimene. En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på riksvei 35 ved Ask i buskerud.
Tidspunkt: 13-03-2019 - Kl.08:10 - Kilde: YR.no - Info


47. Norsk villsvinjeger siktet for drapsforsøk – skjøt jogger
En mann fra buskerud er siktet for drapsforsøk etter at han skjøt en jogger under villsvinjakt i Sør-Sverige i fjor høst.
Tidspunkt: 25-02-2019 - Kl.18:12 - Kilde: Aftenposten - Info


48. Kraftig brann i bilforretning i Hokksund
Det brenner kraftig i en bilforretning i Hokksund i buskerud natt til fredag. En brannmann er sendt til sykehus med røykskader.
Tidspunkt: 22-02-2019 - Kl.05:30 - Kilde: Aftenposten - Info


49. Her har flest kjøpt personlige bilskilt: – Det er noe med det å skille seg litt ut
Knut Nævra er én av 415 fra buskerud som har gått til innkjøp av personlig bilskilt etter at det ble tillat for to år siden. Fylket har størst tetthet av slike skilt i Norge. Sjekk ditt fylke nederst i saken.
Tidspunkt: 17-02-2019 - Kl.08:01 - Kilde: E24 - Info


50. Her har flest kjøpt personlige bilskilt: – Det er noe med det å skille seg litt ut
Knut Nævra er én av 415 fra buskerud som har gått til innkjøp av personlig bilskilt etter at det ble tillat for to år siden. Fylket har størst tetthet av slike skilt i Norge. Sjekk ditt fylke nederst i saken.
Tidspunkt: 17-02-2019 - Kl.08:01 - Kilde: E24 - Info


51. 20-åring som knivstakk jente 17 ganger, erkjenner likevel drapsforsøk
Mannen som knivstakk sin da 16 år gamle ekskjæreste på en skole i Lier i buskerud snur. Han erkjenner nå straffskyld for drapsforsøk på jenta.
Tidspunkt: 11-02-2019 - Kl.10:27 - Kilde: Aftenposten - Info


52. 12-åring alvorlig skadet i trafikkulykke
En gutt på tolv år er kritisk skadet i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i buskerud. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade.
Tidspunkt: 10-02-2019 - Kl.16:18 - Kilde: Aftenposten - Info


53. En person alvorlig skadet i trafikkulykke
En person er alvorlig skadet i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i buskerud.
Tidspunkt: 10-02-2019 - Kl.14:44 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Stanser gaupejakten - kan ha skutt hunndyr som har unger
All jakt på gaupe er stoppet i Telemark, Vestfold, buskerud og Aust-Agder etter at to hunndyr, muligens med unger, er skutt. Det er forbudt å jakte på familier.
Tidspunkt: 05-02-2019 - Kl.00:07 - Kilde: Aftenposten - Info


55. Mye snø og frysende regn ventes på Østlandet
Det ventes vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og buskerud mandag morgen.
Tidspunkt: 03-02-2019 - Kl.19:44 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Snøkaos og vanskelige kjøreforhold på Sørlandet. Flere trafikkuhell i Nedre buskerud.
Snøvær skaper vanskelige kjøreforhold. Både på Sørlandet og i Nedre buskerud meldes det om kollisjoner og vogntog som blir stående fast.
Tidspunkt: 31-01-2019 - Kl.13:37 - Kilde: Aftenposten - Info


57. To personer kritisk skadet i frontkollisjon i Lier
To personbiler kræsjet mandag kveld front mot front på E134 i Lier i buskerud. To personer som ble kritisk skadet, er blitt fraktet til sykehus.
Tidspunkt: 21-01-2019 - Kl.17:57 - Kilde: Aftenposten - Info


58. To personer skadet i frontkollisjon i Lier
To personbiler kræsjet mandag kveld front mot front på E134 i Lier i buskerud. Den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt. To personer ble fløyet med luftambulanse til sykehus.
Tidspunkt: 21-01-2019 - Kl.17:57 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Mann knivstukket av sin bror i Numedal
En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket i armen av sin jevnaldrende bror på en privat adresse i Numedal i buskerud. Den skadde behandles på sykehus.
Tidspunkt: 13-01-2019 - Kl.06:02 - Kilde: Aftenposten - Info


60. Mann skal ha blitt knivstukket av sin bror i Numedal
En mann i 20-årene Skal natt til søndag ha blitt knivstukket i armen av sin jevnaldrende bror på en privat adresse i Numedal i buskerud. Den skadede behandles på sykehus.
Tidspunkt: 13-01-2019 - Kl.06:02 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Brustad klar for Mjøndalen
Mjøndalen kjøper Fredrik Brustad fra Molde. Det skriver den nyopprykkede eliteserieklubben på sine hjemmesider. Den 29 år gamle angriperen har signert en treårskontrakt med laget fra buskerud.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.22:05 - Kilde: NRK - Info


62. Bolighus totalskadet etter kraftig brann i buskerud
Bolighuset som begynte å brenne i Rollag i Numedal fredag kveld er totalskadd. Brannvesenet driver med etterslukking på stedet.
Tidspunkt: 29-12-2018 - Kl.00:09 - Kilde: Aftenposten - Info


63. Kollisjon mellom tre biler og en trailer på E16 ved Ådal
Tre biler og en trailer har kollidert på E16 ved Ådal i buskerud. Fem personer skal være skadd, men ingen kritisk.
Tidspunkt: 26-12-2018 - Kl.13:20 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Semitrailer henger utfor bru i Røyken
Hengeren på en semitrailer henger utfor ei bru i Åros i Røyken i buskerud.
Tidspunkt: 14-12-2018 - Kl.11:32 - Kilde: Aftenposten - Info


65. 18-åring tatt i å kjøre dobbelt så fort som fartsgrensen
En 18-åring som nylig fikk førerkort, ble målt til 124 kilometer i timen i en 70-sone ved Hole kommune i buskerud.
Tidspunkt: 03-12-2018 - Kl.06:41 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Kvinne funnet med alvorlige hodeskader i Hurum
En mann er pågrepet etter at en kvinne ble funnet med alvorlige hodeskader i Hurum i buskerud tirsdag morgen.
Tidspunkt: 27-11-2018 - Kl.12:54 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Hyttebygging gir jobb-boom – til stor glede for ordføreren i Flå: – Svært viktig for kommunen
2018 ligger an til å bli et godt år for hyttesalget. I Flå i buskerud skal det bygges flere tusen hytter de neste årene – og det skaper arbeidsplasser på tvers av flere næringer i kommunen.
Tidspunkt: 18-11-2018 - Kl.17:38 - Kilde: E24 - Info


68. Hyttebygging gir jobb-boom – til stor glede for ordføreren i Flå: – Svært viktig for kommunen
2018 ligger an til å bli et godt år for hyttesalget. I Flå i buskerud skal det bygges flere tusen hytter de neste årene – og det skaper arbeidsplasser på tvers av flere næringer i kommunen.
Tidspunkt: 18-11-2018 - Kl.17:38 - Kilde: E24 - Info


69. Mann død etter frontkollisjon i Sylling i buskerud
En mann i midten av 70-årene døde etter en frontkollisjon mellom to personbiler i Sylling i Lier kommune i buskerud lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.23:06 - Kilde: Aftenposten - Info


70. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra buskerud
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Denne gangen ser vi på buskerud.
Tidspunkt: 06-11-2018 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


71. Leteaksjon etter savnet kvinne i Røyken i buskerud
Det er satt i gang en leteaksjon etter en 39 år gammel kvinne som ikke kom hjem etter å ha gått tur med hunden i Åros i buskerud mandag formiddag.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.04:11 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Savnet kvinne funnet etter leteaksjon i Røyken i buskerud
En 39 år gammel kvinne er funnet i god behold etter at det ble satt i gang en leteaksjon etter henne i Røyken i buskerud mandag kveld.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.04:11 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Nytt håp for Hareide
KrF-leder Knut Arild Hareide var ille ute å kjøre etter helgens fylkesårsmøte i Rogaland. Kveldens seire i buskerud, Hedmark og Finnmark ga ham et etterlengtet håp.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.00:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


74. Hareide fikk støtte i både buskerud, Hedmark og Finnmark
Noresund/Oslo: (Aftenposten): Med 34 mot 23 stemmer gikk det ekstraordinære fylkesårsmøtet i buskerud inn for at KrF skal danne regjering med Ap og Sp. Samme vedtak ble fattet i Hedmark og Finnmark.
Tidspunkt: 22-10-2018 - Kl.19:01 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Mann alvorlig skadet i campingvogn-eksplosjon
En campingvogn eksploderte på en campingplass i Sigdal i buskerud mandag kveld. En mann er alvorlig skadet.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.18:08 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Kvinne savnet etter seilbåtulykke i Hurum
En kvinne i 50-årene er savnet etter at en liten treseilbåt med tre personer om bord kjørte i moloen ved båthavnen på Tofte i Hurum i buskerud natt til lørdag.
Tidspunkt: 13-10-2018 - Kl.05:22 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Savnet kvinne funnet i live etter forlis i Hurum
En kvinne i 50-årene som var savnet etter at en seilbåt kjørte i moloen ved båthavna på Tofte i Hurum i buskerud lørdag, er funnet våt og kald, men i live.
Tidspunkt: 13-10-2018 - Kl.05:22 - Kilde: Aftenposten - Info


78. To siktet for promillekjøring etter forlis i Hurum – savnet kvinne funnet i live
To personer er siktet for promillekjøring etter et seilbåtforlis i Hurum i buskerud natt til lørdag. En savnet passasjer ble funnet etter flere timers leting.
Tidspunkt: 13-10-2018 - Kl.05:22 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Varmerekord på solfylt oktoberdag
Sommerværet kom på en gjenvisitt onsdag. I buskerud er det målt over 20 grader, og aldri før har det vært så varmt i Oslo på denne dagen.
Tidspunkt: 10-10-2018 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


80. Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i buskerud
Politiets kriminalteknikere startet mandag ved 19-tiden undersøkelser en bolig i Vestfossen i Øvre Eiker i buskerud der en mann i 70-årene er død.
Tidspunkt: 08-10-2018 - Kl.18:12 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Kraftig brann i bruktbilbutikk i buskerud
Brannvesenet har kontroll over brannen som oppsto i en bruktbilbutikk i Lierskogen i buskerud fredag morgen.
Tidspunkt: 05-10-2018 - Kl.06:24 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Kvinne alvorlig skadet i sykkelulykke i Lier
En kvinne er alvorlig skadet i en sykkelulykke i Lier i buskerud.
Tidspunkt: 03-10-2018 - Kl.12:31 - Kilde: Aftenposten - Info


83. buskerud FPU ønsker å boikotte årets OD-dag. Det blir helt feil! | Nora Dahl Nilsen
Si ;D-innlegg: Man kan ikke boikotte en dag som baserer seg på å hjelpe andre.
Tidspunkt: 19-09-2018 - Kl.16:00 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Mer nedbør i vente i Sør-Norge, farevarsel oppgradert
I løpet av tolv timer lørdag kan det komme opp mot 70 millimeter regn i Vestfold, buskerud og Telemark. Farevarselet er nå oppgradert til nest høyeste nivå.
Tidspunkt: 07-09-2018 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


85. Mann siktet etter knivstikking i Slemmestad
En mann i 20-årene er siktet for kroppsskade etter at en mor og hennes sønn i tenårene ble skadd etter å ha blitt knivstukket på Slemmestad i buskerud.
Tidspunkt: 05-09-2018 - Kl.13:06 - Kilde: Aftenposten - Info


86. En kvinne og en mann knivstukket på Slemmestad
En kvinne og en mann er skadet etter å ha blitt knivstukket på Slemmestad i buskerud. Politiet har kontroll på gjerningsmannen, som også er skadet.
Tidspunkt: 04-09-2018 - Kl.14:07 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Mor og sønn knivstukket på Slemmestad
En kvinne og hennes sønn i tenårene er skadet etter å ha blitt knivstukket på Slemmestad i buskerud. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 04-09-2018 - Kl.14:07 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Ap sørger for flertall for å sette Viken-regionen på vent
Arbeiderpartiet i Østfold, buskerud og Akershus støtter forslaget om å legge arbeidet med Viken-regionen på is i påvente av ny stortingsbehandling i høst.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


89. Ap vil sette Viken-regionen på vent – usikkert i Frp
Arbeidet med å slå sammen Østfold, buskerud og Akershus til regionen Viken kan bli lagt på is i påvente av nye runder i Stortinget i høst.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Mann fikk tre over seg og døde under dugnad
En mann i 60-årene døde da han fikk et tre over seg under trefelling i Ådal i Ringerike kommune i buskerud søndag.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.11:03 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Sp oppfordrer Akershus, buskerud og Østfold til boikott av regionreformen
Sigbjørn Gjelsvik (Sp) ber Viken-fylkene Akershus, Østfold og buskerud kopiere Finnmark og boikotte sammenslåingsprosessen.
Tidspunkt: 25-08-2018 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Ni års forvaring for 20-åring som knivstakk jente på skole i Lier
En 20 år gammel mann som i september i fjor knivstakk en 16 år gammel jente på en skole i Lier i buskerud, er dømt til ni års forvaring.
Tidspunkt: 23-08-2018 - Kl.16:18 - Kilde: Aftenposten - Info


93. 71 år gammel værrekord slått i dag
To steder i buskerud har slått en 71 år gammel rekord med 65 høysommerdager så langt i år. Forrige rekord var på 62 dager.
Tidspunkt: 08-08-2018 - Kl.11:45 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Flere nye meldinger om skogbranner. - Jeg hørte nettopp tordenskrall
Ny tordenbyge kommer innover et område vest i buskerud og øst i Telemark. Det betyr fare for nye lynnedslag.
Tidspunkt: 13-07-2018 - Kl.11:35 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Fører av sementbil omkom i utforkjøring i buskerud
En mann i 60-årene omkom da en sementbil kjørte av veien i Eggedal i buskerud fredag.
Tidspunkt: 29-06-2018 - Kl.12:55 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Tirsdag ble den varmeste dagen i Sør-Norge siden 2014
I Nedre-Eggedal i buskerud nåtte kvikksølvet 33,8 grader.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.06:19 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Seks personer i buskerud dømt til tidenes strengeste dom for dyremishandling
Seks personer er dømt for dyremishandling i buskerud etter at de sperret tamme dyr inne med jakthunder. Dommen er den strengeste noensinne for dyremishandling.
Tidspunkt: 16-06-2018 - Kl.07:41 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Skogbrannfare og styrtregnvarsel samtidig for Sør-Østlandet
Styrtregnet i Hedmark, Oppland og buskerud søndag kveld kommer ikke til å monne, hverken for planter eller mot skogbrannfaren. – Det blir ikke nok regn, sier meteorologen.
Tidspunkt: 10-06-2018 - Kl.14:38 - Kilde: YR.no - Info


101. Mann i 20-årene druknet i buskerud
En mann i 20-årene druknet i Fiskumvannet ved Sundhaugen i buskerud søndag.
Tidspunkt: 03-06-2018 - Kl.19:42 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Fire til sykehus etter utforkjøring i Flå
Fire personer er fraktet til sykehus, én av dem i luftambulanse, etter en utforkjøring i Flå kommune i buskerud lørdag morgen.
Tidspunkt: 26-05-2018 - Kl.08:02 - Kilde: Aftenposten - Info


103. Over 30 grader to steder i buskerud
Både i Gulsvik og i Drammen ble det målt over 30 grader fredag ettermiddag, og i helgen ventes det enda høyere temperaturer.
Tidspunkt: 25-05-2018 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Norsk-belgisk team skal forme minnestedet ved Utøyakaia
Et norsk-belgisk team vant konkurransen om hvem som skal forme det nasjonale minnestedet etter 22. juli på Utøyakaia i Hole i buskerud.
Tidspunkt: 24-05-2018 - Kl.09:37 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Trøbbel på Sørlandsbanen – kjøreledning revet ned
Det er full stans på Sørlandsbanen mellom Drammen og Hokksund etter at et tog rev ned kjøreledningen ved Steinberg i buskerud.
Tidspunkt: 21-05-2018 - Kl.08:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


106. Trøbbel på Sørlandsbanen – kjøreledning revet ned
Det er full stans på Sørlandsbanen mellom Drammen og Hokksund etter at et tog rev ned kjøreledningen ved Steinberg i buskerud.
Tidspunkt: 21-05-2018 - Kl.06:37 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Arna-folk må betale som om de bodde i buskerud
Ja, bergensere og hordalendinger. For oss som bor i Arna, er det faktisk mulig å bruke toget til jobb i byen.
Tidspunkt: 19-05-2018 - Kl.08:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


108. Mann alvorlig skadet i ulykke på Kongsberg
En mann i 50-årene fikk torsdag en bil over seg og ble alvorlig skadet i en ulykke på Kongsberg i buskerud. Han ble ført til Ullevål sykehus med luftambulanse.
Tidspunkt: 18-05-2018 - Kl.15:31 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Glomma: Flomfaren på rødt nivå står til i morgen – vannet stiger raskere enn forventet
Norges vassdrags- og energidirektoratet (NVE) melder rødt og oransje flomvarsel flere steder på Østlandet. Området strekker seg fra Folldal i nord til Elverum i sør, samt deler av Oppland og buskerud.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.20:28 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Glomma: Flomfaren på rødt nivå står til i morgen - vannet stiger raskere enn forventet
NVE har utvided området for rødt flomvarsel. Området strekker seg fra Folldal i nord til Elverum i sør, samt deler av Oppland og buskerud.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.19:18 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Meteorolog: Mindre regn utover helgen i flomutsatte områder
NVE har utvided området for rødt flomvarsel. Området strekker seg fra Folldal i nord til Elverum i sør, samt deler av Oppland og buskerud.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.18:29 - Kilde: Aftenposten - Info


112. Direkteblogg: Området for rødt flomvarsel er utvidet
NVE har utvided området for rødt flomvarsel. Området strekker seg fra Folldal i nord til Elverum i sør, samt deler av Oppland og buskerud.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.14:54 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Rødt flomvarsel i deler av Hedmark, Oppland og buskerud
Snøsmelting og regn har ført til stor vannstand langs Glomma, Trysilelva og Gudbrandsdalslågen. Mange steder blir trolig flomfaren hevet til rødt nivå fredag.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.12:07 - Kilde: Aftenposten - Info


114. MDG-politiker oppfordrer hundeeiere til å la hundemøkk ligge
MDG-politiker Ståle Sørensen i buskerud advarer mot bruken av hundeposer og mener det ikke er nødvendig å plukke opp hundemøkken hver gang.
Tidspunkt: 02-05-2018 - Kl.12:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


115. MDG-politiker oppfordrer hundeeiere til å la hundemøkka ligge
MDG-politiker Ståle Sørensen i buskerud advarer mot bruken av hundeposer og mener det ikke er nødvendig å plukke opp hundemøkka hver gang.
Tidspunkt: 02-05-2018 - Kl.11:55 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Nedkjølte og rusede menn reddet ut av skogen i buskerud
To menn gikk seg vill og tilbrakte timevis i en skog utenfor Kongsberg etter å ha ruset seg på LSD. Til slutt måtte de ringe nødnummeret for å reddes ut.
Tidspunkt: 23-04-2018 - Kl.08:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


117. Tre boliger evakuert grunnet jordskred i Ål
Tre boliger er foreløpig evakuert i Vats i Ål kommune i buskerud grunnet et jordskred som ble utløst onsdag.
Tidspunkt: 18-04-2018 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Fire boliger evakuert grunnet jordskred i Ål
Fire boliger er foreløpig evakuert i Vats i Ål kommune i buskerud grunnet et jordskred som ble utløst onsdag.
Tidspunkt: 18-04-2018 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


119. En person alvorlig skadet i bilulykke i buskerud
To biler kolliderte ved 14-tiden i Mjøndalen i buskerud. En av førerne er kjørt til sykehus med alvorlige skader.
Tidspunkt: 06-04-2018 - Kl.14:55 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Påskekøene øker inn mot Oslo
Det blir mer og mer saktegående kø på E16 og Rv7 mot Oslo. I buskerud har to ulykker forsinket trafikken.
Tidspunkt: 01-04-2018 - Kl.11:30 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Tre til sykehus etter trafikkulykke i Hønefoss
Tre personer er sendt til sykehus etter at to biler kolliderte front mot front i Hønefoss i buskerud. To av personene er lettere skadet.
Tidspunkt: 09-02-2018 - Kl.04:53 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Russen i Oslo og buskerud får gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse. Det får ikke russen i Akershus.
Folkehelseinstituttet anbefaler også i år russen å vaksinere seg, men vil ikke anbefale at fylkene og kommunene skal ta regningen.
Tidspunkt: 04-02-2018 - Kl.16:22 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Mer snø, elg på veiene og båndtvang i Oslo
Lørdag ventes det enda mer snø på Østlandet. Mest nedbør ligger det an til å bli sør i Telemark og vest i buskerud.
Tidspunkt: 19-01-2018 - Kl.20:13 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Tre personer skadet i trafikkulykke i Øvre Eiker
Tre personer er skadet i en trafikkulykke i Øvre Eiker i buskerud mandag ettermiddag, opplyser politiet i Søndre buskerud. Én av dem skal være kritisk skadet.
Tidspunkt: 15-01-2018 - Kl.17:47 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Disse tre kjemper om å overta etter Rasmus Hansson i MDG
En billedkunstner og Venstre-avhopper fra buskerud, en iransk partitopp fra Finnmark og en tidligere miljøleder fra Hordaland kjemper om å ta over ledervervet i Miljøpartiet de Grønne etter Rasmus Hansson.
Tidspunkt: 15-01-2018 - Kl.11:49 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Bolighus står i full fyr i Nedre Eiker
Et bolighus står i full fyr i Nedre Eiker i buskerud. Politiet vet foreløpig ikke om det var noen hjemme.
Tidspunkt: 05-01-2018 - Kl.04:35 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Ni til sykehus etter to ulykker i buskerud
I alt ni personer, minst to barn, er tatt med til sykehus etter at to møteulykker inntraff kort tid etter hverandre i buskerud tirsdag kveld.
Tidspunkt: 26-12-2017 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Mann omkom i klemulykke i buskerud
En mann døde av skadene han fikk da han kom i klem i en maskin på Lindum fyllplass i Skoger i buskerud fredag. Mannen var ansatt på Lindum.
Tidspunkt: 22-12-2017 - Kl.14:40 - Kilde: Aftenposten - Info


129. Obs-varsel om glatte veier i syv fylker i Sør-Norge
Regn som fryser på bakken fører til speilblanke veier i Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, Telemark, buskerud og Agder onsdag.
Tidspunkt: 12-12-2017 - Kl.15:01 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Alvorlig møteulykke i buskerud: En hardt skadet
En eldre person skal være hardt skadet etter en trafikkulykke ved Kongsberg.
Tidspunkt: 24-11-2017 - Kl.15:49 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Det nye storfylket Viken blir en realitet
KrF kunne veltet det nye storfylket Viken, men har landet på at sammenslåingen av buskerud, Akershus og Østfold til ett gigantfylke med 1,2 millioner innbyggere skal bestå.
Tidspunkt: 21-11-2017 - Kl.12:47 - Kilde: Aftenposten - Info


132. To personer er fastklemt etter frontkollisjon i buskerud
To personer er fastklemt etter at tre biler var involvert i en møteulykke i Øvre Eiker i buskerud søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-11-2017 - Kl.17:34 - Kilde: Aftenposten - Info


133. To personer fløyet til sykehus etter frontkollisjon i buskerud
To personer er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus, og tre personer kjørt til sykehus i Drammen, etter en møteulykke i buskerud søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-11-2017 - Kl.17:34 - Kilde: Aftenposten - Info


134. To personer alvorlig skadet i frontkollisjon i buskerud
To personer er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en møteulykke i buskerud søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-11-2017 - Kl.17:34 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Politiet advarer: Speilblanke veier på Østlandet
Politiet i buskerud har rykket ut til tre trafikkulykker fredag morgen. De melder om speilblanke veier flere steder.
Tidspunkt: 27-10-2017 - Kl.05:27 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Advarer mot snø og vanskelige kjøreforhold
Oslo, Akershus og buskerud har mye regn i vente, og Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel.
Tidspunkt: 24-10-2017 - Kl.15:47 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Advarer mot snø og vanskelige kjøreforhold - flere biler har kjørt av veien
Oslo, Akershus og buskerud har mye regn i vente, og Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel. Nedbøren har også kommet som sludd og snø.
Tidspunkt: 24-10-2017 - Kl.15:47 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Vestfossen stasjon stengt etter «alvorlig hendelse»
Politiet sperret av Vestfossen stasjon i Øvre Eiker kommune i buskerud søndag formiddag etter det de betegner som en alvorlig hendelse på perrongen.
Tidspunkt: 22-10-2017 - Kl.19:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


139. Vestfossen stasjon stengt etter «alvorlig hendelse »
Politiet sperret av Vestfossen stasjon i Øvre Eiker kommune i buskerud søndag formiddag etter det de betegner som en alvorlig hendelse på perrongen.
Tidspunkt: 22-10-2017 - Kl.17:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


140. Ap tar omkamp for å skrote ny gigantregion. Håper å få KrF med på laget.
Arbeiderpartiet håper å få KrF med på å vrake vedtaket om å slå Akershus, buskerud og Østfold sammen til Viken.
Tidspunkt: 09-10-2017 - Kl.15:28 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Ordførere ber landbruksministeren revurdere nedskyting av villrein i Nordfjella
Ordførerne i flere kommuner i Sogn og Fjordane og buskerud vil stoppe nedskyting av villreinstammen i Nordfjella og krever et møte med landbruksministeren.
Tidspunkt: 05-10-2017 - Kl.23:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


142. Brann i institusjon i Tranby i buskerud
Det brøt ut brann på en institusjon i Kirkelina på Tranby i buskerud onsdag kveld. En mann er pågrepet, mistenkt for ildspåsettelse.
Tidspunkt: 05-10-2017 - Kl.04:06 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Knivstukket 16-åring i Lier avhøres i dag
Den 16 år gamle jenta som ble knivstukket på skolen 4. september i Lier i buskerud, blir avhørt fra sykesenga i dag.
Tidspunkt: 20-09-2017 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Knivstukket skolejente (16) utenfor livsfare
Den 16-årige jenten som ble knivstukket på en skole i Lier i buskerud er operert og utenfor fare. Ekskjæreste er i rettsmøte tirsdag og samtykker til varetekt.
Tidspunkt: 05-09-2017 - Kl.14:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


145. Mann kritisk skadet i trafikkulykke i buskerud
En mann er fløyet til Ullevål sykehus og to personer er sendt til Ringerike sykehus etter en trafikkulykke på E16 ved Rørvik i Hole kommune i buskerud.
Tidspunkt: 22-08-2017 - Kl.07:09 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Tre personer til sykehus etter stor kollisjon på rv. 7 i buskerud
En person er brakt til sykehus med luftambulanse etter at flere biler var involvert i en kollisjon på riksvei 7 ved Sokna i buskerud.
Tidspunkt: 20-08-2017 - Kl.20:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


147. Tre personer til sykehus etter stor kollisjon i buskerud
En person er brakt til sykehus med luftambulanse etter at flere biler var involvert i en kollisjon på riksvei 7 ved Sokna i buskerud.
Tidspunkt: 20-08-2017 - Kl.16:15 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Mann dømt til tvungent psykisk helsevern for drap på moren
En 38 år gammel mann er i Drammen tingrett dømt til tvungent psykisk helsevern etter at han i april i fjor drepte moren sin (64) i Tranby i buskerud
Tidspunkt: 17-08-2017 - Kl.06:09 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Mann funnet i god behold i buskerud
Mannen som ble meldt savnet i buskerud søndag kveld er funnet og er i god behold. Leteaksjonen avsluttes.
Tidspunkt: 07-08-2017 - Kl.04:04 - Kilde: Aftenposten - Info


150. «Havnesjefen» tilbys amnesti av ordfører på Østlandet
Ordfører Ståle Versland i Modum kommune i buskerud tilbyr seg å ta imot den dødsdømte svanen «Havnesjefen» fra Os med åpne armer.
Tidspunkt: 01-08-2017 - Kl.18:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


151. «Havnesjefen» tilbys amnesti av ordfører på Østlandet
Ordfører Ståle Versland i Modum kommune i buskerud tilbyr seg å ta imot den dødsdømte svanen «Havnesjefen» fra Os med åpne armer.
Tidspunkt: 01-08-2017 - Kl.15:05 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Mann i 60-årene kjørte på rullestolbruker i fylla
En mann i 60-årene er siktet for promillekjøring, etter at han kjørte på en mann i rullestol i Krokstadelva i buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 30-07-2017 - Kl.06:06 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Flå-drapssiktet overføres fra psykiatrisk avdeling til fengsel
25-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten sin på en hytte i Flå i buskerud, flyttes fra psykiatrisk avdeling til fengsel tirsdag.
Tidspunkt: 25-07-2017 - Kl.14:19 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Alexandra (21) ble drept -samboeren siktet
Det var 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Moss som ble drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå i buskerud denne uken.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.16:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


155. 21-åring fra Moss var offeret i hyttedrapet i Flå
Det var 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Moss som ble drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå i buskerud denne uken.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.09:57 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Mann druknet i Jerdalsbukta i Røyken
En mann er bekreftet omkommet etter en drukningsulykke i Jerdalsbukta i Røyken i buskerud mandag ettermiddag. Redningsmannskaper fant mannen under vann.
Tidspunkt: 18-07-2017 - Kl.16:56 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Fire vannscootere med åtte personer involvert i ulykke ved Storsand i Oslofjorden - alle til rette.
Alle er kommet til rette etter at fire vannscootere med til sammen åtte personer var involvert i en ulykke i Oslofjorden ved Hurum, opplyser politiet i Søndre buskerud.
Tidspunkt: 06-07-2017 - Kl.12:51 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Fire vannscootere med åtte personer fikk problemer - alle reddet
Alle er kommet til rette etter at fire vannscootere med til sammen åtte personer var involvert i en ulykke i Oslofjorden ved Hurum, opplyser politiet i Søndre buskerud.
Tidspunkt: 06-07-2017 - Kl.12:51 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Mann omkom i boligbrann i buskerud
En mann er funnet omkommet etter en brann i en enebolig i Hole i buskerud. Politiet har lokalisert en annen mann som skal ha tilknytning til brannen.
Tidspunkt: 17-06-2017 - Kl.22:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


160. Mann pågrepet etter dødsbrann i Hole
En mann er funnet omkommet etter en brann i en enebolig i Hole i buskerud. En mann er pågrepet av politiet i forbindelse med brannen.
Tidspunkt: 17-06-2017 - Kl.19:56 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Store mengder nedbør på vei til Østlandet og Sørlandet
Onsdag og torsdag kan det komme opp mot 80 mm nedbør på 36 timer i Telemark, buskerud, Vestfold og Agder-fylkene, opplyser meteorologen.
Tidspunkt: 06-06-2017 - Kl.10:04 - Kilde: YR.no - Info


162. Store mengder nedbør på vei til Østlandet
Det lukter obs-varsel, sier meterologen om de store mengdene nedbør som er på vei til Telemark, buskerud og Vestfold.
Tidspunkt: 05-06-2017 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


163. I dag er Mjøndalen mer enn et postnummer drammenserne kan raljere med, det er buskeruds beste fotballag
Det er ingen bombe at Mjøndalen slår Strømsgodset ut av cupen. Men fortjent er det, veldig fortjent.
Tidspunkt: 01-06-2017 - Kl.21:42 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


164. Mann funnet død i Flå
En motorsyklist i 20-årene er funnet død i Flå i buskerud. Mannen ble meldt savnet søndag morgen.
Tidspunkt: 07-05-2017 - Kl.13:45 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Snøkaos stanser trafikken på E134
Politiet melder om trafikkaos på E134 i buskerud som følge av snøvær og kjøretøy med sommerdekk.
Tidspunkt: 28-04-2017 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Snøkaos på E134 - politiet stanser bilister med sommerdekk
Politiet melder om trafikkaos på E134 i buskerud som følge av snøvær og kjøretøy med sommerdekk. Samtidig er det over 20 kilometer lang kø på E18 sørover i Vestfold etter en MC-ulykke.
Tidspunkt: 28-04-2017 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Snøkaos på E134 - politiet stanset 80 bilister med sommerdekk
Snøværet fredag ettermiddag og kveld førte til kaos på E134 i buskerud, der politiet ga 80 bilister med sommerdekk beskjed om å snu. Ved 20-tiden er det fortsatt flere kilometer kø på E18 sørover i Vestfold.
Tidspunkt: 28-04-2017 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Mistet livet i frontkollisjon i Røyken
En person omkom i en frontkollisjon mellom to personbiler i Røyken i buskerud onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 26-04-2017 - Kl.12:03 - Kilde: Aftenposten - Info


169. 19-åring mistet livet i frontkollisjon i Røyken
En 19 år gammel kvinne fra Hurum omkom i en frontkollisjon mellom to personbiler i Røyken i buskerud onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 26-04-2017 - Kl.12:03 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Brann i bolighus i buskerud – én beboer ikke gjort rede for
En bygning med tre boenheter i Åmot i buskerud er totalskadd i brann. Én person er ikke gjort rede for.
Tidspunkt: 23-04-2017 - Kl.05:44 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Tysk turist funnet i live etter skred ved Haugastøl
Den tyske turisten som ble tatt av et snøskred vest for Haugastøl, er funnet i live. Han blir evakuert fra stedet nå, opplyser politiet i Nordre buskerud.
Tidspunkt: 15-03-2017 - Kl.18:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


172. Den tyske turisten som ble tatt av et snøskred ved Haugastøl, er funnet i live
Den tyske turisten som ble tatt av et snøskred vest for Haugastøl, er funnet i live. Han blir evakuert fra stedet nå, opplyser politiet i Nordre buskerud.
Tidspunkt: 15-03-2017 - Kl.12:35 - Kilde: Aftenposten - Info


173. Tysk turist funnet i live i snøskred ved Haugastøl
Den kvinnelige tyske turisten som ble tatt av et snøskred vest for Haugastøl onsdag ettermiddag, er funnet i live, opplyser politiet i Nordre buskerud.
Tidspunkt: 15-03-2017 - Kl.12:35 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Tror du fylkene forsvinner med regionreformen? Da kan du ha misforstått.
buskerud, Akershus og Østfold skal bli én region. Men det er slett ikke sikkert at fylkene forsvinner. Norges-kartet kan bli mer uoversiktlig etter sammenslåingene.
Tidspunkt: 28-02-2017 - Kl.22:42 - Kilde: Aftenposten - Info


175. buskerud-hotell stenger i fire dager etter at over 200 ble syke
Nærmere 230 personer har blitt syke etter et utbrudd av noroviruset på Klækken hotell i Ringerike kommune i buskerud. Nå stenger hotellet i fire dager.
Tidspunkt: 22-02-2017 - Kl.21:20 - Kilde: Aftenposten - Info


176. Akershus Ap-politiker om tvangssammenslåing: – Hårreisende
Akershus Arbeiderpartis gruppeleder Tonje Brenna mener det er «hårreisende» at Akershus skal tvangssammenslås med Østfold og buskerud.
Tidspunkt: 21-02-2017 - Kl.22:00 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Kvinne funnet død ved Liertoppen - trolig ligget der i minst én dag
En kvinne er funnet død ved Liertoppen i buskerud. Hun har trolig ligget der i minst én dag, og politiet undersøker om hun har vært utsatt for noe straffbart.
Tidspunkt: 19-02-2017 - Kl.13:47 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Barnehageansatt siktet for seksuelt overgrep
En mannlig barnehageansatt i 40-årene er siktet for seksuell omgang med et barn i en barnehage i buskerud.
Tidspunkt: 14-02-2017 - Kl.07:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. På denne skolen har de hunder i klassen
Mer enn én av ti norske elever synes det er dårlig arbeidsro i timene. På Midtbygda skole i Røyken i buskerud sørger hundene Lazy og Bris for at elevene konsentrerer seg bedre.
Tidspunkt: 06-02-2017 - Kl.14:24 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Fylkespolitikerne får svært ulikt betalt
Det er stor forskjell på hvor mye de folkevalgte på fylkestingene får i godtgjørelse. I buskerud får de mange ganger mer enn i Trøndelag.
Tidspunkt: 04-02-2017 - Kl.09:06 - Kilde: E24 - Info


181. Venstre foreslår «gigantregion» rundt Oslo
Venstre vil ha Oslo alene omkranset av «gigantregionen» Viken med buskerud, Akershus og Østfold samt et sammenslått Telemark og Vestfold i sitt forslag til regionkart.
Tidspunkt: 19-01-2017 - Kl.12:12 - Kilde: E24 - Info


182. Mann siktet for drap på trebarnsmor i Hallingdal
En 38 år gammel mann er siktet for drap på sin 42 år gamle ektefelle etter at en kvinne ble funnet død i en bolig på Nesbyen i buskerud.
Tidspunkt: 05-01-2017 - Kl.14:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


183. Mann siktet for drap på kvinne i Hallingdal
En mann er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en bolig på Nesbyen i buskerud. Det letes ikke etter andre gjerningspersoner.
Tidspunkt: 05-01-2017 - Kl.13:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


184. Åpenhetsopprøret mot NIF splitter kretsene
4 av 18 kretser uttrykker støtte til buskeruds Idrettskrets krav om å få opphevet åpenhetsvedtaket til styret i Norges Idrettsforbund.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.22:13 - Kilde: NRK - Info


185. Åpenhetsopprøret mot NIF splitter kretsene
4 av 18 kretser uttrykker støtte til buskeruds Idrettskrets krav om å få opphevet åpenhetsvedtaket til styret i Norges Idrettsforbund.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.22:13 - Kilde: NRK - Info


186. Åpenhetsopprøret mot NIF splitter kretsene
4 av 18 kretser uttrykker støtte til buskeruds Idrettskrets krav om å få opphevet åpenhetsvedtaket til styret i Norges Idrettsforbund.
Tidspunkt: 03-01-2017 - Kl.22:13 - Kilde: NRK - Info


187. To personer har gått igjennom isen ved Hønefoss
To personer har gått gjennom isen i Steinfjorden ved Braksøya i buskerud, og det er usikkert om de har kommet seg på land, melder politiet.
Tidspunkt: 01-01-2017 - Kl.13:17 - Kilde: Aftenposten - Info


188. To personer gikk igjennom isen - antas å ha kommet seg i land
To personer gikk gjennom isen i Steinfjorden mellom Garntangen og Braksøya i buskerud søndag ettermiddag. Ved 15-tiden ble redningsaksjonen avblåst. Begge har trolig kommet seg i land, i god behold, ifølge NTB.
Tidspunkt: 01-01-2017 - Kl.13:17 - Kilde: Aftenposten - Info


189. To personer gikk igjennom isen - kom seg i land
To personer gikk gjennom isen i Steinfjorden mellom Garntangen og Braksøya i buskerud søndag ettermiddag. Ved 15-tiden ble redningsaksjonen avblåst. Begge kom seg i land på egen hånd, ifølge NTB.
Tidspunkt: 01-01-2017 - Kl.13:17 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Mah-Rukh Ali slutter i NRK
Mah-Rukh Ali (34) slutter som distriktsredaktør i NRK buskerud, en jobb hun har hatt siden i høst.
Tidspunkt: 23-12-2016 - Kl.14:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


191. Mah-Rukh Ali slutter i NRK etter få måneder
Mah-Rukh Ali (34) slutter som distriktsredaktør i NRK buskerud, en jobb hun har hatt siden i høst.
Tidspunkt: 23-12-2016 - Kl.13:57 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Kvinne funnet død hjemme, etterforskes som mistenkelig dødsfall
Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Røyken i buskerud etter at en kvinne i 70-årene er funnet død.
Tidspunkt: 18-12-2016 - Kl.14:25 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Røyken
Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Røyken i buskerud.
Tidspunkt: 18-12-2016 - Kl.11:38 - Kilde: Aftenposten - Info


194. Omkom etter påkjørsel i Mjøndalen
En person er bekreftet omkommet i en trafikkulykke på E134 ved Mjøndalen i buskerud søndag kveld.
Tidspunkt: 11-12-2016 - Kl.21:12 - Kilde: Aftenposten - Info


195. NHO vil at staten tvinger Oslo sammen med Akershus, Østfold og buskerud
Akershus sa nei til en ny storregion fordi Oslo ikke er med. NHO mener Staten bør tvinge Oslo med i «Viken». Bare tanken på det fører Arbeiderpartiet og Høyre sammen.
Tidspunkt: 07-12-2016 - Kl.19:06 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Advarer om speilglatte veier flere steder på Østlandet
Underkjølt regn gir glatte veier, og Meteorologisk institutt advarer mot vanskelige kjøreforhold i buskerud, Oppland og Hedmark tirsdag morgen.
Tidspunkt: 15-11-2016 - Kl.06:19 - Kilde: Aftenposten - Info


197. De sentrale østlandsfylkene klare for å bli regionen Viken
Fylkene Østfold, Akershus og buskerud er enige om å etablere Viken som en felles region. De legger til grunn at Oslo også blir med.
Tidspunkt: 03-11-2016 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Omkom i trafikkulykke i buskerud
En person mistet livet i en kollisjon mellom en personbil og en buss på riksvei 35 ved Vikersund i Modum kommune i buskerud tirsdag formiddag.
Tidspunkt: 01-11-2016 - Kl.11:23 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Kvinne (89) omkom i husbrann i Hole
Det var en 89 år gammel kvinne som omkom i husbrannen på Røyse i Hole i buskerud lørdag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 22-10-2016 - Kl.20:42 - Kilde: Aftenposten - Info


200. En person omkom i husbrann på Røyse
En person er bekreftet omkommet i forbindelse med en husbrann på Røyse i Hole kommune i buskerud.
Tidspunkt: 22-10-2016 - Kl.14:37 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Kvinne (89) omkom i husbrann på Røyse
En kvinne (89) er bekreftet omkommet i forbindelse med en husbrann på Røyse i Hole kommune i buskerud.
Tidspunkt: 22-10-2016 - Kl.14:37 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Gjenopptar etterforskningen av barnedødsfall etter ti år
Politiet i buskerud gjenåpner etterforskningen av en sak fra 2006 der en ettåring døde etter å ha blitt lagt inn på sykehus med alvorlige hodeskader.
Tidspunkt: 14-10-2016 - Kl.11:29 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Ny septemberrekord i antall sommerdager
Hokksund i buskerud har den nye rekorden for antall sommerdager i september. Til nå har det vært 18 av dem, og det kan bli et par til.
Tidspunkt: 19-09-2016 - Kl.10:49 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Kvinne omkom i møteulykke i Kongsberg
En kvinne omkom i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på Meheia i buskerud sent mandag kveld.
Tidspunkt: 13-09-2016 - Kl.04:15 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Én person omkom i trafikkulykke i buskerud
Personbil krasjet med trailer.
Tidspunkt: 12-09-2016 - Kl.22:25 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Kvinne omkom i trafikkulykke i buskerud
Personbil krasjet med trailer.
Tidspunkt: 12-09-2016 - Kl.22:25 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Veterinær siktet for underslag: Politiet fant hundretusener i kontanter
Veterinæren fra buskerud nekter straffskyld etter at Økokrim i forrige uke fant 700.000 kroner i kontanter hjemme hos ham.
Tidspunkt: 06-09-2016 - Kl.07:33 - Kilde: E24 - Info


208. Menn i 20-årene alvorlig skadet i utforkjøring i buskerud
To menn i 20-årene måtte flys til sykehus med store skader etter en trafikkulykke ved Ringmoen nord for Hønefoss i buskerud.
Tidspunkt: 05-09-2016 - Kl.03:54 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Ambulanse kolliderte - ligger på taket
En ambulanse under utrykning har kollidert på vei til Vegglifjell i Numedal i buskerud.
Tidspunkt: 03-09-2016 - Kl.10:48 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Ung mann døde i trafikkulykke
En ung mann er bekreftet omkommet i en trafikkulykke på fylkesvei 40 i Nore og Uvdal i buskerud.
Tidspunkt: 27-07-2016 - Kl.19:23 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Steinras stengte Bergensbanen
Et tog kjørte inn i et mindre steinras ved Gulsvik i Flå i buskerud tirsdag.
Tidspunkt: 26-07-2016 - Kl.12:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


212. Tog kjørte inn i steinras på Bergensbanen
Det er forsinkelser på Bergensbanen mellom Hønefoss og Nesbyen etter at et tog kjørte inn i et mindre steinras på Gulsvik i Flå i buskerud.
Tidspunkt: 26-07-2016 - Kl.11:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


213. Mann døde etter drukningsulykke i Hurum
En 31 år gammel mann er død etter en drukningsulykke i Drammensfjorden utenfor Holmsbu i buskerud natt til søndag, opplyser Oslo universitetssykehus.
Tidspunkt: 24-07-2016 - Kl.09:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


214. Mann fløyet til Ullevål etter drukningsulykke i Hurum
En mann i 30-årene er fløyet til Oslo universitetssykehus etter at han ble funnet av dykkere i Drammensfjorden utenfor Holmsbu i buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 24-07-2016 - Kl.08:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


215. TINE tilbakekaller melk – kan inneholde vaskemiddel
TINE har besluttet å tilbakekalle melk og fløte i Telemark, Vestfold og buskerud fordi det mistenkes at den kan inneholde rester av vaskevann.
Tidspunkt: 16-07-2016 - Kl.15:05 - Kilde: E24 - Info


216. Tine tilbakekaller melk – kan inneholde vaskemiddel
Tine har besluttet å tilbakekalle melk og fløte i Telemark, Vestfold og buskerud fordi det mistenkes at den kan inneholde rester av vaskevann.
Tidspunkt: 16-07-2016 - Kl.12:35 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Motorsyklist alvorlig skadet i kollisjon i buskerud
En mann er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en kollisjon mellom en motorsykkel og en personbil på fylkesvei 282 i Lier i buskerud tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 21-06-2016 - Kl.13:45 - Kilde: Aftenposten - Info


218. 63-åring livstruende skadd i sykkelulykke i buskerud
En 63 år gammel mann behandles for livstruende skader etter en sykkelulykke på Åros sør i buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 19-06-2016 - Kl.13:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


219. Syklist funnet kritisk skadd i buskerud
En mannlig syklist er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt funnet kritisk skadd på Åros sør i buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 19-06-2016 - Kl.11:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


220. Syklist funnet kritisk skadet i buskerud
En mannlig syklist er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt funnet kritisk skadet på Åros sør i buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 19-06-2016 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Motorsyklist døde etter ulykke i Sigdal
En mann i 40-årene døde etter at motorsykkelen han kjørte, kolliderte med en bil i Sigdal i buskerud fredag morgen.
Tidspunkt: 17-06-2016 - Kl.05:57 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Jente til sykehus etter fallulykke i Drammen
En 15 år gammel jente er sendt til Ullevål sykehus etter en fallulykke ved Landfalltjern i Drammen i buskerud.
Tidspunkt: 04-06-2016 - Kl.15:56 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Flere skogbranner etter lynnedslag
Det brenner flere steder i Østfold og buskerud og kraftig tordenvær.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Kontroll over skogbrannene i Østfold
Sivilforsvaret og brannvesenet driver med etterslukking etter at det begynte å brenne flere steder i Østfold og buskerud etter lynnedslag.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Årets første tropedag
buskerud, Vestfold og Østfold har hatt over 30 grader i dag.
Tidspunkt: 03-06-2016 - Kl.17:13 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Onsdag: Over 28 grader i Oslo, og flere steder over 29 grader i Norge
Gulsvik i buskerud var varmest i landet onsdag og målte 29,7 grader i dag.
Tidspunkt: 01-06-2016 - Kl.06:32 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Politiet har avsluttet søk etter hangglider ved Krokstadelva
Nødetatene rykket ut Krokstadelva i buskerud etter å ha fått melding om at en hangglider kan ha falt ned i et tre.
Tidspunkt: 20-05-2016 - Kl.20:41 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Politiet leter etter hangglider ved Krokstadelva
Nødetatene har rykket ut til Krokstadelva i buskerud etter å ha fått melding om at en hangglider kan ha falt ned i et tre.
Tidspunkt: 20-05-2016 - Kl.19:48 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Bjørnøy vil kutte kommunetall i buskerud kraftig
Fylkesmann Helen Bjørnøy i buskerud vil redusere fylkets 21 kommuner til seks eller ni nye kommuner.
Tidspunkt: 18-05-2016 - Kl.05:41 - Kilde: E24 - Info


230. Brannmannskap har kontroll over skogbrann i Flå
-Brannvesenet har kontroll på brannen i Flå, opplyser Politiet i Nordre buskerud litt over klokken 22 torsdag kveld.
Tidspunkt: 05-05-2016 - Kl.22:53 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Kommunene strever med tilskudd til tros- og livssynssamfunn
Hvert år fatter kommunene 21.000 vedtak om tilskudd til 749 tros- og livssynssamfunn. Human-Etisk Forbund sjekket kommunene i buskerud og fant feil i ti prosent av vedtakene. Trolig utbetales 25 millioner kroner for lite nasjonalt.
Tidspunkt: 04-05-2016 - Kl.21:53 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Utøya-naboer varslet staten om stevning
Berørte naboer til det vedtatte minnesmerket etter 22. juli på Sørbråten i Hole kommune i buskerud varsler søksmål mot staten dersom ikke kunstverket stanses.
Tidspunkt: 04-05-2016 - Kl.10:49 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Knivstikking i Hokksund - en pågrepet
En person er knivstukket i Hokksund i buskerud og hentes av luftambulanse. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.
Tidspunkt: 23-04-2016 - Kl.14:39 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Kvinne funnet død i Lier - mann pågrepet
En mann i 40-årene er pågrepet etter at en kvinne er funnet død i et hus i Lier i buskerud. Mannen er en kjenning av politiet. Lensmann Arne Lauvålien i Lier sier at de tror det dreier seg om et drap.
Tidspunkt: 21-04-2016 - Kl.09:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


235. Kvinne funnet død i Lier – mann pågrepet
En mann er pågrepet etter at en kvinne er funnet død i et hus i Lier i buskerud.
Tidspunkt: 21-04-2016 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Kvinne funnet død i Lier – mann siktet for drap
En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for forsettlig drap etter at en kvinne i 60-årene ble funnet død i et hus i Lier i buskerud.
Tidspunkt: 21-04-2016 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Kvinne funnet død i Lier – 36-åring siktet for drap
En 36 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept en 64 år gammel kvinne i buskerud. Politiet tror det er hans mor.
Tidspunkt: 21-04-2016 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Tomannsbolig overtent - ikke kontroll på beboerne
Et stort bolighus står i full fyr ved Steinberg i Nedre Eiker. Politiet i buskerud har ikke kontroll på de 13 personene som er registrert på adressen.
Tidspunkt: 13-04-2016 - Kl.13:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


239. Tomannsbolig overtent - ikke kontroll på beboerne
Et stort bolighus står i full fyr ved Steinberg i Nedre Eiker. Politiet i buskerud har ikke kontroll på de 13 personene som er registrert på adressen.
Tidspunkt: 13-04-2016 - Kl.12:30 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Omkom i skiulykke på Norefjell
Drammen: En mann i 40-årene fra Oslo omkom i en skiulykke på alpinanlegget Norefjell skisenter i buskerud lørdag.
Tidspunkt: 03-04-2016 - Kl.12:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


241. Mann til intensiven etter overfall i eget hjem
En 53- åring i buskerud er sendt til sykehus etter å ha blitt alvorlig skadet av flere ukjente menn i natt.
Tidspunkt: 02-04-2016 - Kl.10:17 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Kvinne livstruende skadd etter fall fra balkong i Hemsedal
En 19 år gammel kvinne er innlagt på Ullevål sykehus med livstruende skader etter å ha falt fra 3. etasje i en leilighet i Hemsedal i buskerud.
Tidspunkt: 24-03-2016 - Kl.12:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


243. Kvinne falt fra balkong i Hemsedal
En 19 år gammel kvinne er innlagt på Ullevål sykehus med livstruende skader etter å ha falt fra 3. etasje i en leilighet i Hemsedal i buskerud.
Tidspunkt: 24-03-2016 - Kl.06:41 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Kvinne livstruende skadd etter fall fra balkong i Hemsedal
En 19 år gammel kvinne er innlagt på Ullevål sykehus med livstruende skader etter å ha falt fra 3. etasje i en leilighet i Hemsedal i buskerud.
Tidspunkt: 24-03-2016 - Kl.06:41 - Kilde: Aftenposten - Info


245. En person omkom i bilbrann i Nedre Eiker
En person omkom i en bilbrann ved et industriområde i Krokstad i Nedre Eiker i buskerud.
Tidspunkt: 13-03-2016 - Kl.09:09 - Kilde: Aftenposten - Info


246. En mann i midten av 20-årene omkom i bilbrann i Nedre Eiker
En mann i midten av 20-årene omkom i en bilbrann ved Krokstadelva i Nedre Eiker i buskerud. Politiet utelukker foreløpig ikke at det kan være et mistenkelig dødsfall.
Tidspunkt: 13-03-2016 - Kl.09:09 - Kilde: Aftenposten - Info


247. En person skadd i bilbrann i Nedre Eiker
En person er skadet i bilbrann ved et industriområde i Krokstad i Nedre Eiker i buskerud.
Tidspunkt: 13-03-2016 - Kl.08:51 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Tog og bil i krasj i buskerud
Krasjen fører til at togtrafikk på Spikkestadbanen er stengt for trafikk.
Tidspunkt: 01-03-2016 - Kl.11:47 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Brøt seg inn for banke opp kvinne
En kvinne i 30-årene er lagt inn på sykehus etter at hun sent lørdag kved ble overfalt av to ukjente menn og utsatt for grov vold i sitt eget hjem Solbergelva i Nedre Eiker i buskerud.
Tidspunkt: 07-02-2016 - Kl.08:59 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Brøt seg inn for å banke opp kvinne
En kvinne i 30-årene er lagt inn på sykehus etter at hun sent lørdag kved ble overfalt av to ukjente menn og utsatt for grov vold i sitt eget hjem Solbergelva i Nedre Eiker i buskerud.
Tidspunkt: 07-02-2016 - Kl.08:59 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Falla historisk i Drammen: - Jeg elsker denne løypen
Vant sin tredje strake sprint i buskerud.
Tidspunkt: 03-02-2016 - Kl.16:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


252. Varsler om full storm på Vestlandet og østafjells
Meteorologisk institutt varsler om full storm i Rogaland, og Hordaland, samt fjellet i Agder, Telemark og buskerud natt til søndag.
Tidspunkt: 26-12-2015 - Kl.16:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


253. Dødsbrann i buskerud
Vestfossen: En person omkom fredag morgen i en husbrann i Vestfossen i Øvre Eiker i buskerud.
Tidspunkt: 25-12-2015 - Kl.10:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


254. Død mann funnet i Kongsberg
En mann i 50-årene er funnet død i et boligområde i Kongsberg i buskerud.
Tidspunkt: 12-12-2015 - Kl.16:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


255. Enova investerer 138 millioner i biokullanlegg på Follum
Det statlige selskapet Enova investerer 138 millioner i et produksjonsanlegg for biokull på Follum i buskerud. Anlegget vil redusere verdens CO2-utslipp med 400.000 tonn årlig.
Tidspunkt: 10-11-2015 - Kl.16:33 - Kilde: E24 - Info


256. Politiet trapper opp leteaksjon etter kvinne i 50-årene i Flå
Politiet trapper opp leteaksjonen etter savnet kvinne i Skarsdalen i Flå kommune i buskerud. Kvinnen har vær savnet siden lørdag formiddag.
Tidspunkt: 08-11-2015 - Kl.07:02 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Norske Nathalie er Thailands første hurtigløpar
Nathalie Hognestad (15) frå Krokstadelva i buskerud kan få delta i Asia-leikane neste sesong.
Tidspunkt: 05-11-2015 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


258. Livet i Hole etter at Thon-formuen «forsvant»: – Det blir aldri som før
For to år siden krympet Olav Thon formuen sin med over 20 milliarder kroner. Nå har Hole kommune i buskerud tatt frem sparekniven.
Tidspunkt: 16-10-2015 - Kl.08:14 - Kilde: E24 - Info


259. Fare for eksplosjon i brennende lager ved Krøderen
Det brenner kraftig i et lagerbygg ved Krøderen i buskerud. Veien forbi stedet er stengt på grunn av eksplosjonsfare.
Tidspunkt: 14-10-2015 - Kl.21:19 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Væpnet politiaksjon i buskerud
Politiet bevæpnet seg da en mann truet med å bruke våpen mot samboeren sin.
Tidspunkt: 26-09-2015 - Kl.23:32 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Ekstremværet Petra er over
Det blir oppholdsvær i både Telemark, Vestfold og buskerud i løpet av formiddagen, opplyser Meteorologisk institutt.
Tidspunkt: 18-09-2015 - Kl.05:55 - Kilde: Aftenposten - Info


262. Flomvarselet oppgradert for Telemark, buskerud og Vestfold, mens ekstremværet avlyses på resten av Østlandet
Flomtoppen ventes torsdag etter mye regn kommende kveld og natt.
Tidspunkt: 16-09-2015 - Kl.10:28 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Meteorologisk institutt varsler om ekstremværet «Petra» torsdag
buskerud/OSLO (Aftenposten) E134 og en rekke veier er stengt, deler av Sauland sentrum ligger under vann og situasjonen i Drammen omtales som kaotisk. NVE har sendt ut flomvarsel for ni fylker, og Meteorologisk varsler ekstremvær torsdag.
Tidspunkt: 15-09-2015 - Kl.12:30 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Meteorologisk institutt varsler om ekstremvær «Petra» torsdag
buskerud/OSLO (Aftenposten) E134 og en rekke veier er stengt, deler av Sauland sentrum ligger under vann og situasjonen i Drammen omtales som kaotisk. NVE har sendt ut flomvarsel for ni fylker, og Meteorologisk varsler ekstremvær torsdag.
Tidspunkt: 15-09-2015 - Kl.12:30 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Kvinne døde etter fallulykke i Hol
Kvinnen i 50-årene som var savnet på fjellet i Hol kommune i buskerud, omkom etter å ha falt, opplyser politiet.
Tidspunkt: 07-09-2015 - Kl.06:00 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Her henger jernbanesporet til Bergensbanen i løse luften
Bergensbanen har fått store skader etter et ras ved Ørgenvika øst for Gulsvik i buskerud. Det er fremdeles uklart om det er trygt å begynne å reparere skadene.
Tidspunkt: 03-09-2015 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Flomdøgnet
Den flomstore elven gjennom Røyken sentrum i buskerud gikk onsdag kveld fortsatt gjennom hager og over gårdsplasser.
Tidspunkt: 02-09-2015 - Kl.21:41 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Nedbørsrekord og flom dag. I natt kommer det enda mer.
Den flomstore elven gjennom Røyken sentrum i buskerud gikk onsdag kveld fortsatt gjennom hager og over gårdsplasser.
Tidspunkt: 02-09-2015 - Kl.21:41 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Her skaper banestormere komplett kaos i buskerud-derbyet
Marcus Pedersen herjet for Strømsgodset mot Mjøndalen.
Tidspunkt: 30-08-2015 - Kl.20:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


270. Arbeidstilsynet stanset riving av fabrikk på Tofte
Hensyn til liv og helse gjør at Arbeidstilsynet har stanset arbeidet med å rive den gamle cellulosefabrikken på Tofte i buskerud.
Tidspunkt: 28-08-2015 - Kl.18:16 - Kilde: E24 - Info


271. Minibuss med turister veltet på Ringerike
Åtte personer får medisinsk hjelp etter at en minibuss med turister havnet på taket på E16 i Ringerike kommune i buskerud.
Tidspunkt: 17-08-2015 - Kl.17:18 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Norske stavkirker stadig mer populære
De 28 stavkirkene i Norge blir stadig viktigere besøksmål for turister fra inn- og utland, men de som ligger utenom hovedveiene sliter, særlig i buskerud.
Tidspunkt: 30-07-2015 - Kl.06:37 - Kilde: E24 - Info


273. MC-fører alvorlig skadet i ulykke på Liertoppen
En mannlig motorsyklist i 30-åra blir fløyet til Ullevål sykehus, etter kollisjon med en bil ved Liertoppen i buskerud. Skadeomfanget er ukjent.
Tidspunkt: 27-07-2015 - Kl.18:57 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Skilpadde gikk langs Gamle Sørlandske
– At en skilpadde trasker langs veien hører nok til sjeldenhetene, sier operasjonslederen i Søndre buskerud politidistrikt.
Tidspunkt: 23-07-2015 - Kl.17:15 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Brakkerigg for polske arbeidere stengt på dagen
En brakkerigg for sesongarbeidere i Krødsherad i buskerud med rundt 80 polakker ble forrige uke stengt på dagen på grunn av forholdene.
Tidspunkt: 23-07-2015 - Kl.06:45 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Savnet seksåring funnet i Lier
Den seks år gamle gutten som ble meldt savnet i Lier i buskerud mandag, er funnet.
Tidspunkt: 20-07-2015 - Kl.18:41 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Politiforum: Nærmer seg politibilkrise i buskerud
Bilparken er svakere enn den var 22. juli i politidistriktet som var åsted for terroren i 2011.
Tidspunkt: 11-07-2015 - Kl.01:04 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Rapporten etter ambulansehelikopterstyrt klar
Manglende merking av en kraftlinje trekkes fram i havarirapporten etter at et ambulansehelikopter styrtet på Sollihøgda i buskerud i januar i fjor. To av de tre om bord omkom.
Tidspunkt: 17-06-2015 - Kl.10:10 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Derfor styrtet ambulansehelikopteret på Sollihøgda
Manglende merking av en kraftlinje trekkes fram i havarirapporten etter at et ambulansehelikopter styrtet på Sollihøgda i buskerud i januar i fjor. To av de tre om bord omkom.
Tidspunkt: 17-06-2015 - Kl.10:10 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Gangbru falt ned på riksvei i Vikersund
Riksvei 35 ved Vikersund i buskerud er stengt etter at en gangbru falt ned på veien torsdag kveld. Ingen personer er kommet til skade, opplyser Nordre buskerud politidistrikt.
Tidspunkt: 05-06-2015 - Kl.00:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


281. Gangbru falt ned på riksvei i Vikersund
Riksvei 35 ved Vikersund i buskerud er stengt etter at en gangbru falt ned på veien torsdag kveld.
Tidspunkt: 04-06-2015 - Kl.23:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


282. Gangbru falt ned på riksvei i Vikersund
Riksvei 35 ved Vikersund i buskerud er stengt etter at en gangbru falt ned på veien torsdag kveld.
Tidspunkt: 04-06-2015 - Kl.23:26 - Kilde: Aftenposten - Info


283. Voldtektssiktet politimann løslatt
Politimannen fra buskerud som er siktet for voldtekt er løslatt fra varetekt
Tidspunkt: 03-06-2015 - Kl.17:01 - Kilde: Aftenposten - Info


284. En person død etter påkjørsel i buskerud
En person er død etter å ha blitt påkjørt ved Krøderen kro i Krødsherad kommune i buskerud.
Tidspunkt: 01-06-2015 - Kl.16:28 - Kilde: Aftenposten - Info


285. Flomvarsel for områder rundt Oslofjorden
Det kan bli flom i Oslo, Akershus, Østfold, buskerud og Vestfold tirsdag, varsler Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).
Tidspunkt: 01-06-2015 - Kl.13:03 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Foreslår eksamen før russefeiring
Russen kan måtte vente med feiringen til etter at eksamenene er gjennomført hvis Oslo, Akershus, Rogaland og buskerud får det som de vil.
Tidspunkt: 12-05-2015 - Kl.06:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


287. Russ får gratis vaksine i buskerud
Fylkestinget i buskerud har vedtatt at russen skal få gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse neste år.
Tidspunkt: 30-04-2015 - Kl.14:33 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Drammensruss i bedring
Fylkestinget i buskerud har vedtatt at russen skal få gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse neste år.
Tidspunkt: 30-04-2015 - Kl.14:33 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Sjokkerte norske vitner til skuddene i Thailand
Investor fra buskerud skal ha fryktet store tap på den drepte bergenserens forretningsvirksomhet.
Tidspunkt: 03-04-2015 - Kl.20:13 - Kilde: Dagbladet - Info


290. Mann til sykehus etter knivstikking i Vikersund
En mann i 20-årene ble natt til onsdag fløyet til Ullevål sykehus etter knivstikking i Vikersund, opplyser Nordre buskerud politidistrikt.
Tidspunkt: 01-04-2015 - Kl.06:00 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Mann (71) omkom i snøscooterulykke
En 71 år gammel mann fra buskerud mistet livet i en snøscooterulykke ved Atrå nær Rjukan i Telemark søndag. Det var ingen andre involvert i ulykken.
Tidspunkt: 29-03-2015 - Kl.13:34 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Får støtte av Lånekassen til å spille dataspill i ett år
Dette er klasserommet til elever på buskerud Folkehøgskole. Dataspill er et folkehøyskoletilbud i vekst. - Ikke den rette måten å bruke offentlige penger på, sier stortingspolitiker Bente Thorsen (Frp).
Tidspunkt: 14-03-2015 - Kl.13:39 - Kilde: Aftenposten - Info


293. – Terapi hjelper ikke på overgripere
– Når vi leser om slike saker i mediene, overgår virkeligheten vår egen fantasi. Det er vanskelig å fatte dette, også for oss fagfolk, sier psykologspesialist Pål Grøndahl om overgrepssaken som nå går i Drammen tingrett. FOTO: KARLSEN, ANETTE / NTB SCANPIX 

– Terapi hjelper ikke
på overgripere


Tidspunkt: 03-03-2015 - Kl.18:32 - Kilde: NRK - Info


294. Bergensbanen stengt på grunn av skinnebrudd
Bergensbanen er fredag stengt etter at det ble fastslått skinnebrudd flere steder mellom Geilo og Haugastøl i buskerud.
Tidspunkt: 27-02-2015 - Kl.11:41 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Bergensbanen åpnet igjen
Bergensbanen er åpnet igjen etter skinnebruddet mellom Nesbyen og Haugastøl i buskerud.
Tidspunkt: 27-02-2015 - Kl.11:41 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Udetonert dynamitt funnet på ulykkessted på Geilo
Fire måneder etter at tre personer ble drept i en ulykke på en anleggsplass på Geilo i buskerud, ble det i januar fortsatt funnet udetonert dynamitt på stedet.
Tidspunkt: 20-02-2015 - Kl.07:00 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Sparebank tror de har tapt millioner på valutasmell
For første gang på seks år måtte Sparebank 1 buskerud-Vestfold sende ut et resultatvarsel. Det sørget en beslutning i den sveitsiske sentralbanken for.
Tidspunkt: 27-01-2015 - Kl.09:44 - Kilde: E24 - Info


298. Person alvorlig skadet i trafikkulykke
Front mot front-kollisjon i Modum i buskerud.
Tidspunkt: 19-01-2015 - Kl.12:07 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Fire biler ødelagt i garasjebrann i Lier
En brann i et garasjeanlegg i Lier i buskerud natt til mandag førte til at fire biler ble totalskadd og seks biler fikk omfattende brannskader.
Tidspunkt: 19-01-2015 - Kl.06:34 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Bankraner i Flå fikk trolig hjelp
Mannen som ranet Skue Sparebank i Flå i buskerud torsdag formiddag har trolig samarbeidet med én person til.
Tidspunkt: 15-01-2015 - Kl.13:46 - Kilde: Aftenposten - Info©2022 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)