Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
18
 Fredag  18. Okt. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: FLOR



1. Lilleberg-assist i Tampa Bay Lightning-seier
Emil Lilleberg noterte seg for en assist da hans Tampa Bay Lightning vant 4-3 mot Vegas Golden Knights i NHL torsdag. Lilleberg fikk en assist da Janis Moser utlignet for Tampa Bay halvveis ut i første periode. Fem minutter tidligere hadde Brayden McNabb gitt gjestene fra Vegas ledelsen i Amalie Arena i florida. Scoringer av Pavel Dorofeyev (Vegas) og Nikita Kucherov (Tampa Bay) sørget for at lagene var like langt før andre periode. Vegas tok ledelsen for tredje gang i kampen etter scoring av Ivan Barbashev i midtperioden, men to kjappe scoringer i tredje periode sørget for at Tampa Bay Lightning vant oppgjøret 4-3. Lilleberg fikk 12 minutter og 49 sekunder istid. (NTB)
Tidspunkt: IDAG (18-10-2024) - Kl.04:13 - Kilde: NRK - Info


2. Wall Street: Comeback for florida-aksje
Forsikringsselskapet Universal Insurance stiger igjen etter «Milton». Ellers er det paddeflatt på Wall Street etter nye inflasjonstall.
Tidspunkt: 10-10-2024 - Kl.13:31 - Kilde: E24 - Info


3. Taket på baseballstadion ødelagt av orkanen Milton
Takpanelene over stadionet til baseballaget Tampa Bay Rays har blitt revet i filler av orkanen Milton. Stadionet ligger i St. Petersburg, florida og ble åpnet i 1990. Det fikk virkelig merke de mektige vindkastene til orkanen Milton. Hjemmebanen til Rays ble brukt som oppsamlingssted for nødvendig personell, som alle skal være trygge og tatt hånd, bekrefter MLB-laget ifølge nyhetsbyrået AP. Det er allerede planlagt at Tampa Bay Rays flytter inn på nytt stadion før 2028-sesongen i den amerikanske baseballigaen MLB. Orkanen Milton nådde vestkysten av florida klokken 20.30 lokal tid, som tilsvarer klokken 02.30 norsk tid, ifølge USAs nasjonale orkansenter. Orkanen var nedjustert til kategori 3 før den nådde land ved Siesta Key, rundt 75 kilometer sør for Tampa. Milton har for tiden vedvarende vindhastigheter på 33 meter per sekund. (NTB)
Tidspunkt: 10-10-2024 - Kl.05:44 - Kilde: NRK - Info


4. «Milton» har truffet florida: - Flere har mistet livet
Tornadoer har rast gjennom et boligområde for pensjonister i St. Lucie fylke, der flere har omkommet.
Tidspunkt: 10-10-2024 - Kl.04:24 - Kilde: E24 - Info


5. «Milton» har truffet florida: – Biler løftet og snudd opp ned
I flere områder er redningsarbeidet stanset fordi det er for farlig.
Tidspunkt: 10-10-2024 - Kl.04:24 - Kilde: E24 - Info


6. Klopp blir Red Bull-topp: – Kunne ikke vært mer begeistret
Den tidligere Liverpool-sjefen Jürgen Klopp har fått ny jobb som «Global Head of Soccer» i Red Bull-konsernet. Det bekrefter energidrikken på sine nettsider. Tidligere onsdag meldte også både Bild og florian Plettenberg i tyske Sky Sports om nyheten. – Etter nesten 25 år på sidelinjen kunne jeg ikke vært mer begeistret for å bli involvert i et prosjekt som dette. Rollen min har endret seg, men lidenskapen min for fotball og menneskene som gjør idretten til det det er, har ikke gjort det, sier Klopp i pressemeldingen. Klopp starter i jobben 1. januar 2025, hvor han skal bistå med sin kunnskap, erfaring, nettverk og karisma, opplyser Red Bull. (NTB)
Tidspunkt: 09-10-2024 - Kl.07:31 - Kilde: NRK - Info


7. Bayer Leverkusen med overbevisende seier
Leverkusen fikk en kjempestart i Mesterligaen da tyskerne knuste Feyenoord 4-0 i Rotterdam. Xabi Alonsos menn valset over nederlenderne før pause, og florian Wirtz, Álex Grimaldo og et selvmål av Timon Wellenreuther sørget for at det sto 0-4 på resultattavla etter 45 minutter. Alonsos mannskap kvalifiserte seg til turneringen etter å ha blitt seriemestere i Tyskland. Leverkusen tapte ikke en eneste kamp i verken cupen eller ligaen sist sesong, men røk 0-3 i europaligafinalen for italienske Atalanta. (NTB)
Tidspunkt: 19-09-2024 - Kl.18:40 - Kilde: NRK - Info


8. Tidligere Premier League-spiller skjøt Udinese til topps i Serie A
Franske florian Thauvin, med en fortid i engelske Newcastle, ble dagens mann da Udinese slo Parma 3-2 og overraskende klatret til topps i italiensk Serie A mandag. Serielederen er ubeseiret etter de fire første kampene i sesongen. Tre seirer og en uavgjort er fasiten. Det gir ti poeng, ett mer enn andreplasserte Napoli og to mer enn Inter, Juventus og Torino som følger deretter. I mandagens andre Serie A-kamp markerte den tidligere RBK-helten Casper Tengstedt seg på ny for Hellas Verona. Dansken scoret sitt andre seriemål for sesongen, men kunne ikke forhindre at klubben hans røk 1-2. (NTB)
Tidspunkt: 16-09-2024 - Kl.20:47 - Kilde: NRK - Info


9. Tidligere Premier League-spiller skjøt Udinese til topps i Serie A
Franske florian Thauvin, med en fortid i engelske Newcastle, ble dagens mann da Udinese slo Parma 3-2 og overraskende klatret til topps i italiensk Serie A mandag. Serielederen er ubeseiret etter de fire første kampene i sesongen. Tre seirer og en uavgjort er fasiten. Det gir ti poeng, ett mer enn andreplasserte Napoli og to mer enn Inter, Juventus og Torino som følger deretter. I mandagens andre Serie A-kamp markerte den tidligere RBK-helten Casper Tengstedt seg på ny for Hellas Verona. Dansken scoret sitt andre seriemål for sesongen, men kunne ikke forhindre at klubben hans røk 1-2. (NTB)
Tidspunkt: 16-09-2024 - Kl.20:46 - Kilde: NRK - Info


10. NFL-spiller skutt i brystet under ransforsøk
Den amerikanske fotballspilleren Ricky Pearsall ble skutt i brystet da en tenåring prøvde å rane ham. «Han ble skutt i brystet og er i alvorlig, men stabil tilstand», skriver San Francisco 49ers, NFL-klubben der Pearsall spiller, på X. CNN får opplyst fra politiet i San Francisco at Pearsall ble forsøkt ranet av en 17 år gammel gutt på gata ved Union Square i byen. Da oppsto det konfrontasjon mellom Pearsall og 17-åringen, som førte til at Pearsall ble skutt og begge fikk skader. 23 år gamle Pearsall ble valgt i første runde av NFL-draften i april, og har tidligere spilt collegefotball for Arizona State og florida Gators. Den kommende NFL-sesongen starter førstkommende fredag.
Tidspunkt: 01-09-2024 - Kl.07:00 - Kilde: NRK - Info


11. Brutal smell for Molde – tapte straffedrama
Molde havnet i en thriller i kampen mot Elfsborg om plass i Europaligaen. Det gikk til straffekonk, hvor Elfsborg var suverene. Molde bommet på to av sine fire straffer, blant takket være en svært uvanlig variant fra Eirik Hestad. Midtbanespilleren lobbet ballen langt over mål på det som var Moldes tredje straffespark. – Han angrer seg nok litt halvveis der, Hestad, kommenterte VGs fotballekspert Carl-Erik Torp. Mats Møller Dæhli er skuffet etter å ikke ha nådd Europaligaen. – Vi har trent på det på trening. Det hender vi har noen straffekonker på treninger. Vi kunne sikkert håndtert det bedre, men det er lett å si etterpå, sier han til VG etter kampen. Blåtrøyene kom til returoppgjøret med et tøft utgangspunkt. På hjemmebane hadde de levert en svak kamp og tapt 0–1. Dermed måtte Erling Moes mannskap snu skuta, og det klarte de til en viss grad da Veton Berisha sendte blåtrøyene i ledelsen. Målet kom etter en strålende assist fra Magnus Wolff Eikrem, som var i storform i Borås i Sverige. Likevel holdt det «bare» til ekstraomganger, og moldenserne måtte enten score enda et mål eller satse på seier på straffekonk. I ekstraomgangene var det jevnt, men ingen store sjanser for noen av lagene. Det stod imidlertid ikke på innsatsen til lagene, og krampene florerte på tampen av ekstraomgangene. Likevel måtte lagene ut i straffekonk. Der gikk Elfsborg seirende ut og sikret plass i Europaligaen. Det betyr at Molde må nøye seg med Serieligaen, altså nivå tre i Europa.
Tidspunkt: 29-08-2024 - Kl.19:43 - Kilde: NRK - Info


12. Drama da Leverkusen vant i seriepremieren – avgjorde ti minutter på overtid etter straffebom
florian Wirtz ble den store helten da han i det 101. minutt avgjorde for Leverkusen i serieåpningen i Bundesliga. Den regjerende mesteren slo Borussia Mönchengladbach 3-2. Drøye ti minutter ut i oppgjøret stormet Jeremie Frimpong ned langs høyresiden. Nederlenderens innlegg ble klarert ut i returrommet, der Xhaka med én berøring hamret ballen i mål fra langt hold. Like før pause var Frimpong igjen sentral da han vandret med ballen ned mot dødlinjen. Til slutt falt ballen ned hos tyske florian Wirtz, som med en instinktiv avslutning doblet gjestenes ledelse. Med en drøy halvtime igjen på klokka reduserte Nico Elvedi for hjemmelaget, før Tim Kleindienst kvitterte til 2-2 med fem minutter igjen. Oppgjøret så dermed ut til å ebbe ut i uavgjort, men på overtid fikk gjestene straffespark etter en VAR-sjekk. Wirtz bommet først fra krittmerket, men på returen hamret han ballen i mål. Dermed vant Leverkusen 3-2. Leverkusen vant Bundesliga sist sesong med vanvittige 17 poeng ned til Stuttgart, som knep annenplassen foran Bayern München. Av de 34 seriekampene vant Xabi Alonsos mannskap 28. De øvrige seks kampene endte uavgjort. Allerede 14. april var klubbens aller første Bundesliga-tittel i boks. (NTB)
Tidspunkt: 23-08-2024 - Kl.20:43 - Kilde: NRK - Info


13. Kristiansund med salgsrekord – unggutt selges til USA
Kristiansund har solgt Heine Gikling Bruseth (20) til MLS-klubben Orlando City for den største overgangssummen i klubbens historie. Det opplyser KBK på eget nettsted tirsdag. Alle formaliteter i overgangen er kommet på plass i løpet av den siste uken. Bruseth har spilt 15 eliteseriekamper og scoret to mål denne sesongen. I alt ble det 44 seniorkamper i den blå drakten for midtbanemannen. Orlando City opplyser at Bruseth har kontrakt ut 2026-sesongen, men at klubben har opsjon på forlengelse for 2027 og 2028. – Vi er veldig glade for å ønske Heine velkommen til Orlando. Han er en ung spiller med enorm oppside, og vi er veldig glade for at han skal fortsette utviklingen sin her i florida, sier Orlandos sportsdirektør Luiz Muzzi.
Tidspunkt: 20-08-2024 - Kl.14:38 - Kilde: NRK - Info


14. Den unge løpestjernen satte ny U18-verdensrekord
Amerikaneren Qunicy Wilson (16) satte natt til lørdag norsk tid, U18-verdensrekord på 400 meter for menn i florida. Han løp på tiden 44,20. Han hadde selv verdensrekorden fra før som han satt under de amerikanske forsøkene til OL i juni. Det var en rekord som hadde stått i 42 år. Med sin unge alder blir han av mange amerikanske sportsjournalister sett på som et fenomen og et forbausende talent. Han er en del av stafettlaget på 4x400 meter i OL, og blir med det tidenes yngste amerikanske friidretts-olympier.
Tidspunkt: 20-07-2024 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


15. Finalen i Copa America utsatt en halvtime
Finalen mellom i Copa America ble utsatt i en halvtime grunnet supporterkaos, melder AFP. Det ble problemer da publikum skulle inn på stadion. Bilder derfra viser fotballsupportere som bryter sikkerhetsporter ved stadion i florida. Flere har også fått medisinsk hjelp. Finalen spilles mellom Argentina og Colombia.
Tidspunkt: 15-07-2024 - Kl.00:34 - Kilde: NRK - Info


16. Colombia til finale mot Argentina
Colombia slo Uruguay 1–0 i semifinalen i Copa América og er dermed i finalen i mesterskapet for første gang på 23 år. En heading i det 39. minutt av Jefferson Lerma sikret seieren for Colombia, som møter Lionel Messis Argentina i finalen av det amerikanske mesterskapet. Colombia spilte med én mann mindre i hele andre omgang, etter at Daniel Muñoz fikk sitt andre gule kort på overtid i første omgang. Kampen var preget av en rekke frispark, og den mexicanske dommeren César Arturo Ramos delte ut hele åtte gule kort. Colombia har tidligere spilt to Copa América-finaler. De tapte for Peru i 1975, men vant tittelen på hjemmebane i 2001. Finalen spilles i Miami Gardens i florida klokken 2.00 natt til mandag norsk tid. Regjerende verdensmester Argentina vant det forrige amerikanske mesterskapet som ble spilt i 2021. (NTB)
Tidspunkt: 11-07-2024 - Kl.04:26 - Kilde: NRK - Info


17. Argentina til Copa America-finalen
Argentina tok ledelsen da Rodrigo De Paul spilte fram Alvarez, som smøg seg inn mellom to forsvarere og scoret med en pen avslutning etter 22 minutter. Messi hadde slitt med en muskelskade tidligere i turneringen, men virket revitalisert på en varm og fuktig kveld på MetLife Stadium. Han scoret Argentinas andre mål etter 51 minutter, da han stakk ut foten og styrte Enzo Fernández´ skudd fra kanten av feltet forbi Canadas keeper Maxime Crepeau. Målet sendte Messi opp på en delt femteplass på alle tiders Copa America-målscorerliste, på nivå med Perus Paolo Guerrero og Chiles Eduardo Vargas, med 14 scoringer. Med sitt 109. mål for Argentina passerte han også Irans Ali Daei og overtok andreplassen på den internasjonale scoringslisten gjennom tidene. Messi ligger bare bak Cristiano Ronaldo, som har scoret 130 mål for Portugal. Argentina har vunnet 15 Copa-titler og nådd finalen seks ganger på de siste åtte mesterskapene. Argentina møter enten Uruguay eller Colombia i søndagens finale i florida. (©NTB)
Tidspunkt: 10-07-2024 - Kl.04:23 - Kilde: NRK - Info


18. Skobildene forbløffer EM-stjerna: – Galskap!
Det florerte med gjenstander på banen i München. Det får flere til å sperre opp øynene.
Tidspunkt: 02-07-2024 - Kl.18:31 - Kilde: NRK - Info


19. Nacho ferdig i Real Madrid: – En av de store legendene i klubben vår
Midtstopper Nacho Fernández (34) er ferdig i Real Madrid etter 12 år på A-laget. Det skriver klubben i en pressemelding . «Real Madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet og hengivenhet til Nacho, en av de store legendene i klubben vår», heter det i en uttalelse. Den spanske landslagsspilleren har spilt hele sin profesjonelle karriere i Real Madrid og kan skilte med 16 mål og 10 målgivende på 364 kamper. I løpet av de 12 årene har han også vært med på å vinne blant annet seks Champions League-trofeer, fire seriemesterskap og to cuptitler. Nacho kom til Real Madrid som 10-åring i 2001 og gikk gradene i akademiet, før han til slutt fikk sin debut på A-laget i 2012. – Siden han kom til ungdomsakademiet vårt som gutt, har Nacho alltid vært et eksempel på utvikling for alle og han har mottatt kjærlighet, anerkjennelse og beundring fra alle Real Madrid-fans. Real Madrid er og vil alltid være hans hjem, sier klubbpresident florentino Pérez. Nacho avsluttet Real Madrid-karrieren som kaptein da han løftet sitt sjette Champions League-trofé etter 2-0-seieren over Borussia Dortmund. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2024 - Kl.11:17 - Kilde: NRK - Info


20. florida Panthers tok sin første Stanley Cup-tittel i ishockey – avverget historisk kollaps
florida Panthers fant rytmen i grevens tid og sikret Stanley Cup-trofeet med 2-1-seier mot Edmonton Oilers i den sjuende finalen natt til tirsdag norsk tid. I år var første gang siden 1945 at NHL-finalen gikk til en sjuende og avgjørende kamp etter at ett av lagene ledet 3-0 etter de tre første kampene. 82 år er gått siden et lag sist vant sluttspillet etter å ha ligget under 0-3 sammenlagt etter de tre første kampene. For Oilers sin del brast imidlertid drømmen om å kopiere kunststykket. Carter Verhaeghe førte Panthers i føringen 4.27 ut i første periode, men Edmonton Oilers utlignet drøye to minutter senere ved svenske Mattias Janmark. Den avgjørende scoringen kom 15 minutter ut i midtperioden da Sam Reinhart satte inn 2-1 for Panthers. Oilers presset på for utligning, men heroisk forsvarsspill sørget for at kampen endte 2-1 til florida-laget. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2024 - Kl.04:11 - Kilde: NRK - Info


21. NHL-finalen går til kamp sju – Helt åpent etter ny Oilers-seier
florida Panthers hadde fredag nok en matchball i forsøket på å sikre sin første Stanley Cup, men tapte 1–5 mot Edmonton. Dermed avgjøres alt i kamp nummer sju. Oilers hadde hjemmebanefordel i det som uansett utfall ville bli den siste kampen på canadisk is i denne NHL-sesongen. Fredagens Panthers-tap var første gang i årets sluttspill at Panthers tapte tre kamper på rad. – Jobben er ikke ferdig. Det er en fantastisk historie, men du må avslutte den. Alle vil glemme den om vi ikke fullfører, sa målscorer Hyman etter kampen. Dersom Edmonton vinner i florida når den sjuende og avgjørende kampen spilles på mandag, er det første gang på over 80 år at et lag har ligget under 0–3 i finalen og likevel sikret seg Stanley Cup-trofeet til slutt. Sist det skjedde var i 1942, da canadiske Toronto Maple Leafs kom tilbake og vant fire kamper på rad mot Detroit Red Wings etter å ha tapt de tre første finalekampene (©NTB)
Tidspunkt: 22-06-2024 - Kl.08:19 - Kilde: NRK - Info


22. Panthers tapte for Oilers – fortsatt ett steg unna Stanley Cup-trofeet
florida Panthers hadde tirsdag sin andre sjanse til å avgjøre NHL-sluttspillet. I stedet vant Edmonton Oilers 5-3 og holder liv i finaleduellen. Fra start gikk imidlertid kampen gjestenes vei, og Edmonton kunne notere seg for 1-0 ved Connor Brown drøyt fem minutter ut i første periode. I den andre perioden la Zach Hyman raskt på til 2-0, mens en annen Connor – denne gangen McDavid – økte til 3-0 etter fem spilleminutter. Snaut to minutter senere fikk vertskapet sin første nettkjenning, ved Matthew Tkachuk. Deretter var det Oilers som økte avstanden igjen, da Corey Perry satte inn 4-1, fulgt av en ny redusering fra floridas Evan Rodrigues bare 14 sekunder senere. Fire minutter ut i den tredje perioden begynte det å lukte mulig gull for Panthers da Oliver Ekman-Larsson reduserte igjen. Dermed var Edmontons ledelse skrumpet inn til ett mål på stillingen 4-3. På tampen tok Panthers ut målvakt Sergei Bobrovsky for å øke presset fremover. Men i stedet for å sikre seg forlenging av kampen, ga det rom for at Connor McDavid kunne score sitt andre mål for kvelden og fastsette sluttresultatet til 5-3. Fredag får Panthers en ny mulighet til å sikre seg pokalen. Eller så kommer Oilers seg à jour med en hjemmeseier, slik at det hele avgjøres i en sjuende og siste finalekamp førstkommende mandag. (NTB)
Tidspunkt: 19-06-2024 - Kl.04:15 - Kilde: NRK - Info


23. Kunne avgjort NHL-sluttspillet - tapte 1-8
florida Panthers kunne ha avgjort årets NHL-sluttspill med seier over Edmonton Oilers natt til søndag norsk tid. I stedet ble de sendt hjem fra Canada med 1-8-tap i bagasjen. florida var én seier unna å ta hjem Stanley Cup-tittelen, men ble i stedet fullstendig overkjørt av Edmonton. Svenske Mattias Janmark satte tonen tre minutter inn i kampen med kveldens første mål, og deretter rant målene inn i alle tre periodene. Edmonton vant 8-1, og holder dermed håpet om sluttspillsseier i live. florida leder nå 3–1 i best av sju-serien. Tre strake nederlag de tre neste kampene er det eneste som kan stoppe florida Panthers fra å vinne Stanley Cup for første gang. Panthers tapte finaleserien i 1996 og 2023. Edmonton Oilers er blitt NHL-mester fem ganger, men den siste tittelen kom i 1990. (NTB)
Tidspunkt: 16-06-2024 - Kl.06:30 - Kilde: NRK - Info


24. Slik starter Tyskland og Skottland i åpningskampen i EM
Åpningskampen i EM spilles fredag kveld mellom Tyskland og Skottland i München. Der stiller Tyskland med følgende lag: Tyskland (4-2-3-1): Manuel Neuer - Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt - Toni Kroos, Robert Andrich - Jamal Musiala, Ilkay Gündogan, florian Wirtz - Kai Havertz. Det betyr at blant andre Thomas Müller og Leroy Sané er henvist til benken fra start av trener Julian Nagelsmann. Skottland (5-3-2): Angus Gunn - Anthony Ralston, Jack Hendry, Ryan Porteous, Kieran Tierney, Andy Robertson - Scott McTominay, Callum McGregor, John McGinn - Che Adams, Ryan Christie
Tidspunkt: 14-06-2024 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


25. florida Panthers strammet grepet – én kamp unna sin første Stanley Cup-tittel
florida Panthers kan i helgen avgjøre årets NHL-sluttspill og endelig stå igjen som en finalevinner. Laget slo Edmonton Oilers 4-3 i Canada torsdag. Dermed leder Panthers 3-0 sammenlagt. Fire strake nederlag er det eneste som kan stoppe florida-klubben fra å vinne Stanley Cup for første gang. – Vi må omfavne muligheten. Det blir spennende, sa Panthers-spiller Evan Rodrigues til NHL Network etter nok en seier. Edmonton Oilers var under press etter å ha tapt begge de to første finalekampene på bortebane, men tross en skarp start foran over 18.000 tilskuere gikk det ikke veien. Mot slutten av midtperioden ledet Panthers 4-1. Vertene tente et håp med to reduseringer, og det var full spenning i sluttminuttene. Da satset Oilers alt ved å ta av keeper og spille med en ekstra utespiller. Lagene møtes igjen i samme hall lørdag. Da kan florida Panthers bli historisk, og i så fall blir en Stanley Cup-finale avgjort etter kun fire kamper for første gang siden 1998. Panthers tapte finaleserien i 1996 og 2023. Fem ganger er Edmonton Oilers blitt NHL-mester, men den siste tittelen kom i 1990. (NTB)
Tidspunkt: 14-06-2024 - Kl.05:06 - Kilde: NRK - Info


26. Streiken påvirker helikoptertrafikken til Nordsjøen
Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt bli begrensninger i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og florø, opplyser Offshore Norge.
Tidspunkt: 04-06-2024 - Kl.12:33 - Kilde: E24 - Info


27. Full stans i helikoptertrafikken til Nordsjøen
Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt være full stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og florø, opplyser Offshore Norge.
Tidspunkt: 04-06-2024 - Kl.12:33 - Kilde: E24 - Info


28. Full stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og florø fra midnatt
Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt være full stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og florø, opplyser Offshore Norge.
Tidspunkt: 04-06-2024 - Kl.12:33 - Kilde: E24 - Info


29. L´Équipe: Macron møtte Real Madrid-presidenten – snakket om Mbappé og OL
Frankrikes president Emmanuel Macron fortsetter sin utrettelige kamp for å få Kylian Mbappé til å spille OL-fotball for Frankrike. Mbappé er ferdig som Paris Saint-Germain-spiller 30. juni. Det er ikke offisielt bekreftet hva som blir neste stoppested, men i franske medier tas det for gitt at Mbappé blir Real Madrid-spiller til sommeren. Det er også en dårlig skjult hemmelighet at Real Madrid-president florentino Pérez beundrer spissen. I sommer venter OL i Paris, og i den anledning har Frankrikes president Macron flere ganger ytret sitt ønske om å ha Mbappé med i den franske troppen. Tirsdag skrev L´Equipe at Macron og Perez skal ha møttes i Paris. Det skjedde under et Fifa-arrangement i byen. Avisen skriver at Macron og Perez snakket «et par» minutter på tomannshånd. Samtalen skal ikke ha gitt klare resultater, men i Frankrike mener de at kampen om å få Mbappé OL-klar ikke er tapt. Skulle Mbappé ende opp med å spille under OL, vil det bli en svært hektisk sommer for ham. I midten av juni er han en del av den franske troppen i EM i Tyskland. Dessuten skal han ha tid til å bli presentert for sin nye klubb. (©NTB)
Tidspunkt: 22-05-2024 - Kl.08:43 - Kilde: NRK - Info


30. Edmonton Oilers tok den siste semifinaleplassen
Edmonton Oilers avgjorde i sjuende kamp mot Vancouver Canucks og er klar for semifinale i årets NHL-sluttspill. Connor McDavid og co. vant 3-2 på borteis. Den helcanadiske kvartfinaleduellen startet med at lagene vant hver sine kamper, men Oilers tok til slutt seieren med to strake triumfer, den siste i Vancouver mandag kveld. I semifinalen venter Dallas Stars, som slo Colorado Avalanche i sin kvartfinale. Det første oppgjøret spilles i Dallas torsdag. I den andre semifinalen møtes New York Rangers og florida Panthers. Rangers åpner på hjemmeis onsdag.
Tidspunkt: 21-05-2024 - Kl.08:28 - Kilde: NRK - Info


31. Nyland får ny sjef – Sevilla på trenerjakt igjen
Landslagsmålvakten Ørjan Nyland må for fjerde gang på ett år forholde seg til en ny hovedtrener i Sevilla. La Liga-klubben melder i en uttalelse at Quique Sánchez flores ikke blir med videre etter sesongslutt. Han har ledet Sevilla siden desember og løftet laget ut av nedrykkstrøbbel. – Jeg vil takke ham. Klubben var i en svært alvorlig situasjon, og med hardt arbeid har han fått oss tilbake på sporet, sier Sevilla-president José María del Nido. Fjorårets europaligavinner jakter på sin sjette trener på to år. Julen Lopetegui hadde rollen i tre år før han fikk sparken høsten 2022, og siden har avgangene kommet tett. Nyland ble i fjor sommer hentet til Sevilla på fri overgang etter et opphold i tyske RB Leipzig. Han har spilt samtlige seriekamper i Spania siden slutten av januar. Sunnmøringen har en kontrakt som varer ut neste sesong. (©NTB)
Tidspunkt: 18-05-2024 - Kl.13:03 - Kilde: NRK - Info


32. Mbappé bekrefter: Forlater PSG
Kylian Mbappé forlater Paris Saint-Germain etter denne sesongen. Det bekrefter han selv i en video på Instagram. – Jeg har alltid sagt at jeg vil snakke med dere når tiden kommer. Så jeg vil annonsere til dere alle at det er mitt siste år i PSG. Jeg kommer ikke til å forlenge og eventyret avsluttes om noen få uker. Jeg spiller min siste kamp på Parc des Princes på søndag, sier han i videoen. Rykter om at franskmannen skulle bort fra PSG ved sesongslutt har florert i lang tid. Mbappé gikk til PSG i 2018 som 18-åring, for svimlende 180 millioner euro. Der har han vært med på å ta blant annet seks ligatitler, vunnet tre cupfinaler og én mesterligafinale. Han er også tidenes toppscorer i den franske klubben. På landslaget har han vært med på å ta VM-gull med Frankrike i 2018, og tap i finalen for Argentina i 2022.
Tidspunkt: 10-05-2024 - Kl.20:25 - Kilde: NRK - Info


33. Hete hoder og bråk i NHL-kamp
Det haglet med utvisninger i den andre kvartfinalekampen i NHL-sluttspillet mellom florida Panthers og Boston Bruins. I alt ble det utdelt flere timer med tid i fryseboksen. Panthers vant til slutt kampen 6-1 og utlignet kampserien til 1-1, men best vil kanskje utvisningskaoset i tredje periode bli husket. Superstjernene Matthew Tkachuk (Boston) og David Pastrnak (florida) endte blant annet i en regelrett nevekamp ??og fikk inn flere solide treffere på hverandre. De ble ilagt til sammen 30 minutter i utvisningsboksen. – Vi snakker om to stjerner. Det litt hett og de ville utfordre hverandre. Jeg synes det var kjempebra. De så OK ut da det hele var over. Kanskje noen ble opprørt av det, men jeg beklager – jeg syntes det var kjempebra, sa Panthers -trener Paul Maurice til AP etter kampen. Totalt ble det delt ut til sammen 157 minutter i onsdagens kamp. 146 av dem kom i tredje periode. Hele tolv spillere fikk kampstraff. Lagene møtes til den tredje kampen i best av sju-serien allerede fredag. (NTB)
Tidspunkt: 09-05-2024 - Kl.10:20 - Kilde: NRK - Info


34. 47 kamper på rad uten tap - Ny triumf i Roma
Bayer Leverkusen har vært en av sesongens store overraskelser i europeisk fotball. De har gått ubeseiret gjennom sesongen hjemme i tysk Bundesliga. Og med seieren mot Roma i den første semifinalen i Europa League har Xabi Alonsons mannskap nå den utrolige rekken med 47 kamper uten tap denne sesongen. Seriegullet i Tyskland er allerede sikret og nå er den tyske klubben på vei mot finale i Europaligaen også. Roma hjemme skal være et tøft oppgjør, men den tyske klubben rystet hjemmelaget på Olympiastadion i den italienske hovedstaden. Xabi Alonsos mannskap viste igjen klasse og tok ledelsen mot den italienske storklubben ved florian Wirtz etter 28 minutter. Etter pause doblet Robert Andrich ledelsen for det tyske laget. 2–0 ble også sluttresultatet i det første av to semifinaleoppgjør. I Marseille ble det utkjempet et jevnt oppgjør i den andre semifinalen mellom Olympique Marseille og Atalanta. Kampen endte 1–1 etter at Atalanta tok ledelsen ved Scamacca, før hjemmelagets Mbemba sikret uavgjort. Returkampene spilles neste uke.
Tidspunkt: 02-05-2024 - Kl.23:31 - Kilde: NRK - Info


35. Lillebergs Tampa Bay tapte stort – ute av NHL-sluttspillet
Emil Martinsen Lilleberg og Tampa Bay Lightning tapte mandag 1-6 mot florida Panthers i årets NHL-sluttspill. Dermed er NHL-sesongen over for Lilleberg. florida Panthers ledet 3-1 i kamper i årets NHL-sluttspill, hvor det spilles best av sju. Dermed var det «vinn eller forsvinn» for Emil Lilleberg og hans Tampa Bay i nattens kamp i florida. Det endte med «forsvinn». Dermed var det florida Panthers tok seg videre til andre runde av NHL-sluttspillet. Emil Lilleberg fikk 18 minutter og 7 sekunder på isen. (NTB)
Tidspunkt: 30-04-2024 - Kl.04:05 - Kilde: NRK - Info


36. Lilleberg og Lightning slo Panthers
Emil Lilleberg og Tampa Bay Lightning tok sin første seier i årets NHL-sluttspill og reduserte til 3–1 i kamper mot florida Panthers. Nattens kamp endte 6-3 i Amalie Arena i Tampa Bay. Lilleberg fikk 19 minutter og to sekunder på isen, men noterte seg ikke for noen målpoeng. Lightnings seier betyr dermed at lagene i hvert fall må ut i en femte kamp for å avgjøre vinneren av best av sju-serien. Den kampen spilles natt til tirsdag norsk tid. (NTB)
Tidspunkt: 28-04-2024 - Kl.06:39 - Kilde: NRK - Info


37. Lilleberg og Pettersen ønsker å være med i VM: – Selvfølgelig har jeg lyst
De to USA-proffene Emil Lilleberg og Mathias Emilio Pettersen har forsikret landslagssjef Tobias Johansson om at de ønsker å bidra for landslaget under VM. Spillerne er riktignok avhengig av hvordan det går i sluttspillet for sine respektive lag. Lillebergs Tampa Bay Lightning ligger under 0-3 i kamper mot florida Panthers, mens Emilio Pettersens Texas Stars slo ut Manitoba Moose og møter Milwaukee Admirals i en best av fem-serie. – Jeg spiste middag med Emil for en måned siden, og han var veldig positiv til VM-spill når han er ferdig der borte. Men det er usikkert om Tampa vil sende ham til Syracuse, eller hva som skjer når de eventuelt ryker ut, sier Johansson til nitten.no. Første kamp for Emilio Pettersen & co. spilles først 2. mai. Serien avsluttes så sent som 12. mai, dersom de spiller alle de fem kampene. – Jeg prøver å ha fokus på sluttspillet her nå, men selvfølgelig har jeg lyst til å spille VM om det åpner seg opp en mulighet for det, sier Pettersen. – Kan du reise dersom dere ryker i neste runde med Texas Stars? – Jeg er usikker på hva som skjer med Dallas i sluttspillet, så jeg må ta det som det kommer da. Jeg kan ikke si noe 100 prosent nå, svarer han. Fra før har veteranene Mats Zuccarello og Patrick Thoresen stilt seg tilgjengelig til verdensmesterskapet i Praha, som spilles fra 10. til 26. mai. (©NTB)
Tidspunkt: 26-04-2024 - Kl.12:39 - Kilde: NRK - Info


38. Nok et tap for Lilleberg og Lightning
Emil Lilleberg og hans Tampa Bay Lightning tapte 3–2 borte for florida Panthers, og ligger dermed under 2–0 i kamper av Stanley Cup-sluttspillets første runde. Lilleberg fikk 17 minutter på isen og bidro med blant annet ett skudd på mål.
Tidspunkt: 24-04-2024 - Kl.04:18 - Kilde: NRK - Info


39. Golden Knights sikret den siste sluttspillplassen i vest
Tittelforsvarer Vegas Golden Knights feide over Minnesota Wild med 7-2 på hjemmeis og sikret en plass i NHL-sluttspillet. Chandler Stephenson markerte seg med fire assists i storkampen, mens Tomas Hertl scoret sitt første mål for Vegas etter overgangen fra San Jose Sharks. Vertene ledet 3-0 etter første periode, og Wild kom egentlig aldri nær å true seieren. Sju ulike spillere scoret for Golden Knights. – Det er ingen tvil om at dette er noe de (spillerne) ønsker. De ønsker en mulighet til å vinne Stanley Cup igjen. Prosessen hit har hatt noen opp- og nedturer denne sesongen, men vi jobber med å håndtere det på beste måte og være klare, sa trener Bruce Cassidy til NHL.com. For Wild reduserte Marat Khusnutdinov og Ryan Hartman. Mats Zuccarello sto over kampen av familiære årsaker. Hans lag er fra før ute av kampen om å nå sluttspillet i den nordamerikanske ishockeyligaen. Følgende lag er klare for sluttspillet i NHLs Western Conference: Dallas Stars, Vancouver Canucks, Winnipeg Jets, Colorado Avalanche, Edmonton Oilers, Nashville Predators, Los Angeles Kings og Vegas Golden Knights. I øst har seks lag sikret sluttbillett så langt: New York Rangers, Carolina Hurricanes, Boston Bruins, florida Panthers, Toronto Maple Leafs og Tampa Bay Lightning. (©NTB)
Tidspunkt: 13-04-2024 - Kl.08:05 - Kilde: NRK - Info


40. Rikfolk betalte millioner av kroner for middag med Trump
Donald Trump fikk inn 540 millioner dollar til valgkampen på en innsamlingsmiddag i florida lørdag. Gjestene ved Trumps bord betale nær ni millioner kroner.
Tidspunkt: 07-04-2024 - Kl.08:45 - Kilde: E24 - Info


41. Kvartfinaletap uten skadet Messi
Inter Miami sliter uten sin skadde superstjerne Lionel Messi. Onsdag ble det 1-2-tap på hjemmebane mot mexicanske Monterrey i kvartfinalen i den nordamerikanske mesterligaen. Messi har vært ute med en hamstringlskade siden midten av mars, og savnet av den argentinske verdensmesteren har vært merkbart. Inter Miami tapte ingen av de fem kampene 36-åringen rakk i sesongstarten, og han scoret fem mål og hadde to assist på de. Siden har florida-klubben to tap på fire kamper. Foran hjemmekampen mot Monterrey var trener Gerardo Martino klar på at Messis situasjon måtte vurderes fra dag til dag. Det betyr at kapteinen kan bli friskmeldt til helgens MLS-kamp mot Colorado Rapids. I den første kvartfinalen mot mexicanerne sørget Tomas Aviles for en tidlig ledelse for Inter Miami, men vertene fikk det tøft da David Ruiz fikk sitt andre gule kort i 64. minutt. Scoringer av Maximiliano Meza og Jorge Rodriguez sørget for at Monterrey snudde til 2-1-seier og har et glitrende utgangspunkt foran returkampen neste torsdag. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 04-04-2024 - Kl.06:06 - Kilde: NRK - Info


42. Lillebergs Lightning med borteseier i Canada
Tampa Bay Lightning, med Emil Lilleberg på banen, tok en sterk 4-1-seier borte mot kanadiske Toronto Maple Leafs. Etter 1-1 i første periode festet sørstatslaget grepet på isen i Canada i andre periode. Mål fra Brayden Point og Steven Stamkos sørget for 3-1-ledelse til gjestene. Triumfferden fortsatte for florida-laget i tredje periode. Nicholas Pauls mål ble kveldens siste og Tampa Bay Lightning vant 4-1. Lilleberg noterte seg ikke for noen målpoeng, men fikk 14 minutter og 35 sekunder på isen. (NTB)
Tidspunkt: 04-04-2024 - Kl.04:20 - Kilde: NRK - Info


43. Wirtz scoret rett fra avspark da Tyskland vant i Frankrike
Etter et blytungt landslagsår i fjor kunne det nye knapt ha startet bedre for Tyskland, som slo Frankrike 2-0 på Lyons hjemmebane. Det var spilt bare sju sekunder da florian Wirtz skjøt sommerens EM-verter i ledelse. Toni Kroos spilte ham rett fram fra avspark, og han avanserte fritt gjennom et passivt fransk forsvar før han fra distanse sendte en suser i mål via tverrliggeren. Det var tangering av Lukas Podolskis scoring mot Ecuador i 2013, som inntil tidligere lørdag var det raskeste landslagsmål i historien. Noen timer før avspark i Décines scoret Christoph Baumgartner for Østerrike etter seks sekunder av bortekampen mot Slovakia. Han tok ballen forbi tre motspillere før han skjøt forbi keeper Martin Dubravka fra 20 meter. En scoring fra Kai Havertz i andre omgang førte til at det til slutt ble 2-0. (NTB)
Tidspunkt: 23-03-2024 - Kl.22:04 - Kilde: NRK - Info


44. Hovland avsluttet svakt i Players Championship
Viktor Hovland gikk to over par og endte langt nede på resultatlisten i Players Championship på PGA-touren i golf søndag. Nordmannen har ikke fått det helt til å stemme i på gresset i florida og hadde et vanskelig utgangspunkt før turneringens fjerde og siste dag. 26-åringen åpnet med en birdie på første hull, men røk på bogey på både fjerde og sjuende. Hovland åpnet siste halvdel godt da han leverte birdie på hull ti, men fulgte opp med nok en bogey to hull senere. På hull 14 til 17 ble det bogey, etterfulgt av to birdier på rad, før en tung dobbeltbogey. Det resulterte i +2 for dagen og -1 i turneringen totalt. En foreløpig delt 62.-plass er langt unna fjorårets tredjeplass samme sted. Turneringen i Ponte Vedra Beach er en av de største på golfkalenderen og omtales uformelt som den femte majorturneringen. (NTB)
Tidspunkt: 17-03-2024 - Kl.20:05 - Kilde: NRK - Info


45. Langt over streken
Det Per Willy Amundsen skrev var langt over streken. Men vi må også kunne snakke om at det florerer av antisemittisme i kommentarfeltet under.
Tidspunkt: 12-03-2024 - Kl.19:18 - Kilde: E24 - Info


46. Svak avslutning for Hovland i florida – Scheffler vant
Viktor Hovland gikk den siste runden i Arnold Palmer Invitational tre slag over par etter en rotete dag med fire birdier og sju bogeyer. Det betyr at Hovland søndag hadde like mange hull med bogey som hull han spilte på par. Den norske golfstjernen hadde en brukbar start med 71 og 69 slag de to første dagene. Da var han i tetstriden, men 75-runder både lørdag og søndag sendte ham ned til delt 36.-plass og langt unna seierskampen. Det ble birdie på 4., 6., 8. og 16. hull, men bogey på 2., 7., 9., 10., 11., 13. og 18. hull. Scottie Scheffler vant turneringen med fem slags margin til Wyndham Clark etter serien 70-67-70-66. Han var 17 slag foran Hovland. (©NTB)
Tidspunkt: 10-03-2024 - Kl.22:17 - Kilde: NRK - Info


47. Leverkusen med nytt steg mot tittelen
Leverkusen tok et nytt langt steg mot klubbens første bundesligatittel da Wolfsburg ble slått 2-0 søndag. Bayern München, som har vunnet serien 11 ganger på rad, reduserte lørdag luken til sju poeng ved å knuse Mainz 8-1. Søndag svarte Xabi Alonsos ubeseirede seiersmaskin og gjenopprettet ti poengs forsprang. Nathan Tella og florian Witz scoret målene i en kamp der Wolfsburg måtte spille over en time i undertall etter at Moritz Jenz ble utvist for to gule kort. – Vi startet bra og hadde kontroll allerede før utvisningen deres. Vi kunne kanskje våget mer, men vi spilte fornuftig, sa Alonso til DAZN. Ledermålet kom i det 37. minutt da Alejandro Grimaldo herjet på siden og la ballen på hodet til Tella. Wirtz punkterte kampen med et volleyskudd i det 86. minutt. Leverkusen står med 21 seirer og fire uavgjorte etter 25 seriekamper, og nå er det bare ni runder igjen. Leverkusen er også i den tyske cupens semifinale og i europaligaens åttedelsfinale. (©NTB)
Tidspunkt: 10-03-2024 - Kl.21:35 - Kilde: NRK - Info


48. Tung runde for Hovland i florida
Viktor Hovland spilte seg fredag inn i tetstriden i Arnold Palmer Invitational, men lørdag forsvant han ut av den igjen med en runde tre slag over par. Dagen etter at han trillet inn fem birdier på de sju siste hullene og klatret til 10.-plass, ville ikke birdieputtene i hullet. Hovland gikk lørdagens sju første hull på par, og så kom en bogey som sendte ham over par halvveis. Etter fire nye hull på par ble det to bogeyer til. Dagens første birdie kom på 16. hull, men det ble også den eneste. Han avsluttet dagen med nok en bogey, og med en 75-runde (tre over par) falt han til en foreløpig delt 26.-plass. Totalt er han ett slag under par i turneringen, og dermed er det åtte slag opp til ledende Wyndham Clark, som ikke er helt ferdig med sin 3. runde. Det er meldt vanskelige vindforhold i Orlando søndag. (©NTB)
Tidspunkt: 10-03-2024 - Kl.00:01 - Kilde: NRK - Info


49. Hovland har los på teten i Orlando
Viktor Hovland måtte vente, men radet etter hvert opp birdier på annen runde av PGA-turneringen i Orlando. Det har sendt ham inn i kampen om en topplassering. Hovland ligger på tiendeplass på fire slag under par og har tre slag opp til en gruppe som ligger på toppen av resultatlisten etter to runder. Hovland gikk de elleve første hullene på to slag over par etter to bogeyer, men så snudde det. 26-åringen kunne juble for birdie på både hull 12, 13 og 14 og var med det tilbake i kampen om en topplassering. På hull 16 og 17 kunne han notere to nye birdier, og dermed har han ikke langt opp til teten foran tredje runde lørdag. – At han er inne i topp ti kunne vi ikke engang drømme om for halvannen time siden, sa Discovery-kommentator Per Haugsrud da Hovland avsluttet runden med par. Hovland har slitt noe i sesongstarten og har stått over noen turneringer. I storturneringen i florida er nordmannen på plass, og der har han levert godt. (NTB)
Tidspunkt: 08-03-2024 - Kl.22:50 - Kilde: NRK - Info


50. Hovland med marerittstart i florida
Viktor Hovland har på ingen måte fått den starten han håpet på i PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational. Etter tre hull er Oslo-gutten tre slag over par. Hovland spilte seg til tre strake bogey. Hovland kommer fra en liten pause på en snau måned. Golfprofilen valgte å ta seg noen uker fri etter at han gikk seks slag under par i en PGA-turnering i Pacific Palisades og aldri var med i tetsjiktet. – Jeg er ikke interessert å spille turneringer når ting ikke sitter. Da vil jeg heller bruke den tiden på å få ting på plass. Når kvaliteten på slagene er tilbake, kan jeg spille flere turneringer, sa Hovland til Discovery. Arnold Palmer Invitational spilles på Bay Hill Club and Lodge i Orlando, florida og avsluttes søndag. (NTB)
Tidspunkt: 07-03-2024 - Kl.16:34 - Kilde: NRK - Info


51. Stygt tap for Lilleberg og Lightning
Norske Emil Martinsen Lilleberg og hans Tampa Bay Lightning gikk natt til onsdag på et stygt 6-2-tap for Philadelphia Flyers. Tapet ender en seiersrekke på to kamper for Lightning, mens det er Flyers sin første seier etter to strake tap. Bobby Brink sendte vertene i ledelsen etter bare to minutter spilt. Tidlig i andre periode utlignet gjestene fra florida ved Nick Paul. I tredje periode skrudde Flyers opp tempoet og satt to scoringer signert Tyson Foerster og Travis Sanheim. Sean Walker gjorde vondt til verre for Lilleberg og Lightning da han økte ledelsen til 4-1 noen få minutter senere. Steven Samkos reduserte for Lightning fem minutter før slutt, men målet skulle vise seg å kun bli et trøstemål ettersom Noah Cates scoret vertenes femte bare sekunder senere. Cam York la så på til 6-2, som ble det endelige resultatet. Lilleberg fikk i underkant av 16 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål. Likevel var han ikke involvert i noen av Lightnings scoringer. Han sonet en utvisning på to minutter sent i den siste perioden for å ha felt Scott Laughton. Lightning ligger på femteplass i den sin avdeling i NHL og ligger i øyeblikket an til å få en wildcard-plass i sluttspillet. (NTB)
Tidspunkt: 28-02-2024 - Kl.05:37 - Kilde: NRK - Info


52. Messi berget poeng for Inter Miami
Inter Miami så ut til å gå på et bortetap for LA Galaxy, men på overtid dukket Lionel Messi opp og berget poeng for gjestene fra florida. Argentineren pirket ballen i mål i det 92. minuttet etter et strålende innlegg fra Jordi Alba. Scoringen er Messis første for sesongen, som ble sparket i gang forrige uke. Inter Miami tar seg dermed opp til tabelltopp i MLS, men med en kamp mer spilt enn nesten samtlige lag. (NTB)
Tidspunkt: 26-02-2024 - Kl.05:22 - Kilde: NRK - Info


53. Gravde hull i sanda - døde
En fem år gammel jente mistet livet etter strandlek i florida.
Tidspunkt: 21-02-2024 - Kl.22:05 - Kilde: Dagbladet - Info


54. Gravde hull i sanden - døde
Ei fem år gammel jente mistet livet etter strandlek i florida.
Tidspunkt: 21-02-2024 - Kl.22:05 - Kilde: Dagbladet - Info


55. Lillebergs Tampa tapte sin andre NHL-kamp på rad
Tampa Bay gikk på sitt andre tap på rad etter at de tapte 4-2 for Ottawa Senators på hjemmebane mandag kveld. Tim Stutzle bidro med ett mål og en assist for Ottawa, mens Mathieu Joseph scoret to mål for Ottawa Senators da de vant 4-2 over Tampa Bay Lightning på Amalie Arena mandag. Norske Emil Martinsen Lilleberg fikk 17 minutter og 31 sekunder på isen i NHL-kampen, men ble uten poeng. Brayden Point og Mitchell Chaffee scoret for Lightning, som kom fra et 9-2 tap mot florida Panthers lørdag. (©NTB)
Tidspunkt: 20-02-2024 - Kl.04:57 - Kilde: NRK - Info


56. Kobles til storklubb
Vurderer Bayern München Ole Gunnar Solskjær (50)? Det hevder den tyske Sky Sports-journalisten florian Plettenberg.
Tidspunkt: 19-02-2024 - Kl.20:47 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


57. Hovland tar grep etter ujevn helg – dropper turnering
Viktor Hovland vil bruke de neste ukene på å få skikk på eget spill. Han står derfor over PGA-konkurransen The Classic i slutten av måneden. Det bekrefter golfproffen til Discovery etter helgens turnering i Pacific Palisades i California. Der gikk Hovland i alt seks slag under par og var aldri med i tetsjiktet. – Jeg er ikke interessert å spille turneringer når ting ikke sitter. Da vil jeg heller bruke den tiden på å få ting på plass. Når kvaliteten på slagene er tilbake, kan jeg spille flere turneringer, sier Hovland og fortsetter: – Akkurat nå er det ikke de turneringene som er det viktigste. Man har jo majorturneringene som kommer, og jeg har først og fremst lyst til å være klar til dem. The Classic er lagt til Palm Beach Gardens i florida. Konkurransen varer fra 29. februar til 3. mars. Etter planen blir Hovland å se i aksjon igjen i Arnold Palmer Invitational. Den spilles også i florida (7. til 10. mars). (©NTB)
Tidspunkt: 18-02-2024 - Kl.21:36 - Kilde: NRK - Info


58. Slyngstadli til semifinalen i svømme-VM på norsk rekord – Henrik Christiansen utslått på 1500 meter
Silje Slyngstadli ble nummer fem i sitt heat og totalt nummer ni under kvalifiseringen på 50 meter bryst i VM i svømming lørdag. Slyngstadli klokket inn til 30,86, og det var mer enn godt nok til å ta seg inn blant de 16 som er klare for semifinalen senere lørdag. Tiden var også norsk rekord. Hun hadde selv den gamle satt ifjor på 30,91. Italias Benedetta Pilato var best i kvalifiseringen med 29,89. Henrik Christiansen lyktes ikke i kvalifiseringen på 1500 meter fri. Der gikk de åtte beste til søndagens finale, men Christiansen måtte ta til takke med 18.-plass i kvalifiseringen. Han ble nummer åtte i det fjerde heatet med 15.12,25. Senere lørdag skal Henrik Christiansen i aksjon i kvalifiseringen på 1500 meter fri. Finalecuten gikk på 14.54,98. Tyskeren florian Wellbrock var best i kvalifiseringen med 14.48,43. (NTB)
Tidspunkt: 17-02-2024 - Kl.07:49 - Kilde: NRK - Info


59. Hovland bak teten etter svak avslutning
En turneringsfri uke viet til trening så ut til å ha gjort Viktor Hovland godt, men svak putting ødela likevel hans første runde i PGA-turneringen i California. Hovland greide birdie på tre av de seks første hullene og var tre slag under par halvveis på åpningsrunden. Dessverre ble ikke den andre halvdelen like bra, så etter første runde endte Oslo-gutten ett slag under par på en foreløpig delt 33.-plass. Patrick Cantlay leder turneringen sju slag under par. Hovland lyktes umiddelbart med birdie på første hull. Han fulgte opp med en ny birdieputt på neste hull. Etter noen hull på par ble det birdie også på 6. hull for den norske golfstjernen. Turneringens grafikk indikerte innledningsvis birdie også på det femte hullet, men det ble senere rettet til par. Den andre halvdelen startet med to hull på par, før han satte nok en birdie på hull elleve. Dessverre for 26-åringen røk han på bogey på både hull 12, 14 og 18, og han endte dermed runden ett slag under par. Hovland var påmeldt til Phoenix Open forrige uke, men trakk seg etter å ha prestert under pari i turneringen på Pebble Beach uka før. Han prioriterte trening i florida. Tiger Woods, som gjør comeback etter ti måneders turneringspause, innledet med to birdier og to bogeyer på de fire første hullene. Etter en ujevn runde med fem birdier og seks bogeyer er legenden ett slag over par. (NTB)
Tidspunkt: 15-02-2024 - Kl.22:42 - Kilde: NRK - Info


60. Lillebergs Lightning slo tilbake – vant over Blue Jackets
Etter to strake tap sørget blant andre Brandon Hagel for at Tampa Bay Lightning slo Columbus Blue Jackets 4–2 i NHL lørdag. Emil Lilleberg spilte sin 13. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. Sarpsborg-gutten ble hentet opp til NHL da laget slet stort med skader. 23-åringen spilte litt over 13 minutter i lørdagens bortekamp i Columbus. Der ble Hagel avgjørende med ett mål og to assists, mens også Nicholas Paul, Anthony Cirelli og kaptein Steven Stamkos scoret. For hjemmelaget sto Boone Jenner for begge nettkjenninger. Lightning hadde tapt de to foregående kampene mot henholdsvis New York Rangers og New York Islanders. Med lørdagens seier er Lightning plassert som nummer tre i sin divisjon. Opp til florida Panthers og sikker sluttspillplass skiller det ni poeng. Det gjenstår om lag 30 kamper i årets grunnsesong i NHL. Nylig skadet backstjernen Mikhail Sergachev seg igjen stygt, noe som kan bety mer spilletid for Lilleberg utover i sesongen. Neste kamp for Lilleberg og co. er borte mot topplaget Boston Bruins tirsdag. (©NTB)
Tidspunkt: 11-02-2024 - Kl.07:57 - Kilde: NRK - Info


61. Leverkusens dobbel-drøm lever – klar for semifinale i cupen
Bayer Leverkusen er videre i den tyske cupen etter at de snudde til 3-2-seier hjemme over Stuttgart i tirsdagens kvartfinale. Dermed lever fortsatt drømmen om å vinne «the double» i Tyskland. Leverkusen leder også Bundesliga med to poeng ned til Bayern München. Laget fikk imidlertid en forferdelig start på kampen da Waldemar Anton stanget inn en corner for gjestene etter bare elleve minutter. Fem minutter inn i andre omgang utlignet Robert Andrich med en perle i krysset, men gleden ble kortvarig da Leverkusen-forsvaret rotet det til og Chris Führich sendte gjestene opp i ledelsen igjen. Amine Adli gjorde det imidlertid godt igjen da han sendte lagene likt, ni minutter senere, og like før full tid ble snuoperasjonen fullført da Jonathan Tah headet inn et innlegg fra florian Wirtz. Lørdag venter det som kan være den avgjørende kampen om seriegullet når Leverkusen tar imot Bayern. (NTB)
Tidspunkt: 06-02-2024 - Kl.21:47 - Kilde: NRK - Info


62. Messi etter Hongkong-bråket: – Ønsker alltid å spille
Lionel Messi føler seg bedre, men vil ikke love at han spiller Inter Miamis treningskamp mot japanske Vissel Kobe. Han fikk tøff behandling i Hongkong i helgen. Søndag ble den argentinske superstjernen sittende på benken med skade da Inter Miami spilte mot et lag bestående av lokale spillere i Hongkong. Om lag 40.000 tilskuere hadde skaffet seg dyre billetter i håp om å se en av verdens største fotballprofiler. I løpet av kampen økte misnøyen blant supporterne som buet mot Inter Miami og Messi. Også Hongkongs idrettsminister var kritisk til at argentineren ikke kom på banen. Foran denne ukens kamp mot Vissel Kobe håper Messi å være på banen. – Jeg vet ikke om jeg kan spille, men jeg føler meg bedre og jeg vil virkelig spille, sa Messi på en pressekonferanse tirsdag. Hongkongs regjering har bedt om en forklaring fra kamparrangørene om hvorfor Messi ikke kunne spille. – Det var uheldig at jeg ikke kunne spille. Det kan skje i hvilken som helst kamp. Jeg ønsker alltid å spille, spesielt i disse kampene vi reiser så langt for. Jeg håper vi kan komme tilbake til Hongkong og spille en kamp, sa Messi videre. Inter Miami skal også spille en showkamp mot Messis barndomsklubb, Newell´s Old Boys, i florida 16. februar. Sesongåpningen i MLS spilles seks dager senere. (©NTB)
Tidspunkt: 06-02-2024 - Kl.06:06 - Kilde: NRK - Info


63. Nekter å trekke seg
Ryktene om at Zelenskyj forsøker å kvitte seg med sin øverste militærleder florerer nå i Ukraina. - Han nekter, forteller kilde til The Guardian.
Tidspunkt: 31-01-2024 - Kl.02:56 - Kilde: Dagbladet - Info


64. Aryan Tari vant prestisjefull turnering i Brasil
Norske Aryan Tari vant den brasilianske sjakkturneringen «floripa Chess Open». Allerede før siste runde hadde 24-åringen trumfet i turneringen, etter ni strake seirer på rad. Tari hadde en performance rating på 3025 før siste parti. Til sammenligning var den høyeste performance ratingen i fjor 2946. Den besatt av den mye omdiskuterte sjakkspilleren Hans Niemann, som Magnus Carlsen i 2022 anklaget for juks. Man får også god belønning for å vinne turneringen. Det skal være en pengepremie på 75 000 brasilianske realer, som tilsvarer om lag 160 000 norske kroner.
Tidspunkt: 28-01-2024 - Kl.11:47 - Kilde: NRK - Info


65. Ron DeSantis stiller seg bak Donald Trump som Republikanernes presidentkandidat
florida-guvernør Ron DeSantis gir opp forsøket på å bli Republikanernes presidentkandidat, opplyser han selv i sosiale medier.
Tidspunkt: 21-01-2024 - Kl.20:12 - Kilde: E24 - Info


66. NHL-suksessen fortsetter for Lilleberg – bidro til Lightnings femte strake seier
Emil Martinsen Lilleberg og Tampa Bay Lightning surfer videre på medgangsbølgen i NHL. Lørdag ble Buffalo Sabres slått 3-1. Seieren var den femte strake. Lilleberg og Lightning har hatt stor suksess den siste tiden, og lørdag var nordmannen igjen på isen for florida-klubben. 22-åringen fikk drøye 14 minutter med spilletid på veien mot en ny triumf. Målpoeng ble det imidlertid ikke. I stedet scoret Nicholas Paul og Tyler Motte hvert sitt mål med 52 sekunders mellomrom i åpningsperioden og la grunnlaget for at seiersrekken kunne fortsette. I midtperioden reduserte Dylan Cozens for Sabres, men Calvin de Haan punkterte kampen ved å sette pucken i tomt mål drøye minuttet før slutt i den tredje. Svenske Jonas Johansson var tilbake i Lightning-målet for første gang siden nyttårsaften. Han bokførte 26 redninger på veien mot den solide seieren. Lørdagens kamp var Emil Lillebergs sjette i NHL. Alt tyder på at det blir mange flere i tiden som kommer. Lilleberg har spilt godt for Lightnings farmerlag Syracuse Crunch i AHL. Det gjorde at han nylig ble hentet inn i Lightning-troppen. Sjansen som bød seg har han grepet med begge hender. (©NTB)
Tidspunkt: 20-01-2024 - Kl.21:18 - Kilde: NRK - Info


67. Zuccarello imponerte med mål og assist i seier
NHL-stjernen Mats Zuccarello bidro med både mål og assist da Minnesota Wild vant 6-4 borte mot florida Panthers, som har hatt en langt bedre sesong hittil. Wild er i en krisesesong i NHL og kom til kampen dagen etter å ha blitt knust 7-3 mot Emil Lillebergs Tampa Bay Lightning. Seieren natt til lørdag var kun den tredje på ti kamper i 2024. Zuccarello satte inn 4-1 til Wild med et flott skudd fra distanse i midtperioden. Nordmannen fikk også en målgivende da Kirill Kaprizov ordnet 5-2-ledelse i tredje periode. Totalt står nordmannen med åtte mål og 27 assists på 36 spilte kamper denne sesongen. Kun Kaprizov har flere målpoeng av Wild-spillerne. Alle de fem første målene til Wild kom i overtall etter at Panthers hadde fått utvisninger. Det sjette satte Ryan Hartman inn i tomt bur etter at Panthers hadde tatt ut keeperen. Kampen ble preget av høy temperatur og flere slåsskamper, blant annet et masseslagsmål etter at Wild-keeperen ble felt. Zuccarello holdt seg unna både slagsmålene og utvisningsboksen. (NTB)
Tidspunkt: 20-01-2024 - Kl.07:25 - Kilde: NRK - Info


68. Hundredelsdrama i Kitzbühel - Sejersted over sekundet bak
Adrian Smiseth Sejersted var Noregs einaste håp etter at Aleksander Aamodt Kilde krasja stygt i føre utforrenn i Wengen. I rotteracet fredag rauk håpet. Som startnummer 16 kjørte nordmannen inn på tida 1.57,20. Han tapte mykje tid i starten, og klarte ikkje å hente det inn før han kjørte i mål eitt sekund og 45 hundredelar bak. 29-åringen er dermed på ein foreløpig 14.plass. I same løype føre sesong blei han nummer fem. – Eg følte eg traff veldig bra. Eg hadde eit inderleg ønske om at det var grønt på tavla, faktisk. Men det var jo absolutt ikkje det, det var veldig raudt, seier ein tydeleg skuffa Sejersted til NRK. – Eg tenkte at no har eg verkelig tidenes moglegheit. Eg gav full gass og traff bra, men det var ikkje bra nok. Storfavoritten Marco Odermatt, som var nummer 10 ut frå start, kjørte inn til 1.56,09. Ryan Cochran-Siegle kom inn eitt hundredel bak på startnummeret etter, før florian Schieder tok leiinga. Men så kom Cyprien Sarrazin og klokka inn fem hundredelar føre Schieder etter eit utruleg hundredelsdrama på veg inn mot mål. Foreløpig er Sarrazin på veg mot siger. Odermatt vann dei to føre utforrenna i Wengen, men har aldri vunne i Kitzbühel tidlegare. Han har ein andreplass som best frå 2022. Noregs fremste fartskanon Aleksander Aamodt Kilde er som kjent ferdigkjørt for sesongen etter skrekkfallet i Wengen sist helg.
Tidspunkt: 19-01-2024 - Kl.12:33 - Kilde: NRK - Info


69. Lilleberg gikk seirende ut av den norske NHL-duellen
I et målrikt oppgjør som til slutt endte 7-3, seiret Emil Lilleberg og Tampa Bay Lightning mot Minnesota Wild og Mats Zuccarello. Zuccarello hadde en målgivende pasning i kampen, men det holdt ikke da Lillebergs Lightning var mer effektive i overtallsspillet. De blåkledde fra florida fikk full uttelling i overtallsspillet sitt og scoret tre mål mer enn gjestene fra Minnesota. Når Anthony Cirelli satte spikeren i kista rundt to minutter før slutt, var kampen avgjort. Kampen åpnet med et smell. Etter at det var spilt litt over seks minutter sto det allerede 1-1 og drøyt halvveis i kampen sto det 3-2 til Lightning. Hjemmelaget økte ledelsen på nytt, før Jake Middleton reduserte på nytt med Zuccarellos målgivende pasning. Gjestene klarte i motsetning til hjemmelaget aldri å utnytte sine muligheter i overtall. Dermed kom de aldri nærmere. 22-år gamle Lilleberg hadde ingen målpoeng i kampen, men ble vist mye tillit i det som var hans femte NHL-kamp. Totalt fikk han 19 minutter og tre sekunder på isen. Til sammenligning var Zuccarello på isen i 16 minutter og 49 sekunder. Det var gått nesten sju år siden to nordmenn sist sto ansikt til ansikt i NHL. 14. april 2017 tapte Zuccarello og New York Rangers 3–4 mot Montreal Candians, som den gang hadde Andreas Martinsen i troppen. (NTB)
Tidspunkt: 19-01-2024 - Kl.04:56 - Kilde: NRK - Info


70. Emil Lilleberg kan få NHL-sjanse
Emil Lilleberg (22) kan snart få ambisjonen om NHL-spill innfridd. Han blir framover en del av spillermiljøet i Tampa Bay Lightning. NHL-mesteren fra 2021 har kalt opp Lilleberg etter en god debutsesong for Lightnings farmerlag Syracuse Crunch i AHL. Det kommer fram i en melding fra florida-klubben. TV 2 omtalte saken i Norge først. Lilleberg signerte for Tampa Bay Lightning i fjor sommer. Han tok del i oppkjøringen til inneværende NHL-sesong. Sarpingen ble draftet av Arizona Coyotes i 2021, men der fikk han aldri sjansen. Legene i klubben ville ikke slippe ham på isen før han hadde vært gjennom en hjerteoperasjon, skriver TV 2. Selv ønsker han ikke å gjøre et slikt inngrep for å få fikset utfordringer med hjertet. Lilleberg ville ikke risikere å gå et helt år på sidelinjen. (NTB)
Tidspunkt: 05-01-2024 - Kl.17:28 - Kilde: NRK - Info


71. Drept av lillebror etter julegavekrangel
Etter angivelig krangel om hvem som fikk flest gaver, ble Abrielle Baldwin (23) skutt av sin yngre bror i florida.
Tidspunkt: 28-12-2023 - Kl.04:28 - Kilde: Dagbladet - Info


72. Ny trener for Nyland – meritterte Sánchez tar over
Trenernomaden Quique Sánchez flores (58) hentes inn som hovedtrener i La Liga-klubben Sevilla. Det betyr at Norges landslagskeeper Ørjan Nyland får ny sjef. Sevilla sparket Diego Alonso i helgen etter bare 67 dager i jobben. Sánchez har erfaring fra en rekke land og ligaer, og han var sist trener for Getafe fra oktober 2021 til april i år. Sevilla opplyser på sitt nettsted at han har undertegnet en kontrakt til juni 2025. Treneren har tidligere vært i klubber som Watford, Atlético Madrid og Benfica. Han vant Europaligaen med Atlético i 2010. Sevilla har hatt en dårlig formutvikling og står uten seier på sine siste ti seriekamper. Laget røk også ut av mesterligaen med sisteplass i sin gruppe. Nyland spilte seg til fast keeperplass i klubben i høst, men har vært ute med en hofteskade siden tidlig i november. (©NTB)
Tidspunkt: 18-12-2023 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


73. Messi og Ronaldo møtes i showkamp
Fotballikonene Lionel Messi (36) og Cristiano Ronaldo (38) møtes til et sjeldent oppgjør på tampen av deres karrierer i Saudi-Arabia på nyåret. Det melder Messis klubb Inter Miami. Oppgjøret er en del av treningsturneringen Riaydh Season Cup der også Ronaldos Al-Nassr er med. Messi og Ronaldo knivet i en årrekke om å være det ypperste fotballverdenen hadde å by på. Til sammen har de vunnet gullballen 13 ganger. Kampen, som spilles 1. februar, blir det 36. møtet mellom de gamle rivalene. Før det møter Miami saudiarabiske Al-Hilal. Der spiller blant annet Neymar, som var lagkameraten til Messi i Barcelona. Den kampen spilles 29. januar. florida-klubben reiser videre rundt til oppgjør i El Salvador og Hongkong i oppkjøringen til neste MLS-sesong. (NTB)
Tidspunkt: 12-12-2023 - Kl.08:35 - Kilde: NRK - Info


74. Fristil: Eie nummer seks i Big Air-finalen i Beijing
Friskikjører Sandra Eie ble sjette beste kvinne i finalen i Big Air i verdenscupen i Beijing lørdag. Eie var eneste norske utøver som kom seg til finale i både herre- og kvinneklassen. Der skaffet hun seg 139,75 poeng med to hopp på henholdsvis 75,75 og 64 poeng. Sveitsiske Mathilde Gremaud vant konkurransen foran britiske Muir Kirsty og flora Tabanellio (Italia), skriver NTB.
Tidspunkt: 02-12-2023 - Kl.10:26 - Kilde: NRK - Info


75. Over 150 utvisningsminutter i NHL-kaos: – En del av spillet
Dommeren så seg nødt til å vise ut fem spillere fra hvert lag etter en stor slåsskamp i NHL-duellen mellom florida Panthers og Ottawa Senators mandag. florida ledet komfortabelt da Senators-kaptein Brady Tkachuk var borti Panthers-målvakt Sergei Bobrovsky etter at sistnevnte hadde fanget pucken. Tkachuk ble fort angrepet av flere Panthers-spillere og måtte ha hjelp fra lagkamerater i bataljen som oppsto. I kjølvannet bestemte dommeren seg for å vise ut alle ti utespillere som deltok i slåsskampen. De fikk alle ti minutter disiplinærstraff hver, og dermed måtte kampen avsluttes uten dem. I alt ble det gitt ut 167 utvisningsminutter i løpet av kampen som Panthers vant 5-0. – Det er milde tall. Vi har bare 167 minutter her. Vi må runde 250 før det blir for mye. Noen ganger er hockey slik og det er en del av spillet, sa Panthers-trener Paul Maurice, ifølge Sportsnet. Kampen var en duell mellom brødreparet Brady og Matthew Tkachuk. De er begge kjent for å ha et stort temperament. Ottawa sliter tungt i NHL for tiden og er sist i sin divisjon. florida er nest best på samme tabell. (©NTB)
Tidspunkt: 28-11-2023 - Kl.07:18 - Kilde: NRK - Info


76. OL-dronningen kopierer stjernekollega – får samme trener
Den jamaicanske sprintdronningen Elaine Thompson-Herah får samme trener som lagkameraten Shelly-Ann Fraser-Pryce. Førstnevnte skal forsvare tre gull i Paris-OL. Thompson-Herah ble olympisk mester på både 100 meter, 200 meter og 4 x 100 meter under Tokyo-lekene i 2021. Hun har slitt noe med skader i år og var ikke å se i VM i Budapest. Tidligere i november ble det kjent at hun og trener Shanikie Osbourne skilte lag. Grunnen skal ha vært Osbournes svært harde og spesielle krav til sprintstjernen, ifølge hennes management. Foran neste sesong, der OL i Paris er det største målet, har hun fått Reynaldo Walcott som trener, skriver BBC. Han er fra før trener for lagvenninnen Fraser-Pryce (36), som har sanket åtte OL- og 17 VM-medaljer gjennom karrieren. «Thompson-Herah er fortsatt like dedikert til løpingen og fokuserer på veien framover», heter det i en uttalelse fra managementet. 31-åringen står med i alt seks OL- og VM-medaljer. Hun er den nest raskeste på 100 meter gjennom tidene med 10,54. Kun den amerikanske legenden florence Griffith-Joyner har vært raskere med 10,49. Den rekorden har stått siden 1988. (NTB)
Tidspunkt: 21-11-2023 - Kl.05:44 - Kilde: NRK - Info


77. Medier: Ny stjernespiller etterforskes i den italienske bettingskandalen
Milan-spiller Alessandro florenzi (32) er under etterforskning for brudd på bettingreglene i Serie A, skriver flere italienske medier. Nyhetsbyrået AGI og avisen Gazzetta dello Sport er blant dem som melder om den nye utviklingen i saken. Sandro Tonali og Nicolo Fagioli har begge fått lange utestengelser i bettingskandalen som har rystet italiensk fotball. Aston Villa-spiller Nicolo Zaniolo har også vært etterforsket, men 24-åringen unngikk suspensjon. Milan har ikke kommentert saken. florenzi har spilt for den italienske storklubben siden 2021, og 32-åringen var med da Italia vant EM samme år. (©NTB)
Tidspunkt: 16-11-2023 - Kl.06:16 - Kilde: NRK - Info


78. Real Madrid avviser Mbappé-rykter: – Fullstendig feil
Real Madrid har sett seg nødt til å komme med en uttalelse der de benekter at en avtale med Kylian Mbappé er på plass. Den spanske fotballgiganten har de siste årene vært sterkt koblet til Mbappé, men superspissen har blitt i Paris Saint-Germain. Mbappé uttalte tidligere i år at han ikke kommer til å forlenge sin kontrakt med den franske hovedstadsklubben som går ut neste sommer. Det fikk rykteflommen til å starte igjen. Lørdag rykker Real Madrid ut med en melding om at alle ryktene om forhandlingene er feil. «Gitt informasjonen og spekulasjonene som er publisert av forskjellige medier, vil Real Madrid opplyse om at det er fullstendig feil. Ingen forhandlinger har funnet sted med spilleren», heter det i uttalelsen. Real Madrid-president florentino Pérez har tidligere snakket om at Mbappé har vært et overgangsmål i tidligere år. (NTB)
Tidspunkt: 04-11-2023 - Kl.16:16 - Kilde: NRK - Info


79. Zucca sentral i NHL-åpningen
Mats Zuccarello og Minnesota Wild åpnet årets NHL-sesong med 2–0 og hjemmeseier mot florida Panthers i natt. Nordmannen ble selv en viktig brikke i seieren og fikk totalt 19 minutter og 16 sekunder på isen i NHL-premieren. Brock Faber scoret det første mål etter åtte minutter av første periode, mens Zucca fikk noterte seg med målpoeng da Wild doblet i andre periode, melder NTB.
Tidspunkt: 13-10-2023 - Kl.04:12 - Kilde: NRK - Info


80. Zuccarello med flere NHL-milepæler i sikte
Mats Zuccarellos imponerende karriere i USA fortsetter med serieåpning mot florida Panthers torsdag. Leverer han en god sesong, når han flere store milepæler. Når Zuccarello entrer isen sammen med lagkameratene i Minnesota Wild natt til fredag norsk tid, vil det være hans 767. grunnseriekamp i NHL. Det betyr at den 800. er innen rekkevidde, og det er langt fra det eneste runde tallet nordmannen kan sikte seg inn mot. Zuccarello nærmer seg 200 scoringer i verdens beste ishockeyliga. Han har nettet 186 ganger i grunnserien for New York Rangers, Dallas Stars og Wild. Stjerneløperen styrer også mot 400 assists (387 per nå) og 600 målpoeng (573) totalt. Det er slett ikke utenkelig at han – med hjelp av de gode rekkekameratene Kirill Kaprizov og Ryan Hartman – når alle de nevnte milepælene i løpet av sesongen. Om Wild når sluttspillet, vil Zuccarello høyst sannsynlig også runde 100 kamper der. Han har vært på isen i NHL-sluttspillet 96 ganger, og det er blitt 18 mål og 37 assists. Nordmannen forlenget nylig kontrakten sin i Wild med to år. Den nye avtalen løper til året han fyller 39 år.
Tidspunkt: 11-10-2023 - Kl.04:43 - Kilde: NRK - Info


81. Dro hjem: - Trump-showet er over
Etter to og en halv dag i retten orket ikke Donald Trump mer og satte seg på flyet hjem til florida.
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.02:55 - Kilde: Dagbladet - Info


82. Dro hjem: - Et stunt
Etter to og en halv dag i retten orket ikke Donald Trump mer og satte seg på flyet hjem til florida. - Donald Trump-showet er over, sier statsadvokaten.
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.02:55 - Kilde: Dagbladet - Info


83. Zuccarello forlenget med Minnesota Wild
Mats Zuccarello (36) legger på to år til i avtalen med Minnesota Wild. Oppholdet i NHL-klubben skal etter planen vare ut minst 2025/26-sesongen. Wild opplyste om den nye kontrakten fredag. Forlengelsen er verdt over 8,2 millioner dollar (drøyt 83 millioner kroner). Zuccarello har vært en del av Minnesota-laget siden sommeren 2019. Oslo-mannen har over et tiår bak seg som NHL-proff, og tidligere har han spilt for New York Rangers og Dallas Stars. Sist sesong noterte Zuccarello 67 målpoeng på 78 kamper. Ingen spillere i Wild har hatt flere målgivende pasninger (146) enn ham de siste fire årene. Minnesota Wild starter den nye NHL-sesongen hjemme mot florida Panthers 12. oktober. (NTB)
Tidspunkt: 29-09-2023 - Kl.16:21 - Kilde: NRK - Info


84. Golfstjernes milliardsøksmål avvist: – Oppfyller ikke kravene
Patrick Reeds søksmål mot medier og reportere har blitt avvist. Den amerikanske golfprofilen krevde åtte milliarder kroner for ærekrenkelser. Reed sendte inn to søksmål mot i alt 18 parter for det han mente var uberettiget kritikk etter at han gjorde overgang til LIV-touren. I etterkant har han snakket om at sakene som ble skrevet om ham har kostet ham flere sponsoravtaler. I tillegg blir han ofte møtt med negativitet, noe som har bidratt til det han har omtalt som et «fiendtlig arbeidsmiljø». I alt krevde Reed 750 millioner dollar, om lag åtte milliarder kroner, for ærekrenkelser. Onsdag bestemte en dommer i florida at søksmålene avvises. – Reed er nok frustrert over noe av det som blir skrevet om ham, og noe er i overkant. Likevel er ikke sakene sterke nok til å dømme noen for ærekrenkelser, sa dommeren Timothy J. Corrigan i en uttalelse. Reed har vunnet ni ganger på PGA-touren og ble i 2018 seierherre i majorturneringen US Masters. Han gjorde, i likhet med flere store stjerner, overgang til den mye omtalte LIV-touren i fjor. I etterkant mente han at golfmedier- og reportere konspirerte med PGA-touren for å skade hans rykte. – Mange av kommentarene og sakene er ikke bare om Reed, men om LIV-touren generelt. Andre saker er personlige meninger og begrunnes i fakta. Dermed oppfyller det ikke kravene til å holde pressen ansvarlig for ærekrenkelse, sier Corrigan videre. (NTB)
Tidspunkt: 28-09-2023 - Kl.06:01 - Kilde: NRK - Info


85. Norske Emil Lilleberg fikk sjansen i NHL-oppkjøringen – Zucca ikke på isen
Emil Martinsen Lilleberg (22) fikk 17.23 minutter på isen for Tampa Bay Lightning i 2-5-tapet mot Carolina Hurricanes i NHL-oppkjøringen natt til onsdag. Lilleberg ble notert for minus to i målprotokollen. Det blir spennende å se om han får sjansen i flere treningskamper før sesongen starter 10. oktober. Forsvarsspilleren Lilleberg fra Sarpsborg kom fra Oskarshamn i svensk hockey til florida-klubben på en toårskontrakt i juni. Lilleberg var med for Norge i VM i Latvia i mai. Mats Zuccarello var ikke i troppen da Minnesota Wild røk 1-6 på borteis for Dallas Stars i en oppkjøringskamp til NHL-sesongen natt til onsdag. Nordmannen var heller ikke med i den første treningskampen da Colorado Avalanche ble slått 4-3. Joe Pavelski scoret det eneste målet for Minnesota Wild. Jevgenij Dadonov ble tomålsscorer for Dallas Stars. (NTB)
Tidspunkt: 27-09-2023 - Kl.05:42 - Kilde: NRK - Info


86. Kraftig turbulens: Åtte til sykehus
Det ble en dramatisk reise til florida for flere personer mandag. Flyhavarikommisjonen skal etterforske hendelsen.
Tidspunkt: 26-09-2023 - Kl.21:30 - Kilde: Dagbladet - Info


87. Vil ut av floriss-kjeden: Blomsterbutikk konkurs etter over 30 år
Nå vil butikksjefen starte på nytt uten å være del av en kjede.
Tidspunkt: 25-09-2023 - Kl.15:16 - Kilde: E24 - Info


88. Politiet fikk sjokk
Det er ikke bare bare å oppdra to barn, noe en mor i florida nylig fikk oppleve.
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.15:43 - Kilde: Dagbladet - Info


89. Messi kjøper luksusvilla til over 110 millioner i Miami
Fotballstjernen Lionel Messi har tatt USA med storm etter ankomsten til Miami. Nå skal argentineren boltre seg på godt over 1.000 kvadratmeter nede ved vannkanten i florida.
Tidspunkt: 12-09-2023 - Kl.10:30 - Kilde: E24 - Info


90. Nytt kart florerer: - Skandaløst
Et kart over «Russlands nye imperium» skaper reaksjoner.
Tidspunkt: 16-08-2023 - Kl.21:49 - Kilde: Dagbladet - Info


91. Stjernesigneringen slapp inn fra midtbanen
Manchester United fikk en tøff start mot Lens, mens snudde til slutt til 3-1-seier i lørdagens treningskamp på Old Trafford. florian Sotoca sendte franskmennene i ledelsen med en kanonkule fra rett over midtbanen etter 23 minutter. Ballen gikk i en bue over André Onana og inn i nettet bak kameruneren. Vertene slo imidlertid knallhardt tilbake etter pause da Antony først spilte Marcus Rashford gjennom på deres første mål, før han selv fullførte snuoperasjonen fem minutter senere. «De røde djevlene» så seg likevel ikke fornøyd med det, da Casemiro stanget inn deres tredje på et frispark fra Rashford. (NTB)
Tidspunkt: 05-08-2023 - Kl.13:49 - Kilde: NRK - Info


92. Sadio Mané på vei til Saudi-Arabia: – Å forlate Bayern smerter
Sadio Mané skal nærme seg en overgang til saudiarabiske Al Nassr. I et intervju med Sky Sports-journalisten florian Plettenberg forteller Mané at han skulle ønske det endte annerledes. – Å forlate Bayern smerter meg. Jeg skulle ønske det endte annerledes. Jeg vet jeg kunne hjulpet laget denne sesongen. Uansett ønsker jeg klubben og supporterne alt godt i fremtiden, sier Mané. Senegaleseren forlot Liverpool til fordel for Bayern München i fjor sommer, men hadde ingen god sesong i Tyskland. Det ble bare syv scoringer, flere skader og en feide med lagkamerat Leroy Sané. Nå drar han til Saudi-Arabia og Al Nassr, der han blir lagkamerat med Cristiano Ronaldo, Alex Telles, Marcelo Brozovic og Seko Fofana. Alle bortsett fra Ronaldo ble hentet i løpet av denne sommeren. Ifølge Sky Sports skal Mané allerede ha gjennomført første del av den medisinske undersøkelsen og han skriver angivelig under på en fireårskontrakt med klubben.
Tidspunkt: 01-08-2023 - Kl.07:44 - Kilde: NRK - Info


93. Alvorlig infeksjonssykdom sprer seg
Sykdommen lepra sprer seg i delstaten florida i USA. En ny rapport viser at det i 2020 ble registrert 159 tilfeller i landet.
Tidspunkt: 31-07-2023 - Kl.10:21 - Kilde: Dagbladet - Info


94. Norsk sykkeltalent tok sin første proffseier
Johannes Staune-Mittet (21) var best på den 161,5 kilometer lange lørdagsetappen i sykkelrittet Czech Tour lørdag. Jumbo-Visma-rytteren forserte flere tøffe stigninger på veien mot seieren. Nordmannen kom i mål to sekunder foran Bora-mannen florian Lipowitz og ti sekunder foran Rein Taaramäe (Intermarché). Staune-Mittet gikk i juni til topps i U23-rittet Giro d´Italia Next Gen. Han er blant de utvalgte til det norske U23-laget som skal sykle VM i Glasgow i august. Ifølge TV 2 var lørdagens seier Staune-Mittets første på proffnivå. Czech Tour består av fire etapper, og den siste sykles søndag.
Tidspunkt: 29-07-2023 - Kl.15:13 - Kilde: NRK - Info


95. Messi presentert foran fullsatt stadion
I en høytidelig seremoni på Inter Miamis stadion i Fort Lauderdale, florida ble Lionel Messi presentert som ny spiller for MLS-klubben. Fotballikonet Lionel Messi (36) ble presentert av Inter Miami-eierne Jorge Mas, Jose Mas og David Beckham. Seremonien skjer dagen etter Messis kontrakt ble skrevet under. – Jeg vil takke folket i Miami for deres velkomst og kjærlighet siden jeg kom til denne byen. Sannheten er at jeg er veldig spent og veldig glad for å være her i Miami, sa Messi foran det fullsatte stadionet. – Jeg gleder meg til å begynne å trene og spille kamper. Jeg er her med et ønske om å kjempe om titler, et ønske om å vinne og å hjelpe klubben med å vokse, fortsatte han. Inter Miami spiller i den nordamerikanske fotballigaen MLS, og Messi spiller trolig sin første kamp for klubben på fredag mot Cruz Azul. (NTB)
Tidspunkt: 17-07-2023 - Kl.04:46 - Kilde: NRK - Info


96. Messi på plass i florida: – Vil fortsette å levere på øverste hylle
Verdensmester Lionel Messi (36) har ankommet USA for å fullføre overgangen til MLS-klubben Inter Miami, skriver NTB. Avtalen antas å være verdt rundt 620 millioner kroner i året. – Jeg er glad for avgjørelsen jeg har tatt. Jeg er klar og ivrig etter å komme i gang med den nye utfordringen, sier Messi om klubbskiftet etter to år i Paris Saint-Germain. – Min mentalitet og mitt hode kommer ikke til å endre seg. Jeg vil forsøke, uansett hvor jeg er, å gi alt og fortsette å levere på øverste hylle, legger han til. Søndag skal Messi presenteres av klubben, og det er ventet at argentineren debuterer for Inter Miami 21. juli, i kampen mot mexicanske Cruz Azul i den nordamerikanske turneringen Leagues Cup.
Tidspunkt: 12-07-2023 - Kl.05:47 - Kilde: NRK - Info


97. Spekulasjonene raser om Putins eks-livvakt
Rykter om et nært forestående lederskifte i det russiske militæret florerer i sosiale medier. Analytikere tror at det sitter langt inne for Vladimir Putin å etterkomme Wagner-sjefens krav.
Tidspunkt: 28-06-2023 - Kl.20:42 - Kilde: Dagbladet - Info


98. Vegas Golden Knights vant Stanley Cup for første gang
Med en 9-3-seier hjemme mot florida Panthers i kamp fem, kunne Vegas Golden Knights juble for klubbens første Stanley Cup, NHL-sluttspillet, etter å ha vunnet finaleserien 4-1 i kamper. Mark Stone ga hjemmelaget ledelsen i undertall i første periode, like før det var spilt tolv minutter. Etter det så laget fra Las Vegas seg aldri tilbake. Nicolas Roy fikk æren av å sette inn kampens siste mål et drøyt minutt før slutt, i en kamp hvor nevnte Stone scoret hat-trick. Vegas Golden Knights ble stiftet først i 2017, men var allerede i klubbens første sesong i finalen i Stanley Cup, hvor de tapte 1-4 i kamper mot Washington Capitals. Men i år gikk det hele veien for Knights, som kunne juble foran hjemmefansen etter triumfen. Jonathan Marchessault ble kåret til sluttspillets mest verdifulle spiller. Knights-spilleren noterte seg for 25 poeng på 22 kamper, hvorav åtte poeng på fem kamper i finaleserien. For florida Panthers fortsetter jakten etter klubbens første Stanley Cup-trofé. De tapte også finalen i 1996 mot Colorado Avalanche (4-0). Laget til Mats Zuccarello, Minnesota Wild, ble slått ut i første runde i årets Stanley Cup-sluttspill.
Tidspunkt: 14-06-2023 - Kl.04:06 - Kilde: NRK - Info


99. Tiller viste Tour de France-form: Vant éndagsritt i Belgia
Rasmus Fossum Tiller tok sin første proffseier utenfor Norge da han vant Dwars door het Hageland i 2021. Den regjerende norske mesteren tok en ny seier i samme ritt lørdag, noe som gjør at han dermed står med fire proffseirer i karrieren: To NM-gull og to seirer i det belgiske éndagsrittet. Ut på den siste av de lokale rundene, med 23 kilometer igjen, var det en gruppe på ni ryttere som skilte seg ut. Der satt både Tiller og Søren Wærenskjold for Uno-X, men dessverre for det norske laget punkterte Wærenskjold ut av tetgruppa noen kilometer senere. Også den store forhåndsfavoritten i rittet, Mathieu van der Poel, punkterte på starten av den siste runden. – Jeg hadde gode bein og følte meg ganske bra under rittet. Laget gjorde en veldig god jobb og jeg følte meg ganske trygg da jeg kom med i den gruppen, sier Tiller i et intervju vist på Discovery+. – Det var litt trist at Mathieu punkterte, for når han ikke er der, så blir det enklere. Vi var litt heldige da han punkterte, men jeg er veldig glad, sier nordmannen. I den nest siste bakken, fem kilometer før mål, kom Tiller seg av gårde sammen med florian Vermeersch og Stan Van Tricht. De tre kom også sammen inn i målbakken opp mot citadellet i Diest. Der var Tiller den sterkeste og vant foran Van Tricht og Vermeersch. Tiller er ansett til å være soleklar på laget til Uno-X til sommerens Tour de France, hvor Uno-X deltar for første gang. Wærenskjold kom seg opp igjen til gruppe to etter punkteringen og var raskest av dem i siste bakke. Til slutt ble han nummer syv, mens Erik Nordsæter Resell ble nummer tolv. Alexander Kristoff endte på en 19. plass, i det som ble et strålende ritt for Uno-X.
Tidspunkt: 10-06-2023 - Kl.15:20 - Kilde: NRK - Info


100. Tiltalt i Miami: - Det er katastrofe
At Donald Trump må møte i retten i Miami i florida og ikke i en annen delstat er godt nytt for den tidligere presidenten, mener flere eksperter.
Tidspunkt: 10-06-2023 - Kl.03:06 - Kilde: Dagbladet - Info


101. Panthers slo tilbake i Stanley Cup-finalen
Vegas Golden Knights så ut til å gå mot sin tredje strake seier i finalen i Stanley Cup torsdag, men florida Panthers ville det annerledes Vegas ledet 2-0 i best av sju-serien etter at å ha vunnet sine to første hjemmekamper. Lenge så det ut til at de ville klare seier også i den første av to bortekamper, men Panthers kjempet seg til overtidsspill og tok sin første seier i finalespillet med 3-2. Neste kamp spilles i Miami natt til søndag norsk tid. (NTB)
Tidspunkt: 09-06-2023 - Kl.04:03 - Kilde: NRK - Info


102. Vegas doblet ledelsen i Stanley Cup-finalen
Vegas Golden Knights har fått en perfekt start på finalen i NHL-sluttspillet med to strake seirer over florida Panthers. Mandag ble det 7-2-triumf. Med det leder Vegas 2-0 i best av sju-serien etter å ha vunnet begge sine to første hjemmekamper. Nå venter to bortekamper i florida. Jonathan Marchessault og Brett Howden scoret begge to mål hver i mandagens knusende seier hjemme i gamblingbyen. Lagene har sammen scoret 16 mål så langt på de to kampene i Stanley Cup-finalen. Det har ikke skjedd på over 40 år. I 1982 scoret New York Islanders og Vancouver Canucks 21 mål på de to første kampene. (NTB)
Tidspunkt: 06-06-2023 - Kl.04:48 - Kilde: NRK - Info


103. NHL-klubben signerte nordmann: – Det er helt sjukt
Den norske landslagslagsspilleren Emil Martinsen Lilleberg er klar for NHL-klubben Tampa Bay Lightning. florida-klubben bekrefter signeringen i sine kanaler mandag kveld. Lilleberg har signert en toårskontrakt. Sarpsborg-gutten, som var del av den norske VM-troppen, har tidligere vært aktuell for spill i Arizona Coyotes. Han ble draftet dit for to år siden. I Arizona ble han imidlertid deretter vraket som følge av at det ble oppdaget hjerteproblemer i en medisinsk sjekk. – Det er helt sjukt etter den nedturen jeg har hatt med Arizona, og det som skjedde der. Jeg fikk ganske dårlig beskjeder der borte, angående hjertet. De bestemte seg for at de ikke turte på grunn av hjertet, sier Lilleberg til Nettavisen. Nå er han klar for spill i NHL. Lilleberg har den siste tiden spilt for svenske Oskarshamn. Der har han imponert. Tre mål og totalt tolv målpoeng ble fasiten for backen. Sarpsborg-gutten har representert Norge i de tre siste verdensmesterskapene. (NTB)
Tidspunkt: 05-06-2023 - Kl.19:50 - Kilde: NRK - Info


104. Angrepet: - Jævla fascist
florida-guvernør Ron DeSantis er den fremste republikanske utfordreren til Donald Trump i kampen om å bli partiets presidentkandidat. Han fikk imidlertid klar beskjed fra en tilhører da han drev valgkamp i Sør-Carolina.
Tidspunkt: 05-06-2023 - Kl.03:47 - Kilde: Dagbladet - Info


105. Vegas Golden Knights vant første finalekamp
Det ble en tett og jevn batalje da finaleserien i årets NHL-sluttspill mellom Vegas Golden Knights og florida Panthers startet i kasinobyen. Knights vant 5-2 Kampen bølget fram og tilbake, men det ble til slutt Golden Knights som vant. Dermed kunne hjemmelaget hente gevinsten i den første kampen i finaleserien. Golden Knights leder nå 1-0 i kamper. Finaleserien spilles best av sju kamper. (NTB)
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.07:12 - Kilde: NRK - Info


106. «Spionfest» endte fatalt
Spekulasjonene florerer etter at en båt full av israelske og italienske etterretningsagenter sank i en voldsom storm i Italia.
Tidspunkt: 03-06-2023 - Kl.07:43 - Kilde: Dagbladet - Info


107. VG: Bekrefter forhold med Ødegaard
Den tidligere proffdanseren Helene Spilling bekrefter overfor VG at hun og Arsenal-spiller Martin Ødegaard er et par. Ødegaard selv har delt flere bilder av de to sammen på Instagram torsdag. Romanseryktene har florert i flere måneder etter at de ble avbildet sammen under London Football Awards i mars. Martin Ødegaard er en av Norges mest profilerte fotballspillere, og er kaptein på det norske landslaget og klubblaget Arsenal. Drammenseren var en stor bidragsyter i laget som ble nummer to i Premier League denne sesongen. Helene Spilling er på sin side en merittert danser, som tidligere i år var aktuell i NRK-serien «Mesternes mester».
Tidspunkt: 01-06-2023 - Kl.15:17 - Kilde: NRK - Info


108. Golden Knights til Stanley Cup-finalen med storseier
florida Panthers har fått sin motstander i Stanley Cup-finalen etter at Vegas Golden Knights utklasset Dallas Stars hele 6-0 og tok sammenlagtseieren. Sluttspillkampen i den nordamerikanske ishockeyligaen NHL ble spilt i Dallas mandag kveld. Med resultatet har Vegas Golden Knights fire seirer, mot Stars´ to, og dermed blir den sjuende semifinalekampen overflødig. Allerede etter første periode ledet bortelaget 3-0. Statistikken fra kampen viser at bortelaget var klart mest effektivt – Stars hadde 23 skudd på mål uten å få pucken i nettet én eneste gang, mens Golden Knights på 29 skudd på mål fikk en betydelig bedre uttelling. Svenske William Karlsson ble toppscorer for laget fra Las Vegas, med to mål. florida Panthers slo Carolina Hurricane 4-0 i kamper i sin sine semifinaler. Vegas Golden Knights starter med hjemmekamp i finaleserien, som også spilles best av sju kamper. Den første kampen spilles lørdag 3. juni. (NTB)
Tidspunkt: 30-05-2023 - Kl.06:00 - Kilde: NRK - Info


109. florida Panthers sikret seg plass i NHL-finalen
Etter en neglebitende ishockeykamp mot Carolina Hurricanes, sikret florida Panthers seg plassen i NHL-finalen. Finalen ble et faktum da de slo Carolina Hurricanes 4–3 i natt. 4–0 sammenlagt betyr at laget fra feriebyen har sikret seg seieren i best av sju-serien. Vegas Golden Knights trenger bare én seier til mot Dallas Stars for å sikre sin finalebillett. (NTB)
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.06:47 - Kilde: NRK - Info


110. Skrekkangrep på bar
En 23 år gammel mann fikk «betydelige skader» etter han ble angrepet av en alligator utenfor en bar i florida.
Tidspunkt: 24-05-2023 - Kl.21:44 - Kilde: Dagbladet - Info


111. Forbys på barneskole
Amanda Gorman ble hyllet for diktet «The Hill We Climb» undere Joe Bidens innsettelsesseremoni i 2020. Nå forbys diktet ved en barneskole i florida.
Tidspunkt: 24-05-2023 - Kl.08:43 - Kilde: Dagbladet - Info


112. Vegas Golden Knights nærmer seg NHL-finale
Vegas Golden Knights trenger bare én seier til for å sikre finaleplass i NHL-sluttspillet i ishockey. Tirsdag ble det 4-0-seier over Dallas Stars. Knights-målvakt Adin Hill ble ikke overlistet etter 34 skudd fra motstanderen. Knights leder semifinaleserien 3-0. Vegas hadde langt på vei avgjort kampen etter 1. periode. Da ledet gjestene 3-0. De to foregående oppgjørene endte begge uavgjort ved ordinær tid. florida Panthers leder 3-0 over Carolina Hurricanes i den andre semifinaleserien. Dermed tyder mye på at Panthers og Knights møtes i finalen.
Tidspunkt: 24-05-2023 - Kl.07:41 - Kilde: NRK - Info


113. florida Panthers ett steg unna NHL-finale
florida Panthers slo Carolina Hurricanes på nytt, leder 3-0 sammenlagt og er bare én seier unna en plass i NHL-finalen De to første seirene over Carolina Hurricanes kom etter at de hadde avgjort i forlengningen, men denne gangen holdt det med den ene scoringen til Sam Reinhart i 2. periode. 3-0 sammenlagt betyr at laget fra feriebyen i sør bare mangler én seier til i best av sju-serien før plassen i NHL-finalen er et faktum. Der venter enten Vegas Golden Knights eller Dallas Stars. Der leder laget fra Las Vegas med 2-0 sammenlagt. (NTB)
Tidspunkt: 23-05-2023 - Kl.07:33 - Kilde: NRK - Info


114. Panthers vant maratonkamp i NHL-sluttspillet
florida Panthers måtte spille nesten 140 minutter med ishockey for å vinne 3-2 og ta føringen i NHL-semifinalen mot Carolina Hurricanes. Først 12,7 sekunder før slutt i fjerde overtidsperiode satt det avgjørende målet fra Matthew Tkachuk. Før det hadde lagene spilt 79 minutter og 47 sekunder med forlengning uten å overliste hverandre. Avgjørelsen falt da Hurricanes ble presset i egen sone og ikke fikk pucken unna. Tkachuk snappet den og scoret til vill jubel hos bortefansen.
Tidspunkt: 19-05-2023 - Kl.09:06 - Kilde: NRK - Info


115. Dallas Stars til semifinale i NHL-sluttspillet
Dallas Stars møter Vegas Golden Knights i NHL-semifinalen etter å ha avgjort i sjuende kvartfinalekamp hjemme mot Seattle Kraken natt til tirsdag. Etter en målløs første periode, scoret Roope Hintz i den andre og unggutten Wyatt Johnston i sluttperioden. 17 sekunder før slutt reduserte danske Oliver Björkstrand for Seattle, men med 2-1 og 4-3 i kamper kunne Dallas juble for semifinaleplass. Semifinalen mellom Dallas og Vegas innledes natt til lørdag norsk tid. Carolina Hurricanes og florida Panthers er allerede klare for den andre semifinalen i NHL-sluttspillet. (NTB)
Tidspunkt: 16-05-2023 - Kl.07:09 - Kilde: NRK - Info


116. Vegas Golden Knights videre til semifinale i Stanley Cup
Vegas Golden Knights tok seg videre til semifinale i NHL-sluttspillet i ishockey. Edmonton Oilers ble slått 4-2 sammenlagt over seks kamper. Knights motstander i semifinalen blir enten Dallas Stars eller Seattle Kraken. Det står 3-3 etter seks kamper. Den sjuende og avgjørende kampen spilles i Dallas natt til tirsdag norsk tid. Carolina Hurricanes og florida Panthers er allerede klare for den andre semifinalen i NHL-sluttspillet. (NTB)
Tidspunkt: 15-05-2023 - Kl.07:01 - Kilde: NRK - Info


117. Panthers koblet grepet i NHL-sluttspillet
florida Panthers er i ferd med å gjøre kort prosess i kvartfinaleserien mot Toronto Maple Leafs i NHL-sluttspillet. Søndag rykket laget opp i 3-0 sammenlagt. Seier nummer tre kom etter forlengning. Der ble Sam Reinhart matchvinner med en scoring etter tre minutter og to sekunder. – Det er mye som går vår vei nå, sa Panthers-backen Aaron Ekblad etterpå. Nylig slo florida-klubben overraskende ut grunnserievinner Boston Bruins etter et comeback. Panthers har vunnet alle sine seks siste kamper i Stanley Cup-sluttspillet. I søndagens kamp tok Toronto Maple Leafs ledelsen ved Sam Lafferty, og gjestene gikk også opp i 2-1 i andre periode. Da var det Erik Gustafsson som fikk pucken i mål. Men begge ganger slo hjemmelaget tilbake etter scoringer fra Anthony Duclair og Carter Verhaeghe. Maple Leafs må vinne fire oppgjør på rad for ikke å bli slått ut. (NTB)
Tidspunkt: 08-05-2023 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


118. Oppsiktsvekkende funn i ferieparadis
Et mystisk skipsvrak som har dukket opp utenfor Daytona Beach i florida viser seg å være tre ganger større enn antatt. Oppdagelsen kan gi verdifull informasjon.
Tidspunkt: 02-05-2023 - Kl.19:55 - Kilde: Dagbladet - Info


119. NHL-skrell: Storfavoritter ute av sluttspillet
Boston Bruins og Colorado Avalanche er ute av Stanley Cup. Begge lag tapte den avgjørende kampen i NHL-sluttspillet natt til mandag. florida Panthers vant det sjuende og siste oppgjøret mot Boston Bruins 4-3 etter forlengning og sørget for 4-3 i kamper og avansement. Også Seattle Kraken overrasket i sin serie mot Colorado Avalanche og vant 2-1 i den sjuende kampen. Danske Oliver Bjorkstrand scoret begge målene for Seattle. Laget spilte sin første NHL-kamp i 2021. Dette er første sesong Seattle er i Stanley Cup-sluttspillet. Dallas Stars venter i kvartfinalen. (NTB)
Tidspunkt: 01-05-2023 - Kl.10:26 - Kilde: NRK - Info


120. Rasende etter tortur-spørsmål
Den republikanske florida-guvernøren Ron DeSantis ble rasende da han fikk spørsmål fra en journalist om sin rolle da han jobbet på den beryktede Guantanamo-basen i 2006.
Tidspunkt: 28-04-2023 - Kl.03:58 - Kilde: Dagbladet - Info


121. Sterk seier til favoritt-tippede Boston Bruins
Med svenske Linus Ullmark tilbake i buret ble det 3-1-seier i første sluttspillkamp i NHL for favorittene Boston Bruins med 3-1 over florida Panthers. Jakten på Stanley Cup-trofeet for 2023 er i gang. Mange har tippet Boston Bruins som vinner til slutt. 16 klubber jobber for å stå igjen som seierherre med den store pokalen. – Nå gjelder det bare å vinne 15 kamper til, sa Ullmark til Aftonbladet. Ullmark var tilbake som målvakt etter at han måtte stå over mot Montreal Canadiens i den siste kampen i grunnspillet. – Linus spilte strålende, sa Bruins-trener Jim Montgomery etter at Ullmark hadde reddet totalt 31 skudd i kampen mot florida Panthers. NHL-sluttspillet blir ikke avgjort før et godt stykke inn i juni måned. (NTB)
Tidspunkt: 18-04-2023 - Kl.06:03 - Kilde: NRK - Info


122. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, Mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – Innstranda Rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – Molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal Mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – Kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – Fredrikstad Drøbak/Frogn – Moss Kråkerøy – Kvik Halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


123. Trump om høringen: - Sjokkerende
Donald Trump er tilbake i florida og skal holde tale fra Mar-a-Lago.
Tidspunkt: 05-04-2023 - Kl.01:24 - Kilde: Dagbladet - Info


124. Trodde aldri det kunne skje
Donald Trump er tilbake i florida og skal holde tale fra Mar-a-Lago.
Tidspunkt: 05-04-2023 - Kl.01:24 - Kilde: Dagbladet - Info


125. Kansellerer: - I sjokk
Helgas arrangement i Donald Trumps bolig i florida, Mar-a-Lago, er kansellert.
Tidspunkt: 01-04-2023 - Kl.22:33 - Kilde: Dagbladet - Info


126. Alcaraz viser kjempeform – klar for semifinale
Carlos Alcaraz er enn så lenge i rute til å forsvare tittelen i Masters1000-turneringen Miami Open. Torsdag slo han amerikanske Taylor Fritz i kvartfinalen. Det gjorde den 19 år gamle verdenseneren med settsifrene 6-4, 6-2. Spanjolen danket dermed ut det siste hjemmehåpet i turneringen i Miami. Fra før har Tommy Paul lidd samme skjebne. Begge de to amerikanerne bor i florida. Torsdagens møte var det første mellom Alcaraz og Fritz. – Jeg spiller mot den beste i verden, så man kan ikke misse egen serve i åpningen av hvert sett. Han gir deg ingenting gratis, sa Fritz etter tapet. (NTB)
Tidspunkt: 31-03-2023 - Kl.04:40 - Kilde: NRK - Info


127. Hovland-hopp på verdensrankingen
Norges golfstjerne Viktor Hovland er inne blant topp ti på verdensrankingen igjen etter 3.-plassen i florida i helgen. Hovland går fra 11.-plass til 9.-plass på den ferske rankingen. 25-åringen spilte seg inn i seierskampen i The Players Championship søndag, men endte på 3.-plass. Det ga ham 1.475.000 dollar (15,7 millioner kroner) inn på premiekontoen. Nordmannen har vært helt oppe på 3.-plass tidligere i karrieren. Nå venter en friuke før ny storturneringer: først en matchplayturnering i WGC-regi, deretter årets første majorturnering US Masters. Hovland, som endte året på 8.-plass på rankingen i 2021, var på 10.-plass ved årsskiftet. Scottie Scheffler vant turneringen og havnet med det tilbake på toppen av verdensrankingen. Han ligger foran Jon Rahm og Rory McIlroy. (NTB)
Tidspunkt: 13-03-2023 - Kl.07:02 - Kilde: NRK - Info


128. Drømmestart av Hovland i florida – rett inn i seierskampen
Viktor Hovland gikk de sju første hullene fire slag under par på annenrunden av Players Championship fredag. Det gir plass helt i toppen. Hovland gikk åpningsrunden på tre slag under par torsdag og slo ut på 12.-plass dagen derpå. Han hadde fem slag opp til ledende Chad Ramey. Oslo-gutten startet annenrunden på hull 10, og etter et flott utslag landet han ballen 2,5 meter unna hullet. Det ble en sikker birdie. Så ble det par på de tre neste hullene for golfstjernen. – En veldig god start. Han synes å være i sonen, sa Eurosports ekspert Marius Thorp. Det var før Hovland slo til med tre kjappe birdier på det 14., 15. og 16. hullet. Med sju slag under par ligger Hovland på delt annenplass i turneringen. (©NTB)
Tidspunkt: 10-03-2023 - Kl.14:49 - Kilde: NRK - Info


129. Ujevn start for Hovland i florida – tre birdier og bogeyer
Viktor Hovland har ikke fått noen drømmestart på PGA-turneringen Players Championship i florida. Etter 14 hull har Ekeberg-gutten slått tre birdier og bogeyer. Hovland fikk en drømmestart med birdie på det første hullet og fikk par på de to neste. 25-åringen fulgte dessverre opp med rundens første bogey på hull fire. Golfstjernen slo tilbake med en birdie på hull seks, før han røk på to nye bogeyer på hull ni og 13. Hovland går i skrivende stund ut på hull 15 etter å ha satt sin tredje birdie for dagen. Dermed ligger han på en delt 45.-plass på par etter 14 hull. I fjor ledet Hovland en kort stund Players Championship etter strålende spill, men en trøblete avslutning gjorde at han til slutt endte på en delt 9.-plass. Australske Cameron Smith vant på 13 slag under par. Turneringen i florida er den største turneringen på PGA-kalenderen etter de fire såkalte majorturneringene The Masters, PGA Championship, U.S. Open og The Open. (NTB)
Tidspunkt: 09-03-2023 - Kl.22:08 - Kilde: NRK - Info


130. Hovland hentet seg inn mot slutten i florida
Viktor Hovland har ikke fått noen drømmestart på PGA-turneringen Players Championship i florida. Etter 14 hull har Ekeberg-gutten slått tre birdier og bogeyer. Hovland fikk en drømmestart med birdie på det første hullet og fikk par på de to neste. 25-åringen fulgte dessverre opp med rundens første bogey på hull fire. Golfstjernen slo tilbake med en birdie på hull seks, før han røk på to nye bogeyer på hull ni og 13. Selv etter en birdie og opphenting til par på hull 15 var han nede på 45. plass. Hovland går i skrivende stund ut på hull 15 etter å ha satt sin tredje birdie for dagen. Dermed ligger han på en delt 45.-plass på par etter 14 hull. Men birdier også på de neste tre av de fire neste hullene gjorde sitt til at han kunne avrunde dagen tre slag under par – på en delt 12. plass. Alle spillerne rakk imidlertid ikke å fullføre første runde torsdag, så stillingen kan endre seg noe. I fjor ledet Hovland en kort stund Players Championship etter strålende spill, men en trøblete avslutning gjorde at han til slutt endte på en delt 9.-plass. Australske Cameron Smith vant på 13 slag under par. (NTB)
Tidspunkt: 09-03-2023 - Kl.22:08 - Kilde: NRK - Info


131. Neymar må opereres – mister trolig resten av sesongen
Paris Saint-Germain-vingen Neymar skal opereres for en tilbakevendende ankelskade og vil ikke være i spill før om tre til fire måneder, opplyser klubben på sin nettside mandag. I uttalelsen skriver PSG at Neymar har hatt flere episoder med ustabilitet på sin høyre ankel. Under fotball-VM i Qatar florerte bilder av Neymars hovne ankel etter Brasils 2-0-seier over Serbia. Han spilte videre i mesterskapet tross skaden. I februar var det problemer med ankelen på ny. Da anbefalte det medisinske personellet en operasjon for å få bukt med problemene. Inngrepet vil bli utført de kommende dagene på et sykehus i Doha i Qatar, skriver klubben. Han vil ikke være tilbake i trening før om tre til fire måneder. Siste serierunde for Frankrikes Ligue 1 spilles tidlig i juni, og Neymar er derfor trolig ute resten av sesongen.
Tidspunkt: 06-03-2023 - Kl.16:52 - Kilde: NRK - Info


132. Hovland spilte seg bort i florida
Viktor Hovland var lenge med i seierskampen i PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational, men en sur avslutning ødela for nordmannen. Hovland lå ett slag bak en ledertrio med tre hull igjen da han slo ballen i vannet. Han endte opp med bogey, og dermed så det svært vanskelig ut med tanke på seieren. Han avsluttet på par og endte på delt tiendeplass. Amerikanske Kurt Kitayama ledet foran den siste runden, og selv om det ble stor dramatikk, vant han til slutt turneringen. Førsteplassen ga ham rundt 36 millioner norske kroner. Hovland var med i seierskampen helt fram til det andre slaget på hull 16, da han bommet og slo ballen i vannet. Han endte opp med bogey. Hovland står med tre seirer på PGA-touren. Hovland var også i seierskampen i samme turnering i fjor. Da endte han slaget bak seierherre Scottie Scheffler.
Tidspunkt: 05-03-2023 - Kl.22:35 - Kilde: NRK - Info


133. Hovland leder i florida etter storspill
Viktor Hovland (25) har for alvor koblet seg på i seierskampen i Arnold Palmer Invitational. En sterk lørdagsrunde gjør at han topper PGA-turneringen. Golfstjernen holdt seg til kun 66 slag og spilte seg til seks birdier på Orlando-banen i florida. Det gjør at han i øyeblikket har ledelsen alene med ett slag foran Tyrrell Hatton (England) og Corey Conners (Canada). Sistnevnte er blant flere som ikke er ferdigspilt i toppsjiktet. Sjansen er stor for at Hovland blir jekket ned fra førsteplassen, men han vil uansett ta del i søndagens seiersjakt. (NTB)
Tidspunkt: 04-03-2023 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


134. Kina mest sårbar for klimaendringer
Hele 16 av verdens tjue mest sårbare regioner for klimaendringer ligger i Kina. florida er stedet utenfor Kina som er mest utsatt.
Tidspunkt: 22-02-2023 - Kl.08:22 - Kilde: Dagbladet - Info


135. Zuccarello med målgivende da Wild tapte
Mats Zuccarello (35) sto for assist i NHL-kampen mellom florida Panthers og Minnesota Wild mandag. Wild tapte på straffeslag. Første periode endte målløst i NHL-oppgjøret natt til tirsdag norsk tid. De eneste scoringene i ordinær spilletid kom tidlig i andre periode da Panthers gikk opp til 1-0 ved av finnen Eetu Luostarinen. Wild slo tilbake etter 5.15 i samme periode ved Kirill Kaprizov etter assist av Mats Zuccarello og Calen Addison. Deretter endte både tredje periode og spilleforlengelsen uten mål, slik at kampen måtte avgjøres på straffeslag. Der scoret Zuccarello på det første straffeslaget, men både Kaprizov og Frederick Gaudreau misset på sine skudd. Panthers kunne dermed gå seirende ut av straffeslagkonkurransen med 2-1. 35-åringen fikk 20 minutter og 33 sekunder på isen i tirsdagens kamp. Neste ut for Wild er hjemme mot Colorado Avalanche onsdag. (NTB)
Tidspunkt: 14-02-2023 - Kl.05:04 - Kilde: NRK - Info


136. Fant nyfødt barn i skogen
Lokalt politi i florida i USA rykket natt til lørdag ut etter melding om barnegråt fra et skogholt. Funnet ryster nå USA.
Tidspunkt: 30-01-2023 - Kl.11:20 - Kilde: Dagbladet - Info


137. Djokovics far dropper semifinalen etter flaggkontrovers
Faren til Novak Djokovic hadde tenkt å se sin sønn spille semifinale i Australian Open, men holder seg unna etter uroen som har vært de siste dagene. – Familien min har gått gjennom krig, og vi ønsker bare fred. Jeg hadde ingen intensjon om å forårsake slike overskrifter eller forstyrrelser, sier Srdjan Djokovic i en uttalelse. Etter at Djokovic slo Andrej Rubljov i kvartfinalen, samlet en gruppe russere seg ved arenaen og viste støtte til Russlands president Vladimir Putin. Etter det har det florert av videoer i sosiale medier hvor pappa Djokovic blant annet holdt et stort russisk flagg mens han poserte for et bilde. Det er ikke klart om faren blir å se i en eventuell finale om det blir en ny seier for sønnen fredag. I forkant av fredagens semifinale mellom Novak Djokovic og Tommy Paul gikk den ukrainske ambassadøren Vasyl Myrosjnytjenko ut og mente faren burde bli utestengt fra Melbourne Park. Russiske flagg har allerede blitt bannlyst fra Australian Open etter at det ble observert blant publikum tidligere i turneringen. Tirsdag var det elleve måneder siden Russlands invasjon av Ukraina. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 27-01-2023 - Kl.06:40 - Kilde: NRK - Info


138. Hardt ut mot Zelenskyj
Den franske politikeren florian Philippot går hardt ut mot president Volodymyr Zelenskyj på Twitter og kaller han en «gal mann».
Tidspunkt: 26-01-2023 - Kl.04:52 - Kilde: Dagbladet - Info


139. Mystiske bilder florerer
Bilder av luftvernsystemer på taktopper i Moskva har begynt å sirkulere på sosiale medier. Kreml henviser reportere til Det russiske forsvarsdepartementet.
Tidspunkt: 21-01-2023 - Kl.14:21 - Kilde: Dagbladet - Info


140. Hadde offentlig hundesex
Den sjokkerende historien kommer kanskje ikke så overraskende fra florida i USA.
Tidspunkt: 07-12-2022 - Kl.14:17 - Kilde: Dagbladet - Info


141. The Times: Messi nær overgang til amerikansk klubb
Den engelske avisen The Times melder at Lionel Messi er svært nær å bli klar for den amerikanske klubben Inter Miami. Planen skal være at argentineren drar til florida etter sesongen, da kontrakten med Paris Saint-Germain går ut. MLS-klubben er ganske fersk, og den er foreløpig mest kjent for at David Beckham eier klubben. Messi og hans familie skal allerede ha ordnet seg bolig i Miami, og har tidligere feriert i den amerikanske byen. Om ryktene stemmer vil Messi ha spilt to sesonger i PSG.
Tidspunkt: 27-11-2022 - Kl.17:26 - Kilde: NRK - Info


142. Har ingen venner
En milliardær som bor i nærheten av den tidligere presidenten i Mar-a-Lago i florida hevder at Trump ikke har noen venner i sin egen private klubb.
Tidspunkt: 25-11-2022 - Kl.03:45 - Kilde: Dagbladet - Info


143. Fant våpen i rå kylling
Tollerne i florida fant et skytevåpen som var gjemt i en rå kylling. - Resultatet kunne blitt en tragedie.
Tidspunkt: 10-11-2022 - Kl.07:45 - Kilde: Dagbladet - Info


144. Ryktene svirrer
Natt til tirsdag norsk tid skal USAs tidligere president Donald Trump holde en valgkamp-samling for sine tilhengere i Ohio. I amerikanske medier florerer nå spekulasjonene om Trump vil annonsere sitt presidentkandidatur.
Tidspunkt: 07-11-2022 - Kl.22:01 - Kilde: Dagbladet - Info


145. Trump-kopien: - Noe galt med ham
Mye tyder på at florida-guvernør Ron DeSantis drømmer om å bli USAs neste president. Den framtredende, konservative Trump-motstanderen, Stuart Stevens, advarer om konsekvensene for det amerikanske demokratiet.
Tidspunkt: 04-11-2022 - Kl.12:28 - Kilde: Dagbladet - Info


146. Real Madrid uforstående
Det aner jeg ikke, sier klubbpresident florentino Pérez. 75-åringen ble konfrontert med et rykte om Erling Braut Haaland (22).
Tidspunkt: 19-10-2022 - Kl.13:46 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


147. Ble reddet i egen stue
86 år gamle Karen måtte bli reddet i eget hjem da flommen i florida fylte huset hennes med vann.
Tidspunkt: 07-10-2022 - Kl.07:52 - Kilde: Dagbladet - Info


148. Kan påvirke sexlivet ditt
Ifølge lege florence Comite kan blodet ditt spille en stor rolle i hvor bra sex du har.
Tidspunkt: 04-10-2022 - Kl.22:18 - Kilde: Dagbladet - Info


149. Ble vitne til skrekkulykke
Vitner fanget dramatikken som utspilte seg da en mann mistet livet i en fallskjermulykke i Orlando, florida i USA.
Tidspunkt: 04-10-2022 - Kl.10:25 - Kilde: Dagbladet - Info


150. Døde i fallskjerm-ulykke
En fallskjermhopper døde mandag da fallskjermen sviktet i Orlando, florida i USA.
Tidspunkt: 04-10-2022 - Kl.10:25 - Kilde: Dagbladet - Info


151. Enorme ødeleggelser og flere dødsfall
Orkanen Ian påførte «historiske» ødeleggelser i florida og krevde et foreløpig ukjent antall menneskeliv. Den er nå på vei mot South Carolina.
Tidspunkt: 30-09-2022 - Kl.07:16 - Kilde: Dagbladet - Info


152. Guvernør: Fort Myers er «helt ødelagt»
Guvernøren i Fort Myers sier byen er «helt ødelagt» av orkanen «Ian» som rammet florida onsdag. Det sier flora-guvernør Ron DeSantis.
Tidspunkt: 29-09-2022 - Kl.15:49 - Kilde: Dagbladet - Info


153. Klimaendringer gir uværet «monstrøs styrke»
Delvis oppvarmet av klimaendringer er orkanen Ian i ferd med å vokse seg skremmende stor på sin ferd mot florida.
Tidspunkt: 28-09-2022 - Kl.02:58 - Kilde: Dagbladet - Info


154. Aursnes fra start for første gang – vant 5-0
Fredrik Aursnes fikk sin første kamp fra start for Benfica og feiret ved å hjelpe laget til 5-0-seier over Maritimo i siste kamp før landslagspausen. Rafa Silva scoret ledermålet alene med keeper etter en snau halvtime, og hjemmelaget økte fire ganger i den andre omgangen, til enorm jubel fra publikum i klubbens storstue. Rafa Silva hælflikket inn 2-0 og gjorde også 3-0 framspilt av Silva på en lynrask kontring etter hjørnespark for gjestene. David Neres la på til 4-0 etter at florentino Luis vant ballen høyt på banen, og Julian Draxler satte punktum med et skudd i krysset. Aursnes spilte hele kampen sentralt på midtbanen. Tidligere har han fått tre korte innhopp i serien og to i mesterligaen. (NTB)
Tidspunkt: 18-09-2022 - Kl.21:51 - Kilde: NRK - Info


155. Trump med skummel advarsel
Tidligere president Donald Trump advarer om «store problemer» dersom han tiltales for å ha oppbevart strengt hemmelige dokumenter på sin residens i florida.
Tidspunkt: 15-09-2022 - Kl.22:27 - Kilde: Dagbladet - Info


156. Sendte flyktninger til rikingøy
Guvernøren i florida er igjen ute i hardt vær for å flytte ulovlige flyktninger ut av staten. Nå har han sendt to fulle fly til ei luksusøy i nord.
Tidspunkt: 15-09-2022 - Kl.18:50 - Kilde: Dagbladet - Info


157. Sjefsdommer om sjakk-kaoset: Ikke funnet tegn til juks
Da Magnus Carlsen trakk seg fra Sinquefield Cup etter sjokktapet mot Hans Niemann, tolket mange det som at nordmannen beskyldte Niemann for juks. Amerikaneren har i ettertid blankt avvist at han har brukt ulovlige midler mot Carlsen. Nå har sjefsdommereren i Sinfield Cup kommentert saken. I en uttalelse publisert på Twitter, sier han at det ikke er funnet noe tegn til juks i turneringen. Det gjelder alle partier som er spilt, inkludert Carlsen mot Niemann. Uttalelsen kommer som et svar på ryktene som florerer i sjakkmiljøet etter at Carlsen trakk seg. I forbindelse med at han trakk seg fra storturneringen, la Carlsen ut en kryptisk melding på Twitter, der han viste til et YouTube-klipp av José Mourinho som sier: «Hvis jeg snakker, kommer jeg i kjempetrøbbel». I ettertid har mange etterlyst en forklaring fra nordmannen.
Tidspunkt: 10-09-2022 - Kl.20:15 - Kilde: NRK - Info


158. Ny overraskelse i US Open  – Rublev ute
Etter å ha beseiret superstjernen Rafael Nadal i åttedelsfinalen overrasket amerikanske Frances Tiafoe igjen i US Open ved å slå ut Andrej Rublev. 24-åringen fra florida er nummer 26 på verdensrankingen og 22.-seedet i Grand Slam-turneringen i New York. Han har vunnet bare én ATP-tittel, tilbake i 2018. I onsdagens kvartfinale satte han den 9.-seedede russeren Rublev til veggs med sifrene 7-6 (7-3), 7-6 (7-0), 6-4. I fredagens semifinale møter han vinneren av kampen mellom 3.-seedede Carlos Alcaraz og 11.-seedede Jannik Sinner. Den kvartfinalen spilles natt til torsdag norsk tid. Alcaraz er eneste gjenværende spiller som er rangert over Casper Ruud. Den 5.-seedede nordmannen møter russeren Karen Khatsjanov i semifinale fredag.
Tidspunkt: 07-09-2022 - Kl.20:49 - Kilde: NRK - Info


159. Trump med hjerne
florida-guvernør Ron DeSantis seiler opp som den fremste utfordreren til å ta over lederposisjonen i det republikanske partiet etter Donald Trump.
Tidspunkt: 03-09-2022 - Kl.23:01 - Kilde: Dagbladet - Info


160. Oilers med overtidstap
Stavanger Oilers tvang fram forlengning, men falt der til 2-3 borte mot RB Salzburg i lagenes første kamp i den nye mesterligasesongen i ishockey. To norske utligninger i Østerrike holdt ikke til mer enn ett Oilers-poeng. Bryce Gervais gjorde 1-1 med litt over et kvarter igjen av ordinær tid, mens Paul Bittner la på 2-2 i overtall fem minutter senere. RB Salzburg avgjorde ved florian Baltram snaut tre minutter ut i overtidsperioden. Oppgjøret var lenge målløst. Troy Bourke ga vertene ledelsen tidlig etter det første pauseavbrekket. 2-1-scoringen til Peter Schneider kom kort tid etter at Oilers var à jour. Stavanger Oilers har ny kamp i CHL-gruppespillet allerede førstkommende lørdag. Da skal rogalendingene opp mot Fribourg-Gotteron i Sveits. Det skal spilles seks runder, og de to beste i hver gruppe tar seg til åttedelsfinale.
Tidspunkt: 01-09-2022 - Kl.21:26 - Kilde: NRK - Info


161. Slår tilbake mot anklager
FBI-ransakingen i Donald Trumps florida-residens Mar-a-Lago ble angivelig basert på opplysninger fra en informant. Trumps svigersønn Jared Kushner avviser på det sterkeste at han var involvert.
Tidspunkt: 25-08-2022 - Kl.04:05 - Kilde: Dagbladet - Info


162. Viking med borteseier i serieliga-kvalik
Viking tok en svært sterkt borteseier med 2-1 over rumenske FCSB i kvalifiseringen til serieligaen torsdag. Rogalendingene ble presset godt i kampen. Kevin Kabran og Sondre Bjørshol scoret målene som sikret rogalendingene et flott utgangspunkt foran hjemmekampen neste uke. Det startet imidlertid tøft for de norske gjestene som fikk en tidlig kalddusj. Rumenerne gikk opp i ledelsen etter tre minutter ved florinel Coman, men kun ett minutt senere var lagene like langt da Kabran utlignet. Etter en drøy halvtime sendte Bjørshol Viking i ledelsen, noe som holdt til seier. FCSB styrte store deler av kampen og presset Viking stort. Gjestene lå dypt, ofret seg i duellene og rensket unna det som kom mot dem. Til slutt kunne de juble for en svært sterk og viktig seier på vei mot et eventuelt gruppespill i serieligaen. Hjemmelaget kjempet lenge for uavgjort og et utgangspunkt foran neste ukes retur på kunstgresset, men Viking holdt unna og kunne juble til slutt.
Tidspunkt: 18-08-2022 - Kl.20:27 - Kilde: NRK - Info


163. Moskva håner USA
På russisk TV gjør de narr av ransakelsen av Donald Trumps eiendom i florida.
Tidspunkt: 13-08-2022 - Kl.16:24 - Kilde: Dagbladet - Info


164. AirTag avslørte flyplassansatt
En ansatt på flyplassen Destin-Fort Walton Beach i florida er arrestert på grunn av anklager om å ha stjålet fra passasjerer.
Tidspunkt: 12-08-2022 - Kl.17:54 - Kilde: Dagbladet - Info


165. Gjorde kjempebrøler rett etter løslatelse
En 32-åring i florida rakk så vidt å slippe ut av fengsel, før han ble kastet rett tilbake på cella igjen.
Tidspunkt: 10-08-2022 - Kl.23:16 - Kilde: Dagbladet - Info


166. Skal ha ransaket Melanias garderobe
FBI skal angivelig også ha ransaket Melania Trumps garderobe etter at de ransaket Trumps hjem i florida.
Tidspunkt: 10-08-2022 - Kl.09:36 - Kilde: Dagbladet - Info


167. Vinner titusener for å drepe slanger
Den årlige slangekonkurransen i florida har gått av stabelen. Nå gjenstår det å se hvem som fanger flest pytonslanger.
Tidspunkt: 09-08-2022 - Kl.16:51 - Kilde: Dagbladet - Info


168. Amerikaner raskest opp Lysebotn – Weng beste norske
Selv med nesten sju måneder uten særlig trening ble Heidi Weng beste norske løper i Lysebotn Opp på rulleski under årets Blink-festival. USAs Sophie Ireland Laukli var kjappest av alle. Hun brukte 35.16 minutter og var 13 sekunder bedre enn franske Delphine Claudel på 2.-plass. 31 år gamle Weng hadde 50 sekunder opp til vinneren i den 7,5 kilometer lange løypa som ble gått i fri teknikk. Franske flora Dolci var ett sekund bak Weng på 4.-plass. Deretter var det et hopp ned til Margrethe Bergane på 5.-plass. Hun var 1.32 minutter bak vinneren Laukli. Ragnhild Haga var 1.44 minutter bak som nummer seks.
Tidspunkt: 03-08-2022 - Kl.11:10 - Kilde: NRK - Info


169. Laukli raskest opp Lysebotn – Weng beste norske
Selv med nesten sju måneder uten særlig trening ble Heidi Weng beste norske løper i Lysebotn Opp på rulleski under årets Blink-festival. USAs Sophie Ireland Laukli var kjappest av alle. Hun brukte 35.16 minutter og var 13 sekunder bedre enn franske Delphine Claudel på 2.-plass. 31 år gamle Weng hadde 50 sekunder opp til vinneren i den 7,5 kilometer lange løypa som ble gått i fri teknikk. Franske flora Dolci var ett sekund bak Weng på 4.-plass. Deretter var det et hopp ned til Margrethe Bergane på 5.-plass. Hun var 1.32 minutter bak vinneren Laukli. Ragnhild Haga var 1.44 minutter bak som nummer seks.
Tidspunkt: 03-08-2022 - Kl.11:10 - Kilde: NRK - Info


170. Atlético-presidenten avviser Ronaldo-ryktene: – Umulig
Det har florert rykter de siste ukene om at Atlético Madrid er Cristiano Ronaldos neste klubb. Det avkrefter imidlertid klubbpresident Enrique Cerzo. – Jeg vet ikke hvem som har funnet opp Cristiano-historien, men det er praktisk talt umulig for han å komme hit, sa Cerzo til et samlet spansk pressekorps ifølge Marca. Atlético har tidligere uttalt at det er en veldig vanskelig overgang å kunne gjennomføre på grunn av klubbens økonomi. Ronaldo skulle etter planen vært tilbake på trening i starten av juli, men fikk ifølge United fravær av familiære årsaker. Det førte til at han uteble fra klubbens oppkjøringsturné i Thailand og Australia. Tross sterke rykter om at portugiseren ønsker seg vekk fra klubben, har United-manager Erik ten Hag flere ganger avvist at 37-åringen er til salgs. Ronaldo har ett år igjen på kontrakten med United. I fjor sommer gjorde han comeback for klubben over et tiår etter at han forlot den til fordel for Real Madrid. (NTB)
Tidspunkt: 27-07-2022 - Kl.06:52 - Kilde: NRK - Info


171. Ødegaard imponert over Arsenals storkjøp: – Min jobb er å mate ham med baller
Martin Ødegaard har store forventninger til hva nyervervelsen Gabriel Jesus kan få til i Arsenal-drakta kommende sesong. Tidligere i sommervinduet ble Jesus solgt fra regjerende Premier League-mester Manchester City. I Arsenal er han blitt lagkamerat med blant andre Ødegaard. På kort tid har nordmannen lagt merke til kvalitetene hos brasilianeren. – Jeg har bare trent med ham i noen dager, men det tar ikke lang tid å se at han har mange kvaliteter. Jeg tror han vil bidra mye til laget, sier Ødegaard til ESPN. Han og resten av Arsenal-troppen har for tiden sesongoppkjøring i Orlando i florida. Jesus scoret 95 mål på 236 kamper i Manchester City. Ødegaard håper at han kan bidra til at spissen fortsetter å bøtte inn mål. – Min jobb er å mate ham med baller og prøve å få ham til å score. Det er det jeg ønsker å få til, sier drammenseren og fortsetter: – Jeg er veldig forhåpningsfull og ser fram til å spille med ham. Jeg tror at det kommer til å bli kult. (NTB)
Tidspunkt: 20-07-2022 - Kl.09:47 - Kilde: NRK - Info


172. VM-stjernen hetses: «Kroppen din ser ut som den er underutviklet»
Eilish McColgan (31) tar et knallhardt oppgjør med kroppspresset og hetsen som florerer på sosiale medier. Hun får støtte av Norges VM-håp Amalie Iuel.
Tidspunkt: 17-07-2022 - Kl.03:16 - Kilde: NRK - Info


173. De Jong kan skape Fair Play-trøbbel
Barcelona jobbar desperat for å få pengar inn i klubben og kan få store financialf fair play-problem dersom Frenkie de Jong ikkje blir seld. Det skriv den katalanske avisa Mundo Deportivo. Barcelona treng nemleg å frigjere lønnsposten for å oppfylle FFP-krava til den spanske ligaen. Ifølge avisa vil eit sal av nederlendaren frigjere mellom 30–35 millionar euro (307-359 millionar kroner). Rykta om at Manchester United ønskjer seg den nederlandske midtbanespelaren har florert i engelsk og internasjonal presse i fleire veker, og i slutten av juni melde mellom andre Sky Sports at overgangen var nær. Trass i den økonomiske situasjonen i klubben uttalte Barcelona-president Joan Laporta onsdag førre veke at klubben ikkje hadde planar om selje den nederlandske midtbanespelaren. De Jong skal også ha et ønskje om å fortsette i den katalanske storklubben. FFP er økonomiske retningslinjer som skal hindre at klubbar brukar meir pengar enn dei tener.
Tidspunkt: 14-07-2022 - Kl.08:40 - Kilde: NRK - Info


174. Det blå regjeringsskiftet
I en tid hvor overgangsryktene florerer rundt Chelsea, må de nye eierne først og fremst treffe på en stor signering utenfor banen.
Tidspunkt: 09-07-2022 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


175. Fotballstore snegler sprer hjernesykdom
Myndighetene i florida slår alarm.
Tidspunkt: 08-07-2022 - Kl.22:36 - Kilde: Dagbladet - Info


176. Fosser tok VM-gull
Kasper Fosser sikret VM-gull i sprintorientering i Danmark. Fosser stod over utslagssprinten tirsdag, men han var altså i toppslag da han løp inn til tiden 13.56. Svenske Gustav Bergman tok sølvet foran belgiske Yannick Michiels. Sveitsiske florian Howald, som vant kvalifiseringen med to sekunder på Fosser, gjorde en feil i starten som straffet ham hardt. Ved første passering var han hele 23 sekunder bak nordmannen. Det er Fossers andre VM-gull i karrieren. I tillegg har han fire sølv totalt. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 30-06-2022 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


177. Slo tilbake i Stanley Cup
Etter to tap i Colorado tok Tampa Bay Lightning vare på sjansen hjemme i florida og vant 6-2 over Colorado Avalanche i kamp tre av Stanley Cup-finalen i NHL. Etter seieren natt til tirsdag norsk tid, ligger Lightning ligger under 1-2 i best av sju-serien. Den regjerende NHL-mesteren spiller nok en hjemmekamp natt til torsdag norsk tid. Tampa Bay Lightning har vunnet Stanley Cup de to siste sesongene og går for en tredje tittel på rad. Ingen lag i NHL har vunnet tre på rad siden New York Islanders vant fire strake fra 1980 til 1983. (NTB)
Tidspunkt: 21-06-2022 - Kl.05:05 - Kilde: NRK - Info


178. Serieligaen-trekning: Molde – Elfsborg og Sparta Praha – Viking
De tre norske lagene i Uefas serieliga fikk onsdag vite hva de står overfor i europacupens 2. kvalifiseringsrunde: Molde, Viking og Lillestrøm endte på henholdsvis 2.-, 3.- og 4.-plass i fjorårets eliteserie og skal dermed inn i 2. kvalrunde til serieligaen, der kampene spilles 21. og 28. juli. Molde åpner med hjemmekamp og skal opp mot svenske Elfsborg. Viking får et vrient dobbeltoppgjør mot tsjekkiske Sparta Praha, men har fordelen av å avslutte på hjemmebane. Lillestrøm spiller også borte først og møter enten flora Tallinn eller finske SJK. Dersom seriemester Bodø/Glimt skulle tape for Klaksvik i mesterligakvalifiseringen, vil de gå inn i serieligakvalifiseringen og møte Ludogorets fra Bulgaria eller Sutsjeska fra Montenegro. (NTB)
Tidspunkt: 15-06-2022 - Kl.11:46 - Kilde: NRK - Info


179. 50 år gammel drapsgåte løst
florida-politiet har klart å identifisere levninger som ble funnet for nesten 50 år siden.
Tidspunkt: 08-06-2022 - Kl.07:16 - Kilde: Dagbladet - Info


180. Kovac tar over Wolfsburg
Niko Kovac får jobben med å løfte Wolfsburg etter en skuffende Bundesliga-sesong. Han har tidligere trent Bayern München. Wolfsburg ble bare nummer tolv på tabellen i den tyske toppdivisjonen. I fjor ble det fjerdeplass og mesterligabillett. Kovac har skrevet under en treårskontrakt og erstatter florian Kohfeldt i klubben fra bilbyen. Den tyskfødte kroaten har stått uten trenerjobb siden han fikk sparken i Monaco i januar.
Tidspunkt: 24-05-2022 - Kl.13:12 - Kilde: NRK - Info


181. Tampa Bay Lightning til semifinale
Ishockeylaget Tampa Bay Lightning jakter på tredje strake Stanley Cup-tittel. Natt til tirsdag ble laget klar for semifinale etter fire strake seirer. florida Panthers ble slått 2-0. Patrick Maroon satte inn 1-0 i tredje periode før Ondrej Palat avgjorde da han satte pucken i tomt bur på tampen.
Tidspunkt: 24-05-2022 - Kl.08:24 - Kilde: NRK - Info


182. Formel 1: Leclerc toppet første Miami-trening
Ferraris Charles Leclerc var raskest på den første treningen foran Miamis Grand Prix. florida-byen debuterer som Formel 1-arrangør denne helgen. Med tiden 1.31,098 var Leclerc 71 tusendeler raskere enn Mercedes-fører George Russell, og 17 hundredeler raskere enn regjerende verdensmester Max Verstappen (Red Bull). Monegaskeren Leclerc leder VM med 27 poeng ned til Verstappen. Det var den første av tre treninger foran VM-helgen på den amerikanske sørkysten. Det er ytterligere en trening senere fredag, før det gjennomføres en trening foran kvalifiseringen lørdag. Kvalifiseringen kjøres lørdag kveld norsk tid før løpet går av stabelen ett døgn senere. Lewis Hamilton, som har slitt denne sesongen, klokket inn 85 hundredeler bak Leclerc på en åttendeplass. (NTB)
Tidspunkt: 06-05-2022 - Kl.22:29 - Kilde: NRK - Info


183. Abramovitsj ut mot rykter
Roman Abramovitsj ønsker å selge Chelsea, og det har gått noen uker siden den beskjeden kom. Den gangen var han også klar på at klubben ikke trengte å betale tilbake penger som klubben skyldte Abramovitsj. Den siste tiden har det imidlertid florert rykter om at Chelsea må betale summen allikevel. Det slår Chelsea-eieren tilbake på, via en pressemelding fra klubben. – Abramovitsj har ikke bedt om at lånet skal betales tilbake til ham - slike anklager er usanne. Det samme gjelder at han har økt prisen på klubben i siste liten, skriver Chelsea. De skriver videre at russeren har oppfordret potensielle kjøpere til å fortsette å investere i flere områder i klubben. – Abramovitsj´ intensjoner om å gi bort profitten til veldedighet har ikke forandret seg, hevder Chelsea. De skriver videre at det er en gruppe med representanter fra FN og en rekke veldedighetsorganisasjoner som ser på hvordan man kan gjøre det på best mulig måte.
Tidspunkt: 05-05-2022 - Kl.19:28 - Kilde: NRK - Info


184. Søksmål truer Formel 1-debuten i Miami
Formel 1 har ikke alt på stell tre uker før Miamis første Grand Prix-løp. Manglende spesialtillatelse og motstand fra lokale innbyggere gir hodebry. Går alt som planlagt, debuterer Miami som F1-arrangør helgen 6.-8. mai. Men det er ikke 100 prosent sikkert at motorsportfesten i florida blir noe av. Innbyggere i nærområdet av racerbanen i Miami Gardens har i lang tid kjempet for å få stoppet Grand Prix-løpet. I et siste forsøk har de sendt inn et søksmål og peker på støynivået Formel 1-konkurransen lager, skriver Miami Herald. «Det forårsaker alvorlige forstyrrelser og fysisk skade», står det i rettsdokumentene. Der blir det vist til at støyen kan bli så høy som 97 desibel i hjemmene til folk innenfor en radius på fire kilometer. Nivået blir sammenlignet med lyden av en motorsag. Alan Fine er satt opp som dommer i saken. Han har uttrykt frustrasjon over at den har havnet på hans bord så tett opp mot konkurransestart. En annen utfordring er at Formel 1-arrangøren fortsatt ikke er blitt tildelt en nødvendig spesialtillatelse fra lokale myndigheter. Den må være på plass om det skal bli løp. Fine har antydet at han bør vente med å ta en avgjørelse inntil det er avklart om en slik godkjennelse blir gitt eller ikke. (©NTB)
Tidspunkt: 17-04-2022 - Kl.08:05 - Kilde: NRK - Info


185. NFL-quarterback døde i bilulykke
Quarterbacken Dwayne Haskins ble påkjørt av en bil og mistet livet i florida i morgentimene lørdag amerikansk tid. 24-åringen var ansett som et stort talent. Det er Haskins´ agent som bekrefter dødsfallet overfor ESPN. Haskins ble draftet av Washington Football Team i 2019 og spilte den påfølgende sesongen for hovedstadslaget. I januar 2021 byttet han til Pittsburgh Steelers, men spilte lite som tredjevalg. Han signerte en ny ettårskontrakt med laget i mars etter at veteranen Ben Roethlisberger ga seg etter sist sesong. Haskins spilte collegefotball for Ohio State University og er kun én av sju som har nådd milepælen å kaste 50 touchdowns i sin første sesong på nivået. (NTB)
Tidspunkt: 09-04-2022 - Kl.15:38 - Kilde: NRK - Info


186. NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet
Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen. Træff, som hadde tatt seg videre til første runde, var ikke med. «Dere har glemt oss», var beskjeden fra Molde-klubben på Twitter. NTB har forsøkt å få kontakt med Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling, men uten hell. Slik var kampoppsettet satt opp: Express – Jerv, Eidsvold IF – Lillestrøm, Surnadal – Kristiansund, Østsiden – Sarpsborg, Verdal – Rosenborg, Hei – Odd, Halsen – Sandefjord, Herd – Molde, Hønefoss – Strømsgodset, Ishavsbyen – Tromsø, Furnes – HamKam, Kolbukameratene – Vålerenga, Djerv 1919 – Haugesund, Rosseland – Viking, Fjøra – Aalesund, Sprint-Jeløy – Moss, Råde – Fredrikstad, Nordstrand – Frigg, Oppsal – Skeid, Gamle Oslo – KFUM Oslo, Ullern – Asker, Bærum – Kvik Halden, Lokomotiv Oslo – Eidsvold Turn, Lyn – Stabæk, Follo – Grorud, Gjelleråsen – Kjelsås, Skjetten – Ull/Kisa, Lørenskog – Kongsvinger, Brumunddal - Strømmen, Elverum - Ottestad, Furnes – HamKam, Gjøvik/Lyn - Raufoss, Åskollen – Mjøndalen, Åssiden - Notodden, Flint – Eik Tønsberg, Fram – Ørn Horten, Pors – Arendal, Vindbjart – Flekkerøy, Randesund – Start, Sola – Egersund, Vidar – Staal Jørpeland, Brodd – Bryne, Vardeneset – Sandnes Ulf, Åkra – Vard Haugesund, Bjarg – Fyllingsdalen, Frøya – Fana, Gneist – Sotra, Os – Åsane, Bremnes – Øygarden, Voss – Brann, florø – Sogndal, Førde – Hødd, Surnadal – Kristiansund, Dahle – Ranheim, Spjelkavik – Brattvåg, Byåsen – Kolstad, Trygg/Lade – Levanger, Tiller – Nardo, Melhus – Strindheim, Orkla – Stjørdals/Blink, Junkeren – Mjølner, Harstad – Senja, Fløya – Skjervøy, Finnsnes – TUIL, Bossekop – Alta.
Tidspunkt: 07-04-2022 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


187. Casper Ruud får spansk finalemotstander
Casper Ruud får spansk motstand i kampen om Miami Open-trofeet søndag. Carlos Alcaraz vant kampen mot Hubert Hurkacz fra Polen med sifrene 7-6(5), 7-6(2). Den unge spanjolen tok seg dermed til sin første ATP-finale i karrieren. – Det er noe du drømmer om når du er barn, sa Alcaraz til arrangøren etter kampen. Han er kun én seier unna å bli den yngste mesteren i turneringens 37 år lange historie. – Jeg kommer til å nyte det, det kommer til å bli en flott finale, sa Alcaraz. I finalen møter han Casper Ruud, som også for første gang er finaleklar i en ATP Masters 1000-turnering. Fredag vant han semifinalen mot argentineren Francisco Cerundolo med settsifrene 6-4, 6–1 på hardcourten i et varmt og fuktig florida-vær. Finalen spilles søndag. (NTB)
Tidspunkt: 02-04-2022 - Kl.06:36 - Kilde: NRK - Info


188. Sveitsisk eller fransk motstand for Ruud i Miami
Casper Ruud møter enten sveitsiske Henri Laaksonen eller franske Benoît Paire i 2. runde av Masters 1000-turneringen i tennis i Miami denne uken. Det ble klart da arrangøren publiserte trekningen for turneringen mandag. Ruud er blant spillerne som har walkover i første runde. Deretter kan det bli et møte med franske Paire, som er nummer 49 på den siste verdensrankingen. Sveitsiske Laaksonen innehar plass nummer 86. Ruud, som er seedet som nummer seks i turneringen i florida, sto på niendeplass på rankingen da den ble oppdatert mandag. Han var nummer åtte i forrige uke, men var passert av amerikanske Taylor Fritz mandag formiddag. Noen timer etter publiseringen ble det imidlertid klart at utregningen av rankingen hadde vært feil, hvilket betyr at Ruud likevel beholder sin åttendeplass. (NTB)
Tidspunkt: 21-03-2022 - Kl.22:36 - Kilde: NRK - Info


189. Hovland berget videre spill i florida
Viktor Hovland så lenge ut til å ikke klare cuten, men en birdie på nest sist hull sørget for at oslogutten får spille de to siste rundene av helgens PGA-turnering i florida. Hovland vil med seier i turneringen overta førsteplassen på verdensrankingen, men de to første rundene i Palm Harbor har vært langt fra verdensklasse. Han har riktignok bare gått på tre bogeyer, men kun seks birdier gjør at han har elleve slag opp til lederen Matthew NeSmith.
Tidspunkt: 18-03-2022 - Kl.22:05 - Kilde: NRK - Info


190. Jevn start for Hovland i florida
Viktor Hovland ligger på par etter halvspilt 1. runde av PGA-turneringen i Palm Harbour i florida. Hovland startet dagen med par på hull 10 og 11, men på hull 12 kom det en bogey på et par fem-hull. De fem neste hullene gikk han på par igjen, før han han kontret med en birdie på hull nummer 18. Foreløpig er han plassert på delt 36.-plass og har fem slag opp til teten. Viktor Hovland har tre seirer, én 2.-plass og sju plasseringer topp ti på de ti siste turneringene han har deltatt i. Det plasserer ham på tredjeplass på verdensrankingen, bak spanjolen Jon Rahm og amerikaneren Collin Morikawa. En rekke spillere er ennå ikke kommet i gang med runden sin. Turneringen i florida avsluttes søndag. (NTB)
Tidspunkt: 17-03-2022 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


191. Birdie-avslutning løftet Hovland i florida
Viktor Hovland gikk den første runden av PGA-turneringen i Palm Harbour på to slag under par og er fem slag bak leder Jhonattan Vegas fra Venezuela. Runderesultatet på 69 slag er en kopi av åpningsrunden i samme turnering i fjor. Da ble Hovland nummer tre på Copperhead-banen etter en knallavslutning og fire strake runder på under 70 slag. Torsdag kom golfesset tregt i gang. Han startet på hull ti og noterte en bogey allerede på det 12. hullet. En birdie på hull 18 etter et nydelig innspill fra roughen sørget for at han lå på par halvveis. Hovland har slitt med putteren iblant, men han viste klasse på hull 2 i florida. Nordmannen satte ballen trygt i koppen fra drøyt fem meters hold og noterte en ny birdie. Det ble vanskelig å nærme seg teten, men det ble en opptur på det 9. og siste hullet for dagen. Hovland brukte tre slag på par fire-hullet og kunne avslutte runden på to slag under par. Med seier i turneringen i florida blir Hovland verdensener i golf. (NTB)
Tidspunkt: 17-03-2022 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


192. Her slår Hovland hole-in-one
Viktor Hovland sto for en sjelden bragd da han mandag slo en hole-in-one i den prestisjetunge turneringen Players Championship. Hovland slo ballen 200 meter og rett ned i koppen på par tre-hullet. Det er ikke første gang Oslogutten slår hole-in-one på PGA-touren. Den kom på Pebble Beach i februar i 2020. Hovland er fire slag under par etter tre runder i PGA-turneringen i florida. I det nordmannen var ferdigspilt hadde han fem slag opp til lederen. Turneringen har vært preget av dårlig vær og mange utsettelser. Etter å ha gjennomført en vanskelig andre runde søndag, startet han på runde tre søndag kveld norsk tid. Der avsluttet han med en eagle på hull to før lydhornet gikk på grunn av mørket. Turneringen skal etter planen spilles ferdig mandag. Den avsluttende runden av Players Championship vises på Discovery +.
Tidspunkt: 14-03-2022 - Kl.13:26 - Kilde: NRK - Info


193. Hovland avrundet med hole-in-one og nytt storspill
Viktor Hovland klatret gradvis på listene mandag etter svært godt spill på sisterunden. Men en litt haltende avslutning gjorde at han falt tilbake. Han ligger i øyeblikket på 8.-plass. Etter elleve spilte hull hadde Hovland spilt seg helt opp i tetsjiktet og jaget Cameron Smith fra Australia, som ledet. Og etter hull 14 var han i et øyeblikk oppe i delt ledelse med Smith og Keegan Bradley. Det ble likevel for vanskelig for nordmannen å hanskes med Cameron Smith. Etter hull 17 var han på delt 5.-plass - med fire slag opp til australieren. Men Hovland sørget for en sjelden bragd ved å slå en hole-in-one på det åttende hullet på banen i Ponte Vedra Beach. Nordmannen slo ballen 200 meter og rett i koppen på par tre-hullet. – Det var et skikkelig fint slag. Det begynte å blåse litt, så jeg tenkte at jeg måtte slå den litt lavt. Jeg trengte den, sa Hovland til Discovery etterpå. Hovland måtte for øvrig fullføre den tredje runden mandag etter at uvær herjet storturneringen i florida gjennom helgen. Turneringen skulle i utgangspunktet vært ferdigspilt søndag, men fortsatte senere mandag. Turneringen Players Championship i florida har en enorm prestisje og en total premiesum på 20 millioner dollar. Hovland var også med i seierskampen helt til siste hull nylig i storturneringen Arnold Palmer Invitational, men endte ett slag bak Scottie Scheffler.
Tidspunkt: 14-03-2022 - Kl.13:26 - Kilde: NRK - Info


194. Hovland hentet seg inn med eagle
Viktor Hovland hadde flere bogeys i tredje runde av Players Championship, men hentet seg inn med en eagle-putt på siste hull før spillet ble avbrutt. På grunn av vanskelige værforhold kom nordmannen ikke i gang med sin andrerunde før søndag, noe han skulle ha gjort allerede fredag. Etter den runden var det bare en snartur innom klubbhuset før han satte i gang på runde tre. Nordmannen var blant dem som gikk ut fra hull ti. På første del av runden ble det noe blandet, med tre birdies og like mange bogeys. På hull tre imponerte Hovland med en putt fra drøyt 7 meter – til to under par. Denne eaglen brakte ham opp på to under par i runden så langt. Men da endte også dagen for Hovland og de andre spillerne da mørket senket seg over banen på Ponte Vedra Beach i florida. Da lå nordmannen på en delt 38. plass, to slag under par sammenlagt.
Tidspunkt: 14-03-2022 - Kl.05:51 - Kilde: NRK - Info


195. Mulig Hovland-spill lørdag
Viktor Hovland skal etter planen gå ut på sin 2. runde av PGA-turneringen The Players Championship rundt klokken 23 lørdag kveld norsk tid. Det har vært mye værtrøbbel i florida de siste dagene, der flere av spillerne engang ikke er ferdige med sin første runde. Det har vært flere utsettelser, men lørdag ettermiddag melder PGA at de skal være i gang med spill igjen klokken 18 norsk tid. Hovland er imidlertid langt bak i startkøen og vil gå ut rundt klokken 23, ifølge PGA. Det er likevel under forutsetning at været holder seg stabilt. De siste dagene har stort regnskyll samt torden og lyn gjort banen uspillbar, og mannskaper har nærmest konstant jobbet for å få banen god nok til å kunne spilles på. Hovland er ett slag under par etter sin første runde. (NTB)
Tidspunkt: 12-03-2022 - Kl.16:31 - Kilde: NRK - Info


196. Svak avsluttning ødela for Hovland
Trøbbel på de siste hullene la en demper på Viktor Hovlands ellers gode åpningsrunde i Players Championship i golf i florida. Han gikk dagen ett slag under par. Hovland hadde akkurat lagt bak seg to strake birdier da et realt tilbakeslag inntraff på fjerde siste hull. Et upresist utslag bidro til at han havnet i bunkeren, og der fikk han det stritt og måtte tåle en dobbeltbogey. Det vil si at han brukte seks slag på et par-fire-hull. Ny smell kom da han rundet av torsdagen med en bogey. Avslutningen gjør at Hovland er på etterskudd i kampen om de fremste plasseringene. 24-åringen fra Oslo startet runden på 10. hull, og på veien noterte han fire birdier. I øyeblikket er han på en delt 34.-plass, men det er fortsatt mange spillere som så vidt er i gang med åpningsrunden. Styrtregn og tordenvær preget første dag av Players Championship. PGA-turneringen kom i gang en time forsinket, men etter sju hull ble det full stopp for Hovland. Da måtte han og konkurrentene søke ly. Flere timer gikk før spillet var i gang igjen. Hovland er rangert som nummer tre i verden. Han har mulighet til å toppe verdensrankingen om alt går hans vei gjennom helgen. Sånn sett startet det ikke så lovende torsdag. (NTB)
Tidspunkt: 11-03-2022 - Kl.00:16 - Kilde: NRK - Info


197. Uvært stoppet Hovland – stjerneturnering satt på pause
Styrtregn og torden preger torsdagens åpningsrunde i Players Championship i golf i florida. Viktor Hovland rakk sju hull før alt ble på satt på vent. Starten ble først utsatt i én time som følge av uværet. Turneringen kom i gang, men Hovland fikk ikke engang spilt seg halvveis ut på runden før det ble full stopp og behov for å søke ly. 24-åringen fra Oslo er ett slag under par etter sju hull. Han åpnet på 10. hull, og på sitt tredje hull noterte Hovland sin første birdie i den stjernespekkede PGA-turneringen i Ponte Vedra Beach i florida. De seks øvrige hullene gikk han på par. Det er uklart når spillet starter opp igjen. Hovland er rangert som nummer tre i verden. Han har mulighet til å toppe verdensrankingen om alt går hans vei gjennom helgen. – Det er sykt. Jeg vokste opp i Norge, og da er du ganske langt unna å være verdensener i golf. Jeg sto på Fornebu og klasket baller fem måneder i året. Du blir bedre, men det er kanskje ikke den beste måten å komme deg dit du vil på. Særlig ikke sammenlignet med hva andre juniorer og golfspillere gjør i andre deler av verden, sa Hovland til NTB tidligere i uken. Players Championship er blant de største turneringene på PGA-touren bak de fire som har major-status. I potten ligger 20 millioner dollar, som tilsvarer 178,5 millioner kroner. Av disse går litt over 32 millioner kroner til vinneren. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2022 - Kl.19:08 - Kilde: NRK - Info


198. Uvær stoppet Hovland – stjerneturnering satt på pause
Styrtregn og torden preger torsdagens åpningsrunde i Players Championship i golf i florida. Viktor Hovland rakk sju hull før alt ble på satt på vent. Starten ble først utsatt i én time som følge av uværet. Turneringen kom i gang, men Hovland fikk ikke engang spilt seg halvveis ut på runden før det ble full stopp og behov for å søke ly. 24-åringen fra Oslo er ett slag under par etter sju hull. Han åpnet på 10. hull, og på sitt tredje hull noterte Hovland sin første birdie i den stjernespekkede PGA-turneringen i Ponte Vedra Beach i florida. De seks øvrige hullene gikk han på par. Det er uklart når spillet starter opp igjen. Hovland er rangert som nummer tre i verden. Han har mulighet til å toppe verdensrankingen om alt går hans vei gjennom helgen. – Det er sykt. Jeg vokste opp i Norge, og da er du ganske langt unna å være verdensener i golf. Jeg sto på Fornebu og klasket baller fem måneder i året. Du blir bedre, men det er kanskje ikke den beste måten å komme deg dit du vil på. Særlig ikke sammenlignet med hva andre juniorer og golfspillere gjør i andre deler av verden, sa Hovland til NTB tidligere i uken. Players Championship er blant de største turneringene på PGA-touren bak de fire som har major-status. I potten ligger 20 millioner dollar, som tilsvarer 178,5 millioner kroner. Av disse går litt over 32 millioner kroner til vinneren. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2022 - Kl.19:08 - Kilde: NRK - Info


199. Hovland i ledelse på siste runde i florida
Viktor Hovland har gått de første sju hullene av den siste runden av PGA-turneringen i florida ett slag under par, og leder med to slag på nestemann. Det er spillepartner Scottie Scheffler som jakter nærmest på fem slag under par. Den amerikanske duoen Talor Gooch og Billy Horschel gikk ut med ett slags ledelse på Hovland før søndagens avsluttende runde, men de har begge gjort seg bort i starten, og ligger flere slag bak nordmannen. Etter seks strake par gjorde Hovland en birdie på det sjuende hullet. Han slo et vakkert innspill som han bare trengte en putt for å senke. Dermed har han fått en bra start etter en svak avslutning lørdag. Da endte han på tre slag over par, etter at han kom inn i dagen med to slags ledelse. (NTB)
Tidspunkt: 06-03-2022 - Kl.20:32 - Kilde: NRK - Info


200. Hovland kjemper i teten på siste runde i florida
Viktor Hovland har gått de første 15 hullene av den siste runden av PGA-turneringen i florida. Han har ledet lenge, men har nå falt ned på en 2.-plass. Etter de sju første hullene ledet han med to slag på nestemann, men etter 14 hull delte han ledelsen sammen med Scottie Scheffler, som nå leder. Den amerikanske duoen Talor Gooch og Billy Horschel gikk ut med ett slags ledelse på Hovland før søndagens avsluttende runde, men de har begge gjort seg bort i starten, og ligger flere slag bak nordmannen. Etter seks strake par gjorde Hovland en birdie på det sjuende hullet. Han slo et vakkert innspill som han bare trengte en putt for å senke. Dermed har han fått en bra start etter en svak avslutning lørdag. Da endte han på tre slag over par, etter at han kom inn i dagen med to slags ledelse. Hovland har tre seire på PGA-touren fra før, men om han skulle vinne denne turneringen vil det være hans største prestasjon så langt. Turneringen regnes som en av de store og vinneren får 19,3 millioner kroner. (NTB)
Tidspunkt: 06-03-2022 - Kl.20:32 - Kilde: NRK - Info


201. Seieren glapp for Hovland
Viktor Hovland var med i seierskampen helt til siste hull i storturneringen Arnold Palmer Invitational, men endte ett slag bak Scottie Scheffler. Hans birdieputt på siste hull hadde riktig retning, men stoppet 30 centimeter før hullet. Dermed var seiershåpet ute. Han delte 2.-plassen med Billy Horschel og Tyrrell Hatton. Fem bogeyer på de elleve siste hullene ble for mye for Hovland, som hadde to slags ledelse så sent som etter 11. hull på avslutningsrunden. En lei tendens til å havne i sandgravene ødela for Hovland da alt skulle avgjøres i turneringen med total premiesum på 12 millioner dollar. Etter å ha gått de to første rundene på 69 og 66 slag brukte han 75 og 74 slag på de to siste. Totalt endte han fire slag under par. Scheffler, som Hovland gikk den siste runden sammen med, framsto tidlig som den farligste konkurrenten, ettersom de to spillerne som delte ledelsen før siste dag fikk en marerittstart på siste runde. Etter hvert utviklet det seg til en spennende innspurt mellom mange spillere. Turneringen regnes som en av de store og vinneren får 19,3 millioner kroner. Kommende uke venter en enda større turnering i Ponte Vedra Beach, også det i florida. Players Championship har en enorm prestisje og en total premiesum på 20 millioner dollar. (NTB)
Tidspunkt: 06-03-2022 - Kl.20:32 - Kilde: NRK - Info


202. Hovland reddet seg inn etter tung start – leder klart
Viktor Hovland leder den prestisjetunge PGA-turneringen i florida på ti slag under par. Han fikk en tung start på tredje runde, men reddet seg mesterlig inn. I fjorårets utgave av turneringen utviklet de to siste rundene seg til et rent mareritt for det norske golfesset. Etter å ha vært med i seierskampen på sju slag under par midtveis, gikk det skeis for Hovland da han gikk runde tre fem slag over par. Det ballet på seg da han på siste dag gikk seks slag over par. I årets utgave kom Hovland inn i tredje runde ni slag under par og i ledelse. Men allerede etter de to første hullene hadde han gått på to bogeyer. Han var nær ved å lide samme skjebne på hull tre, men han reddet seg inn med en fin putt. Etter tre strake par slo imidlertid Hovland kraftig tilbake da han fikk eagle etter en chip fra bunkeren. Etter par på hull sju, gjorde han like godt en birdie på det åttende. Han leder med fire slag ned til toer Talor Gooch foran dagens ni siste hull. (NTB)
Tidspunkt: 05-03-2022 - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


203. Superspill av Hovland i florida
Viktor Hovland leverte en knallsterk 66-runde i Orlando fredag og ledet Arnold Palmer Invitational da han avsluttet sin runde. Han var blant dem som slo ut tidlig fredag, men Hovlands spill vil trolig holde til en meget sterk plassering også når alle har spilt ferdig. Hovland startet sin runde på 10. hull og fikk birdie umiddelbart. Halvveis var han fire slag under par for dagen. Etter en ny birdie på 12. hull kom dagens eneste bogey på 14. hull, men etter tre strake birdier på 15. til 17. hull var han på vei mot et meget sterkt resultat. Siste halvdel av runden ble litt mer beskjeden, men birdie på 4. og 6. hull innebar at han kunne signere for en runde seks slag under par. Da han gikk i klubbhuset var det med to slags ledelse til Tyrrell Hatton, som da var nærmest ham på resultattavla. Imidlertid hadde noen av spillerne i feltet ennå ikke tatt fatt på sin 2. runde. Turneringen fortsetter lørdag og avsluttes søndag. (NTB)
Tidspunkt: 04-03-2022 - Kl.18:28 - Kilde: NRK - Info


204. Hovland spilte seg opp etter svak start i florida
Viktor Hovland gikk den første runden av den prestisjetunge PGA-turneringen i florida på tre slag under par, og ligger på foreløpig delt 11.-plass. Etter en svak start hentet han seg godt inn, men det ble likevel tre bogeyer på torsdagens åpningsrunde. Tre birdier på tampen setter ham likevel i en god posisjon foran fredagens annenrunde. Det norske golfesset fikk imidlertid en dårlig start da han på dagens tredje hull gikk på en bogey. Etter to strake par hentet han seg imidlertid sterkt inn da han fikk birdie både på hull nummer seks og sju. Deretter ble det tre par før han gikk på en ny bogey på hull nummer elleve. Deretter fulgte en birdie og en ny bogey på hull 13 og 14. På hull 15 og 16 gjorde han to birdier, før han avsluttet dagen med en ny birdie på det siste hullet. Nordiren Rory McIlroy leder turneringen på sju slag under par etter første dag, men utfordrerne kommer tett som hagl etter.
Tidspunkt: 03-03-2022 - Kl.22:34 - Kilde: NRK - Info


205. Stadig fjerdeplass for Hovland
Viktor Hovland er mandag inne i sin tredje strake uke rangert som verdens fjerde beste golfspiller. Oslogutten rykket opp til tredjeplass på verdensrankingen i golf etter seieren i europatourturneringen Dubai Desert Classic i slutten av januar, men falt til fjerdeplass to uker senere. Hovland spilte ingen turnering sist uke, men er tilbake i PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational i Orlando, florida denne uken. Spanske John Rahm er stadig rangert som verdens beste golfspiller, mens amerikanerne Collin Morikawa og Patrick Cantlay holder andre- og tredjeplassen.
Tidspunkt: 28-02-2022 - Kl.05:31 - Kilde: NRK - Info


206. Smitte i Rosenborg
Rosenborg melder på sine nettsider at de har tre bekreftede smittet i a-stallen og støtteapparatet. – Som i resten av samfunnet har vi fått smitte i og rundt a-laget. Vi forventer flere positive prøver i tiden som kommer, sier RBK-lege Olav Aas i pressemeldingen. Rosenborg skriver at matchen mot flora Tallinn går foreløpig som planlagt på fredag.
Tidspunkt: 16-02-2022 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


207. Bru åpnet seg - kvinne (79) døde
En 79 år gammel kvinne døde etter at hun falt fra en hev/senk-bru i florida.
Tidspunkt: 09-02-2022 - Kl.09:32 - Kilde: Dagbladet - Info


208. En skadd Haaland måtte se Dortmund få juling
Erling Braut Haaland måtte se lagkameratene i Borussia Dortmund gå på et sviende 2-5 tap i toppkampen i 1. Bundesliga mot Leverkusen søndag. I alt sju mål, to selvmål og to gule kort var en del av innholdet i en forrykende kamp på Haalands hjemmebane. Leverkusen tok ledelsen etter et selvmål av Manuel Akanji. Fem minutter senere var det Leverkusen-spiller Jeremie Frimpong sin tur å sette ballen i eget nett, og 1-1 sto det på resultattavla. florian Wirtz sendte Bayer Leverkusen i føringen, før Robert Andrich satt inn 3-1 ledelse, som var resultatet til pause. I 2. omgang fortsatte Leverkusen å holde trykket oppe, og de ga seg ikke før de hadde satt totalt fem mål i nettet bak Dortmunds keeper. Dortmund reduserte rett før slutt til 2-5. Lennart Grill, som hadde et fire måneders utlån til Brann i fjor, sto en god kamp i mål for Leverkusen. Tapet gjør at avstanden fra serietoer Borussia Dortmund opp til Bayern München er på ni poeng. Bayer Leverkusen ligger på 3.-plass i den tyske toppserien, fem poeng bak Dortmund.
Tidspunkt: 06-02-2022 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


209. Iguaner faller ned fra trærne
De lave temperaturene har gjort at det regner iguaner i florida.
Tidspunkt: 01-02-2022 - Kl.09:04 - Kilde: Dagbladet - Info


210. Tom Brady avsluttar karrieren
Tom Brady (44), allment kjend som tidenes beste spelar i den amerikanske fotballigaen NFL, legg opp. Det melder ESPN laurdag kveld. Brady har vunne NFL-tittelen sju gonger, seinast med Tampa Bay Buccaneers i februar 2021. No legg han hjelmen og resten av utstyret på hylla, melder ESPN-journalist Adam Schefter på Twitter. Bradys siste kamp blir dermed Tampa Bay Buccaneers´ tap for Los Angeles Rams i NFL-kvartfinalen sist søndag. Han hjelpte Buccaneers å hente opp 24 poeng og utlikne til 27–27 før Rams avgjorde med eit trepoengspark i sluttsekundane. Etter kampen blei det stilt spørsmål ved om Brady kom til å fortsette karrieren, og no tyder det meste på at den er over. Brady debuterte i ligaen i 2000, etter å ha blitt vald som nummer 199 i draften av New England Patriots. Saman med Patriots vann han seks NFL-titlar og skaffa seg status som beste quarterback nokosinne før han bytta klubb til Buccaneers før førre sesong. Det enda med ny NFL-tittel på første forsøk i florida. Det var klubbens første tittel sidan Bucs vant Superbowl i 2003.
Tidspunkt: 29-01-2022 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


211. Kraftige vinterstormer på østkysten av USA
Det nordøstlige USAs stålsetter seg for et heftig vintervær med tung snø og kraftig vind. I florida advares det om frosne iguaner som kan falle ned fra trær.
Tidspunkt: 29-01-2022 - Kl.06:34 - Kilde: E24 - Info


212. Avis: Fifa-presidenten har flyttet til Qatar
Presidenten for Det internasjonale fotballforbundet (Fifa), Gianni Infantino, har leid seg et hus i Qatars hovedstad Doha og bor der med familien, bekrefter Fifa til sveitsiske Blick. Det har i lengre tid florert rykter om at sveits-italieneren har flyttet til Qatar, men ifølge Blick har Fifa hele tiden nektet for dette. Ifølge en talsperson i Fifa skal Infantino fortsette å jobbe fra organisasjonens hovedkontor i Zürich, men ifølge Blicks kilder er han svært sjeldent i byen. Fifa har fått mye kritikk etter at de i 2010 tildelte årets VM til Qatar. Blant annet for manglende deltakelse i debatten om forholdene for fremmedarbeidere i landet.
Tidspunkt: 16-01-2022 - Kl.22:48 - Kilde: NRK - Info


213. Brady førte tittelforsvareren videre
Tom Brady noterte sin 35. sluttspillseier i NFL da han førte tittelforsvarer Tampa Bay Buccaneers videre fra 1. runde med 31-15 over Philadelphia Eagles. Det var rått parti da Brady innledet jakten på sin åttende NFL-tittel. Med effektivt angrepsspill, og hjulpet av stadige ballerobringer fra forsvaret, førte han hjemmelaget til 14-0-ledelse i første periode, 17-0 halvveis og 31-0 før den siste perioden. Eagles scoret to ganger i siste periode, da alt var avgjort og Buccaneers var mest opptatt av å unngå skader foran kvartfinalen neste helg. Brady vant Superbowl seks ganger med New England Patriots før han flyttet til florida og ble Bucs-spiller. Han førte sin nye klubb til tittelen i første forsøk og prøver nå å hjelpe Bucs å bli første lag som forsvarer tittelen siden han selv vant med Patriots i 2004 og 2005. (NTB)
Tidspunkt: 16-01-2022 - Kl.21:43 - Kilde: NRK - Info


214. Koronarammede Bayern München med sjelden hjemmesmell
Bayern München manglet flere spillere og fikk et tøft gjensyn med Bundesliga etter vinterpausen. Serielederen røk 1-2 for Borussia Mönchengladbach. Robert Lewandowski hamret inn sitt 20. mål for sesongen etter 17 minutter. florian Neuhaus og Stefan Lainer snudde kampen i løpet av fire minutter et kvarter før pause. Bayern hadde kun tapt én gang på hjemmebane i hjemlig serie på over to år før fredagens kamp. Storlaget tok vinterpause med sju strake seirer i alle turneringer. I de to siste kampene vant de 5-0 og 4-0 mot henholdsvis Stuttgart og Wolfsburg. To dager før kampen var status for serielederen ni spillere i isolasjon, to spillere bortreist til afrikamesterskapet i tillegg til flere skader. Klubben ba om utsettelse, men fikk ikke det innvilget. Med et kvarter igjen fikk Paul Wanner (16 år og 15 dager) og Lucas Copado (17) sin debut for A-laget. (©NTB)
Tidspunkt: 07-01-2022 - Kl.21:34 - Kilde: NRK - Info


215. Koronasvekket Stanley Cup-mester fikk juling
De to siste års Stanley Cup-mester Tampa Bay Lightning ble utklasset i delstatsderbyet mot florida Panthers, som vant 9-3 på årets nest siste dag. Ni mål er det meste et lag har scoret i NHL denne sesongen. Jonathan Huberdeau noterte fem målpoeng (ett mål og fire assist). – Vi så at de ikke hadde det samme laget som vanlig, men vi gikk på isen fullt skjerpet, fikk en god start og sto på, sa Panthers-kaptein Aleksander Barkov. Lightning manglet målvaktene Andrei Vasilevskij og Brian Elliott, backene Mikhail Sergatsjev og Cal Foote, løperne Anthony Cirelli og Taylor Raddysh, som alle er i covidprotokollen. (NTB)
Tidspunkt: 31-12-2021 - Kl.08:37 - Kilde: NRK - Info


216. 7.-plass for Christiansen i VM
Henrik Christiansen endte på 7.-plass på 1500 meter fri under kortbane-VM i Abu Dhabi. Han svømte inn til tiden 14.30,78. – Det er et godt gjennomført og jevnt løp, slik vi har sett Henrik på det beste. Eneste forskjellen er at han nå ligger to, tre tideler bak toppnivået per 50 meter, sa NRK-ekspert Alexander Hetland på TV-sendingen. Christiansen kom seg til finalen som åttende og siste svømmer. Han svømte da inn til 14.36,27. – Det er to gode løp han har levert, sa Hetland. Tyske florian Wellbrock vant på ny verdensrekord, 14.06,88. Han ble i sommer olympisk mester på 10 kilometer maratonsvømming
Tidspunkt: 21-12-2021 - Kl.16:01 - Kilde: NRK - Info


217. NHL skjerper koronarutinene
Verdens største ishockeyliga tar grep etter koronaoppblomstring i flere klubber de siste dagene. For en periode skal NHL-spillerne testes hver dag. Endringen gjelder fram til minst 7. januar. Tidligere er spillere blitt testet hver tredje dag. I tillegg er det klart at Calgary Flames, Colorado Avalanche og florida Panthers ikke får spille mer før jul. Det betyr at Mats Zuccarello og Minnesota Wild får spillefri lørdag. De skulle opprinnelig ha møtt Panthers i egen storstue. (©NTB)
Tidspunkt: 18-12-2021 - Kl.19:03 - Kilde: NRK - Info


218. Zuccarello-kamp koronautsatt
Mats Zuccarello og Minnesota Wild får ikke spilt lørdagens hjemmekamp mot florida Panthers i NHL. Smittetilfeller setter flere Panthers-oppgjør på vent, skriver NTB. NHL-ledelsen avgjorde fredag å utsette alle florida Panthers´ kamper før jul. Det samme gjelder Colorado Avalanche og Calgary Flames. Alle tre har fått koronasmitte i stallene sine. Det betyr at Zuccarello og resten av Wild-laget får spillefri lørdag. Neste kamp blir dermed borte mot Dallas Stars natt til tirsdag norsk tid.
Tidspunkt: 17-12-2021 - Kl.20:48 - Kilde: NRK - Info


219. Møtt av tomme seter
Mange seter var tomme da Donald Trump møtte opp for å bli intervjuet av den tidligere Fox News-medarbeideren Bill O´Reilly i florida.
Tidspunkt: 13-12-2021 - Kl.03:42 - Kilde: Dagbladet - Info


220. Woods tilbake i konkurranse
Det amerikanske golfesset Tiger Woods melder at han konkurrerer med sønnen Charlie (12) i neste ukes parturnering i florida. Konkurransen blir Woods´ første siden den alvorlige bilulykken i februar. «Det har vært et langt og utfordrende år. Jeg er svært spent på å avslutte det med spill i PNC-mesterskapet sammen med sønnen min Charlie. Jeg spiller som en far og kan ikke være mer spent og stolt», skriver han på Twitter, ifølge NTB.
Tidspunkt: 08-12-2021 - Kl.19:22 - Kilde: NRK - Info


221. Avslørte drøye husregler
Den tidligere bestyreren av Jeffrey Epsteins luksusbolig i florida, forteller i retten om hvordan den nå avdøde og overgrepsanklagede finansmannens partner, Ghislaine Maxwell, hadde svært strenge krav til ansatte i huset.
Tidspunkt: 03-12-2021 - Kl.04:49 - Kilde: Dagbladet - Info


222. «Skremmende tall» bekymrer landslagssjefen
Norge slo Armenia 10-0 for andre gang i kvalifiseringen. England scoret 20 mot Latvia. Tosifrede resultater florerer. Nå viser en opptelling gjort av NRK den oppsiktsvekkende nivåforskjellen i kvinnefotballen.
Tidspunkt: 01-12-2021 - Kl.09:05 - Kilde: NRK - Info


223. Ikke alle børser er opplagt overpriset
I særlig ett marked er det en stor flora av selskaper og bransjer en kan vurdere.
Tidspunkt: 28-11-2021 - Kl.05:00 - Kilde: E24 - Info


224. Zuccarello-assist i Wild-tap
Mats Zuccarello noterte nytt målpoeng med en assist i Minnesota Wilds 4-5-nederlag borte mot florida Panthers i NHL natt til søndag norsk tid. Nordmannen slo den målgivende pasningen på Joel Erikssons 1-2-redusering snaut tolv minutter ut i midtperioden. Det var Zuccarellos niende assist og i alt 13. målpoeng på 13 kamper i høst. (NTB)
Tidspunkt: 21-11-2021 - Kl.08:54 - Kilde: NRK - Info


225. Ny NHL-topp ferdig etter anklager
Bob Murray, visepresident i NHL-klubben Anaheim Ducks, er ferdig i klubben med umiddelbar virkning etter anklager om misbruk og dårlig oppførsel. Murray er den siste i rekken av NHL-ledere som fratrer sine stillinger på grunn av anklager. «Jeg vil beklage til alle som er berørt av min oppførsel. Jeg vil nå gjøre endringer med livet mitt som vil starte med alkoholrehabilitering», heter det i en uttalelse fra Murray. Klubbeierne Henry og Susan Samueli tar avstand fra oppførselen. «Først og fremst beklager vi på vegne av hele klubben til alle som har blitt berørt av Bobs handlinger», heter det. Nylig har flere ledere i Chicago Blackhawks, samt trener for florida Panthers, Joel Quenneville, forlatt sine stillinger etter en overgrepsskandale tilbake i 2010. De skal ha unnlatt å ha tatt affære etter meldinger om at en trener i klubben hadde misbrukt en spiller. (NTB)
Tidspunkt: 11-11-2021 - Kl.07:05 - Kilde: NRK - Info


226. NHL-trener ferdig etter overgrepsak
Som Chicago Blackhawks-trener valgte Joel Quenneville å tie etter opplysninger om seksuelle overgrep mot en spiller. Nå slutter han som florida Panthers-trener. Kyle Beach, som var 20 år i 2010, har stått fram og fortalt om seksuelle overgrep begått av en person i trenerteamet i Blackhawks. Nå, elleve år senere, kommer det fram at daværende Blackhawks-trener Joel Quenneville visste om de påståtte seksuelle overgrepene, men at han valgte å tie. Det kommer fram i en uavhengig utredning.
Tidspunkt: 29-10-2021 - Kl.06:49 - Kilde: NRK - Info


227. Solskjær på plass på treningsfeltet
Klokken 07.46 engelsk tid ankom Ole Gunnar Solskjær treningsfeltet Carrington, klar for en ny dag som trener for Manchester United. Det melder NRKs reporter, Magnus Helle. De siste dagene har spekulasjonene florert om Solskjær beholder jobben etter det knusende 5-0-tapet mot Liverpool. Siste nytt på det området er at han skal få tre kamper til på seg, men særdeles viktig blir kampen mot Tottenham lørdag. Ifølge engelske medier, deriblant The Times, skal tirsdag ha blitt brukt til krisemøter. Formålet var å rense luften etter stortapet, men flere spillere skal ha kritisert Solskjærs lederskap, der en av dem – som hevdes å være Eric Bailly – skal ha stilt spørsmål ved manglende spilletid.
Tidspunkt: 27-10-2021 - Kl.07:15 - Kilde: NRK - Info


228. Massedrapsmann (23) risikerer dødsstraff
Nikolas Cruz (23) risikerer dødsstraff etter å ha erklært seg skyldig i drapet på 17 mennesker under en skoleskyting i Parkland, florida.
Tidspunkt: 21-10-2021 - Kl.10:33 - Kilde: Dagbladet - Info


229. Rumensk dommer mot Montenegro
István Kovács (37) fra Romania skal dømme VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Montenegro mandag. Han får med seg Vasile florin Marinescu og Ovidiu Artene som assistenter og Andrei Chivulete som fjerdedommer, mens det blir italienske VAR-dommere i Massimiliano Irrati og assistenten Matteo Passini. Vanligvis er både dommerkvartetten og VAR-dommerne fra samme land, men ikke denne gang. Irrati er blant de mest erfarne VAR-dommerne og hadde oppgaven i 14 kamper i VM-sluttspillet 2018, deriblant åpningskampen og finalen. Seks av spillerne i Norges tropp har gult kort i kvalifiseringen og blir utestengt mot Latvia i oktober om de får se gult fra Kovacs mandag. Det er Stefan Strandberg, Mohamed Elyounoussi, Martin Ødegaard, Kristian Thorstvedt, Stian Gregersen og Andreas Hanche-Olsen. Morten Thorsby må stå over mandag etter at han pådro seg gult kort i Istanbul.
Tidspunkt: 10-10-2021 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


230. Wærenskjold i sekunddrama i VM
Norske Søren Wærenskjold var nær en medalje på tempoetappen i U23-VM mandag, men endte til slutt på en 4.-plass. Danske Johan Price Pejtersen tok gullet. Nordmannen syklet i mål 13,4 sekunder bak gullet. Avstanden opp til sølv var bare 3,2 sekunder. Lucas Plapp tok sølvet foran florian Vermeersch, som sikret VM-bronsen. Wærenskjold tok nylig EM-sølv på tempo i U23-klassen. I sommer ble det samme valør under NM-tempoen bak Tobias Foss.
Tidspunkt: 20-09-2021 - Kl.10:56 - Kilde: NRK - Info


231. Fant naken kvinne i kum
På en parkeringsplass i Fort Myers i florida ble det onsdag gjort et sjokkerende funn.
Tidspunkt: 16-09-2021 - Kl.11:55 - Kilde: Dagbladet - Info


232. Risikerer livet
Fire romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. - Ikke uten risiko, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg.
Tidspunkt: 16-09-2021 - Kl.08:57 - Kilde: Dagbladet - Info


233. Romturister skutt opp
Fire sivile romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. Click to add subtitle
Tidspunkt: 16-09-2021 - Kl.04:11 - Kilde: Dagbladet - Info


234. Huset i florø er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fem millioner kroner.

Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.09:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


235. Regnskapet til Westcon Yard florø AS er klart. Ett tall gir grunn til å sperre opp øynene

Tidspunkt: 01-09-2021 - Kl.10:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


236. For tredje år på rad krymper inntektene til florø Bil & Havneservice AS

Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.15:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


237. Vestlandsbygg florø AS: Dette er de viktigste 2020-tallene

Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.15:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


238. Denne kurven er et hyggelig syn for eierne til Kinn Hotell florø AS

Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.14:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


239. Huset i florø er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nøyaktig fire millioner kroner.

Tidspunkt: 30-08-2021 - Kl.09:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


240. Et svik mot Sir Alex
florerer ryktene rundt en mulig Manchester-retur for superstjerna Cristiano Ronaldo (36). Men det er ikke gamleklubben det er snakk om.
Tidspunkt: 27-08-2021 - Kl.14:08 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


241. Eksplosiv resultatvekst for Victoria Hotell florø AS

Tidspunkt: 27-08-2021 - Kl.13:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


242. florø: Kjøper la 3.500.000 kroner på bordet for å kapre dette huset

Tidspunkt: 25-08-2021 - Kl.09:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


243. Huset i florø er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fire millioner kroner.

Tidspunkt: 25-08-2021 - Kl.09:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


244. To døde på 12 timer
Lisa Brandon fra florida mistet begge sønnene sine til covid-19. De døde med 12 timers mellomrom. Hun var vaksinert, det var ikke sønnene.
Tidspunkt: 24-08-2021 - Kl.14:03 - Kilde: Dagbladet - Info


245. Norsk ishockeyprofil til USA
Landslagsspiller Christian Kåsastul er klar for den amerikanske ishockeyklubben The Greenville Swam Rabbits. South Carolina-klubben blir 24-åringens nye arbeidsgiver etter at han avbrøt sin kontrakt med AIK etter forrige sesong, melder TV 2. Klubben er farmerklubb for Charlotte Checkers, som igjen er farmerklubb for NHL-laget florida Panthers. Kåsastul gjorde blant annet en god innsats for det norske landslaget under VM, og den amerikanske klubben skal ha fulgt ham over tid. (NTB)
Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.17:08 - Kilde: NRK - Info


246. Rekkehuset i florvåg er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fire millioner kroner.

Tidspunkt: 20-08-2021 - Kl.09:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


247. Kjedehuset i florø er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fem millioner kroner.

Tidspunkt: 19-08-2021 - Kl.09:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


248. Mistenkt i Brann-saken avhørt: Erkjenner ikke skyld
Mistenkte erkjenner ikke skyld og han kjenner seg heller ikke igjen i ryktene som florerer.
Tidspunkt: 15-08-2021 - Kl.13:11 - Kilde: NRK - Info


249. Bolighandelen i florvåg er akkurat registrert. Sjekk salgssummen.

Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.09:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. Rekkehuset i florvåg er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fire millioner kroner.

Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.09:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


251. Rekkehuset i florvåg er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fire millioner kroner.

Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.09:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


252. Hus i florø kjøpt for 2.700.000 kroner

Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.09:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


253. floridas guvernør vil bøtelegge rederier som krever at cruisepassasjerene viser vaksinepass
Guvernøren i florida vil straffe lektorer og cruiserederier som følger helsemyndighetenes råd. Lektorer kan trekkes i lønn om de krever at elevene bruker maske. Rederiene får ikke kreve vaksinepass fra passasjerene.
Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.08:58 - Kilde: E24 - Info


254. Økonomisk krise tvinger cubanere på flukt
Igjen flykter cubanere de drøyt 160 kilometerne over florida-stredet til USA. Økonomisk krise drevet av pandemien driver dem til å foreta den farlige reisen.
Tidspunkt: 09-08-2021 - Kl.04:04 - Kilde: E24 - Info


255. Suveren dobbeltmester
Jamaicanske Elaine Thompson-Herah stormet inn til OL-gull på 200 meter i Tokyo tirsdag. Dermed ble hun dobbeltvinner, akkurat som i Rio i 2016. Thompson-Herah vant 100-metergullet tidligere under Tokyo-lekene og fulgte opp på beste vis i finalen på den dobbelte distansen. Der var hun den naturlige favoritten som regjerende mester. 29-åringen skuffet ingen da hun la konkurrentene bak seg og ble klokket inn til supertiden 21,53. Det er den nest raskeste tiden på distansen noen gang. Kun amerikanske florence Griffith-Joyners verdensrekord på 21,34 fra OL i 1988 rager over. Namibiske Christine Mboma (18) tok sølvet på 21,81 tirsdag, som er U20-verdensrekord, mens amerikanske Gabrielle Thomas ble bronsevinner på 21,87. (NTB)
Tidspunkt: 03-08-2021 - Kl.13:23 - Kilde: NRK - Info


256. 19-åring vant 800-gullet
Amerikanske Athing Mu (19) ble olympisk mester på 800 meter for kvinner tirsdag i en finale der de nasjonale og personlige rekordene igjen florerte. Mu løp inn til gull på tiden 1.55,21 og satte amerikansk rekord. Britiske Keely Hodgkinson tok sølvmedaljen og satte britisk og personlig rekord med 1,7 sekunder. Deretter fulgte amerikanske Raevyn Rogers på bronseplass, også hun med ny karrierebeste i form av tiden 1.56,81. Seks av de åtte finalistene satte enten ny nasjonal eller personlig rekord. Norges håp Hedda Hynne ble utslått i semifinalen på distansen. Hun endte der på sjuendeplass i sitt heat med tiden 2.02,38. (NTB)
Tidspunkt: 03-08-2021 - Kl.12:51 - Kilde: NRK - Info


257. florida med ny daglig smittetopp

Tidspunkt: 01-08-2021 - Kl.08:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


258. Sagosens knallharde dom etter blytungt tap: – Må vise at vi er mannfolk utpå der og «steppe» opp
TOKYO/OSLO (NRK): Uvisningene florerte og det samme gjorde bomskuddene da Norge med Sander Sagosen i spissen skulle sikre Norge kvartfinaleplass. Istedet ble det tap mot Tyskland – og kniven på strupen før møtet med ubeseirede Frankrike.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.14:02 - Kilde: NRK - Info


259. Christiansen uten finaleplass igjen
Henrik Christiansen åpnet bra, men falt etter hvert fra under fredagens 1500 meter fri i OL. Til slutt endte nordmannen på en skuffende 7.-plass i sitt heat. Tiden ble 15.11,14. Det var langt bak hans personlige rekord på distansen på 14.45,35. Dermed må han nok en gang se en OL-finale fra tilskuerplass. Tyskeren florian Wellbrock vant nordmannens heat med tiden 14.48,53. Han ble nummer åtte i øvelsen under OL i Rio for fem år siden, men Christiansen har slitt med formen under sommer-OL. Han greide heller ikke å kvalifisere seg til finale på de to andre distansene han har stilt opp i tidligere i OL. Nå er lekene over for svømmeprofilen.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.11:40 - Kilde: NRK - Info


260. Ny bolighandel i florø - se salgssummen

Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.09:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


261. Boligen i florvåg er 64 kvadratmeter. Se hva den nettopp er solgt for.

Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.09:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. Malmö vidare i meisterligaen
Malmö er vidare i meisterliga-kvalifiseringa etter 2-2 i det nordiske oppgjeret mot HJK Helsinki tysdag kveld. Det gir det svenske laget siger og avansement til tredje kval-runde med 4-3 samanlagt. Den tidlegare Rosenborg-spelaren Riku Riski scora HJKs og kampens siste mål, men det var ikkje nok for hans lag. Bodø/Glimts overmenn frå første kval-runde, Legia Warszawa er også klare for neste runde. I kveld blei det 1-0 over flora Tallinn, og 3-1 samanlagt. Mikkel Diskeruds kypriotiske klubb Omonia er derimot ute. Dei tapte 0-1 for Dinamo Zagreb i dag, og 0-3 samanlagt.
Tidspunkt: 27-07-2021 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


263. Skulle gå fra florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land
En mann fra florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten.
Tidspunkt: 27-07-2021 - Kl.04:53 - Kilde: Dagbladet - Info


264. Bermudas første OL-gull
flora Duffy var i en helt egen klasse på kvinnenes triatlon og tok den lille øystaten Bermudas første OL-gull i historien. Etter at starten ble utsatt med et kvarter på grunn av uvær i Tokyo, var det etterhvert aldri noe tvil om hvor gullet skulle ende. 33-åringen fra Bermuda stakk fra tidlig på løpingen og var til slutt over minuttet foran britiske Georgia Taylor-Brown. Katie Zaferes fra USA tok bronsen. Lotte Miller fikk det tungt allerede fra svømmingen og måtte slippe med halvannet minutt. Distansen ble doblet på syklingen. På løpingen avanserte Miller noen plasser. Til slutt ble det en 24. plass i mål, 7.07 minutter bak Duffy.
Tidspunkt: 26-07-2021 - Kl.23:47 - Kilde: NRK - Info


265. Ny vestkantmotstand for Vålerenga
Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde. Flere eliteserielag møter småtøff motstand. Hele oppsettet: Moss – Fredrikstad, Nordstrand – Sarpsborg 08, Skeid – Lillestrøm, Kjelsås – Grorud, Ready – Strømsgodset, Ullern – Vålerenga, Eidsvold Turn – Raufoss, Ull/Kisa – Stabæk, Notodden – Mjøndalen, Kongsvinger – Strømmen, Gjøvik/Lyn – HamKam, Fram – Odd, Arendal – Sandefjord, Fløy – Jerv, Vidar – Start, Sola – Bryne, Åkra – Sandnes Ulf, Djerv 1919 – Viking, Stord – Åsane, Fana – Brann, Fyllingsdalen – Øygarden, florø – Sogndal, Hødd – Molde, Brattvåg – Aalesund, Orkla – Rosenborg, Nardo – Stjørdals/Blink, Tiller – Kristiansund, Levanger – Ranheim, Junkeren – Bodø/Glimt, Harstad – Senja, Fløya – KFUM Oslo, Alta – Tromsø.
Tidspunkt: 26-07-2021 - Kl.10:17 - Kilde: NRK - Info


266. Bolig i florø kjøpt for 2.510.000 kroner

Tidspunkt: 25-07-2021 - Kl.09:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


267. Arsenal avlyser USA-turné
Premier League-klubben skal ha sett seg nødt til å avlyse den kommende USA-turnéen etter koronasmitte i troppen. Ifølge The Athletic skal Arsenal ha blitt rammet av en rekke smittetilfeller de siste dagene. Det setter derfor en liten stopper for oppkjøringen til The Gunners. Mikel Artetas menn skulle opprinnelig spille to treningskamper under oppholdet i florida, men er nå nødt til å se seg om etter andre alternativer. Arsenal åpner sesongen mot Brentford fredag 13. august.
Tidspunkt: 20-07-2021 - Kl.19:23 - Kilde: NRK - Info


268. Fifa slår tilbake mot regelrykter
Hva tenker du om dribling fra hjørneflagget, 30 minutters omganger, ubegrensede bytter, innspark og fem minutters utvisning etter gult kort? Rykter om at Fifa vurderte disse nye fotballreglene har florert de siste dagene. Den spanske avisen Marca er blant flere som har skrevet om de mulige regelendringene, som de hevdet ble testet ut i en ungdomsturnering i Nederland. Nå slår forbundet tilbake mot ryktene. I en pressemelding skriver de at de ikke har noen intensjon om å prøve ut noen av disse regelendringene, og at de heller ikke har vært diskutert internt i Fifa eller IFAB.
Tidspunkt: 20-07-2021 - Kl.11:21 - Kilde: NRK - Info


269. 60 års undertrykkelse slippes fri
Internett er kuttet. Ryktene om at Cubas sikkerhetsstyrker skyter mot ubevæpnede innbyggere florerer. - De siste dagene markerer ett før og ett etter på Cuba, ifølge forsker.
Tidspunkt: 14-07-2021 - Kl.05:27 - Kilde: Dagbladet - Info


270. Uvaksinerte må punge ut
Om bord i cruisskipet «Freedom of the Seas,» som reiser fra florida til Bahamas, får uvaksinerte passasjerer en helt annen reiseopplevelse enn vaksinerte gjester.
Tidspunkt: 13-07-2021 - Kl.12:43 - Kilde: Dagbladet - Info


271. Skal ha kalt spillere for svindlere
florentino Pérez, tidligere president i Real Madrid, skal ha kalt Raúl og Iker Casillas for de største svindlere i klubbens historie. Det kommer frem i et lekket lydopptak fra 2006. Ifølge den spanske avisa El Confidencial, var presidenten grusom i ordene mot spillerne. Han beskylder Raúl for å ha ødelagt klubben og hevder at spissen var årsaken til at Perez trakk seg fra presidentskapet i 2006. Raúl er klubbens nest høyeste målscorer i historien og spilleren med flest kamper for klubben. Mot Iker Casillas, skal han ha sagt: – Casillas er ikke en keeper for Madrid. Hva vil du at jeg skal si? Han er ikke det, og har aldri vært det. Han er en stor tabbe vi har hatt. Vel, den største svindleren, og den andre er Raúl. De to største svindlerne i Real.
Tidspunkt: 13-07-2021 - Kl.10:42 - Kilde: NRK - Info


272. Huset i florvåg er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fem millioner kroner.

Tidspunkt: 11-07-2021 - Kl.10:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


273. Huset fra 1967 gikk for 3.300.000 kroner. Se alle de siste salgene i florvåg.

Tidspunkt: 10-07-2021 - Kl.09:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


274. Nektet vaksine, ble byttet bort
Montreal-spiller Erik Hurtado, som tidligere har vært i Mjøndalen, nekter å vaksinere seg mot covid-19. Nå har 30-åringen blitt byttet bort til Columbus Crew. På grunn av strenge restriksjoner mellom Canada og USA, har fotballaget Montreal spilt sine første sju hjemmekamper i årets MLS-sesong i florida og New Jersey. Nå har klubben derimot fått grønt lys til å returnere til hjemlandet Canada, og nå vil de endelig få lov til å spille hjemmekamper på hjemmebane i Montreal. Det eneste kravet er at spillere og trenere må være fullvaksinerte for å reise over grensen. Det ble spikeren i kisten for vaksinenekter Erik Hurtado, som ikke ønsker det. Derfor er han nå ferdig i klubben, og har blitt sendt til Columbus Crew i bytte mot 200.000 dollar.
Tidspunkt: 10-07-2021 - Kl.08:39 - Kilde: NRK - Info


275. Sikret seg Stanley Cup-trofeet
Det måtte fem kamper til for å kåre en vinner, men med seier 1–0 over Montreal Canadiens er Tampa Bay Lightning vinnere av Stanley Cup for andre år på rad. Avgjørelsen kom onsdag kveld lokal tid i Tampa i den femte av sju potensielle finalekamper. Oppgjøret var målløst helt fram til 13.27 i andre periode, da David Savard fikk stå ganske umarkert og fyrte av et skudd som Ross Colton styrte inn bak målvakt Carey Price. Den ledelsen beholdt blåtrøyene fra florida kampen ut.
Tidspunkt: 08-07-2021 - Kl.04:06 - Kilde: NRK - Info


276. Ytterligere ti funnet omkommet i bolig­ruinene i florida

Tidspunkt: 07-07-2021 - Kl.16:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


277. Huset i florø er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fem millioner kroner.

Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.09:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


278. Dropper Trump-møte etter tragedie
USAs president, Donald Trump, be spurt om han ville flytte nattens folkemøte i florida etter tragedien i Surfside noen timer unna.
Tidspunkt: 04-07-2021 - Kl.02:11 - Kilde: Dagbladet - Info


279. Droppet Trump-møte etter tragedie
USAs forrige president, Donald Trump, be spurt om han ville flytte nattens folkemøte i florida etter tragedien i Surfside noen timer unna.
Tidspunkt: 04-07-2021 - Kl.02:11 - Kilde: Dagbladet - Info


280. Biden skal besøke ulykkes­stedet i florida

Tidspunkt: 29-06-2021 - Kl.18:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


281. Ni bekreftet omkommet etter bygningskollapsen i Surfside i florida

Tidspunkt: 27-06-2021 - Kl.18:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


282. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


283. – Superligaen er ikke død
Real Madrids mektige president florentino Pérez mener de engelske lagene ble presset til å forlate superligaprosjektet, som han fremdeles hevder at ikke er lagt dødt. – Det er en forpliktende avtale og superligaen fortsetter. De (Uefa og Fifa) truer oss for beskytte sin dominerende posisjon, og de engelske lagene falt under den tvangen, sier Perez i et intervju med den spanske sportsavisen Marca. Det var TV 2 som omtalte intervjuet først. Planene om en superliga i Europa utenom mesterliga-systemet førte til et voldsomt rabalder i april. Likevel nekter Real Madrid-presidenten å gi opp prosjektet.
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


284. Oppdaget små fingre i ruinene
Nicholas Balboa var ute og luftet hunden da bygningen i Surfside i florida kollapset natt til torsdag. Sammen med andre klarte han å redde en liten gutt fra ruinene.
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.04:35 - Kilde: Dagbladet - Info


285. Haugesund henter Strømmenspiller
Den 21 år gamle midtbanespilleren Torje Naustdal tar steget fra Strømmen til Haugesund etter inneværende sesong. Det opplyser eliteserieklubben på sine nettsider. Naustdal, som opprinnelig kommer fra florø, kom til Strømmen før 2020-sesongen og gleder seg nå til nye eventyr. – Jeg skal selvsagt gjøre alt for å vise meg fortjent til tilliten de viser meg og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig, sier han. 21-åringen skal gjennomføre den inneværende sesongen med Strømmen i 1. divisjon før han tar steget opp til Haugesund.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.14:07 - Kilde: NRK - Info


286. Ekstremt krevende og farlig
Torsdag raste en boligblokk sammen i Surfside ved Miami Beach i florida, og det er iverksatt en massiv jakt på overlevende i ruinene. Et slikt arbeid er ekstremt krevende og kan ta mange døgn, sier norsk ekspert.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.14:01 - Kilde: Dagbladet - Info


287. Huset i florvåg er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fem millioner kroner.

Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.09:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


288. Bli Vakker-gründeren kjøper kjøpesenter i florida
Einar Øgrey Brandsdal og Erik flornes blar opp 44 millioner kroner for senteret. Bli Vakker-gründeren utelukker ikke flere investeringer i USA fremover.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.06:26 - Kilde: E24 - Info


289. Eiendom i florvåg kjøpt for 3.600.000 kroner. Slik er boligmarkedet i Askøy kommune nå.

Tidspunkt: 16-06-2021 - Kl.09:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


290. Huset i florø er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fire millioner kroner.

Tidspunkt: 10-06-2021 - Kl.09:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


291. Lightning klar for semifinale
Tampa Bay Lightning-keeper Andrej Vasilevskij stengte buret og bidro sterkt til 2-0-seier og avansement i NHL-sluttspillet på bekostning av Carolina Hurricanes. florida-laget avgjorde i femte kamp i best av sju-serien med scoringer av Brayden Point og Ross Colton. Dermed er Lightning ett steg nærmere å forsvare Stanley Cup-trofeet fra i fjor. Også Montreal Canadiens er klar for semifinale i NHL-sluttspillet. (NTB)
Tidspunkt: 09-06-2021 - Kl.05:31 - Kilde: NRK - Info


292. Skulle plukke haitenner - ble angrepet
En dykker i florida plukket fossile haitenner i en elv, da han ble bitt av en alligator i hodet.
Tidspunkt: 07-06-2021 - Kl.10:41 - Kilde: Dagbladet - Info


293. Tyskland tok finaleplassen
Tyskland møter Portugal i finalen i U21-EM. De tok seg videre etter å ha slått Nederland 2-1. Det var Bayer Leverkusen-talentet florian Wirtz som scoret tyskernes mål. Begge kom svært tidlig, og det hadde bare gått ti minutter før tyskerne ledet 2-0. De oransje skulle få en redusering da Ajax-stopper Perr Shuurs satte 1-2. Tidligere i kveld slo Portugal ut Spania etter å ha vunnet 1-0.
Tidspunkt: 03-06-2021 - Kl.20:59 - Kilde: NRK - Info


294. Danmark holdt unna mot Tyskland
Tyskland kunne og burde tatt ledelsen tidligere mot Danmark i onsdagens privatlandskamp, men tyskerne måtte vente til florian Neuhaus overlistet Kasper Schmeichel i starten av 2.-omgang. Gleden skulle imidlertid bli kortvarig, for Yussuf Poulsen scoret på Danmarks eneste skudd på mål. Dermed endte det 1-1 i EM-nasjonenes nest siste kamp før mesterskapet.
Tidspunkt: 02-06-2021 - Kl.20:53 - Kilde: NRK - Info


295. Landesorg på Cuba etter OL-exit
Cuba er for første gong i historia slått ut i OL-kvalifiseringa i baseball. Laget tapte 5-6 for Canada i kvalik-turneringa i florida, og er utslått. Tidlegare har dei tapt for Venezuela. Baseball er Cubas nasjonalsport, og landet har tre OL-gull og 25 VM-gull. Laget har teke medalje kvar gong baseball har tått på OL-programmet. Fram til i år. Som om ikkje det var nok, hoppa stjernespelaren Cesar Prieto av i florida.
Tidspunkt: 02-06-2021 - Kl.18:20 - Kilde: NRK - Info


296. Ny bolighandel i florø - se salgssummen

Tidspunkt: 02-06-2021 - Kl.09:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


297. florvågvegen 368 har fått nye eiere. Dette kostet boligen.

Tidspunkt: 29-05-2021 - Kl.09:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


298. Jente (2) skutt av storebror (3)
Fredag kveld skjøt en tre år gammel gutt sin lillesøster ved et uhell i florida.
Tidspunkt: 24-05-2021 - Kl.11:13 - Kilde: Dagbladet - Info


299. Fikk sparken før nedrykksdrama
florian Kohfeldt fikk søndag sparken som trener for den tyske fotballklubben Werder Bremen. Én serierunde gjenstår i nedrykkskampen i Bundesliga. Beslutningen om å sparke Kohfeldt ble tatt etter lørdagens 0-2-tap for Augsburg. Nederlaget sendte klubben ned på kvalifiseringsplass foran siste serierunde. Kun ett poeng skiller opp til Arminia Bielefeld på trygg grunn, men nestjumbo Köln har samtidig kun ett poeng opp til Bremen. Dermed kan alt skje i siste kamp. Der møter Werder Bremen middelhavsfarer Borussia Mönchengladbach. Til det oppgjøret har klubbledelsen allerede besluttet å hente inn Thomas Schaaf, som ledet klubben fra 1998 til 2013.
Tidspunkt: 16-05-2021 - Kl.12:57 - Kilde: NRK - Info


300. Tristyn (13) drept - gutt (14) pågrepet
En 14 år gammel gutt i florida er arrestert og siktet for drapet på 13 år gamle Tristyn Bailey. Nå etterforskes et Snapchat-bilde som en del av etterforskningen.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.13:34 - Kilde: Dagbladet - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)