Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
2
 Lørdag  2. Des. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: HORDALAND1. Sykkelforbundet fikk medhold – tingretten kutter i millionkrav etter VM-konkursen
Norges Cykleforbund får en lavere konkursregning å betale til advokatene etter sykkel-VM i Bergen i 2017. hordaland tingrett har redusert honoraret kraftig. Det viser en fersk kjennelse, skriver Bergensavisen. Utfallet er en seier for sykkelforbundet, som mente to nøkkelpersoner og et advokatfirma hadde tatt seg for godt betalt i oppryddingen som fant sted da VM-festen fra 2017 endte med økonomisk mageplask. Tidligere i år ble det kjent at bobehandlingen hadde kostet 13,8 millioner kroner. Summen var i hovedsak knyttet til advokatsalæret. NCF reagerte på beløpet og gikk rettens vei i håp om å få det redusert. Norges Cykleforbund har offisielt beklaget at planleggingen og gjennomføringen av 2017-VM var kritikkverdig. Forbundet betaler fortsatt ned på milliongjelden til Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) etter mesterskapet for fem år siden. Det kan de i ytterste konsekvens måtte gjøre helt til 2035. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 26-07-2022 - Kl.13:50 - Kilde: NRK - Info


2. Sykkelforbundet går rettens vei etter millionkrav
Konkursen etter sykkel-VM i Bergen i 2017 har påført Norges Cykleforbund et stort millionkrav. Nå havner saken i retten. Årsaken er at sykkelforbundet mener en bostyrer, en borevisor og et advokatfirma har tatt seg for godt betalt i oppryddingen som fant sted da VM-festen fra 2017 endte med økonomisk mageplask. Totalt er NCF blitt fakturert for 12 millioner kroner. Den summen mener forbundsstyremedlem Knut Glad er for høy. – Det er brukt uvanlig store beløp av bostyrer og spesielt borevisor. Det er blant annet blitt brukt 1 million kroner på lisens for et dataprogram som skulle analysere alt av dokumenter og eposter i saken, sier han til VG. Ballen ligger nå hos hordaland tingrett. De har fått i oppgave å avgjøre om bostyrer Arne Laastad har mottatt et for høyt honorar. Det var Harald Tiedemann Hansen som hadde presidentvervet i Norges Cykleforbund da oppryddingen fant sted. Verken han eller bostyrer Laastad har ønsket å kommentere saken. NCF har offisielt vært ute og beklaget at planleggingen og gjennomføringen av arrangementet var kritikkverdig. Forbundet betaler fortsatt ned på milliongjelden til Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) etter mesterskapet for fem år siden. Det kan de i ytterste konsekvens måtte gjøre helt til 2035. (NTB)
Tidspunkt: 20-07-2022 - Kl.13:19 - Kilde: NRK - Info


3. Aktor ber om 45 dagers fengsel for Idar Vollvik
hordaland statsadvokatembeter mener Idar Vollvik må straffes med ubetinget fengsel for ompakking og feilmerking av munnbind under coronapandemien.
Tidspunkt: 11-05-2022 - Kl.11:35 - Kilde: E24 - Info


4. Buskerud overlegen i kvinnestafetten i skiskyting
Buskerud var suveren på kvinnenes stafett i NM skiskyting søndag. På vinnerlaget gikk Mari Wetterhus, Åsne Skrede og Frida Dokken. Wetterhus var fem sekunder bak hordalands Malin Bergtun ved første veksling, men Skrede slo knockout på konkurrentene på den neste etappen. Med høy fart i sporet sendte hun Dokken ut på ankeretappen med 53 sekunders ledelse. – Frida har gjort mange gode løp, så dette kan gå bra, sa Skrede til NRK mens Dokken var ute i løypa, og hun fikk helt rett. Dokken skjøt perfekt og var aldri truet. Hun paraderte i mål i ensom majestet til Buskeruds første stafettseier på 30 år. Kampen om sølvet ble en spurtduell mellom hordaland og blandingslaget fra Nord-Østerdal og Telemark-Vestfold, der hordalands Une Christiane Tronerud Kvelvane så vidt fikk tåspissen foran i mål. Hun ble sølvvinneer sammen med Malin Bergtun og Andrine Hatling. For blandingslaget på bronseplass gikk Ida Herfoss, Eline Grue og Juni Arnekleiv.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.07:42 - Kilde: NRK - Info


5. Innstiller på henlegging
Politiet innstiller på å leggje bort saka mot mannen som er sikta for eit overgrep på Brann Stadion. Det får NRK opplyst. VG meldte dette først. Saka er ferdig etterforska. Det er no opp til statsadvokaten i hordaland og Sogn og Fjordane å avgjere kva som skal skje vidare i saka. Det vart teke ut sikting for valdtekt etter eit nachspiel på Brann Stadion natt til 10. august.
Tidspunkt: 18-10-2021 - Kl.16:45 - Kilde: NRK - Info


6. Nytt hoppkomitémedlem trekker seg
Odd Rolland trekker seg fra hoppkomiteen i støtte til Clas Brede Bråthen. Det melder Avisa hordaland. Rolland mener det er for lite takhøyde i hordaland skikrets om saken rundt sportssjef Clas Brede Bråthen. Derfor trekker han seg fra hopp- og kombinertkomiteen i kretsen. – Jeg stilte et spørsmål på Facebook om hva hordaland skikrets gjør i denne saken, og fikk til svar at dette skulle jeg ikke bry meg med, siden dette var en personalsak. For meg ble det feil å ikke engasjere meg i en slik sak. Bråthen-saken er først og fremst en omdømmesak for hoppsporten, sier Rolland til avisen. Leder i hordaland skikrets Johan Børsheim sier til Avisa hordaland at han synes det er beklagelig at Rolland trekker seg. Rolland er ikke den første som trekker seg. Vikersund-sjef Per Bergerud var også kritisk til Skiforbundets behandling av Clas Brede Bråthen og trakk seg fra hoppkomiteen for fem dager siden.
Tidspunkt: 14-10-2021 - Kl.05:35 - Kilde: NRK - Info


7. Politiet avslutter straffesak
Politiet har avsluttet etterforskningen i en av de to straffesakene som ble opprettet etter skandale-nachspielet på Brann Stadion, skriver de i en pressemelding. Det er utstedt et forelegg med bot på 10.000 kroner for oversovertredelse av straffelovens § 271 som omhandler kroppskrenkelse. Saken er oversendt statsadvokaten i hordaland og Sogn og Fjordane for påtaleavgjørelse. I den andre straffesaken som ble opprettet, er en person siktet for voldtekt. Siktede erkjenner ikke straffskyld.
Tidspunkt: 27-09-2021 - Kl.11:24 - Kilde: NRK - Info


8. Styrtregn og kraftig vind i Lofoten: – Aldri opplevd sånne vannmengder
Årets første høststorm herjer med Lofoten. Men vinden gir seg med det første. Fra torsdag har metorologene sendt ut gult farevarsel for vind for hele hordaland, Rogaland og Agder.
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.11:38 - Kilde: YR.no - Info


9. Investor Trond Mohn frifunnet etter erstatningskrav fra tidligere finansdirektør
Det viser dommen fra hordaland Tingrett.
Tidspunkt: 15-09-2021 - Kl.13:22 - Kilde: E24 - Info


10. Aksjonsgruppe ved Stureterminalen – har brutt sikkerhetssonen
Aksjonister sperrer innkjørselen til oljeanlegget Stureterminalen i Øygarden i hordaland. De har også brutt sikkerhetssonen ved anlegget.
Tidspunkt: 19-08-2021 - Kl.07:01 - Kilde: E24 - Info


11. Aksjonsgruppe ved Stureterminalen – Equinor ber ansatte holde seg hjemme
Aksjonister sperrer innkjørselen til oljeanlegget Stureterminalen i Øygarden i hordaland. De har også brutt sikkerhetssonen ved anlegget.
Tidspunkt: 19-08-2021 - Kl.07:01 - Kilde: E24 - Info


12. Slo alle rekorder: – Fylte handlekurven med varer for over 35.000 kroner
Coop hordaland opplevde rekordomsetning i 2020. De ser at folks handlevaner har endret seg.
Tidspunkt: 03-08-2021 - Kl.08:39 - Kilde: E24 - Info


13. Slik gikk det med hordaland Renhold AS i 2020

Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.13:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


14. Hus i Førde i hordaland kjøpt for 3.000.000 kroner

Tidspunkt: 06-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


15. Full strid før fotballens Qatar-avgjerd: – På grensa til korrupsjon
Norsk supporterallianse siste initiativ fell i dårleg jord hos leiaren i NFF hordaland. Han meiner supporterane driv eit ureieleg spel.
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.19:39 - Kilde: NRK - Info


16. Sp-toppar vil ha folkerøysting om hordaland og Sogn og Fjordane

Tidspunkt: 26-04-2021 - Kl.23:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


17. For fyrste gong på 88 år kan KrF miste stortingsplassen frå hordaland

Tidspunkt: 21-04-2021 - Kl.08:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


18. – NRK hordaland har blitt lokalradio for Bergenhus

Tidspunkt: 07-04-2021 - Kl.11:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


19. NFFs Qatar-utvalg er klart
Boikottforkjemperen Tom Høgli får plass i utvalget som skal gjøre forarbeidet rundt spørsmålet om boikot av Qatar-VM foran fotballtinget i juni. Med seg i utvalget får Tom Høgli blant andre Ole Kristian Sandvik og Gina Barstad fra Norsk Supporterallianse. Det 14 personer store utvalget ledes av tidligere Røde Kors-leder Sven Mollekleiv. De øvrige medlemmene er Erlend Hanstveit (leder NISO), Magnus Sverdrup (Norges idrettsforbund), Kjersti Løken Stavrum (Administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, samfunnsdebattant, tidligere leder av presseforbundet, styremedlem KFUM), Steinar Krogstad (LO/Fellesforbundet), Pia Goyer (Menneskerettighetsjurist), Tore-Christian Gjelsvik (Styreleder NFF hordaland), Gro Langdalen (Styreleder NFF Akershus), Cato Haug (Styreleder Norsk Toppfotball), Hege Jørgensen (Daglig leder Toppfotball Kvinner) og Kari Lindevik (Styreleder Divisjonsforeningen). Norges Fotballforbund har opplyst at utvalget kommer på plass i løpet av denne uken. Det ekstraordinære fotballtinget der spørsmålet om Qatar-boikott skal behandles, holdes 20. juni.
Tidspunkt: 24-03-2021 - Kl.11:22 - Kilde: NRK - Info


20. – Sannheten er at hun har brutt sine viktigste samferdselsløfter til hordaland

Tidspunkt: 13-03-2021 - Kl.13:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


21. Villaen i Førde i hordaland er 355 kvadratmeter. Nå er den solgt for 4.650.000.

Tidspunkt: 02-02-2021 - Kl.13:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


22. Per Sandberg kan bli listetopp i hordaland: – Vurderer sterkt å kome meg over til Bergen

Tidspunkt: 11-01-2021 - Kl.15:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


23. Senterpartiet på røvertokt hos Arbeiderpartiet
Nå er de to partiene jevnstore i en fersk hordaland-måling.
Tidspunkt: 20-12-2020 - Kl.19:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


24. Vinn eller forsvinn for Rotevatn og Breivik
Politikken er de enige om, dermed blir det rent personvalg i hordaland Venstre. Mens Sveinung Rotevatn spiller på alder, peker Terje Breivik på at han er ekte hordalending.
Tidspunkt: 13-12-2020 - Kl.18:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


25. Disse er rikest i Bergen
Se formuestoppen for Bergen, hordaland og Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 08-12-2020 - Kl.08:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


26. Disse er rikest i Bergen
Se formuestoppen for Bergen, hordaland og Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 08-12-2020 - Kl.08:12 - Kilde: E24 - Info


27. Terje Breivik og Sveinung Rotevatn kjempar for si politiske framtid
Endeleg er det ein personkamp i Venstre igjen. Denne gongen står det om den svært usikre fyrsteplassen i hordaland.
Tidspunkt: 17-11-2020 - Kl.07:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


28. Boligen i Førde i hordaland er 189 kvadratmeter. Se hva den nettopp er solgt for.

Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.11:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


29. Digital gavepakke om skolehistorie
Skulket oldefaren din skolen? Fra i dag kan du sjekke i over 500 skoleprotokoller fra hordaland på nett.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.18:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


30. Høyre-seniorer sjokkert over stortingsforslag: – Dette er ren diskriminering av eldre
Seniorene i Vestland Høgre er i harnisk over nominasjonsforlaget i hordaland. Nå varsler de kamp om plasseringene.
Tidspunkt: 10-10-2020 - Kl.22:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


31. Her kjem første dagsturhytte i hordaland
– Spennande og veldig kjekt, seier Wenke Fredheim Ekren i Kvinge Grendalag i Masfjorden.
Tidspunkt: 23-09-2020 - Kl.19:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


32. Ble kåret til «hordalands største talent». Nå har han en usikker fremtid i Brann.
Emil Kalsaas (20) er på utgående kontrakt. Dette sier Brann-sjefen om fremtiden hans i klubben.
Tidspunkt: 20-09-2020 - Kl.10:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


33. Podkast: Er vestlendingar spesielt disponert for å bry seg om USA-valet?
Det er full kamp om Arbeidarpartiets stortingsliste for hordaland. Og kva var det eigentleg teaterstykket «Ways of seeing» handla om? Høyr denne vekas episode av «Nokon må gå».
Tidspunkt: 17-09-2020 - Kl.17:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. NFF hordaland har satt en siste frist for den lokale seniorfotballen
– Det var helt avgjørende at de kom med den planen de skisserte på møtet.
Tidspunkt: 14-08-2020 - Kl.18:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


35. Det brygger opp til strid om Venstre-førsteplassen i hordaland
Sveinung Rotevatn mot Terje Breivik kan bli høstens kamp om førsteplassen på Venstres stortingsliste for hordaland. Snart må begge tone flagg.
Tidspunkt: 29-07-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


36. Dødsleirene på Vestlandet
I hordaland var det under krigen 30 krigsfangeleirer. Livet for de over 4000 fangene var et helvete.
Tidspunkt: 12-07-2020 - Kl.17:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


37. Få nordmenn i fjellheimen
På Breidablik turisthytte har gjestene uteblitt og snøen dalt. De fleste hyttene til Bergen og hordaland Turlag har ledig kapasitet, ifølge turlaget.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.16:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


38. Oslo-byråd vil bli stortingsmann fra hordaland
Arild Hermstad vil prøve seg på nytt som førstekandidat for MDG i hordaland. – Det er her det er naturlig for meg å stille, sier nestlederen.
Tidspunkt: 14-06-2020 - Kl.20:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


39. DNT krever stopp for vindkraft til klager er behandlet
DNT og Bergen og hordaland Turlag mener det er udemokratisk at utbygging av vindkraftanlegg kan settes i gang før alle klagene er behandlet.
Tidspunkt: 09-06-2020 - Kl.16:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


40. Disse vil ha gjenvalg, mens Søviknes sier nei til Stortinget
Mens de aller fleste hordalandsrepresentantene sier ja til gjenvalg, sier både Terje Søviknes (Frp) og Monica Mæland (H) nei til å stille på stortingslisten.
Tidspunkt: 02-06-2020 - Kl.13:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


41. En person pågrepet og siktet for drap på Sotra
En person ble lørdag kveld pågrepet og siktet for drap etter at en død person ble funnet i en bolig på Brattholmen på Sotra i hordaland.
Tidspunkt: 31-05-2020 - Kl.08:15 - Kilde: Aftenposten - Info


42. Skal du på fjelltur med barn i sommer? – Ikke mål suksess i antall kilometer.
– Man skal være forberedt på at en tur kan være krevende, sier informasjonsleder i Bergen og hordaland Turlag, André Marton Pedersen.
Tidspunkt: 23-05-2020 - Kl.21:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


43. AUF vil sende bergensordføraren til Oslo
hordaland AUF vil ha ordførar Marte Mjøs Persen som listetopp til stortingsvalet i 2021.
Tidspunkt: 22-05-2020 - Kl.19:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


44. Bergen Venstre: Ikke utenkelig at Rotevatn kan toppe listen i hordaland
Terje Breivik ble ofret for å få Venstres lederkabal til å gå opp. Han risikerer også å miste stortingsplassen for å sikre Sveinung Rotevatn en plass på Stortinget.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.17:29 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Vil fjerne alle drosjer med klimautslipp innen fire år
Innen fire år skal alle drosjer i gamle hordaland være utslippsfrie, krever fylkespolitikerne. Drosjenæringen mener det mangler både bilmodeller og lademuligheter.
Tidspunkt: 27-02-2020 - Kl.08:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


46. Folk i Agder drikker mer alkohol enn i Finnmark, Troms, hordaland og Sogn og Fjordane
Folkehelseinstituttet er i gang med fylkesvise undersøkelser av folkets generelle helse, og torsdag kommer Agder sin. Der kartlegges blant annet alkoholvaner.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.05:56 - Kilde: Aftenposten - Info


47. hordaland og Sogn og Fjordane er ikke døde likevel: – Litt ulogisk
De gamle fylkene lever videre som egne valgdistrikt. Det skaper krøll for de nye fylkeslagene foran stortingsvalget.
Tidspunkt: 12-01-2020 - Kl.23:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


48. For syv år siden brukte hordaland 16 millioner på nye skilt. Nå skal alle byttes ut.
Fylket er lagt ned. Men skiltene med hordalands fylkesvåpen kan bli hengende opptil halvannet år til.
Tidspunkt: 02-01-2020 - Kl.23:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


49. Her er hordalands 10 største guttetalenter i fotball
De fleste er i Brann, men flere lokale klubber er representert på topp-10-listen.
Tidspunkt: 02-01-2020 - Kl.11:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


50. Her er hordalands 10 største guttetalenter i fotball
De fleste er i Brann, men flere lokale klubber er representert på topp-10-listen.
Tidspunkt: 02-01-2020 - Kl.08:36 - Kilde: Aftenposten - Info


51. Sjur Røthe er årets idrettsnamn: – Mi fanesak er ikkje at eg skal trena mest, men best
Sjur Røthe er av BT kåra til årets Idrettsnamn i hordaland.
Tidspunkt: 31-12-2019 - Kl.11:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


52. Sjur Røthe er årets idrettsnamn: – Mi fanesak er ikkje at eg skal trena mest, men best
Sjur Røthe er av BT kåra til årets Idrettsnamn i hordaland.
Tidspunkt: 31-12-2019 - Kl.10:17 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Død person funnet på Tysnes
En person er funnet død på Onarheim på øya Tysnes i hordaland. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig.
Tidspunkt: 26-12-2019 - Kl.15:33 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Flere kan ta gull: Her er hordalands OL-håp!
Det er et halvt år til Tokyo-OL. Aldri har flere lokale utøvere vært gullkandidater.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.11:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


55. Flere kan ta gull: Her er hordalands OL-håp!
Det er et halvt år til Tokyo-OL. Aldri har flere lokale utøvere vært gullkandidater.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.10:45 - Kilde: Aftenposten - Info


56. hordaland slutter å eksistere: Slik blir nye Vestland Idrettskrets
1200 idrettslag og 245.000 medlemmer skal gå sammen i én stor idrettskrets på Vestlandet.
Tidspunkt: 20-12-2019 - Kl.10:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


57. hordaland slutter å eksistere: Slik blir nye Vestland Idrettskrets
1200 idrettslag og 245.000 medlemmer skal gå sammen i én stor idrettskrets på Vestlandet.
Tidspunkt: 20-12-2019 - Kl.08:20 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Dyveke Buanes blir redaktør for NRK Vestland
Dyveke Maiken Buanes blir redaktør for det nye NRK Vestland fra nyttår. Det er lokalkontorene i hordaland og Sogn og Fjordane som da blir slått sammen.
Tidspunkt: 19-12-2019 - Kl.14:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


59. Han var lei av «elendige dommere». Nå skal Sivert (26) selv dømme i Eliteserien.
– Jeg tenkte at jeg kunne gjøre det bedre selv, sier Sivert Amland. Den nyutdannede legen blir hordalands tredje dommer i Eliteserien.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


60. Han var lei av «elendige dommere». Nå skal Sivert (26) selv dømme i Eliteserien.
– Jeg tenkte at jeg kunne gjøre det bedre selv, sier Sivert Amland. Den nyutdannede legen blir hordalands tredje dommer i Eliteserien.
Tidspunkt: 14-12-2019 - Kl.09:51 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Videregående skoler i hordaland blant dem som minst til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i Hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.10:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


62. Videregående skoler i hordaland blant dem som bidrar minst til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i Hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.09:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


63. Vil ha Rogaland inn i Vestland
Tre uker før hordaland slår seg sammen med Sogn og Fjordane, krever avtroppende fylkesordfører Anne Gine Hestetun (Ap) nye forhandlinger med Rogaland.
Tidspunkt: 11-12-2019 - Kl.13:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


64. Utvidet jakt skal hindre spredning av skrantesyke
Fra nyttår blir jaktperioden på elg og hjort utvidet i 15 kommuner i hordaland, Buskerud, Oppdal og Sogn og Fjordane. Tiltaket skal stoppe skrantesyke.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.08:34 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Narkodødsfall halvert i hordaland. - Summen av mange tiltak
I fjor døde 22 personer av narkotika i hordaland. Året før var tallet 40.
Tidspunkt: 04-12-2019 - Kl.19:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


66. Nå kommer uværet
Torsdag blir den våteste dagen i hordaland og Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 04-12-2019 - Kl.16:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


67. Nå ser direktøren lyst på at Akvariet får flytte til Dokken
Direktør Aslak Sverdrup har jobbet tett med hordalandsbenken for å sikre nasjonal forankring og bred politisk støtte til arbeidet med Det Nye Akvariet i Bergen.
Tidspunkt: 04-12-2019 - Kl.16:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


68. Narkodødsfall halvert i hordaland. – Summen av mange tiltak
I fjor døde 22 personer av narkotika i hordaland. Året før var tallet 40.
Tidspunkt: 04-12-2019 - Kl.16:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


69. Narkodødsfall halvert i hordaland
I fjor døde 22 personer av narkotika i hordaland. Året før var tallet 40.
Tidspunkt: 04-12-2019 - Kl.08:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


70. Takk for no, hordaland
I Sogn og Fjordane sørgjar dei over eit nedlagt fylke. I hordaland bryr dei færraste seg. Her er eitt unntak.
Tidspunkt: 30-11-2019 - Kl.09:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


71. Er i gang med arbeidet i Sandviken
– Arbeidet er i gang på E39, sier Grethe Vikane, avdelingsdirektør for pressekontakter i Statens vegvesen i hordaland.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.17:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


72. Arbeidet i gang på E39 i Sandviken
– Arbeidet er i gang på E39, sier Grethe Vikane, avdelingsdirektør for pressekontakter i Statens vegvesen i hordaland.
Tidspunkt: 27-11-2019 - Kl.17:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


73. Trusler mot skole i hordaland
Kripos koblet på.
Tidspunkt: 26-11-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


74. Krigen sett med tyske auge
Dette er unike bilete frå krigen i hordaland i 1940. Det er tyske soldatars eigne foto.
Tidspunkt: 25-11-2019 - Kl.22:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


75. Har fått 60–80 klager på svært glatte veier lørdag formiddag
Vegtrafikksentralen og politiet advarer om glatte veier mange steder i hordaland og Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 23-11-2019 - Kl.13:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


76. Båt med mann om bord savnet i hordaland
Hovedredningssentralen i Sør-Norge etterlyser observasjoner av en savnet fritidsbåt mellom Radøy og Stord i hordaland lørdag kveld. En mann er om bord.
Tidspunkt: 17-11-2019 - Kl.01:08 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Savnet båtfører i hordaland funnet i god behold
Den savnede båten og føreren i hordaland er natt til søndag funnet. Mannen hadde fått motorstopp og la seg derfor til å sove.
Tidspunkt: 17-11-2019 - Kl.01:08 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Strøing til langt på natt for Kjetil
Veiene i hordaland var såpeglatte onsdag kveld. Alle tilgjengelige mannskaper var ute og saltet.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.07:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


79. Kjetil skal strø veier til langt på natt
Veiene i hordaland er såpeglatte onsdag kveld. Alle tilgjengelige mannskaper er ute og salter.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.01:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


80. Lastebil og personbil kolliderte på E39 – én person omkom
En mann i slutten av tenårene omkom i en trafikkulykke ved grensen mellom hordaland og Rogaland.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.15:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


81. Lastebil og personbil kolliderte på E39 - én person omkom
En mann i slutten av tenårene omkom i en trafikkulykke ved grensen mellom hordaland og Rogaland.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.14:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


82. Alvorlig trafikkulykke i Sunnhordland
Nødetatene har rykket ut til en ulykke mellom en personbil og en lastebil ved Haukås i hordaland. Politiet omtaler ulykken som alvorlig.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.12:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


83. Person omkom i trafikkulykke i hordaland
En person mistet livet da en personbil og en lastebil kolliderte ved Haukås i hordaland
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.10:05 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Fant steingammel mur under vertshus i Sandviken
– Dette er kjempespennende. Huset er fra 1700-tallet, men muren er eldre, sier arkeolog Øystein Skår hos Fylkeskonservatoren i hordaland.
Tidspunkt: 06-11-2019 - Kl.09:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


85. Blant dem som tjener mest i hordaland, er bare åtte av hundre kvinner. – Det er pinlig og vi burde skamme oss.
Man må være uredd og våge å hive seg ut i noe man ikke behersker hundre prosent. Dette er banksjef Lisbet Karin Nærøs råd til unge kvinner.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.13:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


86. Blant dem som tjener mest i hordaland, er bare åtte av hundre kvinner. - Det er pinlig og vi burde skamme oss.
Man må være uredd og våge å hive seg ut i noe man ikke behersker hundre prosent. Dette er banksjef Lisbet Karin Nærøs råd til unge kvinner.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.10:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


87. Dette er de rikeste i hordaland
Bergen dominerer topplisten for formuer i hordaland. Som nummer seks kommer laksemillardær Gerhard Alsaker fra Tysnes.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.10:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


88. 14-åring stanset i stjålet bil på Stord. – Fremstår beruset.
Gutt (14) stanset av politiet i stjålet bil på Stord i hordaland søndag morgen.
Tidspunkt: 03-11-2019 - Kl.09:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


89. Beruset 14-åring stanset i stjålet bil på Stord
En beruset 14 år gammel gutt ble stanset av politiet i en stjålet bil på Stord i hordaland.
Tidspunkt: 03-11-2019 - Kl.06:37 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Coop tilbakekaller ruccola etter funn av E. coli
Coop tilbakekaller ruccola-salat solgt i Rogaland og hordaland etter at det er påvist E. coli i produktene.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.20:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


91. Her øver politiet på å bekjempe terror i Bergen sentrum: – Ingen trenger å være bekymret
Tirsdag kveld øvde bevæpnede politistyrker på terror i bygget til hordaland fylkeskommunen.
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.22:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


92. Venstre risikerer listeskvis på Vestlandet
Venstre vurderer å stille med felles liste i hordaland og Sogn og Fjordane ved stortingsvalget i 2021. I så fall blir det trangt på toppen.
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.08:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


93. Mann omkom i frontkollisjon med lastebil i hordaland
En mann i 30-årene er død etter en kollisjon mellom en varebil og en lastebil på E39 Halhjemsvegen i Os i hordaland.
Tidspunkt: 26-10-2019 - Kl.05:31 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Kina vil bygge fergefri E39 – og resten av Norge
To ganger har Kinas nest største entreprenør vært på tunnelbesøk i hordaland og Rogaland. Blir det til slutt den kinesiske staten som skal lage første del av fergefri E39?
Tidspunkt: 17-10-2019 - Kl.08:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


95. Siste nytt fra BT-sporten
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.16:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


96. Mann savnet etter boligbrann i hordaland
Et bolighus på Tysnes er totalskadet etter en brann i natt. En mann i 70-årene er meldt savnet etter brannen.
Tidspunkt: 09-10-2019 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Full fyr i enebolig i hordaland
Nødetatene har rykket ut til melding om full fyr i en enebolig på Tysnes i hordaland. Én beboer er ikke gjort rede for.
Tidspunkt: 08-10-2019 - Kl.22:51 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Kontroll på boligbrann i hordaland – beboer savnet
Brannvesenet har kontroll på den kraftige brannen som brøt ut i en enebolig på Tysnes i hordaland. Én beboer er ikke gjort rede for.
Tidspunkt: 08-10-2019 - Kl.22:51 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Boligbrann i hordaland slukket – beboer savnet
Brannvesenet har slukket den kraftige brannen som brøt ut i en enebolig på Tysnes i hordaland. Politiet frykter at en savnet beboer er i huset.
Tidspunkt: 08-10-2019 - Kl.22:51 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Skuffet over Senterpartiet sitt skilsmisseforslag: – Uaktuelt
Senterpartiet varsler et forslag om skilsmisse mellom fylkene hordaland og Sogn og Fjordane. – Ikke i tråd med avtalen de har signert, sier Ap.
Tidspunkt: 04-10-2019 - Kl.14:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


101. Sp vil fremme forslag om å oppløse Vestland fylke
Senterpartiet varsler at man vil fremme et forslag om skilsmisse mellom fylkene hordaland og Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 04-10-2019 - Kl.13:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


102. Sp vil fremme forslag om å oppløse Vestland fylke: – Overraskende og skuffende, sier MDG
Senterpartiet varsler et forslag om skilsmisse mellom fylkene hordaland og Sogn og Fjordane. – Ikke i tråd med avtalen de har signert, sier samarbeidspartneren MDG.
Tidspunkt: 04-10-2019 - Kl.12:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


103. Mann døde i ulykke i gjødseltank
En 46 år gammel mann mistet livet i en ulykke i en gjødseltank i Vallavik i hordaland i helgen.
Tidspunkt: 01-10-2019 - Kl.13:31 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Kommisjon vil slå sammen tingretter i samtlige fylker
Foreslår at Bergen tingrett og deler av Hardanger tingrett skal bli til hordaland tingrett.
Tidspunkt: 01-10-2019 - Kl.01:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


105. Innbrudd i gullsmed i Kvinnherad
Vest politidistrikt etterforsker et innbrudd i en gullsmed i Kvinnherad i hordaland natt til søndag.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.09:44 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Slik skal hordalands VM-håp takle ekstremløpet
Temperaturer opp mot 40 grader, skyhøy luftfuktighet og konkurranse om natten er det som venter Håvard Haukenes (29).
Tidspunkt: 28-09-2019 - Kl.17:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


107. Slik skal hordalands VM-håp takle ekstremløpet
Temperaturer opp mot 40 grader, skyhøy luftfuktighet og konkurranse om natten er det som venter Håvard Haukenes (29).
Tidspunkt: 28-09-2019 - Kl.13:31 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Kjøper Royal Salmons i sør for 1,24 mrd.
Lingalaks AS, Tombre Fiskeanlegg AS og Eidesvik Laks AS kjøper Norway Royal Salmon ASA sin oppdrettsvirksomhet i hordaland og Rogaland.
Tidspunkt: 27-09-2019 - Kl.10:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


109. Raskolnikov på hordaland Teater er en uvanlig forestilling
Skuespillerne er knapt på scenen under forestillingen. Før var det vanlig med fjernsynsteater, nå er det vanligere med fjernsyn på teater.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.13:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


110. Til sykehus etter ørebiting i hordaland
En mann i Osterøy er mistenkt for å ha bitt av en del av øret til en jevnaldrende.
Tidspunkt: 22-09-2019 - Kl.05:38 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Nå er den første rettssaken etter sykkel-VM i gang
Konkursboet etter Bergen 2017 og hordaland fylkeskommune krangler om 5,2 millioner kroner.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.10:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


112. Nå er den første rettssaken etter sykkel-VM i gang
Konkursboet etter Bergen 2017 og hordaland fylkeskommune krangler om 5,2 millioner kroner.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.05:07 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Utenlandsk trailer kjørt av veien nær Haugastøl
Fører av et vogntog fikk kutt i bakhodet etter å ha kjørt av riksvei 7, nær fylkesgrensa mellom Buskerud og hordaland nær Haugastøl natt til tirsdag.
Tidspunkt: 17-09-2019 - Kl.04:28 - Kilde: Aftenposten - Info


114. Sterke vindkast og flomfare over hele Vestlandet. Flere ras langs veier i hordaland.
I helgen er det fare for flom og jordskred, varsler NVE. Politiet styrker bemanningen under uværet.
Tidspunkt: 14-09-2019 - Kl.23:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


115. Dagsturhytter vil fremme folkehelsen i hordaland

Tidspunkt: 14-09-2019 - Kl.18:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


116. Kvinne omkom i kollisjon med buss på E39 i hordaland
En kvinne fra Os mistet livet i en kollisjon mellom en buss og en personbil på E39 i Os i hordaland fredag morgen.
Tidspunkt: 13-09-2019 - Kl.17:18 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Sjåfør omkom i busskollisjon på E39 i hordaland
Føreren av en personbil mistet fredag formiddag livet i en kollisjon mellom en buss og en personbil på E39 i Os i hordaland.
Tidspunkt: 13-09-2019 - Kl.07:54 - Kilde: Aftenposten - Info


118. Jordskredfare i Sogn og Fjordane og hordaland
NVE har sendt ut varsel om jord- og flaumskred på gult nivå i Sogn og Fjordane, hordaland og Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 11-09-2019 - Kl.11:22 - Kilde: YR.no - Info


119. Nye meldinger om syke hunder i hordaland og Sogn og Fjordane
Mattilsynet har mottatt meldinger om fire nye syke hunder med liknende sykdomssymptomer. Mandag skal to nye hunder obduseres.
Tidspunkt: 09-09-2019 - Kl.12:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


120. Usikkert om det var personer i nedbrent hytte i hordaland
Det har natt til søndag brent i en hytte sør i hordaland. Da brannvesenet kom fram var hytta nesten nedbrent, og det er usikkert om det befant seg folk i den.
Tidspunkt: 08-09-2019 - Kl.07:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


121. Fulle strender tirsdag, men snart kommer regnet
Tirsdag var det målt 26,8 grader på Blindern i Oslo, men hordaland sikret ny varmerekord i Norge. Eilen Skarnes og datteren Emma (3,5 måned) var to av mange som koste seg på Bygdøy sjøbad tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 27-08-2019 - Kl.16:51 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Oransje farevarsel i hordaland og Sogn og Fjordane
Man kan nyte solen frem til onsdag ettermiddag – da tar været en helomvending.
Tidspunkt: 27-08-2019 - Kl.16:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


123. Mann falt ned i elv ved Vøringsfossen
En mann har falt ned i elva nedenfor Vøringsfossen i hordaland. Han klamrer seg til en stein. Helikopter er på vei.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.16:33 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Mann klamret seg til stein nedenfor Vøringsfossen
En mann som falt ned i elva nedenfor Vøringsfossen i hordaland, klamret seg til en stein i elva før han ble berget og brakt i land.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.16:33 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Politiet undersøker båtbranner i hordaland
Politiet undersøker om brann i fire fritidsbåter i Fitjar i hordaland natt til mandag kan være påsatt.
Tidspunkt: 26-08-2019 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Tenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i hordaland
To tenåringsgutter ble brakt til sykehus etter en alvorlig MC-ulykke i Fjell kommune vest for Bergen natt til søndag.
Tidspunkt: 25-08-2019 - Kl.10:46 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Bompengetrykket vil tredobles i hordaland
Her er tallene Frp helst ikke vil prate om: Bilistene må det neste tiåret tåle mer enn en dobling av bompengeutgiftene. Det ligger an til en bompengeregning på 222 milliarder.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.15:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


128. Her blir det helelektrisk lakseoppdrett
Bellona, Bremnes Seashore og ABB satser på helelektrisk lakseoppdrett i hordaland.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.12:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


129. BT-sporten direkte
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.11:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


130. BT-sporten direkte
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 20-08-2019 - Kl.08:24 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Sviende sjøanemone funnet i hordaland – kan gi brannskader og stygge sår
En ny type sjøanemone har blomstret opp i hordaland. – Den brenner noe forbaska og forflytter seg raskt langs havbunnen, sier forsker.
Tidspunkt: 15-08-2019 - Kl.06:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


132. Sviende sjøanemone funnet i hordaland – kan gi brannskader og stygge sår
En ny type sjøanemone har blomstret opp i hordaland. – Den brenner noe forbaska og forflytter seg raskt langs havbunnen, sier forsker.
Tidspunkt: 15-08-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Beboere får dra hjem etter brann i industribygg på Sotra
De evakuerte beboerne får dra hjem etter en brann i en industrihall på Sotra i Fjell kommune i hordaland natt til tirsdag.
Tidspunkt: 13-08-2019 - Kl.04:12 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Melder farlig mye nedbør i Sogn
Det blir også en grå uke i hordaland.
Tidspunkt: 12-08-2019 - Kl.14:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


135. Bil truffet av stein i hordaland – kvinne skadd
En bil ble truffet av en stein som raste ned fra en fjellside på riksvei 49 ved Liaros i Samnanger søndag. En kvinne i 50-årene er skadd.
Tidspunkt: 12-08-2019 - Kl.04:20 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Bil truffet av steinras - en person skadet
Nødetatene rykket søndag ut til fylkesvei 7 mellom Totland og Liarostunnelen i Samnanger i hordaland, etter melding om en bil som var truffet av stein fra fjellsiden.
Tidspunkt: 11-08-2019 - Kl.16:05 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Død person funnet på Askøy
En person er funnet død på bakken ved en badeplass på Askøy i hordaland onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 07-08-2019 - Kl.14:27 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Mann funnet død på Askøy
En mann er funnet død på bakken ved en badeplass på Askøy i hordaland onsdag ettermiddag. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe straffbart.
Tidspunkt: 07-08-2019 - Kl.14:27 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Farevarsel for hordaland – kraftige regnbyger flere steder
Tirsdag kveld er det intens nedbør i Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Trøndelag. På Østlandet og i hordaland er det utstedt gult farevarsel.
Tidspunkt: 06-08-2019 - Kl.17:42 - Kilde: Aftenposten - Info


140. hordalands talenter har fått lengre vei til profflivet de siste årene. Det har én forklaring.
Mangel på norske sykkellag som konkurrerer internasjonalt, gjør at nåløyet er trangt for norske sykkeltalenter. I hordaland er veien ekstra lang.
Tidspunkt: 03-08-2019 - Kl.16:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


141. hordalands talenter har fått lengre vei til profflivet de siste årene. Det har én forklaring.
Mangel på norske sykkellag som konkurrerer internasjonalt, gjør at nåløyet er trangt for norske sykkeltalenter. I hordaland er veien ekstra lang.
Tidspunkt: 03-08-2019 - Kl.12:16 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Hvordan kan NRK hordaland spille av en så vulgær sang?
DEBATT: – Dette skal vi lære av, skriver NRK.
Tidspunkt: 30-07-2019 - Kl.12:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Mann fra Os omkom i trafikkulykke i Thailand
En 51 år gammel mann fra Os i hordaland omkom i en trafikkulykke i Lopburi-provinsen i Thailand i juni, skriver Bergensavisen.
Tidspunkt: 23-07-2019 - Kl.16:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


144. Malakoff: – hordaland skal vere glad dei får oss!
Sjå bileta frå rockefestivalen i Nordfjordeid sin siste kveld her.
Tidspunkt: 21-07-2019 - Kl.02:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


145. For mange bedrifter er sommeren avgjørende. Cornelius Sjømatrestaurant er en av dem.
I hordaland kjøpes det varer for åtte milliarder kroner i juli og august.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.23:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


146. Hjørnevik (18) klar for EM-finale etter ny pers
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.14:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


147. Kvinne fra hordaland omkom på Sunnmøre
En kvinne i 30-årene fra hordaland omkom under en fjelltur på Sunnmøre.
Tidspunkt: 18-07-2019 - Kl.00:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


148. Eiking signerte ny kontrakt
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 17-07-2019 - Kl.13:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


149. Person fløyet til sykehus etter våpenulykke i hordaland
En person er fløyet til Haukeland sykehus etter et uhell med et luftvåpen på Reimegrend på Voss.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.14:50 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Kvinneleg tilsett blei bedt om å sjarmere mannlege kundar
LOs sommarpatrulje fann fleire grove brot på arbeidsmiljølova i hordaland. Verst var det i Bergen.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.18:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


151. 25 prosent flere tok båtførerprøven
I fjor fikk knappe 24.000 nordmenn utstedt båtførerbevis. Flesteparten tok prøven i hordaland, mens antallet økte med 20 prosent på Østlandet.
Tidspunkt: 11-07-2019 - Kl.04:47 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Signerte samarbeidsavtale om mesterskap på Fana stadion
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 10-07-2019 - Kl.16:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


153. Disse lokale ungdommene skal til EM
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 09-07-2019 - Kl.14:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


154. Einar (18) fra Stord har fått proffkontrakt i Everton
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 08-07-2019 - Kl.13:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


155. To personer i ATV-ulykke i Radøy
To personer var involvert i en ulykke med en firehjuling i Manger i Radøy kommune i hordaland søndag kveld. Den ene er fløyet til sykehus.
Tidspunkt: 07-07-2019 - Kl.18:13 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Endelig får det skadeskutte stykket premiere
hordaland Teater måtte avlyse oppsetningen av «Svar på brev fra Helga». Nå blir det likevel verdenspremiere – i Oslo.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.18:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


157. Nest-legenden støtter nytt strile­storlag
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.10:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


158. Nest ønsker ny storklubb på Sotra: Dette kan de lære av fusjonen i Fyllingsdalen
Ni år etter at en klubbsammenslåing skapte FK Fyllingsdalen, kan det på ny oppstå et stort fusjonslag i hordaland. – Det ligner på situasjonen den gangen, sier Tom Mangersnes.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.08:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


159. Nest ønsker ny storklubb på Sotra: Dette kan de lære av fusjonen i Fyllingsdalen
Ni år etter at en klubbsammenslåing skapte FK Fyllingsdalen, kan det på ny oppstå et stort fusjonslag i hordaland. – Det ligner på situasjonen den gangen, sier Tom Mangersnes.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.05:06 - Kilde: Aftenposten - Info


160. Arna-Bjørnar og Sandviken får penger til helt ny stilling
Bli oppdatert på det som skjer i hordalandsidretten.
Tidspunkt: 04-07-2019 - Kl.13:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


161. Fengselsøy solgt for 11,8 millioner kroner
Ulvsnesøy i hordaland ble solgt 3,6 millioner over prisantydning. Budgiverne knivet om øya, som de siste årene har blitt brukt som fengsel av kriminalomsorgen.
Tidspunkt: 07-06-2019 - Kl.06:15 - Kilde: E24 - Info


162. Askøy venter prøvesvar etter mulig vannbåren smitte
Fredag formiddag kommer muligens svaret på om personer i Askøy i hordaland er blitt syke etter å ha fått i seg smittefarlig vann fra Kleppe vannverk.
Tidspunkt: 07-06-2019 - Kl.03:45 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Lastebåt kjørte segfast i Nordhordlandsbrua
En lastebåt fikk knust deler av styrehuset da den natt til torsdag kjørte inn i Nordhordlandsbrua mellom Bergen og Flatøy i hordaland.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.03:28 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Lastebåt kjørte seg fast i Nordhordlandsbrua
En lastebåt fikk knust deler av styrehuset da den natt til torsdag kjørte inn i Nordhordlandsbrua mellom Bergen og Flatøy i hordaland.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.03:28 - Kilde: Aftenposten - Info


165. To til sykehus etter utforkjøring i Eidfjord
To personer er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte av veien mellom Maurset og Dyranut i Eidfjord i hordaland.
Tidspunkt: 05-06-2019 - Kl.03:40 - Kilde: Aftenposten - Info


166. hordaland fylkeskommune er snart historie. Vi sjekket ut livet i høyblokken før den rives.

Tidspunkt: 02-06-2019 - Kl.17:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


167. Tre personer i bilulykke i Kvam i hordaland
Tre personer kom fra det uskadd eller med lettere skader da en bil kjørte av veien ved Strandebarm i hordaland natt til fredag.
Tidspunkt: 31-05-2019 - Kl.07:15 - Kilde: Aftenposten - Info


168. En person bevisstløs etter bilulykke i Kvam i hordaland
En bevisstløs person er fraktet til sykehus i luftambulanse etter at en bil kjørte av veien ved Strandebarm i hordaland natt til fredag.
Tidspunkt: 31-05-2019 - Kl.06:27 - Kilde: Aftenposten - Info


169. NIF vedtok «OL-sondering» – hordaland forutsetter at deres planer lever videre
Lørdag vedtok idrettstinget å lodde OL-stemningen i idretten og blant politikerne. Det er ett skritt nærmere OL på Vestlandet, mener hordaland idrettskrets.
Tidspunkt: 25-05-2019 - Kl.18:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. NIF vedtok «OL-sondering» – hordaland forutsetter at deres planer lever videre
Lørdag vedtok idrettstinget å lodde OL-stemningen i idretten og blant politikerne. Det er ett skritt nærmere OL på Vestlandet, mener hordaland idrettskrets.
Tidspunkt: 25-05-2019 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Æra er verdt en reise
Det skjer en smaksrevolusjon i vestnorske tettsteder. En av hordalands beste kaféer finner du på Askøy.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.22:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


172. Birgitte Kallestad (24) fra hordaland døde av rabies
Birgitte Kallestad døde av rabies etter å ha blitt smittet av en valp mens hun var på ferie på Filippinene, melder familien.
Tidspunkt: 09-05-2019 - Kl.23:22 - Kilde: Aftenposten - Info


173. Kulturarven vår ligg i utette uthus og lagerbygg
Situasjonen for musea i hordaland er prekær. Dei treng nye magasin snart.
Tidspunkt: 06-05-2019 - Kl.13:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


174. Forgrep seg på gutter, må betale over syv millioner kroner i erstatning
Først ble han dømt til elleve års forvaring. Nå må hordalandspolitikeren betale giganterstatning til en gutt og to menn.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.16:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


175. Person erklært død på gjenvinningsanlegg i Lindås
En person er erklært død av helsepersonell etter å ha falt mellom en konteiner og en betongvegg på gjenvinningsanlegg i Lindås i hordaland.
Tidspunkt: 29-04-2019 - Kl.11:24 - Kilde: Aftenposten - Info


176. KrF lovar ikkje meir til Bybanen
hordaland KrF fekk ikkje med seg sitt eige parti på at staten skal betale 75 prosent av kostnadane med Bybanen.
Tidspunkt: 28-04-2019 - Kl.11:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


177. I fjor var han i Urørt-finalen. Nå har hordaland-artisten laget låt om Liverpools storscorer.
Radøy-rapperen Kald Flamme er stor fan av Liverpool - og Mohamed Salah.
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.22:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


178. hordaland Teater får bygge ut likevel
Etter trusler om å forlate sentrum, ville byråkratene fremdeles nekte hordaland Teater å bygge ut Logen. Nå gir byråd Anna Elisa Tryti teateret dispensasjon.
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.20:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. E39 åpnet etter steinras i Masfjorden
E39 gjennom Masfjordtunnelen i hordaland er åpnet for trafikk etter et steinras natt til 2. påskedag.
Tidspunkt: 21-04-2019 - Kl.22:09 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Her er de 50 beste herrespillerne i hordaland
Fjorårets vinner er skjøvet ned fra tronen.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.10:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


181. Når hordalands beste herjer i Europa, har lille Skogsvåg mye av æren
Kristoffer Zachariassen takker det spesielle miljøet på Sotra for kometkarrieren.
Tidspunkt: 20-04-2019 - Kl.10:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


182. Tilbyr tusener hjemmetest av livmorhalsen
Kvinner i hordaland får tilbud om hjemmetest mot livmorhalskreft. – I fremtiden kan hjemmetest bli standarden, sier forsker.
Tidspunkt: 19-04-2019 - Kl.21:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


183. Nå er vossingen klar for nok en NRK-satsing
Morten Svartveit hoppet av «Heim 2» på hordaland Teater og dro en snartur til Svalbard for å spille inn NRKs neste julekalender.
Tidspunkt: 19-04-2019 - Kl.16:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


184. Rangerer rassikring på topp
Rassikring av veiene er plassert øverst på listen over transportutfordringer i hordaland.
Tidspunkt: 16-04-2019 - Kl.23:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


185. Gimle vant første finalekamp - kan bli norgesmestere
Få siste nytt om det som skjer i sportsverdenen i hordaland her.
Tidspunkt: 05-04-2019 - Kl.11:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


186. Coop-sjef får 15,5 millioner i sluttpakke
Avtroppende sjef i Coop hordaland, Øystein Kahrs (58), får med seg en sluttpakke på i overkant av 15,5 millioner kroner.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.16:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Kjegleklubbens sigarduft har hjemsøkt hordaland Teater
– Røyklukten må jo ikke sive opp på scenen til sjenanse. Jeg er selv veldig glad i teater.
Tidspunkt: 01-04-2019 - Kl.00:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


188. Tankbåt fikk trøbbel utenfor Fedje
Tankfartøyet Ionian Star mistet maskinkraften fire kilometer vest for Fedje i hordaland natt til fredag. Skipet drev mot land, men har fått hjelp.
Tidspunkt: 29-03-2019 - Kl.06:07 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Ny vindpark kan alene levere fire prosent av norsk strøm: Håper på norske eiere
Norsk Vind Energi planlegger et gigantisk vindkraftverk i hordaland som kan levere fire prosent av norsk strøm. Nå håper utbyggerne å tiltrekke seg norske investorer.
Tidspunkt: 15-03-2019 - Kl.12:27 - Kilde: E24 - Info


190. Ny vindpark kan alene levere fire prosent av norsk strøm: Håper på norske eiere
Norsk Vind Energi planlegger et gigantisk vindkraftverk i hordaland som kan levere fire prosent av norsk strøm. Nå håper utbyggerne å tiltrekke seg norske investorer.
Tidspunkt: 15-03-2019 - Kl.12:27 - Kilde: E24 - Info


191. Etter 25 år i kinobransjen, tar Elisabeth Halvorsen over roret på Museumssenteret i hordaland
– Fremover blir det viktig å sikre finansiering til bygningsvern og større magasinplass, sier hun.
Tidspunkt: 14-03-2019 - Kl.07:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


192. hordaland kan få Europas største vindkraftverk på land
Den planlagte vindparken «Hordavind» i Nordhordland kan bli Europas største vindkraftverk på land. Men først må myndighetene si ja til planene.
Tidspunkt: 14-03-2019 - Kl.06:22 - Kilde: E24 - Info


193. Her er skolene i hordaland der flest dropper ut
På skolen til Marthe Halle og Sebastian Soltesz sluttet hver tiende elev i fjor.
Tidspunkt: 07-03-2019 - Kl.09:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. Ap-lag mot vindkraft i Stølsheimen
Vindturbiner vil ikke forringe naturopplevelsen til Ap-leder Jonas Gahr Støre. Hans partifeller i hordaland er helt uenige.
Tidspunkt: 02-03-2019 - Kl.19:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


195. Rekordvarm februar på Vestlandet
I alt fem fylker satte varmerekord i februar – Aust-Agder, Rogaland, hordaland, Sogn og Fjordane og Oppland.
Tidspunkt: 01-03-2019 - Kl.16:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


196. Snart blir tur med funksjonshemmede en del av flere studenters timeplan
Hedda og Alva er med turlaget på tur en gang i måneden. Nå starter Bergen og hordaland turlag et samarbeid med vernepleierstudiet på Høgskolen.
Tidspunkt: 26-02-2019 - Kl.16:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


197. Alt gjøres klart for heving av fregatten «Helge Ingstad»
Søndag sendes kranlektere og annet utstyr til stedet der den havarerte fregatten «Helge Ingstad» ligger i Hjeltefjorden i hordaland. En avgjørelse tas mandag.
Tidspunkt: 23-02-2019 - Kl.20:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


198. Kvinneledere i Ap mener Giske skader partiet
Arbeiderpartiets kvinnepolitiske ledere i Rogaland, hordaland, Troms og Finnmark mener alle det er for tidlig for et nytt toppverv for Trond Giske.
Tidspunkt: 20-02-2019 - Kl.09:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Politiet har frigitt navn på de omkomne i helikopterulykken i hordaland
Det var Jarle Hegerland (46) og Ann-Cathrin Losvik (48) som omkom i helikopterulykken på Røldalsfjellet søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 19-02-2019 - Kl.09:15 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Ektepar mistet livet i helikopterulykken i hordaland
Det var ekteparet Jarle Hegerland (46) og Ann-Cathrin Losvik (48) som omkom i helikopterulykken på Røldalsfjellet søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 19-02-2019 - Kl.09:15 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Helikopter savnet sør i hordaland: Stor redningsaksjon pågår i natt
Redningsmannskaper leter etter et helikopter med to personer som er meldt savnet etter at det tok av fra Røldal.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.04:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


202. Helikopter savnet i hordaland
Redningsmannskaper leter etter et helikopter med to personer som er meldt savnet etter at det tok av fra Røldal.
Tidspunkt: 18-02-2019 - Kl.02:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


203. VG: Helikopter savnet i hordaland
Et helikopter med to personer om bord er savnet i hordaland, får VG bekreftet av Hovedredningssentralen i Sør-Norge.
Tidspunkt: 17-02-2019 - Kl.23:09 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Helikopter savnet i hordaland
Et helikopter med to personer om bord er savnet i hordaland, opplyser Hovedredningssentralen i Sør-Norge.
Tidspunkt: 17-02-2019 - Kl.23:09 - Kilde: Aftenposten - Info


205. To personer funnet omkommet etter helikopterulykke i hordaland
Det savnede helikopteret ble klokken 03.08 natt til mandag lokalisert i ulendt terreng. En mann og en kvinne i 40-årene omkom da helikopteret styrtet på Røldalsfjellet i hordaland.
Tidspunkt: 17-02-2019 - Kl.23:09 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Strålende vårvær, men nyt det i dag
Fredag ble det satt ny varmerekord for februar i hordaland med 14,3 grader i Etne.
Tidspunkt: 15-02-2019 - Kl.17:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


207. Fremdeles dør mest laks i merdene i hordaland
Ingen andre steder i landet dør så mye oppdrettsfisk i merdene som i hordaland, men det er er lite lyspunkter å spore.
Tidspunkt: 13-02-2019 - Kl.17:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


208. Nyfylket må henge saman
Staten kan ikkje slå saman hordaland med Sogn og Fjordane og så redusere kollektivtransporten.
Tidspunkt: 11-02-2019 - Kl.14:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


209. Nyfylket må hengje saman
Staten kan ikkje slå saman hordaland med Sogn og Fjordane og så redusere kollektivtransporten.
Tidspunkt: 11-02-2019 - Kl.07:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


210. – Mann fra hordaland drept i Sverige
Mannen i 50-årene, født og oppvokst i en kommune sør for Bergen, ble funnet død i en leilighet i januar.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.20:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


211. Mann fra hordaland funnet drept i Sverige
En mann i 20-årene er siktet etter at en mann i 50-årene fra hordaland ble funnet drept i en leilighet i Stockholm i Sverige.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.19:16 - Kilde: Aftenposten - Info


212. hordaland forsvinn frå Frp-kartet
Det er rett av Njåstad å trekkje seg etter å ha lekka metoo-informasjon. No må Vestlandet finne seg nye Frp-toppar å satse på.
Tidspunkt: 30-01-2019 - Kl.20:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


213. Savnet norsk kvinne i Madrid funnet i god behold
Den 23 år gamle kvinnen fra hordaland som har vært meldt savnet etter en helgetur til Madrid, er funnet i god behold.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.16:08 - Kilde: Dagbladet - Info


214. Savnet norsk kvinne i Madrid funnet i god behold
Den 23 år gamle kvinnen fra hordaland som har vært meldt savnet etter en helgetur til Madrid, er funnet i god behold.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.15:49 - Kilde: Aftenposten - Info


215. 56-åring dømt til 75 dagers fengsel for grov chatting med 14-åring
En 56 år gammel mann fra hordaland er dømt til fengsel i 75 dager for å ha hatt grove chattesamtaler med en 14 år gammel jente.
Tidspunkt: 26-01-2019 - Kl.19:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


216. Norsk kvinne savnet i Spania
En 23 år gammel norsk kvinne fra hordaland er meldt savnet etter en helgetur til Madrid. Familien har ikke fått livstegn fra henne på fem dager, skriver NRK.
Tidspunkt: 26-01-2019 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Ropstad støttes av flere fylkeslag – men enkelte peker på Bollestad
Olaug Bollestad er ikke ute av lederløpet selv om KrFs fylkeslag i Rogaland, Telemark, Hedmark og hordaland ønsker Kjell Ingolf Ropstad som ny partileder.
Tidspunkt: 24-01-2019 - Kl.01:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


218. – KrF er blitt et smalt parti for Sørlandet og Vestlandet
Tre KrF-statsråder fra Agder, Rogaland og hordaland provoserer resten av landet. – Dette er ikke godt nok, sier «ultragule» Ingunn Karijord fra Møre og Romsdal.
Tidspunkt: 21-01-2019 - Kl.16:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


219. DN og VG: Ropstad, Bollestad og eks-bergensbyråd blir statsråder
Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad og Dag Inge Ulstein fra hordaland er KrFs nye statsråder, og Trine Skei Grande blir kultur- og likestillingsminister, ifølge VG.
Tidspunkt: 20-01-2019 - Kl.21:29 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Fastlegene til aksjon mot faks-resepter
hordaland legeforening ber fastlegene straks slutte med medisinbestilling via faks og post. Legeaksjonen kan bli dyr for kommunens hjemmetjenester.
Tidspunkt: 18-01-2019 - Kl.16:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


221. Første vei i hordaland som kan ha fart på 100 kilometer i timen
Den nye Lyshorntunnelen på E39 blir nesten en mil lang. Tunnelen ender opp i Rådal. Farten kan bli den høyeste som er lov i Norge.
Tidspunkt: 16-01-2019 - Kl.15:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


222. Fergeselskap får millionbot etter en rekke kansellerte avganger
Fergeselskapet Torghatten Nord må betale bøter på minst én million kroner, etter at å ha kansellert over hundre avganger på et fergesamband i hordaland.
Tidspunkt: 15-01-2019 - Kl.21:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


223. Taxi havnet på vippen utfor veien i hordaland - måtte sikres med stropper
To personer ble hentet ut etter å ha sittet fast i bilen i tre kvarter.
Tidspunkt: 14-01-2019 - Kl.17:19 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Hardanger Bestikk flytter produksjonen utenlands
Etter 60 år som bestikkprodusent i Kinsarvik i hordaland, flytter Hardanger Bestikk produksjonen til utlandet.
Tidspunkt: 12-01-2019 - Kl.01:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


225. Hardanger Bestikk flytter produksjonen utenlands
Etter 60 år som bestikkprodusent i Kinsarvik i hordaland, flytter Hardanger Bestikk produksjonen til utlandet.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.23:01 - Kilde: E24 - Info


226. Hardanger Bestikk flytter produksjonen utenlands
Etter 60 år som bestikkprodusent i Kinsarvik i hordaland, flytter Hardanger Bestikk produksjonen til utlandet.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.23:01 - Kilde: E24 - Info


227. Hardanger Bestikk flytter produksjonen utenlands
Etter 60 år som bestikkprodusent i Kinsarvik i hordaland, flytter Hardanger Bestikk produksjonen til utlandet.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.22:17 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Fylket og Bergen kommune er helt uenige om hvordan kunst til unge bør velges ut
I hordaland fylkeskommune velges kulturprogrammet til Den kulturelle skolesekken av et fagråd. I Bergen blir avgjørelsen tatt av to personer.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.09:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


229. Stort antall konkurser i hordaland
Det var flere tvangsavviklinger og konkurser i 2018 enn under finanskrisen.
Tidspunkt: 09-01-2019 - Kl.21:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


230. Her møtes unge for å megle etter uønsket deling av nakenbilder
– Vi har hatt flere saker om uønsket deling av nakenbilder i digitale medier enn noen gang tidligere, sier leder i konfliktrådet i hordaland, Bjørg Sletten.
Tidspunkt: 09-01-2019 - Kl.21:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


231. Her møtes unge for å mekle etter uønsket deling av nakenbilder
– Vi har hatt flere saker om uønsket deling av nakenbilder i digitale medier enn noen gang tidligere, sier leder i konfliktrådet i hordaland, Bjørg Sletten.
Tidspunkt: 09-01-2019 - Kl.20:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


232. Et fullverdig teater
DEBATT: Det er uforståelig at kommunen sier nei til et større hordaland teater i hjørnet av Logen-bygget.
Tidspunkt: 05-01-2019 - Kl.09:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


233. Rogaland holder døren på gløtt for Vestland
Rogaland kan bli en del av nye Vestland om få år, mener fylkesordfører Solveig Tengesdal (KrF). Hun opplevde heftige frierier da hun gjestet hordalands nyttårsmøte.
Tidspunkt: 03-01-2019 - Kl.20:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


234. Ho er årets hordalending
Linda Eide vart heidra med pris og pengar av hordaland fylkeskommune.
Tidspunkt: 03-01-2019 - Kl.16:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


235. Tenåring skadet i fyrverkeriulykke i hordaland
En 16 år gammel gutt er alvorlig skadd etter en fyrverkeriulykke i en bolig i Meland i hordaland onsdag.
Tidspunkt: 02-01-2019 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Ragnhild Gudbrandsen har stått på scenen alene og sunget duett med seg selv
I 2018 turnerte Gudbrandsen for fulle kirker i hordaland.
Tidspunkt: 31-12-2018 - Kl.21:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


237. Bussnæringen roper etter mer arbeidskraft
Norge trenger 1000 nye bussjåfører årlig. I hordaland trengs 140 av dem.
Tidspunkt: 31-12-2018 - Kl.09:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


238. Sjåfør stakk fra ulykke – kvinne skadet
En kvinne ble skadd da bilen hun satt i ble påkjørt av en annen bil i Bergen i hordaland tirsdag kveld. Politiet søker etter sjåføren.
Tidspunkt: 26-12-2018 - Kl.01:26 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Sjenerøs person åpnet hjemmet for turister som satt fast på Finse
Indiske turister med barn og baby satt fast på Finse i hordaland på julaften, men ble tatt inn i julevarmen av en sjenerøs person.
Tidspunkt: 24-12-2018 - Kl.18:05 - Kilde: Aftenposten - Info


240. BKK vurderer vindkraft – eierkommunene sier nei
Kraftselskapet BKK vurderer å satse på vindkraft i hordaland, men de fleste av fylkets kommuner – mange av dem eiere i BKK – er ikke interessert.
Tidspunkt: 23-12-2018 - Kl.19:52 - Kilde: E24 - Info


241. Vindkraft er uønsket i BKK-kommuner
BKK vurderer vindkraftsatsing i hordaland, trass i at nesten alle eierkommunene er motstandere av utbygging.
Tidspunkt: 23-12-2018 - Kl.08:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


242. BKK vurderer vindkraft – eierkommunene sier nei
Kraftselskapet BKK vurderer å satse på vindkraft i hordaland, men de fleste av fylkets kommuner – mange av dem eiere i BKK – er ikke interessert.
Tidspunkt: 23-12-2018 - Kl.08:46 - Kilde: E24 - Info


243. – Frustrerende at bare politikere fra hordaland er flinke nok
Åtte av de ni øverste på Vestland Frps fylkestingsliste kommer fra hordaland. – Mange er veldig skuffet. Flere forteller at de ikke ønsker å bidra i valgkampen, sier Frank Willy Djuvik fra Sogn og Fjordane Frp.
Tidspunkt: 22-12-2018 - Kl.20:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


244. Til våren blir det saftig erotikk på scenen i Logen
Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen skal fremstille begjær og erotisk lengsel på hordaland Teater i vår. – Teksten er frodig og saftig. Mye pupper og lår, sier Jordal lattermildt.
Tidspunkt: 22-12-2018 - Kl.01:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


245. – Dette er døden for hordaland Teater
hordaland Teater hadde planer om å utvide Logen med et tilbygg til 60 millioner kroner. Nå sier byggesaksavdelingen i Bergen kommune nei.
Tidspunkt: 19-12-2018 - Kl.22:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


246. Avlys bryllupet mellom hordaland og Sogn og Fjordane!
DEBATT: Det planlagte ekteskapet mellom hordaland og Sogn og Fjordane til regionen Vestland bør nå avsluttes for godt.
Tidspunkt: 18-12-2018 - Kl.09:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


247. Kulturlivet i Bergen innkasserer statlige millioner på private gaver. Arbeiderpartiet vil fjerne ordningen.
Ordningen har gitt kulturinstitusjoner i Bergen og hordaland 26 millioner kroner i år.
Tidspunkt: 17-12-2018 - Kl.11:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


248. Kulturlivet i Bergen innkasserer titalls millioner på private gaver. Arbeiderpartiet vil fjerne ordningen.
Ordningen har gitt kulturinstitusjoner i Bergen og hordaland 26 millioner kroner i år.
Tidspunkt: 16-12-2018 - Kl.19:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


249. Åpner for mer bompenger i Sogn og Fjordane
Mens hordaland renner over av bomprosjekter, har Sogn og Fjordane kun ett. Fylkesordfører Jenny Følling (Sp) mener dagens utvikling ikke kan fortsette.
Tidspunkt: 16-12-2018 - Kl.10:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. Bompengeregningen det neste tiåret: 200.000 kroner pr. bilist
Bompengene de neste årene er bare begynnelsen. Nye, dyre bompengeprosjekter står i kø i hordaland. Hver bilist i fylket må bidra med minst 200.000 kroner.
Tidspunkt: 14-12-2018 - Kl.12:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


251. Overgrepsdømt hordalandspolitiker kreves for over 11 millioner kroner
Tilsto overgrep etter dommen. Tirsdag startet erstatningssaken.
Tidspunkt: 12-12-2018 - Kl.10:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


252. Millionkrav mot overgrepsdømt politiker
Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring.
Tidspunkt: 12-12-2018 - Kl.10:53 - Kilde: Dagbladet - Info


253. Malmins flotte fotografier
Haugesunderen Severin Malmin (1867–1947) kjøpte seg tidlig et kamera bare til privat bruk. Dette brukte han flittig på turer til ulike steder i hordaland.
Tidspunkt: 07-12-2018 - Kl.22:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


254. – Dette vil bli husket
Fylkespolitikere i hordaland varsler hevn etter at fylkestinget i Sogn og Fjordane i dag bestemte seg for å overføre aksjene i Sogn og Fjordane Energi (SFE) til kommunene.
Tidspunkt: 04-12-2018 - Kl.23:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


255. Gir opp kampen om kraftmilliardene
hordalandspolitiker Jon Askeland (Sp) støtter Sogn og Fjordane-politikernes ønske om å gi vekk mesteparten av fylkets «pengebinge» til kommunene. – Dette er de i sin fulle rett å gjøre, sier Askeland.
Tidspunkt: 03-12-2018 - Kl.00:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


256. Jente (6) alvorlig skadet etter tunnelulykke i hordaland
Syv personer er innlagt på Haukeland etter frontkollisjonen i Lindås søndag. Tilstanden er alvorlig for en seks år gammel jente.
Tidspunkt: 02-12-2018 - Kl.21:34 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Syv personer til sykehus etter frontkollisjon i hordaland
Tre biler med til sammen sju personer var involvert i en trafikkulykke i Eikefettunnelen på E39 i Lindås kommune i hordaland søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 02-12-2018 - Kl.19:35 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Sju personer til sykehus etter frontkollisjon i hordaland
Tre biler med til sammen sju personer var involvert i en trafikkulykke i Eikefettunnelen på E39 i Lindås kommune i hordaland søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 02-12-2018 - Kl.18:48 - Kilde: Aftenposten - Info


259. NRK skapar kulturelle analfabetar
DEBATT: Det er uforståeleg at radiosendingane frå NRK hordaland er så prega av internasjonal pop, oftast engelskspråkleg.
Tidspunkt: 29-11-2018 - Kl.09:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


260. Aktor krever lovens strengeste straff for overgrepstiltalt Ap-politiker: – Massiv, kynisk utnyttelse
hordalandsmannen bør straffes med 21 års forvaring, mener aktor.
Tidspunkt: 28-11-2018 - Kl.16:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


261. Aktor krever lovens strengeste straff for overgrepstiltalt Ap-politiker
hordalandsmannen bør straffes med 21 års forvaring, mener statsadvokaten, som kaller utnyttelsen massiv og kynisk.
Tidspunkt: 28-11-2018 - Kl.12:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. – Jeg opplever dette som en fiendtlig handling
Fylkesrådmannen i Sogn og Fjordane vil gi vekk det meste av fylkets «pengebinge» før sammenslåingen. – En fiendtlig handling som vil sette spor i mange år, sier Frps gruppeleder i hordaland, Terje Søviknes.
Tidspunkt: 26-11-2018 - Kl.16:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


263. Marinefartøy kolliderte med fritidsbåt i Hjeltefjorden
To personer har fått helsehjelp etter en kollisjon mellom KNM «Olav Tryggvason» og et fritidsbåt i Hjeltefjorden i hordaland.
Tidspunkt: 25-11-2018 - Kl.16:24 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Stor leteaksjon etter savnet fritidsbåt i hordaland
En fritidsbåt på 31 fot på vei fra Sandnessjøen til Hjellestad utenfor Bergen er savnet. Det er satt i gang en større leteaksjon.
Tidspunkt: 23-11-2018 - Kl.13:57 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Stor leteaksjon fortsetter etter savnet fritidsbåt i hordaland
Letingen fortsetter etter en fritidsbåt med en person om bord på vei fra Sandnessjøen til Hjellestad utenfor Bergen. Båten ble meldt savnet fredag formiddag.
Tidspunkt: 23-11-2018 - Kl.13:57 - Kilde: Aftenposten - Info


266. hordalandspolitiker dømt til forvaring for overgrep mot gutter
Folkevalgt lokalpolitiker fra hordaland dømt til elleve års forvaring.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.19:57 - Kilde: Aftenposten - Info


267. hordalandspolitiker dømt til forvaring for overgrep mot gutter
Folkevalgt lokalpolitiker fra hordaland dømt til elleve års forvaring.
Tidspunkt: 19-11-2018 - Kl.15:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


268. Ny fylkestopp får KrF-ere til å se rødt
Lørdag blir Trude Brosvik trolig valg til ny førstekandidat i Vestland KrF. – Svært krevende, sier Pål Kårbø (KrF), fylkesvaraordfører i hordaland om valget.
Tidspunkt: 16-11-2018 - Kl.22:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


269. Enda mer fastlåst konflikt om Sogn og Fjordanes pengebinge
hordaland og Sogn og Fjordane skulle fredag egentlig bli enige om vedtektene til det nye kraftfondet som sistnevnte kan plassere formuen sin i. I stedet ble splittelsen dypere.
Tidspunkt: 16-11-2018 - Kl.20:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


270. Monica Mæland sterkt imot forslaget om å endre abortloven
Høyre-toppene fra hordaland raste mot Erna Solbergs foreslåtte endring av abortloven for fem år siden. – Mitt syn er uforandret, sier kommunalminister Monica Mæland i dag.
Tidspunkt: 12-11-2018 - Kl.08:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


271. Full fyr i firemannsbolig i Bergen
Det er full fyr i en firemannsbolig i Bergen, melder 110-sentralen hordaland klokken 3.50 natt til lørdag.
Tidspunkt: 10-11-2018 - Kl.05:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


272. Full fyr i firemannsbolig i Bergen
Det er full fyr i en firemannsbolig i Bergen, melder 110-sentralen hordaland klokken 3.50 natt til lørdag.
Tidspunkt: 10-11-2018 - Kl.03:38 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra hordaland
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Denne gangen ser vi på hordaland.
Tidspunkt: 09-11-2018 - Kl.21:48 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


274. Dette er milliardfregatten som har haverert i hordaland
KNM Helge Ingstad har en prislapp på nesten fire milliarder kroner.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.09:41 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Dette er krigsskipet som har haverert i hordaland
KNM Helge Ingstad kostet rundt fire milliarder kroner. Om skipet ikke kan reddes blir prisen for å kjøpe et tilsvarende fartøy langt høyere.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.09:41 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Tankbåt og fregatt har kollidert ved Øygarden
En tankbåt og en fregatt har kollidert ved Stureterminalen i Øygarden kommune i hordaland. Syv personer skal være skadet, skriver VG.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.04:26 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Tankbåt og fregatt kolliderte ved Øygarden – mange er skadet
Tankbåten TS «Sola» og fregatten «Helge Ingstad» kolliderte natt til torsdag ved Stureterminalen i Øygarden kommune i hordaland. Syv personer skal være skadet.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.04:26 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Tankbåt og fregatt kolliderte ved Øygarden – syv lettere skadet
Tankbåten «Sola» TS og fregatten «Helge Ingstad» kolliderte natt til torsdag ved Stureterminalen i Øygarden kommune i hordaland. Krigsskipet tar inn vann og det er fare for at det kan synke.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.04:26 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Tankskip og fregatt kolliderte ved Øygarden – syv lettere skadet
Tankskipet «Sola» TS og fregatten «Helge Ingstad» kolliderte natt til torsdag ved Stureterminalen i Øygarden kommune i hordaland. Krigsskipet tar inn vann og det er fare for at det kan synke.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.04:26 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Tankskip og fregatt kolliderte ved Øygarden – stenger ned Stureterminalen
Tankskipet «Sola» TS og fregatten «Helge Ingstad» kolliderte natt til torsdag ved Stureterminalen i Øygarden kommune i hordaland. Fregatten tar inn mye vann og det er fare for at den kan synke.
Tidspunkt: 08-11-2018 - Kl.04:26 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Ny varmerekord i hordaland
I dag ble det målt 18,1 grader på Gullfjellet.
Tidspunkt: 07-11-2018 - Kl.16:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


282. – Aldri hatt det så varmt i november før
I dag er det sett nye fylkesrekordar for makstemperatur i november både i hordaland og Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 07-11-2018 - Kl.10:19 - Kilde: YR.no - Info


283. Nye Vestland: Navarsete frykter å bli overkjørt av hordaland
Liv Signe Navarsete (Sp) er lite imponert over forslagene til hvem som skal bestemme i det nye fylket. Sogn og Fjordane ser ikke ut til å få mange politikere i førersetet.
Tidspunkt: 05-11-2018 - Kl.23:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


284. Kjæresteparet flytter til Bergen for å spille teater
«Heimebane»-stjernen Morten Svartveit og samboer Kjærsti Skjeldal har funnet seg leilighet på Møhlenpris. – Vi ønsker å være med på etableringen av hordaland teater midt i byen, sier Svartveit.
Tidspunkt: 03-11-2018 - Kl.22:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


285. KrF-topper stiller spørsmål ved Ropstad som ny leder
Både KrF-topp i Trondheim, Geirmund Lykke, og KrF Kvinner-leder Sæbjørg Hageberg Kjeka i hordaland mener partiet bør finne en mer samlende leder enn Kjell Ingolf Ropstad.
Tidspunkt: 02-11-2018 - Kl.21:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


286. Krever 13 års forvaring for folkevalgt: – Dreier seg om minst 200 overgrep
Aktor mener politikeren fra hordaland løy fra første stund, av frykt for at omfanget av overgrepssaken skulle bli avdekket.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.16:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


287. Krever forvaring for folkevalgt: – Det dreier seg om minst 200 overgrep
Aktor mener politikeren fra hordaland løy fra første stund, av frykt for at omfanget av overgrepssaken skulle bli avdekket. Krever 13 års forvaring.
Tidspunkt: 29-10-2018 - Kl.13:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


288. Nå trengs det kjærlighet
hordaland KrF er dypt splittet. Samlingen fremstår som en utopi.
Tidspunkt: 27-10-2018 - Kl.18:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


289. Dagen etter morgondagen
Sogn og Fjordane KrF fryktar hordaland nesten like mykje som dei fryktar Frp.
Tidspunkt: 27-10-2018 - Kl.17:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


290. Hareide kunne smile tross tap i hjemfylket
Han kom, talte og tapte. Men KrF-leder Knut Arild Hareide var likevel godt fornøyd etter fem dramatiske timer på KrFs årsmøte i hordaland.
Tidspunkt: 27-10-2018 - Kl.17:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


291. Glad for at trusselen om å sende helblå delegasjon fra hordaland falt
Partileder Knut Arild Hareide vant første avstemning i eget fylkeslag. Forslaget om å ha en helblå delegasjon i bakhånd – i tilfelle røde fylker overkjører sine mindretall – falt.
Tidspunkt: 27-10-2018 - Kl.10:56 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Et råd til hordaland
Denne høsten er det 28 år siden jeg engasjerte meg i KrF. Hver dag har jeg kjent på stoltheten.
Tidspunkt: 27-10-2018 - Kl.09:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


293. KrF-profiler advarer mot å høre på partiledelsen
De er tre av KrFs mest sentrale politikere i hordaland de siste tiårene. Nå advarer de mot at partiledelsen skal blande seg i hvordan fylkesårsmøtet velger representanter til KrFs store veivalg.
Tidspunkt: 26-10-2018 - Kl.17:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


294. Hareide møter motbør i hordaland KrF
Borgerlig side ser ut til å vinne flertall på lørdagens fylkesårsmøte i hordaland KrF. I Kvinnherad svarer de med å sende kun røde representanter, til tross for at lokallaget var delt på midten.
Tidspunkt: 26-10-2018 - Kl.09:10 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Det blir blått flertall i hordaland KrF
Borgerlig side ser ut til å vinne flertall på lørdagens fylkesårsmøte i hordaland KrF. I Kvinnherad svarer de med å sende kun røde representanter, til tross for at lokallaget var delt på midten.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.20:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


296. Ønsker Hareide-delegater tilbake
Dag Sele, fylkesleder i hordaland KrF, mener Rogaland har frarøvet Hareide fire delegater. Nå oppfordrer han røde fylker om å ta dem tilbake. – Usmakelig, svarer sentralstyremedlem Tove Welle Haugland.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.07:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


297. Rådyr klimasiger
hordalands innkjøp av elferjer er det einaste rette, men dei er så dyre at fylket treng hjelp frå staten.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.07:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


298. – Hvis vi er for snille, risikerer vi å nulle ut hele hordaland
Dersom hordaland KrF er for snille med mindretallet, kan fylkeslaget få mindre innflytelse enn Finnmark. Det er et av dilemmaene før det tradisjonelt blå fylkeslaget skal ha sitt årsmøte lørdag.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.22:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


299. Steinras i Jondal i hordaland
Flere tunge steiner har rast ut på fylkesvei 550 i Solesnes i Jondal i hordaland. Politiet advarer om at det kommer brått på bilistene.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.04:50 - Kilde: Aftenposten - Info


300. De «blå» i KrF synes ikke det er krise om Hareide går
Knut Arild Hareides mulige avgang tas med knusende ro på partiets høyreside. – Kjell Ingolf Ropstad er mer enn moden for oppgaven, sier Beate Husa, fylkestopp i hordaland.
Tidspunkt: 22-10-2018 - Kl.10:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info©2023 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)