Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
3
 Fredag  3. Des. 2021
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: KRISTIANSAND1. Gigantseier for håndballkvinnene
Kristine Breistøl og norske håndballjentene smadret regjerende verdensmester Nederland. Det endte 36-21 i VM-oppkjøringen. Norge gikk fra 7-8 til 14-8 i løpet av ni frenetiske minutter i 1.-omgangen. Det ble så til 19-11 inn mot pause. Det tok ikke lange tiden før ledelsen var oppe i 25-11 i andre omgang. Og siden fortsatte det på samme måte. Norges keeperpar Katrine Lunde og Silje Solberg har hatt en fin høst i henholdsvis Vipers kristiansand og Györ. Begge er i form og fikk vist det torsdag. Innledningen på VM-oppkjøringen slo fast at Norge kommer til å starte verdensmesterskapet i Spania som favoritt. Den første norske kampen der går mot Kasakhstan fredag neste uke. Nederland vant VM i Japan for snart to år siden, men torsdag var det en sørgelig nederlandsk utgave som viste seg fram i Åsane Arena. Kampen var en del av en 4-nasjonersturnering i Bergen. Norge møter Sør-Korea lørdag og Russland søndag. (NTB)
Tidspunkt: 25-11-2021 - Kl.18:39 - Kilde: NRK - Info


2. Vipers tok viktig mesterligaseier
Vipers kristiansand slo Odense 32-27 i mesterligaen søndag. Med borteseieren er tittelforsvareren likt med danskene i kampen om avansement fra gruppespillet. Det var en svært viktig seier for Vipers, som tidlig kom bakpå i gruppa med tre seirer og tre tap. Nå er de likt med Odense på åtte poeng, seks poeng bak tabelltopp Györ. Vipers-spillerne Nora Mørk og Ana Debelic ble kampens store spillere. De scoret til sammen 14 av Vipers 32 mål og sikret to viktige poeng. Spesielt Mørk viste seg sterk i andre omgang da hun til tider herjet med Odense-forsvaret. Hun endte opp med sju mål totalt. (NTB)
Tidspunkt: 14-11-2021 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


3. Vipers til femte strake cupfinale
Vipers kristiansand styrer mot sin femte strake cuptittel, men Molde er innstilt på å by på skarp motstand i finalen i Oslo Spektrum i romjula. Vipers tok seg som ventet enkelt av Fana i semifinalen på hjemmebane og vant 35-28 etter ti scoringer av Nora Mørk. Litt mer uventet var det at Molde skulle være så overlegen mot tabellnabo Aker, som ble knust 34-19.
Tidspunkt: 10-11-2021 - Kl.19:48 - Kilde: NRK - Info


4. Dette er VM-troppen
Landslagssjef Thorir Hergeirsson presenterte tirsdag troppen som skal til håndball-VM 1.-9. desember. En av overraskelsene er debutanten Maren Aardahl (27), som spiller både håndball og strandhåndball. Marit Malm Frafjord og Marta Tomac er blant de som ble vraket til. Dette er de utvalgte: Silje Solberg (Györ) Katrine Lunde (Vipers kristiansand) Henny Ella Reistad (Esbjerg) Emilie Hegh Arntzen (CSM Bucuresti) Veronica Kristiansen (Györ) Stine Skogrand (Herning-Ikast) Nora Mørk (Vipers kristiansand) Stine Bredal Oftedal (Györ) Moa Högdal (Viborg) Kristine Breistøl (Esbjerg) Marit Røsberg Jacobsen (Esbjerg) Camilla Herrem (Sola) Sanna Solberg (Esbjerg) Kari Brattset Dale (Györ) Vilde Ingstad (Esbjerg) Maren Aardahl (Odense) Rikke Granlund (Chambray Touraine) Emilie Hovden (Storhamar)
Tidspunkt: 09-11-2021 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


5. Vipers overtok tabelltoppen
Storhamar ankom kristiansand som serieleder, men måtte returnere med 27-33-tap. Dermed overtok Vipers også tabelltoppen i kvinnenes eliteserie i håndball. Storhamar tapte i forrige uke semifinalen i NM med 15 mål for Vipers, men noe særlig håp om revansj eller spenning om utfallet var det aldri. Vipers avgjorde kampen med en solid 1. omgang da gjestene ble påført sitt første poengtap i eliteserien.
Tidspunkt: 03-11-2021 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


6. Ferge mellom Norge og Nederland starter opp i april
Fra april kan nordmenn ta ferge til Nederland når Holland Norway Lines starter opp ruten mellom kristiansand og Eemshaven.
Tidspunkt: 01-11-2021 - Kl.10:04 - Kilde: E24 - Info


7. Smell for Vipers i Mesterligaen
Vipers kristiansand tapte 24-27 hjemme mot russiske CSKA Moskva i mesterligaen i håndball lørdag. Ni mål fra Nora Mørk var ikke nok for tittelforsvareren. Sørlendingene står dermed med tre nederlag på sine fem første kamper i gruppespillet. Tapet var Vipers´ første i egen hall i høst. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, og til pause sto det 11-11. Vipers greide aldri å tette luken etter at russerne rykket fra 15-15 til 19-15. Tidligere i høst ønsket Katrine Lunde (41) en overgang til nettopp CSKA Moskva. Hun ville bort for å la samboeren ta en fotballjobb i den russiske hovedstaden, men Vipers nektet å slippe keeperveteranen.
Tidspunkt: 23-10-2021 - Kl.17:44 - Kilde: NRK - Info


8. Vukicevic satser videre
Vladimir Vukicevic har bestemt seg for å satse videre. Hans opprinnelige plan var å legge opp etter OL i Tokyo i 2020. Da OL ble utsatt, forlenget han karrieren med ett år. OL-drømmen gikk ikke i oppfyllelse, men nå har 30-åringen gitt seg selv enda et år for å realisere drømmer som friidrettsutøver. – Jeg har hatt min soleklart beste sesong i karrieren og kroppen kjennes bra, og da kjenner jeg at jeg er sugen på å få med meg et VM inne i Beograd i mars og et VM i Oregon, som ville blitt første utendørs-VM, og i tillegg EM i München som er den arenaen jeg har best mulighet til å hevde meg på, sier Vukicevic til NRK. I fjor forbedret han norgesrekorden på 110 meter hekk fra13,58 til 13,53. Denne sesongen presset han den ytterligere ned til 13,42. – Jeg føler at jeg trenger å heve med i hvert fall med ett tidel for å kjempe om topp fem-plassering i EM, sier Vukicevic, som mener det er overkommelig med fortsatt kontinuitet i treningen. – Målet er å ta et jafs til. Jafset i år var elleve hundredeler, hvorfor ikke ta elleve til, det er ikke umulig, det, sier Vladimir Vukicevic – som for øvrig tok sitt NM-gull nummer elleve i kristiansand i september (bildet).
Tidspunkt: 22-10-2021 - Kl.08:37 - Kilde: NRK - Info


9. Vipers med storseier
Vipers tok føringen tidlig og hadde full kontroll mot Kastamonu Belediyesi i mesterligaen i håndball lørdag, melder NTB. De ga seg ikke før det sto 39-25 på måltavla. Seieren var viktig for kristiansand-laget som før kampen sto med én seier og to tap i gruppespillet. Lørdagens seier gjorde også at laget fikk positiv målforskjell. Laget står nå med fire poeng på de fire første kampene og har 120-108 i målforskjell. I neste kamp tar Vipers imot CSKA på hjemmebane. CSKA møter IK Sävehof søndag.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.17:34 - Kilde: NRK - Info


10. Seier for koronasvekkede Vipers
kristiansand Vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot Flint Tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. Molde vant også og holder følge. Vipers var uten Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. De er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot Slovenia.
Tidspunkt: 13-10-2021 - Kl.17:40 - Kilde: NRK - Info


11. Vipers trakk Storhamar
Det blir stormøte allerede i kvartfinalen i kvinnenes håndball-NM. De regjerende mesterne Vipers skal opp mot Storhamar og får fordel av hjemmebane. Vipers kristiansand har vært det dominerende laget de siste årene, men Storhamar har nærmet seg og tapte finalen for Vipers i 2019. Fjorårets finale gikk mellom Vipers og Sola. Slik ble trekningen: Tertnes – Aker, Fana – Sola, Fredrikstad – Molde og Vipers kristiansand – Storhamar. Kvartfinalene spilles 27. oktober.
Tidspunkt: 30-09-2021 - Kl.10:53 - Kilde: NRK - Info


12. Mørk herjet i mesterligaen
Vipers spilte ikke på sitt beste, men kunne likevel relativt greit kontrollere inn til 34-25 og seier mot svenske Sävehof i mesterligaen lørdag. Dermed slo de tilbake etter 29-35-nederlaget mot Györ i åpningskampen sist helg. Vipers tok tidlig kontroll på kampen hjemme i kristiansand, og før tre minutter var spilt la Nora Mørk på til 3-0. Mørk endte med tolv mål i kampen. Etter at svenskene hang bedre med og reduserte flere ganger, tok Vipers ledelsen 10-5 etter drøye 14 minutter. Derifra ble avstanden holdt på 4-5 mål fram til pause. Da ledet hjemmelaget 15-11. – Vi er litt rotete. Vi stresser litt mye, men resultatet er greit nok. Vi må være litt forsiktige med linjespillet. Også må vi få litt mer orden i rekkene begge veiene, sa trener Ole Gustav Gjekstad til Viaplay i pausen. Etter pause fortsatte Vipers å ha kontroll, selv om Sävehof på det minste kun var to mål bak etter tre minutter. De siste drøye ti minuttene rykket derimot Vipers virkelig fra og sikret 34-25-seier. (NTB)
Tidspunkt: 18-09-2021 - Kl.17:31 - Kilde: NRK - Info


13. Bekreftet: Lunde blir i Vipers
Det blir ingen overgang til Russland for håndballkeeperen Katrine Lunde (41). Det fastslår samboeren Nikola Trajkovic overfor VG. – Muligheten i Moskva er borte. Jeg drar ikke dit uten familien. Det er det som er det viktige, sier Trajkovic til avisen. Lunde ønsket seg en overgang til CSKA Moskva for å la samboeren ta en fotballjobb i den russiske hovedstaden, men Vipers kristiansand sa nei til å la henne gå.
Tidspunkt: 13-09-2021 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


14. Vukicevic på 8.-plass i Tyskland
Vladimir Vukicevic ble nest sist på 110 meter hekk i ISTAF-stevnet i Berlin søndag. Han tikket inn til tiden 13,70 og havnet på 8.-plass. Løpet gikk kun to dager etter at Vukicevic tok et suverent NM-gull i kristiansand. Forrige måned forbedret han sin egen norgesrekord til 13,42. Det greide 30-åringen i et stevne i Sveits. Devon Allen tok seieren i det tradisjonsrike stevnet i den tyske hovedstaden på 13,10. Han slo den brasilianske OL-bronsevinneren Ronald Levy med ett hundredels sekund.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.16:23 - Kilde: NRK - Info


15. Heimdal sikret NM-gull i thriller
Audun Heimdal beholdt roen og vant NM-gull for NTNUI sitt førstelag i stafetten for herrene. – Det var utrolig gøy. Det var så gøy å se på første etappen og se så mange klubbkamerater løpe så bra. Så løper dem stabilt på andreetappen så jeg får det utgangspunktet jeg vil ha. Jørgen Baklid og Eirik Langedal Breivik løp de to første etappene. Dette var Heimdals andre NM-gull på like mange dager. – Jeg har en veldig bra dag fysisk, og klarer å løpe like bra teknisk som i går, som jeg er veldig godt fornøyd med. Det er lenge siden jeg har hatt to så gode og stabile løp på rad. Men Heimdal ble presset helt til siste post av Magne Dæhli for Halden. Det skilte kun et snaut halvminutt mellom de to, helt til Heimdal satt inn en sluttspurt. Dermed ble det sølv til Halden, mens kristiansand spurtet inn til bronse.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


16. Warholm dropper NM
Trener Leif Olav Alnes bekrefter fredag ettermiddag overfor NRK at Karsten Warholm likevel ikke stiller til start på 400 meter flatt i friidretts-NM i kristiansand. Årsaken er utladningen i Diamond League-finalen torsdag kveld, der han med en klar seier tok sin andre strake diamant. – Vi har gjort alt vi kan for å få ham klar til start, men det er rett og slett ikke mulig. Hjertet sier ja, men det ville stride mot all sunn fornuft å stille til start, sier Alnes til NRK. Warholm kommer likevel til å være til stede under øvelsene fredag ettermiddag, og reiser til Berlin lørdag for å løpe 400 meter hekk i et stevne søndag. Planen er at treningspartner Amalie Iuel, som satte norsk rekord i Zürich torsdag, stiller til start på 400 meter i NM fredag kveld.
Tidspunkt: 10-09-2021 - Kl.14:15 - Kilde: NRK - Info


17. Lunde får ikkje flytte til Moskva
Handballmålvakta Katrine Lunde (41) ønskjer ein overgang frå Vipers kristiansand til CSKA Moskva, men ho får nei. – Eg er veldig skuffa over klubben, seier Lunde til Fædrelandsvennen. Bakgrunnen for ønsket om å flytte, er at Lundes mann har fått tilbod om ein jobb i ein fotballklubb i Moskva. – Det er hans tur no. Eg er 41 år, og no er det på tide å prioritere det som er best for familien. Eg hadde skjønt Vipers si side av saka om eg var ung og framstormande, men det er eg ikkje lenger, seier ho. Lunde har kontrakt med Vipers til sommaren 2023.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.09:16 - Kilde: NRK - Info


18. Har du kontroll på din formue? Slik kan Formuesforvaltnings rådgivere i kristiansand hjelpe deg.

Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.15:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


19. Ingebrigtsen slepp NM-kvalik
Jakob Ingebrigtsen går direkte til finalen på 1500 meter i friidretts-NM i kristiansand laurdag. Årsaka er at han skal springe både 5000 meter (onsdag) og 1500 meter (torsdag) i Diamond League-finalen i Zürich. Derfor har arrangørane bestemt at han skal sleppe kvaliken på 1500 meter i NM fredag, og gå rett inn som 13.-mann i finalen laurdag, i eit felt som eigentleg skulle hatt berre 12 deltakarar. 400 meter hekk-løparane Amalie Iuell og Karsten Warholm skal også springe i Zürich torsdag. Dei reiser rett til kristiansand for å sprint 400 m flatt i NM fredag, skriv VG.
Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.09:48 - Kilde: NRK - Info


20. Resultater fra helgens kamper uke 35

Det er spilt nesten full runde i både herrene og kvinnenes REMA 1000-liga i helgen. Sist års suverene vinner i kvinnenes REMA 1000-liga, Vipers kristiansand, fortsetter sin seiersrekke og viser at utskiftningene ikke nødvendigvis har gjort laget svakere enn sist sesong. Bergenslaget Fana henger også med i toppen så langt, og tok en god seier […]

The post Resultater fra helgens kamper uke 35 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:56 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


21. Resultater fra helgens kamper uke 35

Det er spilt nesten full runde i både herrene og kvinnenes REMA 1000-liga i helgen. Sist års suverene vinner i kvinnenes REMA 1000-liga, Vipers kristiansand, fortsetter sin seiersrekke og viser at utskiftningene ikke nødvendigvis har gjort laget svakere enn sist sesong. Bergenslaget Fana henger også med i toppen så langt, og tok en god seier […]

The post Resultater fra helgens kamper uke 35 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:56 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


22. Resultater fra helgens kamper uke 35

Det er spilt nesten full runde i både herrene og kvinnenes REMA 1000-liga i helgen. Sist års suverene vinner i kvinnenes REMA 1000-liga, Vipers kristiansand, fortsetter sin seiersrekke og viser at utskiftningene ikke nødvendigvis har gjort laget svakere enn sist sesong. Bergenslaget Fana henger også med i toppen så langt, og tok en god seier […]

The post Resultater fra helgens kamper uke 35 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:56 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


23. Fikk plass i Diamond League-finalen
Etter et par strykninger har Karoline Bjerkeli Grøvdal rykket inn blant de ti som får løpe Diamond League-finalen på 5000 meter i Zürich onsdag kveld. Dermed blir det fire norske deltakere i stevnet. Jakob Ingebrigtsen er kvalifisert for både 5000-meteren onsdag og 1500-meteren torsdag, men det er ikke klart om han stiller i begge øvelser. Karsten Warholm er favoritt på 400 meter hekk. I tillegg løper Amalie Iuel 400 meter i forstevnet til selve Diamond League-finalene torsdag. Warholm, Iuel og Grøvdal skal etter planen deretter løpe NM i kristiansand fredag, før de setter kursen mot nytt internasjonalt stevne i Berlin søndag.
Tidspunkt: 05-09-2021 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


24. Jæger dropper NM
Friidrettstalentet Henriette Jæger (18), som tok tok gull i senior-NM fjor, stiller ikke i årets NM i kristiansand. Hun har ikke rukket å bli helt klar etter beinbruddet som spolerte det meste av 2021-sesongen. Ifølge mamma og trener Unn Merete Lie Jæger starter mangekjemperen i stedet grunntreningen mot ny sesong mandag. Det første store målet vil være å kvalifisere seg for innendørs-VM i Beograd i mars.
Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.14:01 - Kilde: NRK - Info


25. Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall

Torsdag kveld var Vipers på tur til Østfold. Et Vipers som har mistet noen sentrale spillere, som eksempelvis Henny Reistad, og fått noen nye som skal være med på å sikre nye medaljer til sørlandslaget. Fredrikstad skulle i utgangspunktet være enkel motstand for Vipers. Østfoldingene hadde kontakt frem til pause, med kun tre mål bak. […]

The post Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.21:51 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


26. Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall

Torsdag kveld var Vipers på tur til Østfold. Et Vipers som har mistet noen sentrale spillere, som eksempelvis Henny Reistad, og fått noen nye som skal være med på å sikre nye medaljer til sørlandslaget. Fredrikstad skulle i utgangspunktet være enkel motstand for Vipers. Østfoldingene hadde kontakt frem til pause, med kun tre mål bak. […]

The post Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.21:51 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


27. Warholm dropper Brussel-stevne
Karsten Warholm kommer ikke til å delta på det neste Diamond League-stevnet som går av stabelen i Brussel førstkommende fredag. Det får NRK opplyst av Warholms mor og manager Kristine Haddal. Det skal ikke være noe dramatikk i at gullvinneren på 400 meter hekk fra OL i Tokyo trekker seg fra stevnet. Warholm løp 400 meter uten hekk under stevnet i Lausanne forrige uke, der han skuffet noe. Det er foreløpig ikke klart hvordan resten av sesongen til Warholm skal legges opp. For Warholm gjenstår Diamond League-finalen i Zürich 9. september, NM i kristiansand dagen etter og et nytt stevne i Berlin søndagen etter. Hvis Warholm vil, kan han altså potensielt løpe tre konkurranser på fire dager. Fra før av er det også bekreftet at Jakob Ingebrigtsen ikke deltar på stevnet i Brussel.
Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.15:00 - Kilde: NRK - Info


28. Dahlen i tårer etter knusende tap mot verdenseneren
TOKYO/OSLO (NRK): Aida Husic Dahlen ble knust i semifinalen mot kinesiske Mao Jingdian. Men bordtennisspilleren fra kristiansand kan trøste seg med Paralympics-medalje.
Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.03:08 - Kilde: NRK - Info


29. Forlik i barnevernssak i kristiansand og Stord

Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.18:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


30. Sentrumsnært leilighetsprosjekt: – En bortgjemt perle i kristiansand

Tidspunkt: 18-08-2021 - Kl.11:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


31. Rekordhøye besøkstall i Dyreparken i juli: – Har ikke sett maken
Etter permitteringer og stor usikkerhet, endte fjoråret veldig godt for Dyreparken i kristiansand. 2021 er trolig enda bedre.
Tidspunkt: 06-08-2021 - Kl.17:53 - Kilde: E24 - Info


32. Kristoff nummer fire i Belgia
Alexander Kristoff var tirsdag tilbake i konkurranse igjen. UAE-syklisten var fjerde raskest på åpningsetappen i Tour de Wallonie i Belgia. Det var Kristoffs første ritt siden han brøt NM-fellesstarten i kristiansand 20. juni. Han pådro seg en forslått ankel da ha kjørte på en flaske og veltet.
Tidspunkt: 20-07-2021 - Kl.15:20 - Kilde: NRK - Info


33. Far og sønn knivstukket i kristiansand

Tidspunkt: 14-07-2021 - Kl.23:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. Vipers-suksessen til Start
Terje Marcussen blir ny klubbdirektør i fotballklubben Start. Det ble klart på en pressekonferanse i dag. Marcussen har tidligere hatt suksess med å gjøre håndballaget Vipers kristiansand til en toppklubb.
Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.10:38 - Kilde: NRK - Info


35. To kritisk skadd og fem lettere skadd i eksplosjonen på gjenvinningsanlegget i kristiansand

Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.16:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


36. Seks til sykehus etter eksplosjon på gjenvinningsanlegg
Seks personer skal være skadet og kjørt til sykehus i forbindelse med en brann i bygget til Returkraft på Langemyr nord for kristiansand.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.08:59 - Kilde: E24 - Info


37. Seks til sykehus etter eksplosjon på gjenvinningsanlegg: – Jeg hørte et høyt smell
Seks personer er skadet og kjørt til sykehus i forbindelse med en brann i bygget til Returkraft på Langemyr nord for kristiansand.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.08:59 - Kilde: E24 - Info


38. Flere alvorlig skadet etter eksplosjon på gjenvinningsanlegg
Syv personer er skadet, flere alvorlig, og fraktet til sykehus i forbindelse med en brann i bygget til Returkraft på Langemyr nord for kristiansand.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.08:59 - Kilde: E24 - Info


39. To kritisk skadet etter eksplosjon på gjenvinningsanlegg
Syv personer er skadet og fraktet til sykehus i forbindelse med en brann i bygget til Returkraft på Langemyr nord for kristiansand.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.08:59 - Kilde: E24 - Info


40. OL i fare etter ryggbrudd
Syklisten Sven Erik Bystrøm pådro seg seks brudd i ryggen under NM i kristiansand søndag. Det skjedde etter velt på en våt og sleip afalt. Det melder TV 2. Han må overnatte på intensiven på Sørlandet sykehus. – Jeg har fått brudd på seks tverrtagger i i ryggen. Det er ikke akkurat optimalt. Bruddene gror imidlertid av seg selv, og legene sier at det vil ta 5-6 uker å bli frisk, sier Bystrøm til TV 2. Dermed kan OL i verste fall ryke. Bystrøm er tatt ut til fellesstarten i Tokyo som starter 24. juli. Resten av OL-troppen består av Tobias Foss, Markus Hoelgaard og Andreas Leknessund.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.22:02 - Kilde: NRK - Info


41. OL-skjebne avgjøres trolig i kveld
Syklisten Sven Erik Bystrøm pådro seg seks brudd i ryggen under NM i kristiansand søndag. Det skjedde etter velt på en våt og sleip afalt. Det melder TV 2. Han må overnatte på intensiven på Sørlandet sykehus. – Jeg har fått brudd på seks tverrtagger i i ryggen. Det er ikke akkurat optimalt. Bruddene gror imidlertid av seg selv, og legene sier at det vil ta 5-6 uker å bli frisk, sier Bystrøm til TV 2. Dermed kan OL i verste fall ryke. Bystrøm er tatt ut til fellesstarten i Tokyo som starter 24. juli. I kveld kan det bli klart om han blir med til Tokyo-OL eller ikke. – Jeg snakket med ham sist søndag kveld, men legene skal ta nye prøver av ham. Vi skal ha et møte i kveld om hans situasjon, sier sportssjef Hans Falk i Norges Cykleforbund til NTB. Resten av OL-troppen består av Tobias Foss, Markus Hoelgaard og Andreas Leknessund.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.22:02 - Kilde: NRK - Info


42. Usikker på om han rekker OL
Syklisten Sven Erik Bystrøm pådro seg seks brudd i ryggen under NM i kristiansand søndag. Til NRK forklarer han fallet som veldig tilfeldig. – Jeg kjørte på en flaske og mistet kontroll på sykkelen på grunn av det. Jeg var på vei ned i grøfta, men så treffer jeg en stolpe. Det hadde ingenting med regnværet å gjøre, sier Bystrøm. Videre forteller han at han føler seg ganske forslått. – Jeg føler ikke at jeg har brekt noen bein egentlig, det føles mer som slagskader. Men jeg får litt smertestillende her og god pleie på sykehuset. Bystrøm er en av dem som er tatt ut til å representere Norge under OL i Tokyo. Nå er det derimot ikke sikkert han blir klar til lekene starter 21. juli. – Det er litt tidlig å slå fast noe, men jeg har enda ikke utelukket at jeg kan rekke OL. Er jeg tilbake på sykkelen etter en ukes tid eller to, er det mulig. Tar det lengre tid enn det blir det vanskelig. Man skal jo være i god form til OL og ikke bare stille opp for å stille opp.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.22:02 - Kilde: NRK - Info


43. Foss ble NM-konge etter monsterrykk
Tobias Foss var sterkest og vant søndagens NM-fellesstart i sykling i kristiansand. Dermed tok han sitt andre gull på fire dager. Jumbo-Visma-proffen Foss vant også temporittet i NM tidligere denne uken. I det ufyselige regnværet i kristiansand dannet Andreas Leknessund, Tobias Foss, Kristian Aasvold og Anders Skaarseth en tetkvartett da rittet gikk inn i den avgjørende fasen. Med litt under sju kilometer igjen stakk Foss fra de tre andre og fikk en liten luke. Den klarte ingen i trioen bak å tette. Dermed kunne Vingrom-gutten feire NM-gull i ensom majestet. Det var hans første NM-medalje på fellesstart. – For å være helt ærlig var jeg ganske utladet etter tempoen. Jeg la lista lavt, men hadde gode bein i dag også. Jeg følte vi gjorde et bra løp, og jeg fikk god hjelp. Jeg prøvde å ta de mulighetene jeg fikk, og det var godt å kunne ta ut det man var god for, sa Foss til TV 2 etter seieren. Skaarseth tok sølvet, mens Aasvold ble tredjemann. Leknessund endte dermed på den sure fjerdeplassen. (NTB)
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


44. Kristoff har brutt NM etter velt
Alexander Kristoff måtte bryte NM-rittet i kristiansand etter bare én runde søndag. Årsaken er en flaske inn i hjulet på den første runden. Kristoff stilte var på startstreken med konkurrentene i 12.30-tiden søndag, men veltet på den første av totalt seks runder på 35 kilometer. – Det var noen som klarte å miste en flaske. Den sklir jo selvfølgelig inn i mitt forhjul. Jeg smeller ankelen rett inn i betongen. Jeg tror ikke den er brukket, men jeg klarte ikke å tråkke, sier Kristoff til VG og andre medier i kristiansand. Han forteller at han klarer å bevege ankelen. Han fikk medisinsk hjelp etter at han falt. Dermed får ikke Kristoff vist muskler og konkurrert mot det norske sykkellaget Uno-X, som tidligere i juni bekreftet at det ønsket å få signaturen til Kristoff. Sykkelstjernen selv sa det var aktuelt. NM-fellesstarten i kristiansand er på 214,5 kilometer.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.11:16 - Kilde: NRK - Info


45. Heine tok sitt fjerde NM-gull
Vita Heine (36) stakk fra gruppen på 13 syklister like før mål og trillet inn til sitt fjerde NM-gull på fellesstarten i kristiansand søndag. Med to kilometer igjen rykket Fana-syklisten fra gruppen i tet. Hun så seg aldri tilbake. – Veldig gøy. Jeg hadde ikke trodd det fordi løypa var så lett, sa Heine til TV 2 etter seieren. (NTB)
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.09:51 - Kilde: NRK - Info


46. Start-treneren har fått sparken
Joey Hardarson er ferdig som trener i Start. I tillegg må assistenttrener Mattias Andersson gå. Det bekrefter kristiansandsklubben på sine nettsider mandag. Islendingen fikk jobben i 2019 og har vært i sjefsstolen i sørlandsklubben i nesten to år.
Tidspunkt: 14-06-2021 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - Info


47. Vipers løftet Champions League-trofeet som underdogs

I helgen endte Champions League-sluttspillet for kvinner med norsk jubel. I årets final 4 var kristiansand Vipers ansett som en outsider i kamp mot Györ, Brest Bretagne og CSKA Moskva. Ungarske Györ har i mange år vært et dominerende lag på kvinnesiden i den gjeveste europeiske klubbturneringen, med mange norske landslagsstjerner på laget. Stine Bredal […]

The post Vipers løftet Champions League-trofeet som underdogs appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.18:09 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


48. Løke dropper OL
Heidi Løke dropper OL i sommer. Det skriver Norges håndballforbund i en pressemelding. Det er personlige årsaker som gjør at Løke, som til daglig spiller i Vipers kristiansand, ikke vil være disponibel for Håndballjentene under sommerens olympiske leker i Tokyo. – Jeg har gode minner fra tidligere OL, men denne gangen er det riktig for meg å prioritere annerledes, og bli hjemme med familien, sier Løke. Hun var med på lagene som tok OL-gull i London i 2012 og bronse i Rio de Janeiro i 2016. Landslagssjef Thorir Hergeirsson støtter Løkes beslutning og ser fram til hun kommer tilbake i landslagsdiskusjonen. – Vi i landslagsledelsen har forståelse for at Heidi har behov for å prioritere annerledes nå og støtter beslutningen hennes. Døren til landslaget står åpen, og hun er velkommen tilbake for å kjempe om plass på laget når hun er klar for det, sier Hergeirsson.
Tidspunkt: 03-06-2021 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


49. Vipers kristiansand vant EHF Champions League

Vipers kristiansand vant søndag kveld finalen i EHF Champions League etter å ha beseiret fransk Brest Bretagne. Dermed kunne de krone en litt merkelig sesong med det gjeveste trofeet i klubbhåndballen. Tidligere er det kun Larvik som har klart å gå til topps i EHF Champions League av de norske klubbene. Henny Reistad var igjen […]

The post Vipers kristiansand vant EHF Champions League appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.20:03 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


50. Tårene rann då Lunde og Vipers vann Meisterligaen
For første gang i historia har Vipers kristiansand vunne meisterligaen i handball. Det var ein superveteran og eit supertalent som fiksa gullet.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


51. Vipers kristiansand i Champions League finalen

Vipers kristiansand kom godt fra start da de møtte CSKA i semifinalen i kvinnenes Champions League i Budapest lørdag kveld. Med en seks måls ledelse til pause var utgangspunktet meget godt for å sikre finalebilletten. CSKA ga seg ikke og fortsatte å utfordre nordmennene. Vipers hadde noen mindre gode perioder, men det russiske laget klarte […]

The post Vipers kristiansand i Champions League finalen appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 29-05-2021 - Kl.20:38 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


52. Lunde og Reistad sende Vipers til finale i meisterligaen
Vipers kristiansand er klar for sin første finale i meisterligaen i handball. Stjerneskotet Henny Reistad hamra ballar i mål nærast på bestilling.
Tidspunkt: 29-05-2021 - Kl.19:45 - Kilde: NRK - Info


53. Györ med sjokk-tap
Györ tapte svært uventet for Brest i mesterligaens semifinale. Veronica Kristiansen leverte meget godt for Györ med åtte mål på ni skudd i løpet av 70 minutter. Stine Bredal Oftedal (to mål) og Kari Brattset Dale (tre scoringer) var også sentrale. Kristiansen misset så på Györs første kast i straffekastkonkurransen. Brest vant etter ekstraomganger og straffekast i Budapest. Det sto 23-23 etter 70 minutter. Til sist ble det 27-25 til den franske klubben. Vipers kristiansand møter CSKA Moskva i den andre semifinalen. Den starter 18.00. Finale og kamp om 3.-plass spilles søndag. Sluttspillet ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. Györ vant de tre foregående utgavene. (NTB)
Tidspunkt: 29-05-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


54. kristiansand innfører strengere coronatiltak
Fra lørdag blir det skjenkestopp og stengte treningssentre i kristiansand. Mye smitte gjør at kommunen skjerper inn coronatiltakene.
Tidspunkt: 28-05-2021 - Kl.19:32 - Kilde: E24 - Info


55. Øya-eier kjøper strandfestivalen Palmesus
Superstruct Entertainment eier en rekke festivaler, deriblant Øyafestivalen. Nå kjøper det også kristiansand-baserte Palmesus.
Tidspunkt: 28-05-2021 - Kl.16:46 - Kilde: E24 - Info


56. Landsturneringen er avlyst
Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd besluttet å avlyse 2021-utgaven av Landsturneringen. Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball. Deltakerne er utøvere med nedsatt funksjonsevne. Årets utgave skulle vært avholdt i kristiansand til høsten. Den blir imidlertid ingenting av. Norges Håndballforbund opplyser at usikkerheten rundt koronapandemien og gjeldende nasjonale restriksjoner ligger bak avlysningen.
Tidspunkt: 28-05-2021 - Kl.12:24 - Kilde: NRK - Info


57. Rasmussengruppen med rekordresultat
Det kristiansand-baserte familieselskapet tjente 3,9 milliarder kroner i fjor. Særlig kreftvaksineselskapet Vaccibody bidro til den sterke utviklingen.
Tidspunkt: 27-05-2021 - Kl.15:46 - Kilde: E24 - Info


58. Sulland legger opp
Linn Jørum Sulland gir seg som håndballspiller. Det skriver hun på Instagram. Sulland kan se tilbake på en håndballkarriere som har gitt både OL-, VM- og EM-gull. – Dessverre tar alt slutt en dag, og nå er tiden inne for å bruke tiden til noe annet, lyder meldingen. 36-åringen spiller for Vipers kristiansand, som er klare for mesterligasluttspillet «Final Four» i Budapest kommende helg.
Tidspunkt: 26-05-2021 - Kl.17:32 - Kilde: NRK - Info


59. Sola skapte trøbbel for Vipers i cupfinalen
(Vipers - Sola 29-16):Vipers kristiansand var storfavoritt til å vinne cupfinalen i handball. Men Sola yppa seg mot stjernegalleriet til Vipers.
Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.18:18 - Kilde: NRK - Info


60. Håndballen får avslutte sesongen
Klubbene på toppnivå i norsk håndball får runde av inneværende sesong. – Jeg tror dette er etterlengtet for håndballen. Den har stått i en krevende situasjon, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) til NTB. Alt seriespill i toppidretten har ligget brakk siden 18. januar på grunn av koronapandemien. Onsdag fikk fotballen som ventet klarsignal til å rulle i gang sesongen i de to øverste divisjonene på herre- og kvinnesiden. Samtidig fikk håndballen tommel opp til å avslutte 2020/21-sesongen. Første kamp blir seriefinalen for kvinner mellom Vipers og Storhamar. Den spilles allerede 11. mai i kristiansand. Cupfinalen mellom Sola og Vipers kristiansand spilles deretter 15. mai. Den kampen går i Stavanger.
Tidspunkt: 05-05-2021 - Kl.19:23 - Kilde: NRK - Info


61. Toppidretten får klarsignal
Søndag sparkes årets eliteseriesesong i fotball i gang. Siste rest av usikkerhet er fjernet etter at regjeringen ga sitt endelige klarsignal. Den siste tiden har 9. mai vært terminfestet som oppstartsdato, men det har ligget et forbehold om at den nasjonale smittesituasjonen gjør det forsvarlig. Onsdag ga regjeringen grønt lys for at seriefotballen på toppnivå kan rulle. Det var ikke bare fotballen som fikk gode nyheter fra regjeringen onsdag. Også klubbhåndball på toppnivå kan gå i gang etter et langt avbrekk. Alt seriespill i toppidretten har ligget brakk siden 18. januar på grunn av koronapandemien. Onsdag fikk fotballen som ventet klarsignal til å rulle i gang sesongen i de to øverste divisjonene på herre- og kvinnesiden. Samtidig fikk håndballen tommel opp til å avslutte 2020/21-sesongen med cupfinalen mellom Sola og Vipers kristiansand 15. mai. I tillegg blir det mulig å få gjennomført en seriefinale mellom Vipers og Storhamar. Sistnevnte har med én kamp mer spilt to poengs forsprang på rivalen. «Åpningen vil også omfatte trenings- og avsluttende seriekamper på toppnivå i håndball. Her åpnes det for et begrenset antall trenings- og seriekamper på øverste nivå som avslutning på sesongen 2020/2021», heter det fra Kulturdepartementet. Vanligvis blir det spilt sluttspill på tampen av hver sesong, men dette utgår i år. Norges Håndballforbund satser på å kunne få gjennomført en kvalifisering til neste sesongs eliteserie for menn.
Tidspunkt: 05-05-2021 - Kl.13:50 - Kilde: NRK - Info


62. Bli Vakker-konsernet tredoblet resultatet i 2020
kristiansand-baserte Brandsdal Group fortsetter å dra inn penger på skjønnhetsprodukter. Tross rekordår i 2019, tredoblet konsernet inntektene under pandemien.
Tidspunkt: 30-04-2021 - Kl.08:56 - Kilde: E24 - Info


63. Fjern hindringane for nettapotek
For å etablere nettapotek i Noreg, må ein minimum ha eitt fysisk apotek. Men har det noko å seie for kundane at nettapoteket har eit fysisk apotek i Oslo når kjøparen bestiller frå Trondheim eller kristiansand? Det er på tide å sjå på reguleringane som hindrar fleire nettapotek i å etablere seg i Noreg.
Tidspunkt: 20-04-2021 - Kl.09:30 - Kilde: E24 - Info


64. Nå betaler Oslo-folk langt mer for strømmen: Dobbelt så dyr strøm i sør som i nord
Strømprisen i Oslo, Bergen og kristiansand er på sitt høyeste siden februar, men halve landet får rabatt. Torsdag er strømprisen i Sør-Norge dobbelt så høy som i Molde, Trondheim og Tromsø.
Tidspunkt: 15-04-2021 - Kl.08:33 - Kilde: E24 - Info


65. Vipers kristiansand til Final 4

Vipers kristiansand tok god kontroll på kampen fra start da de møtte Rostov Don i returmøtet søndag ettermiddag. Med en solid ledelse fra lørdagens oppgjør, var utgangspunktet meget godt før møtet med russerne i deres hule. Vipers kom godt fra start og det så en stund ut til at Rostov Don ikke var tilstede og […]

The post Vipers kristiansand til Final 4 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 11-04-2021 - Kl.13:33 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


66. Mann skutt i kristiansand – en siktet for drapsforsøk

Tidspunkt: 11-04-2021 - Kl.12:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


67. Rostov Don vant tribunen – Vipers vant på banen

Vipers kristiansand er i Russland for å spille dobbeltkamp mot Rostov Don. I og med dette er eneste mulighet for å få gjennomført både hjemme- og bortekamp, så ble det slik at man spilte begge kamper på bortebane. Men, det skjedde ikke uten litt småkrangling utenfor banen. Russerne synes Vipers var for kravstore i sine […]

The post Rostov Don vant tribunen – Vipers vant på banen appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 10-04-2021 - Kl.13:39 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


68. Rasmussengruppen med 1,4 milliarder i ren gevinst på Oda-investering
Investorfamilien fra kristiansand selger aksjer for en halv milliard i Oda. Dermed henter de ut like mye som de investerte i det som da var Kolonial.no.
Tidspunkt: 08-04-2021 - Kl.14:01 - Kilde: E24 - Info


69. Gunnar Pettersen gir seg
Håndballprofilen Gunnar Pettersen er ferdig som trener i kristiansand Topphåndball, til tross for at klubben mandag ble klar for eliteseriespill neste sesong. Den svært erfarne håndballtreneren bekrefter situasjonen overfor lokalavisen Fedrelandsvennen. Årsaken til at Pettersen må gi seg, er at jobben som kristiansand-trener ikke lar seg forene med at han er bosatt i Sandefjord.
Tidspunkt: 23-03-2021 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - Info


70. kristiansand-jente har brutt med landslaget. Nå gambler Hanna (26) for å komme til OL

Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.07:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


71. Nicolai Tangen redder rutebåt fra hjemtraktene for sommeren
Milliardæren har for andre år på rad støttet båten «Øya» med 100.000 kroner. Rutebåten har plass til 61 personer og går mellom Lillesand og kristiansand.
Tidspunkt: 10-03-2021 - Kl.19:13 - Kilde: E24 - Info


72. kristiansanderne tapte den første kampen i åttedelsfinalen

Tidspunkt: 07-03-2021 - Kl.21:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


73. Melding om smell og flammer ved fabrikk i kristiansand
Fædrelandsvennen skriver at nødetatene har rykket ut onsdag kveld.
Tidspunkt: 24-02-2021 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


74. Rutineoperasjon ved Rec Solar-fabrikk førte til utrykning
Nødetatene rykket ut til Rec Solars fabrikk i Vågsbygd i kristiansand etter smell.
Tidspunkt: 24-02-2021 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


75. kristiansand stenger ølkranene og treningssentrene
Skjenkestopp og stengte treningssentre var blant tiltakene kristiansand vedtok tirsdag for å begrense coronasmitten i kommunen.
Tidspunkt: 23-02-2021 - Kl.13:34 - Kilde: E24 - Info


76. Norsk stjerneduo til Romania
De to norske håndballprofilene Emilie Hegh Arntzen og Malin Aune har signert for den rumenske toppklubben CSM Bucuresti. Det melder klubben på sine nettsider. Begge spillerne kommer fra kristiansand Vipers.
Tidspunkt: 15-02-2021 - Kl.15:30 - Kilde: NRK - Info


77. Vipers vant klart i Mesterligaen
Vipers kristiansand ble liggende under med fire mål tidlig, men kjempet seg tilbake og vant 37-30 over Krim Mercato i siste kamp i gruppespillet i mesterligaen. Vipers lå under 0-4 og 2-6, men endte 1. omgang med ledelse 16-15. Etter pause hadde sørlendingene full kontroll og kontrollerte inn seieren. Ragnhild Valle Dahl var Vipers´ mest framtredende spiller med elleve mål på 14 skudd, med åtte av scoringene etter pause. Det var nok til at Vipers tok en etterlengtet seier.
Tidspunkt: 13-02-2021 - Kl.19:38 - Kilde: NRK - Info


78. Vipers henter ny høyrekant
Aker-spiller Tuva Høve (20) slutter seg til Vipers kristiansand fra neste sesong. Hun har skrevet under en treårskontrakt med klubben. Talentet, som opprinnelig er fra Trondheim, forlot Byåsen til fordel for Aker i Oslo foran inneværende sesong. Hun har landskamper på aldersbestemt nivå og tatt både gull og sølv med Norge i junior-EM.
Tidspunkt: 12-02-2021 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


79. Mørk gikk av banen i tårer
Nora Mørk gikk gråtende av banen rett før slutt i mesterligaoppgjøret mot Rostov-Don. Det melder TV 2. Håndballstjernen kolliderte tilsynelatende med en motspiller og tok seg til kneet før hun haltet av banen. TV-bildene viste en misfornøyd Mørk riste på hodet, puste tungt og gråte voldsomt på benken i sluttminuttene av kampen. Flere personen prøvde å trøste landslagsprofilen, men hun var oppløst i tårer. Vipers kristiansand endte opp med å tape med ett mål. Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad skriver i en SMS til NRK at Mørk er til sjekk med det medisinske apparatet, men at det er for tidlig å si noe om skadeomfanget.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.20:22 - Kilde: NRK - Info


80. Vipers tildelt én seier og to tap
Det europeiske håndballforbundet (EHF) har bestemt seg for å fastsette resultatet i alle de koronautsatte kampene i mesterligaen håndball kvinner. For hver av kampene har EHF utpekt et ansvarlig lag for at kampen ikke ble avviklet og ilagt det laget 0-10-tap. Vipers er tildelt 10-0-seier i hjemmekampen mot Bietigheim og tilsvarende tap i de nå avlyste kampene mot Metz (h) og Rostov (b). Det betyr at norske Vipers kristiansand må slå russiske Rostov Don i onsdagens kamp for å ha mulighet til å kunne kapre en av de to plassene som sikrer direkte kvartfinalespill.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.18:10 - Kilde: NRK - Info


81. Alle lagene til cupspillet
På grunn av eventuelle uklarheter som følge koronautsettelser har EHF bestemt seg for å sende alle lagene i mesterligaen håndball videre til åttedelsfinaler. Det opplyser Det europeiske håndballforbundet i en pressemelding onsdag. Beslutningen gjør at både Vipers kristiansand (kvinner) og Elverum (menn) er klar for cupspillet i turneringen. Det er første gang et norsk herrelag klarer dette. Det har hersket usikkerhet rundt fullførelsen av gruppespillet ettersom blant andre Vipers har måttet utsette en rekke kamper på grunn av pandemien. EHF har bestemt seg for å fastsette resultatet i alle de koronautsatte kampene som ikke kunne spilles i kvinnenes gruppespill. Men puljespillet får uansett kun betydning for seedingen i åttedelsfinalene.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.18:10 - Kilde: NRK - Info


82. Nytt Vipers-tap i Ungarn
Vipers kristiansand tapte 26-31 mot FTC Hungaria og gikk glipp av viktige poeng i kampen om å kvalifisere seg direkte til kvartfinalene i mesterligaen. Tapet var det norske håndballagets andre strake mot FTC i Ungarn. Vipers spiller igjen i Ungarn kommende torsdag. Da venter puljetreer Rostov-Don. Seier der kan bli en nøkkel til kvartfinaleplass.
Tidspunkt: 08-02-2021 - Kl.19:49 - Kilde: NRK - Info


83. Vipers tapte med to mål i Ungarn

Vipers kristiansand er på reise rundt i Europa for å komme ajour med sine kamper i EHF Delo Champions League. Lørdag var turen gått til Ungarn hvor FTC Rail Cargo stod på motsatt banehalvdel. Med Silje Waade ute etter at hun tok korsbåndet i kampen mot Metz som var første stopp på reisen rundt i […]

The post Vipers tapte med to mål i Ungarn appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-02-2021 - Kl.16:29 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


84. Svensk superstjerne til Vipers 
Den svenske håndballspilleren Isabelle Gulldén har signert for Vipers kristiansand. Hun har skrevet under en toårskontrakt med klubben. 31-åringen har spilt over 200 landskamper for Sverige. Hun kommer fra den franske storklubben Brest Bretagne.
Tidspunkt: 05-02-2021 - Kl.17:18 - Kilde: NRK - Info


85. Svensk veteran til Vipers 
Den svenske håndballspilleren Isabelle Gulldén har signert for Vipers kristiansand. Hun har skrevet under en toårskontrakt med klubben. 31-åringen har spilt over 200 landskamper for Sverige. Hun kommer fra den franske storklubben Brest Bretagne.
Tidspunkt: 05-02-2021 - Kl.17:18 - Kilde: NRK - Info


86. Nora Mørk forlenget med Vipers
Vipers kristiansand har forlenget kontrakten med Nora Mørk med ytterligere ett år, bekrefter klubben på sine nettsider. – Jeg valgte å forlenge fordi jeg trives veldig godt, og akkurat sånn som situasjonen er nå tror jeg det er det riktige å gjøre for min utvikling, sier Mørk. Trener Ole Gustav Gjekstad er naturlig nok svært fornøyd med Mørks beslutning. – Det er fantastisk bra. Hun er en internasjonal toppspiller som har vært viktig for oss, sier Gjekstad. Nora Mørk byttet ut CSM Bucuresti med Vipers kristiansand i fjor sommer.
Tidspunkt: 04-02-2021 - Kl.18:16 - Kilde: NRK - Info


87. kristiansander blir trener i eliteserieklubb

Tidspunkt: 04-02-2021 - Kl.16:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


88. Vipers med sterk borteseier
Vipers var tilbake på håndballbanen og slo til med 29-28 over det franske storlaget Metz i mesterligaen. Vipers kom best i gang i Frankrike. Ole Gustav Gjekstads lag utnyttet derimot ikke overtaket, og det skyldtes ifølge treneren litt for mye nøling. Likevel kunne Vipers gå til pause med 13-11-ledelse. Etter hvilen var det Metz som startet friskest og klarte å komme à jour. Vipers var en kort periode foran med to mål, men fikk aldri muligheten til å stikke ifra med mer enn tre scoringer. Åtte minutter før slutt ledet gjestene fra kristiansand 26-25. Laget klarte også å avslutte best og tok en sterk seier.
Tidspunkt: 03-02-2021 - Kl.20:37 - Kilde: NRK - Info


89. Start-spiller anmeldt for brudd
kristiansand har anmeldt en Start-spiller for brudd på karantenereglene, melder kommunen på egne nettsider. Ifølge kommunen har spilleren ved to anledninger var til stede på treningslokale da vedkommende skulle vært i innreisekarantene. Personen testet positivt i karantenetiden kort tid etter å ha vært til stede, og flere andre ble dermed satt i karantene.
Tidspunkt: 27-01-2021 - Kl.15:56 - Kilde: NRK - Info


90. Start-spiller anmeldt for coronabrudd
En Start-spiller er anmeldt av kristiansand kommune for brudd på karanteneregler, skriver Fædrelandsvennen.
Tidspunkt: 27-01-2021 - Kl.15:15 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


91. kristiansanderen er den eneste nordmannen med kamper for storklubben. Slik reagerer han på Ødegaard-nyheten

Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.17:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


92. Trondheim og kristiansand vil skjenke: – Ingen grunn til å bremse
Trondheim, kristiansand og Tromsø åpner kranene, mens Oslo fortsetter skjenkeforbudet. Bergen åpner for øl og vin til mat. En rekke andre kommuner med lavt smittetrykk vil tillate skjenking.
Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.10:26 - Kilde: E24 - Info


93. Vipers med full kontroll
Et tafatt Bucuresti var aldri i nærheten av å true Vipers i Mesterligaen lørdag. kristiansandslaget vant til slutt 29-22 i Romania. Dermed slo sørlendingene tilbake etter å ha gitt fra seg en seks måls ledelse mot Esbjerg i første kamp siden EM- og julepausen forrige lørdag. Den gang endte kampen 22-22. Vipers har nå ti poeng etter seks spilte kamper i Mesterligaen. Det holder til en 3.-plass, poenget bak toer Bucuresti. (NTB)
Tidspunkt: 16-01-2021 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


94. Vipers-kamp utsatt igjen
Den utsatte mesterligakampen i håndball mellom Vipers kristiansand og Rostov Don er utsatt igjen som følge av koronasmitte i den russiske klubben. Kampen skulle spilles onsdag kveld, men er utsatt på ubestemt tid. Vipers melder i en pressemelding tirsdag kveld at Rostov Don ankom kristiansand mandag og at hele reisefølget ble testet. Det ble påvist smitte, og i henhold til protokollen for internasjonale kamper har EHF utsatt kampen. Assisterende kommuneoverlege Priscilla Hilton har ifølge Vipers satt de smittede i isolasjon og resten av reisefølget i karantene.
Tidspunkt: 12-01-2021 - Kl.20:47 - Kilde: NRK - Info


95. Reistad vrakar Vipers – signerer for meisterliga-rival
Eit av Europas største handballtalent har bestemt seg. Henny Reistad (21) droppar Vipers kristiansand og held fram karrieren i «norsk» klubb i utlandet.
Tidspunkt: 09-01-2021 - Kl.19:28 - Kilde: NRK - Info


96. kristiansander er kjæreste med Mjøndalen-treneren: – Kvalikplassen vil redde jula
Tirsdag avgjøres det om hvem som spiller kvalik av Start og Mjøndalen. Malin Berås er blant de ytterst få sørlendingene som håper at Start rykker ned.
Tidspunkt: 22-12-2020 - Kl.00:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


97. Åsanes ville dag endte med seier: Skal spille kvalik til Eliteserien
Kampen begynte i Grimstad, fortsatte i kristiansand og endte med at Åsane skal spille kvalifisering til Eliteserien!
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.23:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


98. Kaoskampen: Jerv- Åsane prøver på nytt i kristiansand i kveld
Den utsatte kampen mellom Jerv og Åsane spilles på Starts hjemmebane i kristiansand klokken 19.30.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.17:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


99. Forlot banen etter ett minutt
Åsane skulle egentlig møtt Jerv på Levermyr i Grimstad, men vestlandsklubben nekter å spille på grunn av værforholdene. Dommeren mente på sin side at kampen bør spilles. – Det er helt uaktuelt for oss å slippe spillerne ut på denne banen, sier Åsanes lagleder Odd Krister Føllesdal til BA ifølge VG. Det har regnet på Sørlandet i flere dager, og Åsane mente altså at tilstanden ikke er god nok. – Vi er forberedt på kamp, men legger en annen kampplan. Det blir nok krig. Så er ikke Åsane happy med det, sier Trond Christoffersen, som er daglig leder i Jerv. Kampen ble først satt i gang, men etter ett minutt gikk spillerne av banen igjen. Det skjedde etter høylytt diskusjon blant aktørene, melder NRKs reporter. Daglig leder i Start Christopher MacConnacher bekrefter overfor Fædrelandsvennen at klubbene har forhørt seg om de kan spille kampen på Starts hjemmebane i kristiansand. NRK oppdaterer saken.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.13:45 - Kilde: NRK - Info


100. Ny rekord av Bodø/Glimt – Start med viktig poeng i bunnstriden
kristiansand (VG) (Start – Bodø/Glimt 1–1) Ustoppelige Bodø/Glimt tok poengrekorden i Eliteserien fra Molde. Nå jakter de en ny milepæl – 100 mål – og dit er det ni scoringer til.
Tidspunkt: 02-12-2020 - Kl.21:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


101. Lunde til EM lørdag
Silje Solberg skal avgi en ny koronatest onsdag. Katrine Lunde spisser EM-formen i Norge. Emily Stang Sando blir trolig førstekeeper i åpningskampen. Solberg har vært koronasmittet en stund, og det drar ut for henne med å vise negativt prøveresultat. Lunde mistet et ufødt barn nylig etter at hun i november meldte avbud til EM på grunn av graviditet. – Katrine er i trening i kristiansand med EM-reservene der. Hun blir coachet (trent) litt ekstra av Lene Rantala der. Katrine er sprek og i fin form og kommer til Danmark lørdag, sier Thorir Hergeirsson landslagssjef.
Tidspunkt: 02-12-2020 - Kl.14:04 - Kilde: NRK - Info


102. I to byer har hotellprisene økt betydelig
At ikke hotellprisene har falt mer i år henger sammen med hvor lite fortjeneste det er på overnattinger om dagen, forklarer hotellekspert. I kristiansand og Kristiansund økte prisene med over 10 prosent i tredje kvartal.
Tidspunkt: 30-11-2020 - Kl.21:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


103. I to byer har hotellprisene økt betydelig
At ikke hotellprisene har falt mer i år henger sammen med hvor lite fortjeneste det er på overnattinger om dagen, forklarer hotellekspert. I kristiansand og Kristiansund økte prisene med over 10 prosent i tredje kvartal.
Tidspunkt: 30-11-2020 - Kl.19:32 - Kilde: E24 - Info


104. Akinyemi ferdig i HamKam: - Vi har gitt ham fri
Starts storsignering har fått lov til å reise hjem til kristiansand, og spiller neppe mer for HamKam denne sesongen.
Tidspunkt: 26-11-2020 - Kl.16:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


105. Tusenvis permittert i Oslo - i kristiansand er kranene åpne
Martin Reinsnes og Adrian Borge er to av flere tusen ansatte i restaurant- og utelivsbransjen som er permittert fra jobben. Men forskjellene er store fra by til by.
Tidspunkt: 22-11-2020 - Kl.13:32 - Kilde: E24 - Info


106. Tronstad snakker ut etter hyllesten: – Det betyr alt. Jeg har jobbet hardt for dette
For Sondre Tronstad var landslagsdebuten et bevis på at hardt arbeid over tid lønner seg. – Det betyr alt, sier kristiansanderen.
Tidspunkt: 19-11-2020 - Kl.23:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


107. Vipers klar for nok en NM-finale
Regjerende mester Vipers kristiansand spilte seg til sin fjerde strake NM-finale i håndball etter å ha slått Fana 33-24 onsdag. Vipers har vunnet de tre foregående NM-finalene. Det blir lagets fjerde cupfinale. I 2011 ble det tap for Larvik. Semifinalen var spennende de ti første minuttene. Fana holdt overraskende godt følge med hjemmelaget før Vipers stakk ifra på 4-4 og til 17-11 ved pause. Gjestene fra Bergen startet også godt i annen omgang og reduserte til 17-19 før Heidi Løke og hennes venninner igjen satte på turboen og stoppet på en komfortabel nimålsseier.
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.21:50 - Kilde: NRK - Info


108. Vipers til finale
Regjerende mester Vipers kristiansand spilte seg til sin tredje strake NM-finale i håndball etter å ha slått Fana 33–24 onsdag. Vipers har vunnet de to foregående NM-finalene. Det blir lagets fjerde cupfinale. I 2011 ble det tap for Larvik. Løke ble Vipers toppscorer med åtte mål, mens Celine Solstad stoppet på seks mål for Fana. Hvem som blir finalemotstander, er ennå ikke klart. Fredrikstads møte med Sola ble utsatt på grunn av koronasmitte hos Fredrikstad. NM-finalene skal etter planen spilles i Oslo Spektrum 29. desember. (NTB)
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


109. Slår alarm om miljøversting på kristiansand-baner
I flere rapporter Norges Fotballforbund (NFF) har gjort i kristiansand, ser de at mikrofibrene i kunstgresset løsner og dras ut av anleggene. Forbundet mener vedlikeholdet på anleggene har vært for dårlig.
Tidspunkt: 02-11-2020 - Kl.22:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


110. Direkte: Kan Fana ryste landslagsstjernene?
Målservice: Fana gjester Vipers i kristiansand. Avkast kl. 17.30.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.22:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


111. Donn avlyser treninger på kristiansand stadion: – Handler om hensynet til barn og unge
Daglig leder Per Christian Osmundsen i Donn har sett seg lei av tilstanden på stadion. Fra neste uke slukker han lysene i to uker.
Tidspunkt: 30-10-2020 - Kl.16:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


112. Politikerne reagerer etter kunstgress-slakt: – Dette må vi løse, og vi må løse det nå
I kristiansand-budsjettet er det satt av 3,35 millioner kroner i året til utbedring av kunstgressbaner. Det er altfor lite, sier ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap).
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.20:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Fana møter Vipers i NM-semifinalen
Vipers kristiansand blir storfavoritt hjemme mot Fana i NM-semifinalen i håndball for kvinner. I den andre semifinalen tar Fredrikstad imot Sola.
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.17:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Fana møter Vipers
Vipers kristiansand blir tar imot Fana i NM-semifinalen i håndball for kvinner. I den andre semifinalen tar Fredrikstad imot Sola. Det ble klart i trekningen som ble foretatt i Norges Håndballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Semifinalene i håndball-NM spilles onsdag 11. november.
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.12:32 - Kilde: NRK - Info


115. Singh senket Start
Med et skudd fra rundt 16 meter scoret Harmeet Singh kampens eneste mål etter 52 minutter da Sandefjord slo Start 1-0 i en eliteseriekamp i fotball i kristiansand lørdag kveld.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


116. Historisk bankID-dom i Høyesterett
En mann fra kristiansand som har vært offer for bankID-svindel, har fått medhold i Høyesterett og slipper unna en milliongjeld.
Tidspunkt: 23-10-2020 - Kl.20:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


117. Historisk BankID-dom: Slipper milliongjeld
En mann fra kristiansand som har vært offer for BankID-svindel, har fått medhold i Høyesterett og slipper en milliongjeld.
Tidspunkt: 23-10-2020 - Kl.15:01 - Kilde: E24 - Info


118. Vipers knuste Larvik
Vipers kristiansand og Nora Mørk sendte over 40 baller inn bak den tidligere storheten Larvik på vei til 41–26-seier i eliteserien i håndball onsdag. Mørk har en fortid i Larvik der hun vant mesterligaen i 2011. Vipers ledet 20-13 ved pause, men forspranget økte solid i løpet av andreomgangen. Våren 2018 forsvant hegemoniet i norsk kvinnehåndball vel 15 mil sørover fra Larvik til kristiansand. Vipers tok da sitt første seriegull, to poeng foran LHK, av hittil tre. (NTB)
Tidspunkt: 21-10-2020 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


119. Tre personer er pågrepet i forbindelse med kristiansand-drapet
Tre personer er pågrepet i forbindelse med etterforskningen av drapet på Dan Eivind Lid i kristiansand. De tre er kjent for politiet fra før.
Tidspunkt: 20-10-2020 - Kl.16:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


120. Tre personer siktet for drap i kristiansand
Politiet har pågrepet og siktet tre personer for drapet på Dan Eivind Lid (48) i kristiansand. De tre er kjent for politiet fra før.
Tidspunkt: 20-10-2020 - Kl.15:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


121. Vipers´ mesterligakamp utsatt
Vipers kristiansand har fått bekreftet at lørdagens bortemøte med russiske Rostov Don er utsatt. Det er uklart når kampen blir spilt. – Det var litt som ventet i og med at det ellers hadde vanket ti dagers karantene, sier daglig leder Terje Marcussen i Vipers til Fædrelandsvennen. Det ville ført til flere utsatte kamper i den norske serien og cupen. Etter planen skal Vipers ta imot Rostov Don til hjemmekamp 21. november. Klubben har foreslått å spille begge oppgjørene på nøytral grunn i november.
Tidspunkt: 19-10-2020 - Kl.14:20 - Kilde: NRK - Info


122. Fanget av spillkarusellen
Kjetil Åsvald Åsen låser opp døren til arbeidsplassen i kristiansand. Han går raskt opp i tredje etasje og setter kursen mot kontoret. På med lyset. På med PC-en.
Tidspunkt: 19-10-2020 - Kl.12:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


123. Disse lagene møtes i kvartfinalene i håndball-NM
Kvartfinalene i håndball-NM for kvinner ble trukket fredag. Da ble det blant annet klart at tittelforsvarer Vipers kristiansand møter Molde borte.
Tidspunkt: 16-10-2020 - Kl.13:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


124. Vipers skal til Molde
Kvartfinalene i handball-NM for kvinner blei trekte fredag: Molde - Vipers kristiansand Sola - Storhamar Byåsen - Fredrikstad Fana - Grane eller Tertnes. Kampane går onsdag 28. oktober. Den utsette åttedelsfinalen mellom Grane og Tertnes går 25. oktober.
Tidspunkt: 16-10-2020 - Kl.12:59 - Kilde: NRK - Info


125. Kolonial.no dobler kapasiteten med nytt lager – tror de kan nå kristiansand innen 2022
Norges største dagligvarebutikk på nett har opplevd stor pågang gjennom coronakrisen. Nå har de fremskyndet byggingen av et nytt 18.000 kvadratmeter stort lager som blant annet gjør at selskapet kan snuse på nye kunder.
Tidspunkt: 13-10-2020 - Kl.17:14 - Kilde: E24 - Info


126. Mørk og Vipers til topps etter ny siger
Vipers kristiansand toppar si gruppe i meisterligaen i handball etter sin tredje strake siger.
Tidspunkt: 10-10-2020 - Kl.19:31 - Kilde: NRK - Info


127. Dyreparken satte besøksrekord
Til tross for tidvis dårlig vær og utbredt koronasmitte i landet, har kristiansand Dyrepark satt besøksrekord for høstferieukene 40 og 41.
Tidspunkt: 08-10-2020 - Kl.14:04 - Kilde: E24 - Info


128. Vipers med storsiger
Vipers kristiansand vann enkelt 33-22 borte mot Fredrikstad i kvinnenes eliteserie handball. Sunniva Andersen blei toppskårar med sine åtte mål.
Tidspunkt: 07-10-2020 - Kl.19:45 - Kilde: NRK - Info


129. Amundsen viser forakt for rettsstaten
Frps tidligere justisminister kopler partiet Rødt til drapsetterforskningen i kristiansand. Det er en stygg og uverdig anklage.
Tidspunkt: 05-10-2020 - Kl.15:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


130. Viktig storseier for Start
Start tok tre meget viktige poeng i bunnen av eliteserien da de utklasset Haugesund hele 5-1 hjemme i kristiansand søndag kveld. Det var et selvmål fra Haugesunds Ulrik Tillung Fredriksen som innledet målfesten før Mohamed El Makrini satte inn 2-0 og Eirik Schulze 3-0. Ni minutter etter pause ga Ibrahima Wadji Haugesund et lite håp, men Start viste ingen nåde. Etter en time scoret Eirik Schulze igjen, før Ulrik Tillung Fredriksen faktisk scoret sitt andre selvmål for kvelden. Start ligger dermed på kvalifiseringsplass i eliteserien og har fire poeng opp til Haugesund, som inntil videre er på trygg grunn.
Tidspunkt: 04-10-2020 - Kl.20:23 - Kilde: NRK - Info


131. Vipers med sterk borteseier
Vipers kristiansand slo tyske Bietigheim 33-29 på bortebane i mesterligaen lørdag kveld. Nora Mørk stod frem med hele ni mål, mens Henny Reistad noterte seg for sju. Katrine Lunde var tilbake mellom stengene for første gang på 504 dager, ifølge NTB. Keeperen leverte flere sterke redninger i Tyskland. De øvrige kampene i gruppa denne helgen er utsatt på grunn av koronasmitte.
Tidspunkt: 26-09-2020 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


132. Kristiansund vann i kristiansand
Christoffer Aasbak og Amahl Pellegrino scora i første omgang, og det var nok til å sikre Kristiansund 2-1 over Start. Christian Bolanos reduserte seks minutt på overtid. Start er dermed framleis i stor nedrykksfare, med berre Mjøndalen og Aalesund bak seg.
Tidspunkt: 20-09-2020 - Kl.19:58 - Kilde: NRK - Info


133. Korona stoppar Vipers-kamp
Meisterligakampen mellom Vipers og FTC Hungaria laurdag er avlyst etter at to av dei ungarske spelarane har testa positivt på covid-19, melder klubben. Dei to spelarane er sett i isolasjon i kristiansand, medan resten av laget er i karantene. Laget kom til Sørlandet torsdag, men skal ha oppheldt seg på hotellet etter at dei vart testa. Det er ikkje kjent når den avlyse kampen vil bli spelt.
Tidspunkt: 18-09-2020 - Kl.18:36 - Kilde: NRK - Info


134. Forsvarer: – Det er hans rett som kunstner å si dette
Rapperen «Kamelen» risikerer 14.500 kroner i bot for å ha sagt «fuck politi» under en konsert i kristiansand. Artistens forsvarer mener 27-åringen må frifinnes på alle punkter.
Tidspunkt: 16-09-2020 - Kl.02:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


135. Kamelen nekter straffskyld
Tirsdag startet rettssaken mot rapperen Kamelen i kristiansand tingrett.
Tidspunkt: 15-09-2020 - Kl.14:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


136. Kamelen nekter straffskyld
Tirsdag startet rettssaken mot rapperen Kamelen i kristiansand tingrett.
Tidspunkt: 15-09-2020 - Kl.12:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


137. Vipers med fjerde strake siger
Heidi Løke og Jeanett Kristiansen scora sju mål kvar, då Vipers kristiansand slo Byåsen 33–21. Dette er den strake fjerde sigeren for sørlendingane. Med sigeren har Vipers to poeng luke til serietoar Storhamar på toppen av tabellen i eliteserien. Tabelltrear Ternes slo Fredrikstad 35–22. Både Storhamar og Tertnes har ein kamp til gode.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.21:13 - Kilde: NRK - Info


138. Deltok i invasjonen 9. april. Nå er vraket funnet utenfor kristiansand.
Krysseren «Karlsruhe», som bombarderte kristiansand 9. april 1940, er funnet på 490 meters dyp utenfor kristiansand.
Tidspunkt: 06-09-2020 - Kl.17:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


139. Pellegrino-dobbel
Amahl Pellegrino scoret begge målene da kristiansand vant 2-0 borte mot Sandefjord. Det var som alle himmelens sluser åpnet seg da det nærmet seg avspark i Sandefjord. Et kraftig regnvær kombinert med lyn, torden og hagl gjorde at dommeren ikke kunne blåse i gang kampen til oppsatt tid. Men da den først kom i gang, én time forsinket, kunne verken værguder eller Sandefjord-keeper Jacob Storevik hindre Pellegrino i å score sitt 14. og 15. mål for sesongen.
Tidspunkt: 30-08-2020 - Kl.21:17 - Kilde: NRK - Info


140. Vipers startet sesongen med seier
Sola ga storfavoritt Vipers kristiansand hard kamp i Nora Mørks eliteseriecomeback, men slapp opp for krefter og tapte 25-34. Linn Jørum Sulland ble toppscorer for Vipers med seks mål, mens Malin Holta var kampens suverene toppscorer med 11 scoringer for Sola.
Tidspunkt: 29-08-2020 - Kl.20:17 - Kilde: NRK - Info


141. Vålerenga har fortsatt mye å lære
Det vanskeligste i fotball ble altfor vanskelig for Vålerenga i kristiansand. Laget som vil være topplag klarer det ikke helt.
Tidspunkt: 17-08-2020 - Kl.23:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


142. Start vant thriller
Eirik Schulze scoret begge målene da Start slo Vålerenga 2-1 i mandagens eliteseriekamp i kristiansand. Vinnermålet kom langt inn i overtiden.
Tidspunkt: 17-08-2020 - Kl.22:34 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


143. Sondre Nordstad Moen smadret 44 år gammel europarekord
Med et fantastisk løp på kristiansand Stadion fredag kveld ble Sondre Nordstad Moen første europeer i historien som klarte å løpe over 21 km på en time.
Tidspunkt: 07-08-2020 - Kl.22:49 - Kilde: NRK - Info


144. Corona-smittede har reist med Color Line
Noen passasjerer på to turer fra Hirtshals til kristiansand i juli har i ettertid testet positivt for coronaviruset, opplyser Folkehelseinstituttet.
Tidspunkt: 06-08-2020 - Kl.11:40 - Kilde: E24 - Info


145. Skyhøye hotellpriser i kristiansand: Betalte 8.400 kroner for to netter
Hotellene i kristiansand har hatt en strålende juli måned. Men høy etterspørsel etter sørlandssommer fører også til skyhøye priser.
Tidspunkt: 04-08-2020 - Kl.17:17 - Kilde: E24 - Info


146. Sprikende hotellsommer: Bare ett av tre Oslo-rom i bruk i juli
Mens turistene i stor grad har uteblitt fra hovedstaden, kan hotellsjefer i kristiansand og Bodø glede seg over stort trykk i juli.
Tidspunkt: 04-08-2020 - Kl.08:25 - Kilde: E24 - Info


147. Start med sesongens første seier
De som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Start hadde ikke vunnet noen av de elleve første kampene, men slo til sikkelig i kampen mot Mjøndalen. Kristoffer Tønnessen, Eirik Schulze og Steffen Lie Skålevik sørget for at laget fra kristiansand kunne juble for en 3-0 seier.
Tidspunkt: 02-08-2020 - Kl.19:51 - Kilde: NRK - Info


148. Årets unge playmaker
Vipers-spiller Henny Reistad har fått tildelt rollen som playmaker i det anerkjente nettstedet Handball Planets kåring av årets unge lag. Reistad (21) har hatt en solid sesong i kristiansand i år. Hun er rangert som den tredje beste unge spilleren i verden bak de to ungarske spillerne Katrin Klujber og Noémi Háfra, og i fjor ble hun kåret til årets spiller i Eliteserien.
Tidspunkt: 30-07-2020 - Kl.14:13 - Kilde: NRK - Info


149. Hotellrådgiver om usikker høst: – Vi aner ikke hva som skjer
Til tross for at coronapandemien har gitt reiselivsnæringen en kraftig knekk, kan kristiansand og Bodø fryde seg over fulle hoteller. I Oslo er hotellene mindre enn halvfulle.
Tidspunkt: 27-07-2020 - Kl.13:03 - Kilde: E24 - Info


150. Kaptein Sabeltann bidrar til norgesrekord i hotellbelegg. Men det er ikke bare hotellene som har tidenes opptur i kristiansand.
kristiansand (Aftenposten/E24): Turistnæringen i Sørlandets hovedstad behøvde ikke å bekymre seg for sommeren. Aldri har hotellene vært fullere. Men ett spørsmål svirrer i bakhodet på sørlendingene.
Tidspunkt: 20-07-2020 - Kl.17:31 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Nora Mørk på plass på Vipers-trening
Nora Mørk gleder seg til å ta fatt på sin første trening med Vipers kristiansand.
Tidspunkt: 20-07-2020 - Kl.15:15 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Kongelig sommeridyll på Sørlandet
Kronprinsfamilien nyter norsk sommer på Dvergsøya i kristiansandsfjorden.
Tidspunkt: 19-07-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Henriksen mener dette er grunnen til at RBK sliter
RBK reiste til kristiansand med ambisjoner om seier. Likevel ble det et nytt poengtap for vikartrener Trond Henriksen.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.16:23 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Forlot banen etter denne stygge kollisjonen: Dette sier RBK-profilen om smellen
Anders Trondsens tror han er raskt tilbake på banen etter det ublide møte med reklameskiltet i kristiansand.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.06:00 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Søgne ut mot kristiansand kommune: – Vi opplever det som et ran
Da Søgne og Songdalen var egne kommuner, hadde idrettsklubbene en ordning om gratis leie av baner og haller. Det blir det ikke lenger noe av.
Tidspunkt: 15-07-2020 - Kl.15:48 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Kjørte Grimstad-kristiansand på ti minutter. Farten ble målt til opp mot 200 km/t.
Motorsyklisten som dundret forbi politipatruljer fra Grimstad til kristiansand, med en fart målt til opp mot 200 kilometer i timen, er ennå ikke tatt.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.10:27 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Fyll og bråk fra nord til sør
Politiet har virkelig hatt hendene fulle natt til søndag. Fra Hammerfest i nord til til kristiansand i sør meldes det om berusede, bråkete personer.
Tidspunkt: 12-07-2020 - Kl.07:13 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Bobilene strømmer til Sørlandets største by: – Vi kunne hatt en som gikk rundt på heltid og jaget folk
Bobilene inntar kristiansand, men har få lovlige plasser å gjøre av seg. Fredag kom «No camping»-skiltet på plass på Odderøya.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.08:32 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Han blir ny idrettssjef i kristiansand kommune
Fredag presenterte kristiansand kommune sin nye idrettssjef.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.08:31 - Kilde: Aftenposten - Info


160. Han blir ny idrettssjef i kristiansand kommune: – En drømmejobb
Fredag presenterte kristiansand kommune sin nye idrettssjef.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.08:31 - Kilde: Aftenposten - Info


161. KRS henter svensk strekspiller
kristiansand Topphåndball (KRS) har signert svenske Joakim Larsson. 36-åringen har ni års erfaring fra tyske Bundesliga.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.08:25 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Åpenhjertig Nora Mørk om utfordringene utenfor banen: – Det er veldig tøft
En åpenhjertig Nora Mørk forteller om utfordringene på og utenfor håndballbanen. Nå gleder håndballprofilen seg til å flytte ned til kristiansand og starte sitt nye kapittel i Vipers.
Tidspunkt: 09-07-2020 - Kl.23:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


163. Åpenhjertig Nora Mørk om utfordringene utenfor banen: – Det er veldig tøft
En åpenhjertig Nora Mørk forteller om utfordringene på og utenfor håndballbanen. Nå gleder håndballprofilen seg til å flytte ned til kristiansand og starte sitt nye kapittel i Vipers.
Tidspunkt: 09-07-2020 - Kl.20:14 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Her trener barn og unge – kommunen bryter loven
Mugg, råte og mangel på toalett for handicappede er noe at det som er avdekket ved et idrettsanlegg i kristiansand. – Oppsiktsvekkende, mener handicapforbundet.
Tidspunkt: 09-07-2020 - Kl.04:53 - Kilde: NRK - Info


165. kristiansand-klubben måtte trekke lag på grunn av korona: – Stort frafall i ungdomsfotballen
Søgne gutter 13 er ett av flere Agder-lag som har mistet spillere og måtte trekke lag som følge av koronaperioden. NFF melder om at klubber har hatt et frafall i ungdomsfotballen på opp mot 30 prosent.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.17:58 - Kilde: Aftenposten - Info


166. To hardt skadet i arbeidsulykke i kristiansand
To personer er hardt skadd i en arbeidsulykke på Varoddbrua i kristiansand, ifølge politiet. En vaier skal ha røket i forbindelse med rivingen av brua.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.13:08 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Fikk koronadiagnose etter falsk positiv test
Onsdag forrige uke fikk Pia Evensen fra kristiansand (31) beskjed om at hun hadde testet positivt for Covid-19. To dager senere fikk hun kontrabeskjed.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.12:07 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Bygger spesiell bro over drikkevannet til 50.000 innbyggere i kristiansand
Ei ny E 39-bro blir laget på en unik måte, for å skjerme drikkevannet til 50.000 innbyggere i kristiansand.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.09:23 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Mulig klorlekkasje i Dyreparken i kristiansand – en person til sykehus
En person er sendt til sykehus etter en mulig klorlekkasje i Dyreparken i kristiansand. Dyreparken er åpen, mens badeland er stengt.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.07:17 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Hvis noen skulle lure på om kunst har sprengkraft, kan de ta en tur til kristiansand. Byen er nærmest blitt en installasjon. | Frank Rossavik
Ikke helt Kardemomme by.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.05:00 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Hotelldirektør: – Juli i år kan bli bedre enn i fjor
Hotellbelegget i Oslo var bare 20,2 prosent i juni. I kristiansand var det derimot langt høyere. Nå spår hotelldirektør Raymond Kirknes en strålende juli.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.19:52 - Kilde: E24 - Info


172. kristiansand-talenter fikk spesialtrening av verdens beste sandvolleyspillere: – En stor inspirasjon
Max Jørgen Fosselie (16) og Even Stray Aas (14) fikk treningsbesøk av verdensenere Anders Mol og Christian Sørum. Det satte spor hos de unge sandvolley-talentene fra kristiansand.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.16:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


173. Veton Berisha advarer Start: – Det begynner å ligne på noe
Seks spillere manglet da Viking satte seg på bussen til kristiansand fredag. Men Veton Berisha sier det er en selvsikker Viking-gjeng som jakter sin andre strake seier.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.14:04 - Kilde: Aftenposten - Info


174. kristiansand-talenter fikk spesialtrening av verdens beste sandvolleyspillere: – En stor inspirasjon
Max Jørgen Fosselie (16) og Even Stray Aas (14) fikk treningsbesøk av verdensenere Anders Mol og Christian Sørum. Det satte spor hos de unge sandvolley-talentene fra kristiansand.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Første flodsvin-fødsel i Dyreparken på flere år
Tre kapybara-unger er født i Dyreparken i kristiansand. Kapybara, også kalt flodsvin, er verdens største gnager.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.11:42 - Kilde: Aftenposten - Info


176. Viking-skryt fra Ingve Bøe etter viktig seier: – Nå kan Viking riste av seg skuffelsene for alvor
BLOGG: Her er tankene etter tre poeng mot Sandefjord – og et par råd før turen til kristiansand.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.08:11 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Viking-skryt fra Ingve Bøe etter viktig seier: – Nå kan de riste av seg skuffelsene for alvor
BLOGG: Her er tankene etter tre poeng mot Sandefjord – og et par råd før turen til kristiansand.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.08:11 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Årsbeste i verden av Mezngi
Sondre Nordstad Moen klarte ikke å følge Zerei Kbrom Mezngi på siste runden av en 10.000 meter i Bergen onsdag. Løpene er de to raskeste i verden i år. Stavangers Mezngi vant løpet på 28.23, mens Moen kom inn sekundet bak. Nordstad Moen står med den norske rekorden på øvelsen. Tiden 27.24,78 satte han i kristiansand i august i fjor.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.21:57 - Kilde: NRK - Info


179. Mathisen og Årst satser på ny idrett
For to år siden prøvde denne trioen idretten padel i Spania for første gang. Nå har de åpnet en 2000 kvm stor hall i kristiansand.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.11:36 - Kilde: Aftenposten - Info


180. kristiansand-talent med karrierebeste - holdt lenge følge med Jakob Ingebrigtsen
Sigurd Tveit (20) imponerte under herrenes 800 meter på Bislett, da han lenge holdt følge med Ingebrigtsen-brødrene. Mens Amalie Sæten fra kristiansand var best på samme distanse hos kvinnene.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.10:45 - Kilde: Aftenposten - Info


181. Børufsen forlenger med Start
Espen Børufsen har vært ute med skade siden juni 2018, men tirsdag forlenget han kontrakten med Start med tre måneder. Børufsen fikk debuten sin for kristiansand-klubben tilbake i 2006 og har spilt over 300 kamper for Start.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


182. Tangerud og Pedersen tok NM-gull
Fredrik Tangerud fra kristiansand leverte det beste trikset under tunge forhold på Hamar. Det holdt til 80 poeng fra dommerne og seier til Tangerud. På kvinnesiden var det Tonje Pedersen som vant. Hun var eneste kvinne som deltok og landet til slutt trikset som sørget for at hun ble norgesmester.
Tidspunkt: 28-06-2020 - Kl.18:34 - Kilde: NRK - Info


183. Hva gjør du hvis du blir korona-syk på Norgesferien? Slik forbereder feriekommunene seg.
I Kragerø sendes turister med mistanke om koronasmitte hjem. I kristiansand er det et egne hotellrom til syke sommergjester.
Tidspunkt: 28-06-2020 - Kl.13:56 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Børven fortsatte målshowet
RBK-klare Torgeir Børven scoret to nye mål da Odd slo Start hele 5-0 i kristiansand lørdag kveld. Børven har dermed scoret seks ganger på sesongens fire første seriekamper. Markus André Kaasa, vebjørn Hoff og Tobias Lauritsen scoret også for Odd.
Tidspunkt: 27-06-2020 - Kl.19:50 - Kilde: NRK - Info


185. Sondre Tronstad i Fotballradioen: – Jeg gruet meg til hver trening
Vitesse-proff og kristiansander Sondre Tronstad besøker Fotballradioen.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.12:09 - Kilde: Aftenposten - Info


186. Voldsepisoder i kristiansand og Vennesla
Politiet i Agder melder om aggressiv stemning natt til torsdag, der to menn er utsatt for vold i Vennesla og i kristiansand, og en er pågrepet med våpen.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.03:58 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Gikk av som idrettssjef etter 18 år: Under hans ledelse er det blitt flere og flere idrettsanlegg i kristiansand. Han husker spesielt én feide ekstra godt.
Terje Abrahamsen har stått i mange stormer – og innrømmet mange feil. Samtidig har idrettsanleggene i kristiansand poppet opp. Etter 18 år som idrettssjef pensjonerte 67-åringen seg denne uka.
Tidspunkt: 24-06-2020 - Kl.21:01 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Sterke følelser for Molde-spiller: Klar for kamp mot bestekompisen
Tobias Christensen (20) skal tilbake til kristiansand som Molde-spiller: – Det blir spesielt, sier sørlendingen.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.14:04 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Kamelen fikk bot etter å ha ropt «fuck the police»: – Ren maktmisbruk fra politiets side, mener professor
Kamelen nekter å vedta et forelegg blant annet for å ha ropt «fuck the police» under en konsert i kristiansand, og må derfor møte i retten igjen. Jussprofessor mener politiet har gjort det meste feil i saken.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.20:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


190. Derfor spilte ikke Aremu: – Det er jo sikkert ingen som vil tro meg
Starts kanskje viktigste spiller måtte stå over mot Sandefjord etter en høyst uvanlig skade hjemme i kristiansand.
Tidspunkt: 21-06-2020 - Kl.19:06 - Kilde: Aftenposten - Info


191. Stadfesta: Nora Mørk reiser heim
Handballstjerna Nora Mørk forlèt den rumenske klubben sin CSM Bucuresti og reiser heim til Noreg. Det blir stadfesta fredag av klubben. Det var TV 2 som omtalte saka først i Noreg. Mørk oppgjev alvorlege helseproblem i famlien som åprsak til at ho vender heim. Ifølgje TV 2 ligg Vipers kristiansand best an til å sikre seg underskrifta hennar.
Tidspunkt: 19-06-2020 - Kl.20:59 - Kilde: NRK - Info


192. Løpestjerne vil sette europeisk rekord i kristiansand
I fjor satte han norsk rekord på 10.000 meter på kristiansand stadion. I år kommer Sondre Nordstad Moen (29) tilbake for å sette europeisk rekord på én times løping.
Tidspunkt: 18-06-2020 - Kl.14:03 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Poengdeling i kristiansand
Det endte 2-2 mellom Start og Strømsgodset på Sør Arena onsdag kveld. Lars-Jørgen Salvesen ga gjestene ledelsen på overtid i første omgang, men etter pause snudde Start ved Mathias Bringaker og Eman Markovic. Herman Stengel utlignet for Strømsgodset.
Tidspunkt: 17-06-2020 - Kl.19:52 - Kilde: NRK - Info


194. Munchmuseet unnlot å journalføre Nicolai Tangen-arrangementer
Middag på Jamie Olivers kontor i London og vinsmaking i kristiansand ble ikke journalført av Munchmuseet. – Dypt problematisk, mener jurist.
Tidspunkt: 16-06-2020 - Kl.07:16 - Kilde: Aftenposten - Info


195. TV 2: Nora Mørk vender tilbake til norsk håndball
Ifølge TV 2 vender Nora Mørk tilbake til norsk håndball kommende sesong, og Vipers kristiansand er klubben som peker seg ut.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.20:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


196. TV 2: Nora Mørk tilbake til Norge
Nora Mørk signerer for Vipers kristiansand, melder TV 2. Mørk har ett år igjen av kontrakten med CSM Bucuresti, men den rumenske klubben sliter tungt økonomisk, og har blant annet slitt med å utbetale lønn.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.20:43 - Kilde: NRK - Info


197. Vipers vil hente Nora Mørk hjem til Norge
Etter det NRK kjenner til, jobber Vipers kristiansand med å sikre seg signaturen til den norske landslagsstjernen Nora Mørk.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.20:20 - Kilde: NRK - Info


198. TV 2: Nora Mørk vender tilbake til norsk håndball
Ifølge TV 2 vender Nora Mørk tilbake til norsk håndball kommende sesong, og Vipers kristiansand er klubben som peker seg ut.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.18:09 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Endelig brøt løpstalentet fra kristiansand en barriere
Så glad ble Sigurd Tveit (20) da han søndag fosset inn til 1.49,40 på Bislett – og nådde milepælen mange 800 meterløpere drømmer om.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.16:02 - Kilde: Aftenposten - Info


200. En person skadet i eksplosjon i kristiansand
Det har vært en eksplosjon i et bygget til firmaet Oneco på Andøya i kristiansand. Det lukter gass og det er store skader på stedet.
Tidspunkt: 15-06-2020 - Kl.11:37 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Ti sentrale personer ferdige i KRS på mindre enn ett år
Etter fiaskosesongen til kristiansand Topphåndball har til sammen ti ressurspersoner trukket seg ut. Stridens kjerne skal være hvordan styreleder Tommy Egeli har styrt klubben.
Tidspunkt: 10-06-2020 - Kl.19:58 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Tre tidligere Start-spillere vil bli idrettssjef i kristiansand
Blant de 54 søkerne som vil overta jobben etter Terje Abrahamsen finnes tre tidligere Start-spillere.
Tidspunkt: 10-06-2020 - Kl.07:56 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Daglig leder ferdig i KRS etter mindre enn ett år
Uenighet om veien videre skal være årsaken til at Mona Nordvik ikke lenger er daglig leder i kristiansand Topphåndball (KRS).
Tidspunkt: 08-06-2020 - Kl.17:11 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Plukket over 300 flått av hunden
Etter en skogstur plukket kristiansandskvinnen Bente Alida Johannessen over 300 flått av hunden sin.
Tidspunkt: 08-06-2020 - Kl.16:57 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Sommerløpet er avlyst
Mandag bestemte Sommerløpet seg for å avlyse årets løpsfest i kristiansand.
Tidspunkt: 08-06-2020 - Kl.13:07 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Langfeldt blir salgs- og markedssjef i kristiansand Topphåndball
Tidligere Vipers-trener og sportslig leder Peder Langfeldt (49) blir salgs- og markedssjef i 1. divisjonsklubben kristiansand Topphåndball.
Tidspunkt: 08-06-2020 - Kl.09:41 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Langfeldt får sjefsrolle i kristiansand Topphåndball
Tidligere trener og sportslig leder i Vipers, Peder Langfeldt (49), blir salgs- og markedssjef i 1. divisjonsklubben kristiansand Topphåndball.
Tidspunkt: 08-06-2020 - Kl.09:41 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Skålevik på vei til Start
Steffen Lie Skålevik (27) signerer trolig for Start i løpet av kort tid. Tre år etter han ble helt i kristiansand.
Tidspunkt: 05-06-2020 - Kl.20:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


209. Fædrelandsvennen: Skålevik på vei til Start
Steffen Lie Skålevik (27) signerer trolig for Start i løpet av kort tid. Tre år etter han ble helt i kristiansand.
Tidspunkt: 05-06-2020 - Kl.19:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


210. Nora Mørk i kristiansand: – Skulle jeg dratt hjem til Norge er Vipers eneste alternativ
Nora Mørk tror Ole Gustav Gjekstad kan lede Vipers til Champions League-triumf – og utelukker ikke at hun selv kan ha lyst til å bli en del av moroa.
Tidspunkt: 05-06-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Skålevik på vei til Start
Steffen Lie Skålevik (27) signerer trolig for Start i løpet av kort tid. Tre år etter han ble helt i kristiansand.
Tidspunkt: 05-06-2020 - Kl.15:33 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Reiser Norge rundt på minisamlinger

Tonje Larsen og Tore Johannessen og deres landslagsteam for jenteungdomslandslaget (LK02) tar syvmilsstøvlene på og holder samlinger rundt om i Norge i perioden 22.-26.juni. Det blir en litt annerledes samling for ungdommen denne gang. Med kun dagssamling blir det mindre grupper og sannsynligvis mer intenst. Det blir besøk i Oslo, Skien, kristiansand og Bergen denne […]

The post Reiser Norge rundt på minisamlinger appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 05-06-2020 - Kl.10:21 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


213. 140 meter lang superyacht eid av ukjent Midtøsten-milliardær til kai i kristiansand
Det splitter nye luksusskipet «Scheherazade» tok jomfruturen til kristiansand etter å ha ligget til kai i Tyskland frem til mandag. Personene om bord må bli på yachten, sier havnedirektøren.
Tidspunkt: 04-06-2020 - Kl.04:36 - Kilde: Aftenposten - Info


214. 140 meter lang superyacht eid av ukjent Midtøsten-milliardær til kai i kristiansand
Det splitter nye luksusskipet Scheherazade tok jomfruturen til kristiansand etter å ha ligget til kai i Tyskland frem til mandag. Personene om bord må bli på yachten, sier havnedirektøren.
Tidspunkt: 03-06-2020 - Kl.17:05 - Kilde: E24 - Info


215. Setter kursen for toppfotballen
Dyreparken i kristiansand mener å ha knekt publikumskoden innenfor smittevernreglene. Kaptein Sabeltann kan bli fotballens beste venn.
Tidspunkt: 03-06-2020 - Kl.14:56 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


216. Nicolai Tangen vil sponse Nasjonalmuseet
Påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen vil gi en årlig sum penger til Nasjonalmuseet. Målet er blant annet et bedre samarbeid mellom museet og den omstridte kunstsiloen i kristiansand.
Tidspunkt: 02-06-2020 - Kl.17:48 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Håndballandslaget samlet i kristiansand: – Elsker Sørlandet og kristiansand
Da håndballjentene startet oppkjøringen mot EM i desember, var det på ingen måte tilfeldig at samlingen ble lagt til Sørlandets hovedstad.
Tidspunkt: 02-06-2020 - Kl.17:02 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Idrettssjefen vil særlig bygge to nye idrettsanlegg i kristiansand
Idrettssjef Terje Abrahamsen mener tiden er overmoden for at kristiansand får nye idrettsanlegg for både svømming og turn.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.15:01 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Vil bygge om Aquarama for 25 millioner
For å tilfredsstille nye Champions League-krav i kristiansand har Vipers tegnet om Aquarama. Nå ber de om hjelp fra Agder fylkeskommune.
Tidspunkt: 30-05-2020 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Heidi Løke må operere mange brudd i nesen: – Ser ut som et trekkspill
Vipers-stjernen blir ikke å se under håndballandslagets samling i kristiansand neste uke.
Tidspunkt: 29-05-2020 - Kl.07:52 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Her forbereder kristiansand-svømmerne seg på en helt uvanlig konkurranse
Juni Refstie (19), Dennis Aateigen (19) og resten av KSA-svømmerne klør i fingrene etter å konkurrere. Nå har fire klubber kommet opp med en kreativ løsning.
Tidspunkt: 28-05-2020 - Kl.20:46 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Løke-forfall til landslagssamling
Heidi Løke er ikke med når håndballjentene samles til landslagssamling i kristiansand i neste uke.
Tidspunkt: 28-05-2020 - Kl.15:13 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Landslagene samles i kristiansand
Koronapandemien satte mye på pause i en lang periode, men det betyr jo ikke at man må stoppe opp helt. I tillegg ser vi jo nå at de fleste innskrekninger mykes hurtig opp. Foran oss ligger både seriespill og mesterskap som kan komme raskere på oss enn vi aner. Landslagene skal samles på samlinger i […]
Tidspunkt: 28-05-2020 - Kl.12:32 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


224. Smitteverner publikum for én million kroner
Dyreparken i kristiansand akter å bruke over én million kroner i smitteverntiltak slik at Kaptein Sabeltann-forestillingene kan vises i sommer.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.16:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


225. OL-håpet steg etter kjempekast. Men nå får USA-studenten fra kristiansand ikke engang trene på øvelsen sin.
Stella Weinberg hadde levert en prikkfri sesongoppkjøring. Så kom koronakrisen til USA, og siden har hun ikke kastet et eneste spyd.
Tidspunkt: 19-05-2020 - Kl.20:18 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Se video: Syvert fra kristiansand satte verdensrekord i garasjen
Lørdag knuste rotalentet Syvert Senumstad (18) jr-verdensrekorden i romaskin – med familie og venner som ivrige tilskuere hjemme i garasjen.
Tidspunkt: 18-05-2020 - Kl.20:07 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Vipers-Vilde etter uttaket: – Jeg er i ekstase
Når landslaget samles i kristiansand i juni, kommer utrolige ti av 28 spillere fra Vipers. Blant dem er debutant og kristiansand-jente, Vilde Jonassen.
Tidspunkt: 17-05-2020 - Kl.20:16 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Lowe ferdig i Start
Forsvarsspiller Damion Lowe og Start er enig om å avslutte kontrakten, opplyser klubben. Spilleren fra Jamaica dro nylig til familien i USA, uten tillatelse fra Start. 27-åringen kom til kristiansand for tre år siden og spilte 57 kamper for klubben.
Tidspunkt: 15-05-2020 - Kl.12:41 - Kilde: NRK - Info


229. Fra 2000 tilskuere til korona-trening i kristiansand
Renate Bjerlands første proffsesong i Tyskland fikk en bråstopp. Nå håper hun koronaviruset ikke hindrer også høstens EM-kvalifisering.
Tidspunkt: 14-05-2020 - Kl.22:49 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Idrettshallene åpner mandag. Håndballeder ser særlig én utfordring
Mandag åpner alle kommunale idrettshaller i kristiansand. Men strenge smittevernregler gjelder. Det tror idrettsleder kan skape utfordringer.
Tidspunkt: 14-05-2020 - Kl.11:42 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Frank (52) døde av korona
Bare 52 år gammel døde Frank Eriksen på sykehus i Spania av korona. Familien – både i kristiansand og Spania – er i dyp sorg over å ha mistet ham. Samtidig forteller de om sterk innsats fra spansk helsepersonell i en kaotisk tid.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.21:37 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Idrettshallene fortsatt stengt – mangler vaskepersonell
Hallidrettene i kristiansand må fortsatt smøre seg med tålmodighet.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.15:15 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Skogbrannen i Søgne er under kontroll
Brannvesen og sivilforsvaret har startet etterslokkingsarbeidet etter at det tirsdag brant i et større område i Søgne vest for kristiansand.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.15:15 - Kilde: Aftenposten - Info


234. NRK-profil lot seg imponere av kristiansand-jenta: – Hun viste meget spennende takter
Amalie Sæten (22) har langsiktige mål om å løpe både VM og OL. Lørdag barberte hun persen sin på 5000 meter med 48 sekunder med NRK-profil Jann Post som tilskuer.
Tidspunkt: 11-05-2020 - Kl.15:04 - Kilde: Aftenposten - Info


235. To ganger ble han stoppet av friidrettsforbundet. Så ødela koronaviruset for diskoshåpet fra kristiansand
Fabian Weinberg skulle endelig vise friidrettsverden sitt store diskostalent, men koronaviruset har satt en effektiv stopper for U20-VM i Kenya.
Tidspunkt: 10-05-2020 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Rømningsforsøket i kristiansand: – Kunne fått et tragisk utfall
Gjennom dette vinduet klarte tre innsatte å komme seg ut fra fengselet i kristiansand lørdag kveld.
Tidspunkt: 10-05-2020 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Smittevernoverlege reagerte med vantro: – Dette er fullstendig trygt!
Smittevernoverlege i kristiansand, Dagfinn Haarr, synes myndighetene er rigide når de ikke vil la ungdomsskoleelvene samles i det fri.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.08:55 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Dagfinn Haarr reagerte med vantro da han leste avisen: – Dette er fullstendig trygt!
Smittevernoverlege i kristiansand, Dagfinn Haarr, synes myndighetene er rigide når de ikke vil la ungdomsskoleelvene samles i det fri.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.08:53 - Kilde: Aftenposten - Info


239. I 2017 var Tuva nummer 70 i klassen sin. Nå er hun Sørlandets store langrennshåp
Tuva Lislevand (19) fra kristiansand er Sørlandets første juniorlandslagsløper siden Betty Ann Bjerkreim Nilsen herjet i skisporet for snart 15 år siden.
Tidspunkt: 06-05-2020 - Kl.20:37 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Svensk seilbåt funnet drivende – mann om bord vil søke asyl i Norge
En seilbåt med svensk flagg ble funnet drivende i Skagerrak mellom kristiansand og Hirtshals. Personen om bord vil søke asyl i Norge.
Tidspunkt: 01-05-2020 - Kl.19:32 - Kilde: Aftenposten - Info


241. kristiansand har gitt kronprinsparet fem nye år på Dvergsøya
Nærings- og eierskapsutvalget i kristiansand kommune sa enstemmig ja til å leie ut feriestedet på Dvergsøya og området rundt til kronprinsparet i fem nye år.
Tidspunkt: 01-05-2020 - Kl.06:29 - Kilde: Aftenposten - Info


242. kristiansander fikk landslagsbeskjed
Tuva Lislevand (19) fra Oddersjaa er tatt ut på det norske juniorlandslaget i langrenn kommende sesong.
Tidspunkt: 30-04-2020 - Kl.11:58 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Keeperveteran ferdig i kristiansand – legger opp igjen
Tidligere landslagsmålvakt og Tyskland-proff Svenn Erik Medhus (37) legger opp etter én sesong i kristiansand Topphåndball (KRS).
Tidspunkt: 29-04-2020 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


244. På plass i Aalborg. Utelukker ikke å hente permitterte eliteseriespillere.
Inge André Olsen (42) er i gang som sportssjef i Aalborg. kristiansanderen ville ikke vært redd for å hente norske spillere som har sagt opp etter å ha blitt permittert.
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Gunnar Pettersen blir ny trener i KRS
Gunnar Pettersen presenteres som ny hovedtrener for kristiansand topphåndball tirsdag.
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.11:07 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Gunnar Pettersen presentert som ny trener i KRS
Gunnar Pettersen ble presentert som ny hovedtrener for kristiansand Topphåndball tirsdag klokken 17.00.
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.11:07 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Ferdig som trener i KRS. Nå kaller klubben inn til pressekonferanse for å presentere «profilert trener»
Robin Rosander Haugsgjerd skal ikke fortsette som trener i kristiansand Topphåndball (KRS). Tirsdag kaller klubben inn til pressekonferanse for å presentere erstatteren.
Tidspunkt: 27-04-2020 - Kl.19:17 - Kilde: Aftenposten - Info


248. To personer skadd i voldshendelse i kristiansand
Tre personer er pågrepet etter en voldshendelse på Lund i kristiansand. To personer er skadd, en av dem er fraktet til sykehus.
Tidspunkt: 27-04-2020 - Kl.04:30 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Dyreparken: – Brutalt å se på forhåndsbestillingene
Det er i løpet av 60 dager om sommeren Dyreparken i kristiansand tjener det meste av sine penger.
Tidspunkt: 25-04-2020 - Kl.11:00 - Kilde: E24 - Info


250. Sykkel-NM i kristiansand utsatt til 2021
Det blir ingen sykkelfest i kristiansand til sommeren. Arrangementet er skjøvet et år fram i tid.
Tidspunkt: 24-04-2020 - Kl.07:12 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Ringerike overtar sykkel-NM
NM i landeveissykling i kristiansand, som skulle vært avviklet 14.-21. juni, er utsatt til neste år. Ringerike overtar årets NM, som arrangeres i august. Det melder Norges sykkelforbund (NCF) etter et styremøte torsdag. Regjeringens avgjørelse om arrangementsforbud fram til 15. juni satte en stopper for det planlagte arrangementet i kristiansand, og forrige uke meldte Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) at den nasjonale mesterskapshelgen er flyttet til 22.-23. august. kristiansand ønsket da å utsette sitt NM til 2021. Sverre, som skulle arrangere NM neste år, har sagt seg villig til å vente til 2022.
Tidspunkt: 23-04-2020 - Kl.21:28 - Kilde: NRK - Info


252. kristiansand måtte utsette. Nå blir det NM her i stedet.
NM i landeveissykling i kristiansand, som skulle vært avviklet 14.-21. juni, er utsatt til neste år. Ringerike overtar årets NM, som arrangeres i august.
Tidspunkt: 23-04-2020 - Kl.19:48 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Sykehjem i fem kommuner skiller seg ut. Her har over 40 prosent av alle koronadødsfallene skjedd.
Smittevernoverlegen i kristiansand vil øke bruken av munnbind betraktelig etter tragedien på et av byens sykehjem.
Tidspunkt: 23-04-2020 - Kl.16:39 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Halvorsen erkjenner at uvissheten skader motivasjonen: – Det er tøft når jeg ikke har noe å trene imot
Kristoffer Halvorsen (24) skulle vært midt i forberedelsene til sin største sykkelopplevelse: Giro d’ Italia. I stedet sykler han timevis uten mål og mening på veier i kristiansand-distriktet.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.08:31 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Her finner du bynære turer med fantastisk utsikt
Denne våren kan vi alle trenge en utsikt å koble av til. I saken finner du tips til turer i Bergen, Oslo, Trondheim og kristiansand.
Tidspunkt: 17-04-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


256. Klubber med felles plan for organiserte treninger, men kamper kan disse guttene se langt etter
De fem største fotballklubbene i kristiansand har gått sammen, og mandag starter en prøveordning med organisert trening flere steder. Men disse guttene i Donn får ikke spille kamper på lang tid.
Tidspunkt: 17-04-2020 - Kl.11:54 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Her finner du bynære turer med fantastisk utsikt
Denne våren kan vi alle trenge en utsikt å koble av til. I saken finner du tips til turer i Oslo, Bergen, Trondheim og kristiansand.
Tidspunkt: 17-04-2020 - Kl.09:53 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Dyreparken i kristiansand permitterer 150 ansatte
Dyreparken i kristiansand har permittert 150 ansatte som følge av koronakrisen.
Tidspunkt: 16-04-2020 - Kl.19:11 - Kilde: E24 - Info


259. Salvesen kan bli solgt: – Det skal et godt tilbud til for at jeg hopper på
En sveitsisk toppklubb har lagt inn bud på kristiansander og Strømsgodset-spiss Lars-Jørgen Salvesen. Selv trives han så godt i Drammen, at han ikke har hastverk med å komme seg vekk.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Mann til akuttmottak etter blind vold i kristiansand
To personer ble natt til mandag utsatt for blind vold på to forskjellige adresser i kristiansand. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 13-04-2020 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Mann til akuttmottak etter blind vold i kristiansand
To personer ble natt til mandag utsatt for blind vold på to forskjellige adresser i kristiansand. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 13-04-2020 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


262. Da kirken måtte stenges, flyttet presten gudstjenesten til parkeringsplassen
– Vi måtte bruke kreativiteten, sier Jens Olai Justvik, prest i Tveit kirke i kristiansand. Løsningen ble drive-in-gudstjeneste.
Tidspunkt: 10-04-2020 - Kl.20:14 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Denne klubben er den eneste i kristiansand som får trene innendørs i påska
kristiansand Badmintonklubb (KBK) har fått dispensasjon til å trene innendørs – foreløpig som den eneste klubben i kristiansand.
Tidspunkt: 07-04-2020 - Kl.14:15 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Ajer er hjemme i kristiansand: – Jeg skal ta store steg i denne pausen
Til tross for at han har spilt 57 kamper i årets sesong, har Kristoffer Ajer (21) ingen planer om å ligge på latsiden mens fotballen er tvunget i koronapause.
Tidspunkt: 07-04-2020 - Kl.09:15 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Tiger ble smittet med korona av dyrepasseren – fikk milde symptomer
Malaysiatigeren Nadia i Bronx Zoo i New York er smittet av koronaviruset. Veterinær Rolf-Arne Ølberg i kristiansand dyrepark sier at ikke noe tyder på at katter smitter hverandre.
Tidspunkt: 06-04-2020 - Kl.16:57 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Storbyer ber om samme løsning som Oslo: Vil ha skolestengt den første uken etter påske
Stavanger, kristiansand og Trondheim er samstemte. Tryggheten for foreldre og ansatte gjør at de ikke ønsker flere barn på skole og barnehager neste uke.
Tidspunkt: 06-04-2020 - Kl.12:57 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Bølgen & Moi i kristiansand melder oppbud
– Det er utrolig kjipt, men det var ikke mulig å drive videre, sier Trond Moi til Dagens Næringsliv.
Tidspunkt: 06-04-2020 - Kl.09:24 - Kilde: E24 - Info


268. kristiansand vil ta imot barn fra flyktningleir
kristiansand kommune har ledig kapasitet til å ta imot flere flyktninger. Den vil den bruke på å ta imot mindreårige flyktninger fra leiren Moria i Hellas.
Tidspunkt: 06-04-2020 - Kl.08:52 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Nå vil sørlendingene bygge enda et nytt kulturbygg
Kunstsiloen i kristiansand har skapt mye bråk. Nå vil fylkeskommunen bygge enda et nytt museumsbygg på Odderøya.
Tidspunkt: 05-04-2020 - Kl.07:52 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Løvinne døde i ulykke i Dyreparken
Den 12 år gamle løvinnen Leia døde i en ulykke i Dyreparken i kristiansand fredag.
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.18:42 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Tar grep for å spre turfolket – her er kart over 30 turer du kan gå i påska
Opphopning av turfolket i de mest populære løypene bekymrer. Nå publiseres 30 kart på nett, som et bidrag til å spre folk i løyper over hele Stor-kristiansand.
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.08:00 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Først ble hun koronasyk, så ble senteret hennes i kristiansand stengt. Nå vil hun inspirere andre.
Først ble hun syk og så måtte treningssenteret hun driver stenge. Nå er Colleen Delane-Skibsrud (50) ute av isolasjon og holder liv i senteret på kreativt vis.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info


273. kristiansand kommune åpner fotballbanene igjen
Helsedirektoratets innstilling gjør at fotballbanene i kristiansand igjen åpnes for bruk. Men idrettssjefen ber folk følge retningslinjene.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.10:40 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Koronakrisen fikk den talentfulle kristiansanderen til å ta grep
Han spås en stor internasjonal karriere i sandvolleyball. Nå har Nils Ringøen (19) laget volleyballbane i foreldrenes hage – som et våpen mot stengte idrettsanlegg.
Tidspunkt: 31-03-2020 - Kl.01:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


275. Koronakrisen fikk den talentfulle kristiansanderen til å ta grep
Han spås en stor internasjonal karriere i sandvolleyball. Nå har Nils Ringøen (19) laget volleyballbane i foreldrenes hage – som et våpen mot stengte idrettsanlegg.
Tidspunkt: 30-03-2020 - Kl.19:05 - Kilde: Aftenposten - Info


276. OL-flyttingen hjelper Norges keeperveteran
Håndballstjernen Katrine Lunde sitter i koronakarantene i kristiansand. Hun slipper ut på 40-årsdagen sin og ser på OL-utsettelsen som en fordel.
Tidspunkt: 25-03-2020 - Kl.05:46 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Idrettslag får stadig klager. Ber foreldre i kristiansand ta ansvar
Til tross for gjentatte oppfordringer om å la være, samles fortsatt barn og unge på fotballbaner i kristiansand. Nå tar kommunen ytterligere grep, mens Norges Fotballforbund vil ha tydeligere krav fra myndighetene.
Tidspunkt: 23-03-2020 - Kl.12:38 - Kilde: Aftenposten - Info


278. KCK tar grep for å få arrangert Color Line Tour
kristiansands Cykleklubb har valgt å utsette sykkelrittet kristiansand-Hovden fra 30. mai til 29. august.
Tidspunkt: 20-03-2020 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Norsk tap i OL-kvalifisering
Den norske bokseren Madeleine Angelsen tapte i sin første kamp i den europeiske OL-kvalifiseringen i boksing i London søndag. Angelsen bokser i 69-kilosklassen, men kom til kort mot den polske veteranen Karolina Koszewska og er ute av turneringa. Mandag bokser Mindaugas Gedminas fra kristiansand i 75 kilosklassen mot ungarsk motstand. OL-kvalifiseringen er et av få idrettsarrangement som går på tross av koronasmittefare.
Tidspunkt: 15-03-2020 - Kl.20:34 - Kilde: NRK - Info


280. Uviss framtid for sørlandske OL-håp: – Jeg sitter med masse spørsmål og ingen svar
Oppkjøringen var perfekt. Men nå er stevnene hvor Malene Rypestøl skulle kvalifisere seg til OL avlyst. I tillegg er to kristiansand-roere satt i karantene.
Tidspunkt: 14-03-2020 - Kl.08:08 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Start ber alle ansatte holde seg hjemme
Start avlyser aktiviteter i kristiansand, mens Sats stenger alle treningssentre. Her er siste nytt om hvordan idretten påvirkes av koronautbruddet.
Tidspunkt: 12-03-2020 - Kl.08:36 - Kilde: Aftenposten - Info


282. Vipers sikret ligatittelen
Vipers kristiansand sikret ligatittelen for tredje sesong på rad da de slo Fredrikstad BK 33-24 på bortebane. Med to kamper igjen å spille er det ingen som kan ta igjen rosatrøyene. Vipers hadde muligheten til å sikre tittelen allerede forrige onsdag, men tapte mot Storhamar. Borte mot Fredrikstad i Kongstenhallen var Heidi Løke og Henny Reistad i det umulige hjørnet og sikret seieren for kristiansands-klubben.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


283. Vipers sikret seriegullet med klar borteseier
Vipers kristiansand måtte vente en uke ekstra på å sikre seriegullet i håndball, men onsdag var det ingen tvil da Fredrikstad ble slått 33–24 på bortebane.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.19:06 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Storhamar spolerte gullfesten for Vipers
Storhamar sørget for første Vipers-tap på over ett år og spolerte gullfesten i kristiansand onsdag kveld.
Tidspunkt: 26-02-2020 - Kl.20:41 - Kilde: NRK - Info


285. Kulturdirektøren ut mot aksjonsgruppe: – Enkelte har skapt en trussel som ikke fantes
I nesten to år kjempet ei aksjonsgruppe mot ny organisering av idretten. Nå har de fått viljen sin. Men kulturdirektøren nekter for at kristiansand kommune har snudd.
Tidspunkt: 25-02-2020 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Dårlig norsk helg i Champions League

De norske lagene i Champions League kom dårlig ut av sine kamper i helgen. Vipers skadeskutt Et skadeskutt Vipers kristiansand skulle ut på en tøff oppgave da de søndag møtte danske Esbjerg på bortebane. Et Esbjerg fullt av norske storspillere skulle vise seg å bli en for stor oppgave for sørlendingene fra kristiansand. Vipers holdt […]

The post Dårlig norsk helg i Champions League appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 24-02-2020 - Kl.10:36 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


287. Vipers tapte i meisterligaen
Vipers gjekk på 30-35 tap i den viktige bortekampen mot Esbjerg i meisterligaen. Det ser nå tøft ut med avansement frå gruppespelet med fire poeng opp til CSM Bucuresti. kristiansands-laget har framleis ein teoretisk moglegheit om dei vinn dei to siste kampane. Marta Tomac blei toppscorar med ti mål, medan Kristine Breistøl scora åtte mål for Esbjerg.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.18:45 - Kilde: NRK - Info


288. Vipers tapte i meisterligaen - kvartfinalehåpet i ferd med å visne
Eit Vipers kristiansand i skadekrise leverte ein sterk bortekamp mot danske Esbjerg. Men det heldt ikkje heilt inn.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.18:19 - Kilde: NRK - Info


289. Vipers kristiansand fosser mot gull
Serieleder Vipers kristiansand har ni spillere ute med skade, men vant likevel 38-27 borte mot Byåsen i eliteserien i håndball onsdag. Det var klubbens 19. strake seier i årets serie. Med poeng mot serietoer Storhamar neste uke vil gullet være sikret.
Tidspunkt: 19-02-2020 - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


290. Mykjåland-selskap tjente 28 millioner i tynget sportsbransje
kristiansand-baserte Norwegian Concept går mot strømmen i det hardt pressede sportsmarkedet, der gigantene sliter. – Et utrolig trøkk på pris, sier daglig leder.
Tidspunkt: 19-02-2020 - Kl.17:35 - Kilde: E24 - Info


291. KRS har satset som et eliteserielag. Nå kommer kampen de må vinne.
Tap eller seier mot Sandefjord onsdag kan få enorm betydning for kristiansand Topphåndballs (KRS) opprykkssjanser.
Tidspunkt: 19-02-2020 - Kl.06:01 - Kilde: Aftenposten - Info


292. To sørlendinger klare for ski-VM: – En drøm
Langrennsløperne Tuva Lislevand fra kristiansand og Aron Åkre Rysstad fra Valle er tatt ut til henholdsvis junior-VM og U23-VM.
Tidspunkt: 17-02-2020 - Kl.18:12 - Kilde: Aftenposten - Info


293. kristiansander med maktdemonstrasjon i langrenn: – Tror aldri det har skjedd før
Med to seirer og en andreplass på tre starter i Holmenkollen gikk Mathias Holbæk (17) fra Ålefjær seg rett inn i sørlandsk skihistorie.
Tidspunkt: 17-02-2020 - Kl.13:37 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Tommy Sharif tapte sak mot Stormberg-eier
Tommy Sharif er i kristiansand tingrett dømt til å betale 130.000 kroner i oppreisningserstatning til Stormberg-eier Steinar J. Olsen.
Tidspunkt: 11-02-2020 - Kl.15:32 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Følg Champions League-direkte: Vipers er på poengjakt mot storlag
Her kan du følge kampen mellom Vipers kristiansand og Bucuresti fra kl. 19.00.
Tidspunkt: 08-02-2020 - Kl.17:09 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Direkte: Vipers ledet med fire – så raknet alt
Vi fulgte kampen mellom Vipers kristiansand og Bucuresti direkte.
Tidspunkt: 08-02-2020 - Kl.17:09 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Aase imponerer i Mesternes mester: – Jeg løp på meg bihulebetennelse
Margaret Knutson Aase fra kristiansand imponerer i Mesternes mester, men det har også kostet.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Start sparer flere millioner årlig: Slik blir den nye avtalen med kommunen
Bredden skal inn på Sør Arena og Start får betydelig redusert leie. Klubben er enig med kristiansand kommune om en ny leieavtale.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.16:15 - Kilde: Aftenposten - Info


299. De kommer fra sørlandskysten - og herjer med norgeseliten: – Helt uvanlig
Selv om vinteren aldri har vært grønnere i hjembyene kristiansand og Grimstad, har alle disse tre allerede vunnet medaljer i junior-NM.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.05:53 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Vipers nærmer seg seriegull
Vipers kristiansand ladet opp til helgens viktige mesterligakamp mot CSM Bucuresti med 33-20 over Gjerpen. I eliteserien i kveld ble det også seier til Storhamar over Follo med 30-22, mens Byåsen og Tertnes spilte uavgjort 24-24.
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.20:13 - Kilde: NRK - Info©2021 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)