Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
24
 Onsdag  24. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: MYSEN



1. Tour of Scandinavia-etappe i Sverige avlyst
Det blir ingen etappe på svensk jord i årets Tour of Scandinavia. Økte kostnader og manglende finansiering gir kutt i sykkelprogrammet. Arrangøren opplyser om endringen i en pressemelding. Det var opprinnelig lagt opp til at kvinnerittet med verdenstourstatus skulle ha en etappe fra Tanum til Strömstad. – En kraftig kostnadsøkning på innkjøp av en rekke varer og tjenester, svekket norsk kronekurs og det faktum at vi ikke har lyktes med å skape et tilstrekkelig inntektsgrunnlag i Sverige, gjør at vi dessverre ser oss nødt til å kutte ut etappen i Sverige i år, sier daglig leder Roy Moberg. Åpningsetappen utsettes med én dag til 23. august. Den går fra mysen til Halden. Alle de øvrige etappene avvikles som planlagt. De to siste sykles i Danmark. (NTB)
Tidspunkt: 05-06-2023 - Kl.09:06 - Kilde: NRK - Info


2. Danske Ludwig vant fjelletappen i Tour of Scandinavia – tar over sammenlagtledelsen
Cecillie Uttrup Ludwig vant den tøffe fjelletappen i Tour of Scandinavia lørdag. Hun kommer til å kjøre i gul trøye når rittet avsluttes søndag. Marianne Vos herjet tidligere i rittet, men hadde ingen sjanse opp Norefjell. Vos åpnet touren med tre strake seirer, men måtte se seg slått på fredagens etappe til mysen. På lørdagens 132,9 kilometer lange etappe fra Vikersund til Norefjell kom en enda større nedtur for 35-åringen som syklet i gul ledertrøye. Etappen ble avsluttet med en tøff stigning opp Norefjell de siste ti kilometerne på etappen. Med sju kilometer igjen måtte Vos gi slipp på resten av hovedfeltet. Dermed ble hun hektet av i kampen om etappeseieren og sjansen på å vinne rittet sammenlagt. Det utnyttet Ludwig i den danske mestertrøyen. 26-åringen var aller sterkest opp Norefjell og kunne juble for etappeseieren. Dansken klarte å slå tyske Liane Lippert i avslutningen og vil kjøre i gul trøye på rittets siste etappe. Rittet avsluttes søndag med en kupert etappe fra Lillestrøm til Halden. (NTB)
Tidspunkt: 13-08-2022 - Kl.12:34 - Kilde: NRK - Info


3. Seiersrekken til Vos i Tour of Scandinavia brutt – Manly vant i mysen
Etter tre strake etappeseirer i Tour of Scandinavia nådde ikke Marianne Vos helt opp på den fjerde etappen. Alexandra Manly stakk av med seieren fredag. Det så ut til å gå mot en massespurt et par kilometer før mål, men Vos´ lagvenninne i Jumbo-Visma, Anouska Koska, stakk fra i front av hovedfeltet da et brudd var i ferd med å bli hentet inn. I avslutningen kom Vos jagende bak, men hun var litt for sen til å ta igjen de seks kvinnene i front, der Manly var sterkest i avslutningen. (NTB)
Tidspunkt: 12-08-2022 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


4. Dæhlie presenterte sitt stjernelag
Fredag presenterte Bjørn Dæhlie og Aker sitt lag Team Aker Dæhlie. Blant dem på laget er Max Novak, Stian Hoelgaard, Astrid Øyre Slind og Erik mysen. – Jeg vil en hel masse med dette her. Dette er helt nytt og er helt fantastisk, sier Bjørn Dæhlie. Det er de tidligere lagene Team Koteng Eidissen og Team Telemark som går sammen og utgjør stammen i laget. Satsingen skal ledes av den tidligere landslagssmøreren Knut Nystad. Disse løperne er klare for det nye laget: Langløp (Ski Classics): Isabell Valen, Astrid Øyre Slind, Silje Øyre Slind, Kjartan Haugen, Stian Hoelgaard, Chris Jespersen, Vebjørn Moen, Max Novak, Petter Stakston, Isabel Valen (para) og Kjartan Haugen (para). FIS/allround (Norgescup, skandinavisk cup og verdenscup): Anna Heggen, Guro Jordheim, Marte Mikkelsplass, Kari Øyre Slind, Runa Ulvang, Johannes Lønnestad Flaaten, Mikael Gunnulfsen, Amund Korsæth, Eirik mysen og Mattis Stenshagen. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 17-06-2022 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


5. Dæhlie og Aker med omfattende langrennsatsning
Fredag presenterte Bjørn Dæhlie og Aker sitt lag Team Aker Dæhlie. Blant dem på laget er svenske Max Novak, Stian Hoelgaard, Astrid Øyre Slind og Erik mysen. – Vi synes at dette er veldig spennende Det er ny fasett av langrennsverden og interessen er stor for langløp, sier Bjørn Dæhlie til NRK. – Totalt budsjett er på 15 millioner kroner, hvor av Dæhle og Aker allerede har bidratt med fem millioner, sier Aker-konsernsjef Øyvind Eriksen til NRK. Det er de tidligere lagene Team Koteng Eidissen og Team Telemark som går sammen og utgjør stammen i laget. Satsingen skal ledes av den tidligere landslagssmøreren Knut Nystad. Tidligere landslagstrner Trond Nystad er blant trenerne. – Kanskje den viktigste delen av denne satsingen er parautøvere. Det er derfor jeg synes dette er spennende, sier Trond Nystad. Disse løperne er klare for det nye laget: Langløp (Ski Classics): Isabell Valen, Astrid Øyre Slind, Silje Øyre Slind, Kjartan Haugen, Stian Hoelgaard, Chris Jespersen, Vebjørn Moen, Max Novak, Petter Stakston, Isabel Valen (para) og Kjartan Haugen (para). FIS/allround (Norgescup, skandinavisk cup og verdenscup): Anna Heggen, Guro Jordheim, Marte Mikkelsplass, Kari Øyre Slind, Runa Ulvang, Johannes Lønnestad Flaaten, Mikael Gunnulfsen, Amund Korsæth, Eirik mysen og Mattis Stenshagen. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 17-06-2022 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


6. Elleve nye langrennsløpere tatt ut til Drammen og Kollen
Norges Skiforbund har tatt ut erstattere for de koronasmittede langrennsløperne som har måttet melde forfall til de kommende verdenscuprennene i Norge. I alt er elleve nye løpere inne i Norge-troppen. Særlig mange er det til herrenes sprint i Drammen torsdag, som følge av at hele elitelaget i sprint har testet positivt for koronavirus de siste dagene. I tillegg har Heidi Weng trukket seg fra sprinten for å fokusere på lørdagens tremil, mens Mathilde Myhrvold og Silje Theodorsen har meldt forfall av helsemessige årsaker. Drammen: Kvinner: Ingrid Andrea Gulbrandsen (Bardufoss og Omegn), Hanne Wilberg Rofstad (Byåsen). Menn: Johannes Lønnestad Flaaten (Morgedal), Gøran Tefre (Førde), Sivert Wiig (Gjesdal), Alexander Elde Holmboe (Bærums Verk og Hauger), Nikolay Elde Holmboe (Bærums Verk og Hauger), Vebjørn Moen (Tverlandet). Holmenkollen: Kvinner: Anna Svendsen (Tromsø, fra før uttatt til sprinten). Menn: Eirik mysen (Oseberg), Sondre Ramse (Otra), Sjur Røthe (Voss).
Tidspunkt: 02-03-2022 - Kl.10:28 - Kilde: NRK - Info


7. Landslagsløper ble hindret – raste mot konkurrent: – Han har mer lyst til å sitte i bukselomma mi
LYGNA (NRK): Martin Løwstrøm Nyenget håpet å vise seg frem for landslagsledelsen med en pallplass i uttaksrennet til femmila i VM. Men på den siste kilometeren fikk han avslutningen sin spolert av Eirik mysen.
Tidspunkt: 10-01-2021 - Kl.14:20 - Kilde: NRK - Info


8. Mann i 30-årene til sykehus etter trafikkulykke i mysen
En mann i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til Ulleval sykehus etter en trafikkulykke i mysen lørdag kveld. Personen har ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.17:55 - Kilde: Aftenposten - Info


9. Mann i 30-årene lettere skadd etter trafikkulykke i mysen
En mann i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke i mysen lørdag kveld. Han kom fra ulykken med lettere skader.
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.17:55 - Kilde: Aftenposten - Info


10. Kanon ved saluttulykke i mysen på 17. mai skulle bare være til utstilling
Kanonen som ble brukt da en mann mistet armen på Høytorp fort i mysen 17. mai, skulle bare være til utstilling, skriver Smaalenenes Avis.
Tidspunkt: 21-09-2019 - Kl.19:43 - Kilde: Aftenposten - Info


11. Bil i full fyr på E18 ved mysen
En bil kjørte inn i autovernet på E18 ved mysen i Østfold. Det brøt ut brann i bilen, og veien ble stengt i retning Sverige på grunn av skader på autovernet.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.04:38 - Kilde: Aftenposten - Info


12. 24 personer evakuert etter brann i flermannsbolig på mysen
Brannvesenet har kontroll på en brann i flermannsbolig i mysen i Østfold. Politiet evakuerte 24 beboere etter melding om at deler av huset var overtent.
Tidspunkt: 24-06-2019 - Kl.03:27 - Kilde: Aftenposten - Info


13. Antonsen fløyet til sykehus etter ulykke på Momarken
Den kjente travkusken og hesteeieren Gøran Antonsen ble skadd i en ulykke på Momarken travbane på mysen tirsdag kveld, melder Trav365.
Tidspunkt: 19-06-2019 - Kl.00:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


14. Antonsen fløyet til sykehus etter ulykke på Momarken
Den kjente travkusken og hesteeieren Gøran Antonsen ble skadd i en ulykke på Momarken travbane på mysen tirsdag kveld, melder Trav365.
Tidspunkt: 18-06-2019 - Kl.20:45 - Kilde: Aftenposten - Info


15. Mann måtte amputere armen etter saluttulykke i mysen
Mannen i 50-årene som 17. mai fikk armen delvis revet av i en saluttulykke i mysen, måtte amputere armen fra albuen og ned.
Tidspunkt: 18-05-2019 - Kl.15:16 - Kilde: Aftenposten - Info


16. Mann fikk revet av hånden i saluttulykke i mysen
Mann i 50-årene sendt til sykehus med luftambulanse.
Tidspunkt: 17-05-2019 - Kl.18:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


17. Mann fikk revet av hånden i saluttulykke i mysen
En mann i 50-årene fikk revet av hånden i en ulykke under avfyring av 17. mai-salutt i mysen, opplyser politiet. En mann i 20-årene er lettere skadet.
Tidspunkt: 17-05-2019 - Kl.17:02 - Kilde: Aftenposten - Info


18. To personer skadd i saluttulykke i mysen
To personer er sendt til sykehus etter en ulykke i forbindelse med avfyring av 17. mai-salutt i mysen, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent.
Tidspunkt: 17-05-2019 - Kl.15:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


19. To personer skadet i saluttulykke i mysen
To personer er fraktet til sykehus etter at de ble skadet i forbindelse med avfyring av 17. mai-salutt i mysen. En person er betydelig skadet, opplyser politiet.
Tidspunkt: 17-05-2019 - Kl.13:28 - Kilde: Aftenposten - Info


20. Bråtebrann antente kraftig villabrann i Østfold
Et hus på mysen i indre Østfold var overtent da brannvesenet kom til stedet. Politiet mener mye tyder på at det er bråtebrannen som har forårsaket boligbrannen. Flere steder i landet brøt ut gressbranner lørdag.
Tidspunkt: 13-04-2019 - Kl.15:23 - Kilde: Aftenposten - Info


21. Kraftig brann på mysen i Østfold
Et hus på mysen i indre Østfold er overtent. Flere steder i landet har det brutt ut gressbranner.
Tidspunkt: 13-04-2019 - Kl.12:07 - Kilde: Aftenposten - Info


22. Tyver brøt seg inn med gravemaskin og stjal åtte motorsykler
Natt til lørdag gikk alarmen hos Spinnin Wheel AS i mysen. Tyver hadde gjort innbrudd og kom seg avgårde med åtte motorsykler.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.11:01 - Kilde: Aftenposten - Info


23. Mann pågrepet etter trusler med kniv i mysen
En mann i 30-årene fra Polen er pågrepet og mistenkt for å ha truet en annen polsk mann i 40-årene med kniv i mysen i Østfold.
Tidspunkt: 03-11-2018 - Kl.23:28 - Kilde: Aftenposten - Info


24. Heikki Bjørklund Paltto ble drept på Majorstuen
24 år gamle Heikki Bjørklund Paltto fra mysen flyttet for noen år siden til Oslo og bodde sammen med tre kamerater på Majorstuen.
Tidspunkt: 19-10-2018 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


25. Klubbleder i mysen: - Han var en kjernekar
Den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, men politiet vil ikke gi noen detaljer ennå.
Tidspunkt: 16-10-2018 - Kl.19:26 - Kilde: Aftenposten - Info


26. Kvinne funnet med kuttskader i magen i mysen
En kvinne er innlagt på Ullevål sykehus med overfladiske skader etter at hun ble funnet med kuttskader i magen på en bensinstasjon i mysen i Eidsberg.
Tidspunkt: 18-08-2018 - Kl.05:23 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Politiaksjon med helikopter i mysen
Politiet i Eidsberg får bistand av helikopter i forbindelse med pågripelse av flere personer søndag kveld.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.21:27 - Kilde: Aftenposten - Info


28. To pågrepet etter politiaksjon med helikopter i mysen
Politiet i Eidsberg får bistand av helikopter i forbindelse med pågripelse av flere personer søndag kveld.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.21:27 - Kilde: Aftenposten - Info


29. Kraftig vind gir store problemer på Østlandet
En gutt er forslått etter at et tre veltet over ham på mysen i Østfold. Takplater flyr av et bygg i Sarpsborg. Lavtrykket som preger værsituasjonen sør i landet, skaper en rekke problemer.
Tidspunkt: 10-08-2018 - Kl.13:17 - Kilde: Aftenposten - Info


30. Kraftig vind over Sør-Norge
En gutt er forslått etter at et tre veltet over ham på mysen i Østfold. Lavtrykket som preger værsituasjonen sør i landet, skaper problemer for fergetrafikken.
Tidspunkt: 10-08-2018 - Kl.09:39 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Tolv personer evakuert etter boligbrann på mysen
Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.03:49 - Kilde: Aftenposten - Info


32. En person er pågrepet etter boligbrann i mysen
Politiet har pågrepet en person etter brannen i mysen i natt. Til sammen 12 personer ble evakuert og én kjørt legevakt da det brant i et kombinert bolig- og næringsbygg.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.03:49 - Kilde: Aftenposten - Info


33. En mann i 40-årene er pågrepet etter boligbrann i mysen
Politiet har pågrepet en mann i 40-årene etter brannen i mysen i natt. Til sammen 12 personer ble evakuert og én kjørt legevakt da det brant i et kombinert bolig- og næringsbygg.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.03:49 - Kilde: Aftenposten - Info


34. Så ulv i Drøbak: – Den var svær og flott
De siste dagene har ulv blitt sett både i nærheten av Drøbak, Lillestrøm og mysen. Er det en ulveinvasjon på gang eller er det en enkelt maratonulv?
Tidspunkt: 17-04-2017 - Kl.15:00 - Kilde: Aftenposten - Info


35. Hestegård brenner ned på mysen
Politiet var nødt til å stoppe trafikken da hestene flyktet i panikk fra brannen.
Tidspunkt: 22-11-2015 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Jente (15) omkom i bilulykke i Østfold
En 15 år gammel jente omkom i en frontkollisjon ved mysen i Eidsberg kommune i Østfold ved midnatt natt til torsdag. Føreren av bilen er fløyet til sykehus.
Tidspunkt: 02-07-2015 - Kl.11:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


37. Jente (15) omkom i bilulykke i Østfold
En 15 år gammel jente omkom i en frontkollisjon ved mysen i Eidsberg kommune i Østfold ved midnatt natt til torsdag. Føreren av bilen er fløyet til sykehus.
Tidspunkt: 02-07-2015 - Kl.05:34 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Forretningsmenn tiltalt for grovt skattesvik
To forretningsmenn fra mysen og Bærum er tiltalt for grovt skattesvik ved å ha unnlatt å føre opp drøyt 41 millioner kroner i selvangivelsen.
Tidspunkt: 13-06-2015 - Kl.15:41 - Kilde: E24 - Info


39. Mann omkom i traktorulykke i Eidsberg
mysen (NTB): En mann mistet livet da han havnet i en elv med en traktor i Eidsberg kommune i Østfold.
Tidspunkt: 17-02-2015 - Kl.08:53 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Mann omkom i ulykke med skogsmaskin i Eidsberg
mysen (NTB): En mann mistet livet da han havnet i en elv med en skogsmaskin i Eidsberg kommune i Østfold.
Tidspunkt: 17-02-2015 - Kl.08:53 - Kilde: Aftenposten - Info


41. Mann og kvinne forsvant etter frontkollisjon i mysen
Politiet i Follo satte inn store styrker i jakten på en mann og en kvinne i 40-årene som stakk av etter en frontkollisjon i mysen søndag morgen.
Tidspunkt: 30-03-2014 - Kl.13:18 - Kilde: Aftenposten - Info


42. Politiet tok med unge muslimer på leir
Med ran, ekstremisme og radikalisering som bakteppe ble unge muslimer busset til en gård i mysen denne helgen.
Tidspunkt: 03-11-2013 - Kl.03:54 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


43. Flere pågrepet i bortføringssak
Flere personer er pågrepet i forbindelse med en bortføringssak i Spydeberg og mysen i Østfold, melder VG.
Tidspunkt: 10-09-2013 - Kl.13:49 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Stort slagsmål på asylmottak i mysen
Tre personer er pågrepet etter et stort slagsmål på Mysebu statlige mottak i mysen mandag ettermiddag. Tre personer undersøkes av helsepersonell.
Tidspunkt: 12-08-2013 - Kl.20:36 - Kilde: Aftenposten - Info


45. Historisk slakter konkurs
Etter 96 års drift har slakteren Brødrene Diskerud i mysen har stengt dørene på grunn av konkurs.
Tidspunkt: 12-03-2013 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


46. Bolig totalskadd i brann
Det har brent i en bygning i General Ruges vei i mysen. Boligen er totalskadd innvendig.
Tidspunkt: 25-02-2013 - Kl.09:24 - Kilde: NRK - Info


47. Skulle gå fra Båstad til mysen
Politiet ga skyss til en full og sint kvinne som satt midt i veien ved Båstad kirke natt til søndag.
Tidspunkt: 24-02-2013 - Kl.10:22 - Kilde: NRK - Info


48. Kjøper mysen-bedrift
Det svenske firmaet Aircoil kjøper Ventco AS.
Tidspunkt: 16-01-2013 - Kl.11:52 - Kilde: NRK - Info


49. Håper på eliteseriedebut i år
17 år gamle Sebastian Remme Berge ble hentet til Molde fra fjerdedivisjonsklubben mysen.
Tidspunkt: 10-01-2013 - Kl.11:25 - Kilde: NRK - Info


50. Masseslagsmål på asylmottak i Østfold
En person er kjørt til sykehus etter et stort slagsmål ved Mysebu mottak i mysen i Østfold lørdag kveld. Ifølge politiet foregikk krangelen mellom asylsøkere fra Somalia og Afghanistan.
Tidspunkt: 30-12-2012 - Kl.11:48 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


51. Masseslagsmål på asylmottak i Østfold
En person er kjørt til sykehus etter et stort slagsmål ved Mysebu mottak i mysen i Østfold lørdag kveld. Ifølge politiet foregikk krangelen mellom asylsøkere fra Somalia og Afghanistan.
Tidspunkt: 30-12-2012 - Kl.11:33 - Kilde: Aftenposten - Info


52. Masseslagsmål på asylmottak i Østfold
En person er kjørt til sykehus etter et stort slagsmål ved Mysebu mottak i mysen i Østfold lørdag kveld. Ifølge politiet foregikk krangelen mellom asylsøkere fra Somalia og Afghanistan.
Tidspunkt: 29-12-2012 - Kl.22:17 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Masseslagsmål på asylmottak
En person er kjørt til sykehus etter et stort slagsmål ved Mysebu mottak i mysen i Østfold lørdag kveld.
Tidspunkt: 29-12-2012 - Kl.22:14 - Kilde: NRK - Info


54. Full mann knuste rute på utested
Aggressiv gjest ble tatt hånd om av politiet i mysen.
Tidspunkt: 23-12-2012 - Kl.10:22 - Kilde: NRK - Info


55. Dagens rett fra levra
Hva er det som er så bra med mysen?
Tidspunkt: 29-11-2012 - Kl.20:36 - Kilde: NRK - Info


56. Får heve lydnivået igjen
«Station Pub» i mysen får holde konserter og spille høy musikk likevel.
Tidspunkt: 19-11-2012 - Kl.09:42 - Kilde: NRK - Info


57. Tomt passasjertog sporet av på Ski stasjon
Østfoldbanens østre linje fra Ski mot mysen er stengt, og NSB har satt opp busser mellom Ski og Kråkstad.
Tidspunkt: 12-11-2012 - Kl.09:23 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Frikjent for drapsforsøk
Den 25 år gamle mannen hadde en promille på 2,69 da han kjørte flere runder rundt i mysen sentrum med en gammel blå buss.
Tidspunkt: 09-11-2012 - Kl.08:01 - Kilde: NRK - Info


59. Bussjåføren ville bare skremme
Hevder han bare ville skremme, da han fyllekjørte med buss i mysen i april.
Tidspunkt: 30-10-2012 - Kl.10:04 - Kilde: NRK - Info


60. Alle løslatt etter skytedrama
Mannen som skjøt tre personer med hagle i mysen mandag er løslatt.
Tidspunkt: 10-10-2012 - Kl.17:15 - Kilde: NRK - Info


61. To løslatt etter skyteepisode i mysen
Politiet har sluppet fri to av de tre som ble pågrepet etter skyteepisoden i mysen mandag kveld.
Tidspunkt: 10-10-2012 - Kl.13:16 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


62. Regnvann stanset toget
En feil på sporet mellom Spydeberg og mysen stanset togene på Østre Linje tidligere i kveld.
Tidspunkt: 09-10-2012 - Kl.19:00 - Kilde: NRK - Info


63. Ytterligere én pågrepet etter skyting i mysen sentrum
Tre personer ble skadet og tre personer er pågrepet etter at én person skal ha løsnet skudd i mysen sentrum mandag kveld.
Tidspunkt: 09-10-2012 - Kl.10:54 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Tre personer skutt i mysen
En mann i 20-årene er siktet for skyting i mysen sentrum mandag kveld, og har sittet i avhør i natt.
Tidspunkt: 09-10-2012 - Kl.08:14 - Kilde: NRK - Info


65. Skuddofre pågrepet etter skyteepisode på mysen
To personer som i går ble skutt med hagle er pågrepet for legemsbeskadigelse mot mannen som avfyrte skuddene.
Tidspunkt: 09-10-2012 - Kl.06:49 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


66. Tre skadet etter skyting i mysen sentrum
Politiet har pågrepet en person og søker nå etter flere mulige skadede personer.
Tidspunkt: 08-10-2012 - Kl.23:06 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Skudd løsnet i mysen
En person skal være pågrepet etter at flere skutt ble avfyrt i mysen sentrum mandag kveld.
Tidspunkt: 08-10-2012 - Kl.22:10 - Kilde: NRK - Info


68. En mann er pågrepet for skyting i mysen sentrum
Tre personer er skadd, men ikke alvorlig, melder politiet.
Tidspunkt: 08-10-2012 - Kl.20:53 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


69. Mann til Ullevål etter MC-ulykke
mysen (NTB): En motorsyklist i 30-årene ble lørdag formiddag fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader etter at han kjørte av veien og havnet i autovernet på fylkesvei 124 i Eidsberg i Østfold.
Tidspunkt: 29-09-2012 - Kl.14:41 - Kilde: Aftenposten - Info


70. Slapp fri etter innrømmelse
Mannen som knuste over 20 ruter i mysen natt til onsdag er en fri mann etter å ha innrømmet alt til politiet.
Tidspunkt: 20-09-2012 - Kl.07:47 - Kilde: NRK - Info


71. Knuste flere ruter på møbelbutikk
En mann er pågrepet etter at han knuste flere ruter på butikken Møbelringen i mysen.
Tidspunkt: 19-09-2012 - Kl.07:49 - Kilde: NRK - Info


72. To nye biler stjålet
Politiet ber om tips etter biltyveri i mysen natt til lørdag.
Tidspunkt: 18-08-2012 - Kl.14:12 - Kilde: NRK - Info


73. Meldte seg selv til politiet
En ung mann fra mysen ringte selv til politiet etter en kjøretur i påvirket tilstand.
Tidspunkt: 12-08-2012 - Kl.10:05 - Kilde: NRK - Info


74. Brann i mysen
Ingen personer skal ha vært til stede i huset da brannen startet. Politiet vet foreløpig ingenting om brannårsaken.
Tidspunkt: 10-08-2012 - Kl.17:25 - Kilde: NRK - Info


75. Tiltalt for drapsforsøk på politi
En 24 år gammel mann fra mysen møter i retten i oktober, tiltalt for drapsforsøk mot politimann.
Tidspunkt: 26-07-2012 - Kl.07:04 - Kilde: NRK - Info


76. 17-åring fløyet til Ullevål etter ulykke på mysen
En 17 år gammel gutt er fløyet til Ullevål sykehus etter en påkjørsel på mysen i Østfold mandag kveld.
Tidspunkt: 25-06-2012 - Kl.22:01 - Kilde: Aftenposten - Info


77. mysen-mann skjøt i fylla
Politiet satte en overstadig beruset mann i arresten etter at det ble skutt fra et bolighus.
Tidspunkt: 22-06-2012 - Kl.07:06 - Kilde: NRK - Info


78. En til legevakt etter fest i mysen
Politiet måtte rykke ut til en bolig i mysen etter at det ble meldt om slåsskamp.
Tidspunkt: 19-05-2012 - Kl.10:22 - Kilde: NRK - Info


79. Bekymret for rustilbudet i Østfold
En Facebook-gruppe mot nedleggelse av rusbehandlingsstedet Phoenix Haga i mysen har samlet over ni tusen medlemmer på få dager.
Tidspunkt: 16-05-2012 - Kl.13:50 - Kilde: NRK - Info


80. Her kjører han i fylla - med glis om munnen og politi i hælene
Den berusede mannen smilte mens han hadde politiet i hælene i mysen sentrum lørdag. Dagen derpå er nok ikke gliset like bredt.
Tidspunkt: 22-04-2012 - Kl.14:14 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


81. Full bussfører prøvde å kjøre ned politimann i mysen
Politimannen måtte kaste seg til siden for ikke å bli overkjørt av den fulle sjåføren uten førerkort.
Tidspunkt: 22-04-2012 - Kl.11:04 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Bussjåfør prøvde å kjøre ned politimann i mysen
Politimannen måtte kaste seg til siden for ikke å bli overkjørt av den fulle sjåføren uten førerkort.
Tidspunkt: 22-04-2012 - Kl.09:04 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Full bussjåfør tatt i mysen
En full mann i 20-åra var nær ved å kjøre ned en politimann med buss i mysen natt til søndag. Mannen har verken førerkort for buss eller bil.
Tidspunkt: 22-04-2012 - Kl.08:58 - Kilde: NRK - Info


84. Skoleelev tatt med hasj på skolen
En elev ble tatt med ti gram hasj under en politikontroll på mysen videregående skole i dag.
Tidspunkt: 07-03-2012 - Kl.13:44 - Kilde: NRK - Info


85. Her kan du lære å lage en stol
I 1926 ble det startet en skole i mysen for at bønder skulle lære noe nyttig å bruke vinteren til. Nå er Østfold møbelsnekkerskole et av de få stedene i landet hvor du fortsatt kan lære å lage en stol.
Tidspunkt: 21-02-2012 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


86. Sendte tre patruljer til husbråk
Politiet rykket ut til en adresse i mysen etter flere oppringninger på nødlinja.
Tidspunkt: 11-02-2012 - Kl.14:36 - Kilde: NRK - Info


87. Beslagla to våpen hos mysen-mann
En mann i 20-årene etterforskes av Follo-politiet etter våpenfunn.
Tidspunkt: 28-01-2012 - Kl.11:31 - Kilde: NRK - Info


88. Elevråd sier ja til narkoaksjoner
Politiet skal gjennomføre flere narkoaksjoner ved mysen videregående skole.
Tidspunkt: 25-01-2012 - Kl.08:32 - Kilde: NRK - Info


89. – Ingen grunn til bekymring
Seksjonsleder Inger mysen Conradsen ved Telemark politidistrikt sier at det ikke er noen grunn til å være redd for mengder ulovlige og uregistrerte våpen i fylket.
Tidspunkt: 14-01-2012 - Kl.12:41 - Kilde: NRK - Info


90. Toget forsvinner fra Rakkestad
NSB vil legge fjerne all togtrafikk mellom mysen og Rakkestad fra 2014.
Tidspunkt: 10-01-2012 - Kl.07:40 - Kilde: NRK - Info


91. Flere branner kan være påsatt
Etter at en bygård ble tent på i mysen natt til mandag, undersøker politiet sammenhenger med andre branner.
Tidspunkt: 21-12-2011 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


92. Alle nødetatene rykket ut
Alle nødetatene ble sendt til sentrumsgården i mysen.
Tidspunkt: 19-12-2011 - Kl.07:58 - Kilde: NRK - Info


93. Mer vandalisme i mysen
I natt ble det igjen meldt om vandaler på ferde i mysen. Én rute skal ha blitt knust, av tre unggutter.
Tidspunkt: 11-12-2011 - Kl.16:58 - Kilde: NRK - Info


94. Vandaler på ferde i mysen
Eidsberghallen og mysen barneskole har blitt utsatt for omfattende skadeverk i løpet av natten.
Tidspunkt: 10-12-2011 - Kl.14:58 - Kilde: NRK - Info


95. Politiet skryter av årvåken nabo
To menn som prøvde å åpne en safe med en skjærebrenner er pågrepet av politiet i mysen – takket være en våken nabo.
Tidspunkt: 17-10-2011 - Kl.10:27 - Kilde: NRK - Info


96. Tre ukers varetekt etter skyting
En kvinne og en mann har blitt varetektsfengslet i tre uker etter at de skjøt med hagle mot en inngangsdør i mysen natt til tirsdag.
Tidspunkt: 28-09-2011 - Kl.18:15 - Kilde: NRK - Info


97. Skjøt mot leilighet i mysen
– Det ble avfyrt flere skudd mot inngangsdøren, opplyser Follo-politiet.
Tidspunkt: 27-09-2011 - Kl.07:23 - Kilde: NRK - Info


98. Barn påkjørt i gangfelt
Et søskenpar ble fraktet til sykehus og legevakt etter påkjørsel i mysen.
Tidspunkt: 22-09-2011 - Kl.09:33 - Kilde: NRK - Info


99. Østfoldbanen ras-stengt
Østfoldbanens Østre linje er igjen stengt mellom Askim og mysen. 10 meter skinnegang er i ferd med å skil ut på grunn av alt regnet.
Tidspunkt: 14-09-2011 - Kl.07:00 - Kilde: NRK - Info


100. Regn stenger Østfoldbanen
Østfoldbanens Østre linje er stengt mellom Askim og mysen.
Tidspunkt: 14-09-2011 - Kl.06:34 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


101. E18 åpnet igjen i Østfold etter flom
E18 mellom Ørje og Ramstadkrysset ved mysen i Østfold ble fredag morgen åpnet igjen etter å ha vært stengt siden tirsdag kveld på grunn av flom.
Tidspunkt: 09-09-2011 - Kl.07:10 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


102. E18 åpner i morgen
E18 mellom Ørje og Ramstadkrysset ved mysen kan mest sannsynlig åpnes i morgen.
Tidspunkt: 08-09-2011 - Kl.17:28 - Kilde: NRK - Info


103. Åpner tidligst på søndag
Østfoldbanens østre linje mellom Askim og mysen blir tidligst åpnet søndag etter at den ble stengt på grunn av ras natt til torsdag.
Tidspunkt: 08-09-2011 - Kl.13:28 - Kilde: NRK - Info


104. Østfoldbanen stengt, andre strekninger åpner
Østfoldbanens østre linje ble natt til torsdag stengt mellom Askim og mysen. Det er høyst usikkert når den kan gjenåpnes. Samtidig åpner flere andre stengte strekninger.
Tidspunkt: 08-09-2011 - Kl.05:16 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


105. mysen-drapet: Handlet overlagt, må sone i 15 år
En mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års fengsel for overlagt drap på naboen sin på mysen i fjor.
Tidspunkt: 02-09-2011 - Kl.17:36 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


106. Oppretttholder dommen på 15 år
I dag ble det klart at mannen som drepte en tobarnsfar i mysen i fjor er dømt til 15 års fengsel.
Tidspunkt: 02-09-2011 - Kl.13:30 - Kilde: NRK - Info


107. Lagmannsretten opprettholder dommen
Borgarting lagmannsrett mener at tiltalte handlet med overlegg da han skjøt og drepte en tobarnsfar i mysen fjor, og opprettholder dommen fra tingretten.
Tidspunkt: 01-09-2011 - Kl.16:08 - Kilde: NRK - Info


108. Ankesaken etter mysendrapet igang
Ankesaken etter mysen-drapet, hvor en 35-åring skjøt og drepte naboen sin, starter i dag i Borgartting lagmannsrett.
Tidspunkt: 29-08-2011 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


109. Usikker fremtid for mysen-trykkeri
Fem millioner kroner taper Nr.1 Trykk Grefslie i mysen, når trykkingen av norske travprogram opphører fra nyttår.
Tidspunkt: 12-08-2011 - Kl.09:02 - Kilde: NRK - Info


110. Tente på egen campingvogn i fylla
En fest i mysen tok fullstendig av natt til onsdag. like før klokka 02.00 måtte alle nødetater rykke ut.
Tidspunkt: 20-07-2011 - Kl.07:58 - Kilde: NRK - Info


111. Døde av PMMA-overdose
Overdose av det ecstacy-lignende stoffet PMMA gjør at personer dør av overoppheting - nå er nok en obduksjonsrapport klar etter at en yngre mann døde i mysen.
Tidspunkt: 13-07-2011 - Kl.16:13 - Kilde: NRK - Info


112. mysenelva frem i lyset
Området langs mysenelva har i mange år vært gjengrodd, men denne helga startet arbeidet med å sette elva igang igjen.
Tidspunkt: 04-07-2011 - Kl.21:16 - Kilde: NRK - Info


113. Stakk av med BMW under reparasjon
Verkstedarbeidere jobbet med reparasjoner på en BMW på Ramstadløkka i mysen, da en mann hoppet inn i bilen og kjørte sin vei.
Tidspunkt: 04-07-2011 - Kl.16:32 - Kilde: NRK - Info


114. Frekke tyver stjal 400 PC-er
Bærbare PC-er for rundt to millioner kroner er stjålet fra mysen videregående skole. – Utrolig surt, sier rektor.
Tidspunkt: 20-06-2011 - Kl.13:27 - Kilde: NRK - Info


115. Innbruddsraid fortsetter i Østfold
Boliginnbruddene fortsetter i Indre Østfold - torsdag formiddag meldte en beboer i mysen om nok et tilfelle.
Tidspunkt: 02-06-2011 - Kl.11:12 - Kilde: NRK - Info


116. Bosnisk Post blir Ratko-post
I 15 år har Skandinavias eneste avis for bosniere blitt laget i lille mysen. Nå jobber redaksjonen intenst med en ny spesialutgave.
Tidspunkt: 27-05-2011 - Kl.18:16 - Kilde: NRK - Info


117. Mistenkelig dødsfall i mysen
Mann i 20-årene ble funnet død i en leilighet 17.mai. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.
Tidspunkt: 18-05-2011 - Kl.10:12 - Kilde: NRK - Info


118. Skjøt med hagle i boligområde
Politiet rykket ut til bolig i mysen etter meldinger om skyting. To personer pågrepet.
Tidspunkt: 30-04-2011 - Kl.21:24 - Kilde: NRK - Info


119. Dømt til 15 år for drap
Mannen som skjøt og drepte naboen sin i mysen i februar i fjor er dømt til 15 års fengsel.
Tidspunkt: 14-04-2011 - Kl.14:52 - Kilde: NRK - Info


120. 15 års fengsel for drap på nabo
En 35 år gammel mann er i Heggen og Frøland tingrett dømt til 15 års fengsel for forsettlig drap etter at han skjøt naboen sin på mysen i fjor.
Tidspunkt: 14-04-2011 - Kl.13:51 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


121. Ber om 16 års fengsel for nabodrap
Aktor har lagt ned påstand om 16 års fengsel for en mann som er tiltalt for å ha skutt og drept naboen sin på Folkeborg i mysen i fjor.
Tidspunkt: 08-04-2011 - Kl.13:32 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


122. Drapsvitne: – Jeg ble livredd
Hva som utløste krangelen og det påfølgende drapet i mysen er fortsatt et mysterium, etter dag én av rettssaken.
Tidspunkt: 05-04-2011 - Kl.18:58 - Kilde: NRK - Info


123. Risikerer lovens strengeste straff
mysen-mann risikerer lovens strengeste straff for å ha drept sin nabo og venn.
Tidspunkt: 05-04-2011 - Kl.08:34 - Kilde: NRK - Info


124. Knuste ansiktet med spade
En kvinne fra mysen ligger på sykehus etter å ha blittt slått flere ganger i i ansiktet med en spade.
Tidspunkt: 18-03-2011 - Kl.11:44 - Kilde: NRK - Info


125. Folkenborg-start på Baglerrennet
Skirennet "Askim Rundt" har blitt til "Baglerrennet”. Lørdag er det start fra Folkenborg museum på mysen.
Tidspunkt: 12-02-2011 - Kl.07:01 - Kilde: NRK - Info


126. 3300 husstander mistet strømmen
Tre falt over strømlinjen mellom mysen og Ørje.
Tidspunkt: 08-02-2011 - Kl.08:35 - Kilde: NRK - Info


127. Person påkjørt av tog ved mysen
Like før klokken 17.00 onsdag ble en person påkjørt av toget noen hundre meter vest for mysen stasjon.
Tidspunkt: 02-02-2011 - Kl.19:17 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


128. Truet med drap på Facebook
Mann pågrepet i stor politiaksjon i mysen i natt.
Tidspunkt: 27-01-2011 - Kl.10:58 - Kilde: NRK - Info


129. Kokkespirer klar til kniving
Utrustet med lokale råvarer og selvskutt elg, skal kokkeelever fra mysen forsvare fylkets ære i Østlandsmesterskapet.
Tidspunkt: 07-01-2011 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


130. Niåring påkjørt da han gikk av bussen
Sendt til sykehus etter ulykke i mysen.
Tidspunkt: 10-12-2010 - Kl.15:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


131. Alta-mann tiltalt for overlagt drap
Den 34 år gamle mannen som i februar skjøt og drepte sin 36 år gamle nabo i mysen i Østfold, er tiltalt for overlagt drap.
Tidspunkt: 08-12-2010 - Kl.15:56 - Kilde: NRK - Info


132. Mann tiltalt for overlagt drap i mysen
Den 34 år gamle mannen som i februar skjøt og drepte sin 36 år gamle nabo i mysen i Østfold, er tiltalt for overlagt drap.
Tidspunkt: 07-12-2010 - Kl.22:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


133. Tiltalt for å ha skutt nabo
En 34 år gammel mann fra mysen risikerer lovens strengeste straff for å ha drept sin nabo.
Tidspunkt: 07-12-2010 - Kl.11:56 - Kilde: NRK - Info


134. Brann i bolig i mysen
Politiet mistenker at noen har antent noe klær, som førte til branntilløp i en bolig i mysen, natt til søndag.
Tidspunkt: 03-10-2010 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


135. Lundanes vant NM i mysen
I Orienterings-NM på mysen har Olav Lundanes fra Halden SK tatt gull.
Tidspunkt: 11-09-2010 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


136. Krangler om tog
Samferdselspolitikere i Østfold går i strupen på hverandre om persontog mellom mysen og Fredrikstad.
Tidspunkt: 06-09-2010 - Kl.06:13 - Kilde: NRK - Info


137. Frontkollisjon på E18 ved mysen
Minst to personer ble alvorlig skadd og sendt til sykehus med redningshelikopter etter en frontkollisjon mellom to biler på E18 mellom mysen og Ørje lørdag kveld.
Tidspunkt: 04-09-2010 - Kl.19:29 - Kilde: NRK - Info


138. Rekordtrøya tilbake i mysen
Nå forbereder Bjørn Heidenstrøm seg på nye stunts... SE VIDEO!
Tidspunkt: 01-09-2010 - Kl.19:13 - Kilde: NRK - Info


139. Mann forskanset seg
Omfattende politiaksjon da en væpna mann truet en annen mann og forskanset seg i et hus i mysen.
Tidspunkt: 28-08-2010 - Kl.11:44 - Kilde: NRK - Info


140. Kirsebærtrær til irritasjon
Kirsebærtrær som ikke blir høstet irriterte handelsstanden på mysen - dermed så mysensirup dagens lys.
Tidspunkt: 24-08-2010 - Kl.19:40 - Kilde: NRK - Info


141. Falsk politibil i mysen
Råkjører med blålys og trafikkontroll-utstyr var likevel ikke politi.
Tidspunkt: 31-07-2010 - Kl.12:24 - Kilde: NRK - Info


142. Verdens største fotball-t-skjorte
Det som skal bli verdens største fotball-t-skjorte er på vei fra mysen og straks fremme på VM i Sør-Afrika.
Tidspunkt: 13-05-2010 - Kl.00:28 - Kilde: NRK - Info


143. Mistenker påsatt brann i bygård
Funn på stedet gjør at politiet misenker at brannen i en bygård i mysen i natt, er påsatt. Tre beboere kom seg uskadde ut.
Tidspunkt: 30-04-2010 - Kl.06:12 - Kilde: NRK - Info


144. Donkeyboy til Momakedet
Drammen-bandet åpner 60-årsjubileumet av Momarkedet i mysen 25. august.
Tidspunkt: 14-04-2010 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


145. Seks års fengsel for voldtekter
To menn fra Trøgstad og mysen er i Heggen og Frøland tingrett dømt til seks og et halvt års fengsel for to voldtekter.
Tidspunkt: 07-04-2010 - Kl.12:04 - Kilde: NRK - Info


146. Truet ansatt med pistol
To maskerte menn tok seg natt til mandag inn på en bensinstasjon på mysen og truet til seg penger og tobakksvarer.
Tidspunkt: 29-03-2010 - Kl.06:40 - Kilde: NRK - Info


147. Konfirmant-flukt fra kirken
Stadig færre ungdommer i Halden vil konfirmeres i kirken. Prost i Sarpsborg og Halden, Dag mysen, mener kommunepolitikerene har skylda.
Tidspunkt: 27-03-2010 - Kl.09:11 - Kilde: NRK - Info


148. Kappet nesten av seg armen
En mysen-mann i 20-årene kappet nesten armen av seg etter en bilulykke ved Båstad Kirke i morgentimene.
Tidspunkt: 12-03-2010 - Kl.10:41 - Kilde: NRK - Info


149. Politistudent nesten påkjørt
Under en biljakt i mysen i fjor sommer ble en politistudent nesten kjørt ned da han skulle legge ut en spikermatte. Nå er en 32 år gammel mann dømt til 10 måneders fengsel.
Tidspunkt: 08-03-2010 - Kl.07:19 - Kilde: NRK - Info


150. Begraves fra Rikets Sal
36-åringen som ble skutt i mysen natt til søndag skal begraves fra Rikets Sal.
Tidspunkt: 23-02-2010 - Kl.10:22 - Kilde: NRK - Info


151. mysen-drapet: Fire uker for drapssiktet
Den 34 år gamle mannen som er siktet for å ha tatt livet av sin nabo på mysen, er varetektsfengslet for fire uker.
Tidspunkt: 22-02-2010 - Kl.14:46 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


152. Nedsnødde sitteplasser på mysen-toget
– Vi stusset litt over at snøen ikke smeltet, sier en av passasjerene.
Tidspunkt: 22-02-2010 - Kl.10:02 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


153. Drapsmann møter ikke i retten
34 åringen som skjøt og drepte sin 36 år gamle nabo på mysen natt til søndag, orker ikke å møte i mandagens fengslingsmøte.
Tidspunkt: 22-02-2010 - Kl.07:19 - Kilde: NRK - Info


154. Var på byen før drapet på mysen
Politiet tror både avdøde og siktede var på byen natt til søndag.
Tidspunkt: 21-02-2010 - Kl.13:34 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


155. Mann skutt og drept i mysen sentrum
En mann ble skutt og drept i mysen natt til søndag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 21-02-2010 - Kl.08:04 - Kilde: NRK - Info


156. Mann skutt og drept i mysen
En mann ble skutt og drept i mysen natt til søndag.
Tidspunkt: 21-02-2010 - Kl.07:22 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Mann skutt og drept i mysen
En mann ble skutt og drept i mysen natt til søndag, opplyser politiet til NTB.
Tidspunkt: 21-02-2010 - Kl.07:17 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


158. Mann skutt og drept i mysen
En mann ble skutt og drept i mysen natt til søndag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 21-02-2010 - Kl.05:27 - Kilde: NRK - Info


159. Kjørte på gravid kvinne - stakk av
En gravid kvinne får nå legehjelp etter at bilen hun satt i ble påkjørt i mysen tirsdag.
Tidspunkt: 09-02-2010 - Kl.12:08 - Kilde: NRK - Info


160. Stjal ost til 45 000 pizzaer
To sjåfører som kjørte for Tine Meieriet Øst i mysen, er tiltalt for tyveri av ost for nær en halv million kroner.
Tidspunkt: 09-02-2010 - Kl.07:12 - Kilde: E24 - Info


161. Ga sin støtte til Francis
Hjemsendelse av irakiske Francis Oushana engasjerte i mysen.
Tidspunkt: 06-02-2010 - Kl.09:46 - Kilde: NRK - Info


162. Bedrageridømt saksøker sakkyndig
Sørlending krever 87 millioner kroner av mysen-mann.
Tidspunkt: 24-12-2009 - Kl.08:38 - Kilde: NRK - Info


163. Tre skadd, seks pågrepet etter asylbråk
Tre personer ble skadd og seks ble pågrepet etter at en slåsskamp med balltrær og kniv utviklet seg under kveldsmaten på Mysebu mottak i mysen søndag.
Tidspunkt: 16-11-2009 - Kl.05:23 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


164. Tre skadd, seks pågrepet etter asylbråk
mysen/Oslo (NTB-Ole-Tommy Pedersen): Tre personer ble skadd og seks ble pågrepet etter at en slåsskamp med balltrær og kniv...
Tidspunkt: 16-11-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


165. Tre skadet i slåsskamp på asylmottak
Politiet kalte ut store styrker på grunn av en slåsskamp på Mysebu mottak i mysen søndag kveld.
Tidspunkt: 15-11-2009 - Kl.22:55 - Kilde: Aftenposten - Info


166. To skadd etter slagsmål med balltre og kniv
Minst to personer skal være skadd etter at det brøt ut slåsskamp på et asylmottak i mysen søndag kveld.
Tidspunkt: 15-11-2009 - Kl.22:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


167. Mann knivstukket i mysen
Oslo (NTB): En mann i slutten av 30-årene ble natt til fredag knivstukket på en fest i mysen i Østfold.
Tidspunkt: 26-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


168. Mann påkjørt og drept i mysen
(VG Nett) Mannen i 20-årene omkom på stedet etter påkjørsel fra bil natt til lørdag.
Tidspunkt: 20-06-2009 - Kl.07:36 - Kilde: VG NETT - Info


169. 20-åring omkom i påkjørsel på E18
mysen (NTB): En 20 år gammel mann døde av skadene han fikk da han ble påkjørt av en personbil på E18 i Eidsberg kommune natt...
Tidspunkt: 20-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


170. Stabilt for trafikkskadde i mysen
mysen (NTB): Tilstanden er tirsdag stabil for begge mennene som ble fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus...
Tidspunkt: 16-06-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


171. Dette ser man jo knapt på tv
(VG Nett) Årets mål i norsk fotball kan ha blitt scoret av mysen-spiller Michal Lachacz. I 3. divisjon.
Tidspunkt: 04-06-2009 - Kl.18:43 - Kilde: VG NETT - Info


172. To alvorlig skadd i bilulykke i mysen
Ski (NTB): To personer ble alvorlig skadd i en utforkjøring i mysen i Eidsberg kommune i Østfold søndag morgen.
Tidspunkt: 03-05-2009 - Kl.00:00 - Kilde: Haugesunds Avis - Info


173. 3D-lampe startet dødsbrann
Kortslutning årsak til at 6-åring døde på mysen.
Tidspunkt: 23-01-2009 - Kl.11:57 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Gutt (6) døde i husbrann på mysen
Fire andre familiemedlemmer fikk alvorlige skader.
Tidspunkt: 17-01-2009 - Kl.06:02 - Kilde: Dagbladet - Info


175. Gutt (6) mistet livet i brann
Brann i en enebolig på mysen.
Tidspunkt: 17-01-2009 - Kl.05:02 - Kilde: Dagbladet - Info


176. 50 favner ved gikk opp i røyk
På seks timer brant hele ved-lageret til en bonde i mysen med 50 favner ved som skulle selges.
Tidspunkt: 21-12-2008 - Kl.12:01 - Kilde: NRK - Info


177. Hank Von Helvete hedret drept Bandidos-medlem
(VG Nett) En pubeier skal ha blitt slått i ansiktet med ølglass etter at Turboneger-vokalisten valgte å minnes avdøde Lennart Faugli på en pub i mysen i helgen.
Tidspunkt: 09-12-2008 - Kl.12:04 - Kilde: VG NETT - Info


178. NSB øker antall avganger
Fra og med søndag 14. desember vil det bli togavganger hver time mellom Skøyen og mysen. Tre andre strekninger får også mer trafikk.
Tidspunkt: 03-12-2008 - Kl.16:31 - Kilde: Aftenposten - Info


179. Kvinne voldtatt på mysen
En ung kvinne skal natt til lørdag ha blitt voldtatt i sitt eget hjem på mysen i Østfold.
Tidspunkt: 15-11-2008 - Kl.08:10 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Døde trolig av skader etter fall
Det er nå bekreftet at det var den savnede 24-åringen fra Rakkestad som ble funnet død under en bro ved Susebakke i mysen i går. Mye tyder på at han falt ned fra broa og døde av skadene han fikk.
Tidspunkt: 28-08-2008 - Kl.21:01 - Kilde: NRK - Info


181. Mann funnet omkommet i mysen
Politiet aner ikke dødsårsaken.
Tidspunkt: 27-08-2008 - Kl.11:02 - Kilde: Dagbladet - Info


182. Leteaksjon i Rakkestad
Politi og Røde Kors har i hele natt lett etter en 24 år gammel mann fra Rakkestad. Mannen ble sist sett på Momarkedet i mysen natt til søndag.
Tidspunkt: 27-08-2008 - Kl.08:01 - Kilde: NRK - Info


183. Sendte rakett gjennom NAV-vindu
Det kunne gått riktig ille, da ukjente gjerningsmenn sendte en nyttårsrakett gjennom vinduet til NAV-kontoret i mysen lørdag formiddag.
Tidspunkt: 02-08-2008 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


184. 92-åringen hjemme igjen
92-åringen som er siktet for frihetsberøvelse av en ni år gammel jente på mysen, er nå hjemme igjen.
Tidspunkt: 25-04-2008 - Kl.14:01 - Kilde: NRK - Info


185. 92-åringen kan ha vært ensom
92-åringen som er siktet for å ha bortført den ni år gamle jenta i mysen, erkjenner de faktiske forhold. Han kan ha gjort det simpelthen fordi han var ensom, sier politiet.
Tidspunkt: 16-04-2008 - Kl.12:01 - Kilde: NRK - Info


186. Foreldrene til savnet niåring: - Tenkte på alle scenarioer
mysen (VG Nett) Lettelsen var stor da datteren (9) ble gjenforent med foreldrene i mysen etter å ha vært borte i 15 timer.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.23:35 - Kilde: VG NETT - Info


187. Fem til sykehus etter kollisjon
Fem personer er fraktet til sykehuset Østfold i Fredrikstad, etter en kjedekollisjon i mysen tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


188. Jente (9) funnet - 92 år gammel mann pågrepet i mysen
Tips fra kvinne med ubehagelig opplevelse. Funnet i fremmed leilighet 06.45. - Nå er vi veldig glade, sier lensmannen.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.08:01 - Kilde: Dagbladet - Info


189. Jente funnet - 92-åring pågrepet
Den ni år gamle jenta som har vært savnet siden mandag ettermiddag, ble tirsdag morgen funnet i en leilighet i mysen.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.08:01 - Kilde: NRK - Info


190. Jente (9) funnet - mann pågrepet
Den ni år gamle jenta som har vært savnet siden mandag ettermdidag, bel tirsdag morgen funnet i en leilighet i mysen.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.07:01 - Kilde: NRK - Info


191. Jente (9) savnet i Østfold
(VG Nett) En ni år gammel jente er savnet i mysen i Østfold.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.05:12 - Kilde: VG NETT - Info


192. Savnet jente (9) funnet i leilighet
(VG Nett) Den ni år gamle jenta som var savnet i mysen er funnet i live i en leilighet. En mann er pågrepet.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.05:12 - Kilde: VG NETT - Info


193. Leteaksjon etter jente (9) i mysen
Sporløst borte på vei hjem fra skolen. Lensmannen: - Vi holder alle muligheter åpne. Sist sett ved Mega-butikken og Berger-krysset ved 15-tiden.
Tidspunkt: 15-04-2008 - Kl.05:01 - Kilde: Dagbladet - Info


194. Kan ha ligget død i 15 måneder
mysen-mannen som ble funnet død på et småbruk onsdag, kan ha ligget død siden oktober 2006.
Tidspunkt: 26-01-2008 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


195. Oppholdstillatelse til Shahla Valadi
Venner av iranske Shahla Valadi jubler over at hun endelig har fått oppholdstillatelse i Norge. Valadi har sittet snart sju år i kirkeasyl på mysen.
Tidspunkt: 13-12-2007 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Fuglefjøs brant til grunnen i mysen
Et fjøs med 250 fugl av typen vaktel, brant til grunnen på Susebakke i mysen onsdag kveld.
Tidspunkt: 05-12-2007 - Kl.23:01 - Kilde: NRK - Info


197. Fuglefjøs i full fyr i mysen
Et fjøs med 250 fugl av typen vaktel på Susebakke i mysen brant til grunnen onsdag kveld.
Tidspunkt: 05-12-2007 - Kl.22:01 - Kilde: NRK - Info


198. Shahla optimistisk etter nemdmøte
Shahla Valadi håper på oppholdstillatelse i julegave etter seks år i kirkeasyl. Onsdag reiste hun fra mysen til møte med Utlendingsnemnda i Oslo.
Tidspunkt: 05-12-2007 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


199. Det føles som et mirakel
Etter sju år i kirkeasyl ble det en fantastisk dag for iranske Shahla Valadi på mysen fredag.
Tidspunkt: 26-10-2007 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


200. Kirkeasylant i rullende kirke
Kirkeasylant Shahla Valadi som har sittet sju år i kirkeasyl i mysen, blir torsdag fraktet til Oslo i en rullende kirke.
Tidspunkt: 24-10-2007 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


201. Rolling church to demonstration
Shahla Valadi has been in church asylum in mysen for seven years, and on Friday she will be wheeled to a demonstration in Oslo.
Tidspunkt: 24-10-2007 - Kl.17:29 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)