Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Torsdag  25. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: ROGALAND



1. Ny angriper til Haugesund – omtales som stort talent
Haugesund forsterker offensiven med Ismaël Seone (18) fra Burkina Faso. I en melding opplyser FKH at tenåringen har skrevet under en kontrakt fram til og med 2027-sesongen. rogalandsklubben skriver at Seone anses for å være et av Burkina Fasos største angrepstalenter. – Det har vært en del interesse fra europeiske klubber, men da FK Haugesund kom på banen i fjor høst, fikk jeg umiddelbart en god følelse og veldig lyst til å reise til Norge, sier Seone. Haugesunds sportslig leder Eirik Opedal forteller at de har jaktet på Seone over lang tid. – Vi ble oppmerksomme på Ismael i fjor høst. På den tiden var det flere klubber som ønsket å hente han, men vi fikk presentert tankene våre om hvordan han kan utvikle seg hos oss på en god måte. Så langt i vinter har FKH hentet seks nye spillere. (NTB)
Tidspunkt: 22-01-2024 - Kl.11:56 - Kilde: NRK - Info


2. Festkveld for Sola i europaligaen i håndball – Storhamar tapte
Sola gjorde kort prosess og tok en knusende overlegen 40-29-seier over rumenske CSM Targu Jiu i europaligaen i håndball lørdag. Lørdagens møte i Stavanger Idrettshall var Solas tredje kamp for sesongen i europacupen. Iforrige kamp mot ungarske Motherson Mosonmagyarovari måtte rogalandsklubben tåle tap. Lørdag fikk Sola en pangstart og ledet 9-2 etter at kun ti minutter var spilt. Deretter var det i realiteten aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende. Ved pause ledet hjemmelaget 23-10. Etter pause fortsatte dominansen. På det meste ledet Sola med hele 18 mål. Neste kamp for Sola i europaligaen spilles 3. februar borte mot samme motstand som lørdag. Storhamar fikk det på sin side tøft i møtet med Podravka Vegeta i europaligaen lørdag. Oppgjøret endte med 19-23-tap. Det ble en relativt målfattig kamp totalt sett, men Podravka var på det meste foran med fem mål i løpet av første omgang. Til pause var stillingen 13-9 til hjemmelaget. Podravka Vegeta overtok ledelsen i gruppe A med seieren. (©NTB)
Tidspunkt: 20-01-2024 - Kl.19:46 - Kilde: NRK - Info


3. Her er Fair play-vinnerne i fotballsesongen 2023
Bodø/Glimt, Vålerenga og Skeid var snillest i klassen og topper fair play-tabellen for 2023 i hver sin liga. Det kommer fram i en fersk oversikt fra Norges Fotballforbund. Bodø/Glimt har høyest fair play-poengsum i Eliteserien (7,50), mens Vålerenga (7,62) topper i Toppserien og Skeid (7,34) kommer best ut i 1. divisjon for menn. Bemerkelsesverdig er det at det er seriemesterne som er best på fair play i toppdivisjonen for hvert kjønn, mens tabelljumbo Skeid stikker av med seieren på nivå to. I Eliteserien er det Rosenborg som ender sist på fair play-tabellen med et resultat på 6,69. Viking endte nest sist med 6,83, mens Haugesund og Vålerenga deler plassen foran rogalandsklubben med 6,93
Tidspunkt: 03-01-2024 - Kl.11:15 - Kilde: NRK - Info


4. Riise ferdig som Avaldsnes-trener
Det bekrefter han selv på Facebook onsdag. – I dag skriver jeg med et tungt hjerte for å dele noen nyheter. Etter to utrolige år, har jeg bestemt meg for å trekke meg som trener for Avaldsnes sitt damelag, skriver John Arne Riise. Forrige uke valgte Norges Fotballforbund (NFF) å frata Avaldsnes lisensen grunnet økonomiske problemer, og rogalandsklubben rykket med det ned fra Toppserien til 1. divisjon. Riises kontrakt varte egentlig ut 2024, men forteller at de økonomiske problemene i klubben førte til avgjørelsen om å gi seg. – Etter mye tankevirksomhet har jeg innsett at min avgang kan bidra til klubbens fremtidige stabilitet og vekst. Jeg tok opp denne muligheten av egen fri vilje fordi jeg visste at dette kunne redde klubben og ikke minst trenerteamet mitt, forteller han.
Tidspunkt: 20-12-2023 - Kl.10:18 - Kilde: NRK - Info


5. Live Rushfeldt Deila solgt til mesterligaklubben Esbjerg
Live Rushfeldt Deila (23) blir nok et norsk tilskudd i Esbjerg-stallen. Hun forlater Sola og norsk håndball umiddelbart. Det opplyser Sola i en pressemelding. Deila har spilt for rogalandsklubben siden 2021/22-sesongen. Esbjerg har en rekke norske spillere fra før, deriblant landslagsprofilene Nora Mørk og Henny Ella Reistad. Den dansken klubben fikk ja da den spurte Sola om å kjøpe Deila ut av kontrakten. – Sola Håndball har vurdert dette godt opp mot sportslige målsettinger, på kort og lang sikt. Gjennom hele prosessen har det vært en god dialog mellom klubbene, sier daglig leder Svein Gaute Hølestøl. – Jeg er veldig takknemlig for at Sola var villig til å la meg få dra når muligheten bød seg. Det å få spille på et av verdens beste lag og spille Champions League er drømmen min, sier Deila selv. Tvillingsøsteren hennes spiller fra før i Danmark. Tidligere i år ble Thale Rushfeldt Deila utenlandsproff etter flere år i Molde. (NTB)
Tidspunkt: 15-12-2023 - Kl.09:34 - Kilde: NRK - Info


6. Norsk landslagsprofil ferdig i SHL-klubb
Den norske ishockeyspilleren Johannes Johannesens opphold i den svenske ishockeyklubben Rögle varte bare i ett år. rogalandingen fikk kun 14 kamper for de grønnhvite i løpet av sesongen. På Rögles hjemmesider opplyses det ikke hvorfor Johannesen er ferdig i klubben, men han takkes for «sin proffe innstilling og harde arbeid» av sportssjef Chris Abbott. Johannesen kom til Rögle fra Mora før sist sesong. (NTB)
Tidspunkt: 07-12-2023 - Kl.13:56 - Kilde: NRK - Info


7. Statsforvalteren i rogaland sier nei til byggestart for datasenter
Statsforvalter Bent Høie ber Time kommune si nei til søknaden fra selskapet Green Mountain om å sette i gang med byggingen av et stort datasenter.
Tidspunkt: 13-11-2023 - Kl.17:25 - Kilde: E24 - Info


8. Vikings stopperhelt trolig ferdigspilt for sesongen – må gjennom inngrep
Viking må trolig klare seg uten midtstopperbauta David Brekalo i sesongavslutningen. Han må opereres, skriver rogalands Avis. Avisen skriver at Brekalo lenge har slitt med lyskeproblemer og at han må gjennom et inngrep for å bli bra. – Det blir et inngrep for David som gjennomføres innen kort tid, sier fysisk trener og medisinsk ansvarlig Halvard Øen Grova til RA. Sloveneren har vært en svært viktig mann for et Viking-lag som lenge kjempet om gullet. Den siste tiden har de vært uten ham, men han spilte én omgang mot Strømsgodset i slutten av oktober. – Sesongen er nok over for hans del, bekrefter Øen Grova. (NTB)
Tidspunkt: 09-11-2023 - Kl.12:24 - Kilde: NRK - Info


9. Landslagsløperen døde i påkjørsel – saken henlagt
Statsadvokaten har henlagt saken mot vogntogsjåføren (56) som kjørte på den slovenske landslagsløperen Hana Mazi Jamnik (19) i Strand i rogaland. Det melder Stavanger Aftenblad fredag morgen. Ulykken som kostet Jamnik livet, skjedde i Botsheitunnelen i Strand 11. august i fjor. Den 19-årige sloveneren ble påkjørt mens hun gikk på rulleski. Føreren mente ulykken skyldtes lysforholdene i tunnelen og erkjente ikke straffskyld. I februar innstilte politiet på å tiltale den 55-årige yrkessjåføren for uaktsomt brudd på vegtrafikkloven, men statsadvokaten i rogaland sendte saken tilbake for å få flere svar. Nå er det konkludert med at saken henlegges. – De pårørende håpet å få svar på hva som skjedde da datteren deres ble drept i tunnelen. En rettssak ville kunne gitt slike svar. De sørger fremdeles, sier de etterlattes bistandsadvokat Anne Kroken til Aftenbladet. (NTB)
Tidspunkt: 27-10-2023 - Kl.06:08 - Kilde: NRK - Info


10. Viking-trener beklager etter supporterutsagn – Stabæk med fleipete svar
Morten Jensen uttrykte onsdag sterk misnøye med at eliteseriestarten neste år er lagt til 1. april. Nå går Viking-treneren tilbake på deler av tiraden. Overfor rogalands Avis kalte Jensen beslutningen «kjedelig», før han deretter rettet mistanke mot forholdene på Østlandet. – Det har nok med Østlandet å gjøre, men ikke begynn med det der Holmenkollen-greiene. Det har jeg hørt argumenter på før. Hva betyr det? VIF har knapt nok folk på tribunene uansett. Stabæk det samme. Det argumentet faller bort. Om det var et poeng som holdt, kunne de spilt de kampene på Østlandet på mandagene heller, sa Viking-treneren. Torsdag formiddag beklager Jensen utspillet i et innlegg på X/Twitter. (NTB)
Tidspunkt: 26-10-2023 - Kl.09:23 - Kilde: NRK - Info


11. Viking-trener raser mot «sen» seriestart: – Tull
Viking-trener Morten Jensen sier til rogalands Avis at han ble overrasket over at eliteseriestarten neste år er lagt til 1. april. Her finner du hele hovedterminlisten. Han kaller beslutningen «kjedelig» og hadde ønsket seg oppstart helgen 9.-10. mars. Ifølge RA hadde klubbene først fått signaler om seriestart da. – Jeg fatter ikke hvorfor vi har så sen sesongstart. Hvorfor vi ikke kan starte 9. eller 10. mars, klarer jeg ikke å skjønne. Det er tull å utsette det i tre uker, sier Jensen til avisen. Han mistenker at det er forhold på Østlandet som gjør at seriestarten kommer først i april. – Det har nok med Østlandet å gjøre, men ikke begynn med det der Holmenkollen-greiene. Det har jeg hørt argumenter på før. Hva betyr det? VIF har knapt nok folk på tribunene uansett. Stabæk det samme. Det argumentet faller bort. Om det var et poeng som holdt, kunne de spilt de kampene på Østlandet på mandagene heller. Viking hadde ønsket seg tre treningsleirer før sesongstart, men har landet på to. Laget holder samling på Gran Canaria i januar og i Marbella i februar. I tillegg er det planlagt treningskamper mot blant andre Djurgården, Brann og Rosenborg. (©NTB)
Tidspunkt: 25-10-2023 - Kl.12:52 - Kilde: NRK - Info


12. Ja til ny milliard-kraftlinje på Vestlandet
Fredag sa regjeringen ja til en ny kraftlinje til rundt to milliarder kroner på grensen mellom Vestland og rogaland.
Tidspunkt: 29-09-2023 - Kl.20:09 - Kilde: E24 - Info


13. Kaptein Tripic sendte Viking til topps
Viking vant overbevisende 2–0 i rogalands-derbyet mot FK Haugesund lørdag kveld. Sondre Langås ga gjestene fra Stavanger ledelsen på en heading i 1. omgang. Etter pause satte Zlatko Tripic 2–0 etter målgivende pasning fra hjemvendte Samuel Adegbenro. – En tøff kamp. Vi spiller en helt grei kamp, men en solid 2-0-seier, sier Tripic til TV 2. Seieren gjør at Viking klatrer forbi Bodø/Glimt og til topps i eliteserien i fotball før Glimt møter Rosenborg på bortebane søndag. – Det er lenge igjen. Det var viktig for oss å få en seier igjen. En solid kamp av gutta, sier Tripic til TV 2.
Tidspunkt: 16-09-2023 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


14. Gir millioner
Kultur- og likestillingsdepartementet skal bidra med fem millioner kroner til ni idrettsarrangementer for personer med nedsatt funksjonsevne. Det opplyser kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) i en pressemelding mandag. Til sammen 5.165.000 millioner kroner skal deles ut til arrangementer på norsk jord i 2023 og 2024. Arrangementene omhandler idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv. – Alle skal få oppleve idrettsglede. Det skal ikke nedsatt funksjonsevne være et hinder for. Derfor gir vi nå tilskudd til arrangement som sikrer at enda flere får muligheten til å delta i idretten, sier Jaffery. Disse arrangementene får tilskudd: * Nordisk mesterskap i paraegling i Oslo 7.–10. september 2023 – 390 000 kroner. * Nordisk mesterskap i parafriidrett i Lillestrøm 19.–20. august 2023 – 325 000 kroner * TelemarksVeka Para på Notodden, i Bø og Skien 19.–23. juni 2024 – 750 000 kroner * Stjerneserien for alle i Troms og Hålogaland fotballkrets høsten 2023 til våren 2024–200 000 kroner * Superlekene i rogaland, Møre og Romsdal, Vestland og Agder i 2024 – 400 000 kroner * Spenningskurset på Bjorli mars 2024 – 200 000 kroner * Norwegian Paragolf Open august 2024 – 100 000 kroner * Landsstevne i svømming for utviklingshemmede i Trondheim 9.–10. mars 2024 – 300 000 kroner * Ridderrennet på Beitostølen 10.–17. mars 2024 – 2 500 000 kroner (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.11:03 - Kilde: NRK - Info


15. Vålerenga videre uten å imponere: – Ikke noe Vålerenga-fotball
Åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. I tre av dem var det lag fra Eliteserien involvert og for Sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot Funnefoss/Vormsund (FuVo) fra nivå fire. Kun fem minutter var spilt da Tobias Solem Karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. Sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også FuVo var farlig fremme ved et par anledninger. Det var imidlertid Sarpsborg som fikk utteling på sjansene. Mål fra Steffen Lie Skålevik og Joachim Soltvedt gjorde at Eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. En straffescoring fra Kristian Fardahl Opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at Sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. Vålerenga måtte nøye seg med ett mål borte mot Råde, fra nivå fem. Kampens eneste mål kom etter 20 minutter da Jacob Dicko Eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse Daniel Ravneng. – Det var en svak gjennomkjøring. Det er ikke noe Vålerenga-fotball, sier trener Dag-Eilev Fagermo til NRK og oppsummerer: – Jeg er fornøyd med at vi vinner, men det er en svak kamp fra vår side. I rogaland tok FK Haugesund turen til Ryfylke for å spille mot Staal Jørpeland. To mål fra Adrion Pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for Haugesund. Tre minutter før slutt reduserte Staal ved Daniel Ciach. I kampens siste ordinære minutt skjøt Bartosz Widejko i tverrliggeren fra 30 meter. Nærmere kom ikke Staal og dermed ble det avansement for Haugesund. Øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: Brodd – Vidar 1–2, Djerv 1919 – Sandnes Ulf 1–6, Drammens BK – Mjøndalen 1–5, Fyllingsdalen – Sotra 1–3, Nardo – Byåsen 0–1
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


16. Kåre Lima er død
En av rogaland-fotballens store kjemper er død.
Tidspunkt: 07-03-2023 - Kl.17:27 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


17. Tre norske forfall til innendørs-EM i Tyrkia
Amalie Sæten, Narve Gilje Nordås og Per Svela har trukket seg fra den norske landslagstroppen til innendørs-EM i friidrett i Istanbul. Det melder Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Sæten skulle etter planen løpe 1500 meter, mens Nordås var satt opp på 3000 meter. Svela var reserve på samme distanse. Forbundet oppgir ingen grunn for de tre forfallene. Nordås satte så sent som lørdag ny norsk rekord på 3000 meter innendørs da han vant kretsmesterskapet i rogaland på 7.45,39. Svela ble toer i løpet med 7.54,73. Innendørs-EM avholdes i den tyrkiske storbyen Istanbul fra 2. til 5. mars. (©NTB)
Tidspunkt: 26-02-2023 - Kl.15:45 - Kilde: NRK - Info


18. Nærbø tok seg videre i europacupen
Nærbo tok seg videre fra åttedelsfinalen i europacupen etter at de slo slovakiske Povazska Bystrica over to kamper. Søndag vant de returoppgjøret 36-24. Laget fra rogaland kom godt i gang og hadde en tremålsledelse til pause på stillingen 17-14. Etter hvilen økte forspranget ytterligere og avstanden mellom lagene ble til tolv mål til slutt. I det første oppgjøret var også Nærbø sterkest, men da ble det langt jevnere 35-34. Theodor Svensgård ble kampens toppscorer med åtte fulltreffere. Martin Briatka ble slovakenes mestscorende med sine seks nettkjenninger. I det første oppgjøret var Nærbø sterkest og vant knepent 35-34. Europacupen er det tredje nivået av europeiske håndballcuper etter mesterligaen og europaligaen. (NTB)
Tidspunkt: 19-02-2023 - Kl.18:45 - Kilde: NRK - Info


19. Kolstad knuste Sandnes – vant med 14 mål
Serieleder Kolstad gjorde kort prosess i møtet med Sandnes i Eliteserien i håndball for menn. Trønderne vant til slutt 35-21 etter klasseforskjell før hvilen. Gjestene fra Sandnes fikk en fryktelig svak åpning på kampen. Allerede etter elleve minutter ledet Kolstad med ni mål. På det tidspunktet hadde Sandnes scoret bare ett. Hjemmelaget gikk i garderoben på stillingen 23-10. Sandnes var bedre med i den andre omgangen, men kunne ikke unngå utklassingstap. Kolstad vant med 14 mål og er uten poengtap etter 16 kamper i ligaen. Det er seks poeng ned til toer Elverum, som har spilt en kamp mer. Sigvaldi Björn Gudjonsson og Adrian Aalberg ble kampens toppscorere med seks mål hver for Kolstad. Runar seiret 39-24 over tabelljumbo Haslum. Dermed ligger Sandefjord-laget på 4.-plass med Kolstad, Elverum og Drammen over seg på tabellen. Nærbø tok viktige poeng i kampen om sluttspillplass med 28-24 borte mot ØIF Arendal. Laget fra rogaland passerte flere lag på tabellen og innehar 8.-plassen. (NTB)
Tidspunkt: 15-02-2023 - Kl.19:37 - Kilde: NRK - Info


20. Viking enig om salg av Karlsbakk for kjempesum
Viking og Heerenveen er enige om en overgang for Daniel Karlsbakk (19). Ifølge flere medier blir det tidenes største salg for Stavanger-klubben. – Vi er muntlig enige med Heerenveen om en avtale, men ingenting er foreløpig signert. Jeg kan også bekrefte at Karlsbakk er på vei til Nederland for å sluttføre overgangen, sier Vikings sportssjef Erik Nevland til Aftenbladet tirsdag morgen. Aftenbladet, rogalands Avis og Nettavisen erfarer at totalrammen på overgangen er på omkring 30 millioner kroner. – Det er en kjempedeal for Viking og for spilleren, svarer Nevland. Karlsbakk spilte 21 kamper for Viking i Eliteserien i fjor og scoret to mål. 19-åringen startet karrieren i Bryne. Heerenveen ligger på 8.-plass i den nederlandske æresdivisjonen etter 19 kamper med 27 poeng. Neste kamp er borte mot Utrecht lørdag. (NTB)
Tidspunkt: 31-01-2023 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


21. Bekreftet: Karlsbakk klar for nederlandsk fotball
Viking og Heerenveen er enige om en overgang for Daniel Karlsbakk (19). Det bekrefter begge klubbene i en pressemelding. Det norske talentet har skrevet under på en avtale som strekker seg til sommeren 2026. Ifølge flere medier blir det tidenes største salg for Stavanger-klubben. Aftenbladet, rogalands Avis og Nettavisen erfarer at totalrammen på overgangen er på omkring 30 millioner kroner. – Det er en kjempedeal for Viking og for spilleren, sa Vikings sportssjef Erik Nevland da han overfor Aftenbladet bekreftet at lagene var enige om en avtale og at Karlsbakk var på vei til Nederland for å sluttføre overgangen. Karlsbakk spilte 21 kamper for Viking i Eliteserien i fjor og scoret to mål. 19-åringen startet karrieren i Bryne. Heerenveen ligger på 8.-plass i den nederlandske æresdivisjonen etter 19 kamper med 27 poeng. Neste kamp er borte mot Utrecht lørdag. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 31-01-2023 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


22. Høitomt skrev travhistorie – tok sitt 14. kuskechampionat
Erik Høitomt var i 2022 suveren på den norske kusketoppen. Han vant 187 travløp og ble historisk med sitt 14. landschampionat. Han rykket fra legendene Ulf Thoresen og Gunnar Eggen, som begge stoppet på 13. – Så mange seirer kommer ikke av seg selv. Det er et tegn på at jeg har møtt opp og gjort noe riktig. Det er klart jeg er stolt, sier 53-årige Høitomt, som snart har samlet alle rekorder på sin kuskehånd. Han har kjørt 44.794 løp, flest i Norge. Det tilsvarer en distanse over to og en halv gang rundt jorda. Målt i premiepenger topper han også, med 264 millioner kroner innkjørt. 5519 seirer plasserer ham som toer bak Gunnar Eggen, som stoppet på 5546, den siste sikret i 2008. Høitomt vil med vanlig seierstakt passere Eggen i begynnelsen av mars i 2023. – Jeg vet at jeg nærmer meg, men dette er noe jeg ikke har tenkt mye på, sier Høitomt. Han har Jarlsberg som hjemmebane, men er opprinnelig fra Orre i rogaland. Han tok sin første seier med Zmita Yankee Jeb på Forus som 18-åring i 1987.
Tidspunkt: 31-12-2022 - Kl.14:15 - Kilde: NRK - Info


23. Heidi Weng friskmeldt – snart tilbake i konkurranse
Heidi Weng har lagt bak seg noen trøblete måneder etter at hun pådro seg koronasmitte. Nå er hun tilbake for fullt og blir om ikke lenge å se på startstreken. – Det går stadig bedre, og nå er planen at hun skal konkurrere under Blink-festivalen. Hun er så å si i normal trening og klar for å konkurrere igjen, sier landslagstrener Stig Rune Kveen til Adresseavisen. Weng pådro seg korona rett i forkant av OL i Beijing og gikk dermed glipp av lekene. Deretter falt hun på isen i mars og fikk hjernerystelse. Etter flere måneder på sidelinjen virker skistjernen å returnere i konkurranse om kort tid. Rulleskifestivalen i rogalands arrangeres i starten av august. (©NTB)
Tidspunkt: 25-07-2022 - Kl.14:22 - Kilde: NRK - Info


24. Raudt kort etter 12 minutt: – Utvisinga er feil, det ser alle
Kristoffer Løkbergs tidlege utvising var det som til slutt knekte Viking i rogalands-derbyet i Haugesund. Heimelaget vann 4-2.
Tidspunkt: 25-06-2022 - Kl.15:54 - Kilde: NRK - Info


25. Berisha glitret med hat trick i derby
Veton Berisha scoret sine tre første seriemål for året da Viking slo tilbake og senket Haugesund 5-1. Spissen åpnet målkontoen i årets seriesesong i det 27. minutt. Han fulgte opp med nye nettkjenninger kort tid før og etter pause. Sebastian Sebulonsen ble tomålsscorer som innbytter helt på tampen. Med seieren trygget Viking annenplassen med sine tolv poeng. Lillestrøm er ett poeng foran etter 2-0 over Aalesund torsdag. Det pleier å være litt temperatur rundt rogalandsderbyet mellom Viking og Haugesund. Lørdag var det topp og bunn som møttes. FKH kom til Stavanger som et poengløst lag. Det var gjestene som startet best. Etter 21 minutter kom de på en kontring, og Mads Sande lurte offsidefellen da han fant Alioune Ndour med en pasning. For åpent mål gjorde Ndour FKHs tredje scoring for sesongen. Kampen var fra den 16. serierunden og skulle egentlig vært spilt 31. juli, men ble flyttet fram i tid fordi Viking skal ut i europacupkvalifisering.
Tidspunkt: 30-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


26. Berisha glitret med hat trick etter måltørke
Veton Berisha scoret sine tre første seriemål for året da Viking slo tilbake og senket Haugesund 5-1. – Endelig ble det mål, og så ble det tre. Når vi vinner 5-1, skal vi være glade. Det er tålmodighet som gjelder, forklarte Berisha til Discovery om den lille måltørken han har hatt i de fire første ligakampene. Spissen åpnet målkontoen i årets seriesesong i det 27. minutt. Han fulgte opp med nye nettkjenninger kort tid før og etter pause. Sebastian Sebulonsen ble tomålsscorer som innbytter helt på tampen. Med seieren trygget Viking annenplassen med sine tolv poeng. Lillestrøm er ett poeng foran etter 2-0 over Aalesund torsdag. Det pleier å være litt temperatur rundt rogalandsderbyet mellom Viking og Haugesund. Lørdag var det topp og bunn som møttes. FKH kom til Stavanger som et poengløst lag. Det var gjestene som startet best. Etter 21 minutter kom de på en kontring, og Mads Sande lurte offsidefellen da han fant Alioune Ndour med en pasning. For åpent mål gjorde Ndour FKHs tredje scoring for sesongen. Kampen var fra den 16. serierunden og skulle egentlig vært spilt 31. juli, men ble flyttet fram i tid fordi Viking skal ut i europacupkvalifisering.
Tidspunkt: 30-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


27. Beyonder velger rogaland for sin batterisatsing
– Vi har ikke lagt skjul på at vi har vurdert utlandet for vår storskala fabrikk, sier gründer og sjef i Beyonder Svein Kvernstuen.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.13:31 - Kilde: E24 - Info


28. 90 lokale bedrifter kan bli rammet av streik i bygge­bransjen
Det kan bli streik i både byggfagene og byggeindustrien denne uka. Rundt 90 bedrifter i rogaland kan bli rammet.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.06:22 - Kilde: E24 - Info


29. Viking-supporter tiltalt for rasisme mot Glimt-spiller
En 34 år gammel mann er tiltalt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot en Bodø/Glimt-spiller da Viking tapte 1-3 på hjemmebane i september i fjor. Det melder blant andre Stavanger Aftenblad. Ifølge avisen er det satt av én dag til rettssaken. rogalands Avis omtalte saken først. Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens paragraf 185, den såkalte hatparagrafen, som omfatter diskriminerende eller hatefulle ytringer. – Det jeg kan si, er at tiltalte erkjenner de faktiske omstendighetene. Han beklager og er veldig lei seg, sier statsadvokat Arvid Malde til Aftenbladet.
Tidspunkt: 22-03-2022 - Kl.10:37 - Kilde: NRK - Info


30. Nesten ingen vil ha bensin- eller dieselbil
95 prosent av alle nye personbiler som Møller Bil Sør-rogaland selger til private og bedrifter er elbiler. Bare noen få, spesielt interesserte kjøper ny bensin- eller dieselbil. På landsbasis var andelen elbiler 65 prosent av nybilsalget i fjor.
Tidspunkt: 18-03-2022 - Kl.19:48 - Kilde: E24 - Info


31. Hitecvision med Lyse-flørt: - Veldig interessert
Stavanger-selskapet Hitecvision gikk først til Agder, nå til Trøndelag. Når kommer fornybarsatsingen i rogaland?
Tidspunkt: 17-03-2022 - Kl.05:36 - Kilde: E24 - Info


32. Vil stoppe hele elektrifiseringen: – Tydelig signal til Høyre sentralt
Det blåser opp til en elektrifiseringskamp i Høyre. Flere på rogaland Høyres årsmøte stemte for å stoppe hele elektrifiseringen.
Tidspunkt: 08-02-2022 - Kl.13:55 - Kilde: E24 - Info


33. Matavfall fra Bergen skal fraktes til rogaland for å brennes. Med lastebil.
– For oss er klima viktig, sier BIR-sjefen.
Tidspunkt: 04-02-2022 - Kl.15:11 - Kilde: E24 - Info


34. Oslofjorden blir testbasseng for rogaland-satsing på elektriske hurtigbåter
Å kutte utslipp fra hurtigbåter i Oslofjorden har vært en nøtt å knekke. Med en ny robot mener Stavanger-rederiet Norled de har løsningen.
Tidspunkt: 01-02-2022 - Kl.07:30 - Kilde: E24 - Info


35. Aker BP dropper vaksinekrav for oljearbeidere
Etter press fra fagforeninger og klargjøring fra Statsforvalteren i rogaland snur Aker BP i vaksinesaken.
Tidspunkt: 31-01-2022 - Kl.06:12 - Kilde: E24 - Info


36. Statsforvalteren i rogaland: – Ikke medisinsk grunnlag for å nekte uvaksinerte å reise offshore
For to uker siden varslet Aker BP at de ville innføre krav om koronabeskyttelse for å reise offshore. Nå har Statsforvalteren i rogaland konkludert med at det ikke er medisinsk grunnlag for krav om koronasertifikat offshore.
Tidspunkt: 27-01-2022 - Kl.06:01 - Kilde: E24 - Info


37. – Ikke medisinsk grunnlag for å nekte uvaksinerte å reise offshore
For to uker siden varslet Aker BP at de ville innføre krav om koronabeskyttelse for å reise offshore. Nå har Statsforvalteren i rogaland konkludert med at det ikke er medisinsk grunnlag for krav om koronasertifikat offshore.
Tidspunkt: 27-01-2022 - Kl.06:01 - Kilde: E24 - Info


38. Ingrid Ottesen: – Det er summen av mange kritikkverdige forhold som gjør at vi står her i dag
Tirsdag ble rettssaken mellom Ingrid Ottesen og Handelsbanken avsluttet i Sør-rogaland tingrett. Ottesen, som ikke er jurist, men som likevel fører sin egen sak, oppfordret banken til å forbedre organisasjonen sin.
Tidspunkt: 18-01-2022 - Kl.19:15 - Kilde: E24 - Info


39. Tiltalte i et av norgeshistoriens største bedragerier: - Ikke skyldig
Mandag startet rettssaken mot en 30- og 29-åring som er tiltalt for å ha svindlet et Stavanger-basert firma for 126 millioner kroner i Sør-rogaland tingrett i Sandnes.
Tidspunkt: 17-01-2022 - Kl.10:24 - Kilde: E24 - Info


40. Slik skal oljesjefen blitt lurt inn i storsvindel: - "Pierlugi, jeg må snakke med deg"
Mandag startet rettssaken mot en 30- og 29-åring som er tiltalt for å ha svindlet et Stavanger-basert firma for 126 millioner kroner i Sør-rogaland tingrett i Sandnes.
Tidspunkt: 17-01-2022 - Kl.10:24 - Kilde: E24 - Info


41. Handelsbanken slo hardt tilbake mot Ingrid Ottesen
– Det som Ingrid Ottesen nå krever, har aldri skjedd i norsk rettshistorie, sa advokat Henning Harborg i Sør-rogaland tingrett tirsdag. Deretter avfeide han argumentene hennes, og sa at hun hadde fått en svært god forliksavtale i 2011.
Tidspunkt: 11-01-2022 - Kl.18:17 - Kilde: E24 - Info


42. Rettssak mot Handelsbanken: – Det har vært direkte helsefarlig
– Handelsbanken i Stavanger har tatt seg til rette overfor meg, og fratatt meg store verdier. Bankens forretningsdrift er sterkt kritikkverdig, og det skal jeg dokumentere i denne rettssaken, sa Ingrid Ottesen i Sør-rogaland tingrett mandag.
Tidspunkt: 10-01-2022 - Kl.19:49 - Kilde: E24 - Info


43. Nettselskap i rogaland utsetter ny nettleie
Lyses nettselskap Lnett utsetter innføringen av ny nettleie, etter at regjeringspartiene og SV ble enige om å utsette en forskrift om nettleie.
Tidspunkt: 17-12-2021 - Kl.14:31 - Kilde: E24 - Info


44. Bragdpris til Saltvik Pedersen
Parautøveren Jesper Saltvik Pedersen (22) fra Karmøy har fått rogaland fylkeskommunes bragdpris for 2021. Prisen er på 50.000 kroner, melder fylkeskommunen. Sist uke startet Pedersen sesongen med to seirer i super-G i verdenscupen. Etter seieren fredag fikk han en tekopp i premie, noe flere profilerte utøvere har reagert på.
Tidspunkt: 14-12-2021 - Kl.17:48 - Kilde: NRK - Info


45. Sandnes-bonde og stjerneforvalter tjente over 150 millioner
Torkell Tveitevoll Eide (41) nesten doblet inntekten sin fra 83 millioner kroner i 2019 til 152,8 millioner kroner i fjor. Med den inntekten er han på 11. plass over de som tjente mest i Norge i fjor - og soleklart på topp i rogaland.
Tidspunkt: 08-12-2021 - Kl.09:01 - Kilde: E24 - Info


46. Viking sikret bronsemedaljen
Viking blir nummer tre i årets eliteserie i fotball etter 3-1-seier og tre sterke poeng mot Odd søndag. rogalandsklubben kan ikke bli innhentet av fjerdeplasserte LSK og er sikret bronsemedalje foran siste serierunde. Opp til Molde på sølvplass er det tre poeng, men det skiller mye på målforskjellen mellom lagene. Odd startet best og tok ledelsen allerede etter tre minutter spill. Men en sterk snuoperasjon av Viking sørget til slutt for 3-1 og tre poeng. Sebastian Sebulonsen, Veton Berisha og Samuel Fridjónsson scoret Vikings mål.
Tidspunkt: 05-12-2021 - Kl.19:09 - Kilde: NRK - Info


47. Shell har satt opp sin første flytende vindturbin utenfor norskekysten
Den 120 meter høye havvindturbinen fra Shell, Innogy og Stiesdal er nå installert utenfor Karmøy i rogaland. Selskapene har bladd opp over 170 millioner kroner for testprosjektet.
Tidspunkt: 01-12-2021 - Kl.22:14 - Kilde: E24 - Info


48. Felleskjøpet-eigd selskap utviklar vegansk mat
To bedrifter i rogaland lagar ingrediensar til mat som skal likna kjøtt, av erter. Verken ertene eller fleirtalet av kundane er norske.
Tidspunkt: 21-11-2021 - Kl.13:39 - Kilde: E24 - Info


49. Viking tapte poeng i sølvkampen
Viking klarte ikke å legge press på Molde i sølvkampen med bare 1-1 i rogalandsderbyet mot Haugesund i Eliteserien i fotball. Dermed tok Viking innpå Molde med bare ett poeng. Molde har 50 mot Vikings 48 poeng med én kamp mindre spilt. De tar imot Rosenborg søndag. Haugesund-trener Jostein Grindhaug forsøkte etter beste evne å snakke ned laget sitt foran rogalandsderbyet med å si – med ironisk undertone – at det var bare for laget å ta kystbussen ned til Stavanger og få gjort unna kampen. Taktikken for Haugesund var derimot å ødelegge mest mulig for hjemmelaget. Det klarte de med hell i første omgang. Etter pausen utnyttet Veton Berisha ubesluttsomhet inne i feltet og scoret på sin egen retur til 1-0 etter en sau times spill. Det var spissens 20. scoring i Eliteserien denne sesongen. At en Viking-spiller har nådd 20 mål har ikke skjedd siden Egil Østenstad scoret 23 mål i 1995. Ledelsen varte i bare fem minutter. Niklas Sandberg ble lagt i bakken innenfor 16-meteren, og Kristoffer Velde satte straffesparket i mål til 1-1. FKH-keeper Egil Selvik var både god og heldig da han reddet en heading fra Gianni Stensness på streken. Ballen slo i Berisha og havnet over målet. (NTB)
Tidspunkt: 20-11-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


50. Fugleinfluensa påvist i rogaland: – Den store skrekken
30 prosent av norske høner held til i rogaland. Tone Steinsland håper å unngå eit større utbrot av fugleinfluensa.
Tidspunkt: 12-11-2021 - Kl.10:19 - Kilde: E24 - Info


51. Grindhaug fortsetter i Haugesund
Jostein Grindhaug (48) skal lede Haugesund også de neste tre årene. Han har vært en del av rogalandsklubben siden 1994. FKH opplyser om kontraktsforlengelsen i en pressemelding. – Jeg kjenner på akkurat den samme sulten og den samme ærgjerrigheten som jeg gjorde da jeg overtok treneransvaret i 2009, sier Grindhaug og fortsetter: – Vi har en ung, men veldig spennende spillergruppe med stort utviklingspotensial som jeg ser fram til å jobbe med sammen med resten av trenerteamet i årene framover. Grindhaug er inne i sin andre periode som hovedtrener i Haugesund. Han tok over styringen igjen da Eirik Horneland dro til Rosenborg foran 2019-sesongen. Da hadde han vært sportssjef i klubben i noen år.
Tidspunkt: 09-11-2021 - Kl.17:05 - Kilde: NRK - Info


52. Kompetansemangel høyest på 13 år: - Det er kritisk
Det er utlandet, ikke Oslo, som er rogalands største konkurrent i å holde på lokale bedrifter: - Det er ikke mer kritisk for rogaland enn andre steder i landet, sier Tone Grindland i NHO.
Tidspunkt: 09-10-2021 - Kl.08:47 - Kilde: E24 - Info


53. Styrtregn og kraftig vind i Lofoten: – Aldri opplevd sånne vannmengder
Årets første høststorm herjer med Lofoten. Men vinden gir seg med det første. Fra torsdag har metorologene sendt ut gult farevarsel for vind for hele Hordaland, rogaland og Agder.
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.11:38 - Kilde: YR.no - Info


54. Over 140 rogalands-bedrifter har signert opprop mot formuesskatten
De rødgrønne ønsker å øke formuesskatten. Nå møter de motstand av 1700 bedrifter nasjonalt og over 140 i rogaland. De vil ha den bort: - Hemmer mer enn det gagner, mener bedriftsleder.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.10:51 - Kilde: E24 - Info


55. Bryne-trener ferdig etter sesongen
Jan Halvor Halvorsen gir seg som Brynes hovedtrener etter sesongen. 1.-divisjonsklubben opplyste om den kommende avgangen fredag. 58-åringen ledet klubben opp til 1. divisjon i fjor og har vært i rogalandsklubben siden oktober 2018.
Tidspunkt: 17-09-2021 - Kl.13:50 - Kilde: NRK - Info


56. Næringslivets oppfordring til ny regjering: – Still strenge klimakrav
Ein næringsminister og ein olje- og energiminister frå rogaland må snart gå av. For Næringsforeningen i byen som vil vera energihovudstad, er det viktig at dei blir erstatta med to nye rogalendingar.
Tidspunkt: 14-09-2021 - Kl.07:31 - Kilde: E24 - Info


57. NHO: - Nå går det bedre i rogaland
Bedrifter i rogaland melder om bedre tider.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.08:00 - Kilde: E24 - Info


58. MÅLING: Olje og gass taper oppslutning i rogaland - dette svarer Erna Solberg
Erna Solberg (H) ankom oljehovedstaden til nyheten om at olje og gass taper oppslutning i rogaland.
Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.17:29 - Kilde: E24 - Info


59. Oljeskepsis i oljeland
KOMMENTAR: rogaland er ikke lenger annerledesfylket. Også rogalendinger er mer skeptiske til oljenæringen
Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.17:29 - Kilde: E24 - Info


60. Viking tek ikkje over Avaldsnes
Viking har hatt samtalar med Avaldsnes om å ta over satsinga til klubben i Toppserien for kvinner, men partane innsåg at det blir for vanskeleg å få til. Det opplyser Avaldsnes i ei pressemelding. Der står det at klubbane har «konkludert med at det er vanskelig å få til et samarbeid som er passende og har samme ambisjonsnivå». Fleire eliteklubbar på herresida har dei siste åra satsa på kvinnefotball. Framfor 2020-sesongen bytte til dømes Trondheims-Ørn namn til Rosenborg, og det var noko liknande Avaldsnes og Viking sjekka ut moglegheitene for å gjere òg i rogalandsfotballen. Ifølgje Avaldsnes har det vore kontakt mellom klubbane i lang tid, men det har heile vegen vore klart at målet ville vere vanskeleg å oppnå. Viking har understreka at dei per i dag ikkje har organisasjon eller økonomi til å overta eit lag i Toppserien, medan lokale krefter har jobba aktivt for å vidareføre Avaldsnes si satsing på Haugalandet.
Tidspunkt: 18-08-2021 - Kl.08:14 - Kilde: NRK - Info


61. Havvind-selskap med milliard-ambisjonar flyttar frå Oslo til rogaland
Norseman Wind kjempar om å få bygga ut havvind for milliardar av kroner. Då meiner den utflytta rogalendingen Harald Dirdal at det beste er å flytta hovudkontoret til heimfylket sitt.
Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.16:10 - Kilde: E24 - Info


62. Johaug raskest
Therese Johaug var helt suveren og vant 7,5-kilometeren i skøyting i Lysebotn opp på rekordtid. Gaute Kvåle var raskest i herreklassen. Det var Johaugs sjette seier i rulleskirennet i rogaland. Hun vant også i 2012, 2016, 2018, 2019 og 2020. Vinnertiden 30.45,4 var den beste noensinne. Nærmest Johaug var Heidi Weng, som ble frakjørt med 1.33,4 minutt. Treer Delphine Claudel fra Frankrike kom i mål 2.47,4 bak Johaug. Gaute Kvåle ble en noe overraskende seiersmann i herrenes skøyterenn. Han vant foran Jens Burman fra Sverige og Jon Rolf Skamo Hope.
Tidspunkt: 05-08-2021 - Kl.14:20 - Kilde: NRK - Info


63. 80 eksport-milliarder havner i rogaland. Gir æren til EØS-avtalen
En fersk Menon-rapport viser at eksporten i 2020 la grunnlag for 80 milliarder kroner i rogaland. NHO gir æren for Europa-eksporten til EØS. Pollestad (Sp) mener avtalen svekker handlingsrommet.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.04:41 - Kilde: E24 - Info


64. Kriseåret ga rekord for lokale bilselgere
Først kom bråstoppen – så kom rekordinntektene. Ny bruktbil til norgesferie og en populær Audi gjorde at 2020 ble ganske hyggelig for Møller Bil i rogaland. Kverneland Bil forventer rekordsalg i år.
Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.05:19 - Kilde: E24 - Info


65. Hun svir av to hundre tusenlapper daglig på leting etter mineralene
Ufattelige 70 milliarder tonn fosfor ligger under bakken i Sør-rogaland. Monika Øksnes leder teamet som graver etter mineraler verdt flere hundre milliarder kroner.
Tidspunkt: 23-06-2021 - Kl.04:29 - Kilde: E24 - Info


66. Hun skal styre Grieg-familiens milliardbutikk i rogaland
Nina Willumsen Grieg skal lede oppdrettsgigantens satsing i rogaland. – Vi erkjenner at vi som næring har en del utfordringer vi må løse, sier hun.
Tidspunkt: 16-06-2021 - Kl.12:19 - Kilde: E24 - Info


67. Endelig løsnet det for Haugesund – banket Viking i rogalandsderbyet

Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.22:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


68. Haugesund vant rogaland-derbyet
Haugesund sto uten seriemål i 2021, men mot lokalrivalen Viking sprakk endelig nullen. Kristoffer Velde banet vei for en solid 4-2-seier. Velde scoret Haugesunds første, før Vikings Veton Berisha utlignet på straffe og sørget for 1-1 til pause. Så ble det Haugesund-show i andre omgang. Velde scoret sitt andre og Ibrahima Wadji og Alioune Ndour scoret hvert sitt. Berisha reduserte på tampen til 2-4.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.22:44 - Kilde: NRK - Info


69. Erling Braut Haaland kjøper fly
Sammen med far Alfie Haaland har Erling Braut Haaland investert i et énmotors turboprop fra Piper Aircraft - toppmodellen M600. To bedrifter i rogaland er også medeiere i flyet som koster 25 millioner kroner.
Tidspunkt: 20-05-2021 - Kl.13:33 - Kilde: E24 - Info


70. Her skrives neste kapittel i norsk energihistorie
Inne i en forblåst fjord i Vindafjord i rogaland bygges Norges fornybare fremtid. 24 timer i døgnet, sju dager i uken jobber havvindpionerene som er i ferd med å åpne et nytt kapittel i norsk energihistorie.
Tidspunkt: 19-05-2021 - Kl.07:47 - Kilde: E24 - Info


71. Ny undersøkelse: Bedriftene rister av seg koronakrisen raskere enn fryktet
Barometer: Koronapandemien er fortsatt ikke over, men utsiktene er lysere og optimismen større hos et flertall av bedriftene. Mange vil ansette flere, og omsetningen og lønnsomheten tror mange vil øke. Optimismen er størst i rogaland.
Tidspunkt: 06-05-2021 - Kl.17:38 - Kilde: E24 - Info


72. Arne Austreid ny styreleder i North Sea Energy Park
Den tidligere toppsjefen i SR-Bank skal nå jobbe med å skaffe Sør-rogaland nye grønne arbeidsplasser.
Tidspunkt: 06-05-2021 - Kl.11:17 - Kilde: E24 - Info


73. Bonderebellar ber om forhandlingsbrot: – Eg er lei meg
Sjølv om rogaland Bondelag synest tilbodet frå staten er for dårleg, vil ikkje leiaren ha forhandlingsbrot heilt endå. – La oss lesa tilbodet fyrst, seier ho.
Tidspunkt: 04-05-2021 - Kl.14:50 - Kilde: E24 - Info


74. Høyre-topp kritisk til uforbeholden elektrifiserings-støtte i partiet
Sveinung Stensland og rogaland Høyre foreslår at partiet skal moderere seg i elektrifiseringsdebatten på landsmøtet i mai. – Personlig er jeg fortsatt svært skeptisk til elektrifisering generelt, sier Stensland.
Tidspunkt: 20-04-2021 - Kl.08:36 - Kilde: E24 - Info


75. Gode tall for rogalandsbedrifter, sier NHO. Krise i utelivet, sier kommunen.
rogalandsbedrifter gjør det for tiden bedre enn bedrifter i resten av landet, ifølge NHO. Samtidig melder Stavanger kommune om krise i servicebransjen.
Tidspunkt: 15-04-2021 - Kl.06:20 - Kilde: E24 - Info


76. Rekordmange løpere fra rogaland aktuelle for OL

Tidspunkt: 30-03-2021 - Kl.22:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


77. Energibransjen i rogaland må kjempa om slike som Martine
Tidleg på 2000-talet forsvann elkraft-linja på UiS. No gjev det grøne skiftet kamp om kompetansen.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.11:36 - Kilde: E24 - Info


78. Strenge coronatiltak også på Vestlandet: – Vi skal komme oss gjennom dette
I går ble Viken stengt, og nå pålegges også syv rogalandskommuner de tøffeste coronatiltakene. – Det er knallhardt, sier Synnøve Haftorsen Brakstad som driver flere utelivsbedrifter i Haugesund.
Tidspunkt: 16-03-2021 - Kl.21:40 - Kilde: E24 - Info


79. Også Haugesund kan få treningsnekt
Haugesund og Avaldsnes kan bli dei neste blant elite-fotballaga som får treningsnekt på grunn av korona-restriksjonane. Haugesund og nabokommunane ber regjeringa innføre svært strenge regionale koronatiltak. Helse- og omsorgsdepartementet vil ta stilling til oppmodinga frå dei seks kommunane på Haugalandet i rogaland om å gå til tiltaksnivå A. Blir ønsket innvilga, vil i så fall toppidretten i området få treningsnekt.
Tidspunkt: 16-03-2021 - Kl.13:16 - Kilde: NRK - Info


80. Onsdag sette Sør-rogaland straumrekord
Mykje vatn i magasina kjem godt med når kulda får straumforbruket til å nå nye høgder.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.15:31 - Kilde: E24 - Info


81. Bedriftene i rogaland mest avhengig av utlendinger
rogaland har landets høyeste andel av bedrifter som bruker utenlandsk arbeidskraft. Nå melder én av tre om forsinkelser på grunn av stengte grenser for utlendinger.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.14:35 - Kilde: E24 - Info


82. Ordfører i hardt rammet korona-kommune: Hvorfor ikke obligatorisk testing tidligere?
Både når det gjelder døde og smittede er Vindafjord den hardest rammede kommunen i rogaland. Ordfører Tove Elise Madland (Ap) skjønner ikke hvorfor regjeringen strammet inn grensekontrollen tidligere.
Tidspunkt: 01-02-2021 - Kl.05:34 - Kilde: E24 - Info


83. Flere aktører i rogaland kaster seg inn i kampen om Equinors batterifabrikk
– Dette er midt i vår gate. Men listen over potensielle kandidater blir lang, sier Ketil Barkved i New Kaupang, som jobber for å lokke kraftkrevende industri til rogaland.
Tidspunkt: 28-01-2021 - Kl.06:13 - Kilde: E24 - Info


84. Skjenkestoppen oppheves i flere rogalands-kommuner
Sandnes, Sola og Randaberg vil vedta lettelser i skjenkestoppen fredag, melder Stavanger Aftenblad. Stavanger vil derimot vente.
Tidspunkt: 26-01-2021 - Kl.18:02 - Kilde: E24 - Info


85. Enova gir 38 millioner til hydrogenprosjekter: – Kan bli et veiskille
Enova gir 38 millioner til hydrogenferge og hydrogenproduksjon i rogaland. Det er Enovas tredje tildeling til hydrogenprosjekter på skip på én måned.
Tidspunkt: 15-01-2021 - Kl.13:04 - Kilde: E24 - Info


86. Har varslet 700 permitteringer siden nyttår
Varslene om permitteringer og oppsigelser har skutt i været etter de nye, strengere korona-restriksjonene. Men én ting er annerledes enn da Norge stengte i mars i fjor, sier Nav i rogaland
Tidspunkt: 12-01-2021 - Kl.13:05 - Kilde: E24 - Info


87. Fire nye Oilers-spillere smittet
Det er påvist fire nye koronasmittetilfeller hos Stavanger Oilers, melder rogalands Avis. Totalt har åtte spillere i klubben testet positivt. – Vi har nå fått påvist fire nye tilfeller. Dermed er vi oppe i åtte totalt, sier sportsdirektør Pål Higson til RA. Fredag besluttet Norges Ishockeyforbund å sette eliteserien på pause etter mange koronatilfeller i Stjernen, Sparta, Storhamar og Stavanger. Hele Oilers-laget, støtteapparatet og sportsdirektøren er for tiden i karantene.
Tidspunkt: 10-01-2021 - Kl.21:36 - Kilde: NRK - Info


88. Desember var en av tidenes varmeste i Norge
Månedstemperaturen for landet lå godt over normalen. – Vi merker ikke så stor forskjell på vinter og sommer lenger, sier ordføreren i øykommunen Utsira i rogaland.
Tidspunkt: 05-01-2021 - Kl.21:04 - Kilde: YR.no - Info


89. Fant levninger i barnekjeledress i rogaland
Politiet har funnet en død person i barnekjeledressen som ble funnet med redningsvest i sjøen ved Karmøy fredag. Personen er trolig et barn.
Tidspunkt: 02-01-2021 - Kl.10:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


90. Netthandel driver gründerbedrift mot nye høyder
Produktene fra Autostore i den vesle bygda Vats i rogaland er etterspurt fra hele verden. Årets organisasjonsutvikler skal rigge milliardbedriften for videre vekst.
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.21:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


91. Netthandel driver gründerbedrift mot nye høyder
Produktene fra Autostore i den vesle bygda Vats i rogaland er etterspurt fra hele verden. Årets organisasjonsutvikler skal rigge milliardbedriften for videre vekst.
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.20:24 - Kilde: E24 - Info


92. Brann i frikirke i rogaland var trolig påtent: – Det er sørgelig
Nødetatene fikk 1. juledag melding om brann i Riska Frikirke på Maudlandsveien i Hommersåk. Politiet tror at brannen er påtent.
Tidspunkt: 25-12-2020 - Kl.22:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


93. Skadd kvinne hentet ut fra husbrann på Jæren – jakt på gjerningsmann
En kvinne betegnes som kritisk skadd etter at hun ble hentet ut fra en bolig i brann på Ålgård i rogaland. Politiet leter etter en gjerningsmann.
Tidspunkt: 22-12-2020 - Kl.03:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


94. Mann pågrepet etter at kvinne ble funnet kritisk skadd på Jæren
En kvinne betegnes som kritisk skadd etter at hun ble hentet ut fra en bolig i brann på Ålgård i rogaland. En mann er pågrepet i saken.
Tidspunkt: 22-12-2020 - Kl.02:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


95. Gjev pris til Braut Haaland: – Eg er stolt av dette
Fotballspelaren Erling Braut Haaland (20) frå Bryne får rogaland fylkeskommunes Bragdpris 2020.
Tidspunkt: 08-12-2020 - Kl.14:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


96. Haaland fikk bragdpris
Erling Braut Haaland hedres på hjemmebane. Fotballstjernen tildeles rogaland fylkeskommunes bragdpris for 2020. – Det er en ære og glede å få dele ut Bragdpris for 2020 til Erling Braut Haaland, sa fylkesordfører Marianne Chesak. Haaland takket fylkesordføreren. Tirsdag kveld skulle han vært i St. Petersburg for å spille mesterliga, men måltyven er for tiden skadd. – Det er stort å vinne og få denne prisen. Og ja, jeg er stolt av dette. Jeg skal ta den med meg videre, og den skal få plass på peishylla, sier Haaland. Prisen deles ut til en person som har markert seg ut over det vanlige nasjonalt og internasjonalt, og som har markedsført rogaland på en positiv måte.
Tidspunkt: 08-12-2020 - Kl.13:44 - Kilde: NRK - Info


97. Funn av fugleinfluensa i rogaland – portforbud for fjærfe i deler av landet
Det er gjort funn av fugleinfluensa hos en viltlevende kortnebbgås i Sandnes. Risikoen for smitte til mennesker vurderes som svært lav, varsler Mattilsynet.
Tidspunkt: 27-11-2020 - Kl.21:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


98. Viking-børsen: «Han var Vikings beste, men konkurransen var ikke stor»
Her er spillerbørsen etter at Viking spilte en dårlig kamp og tapte 0–1 for FKH i rogalands-derbyet.
Tidspunkt: 28-10-2020 - Kl.00:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


99. Wadji ødela Vikings ubeseirede rekke
Ibrahima Wadji ga Haugesund en knallsterk 1-0-seier borte mot Viking i rogalandsderbyet. Hjemmelagets rekke uten serietap stoppet på åtte kamper.
Tidspunkt: 27-10-2020 - Kl.23:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. Viking skuffet i lokalderbyet - den imponerende rekken ble brutt
Viking tapte slaget om rogaland.
Tidspunkt: 27-10-2020 - Kl.23:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


101. Haugesund vant rogalandskampen
Ibrahima Wadji ga Haugesund en knallsterk 1-0-seier borte mot Viking i rogalandsderbyet. Hjemmelagets rekke uten serietap stoppet på åtte kamper. Viking fikk ikke en lystig retur etter tre uker uten seriespill. Stavangerlaget måtte i en ufrivillig pause da Veton Berisha testet positivt for koronaviruset. Gjestene fra Haugesund tok ledelsen da første omgang var litt over halvspilt. Bruno Leite sendte en presis ball til Wadji, som lurte seg forbi Axel Andresson og scoret sikkert alene med Viking-keeper Iven Austbø.
Tidspunkt: 27-10-2020 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


102. Ny kraftkjempe i rogaland: 34 ansatte går fra Lyse til Hydro
For konserntillitsvalgt Arne Sele er det bra at det nye kraftselskapet styrker Lyse sin posisjon. Nå skal han komme seg hjem fra Oslo og snakke med ansatte som får ny arbeidsgiver.
Tidspunkt: 21-10-2020 - Kl.09:39 - Kilde: E24 - Info


103. Robotkrigen startet med et mislykket møte i en liten bygd på Vestlandet
Den norske enhjørningen Autostore har saksøkt den britiske nettgiganten Ocado. Et møte i den lille bygda Nedre Vats i rogaland ble starten på en årelang konflikt.
Tidspunkt: 11-10-2020 - Kl.09:26 - Kilde: E24 - Info


104. Thon Hotel Sandven stenger etter besøk av koronarammet buss
Ni ansatte er satt i karantene, og tre av disse har testet positivt etter at den coronarammede bussen fra rogaland var innom hotellet.
Tidspunkt: 24-09-2020 - Kl.17:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


105. Thon Hotel Sandven stenger etter besøk av coronarammet buss
Ni ansatte er satt i karantene, og tre av disse har testet positivt etter at den coronarammede bussen fra rogaland var innom hotellet.
Tidspunkt: 24-09-2020 - Kl.13:19 - Kilde: E24 - Info


106. Busstreiken trappes opp førstkommende lørdag
Alle bussjåfører i Vestland, Trøndelag, rogaland og Finnmark vil bli tatt ut i streik.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.10:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


107. Busstreiken trappes opp førstkommende lørdag
Alle bussjåfører i Vestland, Trøndelag, rogaland og Finnmark vil bli tatt ut i streik.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.07:57 - Kilde: E24 - Info


108. Viking med etterlengtet seier
Viking kunne juble for sin første tre poenger på fem kamper. Laget fra rogaland tok ledelsen gjennom et selvmål av Ipalibo Jack, før Joe Bell punktere kampen på overtid. Det er tre viktige poeng for Viking som klatrer forbi Mjøndalen og sender dem ned på kvalifiseringsplass, før deres oppgjør mot Rosenborg senere i kveld.
Tidspunkt: 22-08-2020 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


109. Kompetansen hennar er ettertrakta. Slik kom ho nærare draumejobben
Fleire flyttar ut av enn til rogaland. Næringslivet tar grep for å sikra regionen talent med høg kompetanse.
Tidspunkt: 22-08-2020 - Kl.17:06 - Kilde: E24 - Info


110. Europa-satsing bidrog til femti prosent auke i omsetting
Zaptec har fått smaken på eksport og satsar vidare for å selja endå fleire elbil-ladarar frå rogaland i Europa.
Tidspunkt: 21-07-2020 - Kl.11:52 - Kilde: E24 - Info


111. Viking slo tilbake
To kontringsscoringer ble avgjørende da Viking slo Haugesund 2-0 og fastslo hvem som er best i rogaland.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.22:29 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


112. Viking vant slaget om rogaland
Med hver sin scoring ble Ylldren Ibrahimaj og Zymer Bytyqi heltene for Viking da de tok den korte turen til Haugesund for å spille om tre poeng. Med seieren går Viking forbi Haugesund på tabellen og klatrer til 11. plass.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.22:24 - Kilde: NRK - Info


113. Viking kontret Haugesund i stykker
To kontringsscoringer ble avgjørende da Viking slo Haugesund 2–0 og fastslo hvem som er best i rogaland.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.20:36 - Kilde: Aftenposten - Info


114. DIREKTE: Følg Haugesund - Viking og chat med Stig Nilssen
Vi følger rogalandsderbyet minutt for minutt.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.17:12 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Ingve Bøe gir tre Viking-spillere godkjent til nå
BLOGG: Ingve Bøe deler sine tanker før rogaland-derbyet.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.08:48 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Vil vurdera innstramming av jordvernmål
Landbruksministeren meiner heimfylket har eit spesielt ansvar for jordvern. Ho er bekymra over at rogaland er dårlegast i landet.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.18:22 - Kilde: E24 - Info


117. Matfylket rogaland er dårlegast i landet på jordvern
I fjor vedtok rogaland nytt mål for jordvern. Same år gjekk det med over 50 prosent meir matjord enn målet politikarane har sikta seg inn på.
Tidspunkt: 16-07-2020 - Kl.05:07 - Kilde: E24 - Info


118. Mattilsynet: Drep flekkbåndsneglen
Mattilsynet sendte torsdag ut varsel om flekkbåndsneglen til hele landet, etter flere funn i blant annet rogaland. Sneglen hører ikke hjemme i Norge.
Tidspunkt: 09-07-2020 - Kl.11:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


119. Mattilsynet: Drep flekkbåndsneglen
Mattilsynet sendte torsdag ut varsel om flekkbåndsneglen til hele landet, etter flere funn i blant annet rogaland. Sneglen hører ikke hjemme i Norge.
Tidspunkt: 09-07-2020 - Kl.09:56 - Kilde: Aftenposten - Info


120. A-krim på tilsyn i jordbruket: – Eg håper det er ryddigare i år enn tidlegare år
Bønder i rogaland får skryt etter umelde tilsynsbesøk frå A-krim. Nasjonalt har A-krim i fjor og så langt i år avdekt regelbrot i 39 prosent av tilsyna.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.04:31 - Kilde: E24 - Info


121. Kraftig vind og storm i Sør-Norge. Campingvogner veltet på bro.
To campingvogner har veltet i den kraftige vinden i rogaland. En campingvogn på Karmsund bru traff en bil og henger delvis over rekkverket.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.08:03 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Poengdeling i serieåpningen
Klepp og Kolbotn delte poengene i rogaland etter et målløst oppgjør. For hjemmelaget fikk Mille Aune, Nicole Santon og Aleksandra Sikora sine debuter fra start. Isabella Hayes og Ingeborg Skretting ble byttet inn til sine første minutter for klubben.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.17:05 - Kilde: NRK - Info


123. Avaldsnes slo tilbake mot Lyn
I første runde av Toppserien tok Lyn turen til rogaland for å spille mot Avaldsnes. Kampen startet bra for hovedstadslaget som gikk opp i ledelsen etter et drøyt kvarter. Ledelsen varte ikke lenge. Før halvtimen var spilt satte Elise Thorsnes inn det første av det som skulle bli fem scoringer for hjemmelaget. Avaldsnes vant til slutt 5-2.
Tidspunkt: 04-07-2020 - Kl.15:29 - Kilde: NRK - Info


124. Flere lag i rogaland har gitt opp koronatrening
Flere lag i lavere divisjoner har mistet motivasjonen og orker ikke mer koronatrening. Tidligere toppspiller er bekymret for framtiden.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.09:05 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Treg korona-respons blant vestlandskommuner
Mens tre av fire kommuner i Norge framskynder bygge- og anleggsprosjekter under krisen, gjør bare halvparten av kommunene i rogaland og Vestland det samme.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.09:37 - Kilde: E24 - Info


126. Fullt Frp-opprør: En rekke fylkeslag ber sentralstyret vurdere å legge ned Oslo Frp
rogaland og flere andre fylkeslag i Frp ber sentralstyret vurdere å oppløse Oslo Frp. – Ingen kommentar, sier en av initiativtagerne. Fylkeslederen i Oslo Frp klarer nesten ikke å ta det seriøst.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.17:34 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Livløs mann funnet i sjøkanten ved campingplass i rogaland
En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter å ha blitt funnet livløs i sjøkanten ved Ogna camping i Hå i rogaland. Tilstanden er ukjent.
Tidspunkt: 26-06-2020 - Kl.19:38 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Nortura-tillitsvald fryktar at 450 jobbar er i fare i rogaland
– Det er ei veldig dårleg sommarhelsing å senda til dei tilsette, seier klubbleiaren hos Nortura på Forus etter at konsernet la fram planar om milliardinvesteringar på andre anlegg.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.12:18 - Kilde: E24 - Info


129. Nortura-tillitsvald fryktar at 450 jobbar er i fare i rogaland
– Det er ei veldig dårleg sommarhelsing å senda til dei tilsette, seier klubbleiaren hos Nortura på Forus etter at konsernet la fram planar om milliardinvesteringar på andre anlegg.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.12:18 - Kilde: E24 - Info


130. Nasjonalt mål om meir norske grønsaker, men då må forbrukarane styra unna billig import
90 prosent av matjorda i rogaland er dekt av gras. Forskarar meiner mykje av denne jorda er godt eigna til grønsakproduksjon. Men då må forbrukarane visa vilje til å betala meir for å få norske varer.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.18:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


131. Mann til sykehus etter trafikkulykke på E39 i rogaland
En mann er skadd og fløyet til sykehus etter at to biler kolliderte på E39 i Drangsdalen i rogaland fredag ettermiddag
Tidspunkt: 19-06-2020 - Kl.16:28 - Kilde: Aftenposten - Info


132. To til sykehus etter ulykke på E39 i rogaland
To menn er sendt til sykehus etter at to biler kolliderte på E39 i Drangsdalen i rogaland fredag ettermiddag
Tidspunkt: 19-06-2020 - Kl.16:28 - Kilde: Aftenposten - Info


133. MC-fører i 40-årene omkom i singelulykke i Vindafjord
En MC-fører omkom på stedet etter at en motorsykkel kjørte av veien i Vindafjord i rogaland.
Tidspunkt: 11-06-2020 - Kl.19:13 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Ung mann kan ha forgrepet seg på over hundre jenter
En ung mann bosatt i rogaland er varetektsfengslet i fire uker siktet for voldtekt av minst ett barn under 14 år.
Tidspunkt: 11-06-2020 - Kl.03:56 - Kilde: Aftenposten - Info


135. De har søkt om størst beløp i rogaland: – Vi er veldig spente
Fredag kommer de første utbetalingene til idretten. I Stavanger Svømmeklubb håper de på full uttelling.
Tidspunkt: 07-05-2020 - Kl.17:13 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Skuffet over fylkespolitikerne – nå vil Stord ut av Vestland
Både ordfører og varaordfører på Stord vil melde overgang til rogaland etter at fylkespolitikerne sa nei til Hordfast. De refser sine egne partier.
Tidspunkt: 30-04-2020 - Kl.15:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


137. NHO i oljefylket om tiltakspakka: - Vi er ikke i mål
Regjeringen la i dag fram forslag som kan bedre likviditeten i oljebransjen med 100 milliarder over to år. NHO rogaland kaller det «en anerkjennelse», men sier det haster for bedriftene og at situasjonen er kritisk.
Tidspunkt: 30-04-2020 - Kl.12:14 - Kilde: E24 - Info


138. NRK felt i PFU for Debatten-innslag om pelsdyrfarm
PFU mener at NRK har brutt god presseskikk på to punkter i en sak om en pelsdyrfarm i rogaland i programmet Debatten.
Tidspunkt: 29-04-2020 - Kl.09:03 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Nye krav om skatteutsettelse for oljeselskapene
Den største fagforeningen på norsk sokkel, Industri Energi Equinor, krever umiddelbar skattelette for oljeselskapene. Også NHO og LO rogaland og Vestlandet støtter forslaget.
Tidspunkt: 29-04-2020 - Kl.05:20 - Kilde: E24 - Info


140. Mann omkom i traktorulykke i Tysvær
En mann i 30-årene omkom i en traktorulykke i Roaldsvik i Tysvær kommune i rogaland søndag kveld.
Tidspunkt: 26-04-2020 - Kl.23:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


141. Mann i 40-årene omkom i speedgliderulykke
En norsk mann i 40-årene er bekreftet omkommet i en speedgliderulykke i Frafjord i rogaland. Mannen var medlem av Voss hang- og paragliderklubb.
Tidspunkt: 21-04-2020 - Kl.10:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


142. Mann i 40-årene omkom i paragliderulykke
En norsk mann i 40-årene er bekreftet omkommet i en paragliderulykke i Frafjord i rogaland. Mannen var medlem av Voss hang- og paragliderklubb.
Tidspunkt: 20-04-2020 - Kl.23:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Mann i 40-årene døde i paragliderulykke i rogaland
En mann i 40-årene omkom i en paragliderulykke i nærheten av Frafjord i rogaland mandag.
Tidspunkt: 20-04-2020 - Kl.15:05 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Scener fra en teaterkrise
Hva gjør man når teatrene er stengt på ubestemt tid? rogaland Teater har plassert et ektepar i en glassboks – og sendt «live» på Facebook.
Tidspunkt: 19-04-2020 - Kl.11:32 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Tillitsvalgt rogaland-politiker innrømmer underslag på 4 millioner kroner
En politisk lederskikkelse i rogaland har innrømmet at han over flere år underslo totalt 4 millioner kroner fra rogaland energiforening.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.06:11 - Kilde: E24 - Info


146. Tillitsvalgt rogaland-politiker innrømmer underslag på 4 millioner kroner
En politisk lederskikkelse i rogaland har innrømmet at han over flere år underslo totalt 4 millioner kroner fra rogaland energiforening.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.05:32 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Oslo fotballkrets vil spille i juni
NFF Oslo har vedtatt at man vil legge til rette for å spille fotballkamper fra 15. juni, opplyser fotballkretsen på sitt nettsted. Sesongen reduseres fra dobbel til enkel serie, slik NFF rogaland tidligere har gjort. Hvis myndighetenes forbud forlenges fra 15. juni vil planene justeres.
Tidspunkt: 17-04-2020 - Kl.19:20 - Kilde: NRK - Info


148. Tom kafé brant nær ned til grunnen på Jæren
En kafé på Undheim i Time kommune i rogaland er helt ødelagt i en brann natt til fredag. Ingen ble skadd, og det var ikke fare for spredning.
Tidspunkt: 17-04-2020 - Kl.04:24 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Eurosport: Oslo-fotball i august
Ifølge Eurosport følger Oslo Fotballkrets i fotsporene til rogaland Fotballkrets og avvikler ingen breddekamper før etter sommeren. Avgjørelsen ble tatt i et digitalt møte torsdag kveld og presenteres ventelig fredag. Beslutningen innebærer at samtlige kamper fra 4.- til 9. divisjon skal spilles som enkel serie. Oslo Fotballkrets håper at alderbestemt fotball kan starte tidligere.
Tidspunkt: 16-04-2020 - Kl.21:43 - Kilde: NRK - Info


150. Maks halv fotballsesong for klubbene i rogaland
rogaland Fotballkrets har besluttet at det på seniornivå blir gjennomført kun enkel serie i fotballsesongen 2020. Nær sagt alle kamper er utsatt til høsten.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Maks halv fotballsesong for klubbene i rogaland: - Det blir veldig spesielt
rogaland Fotballkrets har besluttet at det på seniornivå blir gjennomført kun enkel serie i fotballsesongen 2020. Nær sagt alle kamper er utsatt til høsten.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Trolig ingen aldersbestemt fotball før til høsten
rogaland Fotballkrets har vedtatt stopp i breddefotballen frem til høsten. Det samme skjer trolig i Agder.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.12:58 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Solid avkastning for Harald Espedals «vennefond»
Investorens «vennefond» Salt Value, med en rekke lokale investorer fra rogaland på eiersiden, leverte en avkastning på over 26 prosent i fjor. Nå kjøper han «litt og litt» gjennom børsfallet, og har supplert porteføljen med flere aksjer.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.10:36 - Kilde: E24 - Info


154. Én død i kiteulykke i Hunnedalen i Sirdal i Agder
En mann er bekreftet omkommet i en kiteulykke i Hunnedalen på grensa mellom Agder og rogaland.
Tidspunkt: 09-04-2020 - Kl.15:30 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Mann prøvde å kjøre på politiet på Finnøy i rogaland
Politiet skjøt mot dekkene på en bil da en mann skal ha forsøkt å kjøre på dem på Finnøy i rogaland. Mannen i 30-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Havvind-testing i rogaland får 290 millioner kroner av EU
En vindturbin festet på et flytende understell av betong skal testes utenfor Karmøy – med omfattende støtte av EU.
Tidspunkt: 30-03-2020 - Kl.12:23 - Kilde: E24 - Info


157. Kvinne tiltalt for drapsforsøk på nabo på Jæren
En kvinne i 20-årene er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket en nabokvinne på Nærbø i rogaland.
Tidspunkt: 26-03-2020 - Kl.08:38 - Kilde: Aftenposten - Info


158. rogaland-selskap måtte stenge Kina-fabrikk: – Det har vært ganske kritisk
Corona-epidemien har ført til at Øglænd System Groups fabrikk var stengt i nesten en måned, og DNV GL har aktivert kriseteam i flere land.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.18:49 - Kilde: E24 - Info


159. Kvinne mistet livet frontkollisjon på E39 i rogaland
En kvinne i 70-årene miset tirsdag livet i en kollisjon mellom en personbil og en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i rogaland.
Tidspunkt: 25-02-2020 - Kl.11:50 - Kilde: Aftenposten - Info


160. MDGs fylkesleder i rogaland meldte seg ut av partiet
MDG rogalands tidligere fylkesleder Rita Kristin Veland har trukket seg fra vervet og meldt seg ut av partiet. Hun mener partiet driver med skremselspropaganda.
Tidspunkt: 24-02-2020 - Kl.07:07 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Oslo-kirker velger solcellepanel på taket
Strand kirke i rogaland ble første gudshus selvforsynt med strøm fra solcellepanel som ser ut som skiferheller på taket. Nå følger flere kirker etter.
Tidspunkt: 21-02-2020 - Kl.05:28 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Oslo-kirker velger solcellepanel på taket
Strand kirke i rogaland ble første gudshus selvforsynt med strøm fra solcellepanel som ser ut som skiferheller på taket. Nå følger flere kirker etter.
Tidspunkt: 21-02-2020 - Kl.04:57 - Kilde: E24 - Info


163. Mann tiltalt for mishandling av kone og fem barn
En 40 år gammel mann i rogaland er tiltalt for å ha mishandlet sin kone og fem barn.
Tidspunkt: 14-02-2020 - Kl.21:33 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Hele Lund kommune i rogaland mistet strømmen
Hele Lund kommune er rammet av to strømbrudd torsdag morgen.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.08:47 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Nye idrettsanlegg åpnes på løpende bånd: – rogaland er best i landet
Idrett: I fjor åpnet fem nye idrettsanlegg i distriktet – og flere er på vei. Tidligere idrettspresident Tom Tvedt hyller byggeviljen.
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Ny Haaland-scoring til ingen nytte - ute av cupen
19 åringen fra rogaland fortsetter å imponere, men denne gangen ble det ikke seier for Borussia Dortmund.
Tidspunkt: 04-02-2020 - Kl.21:42 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Foreslår hjemmebesøk og foreldreveiledning for å unngå skolevegring
Mathilde Tybring-Gjedde (H) foreslår flere tiltak for å unngå at barn og unge med mye fravær utvikler skolevegring. I rogaland og Trøndelag testes det nå ut om spesialteam ved skolene kan stoppe ugyldig fravær tidlig.
Tidspunkt: 27-01-2020 - Kl.11:33 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Mann i 50-årene siktet for nettovergrep mot sårbare jenter
En mann i 50-årene bosatt i rogaland, er siktet for nettovergrep mot ni jenter i hele landet.
Tidspunkt: 22-01-2020 - Kl.16:15 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Rekkehusbrann i Ålgård – tre personer til legevakt
Tre personer er kjørt til legevakt med mulige røykskader etter at det begynte å brenne i et rekkehus i Ålgård i rogaland lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 18-01-2020 - Kl.16:54 - Kilde: Aftenposten - Info


170. Rogalendingene vil ha elektrisk bil – i Telemark står diesel sterkest
30 prosent av de spurte i rogaland ønsker seg elbil neste gang de skal kjøpe bil. Bare 17 prosent vil ha dieselbil.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.14:40 - Kilde: E24 - Info


171. Teknisk Ukeblad: Bygget som kollapset i rogaland-storbrann hadde mindre brannmotstand enn anbefalt
Parkeringshuset tålte bare ti minutters brann fordi konsulentene mente en kollaps var lite sannsynlig. – En faglig, logisk brist, sier sivilingeniør Geir Drangsholt til Teknisk Ukeblad.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.18:02 - Kilde: Aftenposten - Info


172. – Parkeringshusbrannen i Stavanger var en vekker
Brannsjefen i rogaland sier at bare et sprinkleranlegg kunne bremset parkeringshusbrannen på Sola. I bergensområdet har 9 av 17 offentlige parkeringsanlegg sprinkleranlegg.
Tidspunkt: 08-01-2020 - Kl.20:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


173. Brannsjef frykter at parkeringshus skal kollapse: – Vi regner med at konstruksjonene tåler brannbelastning én time før de ramler sammen
Deler av et parkeringshus ved Stavanger lufthavn har allerede kollapset, men brannsjefen i rogaland frykter at hele bygget kan kollapse. – – Nå skjer det vi håpet at ikke skulle skje, at brannen smitter fra etasje til etasje.
Tidspunkt: 07-01-2020 - Kl.14:56 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Forsvaret helt ute av Agder i 2025
Fra 2025 vil Forsvaret ikke ha noen anlegg mellom Stavern i Telemark og rogaland. Et siste forsøk på å bevare drift på Kjevik er avvist.
Tidspunkt: 04-01-2020 - Kl.11:16 - Kilde: E24 - Info


175. Vestland må få gå seg til
Det er altfor tidleg å invitere rogaland inn i varmen.
Tidspunkt: 23-12-2019 - Kl.07:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


176. Kjærestepar stjal julepynt og pakket det inn som julegaver
Et kjærestepar i rogaland stjal natt til lørdag julepynt og tømte postkasser. Deretter pakket de tyvegodset inn i julepapir for å gi bort gavene til jul.
Tidspunkt: 21-12-2019 - Kl.13:17 - Kilde: Aftenposten - Info


177. 26 millioner for å gjøre hurtigbåter klimavennlige
rogaland fylkeskommune får støtte til å bygge det som kan bli verdens første hurtigbåt drevet med batterier.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.17:36 - Kilde: E24 - Info


178. Vil ha rogaland inn i Vestland
Tre uker før Hordaland slår seg sammen med Sogn og Fjordane, krever avtroppende fylkesordfører Anne Gine Hestetun (Ap) nye forhandlinger med rogaland.
Tidspunkt: 11-12-2019 - Kl.13:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. Tøffe værforhold i natt: Ni personer evakuert etter jordras
Uværet skaper problemer i store deler av Norge, med stengte fjelloverganger, innstilte ferjer, og trær som faller ned over veier og biler som velter. En bileier i rogaland ble antagelig hardest rammet.
Tidspunkt: 11-12-2019 - Kl.08:52 - Kilde: YR.no - Info


180. Ni personer evakuert fra tre hus i etter mye nedbør
Heftig regn har skylt vekk grunnen under veier og forårsaket flere ras i rogaland. Tre hus er evakuert i Gjesdal i rogaland på grunn av rasfare tirsdag kveld.
Tidspunkt: 11-12-2019 - Kl.06:50 - Kilde: Aftenposten - Info


181. Ringberg drar fra Troms - klar for Sandnes Ulf
Sander Ringberg bytter ut Tromsdalen med rogaland og fortsatt spill i 1. divisjon.
Tidspunkt: 09-12-2019 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


182. Cupfinalen direkte: I hvilken rogalandsby havner pokalen?
Følg cupfinalen mellom Haugesund og Viking her fra kl. 13.15.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.15:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


183. Cupfinalen direkte: I hvilken rogalandsby havner pokalen?
Følg cupfinalen mellom Haugesund og Viking her fra kl. 13.15.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.12:58 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Fansen har ankommet Ullevaal: – Jeg har ikke sovet i natt, det pleier å være et godt tegn
Én time før kampstart er de snødekte gatene rundt stadion tettpakket av fotballfans fra rogaland. – Det kommer til å bli veldig spennende, sier Viking-patriot Torbjørn Høie.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.12:58 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Lokale spillere har gitt cupsuksess i rogaland: – Før var det bare utlendinger rundt meg
Når Viking og FK Haugesund møtes i cupfinalen i dag, er flesteparten av spillerne fra rogaland. Det skyldes en målbevisst satsing på lokale spillere – og trenere.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.09:21 - Kilde: NRK - Info


186. Mann omkom i trafikk­ulykke på Randa­berg i Roga­land
En mann løp ut i veien og ble påkjørt på E39 i Randaberg i rogaland fredag kveld. Vedkommende ble erklært død på stedet.
Tidspunkt: 06-12-2019 - Kl.23:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Bent Høie gir seg som nestleder i Høyre
Bent Høie gir seg som nestleder i Høyre. Han blir fylkesmann i rogaland etter stortingsvalget i 2021.
Tidspunkt: 05-12-2019 - Kl.13:53 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Mann erklært død etter utforkjøring på Karmøy
En mann i 50-årene ble erklært død på stedet etter en trafikkulykke på Sandhåland på Karmøy i rogaland tirsdag kveld. Mannen kan ha fått et illebefinnende.
Tidspunkt: 03-12-2019 - Kl.23:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


189. Vestlandsfylker vil samarbeide om kraftturisme
Går det som fylkeskommunene Vestland og rogaland håper på, kan kraftturisme bli et satsingsområde i indre deler av Vestlandet.
Tidspunkt: 01-12-2019 - Kl.10:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


190. Norsk kvinne (32) fengslet i Japan
Studenten Ingrid Martinussen (32) fra Ålgård i rogaland har sittet fengslet i Tokyo i ti dager.
Tidspunkt: 30-11-2019 - Kl.11:58 - Kilde: Aftenposten - Info


191. Ber om 12 års forvaring for Varhaug-drapet
Aktor ber om 12 års forvaring med en minstetid på åtte år for 19-åringen som er tiltalt for å ha drept Sunniva Ødegård (13) på Varhaug i rogaland.
Tidspunkt: 25-11-2019 - Kl.11:58 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Lastebil og personbil kolliderte på E39 – én person omkom
En mann i slutten av tenårene omkom i en trafikkulykke ved grensen mellom Hordaland og rogaland.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.15:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


193. Lastebil og personbil kolliderte på E39 - én person omkom
En mann i slutten av tenårene omkom i en trafikkulykke ved grensen mellom Hordaland og rogaland.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.14:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. DIREKTE: Følg Haugesund – Viking og chat med Ingve Bøe
Følg kampen om rogaland fra kl. 18.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.15:02 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Møtes før cupfinalen: - Jeg savner de oppgjørene her
Lørdag tar Viking turen til Haugesund for et spennende rogalands-derby. Noen uker seinere møtes de to igjen på Ullevål, da spilles det om cupgull.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.11:37 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


196. Viking-trener Berntsen før møtet med cupfinalemotstanderen: – Vi har ikke så mye å skjule
Lørdagens rogalandsderby blir en forsmak på cupfinalen. Men det betyr ingenting for Vikings oppladning til kampen, sier Bjarne Berntsen.
Tidspunkt: 07-11-2019 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Småskadet Tripic kan miste Haugesund-kampen
Lørdagens rogalandsderby går trolig uten Vikings kaptein.
Tidspunkt: 07-11-2019 - Kl.13:42 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Haugesund til cupfinale etter utklassing: Nå venter Viking på Ullevaal
Martin Samuelsen skaffet straffesparket som ga ledelse og punkterte selv cupsemifinalen mot Odd. Det blir rogalandsderby mot Viking i cupfinalen etter 3–0.
Tidspunkt: 01-11-2019 - Kl.01:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Haugesund til cupfinale etter utklassing: Nå venter Viking på Ullevaal
Martin Samuelsen skaffet straffesparket som ga ledelse og punkterte selv cupsemifinalen mot Odd. Det blir rogalandsderby mot Viking i cupfinalen etter 3–0.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.20:54 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Endelig fikk Jakob Ingebrigtsen innsatspokalen
Jakob Ingebrigtsen har endelig fått rogaland Idrettskrets’ innsatspokal for 2018 i egne hender.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.09:17 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Coop tilbakekaller ruccola etter funn av E. coli
Coop tilbakekaller ruccola-salat solgt i rogaland og Hordaland etter at det er påvist E. coli i produktene.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.20:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


202. Fosterfar tiltalt for grov voldtekt av barn i rogaland
En mann er tiltalt for grov voldtekt av sitt fosterbarn i rogaland. Saken skal gå for Jæren tingrett på nyåret.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.15:08 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Kvinne kjørt ned på fergekai i Roga­land – vogntog kjørte videre
En kvinne er kjørt til legevakt etter at hun ble påkjørt av et vogntog på fergekaien i Årsvågen på øyen Bokn i rogaland natt til fredag. Vogntoget kjørte videre.
Tidspunkt: 25-10-2019 - Kl.06:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


204. Disse topper kreftstatistikken
rogaland topper kreftstatistikken for menn i årene 2014 til 2018, viser tall fra Kreftregistret. Østfold har de fleste krefttilfellene for kvinner.
Tidspunkt: 23-10-2019 - Kl.16:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


205. Kina vil bygge fergefri E39 – og resten av Norge
To ganger har Kinas nest største entreprenør vært på tunnelbesøk i Hordaland og rogaland. Blir det til slutt den kinesiske staten som skal lage første del av fergefri E39?
Tidspunkt: 17-10-2019 - Kl.08:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


206. Fellesforbundets landsmøte: Støre fikk så ørene flagret
– De siste gangene vi har stått på barrikadene, er det for pokker Ap vi har kjempet imot, tordnet Terje Lund fra i rogaland og høstet dagens sterkeste applaus under Fellesforbundets landsmøte.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.15:43 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Knivstikking på et legesenter i rogaland
Politiet fikk melding fra et legesenter på Mariero klokken 1415 om at en lege var knivstukket av en kvinnelig pasient.
Tidspunkt: 11-10-2019 - Kl.12:42 - Kilde: Aftenposten - Info


208. To menn til sykehus etter voldshendelse i rogaland
To menn i 40- og 60-årene er sendt til Stavanger universitetssjukehus etter en voldshendelse i en bolig på Kverneland i Time i rogaland. To menn er pågrepet.
Tidspunkt: 06-10-2019 - Kl.13:36 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Mann i 40-årene skadet med stikkvåpen på Sola
En mann i 40-årene skal være stukket med kniv eller et annet stikkvåpen i Sola i rogaland, ifølge politiet. Han er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 03-10-2019 - Kl.14:26 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Mann i 40-årene skadd med stikkvåpen på Sola
En mann i 40-årene skal være stukket med kniv eller et annet stikkvåpen i Sola i rogaland, ifølge politiet. Han er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang.
Tidspunkt: 03-10-2019 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Vindanlegg i Egersund ble tre ganger større enn oppgitt
Ifølge rogaland fylkeskommune berører Egersund vindkraftanlegg tre ganger så store arealer som angitt på forhånd, melder Dagens Næringsliv.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.19:18 - Kilde: E24 - Info


212. Kjøper Royal Salmons i sør for 1,24 mrd.
Lingalaks AS, Tombre Fiskeanlegg AS og Eidesvik Laks AS kjøper Norway Royal Salmon ASA sin oppdrettsvirksomhet i Hordaland og rogaland.
Tidspunkt: 27-09-2019 - Kl.10:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


213. To nye tilfeller av meslinger i Norge
Det er registrert to nye meslingtilfeller i Norge, begge i rogaland i august. Så langt i år er 18 smittetilfeller registrert, mot 12 i hele 2018 her til lands.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.06:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


214. To nye tilfeller av meslinger i Norge
Det er registrert to nye meslingtilfeller i Norge, begge i rogaland i august. Så langt i år er 18 smittetilfeller registrert, mot 12 i hele 2018 her til lands.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.04:22 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Denne gjengen betaler 15.500 kroner for å spille noen få fotballkamper. Nå lover kretsen å se på saken.
I 23 år har Ledaalskameratene holdt det som sannsynligvis er rogalands minste klubb, gående. Men det blir dyrere og dyrere for hvert år.
Tidspunkt: 23-09-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Seilbåt med to personer om bord synker i rogaland
Det er igangsatt en redningsaksjon vest for Mortavika i Boknafjorden i rogaland. En seilbåt er i ferd med å gå ned med to personer om bord.
Tidspunkt: 22-09-2019 - Kl.19:36 - Kilde: Aftenposten - Info


217. To menn reddet fra synkende seilbåt i rogaland
To menn i 40-50-årene slapp fra det med skrekken da seilbåten de var om bord i begynte å ta inn vann og synke i Boknafjorden i rogaland søndag.
Tidspunkt: 22-09-2019 - Kl.19:36 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Høyest elbilandel i Finnøy – se kommune-oversikten
Finnøy i rogaland er den kommunen her i landet som har høyest andel elbiler. Her går 26 prosent av bilene – flere enn hver fjerde – på strøm.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.20:49 - Kilde: E24 - Info


219. Vegvesenet avlyser milliardkontrakt i prosjekt som skal gi verdens lengste undersjøiske tunnel
Statens vegvesen avlyser konkurransen om sentral kontrakt i Rogfast- prosjektet i rogaland.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.14:46 - Kilde: Aftenposten - Info


220. 6.-divisjonsklubb rapportert til kretsen etter uønsket oppførsel
– Vi tar dette på alvor, sier daglig leder i NFF rogaland, Erik Løland.
Tidspunkt: 19-09-2019 - Kl.16:49 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Eksklusjons-kaos i FNB i rogaland
FNBs listetopper i både Klepp og Sandnes ble ekskludert av lokallagene sine. Nå er begge eksklusjonene opphevet av FNB sentralstyre. 15 medlemmer meldte seg ut i protest. Men utmeldelsen ble ikke akseptert.
Tidspunkt: 18-09-2019 - Kl.21:25 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes
En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i rogaland forrige helg. Nå etterlyser politiet vitner i saken.
Tidspunkt: 18-09-2019 - Kl.10:00 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Mann knivstukket i ryggen i rogaland
23-åringen som ble knivstukket i en bryllupsfest natt til søndag, er under behandling på Stavanger universitetssykehus.
Tidspunkt: 08-09-2019 - Kl.10:06 - Kilde: Dagbladet - Info


224. Den uforklarlige hundesykdommen: – I hele landet er det noen titalls syke hunder nå
Ifølge NRK er det nå registrert flere tilfeller av døde hunder i Trøndelag, rogaland og Aurland i Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 06-09-2019 - Kl.08:20 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Den uforklarlige hundesykdommen: – I hele landet er det noen titalls syke hunder nå
Ifølge NRK er det nå registrert flere tilfeller av døde hunder i Trøndelag, rogaland og Aurland i Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 06-09-2019 - Kl.08:20 - Kilde: Aftenposten - Info


226. To kvinner i 60-årene siktet for grov voldtekt
Politiet i rogaland har siktet to kvinner i 60-årene for å ha begått en grov voldtekt mot en tredje kvinne.
Tidspunkt: 04-09-2019 - Kl.15:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


227. Motorsyklist omkom i ulykke i rogaland
En motorsyklist er død etter en trafikkulykke på fylkesvei 506 ved Ålgård i rogaland lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 24-08-2019 - Kl.15:33 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Hun skal dømme historisk herrekamp: – Aldri skjedd før i rogaland
Når Ålgård og Kopervik møtes til kamp i 4.-divisjon for herrer fredag kveld, består dommertrioen utelukkende av kvinner. – Veldig kult, sier hoveddommer Cecilie Frøyland.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.09:04 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Nordmenn kan være mette på matkasser
Det lokale selskapet Nettmat AS i rogaland mener matkassetrenden er på vei ut og kutter fra 11 til tre ansatte. Nasjonale aktører sliter også.
Tidspunkt: 22-08-2019 - Kl.05:50 - Kilde: E24 - Info


230. Nordmenn kan være mette på matkasser
Det lokale selskapet Nettmat AS i rogaland mener matkassetrenden er på vei ut og kutter fra 11 til tre ansatte. Nasjonale aktører sliter også.
Tidspunkt: 22-08-2019 - Kl.05:50 - Kilde: E24 - Info


231. Nordmenn kan være mette på matkasser
Det lokale selskapet Nettmat AS i rogaland mener matkassetrenden er på vei ut og kutter fra 11 til 3 ansatte. Nasjonale aktører sliter også.
Tidspunkt: 22-08-2019 - Kl.04:11 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Dette har ingen rogalendinger klart på 96 år: – Tenkte flere ganger at det kanskje var for tidlig
Klepp-skytter Rasmus Løberg (25) er årets skytterkonge. Forrige gang rogaland hadde kongetittelen var i 1923.
Tidspunkt: 15-08-2019 - Kl.07:04 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Savnet turist funnet i god behold ved Preikestolen
Den tyske mannen i 50-årene som ble meldt savnet ved Preikestolen i rogaland onsdag, ble torsdag morgen funnet i god behold.
Tidspunkt: 14-08-2019 - Kl.22:00 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Besøksrekord for Preikestolen
Preikestolen hadde rekordmange besøkende i juli. Da gikk hele 105.700 turister opp til fjellplatået i rogaland.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.19:18 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Sølv til rogaland i samlagsskytingen
Fulgte opp onsdagens suksess.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.13:54 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Voldtektssiktelse mot Frp-tillitsvalgt henlagt
Statsadvokaten henlegger voldtektssiktelsen mot en tillitsvalgt i rogaland Frp som i februar ble siktet for voldtekt i forbindelse med fylkesårsmøtet i partiet.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.07:20 - Kilde: Aftenposten - Info


237. To norske statsborgere fra rogaland pågrepet i Tyrkia
To norske statsborgere som i sommer ble pågrepet i Tyrkia, er taxisjåfører bosatt i rogaland. De er begge fengslet for tilknytning til organisasjonen PKK.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.03:50 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Gutt til sykehus etter påkjørsel i Sauda
En tolv år gammel gutt er kjørt til sykehuset i Haugesund med ukjent skadeomfang etter å ha blitt påkjørt i Sauda i rogaland.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.09:30 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Tre personer hoppet i sjøen da båt begynte å synke i Karmøy
Tre personer ble hentet opp av sjøen og er i god behold etter at en båt begynte å synke ved Åkrehamn i Karmøy kommune i rogaland tirsdag.
Tidspunkt: 23-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Tre menn havnet i sjøen da båt forliste ved Karmøy
Tre menn ble hentet opp av sjøen i god behold etter at en båt gikk ned ved Åkrehamn i Karmøy kommune i rogaland tirsdag kveld.
Tidspunkt: 23-07-2019 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Pelsdyrbonde saksøker Mat- og landbruksdepartementet
En pelsdyrbonde fra Klepp i rogaland går til sak mot staten for å få full kompensasjon etter Stortingets vedtak om å legge ned pelsdyrnæringen.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.06:47 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Pelsdyrbonde saksøker Mat- og landbruks-departementet
En pelsdyrbonde fra Klepp i rogaland går til sak mot staten for å få full kompensasjon etter Stortingets vedtak om å legge ned pelsdyrnæringen.
Tidspunkt: 19-07-2019 - Kl.06:47 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Én til sykehus etter gokart-ulykke i rogaland
En jente er fraktet til sykehus etter en kollisjon mellom to gokarter på Reve gokartbane på Klepp i rogaland, melder politiet.
Tidspunkt: 09-07-2019 - Kl.17:06 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Dykker omkom i rogaland
En mannlig dykker har omkommet i en ulykke ved Tananger.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.20:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


245. Mann omkom i dykkerulykke i rogaland
En dykker i 50-årene omkom i en ulykke ved Oksafoden skjær vest for Tananger i rogaland.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


246. DIREKTE: Følg Viking - FKH og chat med vår reporter
Vi gir deg slaget om rogaland direkte fra klokken 21.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.23:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


247. DIREKTE: Følg Viking - FKH og chat med vår reporter
Vi gir deg slaget om rogaland direkte fra klokken 21.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


248. DIREKTE: Følg Viking - FKH og chat med vår reporter
Vi gir deg slaget om rogaland direkte fra klokken 21.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.18:01 - Kilde: Aftenposten - Info


249. FKHs supporterleder før derbyet mot Viking: – Hvor er det blitt av det gode, gamle hatet?
Etterlyser mer temperatur før slaget om rogaland fredag – og fyrer samtidig løs mot Tommy Høiland.
Tidspunkt: 04-07-2019 - Kl.07:00 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Forlenga med Viking
Kaptein Zlatko Tripic har skrive under ein ny treårskontrakt med Viking, melder rogalands Avis. 26-åringen kom til Viking i fjor, frå Sheriff Tiraspol i Moldova. Han har også spelt for tyske Greuther Fürth. Han har scora eit mål for Viking så langt i sesongen.
Tidspunkt: 03-07-2019 - Kl.15:21 - Kilde: NRK - Info


251. Mattilsynet konkluderer: Gjorde feil under tilsyn på minkfarm
Mattilsynets interne gransking viser at det ble gjort feil da det ble ført tilsyn på en minkfarm i rogaland i fjor sommer.
Tidspunkt: 02-07-2019 - Kl.21:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


252. Mattilsynet konkluderer: Gjorde feil under tilsyn på minkfarm
Mattilsynets interne gransking viser at det ble gjort feil da det ble ført tilsyn på en minkfarm i rogaland i fjor sommer.
Tidspunkt: 02-07-2019 - Kl.14:03 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Varhaug-rettssaken: 18-åringen anker dommen
En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid for drapet på Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland i fjor. Mannen anker dommen.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.13:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


254. 18-åring dømt til elleve års forvaring for Varhaug-drapet
En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med syv års minstetid for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland i juli i fjor.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.13:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


255. Varhaug-rettssaken: 18-åringen anker dommen
En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid for drapet på Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland i fjor. Mannen anker dommen.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.11:33 - Kilde: Aftenposten - Info


256. 18-åring dømt til elleve års forvaring for Varhaug-drapet
En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland i juli i fjor.
Tidspunkt: 26-06-2019 - Kl.07:39 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Mattilsynet fant avvik hos 150 svinebønder i rogaland
Hos 150 av 189 svinebønder i rogaland ble det funnet avvik da Mattilsynet gjennomførte en omfattende tilsynskampanje i 2018, skriver Nationen.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.06:08 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Alle er bekymret for høy gjeldsvekst i befolkningen. Det gjelder ikke oljefylkene.
I rogaland var gjeldsveksten null fra 2014 til 2018. Halveringen av oljeprisen har dratt boligprisene og dermed veksten i gjeld til bunns i oljefylket.
Tidspunkt: 16-06-2019 - Kl.08:20 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Regjeringspartiene ber om umiddelbar granskning av Mattilsynet
De fire regjeringspartiene ber om at en uavhengig granskning av Mattilsynet i rogaland starter umiddelbart.
Tidspunkt: 13-06-2019 - Kl.17:15 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Slik herjet uværet: Lynnedslag, oversvømmelse og strømbrudd
Tog og fly sto stille, trær ble splintret, en jente ble rammet av lynet og vannet flommet. Uværet herjet spesielt hardt over Østlandet og deler av rogaland.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.19:29 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Aktor ber om tolv års forvaring i Varhaug-saken
Aktor legger ned påstand om tolv års forvaring for 18-åringen som er tiltalt for drapet på Sunniva Ødegård (13) på Varhaug i rogaland.
Tidspunkt: 04-06-2019 - Kl.10:03 - Kilde: Aftenposten - Info


262. Thorstvedt hyller rekordmannen Haaland, og røper ungdommelig rivalisering: – Erling var en liten drittunge
Erling Braut Haaland og Kristian Thorstvedt storspilte sammen på topp mot Honduras og roste hverandre i skyene etter kampen. Som små var de store rivaler i hver sin rogalandsklubb.
Tidspunkt: 30-05-2019 - Kl.23:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


263. Thorstvedt hyller rekordmannen Haaland, og røper ungdommelig rivalisering: – Erling var en liten drittunge
Erling Braut Haaland og Kristian Thorstvedt storspilte sammen på topp mot Honduras og roste hverandre i skyene etter kampen. Som små var de store rivaler i hver sin rogalandsklubb.
Tidspunkt: 30-05-2019 - Kl.22:54 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Bollestad må redegjøre for Stortinget etter skandalerapport
Mattilsynets direktør gikk av etter tilsynets feilaktige rapport om en minkfarm i rogaland. Nå må landbruksministeren redegjøre om saken i Stortinget.
Tidspunkt: 28-05-2019 - Kl.14:33 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Pelsdyrsaken i rogaland skal granskes
Mattilsynet innrømmer at tilliten til tilsynet har blitt trukket i tvil i forbindelse med minkfarm-saken i Sandnes og bestiller derfor en ekstern gransking.
Tidspunkt: 27-05-2019 - Kl.17:07 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Direktøren i Mattilsynet slutter etter omstridt rapport fra minkfarm
Harald Gjein slutter som administrerende direktør i Mattilsynet på grunn av en feilaktig inspeksjonrapport mot en pelsdyrbonde i Sandnes i rogaland.
Tidspunkt: 24-05-2019 - Kl.15:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


267. Nå kan kvinner ta krefttest hjemme
Kvinner i rogaland blir de første i Norge som får mulighet til å ta en livmorhalskreft-test hjemme. - Like enkelt som å sette inn en tampong, sier forsker.
Tidspunkt: 30-04-2019 - Kl.18:39 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Brannvesenet tror bråtebrann førte til skogbrannen i Sokndal
Brannvesenet og politiet tror bråtebrann er kilden til den omfattende skogbrannen i Sokndal i rogaland, men politiet tviler på at saken vil bli oppklart.
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.03:54 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Sjeføkonom venter 5.000 nye jobber i rogaland i år
Siden oljebunnen i 2017, er det blitt skapt 20.000 nye jobber i rogaland. Før året er omme vil det blir skapt opptil 5.000 nye, ifølge sjeføkonom.
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.18:54 - Kilde: E24 - Info


270. Gravemaskinfører dømt til fengsel etter dødsulykke
En 35 år gammel gravemaskinfører er dømt til 120 dagers fengsel for uaktsomt å ha forårsaket kollegaens død i rogaland i 2017.
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.03:57 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Brenner fortsatt kraftig i Sokndal - frykter spredning
Skogbrannene i Sokndal i rogaland og Lyngdal i Vest-Agder er fortsatt ikke under kontroll. Hundrevis er evakuert. Brannmannskaper får bistand fra helikoptre og Forsvaret.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.10:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


272. Har fortsatt ikke kontroll på brannen i rogaland
Beboere i rundt 160 boliger i Sokndal er evakuert på grunn av brannene. Onsdag morgen brenner det fortsatt kraftig og brannmannskapene har fortsatt ikke kontroll på brannen.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.08:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


273. Full innsats mot skogbrannen i Sokndal
Skogbrannen i Sokndal i rogaland fortsetter å herje onsdag morgen. Hundrevis er evakuert. Brannmannskaper får bistand fra helikoptre og Forsvaret.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.06:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


274. Full innsats mot skogbrannen i Sokndal – 6.000 mål brent ned
Skogbrannen i Sokndal i rogaland fortsetter å herje onsdag morgen. Hundrevis er evakuert. Brannmannskaper får bistand fra helikoptre og Forsvaret.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Full innsats mot skogbranner – 10.0000 mål brent ned
Skogbrannene i Sokndal i rogaland og Lyngdal i Vest-Agder er fortsatt ikke under kontroll. Hundrevis er evakuert. Brannmannskaper får bistand fra helikoptre og Forsvaret.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Full innsats mot skogbranner – 10.000 mål brent ned
Skogbrannene i Sokndal i rogaland og Lyngdal i Vest-Agder er fortsatt ikke under kontroll. Også i Lyngdal evakueres beboere. Brannmannskaper får bistand fra helikoptre og Forsvaret.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Full innsats mot skogbranner – minst 11.500 mål brent ned
Det er meldt vind mellom ni og elleve meter per sekund. Skogbrannene i Sokndal i rogaland og Lyngdal i Vest-Agder er fortsatt ikke under kontroll. Også i Lyngdal evakueres beboere. Situasjonen betegnes som kritisk.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Skogbranner under kontroll – minst 11.500 mål brent ned
Det er meldt vind mellom ni og elleve meter per sekund. Skogbrannen i Sokndal i rogaland nærmer seg kontroll. Skogbrannen i Lyngdal i Vest-Agder er nær slukket.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Skogbranner under kontroll – minst 11.000 mål brent ned
Det er meldt vind mellom ni og elleve meter per sekund. Skogbrannen i Sokndal i rogaland nærmer seg kontroll. Skogbrannen i Lyngdal i Vest-Agder er nær slukket.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.04:03 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Storbrannen sprer seg i Sokndal – 500 innbyggere bes om å evakuere
Rundt 500 innbyggere får varsel og bes om å evakuere fra områdene ved en skogbrann i Sokndal, helt sør i rogaland. Tre helikoptre deltar i slokkingen.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.02:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


281. Skogbrann nær sentrum i Sokndal – 160 boliger evakuert
160 boliger er evakuert på grunn av en stor og sentrumsnær skogbrann i Sokndal i rogaland. Også i Lyngdal er en brann ute av kontroll, og vinden ventes å øke.
Tidspunkt: 24-04-2019 - Kl.00:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


282. Skogbranner både i rogaland og Vest-Agder
Det brenner i skogen flere steder i rogaland og Vest-Agder. I Sokndal sør i rogaland måtte to kvinner hentes med helikopter. Brannen er ikke under kontroll.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.21:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


283. Skogbranner i rogaland og Agder – evakuering i Sokndal
Det brenner i skogen flere steder i rogaland og Vest-Agder. I Sokndal er det satt i gang evakuering, og tidligere er to kvinner hentet ut med helikopter.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.20:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


284. To hentet ut fra brannområde i Sokndal i rogaland
To personer som opplyste at de var sperret inne i en skogbrann i Sokndal sør i rogaland tirsdag, er hentet ut med helikopter
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.17:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


285. HRS: To personer fast i område med skog- og lyngbrann i Sokndal i rogaland
Disse er «låst inne» av flammene, ifølge politiet.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


286. To personer hentet ut fra skogbrann i Sokndal med helikopter
To personer som opplyste at de var sperret inne i en skogbrann i Sokndal sør i rogaland tirsdag, er hentet ut med helikopter.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Skogbranner i rogaland og Agder – evakuering i Sokndal
Det brenner i skogen flere steder i rogaland og Vest-Agder. I Sokndal er det satt i gang evakuering, og tidligere er to kvinner hentet ut med helikopter.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.12:33 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Mann til sykehus etter bilulykke i rogaland
En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter at bilen hans havnet på taket i Byfjordtunnelen i rogaland.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.04:25 - Kilde: Aftenposten - Info


289. – Jeg kunne ikke være i et parti som var så negativ til oljenæringen
Knut Inge Andersen var i forrige stortingsperiode nestleder i rogaland Venstre. Nå kan han bli folkevalgt for bompengelisten i både Bergen og Vestland.
Tidspunkt: 21-04-2019 - Kl.23:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


290. Hektisk for brannvesenet i rogaland
Brannmannskaper i rogaland driver slokkearbeid av gressbranner som startet lørdag både i Sandnes og i Tysvær. Brannene er ikke under kontroll.
Tidspunkt: 14-04-2019 - Kl.12:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


291. Innfører totalt bålforbud i 13 kommuner i rogaland
Svært tørt vær og mange branner har gjort at brannvesenet i rogaland har innført totalt bålforbud i 13 kommuner med umiddelbar virkning. Også på Østlandet advarer politiet.
Tidspunkt: 13-04-2019 - Kl.18:39 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Hege Haukeland Liadal gir fra seg oljeansvar og internasjonalt nestlederverv
Stortingsrepresentanten fra rogaland gir midlertidig slipp på ytterligere oppgaver etter avsløringer i Aftenposten om reiseregninger.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.17:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


293. Ap-politiker Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig etter Aftenpostens avsløring
Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig fra landsstyret og fra sine verv i rogaland Ap.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.05:39 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Tommy Kristiansen tilbake i Oilers
Den profilerte ishockeyspilleren Tommy Kristiansen går fra Sparta til Stavanger Oilers. Han er blitt enig om en langtidskontrakt, skriver rogalands Avis tirsdag.
Tidspunkt: 09-04-2019 - Kl.12:47 - Kilde: NRK - Info


295. «The Book of Mormon» sikret det beste året i teaterets historie
Teater-Norge hadde gode besøkstall i fjor. Særlig går det bra for Det Norske Teatret, rogaland Teater, Riksteatret og Oslo Nye Teater.
Tidspunkt: 08-04-2019 - Kl.08:50 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Dissens, misnøye og jubel følger Aps oljeskifte
Ap vil ikke lenger gå inn for konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja. AUF jubler, fagbevegelsen er misfornøyde og rogaland Ap tar ut dissens.
Tidspunkt: 06-04-2019 - Kl.18:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


297. SV-lag vil si nei til bompenger. – Uansvarlig, svarer Vestland SV
rogaland SV ber landsmøtet si nei til alle former for bompenger. SV-leder Audun Lysbakken og Vestland SV er imot forslaget.
Tidspunkt: 26-03-2019 - Kl.20:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


298. 18-åring tiltalt for drap på jente (13) på Varhaug i rogaland i juli i fjor
En 18 år gammel mann er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland 29. juli i fjor.
Tidspunkt: 26-03-2019 - Kl.15:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


299. 18-åring tiltalt for drap på jente (13) på Varhaug i rogaland i juli i fjor
En 18 år gammel mann, som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland 29. juli i fjor, risikerer forvaring.
Tidspunkt: 26-03-2019 - Kl.11:38 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Varsler påstand om forvaring for 18-åring etter drapet på Varhaug i fjor
En 18 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i rogaland 29. juli i fjor, risikerer forvaring.
Tidspunkt: 26-03-2019 - Kl.11:38 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)