Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Onsdag  27. Okt. 2021
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: TROMS1. «Mos» legger opp
Sarpsborg-spissen Mustafa Abdellaoue (33) gir seg etter sesongen. Den tidligere toppscoreren i Eliteserien sliter med kneet. – Kort fortalt så blir det her min siste sesong. Kneet har vært gjennom to operasjoner i år, og jeg trener meg opp nå, men basert på det fysioterapeut og lege sier, sammen med det jeg selv føler, så tåler ikke kneet mitt mer toppidrett, sier «Mos» til Discovery. Angriperen var på banen sist i september i fjor. I juni trente han igjen etter en operasjon, men like etter måtte han gjennom nok et inngrep. Abdellaoue startet i Skeid og har siden vært i Lillestrøm, Vålerenga, tromsø, Aalesund og Strømsgodset. I tillegg har han spilt i FC København og OB i Danmark. I 2011 ble «Mos» toppscorer i Eliteserien da han scoret 17 mål for tromsø. – Akkurat nå handler det om å få en hverdag uten smerter, å komme dit at man kan ta seg en joggetur. Nå skal jeg jobbe for å få et kne som fungerer i hverdagen, sier 33-åringen.
Tidspunkt: IDAG (27-10-2021) - Kl.15:29 - Kilde: NRK - Info


2. Målfest mellom Odd og Brann
Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna. Dermed enda det 3–3 i Skien. Dermed blir Brann verande på 14.-plass i serien, med fem poeng opp til tromsø på trygg plass.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


3. tromsø vann botnkampen
Eric Kitolano skåra kampens einaste mål i botnkampen mellom tromsø og Mjøndalen søndag, i ein kamp tromsø dominerte. Det tok nesten 80 minutt før Mjøndalen noterte seg for sitt første ordentlege forsøk på ein avslutning, då Kent Håvard Eriksen heada eit innlegg like over mål. Dermed står tromsø med 25 poeng etter 23 kampar, og ligg på ein 13.-plass, fem poeng framfor Brann på kvalifiseringsplassen i Eliteserien, med ein kamp meir spela.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.17:04 - Kilde: NRK - Info


4. Farevarsel står i kø i nord: – Vindkast på opp mot 35 meter i sekundet
Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for kraftig vind i Nordland og troms. I Bodø ble en buss blåst av veien, og ferge- og hurtigbåttrafikken er rammet av innstillinger.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.06:11 - Kilde: YR.no - Info


5. Sterk Molde-seier
Molde overtok ledelsen i eliteserien i fotball etter å ha slått tromsø 3-0 på hjemmebane lørdag kveld. Kristoffer Haugen (bildet) sørget for 1-0 i første omgang. Ola Brynhildsen la på til 2-0 etter 79 minutter, før Martin Bjørnbak punkterte kampen fullstendig etter 83 minutter. Molde topper dermed tabellen på bedre målforskjell enn Bodø/Glimt. De regjerende mesterne har imidlertid en kamp mindre spilt og kan ta tilbake ledelsen med poeng mot Sarpsborg 08 søndag.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


6. Én koronasmittet i Molde FK
Eliteserielaget Molde har fått påvist et tilfelle av koronavirus i klubben. Det opplyser de selv på sitt nettsted. Det blir ikke opplyst om det er en spiller eller en annen ansatt som er smittet. Lørdag har Molde hjemmekamp mot tromsø i Eliteserien.
Tidspunkt: 14-10-2021 - Kl.09:16 - Kilde: NRK - Info


7. Mikkelsen sikra viktige TIL-poeng
tromsø skaffa seg ei lita luke ned til dei tre laga under seg med 2–0 siger over Haugesund i Eliteserien på søndag. tromsø tok leiinga gjennom eit sjølvmål frå Alexander Stølås, før August Mikkelsen dobla leiinga like etter. Haugesund makta aldri å skåre, og dermed sikra tromsø seg tre særs viktige poeng i kampen om å halde seg i Eliteserien. Sigeren gjer at dei no har fire poeng ned til Brann på kvalifiseringsplassen, medan det til Stabæk på direkte nedrykksplass er fem poeng. Alexander Stølås
Tidspunkt: 03-10-2021 - Kl.18:35 - Kilde: NRK - Info


8. LSK med tredje strake hjemmetap
tromsø vant 2-1 borte mot Lillestrøm i lørdagens eliteseriekamp på Åråsen. Niklas Vesterlund og August Mikkelsen scoret målene for Gutan, mens Thomas Lehne Olsen reduserte på straffe rett før slutt. Det var hans 18. eliteseriescoring, men det spørs om landslagssjef Ståle Solbakken, som satt på tribunen, lot seg imponere av det spissen presterte lørdag. LSK og Lehne var langt fra i toppslag mot tromsø. – En blytung dag på jobben. Vi er ikke 100 prosent til stede før helt på slutten. Vi lever farlig, og det kunne blitt flere mål til tromsø. Det er vanskelig å forklare, vi er nedpå med så mange samtidig, sa Lillestrøm-trener Geir Bakke til Discovery. LSK kom til kampen med bare tre dagers hvile siden ekstraomgangene i cupen mot Grorud onsdag kveld. tromsø, som er ute av cupen, har ladet batteriene siden søndag, og det var derfor mange som spådde at det ville gi gjestene en fordel på Åråsen lørdag. tromsø var også best kampen gjennom. LSK har nå tapt tre strake hjemmekamper, uvant kost for et vanligvis sterkt Åråsen-lag. Nedrykkstruede tromsø tok sin første seier på seks forsøk. Lillestrøms neste kamp spilles lørdag 02. oktober borte mot Sarpsborg 08. tromsø møter Haugesund på Alfheim dagen etter.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


9. Hotelldirektør gråt da Erna gjenåpnet Norge: – 24. september er ny merkedag
Hoteller, utesteder og kulturlivet i tromsø jubler over full gjenåpning og lover fest fra lørdag klokken 16.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.11:16 - Kilde: E24 - Info


10. Klarte «bare» uavgjort i tromsø
Drømmemål, rødt kort og poengdeling på Alfheim søndag kveld.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.21:53 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


11. Brann fortsatt på nedrykksplass
Niklas Vesterlund og tromsø vartet opp med et virkelig praktmål i 1-1-kampen mot Brann søndag. Niklas Vesterlund tok initiativ til veggspill, først en rask en-to med Eric Kitolano, så med Runar Espejord, før han curlet ballen rundt Lennart Grill i Brann-buret. Gjestene kom imidlertid tilbake. Med 20 minutter igjen kom Brann til en kjempemulighet, men ballen strøk stolpen. På det påfølgende hjørnesparket kom utligningen. Japhet Sery Larsen fikk etter litt om og men plass til å avslutte og svarte med å hamre ballen i nettaket. Mot slutten av kampen ble Fredrik Pallesen Knudsen utvist for bortelaget etter to gule kort. Brann ligger fortsatt på nedrykksplass etter oppgjøret med to poeng opp til tromsø på trygg grunn.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


12. Slapp med skrekken: - Ikke tilfeldig
Åge Hareides Rosenborg kan feire tre poeng etter et dramatisk oppgjør mot tromsø. Nå klatrer trønderne opp i medaljekampen.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


13. RBK sikret seier i det 93. minutt
Rosenborg ledet 2-0 mot tromsø, men «gutan» slo tilbake og sørget for at kampen lenge så ut til å ende 2-2 på Lerkendal søndag kveld. Men på overtid dukket Stefano Vecchia opp og sendte trønderne til himmels da han sørget for 3-2 i aller siste sekund, tre minutter på overtid. – Vi har mye ball og forsøker å få den inn i boksen. De står med elleve spillere inne i boksen og forsvarer seg. Det blir mye innlegg på slutten der, men deilig at vi avgjør det, sier Vecchia til Discovery etter kampen. Noah Holm og Emil Konradsen Ceide scoret RBKs to første mål, mens tromsøs mål ble scoret av Tomas Totland og Zdenek Ondrasek, som for øvrig gjorde comeback for bortelaget og ble byttet inn allerede etter 28 minutter. RBK ligger nå på fjerdeplass på tabellen, mens tromsø ligger på 13.plass når 18 runder er ferdigspilt.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.19:51 - Kilde: NRK - Info


14. Milliardærer kjøper tromsø-bygg for nær 100 millioner
Brødrene Roger og Kristian Adolfsen har sammen med Even Carlsen og Benn Eidissen kjøpt Norges Bank-bygget og to andre eiendommer i tromsø sentrum for nær 100 millioner kroner.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.19:54 - Kilde: E24 - Info


15. tromsø-helt vender tilbake
Zdenek Ondrasek fikk en høy stjerne hos tromsø-fansen i sin tid i nord. Nå er 32-åringen tilbake på en kontrakt ut sesongen. Lagleder Lars Petter Andreassen opplyste på en pressekonferanse mandag at tsjekkeren er klar. – Da Zdenek signerte for Steua Bucuresti i sommer, hadde vi lagt det bort, men så skjedde det en situasjon der han ble raskt frigitt. Etter det har vi ligget ganske tett på, sa Andreassen.
Tidspunkt: 30-08-2021 - Kl.11:36 - Kilde: NRK - Info


16. Brytekamp og målfest da Glimt overtok tabelltoppen
Etter en tam første omgang, tok det for alvor fyr da hverken tromsø eller Bodø/Glimt ville vike i kampen om Nord-Norge.
Tidspunkt: 29-08-2021 - Kl.17:51 - Kilde: NRK - Info


17. Signerte proffkontrakt med United
Isak Hansen-Aarøen har signert sin første proffkontrakt med Manchester United. Det bekrefter tromsø-gutten selv på sin Instagram. 17-åringen spilte i tromsø frem til 2020, men gikk derfra til United. – Det er et stolt øyeblikk å signere min første proffkontrakt med Manchester United. Jeg er takknemlig for at familien min kunne være her på denne spesielle dagen, skriver Årøen på Instagram.
Tidspunkt: 27-08-2021 - Kl.18:19 - Kilde: NRK - Info


18. Sier nei til Vålerenga-bud
Vålerenga har lagt inn bud på tromsø-spiller Tomas Totland. Nå har det fått sitt svar fra tromsø.
Tidspunkt: 25-08-2021 - Kl.18:25 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


19. Lillestrøm opp på tredjeplass
Lillestrøm er i godt driv om dagen, og har klatra opp på tredjeplass i Eliteserien. Dei vann imponerande 3–0 borte mot Haugesund. Daniel Gustafsson scora to av måla og Ulrik Fredriksen sette ballen i eiget mål på overtid. Sandefjord hadde ein gyllen moglegheit til å ta med seg tre poeng mot tromsø da Sivert Gussiås tok straffespark like før slutt, men han bomma. Kampen enda dermed 1-1, etter scoringar frå Vidar Ari Jónsson og Ebiye Moses.
Tidspunkt: 22-08-2021 - Kl.18:05 - Kilde: NRK - Info


20. Fjerde på rad uten seier for VIF
Det kladder for Vålerenga om dagen. Oslo-laget fikk bare 1-1 borte mot tromsø og har gått fire seriekamper på rad uten å vinne. Man må tilbake til 1. juli, en og en halv måned siden, for å finne sist gang Vålerenga vant i Eliteserien. Det var da de slo Sarpsborg 4-1 på hjemmebane. Siden den gang er det blitt 1-1 mot Strømsgodset borte, 2-2 mot Lillestrøm hjemme og 1-3-tap for Haugesund borte. Og den vonde trenden klarte ikke Vålerenga å snu mot tromsø søndag. Ebiye Moses sendte TIL i ledelsen etter 65 minutter. Spissen fikk en perfekt timet chip av Ruben Yttergård Jenssen, og Moses satte ballen sikkert i mål alene med Kjetil Haug. Ti minutter senere sto det 1-1. Fredrik Oldrup Jensen fant Henrik Bjørdal, som så at TIL-keeper Jacob Karlstrøm var på halvdistanse. Bjørdal chippet ballen lekkert over målvakten og i det tomme målet til 1-1. Det ble også sluttresultatet. Vålerenga er nummer sju på tabellen og taper stadig terreng til teten. tromsø er på 13.-plass med 14 poeng.
Tidspunkt: 15-08-2021 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


21. Driblende rein: - Det ble veldig morsomt
Anette Hay Eidesen fikk en morsom opplevelse da hun fikk besøk av to rein fredag ettermiddag på Kvaløya i tromsø.
Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.22:36 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


22. Århundrets største brann
Skogbrannene som herjer i Russland er større enn skogbrannene i USA, Canada, Hellas, Tyrkia og Italia til sammen. Til nå har et område på størrelse med hele Nordland, troms og Finnmark gått opp i røyk.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.09:20 - Kilde: Dagbladet - Info


23. tromsø avgjorde «nedrykksthriller» på overtid: – Krise er et ord som ligger på tungen

Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.22:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


24. tromsø avgjorde «nedrykksthriller» på overtid

Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.20:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


25. tromsø-stopper sikret tre poeng
Det så ut til å ende med poengdeling i Mjøndalen mellom MIF og tromsø. Så dukket Anders Jenssen opp med et hodestøt som sikret tromsø 3-2-seier og tre poeng. Det så ut til å ende 2-2, men på overtid stanget altså Jenssen tromsø tilbake i ledelsen. Sakarias Opsahl svingte inn et innlegg som fant Jenssen. Han headet ballen via hanskene til Sosha Makani og opp i nettaket. For tromsø sin del gjør seieren at de nå er forbi Mjøndalen på tabellen. TIL på 13.-plass har 13 poeng etter 14 kamper, mens Mjøndalen er på kvalikplass med 12 poeng. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.18:13 - Kilde: NRK - Info


26. Åpnet sykkelbutikk midt i pandemien - har solgt sykler for 15 millioner
Selskapet Bikeriet åpnet ny butikk i tromsø i april i fjor. Hva er hemmeligheten til en nystartet bedrift som går i pluss under en pandemi?
Tidspunkt: 07-08-2021 - Kl.18:28 - Kilde: E24 - Info


27. Cupsmell i Finnmarkshallen
Kaptein Christian Reginiussen scora to mål då andredivisjonslaget Alta slo eliteserielaget tromsø 3-1 i cupens 2. runde. Han gav Alta leiinga etter 16 minutt. Omar Fonstad del Ghaouti dobla 12 minutt seinare. Kent Are Antonsen reduserte like før pause. tromsø pressa for utlikning, men Reginiussen punkterte kampen seks minutt før slutt.
Tidspunkt: 01-08-2021 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - Info


28. Reginiussen gjør comeback
To måneder etter at han ga seg som fotballspiller, er Tore Reginussen klar for ungdomsklubben Alta i 2. divisjon. 10. mai opplyste Reginiussen på Instagram at han ville avslutte sin innholdsrike karriere etter inneværende sesong. Finnmarkingen fikk ikke fortsette i Rosenborg etter forrige sesong, til tross for at han ønsket seg en ny avtale. I stedet gikk ferden til St. Pauli i Tyskland. Det ble med halv sesong i klubben. Nå er han altså derimot klar for å spill i Alta og får sin debut allerede mot tromsø i 2. cuprunde på søndag. (NTB)
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.16:00 - Kilde: NRK - Info


29. Ny vestkantmotstand for Vålerenga
Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde. Flere eliteserielag møter småtøff motstand. Hele oppsettet: Moss – Fredrikstad, Nordstrand – Sarpsborg 08, Skeid – Lillestrøm, Kjelsås – Grorud, Ready – Strømsgodset, Ullern – Vålerenga, Eidsvold Turn – Raufoss, Ull/Kisa – Stabæk, Notodden – Mjøndalen, Kongsvinger – Strømmen, Gjøvik/Lyn – HamKam, Fram – Odd, Arendal – Sandefjord, Fløy – Jerv, Vidar – Start, Sola – Bryne, Åkra – Sandnes Ulf, Djerv 1919 – Viking, Stord – Åsane, Fana – Brann, Fyllingsdalen – Øygarden, Florø – Sogndal, Hødd – Molde, Brattvåg – Aalesund, Orkla – Rosenborg, Nardo – Stjørdals/Blink, Tiller – Kristiansund, Levanger – Ranheim, Junkeren – Bodø/Glimt, Harstad – Senja, Fløya – KFUM Oslo, Alta – tromsø.
Tidspunkt: 26-07-2021 - Kl.10:17 - Kilde: NRK - Info


30. Haugesund slått av 3. divisjonslag
Haugesund er slått ut av cupen etter straffetap for 3. divisjonslaget Stord. Etter at laga hadde teke ni straffer kvar, vann Stord straffekonken med 7-6 over eliteserielaget. Haugesund leia kampen oppskriftsmessig 2-0 tidleg i 2. omgang, men greidde å rote det bort. Martin Pedersen utlikna for heimelaget fire minutt på overtid. Ekstraomgangane gav ingen mål, og Haugesund rauk ut då Mads Solberg Johannessen settet sin straffe over mål. Kristiansund måtte også slite, og låg under med to mål for Volda. Men dei greidde å snu det, og vann 4-2 etter ekstraomgangar. Volda leia 2-0 ved pause, og hadde både ein og to sjansar til å auke tidleg i andre omgang. Men etter KBKs redusering etter ein time, blei Volda meir og meir pressa. Utlikninga kom fire minutt før ordinær tid var ute. I ekstraomgangane var KBK klart best og avgjorde med to mål. Brynjulfur Willumsson scora tre av KBKs mål, deriblant begge i ekstraomgangane. Også Stabæk fekk tøff motstand. Først fem minutt på overtid av andre ordinære omgang sikra Kornelius Normann Hansen 1-0 over Follo. Stort lettare var det ikkje for Odd. Det måtte ein straffe i det 89. minutt til før Eik blei slått 1-0. Dei andre eliteserieklubbane som var i cup-aksjon laurdag, tok klar sigrar. Runderekorden stod tromsø for, med 11-0 over Skånland. Brann knuste Bjarg med 5-0, og Lillestrøm slo FuVo 4-0
Tidspunkt: 24-07-2021 - Kl.16:49 - Kilde: NRK - Info


31. Klar for nederlandsk klubb
Midtstopperen Ulrik Yttergård Jenssen (25) fortsetter karrieren i nederlandske Willem II. Det opplyser æresdivisjonsklubben på sitt nettsted. Jenssen har undertegnet en treårskontrakt med sitt nye lag. tromsøværingen, som er bror av den mangeårige landslagsspilleren Ruben Yttergård Jenssen, har spilt for Nordsjælland i dansk fotball de siste fire sesongene. Før det spilte han for tromsø og for Lyons 2.-lag.
Tidspunkt: 24-07-2021 - Kl.13:38 - Kilde: NRK - Info


32. Nesten 20 kroner for en liter med bensin
Fredag formiddag nådde bensinprisene i tromsø nye høyder.
Tidspunkt: 23-07-2021 - Kl.14:10 - Kilde: E24 - Info


33. Rosenborg snudde 0–1 til 3–1 i tromsø

Tidspunkt: 18-07-2021 - Kl.19:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. Ny RBK-seier etter tung periode
Rosenborg vant til slutt en komfortabel 3-1-seier over tromsø da de gjestet Alfheim søndag. Det var riktignok hjemmelaget og Thomas Totland som scoret det første målet etter 29 minutter, men RBK og Islamovic utlignet raskt. Carlo Holse og Edvard Tagseth sørget deretter for å øke ledelsen i 2. omgang. Rosenborg vant også over Kristiansund i forrige serierunde, og er etter søndagens seier på en 4.-plass i Eliteserien med 22 poeng. tromsø sliter i bunnen av tabellen med kun Brann og Stabæk under seg.
Tidspunkt: 18-07-2021 - Kl.17:53 - Kilde: NRK - Info


35. Hells Angels-medlem pågrepet
Et medlem fra Hells Angels er pågrepet etter en større politiaksjon i troms i dag.
Tidspunkt: 14-07-2021 - Kl.16:16 - Kilde: Dagbladet - Info


36. Hells Angels-medlem siktet for trusler
Et medlem fra Hells Angels er pågrepet, siktet for trusler mot en politiansatt etter en større politiaksjon i troms onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-07-2021 - Kl.16:16 - Kilde: Dagbladet - Info


37. Pedersen tilbake etter skrekkfallet
Daniel Pedersen måtte ut på båre da han landet på nakken under Branns kamp i helgen. Tirsdag var lagkapteinen tilbake på trening og melder seg klar til kamp. – Nakken er litt stiv og øm, men det er sjekket ut, og ingenting er galt. Jeg er klar til kampen på søndag, sier Pedersen til Branns nettsted. Det så veldig stygt ut da Brann-kapteinen landet forkjært etter en hodeduell midt i andre omgang mot tromsø lørdag. Dansken fikk medisinsk hjelp umiddelbart og ble fraktet av banen på båre, før han ble sendt videre til sykehus for videre sjekk. Der ble det klart at Pedersen unngikk noen alvorlig skade, og han er klar til å spille for Brann allerede søndag mot Mjøndalen.
Tidspunkt: 13-07-2021 - Kl.13:28 - Kilde: NRK - Info


38. Frykter at medlemmer ydmykes for at Blindeforbundet skal tjene mer
tromsØ (Aftenposten/E24): Mens pengebingen vokser og vokser med penger fra innsamling, melder medlemmer seg ut av Norges Blindeforbund i protest.
Tidspunkt: 11-07-2021 - Kl.18:13 - Kilde: E24 - Info


39. Brann-treneren hardt ut mot tromsø-spiller etter skaden. Ufint av Kåre, svarer spilleren.

Tidspunkt: 10-07-2021 - Kl.23:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


40. Ingebrigtsen hevdet tromsø-spiller skapte farlig situasjon med vilje - nå slår han tilbake
Daniel Pedersen måtte ut på båre etter en hodeduell mot tromsøs August Mikkelsen. Etterpå hevdet Brann-trener Kåre Ingebrigtsen at tromsø-spilleren gjorde det med vilje.
Tidspunkt: 10-07-2021 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


41. tromsø sjanseløse mot Haugesund
Haugesund hadde få problemer da tromsø ble slått 3-0. Før pause scoret Alioune Ndour det første målet etter å ha fått en smell i bakhodet. Et Haugesund-lag, med kun fire utespillere på benken, vant komfortabelt på eget gress. «Badou», som i pausen hevdet han ble slått bevisstløs i starten av kampen, var alt annet enn svimmel da han sendte de hvitkledde i føringen etter halvtimen spilt. På spørsmål om det var forsvarlig å la han fortsette kampen, svarte Haugesund-trener Jostein Grindhaug med glimt i øyet: – Kjenner jeg han rett, så har han sikkert lagt på litt. Da Peter Therkildsen doblet etter 69 minutter spilt, var det lite tromsø kunne gjøre for å hindre at alle poengene ble igjen i Haugesund. Sondre Liseth fastsatte resultatet til 3-0.
Tidspunkt: 04-07-2021 - Kl.18:25 - Kilde: NRK - Info


42. McDermott takker Jesus etter strålende kamp mot tromsø

Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.20:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


43. Rosenborg uten mål på over 6 timer
Etter tre strake tap trengte Rosenborg en seier. Men hjemme på Lerkendal klarte ikke Trondheimsklubben å slå Haugesund i en relativt sjansefattig 0-0-kamp. RBK har nå spilt 360 minutter, over 6,5 time, uten å score mål. Dermed har trønderne gått en måned uten seier, og står med 15 poeng på sine 11 første kamper denne sesongen. Også tromsø - Kristiansund endte med 0-0 i den siste kampen som startet 18.00 denne serierunden.
Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.17:53 - Kilde: NRK - Info


44. Her er cupoppsettet for kvinnene
Norges Fotballforbund har satt opp 1. runde i fotball-NM for kvinner. Det er lagene fra 1.- og 2. divisjon som spiller 1. runde. Toppserieklubbene kommer inn i runde nummer to. Kampene spilles 4. august. Slik er oppsettet: Sarpsborg 08 – Ullensaker/Kisa, Frigg – Grei Kvinner Elite, Høybråten/Stovner – Røa, Raufoss – Kongsvinger, Hallingdal – Hønefoss BK, FK Eik Tønsberg – Fart, Nanset – Sandefjord, Stathelle – Snøgg, Gimletroll – Amazon Grimstad, Bryne – Staal Jørpeland, Viking – Haugar, Fyllingsdalen – Stord, Kaupanger – Åsane, Hødd – AaFK Fortuna, Molde – Herd, Træff – KIL/Hemne, Nardo – Byåsen, Grand Bodø – Bossmo/Yttern, Innstranda – Øvrevoll Hosle, Mjølner – Medkila, tromsdalen – Fløya, Porsanger – Bossekop. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:42 - Kilde: NRK - Info


45. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


46. LSK-oppturen fortsetter
Thomas Lehne Olsen var tungen på vektskålen med sine to mål da Lillestrøm tok tre sterke poeng mot tromsø i Eliteserien søndag. Kampen endte 2-1. Lillestrøm fikk en pangstart og tok ledelsen etter bare et drøyt minutts spill. Igoh Ogbu headet på tvers i feltet og fant Thomas Lehne Olsen, som på akrobatisk vis brassesparket ballen i mål fra ti-elleve meter. – At han i det hele tatt har frekkhet til å prøve på det der, det er helt rått. Et helt sykt mål, sa Discovery-ekspert Eline Torneus. Lagene var like langt etter 26 minutter. Unggutten August Mikkelsen skjøt et frispark via muren og i mål til 1-1. Like etter pause gikk LSK opp i 2-1, etter en bisarr scoring. tromsø-målvakt Jacob Karlstrøm bommet fullstendig på et utspark, og skjøt ballen i leggen til forsvarsspiller Felix Winther og i beina på LSKs Ifeanyi Mathew. Mathew sentret til Lehne Olsen, som hadde få problemer med å sette ballen i mål. Det var hans fjerde mål denne sesongen. Det ble også det siste målet i kampen. Dermed vant LSK 2-1. Tapet gjør at tromsø står med en uavgjort og to tap på Alfheim så langt denne sesongen. For Lillestrøm sin del var det den først seieren på bortebane denne sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


47. Tre mål og tre poeng for tromsø
Med bare én seier hver så langt, var det to lag sulteforede på poeng som møttes på Nadderud mandag kveld. Der fikk bortelaget en fantastisk åpning etter en gavepakke fra Stabæk. tromsø gikk opp i ledelsen allerede etter ni minutter, etter et svakt forsøk på å bokse vekk ballen av Marcus Sandberg. Dermed kunne til slutt Ebiye Moses sette inn 1-0 i åpent mål. Kun fem minutter senere doblet samme mann til 2-0. I sluttminuttene satte Tomas Totland inn kampens tredje og siste mål, og tromsøværingene vant 3-0.
Tidspunkt: 15-06-2021 - Kl.04:38 - Kilde: NRK - Info


48. Milde Moses for en målscorer tromsø har fått

Tidspunkt: 14-06-2021 - Kl.21:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


49. Familiebedriften står på randen til konkurs: – Det er et mareritt
De har investert nærmere tre millioner kroner i Selfie konditori. Nå frykter den lille familiebedriften at drømmen om et eget sted i tromsø skal gå tapt.
Tidspunkt: 14-06-2021 - Kl.20:16 - Kilde: E24 - Info


50. Einar (70) har en drøm: Å skape tromsøs nye bydel til over 10 milliarder kroner
Mangemillionær Einar Sørensen bruker av sin personlige formue til et gigantisk prosjekt: å bygge en helt ny bydel i tromsø med tusenvis av boliger.
Tidspunkt: 13-06-2021 - Kl.12:51 - Kilde: E24 - Info


51. Leknessund med god tempo i Sveits
Andreas Leknessund ble nummer 19 på lørdagens tempoetappe i Tour de Suisse og forsvarte ledelsen i kampen om ungdomstrøya i rittet. 22-åringen fra tromsø imponerte igjen på den 23,2 kilometer lange tempoen, endte 1.52 minutt bak vinneren og klatret ett hakk til 14.-plass sammenlagt i det sveitsiske rittet. Samtidig beholder han ledelsen i ungdomskonkurransen. Han var 29 sekunder raskere enn iren Eddie Dunbar lørdag og har dermed 38 sekunders forsprang til toeren før rittet avsluttes søndag.
Tidspunkt: 12-06-2021 - Kl.16:12 - Kilde: NRK - Info


52. Stor flomfare i nord: – Det kan bli kritisk
Elvene i troms og Finnmark stiger raskt på grunn av stor snøsmelting og kraftig regnvær. NVE har sendt ut oransje farevarsel.
Tidspunkt: 12-06-2021 - Kl.12:52 - Kilde: YR.no - Info


53. DIREKTE: Her kan du se solformørkelsen
Torsdag ettermiddag blir det delvis solformørkelse. Se direktebilder fra tromsø, Vadsø og Longyearbyen.
Tidspunkt: 10-06-2021 - Kl.06:59 - Kilde: YR.no - Info


54. Lillestrøm vil ha boikott
Onsdag kveld stemte 79 prosent av Lillestrøms medlemmer i favør boikott av fotball-VM i Qatar. 29 prosent var imot. Det skjedde på det ekstraordinære årsmøtet avholdt av klubben. Dermed har både LSK, Rosenborg, tromsø og Vålerenga gått mot fotballutvalget i NFF, som ikke vil støtte boikott av det omstridte mesterskapet.
Tidspunkt: 09-06-2021 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


55. Legger seg flat etter tabbe
Dommer Marius Hansen Grøtta erkjenner at han viste ut feil tromsø-spiller i kampen mot Sarpsborg søndag, og beklager det.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.23:35 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


56. Feil spiller utvist i tromsø: – Det er helt vilt

Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.20:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


57. Dommerskandale i Eliteserien – ga feil spiller rødt kort: – Helt vilt
tromsø-spiller Kent-Are Antonsen røsket i trøya til motstanderen og skulle fått rødt kort. I stedet sendte dommeren en annen spiller i dusjen.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


58. Feil mann utvist i tromsø: – Det er helt vilt

Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.18:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


59. Stemt inn i nytt idrettsstyre
Marco Elsafadi vant kampvoteringen mot KrF-politikeren Geir Jørgen Bekkevold om den siste plassen i styret i Norges idrettsforbund. Han blir en del av styret de neste to årene. Dette er idrettsstyret for perioden 2021-23: Berit Kjøll (president, Bærum Rideklubb – ikke på valg), Vibecke Sørensen (1. visepresident, Oslo IL – ikke på valg), Sondre Sande Gullord (2. visepresident, Nydalens Skiklub – valgt for 2021-25), Zaineb Al-Samarai (Holmlia Sportsklubb – ikke på valg), Sebastian Henriksen (Kvaløya Sportsklubb – ikke på valg), Astrid Strandbu (tromsø IL – ikke på valg), Ole Rogstad Jørstad (Sportsklubben Nessegutten – valgt for 2021-25), Elisabeth Faret (Ishockeyklubben Stavanger – valgt for 2021-25), Erik Unaas (Indre Østfold O-lag – valgt for 2021-25), Marco Elsafadi (Bønes Basketballklubb – valgt for 2021-23), Sara Stokken Rott (Kalandseid IL – valgt for 2021-25).
Tidspunkt: 29-05-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


60. Eliteserie-støtte til bredden
Som varslet før runden gjennomførte flere eliteserieklubber en markering til støtte for at breddefotballen bør gjenåpnes før avspark i torsdagens kamper i Eliteserien. Bodø/Glimt-spillerne holdt opp drakter og skjerf fra breddeklubber før oppgjøret mot Haugesund. På Åråsen kom Lillestrøm og Odd-spillerne ut på banen med plakater med påskriften «Få bredden i gang – nå». Strømsgodset-spillerne holdt på sin side opp drakter fra breddeklubber før kampen mot tromsø. Viking-spillerne hadde på seg draktene til breddeklubber før møtet med Mjøndalen.
Tidspunkt: 27-05-2021 - Kl.18:32 - Kilde: NRK - Info


61. Farevarsel for skogbrann: Vil ha forbod mot eingongsgrillar
Tørt terreng og høge temperaturar gjer at det no er sendt ut gult farevarsel for skogbrann langs kysten frå Vestland til troms.
Tidspunkt: 26-05-2021 - Kl.20:22 - Kilde: YR.no - Info


62. Normann Hansens perlescoring sikret Sandefjord-seier i tromsø

Tidspunkt: 24-05-2021 - Kl.20:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


63. Hotell og uteliv i tromsø jubler over gjenåpning: – Fantastisk
Direktør Ida Jakobsen på hotellet The Edge i tromsø sier flere permitterte kan komme tilbake på jobb etter at regjeringen tillater flyreiser, større arrangement og lengre skjenketider.
Tidspunkt: 21-05-2021 - Kl.14:33 - Kilde: E24 - Info


64. Wizz Air vil tredoble trafikken i Norge
Det ungarske flyselskapet vil tredoble flytrafikken i Norge og sikter på å bli landets tredje største flyselskap i løpet av få år. Men først vil toppsjefen fiske og springe i midnattsløp i tromsø.
Tidspunkt: 20-05-2021 - Kl.18:19 - Kilde: E24 - Info


65. Hele Sandefjord-troppen i karantene
Sandefjords eliteserielag i fotball er satt i ventekarantene i påvente av en koronatest. Det opplyser klubben på sitt nettsted. Årsaken til karantene er at en person i klubben har hatt nærkontakt med en koronasmittet person. Samtlige spillere og ledere knyttet til A-laget må være i karantene fram til denne personen får svar på sin koronatest. Sandefjord skal etter planen spille bortekamp mot tromsø i Eliteserien mandag.
Tidspunkt: 20-05-2021 - Kl.09:58 - Kilde: NRK - Info


66. Vil ikke snu i boikott-spørsmålet
tromsø, Vålerenga og Rosenborg vil ikke snu i spørsmålet om en VM-boikott. Odd og Brann åpner for en ny vurdering etter at Qatar-rapporten ble lagt fram, melder NTB. Brann er en av klubbene som har årsmøtevedtak på at klubben skal oppfordre Norges Fotballforbund til å vedta boikott. Daglig leder Vibeke Johannesen sier til NTB at klubben skal gå nøye gjennom den ferske utredningen Mollekleiv-utvalget la fram tirsdag. – Vi skal avklare noen spørsmål, samt at vi har møter i styret og med medlemmene i begynnelsen av juni. Konklusjonen vil komme opp mot tinget, sier Johannesen. Odd har ikke et lignende årsmøtevedtak å forholde seg til, men har også vedtatt boikott. Det skal vurderes på nytt etter rapporten. Samtidig bekrefter både tromsø, Vålerenga og Rosenborg at klubbene fortsatt vil gå for boikott.
Tidspunkt: 19-05-2021 - Kl.11:45 - Kilde: NRK - Info


67. Brann i kjempetrøbbel etter 0–4
Magnus Wolff Eikrem sesongdebuterte fra start med stil, mens Ohi Omoijuanfo ble hattrickhelt for Molde. Etter 0–4-tap ser det bekmørkt ut for Brann. Brann slapp inn tre i begge de første kampene, og det ble enda verre borte mot Molde. Blåtrøyene viste gulltendenser og reiste seg etter 3–3 mot tromsø. For Molde ble et forrykende kvarter i første omgang avgjørende. Vertene hadde ballen i nettet fire ganger, men bare tre av scoringene ble godkjent. – Vi klarer ikke å forsvare oss, tordnet Brann-trener Kåre Ingebrigtsen i pausen. Han har litt av hvert å jobbe med etter tre strake tap. Brann har åpnet sesongen katastrofalt, og i neste kamper venter Rosenborg og Bodø Glimt. For Molde venter Rosenborg og Vålerenga. (NTB)
Tidspunkt: 16-05-2021 - Kl.22:05 - Kilde: NRK - Info


68. Fantastisk bortekamp av tromsø: – En treg Viking-utgave

Tidspunkt: 16-05-2021 - Kl.19:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


69. Fantastisk bortekamp fra tromsø: – En treg Viking-utgave

Tidspunkt: 16-05-2021 - Kl.18:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


70. Fantastisk bortekamp fra tromsø sørget for tre poeng mot tannløst Viking

Tidspunkt: 16-05-2021 - Kl.17:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


71. tromsø best i vest med 1-0-seier
Etter 0-5-smellen borte for Rosenborg fulgte Viking opp med hjemmetap mot tromsø i Eliteserien. Tomas Totland avgjorde for TIL til 0-1. På overtid hadde Viking en kjempesjanse til utligning, men ballen gikk godt utenfor. – Vi gjør en variabel kamp. Vi har litt å jobbe med. Det var perioder vi var feige. Jeg er likevel kanonfornøyd med andreomgangen, sa TIL-trener Gaute Helstrup til Eurosport.
Tidspunkt: 16-05-2021 - Kl.17:19 - Kilde: NRK - Info


72. Omoijuanfo fikk sin revansj – tromsø slo tilbake i målshow

Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.21:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


73. Moses rystet Molde: - Misfornøyd
Molde og tromsø serverte et fyrverkeri av en fotballkamp i runde to av Eliteserien. Lagene ga seg ikke før det var banket inn seks scoringer, og vertene kunne feire ett poeng.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.21:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


74. tromsø tok poeng mot Molde
Ebiye Moses scoret to mål for hjemmelaget og Ohi Omoijuanfo scoret to mål for gjestene da tromsø og Molde spilte 3-3 på Alfheim torsdag kveld. Molde ledet 1-0, 2-1 og 3-1, men tromsø ga aldri opp i sin første hjemmekamp etter fjorårets opprykk. Med sin utligning i det 64. minutt sørget Eric Kitolano for at gullfavorittene bare fikk med seg ett poeng hjem. Ola Brynhildsen scoret det tredje målet for Molde. Målfesten var jevnspilt, og begge lagene var effektive. Molde hadde faktisk bare tre avslutninger på mål, mens tromsø hadde fire. – Det er et godt tromsø-lag vi møter, men vi forærer dem målene. Det er slurv og enkle feil. Det skal holde å score tre mål på bortebane, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.21:04 - Kilde: NRK - Info


75. «Ohi» fikk sin revansj - tromsø slo tilbake i målshow

Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.19:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


76. Johnsen ble cupmester i Danmark
Lasse Berg Johnsen (21) spilte fra start da Randers høvlet over Sønderjyske og vant 4–0 i den danske cupfinalen. Johnsen har en fortid i Viking, tromsdalen og Raufoss og signerte for Randers i januar. Torsdag tok han sin første tittel med klubben.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.18:17 - Kilde: NRK - Info


77. Ubåt i tromsø vekker harme i Russland: – Militarisering av Arktis

Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.17:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


78. tromsø signerte tre nye spillere
tromsø henter inn tre forsterkninger i spillerstallen. Den danske duoen Niklas Vesterlund (21) og Felix Winther (20) har signert kontrakter som strekker seg henholdsvis til 2023 og 2024. Vesterlund er forsvarsspiller og kommer fra svenske Trelleborg. Winther er midtbanespiller og spilte sist i danske Fremad Amager. Den tredje signeringen er keeperen Simon Thomas (30). Han spilte sist for Sarpsborg 08 og har kontrakt ut sesongen. tromsø innledet serien med 0-3-tap for Bodø/Glimt.
Tidspunkt: 11-05-2021 - Kl.13:30 - Kilde: NRK - Info


79. Tande med i landslagstroppen
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. En som derimot fortsetter på landslaget er Daniel-André Tande. 27-åringen skadet seg stygt under et fall i Planica. – Han er i veldig bra humør, og skal egentlig være med fra start nå, med en litt annen type trening, sier landslagssjef Alexander Stöckl ti NRK og fortsetter: – Han er veldig motivert og skal satse videre. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.12:30 - Kilde: NRK - Info


80. Hopplandslaget kutter plasser
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. – Vi spisser landslagssatsingen inn mot en sesong der vi har høye sportslige mål, men det vil alltid være muligheter for å konkurrere seg inn på laget i internasjonale renn. Samtidig viser resultatene fra sesongen vi er ferdig med, at nivået i norsk hoppsport ikke har vært høyere i moderne tider, sier sportssjef Clas Brede Bråthen. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


81. Fortsatte ellevill tromsø-rekke
Bodø/Glimt banket tromsø i «Slaget om Nord-Norge». Erik Botheim (21) stod i sentrum for de regjerende seriemesterne.
Tidspunkt: 09-05-2021 - Kl.20:41 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


82. Her merkes rekordstor prisforskjell mellom laks og torsk
Lakseoppdretteren på Arnøya i troms kan juble for rekordpriser for sjette år på rad. Det tradisjonelle fiskebruket på øya opplever sin kraftigste bølgedal i moderne tid.
Tidspunkt: 09-05-2021 - Kl.11:30 - Kilde: E24 - Info


83. «Brennhett» marked for små leiligheter: Ettroms solgt for 190.000 kroner per kvadratmeter
Leiligheten på 13 kvadratmeter i Oslo ble solgt 200.000 kroner over prisantydning, og endte på 2,45 millioner kroner etter budrunde.
Tidspunkt: 07-05-2021 - Kl.20:37 - Kilde: E24 - Info


84. Wangberg klar for Stabæk
Simen Wangberg forlater tromsø etter syv sesonger og har skrevet under for Stabæk. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. 30-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen. – Jeg tror det er en veldig god match. Det er en veldig talentfull gruppe her som har stort potensial i seg. Så håper jeg at jeg kan bidra med erfaring og lederegenskaper, sier Wangberg i en pressemelding.
Tidspunkt: 05-05-2021 - Kl.19:23 - Kilde: NRK - Info


85. Qatar: - Kritikk er «feilplassert»
Norsk fotball fekk ny fart på protestane mot VM i Qatar neste år. Arrangørlandet meiner kritikarane bommar med misnøya. – Vi støttar forbund og spelarar som nyttar høvet til å ta kampen for menneskerettar. Kritikken deira av VM i 2022 er likevel feilplassert. Eg trur det er mange som ikkje har fått med seg alle endringane Qatar har gjort, seier sjeik Thamer Al-Than til det tyske nyheitsbyrået DPA. I februar vart det på nytt sett søkjelys på situasjonen til framandarbeidarane i Qatar. Avsløringa førte til at mange norske fotballklubbar – med tromsø i spissen – kravde norsk boikott av 2022-VM. Det blir eit tema på eit ekstraordinært NFF-ting 20. juni. Boikottkravet fekk mykje internasjonal merksemd. I mars sette det norske fotballandslaget i gang ei protestmarkering som spreidde seg til fleire europeiske land.
Tidspunkt: 05-05-2021 - Kl.13:02 - Kilde: NRK - Info


86. Bråten tar friår frå friski-laget
Øystein Bråten (25) gir seg på friskilandslaget som neste sesong vil vere større enn nokosinne. Det vil òg ha det første elitelaget sitt. – Årets elitelandslag er utruleg sterkt. Vi har ei god blanding av godt etablerte utøvarar, og to nye tilskot gjennom Ulrik Samnøy og Tormod Frostad, seier sportssjef for friski Christoffer Schach i ei pressemelding. Øystein Bråten blir ikkje å sjå på laget. Han vil ta ein pause frå konkurransar og bruke tida på andre prosjekt og filming, opplyser han. Elitelandslaget: Johanne Killi, Dombås IL, Sandra Moestue Eie, Bærums Skiklub, Tora Johansen, tromsø IL, Birk Ruud, Bærums Skiklub, Christian Nummedal, Hakadal IL, Ferdinand Dahl, Ingierkollen Rustad IL, Sebastian Schjerve, Namsos IL, Ulrik Samnøy, Bærums Skiklub og Tormod Frostad, Bærums Skiklub.
Tidspunkt: 05-05-2021 - Kl.11:03 - Kilde: NRK - Info


87. To personer funnet omkommet etter snøskred i troms – leteaksjon avsluttes

Tidspunkt: 01-05-2021 - Kl.19:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


88. Statsadvokaten ber om flere undersøkelser i Hurtigruten-etterforskning
troms politidistrikt sendte sin innstilling til statsadvokaten i februar. Nå har Statsadvokaten bedt om at det blir gjennomført flere avhør etter smitteutbruddet på «Roald Amundsen» i fjor.
Tidspunkt: 20-04-2021 - Kl.15:24 - Kilde: E24 - Info


89. Danmark åpner for karantenefri innreise fra tre norske fylker
Danmark har besluttet at personer fra Norges tre nordligste fylker, Trøndelag, Nordland og troms og Finnmark, får reise til Danmark uten å sitte i karantene.
Tidspunkt: 19-04-2021 - Kl.14:52 - Kilde: E24 - Info


90. Etterforsker kryptobedrageri på 2,5 mill. i troms – advarer mot spesifikk bitcoin-adresse
Politiet tar i bruk fersk Økokrim-metode for å hindre at straffbart utbytte fra et millionbedrageri forsvinner.
Tidspunkt: 16-04-2021 - Kl.10:11 - Kilde: E24 - Info


91. Nå betaler Oslo-folk langt mer for strømmen: Dobbelt så dyr strøm i sør som i nord
Strømprisen i Oslo, Bergen og Kristiansand er på sitt høyeste siden februar, men halve landet får rabatt. Torsdag er strømprisen i Sør-Norge dobbelt så høy som i Molde, Trondheim og tromsø.
Tidspunkt: 15-04-2021 - Kl.08:33 - Kilde: E24 - Info


92. Flyr starter billettsalget i mai: Første fly går til tromsø

Tidspunkt: 09-04-2021 - Kl.14:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


93. Flyr starter billettsalget i mai: Første fly går til tromsø 30. juni
Det nye flyselskapet Flyr har gått gjennom regjeringens gjenåpningsplan for Norge. Nå har flyselskapet konkludert med at de holder seg til sin opprinnelige oppstartsplan.
Tidspunkt: 09-04-2021 - Kl.06:03 - Kilde: E24 - Info


94. Turistselskap i Nord-Norge sier nei til søringer
Lauklines Kystferie utenfor tromsø tapte halvparten av inntektene i fjor, men sier likevel nei til å ta imot ski- og fisketurister sørfra.
Tidspunkt: 02-04-2021 - Kl.10:17 - Kilde: E24 - Info


95. Tidvis våt og grå påske: – Bare å skru opp varmen i badstua, så går dette fint!
Det siste påskevarselet for Finnmark viser noen flere soltimer, men folk i troms må fortsatt belage seg på en del regn og gråvær. Badstu og brettspill er beste trøst, mener de ferierende vi traff i Alta.
Tidspunkt: 31-03-2021 - Kl.20:22 - Kilde: YR.no - Info


96. Venter med å avklare Qatar-spørsmål
Årsmøtet til Molde ga ikke krav om boikott av neste års VM i Qatar. Klubben vil belyse saken grundig før det ekstraordinære fotballtinget i juni. Debatten om mulig norsk deltakelse i det omstridte 2022-mesterskapet har gått den siste måneden. tromsø tok initiativet om en boikott, og siden har Vålerenga, Rosenborg, Odd, Brann og Viking besluttet å støtte forslaget. Nylig ble det klart at Norges Fotballforbund tar opp spørsmålet og lar det bli hovedtema på et eget ting 20. juni.
Tidspunkt: 23-03-2021 - Kl.20:58 - Kilde: NRK - Info


97. Kommuner med lite smitte er bekymret for lokalt næringsliv
Hustadvika-ordfører Tove Henøen (Sp) frykter innstrammingene i verste fall kan bety kroken på døren for lokale bedrifter. Kompensasjonen regjeringen har lagt på bordet er for lav, mener tromsøs ordfører.
Tidspunkt: 23-03-2021 - Kl.19:20 - Kilde: E24 - Info


98. Granerud klar for Planica
Hopplandslagssjef Alexander Stöckl har tatt ut troppen som drar til Planica for verdenscupfinalen. Blant dem som er tatt ut er Halvor Egner Granerud. Hoppesset fikk påvist korona under VM i Oberstdorf og mistet store deler av mesterskapet. Stöckl har også funnet plass til 20 år gamle Benjamin Østvold, som nylig hoppet 150 meter i Zakopane. – Dette blir gøy. Da Andreas Vilberg (trener) kom og fortalte at jeg var tatt ut, så trodde jeg egentlig ikke på han. Jeg fikk høre at jeg var i diskusjonen, men det er fortsatt litt surrealistisk at jeg skal nedover til Planica. Det er første gang jeg hopper skiflyging, sier Østvold. Disse er tatt ut: Johann Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Daniel Tande (Kongsberg) og Benjamin Østvold (Lensbygda).
Tidspunkt: 22-03-2021 - Kl.12:56 - Kilde: NRK - Info


99. Olsen får beholde toppjobben i tromsø

Tidspunkt: 19-03-2021 - Kl.19:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. Disse fra tromsø tok medaljer i kretsmesterskapet

Tidspunkt: 13-03-2021 - Kl.18:33 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


101. Hevder FIFA kom med oppsiktsvekkende VM-uttalelse til norske toppklubber
Fredag inviterte Norges Fotballforbund (NFF) til møte med FIFA og de norske toppklubbene for å snakke om forholdene i Qatar. Der skal det ha blitt sagt noe som fikk tromsøs daglige leder til å rynke på nesen.
Tidspunkt: 11-03-2021 - Kl.16:56 - Kilde: NRK - Info


102. Toppklubber vil ha tidlig avklaring
Vålerenga og tromsø vil ikke vente til høsten med et ekstraordinært forbundsting angående en mulig boikott av VM i Qatar, slik Norges Fotballforbund har bedt om, melder VG. – Jeg har stor forståelse for at saken har kommet tett på det ordinære forbundstinget nå til helgen. Vi trenger tid til å sette norsk fotball inn i konsekvensene før sommeren. Men ønsker man å belyse det som skjer i Qatar, så har man nok informasjon allerede, sier Alapnes til avisen. Også Vålerengas styreleder Tuva Ørbeck Sørheim mener det ekstraordinære forbundstinget bør holdes før sommeren.
Tidspunkt: 11-03-2021 - Kl.14:49 - Kilde: NRK - Info


103. Vålerenga stemmer for Qatar-boikott
Vålerenga skriver på Twitter at de sier nei til sportsvasking og ja til boikott av VM i Qatar. Det er flere klubber som har stilt seg bak boikott, og tromsø var ute først med å be Norges Fotballforbund å boikotte mesterskapet som arrangeres i 2022.
Tidspunkt: 10-03-2021 - Kl.20:57 - Kilde: NRK - Info


104. Ber om Qatar-avstemning senere i år
Spørsmålet om boikott av Qatar-VM skal i utgangspunktet tas opp i fotballtinget. Men Norsk Toppfotball håper at en beslutning kan avvante og kan i stedet tas senere i år. – Vi mener at denne problemstillingen er for viktig til å risikere at det skal komme et benkeforslag på forbundstinget om en uke, som ender med at vi vedtar en boikott av Qatar-VM, sier Cato Haug, leder i Norsk Toppfotball til VG. NFF har tidligere sagt at de er imot en boikott. Flere toppklubber, med tromsø først ut, har bedt dem å boikotte VM i Qatar, som arrangeres i 2022.
Tidspunkt: 05-03-2021 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


105. tromsø hentet spiss fra HamKam
Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for tromsø foran den kommende fotballsesongen. Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.
Tidspunkt: 02-03-2021 - Kl.12:25 - Kilde: NRK - Info


106. Uværet herjer i nord – buss ble blåst av veien
En rekke veier i troms og Finnmark er mandag stengt på grunn av uvær, oversvømmelser og stor skredfare. Nå kommer det væromslag som gir mer vind og nedbør i nord.
Tidspunkt: 01-03-2021 - Kl.15:21 - Kilde: YR.no - Info


107. Odd stiller seg bak boikott
Odd er siste tilskudd i rekken av fotballklubber som støtter tromsøs initiativ til en norsk boikott av VM i Qatar neste år. Odd skriver på sitt nettsted at klubben stiller seg bak tromsøs beskrivelse, som lyder som følger: «Det har gjennom flere år vært rettet sterk kritikk mot FIFA og Qatar i forbindelse med VM i fotball i 2022. Det hele startet med en tildeling av mesterskapet som fra flere hold ble kalt korrupt, etterfulgt av rapporter om uverdige arbeidsforhold for tilreisende arbeidere knyttet til byggingen av fasilitetene til VM. Ulike aktører har over mange år rapportert om svært mange dødsfall som relaterer seg til det kommende verdensmesterskapet. Systemet blir beskrevet som et moderne slaveri.»
Tidspunkt: 01-03-2021 - Kl.11:44 - Kilde: NRK - Info


108. Tre klubbar vil boikotte VM
Tre norske klubbar vil ha boikott av fotball-VM i Qatar neste år, viser ei rundspørjing NTB har gjort. Minst fire andre vurderer saka. Fotballpresident Terje Svendsen seier at NFF har prøvd å betre forholdet til arbeidarane i Qatar gjennom dialog. – Haldninga vår så langt har vore å følgje Amnesty Internationals tilråding om å påverke i staden for å boikotte. Så vil vi lytte til fotballfamilien, seier Svendsen til NTB. tromsø kravde fredag at Noreg boikottar VM i Qatar. The Guardian publiserte ein rapport som hevdar 6.500 framandarbeidarar har mista livet i førebuingane til fotballfesten. Strømsgodset og Viking støttar tromsø. Rosenborg, Odd, Stabæk og Vålerenga vil ta saka opp på årsmøta.
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.18:21 - Kilde: NRK - Info


109. Oppfordrer Norges Fotballforbund til å boikotte fotball VM i Qatar 2022
Korrupsjon, moderne slaveri og et høyt antall døde arbeidere tilknyttet VM i Qatar, er noen av årsakene til at tromsø Idrettslag oppfordrer til boikott.
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.11:26 - Kilde: NRK - Info


110. Oppfordrer til boikott av Qatar-VM
tromsø IL oppfordrer Norges Fotballforbund til å boikotte fotball-VM i Qatar til neste år. Det kommer frem i en pressemelding publisert på klubbens hjemmesider fredag formiddag. – Det hele startet med en tildeling av mesterskapet som fra flere hold ble kalt korrupt, etterfulgt av rapporter om uverdige arbeidsforhold for tilreisende arbeidere knyttet til byggingen av fasilitetene til VM, skriver klubben i meldingen. – Dermed kan vi ikke lenger sitte og se på at mennesker dør i fotballens navn. tromsø IL vil oppfordre Norges Fotballforbund til å gå inn for en boikott av Fotball VM 2022. Vi mener at hvis Norge kvalifiserer seg gjennom den kommende kvalifiseringen, bør vi takke nei til å reise til Qatar, skriver eliteserieklubben videre.
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.09:36 - Kilde: NRK - Info


111. Ettroms uten bad gikk 1,1 mill. over prisantydning
Det vil i tillegg koste rundt 700.000 kroner å få Oslo-leiligheten til moderne standard, beregner megler. Han sier prisen på 3,68 millioner var langt over hva de trodde og håpet på. 
Tidspunkt: 25-02-2021 - Kl.17:55 - Kilde: E24 - Info


112. Her jubler familien for Anna hjemme fra tromsø: – Det var rått!

Tidspunkt: 25-02-2021 - Kl.15:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Her jubler familien for Anna hjemme fra tromsø: – En kjempeprestasjon

Tidspunkt: 25-02-2021 - Kl.14:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Stavanger-selskap vinner kontrakt til 75 millioner
Tratec Solutions skal levere nytt bagasjeanlegg på tromsø lufthavn.
Tidspunkt: 24-02-2021 - Kl.05:34 - Kilde: E24 - Info


115. tromsø-spiller testet positivt
En spiller tilknyttet tromsø IL har testet positivt på covid-19. Spilleren har ikke vært i kontakt med spillergruppen eller vært på Alfheim stadion, men det har vært kontakt mellom spilleren og to personer i støtteapparatet til tromsø IL. Disse personene blir testet for covid-19 fredag kveld. De har ingen symptomer på covid-19 smitte. For å unngå potensiell smittespredning har medisinsk ansvarlig i tromsø IL, Jorid Degerstrøm, besluttet at alle spillerne og støtteapparatet i tromsø IL går i karantene inntil testresultatene til de to berørte personene i støtteapparatet foreligger.
Tidspunkt: 19-02-2021 - Kl.20:22 - Kilde: NRK - Info


116. Nye skjenkeregler vekker harme i nord: – Dette er jo bare tull
Til tross for lav smitte enkelte steder, velger regjeringen å stramme inn på dagens skjenkeregler i hele landet. Det får ordføreren i tromsø og utelivsaktører til å reagere kraftig.
Tidspunkt: 19-02-2021 - Kl.17:05 - Kilde: E24 - Info


117. Utenlandske sjøfolk får ikke gå i land i troms
Politimesteren i troms har besluttet å nekte utenlandske sjøfolk å gå i land for å bidra til å stoppe spredningen av coronaviruset.
Tidspunkt: 17-02-2021 - Kl.09:04 - Kilde: E24 - Info


118. Etter å ha banket tre ganger i bordet, sa Runar (24) det alle i tromsø vil høre

Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.16:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


119. Gudmund (30) på vei bort fra tromsø: Klar for gammel storklubb i Øst-Europa

Tidspunkt: 08-02-2021 - Kl.18:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


120. Senja vil hente tromsø-duo – men én detalj kan stoppe overgang

Tidspunkt: 07-02-2021 - Kl.19:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


121. Brage nærmer seg ny klubb – kan få selskap av nok en tromsø-spiller

Tidspunkt: 06-02-2021 - Kl.20:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


122. Tomas (19) fra tromsø imponerer for Alta

Tidspunkt: 05-02-2021 - Kl.20:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


123. Disse hopperne drar til Klingenthal
Alexander Stöckl har tatt ut seks hoppere til verdenscupen i Klingenthal. Thomas Aasen Markeng er tilbake i troppen, og han skal nå konkurrere i bakken der korsbåndet hans røk for over et år siden. Disse er tatt ut: Johann Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 02-02-2021 - Kl.13:19 - Kilde: NRK - Info


124. To personer omkom i trafikkulykke i tromsø

Tidspunkt: 31-01-2021 - Kl.22:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


125. Bodø/Glimt stopper italiensk drømmeovergang for tromsø-talent: – Det er mange spillere som er uenig i deres vurderinger

Tidspunkt: 29-01-2021 - Kl.15:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


126. Isak på plass i tromsø – United sjekker muligheter for TIL-utlån

Tidspunkt: 29-01-2021 - Kl.11:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


127. Marius fra tromsø er Altas nye keeper

Tidspunkt: 28-01-2021 - Kl.16:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


128. Dobling av tomme lokaler i tromsø sentrum
Krise i tromsø sentrum, dobbelt så mange stengte butikker og tomme lokaler i tromsøs sentrale handlegater i løpet av pandemien.
Tidspunkt: 28-01-2021 - Kl.09:59 - Kilde: E24 - Info


129. Får sjansen i Willingen
Anders Håre er neste mann inn i hoppgjengen etter at Thomas Aasen Markeng fikk en hevelse i kneet og måtte derfor reise hjem. – Anders har vært best av dem som har vært med i vurderingen. Nylig ble han nummer to i et COC-renn i Innsbruck. Han har også hoppet bra hjemme i Norge, sier landslagssjef Alexander Stöckl i pressemeldinga. Han er i utgangspunktet med én helg, da planen er at Markeng skal tilbake til hopprennet i Klingenthal. Håre reiser ned til Tyskland på torsdag. Disse skal konkurrere: Johann Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 27-01-2021 - Kl.07:47 - Kilde: NRK - Info


130. Ekstremværet Frank treffer troms for alvor natt til fredag

Tidspunkt: 21-01-2021 - Kl.22:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


131. tromsøgutten Isak (17) har ikke proffkontrakt med TIL – nå har han havnet i søkelyset til Molde og flere Premier League-klubber

Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.19:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


132. Slik spilles Eliteserien
Regjerende mester Bodø/Glimt har Brann, Molde og Rosenborg i de fire første rundene av Eliteserien. Spilleplanen for Eliteserien ble presentert onsdag. Bodø/Glimt møter først Brann 2. påskedag (5. april). Strømsgodset venter i kamp to før to av fjorårets utfordrere Rosenborg og Molde står klare for å revansjere seg. Slik spilles den første runden 5. april: Stabæk – Odd 15.00, Bodø/Glimt – Brann 18.00, Haugesund – tromsø 18.00, Kristiansund – Lillestrøm 18.00, Mjøndalen Sandefjord 18.00, Rosenborg – Strømsgodset 18.00, Sarpsborg 08 – Viking og Vålerenga – Molde 20.00. Hele programmet finner du her. (NTB)
Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.12:20 - Kilde: NRK - Info


133. Trondheim og Kristiansand vil skjenke: – Ingen grunn til å bremse
Trondheim, Kristiansand og tromsø åpner kranene, mens Oslo fortsetter skjenkeforbudet. Bergen åpner for øl og vin til mat. En rekke andre kommuner med lavt smittetrykk vil tillate skjenking.
Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.10:26 - Kilde: E24 - Info


134. Grønt lys for norske kreftstudier i USA
Bioteknologiselskapet Lytix Biopharma, med røtter i tromsø, har fått godkjennelse fra amerikanske helsemyndigheter til å starte studier i USA.
Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.09:13 - Kilde: E24 - Info


135. Fortsetter suksessformelen i hopp
Landslagssjef Alexander Stöckl følger suksessoppskriften fra Zakopane hvor det ble to nordmenn på pallen med Marius Lindvik som vant og Robert Johansson på tredjeplass. Den samme troppen skal nemlig til finske Lahti i helgen. Disse er tatt ut: Johann André Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel Tande (Kongsberg). Det står lagkonkurranse (lørdag) og ett individuelt renn (søndag) på programmet i den finske skimetropolen.
Tidspunkt: 18-01-2021 - Kl.12:45 - Kilde: NRK - Info


136. tromsøværingen Marius (20) på klubbjakt: Vil snakke med TIL før han bestemmer seg

Tidspunkt: 15-01-2021 - Kl.20:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


137. Derfor valgte stortalentet Tomas (21) å fortsette karrieren i tromsø

Tidspunkt: 15-01-2021 - Kl.09:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


138. Mats (15) er Nord-troms største talent på mange år: Derfor valgte han bort TIL

Tidspunkt: 13-01-2021 - Kl.20:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


139. Milliardær-brødrene Adolfsen er på boligtoppen i tromsø
Nord-Norges største eiendomsinvestorer solgte mest i tromsø i fjor. I år skal de selge enda mer over hele landet.
Tidspunkt: 09-01-2021 - Kl.19:56 - Kilde: E24 - Info


140. Wilh. Wilhelmsen-selskap blir storeier av marinebasen Olavsvern
Selskapet WilNor Governmental Services har kjøpt 66 prosent den tidligere marinebasen Olavsvern i tromsø.
Tidspunkt: 08-01-2021 - Kl.07:35 - Kilde: E24 - Info


141. Flere bryggeri må permittere ansatte etter nasjonal skjenkestopp
Aass Bryggeri i Drammen permitterer 25 ansatte og Mack bryggeri i tromsø må sannsynligvis permittere flere.
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.14:02 - Kilde: E24 - Info


142. Bryggerier må permittere ansatte etter nasjonal skjenkestopp
Aass Bryggeri i Drammen permitterer 25 ansatte og Mack bryggeri i tromsø må sannsynligvis permittere flere.
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.14:02 - Kilde: E24 - Info


143. Gudmund (29) fikk henvendelser fra utlandet – men spiller gjerne for TIL denne sesongen
Gudmund Broks Kongshavn er flyttet hjem til tromsø etter oppholdet i Aalesund.
Tidspunkt: 04-01-2021 - Kl.20:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


144. Lars-Gunnar takket nei til utenlandsk eventyr: Nå står valget mellom to lokale klubber etter TIL-exiten
Han fikk ikke fornyet kontrakten med TIL, men Lars-Gunnar Johnsen (29) har kommet til tromsø for å bli.
Tidspunkt: 04-01-2021 - Kl.14:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


145. Slik endte tromsøguttene Isak (16), Bryan (17) og George (20) i United, Chelsea og Arsenal
– At tre gutter med ganske ulik bakgrunn fra byen her går til tre så store klubber er vanvittig imponerende.
Tidspunkt: 03-01-2021 - Kl.11:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


146. Advarer mot gress- og lyngbrannfare: – Litt uvanlig for sesongen
Det er sendt ut farevarsel for gress- og lyngbrannfare i Nordland og troms. I Narvik oppbemanner brannvesenet på nyttårsaften.
Tidspunkt: 30-12-2020 - Kl.15:32 - Kilde: YR.no - Info


147. Her er de ti beste idrettsutøverne i tromsø i 2020
Skiløpere, en volleyballspiller og flere fotballspillere er på vår topp 10-liste i 2020.
Tidspunkt: 29-12-2020 - Kl.17:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


148. Tomas (27) fra tromsø sendte Sogndal til himmels og hadde én fot i Eliteserien, så raknet alt: – Surt, tungt og bittert
Tomas Kristoffersen (27) fra tromsø var minutter fra å sikre eliteseriespill med Sogndal.
Tidspunkt: 29-12-2020 - Kl.12:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


149. Slik forklarer Wizz Air-sjef landingstrøbbel i tromsø
Tre ganger i løpet av kort tid har ikke Wizz Air lyktes med å lande i tromsø. Nå forteller en av Wizz Air-bossene hvorfor tromsø lufthavn har skapt krøll for selskapets piloter.
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.19:36 - Kilde: E24 - Info


150. Driver hvalsafari uten å tjene penger og ansetter nye tross corona-krasj
Turistselskapet Brim i tromsø overlever på utlendinger som bor i Norge.
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.18:48 - Kilde: E24 - Info


151. tromsøs stortalenter holder formen ved like i hjembyen – og én av de skal i aksjon for nytt landslag
Juleferie i hjembyen er ikke kun god mat og avslapning for stortalentene Isak Hansen-Aarøen (16), Bryan Fiabema (17) og Sebastian Tounekti (18).
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.11:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


152. TIL-duo ferdig: – Jeg vil se tilbake på tiden min i klubben med stolthet
Lars-Gunnar Johnsen (29) og Steffen Skogvang Pedersen (27) kom begge hjem til tromsø i høst, men ingen av de tilbys ny avtale.
Tidspunkt: 23-12-2020 - Kl.15:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


153. TIL på spissjakt: Disse spillerne er aktuelle
Runar Espejord blir TIL-spiller fram til sommeren. Men hvilke andre spisser er akuelle? itromsø har sett på noen av kandidatene.
Tidspunkt: 23-12-2020 - Kl.12:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


154. Derfor går Øyvind (44) betydelig ned i lønn for å bli ny TIL-sjef
Øyvind Alapnes ble «headhuntet» til jobben som daglig leder i tromsø IL.
Tidspunkt: 18-12-2020 - Kl.18:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


155. Fortsatt dyrest å leie bolig i Oslo og Bærum
Leier du bolig kan du få deg en stor enebolig i landlige omgivelser for det samme du må betale for en ettroms leilighet i Oslo eller Bærum.
Tidspunkt: 18-12-2020 - Kl.09:53 - Kilde: E24 - Info


156. Det nye fotballflaggskipet i tromsø er i gang: Veronika (20) er tidenes første TIL 2020-spiller
I kveld ble samarbeidet mellom TIL og Fløya formalisert. Tidligere Fløya-kaptein Veronika Sæthre (20) er den første som har signert proffkontrakt.
Tidspunkt: 17-12-2020 - Kl.00:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


157. Slått av Molde, Stabæk og tromsø: Her er seks RBK-grep for å bli best på talentene
I 2019 ble syv klubber vurdert bedre enn Rosenborg på talentutvikling.
Tidspunkt: 16-12-2020 - Kl.21:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


158. Trosser pandemien og satser en halv milliard på nytt hotell i tromsø
Til tross for at hotell og reiseliv i tromsø har tapt over to milliarder kroner i år, vil Christian Ringnes og Mack bygge nytt hotell med 350 rom.
Tidspunkt: 15-12-2020 - Kl.22:22 - Kilde: E24 - Info


159. Marie avgjorde cupfinalen - nå venter Champions League før tromsø-jul med dobbelt gull i bagasjen
Det blir liten tid til feiring etter at Marie Dølvik Markussen (23) og Vålerenga sikret «The Double».
Tidspunkt: 13-12-2020 - Kl.18:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


160. Marie fra tromsø med drømmescoring i cupfinalen
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Tidspunkt: 13-12-2020 - Kl.18:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


161. Drama i siste serierunde
Søndag spilte lagene i førstedivisjon sin siste serierunde for sesongen. tromsø og Lillestrøm har allerede rykket opp, mens Øygarden og Kongsvinger allerede har innsett at det blir spill i 2. divisjon neste sesong. I kampen om kvalikplassene var det likevel spenning, og der ble det drama i siste serierunde. I en direkte avgjørende kamp mellom Raufoss og KFUM endte det til slutt 5–4 til Raufoss etter at det sto 2–2 etter 75 minutter spilt. Dermed stakk de gule fra Toten av med den siste plassen i kvaliken til Eliteserien. I bunnen så det ut til at Stjørdals-Blink hadde sikret plassen da de gikk inn i overtiden med en 1-0-ledelse borte mot Jerv. Men da Ikhsan Fandi utliknet på overtid, er det Stjørdals-Blink som må møte Asker for å avgjøre hvem som spiller 1. divisjon neste sesong.
Tidspunkt: 13-12-2020 - Kl.15:57 - Kilde: NRK - Info


162. Kjærestelykke og leilighetskjøp gjorde TIL-valget enkelt for Eric (23): – Vil være i tromsø i mange år
2020 har blitt en enorm opptur for Eric Kitolano - både på og utenfor banen.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.22:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


163. Kvalikfinale i romjulen
Eurosport melder at kvalifiseringen fra 1. divisjon til Eliteserien blir spilt fra 16. desember, da 5.- og 6.-plassen i 1. divisjon møtes, til 28. desember, hvor 14.-plassen i Eliteserien møter vinneren av kvaliken i 1. divisjon. Det skal også spilles kvilifiseringskamper 19. og 22. desember. Fra før har tromsø og Lillestrøm sikret opprykk til Eliteserien.
Tidspunkt: 09-12-2020 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


164. Denne TIL-duoen har reist fra byen – bare én kommer tilbake til tromsø
Erlend Sivertsen og Adam Örn Arnarson er ikke i byen. Samtidig kan en rekke profiler bli hjemme når TIL spiller siste seriekamp i helga.
Tidspunkt: 09-12-2020 - Kl.14:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


165. I dag vant Marie seriegull: Dette sier hun om tromsø-retur
Den nye klubben på damesiden i tromsø kan trolig etterhvert skilte med en seriemester i stallen, men Marie Dølvik Markussen er ikke klar for en tromsø-retur riktig enda.
Tidspunkt: 06-12-2020 - Kl.18:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


166. Mann innlagt på sykehus etter å ha blitt bitt av kamel i Hammerfest
En mann ble torsdag bitt av en kamel i Hammerfest. Mannen er innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge i tromsø med moderate skader.
Tidspunkt: 04-12-2020 - Kl.21:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


167. 10 år skiller disse nysignerte TIL-profilene: Én går opp i lønn, den andre går ned
Magnus Andersen (34) kan passere flere TIL-legender på adelskalenderen med sin nye avtale. Jostein Gundersen (24) på sin side drømmer fortsatt om en karriere på høyere nivå enn i tromsø.
Tidspunkt: 04-12-2020 - Kl.16:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


168. Nå lyser det nye tromsø-laget ut trenerjobben
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Tidspunkt: 03-12-2020 - Kl.18:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


169. Daniel (27) hyller Glimts enorme sesong – men bodøværingen fortsetter trolig karrieren i tromsø
Om én måned går TIL-kontrakten ut for Daniel Berntsen (27). Men han er innstilt på å bli værende i tromsø.
Tidspunkt: 01-12-2020 - Kl.16:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. Hopperne på plass i Russland
Hopplandslaget er på plass i Russland. Landslagssjef Alexander Stöckl kjører det samme laget der som under verdencuprennene i Ruka i helgen, der Halvor Egner Granerud tok sin første verdenscupseier. Uttak hopp i Nizhnij Tagil, Russland: Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Johann Forfang (tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 01-12-2020 - Kl.11:05 - Kilde: NRK - Info


171. To fløyet til sykehus etter at bil kjørte ut og falt ti meter ned i elv i Bardu
De to personene som satt i bilen som kjørte ut i en elv i Bardu lørdag ettermiddag, er reddet ut og er fløyet til sykehus i tromsø.
Tidspunkt: 28-11-2020 - Kl.22:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


172. To flys til sykehus etter at bil kjørte ut og falt ti meter ned i elv i Bardu
De to personene som satt i bilen som kjørte ut i en elv i Bardu lørdag ettermiddag, er reddet ut og er fløyet til sykehus i tromsø.
Tidspunkt: 28-11-2020 - Kl.21:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


173. Molde-spillerens kompis ble Arsenal-proff: - Det er veldig kult
Marcus Holmgren Pedersen spilte to år med George Lewis i tromsø. Han er både overrasket og stolt av kompisens overgang til Arsenal.
Tidspunkt: 26-11-2020 - Kl.07:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


174. Norske Bryan (17) forbløffer i Chelsea: – Trodde han trengte mer tid
tromsøgutten Bryan Solhaug Fiabema (17) signerte for storklubben Chelsea i januar. Samme år har han, til tross for store omveltninger og pandemi, etablert seg på klubbens U23-lag og trent med stjernene på A-laget.
Tidspunkt: 23-11-2020 - Kl.13:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


175. tromsø-legende etter opprykket: – Åå, dette var så ekstremt viktig
(Raufoss - tromsø 1–1) tromsø trengte kun ett poeng mot Raufoss for å rykke opp. En frisparkperle fra Ruben Yttergård Jenssen sikret nettopp det på overtid.
Tidspunkt: 22-11-2020 - Kl.20:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


176. tromsø sikret opprykk på overtid
Etter noen hektiske overtidsminutter var Eliteserieplassen i 2021 sikret.
Tidspunkt: 22-11-2020 - Kl.17:08 - Kilde: NRK - Info


177. tromsø sikret opprykk på overtid
Ruben Yttergård Jenssen sikret tromsø opprykket fra 1. divisjon ett minutt på overtid borte mot Raufoss søndag. tromsøværingen satt et frispark fra 20 meter i krysset, og etter noen hektiske overtidsminutter var Eliteserieplassen i 2020 sikret. – Jeg tenkte «her er det mulig å score» og så var det ingen som var så sugen på å ta det frisparket. Etter mye om og men så fikk jeg ta det. Da følte jeg meg overraskende rolig, sier Jenssen. – Det er rørende. Det er et viktig øyeblikk for klubben og alle som er glad i TIL. Det er sterkt. Og at opprykket kom i år smakte ekstra godt. – Med alt som har skjeddd i 2020 så er det et år vi aldri kommer til å glemme. Da er det ekstra godt at vi klarer det målet vi hadde, å komme opp på første forsøk, sier Jenssen om opprykket til Eliteserien.
Tidspunkt: 22-11-2020 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


178. Espejord blir hjemme i tromsø - her er troppen til Raufoss-kampen
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Tidspunkt: 21-11-2020 - Kl.16:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. MSM måtte avlyse i juni - nå blir det vinterløp med ny distanse
For første gang blir det arrangert maraton på vinteren i tromsø.
Tidspunkt: 19-11-2020 - Kl.14:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


180. Her står de minutter etter å ha beholdt makta i tromsø-klubben i natt: Erkjenner at Fløya er splittet
Det var det sittende styret i Fløya som kunne juble til slutt etter et dramatisk årsmøte.
Tidspunkt: 19-11-2020 - Kl.02:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


181. Uttaket til verdenscupåpningen
Norge har ti plasser for hvert kjønn. Det betyr at en kvinne og to menn vil komplettere det norske laget etter helgens åpningsrenn på Beitostølen. Menn: Pål Golberg (Gol), Hans Christer Holund (Lyn), Emil Iversen (Varden Meråker), Johannes Høsflot Klæbo (Byåsen), Simen Hegstad Krüger (Lyn), Sjur Røthe (Voss), Håvard Taugbøl (Lillehammer), Erik Valnes (Bardufoss og Omegn). Kvinner: Maiken Caspersen Falla (Strandbygda), Helene Marie Fossesholm (Eiker), Ragnhild Haga (Åsen), Therese Johaug (Nansen), Ane Appelkvist Stenseth (Grong), Anna Svendsen (tromsø), Heidi Weng (BUL), Lotta Udnes Weng (Nes), Tiril Udnes Weng (Nes).
Tidspunkt: 17-11-2020 - Kl.19:49 - Kilde: NRK - Info


182. TIL bekrefter at de vurderer endringer i ledelsen: Lars Petter (34) aktuell for sjefsrolle
Lars Petter Andressen er høyaktuell for en ny stilling i tromsø IL.
Tidspunkt: 17-11-2020 - Kl.14:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


183. Azemi sikret tre poeng for tromsø
Fitim Azemi sikret tre poeng for tromsø da Jerv ble slått 1-0 i 1. divisjon i fotball søndag. «Gutan» tar dermed et langt steg mot eliteseriespill neste år. Opprykket kan sikres allerede neste runde. Nå står TIL med 56 poeng, sju poeng foran Lillestrøm, som har to kamper mindre spilt
Tidspunkt: 15-11-2020 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


184. Frykter Glimt-inntoget i tromsø-fotballen: – Vil legge mer press på TIL om å rekruttere tidligere
David Lundblad sier TUIL gjerne vil samarbeide med TIL, men ikke på storebrors premisser.
Tidspunkt: 13-11-2020 - Kl.12:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


185. Tidligere Glimt-talent klar for tromsø-klubb – får eliteseriedebuten i helgen
Asgeir Eliassen (19) er det siste tilskuddet når Sjarmtrollan sparker i gang årets futsalsesong til helgen.
Tidspunkt: 13-11-2020 - Kl.08:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


186. Radikale endringer rett rundt hjørnet i Fotball-tromsø: Slik skal TIL få kontroll over talentene i byen
TIL er i ferd med å inngå en formell avtale om spillerutvikling med bydelsklubbene.
Tidspunkt: 12-11-2020 - Kl.22:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Glimt-Sebastian (18) fristes av nytt landslag: – Det blir artig å skryte av gullet når jeg kommer til tromsø
Sebastian Tounekti (18) blir kun den andre tromsøværingen som tar seriegull i herrenes toppserie. Nå er han også høyaktuell for et nytt landslag.
Tidspunkt: 12-11-2020 - Kl.07:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


188. Finland tok Frankrike-skalp etter drømmescoring av tidligere tromsø-spiller
(Frankrike - Finland 0–2) En perlescoring signert Onni Valakari (21) bidro til en finsk sjokkseier i Paris.
Tidspunkt: 12-11-2020 - Kl.03:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


189. Finland sjokkerte verdensmestrene
To kjappe mål før pause ga Finland en høyst uventet 2–0-seier borte mot Frankrike onsdag. Gjestene hadde aldri slått «Les Bleus» tidligere. Marcus Forss og Onni Valakari gjorde kampens scoringer på den franske nasjonalarenaen i Saint-Denis. Sistnevnte spilte i tromsø mellom 2018 og 2020, og i lang tid hadde han da sin far Simo Valakari som trener i klubben. Før onsdagens kamp hadde Frankrike vunnet åtte av åtte kamper mot Finland og hatt en målscore på 18-3. Sjekk resultatene i alle kveldens treningskamper her. (NTB)
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.23:09 - Kilde: NRK - Info


190. Finsk fotballsensasjon i Frankrike
Onni Valakari (21) rykket ned med tromsø for ett år siden. Tirsdag scoret han i sin debut for Finland med et drømmetreff borte mot de regjerende verdensmesterne, hvor Finland tok en sensasjonell seier.
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.22:59 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


191. tromsø snublet mot tabelljumboen - HamKam fortsetter å vinne
Sogndal sikret seg tre svært viktige poeng, mens tromsø snublet mot tabelljumboen. Og Kjetil Rekdal fortsetter å imponere med HamKam.
Tidspunkt: 07-11-2020 - Kl.21:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


192. Arctic Race i august
Sykkelrittet Arctic Race of Norway skal gå frå 5. til 8. august neste år, melder den daglege leiaren i rittet, Knut-Eirik Dybdal, i ei pressemelding. OL i Tokyo går frå 23. juli til 8. august, men landevegsdelen i OL går første veka av leikane. Årets utgåve av Arctic Race vart avlyst på grunn av koronapandemien. Utgåva for neste år vil bli køyrd med same løypekart som det som var planlagt i år. Det betyr start i tromsø og mål i Harstad. Rittet går også innom Kilpisjärvi i Finland.
Tidspunkt: 06-11-2020 - Kl.11:15 - Kilde: NRK - Info


193. Elizze (21) fikk rasistisk hets på banen – fotballkretsen la bort saken
troms fotballkrets mener det manglet bevis, til tross for at den andre spilleren sendte SMS og ba om unnskyldning.
Tidspunkt: 06-11-2020 - Kl.07:20 - Kilde: NRK - Info


194. Elizze (21) fikk rasistisk hets på banen – fikk ingen konsekvenser for personen som hetset
troms fotballkrets mener det manglet bevis, til tross for at den andre spilleren sendte SMS og ba om unnskyldning.
Tidspunkt: 06-11-2020 - Kl.07:20 - Kilde: NRK - Info


195. Vil bygge tromsøs svar på Tjuvholmen
Roar Dons, milliardær og trubadur, ønsker å bygge en helt ny drømmebydel på en kunstig øy i tromsøysundet. Dons lanserte planene med egen sang og «musikkvideo».
Tidspunkt: 05-11-2020 - Kl.05:00 - Kilde: E24 - Info


196. tromsø med viktig seier
Kent-Are Antonsen ble matchvinner med sin 1-0-scoring da tromsø slo Kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn. Etter onsdagens kamp er tromsø på førsteplass, fire poeng foran Lillestrøm med én kamp mer spilt.
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.22:11 - Kilde: NRK - Info


197. Chat med Helge under TIL-Kongsvinger
tromsø IL møter Kongsvinger, og Helge Skog forventer hjemmeseier på Alfheim i kveld.
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.14:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


198. Slik spår itromsø at toppstriden i 1.-divisjon ender
Hvor mange seiere trenger TIL for å sikre opprykket?
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.11:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Nytt idrettslag stiftes for byens beste damespillere: – Skal verken hete TIL eller Fløya
Et nytt idrettslag blir etablert i byen. Der skal tromsøs beste damespillere spille fra 2021.
Tidspunkt: 03-11-2020 - Kl.23:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


200. Brann fikk bud på spisstalent. Motparten ønsker «en billig løsning».
tromsø ønsker Aune Heggebø.
Tidspunkt: 03-11-2020 - Kl.15:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


201. tromsøgutt tapte prestisjefinale
tromsøværingen Bryan Fiabema (17) og hans Chelsea tapte 2-3 i finalen av FA Youth League mot Manchester City mandag. Fiabema ble hentet til Chelsea i januar fra tromsø. Den unge angriperen har flere kamper for Norge på G15-, G16- og G17-nivå. Mandag startet han cupfinalen mot Manchester Citys juniorer. Norske Oscar Bobb (17) satt på benken for Manchester City under hele kampen.
Tidspunkt: 03-11-2020 - Kl.07:12 - Kilde: NRK - Info


202. Byttehandel ga prisrekord i tromsø
En uvanlig byttehandel førte til at ekteparet Anne og Ola Mortensen solgte Nord-Norges dyreste enebolig, og fikk kjøperens toppleilighet i bytte.
Tidspunkt: 02-11-2020 - Kl.20:59 - Kilde: E24 - Info


203. I kveld spiller Bryan (17) fra tromsø FA Cup-finale – agenten tror på A-lagsdebut allerede i år
Det blir en meget spesiell kveld for tromsøgutten Bryan Fiabema.
Tidspunkt: 02-11-2020 - Kl.17:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


204. Tapte cupfinalen mot TIL for 10 år siden – i dag preger de Eliteserien: – Overraskende at ingen fra tromsø slo igjennom
Odd ble tapende finalister i cupfinalen for juniorer mot TIL i 2010, men i motsetning til tromsø-laget, preger flere av spillerne Eliteserien i dag.
Tidspunkt: 02-11-2020 - Kl.16:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


205. LSK med knockoutseier i toppstriden – KFUM tok grep om kvalikplassen
tromsø så ikke ut som den suverene serielederen klubben har vært i hele år på Åråsen søndag. Lillestrøm vant enkelt 3-0 i toppkampen i 1. divisjon.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.22:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


206. Chat med Helge under Lillestrøm-TIL
Det står om opprykk til eliteserien i hatoppgjøret mellom Lillestrøm og tromsø IL. Helge Skog bidrar med skriftlige kanonskudd fra sidelinja.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.10:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


207. Bryan (17) fra tromsø ble cuphelt mot Manchester United
Bryan Fiabema sendte Chelsea til finalen i FA Youth Cup.
Tidspunkt: 31-10-2020 - Kl.00:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


208. Uniformerte kontrollører sjekker «meter’n» på tromsøs utesteder
Skrekkeksempler på hvordan øltørste tromsøværinger bokstavelig talt henger over hverandre i køer inn på utesteder har fått kommunen, utelivsbransjen og politiet til å ta affære. Nå skal uniformerte kontrollører «banke» inn bedre køkultur med en meterstokk.
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.14:41 - Kilde: E24 - Info


209. tromsø seiret over HamKam
tromsø fikk med seg alle poengene da HamKam ble slått 3-1 i 1. divisjon onsdag. Jonas Enkerud scoret for HamKam, mens Mikael Ingebrigtsen og Jostein Gundersen scoret de to første for TIL. Kent-Are Antonsen fastsatte resultatet til 3-1 på straffe.
Tidspunkt: 28-10-2020 - Kl.20:22 - Kilde: NRK - Info


210. Skal være møtested for de beste fra nord – men Håvard (41) savner noe spesielt
Landsdelens beste utøvere har treningsrom, testlab, rulleskimølle og forskning til disposisjon i tromsø, men Håvard Klemetsen mener fortsatt at noe mangler i toppidrettskultur på Alfheim.
Tidspunkt: 27-10-2020 - Kl.11:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


211. LSK best i målfest
Lillestrøm holder stø kurs mot en direkte retur til eliteserien i fotball etter at de slo Sandnes Ulf 4-2 hjemme på Åråsen søndag ettermiddag. Fredrik Krogstad, Tryggvi Hrafn Haraldsson, Kaan Kairinen og Thomas Lehne Olsen scoret målene for hjemmelaget, mens Kent Håvard Eriksen og Christian Landu-Landu satte inn gjestenes mål. LSK ligger på andreplass i 1. divisjon, fire poeng bak serieleder tromsø.
Tidspunkt: 25-10-2020 - Kl.16:54 - Kilde: NRK - Info


212. Topplaga tapte i 1. divisjon
Både tromsø og Sogndal tapte i laurdagens serierunde i 1. divisjon. tromsø er framleis klart i teten, men Lillestrøm kan gå forbi Sogndal og innta andreplassen med siger over Sandnes Ulf søndag. Resultat: Strømmen - Raufoss 3-2, Åsane - KFUM 1-1, HamKam - Sogndal 2-1, Jerv -Øygarden 4-2, Kongsvinger - Ranheim 1-0, Stjørdals-Blink - tromsø 4-2, Ull/Kisa - Grorud 2-1.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


213. Chat med Helge under TILs kamp mot Stjørdals-Blink
tromsø IL reiser til Trøndelag, og Helge Skog tar både ballen og mannen fra sidelinja.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.11:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


214. Legeforeningen tar ut 23 leger i streik fra mandag
Legeforeningen varsler at 23 leger i tromsø, Trondheim, Narvik, Bergen og Stavanger tas ut i streik fra og med mandag 26. oktober.
Tidspunkt: 21-10-2020 - Kl.13:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


215. Legeforeningen tar ut 23 leger i streik - varsler opptrapping
Legeforeningen varsler at 23 leger i tromsø, Trondheim, Narvik, Bergen og Stavanger blir tatt ut i streik fra og med mandag 26. oktober.
Tidspunkt: 21-10-2020 - Kl.08:34 - Kilde: E24 - Info


216. Chat med Helge under TILs kamp mot KFUM Oslo
tromsø IL får besøk fra hovedstaden, og Helge Skog tar – som alltid – både mannen og ballen fra sidelinja på Alfheim.
Tidspunkt: 17-10-2020 - Kl.10:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


217. Vil doble lakseoppdrett i tromsø: – Det blir færre områder igjen med urørt natur
Oppdrett i naturperler kan gi selskapene milliardinntekter og kommunen flere hundre arbeidsplasser.
Tidspunkt: 12-10-2020 - Kl.15:36 - Kilde: E24 - Info


218. Sogndal klarte uavgjort mot tromsø
Sogndal klarte å kapre eit poeng i toppoppgjeret mot tromsø i 1. divisjon. Heimelaget fekk ein kalddusj da Fitim Azemi tok gjestane frå nord opp i teten etter halvtimen. Igoh Ogbu utlikna på Fosshaugane sju minutt før slutt. tromsø leiar kampen om opprykk med 45 poeng. Sogndal ligg fem poeng bak, medan Lillestrøm pustar like bak med 38 poeng. Andre resultat: Sandnes Ulf tapte 0–2 for HamKam på bortebane. Ull/Kisa slo Ranheim 1–0. Lillestrøm banka Øygarden 3–0. Oppgjeret mellom Strømmen og Kongsberg enda med poengdeling og 0–0. Åsane slot Stjørdals-Blink 2–1. KFUM Oslo vann lokaloppgjeret mot Grorud 3–1.
Tidspunkt: 11-10-2020 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


219. Slik blir kampen om opprykk fra 2.-divisjon
Ubeseirede Fredrikstad møter Hødd og tromsdalen i sine to første kamper i det avgjørende opprykksspillet om retten til plass i neste års 1. divisjon i fotball.
Tidspunkt: 05-10-2020 - Kl.17:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


220. Laksegiganten Mowi ønsker oppdrett i friluftsområder og nær lakseelver
Når verdens største lakseselskap vil starte oppdrett i tromsø og Karlsøy, kan det føre til både arbeidsplasser og konflikter.
Tidspunkt: 30-09-2020 - Kl.17:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


221. Laksegiganten Mowi ønsker oppdrett i friluftsområder og nær lakseelver
Når verdens største lakseselskap vil starte oppdrett i tromsø og Karlsøy, kan det føre til både arbeidsplasser og konflikter.
Tidspunkt: 30-09-2020 - Kl.13:08 - Kilde: E24 - Info


222. tromsø ydmyket Ull/Kisa
tromsø inntok tabelltoppen i 1. divisjon med en knallsterk 7-0-seier over Ull/Kisa på Jessheim tirsdag kveld. Mikael Ingebrigtsen scoret tre ganger, Runar Espejord satte to baller i nettet, mens Kent-Are Antonsen og Eric Kitolano scoret én gang hver.
Tidspunkt: 29-09-2020 - Kl.20:48 - Kilde: NRK - Info


223. Satellittbilder er milliardindustri for tromsø-selskapet
Aldri før har etterspørselen etter satellittbilder vært større. Det betyr milliardomsetning for KSAT i tromsø som nå vil ha myndighetene med på jakt etter storstilt tyvfiske.
Tidspunkt: 24-09-2020 - Kl.08:07 - Kilde: E24 - Info


224. Espejord signerte for tromsø
Runar Espejord går på lån fra Heerenveen til tromsø, klubben han forlot i desember i fjor. Spissen har slitt med spilletid i Nederland, og skal nå forsøke å hjelpe tromsø opp i eliteserien. Låneavtalen gjelder ut denne sesongen.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.22:16 - Kilde: NRK - Info


225. Topplaga vann i 1. divisjon
Med 3-0 over Sandnes Ulf heldt tromsø topplassen i 1. divisjon etter kveldens runde. Sogndal er på andreplass. På plassane bak følgjer Ranheim, Lillestrøm og Åsane, som også vann i kveld. Resultat: Grorud - Ranheim 0-1, KFUM Oslo - Strømmen 1-2, Åsane - Øygarden 3-1, Lillestrøm - Kongsvinger 2-0, Sogndal - Stjørdals-Blink 3-2, Ull/Kisa - Raufoss 1-4, Sandnes Ulf - tromsø 0-3.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.22:15 - Kilde: NRK - Info


226. Oransje farevarsel: – Vi ventar full storm
– Vi ventar full storm, både nord i Nordland og Sør-troms, og situasjonen er alvorleg nok til å oppgradere til oransje farevarsel.
Tidspunkt: 20-09-2020 - Kl.13:46 - Kilde: YR.no - Info


227. Arnfinns rekefabrikk er like stor som hele oljeleverandør-næringen i troms
Flere fiskebruk i troms har like store inntekter som leverandørnæringen til oljeindustrien i troms. – Leveransene til olje går ned.
Tidspunkt: 18-09-2020 - Kl.20:04 - Kilde: E24 - Info


228. tromsø følger Åsanes toppscorer nøye
tromsø har en spisskabal som må gå opp foran neste sesong. Løsningen kan finnes i Bergen.
Tidspunkt: 17-09-2020 - Kl.16:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


229. Nå åpner det tredje 5G-nettet i Norge
Ice begynner testfasen sin i tromsø.
Tidspunkt: 16-09-2020 - Kl.12:30 - Kilde: aMobil - Info


230. LSK krasjet tromsøs 100-årsfest
Serieleder tromsø inviterte til feiring av klubbens 100-årsdag tirsdag, men Lillestrøm hadde ikke med seg gaver nordover. Gjestene vant 1-0 og var festbremser.
Tidspunkt: 15-09-2020 - Kl.21:04 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


231. LSK slo tromsø i jubileumskamp
tromsø feiret 100 år som klubb, men fikk ikke gaven de hadde håpet på da Lillestrøm kom på besøk. I stedet tok Lillestrøm tre viktige poeng og klatret nærmere tromsø og Ranheim i toppen av 1. divisjon. Torbjørn Kallevåg scoret kampens eneste mål etter et kvarter.
Tidspunkt: 15-09-2020 - Kl.21:01 - Kilde: NRK - Info


232. tromsø lufthavn evakueres etter funn av bombeliknende gjenstand
Den bombelignende gjenstanden, som førte til at sikkerhetskontrollen i tromsø lufthavn fredag ettermiddag ble evakuert, var en gjenglemt lykt.
Tidspunkt: 11-09-2020 - Kl.20:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


233. Riksadvokaten henlegger sak mot mor etter barnedødsfall
Riksadvokaten henlegger draps- og drapsforsøkssaken mot moren som i desember i fjor ble funnet død sammen med sine tre barn i vannet utenfor Fagereng i tromsø.
Tidspunkt: 11-09-2020 - Kl.08:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


234. tromsø vil erstatte skjenkestopp med trafikklys-ordning
Onsdag ble det kjent at regjeringen viderefører regelen om skjenkestopp til midnatt. Nå vil utelivsbransjen i tromsø erstatte skjenkestopp med trafikklys-ordning, og tilbyr tromsø som pilotkommune.
Tidspunkt: 02-09-2020 - Kl.13:45 - Kilde: E24 - Info


235. Olav har rekordhøye inntekter tross olje-nedgang
Industrien i nord tjener mindre på olje enn før, men NOFI i tromsø har ansatt 15 nye personer i korona-året.
Tidspunkt: 31-08-2020 - Kl.08:03 - Kilde: E24 - Info


236. Overgangen fikk fotballtopp til å reagere. Nå er han klar for Øygarden.
Øygarden låner tromsø-angriper.
Tidspunkt: 26-08-2020 - Kl.17:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


237. Fra amatørkontrakt i norsk 2. divisjon til Arsenal-debut: – Det er så stort
tromsøværingen George Lewis (20) fikk knapt spilletid i norsk 2. divisjon forrige sesong. I går debuterte han for Arsenal.
Tidspunkt: 26-08-2020 - Kl.07:18 - Kilde: NRK - Info


238. Lewis debuterte på Arsenals A-lag
tromsø-gutten George Lewis debuterte i kveld på Arsenal A-lag – i en treningskamp mot MK Dons. Unggutten kom inn i det 86. minutt. Arsenal vant 4-1. Lewis har spilt for både TIL og TUIL i tromsø.
Tidspunkt: 25-08-2020 - Kl.21:15 - Kilde: NRK - Info


239. Rekdal med seier for HamKam
HamKam klarte endelig å vinne etter ti kamper uten seier, da Sandnes Ulf ble slått 2-1 i 1. divisjon mandag. Det endte ellers til slutt uavgjort 2-2 i toppkampen i 1. divisjon mellom tromsø og Sogndal. tromsø tok ledelsen etter 15 minutter.
Tidspunkt: 24-08-2020 - Kl.20:01 - Kilde: NRK - Info


240. Norwegian åpner ny rute mellom Bergen og tromsø
Flyselskapet prøver seg med en ny rute mellom de to byene.
Tidspunkt: 20-08-2020 - Kl.09:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


241. Norwegian åpner ny rute mellom Bergen og tromsø
Flyselskapet prøver seg med en ny rute mellom de to byene.
Tidspunkt: 20-08-2020 - Kl.06:44 - Kilde: E24 - Info


242. Sesongens andre tap for TIL
tromsø IL gikk på sesongens andre tap, med 0-1 borte mot Jerv. Den avgjørende scoringen kom etter 19 minutter. En klønete manøver i TIL-forsvaret ga Jerv indirekte frispark fra fem meter, som Simon Andreas Larsen satte kontant i mål. «Gutan» leder fortsatt årets Obos-liga etter ti kamper spilt.
Tidspunkt: 17-08-2020 - Kl.20:01 - Kilde: NRK - Info


243. Første tap for tromsø
tromsø sto med åtte strake seirer, men mot Grorud ble seiersrekken stoppet. Oscar Aga og Magnus Lankhof Dahlby scoret for Grorud som overraskende vant 2-0. Tabelltoer Ranheim vant 5-1 over Øygarden, og luken opp til tromsø er nå kun på tre poeng.
Tidspunkt: 14-08-2020 - Kl.19:56 - Kilde: NRK - Info


244. Hurtigrutens toppsjef inviterte pressen til møte, måtte dra etter under fire minutter
Konsernsjef Daniel Skjeldam tok seg tid til å snakke med pressen i tromsø i fire minutter da han gjestet byen torsdag.
Tidspunkt: 13-08-2020 - Kl.12:17 - Kilde: E24 - Info


245. Krever oljeterminal i Finnmark: Oljeministeren presses av sine egne i nord
Olje- og energiministerens partifeller i troms og Finnmark Høyre mobiliserer til lobbykamp. Sammen med Arbeiderpartiet, Senterpartiet og fagbevegelsen krever også de at planene for en oljeterminal på Veidnes hentes opp av skuffen.
Tidspunkt: 12-08-2020 - Kl.04:11 - Kilde: E24 - Info


246. Hurtigruten pliktet å varsle Kystverket om smitte om bord før de la til kai i tromsø, men det ble ikke gjort før søndag kveld
Først da MS Roald Amundsen ble flytta fra havneterminalen til Breivika søndag meldte skipet fra om at det var smitte eller mistanke om smitte om bord.
Tidspunkt: 12-08-2020 - Kl.04:00 - Kilde: E24 - Info


247. tromsø-ordførers bånd til Hurtigruten kan bli gransket
Leder av kontrollutvalget i tromsø vil be om at ordfører Gunnar Wilhelmsens personlige og økonomiske bånd til Hurtigruten skal granskes.
Tidspunkt: 11-08-2020 - Kl.13:39 - Kilde: E24 - Info


248. tromsø med overbevisende seier
tromsø rundspilte Sandnes Ulf etter alle kunstens regler og vant til slutt hele 5–0. Kristoffer Hoven punkterte kampen da Sogndal slo Geir Frigårds HamKam 4–2. Dermed fortsatte den fantastiske åpningen på sesongen for tromsø, som topper tabellen seks poeng foran Ranheim. På motsatt ende av tabellen ligger HamKam med to poeng.
Tidspunkt: 10-08-2020 - Kl.20:06 - Kilde: NRK - Info


249. Direkte: Følg Åsanes tøffe oppgjør mot tromsø
Kan Åsane vinne mot laget som topper tabellen?
Tidspunkt: 03-08-2020 - Kl.20:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. tromsø fikk luke i 1.-divisjon
Sakarias Opsahl ble matchvinner da tromsø slo Åsane 1–0 borte i 1.-divisjon mandag. TIL hadde tre stolpetreff i kampen, men målet kom først etter 88 minutter. Ranheim tapte 1–2 mot Sandnes Ulf, og TIL har nå seks poengs luke til serietoer Ranheim.
Tidspunkt: 03-08-2020 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


251. Derfor vraker tromsøs beste løper sesongens eneste konkurranse: – Det er for risikabelt å delta
Yngvild Kaspersen (25) prioriterer studier foran å delta i verdensserien for fjelløpere.
Tidspunkt: 03-08-2020 - Kl.16:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


252. De første testene av Hurtigrutepassasjerer i tromsø er negative
tromsø kommune har fått svar på 11 coronaprøver fra passasjerer på Hurtigruteskipet MS Roald Amundsen, og alle er negative.
Tidspunkt: 02-08-2020 - Kl.10:37 - Kilde: E24 - Info


253. 386 passasjerer i karantene etter koronasmitte på Hurtigruten
Fire ansatte på Hurtigruten-skipet Roald Amundsen er innlagt på sykehus i tromsø med påvist koronasmitte. Passasjerene på to seilaser er ilagt karantene.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.23:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


254. Hurtigruten har ikke fått kontakt med alle passasjerer etter smitteutbrudd
Fire ansatte på et Hurtigruten-skip er innlagt på sykehus i tromsø med påvist koronasmitte. Det jobbes med å kontakte passasjerene som forlot skipet fredag.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.22:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


255. LSK tapte poeng igjen
Lillestrøm mista tomålsleiing og måtte nøye seg med 2-2 mot Jerv i 1. divisjon i kveld. Det var LSKs fjerde strake kamp utan siger. Tidlegare på kvelden vann begge topplaga. tromsø slo Stjørdals-Blink 4-2, og Ranheim sleit seg til 3-2 over Kongsvinger etter sigersmål på overtid. HamKam tok sitt første poeng med 2-2 mot Ull/Kisa, som utlikna på overtid. Andre resultat i dag: KFUM - Åsane 0-0, Sogndal -Raufoss 1-0, Strømmen - Sandnes-Ulf 4-0, Øygarden - Grorud 1-1.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.22:33 - Kilde: NRK - Info


256. To passasjerer fra Hurtigruten innlagt på sykehus med koronasmitte, melder Nordlys
Skipet ligger til kai i tromsø, ifølge Nordlys.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.11:23 - Kilde: E24 - Info


257. To ansatte fra Hurtigruten innlagt med coronasmitte
MS Roald Amundsen ligger isolert ved kai i tromsø etter at to personer om bord ble bekreftet coronasmittet.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.11:23 - Kilde: E24 - Info


258. Tre ansatte fra Hurtigruten innlagt med coronasmitte
MS Roald Amundsen ligger isolert ved kai i tromsø etter at tre personer om bord ble bekreftet coronasmittet.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.11:23 - Kilde: E24 - Info


259. Fire ansatte fra Hurtigruten innlagt med coronasmitte
MS Roald Amundsen ligger isolert ved kai i tromsø etter at fire personer om bord ble bekreftet coronasmittet.
Tidspunkt: 31-07-2020 - Kl.11:23 - Kilde: E24 - Info


260. Norges nordligste fylke har hatt flest høysommerdager i juli
troms og Finnmark, landets nordligste fylke, troner øverst på lista over hvor det har vært flest dager med over 25 grader i juli. «Seieren» er også ganske overlegen.
Tidspunkt: 30-07-2020 - Kl.13:28 - Kilde: YR.no - Info


261. Topplagene vant i førstedivisjon
tromsø, Sandes Ulf og KFUM Oslo vant sine kamper mot henholdsvis Øygarden, Ull/Kisa og Sogndal i kveld. Lillestrøm, som rykket ned fra Eliteserien i fjor, gikk på nok en smell da de tapte 3-1 mot Åsane i Bergen. Her kan du se alle resultatene denne runden.
Tidspunkt: 27-07-2020 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


262. Direkte: Følg Øygardens kamp mot serieleder tromsø
Tøff bortekamp for Øygarden mandag kveld.
Tidspunkt: 27-07-2020 - Kl.18:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


263. Brennhett sommermarked for små leiligheter: Sturla utsatte boligsalget for å treffe studentmarkedet
Markedet for typiske studentboliger i de store studiebyene opplever stor pågang etter studieopptaket. Sturla Rui og eiendomsmegler Jens Myhrstad har holdt igjen Ruis ettromsleilighet på Torshov i halvannen måned for å treffe kjøpelystne studenter.
Tidspunkt: 26-07-2020 - Kl.12:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


264. Brennhett sommermarked for små leiligheter: Sturla utsatte boligsalget for å treffe studentmarkedet
Markedet for typiske studentboliger i de store studiebyene opplever stor pågang etter studieopptaket. Sturla Rui og eiendomsmegler Jens Myhrstad har holdt igjen Ruis ettromsleilighet på Torshov i halvannen måned for å treffe kjøpelystne studenter.
Tidspunkt: 26-07-2020 - Kl.08:35 - Kilde: E24 - Info


265. Her spiller de basket tusen meter over havet
tromsø Storm-spiller Simen Samuelsen og vennen Joakim Jørgensen har skapt storm i sosiale medier med en basketballkurv på en fjelltopp utenfor tromsø.
Tidspunkt: 23-07-2020 - Kl.17:32 - Kilde: NRK - Info


266. tromsø vann toppkampen
tromsø slo Ranheim 2-1 borte i toppkampen i 1. divisjon og er åleine på tabelltoppen med fire strake sigrar. Ranheim er trass tapet framleis nummer to. Kent-Are Antonsen og Eric Kitolano gav tromsø leiinga 2-0, før Erik Tønne reduserte med TILs første baklengsmål denne sesongen.
Tidspunkt: 21-07-2020 - Kl.20:57 - Kilde: NRK - Info


267. Aggressiv mann med kniv i tromsø
Politiet rykket ut etter meldinger om en aggressiv mann med kniv i Storgatbakken i tromsø sentrum. Politiet har kontroll på mannen.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.18:59 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Aggressiv mann med kniv i tromsø under kontroll
Politiet rykket ut etter meldinger om en aggressiv mann med kniv i Storgatbakken i tromsø sentrum. Politiet har kontroll på mannen.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.18:59 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Leteaksjon etter 13-åring i fjell i troms
Politiet søker etter en 13 år gammel gutt i Skibotndalen i Storfjord i troms. Gutten ble sist sett i ettiden da han var på fjelltur med familien.
Tidspunkt: 16-07-2020 - Kl.18:06 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Savnet 13-åring i troms funnet i god behold
Den 13 år gamle gutten som ble meldt savnet etter en fjelltur i Skibotndalen i Storfjord i troms, er funnet. Han er etter forholdene i fin form.
Tidspunkt: 16-07-2020 - Kl.18:06 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Startet historisk oppgjør for TILs erkerival: Nå må stortalentet fra tromsø sette seg nye mål
Sebastian Tounekti (18) vraket TIL til fordel for Glimt i slutten av mars. Han mener han allerede har bevist at det var et riktig valg av ham.
Tidspunkt: 16-07-2020 - Kl.12:39 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Antibiotikaresistens sprer seg. Forskere har funnet en metode for å varsle når det skjer.
Forskere i tromsø og Spania har studert genene i antibiotikaresistente bakterier. De har funnet en metode for å oppdage og varsle når slike bakterier sprer seg.
Tidspunkt: 15-07-2020 - Kl.08:53 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Første poengtap for LSK
Lillestrøm klarte ikke å følge tromsø og Ranheim med full pott etter tre kamper i 1. divisjon. I Sandnes havnet de gule og svarte under da Kent Håvard Eriksen scoret ett kvarter ut i andre omgang. Simen Kind Mikalsen utlignet for LSK et drøyt kvarter før full tid. Dermed er LSK på tredjeplass, mens Sandnes står med fem poeng etter tre kamper.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.20:58 - Kilde: NRK - Info


274. Hver dag må Andreas (21) melde inn hvor han skal sove. Det har han gjort i snart tre år.
Veien mot toppen gjør at Andreas Leknessund (21) fra tromsø må leve et ganske så annerledes liv.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.10:52 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Dieselutslipp på Nordlaks-anlegg i troms
Det skal ikke være fare for at fisk ved anlegget, eller ved nærliggende anlegg skal bli påvirket av utslippet.
Tidspunkt: 14-07-2020 - Kl.08:02 - Kilde: E24 - Info


276. Historisk Grorud-seier
Grorud slo Sogndal 3-1 hjemme mandag og tok med det sin første seier på nivå to noensinne. Grorud rykket opp fra 2. divisjon i fjor og har møtt tøff motstand de første rundene. Mot Sogndal ble det endelig tre poeng etter sterke prestasjoner mot Lillestrøm og Ranheim. Fjorårets nedrykkslag i Ranheim og tromsø står begge med full pott etter tre kamper og topper tabellen.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.20:27 - Kilde: NRK - Info


277. Gamsten avgjorde i debutkampen
Morten Gamst Pedersen scora på straffe då Alta innleia sesongen i 2. divisjon med 1-0 over tromsdalen. 38-åringen med fortid i Blackburn og tromsø melde overgang til Alta i vår, og scora kampens einaste mål på straffe etter 32 minutt.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.21:23 - Kilde: NRK - Info


278. «Gamsten» med drømmedebut for 2.-divisjonslag
Morten Gamst Pedersen ble den store helten for Alta da de tjuvåpnet 2. divisjon hjemme mot tromsdalen.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.19:29 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Nye reiseråd kan avgjøre sommeren for tromsø-hotellet: – Bare tyskerne kan berge august
Norske turister har holdt liv i flere reiselivsbedrifter hittil i sommer. Men når fellesferien er over, er de avhengige av Europa.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.07:36 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Nye reiseråd kan avgjøre sommeren for tromsø-hotellet: – Bare tyskerne kan berge august
Norske turister har holdt liv i flere reiselivsbedrifter hittil i sommer. Men når fellesferien er over, er de avhengige av Europa.
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.07:36 - Kilde: E24 - Info


281. 26 ansatte i fylket tjener over én million kroner
Snittlønnen for de 100 best betalte i troms og Finnmark fylkeskommune passerte rekordhøye 940.000 kroner i fjor.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.16:15 - Kilde: E24 - Info


282. Halve laget har gitt seg under koronakrisen: Står i fare for å trekke seg fra seriespill
Treneren til 3.-divisjonslaget i tromsø tror det vil ta flere år før de får bygget opp et nytt damelag om de må kaste inn håndkleet for seriespill.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.15:39 - Kilde: Aftenposten - Info


283. Sykkelprofilen Andreas (21) var med på spektakulær sykkeltur: Disse samlet inn millionbeløp for kreftsyke barn
Team Rynkeby Arctic syklet hele veien fra Svolvær til tromsø for Barnekreftforeningen. På siste etappe deltok et av verdens største sykkeltalenter.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.14:16 - Kilde: Aftenposten - Info


284. tromsøs utenlandsproff om den vanvittige keeperprestasjonen: – Ei skikkelig «kjerring-redning»
Piteå-keeper Guro Pettersen (28) dro frem en praktredning av de helt sjeldne mot Örebro, men budskapet i Twitter-meldingen ønsker hun ikke å utdype.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.12:54 - Kilde: Aftenposten - Info


285. 29-åring dømt til seks års fengsel for dødsvold på Vengsøy
En mann er dømt til seks års fengsel for grov kroppsskade mot en britisk fisker og for å ha forlatt ham i hjelpeløs tilstand i en leilighet i troms i fjor høst.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.11:27 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Sogndal topper 1. divisjon
Sogndal var klart sterkest i mandagens kamp mot Ull/Kisa. Endre Kupen smalt inn en nydelig volleyscoring og ga Sogndal en ledelse som økte til 6–1 før full tid. Samtidig slo Ranheim nyopprykkede Grorud og tromsø står med full pott etter 2–0 seieren mot Kongsvinger. Raufoss, Strømmen og Åsane sikret seg alle tre poeng, mens Jervs kamp mot Sandnes Ulf endte 2–2. Dermed topper Sogndal 1. divisjon, à poeng med Ranheim og tromsø, men med bedre målforskjell.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.20:10 - Kilde: NRK - Info


287. Er tidenes yngste TIL-debutant: Dette må skje for at United-klare Isak (15) skal bli værende i tromsø
TIL har gitt Manchester United beskjed. De vil beholde Isak Hansen-Aarøen ut sesongen.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.18:54 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Helstrup gjør én forandring i TIL-troppen til den tøffe bortekampen: – Han er sulten på å bidra
Mikael Norø Ingebrigtsen blir hjemme i tromsø. Han erstattes av Brage Berg Pedersen.
Tidspunkt: 05-07-2020 - Kl.13:36 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Vant uten å imponere
Lillestrøm gjorde det de måtte mot Grorud under seriepremieren i 1. divisjon. Lillestrøm vant 1-0 og scoringen kom ved Fredrik Krogstad. Også tromsø og Ranheim vant sine kamper i 1. divisjon.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.20:05 - Kilde: NRK - Info


290. LSK slapp med skrekken
Lillestrøm gjorde jobben borte mot Grorud i første serierunde, men imponerte ikke i hovedstaden. Samtidig vant både tromsø og Ranheim sine oppgjør.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.20:01 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


291. Direkte: Følg tromsø - Raufos og chat med Ronny Bratten
Følg kampen her.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.16:51 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Tidligere Real Madrid-trener kontaktet tromsø-klubb på Facebook: Nå er han lagets nye trener
Sergio Vicente Belena (38) er tromsø Storms nye trener.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.12:32 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Slik vil Ruben stoppe talentflukten fra hjembyen: – De beste spillerne i tromsø skal ville spille for TIL
Ruben Yttergård Jenssen (32) er klar til å tette gapet til erkerival Bodø/Glimt. Samtidig peker han ut en ny farmerklubb for Gutan.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.16:30 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Ordføreren om Forfang-utspill: – Jobber vi feil?
Slik vil politikertopper i tromsø fjerne stempelet som «omkampenes by».
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.12:39 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Den finske krasjlandingen
KOMMENTAR: De skulle være sentrale brikker i et lag som skulle kjempe om elitemedaljer i 2020. I stedet er den «finske kolonien» på få måneder helt borte fra tromsø. Forsøket på å endre TILs DNA kostet klubben en plass på øverste nivå – og mange millioner kroner.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.11:05 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Pirinen ferdig i tromsø
Den finske forsvarsspilleren Juha Pirinen forlater tromsø til fordel for slovakisk fotball og AS Trencin. Finnen har vært i klubben siden 2019. Pirinen står med 29 kamper for klubben og har scoret to mål. Samtlige av kampene kom forrige sesong.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:28 - Kilde: NRK - Info


297. Russ siktet for å ha voldtatt medruss
En russ i tromsø er siktet for å ha voldtatt en medruss tidligere i juni.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.09:33 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Forfang til angrep på tromsø-mentalitet: – Det har gått sport i å ta snublefot på hverandre
I «omkampenes by» kjemper Johann Forfang og idretten for å få realisert et hoppanlegg i verdensklasse.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.09:37 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Kvinne i 20-årene død etter drukningsulykke i Salangselva
En kvinne i 20-årene døde på Universitetssykehuset Nord-Norge i tromsø søndag kveld etter å ha blitt hentet opp fra Kistefossen i Salangen.
Tidspunkt: 28-06-2020 - Kl.20:54 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Første gull på 30 år: Slik reagerer Liverpool-fansen fra tromsø
Det ble full fest hos mange Liverpool-supportere torsdag kveld.
Tidspunkt: 26-06-2020 - Kl.10:37 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2021 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)