Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Torsdag  25. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: HALDEN



1. Strand Larsen-mål ikke nok for Celta Vigo
Jørgen Strand Larsen notert seg med én scoring da Celta Vigo tapte 1-2 borte mot Real Betis i La Liga fredag kveld. haldenserens scoring kom imidlertid ett minutt på overtid, og da ble det fryktelig kort tid for gjestene å snu kampen. Scoringen kom da nordmannen styrte inn en rakett fra Franco Cervi. Nettkjenningen var Strand LArsens 11. i ligaen denne sesongen. Fra før hadde Juan Miranda sendt vertene i ledelsen etter 53 minutter, før Nabil Fekir doblet en halvtime senere. Celta ligger på 17.-plass på La Liga-tabellen og har virkelig kniven på strupen for å unngå nedrykk. Det skiller bare tre poeng ned til Cádiz på nedrykksplass. Betis ligger på sin side helt oppe på 7.-plass og er for virkelig med i kampen om europaspill neste sesong. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2024 - Kl.21:13 - Kilde: NRK - Info


2. Delte serien i jakt på VM-plass
Håvard Sandstad Eidsmo (Freidig) og Eirik Langedal Breivik (NTNUI) delte seieren i sprintløpet i halden O-meeting, den første viktige konkurransen på norsk jord i orienteringssesongen. Dermed har de festet grepet om to av de åtte ledige plassene til verdenscupåpningen i Sveits og Italia, konkurranser hvor det er viktig å prestere for å få en plass i troppen til VM i Skottland i sommer. I kvinneklassen tok Andrine Benjaminsen (Lillomarka) en klar seier.
Tidspunkt: 12-04-2024 - Kl.20:20 - Kilde: NRK - Info


3. Stenbock-Haakestad ble historisk – valgt til sykkelpresident
Heidi Stenbock-Haakestad ble valgt til sykkelpresident på sykkeltinget lørdag. Hun er første kvinne i rollen. Det skriver Landevei. Stenbock-Haakestad ble valgt uten motkandidater og tar over vervet for perioden 2024-2026. Jan Inge Hansen og Alte Kvålsvoll ble gjenvalgt som første og andre visepresident. I januar ble det klart at Jan-Oddvar Sørnes ikke ville stille til gjenvalg som sykkelpresident etter tre perioder i rollen. Stenbock-Haakestad ble da innstilt av valgkomiteen som arvtaker. Stenbock-Haakestad er nasjonal elitekommissær på landeveien, nasjonal kommissær i terreng og utfor og har vært leder av halden CK i en årrekke. Hun har en tøff oppgave foran seg som president. Økonomien i forbundet fortsatt er anstrengt etter VM i Bergen i 2017. – Jeg skal først og fremst bygge videre på det som står i styringsdokumentet vårt, men det skal presiseres mer. Det som er min styrke, er at jeg er nysgjerrig og ikke redd for å ta en fight. Det har jeg bevist i de årene jeg har vært i sykkel, sier Stenbock-Haakestad til Landevei. (NTB)
Tidspunkt: 16-03-2024 - Kl.16:38 - Kilde: NRK - Info


4. Lunde dominerte da Vipers vant toppkampen
Fire dager etter at hun segnet om på banen og måtte til sykehus, dominerte Katrine Lunde i Vipers-målet da gullrival Storhamar ble knust. Hun sto igjen med redningsprosent på 50 da Vipers vant bortekampen 30–20 og tok sin 21. seier på like mange seriekamper denne sesongen. Storhamar yppet seg i første omgang søndag og ledet 13–12 ved pause. Noen minutter ut i den andre omgangen var ledelsen oppe i tre mål, men så giret Vipers om og dro ubønnhørlig fra på vei mot timålsseier. Storhamar fikk sitt tredje tap og er fire poeng bak Vipers, som har en kamp mindre spilt. Tertnes sto også for en sterk vending da 12–17 ved pause hjemme mot Byåsen ble til seier 31–28. Sola vant 37–35 borte over Molde og henger på Fredrikstad i kampen om tredjeplassen. I mennenes eliteserie vant både Kolstad og Elverum, og det skiller fortsatt fire poeng mellom dem i Kolstads favør. Kolstad vant 31–25 hjemme over Sandnes, Elverum seiret 36–28 i Kristiansand. halden tok et langt steg mot sluttspill med 33–30 over Fjellhammer, mens Runar Sandefjord inntok fjerdeplassen med 39–31 over tabelljumbo TIF Viking. (©NTB)
Tidspunkt: 10-03-2024 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


5. Håndballjentene med ny seier over Østerrike
De norske håndballjentene stokket om på laget og var uten flere stjerner da Østerrike ble knust 39-22 i OL-oppkjøringen. Norge gikk hardt ut og var oppe på 10-4 allerede etter et kvarters spill i Innsbruck. Det sto 19-8 ved halvtid. Overkjørselen fortsatte i andre omgang. Ingvild Bakkerud ble norsk toppscorer med åtte mål, mens Veronica Kristiansen (seks) hadde nest flest. De brutale sifrene kom få dager etter at Thorir Hergeirssons lag slo Østerrike 43-22 i halden. Begge kampene var en del av EHF Euro Cup. Det er en turnering med lag som er direktekvalifisert til EM-sluttspillet mot slutten av året. Norge har vunnet alle sine fire første oppgjør. (NTB)
Tidspunkt: 03-03-2024 - Kl.17:25 - Kilde: NRK - Info


6. Håndballjentene med ny knockoutseier over Østerrike – vant 39-22
De norske håndballjentene stokket om på laget og var uten flere stjerner da Østerrike ble knust 39-22 i OL-oppkjøringen. Norge gikk hardt ut og var oppe på 10-4 allerede etter et kvarters spill i Innsbruck. Det sto 19-8 ved halvtid. Overkjørselen fortsatte i andre omgang. Ingvild Bakkerud ble norsk toppscorer med åtte mål, mens Veronica Kristiansen (seks) hadde nest flest. De brutale sifrene kom få dager etter at Thorir Hergeirssons lag slo Østerrike 43-22 i halden. Begge kampene var en del av EHF Euro Cup. Det er en turnering med lag som er direktekvalifisert til EM-sluttspillet mot slutten av året. Norge har vunnet alle sine fire første oppgjør. (NTB)
Tidspunkt: 03-03-2024 - Kl.16:30 - Kilde: NRK - Info


7. Kjernekraftbyen
I halden kommune går ordføreren i bresjen for en ny nasjonal satsing på kjernekraft. Med seg på laget har han en organisasjon sponset av milliardær Trond Mohn.
Tidspunkt: 03-03-2024 - Kl.12:26 - Kilde: E24 - Info


8. Norge knuste Østerrike: – Jeg er veldig stolt
I Norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. Håndballjentene spilte ball i hatt med Østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. Det var Norges første kamp etter tapet i VM-finalen mot Frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens OL i Paris. Onsdagens kamp var Katrine Lundes nummer 351, hun sier til NRK at det fremdeles er stort, selv om det har blitt noen kamper etter hvert. – Jeg er veldig stolt, det må jeg si. Det er stort å ha spilt så mange kamper med flagget på bryster, sier Lunde. Gjestene var aldri noen særlig trussel, og når Lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. Hvor lenge hun fortsetter kan ikke målvakten svare på. – Vi får se. Det kan jeg ikke svare på, sier Lunde. Veronica Kristiansen var tilbake med flagget på brystet for første gang på ett og et halvt år. – Det var veldig gøy. Det er godt å være tilbake igjen, sier Kristiansen til NRK. Sjefen selv, Thorir Hergeirsson, likte det han så i halden onsdag kveld. – Jeg synes det var bra fokus. Vi har hatt to treninger med godt fokus på det vi ønsker å forbedre etter VM. Målvaktene våre står bra og vi får rullert mye uten at det lugger, sier han til NRK. I det siste har det vært snakk om Hergeirsson skal forlenge kontrakten med Norges Håndballforbund for å fortsette som sjef. – Vi er i samtaler. Det er naturlig når man er inne i siste året og det skal tittes videre. Det kommer en dag når vi har besluttet hvordan dette kommer til å bli. Det er det jeg vil si om det. Jeg mye å gjøre nå, så jeg har mye å tenke på, sier islendingen til NRK. Seieren mot Østerrike var Norge sin tredje seier i turneringen. Firenasjonersturneringen spilles mellom Norge, Østerrike, Ungarn og Sveits. De tre siste nasjonene er verter for håndball-EM. Som regjerende europamester er Norge direkte kvalifisert til mesterskapet.
Tidspunkt: 28-02-2024 - Kl.19:42 - Kilde: NRK - Info


9. Sen overtidsscoring hindret Celta-seier mot nedrykksrival
Jørgen Strand Larsen og Celta var på vei mot en viktig seier i bunnkampen i La Liga, men en overtidsscoring sørget for at det bare ble 2-2 mot Cádiz. Cadiz-innbytter Darwin Machis utlignet ti minutter inne i overtiden. Dermed hentet vertene seg opp etter å ha ligget under 0-2. Strand Larsens spisskollega Iago Aspas sendte Celta i føringen etter elleve minutter, før svenske Willot Swedberg doblet ledelsen et drøyt kvarter etter hvilen. Strand Larsen fikk ikke med seg målpoeng og venter fortsatt på sin tiende nettkjenning i La Liga denne sesongen. halden-mannen ble byttet ut med et kvarter igjen av kampen. Ti minutter i forkant hadde Juanmi redusert for Cadiz. Celta ligger på 17.-plass med 21 poeng, mens Cadiz er nedrykksplassert rett under med 18 poeng. (NTB)
Tidspunkt: 25-02-2024 - Kl.16:08 - Kilde: NRK - Info


10. Storhamar knuste Vålerenga - vant 8-0
Storhamar har allerede sikret seriemesterskapet, men aktet ikke å la serietoer Vålerenga stoppe seiersrekken. Det ble 8-0-seier i lørdagens toppkamp. Det er lagets 26. seier på rad i eliteserien ishockey. Hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. strake seier i begynnelsen av måneden. Etter landslagspausen er rekorden forbedret fire ganger. Seriemesterskapet var i boks da Comet halden ble slått 10-0 foran 5721 tilskuere torsdag, og lørdag gjorde Storhamar kort prosess med sin nærmeste serierival. Mål av Eirik Salsten, Jacob Berglund og Sander Hurrød sørget for 3-0-ledelse før det var spilt 14 minutter. Andreas Dahl økte to ganger i midtperioden før Martin Johnsen satte inn et straffeslag til 3-0-seier også i den perioden. I siste periode kom også Peter Quenneville og Andreas Martinsen på scoringslista. (NTB)
Tidspunkt: 24-02-2024 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


11. Storhamar sikret seriemesterskapet med storseier – knuste Comet 10–0
Storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo Comet fra halden med 10–0 foran godt besatte tribuner. Storhamar satset på å fylle Hamar OL-amfi med 5721 publikummere slik at det var nesten «mætt fjøs» da det niende seriemesterskapet ble sikret. Det var likevel et stykke til publikumsrekorden på godt over 7300 frammøtte. Det skilte 93 poeng mellom de to lagene før kampen og hjemmelaget var mer enn store favoritter. Andreas Martinsen satte tidlig standarden da han scoret 1–0 før det var gått to minutter. Kort etter hadde Kenneth Pappalardo økt til 2–0 på en styring. Sverre Rønningen økte til 3–0 før det var gått ti minutter. Maxime Trepanier økte til 4–0 etter at Comet hadde hatt en puck som stoppet på målstreken før en Storhamar-spiller fikk slått den unna. Mål fra Jacob Berglund og Marcus Bryhnisvven ble til 5–0 og 6–0. Kapteinen selv Patrick Thoresen satte 7–0 i midtperioden. Canadiske Trepanier økte til 8–0 i sisteperiode med sitt annet mål for kvelden. Berglund stoppet også på to mål til 9–0 før Andreas Dahl ordnet 10–0 og tosifret. Seieren var lagets 25. strake seier. (©NTB)
Tidspunkt: 22-02-2024 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


12. En går ut og en kommer inn
Den canadiske backen Andrew Nielsen (27) er fristilt fra kontrakten med Vålerenga og fortsetter ishockeykarrieren i slovakiske Banska Bystrica. Det opplyser VIF på eget nettsted. Nielsen forsvinner som følge av at Mark Auk, som han ble hentet inn som erstatter for, er på vei tilbake etter en operasjon. Sportssjef Anders Myrvold sier det handler om å holde seg innenfor budsjettrammene, samtidig som de ønsker å gi plass til å utvikle egne spillere. Klubben opplyser at Auk blir spilleklar til hjemmekampen mot Comet halden 29. februar. Han måtte opereres i skulderen og har ikke spilt siden oktober. (NTB)
Tidspunkt: 12-02-2024 - Kl.13:13 - Kilde: NRK - Info


13. Tre strake tap for Oilers - tapte mot VIF
Vålerenga mistet ledelsen for så å ta den tilbake i 3-2-seieren borte mot Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey lørdag. Alex Dostie ble sentral som toppkampens første og siste målscorer. Canadieren tok VIF i føringen etter drøyt fire minutter, og han gjorde matchvinnerscoringen halvveis ut i midtperioden. Hjemmefansen jublet da Dan Kissel og Greg Mauldin sto for det som skulle bli en kortvarig snuoperasjon. Like etter den første pausen styrte Mathis Olimb inn Vålerengas 2-2-utligning. Vålerenga står med 84 poeng fra 37 kamper, mens Oilers blir værende på 77 fra sine 36 spilte oppgjør. På topp har Storhamar (97) en suveren ledelse. Tapet var Stavanger Oilers´ tredje pad rad. Tidligere på kvelden vant Sparta 7-0 borte mot Ringerike, mens Stjernen fikk med seg 5-3 hjem til Fredrikstad fra østfoldderbyet mot Comet halden.
Tidspunkt: 03-02-2024 - Kl.22:00 - Kilde: NRK - Info


14. Tabelltoer Vålerenga slet seg til seier over Lillehammer
Vålerenga fikk det vanskelig, men slo Lillehammer etter straffer på hjemmebane i eliteserien i ishockey. Sparta vant en målfattig kamp mot Lørenskog. Etter at det sto 1-1 etter forlengning måtte lagene ut i straffeduell i Jordal Amfi. Der var hjemmelaget best og kunne juble for to poeng. Vålerenga har dermed 16 poeng opp til serieleder Storhamar. Stavanger Oilers er fire poeng bak Vålerenga. Frisk Asker slo Stjernen 4-3 på hjemmebane. Vertene ledet 3-1 til første pause før Stjernen reduserte til 3-4 før siste periode. Der greide ikke Stjernen å utligne kampen. I kampen mellom Sparta og Lørenskog var det noe så sjeldent som målløst etter tre perioder. I forlengningen med Håvard Salsten matchvinner for Sparta. Ringerike knuste tabelljumbo Comet halden 5-1 på hjemmebane. Både Ringerike og Comet ligger dårlig an i serien som nummer ni og ti. Det er langt opp til Lørenskog på trygg plass. De to dårligste lagene skal ut i kvalifisering mot de to beste fra 1. divisjon etter sesongen. (©NTB)
Tidspunkt: 01-02-2024 - Kl.21:03 - Kilde: NRK - Info


15. Serieleder Storhamar forlenget seiersrekken – magiske minutter da Vålerenga vendte mot Frisk
Storhamar slo Stjernen 7-3 torsdag og er dermed ubeseiret i 19 kamper på rad i eliteserien i ishockey. Vålerenga slo Frisk Asker 6-3 tross en dårlig start. Seks av de 19 siste Storhamar-kampene har gått til forlengning, men Hamar-laget har siden 4. november ikke gått av isen som taper. Hamar-laget har 14 poeng ned til tabelltoer Vålerenga etter torsdagens kamper. Vålerenga kom under 0-3 hjemme mot Frisk Asker, men en sterk midtperiode sendte de blåkledde opp i ledelsen. Vålerenga brukte under to minutter på å gå fra 0-3 til 3-3. Deretter tok de ledelsen og sikret til slutt seier 6-3. Stavanger Oilers slo Ringerike 3-1 på borteis. Den regjerende norgesmesteren er nummer tre på tabellen og har 17 poeng opp til Storhamar. Sparta lå under 1-3 mot Lillehammer før siste periode, men der våknet Sarpsborg-laget og vant 3-1. Dermed måtte kampen avgjøres i forlengning der Hans Jakobsson ble matchvinner for Sparta i 5-4-seieren. Tabelljumbo Comet halden kunne torsdag juble for sin første seier i ordinær tid siden tidlig i november. halden-laget, som ligger desidert sist i eliteserien, slo Lørenskog 3-1 på hjemmebane. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2024 - Kl.20:23 - Kilde: NRK - Info


16. Vålerenga kjørte over Ringerike – serieleder Storhamar vant på egen is
Vålerengas ishockeykrigere ga seg ikke før de hadde satt sju pucker i mål i 7-2-seieren over Ringerike i eliteserien. Storhamar slo Sparta. Serielederen fra Hamar tapte overraskende poeng mot Ringerike sist runde, men tok tre poeng i 3-1-seieren over Sparta på egen is lørdag. Storhamar er åtte poeng foran Vålerenga i kampen om topplasseringen i eliteserien etter om lag 30 kamper. Vålerenga knuste Ringerike på hjemmebane lørdag. Oslo-laget tok ledelsen 2-0, men Ringerike kjempet seg tilbake og utlignet. Deretter satte Vålerenga opp farten og avgjorde kampen til sin fordel. Stavanger Oilers slo Stjernen 5-2. De ligger ni poeng bak Vålerenga på tredjeplass. Tabelljumbo Comet halden røk 1-3 for Lillehammer. (NTB)
Tidspunkt: 13-01-2024 - Kl.17:46 - Kilde: NRK - Info


17. Vålerenga kjørte over Ringerike – serieleder Storhamar vant på egen is
Vålerengas ishockeykrigere ga seg ikke før de hadde satt sju pucker i mål i 7-2-seieren over Ringerike i eliteserien. Storhamar slo Sparta. Serielederen fra Hamar tapte overraskende poeng mot Ringerike sist runde, men tok tre poeng i 3-1-seieren over Sparta på egen is lørdag. Storhamar er åtte poeng foran Vålerenga i kampen om topplasseringen i eliteserien etter om lag 30 kamper. Vålerenga knuste Ringerike på hjemmebane lørdag. Oslo-laget tok ledelsen 2-0, men Ringerike kjempet seg tilbake og utlignet. Deretter satte Vålerenga opp farten og avgjorde kampen til sin fordel. Stavanger Oilers slo Stjernen 5–2. De ligger ni poeng bak Vålerenga på tredjeplass. Tabelljumbo Comet halden røk 1–3 for Lillehammer. (©NTB)
Tidspunkt: 13-01-2024 - Kl.17:38 - Kilde: NRK - Info


18. Knallsterk snuoperasjon av Oilers
Stavanger Oilers lå under 0-3 mot Frisk Asker, men siddisene våknet og snudde til 5-3-seier på hjemmebane i eliteserien i ishockey torsdag. Fire av Oilers-målene kom i siste periode, og matchvinnerscoringen kom bare drøye minuttet før slutt signert Clifford Watson. Med noen sekunder igjen satte Nicholas Dineen pucken i åpent mål og sørget for tomålsseier. Serieleder Storhamar måtte ha forlengning for å slå Ringerike 3-2, selv etter å ha ledet 2-0 med drøye fem minutter igjen av tredje periode. Bunnlaget kjempet seg tilbake og fikk satt inn 2-2 med ni sekunder igjen av ordinær tid. Dermed gikk kampen videre til forlengning, der Storhamar kun brukte ti sekunder på å avgjøre. Jacub Kindl ble matchvinner i bortekampen. De gul- og blåkledde leder eliteserien med åtte poeng ned til Vålerenga. Ni poeng bak der følger Oilers. Lørenskog tok overraskende ledelsen 2-0 tidlig i hjemmekampen mot Vålerenga, men gjestene gikk til slutt seirende ut 6-3. Sparta slo tabelljumbo Comet halden 5-2, mens Stjernen vant 3-0 over Lillehammer. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


19. Storhamar lekte seg med Lørenskog – Vålerenga knuste Oilers
Serieleder Storhamar fortsetter å storspille i eliteserien i ishockey. Lørdag ble det 10-0-seier over Lørenskog, mens Vålerenga slo Stavanger Oilers 4-1. Storhamar står med 22 seirer og har bare tapt to kamper i ordinær tid denne sesongen. I hjemmekampen mot Lørenskog lørdag var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende. Vertene ledet 4-0 etter første periode, og da de hadde økt ledelsen til 9-0 før siste periode, var seieren i boks. Storhamar leder serien med ni poeng foran Vålerenga. Oslo-laget skaffet seg lørdag en større luke ned til Stavanger Oilers på plassen bak med 4-1-seier på hjemmebane. Der ble Mika Partanen viktig med sine to mål og én assist. Tabelljumbo Comet halden så ut til å sjokkere Stjernen da de ledet 4-0 midtveis i annen periode, men deretter våknet Fredrikstad-laget og vant til slutt 6-4. Fem av målene kom i siste periode. (©NTB)
Tidspunkt: 06-01-2024 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - Info


20. Vålerenga slo Frisk etter overtid
Vålerenga ledet 3-1, men rotet det til og måtte ut i spilleforlenging for å sikre 4-3-seier borte mot Frisk Asker i Eliteserien i ishockey. Siden serieleder Storhamar også måtte ut i forlenging for å sikre 3-2-seier borte mot Stjernen, er det fortsatt sju poeng som skiller lagene i toppen. Vålerenga har riktignok én kamp mindre spilt. I Stavanger vant Oilers 5-3 over Ringerike Panthers, mens Sparta Sarpsborg tok en sterk 6-3-seier borte over Lillehammer. Lørenskog vant 5-2 over Comet halden. (NTB)
Tidspunkt: 28-12-2023 - Kl.22:36 - Kilde: NRK - Info


21. Sterke vindkast skaper trøbbel for Oilers – eliteseriekamp avlyst
Oppgjøret mellom Lørenskog og Stavanger Oilers er avlyst på grunn av sterke vindkast på Sørvestlandet. Lørenskog la først ut en melding på X der de skrev at kampen var utsatt. Kort tid senere bekrefter de at kampen er avlyst og flyttes til en annen dato. Når kampen spilles er foreløpig ikke bestemt. Yr skriver at det de neste timene kan komme vindkast på om lag 30 meter per sekund. Det er sendt ut oransje farevarsel med «mulighet for ekstremt kraftige vindkast». Oilers ligger på 3.-plass i serien etter 24 spilte kamper, like bak Storhamar og Vålerenga. Lørenskog har på sin side slitt mer og har kun Ringerike Panthers og Comet halden bak seg på tabellen. (NTB)
Tidspunkt: 21-12-2023 - Kl.17:37 - Kilde: NRK - Info


22. Sterke vindkast skaper trøbbel for Oilers – eliteseriekampen mot Lørenskog utsatt
Oppgjøret mellom Lørenskog og Stavanger Oilers er utsatt til klokken 20.00. Sterke vindkast på Sørvestlandet gir utfordringer for tabelltreeren. Lørenskog skriver i en melding på X at kampen kun blir gjennomført om været tillater at Oilers kan fly fra Stavanger. «Kampen vil bli avlyst og flyttet dersom flyet ikke kommer opp i luften», heter det videre. Yr skriver at det de neste timene kan komme vindkast på om lag 30 meter per sekund. Det er sendt ut oransje farevarsel med «mulighet for ekstremt kraftige vindkast». Oilers ligger på 3.-plass i serien etter 24 spilte kamper, like bak Storhamar og Vålerenga. Lørenskog har på sin side slitt mer og har kun Ringerike Panthers og Comet halden bak seg på tabellen. (NTB)
Tidspunkt: 21-12-2023 - Kl.16:51 - Kilde: NRK - Info


23. Oilers slapp med skrekken mot tabelljumboen
Stavanger Oilers kom tidlig under mot Comet halden, men snudde til slutt til 4-1-seier hjemme i eliteserien i ishockey tirsdag kveld. Oilers fortsetter likevel på 3.-plass på tabellen. De ligger nå fem poeng bak Vålerenga på plassen over, og 17 poeng foran Sparta på 4.-plass. Comet ligger på sin side helt sist i Eliteserien med bare åtte poeng etter 25 kamper.
Tidspunkt: 19-12-2023 - Kl.21:10 - Kilde: NRK - Info


24. TV 2: Politiet etterforsker ikke russaken i norsk ishockey
Politiet opplyser til TV 2 at de ikke etterforsker ishockeyspillerne i Comet halden som tidligere i høst ble tatt for bruk av et ulovlig rusmiddel. Politiet har valgt å ikke etterforske saken. Det får TV 2 bekreftet. Testing av spillerne ble gjort etter at Comet-ledelsen fikk tips om inntaket, og ifølge klubben lot alle seg bli testet frivillig. I pressemeldingen fra Comet ble det understreket at det ikke dreier seg om prestasjonsfremmende midler. Klubben skrev også at spillerne har mottatt en skriftlig varsel, men oppga ikke hvor mange positive testet det er snakk om. – Klubben har valgt å gi spillerne en ny sjanse. Vi vil tilby hjelp til de spillerne det gjelder og vise støtte fremfor utstøtelse. Vi skal hjelpe våre ansatte, skrev Comet. Utover det får TV 2 opplyst at Comet behandler det som en personalsak. (NTB)
Tidspunkt: 12-12-2023 - Kl.16:10 - Kilde: NRK - Info


25. Flere ishockeyspillere på toppnivå testet positivt for ulovlig rusmiddel
Enkeltspillere i ishockeyklubben Comet halden ble tidligere i høst tatt for bruk av et ulovlig rusmiddel. Det kommer fram i en pressemelding fra eliteserieklubben. Testing av spillerne ble gjort etter at ledelsen fikk tips om inntaket, og ifølge Comet lot alle seg bli testet frivillig. TV 2 omtalte saken først. Klubben understreker at det ikke dreier seg om prestasjonsfremmende midler. Spillerne har mottatt en skriftlig advarsel. Comet går ikke ut med hvor mange utøvere det er snakk om. – Det er jo kjempetrist. Dette tar vi selvsagt avstand fra. Jeg synes vel egentlig ikke at det er greit at jeg heller ikke er orientert om det på forhånd, siden dette ser ut til å ha skjedd tilbake i tid, sier ishockeypresident Tage Pettersen til TV 2. Comet halden opplyser at klubben har gjort flere grep. Spillerne som testet positivt, skal avlegge kontrollprøver hyppig ut sesongen. Dersom dette ikke blir gjort, eller prøvesvar kommer tilbake med positivt utslag, vil kontraktene bli avsluttet umiddelbart. – Klubben har valgt å gi spillerne en ny sjanse. Vi vil tilby hjelp til de spillerne det gjelder og vise støtte fremfor utstøtelse. Vi skal hjelpe våre ansatte, skriver Comet. (NTB)
Tidspunkt: 09-12-2023 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


26. Slik spilles 2. divisjon i 2024
Norges Fotballforbund har satt opp avdelingene i 2. divisjon i fotball for menn i 2024. Hødd, Jerv og Skeid rykket ned fra 1. divisjon, mens Lysekloster, Eidsvold Turn, Viking 2, Eik Tønsberg, Strindheim og Follo har rykket opp fra 3. divisjon. Slik ser avdelingene ut i 2024: 2. divisjon avd. 1: Arendal, Brann 2, Brattvåg, Eik Tønsberg, Fløy-Flekkerøy, Hødd, Jerv, Kvik halden, Lysekloster, Notodden, Sotra, Vard Haugesund, Viking 2, Ørn Horten. 2. divisjon avd. 2: Alta, Eidsvold Turn, Follo, Grorud, Junkeren, Kjelsås, Skeid, Stjørdals-Blink, Strindheim, Strømmen, Tromsdalen, Ullensaker/Kisa, Vålerenga 2.
Tidspunkt: 08-12-2023 - Kl.20:30 - Kilde: NRK - Info


27. Kolstad-spiller melder overgang til dansk håndball
Håndballklubben Kolstad mister høyrebacken Gabriel Setterblom (26) til danske Sønderjyske foran neste sesong. Det opplyser Sønderjyske på sitt nettsted fredag. Setterblom har vært en viktig spiller for hardtsatsende Kolstad, men forlater det norske prosjektet fra høsten 2024. – Sønderjyske er et lag jeg har fulgt en tid og hørt mye bra om. Laget spiller god håndball, og jeg ser fram til å kunne bidra. Jeg gleder meg til å spille foran det fantastiske hjemmepublikummet de har, sier østfoldingen. Setterblom spilte i Herulf og halden før han skiftet til Kolstad i 2019. Setterblom har undertegnet en treårsavtale med Sønderjyske, som for øyeblikket ligger på 11.-plass i den danske toppligaen. (©NTB)
Tidspunkt: 01-12-2023 - Kl.11:27 - Kilde: NRK - Info


28. Storhamar på tabelltopp – scoret tosifret
Storhamar dundret på i 11-3-kampen borte mot Lørenskog og er tilbake som tetlaget i eliteserien ishockey. Gjestene styrte inn fem scoringer i midtperioden etter å ha tatt pause med en 2-0-ledelse. Andreas Martinsen og Peter Quenneville ble begge tomålsscorere for Storhamar. Lagets øvrige mål ble satt inn av Eirik Salsten, Jacob Lundell Noer, Samuel Solem, Martin Rønnild, Sverre Rønningen, Marcus Bryhnisveen og Sander Hurrød. Storhamar er i kjempeform om dagen. Klubben har kun tapt én gang på sine 18 siste seriekamper. Nederlaget kom borte mot Vålerenga 4. november. Etter 21 runder er Storhamar foran VIF på innbyrdes oppgjør. Begge står på 54 poeng. Det er sju poeng ned til tabelltreer og regjerende mester Stavanger Oilers, som har én kamp mindre spilt. Målrikt ble det også da Sparta knuste Ringerike 9-2 på borteis. Også de fant nettet fem ganger i løpet av kampens andre periode. Frisk Asker fikk med seg 7-3 fra møtet med Lillehammer, mens Stjernen snudde til 2-1 borte mot ligajumboen Comet halden i torsdagens østfoldderby. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.20:13 - Kilde: NRK - Info


29. Vålerenga fortsatte målshowet – ni strake seirer
Vålerengas ishockeylag knuste tabelljumbo Comet halden 7-1 og fikk økt luke som serieleder etter torsdagens kamper. Seieren var VIFs niende på rad i eliteserien. Den tok Oslo-klubben opp på 45 poeng, mens toer Storhamar har 43. Martin Røymark scoret to av Vålerengas mål i halden. Andrew Nielsen, Christopher Bengtsson, Pontus Finstad, Thomas Olsen og Mika Partanen sto for de øvrige. (NTB)
Tidspunkt: 16-11-2023 - Kl.21:34 - Kilde: NRK - Info


30. Tittelforsvarer Kolstad komfortabelt videre til semifinale i NM
Kolstad kjørte over Bergen i kvartfinalen i håndball-NM og vant til slutt 36–23. Hjemmelaget hadde en komfortabel 12 måls ledelse til pause og bommet kun på sju avslutninger den første omgangen. Etter ni serierunder troner Kolstad øverst på tabellen i Eliteserien, mens Bergen ligger på sjetteplass. I de to andre kvartfinalene ble det jevnere resultater. Kristiansand tok en knepen 34-32-seier over halden. Mellom Haslum og Nærbø sto det likt 11–11 før hvilen, men Haslum slo til i andre omgang og vant 27–22. NTB/NRK
Tidspunkt: 08-11-2023 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


31. Ishockey: Vålerenga på tabelltopp – matchstraff etter få minutter
Vålerenga hanket uten problemer inn seier nummer ni på rad i eliteserien ishockey. Den kom i 8-2-kampen mot Comet halden. Rekken har tatt Oslo-laget opp i 42 poeng og serieledelse etter 16 kamper. Det skiller ett poeng ned til Storhamar. Vålerenga vant som de ville i tirsdagens hjemmekamp, men i åpningsminuttene mistet de Didrik Nøkleby Svendsen resten av kampen. Han fikk matchstraff for slåssing. Det sto 2-0 etter første periode. VIF-rykket kom for alvor med fire nye scoringer i perioden som fulgte. Thomas Olsen sto for tre av Vålerengas mål. De øvrige ble satt inn av Mathis Olimb, Benjamin Byrkjeland, Mika Partanen, Kalle Ekelund og Tommi Taimi. Comets to reduseringer kom ved Herman Kopperud og Elias Antonsen i løpet av det siste kvarteret. halden-laget ligger nest sist på tabellen med åtte poeng har kun Ringerike bak seg. (NTB)
Tidspunkt: 07-11-2023 - Kl.20:34 - Kilde: NRK - Info


32. Ishockey: Vålerenga banket serieleder Storhamar 4-1 – Stavanger Oilers tapte for Comet halden
Vålerenga slo Storhamar 4-1 i et nærmest fullsatt Jordal Amfi, men seieren holdt ikke til å overta tabelltoppen. Samtidig røk Stavanger Oilers 1-2 for Comet. Med seieren kneppet derimot Vålerenga inn på Storhamar og avstanden mellom de to er nå på to poeng. Vålerenga avgjorde kampen med en veldig solid midtperiode som de vant 2-1. Storhamar-kaptein Patrick Thoresen dukket opp på isen uten sitt etter hvert kraftige skjegg, men han greide ikke lede laget til seier. Det var også store forventninger til Andrew Nielsen som gjorde sin annen kamp for Vålerenga. Hjemmelaget tok ledelsen da kaptein Martin Røymark satte pucken i mål ved å slå den i luften. Dommerne brukte noen minutter på å finne ut om det var høy kølle. Jakob Berglund utlignet til 1-1 for Storhamar etter å ha ridd av et undertallsspill tre mot fem, men kort etter satte Pontus Finstad inn 2-1-målet. Vålerengas toppscorer Mika Partanen økte til 3-1 da han plukket opp en løs puck. Et par Vålerenga profiler fra forrige sesong, Villiam Strøm og Stefan Espeland var tilbake i Jordal Amfi, denne gangen i gult og blått. Finstad kunne sette sitt annet mål for kvelden da han satte 4-1 i åpent mål. Den store smellen i runden kom i halden. Der klarte tabelljumbo Comet å slå serietreer Stavanger med 2-1- Hjemmelaget var frekke nok til å ta ledelsen 1-0 ved Hermann Kopperud. Axel Lindström økte til 2-0 i midtperioden. Stavanger reduserte til 1-2 ved Sondre Bjerke etter å ha tatt ut målvakten mot slutten av kampen, men nærmere kom de ikke. Frisk Asker tok en etterlengtet seier med å slå Sparta 3-2 etter at Mats Frøshaug ble matchvinner i ekstraomgang. Asker-laget har hatt en tung start på sesongen. Michael Haga scoret først for Frisk før Marcus Fagerudd utlignet for Sparta. Tobias Lindström sendte Frisk i ny ledelse før Leo J. Halmrast utlignet nok en gang for gjestene.
Tidspunkt: 04-11-2023 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


33. Storhamar forlenget seiersrekken – tettrioen med stor luke
Storhamar vant for tolvte kamp på rad i eliteserien ishockey da Comet halden ble knust 6-0 torsdag. Dermed troner Hamar-laget på toppen av tabellen med 41 poeng fra 15 kamper. Vålerenga (36 poeng) og Stavanger (34) vant også i ordinær tid, og det betyr at luken fra tettrioen ned til 4.-plasserte Sparta er på 13 poeng. Storhamar trengte litt tid på å komme i gang i halden, men det løsnet på tampen av åpningsperioden. Tommy Hjelm gjorde 1-0 etter 16 minutter, og kort tid etter økte Jacob Berglund til 2-0. Kampen var mer eller mindre punktert da Samuel Solem satte inn både 3-0 og 4-0 i midten av annen periode. Andreas Martinsen rakk også å score for vertene før perioden var omme. Kenneth Pappalardo Gulbrandsen scoret kampens siste mål tidlig i tredje periode. (NTB)
Tidspunkt: 02-11-2023 - Kl.19:50 - Kilde: NRK - Info


34. Elverum slo Fjellhammer – Nærbø vant kampen om Jæren
Elverum slet lenge med Fjellhammer, men til slutt ble det en grei 35-28-seier for Børge Lunds menn. Nærbø slo Sandnes 33-32. Fjellhammer med Robert Hedin som trener har vanligvis skapt mye problemer for Elverum. Laget holdt følge til 18-18, men da rykket hjemmelaget skikkelig fra til 26-19-ledelse. Elverum kunne kontrollere inn til en sjumålsseier. Laget har nå to av to mulige seirer. Sindre Heldal ble Elverums mest målrike spiller med åtte mål, mens det hos Fjellhammer var Philip Skjerve Slette som ble toppscorer med fem mål. Sandnes møtte i Nærbø i kampen om Jæren, og det var Nærbø som var best og tok sesongens annen seier. Det ble en knepen 33-32-seier til slutt. Hos hjemmelaget scoret Martin Helland fem mål, mens hos Nærbø scoret både Andreas Horst Haugseng og Lars Sigve Hamre sju mål hver. halden tok imot Drammen og fikk det tøft. Kristian Kjellings gutter vant 29-21 etter å ha vært i føringen i det meste av kampen. Ved pause ledet de med fem mål. Jonas Neve Byrresen ble haldens mest målfarlige med fem mål, mens Trym Korperud Johnsen scoret seks mål for Drammen. (NTB)
Tidspunkt: 06-09-2023 - Kl.19:37 - Kilde: NRK - Info


35. Etter hat tricket mot Ronaldo: – Jeg ble litt «starstruck»
Celta Vigo-spissen Jørgen Strand Larsen scoret hat trick i 5-0-seieren over Cristiano Ronaldos Al-Nassr i en treningskamp mandag kveld. – Det er alltid gøy å score mål. Det er det morsomste med fotball, og det var en litt spesiell anledning i går da vi fikk møte selveste Ronaldo, sier 23-åringen fra halden til NRK. Larsen ble byttet inn etter pause på stillingen 0-0, mens Ronaldo ble byttet ut etter første omgang. – Det var gøy å se hvor god han er til å være såpass gammel. Det var imponerende, roser nordmannen. Han forteller at møtet kom i stand etter at han hadde vært ute og signert noen trøyer. Da møtte han stjernen i gangen og spurte om et bilde og et håndtrykk. – Det var utrolig kult. Jeg håpet han skulle si «fantastisk med tre mål» og sånn, men det var ikke noen annen kommentar enn «lykke til med sesongen». Men jeg kan tenke meg at det er mye mas for ham, så jeg spurte ikke om trøya hans eller noe, forteller Larsen. – Jeg ble litt «starstruck». Jeg trodde ikke jeg skulle bli det, men det er en av tidenes beste fotballspillere, om ikke den beste, legger han til.
Tidspunkt: 18-07-2023 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


36. Larsen etter hat tricket mot Ronaldo: – Jeg ble litt «starstruck»
Celta Vigo-spissen Jørgen Strand Larsen scoret hat trick i 5-0-seieren over Cristiano Ronaldos Al-Nassr i en treningskamp mandag kveld. – Det er alltid gøy å score mål. Det er det morsomste med fotball, og det var en litt spesiell anledning i går da vi fikk møte selveste Ronaldo, sier 23-åringen fra halden til NRK. Larsen ble byttet inn etter pause på stillingen 0-0, mens Ronaldo ble byttet ut etter første omgang. – Det var gøy å se hvor god han er til å være såpass gammel. Det var imponerende, roser nordmannen. Han forteller at møtet kom i stand etter at han hadde vært ute og signert noen trøyer. Da møtte han stjernen i gangen og spurte om et bilde og et håndtrykk. – Det var utrolig kult. Jeg håpet han skulle si «fantastisk med tre mål» og sånn, men det var ikke noen annen kommentar enn «lykke til med sesongen». Men jeg kan tenke meg at det er mye mas for ham, så jeg spurte ikke om trøya hans eller noe, forteller Larsen. – Jeg ble litt «starstruck». Jeg trodde ikke jeg skulle bli det, men det er en av tidenes beste fotballspillere, om ikke den beste, legger han til.
Tidspunkt: 18-07-2023 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


37. Hattrick mot Ronaldos lag
Den norske Celta Vigo-spissen Jørgen Strand Larsen scoret ved tre anledninger i 5-0-seieren over Cristiano Ronaldos Al Nassr i en treningskamp sent mandag. 23-åringen fra halden ble byttet inn etter pause på stillingen 0-0. Ronaldo ble på sin side byttet ut samtidig som Strand Larsen kom innpå banen. Den portugisiske superstjernen måtte dermed se at den saudiarabiske toppklubben gikk i oppløsningen etter hvilen. Strand Larsen noterte seg for sin første scoring etter et drøyt kvarter på banen da han økte til 2-0. Senere la han på til 4-0, før han fastsatte resultatet til 5-0 kort tid etterpå. Den norske måltyven fikk dermed en perfekt start på sesongoppkjøringen under sin nye sjef Rafael Benitez. Strand Larsen kom til Celta forrige sommer som en av klubbens største overganger i klubbens historie. 23-åringen notere seg for fem mål og seks assist på 35 kamper. (NTB)
Tidspunkt: 18-07-2023 - Kl.04:52 - Kilde: NRK - Info


38. Tour of Scandinavia-etappe i Sverige avlyst
Det blir ingen etappe på svensk jord i årets Tour of Scandinavia. Økte kostnader og manglende finansiering gir kutt i sykkelprogrammet. Arrangøren opplyser om endringen i en pressemelding. Det var opprinnelig lagt opp til at kvinnerittet med verdenstourstatus skulle ha en etappe fra Tanum til Strömstad. – En kraftig kostnadsøkning på innkjøp av en rekke varer og tjenester, svekket norsk kronekurs og det faktum at vi ikke har lyktes med å skape et tilstrekkelig inntektsgrunnlag i Sverige, gjør at vi dessverre ser oss nødt til å kutte ut etappen i Sverige i år, sier daglig leder Roy Moberg. Åpningsetappen utsettes med én dag til 23. august. Den går fra Mysen til halden. Alle de øvrige etappene avvikles som planlagt. De to siste sykles i Danmark. (NTB)
Tidspunkt: 05-06-2023 - Kl.09:06 - Kilde: NRK - Info


39. Vålerenga møter Lyn i andre runde i NM for menn
Oppsettet for den andre runden i cupen ble klart torsdag kveld. 15 av 16 lag fra Eliteserien gikk videre fra den første runden, hvor Sandefjord var det eneste laget som ble slått ut. Deres overmenn, Eik Tønsberg, møter Strømsgodset i andre runde. Av de største kampene blir trolig kampen mellom Lyn og Vålerenga. De to Oslo-lagene har møttes tre ganger i cupen siden Lyn rykket ned fra Eliteserien i 2009, sist i 2021. Hele oppsettet ser slik ut: Skjervøy – Alta Tromsdalen – Tromsø Mjølner – HamKam Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Molde Byåsen – Aalesund Strindheim - Ranheim Stjørdals/Blink – Rosenborg Levanger – Kristiansund Brattvåg – Hødd Fjøra – Brann Lysekloster - Sogndal Fana – Åsane Stord – Haugesund Sotra – Sandnes Ulf Vidar – Viking Vard Haugesund – Bryne Arendal – Jerv Notodden – Odd Halsen - Start Eik Tønsberg - Strømsgodset Ørn Horten – Fredrikstad Gjøvik/Lyn - Kongsvinger Gjelleråsen – KFUM Ull/Kisa – Lillestrøm Strømmen - Mjøndalen Frigg – Sarpsborg 08 Bærum – Skeid Lyn – Vålerenga Grorud – Raufoss Kjelsås – Stabæk Kvik halden - Moss
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


40. Kolstad vant som de ville mot halden
Kolstad hadde ingen problemer i hjemmekampen mot halden og vant den første kvartfinalen i sluttspillet i håndball for menn med 28–14. Det var jevnt resultatmessig inntil Kolstad gikk fra 6–5 til 9–5 mot slutten av 1. omgang. Christian Berges mannskap ledet 10–6 ved pause. Kolstad økte på utover i 2. omgang og vant med komfortable 14 mål Sigvaldi Björn Gudjonsson ble hjemmelagets toppscorer med seks mål, mens Håvard Solheim Jenssen scoret fem mål gjestene. Lagene møtes til returoppgjør i halden torsdag. Kvartfinalene avgjøres i best av tre kamper. (©NTB)
Tidspunkt: 15-04-2023 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


41. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, Mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – Innstranda Rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – Molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – Florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal Mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – Kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – Fredrikstad Drøbak/Frogn – Moss Kråkerøy – Kvik halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


42. Kolstad avsluttet sesongen med seier i toppkampen mot Elverum
Elverum hadde lenge overtaket mot Kolstad, men i andre omgang våknet seriemesteren og vant til slutt 30–27 i eliteseriens siste runde. Elverum, som endte som nummer to denne sesongen, ledet store deler av storkampen på hjemmebane. I andre omgang vendte imidlertid trønderne kampen i sin favør og tok sin 21. seier denne sesongen. De tapte bare én kamp og ble seriemester med god margin. Til slutt skilte det åtte poeng ned til Elverum. Janus Dadi Smarason noterte seg for sju mål for Kolstad. Drammen hadde god kontroll på Haslum og vant 30-21, mens Fjellhammer slo Sandnes 32–25. Europacuplaget Nærbø vant hele 41–27 over Kristiansand, mens det endte uavgjort 29–29 mellom ØIF Arendal og Runar Sandefjord. halden slo Bækkelaget 34–33. (©NTB)
Tidspunkt: 02-04-2023 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


43. Mildvær skaper vanskelige kjøreforhold: Skolebusser står i halden
Meteorologisk institutt frykter mildværet skal gi vanskelige kjøreforhold flere steder tirsdag.
Tidspunkt: 20-12-2022 - Kl.12:34 - Kilde: YR.no - Info


44. Ti strake seirer for Kolstad i eliteserien
Serieleder Kolstad la på til ti seirer av like mange mulige da tabelljumbo Sandnes ble slått 32–23 på bortebane i eliteserien håndball for menn lørdag. Den storsatsende klubben har skaffet seg en stor luke på tabelltopp. Elverum og Drammen er begge seks poeng bak, og førstnevnte har også spilt en kamp mer. Torbjørn Bergerud hadde redningsprosent på 56 i sin del av kampen for Kolstad, mens Lars Eggen Rismark heller ikke gjorde det enkelt for hjemmespillerne. Han hadde redningsprosent på 35. 13 utespillere tegnet seg på scoringslista for Kolstad. Magnus Langeland og Adrian Aalberg scoret fire ganger hver, mens Simen Ulstad Lyse bidro med ni assist. Elverum vant 29–27 borte mot Kristiansand. Daniel Gillis Lennart Blomgren scoret ni mål for Elverum, som har 2.-plassen iallfall til Drammen møter femteplasserte Bækkelaget onsdag i rundens siste kamp. Runar Sandefjord slo nestjumbo Haslum 29–26 og klatret til fjerdeplassen. halden avanserte også med 30–25 borte mot Fjellhammer, mens Nærbø klatret opp i ryggen på ØIF Arendal med 33-24-seier. ØIF er fortsatt på den siste sluttspillplassen, men Nærbø og Fjellhammer er poenget bak. (©NTB)
Tidspunkt: 19-11-2022 - Kl.19:36 - Kilde: NRK - Info


45. Strand Larsen klar for spansk klubb
Jørgen Strand Larsen er klar for den spanske klubben Celta Vigo. Det opplyser klubben på sin nettside. Larsen har hatt en strålende sesongen i nederlandske Groningen med 24 mål på 65 kamper. Spissen fra halden har også en fortid i Sarpsborg 08. Lokalavisen Faro de Vigo anslår at overgangssummen ligger på snaue 100 millioner kroner, skriver NTB. Celta Vigo har fire poeng etter tre kamper i La Liga denne sesongen. Strand Larsen kan debutere mot Cadiz fredag.
Tidspunkt: 01-09-2022 - Kl.10:35 - Kilde: NRK - Info


46. – Akseptert bud på Strand Larsen
Ifølge TV 2 har den nederlandske klubben FC Groningen bestemt seg å akseptere et bud fra Celta Vigo for Jørgen Strand Larsen. Den spanske La Liga-klubben skal være villig til å betale over 100 millioner for den norske U21-landslagsspilleren, skriver kanalen. haldenseren har vært åpen om at han ønsker seg nye utfordringer, og nå ventes det at en avtale med den spanske storklubben blir klar i løpet av kort tid. Etter tre runder i La Liga ligger Celta på en foreløpig 12.-plass med fire poeng.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.05:18 - Kilde: NRK - Info


47. Nederlandsk spurtseier i halden – Ludwig best sammenlagt i Tour of Scandinavia
Marianne Vos var sterkest i avslutningen i halden og vant finaleetappen av Tour of Scandinavia. Danske Cecilie Uttrup Ludwig forsvarte sammenlagttrøyen. Vos knust alle i spurte og kontrollerte inn sin fjerde etappeseier i Tour of Scandinavia. – Laget gjorde en fantastisk jobb. Det var en fantastisk uke. Jeg er veldig, veldig fornøyd, sa Vos til TV 2. Det holdt likevel ikke til sammenlagtseier for 35-åringen. For Ludwig var aller sterkest opp Norefjell og kunne juble for etappeseieren på den 5. etappen. Dansken slo tyske Liane Lippert i avslutningen og tok over den gule trøya før finaleetappen til halden. I sammendraget hadde Ludwig en ledelse på 17 sekunder ned til Lippert, og hun lå godt an til å vinne hele rittet før den 6. etappen. Hun forsvarte ledelsen komfortabelt på avslutningsetappen og vant rittet sammenlagt. Katrine Aalerud ble beste norske på 9.-plass, 1.08 minutt bak Uttrup Ludwig. (NTB)
Tidspunkt: 14-08-2022 - Kl.12:43 - Kilde: NRK - Info


48. Danske Ludwig vant fjelletappen i Tour of Scandinavia – tar over sammenlagtledelsen
Cecillie Uttrup Ludwig vant den tøffe fjelletappen i Tour of Scandinavia lørdag. Hun kommer til å kjøre i gul trøye når rittet avsluttes søndag. Marianne Vos herjet tidligere i rittet, men hadde ingen sjanse opp Norefjell. Vos åpnet touren med tre strake seirer, men måtte se seg slått på fredagens etappe til Mysen. På lørdagens 132,9 kilometer lange etappe fra Vikersund til Norefjell kom en enda større nedtur for 35-åringen som syklet i gul ledertrøye. Etappen ble avsluttet med en tøff stigning opp Norefjell de siste ti kilometerne på etappen. Med sju kilometer igjen måtte Vos gi slipp på resten av hovedfeltet. Dermed ble hun hektet av i kampen om etappeseieren og sjansen på å vinne rittet sammenlagt. Det utnyttet Ludwig i den danske mestertrøyen. 26-åringen var aller sterkest opp Norefjell og kunne juble for etappeseieren. Dansken klarte å slå tyske Liane Lippert i avslutningen og vil kjøre i gul trøye på rittets siste etappe. Rittet avsluttes søndag med en kupert etappe fra Lillestrøm til halden. (NTB)
Tidspunkt: 13-08-2022 - Kl.12:34 - Kilde: NRK - Info


49. Kristoff frontar norsk EM-lag
Det er Alexander Kristoff ein satsar på til fellesstarten i EM i sykling i München i midten av august. Han skal bakkast opp av fleire Uno-X-ryttarar. – Vi byggjer laget rundt Alexander som får full oppbakking til ein spurt. Alexander har som mål å få ikle seg europameistertrøya, som han også klarte i 2017, seier sportssjef Hans Falk i Norges Cykleforbund i ei pressemelding. Denne veka vart det klart at Kristoff skal sykle for Uno-X neste sesong. No blir EM ein forsmak på eit framtidig samarbeid. I kvinneklassen er det Susanne Andersen som blir Noregs sterkaste kort i fellesstarten. Ingen norske ryttarar skal køyre tempo under EM. Menn: Alexander Kristoff (Intermarché-Wanty), Jonas Abrahamsen (Uno-X), Rasmus Fossum Tiller (Uno-X), Anders Skaarseth (Uno-X), Syver Wærstad (Uno-X). Rittet for menn går 14. august. Kvinner: Susanne Andersen (Uno-X), Ingvild Gåskjenn (Hitec Products), Stine Borgli (FDJ-Suez-Futuroscope), Malin Eriksen (Keukens Redant). Rittet for kvinner går 21. august. Terreng: Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (halden), Emil Hasund Eid (Kloppa), Mats Tubaas Glende (Soon), Erik Hægstad (Lillehammer), Knut Røhme (Romeriksåsen). Rittet for menn går 19. august, medan rittet for kvinner går 20. august.
Tidspunkt: 04-08-2022 - Kl.10:36 - Kilde: NRK - Info


50. Slik skal andre runde spelast i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: Moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik halden – Fredrikstad, Eidsvold Turn – Kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


51. Slik spelast andre runde i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: Moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik halden – Fredrikstad, Eidsvold Turn – Kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


52. Favorittene til semifinale i eliteseriesluttspillet for menn
Drammen, Elverum, ØIF Arendal og Nærbø er klare for semifinalen i mennenes eliteseriesluttspill i håndball etter nye seirer onsdag. Drammen slo halden med elleve mål på bortebane. Serievinnerne Elverum hadde små problemer med å slå Bækkelaget 38-21 på bortebane, mens ØIF Arendal slo Runar Sandefjord 36-30 og Nærbø slo Kolstad 29-23 i sine hjemmekamper. Ola Hoftun Lillelien ble Drammens toppscorer med åtte mål. Semifinalene blir klare i løpet av uken. (NTB)
Tidspunkt: 27-04-2022 - Kl.19:42 - Kilde: NRK - Info


53. NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet
Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen. Træff, som hadde tatt seg videre til første runde, var ikke med. «Dere har glemt oss», var beskjeden fra Molde-klubben på Twitter. NTB har forsøkt å få kontakt med Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling, men uten hell. Slik var kampoppsettet satt opp: Express – Jerv, Eidsvold IF – Lillestrøm, Surnadal – Kristiansund, Østsiden – Sarpsborg, Verdal – Rosenborg, Hei – Odd, Halsen – Sandefjord, Herd – Molde, Hønefoss – Strømsgodset, Ishavsbyen – Tromsø, Furnes – HamKam, Kolbukameratene – Vålerenga, Djerv 1919 – Haugesund, Rosseland – Viking, Fjøra – Aalesund, Sprint-Jeløy – Moss, Råde – Fredrikstad, Nordstrand – Frigg, Oppsal – Skeid, Gamle Oslo – KFUM Oslo, Ullern – Asker, Bærum – Kvik halden, Lokomotiv Oslo – Eidsvold Turn, Lyn – Stabæk, Follo – Grorud, Gjelleråsen – Kjelsås, Skjetten – Ull/Kisa, Lørenskog – Kongsvinger, Brumunddal - Strømmen, Elverum - Ottestad, Furnes – HamKam, Gjøvik/Lyn - Raufoss, Åskollen – Mjøndalen, Åssiden - Notodden, Flint – Eik Tønsberg, Fram – Ørn Horten, Pors – Arendal, Vindbjart – Flekkerøy, Randesund – Start, Sola – Egersund, Vidar – Staal Jørpeland, Brodd – Bryne, Vardeneset – Sandnes Ulf, Åkra – Vard Haugesund, Bjarg – Fyllingsdalen, Frøya – Fana, Gneist – Sotra, Os – Åsane, Bremnes – Øygarden, Voss – Brann, Florø – Sogndal, Førde – Hødd, Surnadal – Kristiansund, Dahle – Ranheim, Spjelkavik – Brattvåg, Byåsen – Kolstad, Trygg/Lade – Levanger, Tiller – Nardo, Melhus – Strindheim, Orkla – Stjørdals/Blink, Junkeren – Mjølner, Harstad – Senja, Fløya – Skjervøy, Finnsnes – TUIL, Bossekop – Alta.
Tidspunkt: 07-04-2022 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


54. Jonsson er ny sportslig leder i Vålerenga
Joacim Jonsson er Vålerengas nye sportssjef. Det bekrefter klubben på sitt nettsted. – Dette er den mest spennende jobben man kan ha i Fotball-Norge. Jeg er utrolig stolt og ikke minst takknemlig for den tilliten Vålerenga viser meg. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier Jonsson til VIFs nettsted. VG opplyste mandag at Jonsson var aktuell for jobben. Tirsdag kunne flere medier, inkludert NTB, erfare at han var klar. Han møter pressen klokken 13.30 senere tirsdag. Jonsson vil etterfølge Jørgen Ingebrigtsen, som varslet i februar at han ville gi seg i jobben han har hatt i over fire år. Den 47 år gamle svensken har spilt i Fredrikstad og Kvik halden på slutten av 1990-tallet og på 2000-tallet. I tillegg har han vært sportssjef i FFK i seks sesonger. Jonsson har blitt et kjent ansikt i Fotball-Norge som ekspert i både TV 2 og Discovery. Han har også vært involvert som ekspert for VG og VGTV. (NTB)
Tidspunkt: 29-03-2022 - Kl.08:36 - Kilde: NRK - Info


55. Sykkelarrangør fjernet krigsmetafor
I august arrangeres sykkelrittet Tour of Scandinavia i Norge, Sverige og Danmark. Arrangørene har fjernet referansen til krig. Tour of Scandinavia er oppfølgeren til Ladies Tour of Norway og starter i København 9. august, med målgang i halden en knapp uke senere. Dette blir det desidert største sykkelrittet for kvinner i Skandinavia, ifølge arrangøren, med hele verdenseliten på plass. Rittet er planlagt i flere år under navnet «Battle of the North». Krigen i Ukraina har endret på dette. – Vi har brukt flere år på å bygge brandet «Battle of The North», og det er investert betydelige ressurser i forkant av lanseringen. Men vi ønsker ikke å benytte et navn som kan knyttes til krig slik verden nå fremstår, sier rittdirektør Roy Moberg.
Tidspunkt: 24-03-2022 - Kl.06:22 - Kilde: NRK - Info


56. Jakten på Berge-erstatter vil dra ut
Ansettelsen av ny norsk landslagssjef i herrehåndball kommer til å ta tid. Det kan bli august før Christian Berges etterfølger starter opp. Jobben er utlyst, og annonsen hos håndballforbundet avslører en omfattende stillingsinstruks. Søknadsfristen løper til 9. april. – Det er en prosess med utlysning, søknadsfase, intervjuer og vurderinger, sier håndballpresident Kåre Geir Lio til NTB. Han mener at det er god tid til å gjennomføre prosessen og håper den er landet «i sommer». Det er ikke lagt opp til landslagsaktivitet for menn før etter sommerferien i Norge. Jonas Wille, landslagsassistent og klubbtrener i svenske Kristianstad, sa mandag til halden Arbeiderblad at han søker på jobben som Berge-erstatter. NRKs håndballekspert Håvard Tvedten har vært kritisk til håndballforbundets jakt på ny landslagssjef. Særlig har han kritisert at kandidatene må søke på jobben. Norges neste mesterskap er VM i Sverige og Polen i januar neste år. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 22-03-2022 - Kl.11:51 - Kilde: NRK - Info


57. Norges beste gjennom tidene legger opp: – Tanken er tom
Han har ti VM-gull, fire EM-gull og 25 NM-titler. Nå sier orienteringskongen Olav Lundanes stopp etter en eventyrlig karriere. 34-åringen har slitt med skader de siste sesongene. I fjorårets VM i Tsjekkia måtte han bryte, og han innrømmer at det var tungt å ta beslutningen. – Planen var å satse fram til VM i Sveits i 2023, men tanken er tom, og jeg greier ikke lenger legge ned den innsatsen som skal til for å lykkes, sier Lundanes til NRK. Lundanes tok sitt første VM-gull på hjemmebane i Trondheim i 2010 som 22-åring og de to siste på hjemmebane i Østfold i 2019. I årene imellom ble han verdensmester i både sveitsiske, italienske, svenske, estiske og latviske skoger. Seks av VM-titlene har kommet på den lengste distansen. Lundanes har dermed flere VM-gull enn noen andre på «kongedistansen». – Når jeg ser tilbake er jeg godt fornøyd med at jeg har klart å vinne VM i mange forskjellige terrengtyper. Og jeg er glad for at jeg har fått være med så lenge, sier Lundanes. Lundanes kommer fra Eikenos i Ålesund, men har siden 2009 konkurrert for halden SK.
Tidspunkt: 19-02-2022 - Kl.18:07 - Kilde: NRK - Info


58. Valijeva-avgjerd måndag
Idrettens valdgiftsrett (CAS) stadfestar å ha mottatt anke frå IOC, Wada og ISU i Kamila Valijeva-saka. Ei høyring blir halden søndag, avgjerda kjem måndag. Da får kunstløpsportens nye superstjerne vite om ho får lov til å delta i den individuelle OL-konkurransen. Valijeva avgav under den russiske meisterskapen i romjula ei dopingprøve som inneheldt spor etter det forbodne stoffet trimetazidin. Prøvesvaret kom 8. februar, dagen etter at ho var med å vinne OL-gull i lagkonkurransen. Russlands antidopingbyrå (Rusada) oppheva den automatiske suspensjonen slik at ho skulle kunne konkurrere vidare i Beijing medan saka er under behandling. Tre valdgiftsdommen skal behandle saka. Det er italienaren Fabio Iudica, amerikanaren Jeffrey Benz og slovenaren Vesna Bergant Rakocevic. Valijeva skal etter planen starte sin individuelle OL-konkurranse med kortprogram tysdag. Friløpet er torsdag.
Tidspunkt: 12-02-2022 - Kl.14:47 - Kilde: NRK - Info


59. Jæger ute med nytt brudd: – Oppgitt og forbanna
Rett før jul pådro friidrettstalentet Henriette Jæger seg et nytt brudd i foten. Hun var akkurat kommet tilbake fra skaden som ødela store deler av 2021-sesongen. Sesongstarten må igjen utsettes. Det skriver halden Arbeiderblad. – Det er ikke noe alvorlige greier, og jeg slipper heldigvis unna operasjon. Men samtidig er dette det verste som kunne skje akkurat nå. Jeg er bare oppgitt og forbanna egentlig, sier Jæger til halden Arbeiderblad. Les mer om Jægers uheldige fjorsesong her.
Tidspunkt: 07-01-2022 - Kl.08:42 - Kilde: NRK - Info


60. Lexerød tar over VIFs fotballkvinner
Nils Lexerød (45) er Vålerengas nye hovedtrener. Han kommer fra trenerjobben for Norges U23-landslag. Det opplyser Vålerenga i en pressemelding. – Jeg er veldig glad for å få mulighet til å trene en klubb som Vålerenga. I mine øyne er dette den mest attraktive trenerjobben i norsk kvinnefotball akkurat nå, sier Lexerød. Lexerød har tidligere trent Norges U19-landslag for kvinner. Han har også hatt forskjellige trenerroller i Kvik halden og Sarpsborg 08 på herresiden. – Nils bringer med seg kjennskap til hvordan de beste klubbene i Europa tilrettelegger alle sider ved treningsprosessen og spillerutvikling, sier klubbdirektør Harriet Ruud. Vålerenga kom på 4.-plass i Toppserien, 17 poeng bak den suverene serievinneren Sandviken, sist sesong. VIF starter sin sesongoppkjøring 10. januar. (©NTB)
Tidspunkt: 03-01-2022 - Kl.10:08 - Kilde: NRK - Info


61. Norges mixedlag til EM-finale
Det norske laget sikret seg finaleplass i 4 x 50 meter blandet lag i kortbane-EM i svømming søndag. Finalen går søndag kveld og avslutter mesterskapet i Kazan. Det norske laget med Ingeborg Vassbakk Løyning, Christoffer Haarsaker, Jenny halden og Nicholas Lie ble nummer to bak Danmark i sitt heat i kvalifiseringen. Tiden 1.39,79 var den sjuende raskeste i kvalifiseringen, der åtte lag gikk videre til finalen. (NTB)
Tidspunkt: 07-11-2021 - Kl.09:23 - Kilde: NRK - Info


62. Fem norske videre i svømme-EM
Henrik Christiansen er klar for 800-meterfinalen i kortbane-EM. I tillegg er Markus Lie, Christoffer Haarsaker, Nicholas Lia og Jenny halden semifinaleklare. Christiansen tok den nest siste finalebilletten som var tilgjengelig. Det gjorde han på 7.41,21 i det russiske bassenget i Kazan. Tiden var den tredje raskeste i hans heat og sjuende totalt i kvalifiseringen, skriver NTB.
Tidspunkt: 06-11-2021 - Kl.09:13 - Kilde: NRK - Info


63. Lia med nordisk rekord
Nicholas Lia svømte seg til finale i 50 meter butterfly i kortbane-EM fredag. Verken Jenny halden eller Malene Rypestøl kvalifiserte seg til finaledagen. Lia svømte seg til 8.-plass i semifinaleheatene og satte samtidig nordisk rekord med tiden 22,56. Han svømte inn til 22,72 i forsøksheatene, noe som da holdt til norgesrekord. Nå har han altså senket den samtidig som at han har satt nordisk rekord. Finske Riku Pöytäkivi hadde den tidligere rekorden på distansen med tiden 22,65. Finalen går lørdag.
Tidspunkt: 05-11-2021 - Kl.18:59 - Kilde: NRK - Info


64. EM-troppen i svømming klar
Henrik Christiansen er klar for å revansjere en noe skuffende OL-innsats under svømme-EM i kortbane i russiske Kazan tidlig i november. EM er det første av to store internasjonale mesterskap de neste månedene. Det neste er kortbane-VM i Abu Dhabi i desember. Dette er troppen: Stina Kajsa Colleou (Lambertseter), Jenny halden (Bærumsvømmerne), Ingeborg Vassbakk Løyning (Bærumsvømmerne), Malene Rypestøl (Sør), Henrik Christiansen (Lambertseter), André Klippenberg Grindheim (Hamar), Tomoe Zenimoto Hvas (Bærumsvømmerne), Christoffer Tofte Haarsaker (Bergensvømmerne), Jon Jøntvedt (Bryne), Nicholas Savola Lia (Bærumsvømmerne), Markus Lie (Bergensvømmerne).
Tidspunkt: 06-10-2021 - Kl.09:40 - Kilde: NRK - Info


65. Heimdal sikret NM-gull i thriller
Audun Heimdal beholdt roen og vant NM-gull for NTNUI sitt førstelag i stafetten for herrene. – Det var utrolig gøy. Det var så gøy å se på første etappen og se så mange klubbkamerater løpe så bra. Så løper dem stabilt på andreetappen så jeg får det utgangspunktet jeg vil ha. Jørgen Baklid og Eirik Langedal Breivik løp de to første etappene. Dette var Heimdals andre NM-gull på like mange dager. – Jeg har en veldig bra dag fysisk, og klarer å løpe like bra teknisk som i går, som jeg er veldig godt fornøyd med. Det er lenge siden jeg har hatt to så gode og stabile løp på rad. Men Heimdal ble presset helt til siste post av Magne Dæhli for halden. Det skilte kun et snaut halvminutt mellom de to, helt til Heimdal satt inn en sluttspurt. Dermed ble det sølv til halden, mens Kristiansand spurtet inn til bronse.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


66. I denne byen har handelen gått så det suser. Nå forbereder de seg på nedturen.
halden (Aftenposten/E24): Grensebyen halden har hatt tidenes handelsboom. Men nå kommer nedturen. Spørsmålet er hvor stor den blir.
Tidspunkt: 29-07-2021 - Kl.16:18 - Kilde: E24 - Info


67. Viking slapp med skrekken
Alle eliteserielaga som var i aksjon i cupens 1. runde søndag, gjekk vidare. Viking sleit mest, men slo Staal Jørpelands til slutt 3-2. Eks-Vikingspelar Even Østenstad utlikna Vikings leiing to gonger. Viking leia ved pause, men Østensen utlikna etter 53 minutt. Men gleda blei kortvarig, for Rolf Daniel Vikstøl sende Viking til 2-1 eit par minutt seinare. Sju minutt før full tid utlikna Østensen igjen, men på nytt svarte Viking på direkten ved Sebastian Sebulonsen. I Mo i Rana låg det an til cupsjokk i litt over ein omgang. Rana leia 1-0 ved pause mot Bodø/Glimt. Men etter sidebyte fekk Glimt opp tempoet og vann 4-1. Lasse Nordås scora tre av måla. Sarpsborg måtte også slite i halden, der Kvik gav god motstand. Eit sjølvmål på overtid i første omgang og ei scoring fem minutt på overtid i andre omgang gav sarpingane 2-0. Rosenborg hadde ingen problem med Melhus, og vann 7-0. Dei tre siste måla kom på overtid. Vålerenga var klart best i lokaloppgjeret mot Lyn og vann 4-0. Sandefjord hadde heller ingen vanskar, og slo Pors 4-1. Mjøndalen vann 3-0 over Åssiden. Erling Braut Haalands fetter Albert Braut Tjåland scora siste målet då Molde slo Spjelkavik 4-1.
Tidspunkt: 25-07-2021 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


68. Systembolaget har tapt milliarder på fall i norske kunder
STRØMSTAD (E24) Systembolaget doblet inntektene sine under pandemien, men langs norskegrensen er tallene røde. Samtidig kan Vinmonopolet i halden juble: – Vi trodde ikke at denne veksten var mulig, sier butikksjef Anneli Christiansen.
Tidspunkt: 14-07-2021 - Kl.17:18 - Kilde: E24 - Info


69. Etter krasj i 240 kilometer i timen, måtte Caroline (31) lære å gå att
halden (NRK): Caroline Olsen har heldt på å døy tre gongar. Likevel nektar ho å gi seg med roadracing.
Tidspunkt: 27-06-2021 - Kl.20:14 - Kilde: NRK - Info


70. NM-sølv til Fossesholm søndag
Langrennsprofilen Helene Marie Fossesholm fulgte opp lørdagens NM-gull i terrengsykling rundbane med sølv på søndagens dyst i kort løype. Lørdagens bronsevinner Ingrid Bøe Jacobsen fra halden ble for sterk søndag og tok NM-gullet, men Fossesholm tråkket inn til sølvet 9,7 sekunder bak. Bronsen gikk til Sigrid Andrea Fløgstad. Med gull og sølv i terrengsykling-NM seiler Fossesholm opp som en sterk kandidat til Egebergs ærespris. I vinter gikk hun ankeretappen da Norge vant VM-stafetten i langrenn i Oberstdorf. (NTB)
Tidspunkt: 27-06-2021 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


71. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


72. Medaljekandidat kan miste VM
Orienteringsløper Olav Lundanes sliter med skade en drøy uke før VM starter i Tsjekkia. Han pådro seg en hamstringskade i midten av juni, og skal nå til undersøkelse i Oslo. Deretter vil han få oppfølging av Olympiatoppen. – I første omgang er målet å bli løpbar. Det har gått litt framover i det siste. Jeg har derfor fortsatt håp om å rekke VM, forteller Lundanes til halden Arbeiderblad. Fra før har Lundanes 10 VM-gull og fire EM-gull. Både på lang- og mellomdistanse og stafett.
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.07:58 - Kilde: NRK - Info


73. Borg CO2 inngår avtale med Baker Hughes: Viken-industri vil fange CO2
Industri i Fredrikstad, Sarpsborg og halden vil fange og lagre CO?. Nå inngår de intensjonsavtale med teknologileverandøren Baker Hughes.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.13:13 - Kilde: E24 - Info


74. Borg CO? inngår avtale med Baker Hughes: Viken-industri vil fange CO?
Industri i Fredrikstad, Sarpsborg og halden vil fange og lagre CO?. Nå inngår de intensjonsavtale med teknologileverandøren Baker Hughes.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.13:13 - Kilde: E24 - Info


75. Like mange MC-førere som bilførere dør i trafikken om sommeren. For Jens-Petter halden gikk det nesten galt.

Tidspunkt: 03-06-2021 - Kl.19:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


76. Orientering: Tolv løpere VM-klare
Tolv løpere har blitt tatt ut til sommerens orienterings-VM i Tsjekkia. Landslagssjef Janne Salmi mener Norge kan ta medalje i alle øvelsene. Hele laget vil samles til oppladning i Tsjekkia fra 7. til 13. juni. Laget: Kvinner: Andrine Benjaminsen (Lillomarka OL), Victoria Hæstad Bjørnstad (Fossum), Ingrid Lundanes (NTNUI), Marie Olaussen (Fredrikstad SK), Kamilla Steiwer (Fredrikstad SK) Herrer: Magne Dæhli (halden SK), Håvard Sandstad Eidsmo (SPK Freidig), Kasper Fosser (Heming orientering), Audun Heimdal (NTNUI), Eskil Kinneberg (Raumar OL), Olav Lundanes (halden SK), Gaute Steiwer (Fredrikstad SK). Programmet: Lørdag 3. juli – sprint kvalifisering og finale Søndag 4. juli – sprintstafett Tirsdag 6. juli – mellomdistanse kvalifisering og finale Torsdag 8. juli – skogsstafetter Fredag 9. juli – langdistanse (NTB)
Tidspunkt: 02-06-2021 - Kl.06:26 - Kilde: NRK - Info


77. Kvinne innrømmer å ha drept broren i halden

Tidspunkt: 04-05-2021 - Kl.17:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


78. Kvinne erkjenner å ha drept broren i halden

Tidspunkt: 04-05-2021 - Kl.16:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


79. Kvinne siktet for å ha drept sin bror i halden – erkjenner straffskyld

Tidspunkt: 04-05-2021 - Kl.15:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


80. Kvinne i 40-årene siktet for drap i halden

Tidspunkt: 04-05-2021 - Kl.08:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


81. Norske Skog og Borregaard vurderer CO?-fangst: Inngår avtale med Equinors CO?-lager
Industri i Fredrikstad, Sarpsborg og halden vurderer å lagre CO? på norsk sokkel. Nå inngår de intensjonsavtale med Equinor, Shell og Total.
Tidspunkt: 16-04-2021 - Kl.04:06 - Kilde: E24 - Info


82. Beboere evakueres etter jordskred i halden sentrum

Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.05:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


83. 45 evakuert fra sine hjem etter jordskred i halden

Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.04:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


84. Beboere evakueres etter jordskred i halden

Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.01:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


85. Vy kjører daglige tog til Sverige uten passasjerer
Hver morgen i vinter har Vy fortsatt å kjøre morgenruten mellom halden og Göteborg med fullt personale, men uten passasjerer.
Tidspunkt: 13-02-2021 - Kl.07:04 - Kilde: E24 - Info


86. Regjeringen viderefører strenge koronatiltak på Østlandet
Regjeringen viderefører de fleste koronatiltakene som ble innført i forbindelse med mutantutbruddene i Nordre Follo og halden.
Tidspunkt: 09-02-2021 - Kl.13:50 - Kilde: E24 - Info


87. Strand Larsen scoret igjen
Jørgen Strand Larsen har funnet målrytmen for Groningen. Spissen berget poeng i 2-2-kampen mot Twente i nederlandsk æresdivisjon søndag. Groningen lå under 0-2 allerede etter halvspilt første omgang, men etter pause slo vertene tilbake. Strand Larsen fikk gleden av å bli utligningsmann etter 66 minutter. 20-åringen fra halden kriget seg fram på et innlegg fra Gabriel Gudmundsson og styrte inn 2-2 med høyrefoten. Det var Strand Larsens fjerde seriemål på de fem siste kampene. (NTB)
Tidspunkt: 17-01-2021 - Kl.21:26 - Kilde: NRK - Info


88. Håndballforbundet undersøker apekatt-påstand
Drammens Sindre Aho hevder at han ble kalt «jævla apekatt» av en halden-spiller under en kamp onsdag kveld. halden-spilleren nekter - og får støtte av egen klubb.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.13:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


89. Drammen-spiller hevder han ble kalt «jævla apekatt» av motspiller
Drammen Håndball har lagt inn en protest i etterkant av eliteseriekampen mot halden, etter at Drammen-spiller Sindre Aho hevder han ble kalt «apekatt» av en motspiller.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.11:47 - Kilde: NRK - Info


90. Solbakken får Hangeland på laget
NFF melder i en pressemelding at Ståle Solbakken får med seg Kent Bergersen, Brede Hangeland og Andrew Findlay i støtteapparatet sitt på landslaget. Hangeland, som i dag er fotballekspert for TV 2, går inn i en nyopprettet rolle som spilleransvarlig. Han får et oppfølgingsansvar for enkeltspillerne på A-landslaget både på og utenfor banen. TV 2 melder at Hangeland skal jobbe for kanalen ut året. Bergersen går inn i rollen som assistentrener på landslaget. Han har tidligere vært hovedtrener for Kvik halden. Findlay får jobb som analytiker med hovedansvaret for alle analyseoppgaver for A-landslaget. Han har jobbet som analytiker for Solbakken i FC København. – Dette er et godt sammensatt støtteapparat med ulike spisskompetanser. Teamet er en blanding av kontinuitet og fornyelse, og har ulike styrker. Jeg er opptatt av å sette sammen egenskaper som skal bidra til å levere på treningsbanen, utenfor banen og mellom samlinger, sier Ståle Solbakken i pressemeldingen.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


91. Norske gründere dropper billige fabrikker i Kina - går for «Made in halden»
halden (Aftenposten/E24): Fabrikker i halden og på Hadeland merker større pågang fra norske oppstartsbedrifter. Stadig flere flytter nå produksjonen hjem fra Kina.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.23:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


92. Direkte: Kan FyllingenBergen ende den vonde rekken?
Målservice: FyllingenBergen møter halden på hjemmeparkett. Avkast kl. 17.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.22:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


93. Da kineserne misforsto ordren, ble denne norske oppfinnelsen «Made in halden»
halden (Aftenposten/E24): Fabrikker i halden og på Hadeland merker større pågang fra norske oppstartsbedrifter. Stadig flere flytter nå produksjonen hjem fra Kina.
Tidspunkt: 01-11-2020 - Kl.20:30 - Kilde: E24 - Info


94. Kjellings Drammen rundspilt
Kristian Kjellings Drammen har hatt en godkjent start på årets eliteserie, men ble tidvis rundspilt av Kolstad da lagene møttes i eliteserien onsdag kveld. Drammen slet med mange tekniske feil, scoret bare 21 mål, og Kolstad vant til slutt 27-21. Drammen ligger på en tredjeplass på tabellen bak Elverum og ØIF Arendal, mens Kolstad er nummer syv. Samtidig vant halden 33-31 hjemme mot Haslum, og Nærbø slo Sandefjord 33-27.
Tidspunkt: 28-10-2020 - Kl.20:50 - Kilde: NRK - Info


95. Norske Skog kutter i halden: – Sørgelige nyheter
Norske Skog vet ikke hvor mange som vil miste jobben når Saugbrugs-anlegget i halden går fra tre til to papirmaskiner. – Forferdelig trist, sier ordføreren i halden.
Tidspunkt: 22-10-2020 - Kl.07:26 - Kilde: E24 - Info


96. Norske Skog stenger papirmaskin i halden
Norske Skog taper penger og stenger permanent en papirmaskin i halden. Konsernsjefen er kritisk til manglende statlig kompensasjon og at nettleien nå vil øke.
Tidspunkt: 22-10-2020 - Kl.06:19 - Kilde: E24 - Info


97. Elverum avgjorde i siste sekund
halden sto med fire tap og én seier før møtet med serieleder Elverum, men ledet 19–15 halvveis. Kampen endte likevel 33–32 til Elverum etter at Josef Pujol scoret ett sekund før slutt. Elverum står med ti poeng på fem runder og leder eliteserien.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.20:01 - Kilde: NRK - Info


98. REMA1000-ligaen: Oppkjøringskamper for herrer sesongen 20/21

Sesongen nærmer seg med stormskritt og det er den tiden på året hvor man skal teste styrke, spille inn nye spillere og finpusse systemer. REMA1000-ligaen for menn starter allerede onsdag 26.august med følgende to oppgjør; Haslum HK – Drammen HKØIF Arendal – halden Topphåndball For å teste styrken spiller lagene treningskamper og vi har her […]

The post REMA1000-ligaen: Oppkjøringskamper for herrer sesongen 20/21 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 07-08-2020 - Kl.14:52 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


99. Kvinne død etter knivstikking i halden, en mann pågrepet
Kvinnen i 60-årene som ble kritisk skadd i en knivstikking i halden tidlig onsdag morgen, er erklært død. En mann i 30-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.11:27 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. Kvinne død etter knivstikking i halden
Kvinnen i 60-årene som ble kritisk skadd i en knivstikking i halden natt til onsdag, er erklært død. En mann i 30-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.10:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


101. Kvinne kritisk skadd etter knivstikking i halden – mann pågrepet
En kvinne i 60-årene fraktes til sykehus med kritiske skader etter å ha blitt knivstukket i halden natt til onsdag. En mann i 30-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.04:37 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Kvinne erklært død etter knivstikking i halden
En kvinne i 60-årene fraktes til sykehus med kritiske skader etter å ha blitt knivstukket i halden natt til onsdag. En mann i 30-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.04:37 - Kilde: Aftenposten - Info


103. En person funnet død etter rekkehusbrann i halden
En omkommet person er funnet i et brennende rekkehus i halden tirsdag morgen.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.08:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


104. En person funnet død etter rekkehusbrann i halden
En omkommet person er funnet i et brennende rekkehus i halden tirsdag morgen.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.05:01 - Kilde: Aftenposten - Info


105. halden ber om karantenefritak for alle sine innbyggere
halden kommune ber i et brev til Helsedirektoratet om at hele kommunen får unntak fra karantenebestemmelsene. Det var halden Arbeiderblad som omtalte saken først.
Tidspunkt: 26-05-2020 - Kl.06:02 - Kilde: E24 - Info


106. Mann omkom i trafikkulykke i Østfold
En mann mistet livet i en kollisjon mellom en varebil og en liten lastebil på fylkesvei 21 mellom halden og Aremark tirsdag.
Tidspunkt: 19-05-2020 - Kl.13:56 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Atomopprydningen i Norge kan koste 20 milliarder kroner
Rivingen av atomanleggene i halden og på Kjeller og arbeidet etterpå kan koste rundt 20 milliarder kroner, viser en ny rapport.
Tidspunkt: 14-05-2020 - Kl.12:31 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Gjellestadskipet skal graves ut
For første gang på mer enn 100 år skal et vikingskip graves ut i Norge. Regjeringen bevilger 15,6 millioner kroner til utgravingen av Gjellestadskipet i halden.
Tidspunkt: 11-05-2020 - Kl.20:37 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Stengt svenskegrense gir polsjokk i halden og andre grensebyer
Polutsalgene i grensebyene setter omsetningsrekord. Men folk flest drikker ikke mer under koronakrisen.
Tidspunkt: 06-05-2020 - Kl.18:59 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Mange småbedrifter får ikke dekket faste utgifter: – Kompensasjonsordningen er usosial
halden/OSLO (Aftenposten/E24): Egenandel og bunnfradrag gjør at koronarammede bedrifter med faste utgifter under 15.000 ikke får utbetalt støtte. Finansministeren åpner for å endre ordningen.
Tidspunkt: 24-04-2020 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Viktig Fyllingen-seier
Fyllingen klatret opp på sluttspillplass etter at de slo halden hjemme.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.18:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


112. Direkte: Kan Fyllingen klatre opp på sluttspillplass?
Sesongen drar seg til når Fyllingen får besøk av halden i en viktig kamp om sluttspillplassene.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.16:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Direkte: Kan Fyllingen klatre opp på sluttspillplass?
Sesongen drar seg til når Fyllingen får besøk av halden i en viktig kamp om sluttspillplassene.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.13:30 - Kilde: Aftenposten - Info


114. Viktig Fyllingen-seier
Fyllingen klatret opp på sluttspillplass etter at de slo halden hjemme.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.13:30 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Islandsk motstand for halden
haldens handballherrar skal ut mot islandske Valur i kvartfinalen i Challenge Cup. halden slo ut russiske Neva i ein høgdramatisk bortekamp då kvartfinalebilletten vart sikra søndag. Mannskapet til Jan Thomas Lauritzen skal ha heimekamp først. Han blir spelt anten 21. eller 22. mars. Returkampen går helga etter. Vinnaren skal møte vinnaren av greske AEK Aten og Potaisa Turda frå Romania i semifinalen. Den første av det oppgjeret blir spelt 25. eller 26. april. Også der får halden heimekamp først dersom det blir avansement.
Tidspunkt: 18-02-2020 - Kl.12:51 - Kilde: NRK - Info


116. halden videre i Challenge Cup
Tore Bjelke Schrøders mål på kampens siste skudd gjorde at halden slo russiske Neva 23–21 og tok seg videre i Challenge Cup med 46–45 totalt søndag. haldens håndballherrer kunne med det juble for avansement til kvartfinale i Challenge Cup.
Tidspunkt: 16-02-2020 - Kl.18:56 - Kilde: NRK - Info


117. Hockeykvinnene slo Ungarn
De norske hockeykvinnene åpnet firenasjonersturneringen i halden med 6-1 over Ungarn i kveld. Line Bialik Øien scoret tre av målene. Fredag møter Norge Frankrike, som vant 4-2 over Slovakia.
Tidspunkt: 06-02-2020 - Kl.22:00 - Kilde: NRK - Info


118. Flere branner i natt - Kvinne omkom i Moss
En kvinne i 60-årene er bekreftet omkommet etter en brann i Moss lille julaften. Også i Arendal og i halden brant det natt til julaften.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.11:34 - Kilde: Aftenposten - Info


119. En person sendt til sykehus etter brann i Moss, full fyr i halden og i Arendal hoppet beboere fra veranda
En person ble sendt til sykehus etter brann i en firemannsbolig i Moss sentrum sent mandag kveld. Natt til julaften brøt det også ut brann i halden og i Arendal.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.08:47 - Kilde: Aftenposten - Info


120. En person kritisk skadet i brann i Moss, full fyr i halden og i Arendal hoppet beboere fra veranda
En person er kritisk skadet etter brann i en firemannsbolig i Moss sentrum sent mandag kveld. Natt til julaften brøt det også ut brann i halden og i Arendal.
Tidspunkt: 24-12-2019 - Kl.02:25 - Kilde: Aftenposten - Info


121. To politibetjenter avhørt etter å ha skutt kvinne i halden
Spesialenheten har avhørt to politibetjenter involvert i en hendelse i halden onsdag, hvor en kvinne ble skutt i låret. Kvinnen er fortsatt innlagt på sykehus.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.11:25 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Politiet skjøt kvinne i låret i halden
En kvinne i 30-årene ble skutt i låret av politiet etter det politiet karakteriserer som en truende situasjon i halden onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 11-12-2019 - Kl.17:08 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Kvinne dømt til 16 års fengsel for å ha drept mannen sin i halden i 2015
En kvinne i 40-årene er i halden tingrett dømt til 16 års fengsel for å ha drept mannen sin. Hun erkjenner å ha tatt livet av mannen, men ikke straffskyld.
Tidspunkt: 09-12-2019 - Kl.15:56 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Kvinne dømt til 16 års fengsel for å ha drept mann i halden i 2015
En kvinne i 40-årene er i halden tingrett dømt til 16 års fengsel for å ha drept mannen sin i mai 2015.
Tidspunkt: 09-12-2019 - Kl.15:08 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Kvinne pågrepet for å hugge mann med kjøttøks i halden
En kvinne i slutten av 20-årene er pågrepet for å hugge en mann i 40-årene med kjøttøks i halden natt til lørdag. Fornærmede er kjørt til sykehus.
Tidspunkt: 30-11-2019 - Kl.06:15 - Kilde: Aftenposten - Info


126. To knivstikkinger i Oslo i natt, knivstikking også i Bergen og halden
Ingen av personene ble påført alvorlige skader.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


127. Politiet rykket ut på fire knivstikkinger
Det meldes om to knivstikkinger i Oslo i natt, i tillegg til lignende hendelser i Bergen og halden. Ingen av personene ble påført alvorlige skader.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Mann knivstukket i ryggen i halden
En mann i 30-årene oppsøkte natt til søndag politiet i halden med knivskader i ryggen.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.06:04 - Kilde: Aftenposten - Info


129. Elverum videre til NM-finalen
Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.
Tidspunkt: 13-11-2019 - Kl.20:21 - Kilde: NRK - Info


130. Haslum klar for NM-finale
Haslums håndballherrer er klar for NM-finale i romjulen etter å ha banket FyllingenBergen 27–16 på bortebane i tirsdagens semifinale. I en målfattig affære, som på mange måter ble keepernes kamp, var Haslum hele veien et lite hakk foran vertene. I finalen skal Haslum møte enten halden eller Elverum. NM-finalen spilles 29. desember.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.21:03 - Kilde: NRK - Info


131. Gjorde jobben i vinterkulden – Åsane klare for opprykksfinale
Åsane har kun ett hinder igjen før de kan returnere til 1. divisjon, etter at de søndag slo Kvik-halden 2–1 i halden.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.15:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


132. Gjorde jobben i vinterkulden – Åsane klare for opprykksfinale
Åsane har kun ett hinder igjen før de kan returnere til 1. divisjon, etter at de også vant bortekampen mot Kvik halden.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.14:02 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Åsane tok første stikk i opprykkskvaliken
Åsane fikk en best mulig start på veien mot opprykk til 1. divisjon, da de slo Kvik halden lørdag.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.19:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


134. Åsane tok første stikk i opprykkskvaliken
Åsane fikk en best mulig start på veien mot opprykk til 1. divisjon, da de slo Kvik halden lørdag.
Tidspunkt: 02-11-2019 - Kl.15:32 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Fra halden til Kragerø: Vi testet kyststien i et av våre mest utbygde landskaper
Det er stier i fjellet, og det er stier i skogen. Men en av de mest varierte går langs kysten, tvers gjennom Oslo.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.06:39 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Egersund ute av opprykkskampen etter tap mot Kvik halden
Kvik halden scoret på sine sjanser, mens Egersund ikke klarte å omsette sine i mål. Det var den største forskjellen på lagene da Kvik vant 3–0 i Idrettsparken.
Tidspunkt: 06-10-2019 - Kl.15:28 - Kilde: Aftenposten - Info


137. I Strømstad selges nok vin til at hver innbygger kan drikke over en liter hver dag
STRØMSTAD/halden (Aftenposten): Nordmenn på dagstur til svenske Systembolag på grensen handler vin og sprit for 2,2 milliarder kroner. Det viser helt ferske beregninger.
Tidspunkt: 28-09-2019 - Kl.07:39 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Båtbrann i halden sentrum spredde seg til brygge og bil
Det brant i en fritidsbåt i halden sentrum søndag. Brannen spredte seg til en brygge og en personbil parkert ved brygga.
Tidspunkt: 22-09-2019 - Kl.13:00 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Arkeo­loger har funnet kjølen på Gjelle­stad­skipet i god stand
Kjølen på Gjellestadskipet er funnet i god stand. Vikingskipet ble funnet på Gjellestad i halden i 2018.
Tidspunkt: 05-09-2019 - Kl.16:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


140. Moberg tar over grønn trøye
Emilie Moberg vant begge spurtetappene under dagens etappe av Ladies Tour of Norway. Dermed kan hun ta på seg den grønne spurt-trøya når hun skal sykle til hjembyen halden i morgen i den 3. etappen. – Det er stas med trøye, det var målet mitt i dag, sier Moberg til NRK.
Tidspunkt: 23-08-2019 - Kl.19:05 - Kilde: NRK - Info


141. Norske Skog jubler: halden-fabrikk får CO2-millioner
Regjeringen vil gi Norske Skog Saugbrugs i halden full CO2-kompensasjon, noe som gir fabrikken til sammen 233,5 millioner kroner ekstra til og med 2021.
Tidspunkt: 09-08-2019 - Kl.07:49 - Kilde: E24 - Info


142. Norske Skog jubler: halden-fabrikk får CO2-millioner
Regjeringen vil gi Norske Skog Saugbrugs i halden full CO2-kompensasjon, noe som gir fabrikken til sammen 233,5 millioner kroner ekstra til og med 2021.
Tidspunkt: 09-08-2019 - Kl.07:49 - Kilde: E24 - Info


143. Norge i leiinga
Caroline Graham Hansen sender Norge i leiinga på straffe før det er spela fem minutt. Keeper er etter ballen, men rekk ikkje fram. Maria Thorisdottir blir halden i feltet.
Tidspunkt: 17-06-2019 - Kl.21:05 - Kilde: NRK - Info


144. Fredrikstad vant prestisjestafett
Fredrikstad SK vant kvinnestafetten under Venla/Jukola i Finland, som er verdens største orienteringsstafett. De kjempet lenge mot svenske IFK Göteborg, men på den siste etappen avgjorde landslagsløper Kamilla Olaussen i favør Fredrikstad. Flere norske lag markerte seg i Finland. Nydalens SK ble nummer fem, mens halden SK endte på 6. plass.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


145. 18-åring omkom i trafikkulykke i halden
En 18 år gammel mann fra halden omkom i en trafikkulykke fredag morgen. Bilen han satt i kolliderte med en lastebil.
Tidspunkt: 14-06-2019 - Kl.11:06 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Mann omkom i trafikkulykke i halden
Én mann er bekreftet omkommet etter at en personbil og lastebil frontkolliderte ved Svinesundparken i halden
Tidspunkt: 14-06-2019 - Kl.05:03 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Først felte beveren et tre. Så halden-toget.
En bever som nektet å respektere helligdagsfreden felte 1. pinsedag et tog på vei fra halden til Oslo.
Tidspunkt: 09-06-2019 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Syk og død fisk i elver i halden og Bærum
Laksefiskere har varslet Mattilsynet om syk og død fisk i Enningdalselven i halden og i Sandvikselven i Bærum. Årsaken er foreløpig ikke kjent.
Tidspunkt: 07-06-2019 - Kl.21:17 - Kilde: E24 - Info


149. Syk og død fisk i elver i halden og Bærum
Laksefiskere har varslet Mattilsynet om syk og død fisk i Enningdalselven i halden og i Sandvikselven i Bærum. Årsaken er foreløpig ikke kjent.
Tidspunkt: 07-06-2019 - Kl.21:17 - Kilde: E24 - Info


150. Syk og død fisk i elver i halden og Bærum
Laksefiskere har varslet Mattilsynet om syk og død fisk i Enningdalselven i halden og i Sandvikselven i Bærum. Årsaken er foreløpig ikke kjent.
Tidspunkt: 07-06-2019 - Kl.19:22 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Ektepar i halden truet med kniv av innbruddstyver
Et ektepar ble truet med kniv da to personer brøt seg inn huset deres i Batteriveien i halden mandag morgen. En mann i 20-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 20-05-2019 - Kl.11:44 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Bryne gikk på sesongens første tap
Kvik halden ble for sterke da Jan Halvor Halvorsens menn gikk på årets første tap.
Tidspunkt: 12-05-2019 - Kl.20:02 - Kilde: Aftenposten - Info


153. 2. runde fotball-NM menn
Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sogndal, Jerv – Sandefjord, Kjelsås – Skeid, Lørenskog – Ull/Kisa, Levanger – Stjørdals/Blink, Moss – Kongsvinger. Vard Haugesund – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 06-05-2019 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


154. Uavgjort etter drømmestart for Hødd
Hødd ledet 1–0 til pause mot Kvik halden, men for tredje gang i år spilt Hødd 1–1 i 2.-divisjon.
Tidspunkt: 05-05-2019 - Kl.18:32 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Fredrikstad beste norske i tiomila
En strålende avslutning av ankerkvinne Kamilla Olaussen gjorde at Fredrikstad SK løp inn til fjerdeplass i orienteringsstafetten tiomila. Dermed ble Fredrikstad beste norske lag på kvinnesiden. halden ble nummer ni, mens finske Tampereen Pyrintö vant.
Tidspunkt: 27-04-2019 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


156. Dagbladets tabelltips: I år MÅ Fredrikstad rykke opp
Slik tror vi det går i 2.divisjon avdeling 1 med Sola, Byåsen, Kvik halden, Fredrikstad, Bryne, Hødd, Nardo, Levanger, Egersund, Arendal, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Vidar og Moss.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


157. Dagbladets tabelltips: Slik går det i 2.divisjon avdeling 1
Slik tror vi det går i 2.divisjon avdeling 1 med Sola, Byåsen, Kvik halden, Fredrikstad, Bryne, Hødd, Nardo, Levanger, Egersund, Arendal, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Vidar og Moss.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


158. «Viken var regionen som ingen ville ha. Nå har næringslivet gjort den enda større»
Fra halden til Hallingdal, men uten Oslo i midten. Det ble for dumt for NHO, som samlet alt til ett rike. 
Tidspunkt: 19-03-2019 - Kl.17:35 - Kilde: E24 - Info


159. «Viken var regionen som ingen ville ha. Nå har næringslivet gjort den enda større»
Fra halden til Hallingdal, men uten Oslo i midten. Det ble for dumt for NHO, som samlet alt til ett rike. 
Tidspunkt: 19-03-2019 - Kl.17:35 - Kilde: E24 - Info


160. Glatt på veiene. E6 stengt i begge retninger i Østfold
Øst politidistrikt melder om flere biler som har kjørt av veien i områdene Vestby, Sarpsborg og halden. E6 er stengt ved Vestby.
Tidspunkt: 09-03-2019 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


161. Glatt på veiene. E6 stengt i begge retninger på Østlandet.
Øst politidistrikt melder om flere biler som har kjørt av veien i områdene Vestby og mellom Sarpsborg og halden. E6 er stengt i begge retninger ved Vestby.
Tidspunkt: 09-03-2019 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Glatt på veiene. E6 åpnet igjen i Akershus.
Øst politidistrikt melder om flere biler som har kjørt av veien i områdene Vestby og mellom Sarpsborg og halden. E6 var stengt i begge retninger ved Vestby.
Tidspunkt: 09-03-2019 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Mann pågrepet etter «makaber tilgrising» med avføring
I flere uker har noen smurt avføring på bygninger i halden. Nå tror politiet de har tatt gjerningsmannen.
Tidspunkt: 24-02-2019 - Kl.07:02 - Kilde: Aftenposten - Info


164. To til sykehus etter boligbrann i halden
To personer er fraktet til sykehus etter at de ble evakuert ut av en bolig som sto i full fyr i halden onsdag morgen. Brannvesenet har kontroll på brannen.
Tidspunkt: 06-02-2019 - Kl.05:40 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Opprydding av norsk atomsøppel mangler penger – ber om krisemøte med Stortinget
Opprydningen etter atomreaktorene i halden blir tre ganger dyrere enn antatt. Nå ber Institutt for energiteknikk (IFE) om krisemøte med Stortinget for å få mer penger.
Tidspunkt: 28-01-2019 - Kl.22:39 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Fikk sin drømmeavslutning
Han spilte sin siste cupfinale, og keeperveteranen Morten Nergaard som gir seg etter sesongen storspilte da Elverum sikret seg cupmesterskapet mot halden. – Ekstra deilig å spille såpass bra i dag, sier han.
Tidspunkt: 30-12-2018 - Kl.20:36 - Kilde: NRK - Info


167. NM-finale: Elverum ble Norgesmester

Herrenes NM-finale endte som forventet, men ikke uten kamp. For Elverum var storfavoritter før møtet med halden Topphåndball i Oslo Spektrum lørdag kveld. halden kom imidlertid godt ut fra start og hadde ledelsen på 2-1, men Elverum tok raskt grep på kampen og viste at de var storebror. Mye takket være sisteskanse Morten Nergaard som […]

The post NM-finale: Elverum ble Norgesmester appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 29-12-2018 - Kl.22:28 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


168. Drapssiktet i Sarpsborg varetektsfengslet i fire uker
Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg fredag, ble lørdag varetektsfengslet i fire uker i halden tingrett.
Tidspunkt: 29-12-2018 - Kl.12:29 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Bombesiktet fengslet i fire uker
Mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet i Ski er i halden tingrett fengslet i fire uker. Han anket avgjørelsen på stedet.
Tidspunkt: 08-12-2018 - Kl.23:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. Vil fengsle 40-åring etter bombeforsøk mot politihuset i Ski
40-åringen som er siktet for drapsforsøk etter at det ble funnet en sprengladning på politihuset i Ski, fremstilles for fengsling i dag ved halden tingrett.
Tidspunkt: 08-12-2018 - Kl.13:49 - Kilde: Aftenposten - Info


171. 40-åring siktet etter bombeforsøket på politihuset i Ski fremstilles for fengsling i dag
40-åringen som er siktet for drapsforsøk etter at det ble funnet en sprengladning på politihuset i Ski, fremstilles for fengsling i dag ved halden tingrett.
Tidspunkt: 08-12-2018 - Kl.13:02 - Kilde: Aftenposten - Info


172. Elverum og halden i NM-finalen
Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.
Tidspunkt: 14-11-2018 - Kl.22:17 - Kilde: NRK - Info


173. halden kriget seg til cupfinale
halden snøt ØIF Arendal for cupfinalebillett i håndball da de tirsdag kveld gikk opp i ledelsen og vant 27-26 i kampens siste sekund. Det andre cupfinalelaget blir vinneren av onsdagens semifinale mellom Elverum og Bækkelaget.
Tidspunkt: 13-11-2018 - Kl.22:09 - Kilde: NRK - Info


174. Hvem er begravet i Jellestadskipet? | Glørstad, Iversen og Aannestad
Kongen i det nye vikingskipsfunnet i halden kan like gjerne vise seg å være en dronning
Tidspunkt: 07-11-2018 - Kl.18:30 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Arkeologer har funnet spor av et vikingskip i halden
Spor av et vikingskip og en rekke gravhauger og hus fra jernalderen er avdekket ved Jellhaugen i halden kommune.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.15:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


176. Arkeologer har funnet spor av et vikingskip i halden
Spor av et vikingskip og en rekke gravhauger og hus fra jernalderen er avdekket ved Jellhaugen i halden kommune.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.07:10 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Arkeologer har funnet spor av et vikingskip i halden
Spor av et vikingskip og en rekke gravhauger og hus fra jernalderen er avdekket ved Jellhaugen i halden kommune.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.07:10 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Ein avhalden og respektert politikar har gått bort
Tidlegare stortingsrepresentant og ordførar i Askvoll kommune, Jorunn Ringstad, døydde onsdag 12. september, 75 år gammal.
Tidspunkt: 18-09-2018 - Kl.19:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. Fri oss fra Viken | Karin Moe Røisland
Hvorfor skal halden og Hallingsskarvet slås sammen, hva har vi felles? spør folk. Og ingen svarer.
Tidspunkt: 11-09-2018 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Tons of Rock flytter fra halden til Oslo
Den siste helgen i juni blir rockefestivalen arrangert på Ekebergsletta. – Ingen begrensning på hvor store artister vi kan få, sier festivalsjefen.
Tidspunkt: 15-08-2018 - Kl.07:58 - Kilde: Aftenposten - Info


181. 14 år gammel jente døde etter badeulykke i halden
Den 14 år gamle jenten som ble hentet opp av vannet og fløyet til sykehus etter en badeulykke i halden onsdag, døde fredag.
Tidspunkt: 27-07-2018 - Kl.18:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


182. 14 år gammel jente døde etter badeulykke i halden
Den 14 år gamle jenta som ble hentet opp av vannet og fløyet til sykehus etter en badeulykke i halden onsdag, døde fredag.
Tidspunkt: 27-07-2018 - Kl.14:59 - Kilde: Aftenposten - Info


183. Tilstanden kritisk for 14-årig jente etter badeulykke i halden
Tilstanden er kritisk for ei jente (14) som ble hentet opp av vannet i Krusetjern noen kilometer fra halden sentrum onsdag kveld.
Tidspunkt: 26-07-2018 - Kl.04:38 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Skogbrannene i Sør-Norge tærer på ansatte og budsjetter
Arbeidsmiljøloven settes til side når skogbrannene herjer i Sør-Norge. Det bekymrer brannsjef Ole Christian Torgalsbøen i halden og Aremark brannvesen.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.13:34 - Kilde: E24 - Info


185. Skogbrannene i Sør-Norge tærer på ansatte og budsjetter
Arbeidsmiljøloven settes til side når skogbrannene herjer i Sør-Norge. Det bekymrer brannsjef Ole Christian Torgalsbøen i halden og Aremark brannvesen.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.13:34 - Kilde: E24 - Info


186. Skogbrannene i Sør-Norge tærer på ansatte og budsjetter
Arbeidsmiljøloven settes til side når skogbrannene herjer i Sør-Norge. Det bekymrer brannsjef Ole Christian Torgalsbøen i halden og Aremark brannvesen.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.09:35 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Sivilforsvar og to helikoptre satt inn mot skogbrann i Østfold
Det brenner mandag kveld flere steder i skogen øst for halden i Østfold.
Tidspunkt: 09-07-2018 - Kl.19:39 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Både skuffelse og jubel over nedlegging av haldenreaktoren
Ansatte fortviler, mens miljøbevegelsen jubler etter vedtaket om å stanse driften ved atomreaktoren i halden.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.19:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


189. IFE legger ned haldenreaktoren – ansatte skuffet
Styret ved Institutt for energiteknikk (IFE) har besluttet å legge ned virksomheten ved atomreaktoren i halden. De ansatte er svært skuffet.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.17:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


190. Forvirring om haldenreaktorens framtid
Ved en feiltakelse sendte regjeringen ut en pressemelding om at haldenreaktoren legges ned. Saken styrebehandles onsdag morgen, men ingen avgjørelse er tatt.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.16:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


191. IFE har vedtatt å legge ned haldenreaktoren
Styret ved Institutt for energiteknikk (IFE) har besluttet å legge ned virksomheten ved atomreaktoren i halden.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


192. IFE legger ned haldenreaktoren – ansatte skuffet
Styret ved Institutt for energiteknikk (IFE) har besluttet å legge ned virksomheten ved atomreaktoren i halden. De ansatte er svært skuffet.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Både skuffelse og jubel over nedlegging av haldenreaktoren
Ansatte fortviler, mens miljøbevegelsen jubler etter vedtaket om å stanse driften ved atomreaktoren i halden.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


194. Regjeringen sendte ut pressemelding om nedleggelse av én av Norges to atomreaktorer ved en feiltakelse
Ved en feiltakelse sendte regjeringen ut en pressemelding om at haldenreaktoren legges ned. Saken styrebehandles onsdag morgen, men ingen avgjørelse er tatt.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.08:21 - Kilde: Aftenposten - Info


195. NRK: Én av Norges to atomreaktorer blir lagt ned
haldenreaktoren, som er verdens eldste tungtvannsreaktor, blir lagt ned, ifølge NRK.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.07:47 - Kilde: Aftenposten - Info


196. I dag kan én av Norges to atomreaktorer bli lagt ned
haldenreaktoren, verdens eldste tungtvannsreaktor, går en uviss framtid i møte. Onsdag skal styret ved Institutt for Energiteknikk (IFE) avgjøre dens skjebne.
Tidspunkt: 27-06-2018 - Kl.05:20 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Menn tok bilskilt og stakk til skogs etter utforkjøring
Politiet satte inn helikopter i letingen etter minst to menn som var involvert i en utforkjøring i halden. Vitner så dem løpe til skogs – med bilskiltene.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.05:31 - Kilde: Aftenposten - Info


198. 19-åring til sykehus etter mulig kullosforgiftning i småbåt i halden
En gutt på 19 år ble sendt til Ullevål sykehus etter å ha fått i seg eksos i en småbåt i halden. Tilstanden er trolig ikke kritisk.
Tidspunkt: 20-06-2018 - Kl.22:09 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Ordfører om Norske Skog-kjøp: – Ønsker dem lykke til
Ordføreren i halden ønsker Oceanwood lykke til som eier av Norske Skogs papirfabrikker, og håper den nye eieren vil investere og utvikle bedriften.
Tidspunkt: 04-05-2018 - Kl.10:00 - Kilde: E24 - Info


200. Ordfører om Norske Skog-kjøp: – Ønsker dem lykke til
Ordføreren i halden ønsker Oceanwood lykke til som eier av Norske Skogs papirfabrikker, og håper den nye eieren vil investere og utvikle bedriften.
Tidspunkt: 04-05-2018 - Kl.09:11 - Kilde: E24 - Info


201. Hva skjedde med InterCity-prosjektet? Alt så ut til å gå på skinner
I 2012 sa Jernbaneverket at InterCity mellom Oslo og halden, Lillehammer og Skien kunne stå ferdig i 2022. Her forklarer den nye sjefen hvorfor 2025–2028 er mer ønskelig.
Tidspunkt: 25-02-2018 - Kl.08:37 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Mann med skuddskader til sykehus i halden
En mann i 30-årene ble fraktet fra Tistedal i halden til sykehus med skuddskader lørdag kveld.
Tidspunkt: 24-02-2018 - Kl.20:56 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Kvinne meldte seg til politiet om tre år gammelt drap
Politiet har pågrepet og siktet en kvinne som har fortalt at hun drepte en mann i halden i 2015. Inntil nylig ble saken sett på som et mistenkelig dødsfall.
Tidspunkt: 20-02-2018 - Kl.13:28 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Turgåer fant smuglerdepot i skogen
I helgen fant en turgåer omtrent 1.650 liter alkohol i en skog i halden.
Tidspunkt: 22-01-2018 - Kl.15:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


205. Turgåer fant alkoholdepot i skogen
I helgen fant en turgåer omtrent 1.650 liter alkohol i en skog i halden. Det lå rundt 800 liter øl, 300 liter vin og 550 liter brennevin på stedet.
Tidspunkt: 22-01-2018 - Kl.13:00 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Sperringer i halden opphevet 
Sperringen som ble opprettet etter funn av en bombelignende gjenstand i halden, er opphevet. Gjenstanden viste seg å være ufarlig.
Tidspunkt: 23-12-2017 - Kl.01:46 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Område i halden avsperret 
Politiet i Østfold har sperret av et område i halden etter funn av en bombelignende gjenstand i en leiebil.
Tidspunkt: 22-12-2017 - Kl.22:10 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Norges Skogeierforbund etter konkursbegjæringen: – Forferdelig trist
Norske skogeiere frykter ikke for at fabrikkene i halden og Skogn skal stoppe opp, men beklager sterkt at industrikjempen Norske Skog har falt fra topp til konkursens bunn.
Tidspunkt: 19-12-2017 - Kl.13:37 - Kilde: E24 - Info


209. Norges Skogeierforbund etter konkursbegjæringen: – Forferdelig trist
Norske skogeiere frykter ikke for at fabrikkene i halden og Skogn skal stoppe opp, men beklager sterkt at industrikjempen Norske Skog har falt fra topp til konkursens bunn.
Tidspunkt: 19-12-2017 - Kl.10:50 - Kilde: E24 - Info


210. Ordfører om Røkke-interesse i Norske Skog: – Må være et kjempepluss
Ordføreren i Norske Skog-kommunen halden ønsker interessen fra Kjell Inge Røkkes Aker velkommen, og sier at en sterk norsk eier må være et kjempepluss.
Tidspunkt: 23-11-2017 - Kl.22:07 - Kilde: E24 - Info


211. Lauritzens jojo-år: – Har lært å nyte øyeblikkene
halden (NRK): I februar ble Jan Thomas Lauritzen (43) arbeidsledig da eliteserielaget han trente gikk på en historisk konkurs. 254 dager senere hadde absolutt alt snudd.
Tidspunkt: 23-11-2017 - Kl.18:45 - Kilde: NRK - Info


212. Ozzy Osbourne på avskjedsturné til Tons of Rock
Onsdag 20. juni neste år tar rocke- og realitystjernen Ozzy Osbourne farvel med sine norske fans under festivalen Tons of Rock i halden.
Tidspunkt: 06-11-2017 - Kl.08:58 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Problemer på Drammenbanen og Østfoldbanen gir forsinkelser i togtrafikken
Det oppsto forsinkelser i togtrafikken mellom Asker og Drammen da noe i sporet gjorde at det ikke ble gitt grønt signal til togene søndag ettermiddag. Østfoldbanen er stengt mellom Sarpsborg og halden.
Tidspunkt: 22-10-2017 - Kl.14:28 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Drammenbanen og Østfoldbanen har åpnet igjen
Det oppsto forsinkelser mellom Asker og Drammen da noe i sporet gjorde at det ikke ble gitt grønt lys søndag ettermiddag. Etter to timer åpnet banen igjen. Østfoldbanen er stengt mellom Sarpsborg og halden.
Tidspunkt: 22-10-2017 - Kl.14:28 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Storhamar henter inn gammel stjernemålvakt

Med Alma Hasanic Grizovic ute med skade har Storhamar kun hatt en målvakt tilgjengelig. I den sårbare situasjonen har Storhamar Håndball Elite jobbet med å få på plass en erstatter i skadeperioden. Nå er det klart at Tone Wølner gjør comeback i Storhamar. Wølner spilte sist for halden, men la opp høsten 2015. – Wølner […]

The post Storhamar henter inn gammel stjernemålvakt appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 17-10-2017 - Kl.07:43 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


216. Indira Liseth (31)
– Foreldra mine henta meg på barneheimen i Colombia då eg var seks år. Eg fekk vita at det var nokon som skulle kome og ta meg med seg. Eg trudde at det berre var for ein liten tur. Ikkje ante eg at me skulle til Osterøy i Noreg. Det vart ei stor lykke for meg. Eg er fødd med ryggmergsbrokk og hadde vanskar med å halda same farten som dei andre under oppveksten. Men i bygda vår Mjøsdal var alle så snille med meg. Aldri vart eg mobba eller halden utanfor veneflokken. No er eg på veg frå sentrum til Fløyen. Det er fyrste gongen eg klarar turen. Det vert ein stor siger for meg.
Tidspunkt: 20-08-2017 - Kl.17:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


217. Follobanen koster nær 30 milliarder kroner. Men gir ikke én ekstra togavgang sør for Ski.
Rundt Oslo brukes milliarder av jernbanekroner. Det har gitt seks tog i timen til viktige stasjoner mellom Asker og Lillestrøm. Men til Ås, Moss og videre til halden vil det være timesavganger helt frem til 2027.
Tidspunkt: 16-08-2017 - Kl.10:17 - Kilde: Aftenposten - Info


218. KrF og Frp kjemper om de kristne velgerne, Listhaug med åpenbar kristenflørt.
halden (Aftenposten): KrF-leder Knut Arild Hareide sier han ikke frykter Frps sjarmoffensiv overfor partiets kjernevelgere i Kristen-Norge.
Tidspunkt: 26-07-2017 - Kl.17:02 - Kilde: Aftenposten - Info


219. 11 sau døde i halden – trolig angrepet av ulv
Til sammen 11 sau er døde etter at en ulv trolig har gått til flere angrep på dem på et beite i halden i Østfold de siste dagene.
Tidspunkt: 25-07-2017 - Kl.12:10 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Piloten døde i luften før fly styrtet utenfor halden - hadde drivstoff til å fly videre i tre og en halv time
Flyet passerte flyplassen i 1000 fots høyde og styrtet nesten fire minutter senere, 20 kilometer lenger øst. Piloten hadde da trolig vært død i flere minutter, mener Havarikommisjonen.
Tidspunkt: 14-07-2017 - Kl.10:04 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Kraftig brann i trehusbebyggelse i halden
Det er omfattende skader etter brann i en trebygning i Oscars gate i halden. Politiet evakuerte rundt 25 beboere i området der trehusene står tett i tett.
Tidspunkt: 15-05-2017 - Kl.06:09 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Politiet dobler ikke bøtesatsene for fyll og bråk likevel
Politiet i Østfold og halden vil holde normalnivå for fyll og bråk skjærtorsdag, opplyser Øst politidistrikt. En rekke medier opplyste onsdag ettermiddag at bøtene skulle dobles skjærtorsdag og langfredag.
Tidspunkt: 12-04-2017 - Kl.18:44 - Kilde: Aftenposten - Info


223. To gutter alvorlig skadet i MC-ulykke i halden
To gutter på 13 og 15 år er alvorlig skadet etter en frontkollisjon mellom to crossmotorsykler i halden. Ulykken skjedde på en grusvei.
Tidspunkt: 31-03-2017 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


224. To gutter skadet i MC-ulykke i halden
To gutter på 13 og 15 år ble moderat skadd da de kolliderte på hver sin motocross-sykkel i halden. Ulykken skjedde på en grusvei.
Tidspunkt: 31-03-2017 - Kl.22:36 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Konkurs seks kamper før sesongslutt: – Pinlig
Lite tyder på at eliteserielaget halden Håndballklubb klarer å spille resten av kampene denne sesongen.
Tidspunkt: 28-02-2017 - Kl.10:05 - Kilde: NRK - Info


226. halden HK konkurs – siste eliteseriekamp spilt

halden HK har spilt sin siste Grundigligakamp, og har slått seg selv konkurs. En gjeld på 2,5 millioner og ingen kontantstrøm gjorde at styret i halden HK mandag kveld valgte å melde oppbud og levere det hele til halden tingrett tirsdag morgen. Det er ikke mer enn en uke siden vi skrev om situasjonen i […]

The post halden HK konkurs – siste eliteseriekamp spilt appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 28-02-2017 - Kl.09:12 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


227. Dårlig økonomi i norsk håndball – lag i Postenligaen legger ned

Norske klubber sliter med å få endene til å møtes, og konsekvensene er alvorlige. Flere av klubbene har gjennom årene fått poengtrekk, begrenset adgang til å skrive kontrakter og nå ser det ut til at minst en klubb legger ned sin elitesatsning. halden HK legger ned Det har lenge vært problemer med å få økonomien […]

The post Dårlig økonomi i norsk håndball – lag i Postenligaen legger ned appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 20-02-2017 - Kl.07:32 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


228. Politiet vil kreve skjenkebevilling på alle russetreff
Øst politidistrikt har for første gang nedlagt forbud mot medbrakt alkohol på alle russetreff. Nå krever halden kommune at reglene blir like over hele landet.
Tidspunkt: 11-02-2017 - Kl.23:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


229. Risikerer alkohol-nekt over hele landet
Øst politidistrikt har for første gang nedlagt forbud mot medbrakt alkohol på alle russetreff. Nå krever halden kommune at reglene blir like over hele landet.
Tidspunkt: 11-02-2017 - Kl.19:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


230. Politiet vil forby medbrakt alkohol på russetreff
Øst politidistrikt har for første gang nedlagt forbud mot medbrakt alkohol på alle russetreff. Nå krever halden kommune at reglene blir like over hele landet.
Tidspunkt: 11-02-2017 - Kl.11:29 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Tons of Rock: Rått slipp med tonnevis av tunge navn til halden
Snakk om julegave til metalfansen: Nå slipper Tons of Rock hele 14 nye artister til neste års festival.
Tidspunkt: 07-12-2016 - Kl.21:53 - Kilde: Aftenposten - Info


232. halden-skole stengt etter trussel om skyting
To avdelinger ved halden videregående skole er stengt etter at det via appen Jodel ble framsatt en trussel om skyting. En mindreårig gutt har i avhør erkjent truslene.
Tidspunkt: 22-11-2016 - Kl.06:57 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Radioaktivt utslipp i halden
Institutt for energiteknikk (IFE) i halden hadde et utslipp av radioaktivt jod mandag. Utslippet skal være lite, ifølge Statens strålevern.
Tidspunkt: 25-10-2016 - Kl.09:43 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Syversen: – Dette var tynn suppe
Robin Olsen Syversen og Bergen Hockey tapte 4-3 etter straffer mot Comet i halden Ishall.
Tidspunkt: 23-10-2016 - Kl.19:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


235. Togavsporing på Østfoldbanen
Et tog har sporet av mellom halden og Sarpsborg, melder VG. Ingen personer er skadet i hendelsen.
Tidspunkt: 21-10-2016 - Kl.13:12 - Kilde: Aftenposten - Info


236. NSB frykter kaos - kjører forbi stasjoner uten å stoppe
Når togene fra Göteborg og halden har gjort unna stoppet på Rygge stasjon, kjører de direkte inn til Oslo S selv om vognene er nesten tomme.
Tidspunkt: 11-10-2016 - Kl.06:26 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Atomreaktorene på Kjeller og i halden stenges midlertidig
Atomreaktorene på Kjeller og i halden skal stenges ned midlertidig, og 127 ansatte ved Institutt for energiteknikk (IFE) permitteres.
Tidspunkt: 10-10-2016 - Kl.16:02 - Kilde: E24 - Info


238. Atomreaktorene på Kjeller og i halden stenges midlertidig
Atomreaktorene på Kjeller og i halden skal stenges ned midlertidig, og 127 ansatte ved Institutt for energiteknikk (IFE) permitteres.
Tidspunkt: 10-10-2016 - Kl.13:58 - Kilde: Aftenposten - Info


239. – Alt annet enn gull er et nederlag
halden SK-herrene har prøvd og prøvd og prøvd å ta tilbake stafettronen her i landet. Søndag lyktes de endelig.
Tidspunkt: 11-09-2016 - Kl.13:53 - Kilde: NRK - Info


240. Jakter på væpnet raner i halden
En gjerningsperson brukte pistol under et ran i en Prix-butikk i halden torsdag formiddag.
Tidspunkt: 08-09-2016 - Kl.15:31 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Væpnet ran på matbutikk i halden
En gjerningsperson brukte pistol under et ran i en Prix-butikk i halden torsdag formiddag.
Tidspunkt: 08-09-2016 - Kl.10:03 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Svenske Ghost oppsto som følge av én låt. Nå spiller de på de største festivalscenene verden rundt.
Fredag topper de plakaten på festivalen Tons of Rock i halden.
Tidspunkt: 22-06-2016 - Kl.12:34 - Kilde: Aftenposten - Info


243. Svenske Ghost med festivalsukess: – En ulempe med å være anonyme, er at vi er blitt kastet ut fra våre egne konserter
Fredag topper de plakaten på festivalen Tons of Rock i halden.
Tidspunkt: 22-06-2016 - Kl.12:34 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Mann mistet livet i småflystyrt i Østfold
En mann i 60-årene fra Vestlandet har mistet livet etter at et småfly styrtet ved Østerbo nord for halden i Østfold.
Tidspunkt: 17-05-2016 - Kl.22:21 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Småfly styrtet nord for halden
Én person omkom.
Tidspunkt: 17-05-2016 - Kl.19:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


246. Flystyrt ved halden
Et småfly har styrtet i Østfold.
Tidspunkt: 17-05-2016 - Kl.19:35 - Kilde: Aftenposten - Info


247. halden-bedrift flytter produksjonen fra Kina til Østfold
Svakere norsk krone, bedre kvalitet og mer kontroll gjør at halden-bedriften Teknotherm flytter produksjonen av elektriske tavler fra Kina til Østfold. Arbeidsledigheten i fylket har falt med nesten ti prosent på ett år.
Tidspunkt: 17-05-2016 - Kl.18:35 - Kilde: E24 - Info


248. Fem russ til sykehus etter Østfold-treff
Fem ungdommer ble brakt til sykehus natt til lørdag fra russetreffet på Fredriksten festning i halden. Ingen av dem ble alvorlig skadet, melder NRK.
Tidspunkt: 23-04-2016 - Kl.11:05 - Kilde: Aftenposten - Info


249. FyllingenBergen kunne avgjort sluttspillet søndag
Tapte i returoppgjøret mot halden.
Tidspunkt: 17-04-2016 - Kl.22:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. FyllingenBergen tok første kvartfinalestikk i en kamp å bli svimmel av
Det svingte i alle retninger da FyllingenBergen tok imot halden til kvartfinale i sluttspillet
Tidspunkt: 14-04-2016 - Kl.21:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


251. Denne eksportbedriften skal ansette 25 ingeniører: – Vi trenger dem raskt
Norske ingeniører opplever et stadig tøffere arbeidsmarked. Fabrikken til eksportbedriften Nexans i halden bidrar til det motsatte.
Tidspunkt: 09-04-2016 - Kl.15:33 - Kilde: E24 - Info


252. Utenriksdepartementet er positiv: Kina samarbeider med Norge om atomkraft
Forholdet mellom Norge og Kina har vært iskaldt på det offisielle plan siden Liu Xiaobo fikk Nobels fredspris i 2010. I februar undertegnet Kina en avtale om å delta i det såkalte halden-prosjektet.
Tidspunkt: 24-03-2016 - Kl.13:58 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Brannmann skadd under slokkingsarbeid i halden
halden (NTB): En brannmann i 40-årene er fløyet med luftambulanse til sykehus etter å ha blitt skadd under slokkingsarbeid i halden natt til søndag.
Tidspunkt: 06-03-2016 - Kl.07:08 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Kollektiv seier for Tertnes
Med Stine Skogrand ute resten av seriespillet, sto kollektivet frem mot halden.
Tidspunkt: 02-03-2016 - Kl.19:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


255. Plastisolerte kabler tar over. Likevel utvikler Nexans stadig kraftigere papirkabler

I halden.


Tidspunkt: 28-01-2016 - Kl.06:00 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


256. Enebolig i full fyr i Østfold
En enebolig i Tistedal i halden kommune er i ferd med å brenne ned mandag morgen. Alle beboerne er ute av huset, men det er fare for spredning, opplyser politiet.
Tidspunkt: 28-12-2015 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Atominspektører mener sikringen av norske reaktorer er for dårlig
Bedre vakthold og fysisk sikring må på plass for å sikre reaktorene i halden og på Kjeller mot terrorisme og atomtyveri, mener ekspertgruppe.
Tidspunkt: 16-10-2015 - Kl.09:34 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Avviste klage etter at kvinne ble innvalgt ved en feil
Kvinnen som ved en feil ble valgt inn i kommunestyret i halden for Fremskrittspartiet, må møte i kommunestyret. Det har Kommunaldepartementet fastslått.
Tidspunkt: 13-10-2015 - Kl.15:23 - Kilde: Aftenposten - Info


259. FyllingenBergen fortsatt ubeseiret
Laget fra Dalen vant 29–26 borte mot halden og har fortsatt ikke tapt en kamp i år.
Tidspunkt: 04-10-2015 - Kl.20:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


260. Valgt inn i kommunestyret ved en feil
En navnefeil har gjort at Turid Lillian Thoresen er valgt inn som representant for Frp i kommunestyret i halden. - Jeg får helt vondt i magen, sier hun.
Tidspunkt: 17-09-2015 - Kl.08:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


261. Kvinne valgt inn i kommunestyret for Frp ved en feil
En navnefeil har gjort at Turid Lillian Thoresen er valgt inn som representant for Frp i kommunestyret i halden. - Jeg får helt vondt i magen jeg, sier hun.
Tidspunkt: 17-09-2015 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


262. Toåring påkjørt i halden
En jente på to år er fløyet til sykehus etter å ha blitt påkjørt i halden sentrum. Hun var våken etter ulykken.
Tidspunkt: 31-07-2015 - Kl.21:30 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Toåring påkjørt i halden - våken etter ulykken
En jente på to år er fløyet til sykehus etter å ha blitt påkjørt i halden sentrum. Hun var våken etter ulykken.
Tidspunkt: 31-07-2015 - Kl.21:30 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Toåring alvorlig skadet etter påkjørsel i halden
En jente på to år er fløyet til sykehus etter å ha blitt påkjørt i halden sentrum. Hun var våken etter ulykken.
Tidspunkt: 31-07-2015 - Kl.21:30 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Tre skadet under ran i halden
To antatte gjerningsmenn og et offer ble skadet under et ran i en forretning i halden fredag kveld. Offeret ble utskrevet fra sykehus natt til lørdag.
Tidspunkt: 18-07-2015 - Kl.07:19 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Politiet: To gjerningsmenn skadet etter ran i halden
To gjerningsmenn og en fornærmet er kjørt til sykehus.
Tidspunkt: 17-07-2015 - Kl.21:37 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Politiet: Offer og gjerningsmenn skadet etter ran i halden
To gjerningsmenn og en fornærmet er kjørt til sykehus.
Tidspunkt: 17-07-2015 - Kl.21:37 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Statnett gir milliardkontrakter til tre selskaper
Statnett har tildelt kontraktene for bygging av den nye strømkabelen mellom Norge og Storbritannia til tre selskaper. Den ene delen av kabelen skal lages hos Nexans i halden.
Tidspunkt: 14-07-2015 - Kl.11:04 - Kilde: E24 - Info


269. Skal teste nytt «superbrensel» i atomreaktoren i halden
halden (Aftenposten): I et bygg fra 1950-tallet skal et helt nytt atombrensel prøves ut. Fungerer det, kan det gi mer strøm, mindre atomavfall og tryggere drift ved kjernekraftverk over hele verden.
Tidspunkt: 09-07-2015 - Kl.18:17 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Denne gjengen vil «straffe» Molde
Kvik halden har avansert til fjerde runde i cupen med å vinne tre strake straffespark-konkurranser.
Tidspunkt: 24-06-2015 - Kl.14:44 - Kilde: NRK - Info


271. halden-klubbene kan ende opp i Sverige (!)
..men haldens eliteserieklubber i håndball satser fortsatt på spill i Remmenhallen neste sesong. Torsdag skal de i møte med håndballforbundet.
Tidspunkt: 15-06-2015 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


272. Lokførerne truer med streik
Totalt 19 lokførere i Oslo, Lillestrøm Hamar, Moss og halden kan tas ut i streik dersom det ikke oppnås enighet om lokførernes pensjonsgrunnlag i løpet av onsdag.
Tidspunkt: 20-05-2015 - Kl.10:54 - Kilde: E24 - Info


273. Lokførerne truer med streik på Østlandet
Totalt 19 lokførere i Oslo, Lillestrøm, Hamar, Moss og halden kan tas ut i streik dersom det ikke oppnås enighet om lokførernes pensjonsgrunnlag i løpet av onsdag.
Tidspunkt: 20-05-2015 - Kl.10:53 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Wibe-Lund ferdig som trener i Fredrikstad
Trekker seg etter cuptapet mot Kvik halden.
Tidspunkt: 07-05-2015 - Kl.12:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


275. Richard Olsen forlater Sarpsborg 08
Daglig leder i Sarpsborg 08 Richard Olsen forlater klubben. Olsen har takket ja til jobben som direktør i halden Boligbyggelag.
Tidspunkt: 07-05-2015 - Kl.12:21 - Kilde: NRK - Info


276. Styrelederen sier FFK må vurdere trenerskifte
Styreleder i FFK, Arne Erik Olsen, sier hovedtrener Wibe-Lunds rolle vil bli diskutert etter cupexiten mot Kvik halden.
Tidspunkt: 07-05-2015 - Kl.07:39 - Kilde: NRK - Info


277. Alvorlig for mann som falt i vannet i halden
Tilstanden for én av mennene som falt i vannet fra en brygge i halden søndag kveld, er alvorlig, opplyser politiet. En annen mann som også falt i vannet, mistet livet.
Tidspunkt: 04-05-2015 - Kl.08:21 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Èn omkom da to fiskere skled i vannet utenfor halden
Dykkere har funnet to menn i vannet utenfor halden. Den ene ble erklært død ved 22-tiden. Tilstanden til den andre er ukjent.
Tidspunkt: 03-05-2015 - Kl.22:17 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Russejente voldtatt i halden
halden: En 19 år gammel jente skal ha blitt voldtatt av en eller flere personer under et russetreff i halden.
Tidspunkt: 26-04-2015 - Kl.13:17 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Savnede seilere har ankommet halden
En 17 fots seilbåt med to menn om bord er savnet etter at båten ikke kom fram til halden til avtalt tid natt til søndag.
Tidspunkt: 19-04-2015 - Kl.10:35 - Kilde: Aftenposten - Info


281. 90 mister jobben ved Nexans i halden
Kabelprodusenten Nexans i halden varsler en nedbemanning på 90 personer. I tillegg skal ytterligere 25 permitteres.
Tidspunkt: 14-04-2015 - Kl.18:44 - Kilde: E24 - Info


282. halden sikret kvalikplassen i siste sekund
Det ble en dramatisk slutt på sesongen i eliteserien i håndball for kvinner. Thrilleren endte med nedrykk for Fredrikstad. – Vi følte oss aldri trygge, sier halden-spiller.
Tidspunkt: 28-03-2015 - Kl.18:34 - Kilde: NRK - Info


283. Kanye West lager musikk med Magnus fra halden
Den nye låta spilt under hiphopstjernens moteshow.
Tidspunkt: 13-02-2015 - Kl.04:13 - Kilde: Dagbladet - Info


284. – Når kan jeg kjøre motorsykkel igjen?
Racingstjernen Caroline Olsens første spørsmål til legene etter skulderoperasjonen fikk dem til å le. Men nå venter et år med hardt arbeid for haldenseren.
Tidspunkt: 27-01-2015 - Kl.14:52 - Kilde: NRK - Info


285. Disse jubilerer i 2015
Også i 2015 skal det jubileres – om enn ikke i samme målestokk som under grunnlovsjubileet i 2014. halden by er 350 år, Høyesterett er 200 år og Kulturrådet fyller 50.
Tidspunkt: 04-01-2015 - Kl.11:11 - Kilde: E24 - Info


286. Larvik kjørte over halden
Larvik sikret seg sin syvende cuptriumf på rad da de slo halden 35-15 i Oslo Spektrum tirsdag.
Tidspunkt: 30-12-2014 - Kl.17:14 - Kilde: NRK - Info


287. Dette vil NSB tilby lokaltogpendlerne i 2026
Seks tog i timen Ski-Oslo. To lokaltog i timen Moss-Oslo. To tog i timen halden-Oslo. Kanskje et eget shuttle-tog Ski-Oslo. Her er NSB ambisjon for Østfoldbanen - og de andre lokaltogbanene - på 20-tallet.
Tidspunkt: 12-12-2014 - Kl.07:19 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Oppstart av japanske reaktorer gir optimisme i halden

Øker inntektene til haldenraktoren.


Tidspunkt: 08-12-2014 - Kl.09:20 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


289. haldenreaktoren får fornyet konsesjon

Men betingelsene for militær forskning strammes inn.


Tidspunkt: 05-12-2014 - Kl.15:33 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


290. Mikrofly måtte nødlande i sjøen i Østfold
En mann er plukket opp av sjøen etter at et mikrofly styrtet ved Svalerødkilen i halden i Østfold søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 23-11-2014 - Kl.15:33 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Mikrofly styrtet i Østfold
Et mikrofly har styrtet ved Svalerødkilen i halden i Østfold. Det var én person ombord, ifølge Hovedredningssentralen i Sør-Norge (HRS).
Tidspunkt: 23-11-2014 - Kl.14:40 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Nexans permitterer 140 ansatte
Nexans permitterer 140 ansatte ved sin fabrikk på Isebakke i halden fra og med nyttår. Begrunnelsen er ordresvikt og utsatte prosjekter.
Tidspunkt: 07-11-2014 - Kl.21:07 - Kilde: E24 - Info


293. Vann på skinnene stenger strekning på Østfoldbanen
Strekningen mellom halden og Sarpsborg på Østfoldbanen er stengt ut døgnet på grunn av vann som dekker skinnene på Skjeberg stasjon.
Tidspunkt: 25-10-2014 - Kl.14:28 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Jakter to menn etter brutalt gullsmed-ran i halden
Politiet i Østfold leter etter to menn som ranet en gullsmedforretning i halden onsdag ettermiddag. En kvinnelig ansatt i 60-årene ble bundet og utsatt for vold.
Tidspunkt: 15-10-2014 - Kl.19:34 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Kraftig budsjettøkning for halden-reaktoren

Men regjeringen setter ikke av penger til dekommisjonering.


Tidspunkt: 08-10-2014 - Kl.16:07 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


296. haldenreaktoren er ikke så viktig for norsk forskning

Det mener Forskningsrådet.


Tidspunkt: 02-10-2014 - Kl.11:00 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


297. Saabs viktigste radar skal lages i halden

Videreutviklet aesa-teknologi blir våpen mot droner og stealthfly.


Tidspunkt: 21-05-2014 - Kl.10:54 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


298. Moberg med historisk resultat
Syklisten Emilie Moberg fra halden med fjerdeplass i dagens verdenscupritt i Kina.
Tidspunkt: 18-05-2014 - Kl.12:31 - Kilde: NRK - Info


299. Politiet etterforsker mulig voldtekt på russetreff i halden
Politiet etterforsker en mulig voldtekt av en jente på et russetreff på Fredriksten festning i halden onsdag.
Tidspunkt: 17-04-2014 - Kl.00:14 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Evakuerte i halden får ikke flytte hjem denne uken
De 65 evakuerte beboerne i den rasutsatte boligblokka i halden får ikke flytte hjem før helgen, opplyser halden kommune.
Tidspunkt: 26-02-2014 - Kl.20:05 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)