Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
23
 Tirsdag  23. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: HEDMARK



1. Sjansesløsing da HamKam og Lillestrøm delte poengene
Verken HamKam eller Lillestrøm fikk ballen i mål i mandagens eliteseriekamp på Briskeby. hedmarkingene står uten seier på sine fem siste seriekamper. HamKam kom til mandagens hjemmekamp med fire strake serietap i bagasjen. Lillestrøm på sin side tapte nylig cupfinalen mot Brann. På Briskeby var det nok av sjanser, men ingen av lagene greide å sette ballen i nettmaskene. (NTB)
Tidspunkt: 29-05-2023 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info


2. Drømmedebut for Udahl i HamKam
Henrik Udahl kunne knapt fått en bedre start på HamKam-karrieren da han scoret begge målene i 2-0-seieren over Sandefjord i Eliteserien. Udahl signerte for HamKam 8. januar og scoret bare to mål på sju treningskamper i oppkjøringen. 26-åringen trengte ikke mer enn 28 minutter på å sette sin første eliteseriescoring for hedmarkingene. Den kom på straffe etter at Fredrik Berglie handset innenfor 16-meteren. – Ballen får en litt rar sprett og treffer armen min. Det er ikke tilsiktet selvfølgelig. Jeg synes det er strengt, men den treffer armen min, sa Berglie til TV 2 da han fikk se situasjonen i pausen. Tre minutter på overtid av førsteomgangen kunne Udahl slippe jubelen løs igjen. Da doblet han vertenes ledelse etter å ha blitt spilt opp av Pål Alexander Kirkevold. – Deilig. Det er jævlig bra trykk på tribunen og innad i laget. Dette er gøy, sa Udahl til TV 2 etterpå. Ti minutter før full tid sa det stopp for HamKams målhelt, som måtte bli byttet ut etter å ha fått krampe i leggen. Både HamKam og Sandefjord er tippet av alle aviser til å kjempe i bunn av tabellen denne sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 10-04-2023 - Kl.16:56 - Kilde: NRK - Info


3. Rødt kort, frisparkperle og kjempetabbe – Start vant 2–1 over HamKam
HamKam fortsatte å slite i oppkjøringen da de tapte 1–2 for 1. divisjonslaget Start. HamKam fikk en trå start på kampen da Marcus Sandberg tok ballen utenfor 16-meteren, og fikk vist det røde kortet etter en snau halvtime. Og vondt ble til verre da først Tom Strannegård sendte Start i ledelsen med en frisparkperle, før Fabian Østigård Ness doblet ledelsen rett før pause. hedmarkingene fikk seg imidlertid en liten opptur da Mark Jensen ikke klarte å ta imot et pasning og lot ballen trille inn i eget mål. HamKam har på ingen måte fått den oppkjøringen de hadde håpet på. Etter fem treningskamper står de med fire tap og en uavgjort. Start på sin side har vunnet begge sine oppkjøringskamper. Forrige uke snudde de fra 2–4 til 5-4-seier mot KFUM Oslo. (NTB)
Tidspunkt: 20-02-2023 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


4. HamKam forsterker - henter dansk back
HamKam forsterker spillertroppen med høyrebacken Jens Martin Gammelby (i gul drakt) fra Brøndby foran årets fotballsesong. Det bekrefter hedmarksklubben på sine nettsider tirsdag. Brøndby opplyser også om overgangen. Høyreiste Gammelby har bred erfaring både fra den danske superligaen og spill i Europa. Han står oppført med 134 kamper i Danmarks gjeveste liga og elleve kamper i Europa. Nå går ferden videre til norsk fotball. – Jeg ser fram til å vise meg fram i norsk fotball, og etter flere gode samtaler med Jakob (Michelsen, HamKam-trener), så ønsket jeg å prøve meg i HamKam, forteller nysigneringen. (NTB)
Tidspunkt: 14-02-2023 - Kl.09:02 - Kilde: NRK - Info


5. Booth-scoring i debuten for Storhamar – vant mot Stjernen
Tidligere NHL-spiller David Booth scoret i sin første kamp i Storhamar-drakta. Hamar-klubben vant overbevisende 5-1 mot Stjernen i eliteserien i ishockey. Fredrikstad-laget kom fra en sterk borteseier mot rival og serieleder Sparta, men har slitt voldsomt mot Storhamar denne sesongen. hedmarkingene hadde tatt åtte av totalt ni poeng på de tre første oppgjørene klubbene imellom. Etter en målløs første periode satte Patrick Thoresen pucken i mål allerede halvminuttet etter pausen. Poengkongen noterte seg for sitt niende mål for sesongen. Sju minutter senere doblet Peter Quenneville ledelsen i overtallsspill. Canadieren har scoret i fire strake kamper. Senere i andre periode var 28-åringen servitør da Jacob Berglund la på til 3-0. Den 38-årige amerikaneren David Booth tegnet seg på scoringslisten i tredje periode i sin første kamp for Storhamar. Austin Cangelosi reduserte for Stjernen, før Jacob Noer fastsatte resultatet til 5-1.
Tidspunkt: 28-12-2022 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


6. Nakkim til HamKam: – Solid
HamKam har sikret seg midtstopperen Markus Nakkim foran avslutningen på årets eliteseriesesong. hedmarksklubben bekrefter overgangen i sine kanaler onsdag. Nakkim har en fortid som midtstopper i KFUM, Vålerenga, Strømmen, Viking og Mjøndalen. Nå blir altså Hamar neste stopp. 26-åringen tror han har kvaliteter som vil tilføre HamKam noe. – Jeg liker å tenke at jeg er en ærlig spiller da. Det handler om å gi alt i hver eneste situasjon. Nå kommer jeg hit på en kort kontrakt, og da tror jeg det vil bli enda mer synlig. Det kommer til å være en cupfinale hver eneste kamp fremover, sier Nakkim. Sportssjef Espen Olsen er glad for å ha forsvarsspilleren på plass. – Markus er en spiller vi har forhørt oss om over lengre tid. En solid midtstopper som flere klubber har jaktet på. Jeg er veldig glad for at han valgte oss, sier Olsen til hamkam.no.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.13:05 - Kilde: NRK - Info


7. HamKam låner spiss fra Midtjylland
Eliteserieklubben HamKam er enig med danske Midtjylland om en låneavtale for det 19-årige spisstalentet Victor Stange Lind. hedmarksklubben opplyser om overgangen på sine nettsider onsdag. Avtalen som er inngått har en varighet på ut inneværende sesong. Lind trener med HamKam for første gang onsdag. «19-åringen er regnet som et av de største spisstalentene i Danmark og kommer til Hamar for å vise seg fram på det høyeste nivået i Norge», skriver HamKam. Lind er aktuell for spill i søndagens eliteseriemøte med Sarpsborg. – Vi forsøkte å få på plass Lind allerede før årets sesong, og vi er veldig glade for at han nå skal spille i grønt og hvitt. Vi får hurtig og bevegelig spiss med gode avslutteregenskaper, sier sportssjef Espen Olsen.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


8. HamKam knuste Sandefjord
Det ble full påskejubel på Briskeby da HamKam slo Sandefjord 3-0 og tok sin første seier etter opprykket til Eliteserien. Backen Vegard Kongsro ble matchvinner. 3-0-seieren var av det fortjente slaget i en kamp der HamKam styrte spillet og skapte det meste av sjanser. Etter en ganske god Sandefjord-åpning tok vertene over styringen, og den første scoringen satt etter 41 minutter. Ballen ble lempet inn i feltet flere ganger, og Kongsro stanget den i mål. Sandefjords William Kurtovic sa i pausen at bortelaget måtte bli mer presist i pasningsspillet og heve seg flere hakk, men HamKam var det beste laget også etter hvilen. Etter et par misbrukte sjanser ble det 2-0 på et pent langskudd av Hasan Kurucay i det 77. minuttet. Fire minutter senere stanget Jonas Enkerud inn 3-0 fra en corner. HamKams forrige seier i eliteserien kom mot Lyn (3-2) 19. oktober 2008, da hedmarkslaget rykket ned.
Tidspunkt: 18-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


9. Solbakken stepper inn som HamKam-vikar
Landslagssjef Ståle Solbakken trår til for gamleklubben HamKam etter Kjetil Rekdals avgang. Han leder eliteserieklubbens første treninger i 2022. Det forteller Solbakken til TV 2. Han får ansvaret for HamKams treninger torsdag, fredag og lørdag. – Dette er overhodet ikke snakk om noe langtidsprosjekt, understreker landslagssjefen. HamKam er på trenerjakt etter at Rekdal forsvant til Rosenborg før jul. Det skjedde etter en svært vellykket sesong som ga opprykk til Eliteserien. – Kjetil Rekdal sviktet jo hele byen, så da må noen stille opp, sier Solbakken med et smil. Han har klarert vikariatet i HamKam med Norges Fotballforbund. Grue-mannen trente hedmarkslaget fra 2003 og 2005. Siden har Solbakken fulgt klubben som supporter, og i en periode hjalp han også til som investor.
Tidspunkt: 05-01-2022 - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


10. Rekdal henter sin egen sønn
Niklas Rekdal (25) har signert kontrakt med 1.-divisjonsklubben HamKam. Der er pappa Kjetil trener. hedmarksklubben bekrefter onsdag at både Rekdal junior og Morten Bjørli har signert avtaler. Niklas Rekdal har en fortid i Molde, Aalesund, Nybergsund, Kongsvinger og nå sist Brattvåg. Han har spilt over 70 kamper for sistnevnte. (NTB)
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


11. Stor leteaksjon etter savnet mann i 30-årene
Politiet har satt i gang en større leteaksjon i Drevsjø i hedmark etter en mann i 30-årene som er meldt savnet av pårørende.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.18:27 - Kilde: Aftenposten - Info


12. HA: Pedersen må sone 24 dager
Marcus Pedersen er dømt til 24 dager i fengsel etter å ha kjørt bil med 2,26 i promille natt til søndag 5. april, skriver Hamar Arbeiderblad. HamKam-spilleren møtte i hedmarken tingrett i formiddag hvor han tilsto å ha kjørt bil i påvirket tilstand. I tillegg til fengselsstraffen, dømmes Pedersen til å betale 52.500 kroner i bot. Han mister også retten til å kjøre bil i to og et halvt år.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.13:06 - Kilde: NRK - Info


13. Mann dømt til tre år og åtte måneders fengsel for mishandling av samboer
En 32 år gammel mann fra Innlandet er i hedmarken tingrett dømt til tre år og åtte måneders fengsel for å ha mishandlet sin tidligere samboer over flere år.
Tidspunkt: 24-05-2020 - Kl.23:28 - Kilde: Aftenposten - Info


14. Vogntog med salpetersyre frontkolliderte i hedmark
Riksvei 3 ble torsdag morgen gjenåpnet ved Atna i Stor-Elvdal i hedmark etter å ha vært stengt siden onsdag kveld da to vogntog frontkolliderte.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.06:47 - Kilde: Aftenposten - Info


15. Frontkollisjon mellom vogntog i Stor-Elvdal i Innlandet fylke
En fører var fastklemt og skadd etter en frontkollisjon mellom to vogntog på riksvei 3 ved Atna i Stor-Elvdal kommune i hedmark onsdag kveld.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.22:28 - Kilde: Aftenposten - Info


16. Innsatt siktet for drapsforsøk på medfange på Ilseng
En person ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


17. Mann siktet for drapsforsøk på medfange på Ilseng
En mann ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Fire ulver skutt ved Elverum
Fire av de seks ulvene i Letjennareviret i Elverum i hedmark ble skutt på første dag av lisensjakten.
Tidspunkt: 01-01-2020 - Kl.22:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


19. Etterlyst mann pågrepet etter alvorlig voldshendelse i hedmark
En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse natt til lørdag i Åsnes kommune i hedmark.
Tidspunkt: 30-12-2019 - Kl.14:50 - Kilde: Aftenposten - Info


20. Person fløyet til sykehus etter trafikkulykke i hedmark
En person er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en trafikkulykke på E6 ved Hamar i hedmark.
Tidspunkt: 26-12-2019 - Kl.18:19 - Kilde: Aftenposten - Info


21. Politiet tror noen legger ut giftig åte for å ta ulv
Funnet av giftig åte i skogen i hedmark har gjort at politiet mistenker at det er gjort i den hensikt å ta livet av ulv.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.21:23 - Kilde: Aftenposten - Info


22. Ulv skutt i hedmark
En hannulv er skutt ved Våler i hedmark, som del av lisensjakta utenfor ulvesonen, melder Nationen.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.15:21 - Kilde: Aftenposten - Info


23. Videregående skoler i Hordaland blant dem som minst til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.10:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


24. Videregående skoler i Hordaland blant dem som bidrar minst til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.09:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


25. Videregående skoler i hedmark og Møre og Romsdal bidrar mest til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.07:01 - Kilde: Aftenposten - Info


26. Vogntog kjørte i feil retning på E6 i hedmark
Et vogntog fikk kjøreforbud på stedet etter at føreren kjørte flere kilometer i feil retning på E6 i hedmark fredag kveld. Livredde bilister ringte politiet.
Tidspunkt: 22-11-2019 - Kl.23:00 - Kilde: Aftenposten - Info


27. Gullerud skifter klubb i Tyskland
Håndballproffen Magnus Gullerud (28) flytter videre fra Minden til bundesligarivalen Magdeburg fra neste sesong, skriver Nettavisen. Gullerud har takket nei til en kontraktsforlengelse med klubben. hedmarkingens kontrakt går ut 1. juli neste år.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.11:13 - Kilde: NRK - Info


28. Glatte veier på Østlandet
Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåka fryser på bakken og fører til glatte veier i Akershus, Oslo, hedmark og Oppland grytidlig onsdag.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.04:40 - Kilde: Aftenposten - Info


29. Glatte veier på Østlandet, flere biler av veien
Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåke fryser på bakken og fører til glatte veier i Akershus, Oslo, hedmark og Oppland onsdag morgen.
Tidspunkt: 20-11-2019 - Kl.04:40 - Kilde: Aftenposten - Info


30. Vanskelige kjøreforhold i Sør-Norge
Glatte veier fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.16:52 - Kilde: Aftenposten - Info


31. Store mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet
Glatte veibaner fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer.
Tidspunkt: 16-11-2019 - Kl.11:52 - Kilde: Aftenposten - Info


32. Birkeland satt ut av forkjølelse
Skiskytteren Lars Helge Birkeland fra Birkenes kan gå glipp av helgens sesongstart i skiskyting på Sjusjøen i hedmark. 31-åringen har slitt med forkjølelse og har ikke trent de siste dagene, får NRK opplyst.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.20:03 - Kilde: NRK - Info


33. Staten selger gård i Stange til 44 millioner kroner
Med overskriften «En smak av herskapelighet ved Mjøsas bredder» selger Landbruks- og matdepartementet Staur gård i hedmark på Finn.no.
Tidspunkt: 25-10-2019 - Kl.17:07 - Kilde: E24 - Info


34. Staten vil selge gård i Stange for 44 millioner kroner
Med overskriften «En smak av herskapelighet ved Mjøsas bredder» selger Landbruks- og matdepartementet Staur gård i hedmark på Finn.no.
Tidspunkt: 25-10-2019 - Kl.17:07 - Kilde: E24 - Info


35. Bilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer hedmark
En bilfører er siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand etter at den kolliderte med en semitrailer på riksvei 3 ved Myklegard i hedmark.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.04:33 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Tyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring
Politiet fant natt til mandag en statue av en polarrev som var blitt stjålet fra en rundkjøring på E16 ved innkjøringen til Skarnes i hedmark.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.04:11 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Meteorologen: Skift om til vinterdekk om du skal på fjellet i helgen
Torsdag kryper snøgrensen ned til 600–800 meter i Agder, Telemark, Buskerud, Oppland og hedmark.
Tidspunkt: 02-10-2019 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


38. Snøfall i vente flere steder de neste dagene
Meteorologisk institutt advarer mot snø fra Finnmark i nord til hedmark i sørøst de neste dagene og har sendt ut gult farevarsel.
Tidspunkt: 28-09-2019 - Kl.17:49 - Kilde: Aftenposten - Info


39. Mattilsynet: Seks nye hunder er blitt syke siden tirsdag
Mattilsynet sier det er kommet inn seks nye meldinger om syke hunder siden tirsdag. Hundene befinner seg i Vest-Agder, Nordland, hedmark og Akershus.
Tidspunkt: 25-09-2019 - Kl.16:59 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Albaner gravde seg ut av fengsel med smørkniv i 2013 – pågrepet igjen
En innsatt i hedmark fengsel klarte i 2013 å rømme ved å grave seg gjennom veggen med en smørkniv. Nå er mannen pågrepet igjen.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.09:28 - Kilde: Aftenposten - Info


41. Albaner gravde seg ut av fengsel med smørkniv i 2013 – fengslet igjen
En innsatt i hedmark fengsel klarte i 2013 å rømme ved å grave seg gjennom veggen med en smørkniv. Nå blir mannen fengslet igjen.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.09:28 - Kilde: Aftenposten - Info


42. I landets minst klimabekymrede fylke ler de seg skakke av grønne trender i Oslo
Mens folk i Oslo snakker om grønne trender, matsvinn og bærekraftig mote for å redde klimaet, sitter noen i hedmark og rister på hodet.
Tidspunkt: 02-09-2019 - Kl.07:26 - Kilde: Aftenposten - Info


43. Brevet som aldri ble glemt i skrekkens kjeller
Bjarte (35) fra hedmark og Enes (33) fra Sarajevo fant hverandre etter 24 år. - Mor minner meg på hvilken oppmuntring dette var i håpløshetens tid.
Tidspunkt: 31-08-2019 - Kl.21:57 - Kilde: Dagbladet - Info


44. 21 personer evakuert etter flom i Brumunddal
21 personer fra ti boliger ble natt til tirsdag evakuert grunnet flom i Brumunddal i Ringsaker kommune i hedmark.
Tidspunkt: 13-08-2019 - Kl.08:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


45. 21 evakuert etter flom
Rita Øverby var en av 21 personer som ble evakuert fra ti boliger i Brumunddal i hedmark på grunn av flom i natt . Brannvesenet beskriver skadene som voldsomme.
Tidspunkt: 13-08-2019 - Kl.04:14 - Kilde: YR.no - Info


46. Elleve personer evakuert etter flom i Brumunddal
Elleve personer fra seks boliger er natt til tirsdag evakuert i Brumunddal grunnet flom i Ringsaker kommune i hedmark.
Tidspunkt: 13-08-2019 - Kl.02:06 - Kilde: Aftenposten - Info


47. 16 personer evakuert etter flom i Brumunddal
16 personer fra syv boliger er natt til tirsdag evakuert i Brumunddal grunnet flom i Ringsaker kommune i hedmark.
Tidspunkt: 13-08-2019 - Kl.02:06 - Kilde: Aftenposten - Info


48. 21 personer evakuert etter flom i Brumunddal
21 personer fra syv boliger er natt til tirsdag evakuert i Brumunddal grunnet flom i Ringsaker kommune i hedmark.
Tidspunkt: 13-08-2019 - Kl.02:06 - Kilde: Aftenposten - Info


49. Flere tilfeller av harepest påvist i Sør-Norge
Harepest er påvist hos flere harer i Oppland, hedmark og Østfold. Sykdommen kan smitte mennesker, og folk oppfordres til å følge smitterådene.
Tidspunkt: 17-07-2019 - Kl.09:09 - Kilde: Aftenposten - Info


50. Bonde skjøt ulv på sauebeite
En bonde i Sør-Odal i hedmark skjøt tirsdag morgen en ulv som var inne på beitet til sauene hans. Saken blir etterforsket av politiet.
Tidspunkt: 02-07-2019 - Kl.05:53 - Kilde: Aftenposten - Info


51. Fem utsatt for kullos eller propan på hytte på Ringsakfjellet
En familie på fem, inkludert tre barn, er sendt til sykehus etter å ha vært utsatt for utslipp av kullos- eller propangass i en hytte på Bjønnåsen i hedmark.
Tidspunkt: 30-06-2019 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


52. Motorsyklist kritisk skadet i Østre Toten
En motorsykkelfører betegnes som kritisk skadd etter en ulykke på Lena i Østre Toten kommune i hedmark fredag kveld.
Tidspunkt: 31-05-2019 - Kl.21:08 - Kilde: Aftenposten - Info


53. Vinterføre på flere veier i hedmark
Det varslede vinterføre mandag er foreløpig kun kommet på veiene i hedmark. Nedbøren beveger seg sakte sørover, men det kommer trolig lite snø andre steder.
Tidspunkt: 06-05-2019 - Kl.09:41 - Kilde: YR.no - Info


54. Mann døde i seilflyulykke i hedmark
En mann i 60-årene mistet livet da seilflyet han satt i falt og traff bakken.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.17:44 - Kilde: Aftenposten - Info


55. Fange fikk penger fra Nav mens han var på rømmen fra fengsel
En mann i 30-årene er tiltalt for å ha lurt til seg arbeidsavklaringspenger fra Nav mens han skulle sone en bedrageridom i hedmarken fengsel.
Tidspunkt: 19-04-2019 - Kl.05:37 - Kilde: Aftenposten - Info


56. Fire skadet i trafikkulykke i Ringsaker
Fire personer ble kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Ringsaker i hedmark lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 13-04-2019 - Kl.14:01 - Kilde: Aftenposten - Info


57. 198 fikk kjøreforbud i kontroll ved svenskegrensen
Mer enn hvert femte som ble kontrollert fikk kjøreforbud da Statens vegvesen denne uken sjekket tunge kjøretøy langs svenskegrensa i hedmark og Østfold.
Tidspunkt: 12-04-2019 - Kl.10:34 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Thoresen-show da Storhamar slo Frisk Asker i første NM-finale
HAMAR (NRK) Brødrene Patrick og Steffen Thoresen vartet opp med hockeyfinesser og vakre mål da Storhamar slo Frisk Asker 5-1 i første NM finale i ishockey. Dermed tok hedmarkingene første stikk på vei til sin åttende kongepokal.
Tidspunkt: 05-04-2019 - Kl.21:23 - Kilde: NRK - Info


59. Tok oppgjør med mediene: - Det kan være lurt å tenke seg om
Kjetil Rekdal vil hjem igjen til hedmark. - Vi kan stå her til det blir lyst. Jeg kommer ikke til å si noe om prosessen.
Tidspunkt: 02-04-2019 - Kl.23:23 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


60. Mann døde da han felte et tre
En eldre mann på Ådalsbruk i hedmark døde etter å ha fått et tre over seg, melder politiet.
Tidspunkt: 24-03-2019 - Kl.18:36 - Kilde: Aftenposten - Info


61. Mann hardt skadet i arbeidsulykke i hedmark
En mann ble fløyet til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt truffet av en pakke med sponplater som ble lastet på en lastebil i Våler i hedmark.
Tidspunkt: 19-03-2019 - Kl.19:58 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Mann knivstukket i Brumunddal
En mann er stukket med kniv i en leilighet i Brumunddal i hedmark. Skadeomfanget er uavklart.
Tidspunkt: 18-03-2019 - Kl.19:27 - Kilde: Aftenposten - Info


63. Politiet etterforsker funn av forgiftet kjøtt i ulverevir i hedmark
I området til Norges største ulveflokk, Kynnareviret, er det funnet forgiftet kjøtt. Politiet tror det blir vanskelig å finne ut hvem som har lagt det ut.
Tidspunkt: 13-03-2019 - Kl.05:58 - Kilde: Aftenposten - Info


64. Hannulv skutt i Rendalen
En hannulv ble tirsdag morgen skutt ved Åkrestrømmen i Rendalen i hedmark.
Tidspunkt: 12-03-2019 - Kl.10:47 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Mann fra hedmark døde etter snøskred i Harstad
En mann i 20-årene som ble tatt av snøskred på Grytøya utenfor Harstad søndag, døde på sykehus natt til mandag. Mannen var fra hedmark.
Tidspunkt: 11-03-2019 - Kl.17:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


66. Glatte veier flere steder i landet
En buss har sklidd av veien, og vogntog står i Trøndelag fredag morgen. Også i hedmark og Oppland er det meldt om glatte veier. – Ta det med ro, sier politiet.
Tidspunkt: 22-02-2019 - Kl.05:35 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Enebolig i brann i hedmark
Det er åpne flammer i taket på en bolig i Brumunddal i hedmark natt til tirsdag. Det er ingen personer i huset.
Tidspunkt: 19-02-2019 - Kl.04:51 - Kilde: Aftenposten - Info


68. Boligbrann i hedmark slukket
Brannvesenet har slukket brannen i eneboligen i Brumunddal i hedmark. Personene som bor i huset er trolig bortreist, opplyser politiet.
Tidspunkt: 19-02-2019 - Kl.04:51 - Kilde: Aftenposten - Info


69. Mann påkjørt mens han skiftet dekk på E6 ved Mjøsa
En mann ble påkjørt mens han skiftet dekk på bilen mellom Espa og Strandlykkja på E6 i hedmark natt til fredag. Han er ikke alvorlig skadd.
Tidspunkt: 08-02-2019 - Kl.04:53 - Kilde: Aftenposten - Info


70. Brøytebil frontkolliderte med vogntog i Østerdalen
En brøytebil og et vogntog har frontkollidert i Stor-Elvdal kommune i hedmark. En person er hardt skadd.
Tidspunkt: 02-02-2019 - Kl.07:37 - Kilde: Aftenposten - Info


71. Rovviltnemndene vil felle ytterligere fire ulver utenfor ulvesonen i hedmark og Akershus
Rovviltnemndene for flere fylker på Østlandet har besluttet at det kan felles ytterligere fire ulver utenfor ulvesonene i hedmark og Akershus.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Vedtak om avlivning av flere ulver skaper strid
Rovviltnemndene for flere fylker på Østlandet har besluttet at det kan felles ytterligere fire ulver utenfor ulvesonene i hedmark og Akershus.
Tidspunkt: 29-01-2019 - Kl.11:21 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Ropstad støttes av flere fylkeslag – men enkelte peker på Bollestad
Olaug Bollestad er ikke ute av lederløpet selv om KrFs fylkeslag i Rogaland, Telemark, hedmark og Hordaland ønsker Kjell Ingolf Ropstad som ny partileder.
Tidspunkt: 24-01-2019 - Kl.01:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


74. Flere mulige fornærmede har meldt seg til politiet om overgrepssak i hedmark
Flere personer har kontaktet politiet etter at det ble kjent at en idrettsleder og trener i hedmark er siktet for overgrep mot gutter gjennom 30 år.
Tidspunkt: 15-01-2019 - Kl.06:03 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Dødsulykke på E6 i hedmark
En person er bekreftet omkommet i en ulykke mellom to personbiler og en lastebil ved Arnkvernkrysset på E6 i hedmark. Veien blir stengt i lengre tid.
Tidspunkt: 14-01-2019 - Kl.11:16 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Idrettsleder og trener siktet for overgrep
En idrettsleder og trener i hedmark er siktet for ni overgrep, inkludert voldtektsforsøk.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.13:48 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Idrettsleder og trener siktet for overgrep gjennom 30 år
Idrettslederen i hedmark skal ha misbrukt gutter seksuelt og er siktet for ni overgrep, inkludert voldtektsforsøk.
Tidspunkt: 11-01-2019 - Kl.13:48 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Ektemannen til Janne Jemtland nektet å godta ny varetektsfengsling
Drapsdømte Svein Jemtland nektet onsdag å godta videre varetektsfengsling da spørsmålet ble behandlet i hedmark tingrett.
Tidspunkt: 09-01-2019 - Kl.22:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


79. Ektemannen dømt til 18 års fengsel for drapet på Janne Jemtland
Svein Jemtland er i hedmarken tingrett dømt til 18 års fengsel for drapet på kona Janne Jemtland 29. desember i fjor. Det er i tråd med aktors påstand.
Tidspunkt: 10-12-2018 - Kl.11:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


80. Janne Jemtlands ektemann dømt til fengsel i 18 år
Janne Jemtlands ektemann er i hedmarken tingrett dømt til 18 års fengsel for drapet på kona.
Tidspunkt: 10-12-2018 - Kl.10:16 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Fire til sykehus etter boligbrann i hedmark
Brannen i eneboligen som begynte å brenne i Dalsbygda i hedmark natt til lørdag, har spredt seg til et næringsbygg. Fire personer er sendt til sykehus.
Tidspunkt: 01-12-2018 - Kl.09:28 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Tre til sykehus etter boligbrann i hedmark
Brannen i eneboligen som begynte å brenne i Dalsbygda i hedmark natt til lørdag, har spredt seg til et næringsbygg. Tre personer er sendt til sykehus.
Tidspunkt: 01-12-2018 - Kl.07:28 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Mann omkom i utforkjøring i Trysil
En mann i 70-årene mistet livet i en utforkjøring på fylkesvei 25 nord for Lutnes i Trysil i hedmark fredag kveld.
Tidspunkt: 30-11-2018 - Kl.19:52 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Klart for prosedyrer i Jemtland-saken
Rettssaken har pågått i to uker i hedmarken tingrett. Tirsdag er det tid for avsluttende prosedyrer i Janne Jemtland-saken.
Tidspunkt: 27-11-2018 - Kl.04:19 - Kilde: Aftenposten - Info


85. Bevisførselen ferdig i Jemtland-saken
Aktor sier det viktigste spørsmålet hedmarken tingrett må avgjøre, var om det var Janne Jemtland selv eller ektemannen som holdt i pistolen da hun ble skutt.
Tidspunkt: 22-11-2018 - Kl.12:05 - Kilde: Aftenposten - Info


86. Aktor vil ha kvinne (19) dømt til seks års fengsel for voldtekt
Statsadvokaten la ned påstand om seks års fengsel for en kvinne fra Sør-hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene.
Tidspunkt: 16-11-2018 - Kl.21:38 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Mann omkom i utforkjøring i Østerdalen
En mann i 70-årene omkom da han kjørte utfor veien og traff en stolpe på fylkesvei 215 mellom Rena og Nordre Osen i Åmot kommune i hedmark.
Tidspunkt: 14-11-2018 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Ektemannen nekter straffskyld for drapet på Janne Jemtland
Ektemannen til Janne Jemtland nektet straffskyld for drap på kona da rettssaken mot ham startet i hedmarken tingrett mandag.
Tidspunkt: 12-11-2018 - Kl.12:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


89. Janne Jemtlands ektemann nekter skyld for å ha drept kona
Janne Jemtlands drapstiltalte ektemann vil nekte straffskyld når rettssaken mot ham starter i hedmarken tingrett mandag.
Tidspunkt: 11-11-2018 - Kl.08:14 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Tre skadet i ulykke med militære kjøretøy i hedmark
Tre personer skal ha kommet til skade i en kollisjon mellom to militære kjøretøy på fylkesvei 26 i Engerdal i hedmark.
Tidspunkt: 03-11-2018 - Kl.09:08 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Svenske soldater skadet i ulykke med militære kjøretøy i hedmark
En soldat ble fløyet til sykehus etter en kollisjon mellom fire militære kjøretøy på fylkesvei 26 i Engerdal i hedmark lørdag. Ulykken etterforskes av politiet.
Tidspunkt: 03-11-2018 - Kl.09:08 - Kilde: Aftenposten - Info


92. Store temperatursvingninger i oktober landet rundt
Temperaturene har ikke svingt så mye i oktober på 45 år. Den største temperaturforskjellen hadde Folldal i hedmark, med 41,2 grader.
Tidspunkt: 01-11-2018 - Kl.05:07 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Døde i utforkjøring i hedmark
En person mistet livet og en annen ble skadet i en utforkjøring på fylkesvei 213 mellom Moelv og Brøttum i hedmark søndag.
Tidspunkt: 28-10-2018 - Kl.12:06 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra hedmark
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Nå er vi kommet til hedmark.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.21:55 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


95. Nytt håp for Hareide
KrF-leder Knut Arild Hareide var ille ute å kjøre etter helgens fylkesårsmøte i Rogaland. Kveldens seire i Buskerud, hedmark og Finnmark ga ham et etterlengtet håp.
Tidspunkt: 23-10-2018 - Kl.00:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


96. Hareide fikk støtte i både Buskerud, hedmark og Finnmark
Noresund/Oslo: (Aftenposten): Med 34 mot 23 stemmer gikk det ekstraordinære fylkesårsmøtet i Buskerud inn for at KrF skal danne regjering med Ap og Sp. Samme vedtak ble fattet i hedmark og Finnmark.
Tidspunkt: 22-10-2018 - Kl.19:01 - Kilde: Aftenposten - Info


97. hedmark KrF sender fire røde og to blå delegater til landsmøtet, melder NRK
Saken oppdateres.
Tidspunkt: 22-10-2018 - Kl.18:36 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Fylkesmannen i Hordaland skal granske «veldig alvorlige forhold» i Tolga kommune
Tolga-saken er så alvorlig at statsrådene Monica Mæland, Bent Høie og Tor Mikkel Wara ber Fylkesmannen i Hordaland om å granske Tolga kommune i hedmark.
Tidspunkt: 16-10-2018 - Kl.11:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


99. Fylkesmannen i Hordaland skal granske «veldig alvorlige forhold» Tolga kommune
Tolga-saken er så alvorlig at statsrådene Monica Mæland, Bent Høie og Tor Mikkel Wara ber Fylkesmannen i Hordaland om å granske Tolga kommune i hedmark.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.17:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


100. Mæland: – Veldig alvorlige forhold er avdekket i Tolga-saken
Tolga-saken er så alvorlig at statsrådene Monica Mæland, Bent Høie og Tor Mikkel Wara ber Fylkesmannen i Hordaland om å granske Tolga kommune i hedmark.
Tidspunkt: 15-10-2018 - Kl.13:01 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Norge er eneste NATO-land som slipper 10.000 kjøretøyer og 40.000 soldater løs i skog og mark
Jordene til Lars Bryhni på Stange i hedmark bærer fortsatt merke etter en stor militærøvelse i 2014, da Telemark bataljon kjørte stridsvogner rett ut i åkeren hans.
Tidspunkt: 14-10-2018 - Kl.07:40 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Departementet mottar Tolga-rapport fredag – trenger tid
Fylkesmannen i hedmarks rapport om Tolga-saken blir oversendt Kommunaldepartementet og statsråd Monica Mæland (H) fredag.
Tidspunkt: 12-10-2018 - Kl.11:57 - Kilde: Aftenposten - Info


103. Fylkesmannen: – Behov for uhildet gjennomgang av Tolga-saken
Fylkesmann Sigbjørn Johnsen i hedmark sendte fredag over sin rapport om Tolga-saken til Kommunaldepartementet. Saken bør granskes nærmere, mener han.
Tidspunkt: 12-10-2018 - Kl.11:57 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Vergemål for 25-åring i Tolga kommune opphevet etter TV-innslag
Vergemålet er opphevet for en 25 år gammel mann fra Tolga i hedmark som er en av tre brødre som uten å vite det, ble registrert som psykisk utviklingshemmet.
Tidspunkt: 11-10-2018 - Kl.12:14 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Fullstappet varebil stoppet med 170 000 sigaretter
Tollerne på Østby tollsted i hedmark gjorde store øyne da de åpnet dørene på en varebil før helgen.
Tidspunkt: 08-10-2018 - Kl.12:20 - Kilde: Dagbladet - Info


106. Stanset bil smekk full av sigaretter
Natt til fredag ble denne litauiske varebilen stanset ved Drevsjø i hedmark.
Tidspunkt: 08-10-2018 - Kl.09:45 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Mann omkom i kollisjon i Stange i hedmark
En mann i 30-årene omkom da en personbil kolliderte med en lastebil og tok fyr ved Harasjøen i Stange i hedmark mandag kveld.
Tidspunkt: 25-09-2018 - Kl.03:43 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Bil begynte å brenne etter kollisjon - føreren omkom
Føreren av en personbil omkom etter en kollisjon med en lastebil på fylkesvei 24 i hedmark mandag kveld.
Tidspunkt: 24-09-2018 - Kl.21:40 - Kilde: Aftenposten - Info


109. MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i hedmark
En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 23-09-2018 - Kl.13:33 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Brann i industribygg i Brumunddal
Brannen i et industribygg i Brumunddal i hedmark har dempet seg noe. Det skal ikke være fare for spredning til andre bygg.
Tidspunkt: 23-09-2018 - Kl.13:32 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Traktorhjul eksploderte – mann trolig alvorlig skadd
En ansatt i en dekkbutikk på Rudshøgda i hedmark er trolig alvorlig skadd etter en arbeidsulykke.
Tidspunkt: 04-09-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


112. Traktorhjul eksploderte – mann trolig alvorlig skadet
En ansatt i en dekkbutikk på Rudshøgda i hedmark er trolig alvorlig skadd etter en arbeidsulykke.
Tidspunkt: 04-09-2018 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


113. Jordskjelv registrert i Sogn og Fjordane
Et jordskjelv med en styrke på 2,8 ble mandag morgen registrert utenfor Måløy i Vågsøy kommune i Sogn og Fjordane. Skjelvet ga utslag helt til hedmark.
Tidspunkt: 20-08-2018 - Kl.13:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Skogbrann har brutt ut i Grue i hedmark
Det brenner i et skogområde Frysjøen i Grue kommune i hedmark. Det blåser kraftig, men ingen bebyggelse er så langt truet.
Tidspunkt: 25-07-2018 - Kl.14:51 - Kilde: Aftenposten - Info


115. Folk bes holde seg unna skogbrann i Grue i hedmark
Det brenner i et skogområde Frysjøen i Grue kommune i hedmark. Det blåser kraftig, men ingen bebyggelse er så langt truet.
Tidspunkt: 25-07-2018 - Kl.14:51 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Brannvesenet har kontroll på skogbrann i Grue i hedmark
Brannvesenet fikk onsdag kveld kontroll på en skogbrann som strakte seg over et område på 100 mål ved Frysjøen i Grue kommune i hedmark.
Tidspunkt: 25-07-2018 - Kl.14:51 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Flere skogbranner herjer i Sør-Norge
Etter en hektisk tirsdag formiddag med flere titalls branner på Sør-Norge, kom det stadig inn meldinger om nye skogbranner. I hedmark er flere hus evakuert.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.23:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


118. Flere skogbranner herjer i Sør-Norge
Etter en hektisk tirsdag formiddag med flere titalls branner på Sør-Norge, kom det stadig inn meldinger om nye skogbranner. I hedmark er flere hus evakuert.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.17:29 - Kilde: Aftenposten - Info


119. Ungdomskor fra hedmark sang til gull og hyller Mandela i Sør-Afrika
Først sang Defrost Youth Choir fra hedmarken til gull i verdens største korkonkurranse i Sør-Afrika. Onsdag hyller de Nelson Mandela med spesialskrevet sang på markeringen av hans 100 årsdag.
Tidspunkt: 17-07-2018 - Kl.11:20 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Tenåring i stjålet bil forsøkte å stikke av fra politiet
En mann i slutten av tenårene er pågrepet på Tynset i hedmark etter at han natt til lørdag forsøkte å stikke av fra politiet i en stjålet bil.
Tidspunkt: 14-07-2018 - Kl.08:39 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, Vestfold, Østfold, hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, Vestfold, Østfold, hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Seks personer skadet i trafikkulykke i hedmark
En person er fraktet til sykehus med luftambulanse og fem andre er kjørt til sykehus og legevakt etter en trafikkulykke ved Koppang i hedmark tirsdag morgen.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.09:45 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Mopedist i 70-årene skadet i utforkjøring
En mann i 70-årene er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter at han kjørte ut av fylkesvei 215 på moped ved Oset i Åmot i hedmark.
Tidspunkt: 05-07-2018 - Kl.17:12 - Kilde: Aftenposten - Info


125. Jente (17) døde etter sykkelulykke i Elverum
En 17 år gammel jente døde av skadene etter en sykkelulykke i Elverum i hedmark torsdag kveld.
Tidspunkt: 01-07-2018 - Kl.11:00 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Jubler for regnet – men for noen kom det for seint
NES PÅ hedmarkEN (NRK): Søndagens regn på Sør- og Østlandet var kjærkomment for fôrprodusentene. Ikke siden 1992 har det vært så tørt som nå.
Tidspunkt: 17-06-2018 - Kl.18:58 - Kilde: YR.no - Info


127. Skogbrannfare og styrtregnvarsel samtidig for Sør-Østlandet
Styrtregnet i hedmark, Oppland og Buskerud søndag kveld kommer ikke til å monne, hverken for planter eller mot skogbrannfaren. – Det blir ikke nok regn, sier meteorologen.
Tidspunkt: 10-06-2018 - Kl.14:38 - Kilde: YR.no - Info


128. Ung hannulv skutt i Stor-Elvdal etter saueangrep
En ung hannulv ble skutt i Stor-Elvdal i hedmark sent mandag kveld. Fellingstillatelse ble gitt etter at ulven hadde tatt tolv sauer, melder Østlendingen.
Tidspunkt: 29-05-2018 - Kl.09:05 - Kilde: Aftenposten - Info


129. For dyre billetter i Bringserien? – Nei sier håndballforbundet
Helgen 12.-13.mai var det sluttspillrunde for Bringserien i Stangehallen i hedmark. I den forbindelse kom det opp en liten diskusjon og reaksjon rundt inngangsprisene som var satt for å få sette de unge norske talentene spille håndball. Med en pris på kr.120,- pr dag for de over 16 år og kr.60,- for de under 16 […]
Tidspunkt: 25-05-2018 - Kl.14:18 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


130. Skogbrann i Stange
Det brøt ut brann i et skogsområde på Tangen, nord for Svartnes, i Stange i hedmark natt til søndag. Brannvesenet har kontroll på situasjonen. 
Tidspunkt: 20-05-2018 - Kl.04:51 - Kilde: Dagbladet - Info


131. Rødt flomvarsel i deler av hedmark, Oppland og Buskerud
Snøsmelting og regn har ført til stor vannstand langs Glomma, Trysilelva og Gudbrandsdalslågen. Mange steder blir trolig flomfaren hevet til rødt nivå fredag.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.12:07 - Kilde: Aftenposten - Info


132. Vannet flommer inn i sentrum
Vannet fortsetter å stige i elvene i hedmark og Oppland. På Otta truer vannet fra Gudbrandsdalslågen et kjøpesenter.
Tidspunkt: 11-05-2018 - Kl.09:25 - Kilde: YR.no - Info


133. Alvorlig flomfare flere steder
Vannstanden stiger raskt i flere vassdrag på Østlandet. Onsdag morgen er E16 stengt på en strekning i hedmark som følge av flom.
Tidspunkt: 09-05-2018 - Kl.10:40 - Kilde: YR.no - Info


134. Støre på turné i hedmark–Listhaug til Drammen 
Mens Ap-leder Jonas Gahr Støre besøker en rekke byer i hedmark på 1. mai, får drammenserne besøk av flere Frp-topper.
Tidspunkt: 01-05-2018 - Kl.05:21 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Småfly tok fyr etter landing i hedmark
Et småfly begynte å brenne etter landing i Folldal i hedmark. Piloten kom seg ut og er uskadet.
Tidspunkt: 28-04-2018 - Kl.17:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


136. 137 kyr reddet ut da fjøstak kollapset i hedmark
137 dyr måtte reddes mandag kveld da taket på en driftsbygning kollapset i Ringsaker i hedmark. 10–15 dyr måtte avlives.
Tidspunkt: 20-03-2018 - Kl.04:48 - Kilde: Aftenposten - Info


137. I natt var det rekordkaldt i Sør-Norge
Sprengkulden fortsetter Sør-Norge. Onsdag morgen ble det registrert hele 42 minusgrader i Folldal i hedmark.
Tidspunkt: 28-02-2018 - Kl.08:22 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Her var det minus 32,5 grader i natt
hedmark (NRK): Drevsjø, nordøst i hedmark, hadde kulderekorden i natt med 32,5 grader. Og mange steder i Norge vil kulda fortsette.
Tidspunkt: 26-02-2018 - Kl.13:34 - Kilde: YR.no - Info


139. Bolig i full fyr i hedmark
En enebolig på Koppang i hedmark sto i full fyr natt til mandag. Det skal ikke ha vært folk i boligen. 
Tidspunkt: 26-02-2018 - Kl.04:54 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Tonning Riise: – Det har vært en stor påkjenning
Kristian Tonning Riise deltar ikke på årsmøtet til hedmark og Oppland Høyre i helgen, men skriver i en hilsen at den siste tiden har vært tung.
Tidspunkt: 09-02-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar fire nye uker i varetekt
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar å bli sittende i varetekt i fire nye uker. Dermed blir det ikke noe fengslingsmøte i hedmarken tingrett mandag.
Tidspunkt: 09-02-2018 - Kl.17:42 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Vekter rykket ut på innbruddsalarm – ble møtt av mann med hagle
En vekter rykket ut til et hus i Kirkenær i hedmark etter at en innbruddsalarm hadde gått. Ut fra huset kom det plutselig en mann med hagle. 
Tidspunkt: 03-02-2018 - Kl.06:19 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Retten vil ikke fengsle mannen som er pågrepet for uriktig forklaring etter drapet på Janne Jemtland - politiet anker
HAMAR (Aftenposten) hedmarken tingrett godtok ikke politiets begjæring om å varetektsfengsle en mann som er siktet for falsk forklaring etter drapet på Janne Jemtland.
Tidspunkt: 02-02-2018 - Kl.08:13 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Retten løslot mannen som er siktet for uriktig forklaring etter drapet på Janne Jemtland - politiet anker
HAMAR (Aftenposten) hedmarken tingrett godtok ikke politiets begjæring om å varetektsfengsle en mann som er siktet for falsk forklaring etter drapet på Janne Jemtland.
Tidspunkt: 02-02-2018 - Kl.08:13 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Retten løslot mannen som er siktet for uriktig forklaring etter drapet på Janne Jemtland. Politiet anker.
HAMAR (Aftenposten) hedmarken tingrett godtok ikke politiets begjæring om å varetektsfengsle en mann som er siktet for falsk forklaring etter drapet på Janne Jemtland.
Tidspunkt: 02-02-2018 - Kl.08:13 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Flere tusen uten strøm i hedmark og Oppland
Store mengder snø har ført til at over 2000 er strømløse onsdag morgen.
Tidspunkt: 24-01-2018 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


147. 2000 uten strøm i hedmark og Oppland
Store mengder snø førte til problemer tirsdag kveld og onsdag morgen.
Tidspunkt: 24-01-2018 - Kl.05:09 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Sparket politimann får ikke prøvd saken i Høyesterett
Den oppsagte politimannen Stein-Robin Kleven Bergh fra Eidskog i hedmark får ikke prøvd avskjedssaken sin for Høyesterett.
Tidspunkt: 23-01-2018 - Kl.06:25 - Kilde: Aftenposten - Info


149. HA: – Politiet ransaker MC-klubb i forbindelse med Jemtland-saken
Torsdag ransaker politiet lokalene til en MC-klubb i Stange i hedmark, hvor den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland inntil onsdag var styremedlem.
Tidspunkt: 18-01-2018 - Kl.14:59 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Sigvart Dagsland skadet i trafikkulykke i hedmark
Musikeren Sigvart Dagsland ble skadet i en ulykke på riksvei 3 i Romedal i Stange i hedmark tirsdag kveld.
Tidspunkt: 17-01-2018 - Kl.15:25 - Kilde: Aftenposten - Info


151. Janne Jemtlands drapssiktede ektemann fengslet i fire uker
hedmarken tingrett mener det er skjellig grunn til å mistenke Janne Jemtlands ektemann for drap. 46-åringen er varetektsfengslet i fire uker.
Tidspunkt: 15-01-2018 - Kl.18:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


152. Janne Jemtlands drapssiktede ektemann fengslet i fire uker
HAMAR (Aftenposten): hedmarken tingrett mener det er skjellig grunn til å mistenke Janne Jemtlands ektemann for drap. 46-åringen er varetektsfengslet i fire uker.
Tidspunkt: 15-01-2018 - Kl.15:04 - Kilde: Aftenposten - Info


153. En person omkom i ulykke på E6 i hedmark
HAMAR (Aftenposten): En person omkom på stedet etter en frontkollisjon på E6 utenfor Hamar ved 06-tiden søndag.
Tidspunkt: 14-01-2018 - Kl.05:58 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Politiet søker etter Janne Jemtland i Våler
Kripos og lokalt politi reiste lørdag til Våler i hedmark for å lete etter Janne Jemtland som politiet mener er drept. Fredag ble ektemannen siktet for drap. 
Tidspunkt: 13-01-2018 - Kl.14:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


155. Politiet søker etter Janne Jemtland i Braskereidfoss i Våler kommune
Det siste døgnets hendelser har gitt politiet opplysninger som gjør at de lørdag leter etter Janne Jemtland i Braskereidfoss i hedmark, opplyser politiet.
Tidspunkt: 13-01-2018 - Kl.11:58 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Siste ulv i jaktkvoten i Osdals- og Julussarevirene er felt
Jegerne har skutt den siste av 16 ulver som skulle felles i Osdals- og Julussarevirene i hedmark. Fortsatt er det seks dyr utenfor revirene som skal felles.
Tidspunkt: 12-01-2018 - Kl.17:29 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Fylkesordføreren i hedmark søker fritak etter varsler
Dag Rønning (Sp) søker fritak fra vervet som fylkesordfører i hedmark etter varsler om upassende oppførsel, opplyser fylkesråd Aasa Gjestvang (Sp).
Tidspunkt: 12-01-2018 - Kl.10:15 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Odvar Nordlis liv i bilder
Tidligere statsminister Odvar Nordli (90) er død. Arbeiderpartimannen fra Stange i hedmark var statsminister i fem år fra 1976 til 1981.
Tidspunkt: 09-01-2018 - Kl.21:36 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Dette er en kanonsak om fred rundt Mjøsa
Ammunisjonsfabrikken på Raufoss har restaurert kanonen som ved en meget stygg glipp ble brukt til å pepre Staur gård i hedmark med granater i 1962.
Tidspunkt: 23-12-2017 - Kl.18:26 - Kilde: Aftenposten - Info


160. Russisk datafirma satser stort på bitcoin i hedmark
Et russisk datafirma skal satse stort på den digitale valutaen bitcoin og skal investere nærmere 1 milliard kroner på dataservere plassert i Alvdal i hedmark.
Tidspunkt: 19-12-2017 - Kl.15:34 - Kilde: E24 - Info


161. Russisk datafirma satser stort på bitcoin i hedmark
Et russisk datafirma skal satse stort på den digitale valutaen bitcoin og skal investere nærmere 1 milliard kroner på dataservere plassert i Alvdal i hedmark.
Tidspunkt: 19-12-2017 - Kl.14:26 - Kilde: E24 - Info


162. Hus brant ned fordi brannbilene ikke kom fram
Et bolighus på Rudshøgda i hedmark brant ned til grunnen fordi brannbilene ikke klarte å komme seg opp den bratte bakken på vei til huset.
Tidspunkt: 01-12-2017 - Kl.13:26 - Kilde: Aftenposten - Info


163. Ulvejakt stanses midlertidig etter at WWF fikk medhold i Oslo tingrett
Ulvejakta utenfor ulvesonen i Østfold, Oslo, Akershus og hedmark stanses midlertidig etter at WWF har fått medhold i Oslo tingrett.
Tidspunkt: 21-11-2017 - Kl.09:57 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Ulvejakt stanses etter at WWF fikk medhold i Oslo tingrett
Ulvejakten utenfor ulvesonen i Østfold, Oslo, Akershus og hedmark stanses inntil retten får avgjort om norsk ulveforvaltning strider mot loven.
Tidspunkt: 21-11-2017 - Kl.09:57 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Væpnet bankran i Rendalen 
Sparebank 1 i Rendalen i hedmark ble ranet mandag morgen. En maskert mann ble observert i banken med det som så ut som et skytevåpen.
Tidspunkt: 30-10-2017 - Kl.10:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


166. Væpnet bankran i Rendalen
Sparebank 1 i Rendalen i hedmark ble ranet mandag morgen. En maskert mann ble observert i banken med det som så ut som et skytevåpen.
Tidspunkt: 30-10-2017 - Kl.08:10 - Kilde: Aftenposten - Info


167. To personer pågrepet for bankran i Rendalen
To personer er pågrepet etter at en bank i Rendalen i hedmark ble ranet mandag morgen.
Tidspunkt: 30-10-2017 - Kl.08:10 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Ulv felt på Østlandet
Lørdag ble en ulv felt under lisensjakt på ulv i Åmot i hedmark.
Tidspunkt: 28-10-2017 - Kl.16:04 - Kilde: Aftenposten - Info


169. Fem skoler stengt på grunn av strømbrudd
Flere tusen var fortsatt uten strøm i hedmark og Oppland onsdag formiddag, og nesten 1300 elever ble rammet da skoler måtte stenges i Gjøvik.
Tidspunkt: 25-10-2017 - Kl.13:44 - Kilde: YR.no - Info


170. Over 12.000 mistet strømmen
Politiet ber bilistene la bilen stå eller skifte til vinterdekk før de kjører bil i hedmark og Oppland i morgentimene. 12.000 strømkunder var uten strøm i natt.
Tidspunkt: 25-10-2017 - Kl.06:42 - Kilde: YR.no - Info


171. Snø og vanskelige kjøreforhold - flere biler har kjørt av veien i natt
I hedmark og Oppland har flere biler blitt berget etter å ha kjørt av veien som følge av mye snø natt til onsdag. – Mange fortsatt sommerdekk, sier politiet.
Tidspunkt: 24-10-2017 - Kl.15:47 - Kilde: Aftenposten - Info


172. Politiet: Melding om flystyrt i hedmark
Et småfly skal ha styrtet på et jorde ved Furnes. To personer var om bord.
Tidspunkt: 19-09-2017 - Kl.17:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


173. Småfly med to personer om bord styrtet i hedmark
Et fly av typen RV-4 med to personer om bord har styrtet ved Furnes mellom Hamar og Brumunddal i hedmark
Tidspunkt: 19-09-2017 - Kl.15:07 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Flystyrt i hedmark: To personer er omkommet
To personer er bekreftet omkommet etter at et småfly styrtet like ved Stavsberg barnehage i hedmark.
Tidspunkt: 19-09-2017 - Kl.15:07 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Nattefrost i Troms – varsler sludd og snø i Trøndelag og Innlandet
I Tromsø måtte bileiere skrape is av ruta i morges. Nå varsles det om snø og sludd sør i Trøndelag og nord i Oppland og hedmark.
Tidspunkt: 19-09-2017 - Kl.10:36 - Kilde: YR.no - Info


176. Varsler 10 til 20 centimeter snø i indre strøk
Skal du kjøre i høyere strøk i Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, hedmark eller Oppland fra tirsdag kveld, bør du legge om til vinterdekk. Meteorologisk institutt varsler høstens første snøfall i Sør-Norge.
Tidspunkt: 19-09-2017 - Kl.08:32 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Kaldeste august på mange år og kulderekord i hedmark
Meteorologene har gjort opp status for august, og det mest spesielle har vært lave temperaturer. Mange steder har det også falt mer nedbør enn normalt.
Tidspunkt: 31-08-2017 - Kl.12:38 - Kilde: YR.no - Info


178. Kaldeste august på mange år og kulderekord i hedmark
Meteorologene har gjort opp status for august, og det mest spesielle har vært lave temperaturer. Mange steder har det også falt mer nedbør enn normalt.
Tidspunkt: 31-08-2017 - Kl.10:21 - Kilde: Aftenposten - Info


179. Bonde stanget i hjel av okse i hedmark
En gårdbruker i Engerdal i hedmark døde etter at han ble stanget av en okse på et jorde.
Tidspunkt: 16-08-2017 - Kl.11:44 - Kilde: Aftenposten - Info


180. Bonde stanget ihjel av okse i hedmark
En gårdbruker i Engerdal i hedmark døde etter at han ble stanget av en okse på et jorde.
Tidspunkt: 16-08-2017 - Kl.11:44 - Kilde: Aftenposten - Info


181. Børsnoteringen av Sparebank 1 Østlandet ga aksjonærboom i hedmark
Fylket har fått tusen nye private aksjonærer siden i fjor, viser ny statistikk fra AksjeNorge. Verdien av privatpersoners aksjeporteføljer fortsetter samtidig å vokse til rekordnivåer.
Tidspunkt: 28-07-2017 - Kl.15:29 - Kilde: E24 - Info


182. Sommerværet gir kornbønder tro på rekordavlinger
– Nå ser det skikkelig bra ut, sier kornbonde Erik Ringnes i Stange i hedmark. Været denne våren og sommeren har gitt kornet optimale vekstforhold.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.07:50 - Kilde: YR.no - Info


183. Mann anker ni års fengsel for overgrep mot 39 jenter
20-åringen som er dømt til ni års fengsel for nettovergrep mot 39 jenter, anker deler av dommen fra hedmarken tingrett.
Tidspunkt: 10-07-2017 - Kl.17:50 - Kilde: Aftenposten - Info


184. Kvinne kritisk skadet i kollisjon mellom bil og tog på Rørosbanen
En 69 år gammel kvinne ble kritisk skadet da en bil ble truffet av et tog på en usikret togovergang på Rørosbanen i hedmark. Togpassasjerene er uskadet.
Tidspunkt: 05-07-2017 - Kl.15:34 - Kilde: Aftenposten - Info


185. MC-fører kritisk skadd i ulykke i Åmot
Én mann er kritisk skadd etter at en motorsykkel kjørte i autovernet i Åmot i hedmark.
Tidspunkt: 01-07-2017 - Kl.14:43 - Kilde: Aftenposten - Info


186. Rovviltnemnder på Østlandet åpner for felling av 28 ulver
Rovviltnemndene i hedmark, Østfold, Oslo og Akershus vil gi tillatelse til å felle 28 ulver i vinter. Partene ble enige om vinterens lisensjakt mandag.
Tidspunkt: 26-06-2017 - Kl.10:43 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Rovviltnemnder på Østlandet åpner for felling av 36 ulver
Rovviltnemndene i hedmark, Østfold, Oslo og Akershus vil gi tillatelse til å felle 36 ulver i vinter. Partene ble enige om vinterens lisensjakt mandag.
Tidspunkt: 26-06-2017 - Kl.10:43 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Knut Storberget ny fylkesmann i hedmark og Oppland
Knut Storberget (52) blir ny fylkesmann når hedmark og Oppland slås sammen.
Tidspunkt: 21-06-2017 - Kl.10:06 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Mislykket rømningsforsøk fra Kongsvinger fengsel
Politiet i hedmark pågrep natt til onsdag den polske fangen som klarte å rømme fra Kongsvinger fengsel tirsdag.
Tidspunkt: 14-06-2017 - Kl.03:45 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Tatt etter å ha rømt fra Kongsvinger fengsel
Politiet i hedmark pågrep natt til onsdag den polske fangen som klarte å rømme fra Kongsvinger fengsel tirsdag.
Tidspunkt: 14-06-2017 - Kl.03:45 - Kilde: Aftenposten - Info


191. Mann dømt til syv års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til syv års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Tidspunkt: 23-05-2017 - Kl.13:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


192. Tolv ulvevalper født i hedmark
Det er påvist to ulvekull i Norge i år. Til sammen dreier det seg om tolv valper i Osdalenreviret og Slettåsreviret i hedmark.
Tidspunkt: 22-05-2017 - Kl.22:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


193. Elverum slo Arendal i sluttspillfinalen
Elverum vant den tredje sluttspillfinalen 25–20. Dermed er hedmarkingene også klare for kvalik-spill til Champions League.
Tidspunkt: 21-05-2017 - Kl.21:05 - Kilde: NRK - Info


194. Søker videre etter savnet mann i hedmark
Letemannskaper fortsetter søket etter en mann i 40-årene som har vært savnet siden onsdag morgen ved Sjusjøen i hedmark.
Tidspunkt: 04-05-2017 - Kl.06:00 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Omkom i togpåkjørsel i Sør-Odal
En person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget ved Skarnes i hedmark, melder NRK. 
Tidspunkt: 24-04-2017 - Kl.18:27 - Kilde: Aftenposten - Info


196. 16-åring døde i motorsykkelulykke
En 16 år gammel gutt mistet livet da han kjørte av veien med motorsykkel i Elverum i hedmark.
Tidspunkt: 19-04-2017 - Kl.14:36 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Får aldri kjøre igjen etter traktorulykke
En mann er idømt kjørenekt for alltid i hedmark tingrett etter at han kjørte over en bil med traktor. Mannen er dømt for dødsulykker to ganger tidligere.
Tidspunkt: 17-04-2017 - Kl.14:20 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Alvorlig for gutt som gikk gjennom isen i Trysil
En liten gutt som gikk gjennom isen på Ulvsjøen i Søre Osen i Trysil i hedmark langfredag, er innlagt på Rikshospitalet med alvorlige skader.
Tidspunkt: 14-04-2017 - Kl.23:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Jente (12) livstruende skadd i skiulykke på Sjusjøen
En 12 år gammel jente er fraktet til Ullevål med livstruende skader etter å ha kjørt inn i et tre mens hun sto på ski på Sjusjøen i Ringsaker i hedmark.
Tidspunkt: 11-04-2017 - Kl.20:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


200. Flere hytter enn boliger i 45 norske kommuner
I mer enn hver tiende kommune er det flere hytter enn boliger, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). På hyttetoppen ligger Ringsaker kommune i hedmark.
Tidspunkt: 10-04-2017 - Kl.17:23 - Kilde: E24 - Info


201. Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i hedmark
Politiet har satt i gang full etterforskning etter at en person ble funnet død i en leilighet i Ottestad i Stange i hedmark mandag formiddag.
Tidspunkt: 10-04-2017 - Kl.11:06 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Det er flest biler pr. innbygger i hedmark. Men en øy i Ryfylke har flest elbiler.
Antallet dieselbiler fortsetter klatringen oppover. For først gang viser statistikken at det er flere personbiler på diesel enn på bensin.
Tidspunkt: 29-03-2017 - Kl.04:55 - Kilde: Aftenposten - Info


203. En ulv skutt i Rendalen
En ulv ble skutt i Stor-Elvdal i hedmark torsdag. Jakten på den siste ulven i lisenskvoten utenfor ulvesonen fortsetter, skriver Hamar Arbeiderblad.
Tidspunkt: 23-03-2017 - Kl.08:29 - Kilde: Aftenposten - Info


204. En ulv skutt i Stor-Elvdal
En ulv ble skutt i Stor-Elvdal i hedmark torsdag. Jakten på den siste ulven i lisenskvoten utenfor ulvesonen fortsetter.
Tidspunkt: 23-03-2017 - Kl.08:29 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Ulv skutt i Stor-Elvdal
En ulv ble skutt i Stor-Elvdal i hedmark torsdag morgen. Dermed fortsetter jakten på den siste ulven det er gitt fellingstillatelse for utenfor ulvesonen.
Tidspunkt: 23-03-2017 - Kl.08:29 - Kilde: Aftenposten - Info


206. To ulv skutt i Rendalen – lisensjakta opphører
To ulver ble skutt i Rendalen i hedmark søndag. Lisensjakten på ulv er dermed over og all jakt må stoppe umiddelbart, opplyser Statens Naturoppsyn.
Tidspunkt: 26-02-2017 - Kl.19:23 - Kilde: Aftenposten - Info


207. To personer alvorlig skadd i sammenstøt med trailerhenger
En trailer på riksvei 3 i hedmark har fått sleng på hengeren og truffet en motgående personbil. To personer er alvorlig skadd.
Tidspunkt: 21-02-2017 - Kl.08:41 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Sliter på hedmarken - klar for å bistå i Oslo
Også giganten RenoNorden bryter arbeidsmiljøloven i sitt forsøk på å få orden på søppelkaoset. Det skjer på hedmarken.
Tidspunkt: 17-02-2017 - Kl.11:50 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Bilfører omkom på E6 i hedmark
En person omkom i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E6 i Ottestad i hedmark.
Tidspunkt: 10-02-2017 - Kl.06:25 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Dømt for hatefulle ytringer etter dobbeltdrapet i Kristiansand
En mann fra hedmark er dømt til 21 dagers betinget fengsel etter at han la ut en melding på Facebook om de to som ble drept i Kristiansand i desember.
Tidspunkt: 08-02-2017 - Kl.16:23 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Søppel-trøbbel på landet også
Det er ikke bare Oslo og Veireno som sliter med å få unna avfallet. hedmarken er også rammet av et søppelkaos.
Tidspunkt: 25-01-2017 - Kl.21:07 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Si "Helgesen" på Finnskogen. Da smeller det.
Vidar Helgesen har lang erfaring som diplomat og fredsmegler. Det hjelper ham lite i ulvefylket hedmark.
Tidspunkt: 20-01-2017 - Kl.19:45 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Tre nye ulver kan felles utenfor ulvesonen i hedmark og Akershus
Miljødirektoratet tillater lisensfelling av ytterligere tre ulver utenfor ulvesonen i deler av Akershus og hedmark.
Tidspunkt: 17-01-2017 - Kl.08:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


214. Mann (25) tiltalt for drapet på Galina Sandeva
En 25 år gammel mann fra hedmark er tiltalt for drapet på bulgarske Galina Sandeva i Oslo i desember 2015, melder Dagbladet.
Tidspunkt: 11-01-2017 - Kl.20:54 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Ulv skutt i Ringsaker - jakten avsluttes
En ulv er skutt i Ringsaker i hedmark. Ulvekvoten for hedmark er dermed fylt, og jakten avsluttes umiddelbart, skriver Ringsaker Blad.
Tidspunkt: 11-01-2017 - Kl.11:52 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Direkteblogg: Ulvestriden i hedmark time for time
Hvorfor er ulvestriden så betent? Vi er i hedmark for å snakke med noen av dem som lever tettest på - og se om vi ser snurten av ulven selv.
Tidspunkt: 07-01-2017 - Kl.10:29 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Direkteblogg: Vi dro til hedmark for å følge ulvestriden
Hvorfor er ulvestriden så betent? Vi dro til hedmark for å snakke med noen av dem som lever tettest på - og se om vi ser snurten av ulven selv.
Tidspunkt: 07-01-2017 - Kl.10:29 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Ti fakta som forklarer ulvestriden
By står mot land. Stortingspresidenten står mot Regjeringen. Og Høyre i hedmark truer med ikke å drive valgkamp for eget parti. Hvorfor ble det slik?
Tidspunkt: 05-01-2017 - Kl.20:17 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Over hundre ordførere protesterer mot ulvevedtak
118 av landets ordførere støtter hedmark-ordførernes protestopprop mot klimaminister Vidar Helgesens (H) vedtak om ikke å felle fire ulveflokker i ulvesonen.
Tidspunkt: 04-01-2017 - Kl.07:24 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Mann alvorlig skadet etter romjulsfest i Ringsaker
En mann er lagt inn med alvorlige skader på Oslo universitetssykehus etter en voldshendelse på en romjulsfest i Ringsaker i hedmark.
Tidspunkt: 02-01-2017 - Kl.23:20 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Liten støtte til hedmark Høyres ulveopprør
hedmark Høyre har reagert kraftig på at klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H) før jul sa nei til å felle fire ulveflokker. Men opprøret i fylkeslaget får lunken støtte fra de øvrige fylkeslagene.
Tidspunkt: 29-12-2016 - Kl.09:43 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Helgesen sier nei til ulvejakt
Klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H) gir ikke tillatelse til å skyte fire ulveflokker i hedmark.
Tidspunkt: 20-12-2016 - Kl.11:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


223. Helgesen sier nei til ulvejakt
Klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H) gir ikke tillatelse til å skyte fire ulveflokker i hedmark.
Tidspunkt: 20-12-2016 - Kl.10:08 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Planene klare for ulvejakt i hedmark
Samarbeid og koordinering er nøkkelord når nærmere 300 jegere skal skyte fire ulveflokker i hedmark. Og jegerne sier de vil by eventuelle aksjonister på kaffe i stedet for konfrontasjon.
Tidspunkt: 16-12-2016 - Kl.05:49 - Kilde: Aftenposten - Info


225. Eldre brødrepar kjørte av veien. Den ene broren falt på isen og døde.
En eldre mann omkom og en annen er alvorlig skadd etter at de skulle hente hjelp etter en utforkjøring i Våler i hedmark natt til fredag.
Tidspunkt: 25-11-2016 - Kl.15:19 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Ni norske fylker har fått dårligere veier – Vestfold, hedmark og Akershus har landets beste
Målt etter ujevn veibane går det feil vei i halvparten av landets fylker. Sjekk ditt eget fylke – og se hvordan vi nordmenn endrer kjørevaner.
Tidspunkt: 21-11-2016 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Kongen av Kongsvinger
Siden 1902 har aldri et lag fra hedmark spilt cupfinale. En følsom, rotløs og språkmektig portugiser har gjort noe med det.
Tidspunkt: 18-11-2016 - Kl.20:30 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Advarer om speilglatte veier flere steder på Østlandet
Underkjølt regn gir glatte veier, og Meteorologisk institutt advarer mot vanskelige kjøreforhold i Buskerud, Oppland og hedmark tirsdag morgen.
Tidspunkt: 15-11-2016 - Kl.06:19 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Tidligere maktsenter fra vikingtiden selges
Statsbygg vil selge kongsgården Åker Gård på hedmark. Det er en kulturpolitisk skandale, tordner Hamar-ordføreren.
Tidspunkt: 02-11-2016 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Rovviltnemnder opprettholder vedtak om ulvejakt
Trass i sterke protester har rovviltnemndene i Oslo, Akershus og hedmark besluttet å opprettholde vedtaket om å skyte inntil 24 ulver innenfor ulvesonen.
Tidspunkt: 31-10-2016 - Kl.13:03 - Kilde: Aftenposten - Info


231. MDG-topp trekker seg i protest mot partiets rovdyrpolitikk
– Miljøpartiet De Grønne er et storbyparti, sier partiets talsperson i hedmark, Katrine Aalstad, som nå trekker seg i protest mot det hun mener er MDGs ensidige rovdyrpolitikk.
Tidspunkt: 26-10-2016 - Kl.12:04 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Advarer om falske bøssebærere i hedmark
Flere timer før bøssebærerne i årets TV-aksjon starter innsamlingen, advarer politiet i hedmark om to kvinner som viser fram et hjemmelaget rødt kors og samler inn penger i en blomstervase.
Tidspunkt: 23-10-2016 - Kl.11:00 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Antatt falske bøssebærere var misforståelse
Politiet i hedmark advarte tidligere søndag om to falske bøssebærere på Kirkenær. Det viste seg å være to kvinner som hadde misforstått hvordan innsamlingsaksjonen fungerte.
Tidspunkt: 23-10-2016 - Kl.11:00 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Over 200 storfe trolig brent inne ved Moelv
250 storfe var inne i driftsbygningen rett sør for Moelv i hedmark da brannen brøt ut. Bare 30 skal ha blitt reddet ut.
Tidspunkt: 12-10-2016 - Kl.12:24 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Over 150 storfe trolig brent inne ved Moelv
250 storfe var inne i driftsbygningen rett sør for Moelv i hedmark da brannen brøt ut. 80 skal ha blitt reddet ut.
Tidspunkt: 12-10-2016 - Kl.12:24 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Person omkom i trafikkulykke hedmark
En person omkom i en trafikkulykke på riksvei 3 i Stor-Elvdal kommune i hedmark torsdag morgen.
Tidspunkt: 06-10-2016 - Kl.07:05 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Fem ulver utenfor Akershus og hedmark skal avlives før mars 2017
Klima- og miljødepartementet går inn for felling av inntil fem ulver utenfor ulvesonen i hedmark og Akershus.
Tidspunkt: 27-09-2016 - Kl.10:24 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Fem ulver utenfor Akershus og hedmark skal avlives før april 2017
Klima- og miljødepartementet går inn for skyting av fem ulver utenfor ulvesonen i hedmark og Akershus. Departementet utsetter avgjørelsen om de 8 ulvene i Osdalsflokken.
Tidspunkt: 27-09-2016 - Kl.10:24 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Staten brukte ti millioner på mattekurs. På enkelte skoler strøk over 90 prosent.
Bare 2 av 33 elever besto et sommerkurs i matematikk for potensielle lærerstudenter ved Høgskolen i hedmark. Pris pr. elev som klarte kravet: 300.000 kroner.
Tidspunkt: 09-08-2016 - Kl.06:44 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Stakk av fra kollisjon. Men skiltet satt fast på den andre bilen.
hedmarkingen bulket inn i bilen foran, men ga gass og kjørte videre. Og så gjorde politiet kanskje sommerens raskeste oppklaring.
Tidspunkt: 28-07-2016 - Kl.15:25 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Ulv skutt i hedmark
En ulv som har drept minst 90 sauer i Rendalen i hedmark, er skutt.
Tidspunkt: 28-07-2016 - Kl.08:55 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Tre alvorlige trafikkulykker - to tenåringer er døde og en person kritisk skadet
En 18-åring og en 19-åring er døde etter trafikkulykker i hedmark og Rogaland.
Tidspunkt: 17-07-2016 - Kl.07:32 - Kilde: Aftenposten - Info


243. 18-åring omkom i trafikkulykke i Ringsaker
En 18 år gammel mann omkom i en utforkjøring i Ringsaker i hedmark natt til søndag.
Tidspunkt: 17-07-2016 - Kl.07:02 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Tre til sykehus etter politijakt
Tre personer er fraktet til Hamar sykehus etter en biljakt i hedmark onsdag morgen.
Tidspunkt: 13-07-2016 - Kl.05:46 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Mann dømt for overgrep mot utviklingshemmet kvinne
En mann er i hedmarken tingrett dømt til ett års fengsel for overgrep mot en psykisk utviklingshemmet kvinne i en omsorgsbolig.
Tidspunkt: 07-07-2016 - Kl.11:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


246. Bortføringssiktet foreldrepar etterlyst via Interpol
Politiet har siktet et foreldrepar fra Stange i hedmark for å ha bortført tvillingdøtrene på ni måneder. Familien blir nå etterlyst via Interpol.
Tidspunkt: 02-07-2016 - Kl.21:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


247. Nærmere 100 tatt i fartskontroller i hedmark
Åtte sjåfører mistet førerkortet og nesten 90 personer fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort på riksvei 3 gjennom Østerdalen nord i hedmark.
Tidspunkt: 26-06-2016 - Kl.07:27 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Omkom etter kanovelt i hedmark
En 44 år gammel mann omkom etter en kanovelt på innsjøen Skasen på Finnskogen.
Tidspunkt: 10-06-2016 - Kl.21:28 - Kilde: Aftenposten - Info


249. To alvorlig skadet i utforkjøring i Trysil
Fire personer er skadd, to av dem alvorlig, i en utforkjøring på riksvei 25 i Trysil kommune i hedmark søndag formiddag.
Tidspunkt: 05-06-2016 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Enebolig overtent i Koppang
En enebolig står i full fyr i Koppang sentrum i hedmark. Slukningsarbeidet er i gang, men huset kan neppe reddes.
Tidspunkt: 17-05-2016 - Kl.16:48 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Svensk isfisker omkom i hedmark
En svensk isfisker i 80-årene omkom da han gikk gjennom isen i Hammarsjøen i Engerdal kommune i hedmark.
Tidspunkt: 15-05-2016 - Kl.12:04 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Skoleelev klatret på tog, ble drept av høyspentledning
En mann tidlig i 20-årene er død etter å ha kommet borti en høyspentledning under klatring på et togsett ved Moelv i hedmark natt til søndag.
Tidspunkt: 08-05-2016 - Kl.10:07 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Mann i 20-årene død etter høyspentulykke ved jernbanen
En mann i 20-årene er død etter å ha kommet borti en høyspentledning under klatring på et togsett ved Moelv i hedmark natt til søndag.
Tidspunkt: 08-05-2016 - Kl.07:20 - Kilde: Aftenposten - Info


254. En person omkom i trafikkulykke i hedmark
En person omkom da en bil kjørte av veien i Furnes i hedmark.
Tidspunkt: 17-04-2016 - Kl.08:16 - Kilde: Aftenposten - Info


255. Største narkotikabeslag noensinne i hedmark
Flere hundre kilo hasj og titalls kilo marihuana, amfetamin og tabletter ble funnet i en svensk varebil som passerte grensa i hedmark.
Tidspunkt: 13-04-2016 - Kl.16:53 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Mann siktet for å ha latt hunder jage bjørn
Politiet mener mannen fra hedmark lot hundene sine jage en bjørnebinne med to unger i slutten av mars
Tidspunkt: 10-04-2016 - Kl.07:19 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Lavere straff for ulovlig ulvejakt
Fire jegere fra hedmark fikk lavere straff for ulovlig ulvejakt da lagmannsretten behandlet anken deres. Den femte tiltalte ble frikjent.
Tidspunkt: 08-04-2016 - Kl.21:25 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Soldat savnet fra Rena leir
Politiet på hedmark leter etter en soldat som er meldt savnet fra Rena leir.
Tidspunkt: 05-04-2016 - Kl.22:56 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Her bodde den folkesky nederlenderen i flere år. Nå er «Mørkemannen» i Tufsingdalen tiltalt for to drap
I 2008 kom Bart van Urk til Os i Tufsingdalen, nord i hedmark. Nå skal han for retten i Nederland, tiltalt for drap på sin egen søster og Nederlands tidligere helseminister.
Tidspunkt: 26-03-2016 - Kl.04:14 - Kilde: Dagbladet - Info


260. Mann siktet for drap på konen
Mannen som er siktet for å ha drept sin kone i 40-årene på Flisa i hedmark, vil bli forsøkt avhørt torsdag. Politiet håper å få klarlagt omstendighetene rundt dødsfallet.
Tidspunkt: 24-03-2016 - Kl.11:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


261. Kvinne funnet død på Flisa - mann pågrepet
En kvinne er funnet død i en leilighet på Flisa i hedmark. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig, og en mann er pågrepet.
Tidspunkt: 23-03-2016 - Kl.21:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. Mann pågrepet etter mistenkelig dødsfall i hedmark
Pågrepet etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Åsnes kommune i hedmark.
Tidspunkt: 23-03-2016 - Kl.20:45 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Mann pågrepet og siktet etter mistenkelig dødsfall i hedmark
Ektemannen pågrepet etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Åsnes kommune i hedmark.
Tidspunkt: 23-03-2016 - Kl.20:45 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Ektemann pågrepet og siktet for drap på kona
Ektemannen pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Åsnes kommune i hedmark.
Tidspunkt: 23-03-2016 - Kl.20:45 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Tenåring kritisk skadet i bilulykke i hedmark
En tenåring ble kritisk skadet og fire andre ble lettere skadet da en bil kjørte av veien i Eidskog kommune i hedmark.
Tidspunkt: 20-03-2016 - Kl.13:43 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Tenåringer skadet i bilulykke i hedmark
Flere tenåringer ble skadet da en bil kjørte av veien i Eidskog kommune i hedmark søndag ettermiddag.
Tidspunkt: 20-03-2016 - Kl.13:43 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Person alvorlig skadet i ulykke på E6 i hedmark
En person er alvorlig skadd i en trafikkulykke på E6 ved Espa i hedmark.
Tidspunkt: 19-03-2016 - Kl.14:48 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Kritisk skadet i ulykke på E6 i hedmark
En person er alvorlig skadet i en trafikkulykke på E6 ved Espa i hedmark.
Tidspunkt: 19-03-2016 - Kl.14:48 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Mann alvorlig skadd i ulykke på E6 i hedmark
En mann i 60-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på E6 ved Espa i hedmark lørdag ettermiddag. I alt 14 personer var involvert i ulykken.
Tidspunkt: 19-03-2016 - Kl.14:48 - Kilde: Aftenposten - Info


270. I jobb eller uten jobb? Forskjellen er stor etter hvor du bor
Mens 67 prosent flere er blitt arbeidsledige i Rogaland på ett år, tikker ledighetstallene stikk motsatt vei i hedmark – med 12 prosent lavere ledighet.
Tidspunkt: 27-02-2016 - Kl.14:21 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Smugler tatt med 2000 liter øl og brennevin i Trysil
En polsk sjåfør (41) ble mandag tatt med 2000 liter alkohol av tollerne ved Østby tollkontor i Trysil i hedmark. Beslaget utgjør 190.000 kroner i unndratte avgifter, ifølge Tolletaten.
Tidspunkt: 17-02-2016 - Kl.12:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


272. Bolighus overtent - politiet har ikke fått tak i boligeier
Et bolighus på Øyermoen i hedmark er overtent. To nabohus er evakuert, og E16 er stengt.
Tidspunkt: 14-02-2016 - Kl.21:39 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Oljeprisfallet og Ikea ga lavere arbeidsledighet i hedmark i fjor
Norsk økonomi er ikke i krise, sa statsminister Erna Solberg i helgen. Det stemmer i hvert fall for hedmark.
Tidspunkt: 26-01-2016 - Kl.21:10 - Kilde: E24 - Info


274. Mann lettere skadd etter kollisjon med stridsvogn
En mann (29) ble lettere skadd da bilen han kjørte kolliderte med en stridsvogn i Rena leir i hedmark mandag formiddag.
Tidspunkt: 25-01-2016 - Kl.13:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


275. Én omkom i trafikkulykke i hedmark
Trysil (NTB): En person mistet livet og en annen ble alvorlig skadd en trafikkulykke på riksvei 25 på Flishøgda mellom Elverum og Trysil onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 13-01-2016 - Kl.18:29 - Kilde: Aftenposten - Info


276. En omkom i trafikkulykke i hedmark
En person omkom i en trafikkulykke på riksvei 25 i Midtskogen i hedmark tirsdag kveld.
Tidspunkt: 12-01-2016 - Kl.19:59 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Kvinne påkjørt av hjullaster i Eidskog
En kvinne ble påkjørt av en hjullaster i forbindelse med snørydding i Magnor i Eidskog kommune i hedmark tirsdag.
Tidspunkt: 12-01-2016 - Kl.15:35 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Brann i stor bolig i hedmark
Et stort hus med flere leiligheter er overtent i Moelv i hedmark. Politiet har foreløpig ikke kontroll på alle beboerne.
Tidspunkt: 07-01-2016 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


279. En person savnet i brann i hedmark
Det brenner fortsatt i et hus med flere leiligheter i Moelv i hedmark. Til sammen er ni personer evakuert. En person er foreløpig savnet.
Tidspunkt: 07-01-2016 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Frykter at en person omkom i brann i hedmark
Til sammen ni personer ble evakuert da det brant i et hus med flere leiligheter i Moelv i hedmark torsdag morgen. En person er savnet, og politiet frykter vedkommende har omkommet i brannen.
Tidspunkt: 07-01-2016 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Far tiltalt for overgrep mot datter
Tirsdag må en mann i 50-årene møte i hedmarken tingrett tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter. Mannen var tidligere bosatt i Ringsaker sammen med familien.
Tidspunkt: 02-01-2016 - Kl.21:40 - Kilde: Aftenposten - Info


282. Mistenkelig dødsfall i hedmark
En mann i 60-årene har mistet livet under mistenkelige omstendigheter.
Tidspunkt: 01-01-2016 - Kl.21:07 - Kilde: Aftenposten - Info


283. 6.000 mistet strømmen på Innlandet
Nedblåste trær gjorde at drøyt 6.000 husstander i hedmark og Oppland ble strømløse første juledag. På kvelden hadde så godt som alle fått strømmen tilbake.
Tidspunkt: 26-12-2015 - Kl.00:56 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Etterforsker mistenkelig dødsfall i Ringsaker
Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Moelv i Ringsaker i hedmark.
Tidspunkt: 21-12-2015 - Kl.22:42 - Kilde: Aftenposten - Info


285. Tre menn pågrepet etter slåsskamp på asylmottak
Fire personer er sendt til legevakten og tre andre er pågrepet etter en slåsskamp på Haslemoen asylmottak i Våler kommune i hedmark torsdag morgen.
Tidspunkt: 17-12-2015 - Kl.09:28 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Ti måneder gammelt asylbarn døde i hedmark
En ti måneder gammel jente som bodde på Haslemoen asylmottak i Våler i hedmark, døde sent onsdag kveld på sykehuset i Elverum. Det er ikke mistanke om noe kriminelt.
Tidspunkt: 10-12-2015 - Kl.16:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


287. Jente fra asylmottak døde på sykehus
En ti måneder gammel jente syrisk jente som bodde på Haslemoen asylmottak døde på sykehus onsdag kveld, opplyser politiet i hedmark.
Tidspunkt: 10-12-2015 - Kl.15:36 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Aftenposten mener: Grensekontroll viktig, men ingen løsning
Fra og med klokken 08.00 torsdag morgen innfører Norge utvidet kontroll på alle fergeruter fra utlandet og i grensenære deler av fylkene Østfold og hedmark.
Tidspunkt: 25-11-2015 - Kl.15:41 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Hestestell ble utgifter til tannhelse
En tannlege er dømt for forsikringsbedrageri, Nav-svindel, underslag og flere brudd på ligningsloven. Han er idømt fengselsstraff på to år og fire måneder i hedmarken tingrett.
Tidspunkt: 09-11-2015 - Kl.22:12 - Kilde: Aftenposten - Info


290. En person kritisk skadet i trafikkulykke i hedmark
En person er kjørt til Kongsvinger sykehus med kritiske skader etter en trafikkulykke med en lastebil på riksvei 2 ved Rasta i hedmark.
Tidspunkt: 04-11-2015 - Kl.15:14 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Mann døde i trafikkulykke i hedmark
En mann døde etter å ha blitt påkjørt av en lastebil på riksvei 2 ved Rasta i hedmark onsdag.
Tidspunkt: 04-11-2015 - Kl.15:14 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Tannlege tiltalt for store hull i regnskapet
En tannlege i hedmark havnet i skikkelig skattepine. Nå er han tiltalt for en rekke brudd på ligningsloven i tillegg til at han skal ha svindlet Nav og tre forsikringsselskaper.
Tidspunkt: 28-10-2015 - Kl.21:49 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Skutt politimann er «ved godt mot»
Polititjenestemannen i 40-årene som ble alvorlig skadd i en skuddveksling på Ottestad i hedmark, er på bedringens vei.
Tidspunkt: 28-09-2015 - Kl.10:47 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Skutt politimann i hedmark er «ved godt mot»
Polititjenestemannen i 40-årene som ble alvorlig skadd i en skuddveksling på Ottestad i hedmark, er på bedringens vei.
Tidspunkt: 28-09-2015 - Kl.10:47 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Politiet: - Vi visste hvem den drepte 38-åringen var
Politiet sier de var kjent med 38-åringen som i går ble skutt og drept av politiet i hedmark, men at han ikke er å regne som «en kjenning av politiet».
Tidspunkt: 27-09-2015 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Tre drept av politiet på ti år
Det er knapt gått en uke siden politiet skjøt mot en kvinne på Grønland i Oslo. Lørdag ble en person i hedmark drept av politiet.
Tidspunkt: 27-09-2015 - Kl.10:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


297. Spesialenheten med nye avhør etter skytedrama
Spesialenheten fortsetter søndag sine undersøkelser for å få klarhet i hva som skjedde da en person ble skutt og drept av politiet i Ottestad i hedmark.
Tidspunkt: 27-09-2015 - Kl.10:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


298. Polititjenestemenn avhørt etter skyteepisode
Spesialenheten er i gang med sine undersøkelser etter at en person ble skutt og drept av politiet i Ottestad i hedmark.
Tidspunkt: 27-09-2015 - Kl.01:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


299. Nabo: En sjenert og rolig mann
En 38 år gammel mann ble lørdag skutt og drept av politiet i hedmark etter at han løsnet skudd mot politiet. - Han virket litt sjenert og virket ikke som en som ville ha kontakt, sier nabo om mannen som nå er død. En polititjenestemann er alvorlig skadet.
Tidspunkt: 26-09-2015 - Kl.20:50 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Første drept av politiskudd siden 2006
Én person ble drept i en skuddveksling med politiet på Otterstad i hedmark lørdag. Sist en person ble drept av politiskudd var i 2006.
Tidspunkt: 26-09-2015 - Kl.17:58 - Kilde: Aftenposten - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)