Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
4
 Onsdag  4. Okt. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: TELEMARK1. Gir millioner
Kultur- og likestillingsdepartementet skal bidra med fem millioner kroner til ni idrettsarrangementer for personer med nedsatt funksjonsevne. Det opplyser kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) i en pressemelding mandag. Til sammen 5.165.000 millioner kroner skal deles ut til arrangementer på norsk jord i 2023 og 2024. Arrangementene omhandler idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv. – Alle skal få oppleve idrettsglede. Det skal ikke nedsatt funksjonsevne være et hinder for. Derfor gir vi nå tilskudd til arrangement som sikrer at enda flere får muligheten til å delta i idretten, sier Jaffery. Disse arrangementene får tilskudd: * Nordisk mesterskap i paraegling i Oslo 7.–10. september 2023 – 390 000 kroner. * Nordisk mesterskap i parafriidrett i Lillestrøm 19.–20. august 2023 – 325 000 kroner * telemarksVeka Para på Notodden, i Bø og Skien 19.–23. juni 2024 – 750 000 kroner * Stjerneserien for alle i Troms og Hålogaland fotballkrets høsten 2023 til våren 2024–200 000 kroner * Superlekene i Rogaland, Møre og Romsdal, Vestland og Agder i 2024 – 400 000 kroner * Spenningskurset på Bjorli mars 2024 – 200 000 kroner * Norwegian Paragolf Open august 2024 – 100 000 kroner * Landsstevne i svømming for utviklingshemmede i Trondheim 9.–10. mars 2024 – 300 000 kroner * Ridderrennet på Beitostølen 10.–17. mars 2024 – 2 500 000 kroner (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.11:03 - Kilde: NRK - Info


2. Odd hentet ghaneser fra israelsk fotball
Eliteserielaget Odd har sikret seg Zakaria Mugeese (21) fra Ghana. Angriperen har signert en kontrakt ut 2026. Odd opplyser i en pressemelding at Mugeese kommer fra den israelske klubben Ashdod. Ifølge Transfermarkt har Mugeese notert seg for ni mål og tre assist på 49 kamper for Ashdod. telemarksavisa skriver at assistent Håkon Wibe-Lund og spillerlogistikksjef Thomas Skilbred har vært i Israel for å se på 21-åringen. Odd ligger på 7.-plass i Eliteserien. Til lørdag kommer Sarpsborg på besøk til Skien. (NTB)
Tidspunkt: 16-08-2023 - Kl.08:30 - Kilde: NRK - Info


3. Walhstedt forlater Odd - klar for Blackburn
Den svenske målvakten Leopold Wahlstedt (24) er ferdigspilt i Skien. Neste stoppested i karrieren blir ikke Brøndby, men Blackburn. Overgangen er i boks etter en sen helomvending. Blackburn meldte seg på i kampen i siste liten og har bekrefter overgangen på sine plattformer. Odd skulle ha godtatt et bud fra danske Brøndby på rundt 8 millioner kroner, men Blackburn strakk seg lenger. Odd får rundt 11 millioner kroner for svensken, pluss 15 prosent i videresalgsprosenter, melder telemarksavisa. Per Kristian Bråtveit ble i forrige uke presentert som ny Odd-keeper ut sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2023 - Kl.10:09 - Kilde: NRK - Info


4. Forkjøla Klæbo dropper renn i telemarksveka
Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo sliter med forkjølelse. Dermed stiller han ikke til start i Kanalrennet under telemarksveka kommende helg. Det er telemarksveka-sjef Therese Husby som bekrefter til Adresseavisen at skistjernen ikke kommer til arrangementet. Klæbo har ikke trent normalt de siste dagene og tar derfor ingen sjanser. Han skulle egentlig ha gått et 50 kilometer langt rulleskirenn lørdag. Forrige sesong vant han Kanalrennet. (©NTB)
Tidspunkt: 21-06-2023 - Kl.07:06 - Kilde: NRK - Info


5. Fagermo-venn om å ta over VIF-jobben: – Gjør veldig vondt
Jan Frode Nornes kjente på sterke følelser etter Vålerengas sparking av trener Dag-Eilev Fagermo. Han skal inntil videre lede førstelaget. Oslo-klubben brøt med Fagermo etter 3,5 års samarbeid. Kun ti poeng på ti kamper i den fjerde sesongen fikk den til å ta grep. Fram til ny hovedtrener er på plass, styrer Nornes A-laget som «teamleder». Han ble i fjor høst hentet til Vålerenga av Fagermo. – Dette gjør veldig vondt. Det er Dag-Eilev som har gitt meg mulighetene. Han har vært som en mentor for meg, og vi har jobbet så tett. Vi har jo vært tettere enn vi er med familien, sier Nornes til telemarksavisa. – Vi skulle jo vært foruten den situasjonen vi har havnet i. Det virker så trist og unødvendig. Jeg er der for Dag-Eilev 24-7, og jeg kjenner veldig på dette selv også, legger han til. Nornes arbeidet også under Fagermo i Odd gjennom tolv år. I 2020 erstattet han vennen i Skien-klubben, men mistet jobben to år senere. (©NTB)
Tidspunkt: 14-06-2023 - Kl.04:26 - Kilde: NRK - Info


6. Elsafadi gjenvalgt i styret
Flere av idrettstyrerepresentantene var på valg under Idrettstinget. Mia Larsen Sveberg, Sebastian Henriksen. Astrid Strandbu Marco Elsafadi var på valg. I tillegg kom det nenkeforslag fra Vestfold og telemark Idrettskrets: Hans Erik Utne. Marco Elsafadi gikk på talerstolen og ba om han kunne få svar på om han fortsatt har tillit etter varslersaken i NIF den våren. Elsafadi ble gjenvalgt i styret. Hans Erik Utne, som var benkeforslag ble dermed ikke valgt inn i styret.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


7. Nytt VM-gull til Nygaard Løken
Trym Nygaard Løken kjørte ned til sitt annet VM-gull på to dager da han vant parallelsprinten i Sveits under VM i telemarksskjøring torsdag. Nordmannen slo hjemmekjøreren Alexi Mosset i finalen. Onsdag vant Løken gullet på sprinten, mens det ble bronse i klassisk telemark dagen før. Jacob Alveberg måtte nøye seg med fjerdeplassen etter å ha tapt bronsefinalen for franske Noe Claye. Det ble norsk bronse i kvinneklassen hvor Emma Araldsen slo Kaja Konow Bjørnstad i bronseduellen. Araldsen tapte sin semifinale for britiske Jasmin Taylor, mens Bjørnstad røk for hjemmehåpet og gullvinneren Beatrice Zimmermann. (NTB)
Tidspunkt: 23-03-2023 - Kl.13:28 - Kilde: NRK - Info


8. Løken til topps i sprinten i VM
Trym Nygaard Løken (29) kjørte inn til VM-gull i sprint i telemarksskjøring i sveitsiske Mürren onsdag. For ett år siden røk han korsbåndet på samme sted. – Dette ble en fantastisk dag. I samme skråning, hopp og disiplin der korsbandet tok farvel i fjor. Jeg har tenkt på dette løpet i ett år. Dette var sesongens hovedmål og motivasjonen til å komme tilbake. I samtaler med knegruppa på Olympiatoppen trodde de ikke på meg da jeg fortalte om målsettingen jeg hadde, og da blir det så fantastisk å lykkes, sa Nygaard Løken. telemarkkjøreren fra Bækkelaget har dermed vunnet VM-gull i de tre siste mesterskapene, 2019 på Rjukan, 2021 i Sveits og i 2023 i Sveits Etter helgas verdenscupseier i Tyskland fikk jeg smaken på gull, og i dag klaffet alt, sa han. Tirsdag tok han bronse i klassisk-øvelsen i VM. (NTB)
Tidspunkt: 22-03-2023 - Kl.17:34 - Kilde: NRK - Info


9. Nygaard Løken tok bronse i VM i telemark
På VMs første dag slo Trym Nygaard Løken til med bronse i klassisk telemark. 29-åringen endte 3.37 sekunder bak franske Elie Nabot som vant i Mürren. I VM i 2021 tok Nygaard Løken gull i parallellsprint og sølv i spring. Han har også gull i klassisk fra 2019. En annen nordmann avsluttet også høyt på resultatlisten. Jacob Alverberg endte på en femte plass. Mesterskapet varer til og med lørdag 25. mars. Emil Bye er også med fra det norske landslaget.
Tidspunkt: 21-03-2023 - Kl.12:13 - Kilde: NRK - Info


10. Full forvirring i Riiber-seier: – Oi, hva skjer her?
Jarl Magnus Riiber gikk først ut i søndagens langrenn, men allerede etter ett minutt oppsto det full forvirring. Plutselig sto det en mann og viftet med hendene i løypa foran Riiber. Kombinertstjernen så forvirret ut, men kjørte forbi den ukjente mannen. – Oi, hva skjer her? Det står en mann med gul vest og vinker, kommenterte Jann Post for NRK. – De er i hvert fall inne i riktig løype, betrygget Torgeir Bjørn. Riiber var ustoppelig på vei mot seier. Konkurrentene var aldri i nærheten og fikk ikke med seg at nordmannen satte telemarksnedslag over målstreken. – Han er i en helt egen liga, sa Bjørn om den firedoble verdenmesteren. Tyske Vinzenz Geiger ble nummer to foran landsmannen Julian Schmid. Begge over 1,5 minutt bak Riiber. Jørgen Graabak ble nest beste nordmann på 5. plass i rennet.
Tidspunkt: 12-03-2023 - Kl.13:09 - Kilde: NRK - Info


11. Oransje varsel på Sør- og Østlandet - fare for isglatte veier
Det er fare for is i deler av Agder og telemark fra sent tirsdag kveld.
Tidspunkt: 03-01-2023 - Kl.11:33 - Kilde: YR.no - Info


12. Oransje varsel på Sør- og Østlandet – fare for såpeglatte veier
Det er fare for is i deler av Agder og telemark fra sent tirsdag kveld.
Tidspunkt: 03-01-2023 - Kl.11:33 - Kilde: YR.no - Info


13. Kirkevold forlenget med HamKam
HamKam er blitt enig med spissen Pål Alexander Kirkevold (32) om en kontrakt ut 2023-sesongen. – Jeg trives godt i HamKam og føler vi har noe uforløst å jobbe videre med her. Jeg har lyst til å være med å ta nye steg neste sesong. Jeg har ambisjoner om å sette et større fotavtrykk i Eliteserien kommende sesong, hvor jeg ønsker å score flere mål og utvikle det jeg er god på enda mer, sier en glad Kirkevold til klubbens nettsider. Han har vært to perioder i HamKam, og Kirkevold har spilt 83 kamper og scoret 34 mål for klubben. Angriperen kommer fra Re i Vestfold og telemark.
Tidspunkt: 18-11-2022 - Kl.09:09 - Kilde: NRK - Info


14. Løken tilbake på ski etter korsbåndsmarerittet – håper å rekke VM
telemarkkjører Trym Nygaard Løken ødela korsbåndet i mars. Nå er han tilbake på ski og kjemper for å rekke vinterens VM i Sveits. Løken fikk skicomebacket under telemarklandslagets samling i østerrikske Hintertux nylig. – For min del var denne samlingen utrolig viktig med tanke på veien tilbake på ski. I den fasen jeg er i nå, handler det vel så mye om det psykologiske som det fysiologiske. Det gjelder å stole på kneet igjen selv om det ikke er grodd helt, sier han. Målet er nå å rekke vinterens VM i sveitsiske Mürren. Det mesterskapet avvikles fra 20. til 26. mars neste år. – Jeg fikk kjørt mer enn forventet og uten plager i kneet, noe som tyder på at jobben som har blitt gjort med «knegruppa» på Olympiatoppen og alene de siste seks og en halv månedene har fungert. Diverse styrketester er blitt gjort flere ganger og styrkemessig er jeg i rute. Motorikkøktene skal gjøre kneet rusta til å tåle større belastninger over lengre tid til vinteren, sier Løken. 28-åringen har en innholdsrik merittliste. Han tok blant annet gull i parallellsprint og sølv i sprint under VM i 2021. (NTB)
Tidspunkt: 07-11-2022 - Kl.16:16 - Kilde: NRK - Info


15. Eckhoff melder forfall til NM
Tiril Eckhoff er blant fire utøvarar som ikkje kjem til start under NM i rulleskiskyting i Drangedal. Kroppen hennar responderer framleis ikkje maksimalt. Eckhoffs forfall blir stadfesta av Noregs Skiskytterforbund. Ho har stått over landslagsaktivitetar ein periode for å komme seg til hektene etter ein lang OL-sesong og koronasjukdom. I sommar måtte ho dra i naudbremsa etter at kroppen gav tydelege signal om at han trengde kvile. – Tiril trenger framleis kvile, men er motivert, trenar og blir følgt godt opp av trenarteamet, seier landslagssjef Per Arne Botnan framfor NM i rulleskiskyting kommande helg. Så seint som for to dagar sidan sette 32-åringen ord på eigen situasjon på sin Instagram-konto. «Vel, eg gjekk på ein smell i vår. Det var skikkeleg vondt. Trudde eg var ein udødeleg toppidrettsutøvar, men realiteten er at eg berre er i vanleg menneske», skreiv Fossum-løparen. «No jobbar eg meg sakte, men sikkert framover, og håpar eg klarer å kome tilbake i skiskyttarsporet», heldt ho fram.. Til NM i telemark kjem heller ikkje Marte Olsbu Røiseland, Tarjei Bø eller Sivert Guttorm Bakken.
Tidspunkt: 14-09-2022 - Kl.13:35 - Kilde: NRK - Info


16. Klæbo vant massespurten på Kanalrennet
Johannes Høsflot Klæbo sikret seieren i massespurten på Kanalrennet i telemarksveka. Martin Løwstrøm Nyenget og Mikael Gunnulfsen ble nummer to og tre. – Det er alltid godt å vinne skirenn. Jeg går rolig i store deler av løpet, sier Klæbo til TV 2. Rennet endte i en massespurt med ti løpere, hvor det var OL-kongen fra Beijing som gikk av med seieren. En annen som imponerte var pensjonist Petter Northug jr. Langrennsstjernen holdt godt følge med teten nesten hele veien og viste god form i Lunde. Northug endte til slutt som nummer 13 foran blant annet landslagsløper Emil Iversen. – Jeg syns det er greit. Sist var det Anders Aukland som tok meg, sier Iversen. Kvinnerennet ble vunnet av Lotta Udnes Weng. Amalie Håkonsen Ous ble nummer to, mens svenske Linn Sömskar tok 3.-plassen. – Det føles bra. Det ble massespurt, og det er ikke så ofte man får være med på noe sånt. Det var en tålmodighetsprøve, sa Weng til TV 2. (NTB)
Tidspunkt: 26-06-2022 - Kl.14:33 - Kilde: NRK - Info


17. Dæhlie presenterte sitt stjernelag
Fredag presenterte Bjørn Dæhlie og Aker sitt lag Team Aker Dæhlie. Blant dem på laget er Max Novak, Stian Hoelgaard, Astrid Øyre Slind og Erik Mysen. – Jeg vil en hel masse med dette her. Dette er helt nytt og er helt fantastisk, sier Bjørn Dæhlie. Det er de tidligere lagene Team Koteng Eidissen og Team telemark som går sammen og utgjør stammen i laget. Satsingen skal ledes av den tidligere landslagssmøreren Knut Nystad. Disse løperne er klare for det nye laget: Langløp (Ski Classics): Isabell Valen, Astrid Øyre Slind, Silje Øyre Slind, Kjartan Haugen, Stian Hoelgaard, Chris Jespersen, Vebjørn Moen, Max Novak, Petter Stakston, Isabel Valen (para) og Kjartan Haugen (para). FIS/allround (Norgescup, skandinavisk cup og verdenscup): Anna Heggen, Guro Jordheim, Marte Mikkelsplass, Kari Øyre Slind, Runa Ulvang, Johannes Lønnestad Flaaten, Mikael Gunnulfsen, Amund Korsæth, Eirik Mysen og Mattis Stenshagen. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 17-06-2022 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


18. Dæhlie og Aker med omfattende langrennsatsning
Fredag presenterte Bjørn Dæhlie og Aker sitt lag Team Aker Dæhlie. Blant dem på laget er svenske Max Novak, Stian Hoelgaard, Astrid Øyre Slind og Erik Mysen. – Vi synes at dette er veldig spennende Det er ny fasett av langrennsverden og interessen er stor for langløp, sier Bjørn Dæhlie til NRK. – Totalt budsjett er på 15 millioner kroner, hvor av Dæhle og Aker allerede har bidratt med fem millioner, sier Aker-konsernsjef Øyvind Eriksen til NRK. Det er de tidligere lagene Team Koteng Eidissen og Team telemark som går sammen og utgjør stammen i laget. Satsingen skal ledes av den tidligere landslagssmøreren Knut Nystad. Tidligere landslagstrner Trond Nystad er blant trenerne. – Kanskje den viktigste delen av denne satsingen er parautøvere. Det er derfor jeg synes dette er spennende, sier Trond Nystad. Disse løperne er klare for det nye laget: Langløp (Ski Classics): Isabell Valen, Astrid Øyre Slind, Silje Øyre Slind, Kjartan Haugen, Stian Hoelgaard, Chris Jespersen, Vebjørn Moen, Max Novak, Petter Stakston, Isabel Valen (para) og Kjartan Haugen (para). FIS/allround (Norgescup, skandinavisk cup og verdenscup): Anna Heggen, Guro Jordheim, Marte Mikkelsplass, Kari Øyre Slind, Runa Ulvang, Johannes Lønnestad Flaaten, Mikael Gunnulfsen, Amund Korsæth, Eirik Mysen og Mattis Stenshagen. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 17-06-2022 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


19. telemark: Løken røk korsbåndet
telemarkkjøreren Trym Nygaard Løken (28) må gjennom en kneoperasjon og belage seg på en ni måneder lang opptreningsperiode. Bækkelaget-utøveren røk korsbåndet i forbindelse med et verdenscuprenn i Sveits nylig. Skaden fratok ham muligheten til å ta sammenlagtseieren. – Målsettingen er å rekke VM i mars neste år, sier Løken i en uttalelse fra Norges Skiforbund.
Tidspunkt: 28-03-2022 - Kl.14:06 - Kilde: NRK - Info


20. Buskerud overlegen i kvinnestafetten i skiskyting
Buskerud var suveren på kvinnenes stafett i NM skiskyting søndag. På vinnerlaget gikk Mari Wetterhus, Åsne Skrede og Frida Dokken. Wetterhus var fem sekunder bak Hordalands Malin Bergtun ved første veksling, men Skrede slo knockout på konkurrentene på den neste etappen. Med høy fart i sporet sendte hun Dokken ut på ankeretappen med 53 sekunders ledelse. – Frida har gjort mange gode løp, så dette kan gå bra, sa Skrede til NRK mens Dokken var ute i løypa, og hun fikk helt rett. Dokken skjøt perfekt og var aldri truet. Hun paraderte i mål i ensom majestet til Buskeruds første stafettseier på 30 år. Kampen om sølvet ble en spurtduell mellom Hordaland og blandingslaget fra Nord-Østerdal og telemark-Vestfold, der Hordalands Une Christiane Tronerud Kvelvane så vidt fikk tåspissen foran i mål. Hun ble sølvvinneer sammen med Malin Bergtun og Andrine Hatling. For blandingslaget på bronseplass gikk Ida Herfoss, Eline Grue og Juni Arnekleiv.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.07:42 - Kilde: NRK - Info


21. Stadaas vant Årefjällsloppet
Kasper Stadaas (28) avgjorde mot slutten i Årefjällsloppet i Sverige og tok sin annen Ski Classics-seier for sesongen. Nordmannen vant La Diagonela i Sveits tidligere i vinter. Lørdag var han igjen sterkest i en forkortet utgave av Årefjällsloppet. Uvær og frykt for oversvømmelse og kraftig vind gjorde at det ble gått 62 kilometer i stedet for 104. Nærmest Stadaas var Runar Skaug Mathisen. telemarkingen ledet løpet etter vel 50 kilometer, men kunne ikke matche Stadaas mot slutten. På oppløpet avgjorde svenske Emil Persson kampen om 3.-plassen foran Andreas Nygaard. Astrid Øyre Slind suste like etter inn til en overlegen seier i kvinneklassen. Hun vant hele 4.18,3 minutter foran Britta Johansson Norgren, og det var hennes største seiersdifferanse i Ski Classics. 3.-plassen gikk til Ida Dahl, som var ytterligere halvminuttet bak Norgren. (©NTB)
Tidspunkt: 26-03-2022 - Kl.11:50 - Kilde: NRK - Info


22. Eriksen tok nytt juniorgull i telemark-VM
Ella Strøm Eriksen (20) vant også torsdagens sprintrenn i junior-VM i telemarkkjøring. På pallen fikk hun selskap av lagvenninnen Emma Araldsen. Gullet kom dagen etter at Eriksen ble juniorverdensmester i klassisk. Hun slo franske Augustine Carliez med 38 hundredels sekund i sprinten, mens bronsevinner Araldsen var bakpå med 3,09 sekunder. Maria Heggheim Berge ble tredje best av de norske som nummer sju. I herreklassen la Emil Bye seg inn på 10.-plassen. telemark-VM for juniorer går i sveitsiske Mürren. Fredag står parallellsprint individuelt og for lag på programmet. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2022 - Kl.18:10 - Kilde: NRK - Info


23. Ett hundredel fra ny seier
Etter å ha utklasset konkurrentene i vinterens første verdenscuprenn i telemark var Trym Nygaard Løken tirsdag ett hundredel fra en ny seier. Jacob Alverberg kjørte inn til 10.-plass. Løken måtte se seg slått av sveitsiske Bastien Dayer i klassiskrennet i St. Gervais, med minste margin. De to var i en klasse for seg. Mandag var Løken i en helt egen klasse i sprint, da han slo toer Theo Sillon med 3,88 sekund og treer Dayer med 4,07. I kvinneklassen ble Gøril Strøm Eriksen nummer fire, tre hundredeler fra den siste pallplasseringen. Mandag tok hun tredjeplassen i sprintrennet.
Tidspunkt: 25-01-2022 - Kl.16:55 - Kilde: NRK - Info


24. Verdenscupseier for Nygaard Løken
Trym Nygaard Løken vant mandagens sprintrenn i verdenscupen i telemarkkjøring i Frankrike. Bækkelaget-kjøreren tok dermed sesongens første verdenscupseier. Det franske hjemmehåpet Theo Sillion ble andremann, mens sveitsiske Bastien Dayer endte på tredjeplass. (NTB)
Tidspunkt: 24-01-2022 - Kl.23:13 - Kilde: NRK - Info


25. Bekreftet: Odd fjerner Nornes som hovedtrener
Jan Frode Nornes får ikke fortsette som hovedtrener i eliteserieklubben Odd. Klubben vil ha ham med videre i en annen rolle. Det opplyser Odd etter at telemarksavisa først meldte at Nornes er sparket som hovedtrener. Klubben presiserer at 49-åringen ikke er oppsagt, men vil samtidig skifte trener. – Odds ballklubb har etter en samlet vurdering kommet til at det beste for klubben nå er et trenerskifte. Klubben er derfor i samtaler med Jan Frode Nornes om en løsning til det beste for begge parter, skriver klubben og legger til: – Odds ballklubb har tilbudt Jan Frode Nornes å fortsette i en annen rolle i klubben og håper sterkt at vi kan finne en løsning for dette. Nornes ledet Odd som hovedtrener i to sesonger. Før det var han assistent for Dag-Eilev Fagermo i en årrekke. Odd leverte en relativt god vårsesong i 2021, men avsluttet svakt med bare én seier på de siste ti kampene. Dermed endte laget på 13.-plass i Eliteserien. Samtidig er skienslaget videre til åttedelsfinalen i NM. Nornes har ifølge TA vært i Odd i 23 år. Først som spiller, senere som assistent og deretter som hovedtrener. Klubben er fra før på jakt etter ny sportssjef. (NTB)
Tidspunkt: 08-01-2022 - Kl.15:00 - Kilde: NRK - Info


26. Odd sparker hovedtrener
Jan Frode Nornes får ikke fortsette som hovedtrener i eliteserieklubben Odd, melder telemarksavisa. Nornes ledet fotballaget i to sesonger. Før det var han assistent for Dag-Eilev Fagermo i en årrekke. (NTB) Odd har foreløpig ikke kommentert TAs opplysninger.
Tidspunkt: 08-01-2022 - Kl.09:44 - Kilde: NRK - Info


27. Kan komme opp mot 80 cm snø
Det er sendt ut oransje farevarsel i telemark og Agder fra mandag kveld
Tidspunkt: 06-12-2021 - Kl.12:37 - Kilde: YR.no - Info


28. – Begynte akutt å felle en tåre
Lørdag morgen ble det klart at Mikael Gunnulfsen ikke stiller til start til drømmedistansen 15 kilometer klassisk på Beitostølen. Han vant i fjor, var blant favorittene i år og har prikket ut denne dagen i lang tid. Det er nemlig et første steg inn på et verdenscuplag og senere en mulig OL-tropp. 28-åringen har vært gjennom et benbrudd som innebar operasjon og ikke minst lang rehabilitering. Det er tilstanden til beinet som gjør at han i stedet ser rennet gjennom TV-skjermen. – Jeg hadde en økt tidligere i uken som fremprovoserte frem noe smerter. Jeg har tatt det rolig inn mot helgen og kjent bedring. Men da jeg prøvde maks belastning for trykke til over beinet, så kjente jeg at jeg ikke kom til å vinne i dag, sier Team telemark-løperen til NRK. – Og når du har den innstillingen, da har du ingenting på et stadion å gjøre. I frykt for at jeg skal gjøre det verre, det skal gå utover større deler av vinteren og det faktum at jeg ikke har sjansen til å prestere på toppnivå slik det er nå. For å være helt konkret: Gunnulfsen forsøkte seg på et såkalt diagonalgangspark. En teknikk i klassisk stil. Det var øyeblikket han skjønte at det ikke kom til å gå. – Jeg begynte akutt å felle en tåre. Jeg har visualisert og analysert ned til minste detalj hvordan jeg skal gå fortest mulig her. Det har holdt meg gående mens jeg har kikket i veggen fem timer i strekk på stakemaskinen, sier han, og tenker på sin lange, tunge og monotone rehabiliteringsperiode. – Langrenn er moro, hobby og gøy, men det er det eneste jeg gjør. Det eneste jeg prøver å bli god i. For meg er dette grisestort. Derfor er det forferdelig skuffende. Han sier avslutningsvis at han nå gir blaffen i å tenke på OL. Nå handler alt om å få beinet til å fungere hundre prosent.
Tidspunkt: 20-11-2021 - Kl.08:02 - Kilde: NRK - Info


29. Kombinert kvinner nærmere OL
Styret i Det internasjonale skiforbundet (FIS) har vedtatt å foreslå at blant annet kombinert for kvinner og telemark kommer på OL-programmet i 2026. Norges Skiforbund har tatt til orde for at kombinert og hopp i stor bakke for kvinner, samt telemark, bør komme med på OL-programmet i Milano og Cortina om drøyt fire år. Dette har de fått enstemmig støtte for i FIS-styret. Den internasjonale olympiske komité bestemmer det endelige øvelsesprogrammet kommende vår, etter OL i Beijing. Da blir det klart om skifamilien får viljen sin. – Det er ulike argumenter for de tre. Kombinert er den eneste grenen i OL hvor ikke både kvinner og menn deltar. Med det fokuset IOC har på like muligheter og bedret kjønnsbalanse i internasjonal idrett, bør det være en selvfølge at kvinnekombinert kommer på OL-programmet. Det samme gjelder hopp i stor bakke for kvinner. Det vil gjøre at kvinner og menn får like mange konkurranser i OL, slik de allerede har i VM. Når det gjelder telemark som OL-gren, har det vært arbeidet for dette i mange år. Vi krysser fingrene for at vi endelig lykkes med det, sier skipresident Erik Røste, som er Norges medlem i FIS-styret.
Tidspunkt: 08-11-2021 - Kl.10:33 - Kilde: NRK - Info


30. Rekordmye nedbør på Lifjell i telemark

Tidspunkt: 28-09-2021 - Kl.09:15 - Kilde: YR.no - Info


31. Rekordmye nedbør på Lifjell i telemark

Tidspunkt: 28-09-2021 - Kl.09:15 - Kilde: YR.no - Info


32. Odd henter Kastrati umiddelbart
Flamur Kastrati blir Odd-spiller tidligere enn planlagt. Skien-klubben kjøper ham fri fra de siste ukene av kontrakten med Kristiansund. Det opplyser KBK torsdag. Tirsdag ble det kjent at Kastrati kom til å melde overgang til Odd 1. september, men telemarkingene har siden bestemt seg for å hente ham umiddelbart. 29-åringen har dermed spilt sin siste kamp for Kristiansund. Hans opprinnelige avtale med klubben hadde utløp 31. august. Odds sportssjef Tore Andersen sier til telemarksavisa at han håper å få Kastrati klar til søndagens kamp mot Haugesund. Kastrati har vært innom åtte klubber de siste ti årene. I KBK scoret han åtte mål på 53 kamper. Angriperen startet hett med fire mål på åtte kamper i 2018, men gikk de siste to sesongene målløs av banen i 42 ligakamper på rad.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.15:51 - Kilde: NRK - Info


33. Hynne klar for semifinale
Hedda Hynne gjorde jobben i det innledende heatet på 800 meter. Hun ble nummer tre med tiden 2.00,11, og slo blant annet to tidligere verdensmesterne Halimah Nakaayi og Eunice Jepkoech Sum, og er dermed klar for semifinale. – Det var en trygg og sikker tredjeplass. Hun ble litt stiv på de siste 50 meterne, men de andre jentene som er mer meritterte, har i hvert fall ikke dagen, sier NRK-ekspert Vebjørn Rodal. Hynne har løpt seg gradvis bedre gjennom sesongen. Tidligere i sommer gjorde telemarkingen årsbeste med 1.59,82 i Diamond League-stevnet i Stockholm. Hun har 1.58,10 som personlig rekord. Finalen på 800 meter for kvinner avvikles tirsdag klokken 14.25.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.01:39 - Kilde: NRK - Info


34. Her får du Norge i nøtteskall - bli med på biltur i Vest-telemark

Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.18:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


35. – Bakenga-bud fra Saudi-Arabia
Mushaga Bakengas målform blir lagt merke til. En saudiarabisk klubb har tilbudt Odd over 1 million kroner for spissen, erfarer Varden og telemarksavisa. Ifølge begge de to lokalavisene har Odd avslått budet. Selv vil ikke Bakenga uttale seg om muligheten for et nært forestående proffliv i utlandet. – Bra forsøk, men jeg kan ikke si noe om det, sa han til Varden tirsdag. Heller ikke Odds sportssjef Tore Andersen vil si noe om den saudiarabiske interessen. – Jeg han bekrefte at det er ting i gjære. Men det er det hele tiden. Noe mer enn det kan jeg ikke kommentere. telemarksavisa mener å vite at Al-Tai er klubben som har budt på Bakenga. Avisen skriver at Odd ser for seg 6-7 millioner kroner for å la trønderen gå. Bakenga står med ni mål på ti kamper i Eliteserien denne sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.14:01 - Kilde: NRK - Info


36. Ute av spill i flere måneder
Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er rammet av en betennelse i hjertemuskelen og trolig ikke tilbake i spill før om noen måneder. Hertha Berlin-keeperen var koronasyk i april og opplevde et ganske tøft forløp. Landslagslege Ola Sand forklarer situasjonen for NTB. – Da Rune ble innlagt med covid-19-sykdom, hadde han dobbeltsidig lungebetennelse og blodpropp i en lunge. Det er alvorlige komplikasjoner etter denne sykdommen. – Det ble så påvist at Rune hadde pådratt seg en hjertemuskelbetennelse. Jeg tror han blir helt frisk igjen, men han må ta tiden til hjelp. Jeg vil tro det dreier seg om noen måneder, sier Sand til NTB. – Hvis man ikke hadde avdekket betennelsen, så kunne det vært risikofylt å trene hardt for ham. Keeperveteranen fra telemark skal gjennom ytterligere undersøkelser, blant annet en MR-skanning av hjertet, i Tyskland i slutten av juli (NTB)
Tidspunkt: 02-07-2021 - Kl.10:40 - Kilde: NRK - Info


37. Nå tar de opp kampen med Hardanger: Reis på sidersafari i telemark

Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.20:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


38. Erna på frierferd i distriktene: Lover rett til å jobbe hvor du vil
BØ I telemark (VG) Erna Solberg er på stemmefiske i Senterparti-land – og lover mulighet for storstilt desentralisering av statlige arbeidsplasser når den enkelte ansatte ønsker det.
Tidspunkt: 21-06-2021 - Kl.13:01 - Kilde: E24 - Info


39. Helikopter har styrtet i telemark

Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.01:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


40. Helikopter har styrtet i telemark

Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.00:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


41. Sandefjord pålegges å opprette karantenehotell
Statsforvalteren i Vestfold og telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette et nytt karantenehotell etter at kommunen ikke ville gjøre det frivillig.
Tidspunkt: 07-06-2021 - Kl.10:40 - Kilde: E24 - Info


42. Første Glimt-tap på syv måneder
Bodø/Glimts ubeseirede rekke tok slutt i 0-1-tapet for Odd søndag. Sander Svendsen bredsidet inn hjemmelagets første seier i Eliteserien på elleve kamper. Odds trepoenger var svært kjærkommen. Den stoppet en vond trend Skien-klubben også slet med mot slutten av forrige sesong. Da gikk telemarkingene de sju siste kampene uten å vinne. – Dette er en sinnssyk lagseier. Vi snakket i forkant om å få intensitet i forsvarsspillet, og vi visste at dette kom til å bli en kamp der vi måtte arbeide mye. Vi merket at vi møtte et godt lag, og da smaker det utrolig godt å vinne. Det er dette vi lever for, sa matchvinner Svendsen til Discovery. Resultatet ga Glimts første serietap siden 17. oktober i fjor. Rekken som ubeseiret endte på 14 oppgjør. – Ikke godt nok av oss. Vi møtte et lavtliggende 4-5-1-lag, og vi klarte ikke å bryte dem ned. Vi hadde noen sjanser vi kunne fått mer ut av, men sett under ett var dette et rettferdig resultat, sa Bodø/Glimts midtbaneprofil Patrick Berg.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.21:32 - Kilde: NRK - Info


43. Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen
Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere. Dette sikrer en stabil nakke og forkorter tiden han trenger å bruke nakkekrage vesentlig, heter det i pressemeldingen. Lunde Pedersen er nå utskrevet fra intensivbehandling og er overført til vanlig sengepost. – Med så omfattende skader vil det ta tid før Sverre er tilbake i normal gjenge, og vil trenge en lengre periode med opptrening og ro. Han blir værende på sykehuset inntil videre, skriver skøyteforbundet. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien.
Tidspunkt: 18-05-2021 - Kl.21:11 - Kilde: NRK - Info


44. Stabilt for Lunde Pedersen
Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Han har også et mindre brudd i kinnbeinet, men den skaden krever ingen operasjon. I tillegg har Pedersen en rift i leveren. Han skal fortsatt ligge på Ullevål sykehus til observasjon. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien. Pedersen ble fraktet til Arendal sykehus i luftambulanse. På kvelden samme dag ble han fløyet til Oslo for videre behandling. (NTB)
Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


45. Vellykket operasjon for Pedersen
Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Operasjonen ble gjennomført på Ullevål sykehus. Pedersen har også fått påvist et mindre brudd i kinnbeinet. 28-åringen har i tillegg en rift i leveren. Han blir liggende på sykehus til videre observasjon. Skaden i leveren er fortsatt under kontroll og stabil. Osingen pådro seg skadene i en sykkelulykke ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og telemark torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.22:51 - Kilde: NRK - Info


46. Hele Odd-laget i karantene
Søndagens eliteseriekamp mellom Odd og Sandefjord er utsatt på grunn av en positiv koronatest i Odd, melder NTB. «Hele laget i Odds Ballklubb er satt i karantene etter at en spiller har fått påvist Covid 19», opplyser klubben selv på sin hjemmeside. Kort tid før nyheten om positiv koronatest og utsettelse ble det kjent at Skien sammen med Bamble og Porsgrunn er satt under tiltaksnivå B. Ifølge telemarksavisa ville ikke Odd kunne hatt publikum på arenaen om klubbens seriestart hadde gått som planlagt.
Tidspunkt: 08-05-2021 - Kl.17:38 - Kilde: NRK - Info


47. Mot ny kontrakt for Jarstein
Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) ser ut til å fortsette karrieren i Hertha Berlin og signerer snart en ny kontrakt. – Vi er så å si enige. Jeg regner med å skrive under snart, sier landslagskeeperen til telemarksavisa. Den nåværende kontrakten går ut i sommer. Jarstein har vært i Hertha Berlin siden vinteren 2014. Han er fortsatt ikke spilleklar etter å ha vært ute med covid-19-sykdom. Landslagslege Ola Sand tror det vil ta flere måneder før han blir klar, og landskampene i juni vil også trolig komme for tidlig for ham. Jarstein ble så dårlig i april at han måtte legges inn på sykehus med høy feber og surstoffmetning. (NTB)
Tidspunkt: 07-05-2021 - Kl.15:03 - Kilde: NRK - Info


48. Skjenkeforbudet opphevet i flere byer: – Ble fullt med én gang
Etter flere uker med strenge restriksjoner og skjenkeforbud, har restaurant- og utelivsbransjen i Vestfold og telemark fått åpne kranene igjen. Spiseplikten ser så langt ikke ut til å ha skremt bort gjestene.
Tidspunkt: 23-04-2021 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


49. Avslutter regionale tiltak i Grenland og Vestfold
De regionale coronatiltakene oppheves i ti kommuner i Vestfold og telemark fylke fredag. Kommunene har vært på tiltaksnivå B.
Tidspunkt: 22-04-2021 - Kl.10:48 - Kilde: E24 - Info


50. Norsk sølv i telemark-VM
Trym Nygaard Løken (27) avsluttet et forrykende VM i telemark med sølv på den klassiske distansen i sveitsiske Melchsee-Frutt søndag. Fra før har han tatt ett gull, ett sølv og én bronse i mesterskapet. – Trym leverte et meget bra renn i dag, og får med seg en ny VM-medalje. Det er fantastisk å komme tilbake etter to sesonger med skader og problemer, sier sportssjef Per Olav Tangen. Gullet gikk til sveitsiske Bastien Dayer. I tillegg ble det dobbelt norsk i juniorklassen, da Kaja Bjørnstad Konow vant foran Emma Araldsen. Jacob Alveberg tok sølv i herreklassen.
Tidspunkt: 21-03-2021 - Kl.17:17 - Kilde: NRK - Info


51. Løken med gull i telemark
Norske Trym Nygaard Løken (27) tok karrierens første VM-gull i parallell sprint i sveitsiske Melchsee-Frutt lørdag. – I dag kunne jeg ikke kjørt noe særlig bedre. Jeg tok med meg godfølelsen etter seieren i kvalifiseringa fredag, og er bare kjempehappy for karrierens første VM-gull på distansen og ikke minst bronsemedaljen i teamkonkurransen, sier Nygaard Løken etter gullet. Bronsen tok han senere på dagen, etter gullet var sikret.
Tidspunkt: 20-03-2021 - Kl.20:12 - Kilde: NRK - Info


52. VM-sølv til Nygaard Løken
Trym Nygaard Løken tok VM-sølv i sin første konkurranse i sprinten i telemark-VM. – Jeg er veldig godt fornøyd med sølv i dag. Dette lover godt for hva som skal skje videre i mesterskapet, sier Nygaard Løken til skiforbundet i en pressemelding. Beste norske på kvinnesiden ble Guro Kjølseth, som tok femteplass.
Tidspunkt: 19-03-2021 - Kl.14:17 - Kilde: NRK - Info


53. Norsk pangstart på telemark-VM
Kaja Bjørnstad Konow kjørte inn til klart gull i sprint for junior da VM i telemark ble innledet i Sveits torsdag. Hun vant med nesten to og et halvt sekund. Konow var på tredjeplass etter første omgang, da hun pådro seg fire tilleggssekunder. Camille Bourbon fra Frankrike og Anne Katharina Kessler fra Tyskland kjørte begge feilfritt og var henholdsvis 1,56 og 0,57 sekund foran den norske 20-åringen. I siste nedfart pådro Konow seg tre nye straffesekunder, men Bourbon og Kessler pådro seg henholdsvis fem og fire, og dermed var det rått parti. Ingen var i nærheten av den norske kjørerens fart.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.17:08 - Kilde: NRK - Info


54. Endret program for telemark-VM
Øvelsesprogrammet for VM i telemarkkjøring i Melchsee-Frutt er endret. Første konkurranse er sprint for juniorklassene torsdag. Mesterskapet skulle egentlig startet onsdag, men det er gjort om på programmet i siste liten. Seniorløperne skal gjøre unna alle sine konkurranser fra fredag til søndag. Fredag er det sprint for senior, mens det lørdag er parallellsprint for både senior og junior, fulgt av blandet lagkonkurranse i parallellsprint som kveldsrenn. Søndag avsluttes mesterskapet med klassisk for senior og junior.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.17:21 - Kilde: NRK - Info


55. Verdenscupseier for Løken
Trym Nygaard Løken kjørte inn til seier da verdenscupfinalen i telemarkkjøring i Sveits ble innledet med klassisk fredag. Det var 27-åringens annen verdenscupseier for sesongen, men den første i klassisk siden han vant VM-gull i øvelsen for snart to år siden. I kvinnenes renn ble Guro Helde Kjølseth nummer seks i sitt comeback.
Tidspunkt: 12-03-2021 - Kl.17:09 - Kilde: NRK - Info


56. Skal sone på rusinstitusjon
Den tidligere skistjernen Petter Northug (35) skal sone sin fengselsdom på sju måneder på Mestringshusenes døgnbehandlingsklinikk i telemark, skriver VG. Han var i utgangspunktet innkalt til soning i Trøgstad fengsel i Indre Østfold fra begynnelsen av april, men skal altså nå ha fått innvilget sin søknad om å sone på en rusinstitusjon. Northug vil starte soningen på rusklinikken på Bolkesjø i telemark i løpet av kort tid, ifølge VG. Northug ble i desember dømt til sju måneders ubetinget fengsel og tap av førerkortet på livstid for flere tilfeller av råkjøring og oppbevaring av narkotika.
Tidspunkt: 10-03-2021 - Kl.12:57 - Kilde: NRK - Info


57. Innfører regionale tiltak i seks kommuner i Vestfold og telemark
Kommunene og statsforvalteren ba selv om hjelp fra regjeringen til å innføre strengere tiltak. Nå har de fått svar.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.17:49 - Kilde: E24 - Info


58. Jarsteins gamletrener returnerer
Hertha Berlin har ansatt Pál Dárdai på nytt som ny hovedtrener etter at Bruno Labbadia fikk sparken i helgen. Nyheten om at 44-åringen er tilbake, bekreftes på hjemmesiden til Hertha Berlin , og er kanskje gode nyheter for målvakt Rune Almenning Jarstein. Ungarske Dárdai trente Hertha Berlin mellom 2015 og 2019 og brukte Jarstein fast i flere sesonger. telemarkingen har ikke spilt en eneste klubbkamp siden juni i fjor. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2021 - Kl.15:27 - Kilde: NRK - Info


59. Norsk VM-håp brakk beinet
Mikael Gunnulfsen, som vant åpningsrennet i klassisk på Beitostølen, har brukket leggbenet. Han dermed ute for resten av sesongen, skriver Team telemark i en pressemelding. I stor hastighet kolliderte han med en annen løper under trening på Lillehammer lørdag. – Jeg forstod umiddelbart at dette var alvorlig. Beinet hang i en helt unaturlig stilling, forteller Gunnulfsen i pressemeldingen. Han var en sterk kandidat til å gå VM-femmila i Oberstdorf for Norge.
Tidspunkt: 02-01-2021 - Kl.14:07 - Kilde: NRK - Info


60. Odd-veteran legger opp
telemarksavisa melder at midtstopperen la opp på direkten under Odds juleavslutning for sponsorer og samarbeidspartnere fredag. 30-åringen har slitt med skader gjennom hele sesongen, og Semb Berge har selv fryktet at den skrale fysikken ville tvinge ham til å legge opp. Fredrik Semb Berge har tre landskamper for Norge. Han debuterte for Odd helt tilbake i 2008 og har også vært innom klubbene Brøndby og Molde.
Tidspunkt: 11-12-2020 - Kl.15:34 - Kilde: NRK - Info


61. Stor snøskredfare flere steder i Sør-Norge
Både Hallingdal, Jotunheimen, Voss og deler av Vest-telemark har betydelig skredfare.
Tidspunkt: 09-12-2020 - Kl.13:38 - Kilde: YR.no - Info


62. Meteorologen: – Det kan bli vanskelige kjøreforhold og snø ned mot 100 meter
Torsdag er det ventet opp mot 50 centimeter med snø over 400 til 600 meter i telemark og Agder.
Tidspunkt: 02-12-2020 - Kl.17:44 - Kilde: YR.no - Info


63. «Avskrevne Bakenga» slår tilbake: – Folk er ikke så smarte
SKIEN (VG) (Odd – Viking 3–0) Ikke alle hadde troen på Mushaga Bakenga (28) da han plutselig ble Torgeir Børvens erstatter i Odd. Nå er det liten tvil om hvor man traff best på spissinvesteringen av telemark og Trondheim.
Tidspunkt: 04-11-2020 - Kl.22:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


64. Gründere satser på teknologiskifte: Vil utfordre de store med trådløst bredbånd
En ny løsning er under oppseiling i det norske telemarkedet: Trådløst bredbånd. Telenor og Telia er allerede i gang, men nå kommer konkurrentene. En gjeng tidligere Telenor-folk vil nå utfordre sin gamle arbeidsgiver.
Tidspunkt: 14-10-2020 - Kl.18:15 - Kilde: E24 - Info


65. Ferdig som keepertrener etter bråk
Einar Rossbach fratrer som keepertrener i Odd med umiddelbar virkning. Det melder klubben på sine nettsider. Dette skjer etter at Rossbach gikk hardt ut mot klubbens sportssjef Tore Andersen i et intervju med lokalavisene telemarksavisa og Varden.
Tidspunkt: 12-10-2020 - Kl.15:18 - Kilde: NRK - Info


66. Forklaringen på alt: korona
Du får ikke bytte varer. Doene er stengt. Selv telemarkskanalen er sperret av. Henger alle koronatiltakene egentlig på greip?
Tidspunkt: 09-10-2020 - Kl.00:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


67. Mann skutt og drept av politiet ved Notodden
En mann i 30-årene ble tirsdag ettermiddag skutt og drept av politiet på Bolkesjø turisthotell i telemark, opplyser politiet i en pressemelding.
Tidspunkt: 22-09-2020 - Kl.20:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


68. Øygarden-ordfører: – Det største siden Sotrabrua ble bygget
Regjeringen satser på CO?-fangst i telemark og lagring fra Kollsnes. – Dette er julaften og 17. mai på samme dag, sier Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik.
Tidspunkt: 21-09-2020 - Kl.16:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


69. Vil selge familieskatt med egen «stavkirke» for 22 millioner kroner
Fritidseiendommen Melsombu i telemark er ikke som andre fritidseiendommer, med eget oppdemmet fiskevann og kapell som er en tro kopi av en stavkirke. Nå selger fire døtre farens arv for å bevare de gode familieminnene.
Tidspunkt: 23-08-2020 - Kl.13:53 - Kilde: E24 - Info


70. Mann omkom etter båtvelt i Tokke
En 76 år gammel mann omkom da en båt gikk rundt på innsjøen Borsæ i Tokke i telemark torsdag kveld.
Tidspunkt: 17-07-2020 - Kl.01:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


71. Mann omkom etter båtvelt i Tokke
En 76 år gammel mann omkom etter at en båt gikk rundt på innsjøen Borsæ i Tokke i telemark torsdag kveld.
Tidspunkt: 16-07-2020 - Kl.21:46 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Person hentet opp av vannet etter båtvelt i Tokke
En person er hentet opp av vannet etter at en båt gikk rundt på innsjøen Borsæ i Tokke i telemark torsdag kveld.
Tidspunkt: 16-07-2020 - Kl.19:17 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Her steg boligprisene mest og minst i vår
Boligprisene steg i andre kvartal de aller fleste steder i Norge, viser tall fra Eiendom Norge. Veksten var sterkest i Kragerø i telemark.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.11:24 - Kilde: E24 - Info


74. Boligprisene steg i andre kvartal – til dels kraftig
Boligprisene steg i andre kvartal de aller fleste steder i Norge, viser tall fra Eiendom Norge. Veksten var sterkest i Kragerø i telemark.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.09:38 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Toscana à la telemark
Bølgende åssider, frodige sletter, bugnende drueranker, berusende smaker. Kor skal vi reis hen? Til Gvarv!
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.18:21 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Lokalaviser: RBK og Odd enige
Odd er enig med Rosenborg om å slippe Torgeir Børven allerede nå. Dermed kan måltyven få sin Rosenborg-debut mot Vålerenga onsdag, skriver lokalavisene telemarksavisa og Varden. Det har vært rapportert at Odd ønsker opp mot 3-4 millioner kroner i kompensasjon for å slippe ham før overgangsvinduet stenger natt til onsdag. Hvis ikke klubbene hadde blitt enige, kunne ikke Børven spilt fotball før i september.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.11:10 - Kilde: NRK - Info


77. Yr advarer om styrtregn på Østlandet i ettermiddag
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


78. Se opp og hold på paraplyen - her kommer været inn Oslofjorden
Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo. Ved 18.30-tiden var noen av regnbygene på vei inn Oslofjorden.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.10:22 - Kilde: Aftenposten - Info


79. Lokalavis: Bakenga til Odd
telemarksavisa skriver at Mushaga Bakenga har signert for Odd. Angrepsspilleren erstatter Torgeir Børven, som drar til Rosenborg 1. august. Bakenga rykket ned med Ranheim i fjor, der han scoret to mål på 13 kamper.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.11:29 - Kilde: NRK - Info


80. Medier: Bakenga klar for ny klubb - kan være gode nyheter for RBK
Mushaga Bakenga har signert for Odd, melder både VG og telemarksavisa mandag. Det kan åpne opp for at Torgeir Børven blir solgt til Rosenborg.
Tidspunkt: 29-06-2020 - Kl.09:56 - Kilde: Aftenposten - Info


81. Mann i 60-årene døde i drukningsulykke i Bamble
En mann i 60-årene som ble meldt savnet etter en sykkeltur, ble natt til lørdag funnet i død i Grasdalstjenn i Bamble i telemark.
Tidspunkt: 20-06-2020 - Kl.05:14 - Kilde: Aftenposten - Info


82. Russ innlagt med smittsom hjernehinnebetennelse
En russ med smittsom hjernehinnebetennelse er innlagt på sykehus. Russen er fra Notodden i Vestfold og telemark fylke.
Tidspunkt: 14-06-2020 - Kl.16:37 - Kilde: Aftenposten - Info


83. Mann dømt for uaktsomt drap etter dødsulykke på Fyresvatnet i telemark
En 26 år gammel mann er dømt til ti måneders fengsel etter at en 21-åring døde i en kollisjon mellom to båter på Fyresvatnet i telemark sommeren 2018.
Tidspunkt: 10-06-2020 - Kl.05:15 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Mann dømt til ti års fengsel for overgrep mot nevø og niese
En 28 år gammel mann er i Nedre telemark tingrett dømt til ti års fengsel for grove seksuelle overgrep mot en nevø og en niese.
Tidspunkt: 10-06-2020 - Kl.03:46 - Kilde: Aftenposten - Info


85. MC-fører i 40-årene mistet livet i trafikkulykke i telemark
En MC-fører fra Helle i Kragerø døde i en singelulykke i Drangedal onsdag ettermiddag. Han ble erklært død på stedet.
Tidspunkt: 03-06-2020 - Kl.22:01 - Kilde: Aftenposten - Info


86. Person alvorlig skadd etter trafikkulykke mellom MC og ATV på Rjukan
En motorsykkel og en ATV var involvert i en trafikkulykke på Rjukan i telemark mandag ettermiddag. En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.15:23 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Si hei til denne krabaten! Det er 100 år siden sist hun ble sett i Norge. Nå trues den siste skogen hennes.
Det pågår en intens kamp mellom naturvernere og skogeiere i furuskogene rundt Follsjå i telemark. Vil den lille barkebillen og minst 80 andre truede arter overleve?
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.10:49 - Kilde: Aftenposten - Info


88. Hus med dynamitt i Bamble brennes ned
Det brant i en enebolig i Bamble i Vestfold og telemark fredag. Det skal ha vært dynamitt i huset som kontrollert ble brent ned.
Tidspunkt: 29-05-2020 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


89. Brann i hus med dynamitt i Bamble
Det brenner i en enebolig i Bamble i telemark. Det skal være dynamitt i huset, og derfor er to andre hus evakuert.
Tidspunkt: 29-05-2020 - Kl.14:35 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Mann fraktet til sykehus etter traktorulykke i Skien
En mann fraktes til Sykehuset telemark etter en ulykke med traktor i Skien lørdag morgen.
Tidspunkt: 02-05-2020 - Kl.11:03 - Kilde: Aftenposten - Info


91. Fylkesmannen erklærer Vinjes lokale hytteforbud ulovlig
Ingen nasjonale medisinske råd tilsier at et hytteforbud bør videreføres. Snarere tvert om, skriver Fylkesmannen i Vestfold og telemark i et vedtak.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.11:36 - Kilde: E24 - Info


92. Mann funnet livløs på celle og døde senere. Spesialenheten gransker saken.
Spesialenheten for politisaker er koblet inn etter et mistenkelig dødsfall i telemark. Mannen som døde, var satt i arrest og ble funnet livløs på cellen onsdag.
Tidspunkt: 16-04-2020 - Kl.10:16 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Seks campingvogner totalskadet i brann på feriesenter i telemark
Seks campingvogner gikk med da det brøt ut brann på Kilen feriesenter natt til onsdag, med stor spredningsfare. Ingen personer kom til skade.
Tidspunkt: 15-04-2020 - Kl.04:17 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Varsler kraftige vindkast på Østlandet og i telemark
2. påskedag er preget av kraftig vind og snøvær flere steder i landet. Meteorologene ber folk sikre løse gjenstander.
Tidspunkt: 13-04-2020 - Kl.05:18 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Industribrann på Herøya – fare for gasslekkasje
Det brenner i en fabrikk på Herøya industrianlegg ved Porsgrunn. Ifølge lokalavisen telemarksavisa er ingen personer skadet.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.20:21 - Kilde: Aftenposten - Info


96. Industribrann på Herøya – ikke lenger fare for gasslekkasje
Det har vært to branner fredag kveld i en fabrikk på Herøya industrianlegg ved Porsgrunn. Ifølge lokalavisen telemarksavisa er ingen personer skadet.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.20:21 - Kilde: Aftenposten - Info


97. Frp-politiker i Vestfold og telemark tiltalt for seksuell omgang med 15-åring
Et styremedlem i et lokallag av Fremskrittspartiet i Vestfold og telemark er tiltalt for seksuell omgang med en 15 år gammel gutt.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.19:17 - Kilde: Aftenposten - Info


98. Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset
To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i Vestfold og telemark er bekreftet smittet med koronavirus.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.07:08 - Kilde: Aftenposten - Info


99. Store snømengder ventes i telemark og Agder
Fra lørdag morgen til søndag morgen ventes det mellom 15 og 35 cm med snø i Agder og telemark. Oransje farevarsel er utstedt i området.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.12:40 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Én mann hardt skadet i bilulykke i telemark
En mann er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Nome i telemark lørdag, der en bil har truffet et autovern og fått store materielle skader.
Tidspunkt: 08-02-2020 - Kl.06:18 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Trusler mot skoler flere steder de siste dagene
Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. De siste dagene har det også kommet trusler mot skoler i Vestfold og telemark.
Tidspunkt: 14-01-2020 - Kl.09:05 - Kilde: Aftenposten - Info


102. Rogalendingene vil ha elektrisk bil – i telemark står diesel sterkest
30 prosent av de spurte i Rogaland ønsker seg elbil neste gang de skal kjøpe bil. Bare 17 prosent vil ha dieselbil.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.14:40 - Kilde: E24 - Info


103. Forsvaret helt ute av Agder i 2025
Fra 2025 vil Forsvaret ikke ha noen anlegg mellom Stavern i telemark og Rogaland. Et siste forsøk på å bevare drift på Kjevik er avvist.
Tidspunkt: 04-01-2020 - Kl.11:16 - Kilde: E24 - Info


104. Mann døde i snøscooterulykke
En mann i 50-årene er erklært død etter en ulykke med snøscooter i Rjukan i telemark mandag kveld.
Tidspunkt: 31-12-2019 - Kl.07:30 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Søket avsluttes etter båtulykken i telemark – en mann (30) er erklært død
Redningsaksjonen avsluttes etter at en mindre båt ble oppdaget med kjølen opp ved Kragerø. Trolig var ingen flere involvert i ulykken. En mann er erklært død.
Tidspunkt: 21-12-2019 - Kl.16:04 - Kilde: Aftenposten - Info


106. Liverpool-supporter bosatt i Molde har skrevet bok om Solskjær og United: – Det er en eventyrlig askeladdhistorie
Webjørn Espeland fra telemark har brukt det siste året på å skrive bok om Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Omtrent samtidig som Solskjær ble «lånt ut» fra MFK til United, flyttet forfatteren til Molde.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.20:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


107. Liverpool-supporter bosatt i Molde har skrevet bok om Solskjær og United: – Det er en eventyrlig askeladdhistorie
Webjørn Espeland fra telemark har brukt det siste året på å skrive bok om Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Omtrent samtidig som Solskjær ble «lånt ut» fra MFK til United, flyttet forfatteren til Molde.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.19:25 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Semitrailer vinglet fra side til side. Sjåføren hadde nesten to i promille.
Politiet ble møtt av en overstadig beruset sjåfør som hadde kastet opp på rattet, da de stanset en litauisk semitrailer i Bø i telemark lørdag kveld.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.06:13 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Kvinne omkom i drukningsulykke i telemark
En kvinne i 60-årene som ble hentet opp fra Damvatn i Gransherad ved Notodden i telemark fredag kveld, er død.
Tidspunkt: 23-11-2019 - Kl.09:11 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Regjeringen vil skjerpe fiberkonkurransen: – Mange har ikke mer enn én leverandør å velge
Digitaliseringsministeren sparker nå i gang arbeidet med en ny stortingsmelding om mobil, bredbånd og telemarkedet. En av tingene han vil røske opp i er konkurransen i bredbåndsmarkedet.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.05:15 - Kilde: E24 - Info


111. Anmeldelse fra forsvaret var bakgrunnen for stort våpenfunn i Bamble
Bakgrunnen for aksjonen der politiet fant store mengder våpen i Bamble i telemark, var en anmeldelse fra Forsvaret.
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.14:16 - Kilde: Aftenposten - Info


112. Stort våpenfunn og pågripelse i Bamble – ny pågripelse i Asker
Politiet har pågrepet en eldre mann i en bolig i Bamble i telemark etter funn av store mengder våpen. I samme sak er en person pågrepet i Asker.
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.03:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Stort våpenfunn i Bamble – to personer pågrepet
Politiet har pågrepet en mann i 70-årene i en bolig i Bamble i telemark etter funn av store mengder våpen. I samme sak er en mann i 60-årene pågrepet i Asker.
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.01:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Mann pågrepet etter stort våpenfunn i Bamble
Politiet har pågrepet en eldre mann i en leilighet i Bamble i telemark etter funn av store mengder våpen, samt sprengstoff. Bombegruppa fra Oslo er på stedet.
Tidspunkt: 28-10-2019 - Kl.21:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


115. Mann pågrepet etter funn av store mengder våpen i Bamble
Politiet har pågrepet en eldre mann i en leilighet i Bamble i telemark etter funn av store mengder våpen. Bombegruppa er tilkalt fra Oslo.
Tidspunkt: 28-10-2019 - Kl.19:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


116. Mann pågrepet etter funn av store mengder våpen i Bamble
Politiet har pågrepet en eldre mann i en leilighet i Bamble i telemark etter funn av store mengder våpen. Bombegruppa er tilkalt.
Tidspunkt: 28-10-2019 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Mann pågrepet etter stort våpenfunn i Bamble
Politiet har pågrepet en eldre mann i en leilighet i Bamble i telemark etter funn av store mengder våpen, samt sprengstoff. Bombegruppa fra Oslo er på stedet.
Tidspunkt: 28-10-2019 - Kl.17:14 - Kilde: Aftenposten - Info


118. De tre dårligste fotballklubbene i telemark
Den norske sesongen er over for mange lag, og det er ikke alle som har hatt like mye å juble for. Her er klubbene som har gjort det dårligst i telemark.
Tidspunkt: 26-10-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


119. Politiet mistenker ruskjøring etter ulykke i telemark
To personer er sendt til sykehus etter at en personbil kjørte i grøften og gikk rundt i Siljan i telemark. Politiet mistenker at føreren var ruset.
Tidspunkt: 26-10-2019 - Kl.05:24 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Kollisjon etter at lastebil tok feil av veimerking på E18 i telemark
En lastebil og en personbil kolliderte på E18 ved Kragerø i telemark natt til fredag. På grunn av veiarbeid på stedet tok lastebilen feil av kjøreretningen.
Tidspunkt: 25-10-2019 - Kl.04:00 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Fra arrogant bensinstasjonsjef til vaffelsuksess i USA: Slik tok hun tak i eget liv
Da Norge ble for lite, reiste Stine Åsland (37) fra telemark til Minneapolis i USA for å gjøre norske vafler til big business.
Tidspunkt: 18-10-2019 - Kl.18:16 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Meteorologen: Skift om til vinterdekk om du skal på fjellet i helgen
Torsdag kryper snøgrensen ned til 600–800 meter i Agder, telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark.
Tidspunkt: 02-10-2019 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


123. Brann på gård i Nome
To bygninger er nedbrent, og brannmannskaper arbeider med å berge en tredje bygning samt en låve på en gård i Nome i telemark.
Tidspunkt: 21-09-2019 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


124. Brann på gård i Nome slukket
To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen.
Tidspunkt: 21-09-2019 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


125. NVE advarer mot kraftige vindkast i telemark og Agder
Det er ventet kraftige vindkast på 20 meter per sekund i Agder og telemark søndag. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har utstedt oransje farevarsel.
Tidspunkt: 14-09-2019 - Kl.08:53 - Kilde: Aftenposten - Info


126. Mattilsynet: Fem nye tilfeller av syke hunder siden tirsdag
Det er fem nye tilfeller av syke hunder siden tirsdag, opplyser Mattilsynet. De syke hundene er fra Oslo, telemark, Vest-Agder, Nordland og Finnmark.
Tidspunkt: 11-09-2019 - Kl.12:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


127. Fem nye syke hunder
Det er meldt om fem nye tilfeller av syke hunder siden tirsdag, opplyser Mattilsynet. De syke hundene er fra Oslo, telemark, Vest-Agder, Nordland og Finnmark.
Tidspunkt: 11-09-2019 - Kl.10:05 - Kilde: Aftenposten - Info


128. To til sykehus etter trafikkulykke i telemark
En person er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse og en annen person er kjørt til telemark sentralsykehus etter en frontkollisjon i telemark.
Tidspunkt: 25-08-2019 - Kl.16:27 - Kilde: Aftenposten - Info


129. Savnet 10-åring i Bø funnet på Oslo S
Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet i Bø i telemark torsdag ettermiddag, ble natt til fredag funnet på Oslo S.
Tidspunkt: 16-08-2019 - Kl.03:07 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Omfattende søk etter savnet mann i Norsjø i telemark
Politiet har startet en omfattende leteaksjon etter en mann som er savnet i Norsjø i telemark.
Tidspunkt: 10-08-2019 - Kl.12:38 - Kilde: Aftenposten - Info


131. Politibil kræsjet med personbil ved Kragerø
Et utrykningskjøretøy fra politiet har krasjet med en personbil på E18 sør for Kragerø i telemark.
Tidspunkt: 09-08-2019 - Kl.14:58 - Kilde: Aftenposten - Info


132. Bil kjørte videre etter at eldre mann ble påkjørt i telemark
En eldre mann med rullator måtte få behandling av ambulansepersonell etter at han var blitt påkjørt på Klyve i Skien. En rød varebil kjørte fra stedet.
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.04:24 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Dersom denne dammen sprekker, vil vannstanden i bygda stige med 11 meter. Nå sikres nesten 200 norske dammer ekstra.
VINJE (Aftenposten) Terrortrusler og klimaendringer gjør at kraftdemninger må rustes opp for milliarder av kroner. På Songadammen i Vinje i telemark, legger man syv meter med stein rundt gigantdammen.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.18:55 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Tidligere Frp-politiker dømt til betinget fengsel for underslag
Den tidligere Frp-politikeren Adrian Ness Løvsjø er i Nedre telemark tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel for underslag.
Tidspunkt: 23-07-2019 - Kl.09:54 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Politiet etterforsker dødsfall i telemark – mann pågrepet
En mann i 40-årene fra Midt-telemark er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en eldre mann ble funnet forslått og senere døde på sykehus.
Tidspunkt: 16-07-2019 - Kl.11:17 - Kilde: Aftenposten - Info


136. Minst én beboer kritisk skadd etter brann på eldresenter i telemark
Minst én beboer er kritisk skadd etter en brann i et eldresenter på Langesund i telemark. Flere andre skal være forbrent, ifølge politiet.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


137. Minst én beboer alvorlig skadd etter brann på eldresenter i telemark
Minst én beboer er alvorlig skadd etter at det brøt ut en brann i et eldresenter på Langesund i telemark søndag kveld.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


138. Minst én beboer kritisk skadet etter brann på eldresenter i telemark
Minst én beboer er kritisk skadet etter en brann i et eldresenter på Langesund i telemark. Flere andre skal være forbrent, ifølge politiet.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


139. Varebilsjåfør fløyet til sykehus i luftambulanse
En varebilsjåfør er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en ulykke i Nissedal i telemark.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.15:21 - Kilde: Aftenposten - Info


140. Tysk statsborger fløyet til sykehus i luftambulanse
En tysk statsborger er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en trafikkulykke i Nissedal i telemark.
Tidspunkt: 14-07-2019 - Kl.15:21 - Kilde: Aftenposten - Info


141. Bil kjørte av veien i telemark – én person fløyet bort i luftambulanse
Nødetatene har rykket ut etter at en bil har kjørt av veien i telemark. En person er fløyet bort i luftambulanse.
Tidspunkt: 13-07-2019 - Kl.07:23 - Kilde: Aftenposten - Info


142. Kvinne fløyet bort i luftambulanse etter bilulykke i telemark
En kvinnelig sjåfør ble lørdag morgen fløyet med luftambulanse til sykehus etter at en bil kjørte av veien i telemark.
Tidspunkt: 13-07-2019 - Kl.07:23 - Kilde: Aftenposten - Info


143. Nordmann omkommet i skiulykke i alpene
En mann i 30-årene fra telemark døde i slutten av juni da han drev med «speedriding» i Frankrike.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.13:48 - Kilde: Aftenposten - Info


144. Nordmann omkommet i sportsulykke i alpene
En mann i 30-årene fra telemark døde i slutten av juni da han drev med «speedriding» i Frankrike.
Tidspunkt: 12-07-2019 - Kl.13:48 - Kilde: Aftenposten - Info


145. Tre til sykehus etter trafikkulykke i telemark
Tre personer i 80-årene er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte i grøfta ved Siljan i telemark.
Tidspunkt: 08-07-2019 - Kl.14:58 - Kilde: Aftenposten - Info


146. Tre skadet etter trafikkulykke i telemark
Tre personer i 80-årene er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte i grøften ved Siljan i telemark.
Tidspunkt: 08-07-2019 - Kl.14:58 - Kilde: Aftenposten - Info


147. Alvorlig skadd etter trafikkulykke ved Grenlandsbroen
En person er alvorlig skadd etter en trafikkulykke ved Grenlandsbroen på E18 i Brevik i telemark.
Tidspunkt: 06-07-2019 - Kl.16:25 - Kilde: Aftenposten - Info


148. 16-åring hentet med helikopter etter badeulykke i telemark
En gutt på 16 år skal være hardt skadd etter at han badet i en jettegryte i Bø i telemark fredag kveld. Han er fløyet til sykehus med redningshelikopter.
Tidspunkt: 05-07-2019 - Kl.19:48 - Kilde: Aftenposten - Info


149. To kritisk skadet etter alvorlig trafikkulykke i telemark
Fire biler er involvert i det som betegnes som en svært alvorlig trafikkulykke E134 i Hjartdal kommune. Seks personer er skadet, hvorav to kritisk.
Tidspunkt: 30-06-2019 - Kl.13:53 - Kilde: Aftenposten - Info


150. Tore Tvedt dømt for jødehets
Vigrid-leder Tore Tvedt er i Aust-telemark tingrett dømt til 60 dagers betinget fengsel for rasisme og jødehets. melder NRK.
Tidspunkt: 28-06-2019 - Kl.09:38 - Kilde: Aftenposten - Info


151. 19-åring dømt til seks års fengsel for drapsforsøk
En 19-åring fra telemark er dømt til fengsel i seks år for å ha knivstukket en jevnaldrende mann i Bamble i telemark. Årsaken skal ha vært krangel om en jakke.
Tidspunkt: 24-06-2019 - Kl.11:26 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Mann siktet for å ha satt i gang stor redningsaksjon i telemark
En båtfører som først opplyste at to personer var i båten som sank etter kollisjon i Brevik natt til søndag, er siktet for å ha iverksatt en stor leteaksjon.
Tidspunkt: 16-06-2019 - Kl.05:25 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Nå er det forbudt å fiske torsk på Østlandet
Torskebestanden i Oslofjorden er truet. For å bygge bestanden opp igjen er det nå forbudt å fiske torsk fra kysten av telemark til svenskegrensa ut året.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.07:36 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Torskefiske forbudt fra kysten av telemark til svenskegrensa
Torskebestanden i Oslofjorden er truet, og torskefiske blir dermed forbudt langs kysten fra telemark til svenskegrensen. Forbudet trer i kraft 15. juni.
Tidspunkt: 12-06-2019 - Kl.19:34 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Staten tilkjent 200 millioner etter at Full City grunnstøtte i 2009
Nesten ti år etter at lasteskipet Full City grunnstøtte i telemark og forurenset 75 kilometer kystlinje, er det falt dom om kostnadene knyttet til oppryddingen.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.01:04 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Venter store mengder regn
Opp mot 50 millimeter nedbør er på vei. Onsdag morgen blir Agder og telemark først truffet, før Østlandet og Midt-Norge får seg en dusj. Gult farevarsel er sendt ut.
Tidspunkt: 04-06-2019 - Kl.13:25 - Kilde: YR.no - Info


157. Kø og store forsinkelser på E18 i telemark
Mange er på vei hjem fra hytta etter langhelgen. Det fører til lange køer og store forsinkelser på E18 i telemark, opplyser Vegtrafikksentralen.
Tidspunkt: 02-06-2019 - Kl.12:12 - Kilde: Aftenposten - Info


158. En person alvorlig skadet i MC-ulykke i telemark
En MC-fører er alvorlig skadd i en trafikkulykke ved Sauherad i telemark. Luftambulansen er på vei til stedet, opplyser politiet.
Tidspunkt: 30-05-2019 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


159. – En personlig forfølgelse
Tidligere sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen sier til telemarksavisa at anmeldelsen for brudd på idrettens regelverk er en personlig forfølgelse. Hansen mener videre at anmeldelsen er «et enmannsshow» fra Terje Johnsen i region sør. Johnsen avviser anklagene og peker på viktigheten av å bruke regelverket i idretten.
Tidspunkt: 25-05-2019 - Kl.12:43 - Kilde: NRK - Info


160. Oldrup tar over Gjerpen
Pål Oldrup Jensen starter som trener i håndballklubben Gjerpen fra i sommer. Han har skrevet under en kontrakt på to år, melder Varden. telemarkingen har en lang erfaring som trener på høyt nivå.
Tidspunkt: 12-05-2019 - Kl.16:01 - Kilde: NRK - Info


161. Pasient døde etter at kirurger feilplasserte klips i magen
En pasient i telemark døde etter at kirurger feilplasserte en klips under en operasjon. Fylkesmannen kritiserer sykehuset.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.11:16 - Kilde: Aftenposten - Info


162. Pasient døde etter at kirurger glemte klips i magen
En pasient i telemark døde etter at kirurger glemte å fjerne en klips under en operasjon. Fylkesmannen kritiserer sykehuset.
Tidspunkt: 10-05-2019 - Kl.10:29 - Kilde: Aftenposten - Info


163. En mann omkom i frontkollisjon i telemark
En mann har omkommet etter at to biler frontkolliderte i Drangedal i telemark fredag morgen.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.08:12 - Kilde: Aftenposten - Info


164. To personer involvert i alvorlig frontkollisjon i telemark
To biler har frontkollidert i Drangedal i telemark fredag morgen. Politiet betegner ulykken som alvorlig.
Tidspunkt: 03-05-2019 - Kl.07:24 - Kilde: Aftenposten - Info


165. National Geographic med spektakulær dokumentarserie fra blant annet Troms og telemark
LOS ANGELES (Aftenposten): Med «Hostile Planet» vil kanalen vekke klimaengasjementet hos et publikum som «kanskje aldri har sett en skog eller et hav».
Tidspunkt: 26-04-2019 - Kl.08:31 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Politiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan
Politiet har satt i gang søk etter at en tom kano med fiskerutstyr ble observert på innsjøen Gorniningen i Siljan i telemark.
Tidspunkt: 21-04-2019 - Kl.13:25 - Kilde: Aftenposten - Info


167. Funn av tom kano i Siljan, politiet bekrefter at den har slitt seg
Politiet har satt i gang søk etter at en tom kano med fiskerutstyr ble observert på innsjøen Gorniningen i Siljan i telemark. Politiet bekrefter at kanoen har slitt seg.
Tidspunkt: 21-04-2019 - Kl.13:25 - Kilde: Aftenposten - Info


168. Mann omkom i snøscooterulykke i telemark
En 30 år gammel mann omkom og en annen ble lettere skadd i en snøscooterulykke ved Kvannefjellet i telemark.
Tidspunkt: 15-04-2019 - Kl.15:40 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


169. Mann omkom i scooterulykke i telemark
En mann omkom og en annen ble lettere skadd i en snøscooterulykke ved Kvannefjellet i telemark.
Tidspunkt: 15-04-2019 - Kl.13:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. Mann omkom i scooterulykke i telemark
En mann omkom og en annen ble lettere skadet i en snøscooterulykke mandag ved Kvannefjellet i telemark.
Tidspunkt: 15-04-2019 - Kl.10:07 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Overraskelses-seier til Gunnulfsen
Mikael Gunnulfsen (Team telemark) har ikke gått andre Ski Classics-løp enn Birken før, men i lørdagens Reistadløp gikk han til topps foran Johan Hoel og Eirik Valnes. – Det er stort. Før start håpet jeg bare å være med og kjempe, sier han.
Tidspunkt: 06-04-2019 - Kl.12:39 - Kilde: NRK - Info


172. Rasismesak mot Tore Tvedt utsatt – politiet finner ikke Tvedt
Rettssaken mot Tore Tvedt som skulle starte i Aust-telemark tingrett onsdag, er utsatt. Politiet har ikke klart å finne Tvedt, som er tiltalt for hatytringer.
Tidspunkt: 03-04-2019 - Kl.16:56 - Kilde: Aftenposten - Info


173. Skiløper døde etter ulykke
En skiløper som søndag var involvert i en ulykke på Gaustatoppen i telemark døde av skadene, opplyser politiet.
Tidspunkt: 31-03-2019 - Kl.17:36 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Mann tok seg inn i campingvogn – så tok vognen fyr
En mann i 50-årene tok seg inn i en campingvogn i Nordagutu i telemark lørdag morgen. Der tente han lys og sovnet – men så tok vognen fyr.
Tidspunkt: 30-03-2019 - Kl.09:59 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Ny verdensrekord: Slepte 2.500 tonn med rør fra Norge til Malaysia
Pipelife Norge slepte seks 555 meter lange rør fra telemark til Malaysia. Det kan ende i Guinness rekordbok.
Tidspunkt: 27-03-2019 - Kl.20:56 - Kilde: E24 - Info


176. Ny verdensrekord: Slepte 2.500 tonn med rør fra Norge til Malaysia
Pipelife Norge slepte seks 555 meter lange rør fra telemark til Malaysia. Det kan ende i Guinness rekordbok.
Tidspunkt: 27-03-2019 - Kl.20:56 - Kilde: E24 - Info


177. To skadet, en av dem kritisk, etter å ha blitt påkjørt av stjålet varebil i telemark
En person er hentet av luftambulanse og en er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en stjålet varebil ved Herre i Bamble kommune i telemark.
Tidspunkt: 24-03-2019 - Kl.20:19 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Mann skadet i knivstikking i Grenland
En mann i 20-årene er skadet etter å ha blitt stukket med kniv i Stathelle i telemark. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.
Tidspunkt: 24-03-2019 - Kl.11:49 - Kilde: Aftenposten - Info


179. En hardt skadd i helikopterstyrt på øy i Kragerø
Et helikopter med to personer om bord har styrtet på ei øy i ved Kragerø i telemark. Begge er ifølge politiet skadd, den ene av dem alvorlig.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


180. En hardt skadet i helikopterulykke i telemark
Et lite helikopter med to personer om bord styrtet i Bamble i telemark lørdag kveld. Begge er i live, men den ene er hardt skadet.
Tidspunkt: 23-03-2019 - Kl.17:20 - Kilde: Aftenposten - Info


181. telemark: Fersk VM-vinner skadet
VM er over for telemarkskjører Trym Nygaard Løken. Onsdagens gullvinner er ute i flere måneder etter å ha slått skulderen ut av ledd. Løken tok gull i klassisk under telemark-VM på hjemmebane. Dagen etter hadde han slått skulderen ut av ledd.
Tidspunkt: 22-03-2019 - Kl.07:43 - Kilde: NRK - Info


182. Norge tok telemark-gull
I den første øvelsen av telemark-VM på Rjukan tok Trym Nygaard Løken gull. Sivert Hole sørget for to nordmenn på pallen med sin bronse. Torsdag er det mixed lagsprint, fredag sprint og det hele avsluttes med lagsprint på lørdag.
Tidspunkt: 20-03-2019 - Kl.18:38 - Kilde: NRK - Info


183. Vindproblemer for telemarkskjørere
Kraftig vind på Rjukan gjør at den klassiske konkurransen i VM foreløpig er utsatt til klokken 15. Det er også varslet at det kan bli aktuelt med ytterligere utsettelser. Det skal etter planen kjøres klassisk telemarkkjøring for både kvinner og menn.
Tidspunkt: 20-03-2019 - Kl.13:28 - Kilde: NRK - Info


184. Kvinne alvorlig skadd av ku
En kvinne ble alvorlig skadd etter å ha blitt sparket av en ku på en gård i Morgedal i telemark.
Tidspunkt: 14-03-2019 - Kl.13:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


185. Kvinne alvorlig skadet av ku
En kvinne ble alvorlig skadet etter å ha blitt sparket av ei ku på en gård i Morgedal i telemark.
Tidspunkt: 14-03-2019 - Kl.10:42 - Kilde: Aftenposten - Info


186. Mann siktet for vold mot samboer
En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for vold og trusler mot sin jevnaldrende samboer i Skien i telemark.
Tidspunkt: 26-02-2019 - Kl.04:48 - Kilde: Aftenposten - Info


187. Kvinne savnet etter brann på Notodden
En mann er sendt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader etter en brann på Notodden i telemark. En kvinne er ikke gjort rede for.
Tidspunkt: 23-02-2019 - Kl.20:42 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Nasjonalgalleriet gjenåpnet – på Notodden | Knut Olav Åmås
Noen uker etter at Nasjonalgalleriet stengte, kan vi nå dra til telemarksgalleriet for å se «bildene av Norge».
Tidspunkt: 07-02-2019 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Her ligger fergene som skulle gått i Bjørnafjorden
Tre er i Tyrkia, mens to er i telemark. Den norske leverandøren kan ikke si når fergene vil bli klare, ut over at de «er rett rundt hjørnet».
Tidspunkt: 05-02-2019 - Kl.21:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


190. Bygger 400 hytter for milliarder i telemark
Den lille telemark-bygda Tuddal håper på rush av svensker når en av Norges største boligbyggere satser milliarder på hyttebygging.
Tidspunkt: 05-02-2019 - Kl.14:14 - Kilde: E24 - Info


191. Stanser gaupejakten - kan ha skutt hunndyr som har unger
All jakt på gaupe er stoppet i telemark, Vestfold, Buskerud og Aust-Agder etter at to hunndyr, muligens med unger, er skutt. Det er forbudt å jakte på familier.
Tidspunkt: 05-02-2019 - Kl.00:07 - Kilde: Aftenposten - Info


192. Nytt snøvær gir vanskelige kjøreforhold i sør
Nå laver snøen igjen ned på Sørlandet. Snøværet skaper problemer for trafikken flere steder i Agder og telemark.
Tidspunkt: 31-01-2019 - Kl.08:06 - Kilde: YR.no - Info


193. Ropstad støttes av flere fylkeslag – men enkelte peker på Bollestad
Olaug Bollestad er ikke ute av lederløpet selv om KrFs fylkeslag i Rogaland, telemark, Hedmark og Hordaland ønsker Kjell Ingolf Ropstad som ny partileder.
Tidspunkt: 24-01-2019 - Kl.01:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. Marokko-ofrene minnet av medstudenter i Bø i telemark
Medstudentene til Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersens samlet seg i sorgen da Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i Bø mintes de to.
Tidspunkt: 23-01-2019 - Kl.17:20 - Kilde: Aftenposten - Info


195. KrF-vara på Stortinget melder seg inn i Senterpartiet
telemark KrFs vararepresentant på Stortinget, Hanne Thürmer, melder seg ut av KrF og inn i Senterpartiet.
Tidspunkt: 02-01-2019 - Kl.20:47 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Einar Aas selger luksushytte i telemark til 8,9 millioner
Aas kjøpte opprinnelig to tomter på til sammen 1,2 millioner kroner, som han senere gjorde om til en 345 kvadratmeter stor hytte. Nå selges den for å dekke inn gjeld.
Tidspunkt: 29-12-2018 - Kl.13:16 - Kilde: E24 - Info


197. Einar Aas selger luksushytte i telemark til 8,9 millioner
Aas kjøpte opprinnelig to tomter på til sammen 1,2 millioner kroner, som han senere gjorde om til en 345 kvadratmeter stor hytte. Nå selges den for å dekke inn gjeld.
Tidspunkt: 29-12-2018 - Kl.12:29 - Kilde: E24 - Info


198. Medstudenter og faglærere samlet på campus Bø
De to kvinnene som ble drept i Marokko var studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge. Tirsdag samlet medstudenter og faglærere seg i Bø i telemark.
Tidspunkt: 18-12-2018 - Kl.17:32 - Kilde: Aftenposten - Info


199. Medstudenter og faglærere samles på campus Bø
De to kvinnene som ble drept i Marokko var studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge. Tirsdag formiddag samles medstudenter og faglærere i Bø i telemark.
Tidspunkt: 18-12-2018 - Kl.14:45 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Bil traff tre i Fyresdal – en person skadet
En bilfører er brakt til sykehus for sjekk etter å angivelig ha kjørt av veien og truffet et tre i Fyresdal i telemark.
Tidspunkt: 10-12-2018 - Kl.06:41 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Toåring kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av førerløs traktor
En to år gammel gutt ble lørdag morgen fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en førerløs traktor på Ulefoss i telemark.
Tidspunkt: 08-12-2018 - Kl.12:14 - Kilde: Aftenposten - Info


202. Toåring fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av traktor
Et to år gammelt barn ble lørdag morgen fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en traktor på Ulefoss i telemark.
Tidspunkt: 08-12-2018 - Kl.11:02 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Ambulanse i frontkollisjon i telemark – to skadd
To personer er fraktet til sykehus etter at en personbil og en ambulanse frontkolliderte på riksvei 36 i Nome kommune i telemark.
Tidspunkt: 03-12-2018 - Kl.17:01 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Kollisjon mellom ambulanse og personbil i telemark
To personer skal være skadd etter et sammenstøt mellom en ambulanse og en personbil på riksvei 36 i Nome kommune i telemark.
Tidspunkt: 03-12-2018 - Kl.15:49 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Her har det kommet mest regn
Det har bøttet ned med regn over store deler av Østlandet denne helgen. Lifjell i telemark fikk 106 millimeter nedbør i løpet av ett døgn.
Tidspunkt: 11-11-2018 - Kl.17:24 - Kilde: YR.no - Info


206. Dagbladet kårer de 50 beste fotballspillerne fra telemark
Dagbladet skal kåre de 50 beste mannlige fotballspillerne fra Norges 18 fylker. Denne gangen ser vi på telemark.
Tidspunkt: 04-11-2018 - Kl.21:53 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


207. Se oversikt: Disse byene har flest boliger som «folk flest» har råd til
I Oslo-området er det nesten ingen boliger for «folk flest». I telemark og på Sørlandet er det helt annerledes. Sjekk hvor de med gjennomsnittsinntekt kan få kjøpt bolig.
Tidspunkt: 03-11-2018 - Kl.10:05 - Kilde: E24 - Info


208. Se oversikt: Disse byene har flest boliger som «folk flest» har råd til
I Oslo-området er det nesten ingen boliger for «folk flest». I telemark og på Sørlandet er det helt annerledes. Sjekk hvor de med gjennomsnittsinntekt kan få kjøpt bolig.
Tidspunkt: 03-11-2018 - Kl.10:05 - Kilde: E24 - Info


209. Eldre kvinne omkom i boligbrann i Hjartdal
En kvinne i 90-årene er funnet omkommet etter en kraftig boligbrann ved Kåsa hyttepark i Hjartdal i telemark.
Tidspunkt: 25-10-2018 - Kl.22:25 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Dødt løp for Hareide i «vippestaten» telemark
Tre av seks telemark-delegater vil samarbeide med Ap og Sp på landsmøtet. Tre vil gå inn for å samarbeide med Solberg-regjeringen.
Tidspunkt: 24-10-2018 - Kl.20:21 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Kilder til BT: Ropstad ble nektet å tale i telemark
For to dager siden ble KrF-medlemmer i telemark varslet om at nestleder Kjell Ingolf Ropstad skulle innlede på dagens fylkesårsmøte. Kilder i KrF forteller til BT at han ble stoppet av Knut Arild Hareide.
Tidspunkt: 24-10-2018 - Kl.19:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


212. Ble nektet å tale i telemark
For to dager ble medlemme varslet at nestleder Kjell Ingolf Ropstad skulle innlede på dagens fylkesårsmøte. I dag ble det bestemt at han ikke skulle dra likevel.
Tidspunkt: 24-10-2018 - Kl.19:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


213. Telia har passert milliard-milepæl: Men sjefen liker ikke kundetapet
Telia har slukt både Phonero og Get, og er nå en enda mer sentral spiller i det norske telemarkedet. Selskapet leverer for første gang milliardoverskudd i Norge, men Norgessjef Abraham Foss er ikke fornøyd med at selskapet fortsetter å miste kunder.
Tidspunkt: 20-10-2018 - Kl.12:01 - Kilde: E24 - Info


214. Telia har passert milliard-milepæl: Men sjefen liker ikke kundetapet
Telia har slukt både Phonero og Get, og er nå en enda mer sentral spiller i det norske telemarkedet. Selskapet leverer for første gang milliardoverskudd i Norge, men Norgessjef Abraham Foss er ikke fornøyd med at selskapet fortsetter å miste kunder.
Tidspunkt: 20-10-2018 - Kl.12:01 - Kilde: E24 - Info


215. Norge er eneste NATO-land som slipper 10.000 kjøretøyer og 40.000 soldater løs i skog og mark
Jordene til Lars Bryhni på Stange i Hedmark bærer fortsatt merke etter en stor militærøvelse i 2014, da telemark bataljon kjørte stridsvogner rett ut i åkeren hans.
Tidspunkt: 14-10-2018 - Kl.07:40 - Kilde: Aftenposten - Info


216. Fastlege som nektet å sette inn spiral, vant frem i Høyesterett
En katolsk fastlege i telemark mistet jobben fordi hun av samvittighetsgrunner nekter å sette inn spiral på kvinner. Høyesterett sier oppsigelsen var ugyldig.
Tidspunkt: 11-10-2018 - Kl.16:37 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Fire skadet i ulykke på E18 i telemark
Fire personer er skadet i en trafikkulykke med tre involverte biler på E18 ved Stathelle i telemark.
Tidspunkt: 07-10-2018 - Kl.16:13 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Stor politijakt etter at jente (16) sendte bilde av våpen til ekskjæresten
En 16 år gammel jente og en 23 år gammel mann ble pågrepet av væpnet politi etter en biljakt som gikk fra Vinje i telemark til Røldal i Hordaland og tilbake igjen.
Tidspunkt: 27-09-2018 - Kl.05:57 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Mistanke om promillekjøring etter trafikkulykke i telemark
En bil kjørte søndag morgen inn i en fjellvegg i Drangedal i telemark. Politiet mistenker føreren for promillekjøring.
Tidspunkt: 23-09-2018 - Kl.05:40 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Tre skadd i utforkjøring i Vinje i telemark
Tre personer er skadd i en utforkjøring på fylkesvei 854 i nærheten av Åbrekk i Vinje kommune i telemark tidlig mandag morgen.
Tidspunkt: 10-09-2018 - Kl.06:42 - Kilde: Dagbladet - Info


221. Tre skadet i utforkjøring i Vinje i telemark
Tre personer er skadet i en utforkjøring på fylkesvei 854 i nærheten av Åbrekk i Vinje kommune i telemark tidlig mandag morgen.
Tidspunkt: 10-09-2018 - Kl.04:24 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Flere hus evakuert etter ras i Vinje
Fylkesvei 362 er stengt, og 19 personer fra syv hus er evakuert etter at det har gått et steinras ved en kraftstasjon i Arabygdi i Vinje kommune i telemark.
Tidspunkt: 08-09-2018 - Kl.11:24 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Mer nedbør i vente i Sør-Norge, farevarsel oppgradert
I løpet av tolv timer lørdag kan det komme opp mot 70 millimeter regn i Vestfold, Buskerud og telemark. Farevarselet er nå oppgradert til nest høyeste nivå.
Tidspunkt: 07-09-2018 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Fem omkom i trafikkulykke på Rjukan
Alle i bilen omkom da en bil med fem personer kjørte av fylkesvei 651 og inn i en fjellvegg i telemark.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.19:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


225. Fem omkom i bilulykke ved Rjukan
Fem personer er bekreftet omkommet etter at en bil kjørte i en fjellvegg ved Rjukan i telemark søndag.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.12:32 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Fem omkom i bilulykke ved Rjukan: Kjørte åpen veteranbil
Tre kvinner og to menn, alle i 50- og 60-årene, omkom etter at de kjørte en veteranbil i en fjellvegg ved Rjukan i telemark søndag.
Tidspunkt: 02-09-2018 - Kl.12:32 - Kilde: Aftenposten - Info


227. Mann pågrepet etter boligbrann i Skien
En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for brannstiftelse etter en boligbrann i Skien i telemark natt til lørdag.
Tidspunkt: 01-09-2018 - Kl.05:04 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Sjøvannsbakteriene: Syv alvorlig syke, 27 er smittet med mildere infeksjoner
I alt 34 personer er smittet av bakterier i sjøvann i Oslofjorden og langs telemark- og sørlandskysten. Syv av dem er alvorlig syke.
Tidspunkt: 14-08-2018 - Kl.12:08 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Fire til sykehus etter trafikkulykke i telemark
En bil med fire menn i starten av 20-årene har havnet på taket i Vinje i telemark. Flere av dem klaget på smerter, og alle er fraktet til sykehus.
Tidspunkt: 12-08-2018 - Kl.05:11 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Tre eldre i god behold etter leteaksjon i telemark
De tre turgåerne i 60- og 80-årene som gikk seg vill i et fjellområde i Vinje i telemark, er i god behold etter å ha søkt ly på en hytte, melder politiet.
Tidspunkt: 04-08-2018 - Kl.21:45 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Syklist alvorlig skadet etter kollisjon i Siljan
En syklist i 20-årene fra Porsgrunn ble alvorlig skadet i en kollisjon med en bil i Siljan i telemark tirsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 31-07-2018 - Kl.13:47 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Kaos ved masseslagsmål på Langesund
Politiet sendte flere patruljer da de fikk melding om at det kunne være 20 personer i masseslagsmål med jernstenger på Langesund i telemark natt til søndag.
Tidspunkt: 29-07-2018 - Kl.05:21 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Livløs mann hentet opp av sjøen i telemark
En livløs mann ble hentet opp av sjøen i Heistadbukta i Skjelsvik i Porsgrunn kommune i telemark lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 28-07-2018 - Kl.16:30 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Mann savnet etter seiltur i Skagerak
Hovedredningssentralen leter etter en mann i 60-årene fra Bærum som sist ble sett da han forlot Langesund i telemark i en seilbåt for en uke siden.
Tidspunkt: 27-07-2018 - Kl.08:48 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Stor leteaksjon fortsetter i Hjartdal i telemark
En stor leteaksjon pågår fortsatt i Hjartdal i telemark etter at en 22 år gammel mann ble meldt savnet søndag. To helikoptre satt inn i søket.
Tidspunkt: 23-07-2018 - Kl.06:35 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Stor redningsaksjon i Vinje – padler ikke gjort rede for
Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter at en kajakk skal ha kantret ved Raulandshomen i telemark. Helikopter og dykkere er med i søket etter padleren.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Mannlig padler funnet etter at kajakk kantret i Vinje
En mannlig padler blir tatt hånd av helsepersonell etter at en kajakk ha kantret ved Raulandshomen i telemark.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Mannlig turist døde etter at kano kantret i Vinje
En mannlig turist i 50-årene døde etter at kanoen hans kantret ved Raulandshomen i telemark. Han hadde med seg to barn på kanoturen.
Tidspunkt: 22-07-2018 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Kombinertsjefen skuffet etter OL-avslag
Sportssjef i kombinert, Ivar Stuan, og medlem i telemarkkomiteen, Birger Goberg, måtte innse at IOC ikke vil ha kvinnekombinert og telemark på OL-programmet.
Tidspunkt: 19-07-2018 - Kl.07:02 - Kilde: NRK - Info


240. Fortsatt slokking av skogbranner – mer tordenvær i vente
Det brenner fredag fortsatt 10–15 steder i telemark og 19 steder i Agder. Fredag ettermiddag og kveld er det ventet mer tordenvær, ifølge meteorologene.
Tidspunkt: 13-07-2018 - Kl.13:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


241. Flere nye meldinger om skogbranner. - Jeg hørte nettopp tordenskrall
Ny tordenbyge kommer innover et område vest i Buskerud og øst i telemark. Det betyr fare for nye lynnedslag.
Tidspunkt: 13-07-2018 - Kl.11:35 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Kan bli tordenvær over hele Østlandet
Ustabil luft gir potensial for lyn og torden over hele Østlandet og deler av telemark i ettermiddag.
Tidspunkt: 13-07-2018 - Kl.07:20 - Kilde: Aftenposten - Info


243. – I vår familie er det mange gale
Ove Mellingen skal gå fra Bergen til Skien. Et mål han satt seg hvis telemarksavisa ble større enn den konkurrerende avisen Varden.
Tidspunkt: 12-07-2018 - Kl.13:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


244. Minst seks skogbranner i telemark
Det brenner i skogen en rekke steder i telemark. I grenseområdet mellom Nissedal og Drangedal brenner det minst seks steder.
Tidspunkt: 12-07-2018 - Kl.12:06 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Krisemøter om fôrmangel over hele Østlandet på grunn av tørken
Bønder fra Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og telemark var tirsdag i krisemøter om hvordan de skal håndtere tørke og mangel på fôr.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:47 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Dro opp hai på nesten tre meter utenfor Langesund
En kameratgjeng dro lørdag ut på fiske utenfor Langesund i telemark. Foruten kveite ble fangsten en håkjerring på nesten tre meter og 200 kilo.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.18:38 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Helikopter og Sivilforsvaret kalt ut til skogbrann i Kragerø
Politiet i telemark har varslet Sivilforsvaret og kalt ut et brannhelikopter etter meldinger om skogbrann ved Stabbestad i Kragerø.
Tidspunkt: 04-07-2018 - Kl.10:49 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Skiforbundet beklager Northugs «sex-gest»
Norges Skiforbund beklager Petter Northugs oppførsel mot en kvinnelig fotograf under Kanalrennet i telemark søndag.
Tidspunkt: 01-07-2018 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


250. Den varslede ølkrisen kan være avverget – skip med CO? til Norge i dag
Torsdag anløper et skip fullastet med kullsyre telemark. Leverandøren Praxair tror CO?-krisen dermed er avverget i denne omgang.
Tidspunkt: 28-06-2018 - Kl.07:18 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Mann til Haukeland etter brann i telemark
En mann i 40-årene pådro seg alvorlige skader i en brann i et lagerbygg i Gvarv i telemark. Han skal ha jobbet med en båt da bensin ble antent.
Tidspunkt: 24-06-2018 - Kl.21:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


252. Huseier tapte 340.000 kroner på slurvete gulvvask
En huseier i Vest-telemark fullførte ikke vaskingen før han overlot boligen til nye eiere. Det kostet ham 340.000 kroner.
Tidspunkt: 17-06-2018 - Kl.18:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


253. Huseier tapte 340.000 kroner på slurvete gulvvask
En huseier i Vest-telemark fullførte ikke vaskingen før han overlot boligen til nye eiere. Det kostet ham 340.000 kroner.
Tidspunkt: 17-06-2018 - Kl.09:15 - Kilde: E24 - Info


254. Huseier tapte 340.000 kroner på slurvete gulvvask
En huseier i Vest-telemark fullførte ikke vaskingen før han overlot boligen til nye eiere. Det kostet ham 340.000 kroner.
Tidspunkt: 17-06-2018 - Kl.09:15 - Kilde: E24 - Info


255. Husselger tapte 340.000 kroner på slurvete gulvvask
En husselger i Vest-telemark fullførte ikke vaskingen før han overlot boligen til nye eiere. Det kostet ham 340.000 kroner.
Tidspunkt: 17-06-2018 - Kl.07:57 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Kvinne fraktet til sykehus i luftambulanse etter bilulykke i telemark
En kvinne i slutten av tenårene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en bilulykke ved Sauar i telemark. Europavei 134 er stengt i begge retninger.
Tidspunkt: 14-06-2018 - Kl.04:42 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Skog- og gressbranner flere steder i landet
Det brant ukontrollert i skogen på Trysil , og på Sunnmøre er det gressbrann. En skogbrann i telemark er under kontroll, mens i Ryfylket har en brann fra søndag bluset opp igjen.
Tidspunkt: 28-05-2018 - Kl.19:11 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Skogbrann ute av kontroll på Trysil, gressbrann på Sunnmøre
Det brenner ukontrollert i skogen på Trysil , og på Sunnmøre er det gressbrann. En skogbrann i telemark skal være under kontroll.
Tidspunkt: 28-05-2018 - Kl.17:13 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Mann døde i utforkjørsel i Vinje i telemark
En mann i 40-årene døde og en kvinne ble skadet i en trafikkulykke på riksvei 362 i Vinje i telemark
Tidspunkt: 20-05-2018 - Kl.16:43 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Mann død etter bilulykke i Vinje i telemark
En mann i 40-årene døde og en annen ble skadet i en trafikkulykke på riksvei 362 i Vinje i telemark.
Tidspunkt: 20-05-2018 - Kl.15:55 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Sju skadd i ulykke ved Seljord i telemark
To personbiler frontkolliderte på E134 ved Flatdal i telemark-kommunen Seljord. Sju personer er skadd, tre av dem alvorlig.
Tidspunkt: 14-05-2018 - Kl.06:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. Syv skadet i ulykke ved Seljord i telemark
To personbiler frontkolliderte på E134 ved Flatdal i telemark-kommunen Seljord. Syv personer er skadet, tre av dem alvorlig.
Tidspunkt: 14-05-2018 - Kl.06:14 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Syv skadet i bilulykke ved Seljord
To personbiler har kollidert på E134 ved Flatdal i telemark-kommunen Seljord. Sju personer skal være skadd, opplyser politiet.
Tidspunkt: 13-05-2018 - Kl.19:16 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Odd videre etter straffedrama
NOTODDEN (NRK): Tidenes beste kamp mellom to lag fra telemark? Publikum på Notodden fikk servert 120 fantastiske cupminutter, og bare straffesparkkonkurranse klarte å skille lagene.
Tidspunkt: 09-05-2018 - Kl.21:42 - Kilde: NRK - Info


265. Storbrann i trehusbebyggelsen i sentrum av Porsgrunn
Det brenner i trehusbebyggelsen i Storgata i Porsgrunn sentrum i telemark. Brannvesenet karakteriserer brannen som stor.
Tidspunkt: 03-05-2018 - Kl.21:15 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Flom og oversvømmelse stenger flere veier i Trøndelag
Gult farenivå for flom på deler av Østlandet og telemark.
Tidspunkt: 22-04-2018 - Kl.11:58 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Småbarnsmor funnet død – politiet utelukker ikke drap på Notodden
Politiet i telemark sier tirsdag at de ikke kan utelukke at de står overfor et drap, etter en småbarnsmor ble funnet død på Notodden mandag. 
Tidspunkt: 10-04-2018 - Kl.16:20 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Russebilsjåfør sovnet bak rattet – kjørte inn i butikk
En russebil kjørte natt til lørdag ut av veien og inn i en Joker-butikk på Nordagutu i telemark. Sjåføren har innrømmet å ha sovnet bak rattet.
Tidspunkt: 07-04-2018 - Kl.06:59 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Dette er navnene på Norges nye fylker
Viken, Innlandet, Vestfold og telemark, Agder, Vestland samt Troms og Finnmark blir navnene på landets seks nye fylker fra januar 2020, foreslår regjeringen.
Tidspunkt: 06-04-2018 - Kl.13:28 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Skiløper ble tatt av snøskred ved Gaustatoppen
Det har gått et snøskred ved Gaustatoppen i telemark. Store mannskaper ble satt inn i en søk- og redningsaksjon.
Tidspunkt: 20-03-2018 - Kl.16:24 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Mer snø i vente de neste dagene
Agder og telemark kan regne med å få nye 20–30 cm med snø søndag og mandag. Bare kystnære strøk kan håpe på barmark i påsken.
Tidspunkt: 09-03-2018 - Kl.21:11 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Brann sprer seg i Bø sentrum
Politiet har pågrepet en person som mistenkes å ha tent på et hus i Bø i telemark. Brannen er ikke under kontroll, og har nå spredt seg til en nabobygning.
Tidspunkt: 09-03-2018 - Kl.14:49 - Kilde: Aftenposten - Info


273. En pågrepet etter brann i Bø sentrum
Politiet har pågrepet en person som mistenkes å ha tent på et hus i Bø i telemark. Brannen er under kontroll, og det er ikke fare for ytterligere spredning.
Tidspunkt: 09-03-2018 - Kl.14:49 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Hydro må rydde opp i forurenset fjord
Sjøbunnen i Gunneklevfjorden i telemark er kraftig forurenset fra tidligere utslipp. Nå pålegger Miljødirektoratet Hydro å rydde opp. 
Tidspunkt: 08-03-2018 - Kl.11:34 - Kilde: E24 - Info


275. Hydro må rydde opp i forurenset fjord
Sjøbunnen i Gunneklevfjorden i telemark er kraftig forurenset fra tidligere utslipp. Nå pålegger Miljødirektoratet Hydro å rydde opp. 
Tidspunkt: 08-03-2018 - Kl.11:34 - Kilde: E24 - Info


276. Mann til sykehus etter knivstikking i Skien
En mann i 50-årene ble fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Skien i telemark natt til onsdag. En mann i midten av 20-årene er pågrepet.
Tidspunkt: 28-02-2018 - Kl.04:41 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Leteaksjon etter ni år gammel jente
Letemannskaper ved Gautefall i telemark måtte mandag ettermiddag lete etter en ni år gammel jente på langrennsski.
Tidspunkt: 19-02-2018 - Kl.15:30 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Halvparten mister jobben ved telemark Kildevann i Fyresdal
telemark Kildevann i Fyresdal må si opp 15 av 30 ansatte før sommeren som følge av at svenske ICA ikke lenger vil kjøpe flaskevann fra Norge.
Tidspunkt: 13-02-2018 - Kl.15:30 - Kilde: E24 - Info


279. Elleve rumenere pågrepet for tyverier fra eldre i Agder, telemark og Vestfold
Politiet har pågrepet elleve personer for en rekke tyverier fra eldre i Agder, telemark og Vestfold.
Tidspunkt: 13-02-2018 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Elleve rumenere i 20-årene siktet for grove tyverier fra eldre i Agder, telemark og Vestfold
Politiet har pågrepet 11 menn og kvinner i 20-årene siktet for grove tyverier fra eldre på Sør- og Østlandet.
Tidspunkt: 13-02-2018 - Kl.11:19 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Ingrid Torvund lager science fiction fra telemarks skoger
Billedkunstneren Ingrid Torvund skaper et univers med en særegen og mystisk stemning i sine kunstfilmer.
Tidspunkt: 06-02-2018 - Kl.09:10 - Kilde: Aftenposten - Info


282. En person til sykehus etter kollisjon mellom bil og ATV i telemark
En person er kjørt til sykehus etter at en bil og ATV kolliderte på islagt vann i Vest-Bamble i telemark søndag ettermiddag. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. 
Tidspunkt: 04-02-2018 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


283. 17-åring på ATV omkom på islagt vann - kolliderte med bil som sto stille
En 17 år gammel gutt fra Bamble døde da ATV-en han førte kræsjet med en bil på den islagte Ringsjøen i Fossing i telemark søndag.
Tidspunkt: 04-02-2018 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Politiet søkte etter mistenkte under ekstreme forhold i 13 timer: – Jeg var redd
Leteaksjonen etter to biltyver i Gjerstad ble livsfarlig for både politiet og de mistenkte. En mistenkt i 30-årene ligger kritisk skadet på sykehus, mens en hundefører fra telemark så vidt berget livet da politihunden ble truffet av tog.
Tidspunkt: 01-02-2018 - Kl.16:48 - Kilde: Aftenposten - Info


285. En person til sykehus etter brann i telemark
En person er kjørt til sykehus etter brann i et hus i Porsgrunn i telemark. Det skal ikke være flere i huset.
Tidspunkt: 30-01-2018 - Kl.05:12 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Mer snø, elg på veiene og båndtvang i Oslo
Lørdag ventes det enda mer snø på Østlandet. Mest nedbør ligger det an til å bli sør i telemark og vest i Buskerud.
Tidspunkt: 19-01-2018 - Kl.20:13 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Skoler og barnehager i telemark stengt på grunn av været
Skoler og barnehager i Siljan og Skien er stengt på grunn av snøværet og  strømbrudd. Skien kommune har satt kriseberedskap.
Tidspunkt: 16-01-2018 - Kl.09:45 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Skoler og barnehager i telemark og Agder stengt på grunn av været
Skoler og barnehager i Siljan og Skien er stengt på grunn av snøværet og strømbrudd. Skien kommune har satt kriseberedskap.
Tidspunkt: 16-01-2018 - Kl.09:45 - Kilde: Aftenposten - Info


289. Nå starter kampen: Vil ha lyntog til over 100 milliarder gjennom sørlandsbyene
Mandag møtes politikere fra Rogland, Agder, telemark og Vestfold. Nå starter kampanjen som skal ende med en ny kystjernbane til over 100 milliarder kroner.
Tidspunkt: 08-01-2018 - Kl.07:27 - Kilde: Aftenposten - Info


290. Søker med helikopter etter savnet skiløper i telemark
Det er satt i gang søk med helikopter etter en 39 år gammel mann på Blefjell i telemark. Han ble meldt savnet klokken 21.30, da han ikke kom tilbake fra skitur.
Tidspunkt: 30-12-2017 - Kl.23:50 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Fotgjenger påkjørt og drept i telemark
En mann er påkjørt og drept i en alvorlig ulykke i Sauherad i telemark.
Tidspunkt: 28-12-2017 - Kl.21:50 - Kilde: Aftenposten - Info


292. Uværet herjer: Strømmen gikk, fergene lå
Trær faller, strømmen har gått men fergene ligger stille. Uværet herjer kysten i telemark, Østfold og Vestfold tirsdag kveld.
Tidspunkt: 26-12-2017 - Kl.21:26 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Snøskredfaren øker flere steder i Sør-Norge
Det varsles om økt snøskredfare i Vest-telemark, Hardanger og Voss. Det er betydelig fare for snøskred i disse regionene.
Tidspunkt: 25-12-2017 - Kl.07:46 - Kilde: YR.no - Info


294. Enebolig i telemark ubeboelig etter brann på julaften
Det brøt ut brann i en enebolig på Ulefoss i Nome i telemark julaften. En mann ble kjørt til sykehus for sjekk.
Tidspunkt: 25-12-2017 - Kl.07:42 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Snøskredfaren øker flere steder i Sør-Norge
Det varsles om økt snøskredfare i Vest-telemark, Hardanger og Voss. Det er betydelig fare for snøskred i disse regionene. 
Tidspunkt: 24-12-2017 - Kl.18:37 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Obs-varsel om glatte veier i syv fylker i Sør-Norge
Regn som fryser på bakken fører til speilblanke veier i Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, telemark, Buskerud og Agder onsdag.
Tidspunkt: 12-12-2017 - Kl.15:01 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Ny region får navnet Vestfold og telemark
Fylkespolitikerne i Vestfold og telemark har kommet frem til at deres nye region skal hete – Vestfold og telemark.
Tidspunkt: 06-12-2017 - Kl.06:12 - Kilde: Aftenposten - Info


298. 14-åring i telemark siktet for å ha voldtatt jente og filmet overgrepet
En 14 år gammel gutt er siktet for å ha voldtatt en jevnaldrende jente. Ifølge politiet filmet han overgrepet og sendte videoen til andre.
Tidspunkt: 01-12-2017 - Kl.13:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


299. Obs-varsel om vanskelige kjøreforhold i sør
Snø og nullføre fører til vanskelige kjøreforhold i Agder, telemark og Vestfold de neste dagene. Meteorologene har sendt ut obs-varsel for å advare bilistene.
Tidspunkt: 27-11-2017 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


300. Obs-varsel om vanskelege køyreforhold i sør 
Snø og nullføre gir vanskelege køyreforhold i Agder, telemark og Vestfold dei kommande dagane. Meteorologane har sendt ut obs-varsel for å åtvare bilistane.
Tidspunkt: 27-11-2017 - Kl.14:59 - Kilde: YR.no - Info©2023 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)