Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
20
 Mandag  20. Mai. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: ALEXANDRA



1. Stjernesund åpner for fartsrenn i verdenscupen etter NM-opptur
Kajsa Vickhoff Lie (25) utklasset konkurrentene i super-G under NM i alpint på Hafjell fredag. Det var hennes fjerde NM-gull. Dermed gjorde hun akkurat som på torsdag da hun seiret i utfor samme sted. Thea Louise Stjernesund tok sølvet og var 0,57 sekunder fra seieren. Det var et sterkt løp av utøveren som er mer kjent for å kjøre slalåm og storslalåm. Nå vil Vickhoff Lie ha med Stjernesund til å kjøre mer fart. – Det er fantastisk, jeg er ekstremt imponert. Det er gøy at hun gjør det og når hun gjør det, så gjør hun det ordentlig. Kanskje hun må bli med oss noen dager neste år, sier Vickhoff Lie. Den tanken er ikke helt fremmed for Stjernesund selv. – Jeg prøver å gjøre sånn at den døra ikke er helt lukket. Jeg har jo så høye punkter at hvis jeg vil, så kan jeg jo ikke stille i verdenscupen, sier Stjernesund. I verdenscupen er det sånn at de med lavest «punkter» får delta i renn. – Det er målet, å kunne ha den luka åpen. Jeg tror at jo lenger jeg venter, så koster det litt mer å stille på start. Det var gøy å rive av det plasteret nå, sier sølvvinneren. alexandra Gleditsch Melgaard var 1,51 sekunder bak på 3.-plass. Torsdag overrasket 16 år gamle Eva Unhjem Johansen med bronse i utfor i sitt aller første FIS-renn i disiplinen. Fredag havnet på hun på 5.-plass i super-G. Ungjenta fra Asker hadde 2,52 sekunder opp til vinneren Vickhoff Lie. De to første NM-gullene til Vickhoff Lie kom i 2019.(NTB)
Tidspunkt: 05-04-2024 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


2. Vickhoff Lie tok NM-gullet i utfor
Kajsa Vickhoff Lie (25) tok et ventet gull i utfor under NM i alpint på Hafjell torsdag. 25-åringen kjørte inn til seier med 24 hundredeler ned til Marte Monsen på 2.-plass. Eva Unhjem Johansen endte opp 1.90 sekunder bak på bronseplass. Malin Holten-Sund, Emilie Smedsrud Grobstock og alexandra Gleditsch Melgaard fulgte på de neste plassene. Totalt 18 løpere sto på startstreken. 13 av dem kom i mål. (NTB)
Tidspunkt: 04-04-2024 - Kl.08:14 - Kilde: NRK - Info


3. Tenåringssensasjon Luke (16) til semifinale i dart-VM
Luke Littler (16) har overrasket stort i dart-VM og blitt en publikumsfavoritt. Nå er han klar for en sensasjonell semifinale. Foran et høylytt publikum på alexandra Palace i London har dartfenomenet briljert gjennom jula. Mandag slo han ut veteranen Brendan Dolan (50) i kvartfinalen med 5-1 i sett. Den useedede unggutten strålte og ledet hele 4-0 i sett da Dolan endelig reduserte. Littler slo tilbake og sikret avansementet. Rob Cross er motstanderen i semifinalen. Mandag lå verdensmesteren fra 2018 lå under 0-4 mot Chris Dobey, men snudde på utrolig vis til 5-4-seier. (NTB)
Tidspunkt: 01-01-2024 - Kl.16:30 - Kilde: NRK - Info


4. Dette er de rikeste under 30: Ferd-arvingene følger bak Witzøe
For siste gang troner Gustav Magner Witzøe (30) øverst på rikinglisten for de under 30 år. Bak følger Ferd-arvingene alexandra og Katharina Andresen.
Tidspunkt: 06-12-2023 - Kl.05:22 - Kilde: E24 - Info


5. Statkraft-styreleder Thorhild Widvey går av
Leder og nestleder i Statkrafts styre går av. alexandra Bech Gjørv blir ny styreleder.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.15:05 - Kilde: E24 - Info


6. Kristin og alexandra Andresen kloner topphest
Hesten Donkey Boy er verdt flere millioner kroner. Har mor og datter Andresen maksimal flaks, får de tre kloner av ham hjem til gården på Evje i 2025.
Tidspunkt: 29-10-2023 - Kl.12:48 - Kilde: E24 - Info


7. Sjokk-exit fra VM for Tyskland
Et glitrende hodestøt fra ringreven alexandra Popp (32) holdt ikke til tysk seier mot Sør-Korea i fotball-VM. Favoritten er slått ut allerede før cupspillet. – Dette er den største overraskelsen i fotball-VMs historie, mener NRKs fotballkommentator Andreas Stabrun Smith. Det er første gang i VM-historien at Tyskland, som er nummer to på Fifa-rankingen, ryker ut så tidlig. Marokkos 1-0-seier mot Colombia gjorde at Tyskland måtte slå Sør-Korea for å avansere til åttedelsfinale, men de hvitkledde sviktet og spilte kun 1-1. – Den tyske pressen har begynt å kladde ned spørsmål, sa Viaplay-kommentator Jørgen Klem mot slutten av kampen. Marokko, som de tyske kvinnene selv slo 6-0 i den første puljekampen, sniker seg videre som gruppetoer bak Colombia. Mesterskapssensasjonen avanserer som VM-debutant med kun to scorede mål på de tre kampene. Tyskland er ikke den eneste store nasjonen som må se VM-reisen ende i gruppespillet. Også Italia og Brasil røk overraskende ut. I åttedelsfinalen møter Colombia overraskelsen Jamaica. Den lille øynasjonen tok innersvingen på Brasil i gruppespillet og avanserte på bekostning av søramerikanerne. For Marokkos del venter Frankrike. Sør-Korea skapte den første store sjansen i torsdagens kamp. Slurvete tysk forsvarsspill ga Casey Phair muligheten alene med Merle Frohms, men skuddet gikk i stolpen. Minutter senere ble Cho So-hyun spilt gjennom, og veteranen trillet iskaldt inn 1-0. Like før pause utlignet alexandra Popp, men de tyske kvinnene kom ikke nærmere 2-1 enn et tverrliggertreff en halvtime før slutt.
Tidspunkt: 03-08-2023 - Kl.12:07 - Kilde: NRK - Info


8. Drømmescoring da Colombia senket Tyskland
Den unge juvelen Linda Caicedo (18) ble igjen toneangivende med et drømmetreff da Colombia slo Tyskland 2-1 i en dramatisk kamp i fotball-VM søndag. 18-åringen hadde en trøblete oppladning til oppgjøret da hun torsdag kollapset på trening som følge av stress. Det skjedde kun få dager etter at hun gjorde mål i 2-0-seieren mot Sør-Korea. På overtid sendte Manuela Vanegas colombianerne til himmels da hun gjorde 2-1 etter hjørnespark. Få minutter tidligere hadde alexandra Popp utlignet for Tyskland. Tre colombianske poeng setter søramerikanerne i en god posisjon i kampen om åttedelsfinale, men de må likevel gjøre jobben i den siste puljekampen mot Marokko for å være sikret avansement.
Tidspunkt: 30-07-2023 - Kl.11:40 - Kilde: NRK - Info


9. Tyskland knuste Marokko
Det ble enkel seier for Tyskland mot Marokko i Fotball-VM for kvinner mandag. Tyskland vant 6–0 i det som var lagenes første kamp i mesterskapet. – Sterk 2. omgang av Tyskland. Vi var ikke veldig imponert over andre enn Popp i første omgang, sier Andreas Stabrun Smith om kampen. Den tyske stjernen alexandra Popp scoret kampens to første mål, slik at Tyskland gikk til pause med 2–0. Nesten på direkten etter pause scoret Tyskland igjen ved Klara Bühl. To selvmål av Marokko, samt scoring av Schüller i det 90. minutt fastsatte sluttresultatet til 6–0. - Det er ikke mer man kan forlange tross styrkeforholdet, sier NRK-ekspert Carl-Erik Torp om Tysklands dominans i kampen. Marokko deltar i kvinnenes VM for første gang. - Det er en historisk dag med Marokkos første VM-kamp, sier Stabrun Smith.
Tidspunkt: 24-07-2023 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


10. Eikeri etter russisk samarbeid: – Jeg er veldig lei meg
Den norske tennisspilleren Ulrikke Eikeri valgte en russisk doublepartner i Wimbledon-turneringen forrige uke. – Først så vil jeg si at jeg tar sterkt avstand til invasjonen av Ukraina, og jeg har stor medfølelse med det ukrainske folket, sier hun til NRK. Sammen med alexandra Panova tok hun seg til andre runde av den prestisjetunge turneringen. – Når det gjelder valg av doublepartner under Wimbledon-turneringen, så tenkte jeg kun på det sportslige og ikke nasjonalitet, erkjenner hun. Eikeri kunne ønske at hun hadde valgt annerledes. – Sett i ettertid, skulle jeg ønske jeg hadde tenkt på dette i forkant, men det gjorde jeg dessverre ikke. Jeg er veldig lei meg for valget jeg tok, tatt verdenssituasjonen i betraktning, og min støtte går fullt og helt til Ukraina, fortsetter 30-åringen.
Tidspunkt: 18-07-2023 - Kl.07:32 - Kilde: NRK - Info


11. Eikeri slet seg videre
Ulrikke Eikeri og hennes russiske doublemakker alexandra Panova vant 1.-rundekampen mot Linda Fruhvirtova og Julia Putintseva i Wimbledon. Eikeri og Panova gikk videre i storturneringen med settsifrene 6-2, 2-6, 7-5 mot den tsjekkisk-kasakhstanske motstanderduoen. I fjor røk Eikeri og daværende makker Astra Sharma ut i 1. runde av doubleturneringen i Wimbledon. Det var første gang 30-åringen fra Oslo deltok i London-turneringen. I midten av juni vant Eikeri sin andre WTA-turnering i karrieren da hun gikk til topps i Nottingham. Estlandske Ingrid Neel var Eikeris makker i gressturneringen. (©NTB)
Tidspunkt: 07-07-2023 - Kl.14:26 - Kilde: NRK - Info


12. Eikeri ute av doubleturneringen i Tyskland
Tennisspiller Ulrikke Eikeri og hennes russiske makker alexandra Panova tapte åttedelsfinalen i WTA250-turneringen i tyske Bad Homburg mandag. Nederlaget kom etter tre sett mot belarusiske Lidzija Marozava og brasilianske Ingrid Gamarra Martins på gresset i den tyske byen like nord for Frankfurt. Eikeri og Panova startet med å vinne det første settet med 6-4, men i sett nummer to slo Marozava og Martins tilbake og utlignet med 6-3-seier. Dermed måtte kampen avgjøres i et så kalt super-tiebreak, der det er første lag til ti poeng eller seier med to poeng. Lagene fulgte hverandre tett, men til slutt var det Marozava og Martins som kunne strekke armene i været for avansement med 12-10-seier. Eikeri skal i aksjon i Wimbledon som starter 3. juli, men det er ikke kjent hvem hun skal spille sammen med. (NTB)
Tidspunkt: 26-06-2023 - Kl.16:48 - Kilde: NRK - Info


13. Arsenal-mareritt etter kjempetabbe i sluttminuttene
Frida Maanum og Arsenal er ute av mesterligaen etter semifinaletap mot Wolfsburg. Lagene spilte 2-2 i Tyskland forrige uke, og de fulgte også hverandre tett i London mandag kveld. Stina Blackstenius sendte vertene i føringen. Jill Roord utlignet, alexandra Popp snudde, før Jennifer Beattie sørget for at det sto 4-4 sammenlagt. Dermed måtte lagene ut i ekstraomganger. Det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, men i andre ekstraomgangs siste minutt klønet Arsenal det fullstendig til. Lotte Wubben-Moy ga bort ballen som bakerste spiller, og Pauline Bremer sendte Wolfsburg til finalen i Mesterligaen. Der venter Barcelona.
Tidspunkt: 01-05-2023 - Kl.22:25 - Kilde: NRK - Info


14. Finalen røk etter kjempetabbe i andre ekstraomgang
Frida Maanum og Arsenal er ute av mesterligaen etter semifinaletap mot Wolfsburg. Lagene spilte 2-2 i Tyskland forrige uke, og de fulgte også hverandre tett i London mandag kveld. Stina Blackstenius sendte vertene i føringen. Jill Roord utlignet, alexandra Popp snudde, før Jennifer Beattie sørget for at det sto 4-4 sammenlagt. Dermed måtte lagene ut i ekstraomganger.
Tidspunkt: 01-05-2023 - Kl.21:33 - Kilde: NRK - Info


15. Killi og Gråberg vant NM-gull i Big Air på friski
Friskikjørerne Johanne Killi og Vebjørn Gråberg hoppet ned til hvert sitt NM-gull i Big Air på Trysil søndag. Killi kopierte dermed lørdagens seier i slopestyle og tok med det to triumfer i konkurransecomebacket på norsk jord. Killi hadde ikke deltatt i NM siden 2019 før årets mesterskap på Trysil. Sigrid Husemoen ble nummer to og Martine alexandra Tamburstuen tok bronsen. I herrenes finale ble det kjørt tre run, hvorav de to beste poengsummene ble slått sammen. Der gikk Gråberg av med seieren etter å ha fått en poengsum på 173. Freidig-utøveren vant foran Eirik Sæterøy med 170 poeng og Tevje Skaug. Sebastian Schjerve, som tok gull i slopestyle, endte på fjerdeplass i Big Air, fattige to poeng bak Skaug. Leo Landrø og Ingrid Gullhagen seiret i juniorklassene, men fikk begge høyest score totalt sett av alle utøverne i big air i Trysil søndag. Landrø fikk 183 poeng, mens Gullhagen fikk 85 poeng i sitt beste forsøk. (©NTB)
Tidspunkt: 02-04-2023 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


16. Stemplar FN-ekspert som «ekstremt respektlaus»: – Eg er veldig lei meg
FN-ekspert alexandra Xanthaki blir beskriven som «respektlaus». Medan ho og IOC vil ha russiske utøvarar tilbake i idretten, fortel ukrainarar om panikkanfall når dei må møte russiske rivalar.
Tidspunkt: 02-04-2023 - Kl.10:24 - Kilde: NRK - Info


17. Wolfsburg blir Arsenals motstander i CL-semifinalen
Wolfsburg er semifinaleklar i kvinnenes mesterliga i fotball etter 1-1 hjemme mot Paris Saint-Germain. I neste dobbeltkamp venter Arsenal. Tyskerne vant det første oppgjøret i Frankrikes hovedstad og gikk videre med 2-1 sammenlagt. Resultatet kunne vært enda bedre for Wolfsburg, men tross enorme sjanser ble det bare med alexandra Popps ene scoring i returmøtet. (NTB)
Tidspunkt: 30-03-2023 - Kl.19:42 - Kilde: NRK - Info


18. Fra Paradise Hotel til fotballproff
Forvandlingen alexandra Nord (30) har gått gjennom, er ganske formidabel.
Tidspunkt: 12-01-2023 - Kl.08:22 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


19. Ingrid alexandra videre i surfe-NM
Prinsesse Ingrid alexandra (18) er semifinaleklar i juniorklassen i surfe-NM på Jæren. På stranden var kronprinsesse Mette-Marit en spent tilskuer. Hun fikk 8,56 poeng i den tredje og siste puljen på fire utøvere. Prinsessen surfer semifinale senere fredag. I 2020 ble hun norgesmester for juniorer. Den bedriften håper hun å kunne gjenta. Kronprinsesse Mette-Marit sto på Borestranden og fikk med seg datterens innsats i kvalifiseringen. De to beste fra hver semifinale tar seg til lørdagens finale. (NTB)
Tidspunkt: 28-10-2022 - Kl.10:08 - Kilde: NRK - Info


20. Skarpnord på 13.-plass i Irland – tre slag bak toppen
Marianne Skarpnord spilte fire slag under par og er i tetsjiktet etter første runde av Irish Open på europatouren i golf. Hun hadde hele sju birdier på veien og pådro seg tre bogeyer. Det holder til en delt 13.-plass. Den norske golfveteranen har bare tre slag opp til ledende svenske Lina Boqvist og alexandra Swayne fra Jomfruøyene.
Tidspunkt: 22-09-2022 - Kl.18:11 - Kilde: NRK - Info


21. Seiersrekken til Vos i Tour of Scandinavia brutt – Manly vant i Mysen
Etter tre strake etappeseirer i Tour of Scandinavia nådde ikke Marianne Vos helt opp på den fjerde etappen. alexandra Manly stakk av med seieren fredag. Det så ut til å gå mot en massespurt et par kilometer før mål, men Vos´ lagvenninne i Jumbo-Visma, Anouska Koska, stakk fra i front av hovedfeltet da et brudd var i ferd med å bli hentet inn. I avslutningen kom Vos jagende bak, men hun var litt for sen til å ta igjen de seks kvinnene i front, der Manly var sterkest i avslutningen. (NTB)
Tidspunkt: 12-08-2022 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


22. Tyskland-stjernen røper skadedrama på siste trening
Plutselig var den tyske stjerna alexandra Popp ute av lagoppstillingen mot England i EM-finalen. Nå forklarer hun hva som skjedde i kulissene. – På gårsdagens trening kom smerten. Jeg skulle skyte på en straffe, så kom smerten i muskelen, forteller Popp til NRK. Hun var en treningsøkt unna EM-finalen. Under oppvarmingen måtte hun innse at plagene var tilbake. Sammen med fysioterapeuten og det medisinske teamet gjorde de flere tiltak for å gjøre Tyskland-stjernen klar til kampen. – Jeg ønsket å prøve under oppvarmingen, men under skuddene på mål så kom smerten tilbake. Da var det ikke nok tid igjen for meg til å rekke finalen, sier Popp. Tyskland-spissen var meldt inn i startelleveren, men kontrabeskjeden kom minutter før det hele skulle i gang. – Hun har stått og grått på siden her og var veldig opprørt, sa NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith om den skadde Tyskland-stjernen.
Tidspunkt: 01-08-2022 - Kl.07:12 - Kilde: NRK - Info


23. Trodde hun hadde mistet sitt tredje EM – så kom redningen
alexandra Popp (31) ble et mareritt for det franske forsvaret og sendte Tyskland til sin niende finale i EM. Det i et mesterskap hun så ut til å miste.
Tidspunkt: 27-07-2022 - Kl.20:51 - Kilde: NRK - Info


24. Trodde hun ville miste sitt tredje EM – så kom redningen
alexandra Popp (31) ble et mareritt for det franske forsvaret og sendte Tyskland til sin niende finale i EM. Det i et mesterskap hun så ut til å miste.
Tidspunkt: 27-07-2022 - Kl.20:51 - Kilde: NRK - Info


25. Popp fikk hjerteskjærende beskjed – så kom redningen
alexandra Popp (31) ble et mareritt for det franske forsvaret og sendte Tyskland til sin niende finale i EM. Det i et mesterskap hun så ut til å miste.
Tidspunkt: 27-07-2022 - Kl.20:51 - Kilde: NRK - Info


26. – Uheldig at Finansdepartementet ikke fremmet en kvinne
– Det er uheldig at Finansdepartementet ikke fremmet en kvinne, sier investeringsdirektør alexandra Morris om utnevnelsen av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef.
Tidspunkt: 04-02-2022 - Kl.13:01 - Kilde: E24 - Info


27. Julebord avlyst: – Frykter fortsettelsen
alexandra Carolina Larsson på Gaffel & Karaffel våkner med en klump i magen og er redd julebordsesongen ryker. Harald Minge i Næringsforeningen er svært misfornøyd med signalene som sendes når offentlig sektor avlyser.
Tidspunkt: 19-11-2021 - Kl.20:01 - Kilde: E24 - Info


28. På dødsleiet: - Ta vaksinen, ikke vent!
Jeg gjorde en feil, jeg burde ikke ha ventet, sier Megan alexandra Blankenbiller (31).
Tidspunkt: 11-09-2021 - Kl.22:03 - Kilde: Dagbladet - Info


29. Dette er hennes beste investeringsråd
Investeringsdirektør alexandra Morris i Skagenfondene ser en del signaler ved et eventuelt regjeringsskifte som ikke lover godt. Og avslører noe få vet om henne.
Tidspunkt: 29-07-2021 - Kl.15:00 - Kilde: E24 - Info


30. LSK-tap i Tyskland
LSK Kvinner tapte 2-0 for Wolfsburg i første kamp i åttedelsfinalen i meisterligaen. alexandra Popp scora begge måla. Det første kom etter berre to minutt, det andre eit kvarter etter pause. Wolfsburg dominerte kampen og skapte mange sjansar, men sløste bort dei fleste. Ingrid Syrstad Engen, som kom frå LSK i 2019, spela heile kampen for Wolfsburg. Karoina Sævik spela andre omgang for det tyske laget. Returkampen går neste onsdag. På grunn av norske karantenereglar skal den spelast i Budapest.
Tidspunkt: 03-03-2021 - Kl.20:15 - Kilde: NRK - Info


31. – Børsene vil stige inntil 15 prosent neste år
Investeringsdirektør alexandra Morris i Skagenfondene er aller mest imponert over den amerikanske immunologen Anthony Fauci i 2020.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.08:13 - Kilde: E24 - Info


32. Ferd-søstrene ikke lenger Norges rikeste under 30
Katharina og alexandra Andresen er kastet av tronen for denne gang. Gustav Magnar Witzøe har dobbelt så stor formue som Ferd-søstrene.
Tidspunkt: 08-12-2020 - Kl.08:12 - Kilde: E24 - Info


33. Prinsesse Ingrid alexandra (16) tok NM-gull
Lørdag ble Prinsesse Ingrid alexandra (16) norgesmester i surfing i juniorklassen for kvinner.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.17:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


34. Tester rullepark i Marken
– Her skal rulleparken stå i to måneder før den rulles videre, sier prosjektleder for Barnas byrom, alexandra Altermark.
Tidspunkt: 18-10-2020 - Kl.13:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


35. Dagens quiz: Lørdag 11. juli 2020
Hva heter den videregående skolen der prinsesse Ingrid alexandra skal gå fra høsten av?
Tidspunkt: 10-07-2020 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


36. Prinsesse Ingrid alexandra bor i Viken, men skal gå på skole i Oslo. Hvordan kan det ha seg?
Mandag ble det klart at prinsesse Ingrid alexandra skal begynne på Elvebakken videregående skole i Oslo til høsten, selv om hun er bosatt i Viken. Slottet oppgir at hun kom inn på ordinære vilkår.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.14:11 - Kilde: Aftenposten - Info


37. Prinsesse Ingrid alexandra kom inn på Elvebakken VGS på ordinært opptak
Prinsesse Ingrid alexandra skal til høsten begynne i 1. klasse på Elvebakken videregående skole i Oslo. Prinsessen kom inn på ordinært opptak, ifølge Slottet.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.14:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


38. Prinsesse Ingrid alexandra begynner på Elvebakken videregående skole i Oslo
Prinsesse Ingrid alexandra skal til høsten begynne i 1. klasse på Elvebakken videregående skole i Oslo.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.13:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


39. Ingrid alexandra begynner på videregående skole i Oslo
Prinsesse Ingrid alexandra begynner på Elvebakken videregående skole til høsten.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.08:36 - Kilde: Aftenposten - Info


40. Hotellet går tre millioner i underskudd hver måned. Nå ber de myndighetene justere kontantstøtten.
Kun 40 prosent av hotellets underskudd dekkes av kontantstøtteordningen, ifølge Hotel alexandra. Nå etterlyser det tradisjonsrike vestlandshotellet avklaringer fra myndighetene for å kunne åpne igjen.
Tidspunkt: 05-05-2020 - Kl.23:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


41. Sjakktalent drepen av lystgass
Ukrainske Stanislav Bogdanovitsj og kjærasten alexandra Vernigora, også ho ein profesjonell sjakkspelar, er funne døde i leilegheita deira i Moskva. Det skal ha blitt funne ballongar med lystgass i leilegheita, og det vert antatt at dei har døydd av gassen, skriv BBC. 27 år gamle Bogdanovitsj er ein stormeister i hurtigsjakk. Han budde i Moskva og fekk nyleg mykje kritikk for å representere Russland i ein landskamp mot heimlandet Ukraina.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.17:08 - Kilde: NRK - Info


42. Prinsesse Ingrid alexandra er 16 år
Nummer to i arverekken er nå 16 år gammel.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.17:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


43. Prinsesse Ingrid alexandra er 16 år
Nummer to i arverekken er nå 16 år gammel.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.10:50 - Kilde: Aftenposten - Info


44. Dagens quiz:tirsdag 21. januar 2020
Prinsesse Ingrid alexandra fyller år i dag. Hvor gammel er hun?
Tidspunkt: 20-01-2020 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


45. alexandra Reich og Kristin Muri Møller forlater Telenor
Det norske telekonsernet mister to av sine profilerte og erfarne ledere.
Tidspunkt: 16-01-2020 - Kl.18:41 - Kilde: E24 - Info


46. alexandra Gjerpen: – Stolt over å ha vært med i denne viktige serien
alexandra Gjerpen gråt og gråt da hun så det ferdige resultatet. Under innspillingen av dramaserien 22. juli måtte hun forsøke å holde følelsene i sjakk.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.09:00 - Kilde: Aftenposten - Info


47. Spåkonen ser det i tarotkortene: Helene alexandra Jæger skal bli en verdenskjent artist.
Det begynte med spillejobber på amerikanske festivaler. Plutselig var hun heltidsartist i Los Angeles.
Tidspunkt: 05-01-2020 - Kl.19:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


48. Katharina og alexandra Andresen er landets rikeste under 30
Ferd-arvingene har redusert formuen kraftig fra året før, men troner fremdeles øverst på listen over Norges rikeste under 30 år.
Tidspunkt: 05-11-2019 - Kl.06:24 - Kilde: E24 - Info


49. alexandra (19) fra Tromsø tatt ut til VM: – Hun er en pioner i klubben
alexandra Divina (19) skal representere Norge i kickboksing-VM.
Tidspunkt: 11-10-2019 - Kl.09:01 - Kilde: Aftenposten - Info


50. Bompengepartiet i Sandnes står fast ved eksklusjonen av Lind
FNB i Sandnes opprettholder eksklusjonen av alexandra Eva Lind. Dermed går lokallaget imot avgjørelsen fra hovedstyret – og mener det er en personalsak.
Tidspunkt: 20-09-2019 - Kl.08:53 - Kilde: Aftenposten - Info


51. FNB-leder forventer at tidligere ekskludert partitopp får verv i Sandes
FNB-leder Frode Myrhol varsler konsekvenser om ikke den tidligere ekskluderte partitoppen alexandra Eva Lind blir tildelt verv i Sandnes.
Tidspunkt: 19-09-2019 - Kl.12:01 - Kilde: Aftenposten - Info


52. FNB-kaos i Sandnes og Klepp
FNB-kandidatene Aina Larsen Grude og alexandra Eva Lind blir likevel ikke ekskludert fra partiet. I Klepp har medlemmer meldt seg ut i protest.
Tidspunkt: 18-09-2019 - Kl.23:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


53. Sexdukker som forestiller barn. Forebyggende mot eller et springbrett til overgrep? | alexandra Esdaile og Kamilla Østerberg
Det synes vanskelig å fordømme det som umoralsk eller kriminelt.
Tidspunkt: 18-09-2019 - Kl.16:00 - Kilde: Aftenposten - Info


54. Dagens quiz: Mandag 9. september 2019
I hvilket år ble prinsesse Ingrid alexandra født?
Tidspunkt: 08-09-2019 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


55. Her er prinsessen som konfirmant
Det ble både tårer og latter under seremonien i Slottskapellet på Slottet, hvor prinsesse Ingrid alexandra ble konfirmert lørdag.
Tidspunkt: 31-08-2019 - Kl.13:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


56. Prinsesse Ingrid alexandra konfirmeres nå – miljøengasjementet står sentralt
Prinsessen fremhever sitt miljøengasjement i en personlig skrevet hilsen til gjestene i Slottskapellet. Konfirmasjonen er nå i gang.
Tidspunkt: 31-08-2019 - Kl.10:00 - Kilde: Aftenposten - Info


57. Tydelig klimaprofil da prinsesse Ingrid alexandra ble konfirmert
Prinsessen fremhevet sitt miljøengasjement i en personlig skrevet hilsen til gjestene i Slottskapellet. Dagens konfirmasjon ble preget av et sterkt engasjement for klodens fremtid.
Tidspunkt: 31-08-2019 - Kl.10:00 - Kilde: Aftenposten - Info


58. Folkets gave blir «Prinsesseåsen» på Bygdøy
Regjeringens gave konfirmasjonsgave til prinsesse Ingrid alexandra er å døpe om Hengsåsen naturreservat på Bygdøy i Oslo til Prinsesseåsen naturreservat.
Tidspunkt: 30-08-2019 - Kl.09:37 - Kilde: Aftenposten - Info


59. Bli med inn i prinsesse Ingrid alexandras (15) liv – helt privat

Tidspunkt: 29-08-2019 - Kl.18:01 - Kilde: Aftenposten - Info


60. «Han kommer!», ropte hun. Så ble samtalen brutt
Drapet på 15 år gamle alexandra ryster landet.
Tidspunkt: 29-07-2019 - Kl.10:19 - Kilde: Dagbladet - Info


61. Prinsesse Ingrid alexandra på pilegrimsferd til Nidarosdomen
Som en del av konfirmasjonsforberedelsene gikk prinsesse Ingrid alexandra lørdag siste del av pilegrimsleden inn mot Nidarosdomen sammen med sin far.
Tidspunkt: 29-06-2019 - Kl.18:12 - Kilde: Aftenposten - Info


62. Tyskland VM-kvartfinale
Tyskland ble det første laget som tok seg til kvartfinale i fotball-VM i Frankrike. Lørdag slo de Nigeria 3–0 i åttedelsfinalen. alexandra Popp, Sara Dabritz og Lea Schuller skåret målene for Tyskland.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.19:40 - Kilde: NRK - Info


63. Tyskland klare for VM-kvartfinale
Tyskland ble det første laget som tok seg til kvartfinale i fotball-VM i Frankrike. Lørdag slo de Nigeria 3–0 i åttedelsfinalen. alexandra Popp, Sara Dabritz og Lea Schuller skåret målene for Tyskland.
Tidspunkt: 22-06-2019 - Kl.19:40 - Kilde: NRK - Info


64. Haakon og Mette-Marit skal ansette «varm og trygg voksenperson » for barna sine
Kronprinsparet søker aktivitetskoordinator og lærer til prinsesse Ingrid alexandra (15) og prins Sverre Magnus (13).
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.14:10 - Kilde: Aftenposten - Info


65. Haakon og Mette-Marit skal ansette «varm og trygg voksenperson» for barna sine
Kronprinsparet søker aktivitetskoordinator og lærer til prinsesse Ingrid alexandra (15) og prins Sverre Magnus (13).
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.14:10 - Kilde: Aftenposten - Info


66. Jeg trodde norske griser løp fritt og rullet seg i gjørme. Så naiv var jeg. | alexandra Dagfinrud
Griser er ikke bare bacon til pannekakene. Griser er smarte og sensitive dyr. Jeg har ikke ord.
Tidspunkt: 20-06-2019 - Kl.12:10 - Kilde: Aftenposten - Info


67. Tyskland cruisa til gruppesiger
Tyskland var knusande overlegne og slo Sør-Afrika 4-0 i siste gruppespelkamp. Melanie Leupolz, Sara Däbritz, alexandra Popp og Lina Magull scora. Tyskland vann dermed gruppe B. Sør-Afrika er sist og er slått ut. I den andre kampen blei det 0-0 i ein innhaldsfattig kamp mellom Spania og Kina. Spania tek andreplassen framfor Kina, men begge går vidare.
Tidspunkt: 17-06-2019 - Kl.19:51 - Kilde: NRK - Info


68. MyMuse: Undertøysbutikken på nett får ny investor og satser hardt på influensere
Med styreleder i Na-KD, Runar Vatne og alexandra Joner på laget går selskapet inn for å selge unike, egenproduserte plagg. 
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.16:48 - Kilde: E24 - Info


69. MyMuse: Undertøysbutikken på nett får ny investor og satser hardt på influensere
Med milliardæren Runar Vatne og alexandra Joner på laget går selskapet inn for å selge unike, egenproduserte plagg.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.16:48 - Kilde: E24 - Info


70. Denne Tromsø-trioen vil nå verdenstoppen: Fikk gladnyhet som kan hjelpe dem på veien
Verken Erik Valnes (23), alexandra Divina (19) eller Anna Svendsen (29) har blitt rike på idretten sin. Da hjelper 150.000 kroner godt på.
Tidspunkt: 29-05-2019 - Kl.12:46 - Kilde: Aftenposten - Info


71. Prinsesse Ingrid alexandra bytter fra privatskole til offentlig ungdomsskole
Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid alexandra begynner i 10. klasse på Uranienborg skole i Oslo til høsten, melder Slottet.
Tidspunkt: 27-05-2019 - Kl.15:09 - Kilde: Aftenposten - Info


72. Tre doble norgesmestere fra Tromsø
alexandra Divina (18), Lisa Danielsen (14) og Viljar Hansen (19) var blant dem som imponerte under NM i Risør.
Tidspunkt: 05-05-2019 - Kl.12:11 - Kilde: Aftenposten - Info


73. Løve rømte fra villmarkssenter. Drepte alexandra (22)
Løven rømte under rengjøring av innhegning.
Tidspunkt: 31-12-2018 - Kl.01:25 - Kilde: Dagbladet - Info


74. Nei, vi skal ikke endre språket vårt | alexandra Dorthea Kooistra Ejme
Si ;D-innlegg: Vi burde tenke oss nøye om før vi fjerner skillet mellom skyss og kyss.
Tidspunkt: 28-11-2018 - Kl.12:58 - Kilde: Aftenposten - Info


75. Anket dommen for drapet på alexandra Nilssen i Flå – fikk samme straff
Borgarting lagmannsrett har dømt samboeren (26) til alexandra Nilssen (21) til fengsel i 13 og et halvt år, den samme straffen tingretten kom til.
Tidspunkt: 23-11-2018 - Kl.11:36 - Kilde: Aftenposten - Info


76. Prinsesse Ingrid alexandra døpte skipet «Kronprins Haakon»
Prinsesse Ingrid alexandra er gudmor for Norges nye og avanserte forskningsskip, som har fått navn etter hennes far.
Tidspunkt: 17-11-2018 - Kl.22:14 - Kilde: Aftenposten - Info


77. Aktor ber om 13,5 års fengsel for drapet på 21 år gammel kvinne
Aktor har i Borgarting lagmannsrett lagt ned påstand om 13 og et halvt års fengsel for drapet på alexandra Nilssen.
Tidspunkt: 16-11-2018 - Kl.17:08 - Kilde: Aftenposten - Info


78. «Hva skal vi ha på oss?» «Skal vi spleise på gave?» Jeg satt der og lurte på om jeg var den eneste som ikke var invitert | alexandra Dagfinrud
Si ;D-innlegg: Å få avslag fra en venninnegjeng er like vondt hver gang.
Tidspunkt: 01-11-2018 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


79. alexandra (33) hevdet hun var terroroffer. Nå må hun i fengsel
Den største feilen i mitt liv.
Tidspunkt: 17-10-2018 - Kl.06:10 - Kilde: Dagbladet - Info


80. Kvinner tar utdannelsen, menn tar pengene
Under navnet Usikkerkunstjente debuterer alexandra Jegerstedt og Iben Isabell Krogsgaard på Høstutstillingen. Navnevalget er ikke tilfeldig.
Tidspunkt: 23-09-2018 - Kl.22:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


81. Ferd-arving alexandra Andresen (22) om rikdommen: - Jeg har ikke gjort en dritt
alexandra Andresen, Ferd-arving og en av verdens yngste milliardærer, vil ikke at folk skal gi henne æren for sin egen milliardformue.
Tidspunkt: 17-09-2018 - Kl.18:19 - Kilde: E24 - Info


82. Ferd-arving alexandra Andresen (22) om rikdommen: - Jeg har ikke gjort en dritt
alexandra Andresen, Ferd-arving og en av verdens yngste milliardærer, vil ikke at folk skal gi henne æren for sin egen milliardformue.
Tidspunkt: 17-09-2018 - Kl.18:19 - Kilde: E24 - Info


83. Helje Solberg blir ny nyhetsdirektør i NRK
Helje Solberg (51) går fra stillingen som administrerende direktør og redaktør i VGTV for å erstatter alexandra Beverfjord i NRK.
Tidspunkt: 10-07-2018 - Kl.07:45 - Kilde: Aftenposten - Info


84. Medier24: alexandra Beverfjord blir ny sjefredaktør i Dagbladet
alexandra Beverfjord blir Dagbladets nye ansvarlige redaktør og administrerende direktør.
Tidspunkt: 30-04-2018 - Kl.14:08 - Kilde: Aftenposten - Info


85. Kronprinsessen vurderte å gi Ingrid alexandra navnet Tyra Eufemia
Kronprinsesse Mette-Marit hadde tenkt å gi prinsesse Ingrid alexandra et helt annet navn. Avsløringen kom under åpningen av utstillingen «Dronningens Ja».
Tidspunkt: 31-10-2017 - Kl.19:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


86. Kronprinsesse Mette-Marit: Ville at Ingrid alexandra skulle hete Tyra Eufemia
Under åpningen av utstillingen «Dronningens ja» i Trondheim fortalte kronprinsesse Mette-Marit at de hadde tenkt å gi datteren et helt spesielt navn.
Tidspunkt: 31-10-2017 - Kl.19:25 - Kilde: Aftenposten - Info


87. Vivian Waldersnes (55), Caroline (7) og alexandra (5) Bårdsen
– Det er ikke skummelt i det hele tatt å ta Fløibanen. Nå har jeg og alexandra byferie med mormor. Mamma og pappa er i Nordsjøen, og derfor sover vi åtte netter hos mormor. Ganske ofte spør noen om vi er tvillinger, særlig når vi går med rullesko. Men alexandra er bare fem. Det beste med mormor er at når vi ikke får sove, eller er litt redde for lyn og torden, får vi alltid kakao. Det hjelper mot alt.
Tidspunkt: 01-08-2017 - Kl.18:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


88. alexandra (21) ble drept -samboeren siktet
Det var 21 år gamle alexandra Therese Nilssen fra Moss som ble drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå i Buskerud denne uken.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.16:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


89. 21-åring fra Moss var offeret i hyttedrapet i Flå
Det var 21 år gamle alexandra Therese Nilssen fra Moss som ble drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå i Buskerud denne uken.
Tidspunkt: 21-07-2017 - Kl.09:57 - Kilde: Aftenposten - Info


90. Her griper sikkerhetsvaktene inn og avbryter NRKs direktesending fra London
Det sier litt om hvor intens sikkerhetssituasjonen i landet er, sier NRKs nyhetsdirektør alexandra Beverfjord.
Tidspunkt: 28-05-2017 - Kl.22:38 - Kilde: Dagbladet - Info


91. Leyton Orient rykket ned etter 112 år
Tapte for Crewe alexandra i dag.
Tidspunkt: 22-04-2017 - Kl.19:40 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


92. Gjørv om kritikken: Én eller flere gjerningsmenn påvirker ikke plikten til umiddelbar inngripen
Tjenestemennenes inngripen på Utøya bærer ikke preg av en sikret fremrykning mot en større styrke, sier alexandra Bech Gjørv, leder av 22. juli-kommisjonen til Aftenposten.
Tidspunkt: 21-02-2017 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


93. Prinsesse Ingrid alexandra har blitt tenåring. Feirer dagen uten storebror.
Når Ingrid alexandra nå blir tenåring, tror Norsk Redaktørforening pressen fortsatt vil behandle henne varsomt – men ikke med silkehansker.
Tidspunkt: 20-01-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


94. Ingrid alexandra
Når Ingrid alexandra nå blir tenåring, tror Norsk Redaktørforening pressen fortsatt vil behandle henne varsomt – men ikke med silkehansker.
Tidspunkt: 20-01-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


95. Ingrid alexandra fyller 13 år
Når Ingrid alexandra nå blir tenåring, tror Norsk Redaktørforening pressen fortsatt vil behandle henne varsomt – men ikke med silkehansker.
Tidspunkt: 20-01-2017 - Kl.19:30 - Kilde: Aftenposten - Info


96. «Unge lovende sesong 2»: Unge, lovende, drikkende, elskende, gråtende
alexandra Gjerpen skinner når vidløftige drømmer møter trøblete, jordnær kjærlighet. Unge lovende er tilbake.
Tidspunkt: 19-01-2017 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


97. To norske 20-åringer ble 2,4 milliarder rikere i fjor
Katharina (21) og alexandra (20) Andresen fra Oslo øker forspranget som verdens yngste dollarmilliardærer.
Tidspunkt: 13-10-2016 - Kl.19:51 - Kilde: E24 - Info


98. alexandra (22) knivdrept i flyktningbolig: Enslig mindreårig asylsøker tiltales
Stukket tre ganger med kniv under vanlig morgenrutine.
Tidspunkt: 23-05-2016 - Kl.11:46 - Kilde: Dagbladet - Info


99. Hvis vi lykkes med et enda sterkere og mer bærekraftig fiskeri og havbruk, vil det kunne skape ufattelige verdier | alexandra Bech Gjørv
Både Roy Jacobsens roman De usynlige og OECD-rapporten The Ocean Economy in 2030 viser hvordan innovasjon må til for å utnytte havets muligheter til å løse globale samfunnsutfordringer.
Tidspunkt: 07-05-2016 - Kl.22:10 - Kilde: Aftenposten - Info


100. Hvem får Wærsted med for å rydde opp i Telenor?
Den 11. mai får Telenor nytt styre, som må rydde opp etter fjorårets skandaler med korrupsjon og topplederens CV-rot. alexandra Bech Gjørv kan være på vei inn som styremedlem.
Tidspunkt: 22-04-2016 - Kl.21:34 - Kilde: Aftenposten - Info


101. Selskaper kappes om Ellie og alexandras kompetanse
IT-studier fikk ti ganger så mange søkere enn det var studieplasser til i fjor. - Norge har et stort underskudd av teknologispesialister, sier Kjetil Thorvik Brun, fagsjef i Abelia.
Tidspunkt: 11-04-2016 - Kl.12:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


102. Selskaper kappes om Ellie og alexandras kompetanse
IT-studier fikk ti ganger så mange søkere enn det var studieplasser til i fjor. - Norge har et stort underskudd av teknologispesialister, sier Kjetil Thorvik Brun, fagsjef i Abelia.
Tidspunkt: 09-04-2016 - Kl.21:58 - Kilde: Aftenposten - Info


103. Mette-Marit svarte på nynorsk-kritikken
Kronprinsesse Mette-Marit sier hun og kronprins Haakon har ansvar for at prinsesse Ingrid alexandra lærer nynorsk.
Tidspunkt: 08-03-2016 - Kl.22:38 - Kilde: Aftenposten - Info


104. Norske alexandra (19) ble verdenskjendis. 5000 russiske nettsider omtalte verdens yngste milliardær.
Da norske alexandra Andresen ble omtalt som verdens yngste milliardær, tok det helt av. En uke senere får hun 287.000 treff på Google Nyheter etter at nyhetssteder over hele verden har kastet seg over historien om den norske milliardærdatteren.
Tidspunkt: 07-03-2016 - Kl.12:30 - Kilde: Aftenposten - Info


105. Bent Høie bør utlyse noen hundre millioner i åpen konkurranse for tverrfaglige hjerter | alexandra Bech Gjørv
Produktivitet er viktig – og det ser jeg lettere i min rolle som sjef for SINTEF. Heldigvis kan vi mer i Norge enn mange tror.  
Tidspunkt: 05-03-2016 - Kl.21:15 - Kilde: Aftenposten - Info


106. «Diett betyr ikke å slanke seg. Det betyr å ha en spiseplan»
Fitness-utøver Lene alexandra Øien (34) er et disiplinert matvrak.
Tidspunkt: 03-03-2016 - Kl.21:52 - Kilde: Aftenposten - Info


107. Vådeskudd i veggen på prinsesse Ingrid alexandras skole
En av livvaktene som passet på prinsesse Ingrid alexandra, avfyrte i januar et skudd som traff en vegg på den internasjonale skolen i Bærum.
Tidspunkt: 02-03-2016 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


108. Vådeskudd avfyrt i veggen på prinsesse Ingrid alexandras skole
En av livvaktene som passet på prinsesse Ingrid alexandra, avfyrte i januar et skudd som traff en vegg på den internasjonale skolen i Bærum.
Tidspunkt: 02-03-2016 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


109. Vådeskudd avfyrt i vegg på prinsesse Ingrid alexandras skole
En av livvaktene som passet på prinsesse Ingrid alexandra, avfyrte i januar et skudd som traff en vegg på den internasjonale skolen i Bærum.
Tidspunkt: 02-03-2016 - Kl.13:15 - Kilde: Aftenposten - Info


110. Norsk tenåring på listen over verdens rikeste
Den norske tenåringen alexandra Andresen (19) er verdens yngste dollarmilliardær, ifølge Forbes.
Tidspunkt: 01-03-2016 - Kl.21:34 - Kilde: Aftenposten - Info


111. Forbes-liste: Norske alexandra (19) er verdens yngste milliardær
alexandra Andresen (19), datter av Ferd-sjef Johan H. Andresen, kan smykke seg med tittelen verdens yngste milliardær.
Tidspunkt: 01-03-2016 - Kl.21:32 - Kilde: E24 - Info


112. Kronprinsen om Mette Marit: - Hun er flink til å være fra Sørlandet
Kronprins Haakon snakker med Aftenposten om rollen i Ungdoms-OL, sine fotballidoler, Ingrid alexandras ildtenning og konas prestasjoner i skisporet.
Tidspunkt: 17-02-2016 - Kl.13:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


113. Her tenner prinsesse Ingrid alexandra (12) OL-ilden
På dagen 22 år etter at pappa kronprins Haakon Magnus (42) markerte åpningen for Lillehammer-OL.
Tidspunkt: 12-02-2016 - Kl.22:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. 22 år gamle alexandra Mezher ble knivdrept. Mindreårig asylsøker siktet for drap
Hun var en engel, sier familien.
Tidspunkt: 25-01-2016 - Kl.19:53 - Kilde: Dagbladet - Info


115. Bilder av prinsesse Ingrid alexandra år for år
Se hvordan hun har vokst fra blid og lubben baby til nesten tenåring.
Tidspunkt: 21-01-2016 - Kl.12:41 - Kilde: Aftenposten - Info


116. Prinsesse Ingrid alexandra fyller 12 år i dag
Slottet har sendt ut nye, offisielle bursdagsbilder av prinsessen.
Tidspunkt: 21-01-2016 - Kl.08:32 - Kilde: Aftenposten - Info


117. Prinsesse Ingrid alexandra skal gjøre som faren 22 år etterpå
Kronprins Haakon tente OL-ilden i 1994. Nå skal datteren, prinsesse Ingrid alexandra, gjøre det samme under Ungdoms-OL på Lillehammer.
Tidspunkt: 05-11-2015 - Kl.11:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


118. alexandra Beverfjord er NRKs nye nyhetsdirektør
alexandra Beverfjord (38) blir ny nyhetsdirektør i NRK.
Tidspunkt: 28-10-2015 - Kl.13:44 - Kilde: E24 - Info


119. alexandra Beverfjord blir ny nyhetsdirektør i NRK
Klokken 1303 ble det kjent at Beverfjord kapret toppjobben.
Tidspunkt: 28-10-2015 - Kl.13:03 - Kilde: Aftenposten - Info


120. Beverfjord blir trolig nyhetsdirektør i NRK
alexandra Beverfjord overtar trolig jobben som nyhetsdirektør i NRK.
Tidspunkt: 28-10-2015 - Kl.12:27 - Kilde: Aftenposten - Info


121. Jubler over flertall for vielse av homofile
Det er flertall i det nye Kirkemøtet for å vie homofile i Den norske kirke. – Et standpunkt om nestekjærlighet, sier en av Åpen folkekirkes støttespillere, alexandra Bech Gjørv.
Tidspunkt: 23-09-2015 - Kl.23:20 - Kilde: Aftenposten - Info


122. Hun ledet 22. juli-granskingen. Nå blir hun sjef for 2100 teknologer

Møt alexandra Bech Gjørv.


Tidspunkt: 20-09-2015 - Kl.09:09 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


123. Gjørv ny konsernsjef i SINTEF
alexandra Bech Gjørv blir ny konsernsjef i forskningskonsernet SINTEF. Hun har blant annet ledet kommisjonen etter terrorangrepene i 2011.
Tidspunkt: 01-07-2015 - Kl.13:35 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


124. Hun blir ny Sintef-sjef
alexandra Bech Gjørv.
Tidspunkt: 01-07-2015 - Kl.12:17 - Kilde: E24 - Info


125. Hun blir den nye Sintef-sjefen

alexandra Bech Gjørv.


Tidspunkt: 01-07-2015 - Kl.12:00 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


126. Hetses av menn for å være «for muskuløs»: - Det er forferdelig stygt gjort
Lene alexandra Øien (33) er lei av at folk henger seg opp i fortida.
Tidspunkt: 25-06-2015 - Kl.19:27 - Kilde: Dagbladet - Info


127. Prinsessen så gaven til London bli hogget ned
Oslos grønne, glitrende og tradisjonelle gave til London ble onsdag felt i Lillomarka - med prinsesse Ingrid alexandra som tilskuer.
Tidspunkt: 30-11-2014 - Kl.08:39 - Kilde: Aftenposten - Info


128. Møt to unge som gjerne vil hoppe av den digitale karusellen
alexandra Lindblad (21) er lei av å sløse bort tid hun aldri får tilbake, og Margrethe Nikolaisen (28) mener altfor mange «skroller bort livet».
Tidspunkt: 27-10-2014 - Kl.11:52 - Kilde: Aftenposten - Info


129. Møt to unge som gjerne vil hoppe av den digitale karusellen
alexandra Lindblad (21) er lei av å sløse bort tid hun aldri får tilbake, og Margrethe Nikolaisen (28) mener altfor mange «skroller bort livet».
Tidspunkt: 27-10-2014 - Kl.11:48 - Kilde: Aftenposten - Info


130. Mållaget bekymret for om prinsessen lærer nynorsk
Noregs Mållag er redd for at prinsesse Ingrid alexandra ikke kommer til å lære nynorsk på Oslo International School. Både skolen og Slottet forsikrer at det kommer hun til å gjøre.
Tidspunkt: 20-09-2014 - Kl.08:03 - Kilde: Aftenposten - Info


131. alexandra Bech Gjørv blir vindkrafttopp
Blir innleid toppleder i Sarepta Energi.
Tidspunkt: 17-09-2014 - Kl.15:16 - Kilde: E24 - Info


132. Raymond Johansen kritisk til Gjørv-kommisjonen
Raymond Johansen, partisekretær i Arbeiderpartiet, mener det er problematisk at han aldri ble kontaktet av 22. juli-kommisjonen. - Leit han opplever det på denne måten, sier alexandra Bech Gjørv.
Tidspunkt: 03-07-2014 - Kl.13:21 - Kilde: Aftenposten - Info


133. Engelskundervisningen er ikke dårlig
Kronprinsparet tok prinsesse Ingrid alexandra ut av den offentlige skolen for at hun skulle lære mer engelsk. - Ingen ting tyder på at engelskundervisningen er spesielt dårlig, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).
Tidspunkt: 18-06-2014 - Kl.22:54 - Kilde: Aftenposten - Info


134. Kronprins-barna på private skoler
 Prinsesse Ingrid alexandra begynner til høsten på Oslo Internasjonale Skole på Bekkestua, og prins Sverre Magnus på Montessoriskolen i Oslo.
Tidspunkt: 17-06-2014 - Kl.14:38 - Kilde: Aftenposten - Info


135. Gjørv blir ikke NRK-styreleder
Den profilerte advokaten alexandra Bech Gjørv (48) skal ha takket nei til å bli styreleder i NRK.
Tidspunkt: 07-06-2014 - Kl.00:01 - Kilde: Aftenposten - Info


136. – Gjørv blir ikke NRK-styreleder
Den profilerte advokaten alexandra Bech Gjørv (48) skal ha takket nei til å bli styreleder i NRK.
Tidspunkt: 06-06-2014 - Kl.23:08 - Kilde: E24 - Info


137. Diskusjonen om ansvar kastet skygge over debatten om tiltak
22.julikommisjonen foreslo 31 konkrete tiltak og anbefalinger etter terrorangrepene. Nå etterlyser alexandra Bech Gjørv debatt om nettopp tiltakene.
Tidspunkt: 05-06-2014 - Kl.14:39 - Kilde: Aftenposten - Info


138. NRK trenger en utadvendt, tydelig styreleder
alexandra Bech Gjørv (48) vil være et godt valg.
Tidspunkt: 30-05-2014 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


139. alexandra Bech Gjørv ønsket til NRK
Advokat og tidligere leder av 22. juli-kommisjonen, alexandra Bech Gjørv (48), skal være tilbudt vervet som styreleder i NRK.
Tidspunkt: 28-05-2014 - Kl.11:26 - Kilde: E24 - Info


140. Ingrid alexandra debuterte i Stortinget
Stortinget, regjeringen, kongehuset og Høyesterett er tilstede i stortingssalen samtidig når Grunnloven feires klokken 12.00.
Tidspunkt: 15-05-2014 - Kl.16:00 - Kilde: Aftenposten - Info


141. I dag fyller prinsessen 10 år
Den verdenskjente norske motefotografen Sølve Sundsbø har tatt bildene som i dag offentliggjøres i anledning prinsesse Ingrid alexandras 10-årsdag.
Tidspunkt: 21-01-2014 - Kl.00:00 - Kilde: NRK - Info


142. Her får Rachel (16) lykkebeskjeden om at hun skal slankeopereres
– Jeg tror det vil gi meg mye bedre selvtillit og forandre hvordan andre ser på meg, sier Rachel alexandra Ødegaard.
Tidspunkt: 19-11-2013 - Kl.07:05 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


143. Sentrale 22. juli-aktører ble kolleger
Kommisjonsleder alexandra Bech Gjørv og statsadvokat Svein Holden så på «forferdelige dokumenter» sammen i 22.juli-saken.
Tidspunkt: 06-10-2013 - Kl.08:12 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


144. Ble med foreldrene på jobb
Prinsesse Ingrid alexandra var overraskelsen da kronprinsparet åpnet miljøhus.
Tidspunkt: 13-09-2013 - Kl.15:11 - Kilde: SeHer.no - Info


145. NRK ansetter tre nyhetsredaktører

alexandra Beverfjord, Stein Bjøntegård og Åse Rigmor Westrum er ansatt som redaktører i den nyopprettede nyhetsdivisjonen.


Tidspunkt: 12-09-2013 - Kl.14:05 - Kilde: E24 - Info


146. alexandra og Mia er tvillinger i hver sin verdensdel
Norske alexandra Hauglum (10) fra Fresvik i Sogn har en enegget amerikansk tvillingsøster.
Tidspunkt: 07-09-2013 - Kl.16:20 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


147. Voff voff, for en nettsuksess!
alexandra Joners nye bestevenn har egen profil på Instagram - og fansen strømmer til.
Tidspunkt: 04-09-2013 - Kl.21:32 - Kilde: SeHer.no - Info


148. Brudd for Lene alexandra
Jeg kan bekrefte at vi har gjort det slutt, sier kjendisen til Se og Hør.
Tidspunkt: 30-08-2013 - Kl.07:10 - Kilde: SeHer.no - Info


149. Kom i badedrakt på Gucci-åpning
Det er som å være på stranden hele tiden!, sier alexandra Joner til Se og Hør. Se stor bildeserie fra Gucci-åpningen!
Tidspunkt: 28-08-2013 - Kl.21:50 - Kilde: SeHer.no - Info


150. alexandra drømte om å bli nonne - nå er hun geriljasoldat
Nederlandske alexandra byttet ut et fredelig liv i Europa med en farefylt tilværelse som geriljasoldat i Colombia.
Tidspunkt: 04-08-2013 - Kl.10:23 - Kilde: Dagbladet - Info


151. alexandra drømte om å bli nonne - nå er hun geriljasoldat
Nederlandske alexandra byttet ut et fredelig liv i Europa med en farefylt tilværelse som geriljasoldat i Colombia.
Tidspunkt: 04-08-2013 - Kl.10:23 - Kilde: Dagbladet - Info


152. Prinsesse alexandra favoritt før kongelig-fødsel
Den norske arveprinsessen kan få en navnesøster til den britiske trone, skal man tro bookmakerne.
Tidspunkt: 22-07-2013 - Kl.15:58 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


153. Ingrid alexandra på utstillingsåpning med bestemor
Prinsesse Ingrid alexandra kom sammen med mor og far for å se farmors kunst i Kragerø lørdag.
Tidspunkt: 13-07-2013 - Kl.14:48 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Ingrid alexandra på utstillingsåpning med bestemor
Prinsesse Ingrid alexandra kom sammen med mor og far for å se farmors kunst i Kragerø lørdag.
Tidspunkt: 13-07-2013 - Kl.11:47 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


155. alexandra (18) talte for FNs hovedforsamling
Da norske alexandra Kensland Letelier (18) talte for FNs hovedforsamling, benyttet hun anledningen til å understreke viktigheten av det man ikke kan lære av bøker.
Tidspunkt: 12-07-2013 - Kl.18:24 - Kilde: Aftenposten - Info


156. Klarer ikke å tilgi voldtektsmennene
Jeg lyver om jeg sier jeg har gjort det, innrømmer Lene alexandra Øien.
Tidspunkt: 29-06-2013 - Kl.16:51 - Kilde: SeHer.no - Info


157. – Da vi til slutt fant et femte hode begynte jeg å gråte
alexandra (23) var mor fra før - fikk femling(!)-sjokk.
Tidspunkt: 30-05-2013 - Kl.23:06 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


158. Femlinger på vei
Tjekkiske alexandra Kinova (23) venter fem barn.
Tidspunkt: 30-05-2013 - Kl.12:55 - Kilde: Dagbladet - Info


159. Jeg felte noen tårer
Lene alexandra er overveldet over all støtten hun har fått etter at hun denne uken fortalte at hun ble gruppevoldtatt som 12-åring.
Tidspunkt: 24-04-2013 - Kl.16:21 - Kilde: SeHer.no - Info


160. Jeg satt 2-3 timer i terapi flere dager i strekk
Lene alexandra måtte ha akutthjelp etter Skal vi danse-seieren.
Tidspunkt: 23-04-2013 - Kl.16:56 - Kilde: SeHer.no - Info


161. Jeg ble gruppevoldtatt
Bare 12 år gammel ble Lene alexandra skjenket full og misbrukt av flere eldre gutter.
Tidspunkt: 23-04-2013 - Kl.04:56 - Kilde: SeHer.no - Info


162. Er navnet avslørt?
William og Kates baby kan bli prinsesse Ingrid alexandras navnesøster.
Tidspunkt: 17-04-2013 - Kl.12:47 - Kilde: SeHer.no - Info


163. Kronprinsfamiliens familieidyll
Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid alexandra storkoste seg under fantastisk vær på Beitostølen lørdag. Kronprinsfamilien sto på ski, akte og grillet marsmallows og pølser.
Tidspunkt: 16-04-2013 - Kl.07:13 - Kilde: SeHer.no - Info


164. Sp-dynastiet klar for politisk leven i Loen
Sp-uvenner møtes på alexandra hotell i Loen i helgen. – Det har vært mye leven på låven. Det er grunn til å vente leven i Loen også, sier Stein Kåre Kristiansen, politisk kommentator i TV 2.
Tidspunkt: 04-04-2013 - Kl.12:31 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


165. Skrev over 1000 meldinger på en dag
Lene alexandra Øien har blitt utestengt fra både Facebook og Twitter, men avviser at hun er avhengig.
Tidspunkt: 22-03-2013 - Kl.11:22 - Kilde: SeHer.no - Info


166. Gjør som bestemor
Ingrid alexandra hadde tydelig latt seg inspirere av dronning Sonja i Holmenkollen.
Tidspunkt: 21-03-2013 - Kl.19:39 - Kilde: SeHer.no - Info


167. – Klimapolitikerne må lære av 22. juli

Må sikre at elsertifikatene gir reduserte CO2-utslipp, mener alexandra Bech Gjørv.


Tidspunkt: 14-03-2013 - Kl.09:04 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


168. Vil ikke gjøre som Tone
Jeg liker ikke å dele alt, sier alexandra Joner. Se video!
Tidspunkt: 01-03-2013 - Kl.18:25 - Kilde: SeHer.no - Info


169. Gjørv reagerer på innblanding
22. juli-kommisjonens leder alexandra Bech Gjørv reagerer på to hendelser hun karakteriserer som «intervensjoner» i kommisjonens arbeid.
Tidspunkt: 16-02-2013 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


170. Det er som å stikke en kniv i hjertet
alexandra Joner blir flau av å se seg selv i «Skal vi stupe».
Tidspunkt: 10-02-2013 - Kl.10:49 - Kilde: SeHer.no - Info


171. Prøver å spleise Eric og alexandra
Det var «match made in heaven», sier Tone Damli. Se video!
Tidspunkt: 08-02-2013 - Kl.14:04 - Kilde: SeHer.no - Info


172. Ap vil verne politikilder
Arbeiderpartiet fremmer i løpet av våren et lovforslag om sikring av politiets kilder og informanter. alexandra Bech Gjørv håper fremtidige granskingskommisjoner kan tilby kildevern til anonyme varslere.
Tidspunkt: 06-02-2013 - Kl.06:54 - Kilde: NRK - Info


173. Lot kjæresten bli hjemme
Sexy Lene alexandra koste seg på musikalpremiere alene.
Tidspunkt: 02-02-2013 - Kl.10:51 - Kilde: SeHer.no - Info


174. Grevinne alexandra pantsatte huset
Tok opp lån på sin villa, samtidig som to av ektemannens firma tvangsoppløses.
Tidspunkt: 31-01-2013 - Kl.12:13 - Kilde: SeHer.no - Info


175. Jeg ble sint og provosert
Lene alexandra avslører at hun flere ganger har blitt tilbudt veksthormoner og steroider. Senest for en drøy uke siden.
Tidspunkt: 31-01-2013 - Kl.05:11 - Kilde: SeHer.no - Info


176. TV 2: -Veldig fornøyd med dette
441 000 seere fikk med seg stupe-debuten til alexandra Joner & Co.
Tidspunkt: 28-01-2013 - Kl.15:29 - Kilde: SeHer.no - Info


177. Jeg får angst og tror jeg skal dø
alexandra Joner kjenner på frykten hver gang hun nærmer seg stupebrettet.
Tidspunkt: 23-01-2013 - Kl.08:48 - Kilde: SeHer.no - Info


178. Disse bildene vekker oppsikt
alexandra Burke må tåle mye kritikk etter sin siste badeferie. Se video!
Tidspunkt: 09-01-2013 - Kl.18:33 - Kilde: SeHer.no - Info


179. Dette er Lene alexandras nyttårsopplegg
Ti trinn til en smalere kropp - øvelsene gjør du hjemme!
Tidspunkt: 05-01-2013 - Kl.07:00 - Kilde: Dagbladet - Info


180. Gammeldags julestemning og kongelig kirkebesøk
Smilende, men tydelig litt småtrøtte, kom prinsesse Ingrid alexandra og prins Sverre Magnus sammen med foreldre og besteforeldre til julegudstjeneste i Holmenkollen kapell 1. juledag.
Tidspunkt: 25-12-2012 - Kl.14:53 - Kilde: Aftenposten - Info


181. Prinsessen: Sokker var det kjedeligste i kalenderen
Som mange barn har prinsesse Ingrid alexandra (8) julekalender. Og også hun synes praktiske ting som sokker er skikkelig kjedelig å få.
Tidspunkt: 24-12-2012 - Kl.12:12 - Kilde: Aftenposten - Info


182. Hva har skjedd med Lene alexandra?
Slik har du aldri sett den veltrente artisten før!
Tidspunkt: 21-12-2012 - Kl.18:59 - Kilde: SeHer.no - Info


183. Besøker «Julemorgen» på julaften
Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid alexandra gjester NRK-programmet sammen.
Tidspunkt: 13-12-2012 - Kl.18:08 - Kilde: SeHer.no - Info


184. Disse er klare for stupe-TV
alexandra Joner får selskap av blant annet «Mini» og Plumbo-Lars i TV 2s nye storsatsing.
Tidspunkt: 08-12-2012 - Kl.17:07 - Kilde: SeHer.no - Info


185. Glad for at hun ble nektet silikon
Else Kåss Furuseth prøvde å få matchende pupper som Lene alexandra.
Tidspunkt: 08-12-2012 - Kl.10:58 - Kilde: SeHer.no - Info


186. Nå kan du bli Lenes personlige assistent
Travle dager for den sporty treningsguruen. Nå leter Lene alexandra etter en personlig assistent.
Tidspunkt: 23-11-2012 - Kl.18:35 - Kilde: SeHer.no - Info


187. alexandra-drapet i lagmannsretten
Mannen som i tingretten vart dømt for drap på Kirsti Slinning sa seg ikkje skuldig då saka starta i lagmannsretten måndag. Slinning blei drepen under ein fagforeiningskonferanse 11. oktober 2011.
Tidspunkt: 12-11-2012 - Kl.10:54 - Kilde: NRK - Info


188. Evnen til å styre sviktet
Vi har alle et ansvar for å ta lærdom av 22. juli, sa 22. juli-kommisjonens leder alexandra Bech Gjørv da hun åpnet den historiske høringen i Stortinget.
Tidspunkt: 06-11-2012 - Kl.13:32 - Kilde: Aftenposten - Info


189. Gjørv: Jeg er utålmodig
STORTINGET (NRK.no) Det er viktigere å rette opp i feilene 22. juli kommisjonen avdekket, enn å bruke mer krefter på å plassere ytterligere ansvar, mener alexandra Bech Gjørv.
Tidspunkt: 06-11-2012 - Kl.09:54 - Kilde: NRK - Info


190. Følg Stortingets åpne høring om 22. juli
Klokken 9.30 starter 22. juli-høringene på Stortinget. alexandra Bech Gjørv skal etter planen forklare seg først.
Tidspunkt: 06-11-2012 - Kl.08:11 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


191. Slik er Lene alexandras oppskrift på flat mage
Vi må trimme bort «overmadrassen» for å få vist frem kunstverket.
Tidspunkt: 04-11-2012 - Kl.08:00 - Kilde: Dagbladet - Info


192. alexandra Bech Gjørv inn i styret i fransk energigigant

Lederen av 22. juli-kommisjonen går inn i styret i franske Technip.


Tidspunkt: 31-10-2012 - Kl.17:14 - Kilde: E24 - Info


193. Det finnes ikke noen puppekrangel
Linni Meister hevder hun aldri mente å kritisere Lene alexandra Øien.
Tidspunkt: 31-10-2012 - Kl.14:26 - Kilde: SeHer.no - Info


194. Her er det silikonfri sone
Lene alexandra kjenner seg ikke igjen i beskyldningene fra Linni Meister.
Tidspunkt: 30-10-2012 - Kl.08:46 - Kilde: SeHer.no - Info


195. Jeg gikk fra å selge «boobs» til livsstil
Lene alexandra Øien er storfornøyd med karriereskiftet.
Tidspunkt: 29-10-2012 - Kl.19:26 - Kilde: SeHer.no - Info


196. Gjørv bekymret for forsvarsmangler
Lederen av 22. juli-kommisjonen, alexandra Bech Gjørv, sier det er mye ved Forsvarets terrorberedskap som gir grunn til bekymring.
Tidspunkt: 29-10-2012 - Kl.19:07 - Kilde: NRK - Info


197. Nå kan du by på prinsessens klær
Ingrid alexandra donerer kjoler til veldedighet.
Tidspunkt: 22-10-2012 - Kl.13:00 - Kilde: SeHer.no - Info


198. Når klestoppen med kinky klær
alexandra Joner får skryt for sine frekke antrekk.
Tidspunkt: 11-10-2012 - Kl.16:18 - Kilde: SeHer.no - Info


199. Hvis man har råd, så hvorfor ikke?
Hallvard Flatlands tidligere dansepartner alexandra Kakurina tar TV-profilen i forsvar.
Tidspunkt: 07-10-2012 - Kl.10:00 - Kilde: SeHer.no - Info


200. Tok hårbehandlinger for 130.000 i året
Lene alexandra Øien sier håret alltid har vært spesielt viktig for henne.
Tidspunkt: 27-09-2012 - Kl.10:29 - Kilde: SeHer.no - Info


201. Det er morsomt å provosere
Derfor heter alexandra Joners nye låt «Come inside me».
Tidspunkt: 26-09-2012 - Kl.07:11 - Kilde: SeHer.no - Info


202. Ikke redd for å ende som Lene alexandra
Hanne Sørvaag er utslitt av all dansetreningen, men frykter ikke sammenbrudd.
Tidspunkt: 23-09-2012 - Kl.09:18 - Kilde: SeHer.no - Info


203. Den pikante duellen vises i kveld
«Senkveld»-gutta i het strandscene med Triana Iglesias og alexandra Joner. Se video!
Tidspunkt: 21-09-2012 - Kl.18:12 - Kilde: SeHer.no - Info


204. Har ikke merket at puppene hindrer meg
Linni Meister vil ikke gjøre som Lene alexandra.
Tidspunkt: 15-09-2012 - Kl.21:25 - Kilde: SeHer.no - Info


205. Ikke så enige med kommisjonen likevel
Alle er enige om at alexandra Bech Gjørv var flink, grundig og klar. Men på flere hold i politiet og byråkratiet kommer det nå frem uenighet om viktige punkter i kommisjonens rapport.
Tidspunkt: 13-09-2012 - Kl.07:21 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Advarer «Skal vi danse»-deltagerne
Lene alexandra Øien gikk selv på en smell etter danseseieren i 2008.
Tidspunkt: 08-09-2012 - Kl.19:03 - Kilde: SeHer.no - Info


207. Gjørv: - Staten kunne stengt Grubbegata på egen risiko
Rigmor Aaserud mener hun og 22. juli-kommisjonen snakket forbi hverandre. 22. juli-kommisjonens leder, alexandra Gjørv, fremholder at staten kunne ha stengt Grubbegata før.
Tidspunkt: 29-08-2012 - Kl.22:44 - Kilde: Aftenposten - Info


208. – Ingen bedre enn Bech Gjørv
Politimesteren i Vest-Finnmark lanserer langt på vei lederen for 22. juli-kommisjonen, alexandra Bech Gjørv, som en mulig kandidat til å ta over jobben som politidirektør.
Tidspunkt: 17-08-2012 - Kl.12:21 - Kilde: NRK - Info


209. Politimester: Gjørv bør lede Politidirektoratet
Kommisjonsleder alexandra Bech Gjørv har tillit nok til å ta over som politidirektør, mener politimester Torbjørn Aas i Vest-Finnmark.
Tidspunkt: 17-08-2012 - Kl.08:18 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Overrasket over stor sprik mellom planer og handlinger
alexandra Bech Gjørv mener flere myndighetsorganer har ansvar for at mye gikk galt 22. juli i fjor.
Tidspunkt: 13-08-2012 - Kl.16:01 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Kommisjonslederen om 22. juli: Mye sviktet, og det var store svakheter
31 anbefalinger for å bedre samfunnets evne til å bekjempe og håndtere angrep ligger i rapporten fra 22.juli-kommisjonen. - Vi mener det haster, sier kommisjonsleder alexandra Bech Gjørv.
Tidspunkt: 13-08-2012 - Kl.12:55 - Kilde: Aftenposten - Info


212. 22. juli-kommisjonens lengste dag
Allerede i grålysningen startet arbeidsdagen for 22. juli-kommisjonens leder alexandra Bech Gjørv mandag. Klokken 13 overleverer hun sin rapport til regjeringen.
Tidspunkt: 13-08-2012 - Kl.07:40 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Her er Lene alexandras nye kjæreste
Jeg skapte min egen supermann, sier Øien om PT-kunden som gikk ned 20 kilo.
Tidspunkt: 31-07-2012 - Kl.16:17 - Kilde: Dagbladet - Info


214. Stenging skapar trøbbel for hotell
Vegstenginga mellom Olden og Innvik kan få store konsekvensar for Hotel alexandra i Loen.
Tidspunkt: 16-07-2012 - Kl.12:00 - Kilde: NRK - Info


215. Rekord for Hotel alexandra
Juni vart ein rekordmånad for Hotel alexandra i Loen. Det er dei norske gjestane som sørgjer for det.
Tidspunkt: 13-07-2012 - Kl.16:48 - Kilde: NRK - Info


216. Lene alexandra fant kjærligheten på jobben
«Skal vi danse»-vinnerens romantiske hemmelighet er avslørt.
Tidspunkt: 10-07-2012 - Kl.14:46 - Kilde: SeHer.no - Info


217. Gjørv: – Vil plassere ansvar
22. juli-kommisjonens leder alexandra Bech Gjørv kjenner på forventningspresset i innspurten av arbeidet med kommisjonens rapport.
Tidspunkt: 09-07-2012 - Kl.10:16 - Kilde: NRK - Info


218. 22.juli-kommisjonsleder:- Enkeltpersoner vil føle at ansvar blir plassert
22. juli-kommisjonens leder alexandra Bech Gjørv kjenner på forventningspresset i innspurten av arbeidet med kommisjonens rapport.
Tidspunkt: 09-07-2012 - Kl.10:14 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Hotel alexandra tener gode pengar
Hotel alexandra i Loen tener gode pengar og oppnådde i fjor eit driftsresultat på 10 millionar kroner.
Tidspunkt: 27-06-2012 - Kl.09:27 - Kilde: NRK - Info


220. 12 års fengsel for drap på hotell i Molde
Mannen som var tiltalt for å ha drept en kvinne på Hotel alexandra i Molde i fjor, er dømt til 12 års fengsel, melder Sunnmørsposten.
Tidspunkt: 22-06-2012 - Kl.12:31 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Drapssaka på Hotell alexandra
Aktor i drapssaka på Hotell alexandra i Molde kravde at mannen skulle dømast til fengsel i 14 år. Forsvararen meinte at det var tvil om at tiltalte var klar over at handlingane hans førte til at Kirsti Slinning døde. I dag fekk gjerningsmannen domen.
Tidspunkt: 22-06-2012 - Kl.12:16 - Kilde: NRK - Info


222. – Han var medviten under drapet
Dei psykiatriske sakkunnige meiner den tiltalte i drapet på Hotell alexandra var medviten under drapshandlinga. Ifølgje psykiatrirapporten var mannen aktivt handlande.
Tidspunkt: 14-06-2012 - Kl.13:29 - Kilde: NRK - Info


223. – Søsteren bad henne gå fra ham
Søsteren til Kirsti Slinning bad henne avslutte forholdet sitt til mannen som når står tiltalt for drapet på Hotell alexandra i oktober. Hun var redd for hva som kunne skje.
Tidspunkt: 14-06-2012 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


224. Dag 2 rettssaka
Den første som kom ut på verandaen på rom 411 på Hotell alexandra drapsnatta, tok eit kraftig tak i nakken på gjerningsmannen og fekk han bort frå Kirsti Slinning. Den tiltalte heldt då eit kraftig tak om halsen på kvinna.
Tidspunkt: 12-06-2012 - Kl.10:50 - Kilde: NRK - Info


225. Lene alexandra har fått seg kjæreste
Avslørte forholdet på Facebook.
Tidspunkt: 06-06-2012 - Kl.11:36 - Kilde: SeHer.no - Info


226. Fra 22. juli-kommisjonen til styreleder i kraftselskap

alexandra Bech Gjørv er blir ny styreleder i Eidsiva Energis konsernstyre fra september.


Tidspunkt: 01-06-2012 - Kl.13:20 - Kilde: E24 - Info


227. Leste for bestemor og bestefar
Ingrid alexandra hyllet besteforeldrene i kirken.
Tidspunkt: 31-05-2012 - Kl.15:53 - Kilde: SeHer.no - Info


228. Sverre Magnus og Ingrid alexandra rammet av streiken
Hverken prinsesse Ingrid alexandra eller prins Sverre Magnus har noen skole å gå til etter at meklingen i stat og kommune brøt sammen.
Tidspunkt: 24-05-2012 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Sverre Magnus og Ingrid alexandra rammet av streiken
Hverken prinsesse Ingrid alexandra eller prins Sverre Magnus har noen skole å gå til etter at meklingen i stat og kommune brøt sammen.
Tidspunkt: 24-05-2012 - Kl.09:56 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Streikerammet prinsesse på vei til Geiranger
Prinsesse Ingrid alexandra drar for å være sammen med mamma og pappa, etter at skolen ble tatt ut i streik.
Tidspunkt: 24-05-2012 - Kl.09:03 - Kilde: SeHer.no - Info


231. Prinsesse Ingrid alexandra gikk i barnetoget for første gang
Og jenta var et eneste stort smil da hun løp opp til foreldrene på trappen foran Skaugum etter toget.
Tidspunkt: 17-05-2012 - Kl.11:15 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


232. Første 17.mai-tog for prinsesse Ingrid alexandra
Nordmenn går i 17.mai-tog og feirernasjonaldagen i hele verden. Se bildene her!
Tidspunkt: 17-05-2012 - Kl.10:02 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Flatere mage, sprettrumpe og strammere lår
Lene alexandra viser vei til sommerkroppen.
Tidspunkt: 14-05-2012 - Kl.16:30 - Kilde: Dagbladet - Info


234. Gjørv i retten for å høre overlevende fra Utøya forklare seg
For tredje gang siden terrorrettssaken startet var leder av 22. juli-kommisjonen, alexandra Bech Gjørv, til stede i retten mandag da de skadde fra Utøya startet sine forklaringer.
Tidspunkt: 14-05-2012 - Kl.12:37 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


235. Endelig kvitt spiseforstyrrelsene
Det hele startet da Lene alexandra Øien var 14 år gammel.
Tidspunkt: 27-04-2012 - Kl.05:37 - Kilde: SeHer.no - Info


236. Bli like fit som Lene alexandra
Jeg hjelper alle typer mennesker, sier stjernetreneren.
Tidspunkt: 22-04-2012 - Kl.07:00 - Kilde: Dagbladet - Info


237. Er dette den nye Statoil-sjefen?
Foto: Erlend Aas / Scanpix

Kristin Skogen Lund, alexandra Bech Gjørv, Ingvild Myhre, Hege Skryseth, Margaret Øvrum og Berit Svendsen er blant kandidatene til toppjobbene.


Tidspunkt: 13-03-2012 - Kl.11:55 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


238. Religionsviteren som refser
alexandra I. Larsen må gjerne kritisere fagetikk og arbeidsmetoder innen norsk religionsvitenskap, men lettvint og kollektiv diskreditering av en mengde ulike forskere er temmelig hovmodig.
Tidspunkt: 12-03-2012 - Kl.12:16 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Nina alexandra (4) har et mystisk syndrom
Norske leger vet ikke hva som feiler den lille jenta fra Haugesund.
Tidspunkt: 11-03-2012 - Kl.22:44 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


240. Riise vil at Lene alexandra skal forlenge karrieren
Folk får tro hva de vil.
Tidspunkt: 28-02-2012 - Kl.07:59 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


241. Skal Lene alexandra trene John Arne Riise?
Ser virkelig frem til første time, skriver John Arne Riise.
Tidspunkt: 18-02-2012 - Kl.09:34 - Kilde: SeHer.no - Info


242. Utset drapssaka til juni
Rettssaka etter drapet på ei kvinne på hotell alexandra er utsett i tre månader, skriv Romsdals Budstikke. Grunnen er at forsvararen til den sikta mannen ikkje har tid før.
Tidspunkt: 06-02-2012 - Kl.21:41 - Kilde: NRK - Info


243. Slottet stoppet falsk prinsesse-profil
Utga seg for å være prinsesse Ingrid alexandra på Twitter.
Tidspunkt: 31-01-2012 - Kl.17:00 - Kilde: SeHer.no - Info


244. Jeg nærmer meg 30 år, og er i mitt livs beste form
Bli sterk med Lene alexandras åtte øvelser.
Tidspunkt: 31-01-2012 - Kl.10:14 - Kilde: Dagbladet - Info


245. Det er naivt
Politiker Olav Gunnar Ballo mistet datteren etter en scientologi-test. Nå reagerer han på Lene alexandras flørting med sekten.
Tidspunkt: 30-01-2012 - Kl.12:16 - Kilde: SeHer.no - Info


246. Lene alexandra digger Mette-Marit
Lene alexandra digger Mette-Marit.
Tidspunkt: 24-01-2012 - Kl.17:17 - Kilde: SeHer.no - Info


247. Kronprinsesse Mette-Marit tvitret dikt til datteren
Prinsesse Ingrid alexandra (8) fikk en spesiell hilsen fra sin nyfrelste tvitrer av en mamma på bursdagen sin lørdag. Kronprinsesse Mette-Marit la inn link til et dikt om livet, merket «Til Ingrid på fødselsdagen hennes».
Tidspunkt: 21-01-2012 - Kl.16:03 - Kilde: Aftenposten - Info


248. Mette-Marit tvitret dikt til Ingrid alexandra
I dag fyller den lille prinsessen 8 år.
Tidspunkt: 21-01-2012 - Kl.12:39 - Kilde: SeHer.no - Info


249. Ingrid alexandra fyller åtte år
I dag fyller arveprinsessen åtte år.
Tidspunkt: 21-01-2012 - Kl.00:19 - Kilde: NRK - Info


250. Jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg
Lene alexandra Øien (30) viser nye muskler.
Tidspunkt: 06-01-2012 - Kl.10:45 - Kilde: Dagbladet - Info


251. Jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg
Lene alexandra lengter ikke tilbake til silikon-perioden.
Tidspunkt: 05-01-2012 - Kl.07:27 - Kilde: SeHer.no - Info


252. De har et spesielt nært forhold
Allerede nå er prinsesse Ingrid alexandra i gang med «dronningskolen».
Tidspunkt: 21-12-2011 - Kl.06:31 - Kilde: SeHer.no - Info


253. Knutby-Sara kan være en fri kvinne om en uke
Ble dømt til psykisk helsevern etter drapet på alexandra Fossmo (23) i 2004. Nå har hun funnet seg ny menighet.
Tidspunkt: 07-12-2011 - Kl.18:04 - Kilde: Dagbladet - Info


254. Rockeprinsessen Ingrid alexandra
Norges arveprinsesse er en musikkglad jente. Her kan du se henne rocke Haba-haba mens pappa akkompagnerer på gitar.
Tidspunkt: 25-11-2011 - Kl.08:31 - Kilde: NRK - Info


255. Domogalla til «West Side Story»
Signe alexandra Domogalla har fått rollen som «Anybodys» i oppsetningen av musikalklassikeren «West Side Story». Musikalen skal spilles på Kilden Teater- og konserthus i Kristiansand på nyåret.
Tidspunkt: 27-10-2011 - Kl.13:01 - Kilde: Agderposten Lokal - Info


256. Fremstilles for varetekt kl 14.00
Det var den 53 år gamle Kirsti Slinning fra Ålesund som døde på et hotellrom på hotell alexandra i Molde natt til i går. Kvinnen var hovedtillitsvalgt i Fagforbundet i Ålesund.
Tidspunkt: 13-10-2011 - Kl.12:34 - Kilde: NRK - Info


257. Frigir navn på dødsvoldsoffer i Molde
Det var 53 år gamle Kirsti Slinning fra Ålesund som ble funnet død på balkongen på Hotel alexandra i Molde natt til tirsdag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 13-10-2011 - Kl.09:53 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


258. Frigir navn på dødsvoldoffer i Molde
Det var 53 år gamle Kirsti Slinning fra Ålesund som ble funnet død på balkongen på Hotel alexandra i Molde natt til tirsdag, opplyser politiet.
Tidspunkt: 13-10-2011 - Kl.09:53 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


259. Samlet inn 80.000 til favoritt
Fredrikstad-supprter Victoria alexandra Solheim har gjennom facebook-gruppen «La Raio bli i FFK!!!» og bøssebæring samlet inn 80.000 kroner.
Tidspunkt: 01-10-2011 - Kl.16:02 - Kilde: NRK - Info


260. 22.juli-kommisjonen på befaring
REGJERINGSKVARTALET (NRK.no) Leder for 22.juli-kommisjonen alexandra Bech Gjørv ba om å få ta egne bilder da hun tirsdag besøkte regjeringskvartalet.
Tidspunkt: 08-09-2011 - Kl.11:36 - Kilde: NRK - Info


261. Terrorgranskerne på befaring i Regjeringskvartalet
Befaringen er viktig for å se ødeleggelsene med egne øyne, mener kommisjonens leder alexandra Bech Gjørv.
Tidspunkt: 08-09-2011 - Kl.10:23 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


262. Hardt arbeid venter kommisjonen
Leder alexandra Bech Gjørv lovet medlemmene av 22. juli-kommisjonen hardt arbeid og store forventninger da første møte startet torsdag morgen.
Tidspunkt: 18-08-2011 - Kl.11:24 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


263. Kommisjonsleder avverget terrorsøksmål mot Hydro

Leder for den nyoppnevnte 22. juli kommisjonen, alexandra Bech Gjørv, var med på å redde Hydro fra et milliardsøksmål etter terrorbomben mot World Trade Center i 1993.


Tidspunkt: 13-08-2011 - Kl.11:00 - Kilde: E24 - Info


264. Fakta skal på bordet
Regjeringen har i dag oppnevnt alexandra Bech Gjørv som leder av 22. juli-kommisjonen, og åtte andre medlemmer. Det tiende og siste medlemmet skal bli en mann fra et av de øvrige nordiske landene.
Tidspunkt: 12-08-2011 - Kl.13:50 - Kilde: Teknisk Ukeblad - Info


265. Bech Gjørv leder 22. juli-kommisjonen

Juristen alexandra Bech Gjørv (46) er oppnevnt som leder av regjeringens 22. juli-kommisjon.


Tidspunkt: 12-08-2011 - Kl.13:00 - Kilde: E24 - Info


266. Bech Gjørv skal lede 22. juli-kommisjonen

Juristen alexandra Bech Gjørv (46) vil fredag trolig bli oppnevnt som leder av regjeringens 22. juli-kommisjon, melder VG.


Tidspunkt: 12-08-2011 - Kl.10:00 - Kilde: E24 - Info


267. Kan lede 22. juli-kommisjonen
Juristen alexandra Bech Gjørv (46) vil fredag trolig bli oppnevnt som leder av regjeringens 22. juli-kommisjon, melder VG.
Tidspunkt: 12-08-2011 - Kl.07:10 - Kilde: NRK - Info


268. VG: – alexandra Bech Gjørv skal lede terrorkommisjon
Juristen alexandra Bech Gjørv (46) vil fredag trolig bli oppnevnt som leder av regjeringens 22. juli-kommisjon.
Tidspunkt: 12-08-2011 - Kl.04:37 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


269. Fireåring funnen livlaus i basseng
Ein fire år gamal gut er frakta til sjukehus i Ålesund etter ei badeulukkke ved Hotel alexandra i Stryn.
Tidspunkt: 15-07-2011 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


270. Prinsesse på toppen av Norge
Med armene over hodet, et stort smil og jubelrop feiret sjuåringen prinsesse Ingrid alexandra at hun hadde besteget kongerikets høyeste fjell.
Tidspunkt: 25-06-2011 - Kl.21:34 - Kilde: NRK - Info


271. Her bestiger Mette-Marit toppen av Norge
Sammen med Marius, prinsesse Ingrid alexandra og 500 andre besteg kronprinsessen lørdag Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen.
Tidspunkt: 25-06-2011 - Kl.18:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


272. Kysset under opptøyene og ble verdensberømt
Scott Jones og alexandra Thomas ble knipset liggende på gaten under hockey-opptøyene.
Tidspunkt: 24-06-2011 - Kl.10:57 - Kilde: TV2 nyhetene - utenriks - Info


273. Dette er et svært avslørende bilde av oss!
alexandra Thomas ble kysset av kjæresten Scott James midt under gateslagene i Vancouver.
Tidspunkt: 18-06-2011 - Kl.11:50 - Kilde: Dagbladet - Info


274. Er dette årets Robinson-babe?
21 år gamle Christina følger i fotsporene til Lene alexandra og Linni Meister.
Tidspunkt: 06-06-2011 - Kl.11:04 - Kilde: SeHer.no - Info


275. Satser alt som trimdronning
Lene alexandra er ferdig med puppepop, men er fortsatt pop. Blondinen har nemlig venteliste på treningstimene sine - før hun er ferdig utdannet!
Tidspunkt: 16-05-2011 - Kl.12:17 - Kilde: Dagbladet - Info


276. Ekkelt å bli filmet hele tiden
alexandra reagerte med lettelse etter «Top Model»-exiten.
Tidspunkt: 11-04-2011 - Kl.20:27 - Kilde: SeHer.no - Info


277. Sjå fylkestinget direkte
Dagens fylkesting på alexandra hotell i Loen kan du følgje direkte på nettsidene til NRK Sogn og Fjordane.
Tidspunkt: 06-04-2011 - Kl.09:10 - Kilde: NRK - Info


278. Jeg var usikker og forvirret
Lene alexandra hadde svak selvfølelse og er glad hun ikke gikk videre i Melodi Grand Prix.
Tidspunkt: 16-03-2011 - Kl.21:15 - Kilde: SeHer.no - Info


279. Hun ville ikke vise kroppen sin på TV
Lene alexandra nektet å kaste klærne. Dermed fikk en annen «71 grader nord»-kjendis svi...
Tidspunkt: 15-03-2011 - Kl.17:01 - Kilde: SeHer.no - Info


280. Det var noen som klikket fullstendig
Lene alexandra så sider av enkelte hun aldri trodde hun skulle få se...
Tidspunkt: 28-02-2011 - Kl.13:33 - Kilde: SeHer.no - Info


281. I Norge liker vi å le av folk som går på snørra
Alt gikk ikke etter planen da Lene alexandra prøvde seg i «Fangene på fortet». Se video!
Tidspunkt: 13-02-2011 - Kl.12:18 - Kilde: SeHer.no - Info


282. Ingrid alexandra fyller 7 år
I dag fyller prinsesse Ingrid alexandra sju år.
Tidspunkt: 21-01-2011 - Kl.07:00 - Kilde: NRK - Info


283. Barna kan miste skoleplassen
Dannelsesreisen skaper problemer for prinsesse Ingrid alexandra og Marius.
Tidspunkt: 27-12-2010 - Kl.07:04 - Kilde: SeHer.no - Info


284. Ingrid alexandra: – Jeg savner dere
Prinsesse Ingrid alexandra sender julehilsen fra India til sine kongelige besteforeldre i Norge.
Tidspunkt: 22-12-2010 - Kl.21:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


285. – Jeg savner dere
Prinsesse Ingrid alexandra sender julehilsen fra India til sine kongelige besteforeldre i Norge.
Tidspunkt: 22-12-2010 - Kl.20:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


286. Snowboard-seier til Olafsen
Helene Olafsen fra Oppegård vant vinterens eneste verdenscup-lagkonkurranse i snowboardcross sammen med bulgarske alexandra Jekova.
Tidspunkt: 19-12-2010 - Kl.11:56 - Kilde: NRK - Info


287. Jeg vil ikke ha mann og barn
Nå satser Lene alexandra Øien som skuespiller i «Hotel Cæsar».
Tidspunkt: 13-12-2010 - Kl.05:59 - Kilde: SeHer.no - Info


288. Vil gi andre drømmekroppen
Lene alexandra Øien satser på ny karriere.
Tidspunkt: 30-11-2010 - Kl.17:21 - Kilde: SeHer.no - Info


289. Bibelforankret Knutby-sex på norsk scene
10. januar 2004 ble pastorfruen alexandra Fossmo funnet drept i en av pinsemenighetens boliger i svenske Knutby. Et drap og en historie som på nyåret har norgespremiere.
Tidspunkt: 29-11-2010 - Kl.17:26 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


290. Takk til alexandra, og takk til kjerringa!
Stig Henrik Hoff tte av Skal vi danse
Tidspunkt: 20-11-2010 - Kl.21:36 - Kilde: SeHer.no - Info


291. Nakenprotest mot Putin i Ukraina
– Vi vil ikke ha ham her, og denne protesten viser bare meningen til alle ukrainere, sier alexandra Shevchenko. Russlands statsminister Vladimir Putin er i dag på forhandlingsbesøk i Ukraina.
Tidspunkt: 27-10-2010 - Kl.13:02 - Kilde: NRK - Info


292. Kongelig begeistring for Nansen
Kronprinsparet tok torsdag med seg prinsesse Ingrid alexandra og prins Sverre Magnus til åpningen av Nobels Fredssenters nye aktivitetsrom for barn.
Tidspunkt: 21-10-2010 - Kl.20:02 - Kilde: NRK - Info


293. Slutt etter én måned
Forholdet ble kortvarig for Lene alexandra.
Tidspunkt: 19-10-2010 - Kl.05:39 - Kilde: SeHer.no - Info


294. Prinsessen inntok Il Tempo Gigante
Under en festforestilling for Flåklypa Grand Prix i Oslo tok prinsesse Ingrid alexandra plass i Il Tempo Gigante.
Tidspunkt: 28-08-2010 - Kl.21:14 - Kilde: NRK - Info


295. Prinsessens første skoledag
Klokka 12 torsdag ble prinsesse Ingrid alexandra ropt opp i skolegården på Jansløkka skole.
Tidspunkt: 19-08-2010 - Kl.12:15 - Kilde: NRK - Info


296. Regn på prinsessens første skoledag
Prinsesse Ingrid alexandra har blitt skolejente på lokalskolen i Asker. – Dette blir Norges tryggeste skole, forteller rektoren ved Jansløkka skole.
Tidspunkt: 19-08-2010 - Kl.10:49 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


297. Prinsessen starter på skolen på mammas bursdag
Prinsesse Ingrid alexandra vil bli mottatt med sang på sin første skoledag.
Tidspunkt: 18-08-2010 - Kl.12:03 - Kilde: TV2 Nyhetene - Innenriks - Info


298. Første skoledag for prinsessen
Tradisjonen tro vil alle de eldre elevene synge Jansløkka skoles sang for førsteklassingene når prinsesse Ingrid alexandra har sin første skoledag torsdag.
Tidspunkt: 15-08-2010 - Kl.12:38 - Kilde: NRK - Info


299. Lene alexandra kan bli vår nye trimdronning
Følger i Kari Jaquessons fotspor.
Tidspunkt: 27-07-2010 - Kl.22:44 - Kilde: Dagbladet - Info


300. Lene alexandra kan bli vår nye trimdronning
Tar opp kampen med Kari Jaquesson.
Tidspunkt: 27-07-2010 - Kl.22:44 - Kilde: Dagbladet - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)