Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
24
 Onsdag  24. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: FREDRIKSTAD



1. Viking stoppet av FFK – tre kamper uten seier
Poengfangsten går trått for Viking. Søndag ble laget holdt til 1-1 hjemme mot fredrikstad. Ikke siden åpningskampen har Viking stått igjen som vinner i Eliteserien. Nicholas D´Agostinos hodestøt fikset poenget mot FFK. Før det hadde Morten Bjørlo gitt gjestene ledelsen på fantastisk vis. I det åttende minutt snappet han opp en svak Viking-pasning, tok seg oppover i banen og knallet inn 0-1 fra 20 meter. (©NTB)
Tidspunkt: 21-04-2024 - Kl.17:13 - Kilde: NRK - Info


2. Assistenttrener i fredrikstad gir seg brått
Marijo Jovic har valgt å gi seg som assistenttrener i den nyopprykkede eliteserieklubben fredrikstad tre kamper inn i sesongen. Det opplyser fredrikstad FK på sitt nettsted fredag. Klubben skriver at «nå går ferden videre for den sympatiske treneren». Hva som ligger i dette er ikke utdypet i meldingen. – Han ønsket å gå videre, og vi har funnet en fornuftig løsning. Det er ingen dramatikk i det her. Vi går fra hverandre som veldig gode venner, sier FFKs sportssjef Joacim Heier til NTB. FFK må dermed umiddelbart ut på jakt etter en erstatter for Jovic. – Det er ikke en optimal timing med tanke på at de fleste er i arbeid, men vi går til arbeidet og har stor tro på at vi skal finne en trener, forteller Heier. Han opplyser at klubben er i gang med å sondere, men at klubben ikke har dårlig tid. – Vi har et solid team på plass allerede, så det er ikke noe hastverk. Det er viktigere for oss at vi treffer og styrker teamet med riktig person og riktige egenskaper, sier Heier. Fra før er Andreas Hagen og Torgeir Helgen assistenttrenere på A-laget for hovedtrener Mikkjal Thomassen. (NTB)
Tidspunkt: 19-04-2024 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


3. Heggebø reddet Brann mot HamKam
Brann var på vei mot nok en frustrerende hjemmekamp, men ti minutter før slutt dukket Aune Heggebø opp og sørget for 1–0-seier over HamKam. Etter at sesongens første hjemmekamp for Brann endte med 0–2-tap for fredrikstad, var bergenserne på vei mot nok en målløs kamp på Brann Stadion. Det ville i så fall vært første gang siden høsten 2019 at Brann ikke scoret på to strake hjemmekamper i Eliteserien. Da tok angrepsduoen til Bergens Stolthet ansvar, og sørget omsider for jubel blant de drøyt 14.000 på tribunen. Bård Finne klarte på mesterlig vis å tråkle seg gjennom på venstresiden i HamKam-feltet, før han fant Heggebø foran mål. 22-åringen bredsidet kontant inn matchvinnermålet. Etter fire kamper av eliteseriesesongen har Brann syv poeng, mens HamKam har ett.
Tidspunkt: 17-04-2024 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


4. Sarpsborg 08-spiller straffes ikke etter skuldertakling i fredrikstad
Norges Fotballforbund opplyser at det ikke finnes rettslig grunnlag for å iverksette disiplinærsak mot Sarpsborg 08-spilleren Jeppe Andersen.
Tidspunkt: 15-04-2024 - Kl.10:03 - Kilde: NRK - Info


5. Medisinsk personell stormet ut på banen – nå raser ekspert: – Aldri sett et dommerteam svikte verre
Det ble et høydramatisk Østfold-derby mellom fredrikstad og Sarpsborg 08. Underveis i kampen fikk en situasjon mellom Morten Bjørlo og Jeppe Andersen stor oppmerksomhet.
Tidspunkt: 13-04-2024 - Kl.18:04 - Kilde: NRK - Info


6. Supporteralliansen fordømmer blusskasting: – Uforsvarlig
Det tok kun fem minutter før Sarpsborg 08 tok ledelsen i Østfold-derbyet borte mot fredrikstad, det første derbyet mellom de to i serien siden 2011. Det førte til både jubel og utbredt bruk av blussing på bortefeltet. Flere av blussene ble kastet inn på banen og skapte tydelige merker på kunstgresset i fredrikstad. I tillegg var også blussene like ved da Mai Traoré trillet ballen i mål, bare for å se at målet ble annulert for offside. – Det er jo totalt idiotisk å stå og kaste ting som brenner ut på kunstgresset og de stopper nesten også angrepet til Mai Traoré, sa TV 2s ekspertkommentator Jesper Mathisen. Norsk Supporterallianse ga også klart uttrykk for hva de mente om saken. – Kastingen av bluss vi ser fra bortefeltet i fredrikstad er fullstendig uforsvarlig og i strid med alt alle konstruktive krefter som arbeider for kontrollert bruk av pyro forsøker å få til. Vi verken kan eller kommer til å forsvare dette, skrev de på X. Kampen ble stanset i en liten periode mens blussene ble fjernet fra banen. fredrikstad utlignet ved Sigurd Kvile like etter pause, men Sarpsborg 08 tok tilbake ledelsen da Franklin Tebo headet inn ballen etter et hjørnespark et drøyt kvarter før slutt.
Tidspunkt: 13-04-2024 - Kl.17:31 - Kilde: NRK - Info


7. Slik spilles cupens 2. runde
Norges Fotballforbund har satt opp cupens 2. runde for herrer. Den byr på flere interessante oppgjør. Askedadden Torvastad, som slo ut Haugesund i runde 1, får besøk av eliteserielaget Viking. Rosenborg må reise til Jessheim for å møte Ull/Kisa, Molde møter Strindheim, Brann skal opp mot Askøy og Lillestrøm kan se frem til et rivaloppgjør mot Strømmen, et bananskall de har sklidd på før. Torvastad-keeper Jørgen Grønningen, som reddet fire straffer da Haugesund ble slått ut, ser frem til å møte Viking i neste runde. – Det gjør jo sjansen for å gå videre ganske mye mindre, enn om vi hadde møtt Vard eller Stord Haugesund. Men det er jo ekstrem luksus for oss å møte et eliteserie-lag. Det blir en enorm opplevelse igjen. En ny folkefest på Torvastad, sier han til NRK. – Håper du på straffer igjen? – Det er veldig liten sjans for at jeg kan klare det igjen, men med flaks og ferdigheter så kan det gå. Hvis det blir straffer så regner jeg med at Viking-spillerne vil være ganske nervøse, sier keeperhelten Grønningen. De fleste kampene i runde 2 vil bli spilt 24. april. Skjervøy – Alta Fløya – Tromsø Tromsdalen – Lyn Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Ranheim Stjørdals/Blink – Levanger Strindheim – Molde Træff – Kristiansund Hødd – Aalesund Stord - Lysekloster Bjarg – Åsane Frøya - Sogndal Askøy - Brann Torvastad – Viking Vard Haugesund – Sandnes Ulf Mandalskameratene – Bryne Fløy – Egersund Jerv - Strømsgodset Pors – Odd Eik Tønsberg – fredrikstad (spilles 25. april) Fram – Arendal Hønefoss – Sarpsborg 08 (spilles 25. april) Elverum – HamKam Eidsvold Turn – Mjøndalen Ull/Kisa – Rosenborg Strømmen – Lillestrøm Skeid – Raufoss Frigg – KFUM Oppsal – Vålerenga Bærum – Stabæk Kjelsås - Kongsvinger Råde – Moss
Tidspunkt: 12-04-2024 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


8. fredrikstads oppførsel provoserer: – En enorm frustrasjon
fredrikstad evnet det de fleste ikke greier: Å vinne mot Brann i Bergen. Men måten gjestene halet ut tiden på, vekker reaksjoner.
Tidspunkt: 07-04-2024 - Kl.19:20 - Kilde: NRK - Info


9. Toppfotballen åpnet med publikumsvekst
Samlet hadde Eliteserien og 1. divisjon betydelig flere solgte billetter i sesongstarten enn på samme tid i fjor. Det viser en oversikt fra interesseorganisasjonen Norsk Toppfotball. I alt 92.769 billetter ble solgt til årets første runde i de to øverste divisjonene. Det er en vekst på 20,4 prosent sammenlignet med åpningsrunden i 2023. – Vi skal faktisk helt tilbake til 2008 for å finne et høyere tall for første spillerunde i våre to øverste ligaer, sier kommersiell leder Pål Breen i NTF. Tallmaterialet inkluderer prognosen på 2900 solgte billetter til KFUM Oslos hjemmekamp mot HamKam. Det vil være publikumsrekord for laget, som debuterer på øverste nivå tirsdag kveld. fredrikstad markerte opprykket foran 10.691 tilskuere og noterte en vekst på 123 prosent mot klubbens snitt i 1. divisjon forrige sesong. Østfoldingenes etterlengtede comeback kan komme til å kompensere for at Eliteserien i år er uten både Vålerenga og Stabæk. – At klubber som fredrikstad leverer gode publikumstall, vil naturligvis også bidra til at antallet billettkjøpere i Eliteserien holder seg stabilt og kanskje til og med kan levere en ytterligere vekst inn i 2024, sier Breen. Rosenborg hadde det høyeste publikumstallet (14.605) i årets første runde i Eliteserien, mens Vålerenga toppet klart (9164) i 1. divisjon. (NTB)
Tidspunkt: 02-04-2024 - Kl.13:56 - Kilde: NRK - Info


10. Fullroser dommeren etter VAR-valg: – Noe annet hadde vært feil
Etter 4153 dager var det duket for fredrikstads Eliteserie-retur, men den regjerende seriemesteren ble for sterk. Men snakkisen ble en dommeravgjørelse.
Tidspunkt: 01-04-2024 - Kl.14:23 - Kilde: NRK - Info


11. Drømmedebut
Solen skinte over fredrikstad by, men i eliteseriecomebacket ble det tyngre for laget. Bodø/Glimt viste muskler i sin åpningskamp. Det ble også VAR-drama rett før pause.
Tidspunkt: 01-04-2024 - Kl.14:13 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


12. Feiret i drømmedebut: - Merkelig
Solen skinte over fredrikstad by, men i eliteseriecomebacket ble det tyngre for laget. Bodø/Glimt viste muskler i sin åpningskamp. Det ble også VAR-drama rett før pause.
Tidspunkt: 01-04-2024 - Kl.14:13 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


13. Elyounoussi la opp på direkten
Fotballspiller Tarik Elyounoussi legger opp. Det fortalte han selv på TV 2s direktesending før eliteseriekampen mellom fredrikstad og Bodø/Glimt. I oppladningen til kampen annonserte 36-åringen at karrieren er over. – Jeg kan si det offisielt her og nå at jeg har lagt opp, sa han til TV 2. – Jeg har følt meg privilegert som har fått holde på i så mange år. Jeg kunne sikkert ha pushet mer, men jeg møtte på flere gamle spillere der noen gikk med krykker og andre halter. Det er deilig å slutte når man selv vil tenker jeg. Ifølge samme kanal har Elyounoussi vært uten klubb etter at han forlot japanske Shonan Bellmare i februar. I løpet av karrieren har Elyounoussi spilt for blant annet Heerenveen, Lillestrøm, Rosenborg, Hoffenheim og AIK, samt fredrikstad i to perioder. Landslagskarrieren endte med 60 kamper og 10 mål. Kampen mellom fredrikstad og Bodø/Glimt starter kl. 14.30. Det er fredrikstads første kamp i Eliteserien etter opprykket.
Tidspunkt: 01-04-2024 - Kl.12:02 - Kilde: NRK - Info


14. Vålerenga til semifinale i ishockeysluttspillet – slo Stjernen 5-1
Vålerenga gjorde som Frisk Asker og avsluttet sesongen for et østfoldlag med seier i NM-kvartfinalen lørdag. Stjernen ble slått 5-1 på Jordal amfi. Noen timer tidligere vant Frisk Asker 3-2 borte mot Sparta takket være Michael Hagas vinnermål i forlengningen, og dermed er sesongen over for både Sparta og Stjernen. Vålerenga vant de tre første kampene mot Stjernen, men fredrikstadlaget slo tilbake med seier på hjemmebane torsdag. Lørdag var Vålerenga best og sikret semifinalebilletten. Thomas Olsen leverte to mål og en assist. Før tredjeplasserte Vålerenga tok seg videre hadde seriemester Storhamar og serietoer Stavanger begge tatt seg til semifinale i fire strake kamper. Frisk Asker ble eneste lag som greide å beseire en høyere rangert motstander i kvartfinalen. Laget endte på femteplass i serien sju poeng bak Sparta. (NTB)
Tidspunkt: 23-03-2024 - Kl.21:24 - Kilde: NRK - Info


15. Skadeplaget Glimt-tropp halvannen uke før seriestart: – Må bare trene med de vi har
Langt fra alt har gått på skinner for Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt i opptakten til årets eliteseriesesong. Flere av spillerne trøbler med skade. Runar Espejord, Kasper Høgh, Omar Elabdellaoui og Julian Faye Lund er blant de skadde spillerne. Det samme er Håkon Evjen, men midtbanespilleren nærmer seg full retur til spill. – Kroppen kjennes bra ut. Jeg har hatt hardtrening i noen uker, så jeg har begynt å komme på et bra nivå, både fotballmessig og fysisk. Jeg må fortsatt være litt forsiktig, så jeg ikke gjør noe dumt, sier Evjen til Avisa Nordland. Glimt-sjef Knutsen er tydelig på at gultrøyene er nødt til å gjøre det beste ut av situasjonen. – Vi må bare trene med de vi har. Så må vi få litt hjelp fra Junkeren om vi kan, og trenger for å få opp antallet, sier han til lokalavisen. Han legger til at det er for tidlig å si hvor mange av de skadde spillerne han har med når Glimt serieåpner mot fredrikstad 31. mars. Før den tid venter Molde i en treningskamp førstkommende mandag. 12. mars ble det gjort kjent at Knutsen har forlenget sin avtale med Glimt til å gjelde ut 2025-sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 21-03-2024 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


16. VIF snudde til storseier etter tidlig kalddusj – nærmer seg NM-semifinale
Vålerenga kom under etter minuttet hjemme mot Stjernen, men vendte oppgjøret til 7-1-seier med flott og effektiv ishockey. Det gjør at VIF leder 3-0 i best av sju kamper i NM-kvartfinalen. Det gjør også Stavanger og favoritten Storhamar etter tirsdagens kamper. Vålerenga hadde ikke noe godt tak på Stjernen i grunnspillet denne sesongen, men i sluttspillet har Oslo-klubben strammet grepet. Blåtrøyene får nå fire «matchballer» i kampen om semifinaleplass, den første i fredrikstad torsdag kveld. I Sarpsborg sikret Frisk Asker seg en viktig 3-0-seier som sørger for at de leder 2-1 sammenlagt i kvartfinalen mot Sparta. Det ble kontrollerte hjemmeseirer for Storhamar og Stavanger, som suser videre mot semifinale. Serievinner Storhamar slo Lørenskog 5-2 etter litt startvansker, mens Anthony Salinitri scoret to ganger da Stavanger slo Lillehammer 4-1. (©NTB)
Tidspunkt: 19-03-2024 - Kl.20:28 - Kilde: NRK - Info


17. Opptur for VAR-motstanderne
HamKam føyer seg inn i rekken av eliteserieklubber som har stemt for å aktivt jobbe mot videodømming i norsk toppfotball. Hamarklubbens supportere hadde kommet med et forslag om at klubben aktivt skulle vise motstand mot videodømmingen som ble innført før forrige sesong. Styret i HamKam innstilte imidlertid på at klubben skulle gi VAR muligheten til å bli bedre, både når det gjelder hvordan VAR praktiseres og hvordan teknologien utvikles, men la også inn et forbehold. Supporterne fikk flertall for sitt forslag med 20 stemmer mot 18. Senere torsdag kveld skal også Sarpsborg stemme over sin holdning til VAR. Av eliteserieklubber har HamKam Strømsgodset, Lillestrøm, Brann, Rosenborg og Bodø/Glimt vedtatt VAR-motstand. På den andre siden har Tromsø, fredrikstad, Sandefjord, Molde, Odd, Viking, Kristiansund og KFUM Oslo stemt for fortsettelse av VAR-systemet i norsk toppfotball. (NTB)
Tidspunkt: 14-03-2024 - Kl.19:19 - Kilde: NRK - Info


18. Bodø/Glimt tapte knepent mot Premier League-lag
Bodø/Glimt tapte 0-1 for Premier League-laget Crystal Palace, men kunne likevel reise fra torsdagens treningskamp med hodet hevet. Glimt gjorde seg på ingen måte bort i Marbella og kom seg til flere sjanser mot Palace, som var stor favoritt. Kampens eneste scoring sto Eberechi Eze for da han fyrte av en kanonkule fra rett innenfor 16-meteren etter 23 minutter. Skuddet suste i det lengste hjørnet. Palace er ute av FA-cupen og skal ikke spille noen offisielle kamper mellom 9. og 30. mars. Dermed hadde laget rom i kalenderen til å møte de regjerende norske mesterne. London-klubben stilte et meget godt lag mot Glimt med bant annet stjerner som Joachim Andersen, Jean-Philippe Mateta og Jefferson Lerma, i tillegg til målscorer Eze. Glimt sesongåpner i Eliteserien borte mot fredrikstad 1. april. Før den tid skal de også opp mot Molde i en treningskamp 23. mars. (©NTB)
Tidspunkt: 14-03-2024 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


19. fredrikstad stemte for boikott av fotball-VM i Saudi-Arabia – første norske klubb
fredrikstad Fotballklubb skal jobbe for at Norges Fotballforbund velger å boikotte et eventuelt fotball-VM i Saudi-Arabia i 2034. Vedtaket ble gjort på klubbens årsmøte onsdag. fredrikstad er første norske klubben som velger boikottlinjen knyttet til sluttspillet om ti år. «fredrikstad Fotballklubb skal ta et klart standpunkt overfor NFF mot fotball-VM 2034 i Saudi-Arabia. Klubben skal enten selv fremme forslag på Fotballtinget om at Norge skal avstå fra å delta i mesterskapet, eller støtte tilsvarende forslag fra andre klubber», heter det i forslaget som ble vedtatt. Styret i FFK uttalte at det på generelt grunnlag er imot brudd på menneskerettighetene, og at det aktivt vil delta i den nasjonale diskusjonen knyttet til det aktuelle mesterskapet. Forslaget ble vedtatt med 38 mot 36 stemmer. Seks stemte blankt. (NTB)
Tidspunkt: 14-03-2024 - Kl.14:40 - Kilde: NRK - Info


20. fredrikstad henter rutinert eliteseriespiller
Sørlendingen Erlend Segberg har flust av erfaring med spill i Eliteserien. Nå fortsetter midtbanespilleren karrieren hos nyopprykkede fredrikstad. Det bekrefter østfoldklubben på sine nettsider. – fredrikstad er en klubb med noe virkelig spennende på gang, som jeg tror vil utvikle meg som fotballspiller og menneske, samt at jeg forhåpentligvis kan være med og bidra til å utvikle laget og kulturen som er bygget opp her, sier midtbanespilleren etter klubbskiftet. Segberg står bokført med 95 kamper på det øverste nivået i Norge, og 26-åringen har spilt for både Start og Aalesund. – Erlend gir oss en skjerpet konkurranse på midtbanen og kommer inn med ferdigheter som gir oss flere valgmuligheter, sier FFKs sportssjef Joacim Heier. fredrikstad rykket i fjor opp til Eliteserien etter å ha vært nede i spilt i 1. divisjon i elleve strake sesonger. (NTB)
Tidspunkt: 12-03-2024 - Kl.12:19 - Kilde: NRK - Info


21. Lunde dominerte da Vipers vant toppkampen
Fire dager etter at hun segnet om på banen og måtte til sykehus, dominerte Katrine Lunde i Vipers-målet da gullrival Storhamar ble knust. Hun sto igjen med redningsprosent på 50 da Vipers vant bortekampen 30–20 og tok sin 21. seier på like mange seriekamper denne sesongen. Storhamar yppet seg i første omgang søndag og ledet 13–12 ved pause. Noen minutter ut i den andre omgangen var ledelsen oppe i tre mål, men så giret Vipers om og dro ubønnhørlig fra på vei mot timålsseier. Storhamar fikk sitt tredje tap og er fire poeng bak Vipers, som har en kamp mindre spilt. Tertnes sto også for en sterk vending da 12–17 ved pause hjemme mot Byåsen ble til seier 31–28. Sola vant 37–35 borte over Molde og henger på fredrikstad i kampen om tredjeplassen. I mennenes eliteserie vant både Kolstad og Elverum, og det skiller fortsatt fire poeng mellom dem i Kolstads favør. Kolstad vant 31–25 hjemme over Sandnes, Elverum seiret 36–28 i Kristiansand. Halden tok et langt steg mot sluttspill med 33–30 over Fjellhammer, mens Runar Sandefjord inntok fjerdeplassen med 39–31 over tabelljumbo TIF Viking. (©NTB)
Tidspunkt: 10-03-2024 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


22. Sandefjord henter midtstopper
Maudo «Chuka» Jarjué bytter ut Allsvenskan og Elfsborg med Eliteserien og Sandefjord. Det skriver Sandefjord på sine nettsider. Midtstopperen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen. 26-åringen har tidligere spilt for klubber som Gil Vicente, Sabail og Austria Wien. Jarjué står med to A-landskamper for Gambia. Jarjué føyer seg inn i en rekke nye spillere i Sandefjord-troppen. Fra før har klubben hentet Stian Kristiansen, Marcus Melchior, Christopher Cheng, Andras van der Spa, Loris Mettler, Darrell Tibell, Beltran Mvuka og Sebastian Holm Mathisen. I tillegg har Eman Markovic kommet på lån fra IFK Göteborg. Sandefjord sesongåpner i Eliteserien borte mot Rosenborg 1. april. Før det skal de teste seg i treningskamper mot fredrikstad, Strømsgodset og Odd. (NTB)
Tidspunkt: 07-03-2024 - Kl.18:20 - Kilde: NRK - Info


23. Overgang i vasken: Ny jobb
Det blir ingen retur til fredrikstad for Tarik Elyounoussi (36). Nå vurderer angriperen å legge opp, og er allerede smått i gang med en ny jobb.
Tidspunkt: 02-03-2024 - Kl.15:51 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


24. Etzaz Hussain klar for Odd
Etzaz Hussain er tilbake i eliteserieklubben Odd. Han spilte sist for kypriotiske Apollon Limassol. Der var 31-åringen ferdig tidlig i januar. Hussain spilte for Odd på lån fra Molde i 2017. På X opplyser klubben at kantspilleren er tilbake i Skien. – Jeg er veldig glad for å være her, sier Hussain. Hussain har spilt for en rekke klubber i sin karriere. I utlandet har han vært i Limassol, tyrkiske Sivasspor og kroatiske NK Rudes. I Norge har han vært innom Vålerenga og fredrikstad i tillegg til Molde. (NTB)
Tidspunkt: 26-02-2024 - Kl.08:57 - Kilde: NRK - Info


25. Vil fjerne VAR i norsk fotball
I en undersøkelse foretatt av VG vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (VAR) etter bare ett år. VG har gått igjennom forslagene til klubbenes årsmøter de nærmeste ukene. Hos Rosenborg er det sendt inn følgende forslag: «Rosenborg Ballklub skal aktivt arbeide for å fjerne VAR fra norsk fotball omgående». Lignende forslag er også sendt inn hos en rekke andre klubber til sine årsmøter. Det er bare KFUM Oslo, fredrikstad, Kongsvinger og Kristiansund som foreløpig ikke har sendt inn forslag. – Vi forholder oss til at vi har implementert VAR. Vi forholder oss til at 15 av 16 klubber (i Eliteserien) var positive til å innføre. Det er en del av medieavtalen og en seksårsavtale. Vi bruker heller alt fokus på å videreutvikle og forbedre VAR. Vi har vært gjennom et år hvor vi avdekket flere ting kan bli bedre, sier styreleder Cato Haug i Norsk Toppfotball til VG. (©NTB)
Tidspunkt: 20-02-2024 - Kl.07:24 - Kilde: NRK - Info


26. Rosenborg fikk bank av Brann
To kjappe scoringer i 2. omgang gjorde at Brann slo Rosenborg 2-0 i Marbella fredag kveld. 60 minutter var spilt da Felix Horn Myhre spilte igjennom Ulrik Mathisen, og sistnevnte sviktet ikke fra rundt 13-14 meter i den spanske vintervarmen. Bare to minutter senere satt den igjen. Innbytter Ole Didrik Blomberg hadde kanskje vært på banen i rundt ti sekunder da han serverte ballen til Horn Myhre som plasserte den i buret inne ved stolpen. Brann både kunne og burde ha tatt ledelsen et par minutter før 1. omgang var over, men RBKs keeper Sander Tangvik reddet straffesparket fra Bård Finne. Øvrige resultater fra fredagens treningskamper med eliteserielag involvert: Vålerenga – fredrikstad 1-3, Lillestrøm – Sandefjord 2-2, Viking – KFUM Oslo 1-2, Mjøndalen – Strømsgodset 2-1, AaFK – Kristiansund 1-3. (©NTB)
Tidspunkt: 16-02-2024 - Kl.18:56 - Kilde: NRK - Info


27. Bodø/Glimt-spiss mister seriestarten med skade: – Trenger en god periode
Runar Espejord må belage seg på en lengre pause fra fotballen grunnet en skade, opplyser Bodø/Glimt fredag. Espejord skadet seg i låret i treningskampen mot Malmö torsdag ettermiddag. Fredag har klubblegene gått gjennom MR-bildene, der de har konkludert med at spissen trenger en lengre pause fra fotballen. Han mister både de kommende kampene mot Ajax i serieligaen og seriestarten mot fredrikstad tidlig i april. Skaden er et hardt slag for Glimt som i januar solgte spiss Faris Pemi Moumbagna til Marseille i fransk fotball. Fredag ble angrepsstjernen Amahl Pellegrino klar for MLS-spill. Nyervervelsen Kasper Høgh er ikke inkludert i Europa-troppen. Dermed er det tynt med rene spisser i Glimts tropp til dobbeltoppgjøret senere i februar. (©NTB)
Tidspunkt: 09-02-2024 - Kl.19:09 - Kilde: NRK - Info


28. Bjørlo forlater Rosenborg – klar for fredrikstad
Morten Bjørlo (28) er ferdig i Rosenborg og har signert for nyopprykkede fredrikstad. Bjørlo ble hentet til RBK fra HamKam foran 2023-sesongen, men det ble 19 kamper før han ble lånt tilbake til HamKam i siste del av sesongen. Nå er han fredrikstad-spiller, opplyser klubben på sine nettsider tirsdag. Avtalen strekker seg ut 2025-sesongen. – Jeg har hørt mye bra om klubben. Det er en stor klubb. Jeg har hatt mange gode samtaler med treneren og har veldig stor tro på prosjektet. Jeg gleder meg til å vise meg fram og komme i gang, sier Bjørlo om overgangen. fredrikstad leverte en knallsterk sesong i fjor og rykket opp til Eliteserien. Der får de en tøff start mot regjerende mester Bodø/Glimt. Klubben er for tiden i Portugal på treningsleir. (©NTB)
Tidspunkt: 06-02-2024 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


29. Tre strake tap for Oilers - tapte mot VIF
Vålerenga mistet ledelsen for så å ta den tilbake i 3-2-seieren borte mot Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey lørdag. Alex Dostie ble sentral som toppkampens første og siste målscorer. Canadieren tok VIF i føringen etter drøyt fire minutter, og han gjorde matchvinnerscoringen halvveis ut i midtperioden. Hjemmefansen jublet da Dan Kissel og Greg Mauldin sto for det som skulle bli en kortvarig snuoperasjon. Like etter den første pausen styrte Mathis Olimb inn Vålerengas 2-2-utligning. Vålerenga står med 84 poeng fra 37 kamper, mens Oilers blir værende på 77 fra sine 36 spilte oppgjør. På topp har Storhamar (97) en suveren ledelse. Tapet var Stavanger Oilers´ tredje pad rad. Tidligere på kvelden vant Sparta 7-0 borte mot Ringerike, mens Stjernen fikk med seg 5-3 hjem til fredrikstad fra østfoldderbyet mot Comet Halden.
Tidspunkt: 03-02-2024 - Kl.22:00 - Kilde: NRK - Info


30. Glimt-talent lånes ut til fredrikstad
Nyopprykkede fredrikstad låner den 19 år gamle midtbanespilleren Jeppe Kjær fra seriemester Bodø/Glimt. Det bekrefter klubbene i sine mediekanaler. – Begge parter var enige om at det var en god idé. Ingenting er bedre. Forhåpentligvis får jeg mye spilletid slik at jeg kan utvikle meg til en bedre fotballspiller, sier Kjær. Dansken gikk fra Ajax til Glimt i februar i fjor, før han ble lånt ut til Sandefjord i store deler av forrige sesong. (NTB)
Tidspunkt: 10-01-2024 - Kl.20:14 - Kilde: NRK - Info


31. Dropper anmeldelse mot Dame-Malka
Det skjer etter ønske fra Sondre Grønli selv, opplyser fredrikstad-klubben. Stjernen vil legge saken bak seg. – Sondre har gjennom helgen bearbeidet hendelsen og har nå gitt tilbakemelding om at han ikke ønsker å politianmelde slagene fra Olivier Dame-Malka. Sondre ønsker ro til å konsentrere seg om skole og hockey. Han mener også avgjørelsen er til det beste for Olivier, Frisk Asker, Stjernen Hockey og resten av Hockey-Norge, skriver klubben. 18-åringen Grønli ble slått ned av Dame-Malka i en eliteseriekamp i forrige uke. Frisk Asker tok raskt avstand fra Dame-Malkas oppførsel, og Stjernen varslet anmeldelse mot den franske ishockeyspilleren. Den blir det imidlertid ikke noe av. – Stjernen Hockey respekterer Sondres avgjørelse, og vi legger derfor saken bak oss nå, sier styreleder Gisle Årnes i Stjernen. Dame-Malka ble ilagt seks kampers karantene for slagene mot Grønli. Han er ikke lenger Frisk Asker-spiller, men tar med seg suspensjonen til en eventuell ny klubb. (©NTB)
Tidspunkt: 09-01-2024 - Kl.11:50 - Kilde: NRK - Info


32. Storhamar lekte seg med Lørenskog – Vålerenga knuste Oilers
Serieleder Storhamar fortsetter å storspille i eliteserien i ishockey. Lørdag ble det 10-0-seier over Lørenskog, mens Vålerenga slo Stavanger Oilers 4-1. Storhamar står med 22 seirer og har bare tapt to kamper i ordinær tid denne sesongen. I hjemmekampen mot Lørenskog lørdag var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende. Vertene ledet 4-0 etter første periode, og da de hadde økt ledelsen til 9-0 før siste periode, var seieren i boks. Storhamar leder serien med ni poeng foran Vålerenga. Oslo-laget skaffet seg lørdag en større luke ned til Stavanger Oilers på plassen bak med 4-1-seier på hjemmebane. Der ble Mika Partanen viktig med sine to mål og én assist. Tabelljumbo Comet Halden så ut til å sjokkere Stjernen da de ledet 4-0 midtveis i annen periode, men deretter våknet fredrikstad-laget og vant til slutt 6-4. Fem av målene kom i siste periode. (©NTB)
Tidspunkt: 06-01-2024 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - Info


33. IFK Göteborg-topp: Trondsen sier nei til fredrikstad-overgang
Klubbene skal være enige, men Anders Trondsen har valgt å si nei til en overgang fra svenske IFK Göteborg til fredrikstad i norsk fotball. Det er IFKs tekniske direktør Ola Larsson som uttaler seg om overgangen til den svenske avisen Expressen. Til tross for at klubbene er enige om betingelsene rundt Trondsen, skal hovedpersonen ha sagt nei til å fortsette karrieren i plankebyen. – Vi hadde takket ja til fredrikstads tilbud, men Anders takket nei, det er slik jeg tolker tilbakemeldingen hans. Han synes nok han burde spille på et høyere nivå. Han er en veldig god spiller, men hvor mange kamper har han spilt for oss i Allsvenskan i år? Han må spille mer, sier Larsson til avisen. Han tror en overgang til FFK ville vært bra for tidligere landslagsspiller Trondsen. Forsvarsspilleren står med kun tre starter og seks innhopp for IFK denne sesongen. Han har vært skadeplaget. Trondsen kom til IFK fra tyrkiske Tranzonspor tidligere i år. (©NTB)
Tidspunkt: 29-12-2023 - Kl.13:46 - Kilde: NRK - Info


34. Glimt-spiss skrev under på ny fireårskontrakt
Lille julaften kom seriemester Bodø/Glimt med en tidlig julegave til supporterne. Oscar Forsmo Kapskarmo har skrevet under på en ny kontakt med Bodø/Glimt som binder han til seriemesterne de neste fire årene. Det skriver klubben på sin nettside. – Det føles veldig godt, det er noe man har jobbet for helt siden jeg kom til klubben. Å få på plass en langtidskontrakt gjør at jeg får tid og ro til å fortsette utviklingen min i Glimt, sier 23-åringen. Kapskarmo gjorde i august overgang fra Junkeren til Glimt, hvor han noterte seg med 2 mål på 14 kamper for nordlendingene. – Innhoppet og scoringen min i hjemmekampen mot Lugano er så langt det største øyeblikket i min karriere. Det må nevnes at det å komme inn i bortekampen mot Besiktas var stort. Glimt sesongstarter borte mot nyopprykkede fredrikstad 1. april. I mellomtiden skal også gultrøyene opp mot nederlandske Ajax i Conferenceligaen. (NTB)
Tidspunkt: 23-12-2023 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


35. Bekreftet: Tidligere landslagsspiller er klar for KFUM
Den tidligere landslagsprofilen Haitam Aleesami har skrevet under på en kontrakt med nyopprykkede KFUM Oslo. Han har vært klubbløs siden i sommer. – Jeg har flyttet tilbake til Oslo med familien og jeg hadde ambisjoner om å spille for en Oslo-klubb i Eliteserien igjen, og da var det til slutt bare KFUM som var aktuell, sier Aleesami med et smil om munnen etter overgangen. Aleesami fikk sitt gjennombrudd i fredrikstad etter overgangen fra Skeid i 2012. Siden har han spilt for klubber som IFK Göteborg, Palermo og Rostov. Mellom 2015 og 2020 fikk han 31 kamper på det norske A-landslaget. 32-åringen har vært klubbløs siden i sommer, men han har holdt formen ved like med hjelp fra nettopp KFUM. (NTB)
Tidspunkt: 22-12-2023 - Kl.13:49 - Kilde: NRK - Info


36. Den tøffeste åpningen
Regjerende seriemester Bodø/Glimt får nyopprykkede fredrikstad som motstander i første runde av Eliteserien neste år.
Tidspunkt: 20-12-2023 - Kl.13:07 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


37. Slik spilles Eliteserien 2024
I dag ble kampoppsettet for norsk fotball i 2024 offentliggjort. 1. runde (31.mars/1. april/2. april): Odd-Haugesund (søndag 16.00), FFK-Bodø/Glimt (mandag 14.30), RBK-Sandefjord (mandag 17.00), LSK-KBK, Molde-Godset, Tromsø-Brann, Viking-Sarpsborg 08 (mandag 19.15) og KFUM-HamKam (tirsdag 19.00) Nest siste serierunde (29. runde): fredrikstad-HamKam, KFUM-KBK, LSK-Sandefjord, Molde-Brann, Odd-Bodø/Glimt, Rosenborg-Sarpsborg 08, Tromsø-Strømsgodset og Viking-Haugesund Siste serierunde (30. runde): Bodø/Glimt-Lillestrøm, Brann-Viking, HamKam-KFUM, Haugesund-Odd, KBK-Rosenborg, Sandefjord-FFK, Sarpsborg 08-Tromsø og Strømsgodset-Molde. Vålerenga rykket ned fra Eliteserien etter å ha blitt slått av Kristiansund i playoff, mens Lyn rykket opp fra 2. divisjon. De har ikke møttes i seriespill siden 2009. Da raknet Lyns økonomi og klubben føk ned i divisjonene. I fjerde runde, 20. april, møtes Oslo-rivalene med Lyn som hjemmelag. Se resten av kamoppsettet her på eliteserien sine nettsider. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 20-12-2023 - Kl.13:05 - Kilde: NRK - Info


38. fredrikstad forlenger lånet av Aga
Oscar Aga blir med fredrikstad opp i Eliteserien. Spissen har forlenget lånet fra Rosenborg til ut 2024. Det opplyser trønderne på sin nettside. «Vi ønsker Oscar lykke til neste år», skriver Rosenborg. Aga noterte fire scoringer og to målgivende på 15 kamper for fredrikstad, som i år rykket opp til Eliteserien som vinner av 1. divisjon. 22-åringen gjorde i mars overgang fra Elfsborg til RBK, hvor han på ingen måte ble noen suksess. Etter bare to mål og én målgivende på 14 kamper, ble han utlånt til FFK. (NTB)
Tidspunkt: 14-12-2023 - Kl.11:21 - Kilde: NRK - Info


39. Eliteserien: Terminlisten for 2024 kan komme neste uke
Norges Fotballforbund håper å ha neste sesongs terminliste klar i midten av neste uke, får NTB bekreftet av NFF. – Planen er 20. desember, svarer NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn på spørsmål om når terminlisten for sesongen 2024 blir klar. Det er en viss spenning i hvem som får hjemmebane i 1. runde. Det er også interessant og en evig diskusjon om hvem som skal få hjemmebane i de tradisjonsrike 16. mai-kampene. Eliteserien for menn sesongåpner 2. påskedag 1. april, og siste runde skal spilles første 1. desember. Cupfinalen er lagt til 7. desember. Nye klubber i eliteserien for menn er Kristiansund, fredrikstad og KFUM Oslo. (NTB)
Tidspunkt: 12-12-2023 - Kl.13:23 - Kilde: NRK - Info


40. Per-Mathias Høgmo forlater Häcken
Den norske trenerveteranen Per-Mathias Høgmo fortsetter trenerkarrieren i Japan. 64-åringen forlater svenske Häcken etter en suksessrik periode i klubben. Urawa Red Diamonds ooplyser om ansettelsen i egne mediekanaler. Svenske Aftonbladet skrev onsdag at Høgmo hadde gitt Häcken-spillerne beskjed om at han var ferdig i Göteborg-klubben. Der har nordmannen hatt kjempesuksess siden han tok over treneransvaret i 2021. I fjor ble klubben seriemester, mens de denne sesongen avsluttet på en sterk 3.-plass. Høgmo har den siste tiden også vært satt i forbindelse med den ledige jobben som svensk landslagssjef. Urawa Red Diamonds er regjerende mestre i den asiatiske mesterligaen. Høgmo har en fortid som trener for det norske herrelandslaget i fotball, der han i 2015 var nær å ta laget til EM i Frankrike. I 2000 ledet han kvinnelandslaget til OL-gull, og han har også vært innom blant andre Rosenborg, Tromsø og fredrikstad i løpet av trenerkarrieren. (NTB)
Tidspunkt: 08-12-2023 - Kl.10:08 - Kilde: NRK - Info


41. FC København henter norsk talent
Den danske fotballstorheten FC København opplyser at den har sikret seg den norske unggutten Liam West (15). FCK bekrefter signeringen på sine nettsider onsdag. Det norske talentet starter karrieren i København 1. januar. – Liam er en spennende venstrebeint offensiv spiller som er flink både i mellomrommene og på siden. Han er dyktig rent teknisk, men har også et stort fysisk og taktisk potensial, sier Mikkel Lund Køhler, leder for spillerrekruttering i FC København. West, som har amerikansk far, blir i første omgang en del av akademiet. West har representert Norge på U15- og U16-nivå. Han har en fortid i fredrikstad og Gressvik. (NTB)
Tidspunkt: 06-12-2023 - Kl.14:26 - Kilde: NRK - Info


42. Tarik Elyounoussi ferdig i japansk fotball
Japan-proffen Tarik Elyounoussi gir seg i J-ligaklubben Shonan Bellmare, melder Fredriksstad Blad. Beslutningen ble tatt mandag. – Jeg snakket med klubbens sportssjef og president, hvor vi synes det var greit å gå hver til sitt, sier 35-åringen til Fredriksstad Blad. 35-åringen reiser nå hjem til Norge med familien. Hvor fotballkarrieren fortsetter vet han ikke. Elyounoussi har hatt en innholdsrik fotballkarriere i sine elleve år som utenlandsproff. Han var i fredrikstad, Lillestrøm og Rosenborg i hjemlig serie før han dro til Heerenveen (Nederland). Deretter har det blitt opphold i Hoffenheim (Tyskland), Olympiakos (Hellas), Qarabag (Aserbajdsjan) og AIK (Sverige), før turen gikk til Japan. Elyounoussi har også spil 60 A-landskamper og scoret ti mål.
Tidspunkt: 05-12-2023 - Kl.15:28 - Kilde: NRK - Info


43. Lyn rykket opp til 1. divisjon
Etter to strake opprykk, er Lyn klare for 1. divisjon for første gang på 13 år. Med 3-0 å gå på fra «hjemmekampen »på Nadderud tidligere i uken, hadde Lyn lagt et strålende utgangspunkt før «bortekampen »mot Hødd i Ålesund. Der endte det 2-1 til Lyn, som med det rykker opp etter 5-1-seier sammenlagt. Da tok det fullstendig av i Ålesund, der de tilreisende supporterne stormet banen og feiret med Lyn-spillerne. For Lyn-trener Jan Halvor Halvorsen ble dette hans åttende opprykk i karrieren. Den tidligere Bodø/Glimt-, fredrikstad- og Bryne-treneren tok over Lyn før forrige sesong, og har ført klubben til to strake opprykk. Forrige gang hovedstadsklubben var så høyt i seriesystemet som 1. divisjon, var da de ble slått konkurs i 2010. Sesongen før rykket de ned fra Eliteserien. I lørdagens kamp sendte Ole Breistøl Lyn i ledelsen før ti minutter var spilt, før Syver Skeide utlignet drøye fem minutter før pause. Tre minutter før slutt fjernet Henrik Elvevold all tvil om opprykket med sin 2-1-scoring.
Tidspunkt: 02-12-2023 - Kl.17:15 - Kilde: NRK - Info


44. Dømt til betinget fengsel
fredrikstad-trener Mikkjal Thomassen er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at han skal ha truet en fotballspiller under en bytur på Færøyene i fjor.
Tidspunkt: 23-11-2023 - Kl.09:11 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


45. fredrikstad-trener dømt til 30 dagers betinget fengsel på Færøyene: – Svært lei meg
fredrikstad-trener Mikkjal Thomassen er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at han skal ha truet en fotballspiller under en bytur på Færøyene i fjor. Den færøyske kringkasteren Kringvarp Føroya meldte om dommen onsdag kveld. Fredriksstad Blad var først til å skrive om saken i Norge. Ettersom fengselsdommen er betinget, slipper Thomassen å sone, men han er også dømt til 30 dagers samfunnsstraff. – Jeg er svært lei meg for det som skjedde. Jeg aksepterer straffen og er glad for å kunne avslutte saken, slik at jeg og min familie kan legge dette bak oss, skriver Thomassen i en melding til Fredriksstad Blad. Ifølge Fredriksstad Blad mener retten at det er bevist at treneren skal ha sagt følgende til Vikingur-spilleren mens han slo han i brystet: – Jeg skal knuse beina dine, ødelegge fotballkarrieren din og ødelegge din sivile karriere. Da hendelsen skjedde skal allerede FFK ha vært i dialog om å ansette Thomassen som ny trener. Siden han klubben fulgt saken tett. – Vi har vært selvfølgelig kjent denne saken siden før vi ansatte ham. Dommen vil ikke påvirke vårt forhold til Mikkjal eller hans arbeid i FFK, sier sportssjef Joacim Heier til lokalavisen. Thomassen ledet fredrikstad til opprykk til Eliteserien allerede i sin første sesong i klubben. (NTB)
Tidspunkt: 23-11-2023 - Kl.07:37 - Kilde: NRK - Info


46. FFKs Bjartalid årets spiller i 1. divisjon
fredrikstads nøkkelmann Jóannes Bjartalid (27) toppet NTBs spillerbørs ved sesongslutt og belønnes med prisen som årets spiller i 1. divisjon. – Det er alltid fint å bli anerkjent når man gjør noe bra og har hatt en god sesong, sier den færøyske angrepsspilleren om utmerkelsen. Bjartalid bidro med 19 målpoeng (elleve scoringer) på FFKs vei tilbake til Eliteserien. Det var flest av alle på nivå to. Han ble hentet til fredrikstad fra Klaksvik i hjemlandet før årets sesong. – Å komme til Norge har vært helt fantastisk. Jeg har funnet meg godt til rette, og gruppen i FFK har tatt meg godt imot. Veldig gøy med opprykk på første forsøk og seriemesterskap, sier Bjartalid. (NTB)
Tidspunkt: 13-11-2023 - Kl.10:33 - Kilde: NRK - Info


47. Bryne snøt Sogndal for den siste kvalikplassen
Bryne kunne slippe jubelen løs etter 1-0 borte mot Raufoss. Seieren sikret laget den siste kvalifiseringsplassen til Eliteserien. Sogndal var innehaver av posisjonen før sesongens siste runde, men klarte bare 1-1 hjemme mot Mjøndalen og må ta tidlig juleferie. Christian Landu Landu sendte de tilreisende Bryne-supporterne til værs da han satte inn målet som sikret kvalikplassen etter 75 minutter. Kongsvinger hadde fra før sikret den øverste kvalikplassen og hadde ingenting å spille for da de tok imot Moss. Dermed kunne også gjestene sikre seg en 10.-plass i sin første sesong tilbake i 1. divisjon med 2-0-seier. Kristiansund kapret også 4.-plassen da de knuste Skeid 5-0 borte, mens Start ble nummer fem etter 1-1 hjemme mot KFUM Oslo. Før siste serierunde var det allerede klart at fredrikstad og KFUM rykker opp til Eliteserien som nummer en og to på tabellen, mens Skeid hadde rykket ned til 2. divisjon. (NTB)
Tidspunkt: 12-11-2023 - Kl.15:42 - Kilde: NRK - Info


48. Jerv raser gjennom seriesystemet – rykket ned
Lars Bohinen klarte ikke å redde Jerv fra å rykke ned fra 1. divisjon. Søndag ble det 0-1-tap borte mot fredrikstad i siste runde. Oscar Aga var mannen som satte inn nådestøtet for sørlendingene. Dermed rykket Jerv ned for andre sesong på rad. I fjor ble laget tabelljumbo i Eliteserien, og nå venter spill i 2. divisjon. (NTB)
Tidspunkt: 12-11-2023 - Kl.15:37 - Kilde: NRK - Info


49. Kvile selges fra Glimt til fredrikstad
Midtstopperen Sigurd Kvile gjør permanent overgang fra Bodø/Glimt til fredrikstad og har undertegnet en treårskontrakt med den nyopprykkede eliteserieklubben. De siste månedene har Kvile spilt for nettopp FFK på lån. I avtalen med Glimt var det bakt inn at 23-åringen skulle bli permanent fredrikstad-spiller ved et opprykk til Eliteserien. – På tross av at jeg har vært her i kort tid, så trives jeg veldig godt i gruppen og er blitt tatt godt imot av klubben. Jeg lærer masse nytt og er veldig motivert til å fortsette å utvikle meg her i fredrikstad, sier Kvile til fredrikstads nettsted. (NTB)
Tidspunkt: 08-11-2023 - Kl.14:19 - Kilde: NRK - Info


50. Remi-André Svindland sikret sensasjonelt opprykk til Eliteserien for KFUM – slo Skeid 1-0
Bakgårdsklubben KFUM Oslo er for første gang i klubbens historie klar for Eliteserien i fotball etter at de slo Skeid 1-0 «hjemme» søndag ettermiddag. Hovedstadsklubben har en ledelse på fem poeng ned til Kongsvinger, og kan dermed ikke tas igjen når det bare står igjen én serierunde. fredrikstad sikret seg også Eliteserien-kontakt for en snau måned siden. Remi-André Svindland scoret målet som sikret opprykket KFUM etter 67 minutter. «Kåffa» måtte riktignok feire opprykket på Intility Arena ettersom det ikke er flomlys oppe på Ekeberg. Osloklubben fikk alt annet enn en «flying» start på sesongen. Suksesstrener Jørgen Isnes gjorde nemlig overgang til Strømsgodset og tok med seg forsvarsbautaen Fredrik Kristensen Dahl. Midtstopper Aaron Kiil Olsen gjorde også overgang til Vålerenga, mens veteran Jørgen Hammer la skoene på hylla. Klubben beholdt likevel mye av kontinuiteten da assistent Johannes Moesgaard tok over roret og bega seg ut på sin første sesong som hovedtrener. Moesgaard fikk en tøff start i sin nye rolle da KFUM måtte vente helt til sjuende serierunde før deres første seier kom. Siden så de seg aldri tilbake. KFUM har aldri spilt i Eliteserien før, og er historisk sett ikke en traver i 1. divisjon heller. Osloklubben rykket for første gang opp på det nest øverste nivået i 2016, men rykket direkte ned igjen og ble i 2. divisjon i to nye sesonger. I 2019 tok de seg opp i 1. divisjon igjen, og under Isnes´ ledelse ble «Kåffa» en klubb å regne med i kampen om kvalikplassene. (NTB)
Tidspunkt: 05-11-2023 - Kl.15:53 - Kilde: NRK - Info


51. Vipers vant med ni mål borte mot fredrikstad
Vipers Kristiansand hadde ingen problemer med å slå serietreer fredrikstad med solide 38-29 på bortebane i kvinnenes eliteserie i håndball lørdag. Kampen ble aldri særlig spennende. Serielederne var i føringen hele veien og ved pause sto det 18-13. Lois Abbingh scoret åtte mål for gjestene. Hos fredrikstad ble Frida Brandbu Andersen mestscorende med sine åtte mål. Molde røk noe overraskende 32-35 hjemme mot Tertnes. Den tiende serierunden avsluttes med fire kamper søndag. (NTB)
Tidspunkt: 04-11-2023 - Kl.17:18 - Kilde: NRK - Info


52. KFUM med sterk borteseier – kan rykke opp til Eliteserien på søndag
KFUM Oslo tok en imponerende 3-0-seier borte mot Sogndal lørdag. Dermed nærmer de seg med stormskritt et opprykk til Eliteserien. Oslolaget har to kamper igjen av sesongen og nå er det kun Kongsvinger som har en sjanse til å ta dem igjen. Kongsvinger er for øyeblikket åtte poeng bak, men har én kamp mindre spilt. Søndag skal Kongsvinger spille hjemme mot Sandnes Ulf. Hvis de avgir poeng der kan KFUM Oslo juble for opprykk, to runder før slutt. Fra før er det allerede klart at fredrikstad vil rykke opp til Eliteserien neste sesong.
Tidspunkt: 28-10-2023 - Kl.14:56 - Kilde: NRK - Info


53. Fiabema-dobbel for U20-landslaget
Norges U20-gutter slo Tsjekkia 2-1 i Sarpsborg torsdag. Bryan Fiabema gjorde de norske scoringene i landslagsturneringen. Målene kom på hver sin side av hvilen. Det første kom på straffespark etter at Sogndal-talentet Sondre Holmlund Ørjasæter ble stoppet med ulovlige midler inne i 16-meteren. Fiabema, som spiller for Real Sociedads B-lag, satte ballen sikkert i mål. Med sju minutter igjen leverte Norge rask og god angrepsfotball da Martin Hellan ble spilt fri på kanten. Han slo ballen inn til Fiabema, som hadde få problemer med å score fra kloss hold. Like etterpå var Kongsvinger-back Hellan uheldig i motsatt ende av banen og sendte ballen i eget mål etter et innlegg. Norge sikret likevel seieren i Sarpsborg. U20-landslaget møter Romania i fredrikstad mandag. (NTB)
Tidspunkt: 12-10-2023 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


54. To nye forfall på U21-landslaget
U21-landslagstrener Jan Peder Jalland har fått to nye forfall til den kommende samlingen. Dermed hentes Brage Skaret og Lasse Nordås inn i troppen. Det opplyser Jalland om til Discovery søndag kveld. – Max Williamsen (Kristiansund) er ute på grunn av hamstringskade, og fredrikstads Brage Skaret kommer inn. I tillegg er ikke Seedy Jatta frisk nok etter ryggskaden han fikk i debuten (for Sturm Graz), og Tromsøs Lasse Nordås erstatter han, sier U21-landslagstreneren. Tidligere denne uken måtte også LSK-backen Eskil Edh melde forfall. Dermed ble Vålerengas Magnus Riisnæs flyttet opp fra U20-landslaget. U21-landslaget møter Østerrike til privatlandskamp 12. oktober, og møter Italia i EM-kvalifiseringen 17. oktober. (NTB)
Tidspunkt: 08-10-2023 - Kl.20:23 - Kilde: NRK - Info


55. Jeg er livredd
fredrikstad fotballklubb kan sikre et etterlengtet opprykk til Eliteserien. Stian «Staysman» Thorbjørnsen ønsker ikke å «jinxe» opprykket.
Tidspunkt: 08-10-2023 - Kl.12:58 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


56. VM-bronse til Bullen - klar for OL
Grace Bullen tok VM-bronse torsdag kveld. Hun slo bulgarske Bilyana Zhivkova Dudova i bronsefinalen. Dermed er hun også klar for OL i Paris neste år. De fem beste fra 62-kilosklassen fra VM fikk billett til lekene. Bryteren fra fredrikstad opptrådte kontrollert og tok to poeng mot motstanderen tidlig i kampen. I andre omgang doblet hun først ledelsen mot Dudova. Men bulgareren utfordret dommerens avgjørelse, og protesten førte frem. Bullens ledelse ble redusert til 3-0, men det betydde så lite. Hun hadde full kontroll i bronsekampen og skal nå til sitt første senior-OL i karrieren. Etter seieren brøt hun ut i høylytt jubel i arenaen. Etter hvert kom også tårene. Bullen har VM-sølv, to EM-gull og to EM-sølv fra tidligere i karrieren.
Tidspunkt: 21-09-2023 - Kl.17:41 - Kilde: NRK - Info


57. fredrikstad-seier sikret luke
fredrikstad suser videre på toppen av 1. divisjon og har sju poengs luke til KFUM etter å ha vendt til seier mot Sogndal på hjemmebane søndag. De to øverste plassene gir opprykk til Eliteserien, og KFUM inntok 2.-plassen med seier over Sandnes Ulf lørdag. Kongsvinger klarte bare 1-1 hjemme mot Kristiansund og gikk på sitt femte strake poengtap i 1. divisjon fotball. Dermed er laget nede på kvalifiseringsplass. (NTB)
Tidspunkt: 17-09-2023 - Kl.15:28 - Kilde: NRK - Info


58. Rapport: Gatelagsatsing sparer staten for nesten 100 millioner kroner
Fotballstiftelsens satsing på gatelag for personer som sliter med rus sparer helse- og kriminalsektoren for nær 100 millioner kroner, viser en ny rapport. Det er Oslo Economics som har gjort funnene som kommer fram i rapporten som ble sluppet onsdag. Der presenteres det konkrete tall som viser at gatelagsmodellen er til god nytte for personer med rusproblemer. – I fjor trente rundt 1200 spillere med rusrelaterte utfordringer med gatelagene. Av disse sier 84 prosent at de ruser seg mindre, mens 240 kom over i lønnet arbeid og skolegang. Resultatene er det ikke bare vi som mener er enestående for rusfeltet, sier Arne Knoph, som er daglig leder for Fotballstiftelsen. Gatelagsatsingen ble startet i 2011 og siden har mange norske klubber meldt seg inn. fredrikstad fotballklubb var først ute med å skape sitt eget gatelag. Nå har Oslo Economics regnet ut hva prosjektet har spart helse- og kriminalsektoren for. Tallene viser at den samlede samfunnsøkonomiske gevinsten estimeres til å være 430 millioner kroner i året. Samtidig skal det spare den norske stat for nær 100 millioner i utgifter. – Hovedkonklusjonen til Oslo Economics er at gatelagprosjektet har vist seg å være et samfunnsøkonomisk regnestykke med positivt fortegn på absolutt alle områder, sier Knoph. (NTB)
Tidspunkt: 13-09-2023 - Kl.09:24 - Kilde: NRK - Info


59. fredrikstad forsterker i opprykksjakten – henter danske på lå
fredrikstad har hentet danske Mikkel Lassen (22) på lån fra AC Horsens. Forsvarsspilleren har signert en låneavtale ut 2023-sesongen. 1.-divisjonsklubben har også sikret seg opsjon på kjøp. – Jeg er utrolig glad for muligheten til å komme til fredrikstad. fredrikstad er en klubb med gode verdier og gode mennesker. Klubben er i gang med et enormt spennende prosjekt som jeg gleder meg til å være en del av, sier Lassen til klubbens sider. Dansken fikk 22 seriekamper for Horsens på øverste nivå i Danmark forrige sesong. fredrikstad jakter en retur til Eliteserien etter 11 års spill i de nedre divisjonene, og ligger på en foreløpig førsteplass etter 19 kamper spilt. Onsdag møter de andreplass Kongsvinger. Begge lagene står med 38 poeng. fredrikstad skriver at det jobbes med at Lassen skal bli spilleklar til toppoppgjøret. (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


60. fredrikstad fikk straffe etter bare elleve sekunder – klatret opp på tabelltopp etter 4-1-seier
fredrikstad vant 4-1 hjemme over Kristiansund i 1. divisjon søndag ettermiddag etter å ha fått et straffespark etter få sekunder. Dermed klatrer FFK opp på tabelltopp i 1. divisjon. Det er imidlertid bare målforskjellen som skiller dem fra Kongsvinger på 2.-plass. Det tok bare elleve sekunder før vertene fikk tildelt straffe etter at KBK-keeper Serigne Mor Mbaye meide ned Sondre Sørløkk. Sistnevnte stormet inn i 16-meteren. Jóannes Bjartalíd gikk fram til krittmerket og sendte vertene komfortabelt i ledelsen etter bare ett minutt og 39 sekunder. Vondt ble til verre for KBK da Sebastian Jarl karatesparket Patrick Metcalfe i hodet og fikk bøte med direkte rødt kort etter bare tolv minutter. Likevel var det gjestene som kunne juble ni minutter senere da kaptein Dan Peter Ulvestad beinet inn utligningen på en corner. Etter hvilen headet imidlertid Oscar Aga FFK opp i ledelsen igjen, før Sørløkk økte til 3-1 sju minutter senere. Med fem minutter igjen på klokka fastsatte veteran Henrik Kjelsrud Johansen resultatet for vertene.
Tidspunkt: 20-08-2023 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


61. Kongsvinger reddet uavgjort borte mot Sogndal – Ranheim endte KFUMs seier
Vegard Hansens Kongsvinger spilte 3-3 borte mot Sogndal i 1. divisjon lørdag ettermiddag, mens Ranheim knuste KFUM 4-2 på hjemmebane. Kongsvinger topper likevel 1.-divisjonstabellen med tre poeng ned til fredrikstad på 2.-plass, som riktig nok har én kamp mindre spilt. De tar imot Kristiansund på søndag. I Trondheim tok Ranheim en stor skalp da de satte en stopper for KFUMs seiersrekke med 4-2-triumf. Oslo-laget sto med fire strake seire, og ni seire på sine siste ti kamper, før de gjestet Ranheim. (NTB)
Tidspunkt: 19-08-2023 - Kl.15:03 - Kilde: NRK - Info


62. Varslet om økse­angrep
Raymond Myhre fra fredrikstad sier at han ble oppringt av kameraten sin som ble angrepet med øks på en seilbåt midt i Atlanterhavet. Da tok han grep for å redde livet hans.
Tidspunkt: 15-08-2023 - Kl.21:43 - Kilde: Dagbladet - Info


63. Nysignering reddet kampen for FFK - fortsatt på tabelltopp
Sondre Sørlokk debuterte for FFK sist fredag og fikk sin første kamp på fredrikstad Stadion onsdag kveld. Der ble han den store helten med to mål da de røde og hvite snudde kampen og slo Bryne 2-1. Klubben fra Jæren tok ledelsen ved Pål Aamodt like etter pause, men i løpet av seks minutter snudde Sørlokk kampen. fredrikstad beholder med det tabelltoppen i 1. divisjon, ett poeng foran Kongsvinger.
Tidspunkt: 09-08-2023 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


64. Storseier til Kongsvinger
Kongsvinger viste virkelig muskler da de vartet opp med 4-1-seier over Ranheim på bortebane onsdag kveld. Martin Andersen, Ludvig Langrekken, Vegard Leikvoll Moberg og Elias Myrlid scoret målene for gjestene, mens Arne Gunnes satte inn Ranheims scoring. Kongsvinger ligger som nummer to i 1. divisjon. De er poenget bak ligaleder fredrikstad.
Tidspunkt: 09-08-2023 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


65. Uno-X med ny signering
Jonas Iversby Hvideberg går fra Team DSM til Uno-X før neste sesong, det opplyser det norske laget torsdag morgen. 24-åringen fra fredrikstad syklet for Uno-X mellom 2018 og 2019, og har nå signert en kontrakt ut 2026. Hvideberg blir Uno-X sin tredje signering siden overgangsvinudet i sykkel åpnet tirsdag. Fra før har Andreas Leknessund og danske Magnus Cort signert for laget..
Tidspunkt: 03-08-2023 - Kl.06:28 - Kilde: NRK - Info


66. Drage til Gibraltar
Thomas Drage (31) har sluttet seg til gibraltiske Europa Point FC. Han tilbrakte de siste sesongene i fredrikstad. Overgangen ble klar på Drages første dag som klubbløs etter tiden i FFK. Midtbanespilleren fra Mosjøen fikk bare fire kamper i årets 1. divisjon. – Jeg hadde flere klubber å velge mellom i både Norge og Sverige, men det føles spennende å ta steget ut i Europa og spille i Gibraltar. Jeg liker dette prosjektet, sier Drage i en uttalelse. Han har tidligere spilt for Tromsø (2010-15), Sogndal (2015), Varberg (2016), Falkenberg (2016-17) og Bodø/Glimt (2017-18). Drage dro til fredrikstad i 2019. Europa Point FC endte opp med å bli Gibraltars dårligste ligalag sist sesong. (NTB)
Tidspunkt: 01-08-2023 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


67. Rosenborg-spiss lånes ut til fredrikstad
Rosenborgs Oscar Aga lånes ut til 1.-divisjonsklubben fredrikstad ut året. Det bekrefter klubben på sin nettside. – Rosenborg og fredrikstad er enige om et utlån for Oscar Aga ut 2023, skriver trønderne. Aga har slitt med å spille seg inn i Rosenborg-laget og har bare startet tre kamper denne sesongen. Han har imidlertid fått en rekke innhopp og har totalt notert seg med to mål på 14 kamper i serie og cup. 22-åringen gjorde i mars overgang fra svenske Elfsborg til Rosenborg, men lånes allerede ut til fredrikstad.
Tidspunkt: 26-07-2023 - Kl.19:52 - Kilde: NRK - Info


68. Håndball: Vipers starter hjemme mot Byåsen
Regjerende seriemester i håndball for kvinner, Vipers Kristiansand, åpner kommende sesong hjemme mot Byåsen. Eliteserien for kvinner er utvidet fra 12 til 14 lag. Slik spilles 1. serierunde, søndag 30. august (18.00): fredrikstad – Tertnes, Larvik – Aker, Oppsal – Molde, Vipers Kristiansand – Byåsen, Fana – Gjerpen 18.30, Follo – Sola 18.30, Romerike – Storhamar 18.30. Siste serierunde er lagt til 21. april neste år. Der spiller Vipers Kristiansand borte mot Follo. Vipers vant også NM, elitesluttspillet og mesterligaen sesongen 2022/23. (NTB)
Tidspunkt: 14-06-2023 - Kl.09:54 - Kilde: NRK - Info


69. Politiet nakenvisiterte Start-supporter
Under søndagens kamp mellom fredrikstad og Start ble en Start-supporter nakenvisitert av en sivil politimann. Vedkommende ønsker å anmelde tjenestemannen.
Tidspunkt: 13-06-2023 - Kl.17:31 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


70. Tok med flaskekaster på cupkamp
Fotballdommer Rohit Saggi (31) hadde onsdag et møte med tenåringen som kastet en flaske på ham. Flaskeepisoden skjedde etter kampslutt i Stabæks 2-1-seier over Vålerenga i slutten av mai. Da dommertrioen var på vei mot spillertunnelen, kastet en mindreårig publikummer en flaske som traff Saggi i hodet, som førte til en mindre hjernerystelse. Tilskueren er utestengt fra Nadderud ut året. De siste dagene har Saggi snakket med foreldrene til vedkommende, og da han ble oppnevnt som dommer i NM-kampen mellom fredrikstad og Viking, spurte han om flaskekasteren ville være med, skriver Saggi på sin Instagram-konto. «Vi la vekk flaskehendelsen hele dagen. Vi hadde fokus på veien fremover. Det føltes både riktig og bra», skriver Saggi. (NTB)
Tidspunkt: 09-06-2023 - Kl.08:24 - Kilde: NRK - Info


71. Supporterbuss angrepet: Én på legevakta
En fredrikstad-supporterbuss skal ha blitt angrepet på vei hjem fra bortekamp. Én skal være sendt til legevakta.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.21:52 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


72. Raser: - Ikke greit!
En fredrikstad-supporterbuss skal ha blitt angrepet på vei hjem fra bortekamp. Én skal være sendt til legevakta.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.21:52 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


73. Vålerenga møter Lyn i andre runde i NM for menn
Oppsettet for den andre runden i cupen ble klart torsdag kveld. 15 av 16 lag fra Eliteserien gikk videre fra den første runden, hvor Sandefjord var det eneste laget som ble slått ut. Deres overmenn, Eik Tønsberg, møter Strømsgodset i andre runde. Av de største kampene blir trolig kampen mellom Lyn og Vålerenga. De to Oslo-lagene har møttes tre ganger i cupen siden Lyn rykket ned fra Eliteserien i 2009, sist i 2021. Hele oppsettet ser slik ut: Skjervøy – Alta Tromsdalen – Tromsø Mjølner – HamKam Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Molde Byåsen – Aalesund Strindheim - Ranheim Stjørdals/Blink – Rosenborg Levanger – Kristiansund Brattvåg – Hødd Fjøra – Brann Lysekloster - Sogndal Fana – Åsane Stord – Haugesund Sotra – Sandnes Ulf Vidar – Viking Vard Haugesund – Bryne Arendal – Jerv Notodden – Odd Halsen - Start Eik Tønsberg - Strømsgodset Ørn Horten – fredrikstad Gjøvik/Lyn - Kongsvinger Gjelleråsen – KFUM Ull/Kisa – Lillestrøm Strømmen - Mjøndalen Frigg – Sarpsborg 08 Bærum – Skeid Lyn – Vålerenga Grorud – Raufoss Kjelsås – Stabæk Kvik Halden - Moss
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


74. Kristiansund med ny seier – Mjøndalen slo Jerv
Kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. Onsdag ble det 2-1 mot Sogndal, mens Mjøndalen slo Jerv 3-2. Kristiansund rykket ned fra Eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. Med triumfen mot Sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene. Vegard Hansens Kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med Sandnes Ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. Kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong. Mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag Jerv. Avgjørelsen falt tre minutter før slutt, da Kristian Lien scoret på sin egen retur fra straffespark. Lien nettet to ganger i seieren. Hødd og Ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i Ulsteinvik. Der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder Ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. Hødd er poenget bak. Bryne og fredrikstad spilte 0-0, mens KFUM Oslo mistet seieren fire minutter på overtid da Start berget 2-2. Det endte også 2-2 mellom Skeid og Moss, mens kampen mellom Raufoss og Åsane forble målløs. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - Info


75. Nielsen fikset mer FFK-jubel
Mjøndalen-keeper Thomas Kinn sto lenge som en levende vegg, men måtte til slutt gi tap da Mads Nielsen fikset 1-0-seier for fredrikstad i 1. divisjon mandag. Scoringen som til slutt skilte lagene kom med 17 minutter igjen å spille. Ludvig Begby slo et glimrende frispark, som Nielsen ekspederte kontant videre i mål. Forsvarsspillet til Mjøndalen var ikke imponerende ved den anledningen. Hjemmelaget leverte i det hele tatt en relativt blodfattig forestilling på eget gress. Også før scoringen var det nemlig fredrikstad som skapte de klart største farlighetene. I første omgang vartet hjemmelagets keeper Kinn opp med to kjemperedninger som nektet gjestene uttelling. (NTB)
Tidspunkt: 24-04-2023 - Kl.19:06 - Kilde: NRK - Info


76. Herrem strålte mot Fana
Camilla Herrem ble toppscorer da Sola vant den første kvartfinalen i håndballsluttspillet over Fana, melder NTB. De gulkledde vant til slutt 28-25. Herrem endte på sju mål. Kvartfinalen avgjøres i best av tre kamper. Storhamar vant sin kvartfinalekamp mot fredrikstad 33-27.
Tidspunkt: 19-04-2023 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


77. Slik spilles 1. runde i cupen
Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart. Slik spilles kampene. Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid. Hammerfest – Tromsø, Alta – Bossekop, Finnsnes – Skjervøy, Fløya – Tromsdalen, Mjølner – Harstad, Mosjøen – Bodø/Glimt Junkeren – Innstranda Rana – Stjørdals/Blink Verdal – Ranheim Trygg/Lade – Rosenborg Orkla – Levanger Melhus – Kolstad Nardo – Byåsen Strindheim – Træff Tomrefjord – Kristiansund Surnadal – Molde Herd – Brattvåg Spjelkavik – Hødd Eid – Aalesund Fjøra – Florø Førde – Sogndal Fyllingsdalen – Sotra Loddefjord – Åsane Frøya – Brann Stord – Sandviken Lysekloster – Os Bjarg – Fana Forus/Gausel – Viking Rosseland – Bryne Djerv 1919 – Sandnes Ulf Staal Jørpeland – Haugesund Brodd – Vidar Vard Haugesund – Egersund Fløy – Start Randesund – Arendal Mandalskameratene – Jerv Urædd – Odd Pors – Notodden Halsen – Fram Flint – Ørn Horten Eik Tønsberg – Sandefjord Drammens BK – Mjøndalen Åssiden – Stabæk Hønefoss – KFUM Heming – Strømsgodset Holmlia – Skeid Lokomotiv Oslo – Ull/Kisa Follo – Kjelsås Frigg – Ullern Asker – Bærum Nordstrand – Lyn Fu/Vo – Sarpsborg 08 Skjetten – Grorud Skedsmo – Lillestrøm Gjelleråsen – Lørenskog Eidsvold Turn – Strømmen Nybergsund – HamKam Lillehammer – Kongsvinger Brumunddal – Raufoss Elverum – Gjøvik/Lyn Råde – Vålerenga Sprint-Jeløy – fredrikstad Drøbak/Frogn – Moss Kråkerøy – Kvik Halden Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april. Finalen går i slutten av mai. Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene. (NTB)
Tidspunkt: 12-04-2023 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


78. Fotballtreneren Tony Knapp er død
Den tidligere meritterte Viking-treneren Tony Knapp er død, 86 år gammel. – Han sovnet stille inn natt til onsdag, sier sønnen Christian Knapp til Stavanger Aftenblad. Knapp trente Viking i perioden 1978 til 1981, og det ga resultater. Viking vant «The Double» i 1979 og tok sølv i serien i 1981. Knapp var selv profesjonell fotballspiller i blant annet Leicester, Southampton og Coventry, før han etter hvert ble trener. Han var landslagstrener på Island i to perioder, fra 1974 til 1977 og fra 1984 til 1985. I 1982 trente han fredrikstad, og i 1986 trente han Brann til opprykk og til sølv i serien i 1987.
Tidspunkt: 22-03-2023 - Kl.12:32 - Kilde: NRK - Info


79. Dansk avis: Høgmo aktuell som ny Midtjylland-trener
Per-Mathias Høgmo skal være på plass i Danmark for å forhandle fram en avtale for å bli Midtjyllands nye trener, ifølge Ekstra Bladet. Tirsdag fikk spanjolen Albert Capellas sparken i Midtjylland, og ifølge Ekstra Bladet skal Høgmo være svært nær å bli klubbens nye trener. Det var Herning Folkeblad som først meldte at han var en kandidat til jobben. Høgmo har hatt stor suksess som trener for svenske Häcken, og klubben vant i fjor Allsvenskan for første gang. I januar forlenget han kontrakten til ut 2024, men nå kan det gå mot klubbskifte for veteranen. Nylig tok han Häcken til semifinale i cupen. Høgmo har tidligere vært norsk landslagssjef og trent Tromsø, Rosenborg og fredrikstad i norsk fotball.
Tidspunkt: 15-03-2023 - Kl.10:38 - Kilde: NRK - Info


80. Vipers fosser videre – Storhamar med surt tap
Kristiansand Vipers fortsetter seiersrekken i eliteserien i håndball for kvinner og er nå bare en seier fra å være serievinner. Aker ble slått 42-30 onsdag. Vipers har vært totalt overlegne så langt denne sesongen. Etter 17 kamper har laget til gode å avgi poeng. Laget fra Kristiansand scoret dobbelt så mang emål som Aker i første omgang og gikk til pause med 22-11. En jevnspilt andreomgang var derfor ikke i nærheten av å gi gjestene poeng. Tidligere onsdag kveld ble det kjent at Ragnhild Valle Dahl forlater Vipers etter sesongen. Hun har signert for danske Odense, som fra neste sesong trenes av nåværende Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad. I Bergen kom dagens store overraskelse. Tabelltoer Storhamar gikk på en blemme da Fana vant 30-27. Dermed økte luken opp til Vipers, som er ni poeng foran med fem runder igjen. Øvrige kamper onsdag: Romerike Ravens - Sola 31-32 og fredrikstad - Molde 30-37. (NTB)
Tidspunkt: 15-02-2023 - Kl.19:36 - Kilde: NRK - Info


81. Vålerenga forverret Frisk-krisen – Oilers fortsatte superformen
Vålerenga vant 3-1 og påførte Frisk Asker mer smerte i ishockeyens eliteserie. Stavanger Oilers topper tabellen etter nok en seier. Ringerike måtte se seg slått 4-0 av fjorårets serievinner. I bra form er også Sparta. Tabelltoeren fra Sarpsborg fikk med seg 4-1 borte mot Lillehammer torsdag. Straffeslag måtte til for å skille Stjernen og Storhamar i fredrikstad. Der var gjestene best og vant kampen 3-2. I torsdagens bunnkamp vant Grüner 5-2 hjemme mot Manglerud Star.
Tidspunkt: 26-01-2023 - Kl.20:32 - Kilde: NRK - Info


82. Booth-scoring i debuten for Storhamar – vant mot Stjernen
Tidligere NHL-spiller David Booth scoret i sin første kamp i Storhamar-drakta. Hamar-klubben vant overbevisende 5-1 mot Stjernen i eliteserien i ishockey. fredrikstad-laget kom fra en sterk borteseier mot rival og serieleder Sparta, men har slitt voldsomt mot Storhamar denne sesongen. Hedmarkingene hadde tatt åtte av totalt ni poeng på de tre første oppgjørene klubbene imellom. Etter en målløs første periode satte Patrick Thoresen pucken i mål allerede halvminuttet etter pausen. Poengkongen noterte seg for sitt niende mål for sesongen. Sju minutter senere doblet Peter Quenneville ledelsen i overtallsspill. Canadieren har scoret i fire strake kamper. Senere i andre periode var 28-åringen servitør da Jacob Berglund la på til 3-0. Den 38-årige amerikaneren David Booth tegnet seg på scoringslisten i tredje periode i sin første kamp for Storhamar. Austin Cangelosi reduserte for Stjernen, før Jacob Noer fastsatte resultatet til 5-1.
Tidspunkt: 28-12-2022 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


83. Brann hentet sportslig leder hos toppserierival
Aleksander Olsen (38) er ansatt som ny sportslig leder for Branns kvinnelag i fotball. Han kommer fra en trenerrolle i Kolbotn. Brann bekrefter signeringen av Olsen på sine nettsider fredag. – Jeg gleder meg fryktelig til å komme i gang, og bli kjent med hele klubben. Brann som klubb og Bergen er noe mange fotballfolk drømmer om å være en del av, sier Olsen i en uttalelse. 38-åringen har blant annet fotballens høyeste trenerutdanning og i tillegg en mastergrad i coaching og psykologi ved Norges idrettshøgskole. Olsen har en fortid i ulike trenerroller i Vålerenga og fredrikstad. (NTB)
Tidspunkt: 23-12-2022 - Kl.12:38 - Kilde: NRK - Info


84. Mæland blir Moes assistent i Molde
Eirik Mæland (33) er klar for Moldes trenerteam etter suksessen i Kongsvinger. Han blir Erling Moes assistent. – Det føles veldig godt. Molde er regjerende seriemestere og har vært den beste klubben i Norge de ti siste årene. For meg er dette er kjempemulighet og en mulighet det var umulig å si nei til. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Mæland til klubbens nettsider. 33-åringen har vært hovedtrener i 1.-divisjonslaget Kongsvinger de to siste sesongene. Denne sesongen tok han KIL til opprykksfinale hvor det ble tap for Start. Mæland har tidligere vært i Haugesund, fredrikstad og Kongsvinger som spiller. – Vi er kjempefornøyde med å få dette i boks. Det er Eirik vi har ønsket og jobbet med i høst. Det var godt å få førstevalget på plass når vi skulle ha inn en ny mann til å hjelpe oss fremover mot neste år. Dette blir kanonbra, sier Erling Moe. (NTB)
Tidspunkt: 13-12-2022 - Kl.16:29 - Kilde: NRK - Info


85. Slik spilles 1. divisjon i 2023
Kristiansunds vei tilbake til Eliteserien i fotball starter med hjemmekamp mot fredrikstad. Start møter Moss borte i 1. serierunde. 1. divisjon for menn starter 10. april og avsluttes 12. november. Fredag ble terminlisten offentliggjort. Hødd og Moss er nyopprykkede i divisjonen. Jerv og Kristiansund kommer ned fra Eliteserien. Slik spilles første runde (10. april): Bryne – Kongsvinger, Hødd – Raufoss, Jerv – Ranheim, KFUM Oslo – Sogndal, Mjøndalen – Åsane, Kristiansund – fredrikstad, Start – Moss, Sandnes Ulf – Skeid. I Norge knyttes det også stor forventning til hvem som møtes på «fotballens festdag» 16. mai. Den runden ser slik ut: Moss – Åsane, Bryne – Jerv, fredrikstad – KFUM Oslo, Kongsvinger – Skeid, Kristiansund – Ranheim, Mjøndalen – Raufoss, Sogndal – Hødd, Start – Sandnes Ulf. Siste serierunde ser slik ut: fredrikstad – Jerv, Kongsvinger – Moss, Ranheim – Hødd, Raufoss – Bryne, Skeid – Kristiansund, Sogndal – Mjøndalen, Start – KFUM Oslo, Åsane – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 09-12-2022 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


86. Vipers overlegne – disse lagene er klare for sluttspillet i NM
Vipers Kristiansand er klare for semifinale i håndball-NM etter de på overbevisende vis vant 40–24 over fredrikstad på bortebane. Samtlige kvartfinaler gikk onsdag. Sola gikk seirende ut over Fana i Bergen . Aker fikk det tøft mot Storhamar- Laget fra Hamar vant med hele 16 mål. Byåsen tar imot Molde til den siste kvartfinalen senere onsdag kveld (20.00). Det blir finalehelg i Arendal i februar, med semifinaler og finale både for kvinner og menn.
Tidspunkt: 07-12-2022 - Kl.20:43 - Kilde: NRK - Info


87. Vipers slo Sola med elleve mål og sin sjuende strake seier
Vipers Kristiansand tok sin sjuende seier av sju mulige da Sola ble sendt hjem med et 25-36-tap i eliteserien i håndball for kvinner. Vipers Kristiansand tok imot Sola og det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Ole Gustav Gjekstads mannskap stoppet ikke før de var elleve mål foran. Landslagsspiller Ragnhild Valle Dahl ble toppscorer med ti mål, mens hos Sola var det Live Rushfeldt Deila som ble toppscorer med fire fulltreffere. Storhamar slo til borte mot fredrikstad og Hamar-laget vant med 27-22. Olivia Löfqvist ble toppscorer for gjestene med sju mål. Byåsen tapte en spennende og kamp borte mot Fana. Laget fra Trondheim var i tomålsledelse sju minutter før slutt, men måtte se at Fana stakk av med en 28-27-seier anført av toppscorer Aurora Hatle som stoppet på ti mål. Volda tok imot Molde, men måtte se at serietoerne var minst ett nummer for store og vant 38-22. Sherin Obaidli var kampen dominerende spiller med elleve mål. Søsteren Mona stoppet på ni mål. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2022 - Kl.19:52 - Kilde: NRK - Info


88. Stjernen vant etter 39 straffebom
Stjernen vant 3–2 over Frisk Asker etter en langvarig og bomrik straffeslagskonkurranse. Laget fra fredrikstad ledet 2–0 på hjemmebane, men Mikkel Christiansen og Anton Holm satte inn to raske mål for Frisk Asker like før kampslutt. Spilleforlengelsen på fem minutter var målløs, og kampen måtte derfor avgjøres med straffeslagskonkurranse. Keeperne stengte målet helt og først etter hele 39 bomforsøk satte Stjernens Håkon Imset Stormli pucken i nettet og sikret hjemmelaget seieren. Stjernen stoppet med det tapsrekken på tre kamper, og ligger seks poeng bak tabelltopp Sparta. Frisk Asker ligger på femteplass etter 21 spilte kamper. I Oslo vant Ringerike Panthers 7–3 over Manglerud Star lørdag kveld. På Lillehammer leder hjemmelaget 1–0 over Stavanger Oilers etter scoring i overtallsspill ved Nick Dineen.
Tidspunkt: 19-11-2022 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


89. fredrikstads nye trener anmeldt etter bytur – skal ha vært aggressiv og voldelig
Tirsdag ble Mikkjal Thomassen presentert som fredrikstads nye hovedtrener. Det skjer samtidig som 46-åringen er anmeldt for trusler hjemme på Færøyene.
Tidspunkt: 01-11-2022 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


90. Færøysk trener tar over fredrikstad
Færøyske Mikkjal Thomassen er ansatt som ny trener i fotballklubben fredrikstad. 46-åringen ble presentert på en pressekonferanse tirsdag. Joakim Klæboe har ledet 1.-divisjonsklubben den siste tiden etter at Bjørn Johansen fikk sparken i september. Johansen ble ansatt i FFK i 2018 som assistent for Per-Mathias Høgmo. I 2019 tok han over som hovedtrener. Nå er det klart at Mikkjal Thomassen går inn og overtar treneransvaret i fredrikstad fra og med neste sesong. Han kommer fra den færøyske klubben Klaksvik, som han har ledet i sju sesonger. Under Thomassens ledelse har Klaksvik tatt flere ligatitler. I sommer møtte klubben Bodø/Glimt i kvalifiseringen til Champions League. Der gikk Glimt seirende ut, men ikke med mer enn 4-3 sammenlagt over to kamper. fredrikstad endte på tiendeplass i årets 1. divisjon. (NTB)
Tidspunkt: 01-11-2022 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


91. Brann avslutta med stil og poengrekord
Brann slo KFUM 4-1 framfor nesten 13.000 tilskodarar i sesongavslutninga i 1. divisjon, og sette dermed poengrekort for divjonen med 81 - to fleire enn Aalesunds rekord frå 2019. KFUM tok leiinga ved Petter Nosakhare Dahl, men så var det berre Brann. Felix Horn Myhre gav Brann 2-1 ved pause, og Niklas Castro og Bård Finne sette dei to siste på overtid. Stabæk slo Mjøndalen 2-0 og sikra seg den andre opprykksplassen, heile 23 poeng bak Brann. Start, KFUM, Sandnes Ulf og Kongsvinger tar kvalikplassane. Første kamp i kvaliken blir Sandnes Ulf - Kongsvinger. I botnen var alt avgjort før siste runde. Grorud og Stjørdals-Blink rykkjer ned, men begge avslutta med siger - Stjørdals-Blink med 1-0 over Skeid, Grorud med 3-1 over Åsane. Andre resultat i serieavslutninga: Bryne - Sandnes Ulf 0-2, Kongsvinger - fredrikstad 0-1, Raufoss - Sogndal 0-3, Start - Ranheim 2-1. Skeid er på kvalik-plass, og møter Arendal i kamp om ein plass i neste års 1. divisjon.
Tidspunkt: 29-10-2022 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


92. Brann på rekordkurs
Brann slo Skeid 3–0 i 1. divisjon mandag og har fortsatt poengrekorden innen rekkevidde. Kongsvinger styrer mot kvalikspill etter 3–1 over Sandnes Ulf. Niklas Castro og Aune Heggebø scoret målene da Brann tok sesongens 24. seier på eget gress mandag. Castro ble tomålsscorer. Dermed er mannskapet til Eirik Horneland oppe i 75 poeng så langt denne sesongen. Poengrekorden i 1. divisjon tilhørende Aalesund lyder på 79 poeng. Skulle Brann avslutte sesongen med nye trepoengere mot fredrikstad og KFUM Oslo, er den nye rekorden et faktum. Brann skapte nok sjanser til å vinne med langt større sifre mot Skeid, men måtte nøye seg med tre scoringer. Castros frisparkperle midtveis i første omgang var til gjengjeld av det flotte slaget. Stabæk ser ut til å ta den andre direkte opprykksplassen til Eliteserien, og bak der er KFUM og Start klare for kvalikspill. Alt tyder på at Kongsvinger også forlenger sesongen etter siste serierunde etter en sterk 3-1-seier over Sandnes Ulf mandag. (NTB)
Tidspunkt: 17-10-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


93. Vipers sleit mot fredrikstad
Serieleder Vipers Kristiansand tok sesongens femte seier, men måtte virkelig slite med å slå fredrikstad med 33-28 borte i kvinnenes eliteserie håndball. Fra 16-14-ledelse ved pause økte til de til tremålsledelse, men hjemmelaget kom à jour etter drøye ti minutter ut i annen omgang. To kjappe mål fra Marketa Jerabkova ble til 23-21. fredrikstad var derimot seige og klarte å henge seg på til 24-25. Da var derimot slutt og Vipers viste sin styrke og dro ifra til 33-28-seier.
Tidspunkt: 12-10-2022 - Kl.19:44 - Kilde: NRK - Info


94. Viktig Bryne-seier
Bryne tok på sin side en svært viktig seier i nedrykksstriden med 3–1 over fredrikstad på bortebane. Det betyr at jærklubben fortsatt har fire poeng mer enn kvalikplasserte Skeid. Robert Undheim, Rógvi Baldvinsson og Jørgen Voilås scoret målene for Bryne, mens Nicolay Solberg satte inn vertenes ene fulltreffer. (NTB)
Tidspunkt: 10-10-2022 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


95. Blink og Grorud rykket ned etter sterk Skeid-seier
Stjørdals-Blink rykker ned fra 1. divisjon med 1-6-tapet for Sogndal søndag. Skeid slo opprykkskjempende Start 3-2 og sendte både Blink og Grorud ned. Blink og Grorud har slitt stort denne sesongen, og nedrykket for dem begge har lenge vært i emning. Søndag ble skjebnen beseglet da Skeid slo Start. Blink tapte for Sogndal og slår følge med Grorud. Per-Magnus Steiring, Kristoffer Hoven og David Hickson sikret seier for Skeid, mens Joacim Holtan scoret to for et Start-lag som kjemper om opprykk. De sto med fem strake seirer før søndagens kamp. Skeid sikret dermed minst kvalifiseringsplass i årets sesong. Det skiller bare fire poeng opp til fredrikstad på 11.-plass, men de har sammen med Åsane og Bryne én kamp mindre spilt enn Skeid. Bryne ligger poenget foran Skeid før de møter fredrikstad borte mandag. (NTB)
Tidspunkt: 09-10-2022 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - Info


96. Mjøndalen påførte serievinner Branns første tap
Brann gikk på sitt første tap denne sesongen da Mjøndalen vant 3-1 på hjemmebane i 1. divisjon. Dermed glapp muligheten for å bli tidenes første ubeseirede lag i 1. divisjon. – Selv om vi allerede har rykket opp, er det jævlig irriterende å tape. Jeg synes det er forferdelig. De drev med kynisk spill og brukte mye tid på alle dødballer. Det var ikke vår beste kamp, sa Branns Ole Didrik Blomberg til Discovery. Meinhard Olsen sendte vertene i ledelsen allerede etter syv minutter, før Svenn Crone utlignet for Brann like etter pause. Kristian Lien sørget for stor jubel fra hjemmefansen etter 75 minutter, da han kom seg fri rett utenfor 16-meteren, dro med seg ballen inn i feltet og avsluttet i mål. Erik Stavås Skistad fastslo resultatet på overtid. Brann jakter fremdeles poengrekorden i 1. divisjon, som nå tilhører Aalesund. Den ble satt i 2019 og lyder på 79 poeng med 25 seirer, fire uavgjort og ett tap. Brann står med 72 poeng etter 23 triumfer, tre uavgjort og ett tap. Aldri har noen gått ubeseiret gjennom en sesong i 1. divisjon og med lørdagens tap ble ikke Brann det første. Bergenslaget må vinne alle kampene mot Skeid (h), fredrikstad (b) og KFUM Oslo (h) om det skal bli 26 seirer og ny rekord i divisjonen. Brann har allerede slått Bodø/Glimts målrekord på 83. Bergenslaget har satt 85 baller i mål. Seieren gjør at Mjøndalen er poenget bak Kongsvinger på den siste kvalifiseringsplassen til opprykk. Både Kongsvinger og Ranheim (7.-plass) har 40 poeng med én kamp mindre spilt enn Mjøndalen.
Tidspunkt: 08-10-2022 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


97. Tolv strake seirer for Brann – Skeid slo Bryne
Bård Finne scoret hattrick da Brann slo Stjørdals-Blink 5-0 og tok sin tolvte strake seier i 1. divisjon. Blink kjemper en innbitt kamp for å unngå nedrykk. Stjørdalsklubben har åtte poeng opp til Skeid på kvalifiseringsplass med fire kamper igjen av sesongen. Dermed begynner det å se tøft ut for trønderne. Søndag møtte de overlegne Brann, som allerede har sikret opprykket til Eliteserien. Finne, Aune Heggebø og Mathias Rasmussen sto for scoringene for de rødkledde vertene som jublet for sin 23. seier for sesongen. Bergenserne står fortsatt uten tap og har spilt uavgjort i tre kamper. De møter Mjøndalen borte i neste kamp, mens Blink reiser til Sogndal. Skeid tok tre svært viktige poeng da Bryne ble slått 3-0. Johnny Buduson, Maxwell Effiom og David Hickson scoret målene for Oslo-klubben. Håvard Åsheim og Riki Alba sørget for at fredrikstad tok tre poeng med 2-1-seier hjemme over Mjøndalen. Adrian Aleksander Hansen scoret bruntrøyenes mål. Laget har fire poeng opp til kvalifiseringsplass til Eliteserien med én kamp mer spilt en flere av sine rivaler. (NTB)
Tidspunkt: 02-10-2022 - Kl.14:21 - Kilde: NRK - Info


98. Poengdeling mellom Skeid og fredrikstad
Skeid var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 3-3 mot fredrikstad i 1. divisjon i fotball. Bare noen minutter ut i kampen fikk fredrikstad straffespark, og Thomas Drage scoret fra ellevemetersmerket. Johnny Buduson utlignet til 1-1 da han satte ballen i mål allerede etter ti minutters spill. Riki Alba sørget for ledelse på nytt da han satte inn 2-1-målet et kvarter før hvilen. Kristoffer Hoven utlignet til 2-2 etter et kvarter av andre omgang, og innbytter Simen Kvia-Egeskog sendte Skeid i ledelsen etter 73 minutter. Ett minutt før slutt utlignet innbytter Olav Øby for fredrikstad.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.16:13 - Kilde: NRK - Info


99. Bullen enkelt videre til VM-semifinale
Grace Bullen tok seg enkelt videre til semifinale i VM i bryting. Mongolske Erdenesuvd Bat Erdene ble en lett match for 25-åringen fra fredrikstad, som vant 12-0. I semifinalen møter hun førsteseedede Jowita Maria Wrzesien fra Polen. Kampen går onsdag ettermiddag. Se direkte fra bryte-VM her:
Tidspunkt: 14-09-2022 - Kl.10:25 - Kilde: NRK - Info


100. FFK kvitter seg med treneren
Bjørn Johansen er ferdig som hovedtrener for fredrikstad. Det opplyser klubben i en pressemelding mandag kveld. – FFK og Bjørn Johansen har i dag avsluttet samarbeidet og «Bummen» forlater stillingen som hovedtrener med umiddelbar virkning, skriver klubben. FFK ligger på en skuffende 12.-plass i førstedivisjon etter 24 runder. 1-2-tapet hjemme mot Sandnes Ulf ble det siste Johansen gjorde som FFK-trener. Johansen ble ansatt i FFK i 2018 som assistent for Per-Mathias Høgmo. I 2019 tok han over som hovedtrener. – Vi håpet i det lengste å se en positiv utvikling, men etter en så lang periode med sviktende prestasjoner og resultater, ser vi behovet for en endring. Vi takker Bjørn for innsatsen i FFK i nesten fem år, vi har hatt mange flotte og minnerike øyeblikk sammen og ønsker han masse lykke til videre i karrieren, sier styreleder Jostein Lunde i en kommentar.
Tidspunkt: 12-09-2022 - Kl.20:20 - Kilde: NRK - Info


101. Brann-maskinen durar vidare
Brann er framleis utan tap i 1. divisjon, og slo Raufoss 3–0 i Bergen søndag. Fredrik Pallesen Knudsen gav Brann 1–0 i første omgang, og Aune Heggebø plussa på med to mål i løpet av dei ti siste minutta. Brann har 16 poeng ned til Ranheim på andreplass og 18 til Sandnes Ulf på tredje etter 19 serierundar. Både Ranheim og Ulf tapte poeng søndag. Ranheim spela 1–1 i fredrikstad, og Ulf tapte 2–3 for KFUM Oslo. KFUM avgjorde med tre mål på fem minutt midt i andre omgang, og er nummer fire. Stabæk forverra sin situasjon ved å tape 2–3 for nedrykkstrua Stjørdals-Blink, og slapp Sogndal heilt opp i ryggen. Sogningane slo til med 4–0 i bortekampen mot Mjøndalen. Grorud er solid plassert i botnen, og er framleis utan siger etter 1–2 for Bryne. Også Blink er under streken, trass sigeren, ettersom Skeid slo Åsane 2–0.
Tidspunkt: 14-08-2022 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


102. Start smadret Bryne
I Kristiansand bød Start opp til festfotball. Gjestene Bryne ble tidlig tvunget over på defensiven, og scoringer av Mathias Grundetjern og Zakaria Sawo sørget for 2-0-ledelse til hjemmelaget halvveis. I annen omgang fortsatte kampen i samme spor. Et selvmål samt scoringer av Eirik Schulze, nevnte Grundetjern og Bjarni Antonsson ga en svært komfortabel og fortjent 6-0-seier. Start klatret dermed til sjuendeplass på tabellen og jakter lagene på kvalikplassene. Åsane klatret forbi fredrikstad til 11.-plass på tabellen med 4-3-seier over laget fra plankebyen mandag. Ryan Doghman ble matchvinner for gjestene. Før pause hadde fredrikstad fått midtstopper Oscar Jansson utvist etter at han stanset målscorer Myklebust i scoringsposisjon. Tabelljumbo Grorud yppet seg på sin side hjemme mot Kongsvinger, men måtte tåle et nytt tap. Kampen endte 2-1 til KIL etter at Mathias Bringaker og Harald Holter sto bak gjestenes scoringer. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2022 - Kl.18:15 - Kilde: NRK - Info


103. Topplagene fikk slite – Eggen Rismark fikset sen Ranheim-jubel
Topplagene Ranheim og Sandnes Ulf fikk det tøft i mandagens serierunde. Ranheim berget likevel seieren mot Mjøndalen og klatret med det forbi Ulf til annenplass på tabellen. Sandnes Ulf måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Skeid. Dermed har Ranheim i øyeblikket ett poeng til gode i kampen om den andre direktebilletten til neste års eliteserie. Fjerdeplasserte Stabæk, som ikke spilte mandag, er tre poeng bak trønderklubben. Mandag tok Mjøndalen ledelsen mot Ranheim tidlig i annen omgang. Scoringen til Brinder Singh kom mot spillets gang og satte en støkk i hjemmepublikummet. Hjemmelaget brukte samtidig kun seks minutter på å utligne ved Vegard Erlien, og siden havnet det aller mest om Ranheims jakt på seieren. Belønningen kom med ni minutter igjen å spille. Da ruvet Christian Eggen Rismark i lufta og stanget inn seiersmålet. Øvrige resultater mandag: Åsane - fredrikstad 4-3 Grorud - Kongsvinger 1-2 (NRK/NTB)
Tidspunkt: 08-08-2022 - Kl.18:09 - Kilde: NRK - Info


104. Raufoss med i kampen om kvalifiseringsplass
Raufoss har bare ett poeng opp til Mjøndalen på kvalifiseringsplass i 1. divisjon etter å ha slått til med sterke 4-0 på bortebane over fredrikstad. Nicolai Fremstad ga gjestene en strålende start med å sette 1-0 etter ti minutter. Etter kampen har alle lagene i 1. divisjon spilt 16 kamper. Brann leder med 11 poeng foran Ranheim. Sandnes Ulf, Stabæk, Sogndal og Mjøndalen er på kvalifiseringsplassene om opprykk. Stjørdals-Blink og Grorud er på direkte nedrykk, mens Skeid er på kvalifiseringsplass.
Tidspunkt: 27-07-2022 - Kl.19:19 - Kilde: NRK - Info


105. Brann ydmyket FFK i cupen
Niklas Castro og Felix Horn Myhre gjorde veien til 4. runde i cupen komfortabel for Brann med hver sin måldobbel da fredrikstad ble banket 6-0. Med 2-0-ledelse med seg inn til pause fortsatte Brann å styre på eget gress også etter hvilen. Midtbanemann Felix Horn Myhre scoret sine to første mål i Brann-trøya. To minutter ut i omgangen banket han inn 3-0 fra omkring ti meter. Drøyt ti minutter senere satte han inn 4-0 etter flott Brann-spill. Ydmykelsen ble total for FFK da Aune Heggebø og Niklas Jensen Wassberg scoret hvert sitt mål i sluttminuttene. Castro sørget for 2-0-ledelse til halv tid. Først på straffespark, og deretter var han kald da han gjorde utgangspunktet til fredrikstad enda vanskeligere tre minutter før pause. (NTB)
Tidspunkt: 30-06-2022 - Kl.19:07 - Kilde: NRK - Info


106. Flytrøbbel forsinker Branns cupkamp
NM-oppgjøret mellom Brann og fredrikstad er forskjøvet med én time etter at FFKs flyavgang til Bergen ble utsatt. Det opplyser Brann på sine nettsider. Kveldens cupkamp får avspark klokken 19.00. – fredrikstad har fått problemer med et utsatt fly, og derfor er vi blitt enige med fredrikstad og NFF om at vi skyver tidspunktet for avspark med 60 minutter, sier Branns daglig leder Christian Kalvenes. Han begrunner utsettelsen med at den gir begge lag best mulig forberedelser til kampen. Vinneren går til fjerde runde i fotball-NM. (NTB)
Tidspunkt: 30-06-2022 - Kl.10:30 - Kilde: NRK - Info


107. Thomas Rekdal klar for Odd
Thomas Rekdal returnerer til Norge etter tre år i tysk fotball og skal framover spille for Odd i Eliteserien. Overgangen blir gjennomført 1. august. Odd bekrefter signeringen på en pressekonferanse torsdag formiddag. Rekdal har inngått en avtale på tre år etter å ha vært på prøvespill i Skien-klubben den siste tiden. 21-åringen har vært i både Mainz og Stuttgart i Tyskland. Midtbanespilleren fikk derimot aldri muligheten til å debutere for førstelaget til noen av klubbene. Rekdal har vært kaptein for en rekke aldersbestemte landslag for Norge, og vender nå hjem til Norge for å få fart på karrieren igjen. Han spilte for fredrikstad før han meldte overgang til Mainz i 2019. Unggutten er nevø av Rosenborg-trener Kjetil Rekdal. (NTB)
Tidspunkt: 30-06-2022 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


108. Koronautbrudd i Åsane – flere spillere smittet
Dagen etter seieren mot Sandnes Ulf, har flere Åsane-spillere tirsdag fått påvist koronavirus. Nå tar 1. divisjonsklubben grep for å hindre et større utbrudd. Det bekrefter lagets trener Morten Røssland til BA tirsdag. – Foreløpig er det en situasjon vi kan håndtere, men det blir noen spennende dager fremover, sier Røssland til avisen. Flere spillere er nå tatt ut av trening i håp om at neste ukes kamp mot tabellnabo fredrikstad ikke skal ryke. Treneren forteller videre at klubben foreløpig ikke har kontaktet NFF for å få kampen utsatt. Også mot slutten av 2020-sesongen opplevde klubben et virusutbrudd i laget. (NTB)
Tidspunkt: 28-06-2022 - Kl.13:48 - Kilde: NRK - Info


109. Meir trøbbel for Skeid
Verken Stabæk eller fredrikstad klarte å sette ballen i mål og måtte sjå seg fornøgd med eitt poeng kvar. Skeid gjekk på sitt fjerde strake tap i 1. divisjon. Toppkampen mellom Stabæk og fredrikstad blei eit sjansesløseri utan like og enda 0–0 på Nadderud. Bærums-laget legg seg dermed inn på tredjeplass på tabellen. fredrikstad er heilt nede på 10.-plass. I kampen mellom Raufoss og Skeid fekk Oslo-laget seg nok ein trykk. Skeid står med fire strake tap og berre tre poeng denne sesongen. Med ein målforskjell på 12–23 ligg dei helt sist i ligaen. Markus Seehusen Karlsbakk sikra 1-0-seier for Raufoss. Start gjekk på eit forsmedeleg heimetap mot nyopprykka Kongsvinger. Det var superveteranen Adem Güven som sikra sigeren for gjestene i det 74. speleminutt. Med 1-0-siger på Sørlandet klatrar Kongsvinger opp til 11.-plass, medan Start er på 8.-plass.
Tidspunkt: 26-06-2022 - Kl.15:26 - Kilde: NRK - Info


110. Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen
Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på. Vålerenga får hjemmekamp. Resten av trekninga ser slik ut: Byåsen - Sandefjord Kjelsås - Skeid Moss - Start KFUM Oslo - Sogndal Jerv - Odd Sotra - Haugesund Vålerenga - Bodø/Glimt HamKam - Tromsø Sandnes Ulf - Rosenborg Viking - Kristiansund Ull/Kisa - Ranheim Gjøvik-Lyn - Stabæk Eidsvold Turn - Molde Brann - fredrikstad Lillestrøm - Aalesund Tromsdalen - Bryne Kvartfinalene for kvinnene ble også trukket i kveld. Der ble det blant annet klart at serieleder Brann får hjemmekamp mot LSK Kvinner. Regjerende mester Vålerenga spiller borte mot Rosenborg, mens John Arne Riise og Avaldsnes skal spille borte mot Stabæk. Slik spilles kvartfinalene 24. august: Kolbotn – Lyn, Brann – LSK Kvinner, Stabæk – Avaldsnes, Rosenborg – Vålerenga. Vålerenga vant cupen i fjor med 2-1-seier over Sandviken (nå Brann) i finalen.
Tidspunkt: 23-06-2022 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


111. fredrikstad - Raufoss utsatt
Mandagens førstedivisjonskamp mellom fredrikstad og Raufoss utsettes på grunn av et stort sykdomsutbrudd i Raufoss-troppen, opplyser NFF i en pressemelding. Totalt 17 spillere har feber og er ute med sykdom. Raufoss har på dette grunnlaget derfor bedt om at kampen utsettes, skriver NFF i pressemdlingen. – Som med Kristiansund tidligere i år, så hadde det ikke vært riktig å gjennomføre kampen med et så omfattende sykdomsutbrudd i laget. Det hadde ikke vært riktig over de to involverte lagene, men heller ikke ovenfor de andre lagene i ligaen. Sykdom og skade er selvfølgelig en del av fotballen, og det må og skal sitte langt inne å utsette kamper, særlig på dette nivået. Sykdomsomfanget her er imidlertid så stort at utsettelse måtte bli utfallet. Vi ønsker spillerne god bedring, sier Nils Fisketjønn, konkurransedirektør i NFF.
Tidspunkt: 18-06-2022 - Kl.09:24 - Kilde: NRK - Info


112. Ny hovedtrener i Stjernen
Stjernen henter inn Fredrik Johansson som ny hovedtrener, og vil være operativt for fullt fra 1. august. – Vi har ambisjoner om å utvikle Stjernen videre, og vi tror Fredrik er rett mann for å være med oss nå. Vi får en lojal person som forstår hockey og har et godt og nyansert syn på hva Stjernens utfordringer er, sier klubbens sportssjef Darren Treloar. 52 år gamle Johansson kommer til Stjernen etter sju sesonger i Halmstad. Han har skrevet under en ettårskontrakt med fredrikstad-laget, melder TV 2. Stjernen fristilte Anders Olsson fra ansvaret som hovedtrener midtveis i 2021/22-sesongen.
Tidspunkt: 07-06-2022 - Kl.09:47 - Kilde: NRK - Info


113. Slik skal andre runde spelast i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: Moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik Halden – fredrikstad, Eidsvold Turn – Kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


114. Slik spelast andre runde i cupen
Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med. Slik spelast den andre runda: 22/6: Moss – Sarpsborg 08, Brumunddal – Vålerenga, Elverum – HamKam, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Flint – Sandefjord, Fram – Jerv, Notodden – Stabæk, Arendal – Start, Vidar – Bryne, Fløy-Flekkerøy – Odd, Vard Haugesund – Viking, Sotra – Øygarden, Os – Brann, Fana – Haugesund, Brattvåg – Molde, Hødd – Aalesund, Byåsen – Stjørdals-Blink, Strindheim – Kristiansund, Levanger – Rosenborg, Junkeren – Lillestrøm, Harstad – Bodø/Glimt, Skjervøy – Tromsø, Tromsdalen – Alta. 23/6: Kvik Halden – fredrikstad, Eidsvold Turn – Kongsvinger, Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo, Egersund – Sandnes Ulf, Bjarg – Sogndal, Nardo – Ranheim. Du kan sjå alle kampane med Eliteserielag på NRK sine plattformer.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


115. Vill budkamp om fredrikstad-bolig
80 familier møtte nylig på visning i fredrikstad. Barnefamilier som rømmer fra Oslo bidrar til fortsatt svak prisvekst i boligmarkedet i hovedstaden.
Tidspunkt: 07-05-2022 - Kl.15:10 - Kilde: E24 - Info


116. Vipers lett til semifinale
Vipers er klar for semifinale i sluttspelet etter å ha vunne den andre kvartfinalen mot fredrikstad med 40-29 sjølv om laget sleit innleiingsvis. Det sigersvante laget gjekk raskt opp i ei to-målleiing. Noko overraskande hang fredrikstad godt med. Dei beit seg fast og låg berre tre mål bak til pause med 16–19. Laget klarte å tette igjen bakover, og kvarteret før slutt var leiinga oppe i sju mål. Til slutt drog Vipers frå, og det enda med 40-29-siger til Kristiansand-laget. Runa Heimsjø Sand vart fredrikstads toppskårar med åtte mål, medan Lysa Tchaptchet Defo stoppa på sju mål for Vipers.
Tidspunkt: 03-05-2022 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


117. Mjøndalen-profil dediserte praktmål til bestefar
Mjøndalen-spiller Joackim Olsen Solberg fikk drømmetreff i 2-0-seieren over fredrikstad i 1. divisjon mandag. Scoringen var av det svært emosjonelle slaget. Olsen Solberg traff godt fra distanse etter 12 minutter og kunne fornøyd se ballen fly inn i lengste kryss bak fredrikstad-keeper Håvar Jenssen. I feiringen rettet Mjøndalen-profilen fingrene mot himmelen. I pauseintervjuet med Eurosport røpet Olsen Solberg litt om hvorfor følelsene rundt målet var så sterke. – Dette var utrolig godt, selvfølgelig. Deilig. Jeg har en bestefar som ikke er helt frisk. Den (scoringen) var litt til han, for å si det sånn, sa han. I annen omgang stanget Benjamin Stokke inn 2-0. Slik ble resultatene i resten av Obos-liga-runden mandag: Kongsvinger – Åsane 1-1, Start – Skeid 3-2, Bryne – Ranheim 1–2, Stabæk – Sandnes Ulf 0-1.
Tidspunkt: 25-04-2022 - Kl.18:06 - Kilde: NRK - Info


118. NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet
Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen. Træff, som hadde tatt seg videre til første runde, var ikke med. «Dere har glemt oss», var beskjeden fra Molde-klubben på Twitter. NTB har forsøkt å få kontakt med Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling, men uten hell. Slik var kampoppsettet satt opp: Express – Jerv, Eidsvold IF – Lillestrøm, Surnadal – Kristiansund, Østsiden – Sarpsborg, Verdal – Rosenborg, Hei – Odd, Halsen – Sandefjord, Herd – Molde, Hønefoss – Strømsgodset, Ishavsbyen – Tromsø, Furnes – HamKam, Kolbukameratene – Vålerenga, Djerv 1919 – Haugesund, Rosseland – Viking, Fjøra – Aalesund, Sprint-Jeløy – Moss, Råde – fredrikstad, Nordstrand – Frigg, Oppsal – Skeid, Gamle Oslo – KFUM Oslo, Ullern – Asker, Bærum – Kvik Halden, Lokomotiv Oslo – Eidsvold Turn, Lyn – Stabæk, Follo – Grorud, Gjelleråsen – Kjelsås, Skjetten – Ull/Kisa, Lørenskog – Kongsvinger, Brumunddal - Strømmen, Elverum - Ottestad, Furnes – HamKam, Gjøvik/Lyn - Raufoss, Åskollen – Mjøndalen, Åssiden - Notodden, Flint – Eik Tønsberg, Fram – Ørn Horten, Pors – Arendal, Vindbjart – Flekkerøy, Randesund – Start, Sola – Egersund, Vidar – Staal Jørpeland, Brodd – Bryne, Vardeneset – Sandnes Ulf, Åkra – Vard Haugesund, Bjarg – Fyllingsdalen, Frøya – Fana, Gneist – Sotra, Os – Åsane, Bremnes – Øygarden, Voss – Brann, Florø – Sogndal, Førde – Hødd, Surnadal – Kristiansund, Dahle – Ranheim, Spjelkavik – Brattvåg, Byåsen – Kolstad, Trygg/Lade – Levanger, Tiller – Nardo, Melhus – Strindheim, Orkla – Stjørdals/Blink, Junkeren – Mjølner, Harstad – Senja, Fløya – Skjervøy, Finnsnes – TUIL, Bossekop – Alta.
Tidspunkt: 07-04-2022 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


119. Storhamar økte forspranget i NM-semifinalen: Rønnild ble overtidshelt
Martin Rønnild sto fram i forlengningen og ble Storhamars matchvinner i 2-1-seieren over Stjernen. Laget har vunnet de to første semifinalekampene i ishockey. Avgjørelsen falt åtte og et halvt minutt ut i overtidsperioden. Rønnild fikset borteseier på en puck fra Jan Brejcak. Storhamar tok første semifinalestikk i NM-sluttspillet på egen is torsdag. Da pepret hamarsingene målet til Stjernens Jørgen Haneborg og vant 5-2. Lørdagens oppgjør i fredrikstad ble langt mindre målrikt. Det første målet lot vente på seg helt til det hadde gått seks minutter av andre periode. Da scoret Tyles James Coulter åpningsmålet for Stjernen til stor jubel fra hjemmefansen. Storhamar utlignet i starten av tredje periode. Jonas Djupvik Løvlie kombinerte fint med Patrick Thoresen før han satte inn 1-1 fra kort hold. Stjernen kunne fort fått straffeslag med fem minutter igjen av ordinær tid, men kampen gikk til forlengning. Best av sju-serien skulle egentlig startet tirsdag, men et hull i isen stoppet det som skulle være åpningskampen i fredrikstad. Lagene møtes igjen i samme hall mandag. (NTB)
Tidspunkt: 02-04-2022 - Kl.19:36 - Kilde: NRK - Info


120. Første stikk til Storhamar – skjøt Hanneborg ut av Stjernen-målet
Stjernen tok ledelsen to ganger da NM-semifinalen mot Storhamar omsider kom i gang, men hjemmelaget kunne juble for 5-2-seier etter å ha herjet i midtperioden. Josh Nicholls er brennhet og la på til seks sluttspillmål ved å gjøre både 2-2 og 3-2. Stjernen-keeper Jørgen Haneborg var uheldig med plasseringen ved flere av baklengsmålene, og da også Mikael Zettergren ble tomålsscorer ved å sette 4-2-målet ble han plukket ut til fordel for Preben Arntsen. Bare 46 sekunder etter ledermålet førte Zettergren pucken på en kontring og skjøt fra spiss vinkel. Den smatt inn i lengste hjørne, og Hanneborg måtte gi seg selv om kampen bare var halvspilt. Arntsen rakk bare å redde ett skudd før Isak Hansen økte til 5-2 på pasning fra Nicholls. Sistnevnte fikk tak i pucken i rundvantet og vippet den ut til Hansen, som sendte den i mål og punkterte kampen. – Vi gjorde en god 2. periode etter en litt slurvete start. Vi jobber hardt og følger gameplanen, sa Hansen til TV 2 i den siste pausen. Semifinaleserien startet to dager forsinket etter at et hull i isen stoppet det som skulle vært åpningskampen i fredrikstad tirsdag. (NTB)
Tidspunkt: 31-03-2022 - Kl.19:24 - Kilde: NRK - Info


121. Jonsson er ny sportslig leder i Vålerenga
Joacim Jonsson er Vålerengas nye sportssjef. Det bekrefter klubben på sitt nettsted. – Dette er den mest spennende jobben man kan ha i Fotball-Norge. Jeg er utrolig stolt og ikke minst takknemlig for den tilliten Vålerenga viser meg. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier Jonsson til VIFs nettsted. VG opplyste mandag at Jonsson var aktuell for jobben. Tirsdag kunne flere medier, inkludert NTB, erfare at han var klar. Han møter pressen klokken 13.30 senere tirsdag. Jonsson vil etterfølge Jørgen Ingebrigtsen, som varslet i februar at han ville gi seg i jobben han har hatt i over fire år. Den 47 år gamle svensken har spilt i fredrikstad og Kvik Halden på slutten av 1990-tallet og på 2000-tallet. I tillegg har han vært sportssjef i FFK i seks sesonger. Jonsson har blitt et kjent ansikt i Fotball-Norge som ekspert i både TV 2 og Discovery. Han har også vært involvert som ekspert for VG og VGTV. (NTB)
Tidspunkt: 29-03-2022 - Kl.08:36 - Kilde: NRK - Info


122. Stjernen rappet seriesølvet fra Sparta
Sparta tapte 0-3 hjemme for Storhamar, mens Stjernen banket Frisk 6-1 borte. Det avgjorde fordelingen av sølv- og bronsemedaljene i eliteserien i ishockey. Før siste serierunde lå Sparta an til å ta andreplassen, men med torsdagens resultater glapp den til lokalrivalen fra fredrikstad. Vålerenga vant komfortable 12-0 over Grüner og sikret fjerdeplassen. Lillehammer kom under 0-2, men snudde til 4-2 mot serievinner Stavanger Oilers. Laget ble likevel bare nummer sju. Storhamar tok sjetteplassen med seieren over Sparta, mens Frisk Asker følger på plassen foran. Ringerike slo Manglerud Star 3-2 hjemme etter forlengning. Mens de åtte beste lagene skal ut i kvartfinaler, må Grüner og Manglerud Star ut i kvalifisering til eliteserien. Der deltar også Comet og Narvik i en serie som spilles over tre hjemme- og tre bortekamper. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2022 - Kl.20:29 - Kilde: NRK - Info


123. Oilers snudde til seier i toppoppgjøret
Stavanger Oilers fikk det tøft borte mot tabelltoer Sparta torsdag, men et mål tre minutter før slutt sikret 4-3 seier. Storhamar vant 5-2 mot Stjernen. Stavanger Oilers ble seriemester i forrige runde, men de slet lenge med å tukte Sparta borte. Hjemmelaget ledet 2-0 etter 30 minutter, før mål fra André Bjelland Strandborg ga Oilers blod på tann. Og etter 37 minutter snudde det virkelig. Først sørget Thomas Berg-Paulsen for 2-2, før Jarrett Burton lagde 3-2 til gjestene minuttet senere. Niklas Roest utlignet til 3-3 i det 45. minuttet og sørget for en høydramatisk avslutning. Tre minutter før full tid sørget Steven Whitney for 4-3 til Oilers. Dermed står siddisene med 99 poeng før de fire siste kampene. Med seier over Storhamar torsdag, kunne Stjernen virkelig melde seg på i kampen om andreplassen i ligaen. Lagene fulgte lenge hverandre tett, og etter 45. minutter sto det 2-2. Etter det handlet alt om hjemmelaget. Eirik Salsten gjorde 3-2, før Martin Rønnild sørget for 4-2. Åtte minutter før slutt satte Samuel Solem spikeren i kista med 5-2. Dermed ligger fredrikstad-laget på 3.-plass i ligaen, seks poeng bak naborival Sparta, som har to flere kamper spilt.
Tidspunkt: 03-03-2022 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


124. Jerv til kvalik-finalen
Jerv slo KFUM på 5-3 på straffer og skal spele kvalifiseringsfinale om opprykk til eliteserien. Kristian Novak sette inn den avgjerande straffen. Jervs keeper Øvretveit redda David Tavakolis først straffe for KFUM. Deretter gjekk alle straffene i mål. Jerv møter laget som blir tredje sist i eliteserien i den siste kvalifiseringskampen onsdag. Etter ordinær tid og etter ekstraomgangar stod det 1-1. Johannes Hummelvoll Nunez sende KFUM i leiinga fem minuttv etter pause, etter ein nokså tam og sjansefattig førsteomgang. John Olav Norheim stussa inn utlikninga ti minutt før ordinær tid var ute. Ekstraomgangane gav ingen mål, og dermed måtte det igjen bli straffekonkurranse, som i KFUMs kamp mot fredrikstad i førre runde.
Tidspunkt: 12-12-2021 - Kl.17:49 - Kilde: NRK - Info


125. Får fylle tribunene
Det blir ingen antallsbegrensninger for fotballklubbene som skal fullføre eliteserie og kvalifisering kommende helg. Det er klart etter et møte mellom Norsk Toppfotball og 18 av deres klubber onsdag formiddag. Siste runde i Eliteserien spilles søndag, og Jerv og fredrikstad møtes i kvalifiseringen samme dag. – Det blir ingen antallsbegrensninger. Det er flott, siden det er spenning både i topp og bunn, sier kommersiell leder Pål Breen i Norsk Toppfotball til NTB. – Det er noen klare anbefalinger på bruk av munnbind i visse soner. Noen kommuner kan også gjøre egne tiltak, men det er ikke bekreftet noe der ennå, legger Breen til. Det var noen uklarheter rundt konsekvenser for idretten etter regjeringens koronainnstramming tirsdag kveld. Det går altså ikke utover toppfotballen.
Tidspunkt: 08-12-2021 - Kl.11:47 - Kilde: NRK - Info


126. KFUM vann kvalik-drama
KFUM er klar for vidare eliteseriekvalifisering etter 3-3 og 5-4 på straffespark mot fredrikstad i kampen som hadde alt. Snuoperasjon, ekstraomgangar, scoring langt på overtid, to raude kort, og straffespark - det blei drama i snøveret i fredrikstad. FFK hadde sigeren i lomma, men på overtid av overtida av den siste ekstraomgangen sikra Bilal Njie KFUM 3-3 og straffesparkkonkurranse mot fredrikstad. Olav Øby sette den aller første straffen i tverrliggaren. Deretter scora alle på sine straffer, med Johannes Humelvoll Nunez som matchvinnar. Før det hadde heimepublikummet fått sjå sitt lag hente inn 0-2 til 2-2 i ordinær tid. KFUM leia nemleg 2-0 ved pause etter ein omgang med klart overtak. Alagie Sanyang og Bilal Njie scora for gjestene. Så bytte FFK ut tre midtbanespelarar frå starten av andre omgang, og tok kommandoen. Henrik Kjelsrud Johansen reduserte etter 64 minutt og utlikna to minutt før ordinær tid var ute. På overtid smelte FFKs Nicolay Solberg ballen i tverrliggaren. Dermed gjekk kampen til ekstraomgangar, og det var den spanske innbytaren Maikel som på den etter kvart snødekte bana smelte inn det som såg ut som sigersmålet åtte minutt før slutt. Men tre minutt på overtid vippa Njie inn utlikninga. KFUMs Tore Andre Sørås fekk sitt andre gule kort like før slutt og måtte gå av bana. Langt på overtid av ekstraomgangane fekk også FFKs Ayoub Aleesami KFUM skal møte Jerv i Grimstad søndag. Vinnaren der skal møte det tredje siste laget i eliteserien i avgjerande kamp.
Tidspunkt: 06-12-2021 - Kl.20:56 - Kilde: NRK - Info


127. KFUM videre i opprykkskvalifisering
Bilal Njie sørget for at KFUM slo Sogndal 1-0 i opprykkskvalifiseringen onsdag. Nå venter fredrikstad i den lange veien mot opprykk. Det avgjørende målet kom fem minutter etter pause. Njie løp seg fri, skar inn i banen og satte ballen høyt i mål. KFUM møter fredrikstad på bortebane 6. desember. Deretter møter vinneren av den kampen Jerv på bortebane. Vinneren av kampen i Grimstad møter laget som havner på kvalifiseringsplassen i Eliteserien 15. desember.
Tidspunkt: 01-12-2021 - Kl.20:56 - Kilde: NRK - Info


128. Blink i playoff, Ull/Kisa ned
Stjørdals-Blink sikra seg playoffplassen i 1. divisjon etter 1-0 over Aalesund i siste serierunde. Dermed må Ull/Kisa ned i 2. divisjon, trass i 2-1 over Sogndal. Frå før var det klart at Strømmen går ned. Strrømmen avslutta med 2-0 over Bryne. Kjetil Holand Tøsse scora målet som gav Blink ny sjanse til å stå i divisjonen. Scoringa kom etter 36 minutt. Ull/Kisa tok leiinga over Sogndal ved Henrik Kristiansen etter 12 minutt. Kristoffer Hoven utlikna for Sogndal etter 71 minutt. Mikkel Rakneberg sette inn sigersmålet for Ull/Kisa etter 87 minutt, men til ingen nytte. Ull/Kisa har spela i 1. divisjon sidan 2016. Trass tapet sikra Sogndal seg omspelplass. Det gjorde også KFUM Oslo med 4-1 over Jerv. Dei fire første plassane var klare før siste runde. Det betyr at HamKam og Aalesund rykkjer direkte opp. Jerv og fredrikstad er nummer 3 og 4. I første omspelkamp onsdag har KFUM heimekamp mot Sogndal. Vinnaren spelar borte mot fredrikstad neste helg. Andre kampar i siste runde: fredrikstad - Ranheim 3-1, Grorud - HamKam 1-2, Raufoss - Åsane 1-1, Start - Sandnes Ulf 2-2. Det er også klart at Stjørdals-Blink skal møte Hødd i omspelet om opprykk til 1. divisjon. Hødd spela i dag 2-2 mot Arendal, og vann 4-3 samanlagt. Første omspelkamp går i Ulsteinvik onsdag.
Tidspunkt: 27-11-2021 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


129. Vipers trakk Storhamar
Det blir stormøte allerede i kvartfinalen i kvinnenes håndball-NM. De regjerende mesterne Vipers skal opp mot Storhamar og får fordel av hjemmebane. Vipers Kristiansand har vært det dominerende laget de siste årene, men Storhamar har nærmet seg og tapte finalen for Vipers i 2019. Fjorårets finale gikk mellom Vipers og Sola. Slik ble trekningen: Tertnes – Aker, Fana – Sola, fredrikstad – Molde og Vipers Kristiansand – Storhamar. Kvartfinalene spilles 27. oktober.
Tidspunkt: 30-09-2021 - Kl.10:53 - Kilde: NRK - Info


130. Større luke for HamKam
HamKam havnet under 0-1, men slo Sandnes-Ulf 3-1 i 1.-divisjon onsdag. Samtidig avga lagene bak (Jerv, Aalesund og fredrikstad) poeng. Det betyr at kameratene fra Hamar har seks poengs luke i toppen av 1.-divisjon med ni runder igjen å spille.
Tidspunkt: 29-09-2021 - Kl.20:04 - Kilde: NRK - Info


131. Kjempesmell for fredrikstad
fredrikstad kjemper om opprykk til eliteserien, men i 1.-divisjon onsdag tapte de 0-3 mot bunnlaget Stjørdals-Blink. Sondre Stokke, Fredrik Vinje og Johann Hoseth Kosberg scoret målene for Blink, mens Håvard Åsheim ble utvist for fredrikstad.
Tidspunkt: 29-09-2021 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


132. Herlovsen gjør comeback
Isabell Herlovsen (33) la opp i fjor, men gjør nå comeback på fotballbanen. Hun har signert for 3.-divisjonsklubben fredrikstad FK, melder lokalavisa F-B.no. Herlovsen, som er tidenes mestscorende på landslaget, håper å hjelpe FFK til opprykk. – Jeg trengte litt tid til å få fotballen litt på avstand. Jeg har tross alt ikke gjort noe annet gjennom hele livet, men til slutt klarte FFK å lokke meg tilbake, sier Herlovsen til Fredriksstad Blad.
Tidspunkt: 29-09-2021 - Kl.15:33 - Kilde: NRK - Info


133. Stjernen kjørte over Manglerud Star
Manglerud Star holdt unna i 36 minutter lørdag, men derfra var Stjernen i en klasse for seg og vant 6-1. I Lillehammer vant Sparta etter spilleforlengelse. Dermed holder Sparta serieledelsen i eliteserien ishockey poenget foran naboen Stjernen. Lillehammer er tre poeng bak lørdagens motstander. På Lillehammer tok hjemmelaget ledelsen allerede før to minutter var spilt da Frank Gymer fant veien forbi keeper. Kristian Jakobsson utlignet for Sparta 37 sekunder etter første pause. Derifra ble det 39 målløse minutter i Kristins Hall, og spilleforlengelse måtte til for å skille lagene. Her var Jakobsson igjen tidlig frampå og sørget for at Stjernen fikk med seg ekstrapoenget hjem til fredrikstad.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.16:43 - Kilde: NRK - Info


134. Aalesund opp på opprykksplass
Aalesund vant 3-2 mot Strømmen i 1. divisjon. De er dermed på opprykksplass, mens KFUM er på siste kvalifiseringsplass etter 2-0 mot Grorud. 4.-plasserte fredrikstad møter Start, mens 5.-plasserte Sogndal spilte 0-0 mot Bryne lørdag.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.15:24 - Kilde: NRK - Info


135. fredrikstad – Vipers Kristiansand i tall

Torsdag kveld var Vipers på tur til Østfold. Et Vipers som har mistet noen sentrale spillere, som eksempelvis Henny Reistad, og fått noen nye som skal være med på å sikre nye medaljer til sørlandslaget. fredrikstad skulle i utgangspunktet være enkel motstand for Vipers. Østfoldingene hadde kontakt frem til pause, med kun tre mål bak. […]

The post fredrikstad – Vipers Kristiansand i tall appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.21:51 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


136. fredrikstad – Vipers Kristiansand i tall

Torsdag kveld var Vipers på tur til Østfold. Et Vipers som har mistet noen sentrale spillere, som eksempelvis Henny Reistad, og fått noen nye som skal være med på å sikre nye medaljer til sørlandslaget. fredrikstad skulle i utgangspunktet være enkel motstand for Vipers. Østfoldingene hadde kontakt frem til pause, med kun tre mål bak. […]

The post fredrikstad – Vipers Kristiansand i tall appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.21:51 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


137. AaFK snublet mot bunnlag
fredrikstad herjet med Stjørdals-Blink i 1. divisjon og vant 5–1. Aalesund tapte terreng i toppen med 0–0 mot bunnlaget Strømmen. Strømmen ligger på tredje siste plass, men har bare sluppet inn 16 mål. Kun serieleder HamKam, som spiller senere mandag, har sluppet inn færre. Hjemme mot Aalesund var det nærmest utrolig at den statistikken holdt. AaFK kjemper om opprykk med stort budsjett og skapte flere sjanser, men klarte ikke få ballen i mål mot Strømmen, som har deltidsspillere med jobb på si. Lars Arne Nilsens Aalesund gikk dermed på en stor smell i kampen om opprykket. Serietoer fredrikstad hadde derimot få problemer med å score mot Blink, som ligger nest sist i serien. FFK vant 5–1 og er på samme poengsum som HamKam før serielederens kveldskamp. (NTB)
Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.18:00 - Kilde: NRK - Info


138. Ny vestkantmotstand for Vålerenga
Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde. Flere eliteserielag møter småtøff motstand. Hele oppsettet: Moss – fredrikstad, Nordstrand – Sarpsborg 08, Skeid – Lillestrøm, Kjelsås – Grorud, Ready – Strømsgodset, Ullern – Vålerenga, Eidsvold Turn – Raufoss, Ull/Kisa – Stabæk, Notodden – Mjøndalen, Kongsvinger – Strømmen, Gjøvik/Lyn – HamKam, Fram – Odd, Arendal – Sandefjord, Fløy – Jerv, Vidar – Start, Sola – Bryne, Åkra – Sandnes Ulf, Djerv 1919 – Viking, Stord – Åsane, Fana – Brann, Fyllingsdalen – Øygarden, Florø – Sogndal, Hødd – Molde, Brattvåg – Aalesund, Orkla – Rosenborg, Nardo – Stjørdals/Blink, Tiller – Kristiansund, Levanger – Ranheim, Junkeren – Bodø/Glimt, Harstad – Senja, Fløya – KFUM Oslo, Alta – Tromsø.
Tidspunkt: 26-07-2021 - Kl.10:17 - Kilde: NRK - Info


139. fredrikstad FK tilbake i form etter viktig borteseier

Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.21:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


140. fredrikstad FK tilbake i form da de sikret viktig borteseier

Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.20:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


141. Bortesigrar for FFK og AaFK
fredrikstad kneip innpå HamKam i toppen av 1. divisjon etter 1-0 i bortemøtet med Raufoss. FFK er berre målskilnaden to poeng bak Hamar-laget. Taofeek Ismaheel scora målet etter 53 minutt. Jerv låg lenge an til andreplass, men mista sigeren til Ull/KIsa fire minutt på overtid. Med 3-3 fall Jerv til fjerdeplass med den utlikninga. Det var seks ulike målscorarar i kampen. Aalesund er på fjerdeplass etter 2-1 over Grorud i Oslo. Niklas Castro og Sigurd Haugen scora for AaFK i starten av kvar omgang, før Oscar Aga reduserte. Sogndal vann 1-0 på Bryne, men fekk Tobias Bjørnebye utvist ti minutt før slutt. Ranheim sende Sandnes-Ulf til botns på tabellen med solide 4-0 heime i Fjæra. Christian Eggen Rismark scora to i Hugo Pereiras første kamp som Ranheim-trenar. Stjørdals-Blink tok seg vekk frå sisteplassen med 2-1 i botnppgjeret på Strømmen, som no er på nedrykksplass.
Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


142. Heatseier til Olaussen
Marie Olaussen vant sitt heat i kvalifiseringen til mellomdistansefinalen i orienterings-VM. 24-åringen fra fredrikstad, som gjør sin andre VM-start, slo blant annet den regjerende europamesteren Marika Teini fra Finland med over minuttet. Alle de norske deltagerne er videre til finalen. Andrine Benjaminsen ble nummer tre bak storfavoritten Tove Alexandersson fra Sverige og sveitsiske Simona Aebersold. Maries søster Kamilla Steiwer tok femteplassen i sitt heat. Her var sveitsiske Sabine Hauswirth raskest. Finalene sendes på NRK1 og nrk.no fra klokka 1620.
Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


143. Global plastmangel gir trøbbel for båtprodusent - varsler prishopp neste år
Økte råvarepriser sinker båtproduksjonen hos Hydrolift i fredrikstad. - Til neste år blir det dyrere med båt, sier daglig leder Bård Eker.
Tidspunkt: 03-07-2021 - Kl.09:10 - Kilde: E24 - Info


144. Investor dumpet Harmonychain-aksjer med tap: – Caset er annerledes
Harmonychain-kursen har blitt barbert etter dårlig nytt om selskapets brikke-utvikling. fredrikstad-investor Haakon Sæter kvittet seg med over halvparten av kryptoaksjene etter kursraset.
Tidspunkt: 02-07-2021 - Kl.14:36 - Kilde: E24 - Info


145. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn Horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


146. Drømmestart for Tjelmeland
IK Start har hatt en noe tøff åpning i 1. divisjon, men i dag løsnet det skikkelig for sørlendingene. I Sindre Tjelmelands første kamp som Start-trener knuste de til slutt stakkars Grorud, og vant 4-1. Det var Martin Ramsland som åpnet ballet, og satte første omgangs eneste scoring. Men i andre omgang ble det skikkelig ketchup-effekt, og Sebastian Buch, Kristoffer Tønnessen og Eirik Schulze sørget for 4-0 med et kvarter igjen å spille. Oscar Aga sikret et trøstemål for Grorud da det var fem minutter igjen av kampen. Det har vært en spesiell uke for gultrøyene. De har for det første sparket Joey Hardarson. I tillegg trakk Atle Roar Håland seg som sportssjef i klubben. Start ligger nå på 7. plass i 1. divisjon, med fire poeng bak HamKam i tet. fredrikstad gikk på et surt 2-3-tap mot Ull/Kisa, så nå kan HamKam skaffe seg et forsprang.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.17:53 - Kilde: NRK - Info


147. Borg CO2 inngår avtale med Baker Hughes: Viken-industri vil fange CO2
Industri i fredrikstad, Sarpsborg og Halden vil fange og lagre CO?. Nå inngår de intensjonsavtale med teknologileverandøren Baker Hughes.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.13:13 - Kilde: E24 - Info


148. Borg CO? inngår avtale med Baker Hughes: Viken-industri vil fange CO?
Industri i fredrikstad, Sarpsborg og Halden vil fange og lagre CO?. Nå inngår de intensjonsavtale med teknologileverandøren Baker Hughes.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.13:13 - Kilde: E24 - Info


149. HamKam tok over tabelltoppen
Kjetil Rekdals HamKam tar helg på toppen av tabellen i 1. divisjon etter en sterk 1-0-seier over fredrikstad fredag kveld. Rubén Alegre satte inn kampens eneste mål som sørget for at Rekdals gode start på sesongen fortsatte. Hamar-laget er dermed det eneste laget som ikke har tapt etter at samtlige lag har spilt seks kamper denne sesongen. HamKam topper divisjonen ett poeng foran kveldens motstander fredrikstad. (NTB)
Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


150. – Største overgang på ti år
Stoppertalentet Ethan Amundsen-Day (16) fra fredrikstad fotballklubb er klar for den danske storklubben FC København. Han knytter seg til klubbens talentavdeling fra 1. juli, etter å ha gjort seg ferdig med ungdomsskolen i disse dager. – Det har vært noen fantastiske år med FFK, og jeg har lært masse. I tillegg har det vært en glede å være en del av en klubb med så mange hyggelige mennesker. Nå ser jeg fram til nye utfordringer i FC København og en travel fotballhøst, sier han til FFKs nettside. Sportslig leder Joacim Heier i fredrikstad opplyser at totalen i avtalen gjør at det er den største overgangen i FFK på ti år.
Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.08:32 - Kilde: NRK - Info


151. Høgmo tar over svensk klubb
Per-Mathias Høgmo tar over den svenske klubben BK Häcken, melder Aftonbladet. Ifølge avisen skriver han en kontrakt som strekker seg ut 2024. Han tar med seg Martin Foyston som assisterende trener. Foyston er kjent med Høgmo fra tiden i Djurgården og det norske landslaget, hvor han hadde samme rolle. Høgmo tar over klubben som for øyeblikket på sisteplass i den svenske ligaen. Seks poeng på åtte kamper er resultatet før nordmannen tar over skuta. Hans siste trenerjobb var som hovedtrener for fredrikstad. Etter det har han hatt en stilling i Norges Fotballforbund. 61-åringen tar over jobben etter Andreas Alm som har tatt over danske Odense.
Tidspunkt: 09-06-2021 - Kl.12:39 - Kilde: NRK - Info


152. Én mann manglet i fredrikstad. Det stanset 20.000 streikende lærere og helsearbeidere. Dette skjedde i kulissene.

Tidspunkt: 08-06-2021 - Kl.16:45 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


153. Én mann manglet i fredrikstad. Det stanset 20.000 streikende lærere og helsearbeidere. Dette skjedde i kulissene.
Torsdag avslo Unio søknaden om at én streikende mann skulle få komme på jobb i fredrikstad. Dagen etter ombestemte Unio seg. Men da nektet arbeidsgiverne å søke på nytt.
Tidspunkt: 08-06-2021 - Kl.14:22 - Kilde: E24 - Info


154. Denne søppelhaugen utløste tvungen lønnsnemnd
Regjeringen grep fredag inn med tvungen lønnsnemnd og stanset over 20.000 streikende. En søppelhaug i fredrikstad får skylden.
Tidspunkt: 04-06-2021 - Kl.18:33 - Kilde: E24 - Info


155. Sykepleierforbundet om tvungen lønnsnemnd: – Særdeles uheldig
Sykepleierforbundet mener tvungen lønnsnemnd i kommunestreiken er «særdeles uheldig». Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen mener situasjonen ved gjenvinningsanlegget i fredrikstad ikke ga ham noe annet valg.
Tidspunkt: 04-06-2021 - Kl.17:27 - Kilde: E24 - Info


156. Raser etter tvungen lønnsnemnd: – Særdeles uheldig
Sykepleierforbundet mener tvungen lønnsnemnd i kommunestreiken er «særdeles uheldig». Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen mener situasjonen ved gjenvinningsanlegget i fredrikstad ikke ga ham noe annet valg.
Tidspunkt: 04-06-2021 - Kl.17:27 - Kilde: E24 - Info


157. Tvungen lønnsnemnd mellom KS og Unio - streiken avsluttet
Regjeringen grep fredag ettermiddag inn med tvungen lønnsnemnd i kommunestreiken. Den utløsende årsaken var fare for brann i et gjenvinningsanlegg i fredrikstad.
Tidspunkt: 04-06-2021 - Kl.14:54 - Kilde: E24 - Info


158. Orientering: Tolv løpere VM-klare
Tolv løpere har blitt tatt ut til sommerens orienterings-VM i Tsjekkia. Landslagssjef Janne Salmi mener Norge kan ta medalje i alle øvelsene. Hele laget vil samles til oppladning i Tsjekkia fra 7. til 13. juni. Laget: Kvinner: Andrine Benjaminsen (Lillomarka OL), Victoria Hæstad Bjørnstad (Fossum), Ingrid Lundanes (NTNUI), Marie Olaussen (fredrikstad SK), Kamilla Steiwer (fredrikstad SK) Herrer: Magne Dæhli (Halden SK), Håvard Sandstad Eidsmo (SPK Freidig), Kasper Fosser (Heming orientering), Audun Heimdal (NTNUI), Eskil Kinneberg (Raumar OL), Olav Lundanes (Halden SK), Gaute Steiwer (fredrikstad SK). Programmet: Lørdag 3. juli – sprint kvalifisering og finale Søndag 4. juli – sprintstafett Tirsdag 6. juli – mellomdistanse kvalifisering og finale Torsdag 8. juli – skogsstafetter Fredag 9. juli – langdistanse (NTB)
Tidspunkt: 02-06-2021 - Kl.06:26 - Kilde: NRK - Info


159. Thomas Rekdal klar for Stuttgart
Fotballtalentet Thomas Rekdal (20), som har landskamper for G15, G16, G17 og G18, har forlatt Mainz 05 etter to år og signert for bundesligaklubben Stuttgart. Der blir han signert en kontrakt på 2,5 år og blir i første omgang en del av U21-troppen, bekrefter klubben på sine hjemmesider. – Jeg gleder meg til å ta på Stuttgart-drakta, sier Rekdal i en uttalelse. Stuttgart-direktør Thomas Krücken fullroser klubbens nye signering. – Thomas er en veldig intelligent, teknisk og begavet spiller som har gode løsninger under press og passer bra inn i vår spillestil. Vi er overbevist, på grunn av hans sterke personlighet og ønske om å prestere, at han kan utnytte potensialet sitt og ta steg for steg, sier Krücken i pressemeldingen. Rekdal gikk fra fredrikstad til Mainz i januar 2019. Han ble nylig tatt ut til U21-landslagssamling. Mer kjente Kjetil Rekdal er for øvrig onkelen til midtbanetalentet.
Tidspunkt: 01-06-2021 - Kl.05:18 - Kilde: NRK - Info


160. Skandale da FFK vant: – Flaut
fredrikstad inntok tabelltoppen etter 2-1-seier over Sogndal onsdag kveld, men det skjedde ikke uten kontroverser. Gjestene skulle nemlig gjennomføre et trippelbytte i sluttminuttene, men to bare av to spillere. Dermed var det 12 fredrikstad-spillere i aksjon samtidig i et halvt minutt. – Vi kan ikke le det vekk, for det er flaut at det være sånn, at de ikke skjønner at det er tolv mann og bare fortsetter å spille. Vi må gi beskjed, sier Sogndal-trener Eirik Bakke tydelig oppgitt til Eurosport. Sogndal vurderer nå å legge inn protest, ifølge TV 2.
Tidspunkt: 26-05-2021 - Kl.21:30 - Kilde: NRK - Info


161. fredrikstad inntok tabelltoppen
Scoring av Nicolay Solberg og et selvmål av Martin Roseth sørget for at fredrikstad kunne reise hjem fra Sogndal med alle tre poengene. Kristoffer Hoven satte inn hjemmelagets mål, men til ingen nytte. Resultatet gjør at fredrikstad topper tabellen.
Tidspunkt: 26-05-2021 - Kl.21:30 - Kilde: NRK - Info


162. Enova blar opp 71 millioner til CO2-frie gipsplater: Skifter ut LNG med strøm
Saint-Gobain Byggevarer får statlig støtte til verdens første CO?-frie gipsplatefabrikk i fredrikstad, som skifter ut flytende naturgass med strøm.
Tidspunkt: 21-05-2021 - Kl.10:59 - Kilde: E24 - Info


163. Drømmestart for Rekdal - opptur for fredrikstad

Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.20:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


164. Storeslem for Rekdals menn
Kjetil Rekdal sitt HamKam slo Stjørdals-Blink 3-0 i sesongopninga i førstedivisjon og toppar dermed tabellen. Også fredrikstad kunne feire returen til nest øvste divisjon med seier. Karane frå plankebyen slo Åsane 3-2 borte. På Fosshaugane såg det lenge ut til at heimelaget skulle gå på ein smell mot Ull/Kisa, men på overtid sørga Peter Godly Michael at kampen enda 1-1. Sogndals Andreas Hoven fekk raudt kort tidleg i første omgang. Øvrige resultat: Jerv - KFUM Oslo: 1-0 Ranheim - Grorud: 1-0 Strømmen - Raufoss: 1-1 Tidlegare i dag slo Aalesund gjestane frå Bryne 2-1.
Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.20:17 - Kilde: NRK - Info


165. Tveter til Sandefjord
Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


166. fredrikstad forverret Godset-krisen: – Slag i ansiktet

Tidspunkt: 03-05-2021 - Kl.11:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


167. Stor interesse for batterigjenvinning i Hydrovolt: – 654 søkere på én stilling
Hydro og Northvolts selskap Hydrovolt skal gjenvinne batterier i fredrikstad, og søknadsbunken var tykk da selskapet søkte etter batteriingeniør. – Helt klart at dette er noe folk ønsker å være med på, sier Hydrovolt-sjefen.
Tidspunkt: 29-04-2021 - Kl.10:55 - Kilde: E24 - Info


168. Norske Skog og Borregaard vurderer CO?-fangst: Inngår avtale med Equinors CO?-lager
Industri i fredrikstad, Sarpsborg og Halden vurderer å lagre CO? på norsk sokkel. Nå inngår de intensjonsavtale med Equinor, Shell og Total.
Tidspunkt: 16-04-2021 - Kl.04:06 - Kilde: E24 - Info


169. Ull/Kisa gir spillerne ferie
Ull/Kisa har bestemt å gi alle spillerne sine ferie. Klubbens daglig leder Andreas Aalbu mener 1. divisjon ikke kan starte så tidlig som første helgen i mai. – Vi kommer til å sende alle spillere ut i ferie og samtidig stille krav om at sesongen blir utsatt. Vi kan ikke unngå å trene fram til 12. april, forberede oss i 18 dager, mens konkurrentene våre trener. Når 13 (av 16) klubber kan trene fullt, og vi ikke kan, så er det kritisk, sier Aalbu til Eurosport. 12. april er foreløpig dato for når de strenge koronatiltakene i Viken opphører. Starten på 1. divisjon er lagt til 1. mai etter at den opprinnelig skulle vært 6. april. Det er tre Viken-klubber på nivå to: fredrikstad, Strømmen og Ull/Kisa. I stedet for å permittere spillere, velger Ull/Kisa å gi de ferie så lenge fylkets strenge smittevernregler gjelder. (NTB)
Tidspunkt: 23-03-2021 - Kl.21:03 - Kilde: NRK - Info


170. Kampsportsutøver frifunnet for drap i fredrikstad

Tidspunkt: 18-02-2021 - Kl.12:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


171. Flytter fra Oslo til fredrikstad: Ga nesten to millioner kroner over takst
Michael Johnsen og Elin Marie Hansen vant budrunden om eneboligen i fredrikstad, og de var ikke de eneste bosatt i Oslo som var interessert i huset. Eiendomsmegler merker at Oslo-folk ser utover hovedstadens grenser etter boliger.
Tidspunkt: 09-02-2021 - Kl.19:24 - Kilde: E24 - Info


172. Flytter fra Oslo til fredrikstad: Ga nesten to millioner kroner over prisantydning
Michael Johnsen og Elin Marie Hansen vant budrunden om eneboligen i fredrikstad, og de var ikke de eneste bosatt i Oslo som var interessert i huset. Eiendomsmegler merker at Oslo-folk ser utover hovedstadens grenser etter boliger.
Tidspunkt: 09-02-2021 - Kl.19:24 - Kilde: E24 - Info


173. Rønnild forlenget med Storhamar
Storhamar-løperen Martin Rønnild har valgt å forlenge sin kontrakt med ishockeyklubben på Hamar til ut 2023-sesongen. Det melder Storhamar på sin twitterkonto. – Det er en viktig brikke i Storhamar Hockeys lagbygging som har signert ny kontrakt med klubben, heter det. Rønnild er fra fredrikstad og kom til Hamar i 2015. Han sto med 270 kamper for laget før eliteserien tok koronapause tidligere i måneden.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.15:17 - Kilde: NRK - Info


174. 22 har testet positivt i Stjernen: – Det har vært et par krevende dager
Både spillere og ledere i fredrikstad-klubben har testet positivt. Ishockeypresidenten er bekymret for flere utbrudd.
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.18:55 - Kilde: NRK - Info


175. 22 koronasmittede i Stjernen
Koronasmitten brer om seg i Stjernen. Ishockeyklubben fikk onsdag 16 nye positive prøver. Det får Fredriksstad Blad og TV 2 opplyst. Klubben har fått svar på 26 av 40 prøver, og hele 22 av dem er positive. Det betyr at smittetallet kan øke ytterligere. Daglig leder Anders Åsle i Stjernen sier til TV 2 at de koronapositive er spillere, ledere og noen koner av spillere. – Nå venter vi på de siste svarene, som vi håper å få i kveld eller i morgen fra covid-senteret i fredrikstad, som vi må rose for et veldig bra samarbeid, sier Åsle.
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.17:31 - Kilde: NRK - Info


176. Tre handballspelarar smitta
Heile Molde HK Elite med trenarar og støtteapparat er sett i karantene og isolasjon etter at tre spelarar på laget har testa positivt for korona. Det gjeld også ei rekke nærkontaktar, totalt 50 personar, melder Molde kommune. Kjelda er ikkje kjent. Mest sannsynleg blir Molde sine kampar mot fredrikstad og Larvik utsett på grunn av smitteutbrottet.
Tidspunkt: 02-01-2021 - Kl.21:37 - Kilde: NRK - Info


177. Johansen fortsetter i fredrikstad
Bjørn Johansen har forlenget avtalen med fredrikstad til 2023. Han har vært trener i klubben siden 2018 og hovedtrener siden 2019. Johansen var en del av Per-Mathias Høgmos trenerteam i 2018-sesongen, og tok selv over sjefsrollen da Høgmo ble sportslig leder sesongen etter. Han tok i 2020 klubben til opprykk til 1. divisjon etter tre sesonger i 2. divisjon. Klubben har ikke vært i Eliteserien siden 2012. – Jeg gleder meg virkelig til å fortsette arbeidet mot toppen av norsk fotball i denne fantastiske klubben. Jeg setter stor pris på at FFK viser meg denne tilliten, sier Johansen til klubbens nettsider. (NTB)
Tidspunkt: 25-12-2020 - Kl.15:41 - Kilde: NRK - Info


178. TIL-legenden sikret opprykk med FFK i høst: På julaften forlenget han med klubben
Bjørn «Bummen» Johansen har signert en avtale med fredrikstad ut 2023.
Tidspunkt: 24-12-2020 - Kl.13:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. Økte bestillingene med 1300 prosent
Da coronapandemien nærmet seg Europa, begynte telefonen å gløde hos det lille selskapet i fredrikstad.
Tidspunkt: 23-11-2020 - Kl.05:00 - Kilde: E24 - Info


180. Vipers til finale
Regjerende mester Vipers Kristiansand spilte seg til sin tredje strake NM-finale i håndball etter å ha slått Fana 33–24 onsdag. Vipers har vunnet de to foregående NM-finalene. Det blir lagets fjerde cupfinale. I 2011 ble det tap for Larvik. Løke ble Vipers toppscorer med åtte mål, mens Celine Solstad stoppet på seks mål for Fana. Hvem som blir finalemotstander, er ennå ikke klart. fredrikstads møte med Sola ble utsatt på grunn av koronasmitte hos fredrikstad. NM-finalene skal etter planen spilles i Oslo Spektrum 29. desember. (NTB)
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


181. Norsk OL-håp koronasmittet
Det norske OL-håpet Grace Bullen er koronasmittet. Det bekrefter hennes manager David Garcia overfor VG. Garcia sier til avisen at den 23-årige bryteren har svake symptomer på viruset. I tillegg til Bullen har elleve andre brytere i fredrikstad-klubben Atlas testet positivt for korona. Rundt 35 av dem er i karantene, ifølge VG.
Tidspunkt: 11-11-2020 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


182. Eliteserielag i karantene
Koronasmitte hos fredrikstads håndballkvinner gjør at kampene mot Sola i NM og Aker i eliteserien må utsettes. Det kommer fram i en melding fra Norges Håndballforbund. Fra før er kampen mellom Fana og fredrikstad, som skulle vært spilt søndag, blitt flyttet. Hele fredrikstad-laget er i karantene som følge av at en spiller fikk påvist koronaviruset i forrige uke. Den aktuelle spilleren deltok på fellestrening senest onsdag, og karantenen for de øvrige spillerne gjelder i ti dager fra den datoen, opplyste styreleder Monique Blystad til Fredriksstad Blad i helgen. (NTB)
Tidspunkt: 09-11-2020 - Kl.10:20 - Kilde: NRK - Info


183. Håndballkamp korona-utsatt
Søndagens eliteseriekamp i håndball for kvinner mellom Fana og fredrikstad er utsatt på grunn av bekreftet koronasmitte hos fredrikstad. Det melder Norges håndballforbund lørdag kveld.
Tidspunkt: 07-11-2020 - Kl.21:02 - Kilde: NRK - Info


184. Fana møter Vipers i NM-semifinalen
Vipers Kristiansand blir storfavoritt hjemme mot Fana i NM-semifinalen i håndball for kvinner. I den andre semifinalen tar fredrikstad imot Sola.
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.17:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


185. Fana møter Vipers
Vipers Kristiansand blir tar imot Fana i NM-semifinalen i håndball for kvinner. I den andre semifinalen tar fredrikstad imot Sola. Det ble klart i trekningen som ble foretatt i Norges Håndballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Semifinalene i håndball-NM spilles onsdag 11. november.
Tidspunkt: 29-10-2020 - Kl.12:32 - Kilde: NRK - Info


186. Erna Solberg gratulerer fredrikstad Fotballklubb etter opprykket
FFK skal spille 1. divisjon neste sesong. Det har statsministeren lagt merke til.
Tidspunkt: 25-10-2020 - Kl.19:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Etterlengtet jubel: fredrikstad rykket opp med 6–0-seier
Storklubben er tilbake på nivå to.
Tidspunkt: 25-10-2020 - Kl.18:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


188. Opprykk for fredrikstad
fredrikstad Fotballklubb, som treners av Bjørn Johansen (bildet), er klar for 1. divisjon igjen etter et tre år langt opphold på nivå 3 i norsk fotball, melder NTB. Søndag ble opprykket sikret med en knusende 6-0-seier over Brattvåg.
Tidspunkt: 25-10-2020 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


189. TUIL tapte mot Bummens fredrikstad
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt ferske studio.
Tidspunkt: 18-10-2020 - Kl.16:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


190. Vipers skal til Molde
Kvartfinalene i handball-NM for kvinner blei trekte fredag: Molde - Vipers Kristiansand Sola - Storhamar Byåsen - fredrikstad Fana - Grane eller Tertnes. Kampane går onsdag 28. oktober. Den utsette åttedelsfinalen mellom Grane og Tertnes går 25. oktober.
Tidspunkt: 16-10-2020 - Kl.12:59 - Kilde: NRK - Info


191. Vipers med storsiger
Vipers Kristiansand vann enkelt 33-22 borte mot fredrikstad i kvinnenes eliteserie handball. Sunniva Andersen blei toppskårar med sine åtte mål.
Tidspunkt: 07-10-2020 - Kl.19:45 - Kilde: NRK - Info


192. Slik blir kampen om opprykk fra 2.-divisjon
Ubeseirede fredrikstad møter Hødd og Tromsdalen i sine to første kamper i det avgjørende opprykksspillet om retten til plass i neste års 1. divisjon i fotball.
Tidspunkt: 05-10-2020 - Kl.17:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


193. Isabell Herlovsen legger opp: – Har vært en tøff periode
fredrikstad (NRK): Etter å ha spilt fotball på toppnivå i 16 år, velger Norges mestscorende spiller å legge skoa på hylla. Det opplever Isabell Herlovsen som både skummelt og vanskelig, men mest av alt som en lettelse.
Tidspunkt: 23-09-2020 - Kl.16:44 - Kilde: NRK - Info


194. Nye koronatiltak: Tertnes måtte ta publikumsgrep
Tertnes knuste fredrikstad foran 50 tilskuere i Åsane Arena.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.21:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


195. Direkte fra 18.00: Følg Tertnes’ hjemmekamp mot fredrikstad
Slår Tertnes tilbake etter stortapet mot Vipers?
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.21:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


196. Vipers med fjerde strake siger
Heidi Løke og Jeanett Kristiansen scora sju mål kvar, då Vipers Kristiansand slo Byåsen 33–21. Dette er den strake fjerde sigeren for sørlendingane. Med sigeren har Vipers to poeng luke til serietoar Storhamar på toppen av tabellen i eliteserien. Tabelltrear Ternes slo fredrikstad 35–22. Både Storhamar og Tertnes har ein kamp til gode.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.21:13 - Kilde: NRK - Info


197. Pengene fosset inn i tankrederier: – Det svinger jo voldsomt
fredrikstad-investor Haakon Sæter har solgt seg ut av Frontline, men satser fortsatt på Arne Fredlys Hunter. Begge rederiene leverte store overskudd, men høsten vil bli tung, venter analytiker.
Tidspunkt: 27-08-2020 - Kl.16:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


198. Pengene fosset inn i tankrederier: – Det svinger jo voldsomt
fredrikstad-investor Haakon Sæter har solgt seg ut av Frontline, men satser fortsatt på Arne Fredlys Hunter. Begge rederiene leverte store overskudd, men høsten vil bli tung, venter analytiker.
Tidspunkt: 27-08-2020 - Kl.12:01 - Kilde: E24 - Info


199. FFKs skjebne er LSKs helvete
fredrikstad ble nevnt som et skrekkens eksempel da Lars Arne Nilsen kastet kortene i Brann. FFKs skjebne bør skremme Lillestrøm også.
Tidspunkt: 05-08-2020 - Kl.16:47 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


200. Hødd tapte tøff bortekamp: – Det var en solid bortekamp
Hødd så ut til å skulle ta et sterkt bortepoeng mot fredrikstad, men så rotet de det til for seg sjøl og tapte 1–0.
Tidspunkt: 18-07-2020 - Kl.16:50 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Plutselig dukket Høgmo opp på Alfheim – slik ser han på TILs sjanser i 2020
Per-Mathias Høgmo vurderte å hente Gaute Helstrup til fredrikstad. Nå tror han den ferske TIL-treneren kommer til å lede «Gutan» mot opprykk.
Tidspunkt: 08-06-2020 - Kl.12:01 - Kilde: Aftenposten - Info


202. To unge menn med alvorlige stikkskader etter slåsskamp i fredrikstad
To menn i 20-årsalderen ligger på sykehus med alvorlige stikkskader etter en konflikt mellom mange unge menn i fredrikstad sentrum natt til søndag.
Tidspunkt: 07-06-2020 - Kl.05:10 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Hydro og Northvolt inngår batterisamarbeid
«Hydro Volt» blir det nye selskapet som skal resirkulere batterier fra elbiler i fredrikstad.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.10:32 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Hydro og Northvolt inngår batterisamarbeid
«Hydro Volt» blir det nye selskapet som skal resirkulere batterier fra elbiler i fredrikstad.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.10:10 - Kilde: E24 - Info


205. Fersk NHO-undersøkelse viser ny optimisme i næringslivet
fredrikstad (Aftenposten): Fersk undersøkelse viser ny optimisme i næringslivet. Nå vil NHO-sjef Ole Erik Almlid øke andelen fagorganiserte arbeidere og sier at det er «verdt å diskutere om fagforeningsfradraget skal økes».
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.22:33 - Kilde: E24 - Info


206. NHO-sjefen: Redd for krisen fører til flere ansatte i offentlig sektor
fredrikstad (Aftenposten): Fersk undersøkelse viser ny optimisme i næringslivet. Nå vil NHO-sjef Ole Erik Almlid øke andelen fagorganiserte arbeidere og sier at det er «verdt å diskutere om fagforeningsfradraget skal økes».
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.21:44 - Kilde: Aftenposten - Info


207. Permitterte hotellansatte jobbet videre, gratis «på dugnad»
Da regjeringens tiltak mot koronaviruset trådte i kraft, måtte Hankø Hotell & Spa utenfor fredrikstad permittere de ansatte. De jobbet timevis på dugnad.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.05:52 - Kilde: E24 - Info


208. Choco Loco gikk konkurs selv med kontantstøtte
For kafeen i fredrikstad var ikke kontantstøtten på 28.820 kroner nok til å overleve. Og bedriften er ikke alene.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.19:41 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Choco Loco gikk konkurs selv med kontantstøtte
For kafeen i fredrikstad var ikke kontantstøtten på 28.820 kroner nok til å overleve. Og bedriften er ikke alene.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.19:40 - Kilde: E24 - Info


210. «Den glemte fotballspilleren» var norsk landslagssjef i én kamp. Nå hylles han av milliardselskap.
Google ønsker å gjøre «den glemte fotballspilleren» kjent for folk. Den tidligere Norge-, Frigg og fredrikstad-treneren har en spesiell historie.
Tidspunkt: 10-05-2020 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


211. Mann i 40-årene knivstukket i fredrikstad
En mann i 40-årene ble natt til lørdag knivstukket på Østsiden i fredrikstad. En kvinne er pågrepet.
Tidspunkt: 25-04-2020 - Kl.05:47 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Nabokrangel i fredrikstad endte med økseangrep
En krangel mellom to naboer i fredrikstad endte med at den ene ble slått i hodet med en øks og alvorlig skadd.
Tidspunkt: 23-04-2020 - Kl.07:25 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Flere lyngbranner langs Østfoldbanen
Gnister fra passerende tog har utløst lyngbranner flere steder langs Østfoldbanen i fredrikstad og Sarpsborg.
Tidspunkt: 29-03-2020 - Kl.11:45 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Mann død etter slåssing i fredrikstad – én person siktet
En mann er bekreftet død etter at politiet rykket ut til melding om en slåsskamp i fredrikstad mandag ettermiddag. En mann i 40-årene er siktet i saken.
Tidspunkt: 16-03-2020 - Kl.16:58 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Tar koronagrep: Molde-kamp stenges for publikum
MHKs kamp mot fredrikstad spilles for tomme tribuner. Kampen kan du likevel se direkte på Rbnett.
Tidspunkt: 10-03-2020 - Kl.18:29 - Kilde: Aftenposten - Info


216. fredrikstad-treneren: – Vipers er veldig god reklame for norsk håndball
Eirik Haugdal hevder det er innslag av sjalusi i Håndball-Norge mot Vipers. Selv hyller han de ferske seriemesterne.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.06:00 - Kilde: Aftenposten - Info


217. Stuntet i sosiale medier fikk fredrikstad-treneren til å hylle Løke
Over 1600 tilskuere stuet seg sammen for å se fredrikstad-Vipers. Hjemmelagets trener mener Heidi Løke skal ha deler av æren for at hallen ble full.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.20:54 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Vipers sikret ligatittelen
Vipers Kristiansand sikret ligatittelen for tredje sesong på rad da de slo fredrikstad BK 33-24 på bortebane. Med to kamper igjen å spille er det ingen som kan ta igjen rosatrøyene. Vipers hadde muligheten til å sikre tittelen allerede forrige onsdag, men tapte mot Storhamar. Borte mot fredrikstad i Kongstenhallen var Heidi Løke og Henny Reistad i det umulige hjørnet og sikret seieren for Kristiansands-klubben.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


219. Vipers sikret seriegullet med klar borteseier
Vipers Kristiansand måtte vente en uke ekstra på å sikre seriegullet i håndball, men onsdag var det ingen tvil da fredrikstad ble slått 33–24 på bortebane.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.19:06 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Følg fredrikstad-Vipers direkte og chat med vår reporter
Hvis Vipers tar minimum ett poeng borte mot fredrikstad i kveld, sikrer de seriegull. Kampen kan du følge her direkte fra klokka 18.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.16:12 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Vipers er seriemestere - slo kraftig tilbake etter fadesen sist
Vipers hadde ingen problemer med å slå fredrikstad 34–24 – og dermed har de sikret sitt tredje strake seriegull.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.16:12 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Vipers er seriemestere – slo kraftig tilbake etter fadesen sist
Vipers hadde ingen problemer med å slå fredrikstad 33–24 – og dermed har de sikret sitt tredje strake seriegull.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.16:12 - Kilde: Aftenposten - Info


223. I dag kan Vipers vinne seriegull. Det mener Gjekstad burde gitt større uttelling.
Vipers trenger ett poeng mot fredrikstad for å sikre seriegull. Men trener Ole Gustav Gjekstad liker dårlig at det ikke utløser Champions League-billett.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.05:59 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Følg Tertnes - fredrikstad og chat med vår reporter
Medaljejagende Tertnes tar imot fredrikstad i Haukelandshallen søndag. Følg kampen i vårt live-studio under:
Tidspunkt: 16-02-2020 - Kl.19:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


225. Følg Tertnes - fredrikstad og chat med vår reporter
Medaljejagende Tertnes tar imot fredrikstad i Haukelandshallen søndag. Følg kampen i vårt live-studio under:
Tidspunkt: 16-02-2020 - Kl.17:33 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Bullen til EM-finale
Grace Bullen er klar for finale i 57-kilos klassen i bryte-EM. fredrikstad-bryteren var klart best i semifinalen mot hviterussiske Irina Kuratsjkina og vant 2-0. Finalen går fredag og der venter ukrainske Alina Akobija. Bullen har tidligere vunnet EM to ganger og sikter nå mot å kvalifisere seg til sommerens OL.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


227. Drømmestart for Bullen i EM
Bryteren Grace Bullen fra fredrikstad var knusende overlegen i kvartfinalen i EM. Etter rundt 40 sekunder fikk Bullen tak i motstanderen, Alyona Kolesnik fra Aserbajdsjan, fikk til et solid løft og kastet henne i bakken. Dommerne mente kampen allerede var avgjort. Dermed er Bullen klar for semifinale i mesterskapet, som hun har vunnet to ganger tidligere.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.12:52 - Kilde: NRK - Info


228. To pågrepet etter knivstikking i fredrikstad
To personer er pågrepet av politiet etter at en kvinne i slutten av 20-årene natt til onsdag ble knivstukket på en privatadresse i fredrikstad.
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Mann siktet for drapsforsøk i fredrikstad fremstilles for fengsling
En mann i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i slutten av 20-årene ble knivstukket i fredrikstad, fremstilles torsdag for fengsling.
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.13:44 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Kvinne knivstukket på Sellebakk, mann pågrepet
En kvinne i slutten av 20-årene er knivstukket på en privatadresse i fredrikstad natt til onsdag. En mann i slutten av 30-årene er pågrepet i saken.
Tidspunkt: 05-02-2020 - Kl.04:38 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Kampen mot viruset preger hele Kina: Norske Sara får lengre ferie, krav om munnbind og kjøttadvarsel
Coronaviruset som sprer seg fra Wuhan, har ført til at flere skoler i Kina er stengt. Sara Parkinson Carcary fra fredrikstad vet ikke når hun er tilbake på jobb.
Tidspunkt: 27-01-2020 - Kl.09:47 - Kilde: Aftenposten - Info


232. Kort sagt, tirsdag 21. januar
Definisjonen av ytringsfrihet. Jernbane fra Råde til fredrikstad. Dette er dagens kortinnlegg.
Tidspunkt: 20-01-2020 - Kl.22:00 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Sola-treneren etter stortapet mot fredrikstad: – Slik skal vi ikke fremstå
Håndball: Mandag ventet knallhard trening og klar beskjed fra treneren.
Tidspunkt: 20-01-2020 - Kl.19:55 - Kilde: Aftenposten - Info


234. Presset Oilers kriget seg til borteseier
Oilers viste mestertakter på ny da de slo Stjernen i fredrikstad. De kriget nemlig til seg alle poengene på en helt middels dag.
Tidspunkt: 19-01-2020 - Kl.18:32 - Kilde: Aftenposten - Info


235. Sola ble totalt utspilt i stortap mot fredrikstad
Sola hadde ingen mulighet mot fredrikstad.
Tidspunkt: 19-01-2020 - Kl.17:31 - Kilde: Aftenposten - Info


236. Jernbanedirektoratet vil fortsatt ha Østfoldbanen gjennom byene
Østfoldbanen bør fortsatt gå gjennom både fredrikstad og Sarpsborg, mener Jernbanedirektoratet som ikke tror alternative traseer gjør Østfoldbanen billigere.
Tidspunkt: 07-01-2020 - Kl.14:49 - Kilde: Aftenposten - Info


237. Byåsen-treneren fikk rett i spådommen
Byåsen-trener Atle Oliver Johansen visste godt hva som ventet dem i fredrikstad.
Tidspunkt: 05-01-2020 - Kl.18:34 - Kilde: Aftenposten - Info


238. Askar klar for Kristiansund
Amin Askar (34) har skrevet under på en ettårskontrakt med Kristiansund, det melder klubben på sin hjemmeside. 34-åringen har spilt i blant annet Moss, fredrikstad og Brann før han dro til Sarpsborg. Denne sesongen spilte han ti kamper fra start for laget som ble nummer tolv i Eliteserien. Kristiansund endte på sjetteplass.
Tidspunkt: 20-12-2019 - Kl.16:39 - Kilde: NRK - Info


239. I denne byen prøver de noe helt spesielt i kampen mot kunstgressgummien
Letingen etter å finne mer miljøvennlige alternativer til gummigranulat i kunstgressene fortsetter. I fredrikstad har de funnet noe ganske spesielt.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.22:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


240. I denne byen prøver de noe helt spesielt i kampen mot kunstgressgummien
Letingen etter å finne mer miljøvennlige alternativer til gummigranulat i kunstgressene fortsetter. I fredrikstad har de funnet noe ganske spesielt.
Tidspunkt: 17-12-2019 - Kl.21:11 - Kilde: Aftenposten - Info


241. Egil Hegerberg var på grevlingbuffet i fredrikstad
Aftenpostens utsendte brøt sammen i latter etter å ha stilt det første spørsmålet på blokken, for svaret kom kontant og uten nøling.
Tidspunkt: 15-12-2019 - Kl.16:25 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Kvinne kritisk skadd i påkjørsel i Østfold
En kvinne i 50-årene er kritisk skadd etter en påkjørsel i Sellebakk i fredrikstad kommune.
Tidspunkt: 22-11-2019 - Kl.20:37 - Kilde: Aftenposten - Info


243. fredrikstad-kvinne skal ha blitt mishandlet med gassbrenner
En kvinne i 30-årene skal ha blitt slått, sparket, tatt kvelertak på og brent med gassbrenner i leiligheten sin i fredrikstad sentrum i helgen.
Tidspunkt: 18-11-2019 - Kl.14:17 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Vipers fremdeles ubeseiret
Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med seks mål.
Tidspunkt: 13-11-2019 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


245. Følg Vipers-fredrikstad og chat med vår reporter
Vipers tar i mot fredrikstad i den siste seriekampen for 2019.
Tidspunkt: 13-11-2019 - Kl.16:00 - Kilde: Aftenposten - Info


246. Vipers knuste fredrikstad i årets siste seriekamp
Vipers vant hele 42–29 mot fredrikstad.
Tidspunkt: 13-11-2019 - Kl.16:00 - Kilde: Aftenposten - Info


247. Fana tapte bunnkampen mot fredrikstad
Fana kunne lagt nedrykksstreken fire poeng bak seg, men skjøt seg bort i firepoengskampen hjemme mot fredrikstad torsdag kveld.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.23:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


248. Kun én eliteseriespiller har flere tominuttere enn Fana-streken
Oda Mastad (22) måtte igjen lunte bort til benken etter en utvisning, da Fana tapte firepoengskampen hjemme mot fredrikstad.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.21:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


249. Fana tapte bunnkampen mot fredrikstad
Fana kunne lagt nedrykksstreken fire poeng bak seg, men skjøt seg bort i firepoengskampen hjemme mot fredrikstad torsdag kveld.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.18:26 - Kilde: Aftenposten - Info


250. Kun én eliteseriespiller har flere tominuttere enn Fana-streken
Oda Mastad (22) måtte igjen lunte bort til benken etter en utvisning, da Fana tapte firepoengskampen hjemme mot fredrikstad.
Tidspunkt: 31-10-2019 - Kl.18:26 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Vidar ned i 3. divisjon etter årsbeste i siste kamp
Vidar avsluttet sitt lange opphold i 2. divisjon med 4-4 mot fredrikstad.
Tidspunkt: 26-10-2019 - Kl.14:30 - Kilde: Aftenposten - Info


252. DIREKTE: Følg Vipers’ bortekamp mot fredrikstad og chat med vår reporter
Vipers jakter semifinale i cupen. Avkast kl. 18.
Tidspunkt: 23-10-2019 - Kl.14:49 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Vipers tok seg enkelt til semifinale
Vipers avanserer til semifinale etter at fredrikstad ble slått 27–34.
Tidspunkt: 23-10-2019 - Kl.14:49 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Tertnes sikret poeng etter dramatiske sluttsekunder
Thea Stankiewicz tok ansvar og scoret ni sekunder før full tid. Dermed fikk bergenslaget med seg ett poeng hjem fra fredrikstad.
Tidspunkt: 16-10-2019 - Kl.22:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


255. Tertnes sikret poeng etter dramatiske sluttsekunder
Thea Stankiewicz tok ansvar og scoret ni sekunder før full tid. Dermed fikk bergenslaget med seg ett poeng hjem fra fredrikstad.
Tidspunkt: 16-10-2019 - Kl.18:37 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Regjeringen om uroen rundt Østfoldbanen: – Kan ikke love noe som helst
Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) kan ikke garantere at innbyggerne i Råde, fredrikstad og Sarpsborg får det togtilbudet de ble lovet.
Tidspunkt: 11-10-2019 - Kl.06:39 - Kilde: E24 - Info


257. Lager mini-Brooklyn i fredrikstad
Glass, stål og betong preger ofte dagens byggeprosjekter. I fredrikstad ville en eiendomsutvikler tilbake til byens historiske røtter.
Tidspunkt: 28-09-2019 - Kl.05:45 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Massiv brann stengte Østfoldbanen
En voldsom brann i et forretningsbygg i fredrikstad sentrum førte til omfattende skader, stengte veier og full stopp i togtrafikken.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.13:34 - Kilde: Dagbladet - Info


259. Kraftig brann i fredrikstad sentrum stenger Østfoldbanen
Det brenner kraftig i et forretningsbygg i fredrikstad sentrum, og det er voldsom røykutvikling.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


260. Østfoldbanen kan trolig åpnes igjen etter storbrann i fredrikstad sentrum
En kraftig brann i et forretningsbygg i fredrikstad sentrum skapte kaos. Det tok over to timer før brannvesenet fikk kontroll.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Østfoldbanen åpnet igjen etter storbrann i fredrikstad sentrum
En kraftig brann i et forretningsbygg i fredrikstad sentrum skapte kaos. Det tok over to timer før brannvesenet fikk kontroll.
Tidspunkt: 24-09-2019 - Kl.10:55 - Kilde: Aftenposten - Info


262. Starter Norges første alpakkaslakteri
To alpakkabønder starter Norges første alpakkaslakteri i fredrikstad. – Vi har mottatt bestillinger allerede, sier gründer Line Werner Kolstad flere måneder før oppstart.
Tidspunkt: 22-09-2019 - Kl.08:01 - Kilde: E24 - Info


263. Skalk lukene – nå kommer styrtregnet
Meteorologene varsler store mengder nedbør på kort tid onsdag. I helgen forårsaket regnet skader for flere titall millioner kroner i fredrikstad.
Tidspunkt: 04-09-2019 - Kl.07:31 - Kilde: YR.no - Info


264. Nesten 1000 vannskader meldt inn etter styrtregn i fredrikstad-området
Nå henter forsikringsselskapene inn folk fra Sverige og Danmark for å få hjelp til å rydde opp.
Tidspunkt: 02-09-2019 - Kl.14:48 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Nærmere 1000 vannskader meldt inn etter styrtregn i fredrikstad
Skademeldingene strømmer på etter styrtregnet i fredrikstad natt til søndag. Mannskaper jobber nå med å få vann ut av kjellere.
Tidspunkt: 02-09-2019 - Kl.10:55 - Kilde: YR.no - Info


266. Nærmere 1000 vannskader meldt inn etter styrtregn i fredrikstad
Nærmere 1000 vannskader er meldt inn etter de voldsomme nedbørmengdene natt til søndag.
Tidspunkt: 02-09-2019 - Kl.10:55 - Kilde: YR.no - Info


267. Egersunds storscorer senket fredrikstad
EIK er fortsatt med i tetkampen.
Tidspunkt: 31-08-2019 - Kl.17:57 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Skei Grande gruer seg ikke til å treffe Siv og Erna på mandag
fredrikstad (Aftenposten): Trine Skei Grande strålte om kapp med solen i fredrikstad, etter at hun sent fredag kveld refset både Erna Solberg og Siv Jensen for håndteringen av bompengesaken.
Tidspunkt: 24-08-2019 - Kl.14:31 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Trine Skei Grande gruer seg ikke til å treffe Siv og Erna mandag
fredrikstad (Aftenposten): Trine Skei Grande strålte om kapp med solen i fredrikstad, etter at hun sent fredag kveld refset både Erna Solberg og Siv Jensen for håndteringen av bompengesaken.
Tidspunkt: 24-08-2019 - Kl.14:31 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Tidligere Start-spiller klar for fredrikstad
Søgne-gutten Philip Aukland (20) går fra Fram Larvik til fredrikstad.
Tidspunkt: 21-08-2019 - Kl.08:30 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Overtidsscoring senket Bryne
Bryne gikk på sesongens første hjemmetap mot fredrikstad.
Tidspunkt: 18-08-2019 - Kl.18:15 - Kilde: Aftenposten - Info


272. To tidligere storheter – nå møtes de på nivå tre
Det kunne vært august 1980 eller mai 1982, det kunne vært Bryne som kjempet om seriegull og slo legendariske fredrikstad FK to ganger og vant to seriesølv. Det er fortsatt Bryne mot fredrikstad, men det er på nivå tre.
Tidspunkt: 17-08-2019 - Kl.09:08 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Erna Solberg vil ha tettere samarbeid med svenske myndigheter i kampen mot høyreekstremisme
ARENDAL (Aftenposten): - Når nynazister marsjerer i norske gater, både i fredrikstad og i Kristiansand, er det veldig mye svensk å høre, sa statsministeren.
Tidspunkt: 12-08-2019 - Kl.11:12 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Drømmen om å gjøre fredrikstad og Tønsberg like interessant som Oslo, oppfylles ikke ved å legge togstasjonene utenfor byen | Erling Dokk Holm
Satsingen på et moderne tognett rundt Oslofjorden blir mye dyrere enn beregnet. Men løsningen er ikke å legge stasjonene utenfor byene.
Tidspunkt: 09-08-2019 - Kl.08:57 - Kilde: Aftenposten - Info


275. Regjeringen knust av gatelag
Torsdag kveld møtte regjeringen Solberg fredrikstad FKs gatelag til fotballkamp på Ullevaal stadion. Det ble en tøft oppgjør for regjeringslaget, som tapte 7–0.
Tidspunkt: 08-08-2019 - Kl.19:03 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Tidligere Rosenborg-spiller klar for Strømmen
Kjell Rune Sellin (30) forlater fredrikstad til fordel for OBOS-ligaen.
Tidspunkt: 02-08-2019 - Kl.12:34 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Nå forlater spissen Brann
Henrik Kjelsrud Johansen går til fredrikstad.
Tidspunkt: 24-07-2019 - Kl.14:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


278. Nå forlater spissen Brann
Henrik Kjelsrud Johansen går til fredrikstad.
Tidspunkt: 24-07-2019 - Kl.11:56 - Kilde: Aftenposten - Info


279. – Jeg har ikke tro på at det blir noen ny jernbane i min levetid
Regjeringen anklages for å bryte med egne prinsipper når de snur om jernbanestasjoner i byene. I fredrikstad veksler reaksjonene fra frustrasjon til likegyldighet.
Tidspunkt: 24-07-2019 - Kl.06:50 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Sola nær å ta poeng fra fredrikstad
Et overtidsmål gjorde at Sola var nær å tukte serieleder fredrikstad.
Tidspunkt: 13-07-2019 - Kl.16:34 - Kilde: Aftenposten - Info


281. Bortemarerittet fortsetter for Bryne – tapte for fredrikstad
fredrikstad vant fullt fortjent mot Bryne.
Tidspunkt: 23-06-2019 - Kl.18:09 - Kilde: Aftenposten - Info


282. fredrikstad vant prestisjestafett
fredrikstad SK vant kvinnestafetten under Venla/Jukola i Finland, som er verdens største orienteringsstafett. De kjempet lenge mot svenske IFK Göteborg, men på den siste etappen avgjorde landslagsløper Kamilla Olaussen i favør fredrikstad. Flere norske lag markerte seg i Finland. Nydalens SK ble nummer fem, mens Halden SK endte på 6. plass.
Tidspunkt: 15-06-2019 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


283. Sola fikk bank foran over tre tusen tilskuere
fredrikstad ble flere hakk for sterke for Sola som fortsatte sin svake bortestatistikk.
Tidspunkt: 10-06-2019 - Kl.16:01 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Sola fikk bank av fredrikstad
fredrikstad ble flere hakk for sterke for Sola som fortsatte sin svake bortestatistikk.
Tidspunkt: 10-06-2019 - Kl.16:01 - Kilde: Aftenposten - Info


285. Solid forsvarsspill sikret Vidar-poeng borte mot fredrikstad
Vidar, uten lagkaptein Daniel Berntsen, tok ett poeng i sitt første besøk i fredrikstad. Det endte 2–2, etter at Vidar leverte en utmerket forsvarskamp i 2. omgang.
Tidspunkt: 06-06-2019 - Kl.19:44 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Malariaepidemien herjet i Norge på 1800-tallet. Kan det skje igjen?
Særlig fanger i Gamlebyen i fredrikstad døde av malaria på 1800-tallet. Nå vil forskerne vite mer om myggen.
Tidspunkt: 25-05-2019 - Kl.23:03 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Fra fordums pastell til moderne glam. Familien lot seg ikke skremme av at alle overflater måtte pusses opp.
Familien Johannessen hadde bare tre uker på seg til å pusse opp 60-tallsrekkehuset i Gressvik i fredrikstad.
Tidspunkt: 22-05-2019 - Kl.11:43 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Fra fordums pastell til moderne glam. Familien lot seg ikke skremme av at alle overflater måtte pusses opp.
Familien Johannessen hadde bare tre uker på seg til å pusse opp 60-tallsrekkehuset i Gressvik i fredrikstad.
Tidspunkt: 22-05-2019 - Kl.11:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


289. 2. runde fotball-NM menn
Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sogndal, Jerv – Sandefjord, Kjelsås – Skeid, Lørenskog – Ull/Kisa, Levanger – Stjørdals/Blink, Moss – Kongsvinger. Vard Haugesund – Sandnes Ulf.
Tidspunkt: 06-05-2019 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


290. Trodde de solgte ramsløk, solgte egentlig giftig plante
Før de blomstrer kan ramsløk og liljekonvall minne om hverandre. Den forvekslingen har skjedd på Rød planteskole og hagesenter i fredrikstad.
Tidspunkt: 04-05-2019 - Kl.21:31 - Kilde: Aftenposten - Info


291. Vil bygge datasenter på 100.000 kvadratmeter i fredrikstad
It-gründer John Amundsen mener at bransjen på få opp øynene for Østlandet.
Tidspunkt: 04-05-2019 - Kl.18:44 - Kilde: E24 - Info


292. fredrikstad beste norske i tiomila
En strålende avslutning av ankerkvinne Kamilla Olaussen gjorde at fredrikstad SK løp inn til fjerdeplass i orienteringsstafetten tiomila. Dermed ble fredrikstad beste norske lag på kvinnesiden. Halden ble nummer ni, mens finske Tampereen Pyrintö vant.
Tidspunkt: 27-04-2019 - Kl.17:30 - Kilde: NRK - Info


293. Kvinne i 50-årene hevdet jomfruhinnen ble brutt under gynekologisk undersøkelse – saksøkte staten
En kvinne i 50-årene som mener jomfruhinnen ble brutt under en gynekologisk undersøkelse, saksøkte staten, men fikk ikke gehør i fredrikstad tingrett.
Tidspunkt: 25-04-2019 - Kl.13:14 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Tertnes-treneren tror på første semifinale siden 2014
Tertnes slo fredrikstad i første kvartfinale. Nå tror Tore Johannessen på semifinaleplass igjen.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.23:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


295. Tertnes med én fot i semifinalen
Tertnes vaklet i starten, men sikret seg til slutt et godt utgangspunkt etter første kvartfinalekamp mot fredrikstad.
Tidspunkt: 23-04-2019 - Kl.22:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


296. Bullen ute av bryte-EM
EM i Romania er over for Norges bryteprofil Grace Bullen. Torsdag ble hun utklasset kvartfinalen i 57-kilosklassen. 22-åringen fra fredrikstad røk med sifrene 2-13 i møtet med Anastasia Nichita fra Moldova.
Tidspunkt: 11-04-2019 - Kl.17:43 - Kilde: NRK - Info


297. Dagbladets tabelltips: I år MÅ fredrikstad rykke opp
Slik tror vi det går i 2.divisjon avdeling 1 med Sola, Byåsen, Kvik Halden, fredrikstad, Bryne, Hødd, Nardo, Levanger, Egersund, Arendal, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Vidar og Moss.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


298. Dagbladets tabelltips: Slik går det i 2.divisjon avdeling 1
Slik tror vi det går i 2.divisjon avdeling 1 med Sola, Byåsen, Kvik Halden, fredrikstad, Bryne, Hødd, Nardo, Levanger, Egersund, Arendal, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Vidar og Moss.
Tidspunkt: 10-04-2019 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


299. Snudde NM-finalen med tre mål på to minutter
fredrikstad (NRK): Sveiva hadde aldri vunnet NM-gull i innebandy før lørdagens elleville snuoperasjon.
Tidspunkt: 06-04-2019 - Kl.20:04 - Kilde: NRK - Info


300. Tertnes sikret seriemedalje
Tertnes slo fredrikstad 27-23 torsdag og får dermed medalje i eliteserien i håndball for kvinner uansett utfall i siste serierunde. Foran avslutningsrunden er bergensklubben garantert sin første seriemedalje siden 2015. Den blir enten i sølv eller bronse.
Tidspunkt: 04-04-2019 - Kl.21:34 - Kilde: NRK - Info



©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)